Seksipelit – Parhaat testissä

Seksipeli on pelattava peli, kuten lautapeli, noppalei tai korttipeli, jonka tehtävät ovat seksiteemaisia. Seksipeli voi sisältää esimerkiksi tehtäviä esileikkiin, kuten suukottelu, tai kama sutra -seksiasentoja. Toiset seksipelit on kehitetty pariskunnille auttamaan oppimaan tuntemaan kumppani paremmin, ja keskustelmaan seksistä avoimesti pelin avuttamana.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Klikkaa tästä nähdäksesi laajempi valikoima seksipelejä

FAQ

Toiset seksipelit on käännetty suomenkielelle. Ennen pelin ostamista kannattaa tarkistaa myyjän sivuilta millä kielillä haluamasi peli on saatavilla. Useimmiten myös englannikieliset pelit ovat helppoja ymmärtää, mutta kieliongelat helposti pilaavat tunnelman, joten tarkasta kieli ennen ostopäätöstä.

Seksipeleillä ei ole ylä- eikä alaikärajaa, vaan ne sopivat kaikille. Seksipeleistä voi löytää helposti uutta kipinää ja opetella toisen koskemista uudelleen, ja peleistä voi saada todella paljon irti pidemmässäkin parisuhteessa. Suosittelemme rohkesasti kokeilemaan seksipelejä, niistä ei voi ainakaan olla haittaa!

Kannattaa valita pelityyppi, josta pidät jo valmiiksi. Jos viihdyt parhaiten korttipelien ääressä, on korttipelityyppinen seksipeli varmasti eniten mieleesi. Jos tykkäät lautapeleistä, lautapelin muodossa oleva seksipeli viihdyttää sinua varmasti eniten. Lisäksi kannattaa päättää kuinka tuhman pelin haluat, ja lukea tuotekuvauksesta esimerkkitehtäviä.

Seksipelit ja seksilelut ovat tarkoitettu hieman erilaisiin käyttötarkoituksiin. Seksipeliä voi pelata ilman seksileluja, mutta seksileluja voi käyttää myös lisämausteena seksipeliä pelatessa! Seksipeli ei kuitenkaan korvaa seksileluja. Jos ette ole kokeilleet seksilelujen käyttöä, seksipeli voi olla hyvä tapa aloittaa.

Tämä riippuu seksipelistä. Toiset seksipelit eivät tarvitse lainkaan leluja, kun taas toisten pelien tehtäviin kuuluu seksilelujen käyttäminen. Toisten seksipelien mukana tulee myös tarvittavat seksilelut. Jos et omaa seksileluja omasta takaa, kannattaa valita peli , joka sisältää tarvittavat lelut, tai ei vaadi niiden käyttöä.

Tämäkin riippuu pelistä. Suoraan kaikille pariskunnille tarkoitettuja pelejä on markkinoilla harmittavan vähän, mutta valikoima on kasvamassa koko ajan. Valtaosaa peleistä pystyy kuitenkin pelaamaan moitteetta, ja pelien tehtäviä voi aina muokata hieman itse tarpeen vaatiessa. 

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Monogamy Eroottinen Lautapeli

  90%
  Design
  86%
  Helppokäyttöisyys
  97%
  Laatu
  89%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.2/5
  Monogamy Eroottinen Lautapeli

  Monogamy Eroottinen Lautapeli

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Monogamy on perinteinen lautapeli- mutta twistillä! Tämä lautapeli sisältää paljon eroottisia tehtäviä ja kysymyksiä, jonka avulla voitte kumppanin kanssa tutustua omaan seksuaalisuutennen entistä paremmin, ja oppia tuntuemaan kumppanin paremmin. Pelinkulku on helppo ymmärtää, ja peli sisältää 100 tehtäväkorttia miehelle, 100 tehtäväkorttia naiselle, ja yhteensä 50 fantasia-korttia. Pelin voittaja saa valita haluamansa fantasia-kortin, ja parin tulee yhdessä toteuttaa tämä voittajan valitsema fantasia.

  Lisämausteena pelistä löytyy myös “Treat” -kortteja, joiden tehtäviä ei suoriteta pelin aikana, vaan ne jätetään myöhemmälle ajankohdalle! Peli siis ilahduttaa vielä tulevalla viikollakin, ja tuo lisää säpinää ja jännitystä makuuhuoneeseen, kun et tiedä mitä odottaa – ja milloin! Monogamy-pelissä on kolme eri tasoa, joista voi valita miten tuhmasti peliä pelaa; tasot ovat Intimate, Passionate ja Steamy, ja tehtävien luokitus riippuu valitsemasta pelitasosta. Mongamy-pelin mukana tulee korttipakkojen lisäksi nopat, pelilauta, sekä pelimerkit. Monogamy-peli on englanninkielinen.

  Kaikki käyttäjien Monogamy Eroottinen Lautapeli arvostelut

  Yhteenveto

  Monogamy-pelissä on ihanaa vanhanajan retro-tunnelmaa lautapelimäisessä mielessä, mutta sen tehtävät ovat erittäin monipuolisia ja intohimoisia. Tehtäviin saattaa kuulua esimerkiksi jälkiruoan syöminen kumppanin alastoman vartalon päältä, tai rangaistuksena häviäjälle tehdä kotitöitä alasti tulevalla viikolla.. Tehtäviä löytyy siis moneen, ja monipuolisuus olikin yksi tämän pelin viihdyttävimmistä puolista.  Monogamy-peliä ei kannatta ottaa liian vakavasti, mutta pienellä huumorilla ja pilkkeellä silmäkulmassa siitä saapaljon irti, ja se ohjaa kokeilemaan uusia asioita puolison kanssa.

  Monogamyn peliaika on noin 90 minuuttia, riippuen hieman valituista tehtävistä. Peli on onglanninkielinen, mutta tekstit ovat helppolukuisia. Monogamy on ehdottomasti kattavin seksipeli, ja sen monipuolisuuden vuoksi se on saanut ensimmäisen sijan arvostelussamme.

  Desire-seksipeli

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  83%
  Design
  94%
  Helppokäyttöisyys
  81%
  Laatu
  85%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  Desire-seksipeli

  Desire-seksipeli

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Desire-lautapeli on pariskunnille tarkoitettu peli, jonka tarkoituksena on tuottaa mielihyvää molemmille osapuolille, ja löytää uusia intohimoisia tapoja helliä ja kiihottaa kumppania. Desire-peli tarjoaa erilaisia tehtäviä, joiden avulla pääsette toteuttamaan omia mielihalujanne, ja valmiiden tehtävien lisäksi ennen pelin alkua molemmat voivat listata omia henkilökohtaisia fantasioitaan. Desire-pelin mukana tulee pehmustetut käsiraudat, iso strutsinsulka kutitteluun, ja kaksi sydämenmuotoista kynttilää. 

  Desire-peli aloitetaan räsypokalla, ja se, kummalta on lähtenyt vaatteita enemmän pois päältä, saa kunnian aloittaa pelin. Pelilaudalla edetään nopan avulla, ja kummankin tulee suorittaa pelilaudalla olevien ruutujen ja korttien vastaavia tehtäviä. Tehtävissä on mahdollista käyttää paljon omaa mielikuvista, ja tehtäviin kuuluu paljon fyyysistä kosketusta, kuten suutelua, käsien käyttöä, suulla suoritettavia tehtäviä, käsirautojen käyttöä… Desire-peli vie mennessään, ja lautapelin kanssa vietätte varmasti ikimuistoisen yön kumppanisi kanssa. Pelin mukana tulee pelilauta, arpakuutio, 24 tehtäväkorttia, 2 pelinappulaa, käsiraudat, sulka, 2 kynttilää, sekä suomenkieliset ohjeet.

