Seksikauppa Oulu – vaihtoehtoja seksikaupan löytymiseksi ei ole kuin kaksi, näistä seksikaupoista saat niin hyvin mahtavia leluja kuin hauskoja lahjojakin. Leluja ja tarvikkeita on laidasta laitaan tarjolla aina asuista välineisiin. Molemmilla kaupoilla on myös verkkokauppa, sekä muuta oheistoimintaa. Myymälöistä voi löytyä paljon mieleisiä leluja, kun niitä läjhtee kaikessa rauhassa etsimään.

Jos mielessäsi on kuitenkin joku tietty lelu, niin yleensä helpointa on ostaa se suoraan verkkokaupasta, eikä kierrellä eri liikkeitä. Verkkokaupoista pääset usein haku toiminnolla hakemaan suosikkiasi. Myös Kaalimadon ja Sinfulin verkkokaupat palvelevat laajalla valikoimallaan. Heiltä löytyy paljon tuotteita, joita voit tilata kotiin myös Oulussa. Sivuihin tyutustuminen siis kannattaa.

Seksikauppa Oulu tarjoaa erilaisia leluja, nautinnon välineitä sekä hupitarvikkeita. Liikkeitä ei ole montaa, mutta leluja ja tarvikkeita löytyy liikkeistä kuintenkin hyvin paljon ja jokaiseen makuun. Niihin tutustuminen kannattaa, sillä voit löytää uusia suosikkeja. Seksilelujen maailmassa uutuuksia onkin siis hyvin paljon.

Suosittelemme seuraavia 2 suurinta verkkoseksikauppaa Suomessa:

Oulu Seksikauppa Map

Erotiikan Aika

Osoite

 Asemakatu 18

90100 Oulu

Aukioloajat

Maanantai10:00 – 18:00
Tiistai10:00 – 18:00
Keskiviikko10:00 – 18:00
Torstai10:00 – 18:00
Perjantai10:00 – 18:00
Lauantai10:00 – 16:00
SunnuntaiSuljettu

Puh:

+358440690692

Arvostelujen yhteenveto

Erotiikan-Aika

Erotiikan Aika -seksikauppa Oulu

Erotiikan Aika on intohimolla, rakkaudella ja tyylillä perustettu liike sinulle, hänelle ja teille yhdessä. Laajasta valikoimasta löydät seksiasut, asusteet, kirjat, lehdet, välineet, voiteet, dvd:t, hupitavarat, peruukit ja muut rooliasusteet, kengät, korut, tuoksut, makeiset ja paljon muuta. Täältä on myös dvd:n vuokraus- ja katselumahdollisuus. Myymälässä on huomattavasti laajempi valikoima kuin verkkokaupassa. Kaipaatko siis bondage välineitä villimpään illan viettoon vaiko esimerkiksi Magic Wandia hellempään hetkeen?

Erotiikan aika tarjoaa seksitarvike kaupan ohella myös kutsuja, jälleenmyyntiä, sekä seksuaalineuvontaa. Tarjolla on myös erilaisia tapahtumia eri aihepiirien keskellä. On sidontaa, keskustelua sekä pikkujouluja ja paljon muuta. Tutustumisen arvoinen paikka. Eli tarjontaa löytyy hyvin myös muutakin kuin vain ja ainoastaan erotiikka välineiden myynnin parista.


Queen Desiree

Osoite

Uusikatu 35

90100 Oulu

Aukioloajat

Maanantai09:00 – 17:00
Tiistai09:00 – 17:00
KeskiviikkoSuljettu
TorstaiSuljettu
PerjantaiSuljettu
Lauantai11:00 – 15:00
SunnuntaiSuljettu

Puh:

+358504683802

Arvostelujen yhteenveto

Erotiikkaliike-Oulu-Queen-Desiree-1

Queen Desiree -seksikauppa Oulu

Queen Desiree tarjoaa vähän joka sortin palvelua. Tarjolla on niin erotiikkatarvikkeita kuin myös verkkokauppa. Tarjolla onkin seksitarvikkeita joka sorttia erilaisiin tarkoituksiin. On miehille ja naisille erilaisia leluja, on välineitä niin seksiin yksin kuin yhdessäkin. Tarjolla on myös asuja sekä muita seksiin liittyviä tarvikkeita suhteellisen monipuolisesti aina klitoriskiihottimista alkaen. Tarjolla onkin leluja sekä itsetyydytykseen, kuten masturbaattoreita, että yhdessä leikkimiseen kutern parivibraattoreita.. Verkkosivusto löytyy, mutta sivusto on hyvin sekava, joten helpompaa lienee käydä kivijalkamyymälässä.

Queen desiree tarjoaa seksitarvike kaupan ohella myös kutsuja, pari- sekä seksuaaliterapiaa, juttuseuraa, erilaisia fantasia nauhoitteita. Tarjolla onkin siis perinteristen erotiikkavälineiden myynnin lisäksi paljon muutakin toimintaa. Aukiolo ajat riippuvat siitä, millaista palvelua olet hakemassa.

Seksikauppa Oulu

Oulu on matkailijoiden suosiossa oleva yliopistokaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Oulussa onkin paljon nähtävää, kuten Oulun linna ja Oulun tuomiokirkko,Illan vietto mahdollisuudet ovat myös suuret Oulussa. Sikai Oulu onkin mainio paikka esimerkiksi vapaa-ajan viettoon.
Jos Oulussa ollessasi huomaat, että kaipaisit loppu illaksi jonkinlaisia seksileluja, niin Queen Desiree ja Erotiikan aika palvelevat Oulussa. Molemmista kaupoista voit löytää miellyttäviä leluja. Myös verkkokaupoista voit löytää mieleisiäsi tuotteita. Onko mielessä kenties kiihotinkuulat vai kenties jotain erikoisempaa kuten esimerkiksi penispora? Kaikkea ihanaa voit kaupoista löytää.

Kuvia erilaisista erotiikkakaupoista

Usein kysytyt kysymykset

Mistä löydän seksikaupan Oulusta?

Oulussa ei ole kuin kaksi erotiikka kauppaa. Erotiikan Aika AsemakadullaHotelli Apolloa vastapäätä ja Oulun Queen Desiree Uusikadulla.

Mitä eroottisia kauppoja on Oulussa?

Oulussa on seksikauppoja, jotka myyvät vietteleviä alusvaatteita ja eroottisia välineitä. Samalla tarjolla on myös niin DVD:itä, BDSM tarvikkeita, erilaisia fetissi tarvikkeita sekä tarpeellisia liukuvoiteita, kondomeja sekä muita tarvikkeita.

Mikä on paras BDSM seksikauppa Oulussa?

Erikseen sellaista ei ole, mutta molemmista kaupoista löytyy paljon erilaisia tarvikkeita. Erotiikan Aika on hieman kattavampi valikoimaltaan.

Kuinka kauan seksikauppa Oulussa on auki?

Kellonaikoja ei ole säädelty, mutta yleisesti klo 18-21 välillä menevät erotiikka liikkeet kiinni. Osa on avoinna vain maanantaista perjantaihin.

Mikä on Oulun suurin seksikauppa?

Todennäköisesti Erotiikan Aika, mutta molemmilla kaupoilla on hyvin laajat verkkokaupat sekä muut palvelut.

Muissakin Suomen kaupungeissa on seksikauppoja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *