Kiihotinkuula

Seksikaupat ovat erilaisia seksileluja pullollaan ja aloittelijan voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa.

Jos olet ensikertalainen ja saat nautintoa klitoriksesi hyväilystä ja stimuloimisesta, suosittelemme kiihotinkuulaa.

Kiihotinkuulien tärkeys

Uskomme, että kiihotinkuula on tärkeä laite jokaiselle itsetyydytyksestä pitävälle naiselle.

Kaikkia masturbointi ei tietenkään kiinnosta, ja sekin on täysin hyväksyttävää. Kiihotinkuulat ovat äärimmäisen monikäyttöisiä.

Kiihotinkuula on pieni, helppokäyttöinen ja virtaviivainen kumppani, joka sopii käytettäväksi niin itseksesi itsetyydytyssessioiden aikana kuin seksikumppanisi kanssa yhdynnän aikana.

Kiihotinkuula

Tiesitkö, että vain yksi neljäsosa naisista on kykenevä saavuttamaan orgasmin pelkästään penetraation avulla? Kiihotinkuula on äärimmäisen hyvä ratkaisu klitoriksen hyväilystä ja stimuloimisesta pitäville naisille, koska kiihotinkuula keskittyy klitoriksesi ja sen hämmästyttävien monimutkaisten ja herkkien hermopäätteiden stimulointiin. Sulje silmäsi, nojaudu taaksepäin ja anna klitoriskuulan viedä sinut mennessään.

Klitoriksen stimulaattorit tasoittavat naisten mahdollisuuksia makuuhuoneessa. Monet naiset todella tarvitsevat jatkuvaa klitoriksen stimulaatiota, jotta heillä olisi makuuhuoneessa sama kokemus kuin miehilläkin.

Olet ehkä kokeillut G-pisteen stimuloimista ja jopa solvannut itseäsi siitä, että et kykene saamaan sen avulla orgasmia. Ei kuitenkaan huolta, sillä suurin osa naisista ei itse asiassa kykenevä saavuttamaan orgasmia pelkästään G-pisteen stimuloimisen tai penetraation avulla.

Alapääsi ja mielesi hyvinvoinnin kannalta onkin varsin tärkeää, että valitset itsellesi ja klitoriksellesi sopivan seksilelun. Halusitpa pitkän, nautinnollisen kiusoittelevan session tai muutaman minuutin kestävää nopeaa tyydytystä ja toimintaa, seksilelu on oleellinen ja tarpeellinen lisä arkeesi. Jos valitset itsellesi oikean ja sopivan laitteen, klitoriskiihotin voi parhaimmassa tapauksessa olla kuin kumppani, joka auttaa sinua rentoutumaan.

Kiihotinkuulien edut

Jos olet hermostunut ensimmäisen seksilelusi ostamisen suhteen, kiihotinkuula on äärimmäisen huomaamaton ja hellävarainen kumppani. Tämän lisäksi se on erittäin pienikokoinen, käteen sopiva ja huomaamaton: voit ottaa sen mukaasi matkalle, pitää sitä laukussa, pakata sen matkalaukkuun, laittaa sen taskuun.

Klitoriskuulia on saatavana eri kokoisina ja erilaisilla toiminnoilla. Käytännössä katsoen voit ottaa sen minne tahansa ja käyttää milloin tahansa, olipa tavoitteenasi nautinnollisen pitkä hetki itsesi kanssa tai nopea sessio. Jos haluat panostaa vain yhteen seksileluun, kehotamme panostamaan korkealaatuisen kiihotinkuulan ostamiseen.

Yksi ostopäätökseen vaikuttava asia on kuulan muoto. Etenkin ensikertalaiselle tämä on tärkeä ja ehdottomasti huomioimisen arvoinen seikka. Se, kuinka paljon huomiota sinun tulisi kiinnittää kuulasi muotoon ja kokoon riippuu siitä, kuinka tärkeää sinun on pitää esineen oikea tarkoitus salassa muilta ja kuinka paljon välität muiden mielipiteistä. Onko sinulle tärkeää, että kuulasi mahdollisesti näkevät ihmiset eivät heti välttämättä tajuaisi, että kyseessä onkin itse asiassa seksilelu? Jos vastauksesi on kyllä, on kiihotinkuula sinulle hyvä ratkaisu, sillä useimmat niistä ovat minimalistisen modernin ulkonäön ja muotoilun omaavia.

Muistathan aina lukea kunkin kiihotinkuulan arvosteluja verkosta ennen ostoksen tekemistä. On tärkeää, että tutustut erilaisten kiihotinkuulien plussiin ja miinuksiin ennen ostopäätöksen tekemistä.

Kiihotinkuulia on saatavilla muovisina ja silikonisina. Etenkin silikoni on suosittu materiaali, sillä se tuntuu samettisen pehmeältä sormia vasten. Silikonin pehmeydestä huolimatta siitä on tukeva pitää kiinni ilman, että ote lipsuu. Kuten kaikki muukin, tämä riippuu omista mieltymyksistä, kokemuksestasi ja tavoitteistasi. Tärkeintä on, että kiihotinkuula tuottaa nautintoa juuri sinulle.

Aina materiaalit eivät tosin ole suotuisia kehollesi. Suosittelemmekin, että otat myös selvää seksilelusi valmistamiseen käytetyistä materiaaleista ja varmistat, että se ei sisällä sinulle ja kehollesi myrkyllisiä ainesosia. Myrkylliset ainesosat imeytyvät limakalvojesi kautta nopeasti verenkiertoon ja voivat näin aiheuttaa terveysongelmia. Yleensä kiihotinkuulan korkea hinta tarkoittaa, että valmistaja ottaa asian ja tuotteensa vakavasti ja on nähnyt myös vaivaa sen eteen, että seksilelusi olisi valmistettu kehollesi sopivista ainesosista.