  Kaikki käyttäjien Desire-seksipeli Lautapeli arvostelut

  Yhteenveto

  Desire-pelin ehdottomasti parhaana puolena pelattavuuden lisäksi on mukana tulevat suomenkieliset ohjeet! Lautapeli sopii siis täydellisesti myös aloittelijoille, ja vaikka ette olisi aiemmin seksipelejä pelannutkaan, ohjeet on helppo ymmärtää ja pelin juoneen on helppo päästä mukaan. Pelin tehtävät oat myös intiimejä, mutta kynnys tehtävien tekemiseen on pieni – pelin kanssa ei siis tarvitse jännittää ja nolostella tiettyjen tehtävien tekemistä.

  Desire-peli on aistillinen ja sensuelli, ja sopii hyvin kun haluatte luoda romanttista tunnelmaa aikusmaisempaan makuun. Tehtävät on helppo toteuttaa, ja mukana tulevia käsirautoja ja sulkaa voi käyttää muutenkin makuuhuoneen puolella, eikä vain pelin yhteydessä.  Ehdottomasti helppokäyttöinen lautapeli, josta saa paljon iloa irti pitkäksi aikaa.

  Fifty Days Of Play Eroottinen Peli

  91%
  Design
  68%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  98%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.8/5
  Fifty Days Of Play Eroottinen Peli

  Fifty Days Of Play Eroottinen Peli

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Fifty Days Of Play Eroottinen Peli on kuuluisan Fifty Shades of Grey -trilogian tuotesarjaan kuuluva peli, joka tuo vanilla bdsm -henkisyyttä ja intiimejä kipinöitä parsuhteeseenne. Fifty Days Of Play Eroottinen Peli on viettelevä, vaarallinen, ja kutkuttava. Trilogian teeman mukaisesti peli sisältää 50 pientä kirjekuorta, jotka ovat väriskaalaltaan eri harmaan sävyissä aina valkoisesta mustaan. Kirjekuorien sisällä on erilaisia tehtäviä, ja peliä edessä kirjeet valitaan vuorotellen. Kirjekuoren  tummuusaste kertoo tehtävän tuhmuudesta.

  Pelissä edetään heittämällä noppaa, ja nopan osoittama väri kertoo kirjekuoren värin. Tehtävät vaihtelevat niin erilaisista leikeistä ja kuisoittelusta aina pieniin toisille tehtäviin yllätyksiin asti. Fifty Days of Play -lautapeli on englanninkielinen, ja se sisältää 1 nopan ja 50 kirjekuorta. Pelin idea on helppo ymmärtää ja kaikessa yksinkertaisuudessaan peli on erittäin intiimi, sillä kirjekuorten avaaminen luo jännitävää tunnelmaa, ja pelin yksinkertaisuuden avulla pelisääntöihin ja muuhun ei tarvitse panostaa, vaan aikaa jää enemmän tehtävien totuettamiseen. 

  Kaikki käyttäjien Fifty Days Of Play Eroottinen Peli arvostelut

  Yhteenveto

  Fifty Days of Play on pakkohankinta kaikille Fifty Shades of Grey -sarjasta pitäville tai teemasta kiinnostuneille! Tämä peli on yksinkertainen, ja erittäin edullinen vaihtoehto seksipelien joukossa. Yksinkertaisuudestaan huolimatta peli ei ole tylsä, vaan sen teema on äärimmäisen huoliteltu, ja 50 tehtävän joukosta löytyy uusia tehtäviä pitkäksi aikaa. Jos tehtäät alkavat kyllästyttämään, voitte myös aina vaihtaa kirjeiden sisältöä ja asettaa kirjeisiin itse keksittyjä tehtäviä ja omia fantasioita! 

  Fifty Days of Playn ainoana huonona puolena on englanninkieliset tehtävät, joita voi joutua kääntämään osittain kääntäjällä, jos kielitaito ei ole hallussa. Kuitenkin Fifty Days of Play on äärimmäisen edullinen peli, joka ei tee lovea lompakkoon, mutta siitä riittää iloa pitkäksi aikaa parisuhteeseen.

  OPENMITY - Love Battleship

  87%
  Design
  80%
  Helppokäyttöisyys
  78%
  Laatu
  80%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4/5
  Fifty Days Of Play Eroottinen Peli

  OPENMITY - Love Battleship

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Pidätkö klassisesta laivanupotus -pelistä? Oletko perinteisten lautepelien ystävä? Love Battleship -seksipeli on seksiä tihkuva versio perinteisestä laivanupotus-pelistä! Jos laivnupotuksen muistelu tuo nostalgisia muistoja mieleen, tulette varmasti viihtymään tämän pelin ääressä kumppanisi kanssa. Peli on äärimmäisen helppo ohjeiltaan, ja sitä pelataan periaatteessa samalla tapaa kuin tavallistakin laivanupotusta. 

  Love Battleship -seksipelin mukana tulee 16 kertakäyttöistä pelipohjaa, 25 esileikkikorttia ja 25 aktiviteettikorttia. Pelin edetessä, kun toinen saa upotettua 1-2 ruudun kokoisen aluksen, saa hän nostaa yhden esileikkikortin, ja  jos pelaaja onnistuu upottamaan suuremman aluksen, saa hän nostaa aktiviteettikortin. Esileikkikorttien tehtäviin kuuluu muun muassa kumppanin sitominen ja vartalon nuoleminen, hyväily alusvaatteiden läpi, selän hyväily sormilla, ja niin edelleen. Aktiviteettikortit sisältävät taas kokonaisia tehtäviä, kuten rakastelu peilin edessä, uudessa paikassa seksin harrastaminen, kumppanin sitominen ja suuseksin antaminen niin että kumppanilla on musiikkikulokkeet päässä, ja niin edelleen.

  Kaikki käyttäjien OPENMITY Love Battleship arvostelut

  Yhteenveto

  Love Battleship -seksipeli on seksikäs versio klassisesta laivanupotuksesta. Tämä on nerokas peli, joka on helppo oppia, sen pelaamien itsessään on hauskaa, ja tehätvien toteuttaminen yhdessä kumppanin kanssa vain lisää pelin hauskuutta! Tehtäviä löytyy laidasta laitaan erilaisia, ja henkilökohtaisesti se että tehtävät on jaettu esileikkeihin ja aktiviteettikortteihin oli erityisen mieluisaa. Peli myös sekoittaa niin aktiviteettja kuin esileikkejä, riippuen siitä, miten osut puolisosi laivoihini. Peli ei siis ky tylsäksi missään vaiheessa,ja jokainen pelikerta on erilainen.

  Glow in the Dark SEX Peli

  Click Here
  91%
  Design
  89%
  Helppokäyttöisyys
  96%
  Laatu
  80%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.7/5
  Fifty Days Of Play Eroottinen Peli

  Glow in the Dark SEX Peli

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Glow in the Dark SEX on uniikki seksipeli, jota pelataan pimeässä! Se ei ole mikään tavallinen lautapeli, van peli tuo lisää intohimoa parisuhteeseen lukuisilla kuumille tehtävillä, jotka toteutetaan valot himmennettyinä makuuhuoneessa tai vaikka mökillä. Glow in the Dark SEX -peli hohtaa pimeässä, joten sen pelaamiseen ei tarvitse valoja. Peliä pelataan kiekon avulla jota pyöräytetään, ja sen asettaman tehtävän mukaan tulee pelaajan esimerkiksi suudella, hyväillä tai kosketella kumppania esimerkiksi tietystä paikasta. Pelikiekossa on useita symboleita jotka tarkoitttavat eri asioita, kuten vaatteden riisumista tai hierontaa.

  Glow in the Dark SEX -pelin ohjeet tulevat englanniksi, espanjaksi, ranskaksi ja saksaksi. Peliä pelattaessa ei kielitaitoa kuitenkaan tarvita, sillä pelikiekon kuvat ovat hyvin selkeästi ymmärrettävissä. Tehtävien lisäksi kpelissä on bonuskenttänä “Lights out” -kenttä, ja jos jompi kumpi pelaajista osuu tähän kenttään, tulee kaikki valot sammuttaa loppupelin ajaksi. Peli tuo hyvin paljon lisää läheisyyttä suhteeseen, ja sen kevyen luonteen puolesta se sopii hyvin myös vaikka treffeille. Koska valoja ei tarita pelin pelaamiseen, se taipuu myös täydellisesti mökkikäyttöön.

  Kaikki käyttäjien Glow in the Dark SEX Peliarvostelut

  Yhteenveto

  Glow in the Dark SEX on hieman poikkeava perinteisistä lautapeleistä, mutta pelin idea on varsin nokkela ja pimeässä pelaaminen tuo taas uutta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Glow in the Dark SEX  -pelin kassa ei tarvitse kielitaitoa, sillä pelilaudan kuvakkeet ovat hyvin itsestään selittyviä, ja pelin juoni on myös hyvin helppo. Peli on edullinen, ja sisitä ei ehkä jaksa pelatam ontaa ertaa putkeen, mutta silloin tällöin esimerksi lelujen korvikkeena siitä saa paljon irti. 

  Glow in the Dark SEX -peli on näppärä ja kompakti peli, joka kulkee myös helposti mukana vaikka reissussa. Koska se ei tarvitse sen kummempia välineitäkään, peliä on helppo pelata missä vain ja milloin vain, myös extempore -mielenjohteesta. Jos etsit yksinkertaista ja lähentävää peliä, on Glow in the Dark SEX hyvä vaihtoehto.

  Discover Your Lover Lautapeli

  100%
  Design
  61%
  Helppokäyttöisyys
  93%
  Laatu
  89%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Discover Your Lover Lautapeli

  Discover Your Lover Lautapeli

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Discover Your Lover Lautapelitarjoaa varmasti lukuisia uusia ideoita esileikkeihin ja piristämään seksielämää kumppanisi kanssa. Peli lähentää pariskuntaa, ja sen avulla on helppo kokeilla uusia asioita makuuhuoneen puolella ilman suurempaa kynnystä ja paineita. Discover Your Lover Lautapelissä on kolme tasoa, joiden mukaan pelin tehtävät muuttuvat hellimmistä tehtävistä kiihkeämpiin tehtäväkortteihin. Peli stimuloi monella tasolla, siit äs aatavia ideoita voi käyttää möys ilman peliä makuuhuoneen puolella.

  Discover Your Lover Lautapeli etenee pelilaudalla, jossa kuljetaan heittämällä noppaa.  Riippumalla siitä mihin ruutuun pelaaja osuu, tulee pelaajan nostaa joko yksi kortti kysymyspakasta tai tehtäväpakasta. Kysymyskortilla pelaaja joutuu vastaamaan kysymykseen ja nostaessa tehtäväkortin tuleep elaajan suoritttaa kortissa lukeva tehtävä. Discover Your Lover Lautapelipakkauksessa tulee mukana pelilauta, noppa, kaksi tiimalaisa, 240 kysymyskorttia, ja 240 tehtäväkorttia. Kortteja peli mukana tulee siis yhteensä huimat 480 kappaletta, joten pelaamista tässä pelissä riittää yllin kyllin! Huomioithan kuitenkin, että peli on englanninkielinen. 

  Kaikki käyttäjien Discover Your Lover Lautapeli Peliarvostelut

  Yhteenveto

  Discover Your Lover Lautapeli on hinnaltaan hieman arvokkaampi lautapeli, mutta pelin kokonaisuuteen nähden hinta on ymmärrettävä. Tämä on ehkä laajin peli joka markkinoilta löytyy, ja se sisältää jopa melkein 500 erilaista tehtävää ja kysymystä! Niin tehtäväkortteja kuin kysymykskorttejakin on yli 200 kutakin, ja yhdellä perilekerralla näistä ktulee käytettyä vain murto-osa.

  Discover Your Lover Lautapeli siis takaa että pelistä ja sen uutuudesta tulee nauttimaan pitkään. Lisäksi tehtävien ja kysymysten monipuolisuus yllättää – tehtäviä löytyy aivan laidasta laitaan. Toisinan tehtäviä tulee ehkä tehdä hieman pilke silmäkulmassa, mutta kumpanni kanssa yhdessä tämän pelin kanssa pystyy tutustumaan toiseen aivan uudella tasolla. Pelin avulla joutuu myös hieman ajattelmaan omaa seksuaalisuuttaan, ja se auttaa löytämään uusia asioita mistä itsekin pitää.  Parhaimmillaan peli ei ole vain seksipeli, vaan toimii myös mukavana periterapian muotona!

  Sinful Erotic Play Nopat 3 kpl

  75%
  Design
  80%
  Helppokäyttöisyys
  80%
  Laatu
  91%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4.4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Sinful Erotic Play Nopat 3 kpl

  Sinful Erotic Play Nopat 3 kpl

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Sinful Erotic Play Nopat ovat näppärä ja hauska tapa piristää parisuhde-elämää, ja ne toimivat myös mukavana vaihteluna seksilelujen sijaan. Sinful Erotic Play Nopat sopivat myös jos haluatte kokeilla kumppanin kanssa seksilautapelejä, mutta ette välttäättä ole varmoja jos pelien pelaaminen on kuitenkaan teidän juttunne. Sinful Erotic Play Noppia on helppo kokeilla, ne kulkevat kätevästi mukana, ja niillä voi pelata missä ja milloin vain! Nopat sopivat hyvin myös treffeille tai vaikka pienenä yllätyksenä kumppanille.

  Sinful Erotic Play Nopat -pakettiin kuuluu kolme noppaa. Noppia pelataan heittämällä niitä vuoron perään. Ensimmäinen pelaaja heittää kaikki kolme noppaa, ja nopissa lukee aktiviteetti, kesto, sekä alue jolle aktiviteetti tehdään; esimerkiksi “Suutele niskaa 30 sec.” tai vastaavaa. Noppia heitetään vuoronperään, ja ne toimivat myös täydellisenä esileikkinä. Sinful Erotic Play Nopat ovat valmistettu mustasta akryyli-materiaalista, ja tekstit on kirjoitettu valkoisella noppiin. Huomioithan kumppanisi kanssa, että nopat ovat englanninkieliset.

  Kaikki käyttäjien Sinful Erotic Play Nopat 3 kpl Peliarvostelut

  Yhteenveto

  Sinful Erotic Play Nopat eivät ole oikeastaan lautapeli, mutta noppapelinä oikein toimiva ja edullinen pieni piristys seksielämään. Ne ovat helppokäyttöiset, ja toisin kuin lautapelit, ne eivät tarvitse valmisteluja kuten pelilaudan levittämistä ja niin edelleen. Sinful Erotic Play Noppia voi käyttää myös vaikka suoraan sängyssä. 

  Sinful Erotic Play Noppapelissä ei periaatteessa ole voittajaa, vaan nopilla voi pelata niin kauan kuin haluaa – tai jättää pelin kesken ja alkaa rakastelemaan kumppanin kanssa. Suurimuotoiseen tai pitkäkestoiseen peliin nopat eivät ehkä riitä, mutta jos etsitte nokkelaa ja kätevää tapaa tuoda lisää säpinää petipuuhiin, ovat Sinful Erotic Play Nopat oiva vaihtoehto.

  Tease & Please FuckMe Kinky Peli Pareille

  78%
  Design
  80%
  Helppokäyttöisyys
  77%
  Laatu
  88%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4/5
  Tease & Please FuckMe Kinky Peli Pareille

  Tease & Please FuckMe Kinky Peli Pareille

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tease & Please FuckMe Kinky Peli Pareille on seksipeli, joka on suunniteltu pääosin uusien seksiasentojen löytämiseen ja  kokeilemiseen. Tease & Please FuckMe Kinky Peli Pareille pelataan keskustelupohjaisesti, ja pelin aikana tulette kokeilemaan lukuisia erilaisia asentoja pelin edistyessä. Pelissä tulee mukana Kana Sutra -korttipakka, nopat, sekä myös kaksi penisrengasta! Toinen penisrengas on värisevä, ja renkaita voi käyttää yhdynnässä samalla kun kokeilette pelin määräämiä asentoja. 

  Kama Sutra on vanha hindulainen ajatustapa, joka lähentää yhteyttä kumppaniin ja parantaa parisuhteen seksuaalisuutta. Tease & Please FuckMe Kinky Pelin kortit pohjaantuvat Kama Sutraan, ja asentojen avulla voitte löytää uusia puolia seksuaalisuudestanne. Tease & Please FuckMe Kinky Peli Pareille on saatavilla0 kielellä, mutta valitettavasti suomenkieltä ei löydy vaihtoehdoista. Pelin ohjeet ovat kielillä englanti, italia, espanja, saksa, hollanti, puola, norja, ruotsi ja venäjä.  Peli on tarkoitettu kahdelle pelaajalle. 

  Yhteenveto

  Korttipelimäinen Tease & Please FuckMe Kinky Peli Pareille tarjoaa laajasti uutta kokeiltavaa. Pelin avulla löytää lukuisia uusia asentoja mitä kokeilla joko pelatessa, tai niistä voi saada inspiraatiota seksihetkiin ilman peliäkin. Tease & Please FuckMe Kinky Peli Pareille sopii parhaiten, jos ette etsi esileikkipeliä tai tunnelmaa luovaa viettelypeliä, vaan Kama Sutraa pelimuodossa, tai ideoita uusien asentojen kokeiluun ja itse aktiin.

  Koska Tease & Please FuckMe Kinky Peli Pareille keskittyy panemiseen ja asentoihin, joten treffeille se saattaa olla liian suorasukainen, muttta vakituisen kumppanin kanssa siitä saa paljon irti. Peli on hinnaltaan myös suhteellisen edullinen, ja asentoja kuvaavat kortit helppo ymmärtää.

  Fetish I.O.U Peli Pareille

  Fetish I.O.U Peli Pareille
  83%
  Design
  72%
  Helppokäyttöisyys
  78%
  Laatu
  91%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4.2/5
  Fetish I.O.U Peli Pareille

  Fetish I.O.U Peli Pareille

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Fetish I.O.U Peli Pareille on astetta tuhmempi seksipeli! Jos vaniljaseksi tuntuu liian tylsältä, ja pidät kovemmista otteista tai bdsm-henkisyydestä ja alistusleikeistä, on Fetish I.O.U Peli Pareille kuin tehty sinulle ja kumppanillesi! Fetish I.O.U Peli Pareille sopii niin kokeneille bdsm:n ystville, kuin myös aivan aloittelijoillekin. Jos alistusleikit ovat kiinnostaneet muttette oikein tiedä miten lähestyä niiden kokeilemista, on Fetish I.O.U Peli Pareille peli myös turvallinen ja luonteva tapa aloittaa kinkympien leikkien kokeileminen.

  Fetish I.O.U Peli Pareille sisältää 42 erilaista tehtäväkorttia, joita voi soveltaa oman maun mukaan. Peli on pakattu pieneen laatikkoon, joka kulkee myös helposti mukana esimerkiksi mökkireissulle. Saadaksenne kaiken ilon irti pelistä, kannattaa varata joitakin leluja, kuten sidontavälineitä, vibraattori, ja ruokaa kuten mansikoita, sillä toiset tehtävät tulevat parhaiten oikeuksiinsa leluja käyttämällä. Jos tavalliset seksipelit tuntuvat liian laimeilta, on Fetish I.O.U Peli Pareille oikea valinta!

  Yhteenveto

  Fetish I.O.U Peli Pareille on tuhmempiin leikkeihin tarkoitettu peli, ja sen teema on hyvin huolitellusti päätelty. Tehtävät voivat tuntua rajulta uuden kumppanin kanssa, mutta pitkäaikaisen kumppanin kanssa niistä voi saada paljon irti, ja ne varmasti tuovat uutta jännitystä ja kipinää seksielämän. Tehtäiin kuuluu esimerkiksi sidontaa ja spanking-tehtävä.

  Fetish I.O.U Peli Pareille oli raikas tuulahdus muiden seksipelien joukossa, sillä seksipelit useimmiten keskittyvät esileikkiin ja tunnelman luomiseen hyvin hellästi. Tällä pelillä on rajummat otteet, joten kinkymmästä seksistä pitäville Fetish I.O.U Peli Pareille ei varmasti jätä kylmäksi. Peli toimii myös hyvin tutustumisena alistusleikkien maailmaan.

  You and Me Eroottinen Peli

  83%
  Design
  80%
  Helppokäyttöisyys
  91%
  Laatu
  70%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  3.8/5
  Käyttäjien arvio:
  2.2/5
  You and Me Eroottinen Peli

  You and Me Eroottinen Peli

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  You and Me Eroottinen Peli on sensualli seksipeli, jonka avulla voitte tutustua toisiinne entistä paremmin, ja oppia tuntemaan mistä toinen pitää. Peliä pelataan nopan avulla, jossa on vaihtoehdot “me”, “you” ja kysymysmerkki. Ensimmäinen pelaaja heittää noppaa, ja nopan osoittama arvo kertoo vedettävän kortin, ja kumpi pelaajista toteuttaa kortissa lukevan tehtävän. Pelikortteja pelin mukana tulee 90 kappaletta. Lisäksi pelipaketin mukana tulee tiimalasi, jota voi käyttää ajanmittausta vaativissa tehtävissä. 

  You and Me Eroottinen Peli sisältää laajalti erilaisia tehtäviä, ja jotta saatte kaiken ilon irti pelistä, kannattaa ennen pelin aloitusta varata hiemna tarvikkeita, kuten silmäsiteet, liukuvoide, sidontavälineet ja esimerkiksi hierontaöljy. Huomioittehan myös, että peli on englanninkielinen. Tehtävät ovat kuitenkin helposti ymmärrettäviä.

