Kiihottimet - parhaat testissä

Kiihotin on nimensä mukaisesti pieni ja ihana seksilelu, joka on tarkoitettu erogeenisten alueiden, ja nimenomaan klitoriksen kiihottamiseen. Kiihottimia on erilaisia ja niistä löytyy erilaisia toimintoja; on väriseviä ja vibraavia luodinmuotoisia pieniä kiihottimia, paineaalloilla toimivia kiihottimia, kuin myös imukupinkaltaisia monitoimikiihottimia, jotka värisevät ja luovat pienen imun kiihotettavalle alueelle.

Klitoriksessa on tuhansia hermoja, ja on yksi herkimmistä alueista naisen kehossa. Klitoriksen kautta on helppo saada orgasmeja, ja näin ollen kiihotin on ihana pieni lisä omiin tyydytyshetkiin, tai tuomaan lisää säihkyä parisuhteen petipuuhiin.

ETKÖ TULLUT VIELÄ PÄÄTÖKSEEN?

FAQ

Tämä riippuu täysin kiihottimen mallista, ja millaiseen käyttöön se on tarkoitettu. Kiihotinvibraattori, joka on vesitiivis ja muodoltaan sopivan mallinen, on mahdollistaa laittaa myös emättimen sisälle ja käyttää sitä ikään kuin dildona. Useimmiten kiihottimet ovat kuitenkin pieniä, ja niissä ei ole sopivaa kahvaa, josta pitää kiinni jos lelun asettaa sisälle.

Useimmat kiihottimet ovatkin tarkoitettu ulkoiseen erogeenisten alueiden ja klitoriksen kiihottamiseen, ja ovat myös muotoiltu sen mallisesti, että ne sopivat ja toimivat kaikkein parhaiten ulkoisessa stimulaatiossa.

Sisäiseen stimulointiin sopivat paremmin siihen tarkoitetut seksilelut, kuten esimerkiksi dildot, dildovibraattorit ja tekopenikset. Tarkista oman lelusi pakkauksesta tai käyttöohjeista, onko lelusi vesitiivis, ja millaiseen käyttöön se sopii.

Myös miehet voivat käyttää kiihottimia. Riippuen kiihottimen mallista, kiihottimella voi hieroa niin koko kehoa, hartioita, erogeenisiä alueita, tai oikeastaan mitä paikkoja tahansa. Miehillä kiihottimen värinä tuntuu erityisen hyvältä peniksen varrella ja sen juuressa. Sen lisäksi jos kiihottimella hieroo hellästi peniksen ja anusaukon välistä ihoa, on mahdollista saada upeita uusia tuntemuksia aikaan, ja stimuloida vielä voimakkaampia orgasmeja.

Myös yhdynnässä kiihottimen voi laittaa naisen ja miehen väliin niin, että kiihottimen värinä tuntuu molemmille. Pariskuntien käyttöön on myös olemassa juuri tähän tarkoitukseen valmistettuja vibraattoreja, jotka voi esimerkiksi asettaa osittain naisen sisälle niin, että stimuloivan värinän lisäksi kiihotin luo miehelle tiukemman tunteen hänen työntyessään naisen sisään.

Tämä riippuu täysin kiihottimesta. Useimmat kiihottimet on pyritty tekemään suhteellisen hiljaisiksi, mutta erot ovat suuria. Nyrkkisääntönä voi pitää, että mitä tehokkaampi ja isompi värinä, sen suurempi ääni myös kiihottimesta lähtee. Jotkut pienet kiihottimet voivat myös olla äänekkäitä, sillä pienen kokonsa vuoksi kiihottimen moottorista ei ole mahdutettu tekemään hiljaista. Jos etsit erityisen hiljaista vibraattoria, kannattaa lukea tuotteen tiedot tarkkaan, ja tutkia ihmisten antamia arvosteluja tuotteesta, löytääksesi tarpeeksi hiljaisen kiihottimen.

Jos etsit kiihotinta kotikäyttöön, käy varmasti lähes jokainen tarjolla oleva kiihotin desibeliensä puolesta sinulle. Mutta jos olet etsimässä kiihotinta, joka olisi huomaamaton, ja sopii esimerkiksi käytettäväksi julkisilla paikoilla kuten vaikka ravintolassa tai elokuvateatterissa astetta tuhmemmilla treffeillä, kannattaa hiljaisuuteen panostaa kiihotinta hankkiessa.

Kiihotin on tarkoitettu klitoriksen ja erogeenisten alueiden, ja miksei muidenkin alueiden, stimulointiin värinän avulla. Kiihottimia löytyy monen mallisia, kuten ovaaleita, pyöreitä, luodinmuotosia, pieniä sormikiihottimia ja niin edelleen.

Hieromasauva taas on sauva, jonka pää on paksumpi ja pyöreä; hieromasauva muistuttaa hieman mikrofonia ulkonäöltään. Hieromasauvassa on pyöreämpi ja leveämpi pää kuin kiihottimessa, ja lelut ovat yleensä kooltaan aina kiihottimia isompia. Seksilelut ovat hyvin samankaltaisia toiminnoiltaan, molemmat stimuloivat värinän avulla, ja laitteita pystyy kontrolloimaan painikkeiden avulla. Hieromasauvoissa voi myös olla pyöriviä liikkeitä paremman stimulaation aikaansaamiseksi.

Molempia seksileluja voi kuitenkin käyttää samaan tarkoitukseen. Kiihottimet ovat pienempiä, ja sopivat sen vuoksi esimerkiksi mukaan otettavaksi helpommin. Periaatteessa hieromasauvoja voisi kutsua yhdeksi kiihottimien muodoksi.

Kielikiihotin on kiihotin, joka on rakennettu niin, että kopioi kielen tuntumaa ja nuolevia liikkeitä stimuloidakseen klitorista. Kielikiihottimen pää mukailee useinmmiten kielen anatomiaa, ja kiihotin saattaa toimia värinän lisäksi myös pyörivillä liikkeillä, luoden samankaltaisen tuntemuksen, kuin joku nuolisi sinua.

Kielikiihottimet sopivat klitoriksen lisäksi myös hyvin esimerkiksi rinnoille, reisien kutkutteluun, ja anusaukon stimulointiin. Kielikiihotin voi olla pehmeämmän tuntuinen kuin pelkkä värisevä kiihotin, ja kielikiihottimet sopivat täydellisesti sooloseksiin, silloin kun haluaisit että joku nuolee sinut orgasmien partaalle. Nykypäivän kielikiihottimet tuntuvat todella aidoilta, ja takaavat intensiivisiä tunteita silloinkin, jos partnerisi ei jaksa nuolla sinua tarpeeksi pitkään, että pääsisit kliimaksiin asti.

Olivia Jarvinen
Olivia Jarvinen

Tässä artikkelissa olen käsitellyt kiihottimien käyttöä, sekä tuonut esille muutamia oikein näppäriä ja toimivia vaihtoehtoja, joita kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos olet etsimässä uutta kiihotinta itsellesi tai kumppanillesi. Löydät myös perustietoa kiihottimista ja niiden käytöstä, sekä ohjeet tuotteiden oikeaan hoitoon. Artikkelin tarkoituksena on helpottaa valinnantekoa jopa ylipursuavilla markkinoilla, joten toivottavasti tämä sivu helpottaa työtäsi edes hieman, jotta pääset nauttimaan nopeammin oivasta uudesta lelusta peittojen välissä.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Sinful Ladattava Power Bullet Vibraattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Sinful Ladattava Power Bullet Vibraattori on tyylikäs luodin muotoinen minivibraattori, jolla on silti koostaan huolimatta erittäin tehokas moottori. Tämä pieni pakkaus voittaa helposti isommatkin klitoriskiihottimet tehokkuudeessaan, ja on myös miellyttävän näköinen ja tuntuinen käytössä.

  Sinful Ladattava Power Bullet Vibraattori sopii hyvin myös klitoriksen kiihottamisen lisäksi käytettäväksi muilla erogeenisillä alueilla, ja miksei myös käytettäväksi koko keholla. Tässä vibraattorissa on 10 erilaista värinäohjelmaa, joihin kuuluu 3 tasaista ja 7 eri asteilla sykkivää rytmitasoa. Tämän kiihottimen säätö on myös helppoa, sillä siinä on vain yksi painike. Laitteen saa päälle ja pois painamalla sitä pitkään, ja värinäasteita saa vaihdettua napsauttamalla painiketta lyhyesti. Kiihotin on käytössä hyvin hiljainen.

  • Materiaali:  ABS-muovi
  • Pituus: 7,6 cm
  • Halkaisija: 2 cm
  • Värinätasot: 3 nopeutta ja 7 värinärytmiä
  • Akku: Ladattava (Sinful USB-latausjohto P2 mukana)

  Sinful Ladattava Power Bullet Vibraattorista on moneen. Se sopii hyvin niin sooloseksiin ja omiin sessioihin kun haluat pientä lisää käsien lisäksi tai helliä kehoasi, mutta vibraattori taipuu myös yhtä lailla, kun haluat pientä lisäpotkua kumppanisi kanssa petipuuhiin.

  Sinful Ladattava Power Bullet Vibraattori on laadukas ja tyylikäs ulkomuodoltaan, ja luksusmaisen ulkomuotonsa puolesta tämä käy myös oivaksi lahjaksi, oli kyseessä niin syntymäpäivä- tai vaikka joululahja. Tällä pienellä kiihottimella voi myös muistaa toista vaikka vuosipäivänä; piristä parisuhdettanne lahjalla, joka tuo lisää säihkettä makuuhuoneen puolelle, ja josta on iloa teille molemmille!

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Play Video

  Yhteenveto

  Sinful Ladattava Power Bullet Vibraattorin koon ei kannata antaa hämätä, sillä tämä kiihotin on pieni mutta pippurinen, ja päihittää helposti isokokoisemmatkin klitoriskiihottimet tehokkuudellaan. Laitteessa on ihanat 10 erilaista värinätasoa, ja värinätasojen lisäksi värinät on jaettu kahteen luokkaan; värinän voimakkuuteen ja pulssirytmeihin.

  Etenkin klitoriskiihottimen pulssirytmit tuntuvat syntisen hyviltä kun laitetta painaa klitorista vasten, ja laitteen pyöreä pää on juuri sopivan kokoinen niin, ettei se ole liian kapea, joten kiihotin ei pääse sattumaan kovemmallakaan teholla osuen liian voimakkaasti. Kiihotin sopii muotonsa vuoksi myös hyvin eroottiseen hierontaan.

  Sinful Ladattava Power Bullet Vibraattori arvosteluni

  4/5

  Satisfyer Pro 2 Next Generation Paineaaltokiihotin

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Satisfyer Pro 2 Next Generation klitoriskiihotin on tehokas, tyylikäs ja uudenlainen. Tämä kiihotin nimittäin on paineaaltokiihotin, joka tuntuu sietämättömän hyvältä ilman että se edes koskee suoraan ihoon! Nimensä se on saanut siitä, että Satisfyer Pro 2 Next Generation klitoriskiihotin on edeltäjästään paranneltu versio, ja tässä uudessa versiossa on kehitelty kiihottimen täsmällisyyttä sekä tehokkuutta aiempaan, ensimmäiseen versioon verrattuna.

  Imevät klitorskiihottimet ovat usein suht vähätehoisia, mutta Satisfyer Pro 2 Next Generation klitoriskiihottimesta ei tehoakaan puutu. Satisfyer Pro 2 Next Generation klitoriskiihotin on ulkomuodoltaan kaunis, ruusukultaisella pinnalla päällystetty, ja käytössä hyvin hiljainen laite. Laitteen saa helposti ladattua USB-johdolla.

  • Materiaali: Silikoni
  • Pituus: 16,5 cm
  • Akku:  Ladattava (USB-latausjohto mukana)
  • Vesitiivis: Kyllä
  • Pulssitasot: 8
  • Säädin: 2 painiketta

  Satisfyer Pro 2 Next Generation klitoriskiihotin sopii erittäin hyvin, jos sinulla on herkkä klitoris. Imevät klitoriskiihottimet toimivat ilman ja paineen avulla, kun laite asetetaan klitoriksen päälle. Ihoa vasten kiihotin luo pienen alipaineen, ja laitteen suppilon sisällä ilma ja paine alkavat kiertää värityttäen ja edistäen klitoriksen pintaverisuonten verenkiertoa. Näin klitoris nousee koholle, ja altistuu ihanan hellälle paineelle.

  Imevät klitoriskiihottimet sopivat hyvin myös nänneille ja muille erogeenisille alueille. Tämä laite on niin hyvän tuntuinen, että sitä voisi suositella melkein parhaiten sooloseksiin, sillä Satisfyer Pro 2 Next Generation klitoriskiihottimen kanssa nautiskellessa on kumppani helposti vain tiellä.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Satisfyer Pro 2 Next Generation klitoriskiihotin on orgasmitaattu, tyylikkäällä ruusukullalla pinnoittettu paineaaltokiihotin. Sitä on vahkattu myös monissa naistenlehdissä, ja ei turhaan! Satisfyer Pro 2 Next Generation klitoriskiihotin tuntuu uskomattoman hyvältä, ja sen avulla saa uudenlaisia, entistä tyyydyttävämpiä orgasmeja normaaliin vibraattoriin verrattuna.

  Satisfyer Pro 2 Next Generation klitoriskiihotin on edullinen hankinta, ja jos etsitkin luottokumppania yöpöydän laatikkoon, on tämä kiihotin takuuvarma valitna. Imevät klitoriskiihottimet ovat yleensä helliä, ja Satisfyer Pro 2 Next Generation klitoriskiihottimessa parasta onkin, että siitä on moneen. Laite sopii hyvin myös erittäin herkälle klitorikselle sillä se ei pääse hankaamaan tai osumaan liian terävästi klitorikseen, koska se ei ole kokonaan kosketuksessa ihoon. Laitteesta löytyy silti myös hyvin tehoja sitä vaativalle, joten Satisfyer Pro 2 Next Generation klitoriskiihottimen voisi sanoakin olevan hyvin monipuolinen näin edulliseksi laitteeksi.

  Satisfyer Pro 2 Next Generation Paineaaltokiihotin arvosteluni

  3.5/5

  Fantasy For Her - Her Ultimate Pleasure Kiihotin

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure on ihmeellinen monitoimilaite, joka ei hieman jopa hassusta ulkomuodosta huolimatta jätä ketään kylmäksi. Tässä kiihottimessa yhdistyy kolme aivan erilaista toimintoa, kiihottimesta löytyy niin värisevä vibraattori, paikkoja herkistävä ja turvottava pumppu, kuin myös kielimäinen kiihotin.

  Sormi- ja kielikiihottimet eivät yleensä tarjoa näin montaa ominaisuutta yhdessä paketissa, ja tämä seksilelu onkin tajunnanräjäyttävä. Kiihottimella voit normaalin värinän lisäksi antaa lelun imeä klitoristasi, häpyhuuliaisi ja rintojasi, ja kun alipaineen avulla laite on turvottanut paikkoja ihana pulleiksi, tuntuu kiihottimen nuolenta kohonneella klitoriksella aivan uskomattomalta.

  Monet seksilelut, etenkin monitoimiset Sormi- ja kielikiihottimet voivat olla vaikeakäyttöisiä, mutta lukuisista ohjelmistaan huolimatta Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure on silti helppokäyttöinen.

  • Materiaali: Silikoni, ABS, TPE, polykarbonaatti, ruostumaton teräs
  • Pituus: 26 cm
  • Vibraattorin käyttöpituus: n. 14 cm
  • Vibraattorin halkaisija: 2,7 – 3,5 cm
  • Klitoriskiihotinkielen pituus: n. 3,5 cm
  • Moottori: Vibraattorissa 10 värinäohjelmaa, kiihottimessa 7 rytmiä, pumpussa 3 imurytmiä. Moottorit toimivat yhtäaikaisesti tai erikseen
  • Toiminta-aika täydellä akulla: max. n. 1 h

  Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure on todella monipuolinen laite, jos sen rinnalle laittaa muut sormi- ja kielikiihottimet. Tämä kiihotin sopiikin sinkuille, jos etsit yhtä seksilelua, joka pystyy toteuttamaan kaikki villeimmätkin unelmasi yhdellä kertaa!

  Sormi- ja kielikiihottimet tarjoavat yleensä nuolemista ja ihanaa vibrausta, mutta tämän lisäksi Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure kiihottimessa on myös mukana rintapumppu, jota voi käyttää myös vaginapumppuna. Rintapumppu luo pumppuun alipaineen, jolla se turvottaa rinnat ja nännit pulleiksi, ja näinollen myös erittäin herkiksi kosketukselle. Toista sama pumppaus häpyhuulille, ja tuloksena on turpeat häpyhuulet ja kohonnut klitoris, joka tulee täydellisesti esille laitteen nuolemistoimintoa varten.

  Tämä kiihotin sopii hyvin niin soololeikkeihin kuin myös pariskunnille tuhmempiin leikkeihin, etenkin pumppunsa ansiosta. Vaginapumppu on ihanan tuhma, ja se taikoo makuuhuoneen tunnelmasta hetkessä astetta kinkymmän! Ja voit vain kuvitella, kuinka houkuttelevalta turvonneet häpyhuulesi näyttävät kumppanisi mielestä…Ja kuinka itse tulet rakastamaan kosketusta pumpun käytön jälkeen!

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure kiihottimessa on kolme erilaista toimintoa; siitä löytyy niin normaali vibraattori, kuin myös rinta- tai vaginapumppu, sekä kielikiihottimen nuolenta -asetus. Tämän erittäin monipuolisen seksilelun toimintoja on ihana kokeilla peräkkäin ja eri järjestyksessä, mutta parhaiten se antaa iloa, kun pumpun avulla ensin herkistää nännit ja häpyhuulet, ja tämän jälkeen käyttää vibraattoria ja nuolemisasetusta, sillä vaginapumppu saa klitoriksen kohoamaan täydellisesti esille.

  Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure päihittää monet sormi- ja kielikiihottimet toiminnoissaan, ja onkin yksinkertaisesti mahtava kokonaispakkaus. Kiihotin on laadukkaasti valmistettu, ja kokonaan vesitiivis. Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure kiihottimen rinta- tai vaginapumppu toimii parhaiten häpyalueella, kun häpykarvat on ajettu pois tai trimmattu lyhyiksi. Tuuhealla karvoituksella tuote ei pääse luomaan kovinkaan isoa alipainetta.

  Fantasy For Her - Her Ultimate Pleasure arvosteluni

  4/5

  Partner Plus Kauko-ohjattava Parivibraattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Partner Plus Kauko-ohjattava Parivibraattori on pariskuntien suosikki! Kiihottimet pareille ovat suht vähissä kun aletaan etsimään laadukkaita vaihtoehtoja, mutta Partner Plus Kauko-ohjattava Parivibraattori pelastaa päivän. Toisinaan kumppani voi olla skeptinen kiihottimien käytöstä yhdynnän aikana, ja voi jopa tuntea riittämättömyyttä, jos ei saa naistaan laukeamaan ilman kiihottimen käyttöä lisästimulointina. On kuitenkin hyvin yleistä ja normaalia, että nainen tarvitsee lisästimulaatiota yhdynnässä lauetakseen.

  Partner Plus Kauko-ohjattava Parivibraattori on tähän pelastus, ja onkin testivoittaja Kiihottimet pareille -kategoriassamme. Tämä kiihotin stimuloi ihanasti niin klitorista, mutta värinä tuntuu myös miehesi peniksessä, ja koska kiihotin on asetettu osittain emättimen sisään, luo tämä tavallista tiukemman tunteen miehelle. Tähän leluun ihastuu varmasti kumpikin osapuoli!

  • Materiaali: Silikoni, ABS
  • Klitoriskiihottimen pituus n. 8 cm, leveys max. 2,8 cm ja korkeus max. 1,6 cm
  • Emättimeen laitettavan osan pituus n. 8 cm, leveys 2,7 cm ja korkeus 1,4 cm
  • Moottori: 2 yhtäaikaisesti toimivaa moottoria, 10 värinäohjelmaa, säädetään yhtä nappia painamalla
  • Toiminta-aika täydellä akulla: n. 65 min
  • Lataus: USB-johto

  Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure on todella monipuolinen laite, jos sen rinnalle laittaa muut sormi- ja kielikiihottimet. Tämä kiihotin sopiikin sinkuille, jos etsit yhtä seksilelua, joka pystyy toteuttamaan kaikki villeimmätkin unelmasi yhdellä kertaa!

  Sormi- ja kielikiihottimet tarjoavat yleensä nuolemista ja ihanaa vibrausta, mutta tämän lisäksi Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure kiihottimessa on myös mukana rintapumppu, jota voi käyttää myös vaginapumppuna. Rintapumppu luo pumppuun alipaineen, jolla se turvottaa rinnat ja nännit pulleiksi, ja näinollen myös erittäin herkiksi kosketukselle. Toista sama pumppaus häpyhuulille, ja tuloksena on turpeat häpyhuulet ja kohonnut klitoris, joka tulee täydellisesti esille laitteen nuolemistoimintoa varten.

  Tämä kiihotin sopii hyvin niin soololeikkeihin kuin myös pariskunnille tuhmempiin leikkeihin, etenkin pumppunsa ansiosta. Vaginapumppu on ihanan tuhma, ja se taikoo makuuhuoneen tunnelmasta hetkessä astetta kinkymmän! Ja voit vain kuvitella, kuinka houkuttelevalta turvonneet häpyhuulesi näyttävät kumppanisi mielestä…Ja kuinka itse tulet rakastamaan kosketusta pumpun käytön jälkeen!

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Partner Plus Kauko-ohjattava Parivibraattori on parasta, mitä pienellä rahalla on pariskunnille saatavissa. Anna tämän kiihottimen tuoda lisää ekstaasia seksielämäänne, ja Partner Plus Kauko-ohjattavan Parivibraattorin kokeilun jälkeen on varmaa, että vaikka seksielämä olisikin hieman hiljentynyt arjen tiellä, ovat kiihottimet pareille hyvä tapa tuoda uutta säihkyä yhteisiin hetkiin ja uutta intoa molemminpuolisesti makuuhuoneeseen.

  Partner Plus Kauko-ohjattava Parivibraattori tuo todellakin lisäpotkua yhdyntään, ja sen avulla on helppo saada jopa useampia orgasmeja yhdynnän aikana. Kiihotin stimuloi klitorista ihanasti, ja miehen kommentti tiukempaan tuntumaan ja ekstravärinään oli erittäin positiivinen, joten seksilelu tuntuu toimivan molemminpuolisesti. Ehdottomasti paras valinta pariskunnille!

  Partner Plus Kauko-ohjattava Parivibraattori arvosteluni

  3.5/5

  Sinful Petite Mini Magic Wand Vibraattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Sinful Petite Mini Magic Wand Vibraattori on pienen pieni hieromasauva, joka värisee tehokkaasti. Tämän pienen sauvan kanssa on helppo saada orgasmeja, ja sauvassa on ihanan joustava pää, jonka avulla sen saa helposti osumaan juuri oikeisiin paikkoihin ja tähdättyä suoraan klitorikseen.

  Sinful Petite Mini Magic Wand Vibraattori on valittu parhaaksi Tuotepaketit – Kiihottimet -sarjassamme, sen koon ja pienuuden kannalta.  Tämä kiihotin kokonaan vesitiivis, ja kymmenellä eri värinätoiminnolla tarjoaa lukuisia nautintoja hellästä voimakkaaseen. Kiihottimen mukana tulee USB-johto, jolla sauvan saa ladattua helposti. Laite on valmistettu todella pehmeäntuntuisesta silikonista.

  • Materiaali: Silikoni, ABS
  • Pituus: 16 cm
  • Halkaisija: 3,7 cm
  • Värinätasot: 10
  • Akku: Ladattava
  • Lataus: Mukana USB-johto

  Sinful Petite Mini Magic Wand Vibraattori sopii täydellisesti matkaan mukaan!
  Tämä pieni kiihotin menee sujuvasti mukaan matkalaukkuun, viikonloppukassiin tai vaikka käsilaukkuun. Kiihotin on huomaamaton ja helppo ottaa mukaan, silloin kun tiedät että sinulla on tulossa tekemisen puutetta vaikka mökillä tai työmatkalla…

  Olemme valinneet Sinful Petite Mini Magic Wand Vibraattorin parhaaksi valinnaksi  Tuotepaketit – Kiihottimet -sarjassa, sillä seksilelu on erittäin helppo käyttää, pienikokoinen, USB-ladattava, ja todella monipuolinen.

  Tuotepaketit – Kiihottimet -sarjan vertailuun kuului myös muita minivibraattoreja, mutta pienten kiihottimien joukossa Sinful Petite Mini Magic Wand Vibraattori on ehdottomasti kaikkein tehokkain värinältään. Oikeastaan värinätasot ovat niin vahvoja, että tuotteella saa aikaan orgasmeja hetkessä, mutta jos sinulla on erityisen herkkä klitoris, tuote saattaa olla liian voimakas.

  Asiakkaiden arvostelut

  Yhteenveto

  Sinful Petite Mini Magic Wand Vibraattori on tehokas pieni pakkaus, joka taipuu moneen. Kiihotin värisee 10 eri voimakkuudella, on vesitiivis, ja käy niin klitoriksen stimulointiin, erogeenisten alueiden hierontaan, niskahierontaan, suihkuun leikkikaveriksi, ja jopa kevyesti sisään työnnettäväksi.. Tämän kaiken lisäksi lelu on silti pieni ja helppo kuljettaa, ja monipuolisuutensa vuoksi se onkin valittu parhaaksi Tuotepaketit – Kiihottimet -sarjassamme.


  Sinful Petite Mini Magic Wand Vibraattori on täydellinen matkakumppani, tai jos et halua seksilelujen vievän liikaa tilaa laatikossa. Kiihottimessa on suht voimakas värinä, joten se tuntuu hyvältä myös ihan hartioilla, mutta saa myös tulemaan nopeasti. Tuote saattaa tosin olla liian voimakas erittäin herkille klitoriksille.

  Sinful Petite Mini Magic Wand Vibraattori arvosteluni

  3.5/5

  Rocks Off 80 mm 7-Speed Klitorisvibraattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Rocks Off 80 mm 7-Speed Klitorisvibraattori on persoonallinen, ja täydellinen jos etsit edullista, tyylikästä, ja työnsä tekevää kiihotinta. Tässä luodinmuotoisessa kiihottimessa on hyvin kapea kärki, jolla saa kohdistettua stimulaatiota erittäin tarkasti juuri sille alueelle mihin haluaa.

  Rocks Off 80 mm 7-Speed Klitorisvibraattori on tyylikäs ja todella pieni. Kiihotin on saatavilla eri väreissä ja eri kuvioilla, ja onkin ihanan persoonallinen valinta, jota ei tarvitse hävetä, vaikka joku sattuisikin löytämään lelusi jos olet unohtanut laittaa sen piiloon. Rocks Off 80 mm 7-Speed Klitorisvibraattorissa on seitsemän erilaista todella voimakasta värinätasoa, ja tuote toimii yhdellä paristolla, joka tulee mukana pakkauksessa. Tuote on myös huomattavan hiljainen käytössä.

  • Materiaali: Lääketieteellinen muovi
  • Pituus: 8 cm
  • Halkajisija: 1,6 cm
  • Klitoriskiihotinkielen pituus: n. 3,5 cm
  • Paristot:  1 x 1,5V LR1/N (mukana)
  • Vesitiivis: Kyllä
  • Äänitaso: Hiljainen

  Rocks Off 80 mm 7-Speed Klitorisvibraattoria kauniimpaa kiihotinta ei ole! Edullisen hinnan lisäksi tämän kiihottimen ulkomuotoon on panostettu ja paljon. Rocks Off 80 mm 7-Speed Klitorisvibraattorin kehtaa ottaa mukaan, ja pienellä koollaan se kulkeekin hyvin mukana käsilaukussa. Tämä kiihotin on oikeastaan suunniteltu niin tyylikkääksi, että nopesti katsottuna sitä ei edes miellä vibraattorina. Seksilelu onkin naamioitu hyvin huulipunapaketin muotoiseksi, ja jos sujautat vibran meikkipussiin, ei kukaan tule huomaamaan, että sinulla on mukana jotain asiaan kuulumatonta.

  Rocks Off 80 mm 7-Speed Klitorisvibraattorin terävällä päällä saa hyvin täsmästimuloitua klitorista ja nännejä, ja käyttämällä sen runko-osaa saa hellittyä alueita laajemmin. Tällä yhdistelmällä kiihotin tuntuu hyvältä myös penikselle, joten kiihotin sopii matka- ja soolokäytön lisäksi myös hyvin pariskunnille.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Rocks Off 80 mm 7-Speed Klitorisvibraattorin huomio kiinnittyy hyvin äkkiä sen pelkkään ulkonäköön kiihottimen ollessa todella tyylikäs ja kaunis, mutta tehoja tästä laitteesta ei myöskään puutu. Rocks Off 80 mm 7-Speed Klitorisvibraattori värisee 7 eri tasolla, ja kaikki tasot tuntuivat aika voimakkailta, pienemmästä alkaen. Tehoonsa nähden laite on kuitenkin hiljainen.

  Parasta Rocks Off 80 mm 7-Speed Klitorisvibraattorissa on se, että se näyttää aivan huulipunalta! Kiihottimen voi siis huoletta ottaa mukaan matkaan ja sujauttaa suoraan käsilaukkuun tai meikkipussiin, huolehtimatta siitä että kukaan huomasi että sinulla on minivibra mukanasi. Rocks Off 80 mm 7-Speed Klitorisvibraattori tulee neljässä eri värivaihtoehdossa, jotka ovat niin kauniita, että niistä on jo vaikea valita vain yksi.

  Rocks Off 80 mm 7-Speed Klitorisvibraattori arvosteluni

  4.5/5

  Miten kiihottimia käytetään?

  Kiihottimet ovat pieniä, usein ovaalin tai luodinmuotoisia pieniä vibraattoreja, jotka on tarkoitettu erogeenisten alueiden ja etenkin klitoriksen stimulointiin. Kiihottimet toimivat joko niiden varressa olevalla painikkeella tai kauko-ohjattavalla säätimellä. Painikkeesta painamalla saat kiihottimen päälle, ja voit vaihdella kiihottimen värinätasoja haluamasi mukaan.

  Kiihottimet ovat näppäriä ja tehokkaita seksileluja, siinä että ne ovat pienikokoisia, edullisia, sekä helppohoitoisia. Kiihotin on oiva lisä klitoriksen stimulointiin niin masturboidessa kuin kumppaninkin kanssa. Kiihottimella voi hieroa klitorista, häpyhuulia, anusaukkoa tai muita erogeenisia alueita, ja ne sopivat myös rintojen ja nännien hierontaan. Kiihottimen avulla voit myös harrastaa seksuaalisia ja intentiivisiä kokovartalon hierontasessioita kumppanisi kanssa, joka varmasti tuo lisää säihkettä parisuhde-eläämme ja tiivistää suhdettanne.

  stimulator in handbag

  Kiihottimia on monen mallisia, ja värinävaihtoehtojen lisäksi, vaihtelemalla kiihottimen kulmaa, ja käyttämällä välillä kiihottimen päätä ja vartta vaihdellen, voit päättää miten kovalla paineella ja miten kovalla värinällä lelu osuu iholle. Painamalla isomman osan kiihottimen vartta kehoa vasten, saat aikaan hellemmän värinän, kuin että kiihottimen terävimmän tai kapeimman kohdan osoittaisi iholle.

  Monien naisten voi olla vaikea saada orgasmeja pelkällä emättimen stimuloinnilla, ja klitorisorgasmit ovatkin yleisempiä, ja myös hyvin nautinnollisia. Kiihottimet ovat hyvä tapa lisätä klitoriksen stimulointia ja helpottaa orgasmin saantia. Pieni kiihotin sopii hyvin myös lisäksi yhdyntään, jossa se auttaa naista saavuttamaan orgasmin helpommin, ja värinä häpyalueella tuntuu myös miehelle lisästimulaationa.

  Myös miehet voivat nauttia kiihottimista, sillä niiden avulla voi hyväillä ihanasti esimerkiksi reisiä, peniksen juurta ja vartta, erittäin herkkää aluetta peniksen ja anusaukon välillä…Kiihottimelle voi keksiä lukuisia käyttötarkoituksia, ja ne taipuvat moneen. Pienen koonsa vuoksi ne kulkevat myös hyvin mukana matkassa, ja niitä voi käyttää myös vaikka tuhmiin leikkeihin julkisilla paikoilla.

  Kiihottimien puhdistus ja hoito

  Kiihottimet tulee puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen. Oman seksilelun paketista kannattaa tarkistaa, onko lelu kokonaan vesitiivis. Vesitiiviit lelut voi huoletta upottaa kokonaan veteen tai hanan alle, ja pestä kauttaaltaan. Jos lelusi ei ole vedenkestävä, ole varovainen tekniikkaa sisältävien osien kanssa, että ne eivät kastu. Kiihottimen osat, jotka ovat olleet kosketuksissa intiimialuiden kanssa, tulee aina pestä huolellisesti.

  Kiihottimen pesuun suosittelemme seksileluille tarkoitettua puhdistusainetta, joita löytyy hyvin saatavilla useimmista seksiliikkeistä ja nettikaupasta. Käyttämällä seksilelujen puhdistusainetta, varmistat, että puhdistusaine ei vahingoita lelun pintaa, tai jätä iholle haitallisia jäämiä leluun, joka voisi seuraavalla käyttökerralla ärsyttää ihoasi.

