Kiihottimet – 7 helppoa ohjetta ensimmäisen seksilelusi valintaan

Kiihottimet voivat tuntua vieraalta ja jopa pelottavalta käsitteeltä ensikertalaiselle.

Onko harkinnassasi ostaa ensimmäisen vibraattorisi? Oletko ensi kertaa liikkeessä etkä ole varma, millainen kiihotin olisi paras vaihtoehto juuri sinulle?

Vibraattorin käytön yleistyessä (tällä hetkellä hieman yli puolet kaikista maailman naisista on käyttänyt ainakin jonkinlaisia seksileluja elämänsä aikana), naiset ovat yhä kiinnostuneempia sijoittamaan laadukkaisiin tuotteisiin.

Maailmassa on paljon huonolaatuisia ja tehottomia seksileluja, joten oikean valitseminen vie aikaa. Riittävä taustatutkimus on äärimmäisen tärkeää pettymysten välttämiseksi.

Kiihottimet ovat olennainen osa nykynaisen jokapäiväistä elämää. Kiihottimet voivat joskus olla hinnakkaitakin. Kyseessä on suuri päätös, ethän halua laittaa paljon rahaa huonolaatuiseen tuotteeseen, joka rikkoutuu muutaman viikon kuluessa tai joka pahimmassa tapauksessa satuttaa sinua.

Vibraattoreilla ei ole palautusoikeutta, mikä tekee päätöksestä entistä painostavamman. Mitä voit tehdä varmistaaksesi, että valitset juuri sinulle oikean tuotteen? Haluamme auttaa sinua, ja olemmekin tämän seurauksena keränneet tähän artikkeliin seitsemän neuvoa sinulle sopivan seksilelun löytämiseksi. On tärkeä varmistaa, että harkitsemasi kiihottimet sopivat sinulle.

1) Selvitä ensin, mihin tarkoitukseen kiihottimet ovat

Aivan ensimmäiseksi kehotamme sinua selvittämään (itsesi kanssa), mihin tarkoitukseen vibraattorisi on ja millaisissa tilanteissa ajattelit käyttäväsi sitä. Onko vibraattori ensisijaisesti tarkoitettu omaan käyttöön? Vai haluaisitko kenties jotain, jota kumppani voisi helposti käyttää yhdynnän tai vaikkapa esileikin aikana? Tai jotain, jota voisitte käyttää yhdessä?

Yleensä suosittelemme, että vibraattorimaailman unikot asettavat yksilölliseen käyttöön tarkoitetut kiihottimet etusijalle. Kehotamme, että selvität ensin, mistä itse pidät, ennen kuin sukellat seksilelujen maailmaan ja harkitset sen käyttämistä vaikkapa partnerisi kanssa. Aloittelijoille parhaimpia leluja ovat ne, joita on yksinkertainen käyttää, joissa on kaunis, yksinkertainen muotoilu ja jotka sopivat hyvin käteen.

2) Opi, millaisesta stimulaatiosta pidät ja mikä saa sinut syttymään

Seuraava askel on saada selville, mikä saa sinut syttymään ja millainen stimulointi sopii sinulle ja vartalollesi parhaiten. Helpoin (ja hauskin) tapa saada tämä selville on itsetyydytys.  Jos et masturboi luonnostasi paljon, yritä kuitenkin saada käsitys mieltymyksistäsi koskettamalla itseäsi.

Haluatko keskittyä klitorikseesi? Pidätkö siitä, että sinulla on muutama sormi sisälläsi? Pidätkö G-pisteen stimulaatiosta? Tähän ei ole oikeita tai vääriä vastauksia.

Älä kuitenkaan keskity pelkästään fallosmuotoisiin vibraattoreihin: vain kolmekymmentä prosenttia naisista voi saada orgasmin ainoastaan penetraation avulla. Jos pidät penetraatiosta, suosittelemme hankkimaan lelun, joka on kaareva ja osuu näin myös G-pisteeseen. Seitsemänkymmentä prosenttia naisista tarvitsee suoraa klitorisstimulaatiota saavuttaakseen orgasmin, joten suuri todennäköisyys on, että haluat vibraattorin, jonka päämissio on klitoriksesi stimulaatio.

Voit yrittää saada käsityksen siitä, pidätkö suorasta vai epäsuorasta klitorisstimulaatiosta. Jos haluat koskettaa klitoriksesi yläosaa, kaikki vibraattorit ovat tähän tarkoitukseen sopivia. Jos klitoriksesi tuntuu herkältä tai klitoriksesi sivujen koskettelu tuntuu paremmalta kuin yläosan koskettelu, kehotamme kokeilemaan leluja, jotka koskettavat klitoriksesi sivuosia.

3) Tapaa kiihottimet henkilökohtaisesti

Naisystävälliset seksilelukaupat ovat viime vuosina muuttuneet paljon yleisemmiksi. Jos asut kunnollisen kokoisessa kaupungissa, voit todennäköisesti löytää puhtaan, hyvin valaistun seksilelukaupan. Tällaisissa kaupoissa suurin osa tuotteista on yleensä esillä, ja sinulla on mahdollisuus pidellä leluja käsissäsi, kytkeä ne päälle ja näin saada käsityksen niiden ominaisuuksista. Painele nappeja, pitele niitä käsissäsi. Valitse se, joka tuntuu oikealta juuri sinulle. Luota intuitioosi. Myyjät pystyvät myös vastaamaan kysymyksiisi, antamaan sinulle vinkkejä ja suosittelemaan sinulle erilaisia tuotteita. Vaikka tekisit lopullisen ostoksesi verkossa, on hienoa, että sinulla on ollut henkilökohtainen, fyysinen käsituntuma uudesta ystävästäsi.

4)Kiihottimet ja muiden tyytyväisyys: lue verkossa olevia arvosteluja

Toinen hyvä tapa saada lisätietoja mahdollisesta ostoksestasi ja sen ominaisuuksista on lukea verkossa olevia arvosteluita. Verkko on erilaisia arvosteluita pullollaan. Jokainen keho on tietysti erilainen, joten se, mikä toimii yhdellä naisella, ei välttämättä toimi toisella naisella. Lukuisten arvostelujen lukeminen antaa kuitenkin sinulle laajemman käsityksen kyseisen lelun vahvuuksista, mahdollisista haitoista ja sen hinta-laatusuhteesta. On tärkeää, että sinulla on tarpeeksi tietoa erilaisista tuotteista ennen lopullisen sijoituksen ja ostopäätöksen tekemistä ­– etenkin, jos suunnittelet hieman hinnakkaamman vibraattorin ostamista.

5) Hanki lisätietoa lelun valmistuksessa käytetyistä aineista

Asia, jonka vain harvat ihmiset tietävät seksileluteollisuudesta, on se, että se on erittäin säätelemätön. Seksilelujen valmistusta ei juurikaan valvota ja lakipykälissä on monia porsaanreikiä. Monet yritykset käyttävät hyväksi lakipykälien porsaanreikiä käyttääkseen materiaaleja, jotka ovat eivät ole keholle turvallisia. Monet yritykset käyttävät tuotteissaan ainesosia, jotka voivat olla suorastaan myrkyllisiä keholle.

Kaksi helppoa noudatettavaa ohjetta on välttää sellaisia ​​leluja, joissa sanotaan ”vain uutuuskäyttöön” tai joissa on voimakas kemiallinen haju. Ilmaisu ”vain uutuuskäyttöön” tarkoittaa, että valmistaja käyttää tuotteita, joita ei koskaan käytetä vartaloon liittyvien tuotteiden valmistuksessa. Kemiallinen tuoksu on yleensä merkki siitä, että vaarallisia kemikaaleja, kuten on käytetty tuotteen valmistuksen yhteydessä.

Maksimaalisen nautinnon takaamiseksi onkin varsin tärkeää, että valitset kehollesi, mielellesi ja terveydellesi sopivan seksilelun. Tulet luultavasti käyttämään laitetta paljon, joten on tärkeää, että se ei sisällä myrkyllisiä ainesosia, jotka imeytyvät limakalvojesi kautta verenkiertoosi ja kehoosi. Jos valitset terveellisen ja kehollesi oikean laitteen, kiihottimet voivat parhaimmassa tapauksessa olla kuin kumppaneita, jotka parantavat terveyttäsi ja itsetuntemustasi ja auttavat sinua rentoutumaan arjen kiireiden keskellä.  

6) Mieti ohjelmoitavaa lelua

Kiihottimet ovat mahtavia, koska ne saavat aikaan stimulaatiota ja tuntemuksia, joita ei ole mahdollista saavuttaa ainoastaan käden avulla. Vaikka tämä on jännittävää, tämä myös valitettavasti tekee ostosten tekemisestä hieman hankalaa. Vaikka sinulla olisi paljon kokemusta masturbaatiosta ja olisit vankan kokemuksen omaava itsetyydyttäjä, sinun voi joskus olla vaikea tietää etukäteen, millaista vibraattorista tulet pitämään ja millaiset kiihottimet ovat oikeasti sinulle sopivia.

Tämän vuoksi suosittelemmekin, että valitset lelun, joka on täysin käyttäjän ohjelmoitavissa. Hyvin suunnitellut kiihottimet sallivat sinun säätävän värähtelyn voimakkuuden ja tempon mieleiseksesi.

Voit leikkiä valinnoillasi ja muuttaa niitä jatkuvasti, kunnes olet todella varma siitä, mikä vaihtoehto on kehosi mielestäsi paras vaihtoehto. Tämä on mahtava tilaisuus etenkin aloittelijoille, jotka eivät ole varmoja siitä, mistä he pitävät.

7) Sijoituksen tekeminen

Kiihottimet voivat joskus olla hinnakkaitakin. Useimmat kiihottimet maksavat yleensä vähintään 100 euroa. Ne eivät näin ollen sovellu aivan jokaisen kukkarolle. Tiedämme, että 100 euroa on turhauttavan kallis hinta vibraattorista ja että jokaisella ei suinkaan ole mahdollisuutta laittaa noin paljon rahaa seksileluun.

Seksilelujen korkealle hinnalle on kuitenkin usein hyvä syy. Suurin osa seksileluista on kallis ihan oikeasta syystä: korkea hintalappu on yleensä (vaikkakaan ei tietenkään aina) merkki siitä, että yritys on käyttänyt korkealaatuisia ja keholle turvallisia materiaaleja tuotteen valmistuksessa. Kallis hinta on usein myös merkki siitä, että heidän aikomuksensa on rakentaa kestäviä leluja ja että he suhtautuvat tuotteisiinsa vakavasti. Jos siis vain suinkin pystyt, kehotamme panostamaan korkealaatuiseen ja hieman hinnakkaamman leluun. Seksilelu maksaa itsensä takaisin vuosien kuluessa. Kiihottimet ovat kuin investointi itseesi ja hyvinvointiisi ja me toivomme, että löydät itsellesi mielihyvää antavan, hauskan ja sopivan seksilelun.