Tekopenis – Parhaat testissä

Tekopenis on seksilelu, joka on tarkoitettu käytettäväksi esimerkiksi osana itsetyydytystä. Tekopenis kuitenkin soveltuu myös muuhun käyttöön, kuten osana seksiä. Useimmat tekopenikset ovat muotoilultaan hyvin paljon aitoa penistä vastaavia.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Klikkaa tästä nähdäksesi laajempi valikoima tekopeniksiä

FAQ

Jokainen tekopenis on erilainen. Toiset on tehty vastaamaan mahdollisimman hyvin aitoa, kun taas toiset eivät ole aidonkaltaisia. Aitoon tuntemukseen vaikuttavat muotoilu, koko sekä materiaalit.

Kyllä on. Tekopeniksen käyttäminen on turvallista niin kauan, kuin käyttäjä kuuntelee omaa kroppaansa. Jos tuote aiheuttaa kipua tai muita ongelmia, niin käyttö tulee lopettaa. Kuitenkin oikein käytettynä tekopenis on turvallinen.

Useimmiten liukuvoiteeksi käy vesipohjaiset liukuvoiteet. On kuitenkin mahdollista, että liukuvoiteeksi suositellaan muuta liukuvoidetta. Tekopeniksen käyttöohjeissa on valmistajan antama liukuvoide suositus.

Kyllä soveltuu. Tekopenis on unisex tuote, jonka käytöstä voivat nauttia kaikki sukupuolesta riippumatta.

Kyllä on. Tekopeniksiä on paljon eri kokoisia. Erilaisia kokoja löytyy sekä paksuuden, että pituuden puolesta. Esimerkiksi Fat D on peräti 6,8 cm paksu ja Dick Rambone peräti 42 cm pitkä. Näin ollen suuresta koosta pitäville on tarjolla tekopeniksiä.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Willie City Luxe Super Silikonidildo 20 cm

  Testivoittaja

  98%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  96%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Willie City Luxe Super Silikonidildo 20 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kun haluat itsetyydytyksestä aidon kokemuksen jokaista yksityiskohtaa myöden, on sinun ja lelulaatikkosi valinta helppo. Tämä Wiillie City Super Aidonkaltainen Silikonidildo vie sinut niin lähelle todellista tuntumaa kuin mahdollista on.

  Puhtaasti Dual density silikonista valmistettu tekopenis on kokonaispituudeltaan 20 cm, eikä se sisällä lainkaan Ftalaatteja tai silikonia. Kokonaispituudesta sisään asetettavaa on 14,5 cm ja halkaisija tällä on 3,7 cm. Tämä soveltuu myös valjas käyttöön.

  Tämän dildon salaisuus piilee sen pehmeydessä ja taipuisuudessa, samalla kuitenkin ollen jämäkkä sen sisällä olevan ytimen vuoksi. Saat tällä myös stimuloitua G- pistettä, ja asennossa kuin asennossa kohdistettua aina haluamaasi kohtaan. Sen aidonkaltaisuus piilee myös yksityiskohdissa, joita ovat aidon kaltainen suonitus, pehmeät kivekset ja tietenkin selkeä terskapää. Tämä tuote siis on kuin äärimmilleen kiihottuneen miehen penis.

  Lisäksi tässä dildossa on tehokas imukuppi, joten pääset nautinnollisiin hetkiin myös ilman käsiä. Nautinnollisemman lopputuloksen saat, kun käytät tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta. Muista puhdistaa tuote myös aina käytön jälkeen miedolla saippualla ja vedellä, tai seksileluille tarkoitetulla puhdistusaineella.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Willie City Luxe Super Silikonidildo 20 cm
  Pituus 20 cm, josta 14,5 cm sisään asetettavaa
  Halkaisija 3,7 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Silikoni

  Aidon näköinen

  1 of 4

  Jopa 20 cm pitkä

  2 of 4

  Kivekset

  3 of 4

  Imukuppi

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Willie City Luxe Super Silikonidildo 20 cm arvostelut

  Yhteenveto

  Käytössä Willien City Luxe oli erittäin toimiva. Se sopi käyttöön niin yksin kuin yhdessäkin, mikä teki tuotteen käytöstä monipuolisempaa. Parhaimmillaan tuotteen käyttö onnistui sekä käsin, imukupin avulla, että valjaissa.

  Imukuppi oli hyvin toimiva. Kun imukupin kiinnitti, niin se Willie pysyi kyllä tiukasti paikallaan eikä liukunut pintoja pitkin.  Koko oli myös passeli, ei liian suuri tai pieni. Myös aidonkaltainen muotoilu oli mieleen. Kuitenkin osittain dildo jäi hieman mitään sanomattomaksi, esimerkiksi väreiltään sekä kiveksiltään.

  King Cock Ejakuloiva Dildo 23 cm

  Aloittelijalle

  95%
  Design
  96%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  96%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  King Cock Ejakuloiva Dildo 23 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Haaveiletko itsetyydytyksestä, joka päättyy aitoon ejakulointiin? Tämä toive on toteutettavissa täydellisesti King Cock Aidonkaltaisen Ejakuloivan Dildon kanssa! Vartaloystävällisestä PVC:stä valmistetulla dildolla on pituutta 23 cm pitkä ja se on täysin Ftalaatiton sekä lateksiton. Sisään asetettava pituus on 18,5 cm ja sen halkaisija on nautinnollinen 5,1 cm. Ejakuloinnin toteuttamiseksi voit täyttää dildon pipettipumpun avulla millä tahansa nesteellä.

  Tuotteen mukana tulee Jizzie Juice liukuvoide, joka on koostumukseltaan samanlainen kuin oikea siemenneste, joten kokemus on todella todenmukainen. Liukuvoide on King Cock tuotemerkin kehittämä liukuvoide ja tarkoitettu juuri tämän dildon kanssa käytettäväksi. Voit siis sitä käyttää dildon täyttämiseen sekä normaalisti liukuvoiteen tavoin.

  Todellista ja nautinnollista stimulaatiota antava dildo on tällä hetkellä markkinoiden yksi aidonkaltaisimmista tekopeniksistä, joita on saatavilla. Tämän kiinteät ja hyvin todentuntuiset kivekset, selvästi erottuva terska ja käsityönä maalatut yksityiskohdat kuten suonitus saavat sinut kiihkon valtaan. Tämä lelu sopii käytettäväksi myös anaalisesti, muista silloin vain ehdottomasti käyttää runsaasti liukuvoidetta.

  Aidon seksikokemuksen takaa ejakulointi, mutta mikä parasta tämä ei todellakaan tule ennen kuin itse koet olevasi valmis. Saat siis lopuksi tuntea lämpimän nesteen sisällä, ja tuntea kuinka aito akti olisi päättynyt ejakulointiin. Tämä dildo on myös täysin vesitiivis, joten se soveltuu erinomaisesti myös aistillisiin kylpyhetkiin.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet King Cock Ejakuloiva Dildo 23 cm
  Pituus 23 cm, josta 18,5 cm sisään asetettavaa
  Halkaisija 5,1 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali PVC

  Aidon näköinen

  1 of 4

  18,5 cm sisään asetettavaa pituutta

  2 of 4

  Aidonkaltaiset kivekset

  3 of 4

  Ejakuloiva 

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien King Cock Ejakuloiva Dildo 23 cm arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  King Cock päätyin testiin sekä yksin, että kumppanin kanssa kokeillessa. Yksinhän se toimi ihan kuten mikä tahansa dildo. Eli juuri niin kuin pitääkin. Kuitenkin yhdessä käytettäessä dildo oli tylsä. Itselle ejakulointi ei oikein ollut se juttu, mutta voisin uskoa, että monille se on tärkeä osa. Näin ollen ejakuloiva dildo on varmasti käytössä mukava.

  Kooltaan King Cock oli riittävä. Paksuutta oli aika hyvin, joten sisään laitto kannattaa tehdä rauhassa. Muuten kuitenkin erittäin soveltuva erilaisille käyttäjille.

  Willie City Classic Dildo 23,5 cm

  Edullisin

  96%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  97%
  Laatu
  97%
  Hinta
  95%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Willie City Classic Dildo 23,5 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Houkutteleeko aidon nautinnon tarjoava itsetyydytyshetki sinua? Silloin tarvitset tämän Willie City Classic Aidonkaltaisen Dildon, ja huomaat kuinka itsetyydytys nousee aivan uudelle tasolle. Kokonaisuudessaan PVC:stä valmistetulla Dildolla on pituutta 23,5 cm ja siitä sisään saa asetetuksi 17,5 cm halkaisijaltaan tämä on ihanat 4,7 cm. Dildo on sopivan kiinteä mutta samalla joustava, joten saat sen kohdistettua juuri oikeaan kohtaan.

  Tämän sauvan luonnollisuus piilee sen pullistelevissa suonissa, aidonkaltaisessa terskan päässä sekä kiinteän pehmeissä kiveksissä. Kokonaisuus on alusta loppuun aitoa! Pohjassa oleva tehokas imukuppi antaa sinulle vapaat kädet ja näin ollen voit hyväillä samalla vartalon muita erogeenisiä alueita. Imukuppi mahdollistaa myös useammat ja nautinnollisemmat seksiasennot.

  Eikä tästä tarvitse nauttia vain yksin, sillä sauva soveltuu myös valjaskäyttöön, joiden O renkaan halkaisija on 5 cm. Käytä sauvan kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, ja koe nautinnon taivas! Puhdista tuote aina käytön jälkeen miedolla saippualla ja vedellä tai seksileluille tarkoitetulla puhdistussuihkeella.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Willie City Classic Dildo 23,5 cm
  Pituus 23,5 cm, josta 17,5 cm sisään asetettavaa
  Halkaisija 4,7 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali PVC

  Selkeästi erottuva terska

  1 of 4

  Pituutta peräti 23,5 cm

  2 of 4

  Kivekset

  3 of 4

  Imukupilla

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Willie City Classic Dildo 23,5 cm arvostelut

  Yhteenveto

  Willien City Classic oli kyllä juuri sellainen mitä antoi ymmärtää; kookas muttei liian suuri. Oikein nautinnollinen ja hyvän näköinenkin. Juuri sopivan kokoinen ainakin omaan käyttööni, vaikka paksuutta hieman olikin.

  Kumppanin kanssa Willie Cityn Classic oli myös toimiva. Valjaskäytössä Classic oli erittäin onnistunut ratkaisu. Lisäksi imukuppi pysyi hyvin paikallaan, joten tuote oli erittäin hyvin toimiva.

  Jelly Anal

  Vibraattorilla

  94%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  93%
  Laatu
  94%
  Hinta
  94%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Jelly Anal

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tämä pieni ja värisevä sauva antaa nautintoa niin vaginaalisesti, mutta varsinkin anaalisesti. Jelly Anal on jokaisen naisen lelulaatikon ehdoton lelu! Sauva sopii erinomaisesti aloittelijoille. Täysin TPE:stä valmistettu sauva omaa kokonaispituutta 18 cm, josta sisään menevä osuus on 13 cm. Varren halkaisija on 2,3 cm:stä aina 3 cm asti ja sauvan kannan halkaisija on 3,8 cm. Jelly Analissa on moottori, joka antaa 7 erilaista värinää ja toimiakseen vaatii yhden AA pariston. Värinä toimii naisellinen läpikuultava pinkki.

  Jellymäinen materiaali takaa, että sauva taipuu kuten haluat, näin saat aina nautinnollisesti parhaimman lopputuloksen leikeillesi. 7 värinätoimintoa takaa vaihtelua ja niitä säädetään helposti yhtä nappia painamalla. Sauvan kanssa suositellaan käytettäväksi vesipohjaista liukuvoidetta, tai anaaliseksiin tarkoitettua liukuvoidetta.

  HUOM! Tuote ei ole vesitiivis, pelkästään roisketiivis. Puhdista kuitenkin tuote aina huolellisesti käytön jälkeen esimerkiksi seksivälineille tarkoitetulla puhdistusaineella.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Jelly Anal
  Moottori 7 erilaista värinäohjelmaa, säädetään yhtä nappia painamalla
  Pituus 18 cm
  Halkaisija 2,3 - 3 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Toimii 1 x AA paristo (ei sisälly pakkaukseen)
  Valmistusmateriaali TPE

  Hyvä muotoilu

  1 of 4

  Pituutta 18 cm

  2 of 4

  Vibraattorilla

  3 of 4

  Erityisesti anaaliin sopiva

  4 of 4

  Videot

  Yhteenveto

  Pakkohan se oli ottaa Jelly Anal testiin, kun se houkutteli. Värimaailma oli erittäin pirteä, eikä Jelly Anal edes yrittänyt teeskennellä aidonkaltaista. Tästä plussaa, sillä dildo oli juuri hyvä sellaisenaan. Mikä parasta, se toimi niin yksinäisinä hetkinä kuin kumppanin kanssa.

  Värinät olivat hieman mietoja omaan makuuni ja samalla tuote tuntui syövän paristoja nopeasti. Käytössä kuitenkin ihan onnistunut, kunhan miedommat värinät käyvät. Sopi sekä kumppanille, että itselleni. Eli jäänee käyttöön jatkossakin. 

  Aqua Quartz Transparent Dong 8"

  95%
  Design
  96%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  96%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Aqua Quartz Transparent Dong 8"

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tämä silmiä hivelevä taideteos saa sinut kuumaksi, vaikka näyttää kylmältä! Aqua Quartz Transparent on jokaisen naisen avain itsetyydytyksen saloihin! Täysin PVC:stä valmistettu sauva on kokonaispituudeltaan 21,5 cm ja sen sisään menevä osuus on 18 cm. Leveimmillään halkaisija on 5 cm, joten siitä ei nautinto ainakaan jää kiinni. Sauvassa on myös kivekset, joiden leveys on ylpeät 5,9 cm.

  Tämän kimmoisa ja taipuisa olemus antaa kohdistettua stimulaatiota ja sen poimuinen ja suonikas varsi tuntuu aidolta penikseltä! Myös sauvan pää on tehty mahdollisimman aidoksi, ja muistuttaa sekä tuntuu aidolta terskalta. Tämä antaa nautintoa niin vaginaalisesti kuin anaalisesti ja kestää erinomaisesti tuhmat kylpyhetket ollen täysin vesitiivis.

  Pohjassa oleva imukuppi mahdollistaa vapaat kädet ja useat erilaiset asennot, näin ollen tehden leikeistä nautinnollisempia. Laita terskan päähän vesipohjaista liukuvoidetta ja tunne nautinto, kun sauva uppoaa sisällesi! Puhdista tuote aina käytön jälkeen käyttäen mietoa saippuaa ja vettä tai seksileluille tarkoitettua puhdistusainetta.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Aqua Quartz Transparent Dong 8"
  Pituus 21,5 cm
  Halkaisija 3,8-5 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Paino 350 g
  Valmistusmateriaali PVC

  Näyttävä

  1 of 4

  Peräti 21,5 cm

  2 of 4

  Kivekset

  3 of 4

  Imukuppi

  4 of 4

  Yhteenveto

  Aqua Quartz Transparent oli kyllä näkynä erittäin upea. Olisi valhe sanoa, että se ei ole näyttävä. Vaikka ulkonäkö houkutteli, niin samalla jännitti, että toimiikohan tuote myös hyvin. Kumppanin kanssa päätimme tuotetta kokeilla puolin, jos toisin.

  Imukuppi teki dildon käytöstä helppoa. Imukupin lisäksi olisi kuitenkin valjaskiinnitys ollut ihan hyvä ratkaisu. Joka tapauksessa Aqua Quartz Transparent oli kokemuksena erittäin mukava ja toimiva, jota kannattaa harkita. Itsellä se tulee todennäköisesti jäämään käyttöön myös jatkossa.

  Fat D 6"

  96%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  94%
  Laatu
  96%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Fat D 6"

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Doc Johnsonin tuoteryhmään kuuluva Fat D- dildo antaa sinulle suuren tyydytyksen ja tuote on peniksen paksuudesta nauttiville suunnattu. Materiaalina on käytetty PVC:tä (FirmSKYN) Pituutta tälle on annettu vain 17,5 cm, josta sisään menevä osuus on 10 cm, mutta paksuus sen sijaan on jotain uskomatonta! Terskan alueelta ympärysmitta on kunnioitettavat 21,5 cm! Muutoin varren paksuus on enimmillään 6,8 cm. Et siis voi olla tuntematta tätä sauvaa sisälläsi. Sauvan kiveksilläkin leveys on tasan 8 cm.

  Tuote on tehty mahdollisimman aidonkaltaiseksi alkaen aina normaalin ihon väristä. Aidonkaltainen suonitus ja paksun terskan muotoilu mukailevat aitoa penistä kaikin mahdollisin tavoin. Dildo on erittäin jämäkkä, mutta joustaa kuitenkin hyvin. Paksuuden ansiosta tunnet kaikki yksityiskohdat hyvin, ja kivekset kutittelevat mukavasti erogeenistä aluetta. Vesitiivis lelu antaa nautintoa myös kylyhuoneen puolella ja tehokas imukuppi vapauttaa kätesi muihin toimintoihin sekä mahdollistaa erilaiset asennot.

  Paksuuden vuoksi tätä ei suositella käytettäväksi anaaliseksiin. Dildoa käytettäessä tulisi käyttää aina vesipohjaista liukuvoidetta. Käytön jälkeen tämä tulee pestä miedolla saippualla ja vedellä tai seksileluille tarkoitetulla puhdistusaineella.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Fat D 6"
  Pituus 17,5 cm
  Halkaisija 6,5 - 6,8 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Paino 665 g
  Valmistusmateriaali FirmSKYN™ (PVC)

  Selkeästi erottuva terska

  1 of 4

  Peräti 6,8 cm paksu

  2 of 4

  Kivekset

  3 of 4

  Imukupilla

  4 of 4

  Videot

  Yhteenveto

  Fat D oli pakko ottaa testiin, sillä Doc Johnssonin tuotteet ovat usein erittäin laadukkaita. Tämäkään kerta ei ollut pettymys. Tuote oli juuri niin muhkea kuin luvattiin. Kumppanin kanssa kokeillessa, kuitenkin vain itse kokeilin tuottetta. Anaalisesti testiin ei siis päädytty.

  Paksuutta oli niin paljon, että tuotetta ei voinut olla tuntematta sisällään. Kuitenkaan kovinkaan monipuoliseen käyttöön Fat D ei sovellu. Käytännössä se soveltuu vain vaginaaliseen käyttöön, ei valjaita mutta imukupilla.

  Packer Gear - Packing Penis

  96%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  94%
  Laatu
  95%
  Hinta
  95%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Packer Gear - Packing Penis

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tämän luonnollisempaa vaikutelmaa ei tekopenikseltä saa. Tämä Packer Gear penis on luotu varsinkin niin trans kuin drag ihmisille ja luonnollisuutta arvostaville persoonille. Tuote ei ole ainoastaan siis suunnattu naisille, vaan myös miehille!

  Pure Skin eli TPR materiaalista valmistettu penis on 14,5 cm kokonaispituudeltaan ja sisään saa asetettua 11 cm. Halkaisija taas on varresta paksuimmillaan 4 cm ja terskan reunus 3,5 cm. Kivesten halkaisija on 5,5 cm

  Painoa tekopenis omaa 175 g. Tämä tekopenis soveltuu käytettäväksi myös packerina, toisin sanoen etumuksen täytteenä housujen sisällä. Miehille, jotka haluavat tuntea maskuliinisuutta sujauttavat tämän housuunsa tilanteessa kuin tilanteessa.

  Tämä penis mukautuu nopeasti kehosi lämpöön ja on näin ollen erittäin miellyttävä käytössä. Aidonkaltaisuuden salisuus on sen pikkutarkasti tehdyissä varren suonituksissa, kaikkine iho poimuineen sekä kivesten ryppyisyydessä. Terskan pää on muotoiltu erinomaisesti ja se yksinään antaa jo aidon tuntemuksen. Tätä käytetään niin roolileikeissä, kun vaikka stressileluna ja tyydytys on taattu. Peniksen ollessa vesitiivis sen ottaa mukaan, vaikka suihkuun. Pesu tulee tehdä saippuan ja veden kera tai seksivälineille tarkoitetulla puhdistusaineella.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Packer Gear - Packing Penis
  Pituus 14,5 cm
  Halkaisija 4,0 cm, terskan reuna 3,5 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Paino 175 g
  Valmistusmateriaali Pure Skin® (TPR)

  Aidonkaltainen muotoilu

  1 of 3

  Joustava

  2 of 3

  Aidonkaltaiset kivekset

  3 of 3

  Videot

  Yhteenveto

  Kokeiluun tullut Packer Gear – packing penis oli erilainen tuote, mitä yleensä tekopenisten kanssa on tiedossa. Packer Gear on siis housuntäyte, eikä suoranaisesti dildo, vaikka niin voisi aluksi olettaa.  Lelua testatessa sen pystyi tuntemaan erittäin aidonkaltaiseksi. Ei kova möhkäle vaan joustava ja mukaili oikeaa versiota erittäin hyvin.

  Varmasti lelu sopisi esimerkiksi roolileikkeihin hyvin, jos ajatuksena on osien vaihtaminen. Mutta itse en tätä innostunut kokeilemaan. Housuntäyte kuitenkin oli erittäin onnistunut sellaisenaan, eli käyttöön sopiva.

  ColourSoft Pehmeä Silikonidildo 25 cm

  97%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  96%
  Laatu
  96%
  Hinta
  97%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  ColourSoft Pehmeä Silikonidildo 25 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Värikkään ja erittäin täyttävän nautinnon tarjoaa ColourSoft silikonidildo, joka ei varmasti jää lelulaatikon pohjalle pölyyntymään. Tämä dildo soveltuu myös valjaskäyttöön. Vartalo ystävällisestä silikonista valmistettu musta sauva on pituudeltaan 25 cm, josta sisään menevä pituus on 18 cm. Paksuutta on 5 senttimetrin verran. Dildon käyttö kokonsa puolesta soveltuu parhaiden jo kokeneemmalle käyttäjälle.

  Pehmeän taipuisa mutta samalla jämäkkä dildo takaa kohdistetun stimulaation sitä etsivälle. Luonnillinen muotoilu aina varren erottuvista suonista erottuvaan terskaan takaa luonnillisen tuntemuksen, ja kivekset kruunaavat sen luonnollisuuden. Tehokkaan imukupin ansiosta pääset erilaisiin asentoihin ja kätesi jäävät vapaiksi, joten tuplasti nautintoa on tarjolla, kun voit hyväillä vartalon muita erogeenisiä alueitasi.

  Vesitiivis sauva mahdollistaa nautinnolliset leikit myös suihkun puolella, ja tämä soveltuu myös anaaliseksiin. Laita pisara vesipohjaista liukuvoidetta, ja tunne kuinka tämä uppoaa sisällesi sentti sentin jälkeen. Puhdista tuote käytön jälkeen miedolla saippualla ja vedellä tai seksivälineille tarkoitetulla puhdistusaineella.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet ColourSoft Pehmeä Silikonidildo 25 cm
  Pituus 25 cm, josta 18 cm sisään asetettavaa
  Halkaisija 5 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Vartaloystävällinen silikoni

  Selkeästi erottuva terska

  1 of 4

  Sisään asetettava pituus 18 cm

  2 of 4

  Kivekset

  3 of 4

  Imukupilla

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien ColourSoft Pehmeä Silikonidildo 25 cm arvostelut

  Yhteenveto

  ColourSoft Pehmeä silikonidildo oli juuri oikeanlainen dildo, sillä se ei ollut liian kova, eikä liian pehmeä. Toisinaan dildoissa terska oli liian jyrkkä ja kova, mikä ei tunnu mukavalta. Tässä sitä ongelmaa ei ollut.

  Käytössä tuote oli erittäin laadukas. Runsaalla liukuvoiteella se toimi juuri kuten pitää. Sitä kokeilin sekä yksin, että kumppanin kanssa. Ongelmia ei ilmennyt valjaiden tai imukupin kanssa. Kokemuksena nautinnollinen, vaikka kokoa riitti.

  Iso tekopenis

  Toisinaan peruskoossa olevat tekopenikset eivät ole se, mitä halutaan. Toisinaan haaveissa on erittäin suuri tekopenis, joka täyttäisi oikein kunnolla. Isoja tekopeniksiä on myös tarjolla moneen makuun. Usein sen parhaan löytyminen voikin olla haastavaa. Toiselle riittävän suuri ei välttämättä ole toiselle riittävä.

  Doc Johnson on tunnettu tekopenisten valmistaja, jonka tuotteet ovat laadukkaita ja monien käyttäjien mieleen. Yksi näistä tekopeniksistä on Dick Rambone, joka saattaa kokonsa puolesta olla juuri sitä, mitä käyttäjät haluavat.

   

  Dick Rambone – Iso tekopenis on 1,5 kilon tekopenis. Se on kokonsa puolesta markkinoiden pisimpiä ja painavimpia tekopeniksiä. Kokoa sillä on peräti 42 cm, josta 34 cm on mahdollista laittaa sisälle. Myös halkaisijaa on Dick Rambonella riittävästi, sillä paksuus on 5,8 cm – 6,2 cm.

  Dick Rambone sopii sekä vaginaaliseen, että anaaliseen käyttöön. Riittävä vesipohjaisen liukuvoiteen käyttö on kuitenkin tärkeää. Mieluummin liian paljon liukuvoidetta, kuin liian vähän.

  Sauva on tehty ulkoisesti muistuttamaan aitoa penistä, vaikka mittasuhteet eivät ole realistiset. Käytössä isona plussana on imukuppi, joka mahdollistaa monipuolisen käytön. Sauvan käytössä kannattaa kuitenkin noudattaa maltillisuutta, sillä sauva voi olla varsinkin aloittelijoille erittäin suuri. 

  Käytön jälkeen Dick Rambonen on mahdollista pestä sekä saippualla ja vedellä, että seksilelun puhdistukseen tarkoitetulla suihkeella.


  Musta tekopenis

  Tekopeniksiä on monin tavoin erilaisia. Niin koko kuin väri voivat vaihdella tekopenisten kohdalla. Jokaisella käyttäjällä on oma mieltymyksensä siihen, millainen tekopenis mieleen on. Toiset haluavat mahdollisimman aidonkaltaisen tekopeniksen niin väriltään kuin kooltaankin. Toiset taas haluavat jotain ihan muuta.

  JET Obsidian tekopenis on väriltään pääasiassa musta, eikä sen ole tarkoituskaan olla täydellinen kopio aidosta peniksestä. Päinvastoin, sillä vaikka muotoilussa on otettu huomioon aidon peniksen muodot, niin tämä ei kuitenkaan ole lelun pääpiirre.

  JET Obsidian tekopenis tuo mukanaan sekä onnistuneen muotoilun, miellyttävän värin sekä värinöitä. Väritykseltään JET Obsidian tekopenis on musta hopeisilla raidoilla sekä mustalla kannalla.  Muotoilussa terska on huomioitu erittäin hyvin. Värinöitä puolestaan on tarjolla portaattoman säädön avulla.

  PVC:stä valmistettu tekopenis on kooltaan 22, 5 cm, josta sisään asetettavaa pituutta on 17 cm. Halkaisija on maltillinen 3,3–4,2 cm, mikä soveltuu myös aloittelijoille hyvin. Värinät toimivat portaattomalla säädöllä sekä 2 x AA paristoilla.

  Niin vaginaaliseen kuin anaaliseenkin käyttöön soveltuva JET Obsidian tekopenis on parhaimmillaan vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa käytettynä. Pesu onnistuu saippualla ja vedellä tai seksilelujen puhdistukseen tarkoitetulla puhdistusaineella.

  Miten ostaa paras tekopenis

  Tekopeniksen valitseminen voi olla vaikeaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimman tekopeniksen helposti!

  Tarvittava aika: 15 minutes
  Kokonaiskustannus 0 €

  Tarvittavat välineet:

  Lista parhaista tekopeniksistä

  Tarvittavat materiaalit

  Rahaa ostaa tekopenis

  Step-by-step ohje

  Parhaan tekopeniksen löytäminen
  On luonnollista, että haluat löytää parhaan mahdollisen tekopeniksen. Valikoiman paljoudessa joutuu kuitenkin helposti epätoivoon. Jotta valitseminen olisi helppoa, olemme luoneet tämän sivun ja listanneet parhaat tekopenikset puolestasi.
  1-3.png
  Älä hukkaa aikaasi etsintään
  Nettikaupoissa tulee helposti tuhlattuja tunteja oikeaa tuotetta etsiessä. Olemme koonneet oikeiden asiakkaiden arvosteluja, blogiarvosteluja sekä suosituksia, jotta löytäisit juuri sinulle sopivan tekopeniksen.
  2-2.png
  Käy läpi arvostelumme
  Kaikki tieto, minkä tarvitset, on koottu tälle sivulle aina ekspertiemme mielipiteistä käyttäjien kokemuksiin. Käymällä läpi tämän sivun tuotteet, kartoitat helposti tuotevaihtoehdot tuhlaamatta aikaasi.
  3-1.png
  Valitse yksi listaamistamme seksikaupoista
  Kun olet päättänyt haluamasi tekopeniksen, voit tilata sen helposti listaamistamme nettikaupoista. Kaikki sivuillamme olevat kaupat ovat suomalaisia, ja postittavat tuotteet luotettavasti ja nopeasti.
  4-1.png
  Valmista! Olet nyt tekopeniksen omistaja
  Tilaamasi tekopenis postitetaan huomaamattomassa paketissa suoraan kotiovellesi tai valitsemaasi postin toimipisteeseen. Olemme varmistaneet, että pakettien ulkopuolelta ei näe lähettäjää, ja paketit toimitetaan anonyymissa postipaketissa.
  5-1.png

  Tekopenis – Miten käyttää sitä

  Tekopenis on yksi suosituimmista masturbaatioissa apuna käytettävistä välineistä. Yleensä tekopenikset mielletään naisten seksileluiksi, mutta niiden käyttö soveltuu usein miehille eri tavoin.  Käyttötapoja on useita erilaisia ja niihin vaikuttavat monet erilaiset asiat. Oleellista on, että onko tekopenis pienikokoinen, suurikokoinen vai jotain siltä väliltä. Se, että onko tekopenis varustettu imukupilla tai käykö se myös valjaisiin vaikuttaa myös käytettävyyteen. Toisinaan tekopeniksessä voi olla myös vibraattori, joka tuo oman lisänsä seksilelun käyttöön. Tutustukaamme siis seuraavaksi erilaisiin käyttötapoihin, joihin tekopenis soveltuu.

  Miten puhdistaa tekopenis?

  Puhtaus on puoliruokaa. Sanonta, joka pätee erittäin hyvin myös seksiin ja seksileluihin. Seksilelujen puhtaus on tärkeä osa sekä nautintoa, että lelujen käytettävyyttä ajatellen. Likaiset lelut, joita ei ole pesty käytön jälkeen, eivät välttämättä pysy kauaa käyttökelpoisina. Likaiset lelut voivat aiheuttaa myös esimerkiksi bakteeritulehduksia. Näin ollen myös tekopenis on oleellista pestä aina huolella käytön jälkeen.

  Pesuun vaikuttaa tekopeniksen materiaali sekä vesitiiviys. Suurin osa tekopeniksistä on mahdollista pestä saippualla ja runsaalla vedellä. Jos tämä ei ole mahdollista, niin yleensä mahdollista on pestä tekopenis seksilelujen puhdistukseen tarkoitetulla suihkeella ja kostealla liinalla. Valmistaja on myös käyttöohjeessa kertonut suositellun pesutavan, jotta lelu pysyisi hyvässä kunnossa.

  Videot tekopeniksen puhdistuksesta

  Seksilelujen pesuun on olemassa runsaasti videoita ja ohjeita. Tämä on erittäin hyvä asia, sillä monesti pesuvideoista voi saada parhaan mahdollisen käsityksen pesusta ja pesutekniikoista. Tutustu seuraaviin videoihin, jotta voit löytää vinkkejä siihen, miten tekopenis olisi paras pestä.