Seksikauppa Kouvola on valitettavasti hyvin lyhyt listaus seksikaupoista. Kouvolasta löytyy vain yksi seksikauppa, jossa mahdollisuudet tehdä löytöjä eivät ole mahdottoman suuret.

Jos mielessäsi on kuitenkin joku tietty lelu, niin yleensä helpointa on ostaa se suoraan verkkokaupasta, eikä kierrellä eri liikkeitä. Verkkokaupoista pääset usein haku toiminnolla hakemaan suosikkiasi, jos et Kouvolan Donnasta löydä itsellesi mieleisiä leluja.

Verkkokaupat eivät tietenkään sovi, jos olet vain piipahtamassa ja jatkamassa matkaa sen jälkeen. Tuolloin kivijalkamyymälät ovat paras paikka löytää tarvitsemasi tarvikkeet. Hyvä onkin etukäteen miettiä, että mitä kaikkea voisi tarpeen olla.

Leluja ja tarvikkeita löytyy liikkeistä kuitenkin hyvin paljon ja jokaiseen makuun. Niihin tutustuminen kannattaa, sillä voit löytää uusia suosikkeja. Seksikauppa Kouvola voi olla kannattava kokemus, jos haluat konkereettisesti nähdä tuotteet.

Suosittelemme seuraavia 2 suurinta verkkoseksikauppaa Suomessa:

Seksikauppa Kouvola

Donna Shop

Osoite

Torikatu 2

45100 Kouvola

Aukioloajat

MaanantaiSuljettu
Tiistai11:00 – 17:00
Keskiviikko11:00 – 17:00
Torstai11:00 – 17:00
Perjantai11:00 – 17:00
Lauantai12:00 – 15:00
SunnuntaiSuljettu

Puh:

+358465450012

Arvostelujen yhteenveto

Kouvola-Sexshop-review

Kaikki Donna Shop

Donna Shop sijaitsee Kouvolan keskustassa. Leluja on Donnassa tarjolla mukavasti aina anustapeista erilaisiin dildoihin ja liukuvoiteisiin. Valikoimasta löytyy niin seksiasuja kuin penisrenkaitakin. Paikan päälle mennessä pääset tutustumaan valikoimaan hyvin, sillä valikoimaa on riittävästi. Jos kaipaat seksilelujen ohella myös muunlaisia välineitä, niin penispumppuja kaipaavalle myös pumppuja löytyy. Myös erilaisia fetissi leluja on tarjolla.

Donna Shop tarjoaa erilaisia seksileluja sekä aikusiviihde elokuvia. Valikoimaa riittää hyvin, joten luultavasti etsimäsi täältä löydät.


Seksikauppa Kouvola

Kouvola on Kymenlaaksosta löytyvä kaupunki, joka houkuttelee matkailijoita lähinnä luonnonpuistojen avulla. Kouvolan arkkitehtuuri ei ole päätä huimaava eikä paikallisia illan viettopaikkojakaan paljoa ole. Jos kuitenkin päädyt Kouvolaan lomailemaan, niin todennäköisesti löydät itsesi vaeltamasta Kansallispuistoissa.

Kouvolassa sijaitsee myös Tykkimäen huvipuisto ja kesäisin kaupunki kerää ihmisiä kauniin luonnon sekä huvipuiston avulla. Jos siis Kouvolaan eksyt ja kaipaat seksitarvikkeita, niin keskustasta löydät Donnan. Jos Donnan valikoima ei ole miellyttävä, niin lyhyen ajomatkan päässä Lahti tarjoaa kaksi seksikauppaa lisää.

Seksikaupat ovat kuitenkin myymälöinä erittäin tärkeitä, sillä ne tuovat piristystä monien parisuhteisiin sekä ihan itsetyydytykseenkin. Seksikauppa Kouvola mahdollistaakin laadukkaiden seksilelujen löytämisen. Valikoimat ovat hyvät, samoin palvelu.

Oli siis sinulla ajatuksena vain pitää hauskaa yhden illan tai nauttia kumppanin kanssa pidempään, niin Kouvolasta voit löytää lelut monenlaiseen illan viettoon. Jos et kaipaamaasi tuotetta löydä, eikä ajomatka Lahteen ole vaihtoehto, niin verkkokaupat Sinful ja Kaalimato palvelevat myös.

Verkkokaupoista saatatkin löytää esimerkiksi erikoisuuksia helpommin kuin myymälöistä, oli kyseessä sitten panokone tai vaikkapa siveysvyö. Erikoisuuksia löytyykin helpommin usein verkkokaupoista kuin kivijalkamyymälöistä.

Kuvia erilaisista erotiikkaliikkeistä

Usein kysytyt kysymykset:

Seksikauppa Kouvola – mistä löytyy?

Osoitteesta Torikatu 2, Kouvolan keskustassa.

Mitä eroottisia kauppoja on Kouvolassa?

Vain Donna Shop. Donnan lisäksi jos kaipaat erilaisia valikoimia niin voit aina liikua Lahteen ostoksille tai tilata verkkokaupoista kuten Sinful ja Kaaalimato.

Mikä on paras BDSM seksikauppa Kouvolassa?

Kouvolassa paras BDSM kauppa on tietenkin Donna, sillä vaihtoehtoja ei ole. Jos valikoima Donnassa ei miellytä, niin esimerkiksi verkkokaupoista voi löytyä hyviä tuotteita.

Kuinka kauan seksikauppa Kouvola on auki?

Donna menee kiinni yleensä klo 17, mutta ilmoittaa kyllä aikataulun muutoksista, jos sellaisia tulee.

Mikä on Kouvolan suurin seksikauppa?

Se yksi ja ainoa kivijalkaliike. Jos koko ei ole riittävän laaja, niin verkkokaupat sekä Lahden liikkeet voivat olla hyvä lisävaihtoehto.

Muissakin Suomen kaupungeissa on seksikauppoja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *