Kuinka tehdä penispumppu. Esittelyssä 3 erilaista kotitekoista penispumppua kodista löydettävissä olevista tavaroista.

DIY Penispump 1

DIY- penispumpun tekeminen on periaatteessa hyvin helppoa, ja se voidaan tehdä niillä tavaroilla, joita sinulla on ympäri taloasi. Jos sinulla on esimerkiksi 0,5 litran limsapullo, suuri vesi pullo, muoviputki ja jarrunpoistosarja tai akvaariosifoni, on sinulla jo iso tarvikkeista. Joten, jos haluat tehdä kotitekoisen penispumpun, lue kolme helppoa, vaiheittaista opetusta.

Huomaathan myös, että jos haluat lukea lisää penispumpuista ja niiden käytöstä oikein, kaikki nämä tiedot ovat saatavilla artikkelin lopuksi.

Olemme myös koonneet postauksen, joka sisältää parhaat saatavilla olevat sähköiset penispumput.

Aloitetaan!

DIY – Penispumppu nro. 1

DIY Pennispump 2
Joitain tarvikkeita, joita tarvitaan DIY -penispumpun tekemiseen

Tämän penispumpun luomiseen tarvitset seuraavat tarvikkeet:

Tarvikeluettelo

Vinkkejä: Kun etsit astiaa penispumpun luomiseen, käytä mitä tahansa muovisäiliötä, sylinteriä tai pulloa, joka sopii parhaiten peniksesi kokoon. Vesipullot ja muoviset säilytysastiat ovat elintarvikelaatuisia ja siksi kehon turvallisia. Lisäksi, jos olet vaatimaton, jarruventtiilisarjan muovinen sylinteri on täydellinen DIY-penispumppuun.

Kun valitset pumpun, voit käyttää erilaisia laitteita, autojen osia, verenpainemittareita ja rintapumppuja. Jos se vetää ilmaa ulos ja voidaan kiinnittää muoviputkeen, se toimii myös tässä projektissa.

Ohjeet

DIY Pennispump 3

Vaihe 1: Poraa vesipullon pohjaan reikä, joka on samankokoinen kuin muoviputki. Vinkki: Löydä oikean kokoinen poranterä asettamalla jokainen terä putken päähän. Kun olet löytänyt tiukasti sopivan terän, siirry seuraavaan kokoon.


DIY Pennispump 4

Vaihe 2: Ota paksu sieni. Käännä vesipullo ympäri ja vedä aukko sienen päälle. Aseta sieni sivuun, sillä työskentelet sen kanssa tiivisteen kuivumisen aikana.


DIY Pennispump 5

Vaihe 3: Ota muoviputken pää ja päällystä 1/4 tuumaa kirkkaalla tiivistysaineella.


DIY Pennispump 6

Vaihe 4: Astetta letkun pää vesipullon pohjaan porattuun reikään. Sen pitäisi sopia tiukasti. Lisää sitten tiivistysainetta alueelle, johon letku menee, ilmatiiviin tiivisteen luomiseksi.


DIY Pennispump 7

Vaihe 5: Aseta vesipullo kyljelleen ja tuki muoviputki niin, että se sulkeutuu suoraan reikään. Anna kuivua valitsemasi tiivistysmassan ohjeiden mukaisesti.


DIY Pennispump 8

Vaihe 6: Palaa aiemmin ottamaasi sieneen. Leikkaa saksilla aiemmin piirretyn ympyrän ulkopuolelta.


DIY Pennispump 9

Vaihe 7: Leikkaa saksilla sienen keskikohta ja luo donitsin muoto. Varmista että jätät paksun renkaan, koska se pehmittää penispumpun aukon.


DIY Pennispump 10

Sienen pitäisi näyttää tältä.


DIY Pennispump 11

Vaihe 8: Liu’uta pyöreä sienipala vesipullon suun yli. Tai jos se on liian tiukka, leikkaa ympyrä yhteen kohtaan liuskaksi


DIY Pennispump 13

Vaihe 9: Aseta sienipala vesipullon suun ympärille ja varmista, että sientä on tarpeeksi taitettavaksi kummallakin puolella. Leikkaa seuraavaksi kaistale vahvaa teippiä, joka pysyy hyvin.


DIY Pennispump 14

Vaihe 10: Vedä sienen päät yhteen ja teippaa sienirengas yhteen kohtaan pulloa. Varmista ja taita sieni vesipullon reunan päälle teippiä kiinnitettäessä. Tasoita teippi sekä pullon sisä- että ulkopuolelta.


DIY Pennispump 15

Vaihe 11: Jatka teippinauhojen levittämistä pullon ympärille varmistaen, että ne menevät päällekkäin ja ovat tiiviisti kiinni toisissaan, vesipullon sisä- ja ulkopintaa vasten.


DIY Pennispump 16

Sen pitäisi näyttää tältä, kun se on valmista. Vinkki: voit asettaa yhden nauhan yläreunaan luodaksesi kiinteämmin tiivisteen nauhalle. Ei kaunis, mutta toimiva!


DIY Pennispump 17

Vaihe 12: Työnnä letkun toinen pää automaattisen käsipumpun päälle. DIY-penispumppu on nyt käyttövalmis. Vihje: Jos sinulla on vaikeuksia luoda imua, tarkista, että poraamasi reikä on tiivistetty ja, että painat pumpun aukkoa tiukasti vartaloa vasten, jotta tiivistys on riittävä.


DIY – Penispumppu 2

DIY Pennispump 18

Tässä on tarvikkeita, joita tarvitaan kotitekoisen penispumpun luomiseen.

Tämä kotikoinen penispumppu on hieman helpompi ja erittäin edullinen. Tässä on mitä tarvitset:

Tarvikeluettelo

Vinkkejä: Voit kättä mitä tahansa pulloa, joka sopii tarkasti pystyssä olevaan peniksen kokoon. Ole vain varma ja valitse pullo, joka on riittävän paksu, jotta sivut eivät romahda helposti. Tämän limsapullon sisällä olevat sileät, pienet kuoppia, jotka lisäävät stimuloivan ulottuvuuden tämän DIY – penispumpun tunteeseen.

Ohjeet

DIY Pennispump 19

Vaihe 1: Leikkaa tyhjän limsapullon pohja hammastetulla veitsellä.


DIY Pennispump 20

Vinkki: Varmista, että pohja on leikattu mahdollisimman tasaisesti, koska tämä on pää, jonka tiivistätä vartaloasi vasten


DIY Pennispump 21

Vaihe 2: Poista korkki limsaapullosta ja poraa korkkiin reikä poralla. Vinkki: Jos haluat löytää oikean kokosien poranterän, aseta pranterät letkun sisäpuolelle, kunnes löydät sopivan poranterän. Käytä sitten seuraavan poranterää.


DIY Pennispump 22

Vaihe 3: Levitä tiivistysaine letkun ulkopuolelle.


DIY Pennispump 23

Vaihe 4: Työnnä letku limsapullon korkin reikään noin 1/2 tuumaa. Levitä sitten tiivistysaine letkun ympärille pullon korkin ulkopuolelle ja sisälle. Laita sivuuun ja anna kuivua tiivisteen ohjeiden mukaisesti.


DIY Pennispump 24

Vaihe 5: Kun korkki kuivuu, ota limsapullo ja aseta se suurelle, paksulle sienelle. Piirrä merkki aukon ympärille.


DIY Pennispump 25

Vaihe 6: Leikkaa ympyrä sienestä juuri tehdyb viivan ulkopuolelta saksilla.


DIY Pennispump 26

Vaihe 7: Leikkaa saksilla ympyrän sisäpuoli, kuten donitsissa. Jatka leikkaamista, kunnes voit liu’uttaa sienirenkaan pullon pohjan ympärille aiheuttamatta sivujen taipumista.


DIY Pennispump 27

Vaihe 8: Liu’uta sienirengas pullon pohjassa olevan aukon ympärille jättäen tarpeeksi sientä taittumaan ja peittämään koko reunan. Leikkaa seuraavaksi kaistale vahvaa ja mieluiten joustavaa teippiä, joka muodostaa tiiviin tiivisteen.


DIY Pennispump 28

Vaihe 9: Aloita taittamalla sieni pullon päälle ja teippa se teipillä kiinnä. Varmista, että jokainen kappale on päällekkäin ja että teippi on painettu tiukasti kiinni.


DIY Pennispump 29

Vaihe 10: Jatka teipin lisäämistä pullon leikatun pään ympärille ja luo pehmeä tiiviste ympäri.


DIY Pennispump 30

Vaihe 11: Kun korkin ja letkun tiiviste on kuivunut, kierrä korkki takaisin paikallen ja kotitekoinen penispumppu on käyttövalmis. Vinkki: Joos et voi luoda imua, tarkista että letku on suljettu kunnolla ja ilmatiiviisti. Voit lisätä tiivistysainetta tai jopa sulkea korking kokonaan.


Ei työkaluja, Helppo DIY -vesi penispumppu

DIY Pennispump 31

Tämä DIY -vesi-penispumppu ei vaadi työkaluja ja on erittäin tehokas ja sopii ihanteellisesti vaatimattomammille miehille.

Tätä kotitekoista penispumppua varten tarvitset vain 2 tuotetta! Tämä DIY -pumppu on ihanteellinen miehille, jotka ovat vaatimattomampia. Variotus: Tämä pumppu luo erittäin voimakkaan imun ja sitä on käytettävä erittäin huolellisesti!

Tarvikeluettelo

Ohjeet

DIY Pennispump 32

Vaihe 1: Aseta haitarimallisen imukupin mäntä kyljelleen. Pyöritä suuri pesusieni ympyräksi ja aseta se mäntään ja paina se mahdollisimman pitkälle palkeeseen.


DIY -vesipumpun käyttö

Tiedot, jotka sinun pitäisi tietää.

Nyt kun kaikki tee-se-itse-hauskanpito on päättynyt, perehdytään tarkemmin tietoihin, jotka sinun on tiedettävä ennen penispumpun käyttöä. Esimerkiksi penispumpun perusasiat, loukkaantumisriskit ja penispumpun käyttö ovat kaikki luottevissa alta.

Mihin penispumppu on tarkoitettu?

Bathmate Hydromax7 Penispumppu 2

DIY penis pumppu; kuva ammattimaisesti valmistetusta penispumpusta. Vaikka näet peniksen pumput, jotka on lueteltu miesten seksileluiksi, ne ovat itse asiassa erektiohäiriöiden hoito. Näet, että asettamalla peniksesi putken sisään ja käyttämällä pumppua luomaan alipaineen tilaan, se vetää penistä kaikkiin suuntiin. Tämän seurauksena veri virtaa verisuoniin ja luo erektion.

Seuraavaksi, kun erektio on saavutettu, asetat renkaan, joka auttaa sinua ylläpitämään erektiota. Tämän jälkeen voit olla yhdynnässä.

Lääketieteellisesti penispumput auttavat suurinta osaa miehistä, jotka kärsivät ikääntymisestä, diabeteksesta, leikkauksen jälkeisestä eturauhasen hoidosta ja muista lääketieteellisistä ja psykologisista ongelmista johtuvista erektiohäiriöistä. Lisäksi se on turvallisempaa kuin lääkkeiden syönti tai leikkaus.

Ja harjoittelun ja säännöllisen käytön jälkeen verisuonet muuttuvat avoimiksi ja vastaanottavammiksi, jolloin jotkut nimehet voivat palautta luonnollisen seksuaalisen toiminnan.

Tekeekö penispumppu peniksestä suuremman?

Ei ole vielä fakta tietoa, että suurentaako pumppu oikeasti penistä. Varmasti, kun käytät laitetta, penis on hieman suurempi ja kiinteämpi.

Ajattele se niin, että otat lasin ja painat sen suullesi ja imet, asia jota kaikki kokeilevat lapsena. Kun poistat kupin, joka on imeytynyt suullesi, huulet ovat turvonnut ja ehkä hieman punaiset lisääntyneen veren määrän vuoksi. Penispumppu toimii samalla tavalla lisäämällä verenkiertoa tilapäisesti.

Ja kuten miehillä, joilla on verenkiertohäiriötä alakerrassa, verisuonten avaaminen enemmän voi parantaa erektion lujuutta. Et kuitenkaan näe dramaattista parannusta peniksesi koossa.

Voinko satuttaa penistäni penispumpulla?

DIY Pennispump 33

Kyllä voit vahingoittaa penistäsi käyttämällä penispumppua. Siksi useimmat lääketieteen ammattilaiset suosittelevat, että käytät penispumppua vain muutaman päivän viikossa ja vain riittävän kauan erektion saavuttamiseksi. Tietenkin miehet, joilla on terveet penikset, voivat käyttää pumppua useammin. Sinun on kuitenkin varottava näitä ongelmia lääketieteellisten uutisten mukaan tänään.

Loukkaantumisvaroitukset

Penispumpun käyttö

Penispumpun käyttö on melko yksinkertaista. Mutta jos satut olemaan epätavallisen tuuhealla karvoituksella, saatat haluta vähän vähentää jarvoitusta, jotta penispumpun aukko tiivistää paremmin ihoa. Muussa tapauksessa toimi seuraavasti:

  1. Käytä penikseen liukastetta hieman, jotta pumppaus sujuu mukavammin
  2. Aseta penis putken sisään.
  3. Paina aukko ihoa vasten.
  4. Poista ilma putkesta käsipumpulla.
  5. Kun erektion on saavutettu, irrota pumppu ja aseta penisrengas paikoilleen.

DIY-penispumpun varoitus.

Täällä LoveBuddy:ssa tärkein prioriteettini on terveys ja hyvinvointi. Siksi suosittelen vain ammattimaisesti valmistettuja seksileluja ja tässä tapauksessa penispumppua. Kun käytät mitä tahansa DIY-seksilelua, olet vaarassa kokea kipua, saada vammoja tai allergisia reaktioita. Mutta minä en ole äitisi, joten tietenkin teet mitä haluat peniksellesi.

Ja jos se tarkoittaa oman DIY-penispumpun tekemistä ja peniksen laittamista sinne, se on sinun asiasi. Lopulta olet kuitenkin aikuinen mies.

Belladot Ingemar Penispumppu

Vastuuvapauslauseke

Nautin näiden DIY-ideoiden jakamisesta ja teen sen vain viihdetarkoituksiin.

Siksi mini ja blogin omistajien suojelemiseksi minun on muistutettava, että emme ole millään tavalla vastuussa mistään sairaudesta, vammasta tai kuolemasta, joka voi tapahtua sinulle tai jollekin tuntemallesi artikkelin vuoksi kokonaan tai osittain, luomalla ja käyttämällä mitä tahansa alla olveista DIY-penispumppuprojekteista.

Tämä sisältää muun muassa lääkärin tai sairaalakäynnit, tilapäisen, lyhytaikaisen tai pitkäaikaisen sairauden ja/tai vamman, vamman ja kuoleman, Emme suosittele minkään DIY-seksilelujen käyttöä, mukaan lukien yllä luetellut penispumput. Jos luot jonkin alla olevista projekteista, teet sen omalla vastuullasi. Jos käytät jotakin alla olevista DIY- projekteista, teet sen omalla vastuullasi.

Lopuksi emme ole vastuussa alaikäisistä, jotka törmäävät tähän viestiin ja lukevat ja/tai luovat DIY- seksileluja. Emme hyväksy, tue tai salli alle 18-vuotiaiden (tai osavaltiosi tai maasi täysi -ikäisten pääsyä blogiimme. Ja blogin omistajina emme ole vastuussa alaikäisten pääsystä. Äidin ja isän tehtävä on käyttää lapsilukkoa.

Kotitekoisille pumpuille on vaihtoehtoja

Ja minusta olisi vastuutonta olla antamatta sinulle vaihtoehtoja oman penispumpun tekemiseen. Siksi tässä on joitain tärkeitä tietoja turvallisten, ammattimaisesti valmistettujen penispumppujen ostamisesta.

Mistä ostaa penis pumput

Penispumppuja on saatavana kaikkialla Internetissä -seksilelukaupoista lääketieteellisiin ja omistettuihin brändisivustoihin. Ja jos haluat saada käsiinne sellaisen nyt, useimmissa kivijalka- ja seksilelukaupoissa on kohtuullinen valikoima.

Penispumput voivat olla edullisia alkaen noin 20 eurosta ja jopa muutamia kymmenia euroja kun kyseessä on super-deluxe-vesikäyttöinen pumppu. Useilla lääketieteellisiillä penispumpuilla on omat verkkosivunsa, ja ne toimivat yleensä hintaluokan yläpäässä.

Hanki Resepti

Muista kuitenkin, että jos sinulla on erektiohäiriö ja sairasvakuutus, käy urologilla ja hän voi määrätä huippupumpun. Ja jos sinulla on hyvä vakuutus, voit saada ylellisen penispumpusi ilmaiseksi tai ainakin halvalla yhteismaksulla!

Älä unohda pystysormusta

Mr. Membr Stimuloiva Penisrengas

Lopuksi, jos etsit penisrengasta, ne ovat paljon helpompia löytää. Monet vähittäiskaupat, apteekit ja suuret myymälät tarjoavat niitä intiimiosastoilla lähellä kondomeja. Tai voit tilata ne verkossa. Tämä Screaming O: n silkkisen pehmeä silikoninen pennisrengas on vain 5,96 euroa

Viimeiset ajatukset kotitekoisista penispumpuista

Olen varma, että löysit tiesi tähän DIY-penispumppublogiin yhdestä tai kahdesta syystä. Yksi, jostain syystä et voi ostaa penispumppua; joko taloudellisten rajoitteiden vuoksi tai et voi tilata tällaisia asioita maassasi.

Ja kaksi, haluat joko apua erektiohäiriöön tai etsit vahvempia, lujempia erektioita. Kaikki nämä syyt ovat hyödyllisiä.

Siksi varmista ja noudata käyttöohjeita huolellisesti ja lopeta penispumpun käyttö, jos koet kipua, mustelmia, verenvuotoa tai ihottumaa.

Mutta ennen kaikkea, tiedä että erektiohäiriö on jotain, mitä monet miehet kohtaavat eri syistä, ja se tekee sinusta vähemmän miehen! Penispumppujen ohella on olemassa niin monia hämmästyttäviä ratkaisuja, jotka toimivat.

Kommentoi, lähetä sähköpostia ja seuraa

Lopuksi kiitos, että luit blogiani, ja jos sinulla on kommentteja tai kysymyksiä, jätä ne kommenttikenttään tai lähetä minulle sähköpostia. Rakastan vilpittömästi kuulla lukijoideni mielipiteitä!

Voit myös seurata minua Twitterissä saadaksesi hienoja tuoteosuuksia – ja seuraajan takaisin. Minulla on myös Facebook -sivu, jossa jaan jokaisen uuden blogikirjoituksen sekä muuta hauskaa tietoa. Lisää DIY -seksileluja löydät blogistani DIY-anaaliseksileluista ja kotitekoisista jäädildoista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *