Penisrengas - parhaat testissä

Miehen erektio syntyy monista tekijöistä, kun kiihottuessa verenkierto siittimessä lisääntyy ja siitin paisuu sen seurauksena. Paisunut paisuvaiskudos painuu siittimen verisuonia vasten, ja vähentämällä näin veren virtausta pois siittimestä, pitää erektiota yllä.
Penisrengas on joustava rengas, joka asetetaan peniksen juureen parantamaan ja koventamaan erektiota. Penisrengas puristaa peniksen verisuonia niin, että veri pääsee virtaamaan hitaammin peniksestä pois.

Tämä auttaa pidentämään erektion kestoa ja vahventamaan sitä. Joillekin penisrengas on miellyttävän tuntuinen ja lisää stimulaatiota, ja penisrenkaasta voi olla myös apua erektiohäiriöissä.

ETKÖ TULLUT VIELÄ PÄÄTÖKSEEN?

FAQ

Useimmat penisrenkaat ovat umpinaisia renkaita, mutta materiaaliltaan joustavia. Joustava rengas venytetään ja vedetään peniksen juureen. Erektiorengas on helpoin asettaa paikalleen, kun penis on lepotilassa, ja näinollen pienempi.

Kun venytät rengasta paikalleen, ole varovainen ettei kuminen rengas luisu ja napauta peniksesi vartta, sillä se voi tuntua epämiellyttävältä. Markkinoilta löytyy myös avattavia penisrenkaita, jotka on hyvin helppo asettaa paikalleen. Avattava penisrengas asetetaan peniksen juureen, ja napsautetaan kiinni oikeassa paikassa. Jos huolehdit penisrenkaan pukemisesta, löytyy netistä paljon myös opastavia videoita, jotka löydät esimerkiksi googlettamalla “penisrengas käyttö”.

Penisrenkaat on helppo ottaa pois peniksen varresta, hieman riippuen penisrenkaan mallista. Ensikertalaiselle ja vielä renkaisiin tottumattomille suosittelemme joustavaa ja silikonista rengasta.
Jos käytät kumista tai silikonista rengasta, se voidaan helposti irrottaa missä tahansa vaiheessa yksinkertaisesti venyttämällä materiaalia ja vetämällä se irti. Sama koskee nahkahihnaisia penisrenkaita; irrota vain kiinnityskohta tai irrota tarranauha ja olet vapaa.


Metalliset ja kovat muoviset penisrenkaat saa pois vain peniksen ollessa lepotilassa. Käytä rengasta pois ottaessa vesipohjaista liukuvoidetta, joka auttaa renkaan pois luisuttamisessa.
Lisää penisrenkaan pukemisesta ja poisotosta voit lukea yllä olevassa artikkelissamme, tai etsiä video-ohjeita netistä hakusanoilla “penisrengas käyttö”.

Jos et tiedä vielä minkä kokoisen renkaan hankkisit, hyvä valinta on kokeilla penisrengassettiä, jonka mukana tulee erikokoisia renkaita. Voit myös mitata peniksesi ympärysmitan, mutta toisaalta renkaassa tulee kuitenkin olla painetta jotta se toimii, pelkällä mitalla voi olla silti vaikea tietää mikä on sopiva koko, sillä sopiva paineentunne on henkilökohtaista. Se mikä tuntuu hyvältä toiselle, voi olla liian kireä toiselle.

Useimmat penisrenkaat ovat silikonisia ja joustavia, ja sopivat lähes kaikenkokoisille. Hyvä vaihtoehto on lukea penisrenkaiden arvosteluja, mitä muut ovat sanoneet renkaan koosta, ja valita suhteellisen joustava rengas, sillä liian kova rengas on epämukava, jos se sattuisi olemaan liian tiukka.

Penisrenkaan käyttö on oiva apu erektio-ongelmiin. Erektio-ongelmat ovat yleisiä, ja ongelmia voi esiintyä ikään katsomatta kaikenikäisillä, ja syynä ongelmiin voi olla niin terveydelliset tekijät kuin myös stressi. Penisrengasta kannattaa kokeilla avuksi, ja monelle se on tehokas apuväline kovan erektion aikaansaamisessa. Penisrengas ei kuitenkaan ole autuaaksi tekevä ihmelaite, vaan tukea ja apua tuova seksilelu, joka fyysisesti koventaa erektiota ja tuo lisämielihyvää seksiin. Jos erektio-ongelmat jatkuvat pitkään, on suositeltavaa käydä lääkärillä selvittämässä ongelmien syy, jotta sitä voidaan alkaa ehkäisemään sen alkutekijästä.

Penisrengas on hyvä apu myös ennenaikaiseen siemensyöksyyn. Joillekin rengas toimii todella hyvin, ja joillekin se ei tuo niin paljoa apua. Kuitenkin rengasta kannattaa ehdottomasti kokeilla, löytyykö niistä apua juuri sinulle. Useimmat penisrenkaiden käyttäjät kokevat, että penisrenkaat pitkittävät erektion kestoa, ja auttavat liian aikaisin laukeamisessa. Jos ennenaikainen siemensyöksy haittaa seksielämääsi, on myös suositeltavaa ottaa yhteyttä lääkäriin, jotta ongelmaan löytyy paras ratkaisu.

Janne Mattila
Janne Mattila

Penisrenkaita löytyy erilaisia, niin säädettäviä, ei-säädettäviä, kaksirenkaisia, kiihotusrenkaita… Valikoimaa löytyy paljon. Joskus voi olla kuitenkin vaikea tietää millainen penisrengas kannattaisi ostaa, mutta ostovinkkien kysyminen kaverilta ei ehkä tule aiheeseen, ja summan mutikassakaan ei viitsisi lähteä niitä kokeilemaan. Tähän artikkeliin olen koonnut kaiken tarvittavan perustiedon penisrenkaista ja penisrengas kokemuksia, jotta pääset alkuun, ja lisäksi löydät hyviä vaihoehtoja eri tilanteisiin. Jos et tiedä mistä aloittaa, aloita lukemalla tämä artikkeli.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Velve Rio Ylellinen Ladattava Penisrengas Vibraattorilla

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Koe upeita nautintoja yhdessä kumppanisi kanssa, ja vielä enemmän läheisyyttä ylellisellä, tyylikkäästi aikuiseen makuun muotoillulla ja ladattavalla Velve Rio ladattavalla penisrenkaalla. Tässä renkaassa on mukana myös vibraattoriasetus, joka lisää intiimiyttä ja stimuloi molempia.

  Tämä penisrengas on valmistettu joustavasta materiaalista, jolla on todella hyvä pito peniksen juuressa, missä se edistää vahvempaa ja kestävää erektiota, niin sinun kuin puolisosi iloksi. Penisrengas puristaa penistä niin, että se osittain estää penikseen pakkautuneen veren virtaamisen poispäin peniksestä, ja näin vahvistaa erektiota.

  Samanaikaisesti  penkisrenkaan voimakasta vibraattoria voi käyttää klitoriksen alueella, ja vaihdella värinän tasoa valitsemalla vibraattorin 10 voimakkaasta asetuksesta.

  • Materiaali: Silikoni
  • Sisähalkaisija: 2,8 cm (joustaa)
  • Värinä: 3 tasoa ja 7 rytmiä
  • Akku: Ladattava (USB-johto mukana)
  • Käyttöaika: 90 min

   Velve Rio ladattava penisrengas sopii täydellisesti pariskunnille niin kokemukseen kuin ikään katsomatta. Penisrengas on helppo ottaa käyttöön, miellyttävän tuntuinen ja näköinen, ja sen paras puoli on, että siitä on iloa molemmille! Miehenä voi olla etenkin erektio-ongelmissa vaikea ottaa penisrenkaan kokeilu aiheeksi, mutta koska  Velve Rio ladattavassa penisrenkaassa on mukana myös vibraattori, on tämä rengas jännittävä ja kiinnostava kokeilu myös naisenkin osalta!

  Velve Rion vibraattorissa on 10 asetetusta, ja värinä osuu leveän penisrenkaan pään vuoksi juuri sopivasti naisen klitorikseen yhdynnän aikana, ja värinä kantautuu myös samalla täydellisesti peniksen varteen, stimuloiden penistä entistä enemmän, ja näin tuoden vielä ekstratehoa leluun muihin penisrenkaisiin verrattaessa. Penisrengas on myös joustava, joten se sopii hyvin myös ensimmäiseksi penisrenkaaksi.

  Asiakkaiden arvostelut

  Yhteenveto

   Velve Rio ladattava penisrengas on ehdottomasti yksi monipuolisimmista penisrenkaista. Tämä seksilelu on tyylikäs muotoilultaan, laadukas laadultaan, joustava materiaaliltaan, ja mukaan on vielä saatu mahdutettua vibraattorikin. Lyhyesti sanottuna, tämä laite on mahtava apuväline erektion vahvistamiseen ja pidempään kestoon, ja samalla helpottaa myös naisen yhdynnässä saatavia orgasmeja!

  Velve Rio ladattava penisrengas on myös ominaisuuksiinsa nähden suhteellisen edullinen, miksi olenkin valinnut penisrenkaan ykköseksi tällä sivulla. Joustavuutensa vuoksi penisrengas on myös miellyttävän tuntuinen käyttää, eikä puristanut liikaa ainakaan omalla kohdalla. Hieman paksuun renkaaseen voi olla vaikea tottua, mutta paksuutensa vuoksi se ei purista myöskään liikaa yhdestä kohtaa, ja tuntuu hyvin stimuloivasti vähän samalta, jos sormilla puristaisi peniksen vartta.

  Velve Rio Ylellinen Ladattava Penisrengas Vibraattorilla arvosteluni

  5/5

  Work-it! Vibrating Ring Penisrengas

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Work-it! Vibrating Ring penisrengas kuuluu tunnettuun Screaming O -sarjaan, ja nimestä voikin jo päätellä tämän penisrenkaan tehokkuutta. Tämä eroottinen ja tyylikäs musta penis rengas on niin värisevä kuin myös ladattava, ja se tuo ekstrastimulointinsa avulla lisää kiihkeyttä ja kihelmöivän hyvältä tuntuvia hetkiä molemmille pariskunnan puoliskoille.

  Work-it! Vibrating Ring on hyvin muotoiltu, ja renkaan lisäksi siinä on pitkä ja kaareva, pinta-alaltaan leveä kiihotinosa, joka toimii klitoriskiihottimena yhdynnän aikana. Penis rengas itsessään on päällystetty miellyttävän tuntuisella True Silicone -silikonilla. Silikoni tuntuu myös laadukkaalta, ja on vahvaa eli kestää käytössä. Work-it! Vibrating Ring penisrengas on kokonaan vedenkestävä, ja sen vibraattorissa on 10 erilaista värinävoimakkuutta sekä 10 eri värinärytmiä, eli asetuksia löytyy yhteensä vaatimattomat 20. Work-it! Vibrating Ring on USB-johdolla ladattava.

  • Materiaali: Silikoni
  • Pituus: n. 12 cm
  • Sisähalkaisija: 30 x 35 mm (joustaa)
  • Värinä: 10 värinää ja 10 rytmiä
  • Akku: Ladattava (USB-johto mukana)
  • Vesitiivis: Kyllä
  • Käyttöaika: 90 min

  Work-it! Vibrating Ring penis rengas on ulkonäöltään tuhman näköinen, ja näyttää siltä että se kuuluu kiellettyyn seksilelulaatikkoon…Siksi se myös leluna herättää mielenkiintoa, ja penisrenkaan avulla saa tuotua ekstrakipinää niin parisuhteeseen kuin sooloseksiin. Kiihottimessa on vibraattori, jonka pää on hyvin pitkä ja leveä, ja käytössä vibraattori osuu leveän päänsä vuoksi hyvin lavealle alueelle. Näin penisrengas onkin huoleton yhdynnässä, ja sitä ei tarvitse asetella koko ajan kulmaa vaihtaessa, vaan se osuu hyvin naisenkin oikeisiin paikkoihin laitteesta sen enempää huolimatta.

  Work-it! Vibrating Ring penisrenkaan kiihotinosaa voi käyttää myös ns. väärinpäin kivesten päällä, jolloin se toimii täydellisesti masturboinnissa kiveskiihottimena, ja yhtä hyvin myös anaaliseksissä. Work-it! Vibrating Ring  sopiikin hyvin siis niin hetero- kuin homopariskunnille, kuin myös masturbointiin. 

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Play Video

  Yhteenveto

  Work-it! Vibrating Ring penisrengas on monitoimikone, joka puristaa juuri sopivasti. Rengas on valmistettu jämäkästä kumista, ja se puristaa tehokkaasti vahvistaen erektiota. Koska silikonista valmistettu penis rengas on jäykkä, sitä päälle puettaessa kannattaa käyttää vesiliukoista liukuvoidetta. Work-it! Vibrating Ring penisrenkaan saa ladattua helposti USB-johdolla, ja akulla on suht hyvä kesto. Vibraattorissa itsessään on 10 värinävoimakkuutta ja 10 rytmiasetusta, ja hiljaisimmat värinätasot alkavat todella hellästä, lähes huomaamattomasta värinästä, yltäen tehokkaaseen vibraukseen asti.

  Work-it! Vibrating Ring pensirengas on hiljainen vaikka sen värinä olisi päällä, ja jäykkä silikoni joustaa juuri sopivasti. Renkaan kyljessä olevilla nappuloilla on helppo säätää asetuksia itse toiminnan aikana, ja nappuloihin yltää yhdynnässäkin hyvin. Work-it! Vibrating Ring kesti noin tunnin käytössä yhdellä latauksella.

  Work-it! Vibrating Ring Penisrengas Vibraattorilla arvosteluni

  5/5

  Fifty Shades of Grey Love Ring Värisevä Penisrengas

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Tämä jos joku lelu saa sinut tuntemaan itsesi Mr. Greyksi, ja luo tiiviin ja kiihkeän tunnelman makuuhuoneeseen… Tämä penisrengas kuuluu eroottisen kirjasarjan Fifty Shades of Grey viralliseen seksilelukokoelmaan, ja tästä lelusta innostuukin miesten lisäksi myös naiset. Tuotekokoelman penisrenkaat tempaisevat sinut helposti nautintojen ja elämysten uuteen kuumaan ja kiihkeään maailmaan. Tuotesarja ottaa viitteitä rajummista leikeistä ja niissä on huomattavissa BDSM -tyylisiä vivahteita, ja tämäkin penisrengas on suht rajun näköinen, sekä varustettu Fifty Shades of Grey logolla.

  Fifty Shades of Grey Love Ring Värisevä Penisrengas on valmistettu silikonista, ja se puristaa penistä kauttaaltaan hellästi, mutta tarpeeksi tehokkaasti koventaakseen erektiota. Penisrenkaassa on myös mukana värisevä vibraattori, joka oikeinpäin asetettuna osuu naisen klitorikseen yhdynnän aikana. Kiihotinvibraattori toimii nappulalla joka löytyy penisrenkaan varresta, ja värinäasteita laitteessa ei voi vaihtaa.

  • Materiaali: Silikoni ja ABS
  • Pituus: n. 12 cm
  • Sisähalkaisija: 3,4 cm
  • Värinä: 1 taso
  • Akku: 2 x nappiparisto (AG3/LR41), sisältyy pakkaukseen
  • Vesitiivis: Roisketiivis

  Uudet penisrenkaat ovat usein suhteellisen hintavia, mutta sitä Fifty Shades of Grey Love Ring Värisevä Penisrengas ei onneksi ole. Päinvastoin, brändäyksestä huolimatta tämä on yksi edullisimmista penisrenkaista. Edullisuutensa lisäksi penisrenkaassa on särmää, ja se sopii hyvin, ehkä parhaitenkin pariskunnille käytettäväksi joko yhdessä tai yksin. Toki tuote sopii sinkkumiehillekin, mutta käytössä Fifty Shades of Grey penisrengas voi sinkulla tuntua hieman stigmaiselta.

  Jos etsitte edullista penisrengasta, niin tämä on yksi hyvä vaihtoehto, joka on myös laadultaan kestävä, jos ottaa huomioon muut saman hintaluokan penisrenkaat. Jos naispuolinen kumppanisi ei vielä ole innostunut penisrenkaiden käytössä, tällä tuhmalla Fifty Shades of Grey Love Ring Värisevä Penisrenkaalla on hyvä esitellä kumppanillesi, mitä kaikkea hyvää penisrenkaissa oikein onkaan.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

   Normaalit penisrenkaat voi mieltää ehkä helposti tylsiksi ja tiettyä leimaa kantaviksi seksileluiksi, mutta sitä leimaa ei Fifty Shades of Grey Love Ring Värisevä Penisrengas kanna. Tämä penisrengas on seksikäs, tyylikäs ja mystinen, ja se luo petipuuhien tunnelmasta heti astetta jännittävämmän! Penisrengas on myös hyvin vastaanotettu naisten keskuudessa, ja yhdessä edullisen hintansa kanssa tämä on oiva valinta pariskunnille ja vaikka ensimmäiseksi penisrenkaaksi.

  Fifty Shades of Grey Love Ring Värisevä Penisrengas puristaa penistä hellästi, ja se on helppo asettaa paikalleen. Penisrenkaassa on yksi värinätaso, joka ei ole supervoimakas, mutta tuntuu kyllä molemmille osapuolille. Laite toimii pattereilla, joten USB-johdon kanssa ei myös latausasioissa säätää, ja siinä mielessä Fifty Shades of Grey Love Ring Värisevä Penisrengas onkin oikein helppokäyttöinen.

  Work-it! Vibrating Ring Penisrengas Vibraattorilla arvosteluni

  4/5

  Mr. Membr Stimuloiva Penisrengas

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Mr. Membr Stimuloiva Penisrengas on simppeli mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan toimiva erektio rengas, joka lupaa tarjota sinulle kovemman ja pidemmän erektion, parantaen näin seksielämäsi laatua. Mr. Membr Stimuloiva Penisrengas myös tekee sen mitä lupaa, ja stimuloi hyvin peniksen vartta sekä estää verenkiertoa.

  Mr. Membr Stimuloiva Penisrengas on nystyröity, kuusi kuulaa sisältävä erektio rengas. Donitsin muotoinen rengas painaa penistä eri kohdista eri paineella, ja samalla tuntuu hierovalta käytössä. Erektio rengas on valmistettu flataatittomasta silikonista, ja on erittäin joustava. Mr. Membr Stimuloiva Penisrenkaan sisähalkaisija lepotilassa on noin 2,4 cm.

  Erektio rengas on kokonaan silikonia, ja siinä ei ole vibraattoriosaa mukana.

  • Materiaali: Silikoni
  • Paksuus: 1,8 cm
  • Sisähalkaisija: 2,4 cm (joustaa)
  • Vesitiivis: Kyllä
  • Lateksiton: Kyllä

  Mr. Membr Stimuloiva Penisrengas on hyvä valinta erektiohäiriöiden apuvälineeksi, tai jos tuntuu että et jaksa tarpeeksi pitkään sängyssä. Mr. Membr Stimuloiva Penisrengas auttaa pidentämään erektioaikaa, ja sopii myös masturbointiin sekä tuomaan lisättyä stimulaatiota sängyssä. Erektiorengas on erittäin joustava, ja nystyröity niin, että se hieroo samalla.

  Joustavuutensa puolesta Mr. Membr Stimuloiva Penisrengas sopii hyvin kookkaamallekin penikselle, ja tätä yksinkertaista penisrengasta voi käyttää myös niin, että sen vetää myös kivesten yli. Näin Mr. Membr Stimuloiva Penisrengas painaa myös kiveksiäsi, ja pienessä liikkeessä penisrenkaat kuulat hierovat kiveksiä taivaallisesti, auttaen tajunnanräjäyttävien orgasmien saamisessa. Mr. Membr Stimuloiva Penisrengas sopii hyvin niin pariskunnille kuin sinkuille, ja on hyvä valinta, jos etsit yksinkertaista ja edullista, vibraattoritonta penisrengasta.

  Asiakkaiden arvostelut

  Yhteenveto

  Mr. Membr Stimuloiva Penisrengas on vibraton, niinsanottu normaali tai pelkistetty penisrengas. Sen luomien tuntemuksien puolesta ei pelkistystä seksilelusta tosin voida puhua, vaan erektiorengas hoitaa tehtävänsä hyvin. Mr. Membr Stimuloiva Penisrengas on valmistettu erittäin joustavasta silikonista, jonka avulla erektiorengas on helppo pukea, ja sopii eri kokoisille peniksille. 

  Lisämaustetta leluun saa vielä, kun sen kesken hommien kietaisee myös kivesten ympärille. Mr. Membr Stimuloiva Penisrenkaassa on kuusi kuulaa renkaan sisällä, jotka penistä liikuttaessa hierovat peniksen juurta, ja kivesten ympärille laitettuna myös antavat stimuloivan kiveshieronnan. Tavalliseksi penisrenkaaksi Mr. Membr Stimuloiva Penisrengas on erittäin edullinen ja laadukas valinta, ja on hyvä vaihtoehto jos etsit penisrengasta ilman vibraattoria.

  Mr. Membr Stimuloiva Penisrengas arvosteluni

  3.5/5

  Sinful Booster Säädettävä Lasso Penisrengas

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Sinful Booster Säädettävä Lasso Penisrengas on uniikki ja tyylikäs penisrengas, jossa on lännenmiehen tunnelmaa. Tätä penisrengasta voi kiristää ja löysentää oman mielen mukaan, ja se on on kaikenlisäksi helppokäyttöinen. Sinful Booster Säädettävä Lasso Penisrengas on nauhamainen rengas, jossa on säätökappale, jolla renkaan tiukuutta voi säätää helposti pikalukkomaisella stopperilla, joka liukuu lassossa.

  Sinful Booster Säädettävä Lasso Penisrengas on valmistettu silikonista, joka on miellyttävän pehmeää ollessaan kosketuksessa ihoon. Maksimissaan penisrenkaan saa venytettyä noin 8 sentin halkaisijamittaan asti. Jos myös koet pienet ja pyöreät penisrenkaat hankaliksi tai epämiellyttäväksi pukea päälle, Sinful Booster Säädettävä Lasso Penisrengas tarjoaa ratkaisun ongelmaasi.

  • Materiaali: Silikoni ja ABS
  • Pituus: Joustava
  • Sisähalkaisija: Säädettävä, max. 8cm
  • Flataatitin: Kyllä
  • Vestitiivis: Kyllä

  Sinful Booster Säädettävä Lasso Penisrengas on superedullinen valinta, jos etsit penisrengasta joka on helppo pukea päälle. Lassomaisessa penisrenkaassa on tunnelmaa, ja sen saa säädettyä juuri niin kireälle tai löysälle kuin haluaa helppokäyttöisen stopperin avulla.

  Sinful Booster Säädettävä Lasso Penisrenkaan silikonilasso on suhteellisen ohut ja narumainen, mutta tämä tekee renkaasta myös tehokkaan. Koska silikonilasso on ohut, se ei myöskään ala tuntumaan missään vaiheessa pakottavan ahtaalta, mikä tunne helposti tulee paksummissa penisrenkaissa jonkinajan päästä renkaan ollessa käytössä. Sinful Booster Säädettävä Lasso Penisrengas on miellyttävä käyttää, ja se koventaa erektiota tehden peniksen varresta myös suonikkaamman.

  Asiakkaiden arvostelut

  Yhteenveto

  Sinful Booster Säädettävä Lasso Penisrengas on superedullinen valinta, jos etsit penisrengasta joka on helppo pukea päälle. Lassomaisessa penisrenkaassa on tunnelmaa, ja sen saa säädettyä juuri niin kireälle tai löysälle kuin haluaa helppokäyttöisen stopperin avulla.

  Sinful Booster Säädettävä Lasso Penisrenkaan silikonilasso on suhteellisen ohut ja narumainen, mutta tämä tekee renkaasta myös tehokkaan. Koska silikonilasso on ohut, se ei myöskään ala tuntumaan missään vaiheessa pakottavan ahtaalta, mikä tunne helposti tulee paksummissa penisrenkaissa jonkinajan päästä renkaan ollessa käytössä. Sinful Booster Säädettävä Lasso Penisrengas on miellyttävä käyttää, ja se koventaa erektiota tehden peniksen varresta myös suonikkaamman.

  Sinful Booster Säädettävä Lasso Penisrengas arvosteluni

  3/5

  Fun Factory - Bootie Ring Penisrengas

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Fun Factory Bootie Ring Penisrengas on monitoiminen tuote, jolle löytyy monta käyttötapaa, ja se piristää seksielämää hetkessä. Tässä tuotteeessa onkin lyöty kaksi kärpästä yhdellä iskulla; Bootie Ring on joustava penisrengas, johon on fuusioitu Fun Factoryn suosittu Bootie anustappi. Bootie Ring on valmistettu joustavasta ja laadukkaasta silikonista.

  Bootie Ringin penisrengas on helppo asettaa paikalleen, ja renkaan halkaisija on noin 4 senttiä, mistä rengas vielä joustaa reilusti venytettäessä. Penisrenkaaseen yhdistetty Bootie anustappi on  pienikokoinen, ja se on muotoiltu stimuloimaan eturauhasta parhaalla mahdollisella tavalla. Tappi on muotoiltu helposti sisään asetettavaksi, ja sen runko on jämäkkä, mutta anustappi joustaa silti hieman. Bootie Ring penisrengas on muotoiltu niin, että renkaan ja anustapin välillä olevassa osiossa on pieni nystyrä koholla, joka on tarkoitettu välilihan hierontaan, ja kohouma antaakin vielä lisäpotkua seksilelun teholle.

  • Materiaali: Silikoni
  • Tapin käyttöpituus: 6,5 cm
  • Tapin halkaisija: 1,7 cm – 3,1 cm
  • Renkaan sisähalkaisija: n. 4,2 cm (venyy)
  • Remmin pituus: n. 8,0 cm
  • Sisähalkaisija: 3,4 cm
  • Vesitiivis: Kyllä

  Fun Factoryn Bootie Ring penisrengas sopii niin avomielisille pariskunnille kuin itsetyydytykseen. Penisrenkaan anustappi on pieni ja virtaviivainen, joten se on helppo asettaa sisään ja suhteellisen mukana käytössä. Näinollen Bootie Ring sopii myös hyvin ensikertalaisille ja anaaliin tottutteleville, joten tämän seksilelun käyttöä ei tarvitse pelätä, vaikkei kokemusta olisikaan paljon.

  Yhdynnässä pensrengas voi olla hieman hankala hallinnoida, vaikka se stimuloikin hyvin niin penistä kuin eturauhasta, ja liikkuessa tappi hieroo vielä astetta paremmin. Täydellisen nautinnon Bootie Ringistä kuitenkin saa itsetyydyttäessä, kun asennosta ja liikkumisesta ei tarvitse huolehtia niin paljoa. Kun lantiota liikuttaa sopivasti penisrenkaan kanssa, saa anustapin hierovia pisteitä liikuteltua täydellisesti, ja tapin takaama eturauhashieronta saa aikaan tajunnanräjäyttäviä orgasmeja.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Fun Factoryn Bootie Ring penisrengas on hybridi seksilelu, jossa penisrenkaaseen on yhdistetty Fun Factoryn suosittu Bootie -anustappi. Tämä seksilelu on valmistettu laadukkaasta ja pehmeästä silikonista, ja vaikeasta ulkonäöstään huolimatta lelu oli erittäin helppo asettaa paikoilleen. Anustappi sopii hyvin myös harjoittelu- ja totuttelukäyttöön, ja on juuri sopivan pieni. Anustapissa on myös hyvä muotoilu, ja sillä saa hierottua eturauhaspistettä todella hyvin etenkin masturboidessa, kun anustapin liikkeisiin voi keskittyä täydellisesti.

  Bootie ring toimi myös hyvin yhdynnässä, mutta toisinaan seksilelu tuntui olla hankala pitää paikallaan, etenkin paljon liikkuessa.  Penisrengas vahventaa erektiota ja samalla myös hidastaa orgamin saamista, joten tämä seksilelu auttaa myös tilanteissa, joissa tuntuu että saatat laueta liian nopeasti. Bootie Ringin paikalleen asettelu vie tosin oman aikansa, mutta sen tuoma kokonaisvaltainen nautinto, ja pitkäkestoinen erektio ovat sen väärtejä, etenkin silloin kun sinulla on paremmin aikaa, ja haluat jotain tyydyttävän hyvää ekstraa seksielämään.

  Fun Factory - Bootie Ring Penisrengasarvosteluni

  4/5

  Sinful Premium Silikoninen Penisrengassetti 3 kpl

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Sinful Premium Silikoninen Penisrengassetti on täydellinen seksilelusetti sinulle silloin, kun haluat pidempikestoisen erektion ja lisätyydytystä seksiin. Tässä penisrengassetissä tulee mukana 3 penisrengasta, joista kaikki ovat erikokoisia. Paketista löytyy siis varmasti jokaiselle juuri oikeaa kokoa oleva penisrengas.

  Sinful Premium Silikoninen Penisrengassetin penisrenkaita voi käyttää joko yksitellen, tai vaihtoehtoisesti useampaa samaan aikaan. Kaikki renkaat on valmistettu silikonista, ja penisrengassetti saakin Premium -nimensä valmistusmateriaalista, joka on silkinpehmeää, ja tuntuu oikein mukavalta iholla. Penisrenkaiden koko toisistaan eroaa noin puolella sentillä. Kaikki renkaat joustavat, ja sisähalkaisijaltaan pienin rengas on 3,8 cm, keskikokoinen rengas 4,3 cm ja suurin rengas 4,8 cm.

  • Materiaali: Silikoni
  • Leveys: 1,5 cm
  • Pienin rengas, halkaisija: 3,5 cm
  • Keskikokoinen rengas, halkaisija: 4,3 cm
  • Isoin rengas, halkaisija: 4,5 cm

  Sinful Premium Silikoninen Penisrengassetti sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, ja on hyvä vaihtoehto myös silloin, kun et ole ihan varma koostasi penisrengasta valittaessa. Kolmen silkinpehmeän penisrenkaan eri kokoisista vaihtoehdoista löydät varmasti juuri sopivan koon itsellesi, ja renkaita voi myös vaihdella sen mukaan, millaista puristusta milläkin kerralla haluaa.

  Sinful Premium Silikoninen Penisrengassetin renkaan sopivat hyvin käytettäväksi samanaikaisesti. Voit laittaa sopivimman renkaan peniksen juureen, ja kaksi muuta rengasta peniksen varteen, jolloin saat jälleen uutta tuntemaa ja erilaisia vivahteita masturbointiin. Renkaan toimivat näin myös hyvin yhdynnässä, ensinnäkin penisrengas koventaa erektiota niin, että kalusi tuntuu kovemmalta, ja peniksen varteen asetetut renkaat hierovat emätintä sisältäpäin, tuoden lisäkihelmöintiä ja orgasmintäyteisiä hetkiä seksielämään. Penisrenkaan voi myös asettaa pelkästään kivesten ympärille, jolloin se painaa kivesten juurta ja saa aikaan parempia orgasmeja.

  Asiakkaiden arvostelut

  Yhteenveto

  Sinful Premium Silikonisessa Penisrengassetissä on mukana kolme erikokoista penisrengasta,  joille löytyy paljon käyttöä. Kokeile renkaita isoimmasta aloittaen, ja huomaat helposti mikä renkaista on parhaimman kokoinen, ja miten paljon painetta ne tuovat penikseesi. Mitä enemmän painetta, sitä helpommin erektio kovenee ja kestää pidempään, mutta penisrengas ei saa kuitenkaan tuntua epämukavalta missään vaiheessa.

  Sinful Premium Silikoninen Penisrengassetin kaikki renkaat on valmistettu pehmeästä silikonista, ja renkaat on helppo asettaa joustavuutensa puolesta paikalleen. Renkaat toimivat hyvin erektion vahvistamisessa. Tämän lisäksi useammalla renkaalla on kiva leikkiä, ja kokeilla niitä uusiin paikkoihin. Useamman penisrenkaan kokeilu samaan aikaan on must tällä penisrengassetillä!

  Sinful Premium Silikoninen Penisrengassetti Penisrengasarvosteluni

  4/5

  SONO - Vibrating Cock Ring, Nr 88

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  SONO – Vibrating Cock Ring, Nr 88 on kahdella moottorilla varustettu, ja moottorit pyörivät jopa 12000 rpm tehokkuudella ja laitteesta löytyy 10 erilaista nopeustilaa. SONO – Vibrating Cock Ring, Nr 88 penis rengas vie molemmat kumppanit uusiin ulottuvuuksiin orgasmien maailmassa! Renkaan tärisevä ulkorengas liukuu kivespussin yli, ja istuu lähellä välilihaa antamalla innostavia jännityksiä. Sisärengas pitää lelua paikallaan rajummassakin rakastelussa. Renkaan värisevä kärki samoin kuin ulompi rengas on uurrettu ja muotoiltu klitoriksen ja kivespussien ylimääräistä stimulaatiota varten. SONO – Vibrating Cock Ring, Nr 88 on valmistettu silkkisen sileästä, korkealaatuisesta silikonista ja ABS:stä, ja tämä vedenpitävä (IPX7), ftalaatiton lelu voidaan ladata täyteen 2 tunnissa, mikä antaa noin 50 minuuttia hillitsemätöntä nautintoa.

  • Materiaali: Silikoni, ABS
  • Tuotteen kokopituus: 15,5 cm
  • Kiihotinosan korkeus: n. 7,0 cm
  • Kiihotinosan halkaisija: max. 2,5 x 3,0 cm
  • Välilihakiihottimen korkeus: 2,0 cm
  • Välilihakiihottimen halkaisija: 2,0 x 4,0 cm
  • Penisrenkaan sisähalkaisija levossa: 3,8 cm
  • Kivesrenkaan sisähalkaisija levossa: 4,8 cm
  • Paino: n. 70 g

  SONO – Vibrating Cock Ring, Nr 88 on hyvin pariskunnille sopiva, ja hyvin uniikki penisrengas. Tässä renkaassa on tylsyys kaukana, ja jos olet ehkä mieltänyt että penisrenkaissa on ehkä jotain hävettävää tai ne ovat mauttomia, SONO – Vibrating Cock Ring, Nr 88 penisrengas muuttaa mielesi hetkessä! Tämä uudenlainen ja tyylikäs seksilelu tuo vivahteen luksusta ja ripauksen jännitystä pariskuntien seksielämään.

  Penisrengasta voi toki käyttää yksinkin ja masturboidessa, mutta se on pääosin tarkoitettu pariskunnille, ja antaakin eniten iloa sen ollessa käytössä yhdynnän aikana. Iso klitorissimulaattori kiihottaa naisen klitorista yhdynnän aikana, ja SONO – Vibrating Cock Ring, Nr 88 penisrenkaan värähtelyistä voi nauttia pariskunnan molemmat osapuolet.

  Videot

  Play Video

  Yhteenveto

  SONO – Vibrating Cock Ring, Nr 88 on jotain uutta, jännittävää, ja elämyksellistä. Tässä penisrenkaassa on kaksi rengasta ikäänkuin sisäkkäin, ja käytössä toine niistä venyy kivesrenkaaksi, ja sisempi rengas jää peniksen juuren ympärille. Tämän lisäksi tästä monitoimi koneesta löytyy myös klitoriskiihotin, ja isokokoinen sellainen.

  Värinätasoja laitteesta ei myöskään puutu, ja SONO – Vibrating Cock Ring, Nr 88 penisrenkas onkin käytössä erittäin miellyttävä. Tämä laite ei muistuta yhtään perinteisiä penisrenkaita, joka tekee myös laitteen käytöstä hyvin jännittävää. Seksilelun paikalleen asettelussa voi mennä ensimmäisellä kerralla hetki, mutta käyttöön tottuessa renkaat sujahtava

  SONO - Vibrating Cock Ring, Nr 88 sarvosteluni

  4/5

  Je Joue Mio Ylellinen Penisrengas Vibraattorilla

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Anna seksielämällesi virtaa tämän ylellisen värisevän penisrenkaan avulla. Penisrenkaan eri värinätasot Je Joue Mio renkaassa lisäävät ja tehostavat seksuaalista nautintoa niin sinulle kuin kumppanillesi. Pehmeästä, joustavasta, lääketieteellisestä valmistetusta silikonista valmistetussa teholelussa on 5 erilaista ja jännittävää värähtelyasetusta. Ainutlaatuisesti suunnitellun hoikan ja soikean muotonsa ansiosta ergonomisesti muotoiltu penisrengas sopii mukavasti vartaloa vasten ja painaa klitorista hyvin.

  Je Joue Mio Ylellinen Penisrengas Vibraattorilla renkaan venytettävä sisähalkaisija on 3,2 cm, ja se on vedenpitävä entistä paremman ja kosteamman hauskanpidon takaamiseksi. Tämä tyylikäs lelu on ladattava USB-johdolla (2-3 tunnin latausaika mukana toimitetulla johdolla), ja käyttöaika seksilelulle värinän kanssa on myös erittäin pitkä, sillä se kestää käytössä yhdellä latauksella aina 2 tuntiin asti.

  • Materiaali: Silikoni
  • Leveys: 5,2 cm
  • Pituus: 6,9 cm
  • Värinätasot: 5 
  • Ladattava: Kyllä (USB-johto)

   Joue Mio Ylellinen Penisrengas Vibraattorilla on nimensä mukaan ylellinen penis rengas, joka tyydyttää niin sinua kuin kumppaniasikin. Koska penisrengas on vedenkestävä, se sopii esimerkiksi myös suihkussa käytettäväksi, tai vaikka piristämään kahdenkeskeistä saunahetkeänne. Itse laitteen käyttöä emme suosittele kuumassa saunassa, mutta suihkutiloissa laitteen käytössä ei ole esteitä.

  Joue Mio Ylellinen Penisrengas Vibraattorilla on suht hintava laite, mutta hinnalle on syynsä. Tämä penisrengas on renkaiden aatelia, ja siinä huomaa laadun niin materiaalissa kuin värinävaihtoehdoissa ja muotoilussakin. Jos vaimoasi tai kumppaniaisi voi olla vaikea tyydyttää tai hän on nirso lelujen suhteen,  Joue Mio Ylellinen Penisrengas Vibraattorilla ei voi mennä vikaan valinnassa.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Joue Mio Ylellinen Penisrengas Vibraattorilla on huippulaadukas rengas, joka on voittanut ruotsalaisen tuotetestauspalkinnonkin!  Joue Mio Ylellinen Penisrengas Vibraattorilla on palkittu Aftonbladenin suuressa tuotetestauksessa vuoden 2014 parhaan seksilelun tittelin, ja penisrengasta hehkutettiin parhaaksi renkaaksi, jota on ikinä valmistettu.

  Joue Mio Ylellinen Penisrengas Vibraattorilla asettuu erittäin napakasti peniksen ympärille, mutta joustavuutensa ansiosta se ei kuitenkaan purista epämiellyttävästi. Tämä yhtälö onkin yhtä kuin erittäin kova erektio, joka kestää pidempään, ja ekstrakova kalu tuntuu myös hyvältä kumppanille. Värinätasoja on vain 5, mutta nekin kyllä tekevät tehtävänsä, koska laite on hyvin muotoiltu osumaan oikeisiin paikkoihin.

  Je Joue Mio Ylellinen Penisrengas Vibraattorilla arvosteluni

  5/5

  Kaalimato - Penisrenkaat, 4 kpl

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Kaalimadon penisrengassettiin kuuluu 4 kappaletta erikokoisia, kaalimadon vihreitä renkaita. Penisrenkaat ovat hyvin ohuita, ja renkaiden kokoon on panostettu niin, että ne ovat oikeasti huomattavissa olevan erikokoisia. Penisrenkaat on valmistettu joustavasta silikonista, ja joustavuudensa ansiosta ne on helppo asettaa paikalleen, ja ovat käytössä hyvin huomaamattomia.

  Kaalimadon penisrengassetin pienin rengas on sisähalkaisijaltaan 3 cm, ja tästä renkaiden koko kasvaa sentillä, seuraavan koon ollen 4 cm sisähalkaisijalla, toiseksi isoin rengas 4,5cm ja suurin rengas 5 cm. Renkaita voi käyttää myös hyvin useampaa rengasta samaan aikaan, ja rengas on helppo pujottaa myös kiveksien ympärille.

  • Materiaali: 100% Silikoni
  • Renkaiden sisähalkaisijat lepotilassa: 3,0 cm, 4,0 cm, 4,5 cm, 5,0 cm
  • Renkaiden paksuus: 0,6 cm
  • Vesitiivis
  • Väri: Vihreä

  Oletko joskus vaivihkaa ajatellut kokeilla kumppanisi hiuspompulaa peniksen ympärillä? Älä ainakaan enää tee niin, vaan hanki Kaalimadon penisrengassetti. Tämä edullinen setti tuo sinulle neljä erikokoista penisrengasta, jotka ovat erittäin joustavia, silikonisia ja myös helppo puhdistaa.

  Kaalimadon penisrengassetin renkaat sopivat hyvin niin masturbointiin kuin kumppanin kanssa käyttöön. Jos koet, että sinulla olisi erektio-ongelmia tai että saat orgasmin liian nopeasti, nämä renkaat ovat huomaamaton ja edullinen apuväline. Renkaat ovat kirkkaanvihreitä, joten ne on myös helppo löytää, sillä pienet renkaat hukkuvat helposti.

  Asiakkaiden arvostelut

  Yhteenveto

  Kaalimadon penisrenkaat ovat yksinkertasia mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan toimivia. Neljästä erikokoisesta renkaasta voi valita itselleen juuri sopivan kokoisen, ja kolmesta sentistä viiteen senttiin vaihtelevasta skaalasta löytyy varmasti sopivan kokoinen rengas kaiken kokoisille.

  Renkaat on helppo asettaa ja ne joustavat hyvin, mutta koska renkaat ovat myös ohuita, ne tuovat hyvin lisäpainetta penikseen. Renkailla voi myös leikkiä laittamalla niitä useamman samaan aikaan; yhden peniksen juureen, ja pari rengasta peniksen varteen. Käytössä kannattaa tarkistaa että penisrengas on tarpeeksi tiukka päällä, ettei se pääse liukumaan ja vahingossa nipistelemään karvoja. Tämä edullinen setti on oiva valinta, jos etsit perusrenkaita edullisesti.

  Kaalimato - Penisrenkaat, 4 kpl arvosteluni

  4.4/5

  Sinful Extra Thick Silikoninen Penisrengassetti 3 kpl

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Tavalliset penisrekaat ovat usein valmistettu hyvin ohuiksi ja narumaisiksi, mutta joskus voi tuntua siltä, että niiden teho vain ei riitä, vaan kaipaa vähän lisää puristusta. Sinful Extra Thick Silikoninen Penisrengassetti on täydellinen valinta, jos sinusta välillä tuntuu siltä, että tavalliset ohuet penisrenkaat eivät tee tehtäväänsä.

  Nämä erikoispaksut renkaat puristavat peniksen vartta vielä tehokkaammin. Renkaat sopivat myös, jos olet kokenut että ohuet renkaat tuntuvat liian pistäviltä puristukseltaan. Sinful Extra Thick Silikoniset penisrenkaat ovat paksumpia, joten niiden paine jakautuu tasaisemmin peniksen varteen, ja niiden paine ei tunnu niin pakottavalta. Sinful Extra Thick Silikoninen Penisrengassetti sopii hyvin nautittavaksi niin kumppanisi kanssa kuin sooloillessakin.

  • Materiaali: Silikoni
  • Halkaisija:  3,3 cm, 3,7 cm ja 4,2 cm (joustavia).
  • Paksuus: 0,8 cm
  • Flataatiton: Kyllä
  • Vesitiivis: Kyllä

  Tavalliset penisrekaat ovat usein valmistettu hyvin ohuiksi ja narumaisiksi, mutta joskus voi tuntua siltä, että niiden teho vain ei riitä, vaan kaipaa vähän lisää puristusta. Sinful Extra Thick Silikoninen Penisrengassetti on täydellinen valinta, jos sinusta välillä tuntuu siltä, että tavalliset ohuet penisrenkaat eivät tee tehtäväänsä.

  Nämä erikoispaksut renkaat puristavat peniksen vartta vielä tehokkaammin. Renkaat sopivat myös, jos olet kokenut että ohuet renkaat tuntuvat liian pistäviltä puristukseltaan. Sinful Extra Thick Silikoniset penisrenkaat ovat paksumpia, joten niiden paine jakautuu tasaisemmin peniksen varteen, ja niiden paine ei tunnu niin pakottavalta. Sinful Extra Thick Silikoninen Penisrengassetti sopii hyvin nautittavaksi niin kumppanisi kanssa kuin sooloillessakin.

  Asiakkaiden arvostelut

  Yhteenveto

  Sinful Extra Thick Silikonisen Penisrengassetin mukana tulee kolme erikokoista penisrengasta, jotka ovat huomattavasti normaaleja penisrenkaita paksumpia. Kokoeroa renkaista löytyy myös hyvin, ja sen vuoksi niitä voi myös kokeilla käyttää eri paikoissa.
  Penisrenkaat jakavat paineen tasaisesti penikseen, mikä saa renkaat tuntumaan miellyttävältä. Riippuen kuitenkin renkaan tiukkuudesta, niiden puristus tuntuu suht voimakkaalta.

  Sinful Extra Thick Silikoninen Penisrengassetti on hyvä valinta, jos etsit tyylikkäitä, tavallisia penisrenkaita. Renkaat käytössä mukailevat hieman samaa tuntumaa kuin että sormilla puristaisi peniksen vartta. Jos etsit ekstrapaksuja renkaita ekstrapaksuun erektioon, on Sinful Extra Thick Silikoninen Penisrengassetti pakko hankkia!

  Sinful Extra Thick Silikoninen Penisrengassetti 3 kplarvosteluni

  3.6/5

  Oletko aina unelmoinut pornovideoiden kuvaamisesta?

  5/5

  Kiihottaako sinua ajatus oman tuhman videoklipin tai pornoelokuvan kuvaamisesta, jossa sinä olet päänäyttelijä? Nyt se on mahdollista ilman sen erikoisempaa kuvauslaitteistoa! Cock Cam Penisrengas Kameralla mahdollistaa videoiden kuvaamisen ilman käsien käyttöä aktin aikana, ja kamera ottaa videot kiihottavasta kuvakulmasta.

  Cock Cam Penisrengas Kameralla on nimensä mukaan penisrengas, jossa on kamera mukana. Idea voi kuulostaa aluksi hassulta, mutta kamera pääsee ottamaan videota aitiopaikalta aktin aikana. Rengas puetaan päälle normaalin penisrenkaan tapaan, ja se kuvaa kaikki liikkeesi petipuuhissa.

  Cock Cam Penisrenkaalla saa kuvattua kuumia videoita niin lähetyssaarnaajassa, doggy stylessa, ja seksiä tihkuvia amatööripornopätkiä suihinotoista. Kamerassa on myös mukana yötila, ja sillä pystyy kuvaamaan myös pimeässä. Videot voi kuvauksen jälkeen siirtää älypuhelimeen tai tietokoneelle, ja Cock Cam Penisrengas Kameralla on myös olemassa sovellus App Storessa ja Google Playssa. Itse rengas on valmistettu joustavasta silikonista, ja kamera on upotettu renkaan sisälle. Kivana ekstrana renkaan mukana tulee myös pidike, jota voi käyttää kameralle, jos kameraa haluaa käyttää ilman penisrengasta.

  Jos etsit metallista penisrengasta

  4.5/5

  Malesation Metallinen Penisrengas on todella tuhma! Tämä ainutlaatuinen rengas on valmistettu metallista, joten rengas ei siis jousta – yhtään. Malesation Metallinen Penisrengas tuntuu käytössä viileältä ja kiihottavalta ihoa vasten, ja periksiantamattomuudensa vuoksi se tarjoaa uskomatonta tiukkuutta. Rengas auttaa kestämään pidempään, on kuin koru puettuna päälle, ja tekee erektostasi huomattavasti kovemman.

  Malesation Metallinen Penisrengas on valmistettu nikkelittömästä, ruostumattomasta teräksestä. Penisrengas on helpointa pukea päälle peniksen ollessa lepotilassa, ja sen kanssa kannattaa käyttää vesipohjaista liukuvoidetta, jonka avulla renkaan saa liukumaan paremmin paikalleen.

  Tämä upea Malesation Metallinen Penisrengas on kiihottava lelu erilaisiin leikkeihin, ja sopii niin piristeruiskeeksi vaniljaseksiin, kuin myös rajumpiin BDSM-leikkeihin. Laittamalla renkaan jääkaappiin tai kylmän veden alle ennen käyttöä, tuo vielä asteen intensiivisemmän käyttökokemuksen renkaalle! Metallinen penisrengas kiinnostaa ja kiihottaa, ja sen jämäkkyys kannattaa kokea itse. Koska rengas ei jousta yhtään, rengas ei ole ehkä paras vaihtoehto ensimmäiseksi penisrenkaaksi. Penisrengasta valmistetaan kolmessa eri koossa, ja voit valita koon joko 3,8 cm, 4,4 cm tai 4,8 cm sisähalkaisijasta.

  Jos etsit tuplapenisrengasta

  4/5

  Nauti kaksinkertaisesta kiihottumisesta, stimulaatiosta ja tuplasti hauskanpidosta Double Helix penisrenkaan avulla. Helppokäyttöinen penisrengas on suunniteltu tarjoamaan aistillinen ja yksilöllinen istuvuus maksimoidulle viettelynautinnolle ja pidennetylle suorituskyvylle. Double Helix Penisrengas hemmottelee sinua ja kumppaniasi, ja tarjoaa  loputonta eroottista tyydytystä joka kerta. Penisrengas on valmistettu pehmeästä kumista, ja siinä on kaksi erillistä rengasta, jotka on suunniteltu sopimaan eri kokoisille peniksille, ja renkaat  takaavat äärimmäisen mukavan ja tehokkaan tuen pitkään erektioon, joka vain jatkuu ja jatkuu.

  Voit käyttää Double Helix penisrengasta asettamalla isomman renkaan kivespussin ympärille ja pienemmän, pystyssä olevan renkaan peniksen juuren ympärille. Erikoista tässä penisrenkaassa on, että se on avattava. Tämä siis tarkoittaa, että rengas on helppo pukea päälle ja ottaa pois, kun se saa napsautettua kiinni ja auki.  Napsauta kummankin renkaan kaksi päätä tukevasti yhteen ja olet valmis intiimiin seikkailuihin. Rengas sopii helppokäyttöisyydellään hyvin niin ensikertalaisellekin kuin kokeneemmallekin, ja etenkin, jos koet että umpinaiset renkaat voivat joskus olla vaikeita liu’uttaa päälle, tai ottaa pois.
  Double Helix penisrengas on valmistettu flataatittomasta kumista, ja sen pienemmän renkaan sisähalkaisija on 4,5 cm, ja suuremman renkaan sisähalkaisija 6 cm.

  Jos etsit monitehoista penisrengasta

  4.5/5

  Fantasy C-Ringz Ultimate Couples Cage Penisrengas on paras valinta, joka tarjoaa uskomattoman klitoriksen stimulaation ja sisäisen tärinän samanaikaisesti. Penisrenkaan sisällä on kaksi moottoria, jotka on sijoitettu taitavasti super pehmeän silikonisen peniskopan sisälle ja päälle, minkäa avulla tämä värisevä erektiontehostaja muuttaa tavallisen rakastelun tajunnanräjäyttäväksi maratonistunnoksi. Seksilelulla voit nauttia tiukasta puristuksesta, lisätystä värinästä ja niiden tuomasta kovasta erektiota, kun taas kumppanisi samalla pääsee nauttimaan voimakkaasta klitorisvibraattorista. Tulette molemmat  varmasti ihastumaan tähän seksileluun, ja Fantasy C-Ringz Ultimate Couples Cage Penisrengas innoittaakin yhä useammin yhä intensiivisempiin rakasteluhetkiin.

  Fantasy C-Ringz Ultimate Couples Cage Penisrengas on valmistettu silkinpehmeästä, ensiluokkaisesta ja iholle ystävällisestä Elite-silikonista. Penisrenkaan takarengas kiertyy peniksen a kivesten ympärille, kun taas eturengas puristaa peniksen vartta ja kasvattaa erektiota. Joustava ja tärisevä klitoristimulaattori osuu täydellisesti klitorista vasten, ja stimuloi herkimpiä pisteitä yhdynnän aikana. Klitoisvibraattori toimii kätevästi kaukosäätimellä, joten seksilelun värinää saa kumpikin osapuoli säänneltyä helposti. Vibraattori toimii kahdella AA-patterilla, jotka tulevat lelun mukana.

  Penisrengas käyttö - Miten penisrenkaita käytetään?

  Penisrengas käyttö

  Penisrenkaat ovat yksi suosituimmista seksileluista maailmassa – ja eikä suotta. Niitä on hauska käyttää kumppanin kanssa, ne voivat olla erittäin edullisia kaikille budjeteille, ja valittavanasi on niin monta erilaista vaihtoehtoa. Tämän lisäksi penisrenkaat ovat oiva apu seksuaaliterveyden ongelmin kuten erektihäiriöt ja ennenaikainen siemensyöksy. Penisrenkaat voivat tosin tuntua hankalalta lähestyä, jos et ole aiemmin käyttänyt niitä. Googlestakin löytyy paljon tietoa penisrenkaiden käytöstä vain hakusanalla “penisrengas käyttö”, mutta olemme helpottaneet elämääsi kokoamalla tähän kaiken, mitä sinun tarvitsee penisrenkaista tietää.

  Mitä penisrengas tekee?

  Penisrenkaat ovat seksileluja miehille ja peniksen omaaville.Penisrenkaat estävät veren virtaamisen peniksestä poispäin, mikä tekee erektion pohjimmiltaan kovemmaksi ja saa sen kestämään kauemmin. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia seksistä pidempään.

  Värisevät penisrenkaat värisevät myös peniksen vartta vasten ja stimuloivat sitä. Ne ovat myös hienoja siitä, että ne on suunniteltu käytettäväksi parisuhteessa ja värisevät klitorista vasten, joten penisrenkaista voi nauttia parisuhteessa molemmat osapuolet. Näin penisrengas on innostava lisä lisäämään stimulaatiota ja myös auttamaan erektio-ongelmissa.

  Kuinka valita oikea penisrengas?

  Penisrenkaat ovat halpoja ja suhteellisen helppoja käyttää, ja et välttämättä tykästy ensimmäiseen penisrenkaaseen jonka hankit. Yksinkertaisin, helpoin käyttää ja paras lelu aloittelijoille ovat joustavasta silikonista valmistetut penisrenkaat. Penisrengassetti jossa tulee monta erikokoista rengasta mukana on hyvä aloittelijan valinta, ja voit alkaa tutustumaan millaisista renkaista ja paineista tykkäät. Kun alat tottumaan renkaiden käyttöön, alat tietämään millaisista renkaista pidät, ja se tekee oikeanlaisen renkaan ostosta huomattavasti helpompaa, kun erilaisten renkaiden tarjontaa on nykyään olemassa todella paljon.

  Penisrenkaan asettaminen paikalleen

  Aloita laittamalla vähän liukuvoidetta penisrenkaan sisäpuolelle – tämä varmistaa, että erektiorengas voi liukua tasaisesti paikalleen ja mahdollistaa myös helpomman asettelun.

  Kun käytät liukuvoidetta seksilelujen kanssa, varmista aina, että valitsemasi tuote on yhteensopiva materiaalin kanssa, josta seksilelu on valmistettu (ja kondomeja, jos käytät niitä). Vesipohjainen voiteluaine sopii käytettäväksi kaikkien penisrenkaiden ja kondomien kanssa, joten se on turvallisin vaihtoehto.

  Cock ring how to

  Penisrenkaan istuvuus

  Penisrenkaiden tulisi olla tiukkoja, jotta ne voivat hidastaa verenkiertoa, mutta ne eivät saa myöskään olla epämiellyttävän tiukkoja. Jos penisrengas on valmistettu jäykästä materiaalista, kuten metallista, varmista, että vedät sen alas peniksen juureen peniksen ollessa lepotilassa.  Joustavat tai säädettävät penisrenkaat voidaan asettaa paikalleen myös silloin kun penis on jo kova. Jos rengas sattuu jossakin vaiheessa, ota se heti pois. On suositeltavaa, että testaat penisrengasta, ennen kuin otat sen käyttöön itse aktin aikana. Väärän kokoisen penisrenkaan käyttö voi aiheuttaa ongelmia.

  Jos penis näyttää paljon tavallista tummemmalta tai jos koet epämukavuutta käytön aikana, poista rengas. Yleensä on suositeltavaa, että poistat penisrenkaan puolen tunnin kuluttua käytön aloittamisesta, ja annat veren virtauksen palautua normaaliksi, ennen kuin jatkat renkaan käyttöä. Jos huomaat syvän painauman renkaan kohdalla, tai peniksen värin muuttuvan hyvin punaiseksi tai sinertäväksi, rengas on liian tiukka ja se tulee  poistaa heti. Tässä tapauksessa kannattaa kokeilla joko isompaa tai joustavampaa rengasta.

  Oikeassa käytössä penisrenkaat ovat eksoottinen ja kiihottava lisä niin parisuhteeseen kuin masturboitiin – penisrengas koventaa erektiota, auttaa sinua kestämään pidempään, ja oikean kokoinen penisrngas tuntuu hyvältä päällä. Vibraattorin kanssa rengas stimuloi sinua ja kumppaniaisi – kokeilemalla myös eri asentoja penisrenkaan kanssa avaatte uuden maailman omaan seksuaalisuuteenne.

  Penisrengas kokemuksia

  Kysyimme miehiltä penisrengas kokemuksia, ja miltä penisrenkaan käyttö oikeasti tuntuu. Netistä voi lukea kuinka paljon tahansa penisrenkaista ja löytää erilaisia tuotteita ja niiden kuvauksia, mutta silti itse renkaan tuntumasta voi olla vaikea saada selkeää mielikuvaa, ja seksilelussa voi mietityttää tuntuuko se hyvältä juuri minulle, ja onko penisrenkaasta välttämättä sittenkään hyötyä. 

  Useimmat miehet kokevat penisrenkaan parhaana puolena sen, että se auttaa kestämään pidempään, ja penisrenkaan avulla saa varmemman olon siitä, että on itse hallitsemassa omaa orgasmiaan. Penisrenkaan avulla voi päättää paremmin milloin itse haluaa tulla. Monille miehille myös varustuksen koko on tärkeää, ja monet mainitsivatkin myös peniksen kasvaneen paksuuden yhtenä lempipuolistaan, joka näytti olevan myös vaimojen mieleen. 
  Alla olevat käyttäjäkokemukset on koottu tähän tuomaan miesten mielipiteitä ja kokemuksia penisrenkaiden käytöstä;

  Mies 37v, kommentti:

  “Penisrengas tuntuu erilaiselta minulle ja vaimolleni, ja se voi olla joskus hauska lisä seksiin. Värisevä penisrengas on tuottanut parhaat tulokset.

  Silti penisrenkaan käyttö on minulle erityistilaisuus, ja se saattaa tulla esiin makuuhuoneen puolella ehkä viisi kertaa vuodessa.”

  Cock ring illustration

  Mies 45v, kommentti:

  “Vaimoni ja minä olemme huomanneet selvän eron ympärysmitan kasvussa. Erektiorengas saa jotkut suonet pullistumaan hieman enemmän, mutta pituus ei muutu.

  Minusta se myös auttaa minua kestämään pidempään, varsinkin kun annan akalle kunnon kyytiä… Minusta tuntuu, että minulla on parempi hallinta orgasmista ja en laukea yhtä helposti. Orgasmitkin tuntuvat voimakkaammilta. “

  Cock ring illustration

  Mies 34v, kommentti:

  “Se tekee munastasi kovemman ja herkemmän. En käytä sitä joka kerta, mutta kun teemme joitain rajumpia asioita sängyssä, kuten orjuutusleikit tai mikä tahansa, on mukavaa laittaa se päälle, koska se myös estää munaani löystymästä silloin kun sitä ei stimuloida. “

  Cock ring illustration

  Mies 49v, kommentti:

  “Aloitin yhden penisrenkaan käyttämisen uteliaisuudesta, mutta minulle suurin yllätys aj viehätys oli se, että se antoi ylimääräistä ympärysmittaa munalleni, jota (nyt entinen) tyttöystäväni rakasti.

  Paras vinkkini on, että älä käytä paskaa rengasta, vaan osta heti alkuun kunnollinen seksikaupasta.”

  Cock ring illustration

  Penisrenkaan puhdistus

  Penisrenkaat ovat helppohoitoisia seksileluja; ne eivät kaipaa sen kummempaa huoltoa tai tiettyä säilytystä, ja ne on helppo ottaa käyttöön milloin vain. Ainoa asia josta penisrenkaan kanssa tulee huolehtia, on hygieenisyys. Penisrenkaat tulee puhdistaa aina jokaisen käytön jälkeen huolellisesti, ja ennen puhdistusta kannattaa lelun paketista tarkistaa, onko penisrengas vesitiivis. Jos penisrenkaasi on vesitiivis, voit pestä sen kokonaan, mutta jos lelu ei ole kokonaan vesitiivis, varo osia jotka eivät saa kastua lelua puhdistaessa.

  Penisrenkaat kannattaa pestä joko seksileluille tarkoitetulla puhdistusaineella, tai miedolla saippuavedellä. Pese erektiorengas kauttaaltaan, ja huuhtele se hyvin. Kuivaa rengas pyyhkeellä, ja kuivauksen jälkeen se on taas valmis seuraavaa käyttökertaa varten. Joskus penisrenkaaseen saattaa vahingossa jäädä karvoja kiinni. Jos näin käy, irrota tai leikkaa karvat varovasti renkaasta pois. Koska penisrengasta ei laiteta suoraan minnekään sisälle, voi sen pesu tuntua hieman turhalta, mutta jos renkaaseen jää kiinni likaa, hikeä, tai eritteitä, voi se aiheuttaa iho-ongelmia herkällä genitaalialueella. Suosittelemmekin siis penisrenkaan puhdistamista jokaisen käyttökerran jälkeen.