  Kaikki käyttäjien You and Me Eroottinen Peli Peliarvostelut

  Yhteenveto

  You and Me Eroottinen Peli huolitellusti valmistettu, ja sen ehtävät sopivat hyvin myös aikuisempaan makuun. Pelin avulla saa luotoa kiihottavan tunnelman, ja tehtävien joukosa ei ole hullunkurisia tehtäviä, jotka voisivat aiheuttaaa enemmänkin komisia tilanteita niinkuin joissakin peleissä. You and Me Eroottinen Peli on kokonaan englanninkielinen, mikä kanattaa ottaa huomioon peliä hankkiessa.

  Pelin kanssa sopii käytettäväksi erilaiset seksilelut, mutta jos ette sellaisia omista, voi esimerkiksi tavallisia silmälappuja ja vvaikka silkkinauhaa soveltaa erilaisiin tehtäviin. Tehtäviä tuntui olevan riittävästi moneenkin pelikertaan, joten You and Me Eroottinen Peli ei pääse pitkästyttämään kovinkaan äkkiä.

  A Year of SEX! -asentokortit

  73%
  Design
  86%
  Helppokäyttöisyys
  81%
  Laatu
  79%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  A Year of SEX! -asentokortit

  A Year of SEX! -asentokortit

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kuinka monta erilaista seksiasentoa olette kokeilleet kumppaninne kanssa? Tuntuuko että välillä mielikuvitus ei laukkaa, mutta haluaisitte kokeilla erilaisia asentoja ja löytää uuden lempiasentonne? A Year of SEX! -asentokortit takaavat nimensä mukaisesti runsaasti uusia asentoja ja kokeiltavaa pitkäksi aikaa, vaikka vuoden ympäri. A Year of SEX! -asentokortit -paketissa tulee mukana 50 erilaista asentokortti,a jonka lisäksi pakettiin kuuluu minipelejä, joita voi pelata korttien avulla.

  A Year of SEX! -asentokortit on selkeästi kuvitettu, ja asennot on helppo ymmärtää kvasta katsomalla. Kuvan lisäksi jokaisessa kortissa on lyhyt tekstiselostus. Kaikille korteille on asetettu vakeustaso, joka vaihtelee asteikolla 1-5, tason 1 ollen kaikkein helpoin. Kortteja voi myös hyödyntää monella tapaa; voitte pelata mukana tulevia minipelejä, tai vetää pakasta vuoron perään asennot tulevalle illalle. Voitte myös valita esimerkiksi viikon asennon, joka tulee ehdottomasti kokeilla viikon aikana.

  Kaikki käyttäjien A Year of SEX! -asentokortit Peliarvostelut

  Yhteenveto

  A Year of SEX! -asentokortit ovat edullinen hankinta, ja niihin ei pääse kyllästymään. Kortteja oi käyttää vapaasti, ja niillä ei ole pakko pelata, vaan niitä voi vain vedellä pakasta ja päättää esimerkiksi illan seksiasennon. Jos etsitte helppoa ja vapaamuotoista tapaa tuoda lisäpiristystä seksielämään, A Year of SEX! -asentokortit ovat edullinen vaihtoehto, joista nauttii pitkään. Nimensä mukaisesti kortteja voi käyttää vaikka pitkin vuotta!

  Jos etsitte juonellista, pelattavaa seksipeliä, ovat lautapelit parempi vaihtoehto, mutta pikaiseen ja helppokäyttöiseen hupiin A Year of SEX! -asentokortit on mahtava vaihtoehto. Huomioikaa kuitenkin, että kortit ovat englanninkieliset.

  Bedroom Battle Eroottinen Peli Pareille

  92%
  Design
  84%
  Helppokäyttöisyys
  91%
  Laatu
  89%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  5/5
  Bedroom Battle Eroottinen Peli Pareille

  Bedroom Battle Eroottinen Peli Pareille

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Bedroom Battle Eroottinen Peli Pareille on mukaansatempaava ja nokkeluutta sekä hieman taktikointia vaativa seksipeli, jonka avulla tutustut niin uuteen kumppaniin kuin piristät pitkääkin parisuhdetta! Bedroom Battle Eroottinen Peli Pareille on korttipeli, jossa pelataan oman fantasian toteuttamisen puolesta. Pelaajien tulee taktikoida tiensä voittoon, ja voittaja saa toteuttaa ennen pelin alkua sovitun fantasiansa. Pelin aikana plaajat vetävät kortteja, ja korteissa olevat tehtävät tulee toteuttaa. Kumallakin pelaajalla on yksi Bail-kortti, jolla voi ohittaa yhden tehtävän pelin aikana.

  Bedroom Battle Eroottinen Peli Pareille sisältää yhteensä 92 battle-korttia ja 70 tehtäväkorttia, jotka sisällyttävät jopa 210 erilaista haastetta pelaajille. Haasteisiin kuuluu esimerkiksi suuseksin antamien uudessa asennossa. Bedroom Battle Eroottinen Peli Pareille on englanninkielinen. Peli on valmistettu niin, että se sopii kaikille pariskunnille sukupuoleen katsomatta. Jos olette korttipelien ystäviä, ja molemmilta löytyy voitontahtoa, on Bedroom Battle Eroottinen Peli Pareille ehdoton ykkönen!

  Yhteenveto

  Bedroom Battle Eroottinen Peli Pareille on ehdottomasti haastavin seksipeli tarjolla! Tämän pelin paras puoli on se, että sitä saa oikeasti pelata – useimmat seksipelit ovat lyhyitä ja usein ilman juonta, mutta Bedroom Battle Eroottinen Peli Pareille keskittyy myös oikeasti pelissä taktiointiin sen voittamiseksi. Jos siis olette kilpailuhenkisiä kumppaninne kanssa, tulette nauttimaan tästä pelistä.

  Pelattavuudella on myös puolensa, sillä toisinaan peli saattaa venähtää erittäin pitkäksi – mikä ehkä vie hieman tunnelmaa. Kuitenkin pelistä löytyy todella paljon erilaisia tehtäviä, ja yksikään pelikerta ei ole samanlainen. Useimmat seksipelit ovat myös ajateltu hetepropareille, joten iso plussa siitä, että Bedroom Battle Eroottinen Peli Pareille oikeasti toimii sukupuoleen katsomatta.

  Kama Sutra Pelikortit

  82%
  Design
  80%
  Helppokäyttöisyys
  73%
  Laatu
  89%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kama Sutra on alunperin hindulainen teos vuodelta 300 eaa, joka käsittelee ohjeita hyvään elämään. Kama Sutran yksi kappale käsittelee seksuaalisuutta ja se sisälsi myös erilaisia seksiasentoja. Sittemmin Kama Sutra käänettiin englanniksi, ja nykypäivänä Kama Sutra yhdistetään heti erilaisiin erikoisempiin seksiasentoihin, enemmänkin kuin elämänohjeisiin. Seksiasntoja voi olla toisinaan vaikea itse keksiä, ja siksi Kama Sutran puoleen kääntyvätkin monet, sillä asennot vat taatusti testattuja ja toimivia.

  Kama Sutra pelikortit sisältävät uuden seksiasennon jokaisessa kortissa, ja kortit on kuvitettu, joten asennot on oikein helppo ymmärtää. Kortteja voi käyttää apaasti, esimerkiksi vaikak vetämällä kortteja vuoronperään ja kokeillen asentoja, tai valitsemalla umpimähkää yksi kortti illan teemaksi. Lisäksi korteilla voi pelata myös erilaisia korttipelejä, kuten vaikka räsypokkaa tai blackjackia. Kama Sutra pelikoritt -paketissa on 53 pelikorttia, ja kortit ovat kooltaan noin 9 cm korkeita ja leveydeltään 6 cm.

  Kaikki käyttäjien Kama Sutra Pelikortit Peliarvostelut

  Yhteenveto

  Kama Sutra pelikortit tuovat uusia mahdolisuuksia ja tunnelmaa makuuhuoneeseen. Pelikortit ovat helppolukuisia, ja ne ovat täydellisiä jos lautapelit ja muut noppapelit tuntuvat liian työläiltä, mutta haluat silti jotain kevyempää jännitystä iltaan. Korttien avulla oppii helposti uusia asentoja joita voi soveltaa myös ilman kortteja.

  Kaiken kaikkiaan Kama Sutra -pelikortit ovat hyvin monipuoliset, koska niillä voi pelata mitä tahansa korttipelejä. Korteissa on normaali korttien numerointi, joten ne taipuvat moneen, ja avoitte itse päättää mitä peliä pelata tai miten toteuttaa asentoja. Lisäplussaa myös pelikorttien edullisesta hinnasta.

  Master & Slave Bondage-peli Pareille

  90%
  Design
  68%
  Helppokäyttöisyys
  82%
  Laatu
  78%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4.8/5
  Master & Slave Bondage-peli Pareille

  Master & Slave Bondage-peli Pareille

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Master & Slave Bondage-peli Pareille vie teidät bondagen ja BDSM-leikkien maailmaan! Tämä peli on astetta tuhmempi, ja se sopii niin alistusleikeistä kiinnostuneille kuin piristämään kokeneimpienkin parien seksielämää. Master & Slave Bondage-peli Pareille on enemmänkin tuotepaketti kuin pelkkä peli, ja sen mukana tulee runsaasti erilaisia leluja! Peliä pelataan heittämällä kolikkoa siitä kumpi pelaajsta on Master ja kumpi Slave, ja roolien päättämisen jälkeen peliä jatketaan haastekorttien avulla.

  Master & Slave Bondage-peli Pareille hehkuu Fifty Shades of Grey -teemaa, ja paketin lelujen värin voi itse päättää. Pakettia on saaatavilla väreissä pinkki, lila ja vaalea kerma. Mukana tulee nilkkakahleet, rannekahleet, bondage-köyttä, kaulapanta talutushihnalla, flogger-piiska ja läimäytin, suukapula, musta silmänaamio, höyhenkutitin sekä hogtie-valjaat.

  Yhteenveto

  Master & Slave Bondage-peli Pareille on ehdottomasti mhatava tapa tutustua tuhmempiin leikkeihin kuten alistukseen, ja kokeilla omia rajojaan yhdessä kumppanin kanssa turvallisessa ympäristössä. Peli johdatteleee täydellisesti kokeilemaan erilaisia asioita, ja siksi se toimiikin täydellisenä johdantona alistusleikkeihin. 

  Isoi nplussa pelipaketissa on sen monipuoliset lelut. Vaikka paketilla onkin hieman hintaa, laskien jokaisen lelun yksittäisen hinnan yhteen, on Master & Slave Bondage-peli Pareille tuodella edullinen. Tässä mielessä peliä voi myös suositella, jso olette ajatelleet hankkia leluja kuten höyhenkutkutin, käsiraudat tai bondage-käyttä; kannattaa melkein ostaa tämä peli, kuin lelut yksitellen!

  Truth or Dare Eroottinen Peli Pareille

  74%
  Design
  74%
  Helppokäyttöisyys
  72%
  Laatu
  84%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4/5
  Kama Sutra Pelikortit

  Truth or Dare Eroottinen Peli Pareille

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Truth or Dare Eroottinen Peli Pareille on intiimi ja seksuaalinen versio normaalista Totuus vai Tehtävä -pelistä. Pelikorttien avulla pelaajat valitsevat joko totuuden tai tehtävän, ja esimerkiksi totuuksien kohdalla, mitä yksityiskohtaisemman vastauksen antaa, sitä enemmän pisteitä pelaaja saa. Eniten pisteitä kerännyt pelaaja voittaa.

  Truth or Dare Eroottinen Peli Pareille kannustaa puhumaan omista haluista ja seksuaalisuudestaan avoimesti, ja auttaa pariskuntaa lähentymään ja oppimaan tuntemaan toisensa paremmin myös seksuaalisessa mielessä. Truth or Dare Eroottinen Peli Pareille sisältää 69 kysymystä ja 69 tehtäväkorttia. Tehtävät vaihtelevat laidasta laitaan, ja niihin kuuluu esimerkiksi villin orgamsin ääninäytteleminen ja kumppanin viiden erogeenisen alueen koskettaminen suulla. Pelissä on myös mahdollista hypätä tiettyjen tehtävien ja kysymyste yli, jos pelaaja niin tahtoo. Huomioittehan, että peli on ainoastaan englanniksi. 

  Yhteenveto

  Jos olet perinteisten illanviettopelien ystävä, kuten totuuden ja tehtävän, tulet rakastamaan tätä peliä! Usein totuus vai tehtävä -pelissä tehtävät lähtevät ajelehtimaan tuhmien ajatusten puolele, ja tällä kertaa se myös on täysin sallittua! Truth or Dare Eroottinen Peli Pareille on maahtava versio perinteisestä pelistä, ja se ei vaadi sen enempää ohjeiden opettelua. Tehtävät ovat monipuolisia, ja kysymykset saavat tutkistelemaan itseään ja kertomaan avoimesti omista mielihaluistaan kumppanille. Peli on lähentävä, ja se sopii hyvin niin pitkässä suhteessa oleville kuin vaikka myös vasta deittaileville pariskunnille. 

  Bonbons Lucky Love Noppapeli

  90%
  Design
  88%
  Helppokäyttöisyys
  89%
  Laatu
  92%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5
  Bonbons Lucky Nopat

  Bonbons Lucky Love Noppapeli

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Bonbons Lucky Love Noppapeli on pariskunnille tarkoitettu seksipeli, jota on helppo pelata kolmen nopan avulla. BonBonsin idea on noppien heittämisessä, ja pelaajat heittävät kolmea noppaa kerralla vuorotellen. Ensimmäinen noppa kertoo aiheen mitä pelaajan tulee tehdä, toinen noppa kertoo missä tämä tehtävä tehdään, ja kolmas noppa kertoo mihin se tehdään (esim. vartalonosa). 

  Bonbons Lucky Love Noppapeli on myös mukautettavissa, sllä nopat tulevat pakkauksessa tyhjinä. Voitte itse kumppanisi kassa keksiä tehtävät noppiin, tai käyttää paketissa mukana tulevia tarroja. Pelin mukana tulee 9 kuvatarraa sijainnille, joihin kuuluu esimerkiksi kylpyhuone, sänky ja sohva. Mukana on myös 9 kuvatarraa ruuminosille, esim. jalkaterä, suu, ja vatsa. Tehtävätarroja on myös 9, ja niihin kuuluu muun muassa tehtävät puremiseen, nuolemiseen ja imemiseen.

