Kivijalkamyymälöinä seksikauppoja löytyy Jyväskylästä vain yksi. Tästä seksikaupasta saat niin hyvin mahtavia leluja kuin hauskoja lahjojakin. Leluja ja tarvikkeita on laidasta laitaan tarjolla aina asuista välineisiin.

Kannattaa ehdottomasi tutustua kivijalkamyymälään, sillä siellä pääsee aina parhaiten tutustumaan erilaisiin leluihin ja lelujen koot ja muodot sekä erilaisuuden konkretisoituvat, kun voit leluja tutukia paikan päällä.

Seksikauppa Jyväskylä käsittää siis vain yhden liikkeen, jos tästä liikkeestä ei tarvitsemaasi tuotetta löydy tai jos mielessäsi on kuitenkin joku tietty lelu, niin yleensä helpointa on ostaa se suoraan verkkokaupasta, eikä kierrellä eri liikkeitä. Verkkokaupoista pääset usein haku toiminnolla hakemaan suosikkiasi.

Verkkokaupat Sinful ja Kaalimato ovatkin Suomen suosituimmat seksitarvikkeita myyvät verkkokaupat, joista löytyy jokaiseen makuun olevia leluja laajoilla skaaloilla aina anaaliseksistä oraaliin. Mitä kaipaatkaan, vaniljaa vaiko BDSM:ää? Kenties kodin ulkopuolella leikkimistä tai ihan vaikka etänä yhdessä puuhailua. Leluja löytyy varmasti.

Leluja ja tarvikkeita löytyy liikkeistä kuintenkin hyvin paljon ja jokaiseen makuun. Niihin tutustuminen kannattaa, sillä voit löytää uusia suosikkeja. Jos olet avoimin mielin niin uusia suosikkeja voi löytyä ihan uusien asioiden parista. Oletko esimerkiksi kokeillut koskaan anaalivibraattoria? Onkin paljon leluja, jotka voivat tuoda paljon nautintoa kun niitö uskaltaa kokeilla.

Suosittelemme seuraavia 2 suurinta verkkoseksikauppaa Suomessa:

Seksikauppa Jyvaskyla

Anti-shop -seksikauppa Jyväskylä

Osoite

Gummeruksenkatu 5

40100 Jyväskylä

Aukioloajat

Maanantai11:00 – 17:00
Tiistai12:00 – 17:00
Keskiviikko12:00 – 17:00
Torstai12:00 – 17:00
Perjantai12:00 – 17:00
Lauantai12:00 – 16:00
SunnuntaiSuljettu

Puh:

+35814616358

Arvostelujen yhteenveto

Anti-shop-reviews

Anti-Shop

Suomen laajin hyvänolon kaupan valikoima löytyy yllättäen Keski-Suomesta ja Jyväskylästä. Tervetuloa AntiShoppiin tutustumaan Suomen laajimman hyvänolon kaupan valikoimaan aina anaalistatapeista alkaen sinne missä midelikuvitus on rajana. Antishopista löydät monta eri kauppaa –Seksuaaliterveyskauppa – Hyvänolonkauppa – Asukauppa – Kenkäkauppa – Fetishkauppa, jokaiseen makuun jotakin. Ketään ulkopuolelle jättämättä.

Myymälästä täältä yli 12 000 erilaista vaihtoehtoa ja siksi verkkokauppa onkin tällä hetkellä Suomen laajin. Antishop palvelee sinua verkkokaupan lisäksi Jyväskylän keskustassa 400 neliön myymälässä. Onkin erittäin hyvä, että Antishopilla on myös verkkokauppa, sillä kysyntää erilaisille leluille on.

Antishiopissa onkin leluja ihan joka lähtöön ja jokaiselle luulisi se oma suosikkilelu löytyvänkin. Ammattitaitoinen henkilökunta kyllä neuvoo, jos apua tarvitset. Ei muuta kuin siis Gummerruksen kadulle löytöjä tekemään, oli mielessäsi sitten penisrenkaat ja mut perinteiset lelut tai vaikkapa juuri bondage tarvikkeet.


Seksikauppa Jyväskylä

Opiskelija kaupunki Jyväskylä ei jostain syystä tarjoa kuin yhden kivijalkaliikkeen, kun kysymyksessä on seksi. Onneksi kuitenkin kyseinen liike omaa erittäin suuren valikoiman erilaisia tarvikkeita. Jos siis päädyt Jyväskylään ilman seksileluja ja niiden tarve ilmenee niin iltapäivään asti voit tuotteita hankkia maannataista lauantaihin AntiShopista.

Opiskelijoilla tunnetusti on hauskaa ja seksi onkin hyvin iso osa elämää. Tästä syystä Jyväskylän AntiShopilta odottaa monipuolista valikoimaa, sillä seksi ei saa muuttua tylsäksi tai kaavoihin kangistuneeksi. Aina on hyvä hetki kokeilla seksipeliä, jos ilta ei muutoin lähde käyntiin.

Seksikauppa Jyväskylä ei siis ole mitenkään monipuolinen kauppojen määrän suhteen, mutta kylläkin kaupan valikoiman suhteen. Kaipaat sitten millaisia välineitä tahansa.

Onko mielessäsi strap on seksi ja kenties hieman erilaiset roolit kuin yleensä? Tai kenties olet erilaisia rajumpia leluja aina sitomisesta ja erilaisista ruoskista ja raipoista suupallojen kautta erilaisiin penisporiin? Oli sitten ajatuksissa millainen seksi tahansa aina hellästä hieronnasta öljyillä rajumpaan seksiin kaiken kattavin leluin, niin löydät tarvitsemasi lelut joko AntiShopista tai vaihtoehtoisesti erilaisista nettikaupoista.

Illan vietto voikin olla hyvin mukavaa kun vietät aikaa hyvässä seurassa nautiskellen kaikessa rauhassa. Leluilla voit saada aikaan monenlaisia hetkiä. Kiihotinkuulat saattavat mukavasti lämmitellä alkuunsa ja saada monenlaisia hetkiä aikaiseksi.

Kuvia erilaisista seksikaupoista

Usein kysytyt kysymykset

Miten löydän seksikaupan Jyväskylästä?

Jyväskylän tarjonta seksikauppojen suhteen on niukka. Jos siis haluat kivijalkamyymälään verkkokaupan sijasta, niin suuntaa Gummerruksenkadulle!

Mitä eroottisia kauppoja on Jyväskylässä?

Vain Antishop tarjoaa eroottisia tarvikkeita Jyväskylässä.

Mikä on paras BDSM tarvikkeiden myymälä Jyväskylässä?

Antishop on ainoa, mutta Antishopilla on hyvin kattava valikoima. Tilaamalla muistakin verkkokaupoista, voit saada mieleisiäsi tuotteita.

KUinka myöhään Jyväskylän seksikauppa on auki?

Arkisin 11-12 alkaen ja kello17 asti. Lauantaisin 12-16 ja sunnuntaisin suljettu.

Mikä on suurin seksikauppa Jyväskylässä?

Se ainoa seksikauppa, joka Jyväskylästä löytyy. Eli Antishop.

Muissakin Suomen kaupungeissa on seksikauppoja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *