Anaalivibraattori – Parhaat testissä

Anaalivibraattori on anusaukon stimulointiin tarkoitettu vibraattori. Anusvibraattori asetetaan anusaukkoon tai liikutellaan siinä edestakaisin, ja vibraattorin värinä stimuloi anusaukossa olevia lukuisia hermopäätteitä. Miehen erityisen herkkä eturauhanen on helposti stiulotavissa aunusaukon kautta, ja eturauhasvibraattorit ovatkin suosittuja miesten seksileluja.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Klikkaa tästä nähdäksesi laajempi valikoima anaalivibraattoreita

FAQ

Anaalivibraattorissa on värisevä vibraattori, joka tuo lisästimulaatiota lelun käyttöön. Anaalitappi itsessään ei värise, ellei siinä ole vibraattoria mukana. Anaalitapit ovat plugin mallisia pienehköjä seksileluja, mutta anaalivibraattori voi olla muodoltaan niin anaalitapin mallinen kuin myös dildon muotoinen.

Aloita pienikokoisella vibraattorilla jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta anaaliseksistä. Valitse kapeahko anaalivibraattori, ja muista rentoutua lelua käytettäessä, ja käytä paljon liukuvoidetta. Ku olet tottunut penempään leluun, voit halutessasi siirtyä käyttämään suurempikokoisia.

Tämä riippuu täysin omista kokemuksistasi, ja siitä, oletko kokeilemassa anaalistimulaatiota ensimmäistä kertaa vai löytyykö sinulla jo kokemusta anaaliseksistä. Jos olet epävarma lelun koosta, kannattaa ostaa mieluummin pienikokoinen lelu kuin liian iso, sillä liian ison lelun käyttäminen on epämukavaa. Mittaa esimerkiksi lelun mitat kotona mitan avulla, jotta hahotat lelujen koon paremmin.

Eturauhasvibraattorit ovat suunniteltu nimenomaan stimuloimaan miesten eturauhasta. Eturauhasvibraattoria on toki mahdollista käyttää naisenakin, mutta sen tuoma stimulaatio voi jäädä vähälle. Naisilla toimii yleensä paremmin esimerkiksi nypytetty tai muuten ergonomisesti muotoiltu anaalivibraattori, kuin eturauhasvibraattori.

Kyllä. Anusaukko ei pysty kostuttamaan itseään kuten emätinaukko, joten anaaliseksissä ja anaaalileluja käytettäessä tulee aina käyttää runsaasti liukuvoidetta. Useimpien seksilelujen kanssa suositellaan vesiliukoista liukuvoidetta.

Tämä on käyttäjästä kiinni - toiset kokevat lelujen käytön mieluisampana puhdistuksen jälkeen, mutta toiset kokevat suolen vesipesun liian työläänä toimenpiteenä. Puhdistus ei ole pakollista, mutta siitä voi olla etua isokokoisia tai erittäin pitkiä leluja käytettäessä.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Rocks Off Butt Throb Anaalivibraattori

  99%
  Design
  91%
  Helppokäyttöisyys
  92%
  Laatu
  95%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.3/5
  Rocks Off Butt Throb Anaalivibraattori

  Rocks Off Butt Throb Anaalivibraattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Rocks Off Butt Throb Anaalivibraattori on silkinpehmeä ja juuri sopivasti täyttävä anaalivibraattori, joka tarjoaa täyteläisen kiihottavia stimulaatiohetkiä jopa 7 eri värinätasolla. Anaalivibraattorin dildo sijaitsee dildon keskellä irottettavassa holkissa, joten dildoa voi sisi käyttää niin ilman vibraattoria kuin sen kanssa. Vibraattori toimii myös ilman anaalitappia.

  Pituutta tällä anaalivibraattorilla on noin 12,7 senttiä, josta noin 9,5 senttiä on sisänasetettavaa tappi-osaa. Leveimmästä kohdasta tappi on noin 4 senttiä, joten suurehkon koonsa puolesta Rocks Off Butt Throb Anaalivibraattori soveltuu parhaiten jo hieman anaalileikkeihin tottuneille. Rocks Off Butt Throb Anaalivibraattori on valmistettu allergisoimattomasta Intramed-silikonista.  

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Rocks Off Butt Throb
  Värinätasot 7 tasoa
  Pituus 12,7 cm
  Halkaisija 4 cm
  Vedenkestävä Yes
  Valmistusmateriaali Intramed-silikoni
  Äänekkyys Hiljainen
  Ladattava 1 x 1,5V LR1/N paristot
  Matkaturvallinen Ei
  Rocks Off Butt Throb Anaalivibraattori

  Intramed-silikoni

  1 of 3

  Anatominen muotoilu

  2 of 3

  Irrotettava vibraattori

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Rocks Off Butt Throb Anaalivibraattori arvostelut

  Videot

  Play Video

  Yhteenveto

  Rocks Off Butt Throb Anaalivibraattori on ensisilmäkysellä tyylikkään näköinen ja huolitellusti valmisteltu. Sen mukana tulee myös säilytyspussi, ja tuotteen yksityiskohtiin on selkeästi kiinitetty huomiota. Rocks Off Butt Throb Anaalivibraattori on kooltaan suhteellisen kookas ja leveä, joten aivan aloittelijoille se voi olla hankalahkon kokoinen asettaa sisään. 

  Isona plussana tässä lelussa on sen monipuolisuus, sillä irottettavaa vibraattoria voi käyttää myös sellaisenaan! Rocks Off Butt Throb Anaalivibraattori on ehdottomasti paras valinta, jos sinulla on jo hieman kokemusta anaalileikeistä, ja Rocks Off Butt Throb Anaalivibraattorin mitat kuulostavat sopivan kokoisilta. Useamman värinätason stimulointi on helppo asettaa juuri itselleen nautinnollisempaan tasoon, ja tämän vibraattorin kanssa jaksaa leikkiä pitkään.

  Sinful Curved Värisevä Eturauhashieroja

  Ekakertalaiselle

  78%
  Design
  89%
  Helppokäyttöisyys
  84%
  Laatu
  77%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4.3/5
  Käyttäjien arvio:
  4.1/5
  Sinful Curved Värisevä Eturauhashieroja

  Sinful Curved Värisevä Eturauhashieroja

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Sinful Curved Värisevä Eturauhashieroja on ergonomisesti muotoiltu hieromaan eturauhasta täydellisesti. Se on pitkä, muhkea ja kurvikas, ja vibraattorista löytyy 5 eri värinäasetusta. Sinful Curved Värisevä Eturauhashieroja on valmistettu pehmeästä silikonista, ja sen vibraattoriosa on irrotettava.

  Sinful Curved Värisevän Eturauhashierojan varressa on myös leeä osio, joka on muotoiltu stimuloimaan välilihaa laitetta käytettäessä. Tämä yhdistettynä vibraattorin värinätehoon, takaa intiimit ja räjähtävät orgasmit jokaisella käyttökerralla! Pituutta anaalivibraattorilla on 11 senttiä, ja paksuimmasta kohdasta se on halkaisijaltaan 3,3 senttiä. Jos sinulla ei ole vielä paljoa kokemusta anaalileluista, Sinful Curved Värisevän Eturauhashierojan avulla on turvallista aloittaa anaalileikkeihin tutustuminen!

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Sinful Curved
  Värinätasot 5
  Pituus 11 cm
  Halkaisija 3,3 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Silikoni ja ABS
  Äänekkyys Keskitaso
  Ladattava 1 x AAA paristot (ei mukana)
  Matkaturvallinen Ei
  Sinful Curved Värisevä Eturauhashieroja

  Stimuloi eturauhasta

  1 of 3

  Ergonominen muotoilu

  2 of 3

  Tukeva stopperi ja tehokas stimulaaatio

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Sinful Curved Värisevä Eturauhashieroja arvostelut

  Yhteenveto

  Sinful Curved Värisevä Eturauhashieroja on hyvin vahasti muotoiltu eturauhashieroja, joka on tarkoitettu nimenomaan miesten käyttöön. Anaalivibraattorin varsi on suhteellisen ohut, joten se on helppo asettaa sisään ilman sen isompaa kokemustakaan. Kurvikkaan muotoilun avulla sauva osuu tehokkaasti eturauhaseen, ja värinätasoilla lelun vibraatiota on helppo kontrolloida. Värinätasoja olisi voinut lelussa olla enemmän, mutta 5 tasollakin tulee kuitenkin toimeen. 

  Sinful Curved Värisevä Eturauhashieroja tuntuu välillä käytössä hieman lipsuvan pois paikiltaan, mutta jos siitä pitää kiinni, ei pienestä liukumisesta ole haittaa. Vibraattorin kahvasta saa myös tukevan otteen, ja lelua on helppo ohjailla osumaan juuri oikeisiin paikkoihin. Ehdottomasti helppokäyttöinen lelu, oka sopii kooltaan myös aloittelijoille.

  Sinful Keskikokoinen Anaalivibraattori

  Click Here
  Click Here
  84%
  Design
  82%
  Helppokäyttöisyys
  42%
  Laatu
  92%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.8/5
  Sinful Keskikokoinen Anaalivibraattori

  Sinful Keskikokoinen Anaalivibraattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Sinful Keskikokoinen Anaalivibraattori on yksinkertaisen tyylikäs anaalileikkeihin tarkoitettu vibraattori, josta ei puutu kokoa eikä tehoa. Sinful Keskikokoinen Anaalivibraattori on tarkoitettu hieman kokeneemmille käyttäjill sen suurehkon koonsa vuoksi. Vibraattori on täyttävän tuntuinen sisällä, ja pyöristetyn muotosa vuoksi kuitenkin helppo asettaa paikalleen.

  Sinful Keskikokoinen Anaalivibraattori on varustettu säätönappulallla josta värinän saa paniettua päälle tai pois. Pituutta vibraattorilla on 12,3 senttiä, ja paksuimmasta kohtaa halkaisilajtaan se on 3,5 senttiä. Sinful Keskikokoisen Anaalivibraattorin kanssa suositellaan käytettäväksi vesipohjaista liukuoidetta. Tuote on vedenkestävä, joten se sopii myös suihkussa käytettäväksi. Vibraattori toimii yhdellä  AAA-paristolla, joka ei tule tuotteen mukana.e

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Sinful Anaalivibraattori
  Värinätasot 1
  Pituus 12,3 cm
  Halkaisija 3,5 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Silikoni ja ABS
  Ladattava 1 x AAA (ei mukana)
  Matkaturvallinen Ei
  Sinful Keskikokoinen Anaalivibraattori

  Helppo asettaa sisään

  1 of 3

  Kapea muotoilu

  2 of 3

  Laadukas materiaali

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Sinful Keskikokoinen Anaalivibraattori arvostelut

  Yhteenveto

  Sinful Keskikokoinen Anaalivibraattori on hämmästyttävän edullinen vibraattori, ja siitä ei kuitenkaan huomaa alhaista hintaa laatunsa puolensa. Vibraattori on samassa kategoriassa valmistusmateriaalinsa puolesta kuin moneja kymppejä kalliimatkin anaalivibraattorit. Ainaona miinuksena muihin anaalivibraattoreihin verrattuna on tämän tuotteen vähäiset värinäasetukset; lelun värinä on joko päällä tai pois päällä, eikä säädettävviä värinätasoja ole.

  Jos värinätasojen puuttuminen ei ole kuitenkaan kriittinen tekijä lelua hankkiessa, on Sinful Keskikokoinen Anaalivibraattori muuten erittäin toimiva anaalivibraattori. Suoran ja pyöristetyn muotonsa vuoksi se liukuu hyvin sisään, ja on erittäin täyttävän tuntuinen. Koonsa puolesta se sopiikin parhaiten jo hieman kokeneimmille käyttäjille. Sinful Keskikokoinen Anaalivibraattori on hintalaatusuhteensa puolesta tämän vertailun voittaja!

  Nexus Ace Ladattava Pieni Anaalivibraattori Kaukosäätimellä

  Click Here
  Click Here
  95%
  Design
  87%
  Helppokäyttöisyys
  75%
  Laatu
  88%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4.6/5
  Nexus Ace Ladattava Pieni Anaalivibraattori Kaukosäätimellä

  Nexus Ace Ladattava Pieni Anaalivibraattori Kaukosäätimellä

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Nexus Ace Ladattava Pieni Anaalivibraattori Kaukosäätimellä on kysi markkinoiden ensimmäisistä anaalivibraattoreista, jotka toimivat kaukosäätimellä! Nexus Acen kaukosäätimen kantomatka on jopa huimat 15 metriä, ja se antaa avaimet monenlaisiin leikkeihin kumppanisi kanssa, myös vaikka julkisilla paikoilla…

  Nexus Ace Ladattava Pieni Anaalivibraattori Kaukosäätimellä on valmistettu sametinpehmeästä silikonista, ja sen pallomainen varsi on helppo asettaa sisään. Kaukosäätimestä löytyy on-off nappula, ja kaukosäädin on langaton. Vibraattori itsessään toimii yhdellä CR2032 -paristolla, joka tulee mukana pakkauksessa. Nexus Ace anaalivibraattorin kanssa kannattaa käyttää vesipohjaista liukuvoidetta.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Nexus Ace Anaalivibraattori
  Värinätasot 6
  Pituus 10 cm
  Halkaisija 3 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Materiaali Silikoni
  Ladattava 1 x CR2032-paristo (mukana)
  Matkaturvallinen Ei
  Nexus Ace Ladattava Pieni Anaalivibraattori Kaukosäätimellä