  Jos sinulla ei ole kotona seksilelujen puhdistusainetta, voit myös käyttää tilalla esimerkiksi mietoa saippuavettä. Huuhtele lelun osat kauttaaltaan, ja jos lelussa on saumoja, varmista ettei saumoihin jää likaa. Pesun jälkeen kuivaa lelu huolellisesti. Jos käytössäsi on esimerkiksi monitoiminen kiihotin tai paineaaltokiihotin, lue tuotteen käyttöohjeista, mitkä osat tuotteessa ovat pestäviä.

  Kiihottimet - 7 helppoa ohjetta ensimmäisen seksilelusi valintaan

  Kiihottimet voivat tuntua vieraalta ja jopa pelottavalta käsitteeltä ensikertalaiselle.

  Onko harkinnassasi ostaa ensimmäisen vibraattorisi? Oletko ensi kertaa liikkeessä etkä ole varma, millainen kiihotin olisi paras vaihtoehto juuri sinulle?

  Vibraattorin käytön yleistyessä (tällä hetkellä hieman yli puolet kaikista maailman naisista on käyttänyt ainakin jonkinlaisia seksileluja elämänsä aikana), naiset ovat yhä kiinnostuneempia sijoittamaan laadukkaisiin tuotteisiin.

  Play Video

  Maailmassa on paljon huonolaatuisia ja tehottomia seksileluja, joten oikean valitseminen vie aikaa. Riittävä taustatutkimus on äärimmäisen tärkeää pettymysten välttämiseksi.

  Kiihottimet ovat olennainen osa nykynaisen jokapäiväistä elämää. Kiihottimet voivat joskus olla hinnakkaitakin. Kyseessä on suuri päätös, ethän halua laittaa paljon rahaa huonolaatuiseen tuotteeseen, joka rikkoutuu muutaman viikon kuluessa tai joka pahimmassa tapauksessa satuttaa sinua.

  Vibraattoreilla ei ole palautusoikeutta, mikä tekee päätöksestä entistä painostavamman. Mitä voit tehdä varmistaaksesi, että valitset juuri sinulle oikean tuotteen? Haluamme auttaa sinua, ja olemmekin tämän seurauksena keränneet tähän artikkeliin seitsemän neuvoa sinulle sopivan seksilelun löytämiseksi. On tärkeä varmistaa, että harkitsemasi kiihottimet sopivat sinulle.

  1) Selvitä ensin, mihin tarkoitukseen kiihottimet ovat

  Aivan ensimmäiseksi kehotamme sinua selvittämään (itsesi kanssa), mihin tarkoitukseen vibraattorisi on ja millaisissa tilanteissa ajattelit käyttäväsi sitä. Onko vibraattori ensisijaisesti tarkoitettu omaan käyttöön? Vai haluaisitko kenties jotain, jota kumppani voisi helposti käyttää yhdynnän tai vaikkapa esileikin aikana? Tai jotain, jota voisitte käyttää yhdessä?

  Yleensä suosittelemme, että vibraattorimaailman unikot asettavat yksilölliseen käyttöön tarkoitetut kiihottimet etusijalle. Kehotamme, että selvität ensin, mistä itse pidät, ennen kuin sukellat seksilelujen maailmaan ja harkitset sen käyttämistä vaikkapa partnerisi kanssa. Aloittelijoille parhaimpia leluja ovat ne, joita on yksinkertainen käyttää, joissa on kaunis, yksinkertainen muotoilu ja jotka sopivat hyvin käteen.

  2) Opi, millaisesta stimulaatiosta pidät ja mikä saa sinut syttymään

  Seuraava askel on saada selville, mikä saa sinut syttymään ja millainen stimulointi sopii sinulle ja vartalollesi parhaiten. Helpoin (ja hauskin) tapa saada tämä selville on itsetyydytys.  Jos et masturboi luonnostasi paljon, yritä kuitenkin saada käsitys mieltymyksistäsi koskettamalla itseäsi.

  Haluatko keskittyä klitorikseesi? Pidätkö siitä, että sinulla on muutama sormi sisälläsi? Pidätkö G-pisteen stimulaatiosta? Tähän ei ole oikeita tai vääriä vastauksia.

  Älä kuitenkaan keskity pelkästään fallosmuotoisiin vibraattoreihin: vain kolmekymmentä prosenttia naisista voi saada orgasmin ainoastaan penetraation avulla. Jos pidät penetraatiosta, suosittelemme hankkimaan lelun, joka on kaareva ja osuu näin myös G-pisteeseen. Seitsemänkymmentä prosenttia naisista tarvitsee suoraa klitorisstimulaatiota saavuttaakseen orgasmin, joten suuri todennäköisyys on, että haluat vibraattorin, jonka päämissio on klitoriksesi stimulaatio.

  Voit yrittää saada käsityksen siitä, pidätkö suorasta vai epäsuorasta klitorisstimulaatiosta. Jos haluat koskettaa klitoriksesi yläosaa, kaikki vibraattorit ovat tähän tarkoitukseen sopivia. Jos klitoriksesi tuntuu herkältä tai klitoriksesi sivujen koskettelu tuntuu paremmalta kuin yläosan koskettelu, kehotamme kokeilemaan leluja, jotka koskettavat klitoriksesi sivuosia.

  3) Tapaa kiihottimet henkilökohtaisesti

  Naisystävälliset seksilelukaupat ovat viime vuosina muuttuneet paljon yleisemmiksi. Jos asut kunnollisen kokoisessa kaupungissa, voit todennäköisesti löytää puhtaan, hyvin valaistun seksilelukaupan. Tällaisissa kaupoissa suurin osa tuotteista on yleensä esillä, ja sinulla on mahdollisuus pidellä leluja käsissäsi, kytkeä ne päälle ja näin saada käsityksen niiden ominaisuuksista. Painele nappeja, pitele niitä käsissäsi. Valitse se, joka tuntuu oikealta juuri sinulle. Luota intuitioosi. Myyjät pystyvät myös vastaamaan kysymyksiisi, antamaan sinulle vinkkejä ja suosittelemaan sinulle erilaisia tuotteita. Vaikka tekisit lopullisen ostoksesi verkossa, on hienoa, että sinulla on ollut henkilökohtainen, fyysinen käsituntuma uudesta ystävästäsi.

  4)Kiihottimet ja muiden tyytyväisyys: lue verkossa olevia arvosteluja

  Toinen hyvä tapa saada lisätietoja mahdollisesta ostoksestasi ja sen ominaisuuksista on lukea verkossa olevia arvosteluita. Verkko on erilaisia arvosteluita pullollaan. Jokainen keho on tietysti erilainen, joten se, mikä toimii yhdellä naisella, ei välttämättä toimi toisella naisella. Lukuisten arvostelujen lukeminen antaa kuitenkin sinulle laajemman käsityksen kyseisen lelun vahvuuksista, mahdollisista haitoista ja sen hinta-laatusuhteesta. On tärkeää, että sinulla on tarpeeksi tietoa erilaisista tuotteista ennen lopullisen sijoituksen ja ostopäätöksen tekemistä ­– etenkin, jos suunnittelet hieman hinnakkaamman vibraattorin ostamista.

  5) Hanki lisätietoa lelun valmistuksessa käytetyistä aineista

  Asia, jonka vain harvat ihmiset tietävät seksileluteollisuudesta, on se, että se on erittäin säätelemätön. Seksilelujen valmistusta ei juurikaan valvota ja lakipykälissä on monia porsaanreikiä. Monet yritykset käyttävät hyväksi lakipykälien porsaanreikiä käyttääkseen materiaaleja, jotka ovat eivät ole keholle turvallisia. Monet yritykset käyttävät tuotteissaan ainesosia, jotka voivat olla suorastaan myrkyllisiä keholle.

  Kaksi helppoa noudatettavaa ohjetta on välttää sellaisia ​​leluja, joissa sanotaan ”vain uutuuskäyttöön” tai joissa on voimakas kemiallinen haju. Ilmaisu ”vain uutuuskäyttöön” tarkoittaa, että valmistaja käyttää tuotteita, joita ei koskaan käytetä vartaloon liittyvien tuotteiden valmistuksessa. Kemiallinen tuoksu on yleensä merkki siitä, että vaarallisia kemikaaleja, kuten on käytetty tuotteen valmistuksen yhteydessä.

  Maksimaalisen nautinnon takaamiseksi onkin varsin tärkeää, että valitset kehollesi, mielellesi ja terveydellesi sopivan seksilelun. Tulet luultavasti käyttämään laitetta paljon, joten on tärkeää, että se ei sisällä myrkyllisiä ainesosia, jotka imeytyvät limakalvojesi kautta verenkiertoosi ja kehoosi. Jos valitset terveellisen ja kehollesi oikean laitteen, kiihottimet voivat parhaimmassa tapauksessa olla kuin kumppaneita, jotka parantavat terveyttäsi ja itsetuntemustasi ja auttavat sinua rentoutumaan arjen kiireiden keskellä.  

  6) Mieti ohjelmoitavaa lelua

  Kiihottimet ovat mahtavia, koska ne saavat aikaan stimulaatiota ja tuntemuksia, joita ei ole mahdollista saavuttaa ainoastaan käden avulla. Vaikka tämä on jännittävää, tämä myös valitettavasti tekee ostosten tekemisestä hieman hankalaa. Vaikka sinulla olisi paljon kokemusta masturbaatiosta ja olisit vankan kokemuksen omaava itsetyydyttäjä, sinun voi joskus olla vaikea tietää etukäteen, millaista vibraattorista tulet pitämään ja millaiset kiihottimet ovat oikeasti sinulle sopivia.

  Tämän vuoksi suosittelemmekin, että valitset lelun, joka on täysin käyttäjän ohjelmoitavissa. Hyvin suunnitellut kiihottimet sallivat sinun säätävän värähtelyn voimakkuuden ja tempon mieleiseksesi.

  Voit leikkiä valinnoillasi ja muuttaa niitä jatkuvasti, kunnes olet todella varma siitä, mikä vaihtoehto on kehosi mielestäsi paras vaihtoehto. Tämä on mahtava tilaisuus etenkin aloittelijoille, jotka eivät ole varmoja siitä, mistä he pitävät.

  7) Sijoituksen tekeminen

  Kiihottimet voivat joskus olla hinnakkaitakin. Useimmat kiihottimet maksavat yleensä vähintään 100 euroa. Ne eivät näin ollen sovellu aivan jokaisen kukkarolle. Tiedämme, että 100 euroa on turhauttavan kallis hinta vibraattorista ja että jokaisella ei suinkaan ole mahdollisuutta laittaa noin paljon rahaa seksileluun.

  Seksilelujen korkealle hinnalle on kuitenkin usein hyvä syy. Suurin osa seksileluista on kallis ihan oikeasta syystä: korkea hintalappu on yleensä (vaikkakaan ei tietenkään aina) merkki siitä, että yritys on käyttänyt korkealaatuisia ja keholle turvallisia materiaaleja tuotteen valmistuksessa. Kallis hinta on usein myös merkki siitä, että heidän aikomuksensa on rakentaa kestäviä leluja ja että he suhtautuvat tuotteisiinsa vakavasti. Jos siis vain suinkin pystyt, kehotamme panostamaan korkealaatuiseen ja hieman hinnakkaamman leluun. Seksilelu maksaa itsensä takaisin vuosien kuluessa. Kiihottimet ovat kuin investointi itseesi ja hyvinvointiisi ja me toivomme, että löydät itsellesi mielihyvää antavan, hauskan ja sopivan seksilelun.