Useimmat kiihotinkuulat ovat vedenkestäviä ja USB-ladattavia, mikä tekee niistä meneviä ja helposti menossa mukana kulkevia seuralaisia. Kiihotinkuulan käyttöikä ja se, kuinka monta tuntia sitä voi käyttää kerrallaan ovat molemmat näin ollen tärkeitä tekijöitä. Onko suunnitelmissasi tuntien sessio, vai ovatko itsetyydytyssessiosi yleensä lyhyitä ja ytimekkäitä? On tärkeää, että kuulastasi ei lopu virta juuri ennen h-hetkeä. Se vasta olisikin turhauttava pettymys.

Hinta on merkityksellinen tekijä riippumatta siitä, mitä ostat, ja sinulla on laaja valikoima vaihtoehtoja. Kiihotinkuulien hinnat vaihtelevat 20 eurosta 200 euroon. Kehotamme tekemään valinnan sen mukaan, millaisia ominaisuuksia pidät tärkeimpinä. Jos laitteen virtaviivaisuus, estetiikka ja hiljainen ääni ovat sinulle tärkeitä, voit joutua maksamaan kuulastasi hieman enemmän. Kaikilla ei kuitenkaan ole varaa laittaa satasia seksileluun, mikä on varsin ymmärrettävää. Huomioithan, että seksilelu on kuitenkin aina sijoitus itseesi ja hyvinvointiisi ja jos suinkin vain mahdollista, yritä olla ostamatta sitä kaikista halvinta vaihtoehtoa. Kuten jo aikaisemmin selitimme, voi olla, että lelu on valmistettu kyseenalaisista materiaaleista ja niiden huokea hinta johtuu tästä.

Jos haluat säästää rahaa tai vain kokeilla, olisiko tämä kuula sinua varten, kehotamme valitsemaan halvemman vaihtoehdon. Jos kuula miellyttää sinua, voit siirtyä kalliimpien ja monimutkaisempien laitteiden käyttöön.

Mitä tahansa vaihtoehtoa mietitkin, haluamme auttaa sinua oikean kiihotinkuulan valinnassa. Pääasia on, että valitset kiihotinkuulan, joka vastaa kaikkia tarpeitasi ja joka tekee sinut onnelliseksi.

Vaikka jotkut lelut voivat olla hankalia käytettäväksi esimerkiksi yhdynnän aikana, kiihotinkuula sopii käytettäväksi hankalissakin asennoissa ja paikoissa. Voit myös kokeilla painella kumppanisi välilihaa suuseksin aikana, stimuloida klitoristasi yhdynnän aikana, tai vain tyydyttää itseäsi vaikkapa kylvyn aikana.

Kuten jo sanoimme, etuja on lukematon määrä. Kiihotinkuula voi olla uskomaton yhdistelmä hienovaraisuutta ja rajuakin menoa. Jos haluat ostaa vain yhden seksilelun, kiihotinkuula on oikea ratkaisu. Kiihotinkuula on niin monipuolinen kuin vain mahdollista. Voit käyttää niitä niin yksin kuin kumppaninkin kanssa. Joten nojaudu taakse, anna ajatusten viedä, ja hemmottele itseäsi.

Seksilelujen

Jos olet tottunut seksilelujen käyttäjä, seksilelukaupat voivat olla uskomattoman hauskoja ja todella jännittäviä paikkoja. Erilaiset seksilelut loistavat karkkikauppamaisissa sateenkaarenväreissä. On dildoja ja käsirautoja, klitorisstimulaattoreita ja anaaliseksiin tarkoitettuja leluja. Valinnanvaraa on joskus vähän liikaakin ja jopa kokeneen seksileluekspertin voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa.

Jos taas olet ensikertalaisena ostamassa seksilelua ja haluat kokeilla seksileluja ensimmäistä kertaa, valinnanvaikeus voi tuntua jopa ylitsepääsemättömältä. Jos olet jo valmiiksi hermostunut ja kiusaantunut, seksilelukauppa voi olla varsin pelottava paikka. Kaikki ne äänet, valot, katseet, tuntemattomat esineet. Dildot tuntuvat ainakin vuoren korkuisilta ja kaikki sinua ympäröivät penikset tuntuvat tuijottavan sinua uhkaavasti korkeuksistaan. Sinusta voi myös tuntua siltä, että kaikki tietävät tuotteista ja seksistä enemmän kuin sinä, että kaikki tuijottavat sinua, että kaikki ovat kokeneempia kuin sinä. Eikä ihme, ovathan seksikaupat vähän pelottaviakin paikkoja.

Me olemme kaikki joskus olleet kokemattomia ummikoita ja ensimmäistä kertaa seksikaupassa. Visiitit muuttuvat kerta kerralta paremmiksi. Jos seksikaupassa vierailu hermostuttaa sinua tai kotisi lähellä ei ole kunnon seksikauppaa, kehotamme tekemään ostokset netissä.

Ei kuitenkaan syytä huoleen: seksilelujen ostaminen voi, kaikesta stressistä ja pelkotiloista huolimatta, olla viihdyttävä ja jännittävä kokemus. Seksilelut ovat sijoitus itseesi, hyvinvointiisi ja tulevaisuuteesi. Ja mikä parasta, masturbointi on terveellistä. Itsetyydytys vähentää stressiä ja tuottaa endorfiinejä. Siinä ei ole enää mitään hävettävää ja jokaisen pitäisi ainakin kokeilla seksileluostoksia.