Kiihotinkuula – Parhaat testissä

Kiihotinkuulat ovat naisten sekä pariskuntien suosiossa olevia seksileluja, jotka tuovat paljon iloa erilaisilla käyttötavoillaan niin omassa sängyssä kuin vaikka kodin ulkopuolella.

Kiihotinkuula on pieni, yleensä ovaalinmuotoinen vibraattori, joka asetetaan emättimeen, ja sen värinävahvuutta voi säädellä kaukosäätimellä. Kiihotinkuula toimii myös muiden eroottisten alueiden hyvelyyn, ja kaukosäätimen vuoksi myös oiva valinta parileikkeihin.

ETKÖ TULLUT VIELÄ PÄÄTÖKSEEN?

FAQ

Kiihotinkuulan kauko-ohjaimen kantoetäisyys riippuu täysin kiihotinkuulan mallista, ja kuinka pitkäksi kantoetäisyys on suunniteltu. Kaukosäätimellä toimivat kiihotinkuulat yleensä kantavat noin 2 metrin säteeltä jopa 15 metrin etäisyydelle, ja ihan 10 metrin kantoetäisyydellä olevia kiihotinkuulia löytyy paljon.

Älypuhelimen sovelluksella toimivat kiihotinkuulat sen sijaan voivat toimia ilman etäisyysrajaa, ja tällaiset kiihotinkuulat sopivatkin hyvin esm. etäsuhteeseen. Kannattaakin siis miettiä, millaiseen käyttöön kiihotinkuula on tulossa, ja valita sen mukaan sopivalla kantoetäisyydellä toimiva kiihotinkuula. Jos kiihotinkuula tulee vvain kotikäyttöön, ei etäisyydellä ole niin väliä, mutta jos esimerkiksi suunnittelette tuhmia treffejä tai kuulan käyttämistä julkisilla paikoilla, silloin kannattaa etsiä tarkoitukseen sopiva kiihotinkuula, jonka kauko-ohjain on huomaamaton, ja kauko-ohjaimen kantoetäysyys pitkä.

Kiihotinkuulan äänekkyys riippuu myös kuulan mallista ja valmistajasta. Joka tapauksessa oli kyseessä mikä tahansa kiihotinkuula, ovat ne suht hiljaisia verrattuna muihin seksileluihin, kuten vibraattoreihin. Lähes kaikki kiihotinkuulat on suunniteltu pitäen mielessä myös julkinen käyttö, joten kuulat on tehty kaikin puolin huomaamattomiksi käyttää. Toisaalta jotkut voivat myös pitää pienestä surinasta, jonka kanssa riski jäädä kiinni kasvaa..

Useita, etenkin korkealaatuisempia kiihotinkuulia markkinoidaan todella hiljaisina. Nämä todella hiljaiseksi merkityt kuulat ovat kaikkein hiljaisempia, ja niiden käyttöä tuskin huomaa jos sinulla on vaatteet päällä - paitsi ehkä voihkinnastasi. Voit siis huoletta käyttää kiihotinkuulaa myös julkisilla paikoilla.

Kiihotinkuulaa on mahdollista käyttää huomaamattomasti myös julkisilla paikoilla, ja pientä kuulaa voi käyttää lantionpohjan lihasten treeniin vaikka lenkillä, kaupassa käydessä, tai miksei vaikkapa töissäkin. Kannattaa valita sopivan kokoinen kuula, sillä liian iso kiihotinkuula voi olla epämiellyttävän tuntuinen liikkuessa, ja sopii paremmin peittojen väliin. 

Jos harkitset kuulan käyttöä julkisilla paikoilla, kannattaa valita kiihotinkuula, jonka moottori on hiljainen. Hiljaisella moottorilla varustetun kuulan surina ei kuulu lähellä oleville ihmisille, ja kuula käy hyvin myös vaikka astetta kinkyimille treffeille. Kiihotinkuulan värinää voi säätää joko kauko-ohjaimella tai puhelimen sovelluksella, joten julkiseen käyttöön kannattaa myös valita kiihotinkuula, jonka ohjaustapa on huomaamaton.

Kiihotinkuulan sovelluksen lataamiseksi tarvitset joko Android tai iOS älypuhelimen. Sovellusten käyttö itsessään ei ole yleensä monimutkaista, mutta mitä enemmän sovelluksesta löytyy ominaisuuksia, sitä hankalammalta voi sovelluksen käyttö tuntua. Sovelluksen käyttö ei kuitenkaan ole avaruusfysiikkaa, joten jos tulet älypuhelimen kanssa toimeen, osaat varmasti myös käyttää sovellusta ilman ongelmia.

Kun harkitset sovelluksella toimivan kiihotinkuulan hankkimista, kannattaa ensin tarkistaa, millä kielillä sovellus on saatavissa. Joillain sovelluksilla ei ole suomen kielen vaihtoehtoa, vaan ne saattavat olla ainoastaan englanniksi. Sovellusten käyttöliittymä on silti helppo hahmottaa, ja käyttö onnistuu varmasti, vaikkei englanti sujuisikaan luistavasti Useimmat sovellukset ovat ladattavissa ilmaiseksi, joten voit tutustua niihin jo ennen itse kiihotinkuulan hankkimista, jos haluat.

Kiihotinkuulan sovelluksen lataamiseksi tarvitset joko Android tai iOS älypuhelimen. Sovellusten käyttö itsessään ei ole yleensä monimutkaista, mutta mitä enemmän sovelluksesta löytyy ominaisuuksia, sitä hankalammalta voi sovelluksen käyttö tuntua. Sovelluksen käyttö ei kuitenkaan ole avaruusfysiikkaa, joten jos tulet älypuhelimen kanssa toimeen, osaat varmasti myös käyttää sovellusta ilman ongelmia.

Kun harkitset sovelluksella toimivan kiihotinkuulan hankkimista, kannattaa ensin tarkistaa, millä kielillä sovellus on saatavissa. Joillain sovelluksilla ei ole suomen kielen vaihtoehtoa, vaan ne saattavat olla ainoastaan englanniksi. Sovellusten käyttöliittymä on silti helppo hahmottaa, ja käyttö onnistuu varmasti, vaikkei englanti sujuisikaan luistavasti Useimmat sovellukset ovat ladattavissa ilmaiseksi, joten voit tutustua niihin jo ennen itse kiihotinkuulan hankkimista, jos haluat.

Olivia Jarvinen
Olivia Jarvinen

Kiihotinkuulat ovat yksi lempileluistani - ne ovat helppoja käyttää, nimensä mukaan erittäin kiihottavia, ja parasta niissä on että ne sopivat niin erilaisiin leikkeihin. Tässä olen koonnut arvosteluja erilaisista kiihotinkuulista, ja tällä kertaa selvä lempparini oli Sinful Kauko-ohjattava Ladattava Kiihotinkuula. Muut testaamani kuulat eivät jääneet kyllä paljoa huonommaksi, joten lue arvosteluni, ja päätä itse mikä on parhain kuula juuri sinulle!