  Silkinpehmeä materiaali

  1 of 3

  Stimuloiva design

  2 of 3

  toimii kaukosäätimellä

  3 of 3

  Videot

  Yhteenveto

  Nexus Ace Ladattava Pieni Anaalivibraattori Kaukosäätimellä tuo paljon uusia mahdollisuuksia ja pirisitystä seksielämään, sillä tämä ei ole vain tavallinen anaalivibraattori, vaan Nexus Ace tuo mukanaan kaukosäädin -toiminnon! Anaalivibraattorin värinää on helppo säädellä kaukosäätimen avulla, ja säätimen kantomatka yltää pitkälle. Kaukosäädin helpottaa niin itsetyydyttämistä ,kuin myös antaa monia mahdollisuuksia erilaisiin leikkeihin pariskunnille – kaukosäätimen kantomatka riittää hyvin kotioloissa, mutta toimii myös hyvin vaikka julkisillakin paikoilla…

  Nexus Ace Ladattava Pieni Anaalivibraattori Kaukosäätimellä on laadukkaasti valmistetttu ja miellyttävän tuntuinen. Vaikka värinävaihtoehtoja saisi olla lelussa enemmän, on kaukosäädin silti erittäin iso plussa, ja tämän testaamisen jälkeen jäin kaipamaan kaukosäädintä muihinkin anaalivibraattoreihin.

  Lovense - Hush Butt Plug, Medium

  Click Here
  82%
  Design
  74%
  Helppokäyttöisyys
  71%
  Laatu
  83%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4/5
  Lovense - Hush Butt Plug, Medium

  Lovense - Hush Butt Plug, Medium

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Lovense – Hush Butt Plug, Medium on uudenaikainen anaalivibraattori, joka hyödyntää bluetooth-tekonologiaa ja mahdollistaa vibraattorin säätelemisen puhelimen avulla ladattavalla sovelluksella!  Anaalivibraattorin sovellus on saatavissa niin Android kuin iPhone -puhelimille ilmaiseksi, ja sovelluksen avulla vibraattossa voi käyttää lähes loputtomasti erilaisia värinäohjelmia.

  Lovense – Hush Butt Plug, Medium on pituudeltaan 12 senttiä pitkä, ja halkaisijaltaan 4,45 senttiä paksuimmasta kohtaa mitattuna. Anaalivibraattori on vedenkestävä, ja sen käyttöä suositellaan vesipohjaisen liukuvoideen kanssa. Lovense – Hush Butt Plug, Medium on valmistettu sileäpintaisesta silikonista.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Lovense - Hush Butt Plug
  Värinätasot 5
  Pituus 12 cm
  Halkaisija 4,45 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Materiaali Silikoni
  Ladattava Kyllä, USB-johto
  Matkaturvallinen Ei
  Lovense - Hush Butt Plug, Medium

  5 värinätasoa

  1 of 3

  Yhdistyy älypuhelinsovellukseen

  2 of 3

  Ergonominen stopperi

  3 of 3

  Videot

  Yhteenveto

  Lovense – Hush Butt Plug, Medium on älykäs ja nykyaikainen anaalivibraattori, jonka kanssa on hauksa leikkiä ja testailla eri v’rinohjelmia. Älypuhelnsovellusella säädeltäviä dildovibraattoreja lytyy markkinoilta suhteellisen paljon , mutta anaalivibraattoreja on vielä vaikea löytää. Siksi Lovense – Hush Butt Plug, Medium olikin oikein piristävä lelu, joka on melkein koukuttava!

  Pienen kokonsa vuoksi anaalivibraattori sopii hyvin myös aloittelijoille. Lelua ei ole pakko käyttää sovelluksen kanssa, mutta puhelimen kautta vibraattorin säätely oli helppoa. Sovellus oli myös helppoköyttöinen, ja sen asetukset oli äärimmäisen helppo oppia, joten sinun ei siis tarvitse olla haka tietotekniikan kanssa käyttääksesi kaikkia tämän anaalivibraattorin ominaisuuksia.

  RealRock - Oscar 6"

  93%
  Design
  79%
  Helppokäyttöisyys
  85%
  Laatu
  82%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  RealRock - Oscar 6"

  RealRock - Oscar 6"

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  RealRock – Oscar 6″ on nimensä mukaisesti aidon peniksen näköinen anaalidildo. Oscar on juuri sopivan kokoinen ja toteuttaa villeimmätkin unelmasi – se on valmistettu liukumaan anaaliin paremmin kuin tavalliset dildot, ja Oscar tyydyttää sinut varmasti 10 eri värinäasetuksella. 

  RealRock – Oscar 6″ anaalidildoa on saatavilla niin vaaleassa ihonvärissä kuin myös mustassa värissä. Anaalivibraattorin juuressa on myös voimakas imukuppi, jsta vibraattorin voi kiinnittää esimerkiksi seinään tai lattiaan ja ratsastaa sillä elämänsä kyydit. Vibraattori toimii kahdella AAA-paristolla, jotka tulevat tuotteen mukana. Halkaisijaa dildolla on noin 2,5 senttiä, ja sen kokonaispituus on 15 senttiä.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet RealRock - Oscar 6"
  Värinätasot 10
  Pituus 15 cm
  Halkaisija 3,5 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Materiaali Kumi
  Ladattava 2 x AAA paristot (mukana)
  Matkaturvallinen Ei
  RealRock - Oscar 6"

  Aidonkaltainen muotoilu

  1 of 3

  Imukuppikiinnitys

  2 of 3

  Johdollinen kaukosäädin

  3 of 3

  Kaikki käyttäjienRealRock - Oscar 6" arvostelut

  Yhteenveto

  RealRock – Oscar 6″ muistuttaa hyvin paljon tavallista dildovibraattoria, ja mikään ei estä sen käyttämistä myös emättimessä! RealRock – Oscar 6″ on täydellinen vibraattori, jos etsit aidon nköistä vibraattoria, joka ei ole liian iso myöskään anaaliin. Vaikka Oscar on 15 senttiä pitkä, siitä ei ole onneksi tehty liian paksua, vaan 3,5 halkaisijalla se on helppo asettaa sisään anaaliin. 

  RealRock – Oscar 6″ anaalivibraattorista ei ole oikeastaan mitään negatiivista sanottavaa – se taipuu moneen, ja imukuppikiinnitys vibraattorissa on myös mahtava. Imukuppi ottaa parhaiten kiinni sileille ja puhtaille pinnoille, ja RealRock – Oscar 6″opii täydellisesti myös suihkukaveriksi. Oikeastaan ainoana kysymyksenä on, etsitkö aidonkaltaista ja dildomaista naaalivibraattoria, vai perinteistä anaalitappivibraattoria. 

  Vibrating butt plug with led light

  Click Here
  Click Here
  76%
  Design
  81%
  Helppokäyttöisyys
  77%
  Laatu
  81%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  Vibrating butt plug with led light

  Vibrating butt plug with led light

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

   Vibrating butt plug with led light ei ole aivan tavallinen anaalitappi tai vibraattori, vaan siinä on vibraattorin lisäksi LED-valo! Yllätä kumppanisi tällä hauskalla anaalivibraattorilla, jonka valoja voi myös säädellä.

   Vibrating butt plug with led light  anaalivibraattorissa on 7 värinä- ja pulsaatio-ohjelmaa, jonka lisäksi LED-valoasetuksia löytyy 5 kappaletta. Käyttöpituutta tapilla on noin 7 senttiä, ja se on paksuimmasta kohdasta halkaisijaltaan noin 3,5 senttiä.   Vibrating butt plug with led light on ladattava, ja sen mukana tulee USB-johto lataukseen. Anaalivibraattori kestää yhtäjaksoisessa käytössä noin 60 minuuttia yhdellä latauskerralla.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Vibrating butt plug - led light
  Värinätasot 7 värinää, 5 valo-ohjelmaa
  Pituus 9,4 cm
  Halkaisija 3,5 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Materiaali Silikoni ja ABS
  Ladattava Kyllä, USB-johto
  Matkaturvallinen Ei
  Vibrating butt plug with led light

  Pyöristetty anaalitappi

  1 of 3

  7 värinätasoa

  2 of 3

  LED-valo

  3 of 3

  Yhteenveto

   Vibrating butt plug with led light anaalivibraattori on ehdottomasti tunnelmaa keventävä lelu makuuhuoneeseen. Jos kumppanisi ei ole tosikko ja häneltä löytyy pilkettä silmäkulmasta, tulee hän varmasti ilahtumaan positiivisesti yllättäessäsi hänet tällä anaalitapilla! Vaikka tämän anaalitapin LED-ominaisuus ottaa ensimmäisenä silmään, on itse anaalitappi oikein varteenotettava ja tyydyttävä.

  Anaalivibraattorin 7 värinäohjelmaa ovat kaikki erilaisia, ja hyvin intensiivisiä. Jos LED-valot tuntuat olevan liikaa, niitä ei ole pakko laittaa päälle – näin anaalivibraattoria voi käyttää myös tavallisena vibraattorina, jossa se hoitaa tehtävänsä varsin mallikkaasti. 

  LELO Loki Wave Eturauhashieroja

  Click Here
  Click Here
  Click Here
  Click Here
  93%
  Design
  86%
  Helppokäyttöisyys
  91%
  Laatu
  84%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.4/5
  LELO Loki Wave Eturauhashieroja

  LELO Loki Wave Eturauhashieroja

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  LELO on ruotsalainen, ylellisistä ja laadukkaista luksusseksileluista tunnettu tuotemerkki. LELOn vibraattorit ovat kaikkein tunnetuimpia, mutta tällä kertaa tuotesarjaan on lisätty myös eturauhashieroja miehille! LELO Loki Wave Eturauhashieroja on ergonomisesti muotoiltu hieromaan niin eturauhasta kuin väilihaakin, ja sen 10 väirnätasoa antaa sinulle juuri niin pehmeää kuin kovaa stimulaatioita kuin haluat.

  LELO Loki Wave Eturauhashieroja löytää muotoilunsa ansiosta eutrauhasen helposti, ja tukevalla kahvalla on helppo kohdistaa anaalivibraattorin pää juuri parhaimmilta tuntuviin pisteisiin. Juuressa oleva lyhyempi sauva painautuu välilihaan, jossa sen värinä tiivistää sauvan tuomaa stimulaatiota entisestään. LELO Lokissa on ladattava akku, ja lelu itsessään on valmistettu pehmeästä silikonista ja ABS-muovista.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet LELO Loki Wave
  Värinätasot 10
  Pituus 20 cm, 9 cm sisäänasetettavaa
  Halkaisija 3,8 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Materiaali Silikoni ja ABS
  Ladattava Ladattava akku, USB-johto
  Matkaturvallinen Ei
  LELO Loki Wave Eturauhashieroja

  Ergonominen muotoilu

  1 of 3

  Välilihan stimulaatio

  2 of 3

  10 värinäohjelmaa

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien LELO Loki Wave Eturauhashieroja arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  LELO on pääosin naisille tarkoitetuista luksustason seksileluista tunnettu brändi, jonka kaikki tuotteet ovat suhteellisen korkeahintaisia. Tällä kertaa LELO on valmistanut eturauhashierojan miehille, ja tämä tuote todella vastaa luksusbrändin laatutasoa ja oletuksia. LELO Loki Wave Eturauhashieroja on kieltämättä arvokas hinnaltaan, mutta sen jokainen kurvi on huolellisesti suunniteltu tuomaan maksimaalisen nautinnon käyttäjälle. Värinätasot eivät tunnu liian jysähtäviltä korkeallakaan teholla, vaan hierovat samettimaisen pehmeästi.

  LELO Loki Wave Eturauhashieroja varsi on muhkea, ja vibraattorin päällä osuu eturauhaseen suhteellisen helposti. Akku kestää uutena luvatun 2 tuntia jatkuvaa käyttöä, ja akun loppuessa se on ladattavissa USB-johdolla. Jos etsit stimuloivampaa vaihtoehtoa anaalitapille, on LELO Loki Wave Eturauhashieroja ehdottomasti ylellinen valinta itsensä hemmotteluun.

  Toimiiko anaalivibraattori niin miehillä kuin naisilla?

  Anaalivibraattoria voi käyttää niin miehetkin kuin naisetkin, mutta vibraattorin mallin valintaan kannattaa kiinnittää huomiota. Eturauhasvibraattorit ovat nimenomaan tarkoitettu miehille, ja ne on varta vasten muotoiltu niin, että vibraattori osuu täsmällisesti eturauhaseen. Useimmiten eturauhasvibraattorin varsi on hieman käyrä ja kumpuileva, ja vibraattorin pää kapenee pyöristettyyn ja muotoiltuun päähän, jolla on helppo löytää ja stimuloida eturauhasta. 

  Anaalivibraattori

  Eturauhasvibraattori ei ole ihanteellinen naisille, sillä naisilla ei ole eturauhasta. Näinollen eturauhasvibraattorin tarkasta muotoilusta ei oikeastaan ole hyötyä naisille, vaikka mikään ei tietenkään estä eturahasvibraattorin käyttöä. Kuitenkin tavallinen anaalivibraattori on useimmiten naisille tyydyttävämpi – anaalivibraattori stimuloi tehokkaasti anusaukkoa koko mitalta, ja anaalivibraattoria voi myös liikutella helpommin edestakaisin, kun taas eturauhasvibraattori on suunniteltu nimenomaan hieromaan yhtä tiettyä pistettä. 

  Anaalivibraattoreita on olemassa eri mallisia, ja esimerkiksi moottoroidut anustapit ja dildonmalliset anaalivibraattorit sopivat niin miehille kuin naisillekin. Vibraavia anaalitappeja yleensä käytetään iin, että ne asetetaan paikalleen, ja jätetään anusaukkoon esimerkiksi yhdynnän ajaksi. Vibraavaa anaalidildoa yleensä käytetään simuloimaan yhdyntää, ja dildovibraattorista saa eniten nautintoa työntömäisillä liikkeillä.