  Kaikki käyttäjien Bonbons Lucky Love Noppapeli Peliarvostelut

  Yhteenveto

  Bonbons Lucky Love Noppapeli on inovatiivinen versio perinteisistä seksinopista. Jos tavallisten noppien tekstit tuntuvat tylsiltä, tuovat BonBonsit varmasti tarpeeksi jännitystä kehiin. Paketin mukana tulevista tarroista voi valita mieleisensä, ja yhdistelmissä voi käyttää myös riittävästi mielikuvitusta. Jos haluat silti maustaa  tehtäviä vielä enemmän, voitmyös itse kirjoittaa omat säännöt noppiin. 

  Bonbons Lucky Love Noppapeli on erittäin edullinen ja kätevä peli, jota voi pelata helposti ja nopeasti missä vain. Jos etsit pientä piristystä parisuhteeseen, on Bonbons Lucky Love Noppapeli hyvä v, ja pelin voi kustomoida niin henkilökohtaiseksi kuin haluaa.

  Rakkausnopat, pimeässä hohtavat

  Rakkausnopat, pimeässä hohtavat Lisää suosikiksi
  79%
  Design
  89%
  Helppokäyttöisyys
  74%
  Laatu
  98%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  3.8/5
  Bonbons Lucky Nopat

  Rakkausnopat, pimeässä hohtavat

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Näillä rakkausnopilla tuot piristystä seksielämään pikkurahalla! Rakkausnopat onvat kätevä pieni peli, joka sopii tuomaan tunnelmaa niin treffeille kun ppidempään parisuhteeseen, ja nopat kulkeutuvat mukana helposti mukaan myös vaikka mökkiviikonlopulle. Nämä nopat eivät myöskään ole mitkä tahansa tavalliset tehtävänopat, vaan tuhmien tehtävien lisäksi nopat hohtavat pimeässä, joten voitte pelata niillä vaikka ilman sähköjäkin!

  Peliä pelataan niin, että noppia heitetään vuoron perään. Ensimmäinen noppa antaa tehtäväkuvauksen mitä tehdään, ja toinen heitetty noppa kertoo kohteen tälle tetävälle. Esimerkiksi ensimmäinen noppa voi olla “nuole” tai “hiero”, ja toinen noppa “niska” tai “nänni”.  Nopat eivät tarvitse pattereita hohtaakseen, vaan niitä tarvitsee ainoastaan pitää kirkkaan valon alla muutaman minuutin ajan, jonka jälkeen nopat hohtavat itsestään. Rakkausnopat n valmistettu akryylista, ja ne ovat koolmaan 2 x 2 x 2 cm. Rakkausnopat ovat englanninkieliset, mutta tehtävät ja kohteet ovat hyvin helppo ymmärtää.

  Yhteenveto

  Rakkausnopat on hauska peli, joka ei tarvitse sen suurempia valmisteluja tai edes välttämättä paljoakaan aikaa pelaamiseen. Rakkausnopat opivat hyvin niin esileikkeihin, tai kun haluatte päästä oikeaan tunnelmaan kumppaninne kanssa. Noppien tehtävät ja kehonosat ovat hyvin itseselitteisiä, ja vaikka nopat ovatkin englanniksi, niistä saa hyvin selvää. 

  Nämä rakkausnopat eroavat muista seksinopista eniten sillä, että ne hohtavat pimeässä. Noppia tuli pitää jonkin aikaa kirkkaan valon alla, jotta ne hohtavat, mutta tämän jälkeen noppien hohto kesti hyivn pitkään. Pilkkopimeässä nopilla pelaaminen oli erittäin intiimi kokemus, joten noppia voi ehdottomasti suositella pimeässä käytettäväksi! Kun valot on kokonaan pois, eikä näköaistia voi käyttää, toisen koskettaminen tuntuu huomattavasti intiimimmältä, ja tuntoaisti saa paremmin vallan.

  Samalla puolella seksissä -korttipakka

  Samalla puolella seksissä -korttipakka
  94%
  Design
  86%
  Helppokäyttöisyys
  91%
  Laatu
  89%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  5/5
  Samalla puolella seksissä -korttipakka

  Samalla puolella seksissä -korttipakka

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Samalla puolella seksissä -korttipakka on syvällisempi seksipeli, jota ei ole luotu vain esileikkiin ja tuomaan tunnelmaa, aan auttamaan syventämään parisuhdetta ja ymmärtämään toisen haluja ja seksuaalisuutta paremmin, jotta suhteesta voi rakentaa entistä tiiviimmän ja eheämmän myös seksielämän puolella. Pauliina Flang on seksuaaliterapeutti, ja hän on kehittänyt Samalla puolella seksissä -korttipakan nimenomaan luodakseen turvallisen ympäristön pariskunnille, jonka avulla voi keskustella seksuaalisuudesta ja tarpeista positiivisen pelin avulla.

  Toisinaan seksistä voi olla vaikea keskustella kumppanin kanssa, ja Samalla puolella seksissä -korttipakka vie tämän vaikeuden pois. Peli ohjailee keskustelemaan itsestä ja pumppanista, ja sen avulla saa otettua helposti aiheeksi myös arempiakin aiheita. Korttipakassa on “minulle” ja “sinulle” -kysymyksiä sekä yhteisiä tehtäviä, ja peliä voi pelata joko kaikki kortit kerralla, tai esimerkiksi vetämällä yhden kortin päivässä. Koko pakan pelaamiseen kerralla kuluu aikaa noin 3 – 4 tuntia. Korttipakassa on 25 kysymyskorttia ja 25 tehtäväkorttia. Kysymyksiä löytyy laidasta laitaan, ja esimerkkejä kysymyksistä on mm. ” Mikä virittelee seksuaalista haluani?”, “Millaisesta esileikistä pidät?” ja “Missä kulkevat rajani seksissä?”.


  Yhteenveto

  Samalla puolella seksissä -korttipakka on erittäin monipuolinen peli, jonka avulla voi tutustua kumppaniin, sekä myös itseensä aivan uudella tavalla. Etenkin uudessa parisuhteessa voi olla toisinaan vaikeaa keskustella seksuaalisuudesta ja haluista, mutta Samalla puolella seksissä -korttipakan avulla on helppo avata ovi rehelliselle keskustelulle ilman tuomitsemista. 

  Samalla puolella seksissä -korttipakka on ajattelevainen peli, jota voi käyttää myös hyvin osapa parisuhdeterapiaa. Peli voi olla hyödyllinen myös silloin, jos tuntuu että rakkauselämä suhteessa on alkanut kuihtumaan ja jäänyt vähille. Uuden kipinän löytämiseksi keskustelu kumppanin kanssa raikastaa ilmaa, ja korttipakan avulla löytää helposti möys uusia asioita ja kokeiltavaa. Tämä keskusteleva peli sopii ehdottomasti niin uusille pariskunnille kuin jo pitempään yhdesä olleillekin. 

  Rakkauspeli

  Rakkauspeli
  75%
  Design
  81%
  Helppokäyttöisyys
  75%
  Laatu
  91%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  3.5/5
  Käyttäjien arvio:
  3/5
  Rakkauspeli

  Rakkausnopat, pimeässä hohtavat

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Rakastatko klassisia lautapelejä? Tuoko nopan heitto ja nappuloilla lautapelissä eteneminen nostalgisia tuntemuksia? Rakkauspeli on ihanan klassinen lautapeli joka noudattaa perinteistä kaavaa, mutta sen tehtvät ovat ehdottomasti normaalia lautapeliä ronskimpeja! Tämä lautapeli sopii täydellisesti avomielisille pariskunnille, ja lautapeliä voi pelata myös ryhmässä. 

  Rakkauspelissä edetään heittämällä noppaa vuoron perään, ja laudalla edetään nopan osoittama luku. Jokaisessa peliruudussa on tietty tehtävä, joka tulee toteuttaa. Tehtävien vaikeustaso, tässä pelissä siis käytännössä tuhmuusaste, kasvaa kokoajan pelin loppua kohden. Pelin voittaja saa palkinnoksi saavuttaa orgasmi pelin määrällä tavalla. Esimerkkejä tehtävistä on esimerkiksi “riisu toiselta vaatekappale”, “hyväile kumppanisi reisiä” ja “asetu mukavaan asentoon ja anna kumppanisi nuolla sinua”.


  Kaikki käyttäjien Rakkauspeli Peliarvostelut

  Yhteenveto

  Rakkauspeli tuo mieleen vanhan ajan lautapelit, mutta lismausteilla. Pelin logiikka on hyvin simppeli, mutta peli on kuitenkin tapahtumarikas ja sitä pelaa mielellään uudelleenkin, sillä ensimmäisellä pelikerralla kaikkia ruutuja ei pääse käymään läpi. Näin seuraavillekin pelikerroille jää hyvin uutuudenviehätystä. Toiset pelin tehtävät saattavat olla hieman rajumpia, ja eteen voi tulla koomisempiakin tilanteita, joten pelin pelaaminen vaatii hieman pilkettä silmään ja huumorintajua.

  Kokonaisuudessaan peli yhdistää tuhmat tehtävät ja lauteplikokemuksen erittäin hyvin. Tehtävien monipuolisuus ei ala kyllästyttämään, ja erittäin ison plussan peli saa suomenkielisyydestä. Monet Suomessa myytävät pelit ovat kääntämättä suomeksi, ja englanninkielisissä peleissä kieliongelmat voi tulla ikävästi haittaamaan tunnelmaa, mutta rakkauspelin kanssa tätä huolta ei ole.

  Sex Roulette -seksipeli

  90%
  Design
  77%
  Helppokäyttöisyys
  83%
  Laatu
  88%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4.2/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  Sex Roulette -seksipeli

  Sex Roulette -seksipeli

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Sex Roulette -seksipeli on rulettiin pohjautuva seksipeli, jossa pelaajat pyörittävät pelilaudan keskellä olevaa nuolta vuoritellen. Nuolen osoittama kenttä määrää numeron, johon liittyävä tehtävä on kirjoitettuna pelin pelivihkoon. Pelaajan tulee toteuttaa vihkosta löytyvä tehtävä. Sex Roulette -seksipeliä monipuolisin peli markkinoill,a sillä siitä löytyy joap 6 eri versiota: Kama Sutra, Kinky, Love & Marriage, Foreplay, Naughty Play ja Kiss -versiot.

  Kama Sutra -versio keskittyy seksiasentoihin, ja mukana tulee 24 eri asentoa oppaineen. Kinky -versio sisältää tavallista uskaliaampia tehtäviä, ja tämä versio sopii kokeilunhaluisille pareille. Love & Marriage -versio sisältää romanttisen eroottisia tehtäviä ja syventää suhdettanne. Foreplay -versiosisältää 24 uutta ideaa esileikkiin.  Naughty Play -versio sisältää tuhmempia ja uskaliaampia tehtäviä, jotka ovat silti aistillisia. Kiss -versiosta löytyy 24 tehtävää, joissa jokaisessa suudellaan eri tapaa!

  Yhteenveto

  Sex Roulette -seksipelissä viehättää erityisesti valinnan vapaus pelityypeissä.  Toisaalta vain yhden version ostaminen rajoittaa peliä vain yhteen kategoriaan, mutta useamman version hankkiminen käy kalliimmaksi lompakolle. Aluksi 24 tehtävää kuulosti suhteellisen vähäiseltä, mutta esimerkiksi esileikkiin tehtävät riittivät vallan mainiosti. 

  Peliin voi myös keksiä lisää omia tehtäviä jos niin haluaa,  ja jäyttää rulettitaulukkoa valitsimena itsekeksityille tehtäville. Pelin rulettiteema on itsessää jo seksikäs, ja peli sopii hyvin esimerkiksi polttarilahjaksi, häälahjaksi, tai vaikka kahdenkeskeisen kasinoillan päätteeksi. Pientä miinusta peli saa siitä, että se on käännetty jopa 10 kielelle, mutta suomenkieltä ei löydy joukosta. Pelikielinä löytyy esimerkiksi englanti ja ruotsi. 

  Miten ostaa paras seksipeli

  Varsinkin ensimmäisen seksipelin valitseminen 
   voi olla vaikeaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimman seksipelin helposti!

  Tarvittu aika: 15 minutes
  Kokonaiskustannus: Riippuu tuotteesta

  Tarvitut työkalut:

  Lista parhaistaseksipeleistä (tämä sivu)

  Tarvitut materiaalit:

  Maksuväline ostamiseen

  Step-by-step ohjeet

  Parhaan seksipelin löytäminen
  On luonnollista että haluat löytää parhaan mahdollisen seksipelin Tuotevalikoiman paljoudessa joutuu kuitenkin helposti epätoivoon. Jotta valitseminen olisi helppoa, olemme luoneet tämän sivun ja listanneet parhaat seksipelit puolestasi.
  1-3.png
  Älä käytä kallista aikaasi etsimiseen
  Nettikaupoissa tulee helposti tuhlattuja tunteja oikeaa tuotetta etsiessä. Olemme koonneet oikeiden asiakkaiden arvosteluja, blogiarvosteluja sekä suosituksia, jotta löytäisit juuri sinulle sopivan seksipelin.
  2-2.png
  Lue suosituksemme
  Kaikki tieto jonka tarvitset, on koottu tälle sivulle aina ekspertiemme mielipiteistä käyttäjien kokemuksiin. Käymällä läpi tämän sivun tuotteet, kartoitat helposti tuotevaihtoehdot tuhlaamatta aikaasi.
  3-1.png
  Valitse jokin listatuista nettikaupoista
  Kun olet päättänyt haluamasi tuotteen, voit tilata sen helposti listaamistamme nettikaupoista. Kaikki sivuillamme olevat kaupat ovat suomalaisia, ja postittavat tuotteet luotettavasti ja nopeasti.
  4-1.png
  Valmis! Nyt olet onnellinenseksipelin omistaja.
  Tilaamasi seksipeli postitetaan huomaamattomassa paketissa suoraan kotiovellesi tai valitsemaasi postin toimipisteeseen. Olemme varmistaneet, että pakettien ulkopuolelta ei näe lähettäjää, ja paketit toimitetaan anonyymissa postipaketissa.
  5-1.png

  Step

  Miten käyttää seksipelejä

  Seksipelit on tarkoiettu tuomaan hauskuutta, iloa, ja uusia elämyksiä seksielämään. Seksilelut toimivat hyvin muiden seksilelujen ohella, ja jos tuntuu että seksistä on tullut rutiininomaista, seksipelit ovat hyvä tapa irrotella kehittyneistä rutiineista ja löytää uusia kokeiltavia asioita. Tässä muutamia vinkkejä, mihin seksipelejä voi käyttää.