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Sinful Kauko-ohjattava Ladattava Kiihotinkuula

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Sinful Kauko-ohjattava Ladattava Kiihotinkuula on aivan ihana niin soolokäyttöön kuin pariskunnille. Tuote on niin kauko-ohjattava kuin myös ladattava, ja kuulan kantosäde on jopa 10 metriä! Tämä kuula onkin siis aivan täydellinen ulkokäyttöön ja miksei julkisillekin paikoille. Kiihotinkuula luo jännitystä, jos luovutat kauko-ohjaimen kumppanillesi julkisella paikalla, ja vaikka näköyhteys kumppaniin katoaisi, hän voi silti säädellä kiihotinkuulan ihania 11 väriasetusta. 

  Sinful Kauko-ohjattava Ladattava Kiihotinkuula sopii myös emättimen lisäksi käytettäväksi klitorissimulaation tai vaikkapa vartalon muillekin erogeenisille alueille. Vaikka kuula toimii kaukosäätimellä, on värinän intensiteettiä silti säädellä myös itse kuulasta, silloin kun se on ulkoisessa käytössä. 

   Kuula on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, joten se ei aiheuta herkkäihoisemmillekaan ongelmia. Sinful Kauko-ohjattava Ladattava Kiihotinkuula on myös täysin vesitiivis, ja mikä parasta, USB-johdolla ladattava! Kuula itsessään siis ei tarvitse paristoja, vaan sen voi vain tuikkaista USB:llä kiinni lataukseen. Kuulan kaukosäädin tosin toimii yhdellä CR2032-paristolla. Tuotteen mukana tulee yksi patteri.

  • Pituus: Kiihotinkuula 8,3 cm
  • Halkaisija: Kiihotinkuula 3,2 cm levein kohta
  • Materiaali: Lääketieteellinen silikoni ja ABS-muovi
  • Vesitiivis: Kiihotinkuula kyllä, kaukosäädin ei
  • Kaukosäätimen koko: 6 cm korkea ja 4 cm leveä
  • Kaukosäätimen kantomatka: 10 m
  • Värinätasot: 11
  • Virtalähde: Ladattava litium (Sinful USB-latausjohto H1 mukana)

   (Huom: Tulee ladata vain silloin, kun akku on tyhjennyt täysin)

  Sinful Kauko-ohjattava Ladattava Kiihotinkuula sopii parhaiten nautiskelijoille ja taattua laatua hakevalle. Kuula ei petä niin materiaaleissa kuin toiminnassakaan, ja kaukosäätimen kantoetäisyys on todella pitkä! Kiihotinkuula sopii hyvin pariskunnille pieneksi seksielämän piristykseksi, eikä myöskään ole hyvin suuri hanke taloudellisesti.

  Sinful Kauko-ohjattava Ladattava Kiihotinkuula on hieman arvokkaammasta päästä, mutta tässä tuotteessa maksetaan laadusta. Kiihotinkuula on aivan mahtava ulkona tapahtuviin sessioihin tai julkisille paikoille, ja pitkän kaukosäätimen kantomatkan vuoksi se sopiikin hyvin kumppanin härnäämiseen. Kuulan saa ladattua todella helposti USB-johdon avulla, ja se on kaikin puolin helppokäyttöinen. Kuula sopiikin niin alittelijoista seksileluissa kokeneempiin käyttäjiin, ja kuula on myös oiva valinta herkkäihoisille, sillä se ei ärsytä ihoa.

  Itse kuulastakin löytyy säätöasetukset, joten se käy myös hyvin etäkäytön lisäksi itsensä hellintään, tai vaikkapa eroottiseen hierontaan.

  Asiakkaiden arvostelut

  Play Video

  Yhteenveto

  Sinful Kauko-ohjattava Ladattava Kiihotinkuula on hieman arvokas, mutta todellista vastinetta rahalle. Kiihotinkuula on valmistettu miellyttävältä tuntuvasta ja herkälle iholle sopivasta materiaalista, ja tämä on vain yksi kiihotinkuulan parhaimmista ominaisuuksista.

  Sinful Kauko-ohjattava Ladattava Kiihotinkuulan mukana tulee pattereilla toimiva kaukosäädin, jonka kantoetäisyys on jopa 10 metriä! Tämän lisäksi kuulasta löytyy jopa 10 eri värinäintensiteettiä, joten ominaisuuksia kuulastakaan ei puutu. Jos etsit taattua laatua, tämä on oikea tuote sinulle.

  Sinful Kauko-ohjattava Ladattava Kiihotinkuula arvosteluni

  5/5

  Realov Irena Sovelluksella Ohjattava Kiihotinkuula

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Realov Irena Sovelluksella Ohjattava Kiihotinkuula on ihana shokkipinkin värinen ja naisellinen kiihotinkuula, jonka erikoisuutena tätä kuulaa voi ohjata suoraan omasta älypuhelimesta! Realov Irena Kiihotinkuula sopiikin siis hyvin tuhmiin leikkeihin, ja etenkin pariskunnille. Kauniisti muotoiltu kuula hyväilee sinua 10 eri värinätasolla, ja kuulassa on myös uniikki ominaisuus omien värinärytmien luomiseksi. Älypuhelimeen ladattavan äppi ei toimi vain pelkkänä kaukosäätimenä, vaan sen avulla voi luoda omia värinärytmejä vaikka piirtämällä, ravistamalla älypuhelinta tai puhumalla.

  Tämän kiihotinkuulan toisena uniikkina ominaisuutena on, että vaikka yleensä kiihotinkuulien kaukosäätimet toimivat vain lähellä itse laitetta – koska tämä kuula toimii älypuhelimesta, etäisyydellä ei ole rajaa! 

  Realov Irena Sovelluksella Ohjattava Kiihotinkuula on myös täysin vesitiivis, joten se sopii myös vaikka vesileikkeihin tai sooloiltoihin. Kiihotinkuula on myös vaihtoehto lantionpohjan lihasten treenaamiseen. Kiihotinkuula latautuu USB-johdolla, ja älypuhelimeen ladattavan äpin voi ladata ilmaiseksi, ja se on yhteensopiva niin Androidiin kuin Applelle.

  • Materiaali: Silikoni ja ABS-muovi
  • Vesitiivis: Kyllä
  • Yhteys: Bluetooth
  • Pituus: 17 cm, josta 9 cm sisään asetettavaa
  • Halkaisija: 3,6 cm (leveimmässä kohdassa)
  • Värinäasteet: 10 valmista värinäasetusta
  • Akku: Ladattava (USB-latausjohto mukana)
  • Yhteensopivuus: Älypuhelimet ja tabletit, Android & Apple

  Realov Irena Sovelluksella Ohjattava Kiihotinkuula sopii parhaiten niille, jotka ovat riippuvaisia puhelimeensa! Tämä kiihotinkuula on edistyksellinen, ja sen kanssa voit unohtaa kaikki vanhanaikaiset kaukosäätimet. Realov Irena Sovelluksella Ohjattava Kiihotinkuula toimii puhelimeen ladattavan sovelluksen avulla, ja sen vuoksi siinä ei myöskään ole rajattua miten kaukaata kiihotinkuulaa voi ohjata. Tämä tarkoittaa sitä, että kiihotinkuula on täydellinen etenkin etäsuhteeseen! Silloin kun et pääse oman kullan kainaloon, mutta mieli silti hiipii tuhmiin puuhiin, on tämä kiihotinkuula iltojen pelastus!
  Kauko-ohjattavuuden lisäksi voi älypuhelimeen ladattavan applikaation avulla myös luoda omia jänniä värinärytmejä, esim. Puhumalla, piirtämällä tai ravistamalla puhelinta. Tämän ominaisuuden testaus on hauskaa puuhasteltavaa, ja kiihotinkuula sopii siis myös hyvin sinkuillekin.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Realov Irena Sovelluksella Ohjattava Kiihotinkuula on uniikki ja nykypäiväinen seksilelu, joka toimii kauko-ohjatusti älypuhelimella ohjattuna! Voit ladata puhelimeesi äpin, jonka avulla kiihotinkuulan toimintoja ja värinäastetta voi säädellä, sekä myös luoda omia värinärytmejä. Kiihotinkuulassa parasta onkin, että koska se toimii älypuhelimen avulla, voi laitetta käyttää hyvin myös etäsuhteessa!

  Ihanan värinen shokkipinkki kiihotinkuula on tyylikkäästi muotoiltu, ja siinä on oletuksena mukana 10 eri värinätasoa. Kuula on hintalaatusuhteeltaan edullinen, ja todella helppokäyttöinen, joten se sopii myös ensimmäistä kiihotinkuulaa ostavalle.

  Realov Irena Sovelluksella Ohjattava Kiihotinkuula arvosteluni

  4.5/5

  Baseks Kauko-ohjattava Kiihotinkuula

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Baseks Kauko-ohjattavan Kiihotinkuula on näppärä ja pieni kiihotinkuula, joka sopii niin lantionpohjalihasten treenaamiseen kuin myös ihaniin sessioihin kumppanin kanssa. Anna kumppanisi ohjailla nautintoasi kiihotinkuulan kauko-ohjaimella, ja koe, miten Baseks Kauko-ohjattavan Kiihotinkuulan 10 eri kiihottavaa värinäasetusta saa sinut voihkimaan nautinnosta.

  Baseks Kauko-ohjattavan Kiihotinkuulan kaukosäätimen kantomatka on jopa huimat 15 metriä, ja kaukosäädin onkin siis tietenkin langaton. Kantosäteen vuoksi kiihotinkuula sopiikin siis erittäin hyvin myös ulkosalla tai julkisilla paikoilla tapahtuviin leikkeihin.

  Baseks Kauko-ohjattavan Kiihotinkuula itsessään on valmistettu ABS-muovista, mutta kiihotinkuulan tuntumaa on ehostettu, ja se on päällystetty ihanan pehmeällä ja silkinomaisella PU-materiaalilla. Kiihotinkuula tuntuu hyvältä niin emättimen sisällä kuin ihollakin, ja sopii myös erogeenisten alueiden hierontaan silkinhienon tuntumansa takia.  Niin kiihotinkuula kuin sen kaukosäädin toimivat molemmat pattereilla. Kiihotinkuula vaatii 2 x LR1 paristoa, ja kaukosäädin toimii 1 x 23A paristolla. Kun säilytät kuulaa, muistathan ottaa paristot ulos kuulasta pitkän käyttöiän takaamiseksi.

  • Materiaali: PU-päällystetty ABS-muovi
  • Kuulan pituus: 6,1 cm
  • Kuulan halkaisija: 3,4 cm (levein kohta)
  • Kauko-ohjattavuuden kantomatka: 15 m
  • Värinätaso: 10 erilaista
  • Virtalähde: Kiihotinkuula 2 x LR1 ja kaukosäädin 1 x 23A (tulevat mukana)

  Baseks Kauko-ohjattavan Kiihotinkuula sopii todella hyvin ulkoleikkeihin, ja erilaisiin sessioihin jossa haluat esim. kumppanisi härnäävän sinua julkisilla paikoilla. Kiihotinkuulan kaukosäätimen kantomatka on jopa 15 metriä, joka mahdollistaa eritoten kuulan hallitsemisen pidemmälläkin välimatkalla.

  Baseks Kauko-ohjattavan Kiihotinkuula sopii myös hyvin tavallisempiin petipuuhiin, ja on ihastuttava pieni lisä tuomaan lisää säihkettä seksielämään. Kiihotinkuula on myös erittäin nautinnollinen tapa treenata lantionpohjanlihaksia, ja treenimielessä tämä on oikein hyvä vaihtoehto myös synnyttäneille, ja niille ketkä kokevat haluavansa tiukentaa lantionpohjalihaksiaan muuten vain. Tiukat lantionpohjalihakset eivät vain tuo lisätyydytystä ja mielihyvää kumppanillesi, mutta saa myös sinut nauttimaan seksistä vielä enemmän.

  Baseks Kauko-ohjattavan Kiihotinkuula on siis oiva lelu niin seksikkääseen treeniin kuin parileikkeihin, ja siksi soveltuukin monelle käyttäjälle. Kuula on myös hinnaltaan erittäin edullinen, joten jos vielä emmit tuleeko kiihotinkuulalle kuitenkaan käyttöä niin paljoa, kannattaa valita Baseks Kauko-ohjattavan Kiihotinkuula, sillä edullisen hintansa puolesta vähäkäyttöisyyskään ei tule harmittamaan. Ja usko tai älä, mutta tämä kuula ei tule jäämään pyörimään kaappeihin, vaan varmasti ihastut sen tuomaan nautintoon!

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Play Video

  Yhteenveto

  Baseks Kauko-ohjattavan Kiihotinkuula on todella edulliseen hintaan hyvä tuote. Se ei ehkä ole luksustuote, mutta hinta laatusuhde on hyvä, ja halpaan hintaansa nähden tarjoaa uskomattoman kantomatkan, kiihotinkuulan kaukosäätimen toimiessa 15 metrin etäisyydellä. Kiihotinkuula on tehty miellyttävän tuntuisesta materiaalista, ja siinä on 10 eri värinäominaisuutta. Kuula käy hyvin parileikkeihin tai lantionpohjan lihasten treenaamiseen.

  Baseks Kauko-ohjattava Kiihotinkuula on hyvä valinta, jos etsit edullista peruskuulaa, joka käy moneen. Hintalaatusuhteen puolesta kiihotinkuula sopii myös hyvin ensimmäiseksi kuulaksi, tai kun etsit edullista vaihtoehtoa.

  Baseks Kauko-ohjattava Kiihotinkuula arvosteluni

  3.5/5

  Marc Dorcel Secret Vibe 2 Kauko-ohjattava Kiihotinkuula

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Marc Dorcel Secret Vibe 2 Kauko-ohjattava Kiihotinkuula on upeasti muotoiltu myös valmistusmateriaaliin panostaen. Ihanan pirteä shokkipinkki kiihotinkuula on valmistettu ihoystävällisestä silikonista, ja se o kauttaaltaan joustavaa materiaalia.

  Plussana kuulassa myös on, että perinteisen narun sijaan siinä on kätevä silikoninaru, jolla se on helppo vetää ulos käytön jälkeen, ja silikoninaru tekee lelun puhdistamisesta ja kuivauksesta myös todella helppoa.

  Kiihotinkuula on kooltaan keskikokoinen, ja vaikka kuula itsessään on hyvin värikäs, on sen kaukosäädin tehty todella huomaamattomaksi, ja kaukosäädin muistuttaakin hieman auton avainta. Tämä on siis kuin tehty leikkeihin julkisilla paikoilla! Kaukosäädin on langaton ja sen kantomatka on 10 metriä. Marc Dorcel Secret Vibe 2 Kauko-ohjattava Kiihotinkuula on myös vesitiivis, ja se on ladattavissa mukana tulevalla USB -johdolla. Ladattu kuula kestää noin tunnin käytössä. 

  • Materiaali: Lääketieteellinen silikoni
  • Vesitiivis: Kyllä
  • Halkaisija: 3,5 cm  (levein kohta)
  • Värinäasteet: 8
  • Virtalähde: Ladattava akku (USB-johto). Kaukosäädin toimii 1 x CR 2032 ‑paristolla (mukana)
  • Äänitaso: Verrattain hiljainen
  • Mukana: Kaukosäädin ja paristo, USB-latausjohto ja säilytyspussi

  Marc Dorcel Secret Vibe 2 Kauko-ohjattava Kiihotinkuula on kuin tehty julkisille paikoille ja treffeillä käytettäväksi! Luo seuraavista treffeistäsi uskomattoman kiihottavat, ja takaat useat orgasmit kunhan pääset kumppanisi kanssa kotiin treffeiltä… Marc Dorcel Secret Vibe 2 Kauko-ohjattava Kiihotinkuulan kaukosäädin kantaa jopa 15 metriä, ja se on tehty todella huomaamattomaksi, jäljitellen hieman auton avainten muotoilua. 

  Yllätä kumppanisi asettamalla Marc Dorcel Secret Vibe 2 Kauko-ohjattava Kiihotinkuula sisääsi ennen treffeille lähtöä, ja anna kiihotinkuulan kaukosäädin partnerillesi vaikka ravintolassa tai elokuvissa…Tämä kiihotinkuula saa varmuudella teidät molemmat sykkimään!

  Marc Dorcel Secret Vibe 2 Kauko-ohjattava Kiihotinkuula sopii parhaiten pariskunnille ja julkisilla paikoilla käytettäväksi, mutta sopii myös hyvin petipuuhiin kotona erittäin miellyttävän muotoilunsa puolesta.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Marc Dorcel Secret Vibe 2 Kauko-ohjattava Kiihotinkuula on muotoiltu luksuksenomaisesti, ja se on valmistettu ihoa hyväilevästä ja joustavasta materiaalista. Kiihotinkuulassa on 8 värinävaihtoehtoa, ja kiihotinkuulan puhdistamista helpottaa se, että kuulan naru on kokonaan silikonivalmisteinen. Kiihotinkuula on siis myös helppo ottaa pois ja pestä.

  Marc Dorcel Secret Vibe 2 Kauko-ohjattava Kiihotinkuula toimii langattomalla kaukosäätimellä, jonka kantomatka on jopa 15 metriä. Kiihotinkuula on siis kuin tehty julkisille paikoille ja luomaan säpinää ja kiihtyneitä hetkiä vaikka treffeillä.

  Kuula on hintatasoltaan arvokkaammasta päästä, mutta kuulassa maksetaan laadusta. Jos et etsi vain tavallista kiihotinkuulaa, vaan juuri sitä oikeaa seksilelua joka jaksaa yllättää sinut kerta toisensa jälkeen, on Marc Dorcel Secret Vibe 2 Kauko-ohjattava Kiihotinkuula oikea vaihtoehto juuri sinulle.

  Marc Dorcel Secret Vibe 2 Kauko-ohjattava Kiihotinkuula arvosteluni

  4/5

  Magic Motion Vini Sovelluksella Ohjattava Kiihotinkuula

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Magic Motion Vini Sovelluksella Ohjattava Kiihotinkuula on tehokas vibraattori, joka sopii niin vaginaaliseen stimulaatioon tai klitoriksen kiihottamiseen. Kiihotinkuula tekee leikeistä astetta tuhmempia, ja antaa sinulle varpaidenpäitä kipristelevää nautintoa.

  Magic Motion Vini Sovelluksella Ohjattava Kiihotinkuula toimii älypuhelimesta ohjattavalla sovelluksella, ja näin kumppanisi voi ohjailla kuulaa milloin vain! Kiihotinkuula on vedenkestävä, joten se sopii myös vaikka suihkuun.

  Kiihotinkuulassa on oletuksena 7 värinäasetusta, mutta kätevän sovelluksen avulla siihen on mahdollista myös luoda omia värinäasetuksia, käyttämällä kauko-ohjain sovellusta. Sovelluksella voikin luoda uudenlaisia ja jännittäviä asetuksia, ja et voi ikinä tietää, miten kumppanisi tulee yllättämään sinut!

  Magic Motion Vini Sovelluksella Ohjattava Kiihotinkuulan pituus on 9,7 senttiä, ja siinä on silikoninaru, jolla vibraattori on helppo ottaa ulos käytön jälkeen. Narussa on myös päälle ja pois nappula.

  • Materiaali: Silikoni ja ABS-muovi
  • Kuulan pituus: 9,7 cm
  • Kuulan halkaisija: 3,7 cm (levein kohta)
  • Käyttöaika: 210 min
  • Värinätaso: 7 erilaista 
  • Virtalähde: Ladattava (USB-latausjohto mukana)

  Magic Motion Vini Sovelluksella Ohjattava Kiihotinkuula sopii parhaiten pareille ja etäsuhteessa oleville. Koska kiihotinkuula toimii älypuhelimeen ladattavalla sovelluksella, sopii se kuin täydellisesti etäsuhteessa yksinäisin iltoihin, kun haluaisit puuhastella tuhmia kumppanisi kanssa, muttet pääse etäisyyden vuoksi hänen kainaloonsa fyysisesti. Magic Motion Vini Sovelluksella Ohjattava Kiihotinkuulan avulla voitte silti pitää intiimejä leikkejä yhdessä, ja tämä kiihotinkuula rikastaakin rakkauselämääsi taatusti!

  Magic Motion Vini Sovelluksella Ohjattava Kiihotinkuula on myös vedenkestävä, joten se soveltuu myös hyvin suihkuun tai vaikka saunaan. Ja miksei kiihotinkuula sopisi myös sinkuillekin, sillä omia värinäasetuksia on jo melkein koukuttavaakin luoda, ja etenkin testata!

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Play Video

  Yhteenveto

  Magic Motion Vini Sovelluksella Ohjattava Kiihotinkuula on kätevä ja perushintainen kiihotinkuula, jota on helppo käyttää ja ohjata älypuhelimeen ladattavalla applikaatiolla. Tässä kiihotinkuulassa on valmiina 7 eri värinäasetusta, mutta kiihotinkuulan sovelluksen avulla on mahdollista luoda omia värinäasetuksia vaikka loputtomiin.

  Kiihotinkuula on 9,7cm pitkä, eli se ei ehkä ole paras vaihtoehto lantionpohjan lihasten treenaamiseen, mutta Magic Motion Vini Sovelluksella Ohjattava Kiihotinkuula tarjoaa senkin edestä koonsa puolesta sykkiviä tunteita ja onnistuu kiihottamaan todella intensiivisesti.

  Magic Motion Vini Sovelluksella Ohjattava Kiihotinkuula on myös vedenkestävä, ja se on ladattavissa helposti USB -johdolla. Kiihotinkuulan naru on myös silikonia, joten se on myös helppo puhdistaa.

  Magic Motion Vini Sovelluksella Ohjattava Kiihotinkuula arvosteluni

  3.5/5

  Magic Motion - Flamingo Kiihotinkuula

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Magic Motion Flamingo kiihotinkuula on älypuhelimen kanssa yhdessä käytettävä uudenaikainen kiihotinkuula, joka sopii monipuolisesti niin pareille, sooloseksiin, ja vaikka etäseksiinkin.

  Magic Motion Flamingo kiihotinkuula toimii Bluetooth -yhteydellä, ja kiihotinkuulan varressa on kohta, jolla puhelin pystyy yhdistämään kiihotinkuulaan langattomasti. Sinun tulee vain ladata Magic Motion Flamingo kiihotin kuulan Magic -sovellus puhelimeesi, ja kiihotinkuula on heti käytettävissä. Sovellus on saatavilla niin Android kuin iOS laitteille.

  Erikoista tässä kiihotinkuulassa on se, että sovelluksen avulla kuulaan voi luoda niin omia värinärytmejä, kuin myös laittaa kuulan värisemään ympäröivien äänien tahdissa. Voit siis esimerkiksi kuunnella musiikkia, ja kuula värisee musiikin tahtin. Tämän lisäksi sovelluksesta löytyy erilaisia treeniohjelmia lantionpohjan lihasten vahvistamiseen.

  Magic Motion Flamingo kiihotinkuulan moottori on myös erittäin hiljainen, mikä tekee siitä hyvin huomaamattoman käytössä. Kiihotinkuula on muotoiltu eritoten naisten anatomia huomioiden, ja se pysyy hyvin paikoillaan myös liikkuessa. Kuula on helppo asettaa sisään ja ottaa pois, sekä se on helppo puhdistaa kuulan ollessa täysin saumaton.

  • Materiaali: Silikoni
  • Kuulan pituus: 7 cm
  • Kuulan halkaisija: 2,5 cm (levein kohta)
  • Värinätaso: 7 erilaista, muokattavia värinätasoja
  • Virtalähde: Ladattava (USB-latausjohto mukana)
  • Vesitiivis

  Magic Motion Flamingo kiihotinkuula sopii niin pariskunnille tuhmiin leikkeihin, kuin myös täydellisesti sooloseksiin. Vaikka kiihotinkuulan käyttö parisuhteessa houkuttaakin, ja sovelluksen avulla on intensiivistä antaa kaikki valta kiihotinkuulan käyttöön kumppanille, on tässä kiihotinkuulassa niin paljon ominaisuuksia, että tämän kuulan kanssa on kumppani melkein vain tiellä!

  Ilmaisen sovelluksen avulla on mahdollista luoda uusia värinärytmejä, ja mikä parasta, laittaa kiihotinkuula värisemään vaikkapa musiikin tahtiin. Voit siis vaikka kuunnella lempiartistisi musiikkia, ja nauttia siitä intiimimmin kuin ikinä olisit kuvitellut – onko tämän parempaa tapaa herättää eloon intohimoisia päiväunia lempibändin takahuoneessa vierailusta?

  Tämän lisäksi sovelluksen mukana tulee monta treeniohjelmaa lantionpohjan lihaksille. Treeniohjelmia seuraamalla saat piukenettua lantionpohjaa alle aika yksikön, ja koska Magic Motion Flamingo kiihotinkuulan moottori on niin hiljainen, niin laite käy käytettäväksi vaikka kaupassa käydessä!  Magic Motion Flamingo kiihotinkuula sopiikin siis ehdottomasti todella hyvin soolokäyttöön.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Magic Motion Flamingo kiihotinkuula on superälykäs kiihotinkuula, joka sopii täydellisesti myös soolokäyttöön ja tylsien hetkien pelastajaksi. Puhelimeen ladattavan sovelluksen avulla kiihotinkuulaan voi luoda omia värinärytmejä, ja kiihotinkuula on myös mahdollista laittaa värisemään ympärillä olevien äänien mukaan. Se sopiikin siis hyvin vaikka märkiin päiväuniin lempibändistäsi…

  Magic Motion Flamingo kiihotinkuula on ergonomisesti muotoiltu, se istuu hyvin, ja on myös mahtava lantionpohjan lihasten treenaamiseen. Sovelluksen mukana tuleekin useita treeniohjelmia, joita on helppo seurata. Kiihotinkuulan voi ladata USB johdolla, ja akku on suhteellisen kestävä. Tämä kuula on ehkä yksi ominaisuuksiltaan monipuolisimmista kiihotinkuulista!

  Magic Motion - Flamingo Kiihotinkuula arvosteluni

  4.5/5

  SVAKOM - Ella Neo Vibrating Bullet Kiihotinkuula

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  SVAKOM Ella Neo Vibrating Bullet kiihotinkuula on älykäs ja voimakastehoinen kiihotinkuula, joka on ainoa laatuaan ominaisuuksiensa puolesta. Tämä kiihotinkuula tarjoaa intensiivisiä hetkiä niin soololeikeissä kuin parin kanssa, ja vibraattorin kanssa puuhasteluideat eivät tule loppumaan ihan heti!

  SVAKOM Ella Neo Vibrating Bullet kiihotinkuula toimii puhelimeen ladattavan FeelConnect -sovelluksen avulla, joka on yhteensopiva ja ladattava ilmaiseksi niin Androidille kuin iOS -laitteille. Kiihotinkuula on ylellinen muotoilultaan, ja valmistettu ympäristöystävällisestä ja ihanan pehmeästä korkealaatuisesta materiaalista, ja päällystettynä pienimmä juomuilla, jotka antavat lisänautintoa kuulan väristessä sisälläsi.

  SVAKOM Ella Neo Vibrating Bullet kiihotinkuulassa on 11 eri värinätasoa, ja sovelluksen avulla ohjelmia voi myös luoda itse lisää. Erikoista tässä tuotteessa on, että FeelConnect sovelluksen avulla kiihotinkuula toimii myös interaktiivisesti. Kiihotinkuula on mahdollista laittaa toimimaan esimerkiksi interaktiivisesti pornovideoiden tai webcameran kanssa!

  • Materiaali: Silikoni ja ABS
  • Kuulan pituus: 8,3 cm
  • Kuulan halkaisija: 3,3 cm cm (levein kohta)
  • Värinätaso: 11 erilaista, muokattavia värinätasoja
  • Virtalähde: Ladattava (USB-latausjohto mukana)
  • Vesitiivis
  • Äänekkyys: <50dB

  SVAKOM Ella Neo Vibrating Bullet kiihotinkuula sopii parhaiten niin etäleikkeihin, etäsuhteeseen kuin soololeikkeihin. Hinnaltaan arvokkaampi kiihotinkuula on todellinen luksustuote, ja sopii parhaiten nautiskelijalle, joka haluaa ottaa kaiken ilon irti kiihotinkuulan käytöstä. Monien asetusten vuoksi SVAKOM Ella Neo Vibrating Bullet kiihotinkuula ei ehkä ole paras vaihtoehto aloittelijalle, tai ensimmäistä kiihotinkuulaansa etsivälle, mutta näppärä älypuhelimen käyttäjä tulee helposti kiihotinkuulan kanssa toimeen.

  Kiihotinkuulan uniikkina ominaisuutena on sen interaktiivisuus, sen voi laittaa värisemään vaikka pornovideoiden tai webbikameran kanssa! Tämä kiihotinkuula sopiikin siis parhaiten intohimoiselle ja avoimelle kokeilijamielelle, ja tämän laitteen kanssa leikkiessä ei varmasti tule tylsää hetkeä.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  SVAKOM Ella Neo Vibrating Bullet kiihotinkuula on oikea luksustuote, niin muotoilultaan kuin ominaisuuksiltaan. Tämä älykäs ja interaktiivinen kiihotinkuula saa sinut hulluksi! Koe kiihotinkuulan sametinpehmeä muotoilu ja muokkaa itse värinärytmejä juuri sellaiseksi kuin haluat.

  SVAKOM Ella Neo Vibrating Bullet kiihotinkuulan mukana tulee 11 värinäohjelmaa, ja tämän lisäksi seksilelu on mahdollista yhdistää toimimaan interaktiivisesti esimerkiksi 2D pornovideoiden tai lempimusiikin kanssa. Kiihotinkuulan FeelConnect -sovelluksen saa ladattua ilmaiseksi Google Playsta ja Apple Storesta.

  Kiihotinkuula on helposti ladattava USB -johdolla, ja sen akku on pitkäkestoinen. Kiihotinkuulan moottori on myös hiljainen, joten se on huomaamaton käytössä. Saumattoman muotoilunsa vuoksi kiihotinkuula on myös helppo puhdistaa käyttöjen välissä.

  SVAKOM Ella Neo Vibrating Bullet Kiihotinkuula arvosteluni

  5/5

  Miten kiihotinkuulaa käytetään?

  Kiihotinkuula on emättimeen asetettava seksilelu, joka tuo taivaallista nautintoa ja mielihyvää värisemällä. Useimmat kiihotinkuulat soveltuvat myös erogeenisten alueiden, kuten vaginan, rintojen, tai miksei vaikka kaulan ja reisienkin hierontaan.

  Kiihotinkuulat ovat yleensä pieniä, kooltaan n. 2 – 10 sentin väliltä olevia kuulanmuotoisia välineitä. Useimmiten kiihotinkuulat toimivat joko pattereilla tai ladattavalla akulla. Monet kuulat nykyään ovat myös ladattavissa USB -johdolla. Kuulassa on aina mukana naru, jolla se on helppo poistaa emättimestä käytön jälkeen. Narut vaihtelevat perinteistä narusta silikoninaruun, joka on helpompi puhdistaa. Perinteinen naru tosin on huomaamattomampi, jos kiihotinkuulaa käytetään vaatteet päällä.

  Kiihotuskuulan värinää voi säädellä kaukosäätimellä, ja riippuen kuulan mallista, kauko-ohjain on usein joko autonavaimen kaltainen säädin, tai vaihtoehtoisesti kiihotinkuulaan on mahdollista ladata sovellus, jonka avulla kuulan värinää voi säädellä suoraan älypuhelimesta.
  Kiihotinkuulat sopivat myös hyvin pariskunnille, sillä yleensä kuulien värinää voi säädellä kaukosäätimellä. Kuula sävähdyttää tunnelmaa niin sängyssä kuin julkisillakin paikoilla, kun annat kauko-ohjaimen kumppanisi hallintaan!

  Toinen yleinen käyttötarkoitus kuulille on lantionpohjan lihasten treenaaminen geisha-kuulien kaltaisesti.

  Kiihotinkuula

  Lantionpohjan lihakset saattavat heikentyä esimerkiksi iän myötä ja synnytyksen jälkeen. Kiihotuskuulien avulla heikentyneet lihakset on mahdollista saada taas huippukuntoon. Parasta kiihotinkuulissa tosin on niiden värinäominaisuus, joka tekee treenaamisesta varpaita kipristelevän hauskaa! 

  Lantionpohjan lihasten treenaaminen tekee seksistä mielekkäämpää, ja kumppanisi huomaa varmasti myös eron tiukentuneissa lihaksissa, kun piukat lihaksesi imevät kumppaniasi tiukasti, ja saavat teidät molemmat ekstaasin partaalle; toistuvan treenin jälkeen kumppanisi voi jopa epäillä että olet käynyt jopa vieraissa, kun yhtäkkiä jotain petipuuhissa on muuttunut niin paljon! Lantionpohjan lihaksien treenaus kannattaa aloittaa suht pienellä kuulalla, ja joidenkin kiihotinkuulien sovelluksessa tulee mukana treeniohjelmia. Onko parempaa, kuin treenata lantionpohjaa hivelevässä mielihyvässä salaa vaikka kaupassa käydessä tai töissä?

  Kiihotinkuulan puhdistaminen ja hoito

  Kiihotinkuulat ovat helppohoitoisia ja vaivattomia seksileluja, eivätkä ne vaadi paljon erityistä huoltoa. Kiihotinkuulan puhdistamiseen kannattaa hankkia seksileluille tarkoitettu puhdistusaine, ja kiihotinkuula tulee pyyhkiä puhdistusaineella jokaisen käytön jälkeen. Jos sinulla ei ole puhdistusainetta, voit myös pestä lelun joko saippualla tai tiskiaineella. Varo, ettei leluun jää jäämiä puhdistusaineesta. Vesitiiviit kiihotinkuulat voi pestä kokonaan, mutta jos laite ei ole vesitiivis, vaadi mahdollisia herkkiä kohtia kastumasta.

  Kiihotinkuulat toimivat joko akulla tai paristolla. Akulla toimivat kiihotuskuulat on yleensä helppo ladata USB -johdolla, ja laitteen voi laittaa lataamaan kiinni joko tietokoneeseen tai suoraan sähköpistokkeeseen.

  Kiihotinkuulien kauko-ohjaimet toimivat myös yleensä pattereilla. Katso kiihotuskuulan pakkauksesta, millaiset paristot seksilelu ja sen kauko-ohjain vaatii. Yleensä paketeissa tulee yksi setti paristoja mukana, niin että lelun saa heti käyttöön.

  Monet uudemmat kiihotinkuulat toimivat sovelluksen kautta puhelimesta, ja tällaiset kiihotinkuulat on helppo ottaa käyttöön lataamalla sovellus joko Googlen Play Storesta tai Apple Storesta. Sovelluksen lataamisen jälkeen, kiihotinkuulan käyttöönottoon ei tarvita muita erityisiä asennuksia.  Kiihotinkuulien tärkeys

  Uskomme, että kiihotinkuula on tärkeä laite jokaiselle itsetyydytyksestä pitävälle naiselle.

  Kaikkia masturbointi ei tietenkään kiinnosta, ja sekin on täysin hyväksyttävää. Kiihotinkuulat ovat äärimmäisen monikäyttöisiä.

  Kiihotinkuula on pieni, helppokäyttöinen ja virtaviivainen kumppani, joka sopii käytettäväksi niin itseksesi itsetyydytyssessioiden aikana kuin seksikumppanisi kanssa yhdynnän aikana.

  Kiihotinkuula

  Tiesitkö, että vain yksi neljäsosa naisista on kykenevä saavuttamaan orgasmin pelkästään penetraation avulla? Kiihotinkuula on äärimmäisen hyvä ratkaisu klitoriksen hyväilystä ja stimuloimisesta pitäville naisille, koska kiihotinkuula keskittyy klitoriksesi ja sen hämmästyttävien monimutkaisten ja herkkien hermopäätteiden stimulointiin. Sulje silmäsi, nojaudu taaksepäin ja anna klitoriskuulan viedä sinut mennessään.

  Klitoriksen stimulaattorit tasoittavat naisten mahdollisuuksia makuuhuoneessa. Monet naiset todella tarvitsevat jatkuvaa klitoriksen stimulaatiota, jotta heillä olisi makuuhuoneessa sama kokemus kuin miehilläkin.

  Olet ehkä kokeillut G-pisteen stimuloimista ja jopa solvannut itseäsi siitä, että et kykene saamaan sen avulla orgasmia. Ei kuitenkaan huolta, sillä suurin osa naisista ei itse asiassa kykenevä saavuttamaan orgasmia pelkästään G-pisteen stimuloimisen tai penetraation avulla.

  Alapääsi ja mielesi hyvinvoinnin kannalta onkin varsin tärkeää, että valitset itsellesi ja klitoriksellesi sopivan seksilelun. Halusitpa pitkän, nautinnollisen kiusoittelevan session tai muutaman minuutin kestävää nopeaa tyydytystä ja toimintaa, seksilelu on oleellinen ja tarpeellinen lisä arkeesi. Jos valitset itsellesi oikean ja sopivan laitteen, klitoriskiihotin voi parhaimmassa tapauksessa olla kuin kumppani, joka auttaa sinua rentoutumaan.

  Kiihotinkuulien edut

  Jos olet hermostunut ensimmäisen seksilelusi ostamisen suhteen, kiihotinkuula on äärimmäisen huomaamaton ja hellävarainen kumppani. Tämän lisäksi se on erittäin pienikokoinen, käteen sopiva ja huomaamaton: voit ottaa sen mukaasi matkalle, pitää sitä laukussa, pakata sen matkalaukkuun, laittaa sen taskuun.

  Klitoriskuulia on saatavana eri kokoisina ja erilaisilla toiminnoilla. Käytännössä katsoen voit ottaa sen minne tahansa ja käyttää milloin tahansa, olipa tavoitteenasi nautinnollisen pitkä hetki itsesi kanssa tai nopea sessio. Jos haluat panostaa vain yhteen seksileluun, kehotamme panostamaan korkealaatuisen kiihotinkuulan ostamiseen.

  Yksi ostopäätökseen vaikuttava asia on kuulan muoto. Etenkin ensikertalaiselle tämä on tärkeä ja ehdottomasti huomioimisen arvoinen seikka. Se, kuinka paljon huomiota sinun tulisi kiinnittää kuulasi muotoon ja kokoon riippuu siitä, kuinka tärkeää sinun on pitää esineen oikea tarkoitus salassa muilta ja kuinka paljon välität muiden mielipiteistä. Onko sinulle tärkeää, että kuulasi mahdollisesti näkevät ihmiset eivät heti välttämättä tajuaisi, että kyseessä onkin itse asiassa seksilelu? Jos vastauksesi on kyllä, on kiihotinkuula sinulle hyvä ratkaisu, sillä useimmat niistä ovat minimalistisen modernin ulkonäön ja muotoilun omaavia.

  Muistathan aina lukea kunkin kiihotinkuulan arvosteluja verkosta ennen ostoksen tekemistä. On tärkeää, että tutustut erilaisten kiihotinkuulien plussiin ja miinuksiin ennen ostopäätöksen tekemistä.

  Kiihotinkuulia on saatavilla muovisina ja silikonisina. Etenkin silikoni on suosittu materiaali, sillä se tuntuu samettisen pehmeältä sormia vasten. Silikonin pehmeydestä huolimatta siitä on tukeva pitää kiinni ilman, että ote lipsuu. Kuten kaikki muukin, tämä riippuu omista mieltymyksistä, kokemuksestasi ja tavoitteistasi. Tärkeintä on, että kiihotinkuula tuottaa nautintoa juuri sinulle.

  Aina materiaalit eivät tosin ole suotuisia kehollesi. Suosittelemmekin, että otat myös selvää seksilelusi valmistamiseen käytetyistä materiaaleista ja varmistat, että se ei sisällä sinulle ja kehollesi myrkyllisiä ainesosia. Myrkylliset ainesosat imeytyvät limakalvojesi kautta nopeasti verenkiertoon ja voivat näin aiheuttaa terveysongelmia. Yleensä kiihotinkuulan korkea hinta tarkoittaa, että valmistaja ottaa asian ja tuotteensa vakavasti ja on nähnyt myös vaivaa sen eteen, että seksilelusi olisi valmistettu kehollesi sopivista ainesosista.

  Useimmat kiihotinkuulat ovat vedenkestäviä ja USB-ladattavia, mikä tekee niistä meneviä ja helposti menossa mukana kulkevia seuralaisia. Kiihotinkuulan käyttöikä ja se, kuinka monta tuntia sitä voi käyttää kerrallaan ovat molemmat näin ollen tärkeitä tekijöitä. Onko suunnitelmissasi tuntien sessio, vai ovatko itsetyydytyssessiosi yleensä lyhyitä ja ytimekkäitä? On tärkeää, että kuulastasi ei lopu virta juuri ennen h-hetkeä. Se vasta olisikin turhauttava pettymys.

  Hinta on merkityksellinen tekijä riippumatta siitä, mitä ostat, ja sinulla on laaja valikoima vaihtoehtoja. Kiihotinkuulien hinnat vaihtelevat 20 eurosta 200 euroon. Kehotamme tekemään valinnan sen mukaan, millaisia ominaisuuksia pidät tärkeimpinä. Jos laitteen virtaviivaisuus, estetiikka ja hiljainen ääni ovat sinulle tärkeitä, voit joutua maksamaan kuulastasi hieman enemmän. Kaikilla ei kuitenkaan ole varaa laittaa satasia seksileluun, mikä on varsin ymmärrettävää. Huomioithan, että seksilelu on kuitenkin aina sijoitus itseesi ja hyvinvointiisi ja jos suinkin vain mahdollista, yritä olla ostamatta sitä kaikista halvinta vaihtoehtoa. Kuten jo aikaisemmin selitimme, voi olla, että lelu on valmistettu kyseenalaisista materiaaleista ja niiden huokea hinta johtuu tästä.

  Jos haluat säästää rahaa tai vain kokeilla, olisiko tämä kuula sinua varten, kehotamme valitsemaan halvemman vaihtoehdon. Jos kuula miellyttää sinua, voit siirtyä kalliimpien ja monimutkaisempien laitteiden käyttöön.

  Mitä tahansa vaihtoehtoa mietitkin, haluamme auttaa sinua oikean kiihotinkuulan valinnassa. Pääasia on, että valitset kiihotinkuulan, joka vastaa kaikkia tarpeitasi ja joka tekee sinut onnelliseksi.

  Vaikka jotkut lelut voivat olla hankalia käytettäväksi esimerkiksi yhdynnän aikana, kiihotinkuula sopii käytettäväksi hankalissakin asennoissa ja paikoissa. Voit myös kokeilla painella kumppanisi välilihaa suuseksin aikana, stimuloida klitoristasi yhdynnän aikana, tai vain tyydyttää itseäsi vaikkapa kylvyn aikana.

  Kuten jo sanoimme, etuja on lukematon määrä. Kiihotinkuula voi olla uskomaton yhdistelmä hienovaraisuutta ja rajuakin menoa. Jos haluat ostaa vain yhden seksilelun, kiihotinkuula on oikea ratkaisu. Kiihotinkuula on niin monipuolinen kuin vain mahdollista. Voit käyttää niitä niin yksin kuin kumppaninkin kanssa. Joten nojaudu taakse, anna ajatusten viedä, ja hemmottele itseäsi.

  Seksilelujen

  Jos olet tottunut seksilelujen käyttäjä, seksilelukaupat voivat olla uskomattoman hauskoja ja todella jännittäviä paikkoja. Erilaiset seksilelut loistavat karkkikauppamaisissa sateenkaarenväreissä. On dildoja ja käsirautoja, klitorisstimulaattoreita ja anaaliseksiin tarkoitettuja leluja. Valinnanvaraa on joskus vähän liikaakin ja jopa kokeneen seksileluekspertin voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa.

  Jos taas olet ensikertalaisena ostamassa seksilelua ja haluat kokeilla seksileluja ensimmäistä kertaa, valinnanvaikeus voi tuntua jopa ylitsepääsemättömältä. Jos olet jo valmiiksi hermostunut ja kiusaantunut, seksilelukauppa voi olla varsin pelottava paikka. Kaikki ne äänet, valot, katseet, tuntemattomat esineet. Dildot tuntuvat ainakin vuoren korkuisilta ja kaikki sinua ympäröivät penikset tuntuvat tuijottavan sinua uhkaavasti korkeuksistaan. Sinusta voi myös tuntua siltä, että kaikki tietävät tuotteista ja seksistä enemmän kuin sinä, että kaikki tuijottavat sinua, että kaikki ovat kokeneempia kuin sinä. Eikä ihme, ovathan seksikaupat vähän pelottaviakin paikkoja.

  Me olemme kaikki joskus olleet kokemattomia ummikoita ja ensimmäistä kertaa seksikaupassa. Visiitit muuttuvat kerta kerralta paremmiksi. Jos seksikaupassa vierailu hermostuttaa sinua tai kotisi lähellä ei ole kunnon seksikauppaa, kehotamme tekemään ostokset netissä.

  Ei kuitenkaan syytä huoleen: seksilelujen ostaminen voi, kaikesta stressistä ja pelkotiloista huolimatta, olla viihdyttävä ja jännittävä kokemus. Seksilelut ovat sijoitus itseesi, hyvinvointiisi ja tulevaisuuteesi. Ja mikä parasta, masturbointi on terveellistä. Itsetyydytys vähentää stressiä ja tuottaa endorfiinejä. Siinä ei ole enää mitään hävettävää ja jokaisen pitäisi ainakin kokeilla seksileluostoksia.