  Joka tapauksessa anaalivibraattorit ovat uniseksuaalisia leluja, joista voivat nauttia niin miehet kuin naisetkin. Kannattaa vain pitää mielessä, että eturauhashieroja on ainoa lelu, joka on tarkoitettu nimenomaan miehille. Muistathan myös, että anaalilelua ei ole hyvä ajkaa kumppanin kanssa hygieniasyistä.

  Miksi käyttää anaalivibraattoria?

  Anusaukon stimulointi ja anaalileikit avaavat oven aivan uuteen seksin osa-alueeseen, josta voivat nauttia niin miehet kuin naisetkin. Anusaukossa on paljon herkkiä hermopäätteitä, ja niiden stimuloiminen tuo täysin uusia tuntemuksia verrattuna vaginan tai peniksen stimulointiin.

  Miesten eturauhanen sijaitsee peräsuolen edessä virtsarakon alapuolella. Eturauhanen on hyvin herkkä piste, jonka avulla miehet voivat saavat orgasmin jopa ilman että penistä stimuloidaan. Eturahasorgasma kuvaillaan usein hyvin intensiiviseksi ja erilaiseksi kuin peniksen stimuloinnista saatavat orgasmit, ja siksi eutrauhaskiihottimet ovatkin nousseet suosituksi seksileluksi miesten keskuudessa. 

  Anaalivibraattori

  Myös naiset voivat nauttia anusaukon stimuloinnista vaikka naisilla ei eturauhasta ole. Anusaukon lukuisat hermopäätteet ovat hyvin herkkiä, ja niiden stimulointi tuntuu varsin kiihottavalta. Sukupuoleen katsomatta ovat anaalileikit myös usein mielletty astetta tuhmemmiksi, joten anaalilelujen, kuten anaalivibraattorin mukaan ottaminen seksileikkeihin tuo ripauksen maustetta ja tuhmempia leikkejä. 

  Monet naiset nauttivat myös anaalitapista tai anaalivibraattorista yhdynnän aikana – anaalivibraattorit ja moottorisoidut anustapit stimuloivat anusaukkoa, ja täyteläinen tunne saa vaginayhdynnän tuntumaan entistä tiukemmalta ja intensiiviseltä.

  Anaalivibraattorilla onkin siis monia käyttötarkoituksia, ja sitä voi käyttää monipuolisesti erilaisissa leikeissä niin yksin kuin yhdessä kumppanin kanssa. Parhaimmillaan anaalivibraattori rikastaa seksielämää, ja opettaa löytämään uusia nautintoja omasta kehosta.

  Sattuuko anaalivibraattorin käyttäminen?

  Anaalivibraattorin käytön ei kuulu sattua. Ensimmäisillä kerroilla anaaliseksiä tai anaalileikkiä kokeillessa, lelun asettaminen anusaukkoon voi tuntua epämukavalta. Anaaliseksi ei kuitenkaan koskaan saa sattua, ja jos tunnet kipua, lopeta heti. Anusaukko ei kosteuta itse itseään, joten riittävä määrä liukuvoidetta on myös tärkeää anaalileluja käytettäessä. Seksilelujen kanssa suositellaan käytettäväksi vesiluikoista liukuvoidetta.
  Alta löydät parhaat vinkkimme, miten anaalileikit eivät satu ja saat parhaimman nautinnon:

  Anaalivibraattori

  1. Käytä tarpeeksi liukuvoidetta

  Liukuvoiteen käyttö anaalileikeissä on ehdotonta. Käytä vesiliukoista liukuvoidetta, ja varmista että käytät liukuvoidetta tarpeeksi. Laita liukuvoidetta anusaukon päälle, ympärille, ja sivele sitä myös lelun päälle taataksesi tarpeellisen liukuvuuden mukavuuden takaamikseksi. Jos liukuvoidetta on liian vähän, aiheuttaa lelu kitkaa ja epämukavuuden tunnetta.

  2. Rentoudu
  Moni helposti jännittää anaaliseksiä, ja jännittyneenä on mahdotonta rentouttaa anusaukkoa. Jos anusaukkoa ei pysty rentouttamaan, tuntuu lelun sisäänasettaminen väkinäiseltä ja voi helposti sattua. Varmista että olet rentoutunut, ja aloita lelulla leikkiminen asteittain.

  3. Osta sopivan kokoinen lelu
  Varsinkaan aloittelijan ei kannata lähteä ostamaan liian suurta lelua ainakaan ensimmäiseksi lelukseen. Anusaukon tulee tottua lelun sisäänasettamiseen, ja pienen totuttelun jälkeen anaaliseksi sujuu huomattavasti helpommin, joten totuttelu kannattaa aloittaa pienemmällä lelulla. Lelu kannattaa asettaa sisään vaiheittain, ja jos syvemmälle työntäminen sattuu, käytä lelua ensin jonkin aikaa mukavuusalueella, ja sitten asteittain etene jälleen pidemmälle.

  4. Aloita sormella

  Etenkin jos ostamasi anaalivibraattori on suurikokoinen, voi ja kannattaakin lämmitellä sormella ennen lelun käyttöön ottoa. Näin varmistat, että olet rentoutunut ja päässyt tunnelmaan, ja lelun asettaminen sisälle onnistuu huomattavasti helpommin. Muista käyttää tarpeeksi liukuvoidetta nin sormien kuin anaalivibraatorikinkin kanssa.

  Miten ostaa paras anaalivibraattori

  Varsinkin ensimmäisen anaalivibraattorin valitseminen 
   voi olla vaikeaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimman anaalivibraattorin helposti!

  Tarvittu aika: 15 minutes
  Kokonaiskustannus: Riippuu tuotteesta

  Tarvitut työkalut:

  Lista parhaista anaalivibraattoreista (tämä sivu)

  Tarvitut materiaalit:

  Maksuväline ostamiseen

  Step-by-step ohjeet

  Parhaan anaalivibraattorin löytäminen
  On luonnollista että haluat löytää parhaan mahdollisen anaalivibraattorin Tuotevalikoiman paljoudessa joutuu kuitenkin helposti epätoivoon. Jotta valitseminen olisi helppoa, olemme luoneet tämän sivun ja listanneet parhaat anaalivibraattorit puolestasi.
  1-3.png
  Älä käytä kallista aikaasi etsimiseen
  Nettikaupoissa tulee helposti tuhlattuja tunteja oikeaa tuotetta etsiessä. Olemme koonneet oikeiden asiakkaiden arvosteluja, blogiarvosteluja sekä suosituksia, jotta löytäisit juuri sinulle sopivan anaalivibraattorin.
  2-2.png
  Lue suosituksemme
  Kaikki tieto jonka tarvitset, on koottu tälle sivulle aina ekspertiemme mielipiteistä käyttäjien kokemuksiin. Käymällä läpi tämän sivun tuotteet, kartoitat helposti tuotevaihtoehdot tuhlaamatta aikaasi.
  3-1.png
  Valitse jokin listatuista nettikaupoista
  Kun olet päättänyt haluamasi tuotteen, voit tilata sen helposti listaamistamme nettikaupoista. Kaikki sivuillamme olevat kaupat ovat suomalaisia, ja postittavat tuotteet luotettavasti ja nopeasti.
  4-1.png
  Valmis! Nyt olet onnellinen anaalivibraattorin omistaja.
  Tilaamasi anaalivibraattori postitetaan huomaamattomassa paketissa suoraan kotiovellesi tai valitsemaasi postin toimipisteeseen. Olemme varmistaneet, että pakettien ulkopuolelta ei näe lähettäjää, ja paketit toimitetaan anonyymissa postipaketissa.
  5-1.png

  Step

  Miten käyttää anaalivibraattoria

  Anusaukossa on tuhansia hermopäätteitä, joiden stimuloiminen kiihottaa ja tuntuu miellyttävältä. Miehillä eturauhasen kiihottaminen tuntuu varsin hyvältä, ja monet miehet voivat saada intensiivisiä orgasmeja pelkästään eturauhasta stimuloimalla. Eturauhanen sijaitsee paksusuolen takan niin, että sitä pääsee stimuloimaan parhaiten anusaukon kautta. Anaalivibraattorin kyttö on nautinnollista, tuhmaa, ja tuo erilaisia uusia kokeilumahdollisuuksia seksielämään!

  Miten puhdistaa anaalivibraattori

  Anaalivibraattorit ovat useimmiten vedenkestäviä, ja ne voi puhdistaa tavallisella saippualla tai seksilelujen puhdistusaineella. Huuhtele anaalivibraattori kauttaaltaan huolellisesti, puhdista saippualla, huuhtlee pesuaine pois, ja kuivaa vibraattori ennen sen säilyttämistä. Vibraattorin juuren kanssa tulee olla varovainen, jos vibraattori ei ole kokonaan vedenkestävä. Muistathan, että anaalivibraattoria ei tule käyttää anaalissa ja emättimessä samalla käyttökerralla, vaan lelu tulee puhdistaa välillä, jos sitä on tarkoitus käyttää molemmissa aukoissa.

  Videot anaalivibraattorin puhdistuksesta

  Alta löydät muutamia englanninkielisiä videoita anaalilelujen puhdistuksesta, ja siitä miten mahdollinen pinttynyt haju on helppo poistaa leluista. Ohjeet pätevät kaikkiin silikonista tai muovista valmistettuihin seksileluihin, vaikka videoissa käsitelläänkin erityisesti anaalileluja.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *