Pienet Dildot – Parhaat testissä

Pienet dildot ovat samanlaisia kuin muutkin dildot, mutta kooltaan pieniä. Ne voivat olla lyhyitä tai kapeita tai sekä että. Yleensä ne soveltuvat parhaiten aloittelijoille, mutta myös kokeneet voivat niistä nauttia.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Klikkaa tästä nähdäksesi laajempi valikoima pieniä dildoja

FAQ

Pienet dildot voivat olla esimerkiksi aloittelijoille hyvä tapa aloittaa dildojen käyttö. Toisaalta samalla pienet dildot soveltuvat erittäin hyvin myös anaalistimulaatioon. Kokonsa puolesta ne ovatkin oivallisia sekä aloittelijoille, että anaalileikkeihin.

Jokainen tuntee eri tavalla. Se mikä toiselle on nautinnollista, ei kuitenkaan välttämättä ole nautinnollista toiselle. Pienet dildot voivat tuntua erittäin hyvältä ja mahdollistaa erittäin suuria orgasmeja. Käyttötapa luonnollisesti vaikuttaa myös kokonaisuuteen.

Kyllä, dildojen käyttö ei ole vain yhdelle ihmistyypille. Pienet dildot soveltuvat sekä vaginaaliseen, että anaaliseen käyttöön erittäin hyvin.

Liukuvoidetta suositellaan käytettäväksi. Näin lelu liukuu paremmin, eikä ikäviä tuntemuksia tule. Usein suosituksena on vesipohjainen liukuvoide. On kuitenkin hyvä huomioida, että erilaisille materiaaleille soveltuvat erilaiset liukuvoiteet.

Eivät. Pienet dildot ovat usein kohtuullisen hintaisia. Hinnat pyörivät usein 20 € tietämillä, mutta sekä kalliimpia, että halvempia on mahdollista löytää.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  King Cock Clear Dildo

  Testivoittaja

  98%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  96%
  Laatu
  98%
  Hinta
  97%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5

  King Cock Clear Dildo

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  King Cock Clear Dildolla pääset tutustumaan itsetyydytyksen nautinnolliseen mailmaan. Pienehkön kokonsa vuoksi se soveltuu ensikertalaisille seksilelujen käyttäjille, ja antaa tyydytyksen jota tulet haluamaan lisää.

  Joustavasta mutta samalla jämäkästä TPE materiaalista valmistettu dildo ei sisällä lainkaan Ftalaatteja ja on turvallinen käyttää. Kokonaispituus tällä kirkkaalla rakastajalla on 13 cm ja sisään menevä pituus on 9 cm, kapea varsi leveimmillään on vain 2,5 cm.  

  Kirkasta väriä koristavat pullottavat suonet, hyvin erottuva terska ja kiinteät kivekset. Tunnet siis tämän antamaa mielihyvää jokaisella työnnöllä ja saat terskan pään kohdistumaan kohtiin, joissa aistisi ovat herkimmillään. Dildon pohjassa on tehokas imukuppi, joka pysyy tiukasti paikoillaan tasaisella ja sileällä pinnalla.

  Näin ollen kätesi jäävät vapaikis ja voit kokea täysivaltaista nautintoa, kun dildo hoitelee sinua sisäisesti, ja kätesi hyväilevät vartalosi muita erogeenisiä alueita. Dildo voi käyttää myös mainiosti parileikkeihin, sillä se soveltuu myös valjaskäyttöön.  Ota siis ilo irti yksin tai yhdessä, ja eroottisen kuumat leikit vievät sinut tai teidät kohti nautinnon lähdettä.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet King Cock Clear Dildo
  Pituus 13 cm, josta 9 cm sisään asetettavaa.
  Halkaisija 2,5 cm
  Erikoisuudet Imukuppi / Valjaiden käyttö mahdollisuus
  Valmistusmateriaali TPE
  Matkaturvallinen Kyllä

  Kirkas

  1 of 4

  Halkaisija 2,5 cm

  2 of 4

  Imukupilla

  3 of 4

  Kiveksillä

  4 of 4

  Yhteenveto

  King Cock Clear Dildo Kiveksillä 13 cm on kyllä hyvin pienikokoinen dildo. Kokonsa puolesta se onkin erittäin hyvin aloittelijoille soveltuva. Lisäksi dildossa oleva imukuppi, mikä mahdollistaa käytön esimerkiksi ilman käsiä. Valjaskäytössä dildo toimii sekä naisilla, että miehillä.

  Omassa käytössä Clear oli erittäin hyvä, jos lukuun ei oteta sen pientä kokoa. Paksuutta ei ollut omaan makuun juuri ollenkaan. Kumppanin kanssa yhdessä kokeilussa olikin toinen ääni kellossa. Varsinkin valjaskäytössä dildo oli erittäin sopivan kokoinen.

  Vesipohjaisen liukuvoiteen käyttö lisäsi nautintoa entisestään. Käyttö oli helppoa, eikä puhdistus tuottanut ongelmia. Dildo on kaikin puolin otollinen hankinta, kun toiveissa on pieni dildo.

  Willie City Luxe Dildo Imukupilla 15 cm

  Aloittelijalle

  97%
  Design
  96%
  Helppokäyttöisyys
  97%
  Laatu
  95%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Willie City Luxe Dildo Imukupilla 15 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kun haluat itsetyydytyksen mukailevan mahdollisimman luonnollista ja aitoa kokemusta. Willie City Luxe Aidonkaltainen Silikonidildo Imukupilla vie sinut orgasmiin, joka on niin lähellä luonnollista kokemusta kuin vaan voi olla! 

  Täsysin silikonista valmistettu dildo tuntuu hyvältä ihoa vasten ja käytössä se on ihanan joustavasta mutta samalla kuitenkin jämäkkä. Dildo on myös täysin lateksiton ja Ftalaatiton. Kokonaispituutta on 15 cm, josta sisääsi menevän osuus on 14,5 cm. Kapea varsi on leveimmillään 3,5 cm, ja kun käytät tämän kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, se sujahtaa sisääsi kuin varkain! 

  Luonnollinen käyttökokemus perustuu dildon täydellisesti muotoiltuun terskanpäähän, jolla voit stimuloida G – pistettäsi ja kokea syvääkin syvällisempää nautintoa. Saat myös leikkeihisi vapaat kädet, sillä dildon voi kiinnittää tasaiselle ja sileälle pinnalle sen pohjassa sijaitsevan tehokkaan imukupin ansiosta.  Ota siis tämä rakastaja mukaan nautintoa tuovalle matkalle itsesi kanssa tai kutsu kumppanisi mukaan, sillä tämä dildo on yhteensopiva strap-on valjaisiin. 

  Puhdista tuote aina käytön jälkeen miedolla saippualla ja vedellä, tai erotiikka välineille tarkoitetulla puhdistussuihkeella.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Willie City Luxe Dildo Imukupilla 15 cm
  Pituus 15 cm, josta 14,5 cm sisään asetettavaa.
  Halkaisija 3,5 cm
  Erikoisuudet Imukupilla / Valjaisiin sopiva
  Valmistusmateriaali Silikoni
  Matkaturvallinen Kyllä

  Hyvin pieni

  1 of 4

  3,5 cm halkaisija

  2 of 4

  Imukupilla

  3 of 4

  Silikonista

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Willie City Luxe Dildo Imukupilla 15 cm arvostelut

  Yhteenveto

  Kun Willie City Luxe tuli kokeiluun, oli ensimmäisenä ajatuksena hämmästys. Jotenkin odotuksissa oli hieman paksumpi dildo, kuin mitä paketissa odotti. Eli Luxe osoittautui hyvin kapeaksi dildoksi, eikä ihan omaan makuun soveltuvaksi. Voisin kuitenkin uskoa, että aloittelijoille kuitenkin paksuus olisi mieleen. Erityisesti jos ajatuksissa on peppuleikit.

  Kokeilussa kumppanin kanssa oli helppoa huomata, että imukuppi oli hyvin pitävä ja valjaissakin Luxe toimi erittäin hyvin. Silikonipinta oli melkoisen kova. Vaikka itseä ei kova pinta niin häiritse, niin joillekin tämä voi osoittautua ongelmaksi. Muotoilultaan dildo oli erittäin hyvä ja hyvin aidonkaltainen. Helppo käyttää ja samalla myös helppo puhdistaa.

  Willie City Dildo Imukupilla 14,5 cm

  Edullisin

  96%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  97%
  Laatu
  95%
  Hinta
  95%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Willie City Dildo Imukupilla 14,5 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kun haluat tutustua seksileluihin ja itsetyydytyksen nautinnolliseen maailmaan, mutta et halua heti liian täyttävää kokemusta, on silloin ehdoton valintasi Willie City Aidonkaltainen Dildo imukupilla. 

  Tämä sauva ei ole koolla pilattu, sen kokonaispituus on 14,5 cm, josta sisään saa asetetuksi 122,2 cm. Varsi on miellyttävän kapea ja leveimmilläänkin sen halkaisija on 2,5 cm. Pienehkö koko sopii antamaan tyydytystä niin vaginaalisesti kuin myös anaalisesti. Pehmeä, joustava mutta samalla jämäkkä sauva on valmistettu TPE :stä eikä näin ollen sisällä lainkaan Ftalaatteja tai lateksia, joten herkempikin käyttäjä voi tätä turvallisesti käyttää. 

  Aidon muotoinen terska takaa, että kohdistat stimulaation sinne missä tuntoherkkyytesi on äärimmillään. Varsi on suonitettu, joten tunnet sen jokaisen työnnön myötä, ja kokemus on näin ollen erittäin aito. Kiinnitä sauva tehokkaan imukupin ansiosta tasaiselle pinnalle, ja koe vieläkin syvällisempää nautintoa, kun kätesi hyväilevät vartalon muita nautintoa tuovia alueita. Jos et halua leikkiä vain yksin, kutsu partnerisi mukaan vaikka valjasleikkeihin, sillä tämä sauva on yhteensopiva strap-on valjaisiin. 

  Puhdista tuote aina käytön jälkeen miedolla saippualla ja vedellä, tai erotiikka välineille tarkoitetulla puhdistussuihkeella.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Willie City Dildo Imukupilla 14,5 cm
  Pituus 14,5 cm, josta 12,2 cm sisään asetettavaa.
  Halkaisija 2,5 cm
  Erikoisuudet Imukupilla / Valjaisiin sopiva
  Valmistusmateriaali TPE
  Matkaturvallinen Kyllä

  Erittäin pieni

  1 of 4

  Erottuva terska

  2 of 4

  Imukupilla

  3 of 4

  Yksityiskohtainen

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Willie City Dildo Imukupilla 14,5 cm arvostelut

  Yhteenveto

  Willie City Aidonkaltaiseen Dildo osoittautui hyvin pienikokoiseksi dildoksi. Varmasti monille aloittelijoille soveltuva dildo, niin vaginaaliseen kuin anaaliseen käyttöön. Kumppani koki koon suhteellisen hyväksi, mutta itselle se oli aivan liian pienikokoinen. Imukuppi piti hyvin, eikä valjaskäytössä ilmennyt ongelmia.

  Materiaalien puolesta dildo oli kuitenkin erittäin hyvä, vaikkakin hieman liian pehmeä. Ainakin siis omaan makuuni pehmeä. Jäykkyyttä kuitenkin oli riittävästi. Alussa dildo haisi hieman erikoiselta, mutta pesukertojen myötä haju hälveni nopeasti. Edullinen dildo niin naisille kuin miehille, jotka haluavat aloittaa dildo leikit varovaisesti.  

  Fleshlight Mr. Limpy Small Packer

  95%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  93%
  Laatu
  94%
  Hinta
  92%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Fleshlight Mr. Limpy Small Packer

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Jos olet aina haavellut luonnollisen kokoisesta ja aidon kokemuksen tuovasta lelusta, on tämä käteenkin sopiva Fleshlight Mr. Limpy Small Packer sinun ehdoton valintasi! 

  Ergonomisesti muotoillun dildon kokonaispituus on 10 cm josta 7 cm on varsinaisen penisosan pituus. Leveimmillään halkaisija on 3 cm. Real Feel Super Skin materiaalista valmistettu nautinnon antaja tuntuu luonnolliselta ihoa vasten ja sitä voi käsitellä kuinka vaan, sillä se venyy ja joustaa. Tämä antaa nautintoa kaikin tavoin, ja kestää kovemmissakin leikeissä mukana! 

  Käyttö ei rajoitu pelkästään itsetyydytykseen ja orgasmin saamiseen, vaan miehet voivat käyttää tätä housujen etumuksen täytteenä. 

  Suositeltavaa tämän kanssa on käyttää Mr. Limpylle tarkoitettua Fleshlightin omaa huoltojauhetta, ja näin varmistat, että se pysyy jatkossakin pehmeänä ja joustavana. Mr. Limpy on tuotesarja, ja tämä Small koko on sen toiseksi pienin tekopenis.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Fleshlight Mr. Limpy Small Packer
  Pituus 10 cm, josta penis 7cm
  Halkaisija 3 cm
  Erikoisuudet Packer
  Valmistusmateriaali Real Feel Super Skin
  Matkaturvallinen Kyllä

  Aidon näköinen

  1 of 4

  Kivekset

  2 of 4

  Packer

  3 of 4

  3 cm paksu

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Fleshlight Mr. Limpy Small Packer arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Fleshlight Mr. Limpy Small Packer osoittautui erittäin mielenkiintoiseksi kokemukseksi. Vaikka kyseessä ei ole varsinainen dildo, voi siitä ottaa ilon irti niin yksin kuin seurassakin. Pehmeä ja joustava dildo on erinomainen packer jokaiselle.

  Itsellä ei Fleshlight Mr. Limpy Small Packer sen suuremmin kokeiluun päätynyt. Syynä tähän oli, että itse en kokenut packeria tarpeelliseksi. Kuitenkin tutustumalla packeriin voin sanoa, että se on erittäin laadukas. Aidontuntuinen materiaali oli ehdottomasti itselle mieleen. Suosittelisin kuitenkin käyttämään packerin kanssa tiukkoja alushousuja, jotta se pysyy paremmin paikallaan.

  You2Toys European Lover Dildo 18 cm

  94%
  Design
  96%
  Helppokäyttöisyys
  93%
  Laatu
  94%
  Hinta
  92%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  You2Toys European Lover Dildo 18 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tämä You2Toys European Lover dildo on sinulle, joka koet ensimmäisen seikkailusi dildon kanssa, mutta arvostat kuitenkin luonnollista tunnetta. Tämä tuo tyydytyksen hellävaraisesti mutta täysivaltaisesti! 

  Pehmeä, mutta kuitenkin jämäkkä dildo on valmistettu PVC: stä joka tuntuu hyvälle ihoa vasten. Pituutta Lover dildolta löytyy 18 cm josta 16 cm on sisään menevän osuus. Kapea varsi on halkaisijaltaan kapeimmasta kohdasta 2,3 cm ja leveys kasvaa 2,8 cm:iin. Kokeili vesipohjaista liukuvoidetta ja tunne kuinka tämä rakastaja työntyy sisääsi miellyttävästi sentti sentiltä. Pienen koon puolesta tämä soveltuu käytettäväksi myös anaalisesti. Joten pääset tuntoaisteja hivelevälle tutkimusmatkalle, etkä takuulla jää ilman orgasmia! 

  Selkeästi erottuvan terskan pään ansiosta stimuloit myös G- pistettäsi ja varren selkeästi erottuva suonitus tuntuu samalta kuin oikea penis. Pääset siis nauttimaan kaikin puolin aidonkaltaisesta kokemuksesta, ja tämä rakastaja vie sinut orgasmiin kerta toisensa jälkeen. Dildon pohjassa on tehokas imukuppi, joka antaa sinulle mahdollisuuksia useampiin asentoihin ja kätesi jää vapaiksi hyväilemään kehoa kauttaaltaan. Dildoa voidaan käyttää myös valjasleikeissä, joten kutsu partneri mukaan tyydytystä tuovalle matkalle. 

  Puhdista tuote aina käytön jälkeen miedolla saippualla ja vedellä, tai erotiikka välineille tarkoitetulla puhdistussuihkeella. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet You2Toys European Lover Dildo 18 cm
  Pituus 18 cm, josta 16 cm sisään asetettavaa
  Halkaisija 2,3-2,8 cm
  Erikoisuudet Imukuppi / Valjaskäyttöön sopiva
  Valmistusmateriaali PVC
  Matkaturvallinen Kyllä

  Hyvin kapean 

  1 of 4

  Erottuva terska

  2 of 4

  Imukupilla

  3 of 4

  Hyvä muotoilu

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien You2Toys European Lover Dildo 18 cm arvostelut

  Yhteenveto

  You2Toys European Lover osoittautui hieman erikoiseksi. Vaikka pituutta oli paljon, ei paksuutta ollut juuri ollenkaan. Itselle aivan liian kapea dildo, mutta aloittelijoille varmasti oikein sopiva. Valjaiden ansioista käyttö on mielekästä myös kumppanin kanssa. Koska paksuutta ei juuri ole, on dildo hyvä anaalileikeissä.

  Materiaali oli hyvä, käyttö helppoa ja dildon käyttö monipuolista. Itselle kuitenkin ulkonäkö oli iso miinus. Ei kovinkaan hyvän näköinen vaan päinvastoin hyvin erikoinen. Tosin kyseessä on makuasia, toiset saattavat muotoilusta pitää enemmän kuin itse pidin.

  NMC Plug N Ride Dildo 16 cm

  92%
  Design
  93%
  Helppokäyttöisyys
  91%
  Laatu
  90%
  Hinta
  91%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  NMC Plug N Ride Dildo 16 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Monipuolisen käytön takaava NMC Plug N Ride Dildo vie sinut nautinnon lähteille monilla eri tavoin! Haluatko leikkiä yksin? vai kenties ottaa partnerin mukaan eroottisen tuhmiin leikkeihin? Niin tai näin, tämä kestää menossa mukana kerta toisensa jälkeen. 

  Pituutta tältä dildolta löytyy 16 cm, josta sisään saa asetetuksi 11 cm. Leveimmillään halkaisija on 3,5 cm. Kokonaan PVC muovista valmistettu dildo tuntuu aidon miellyttävältä ihoa vasten, ja joustaa käytössä, mutta jämäkän sisustan vuoksi on helposti ohjattavissa. Koko on hyvin realistinen, joten tämän lähemmäs aitoa tunnetta et pääse. 

  Dildon sileä varsi antaa tyydytystä sen jokaisen työnnön myötä ja selkeästi erottuva ja tuntuva terska hemmottelee herkimpiä kohtiasi ja vie sinut huipulle, jossa odottaa kokonaisvaltainen orgasmi. Vesipohjainen liukuvoide sen terskan päähän antaa entistä paremman ja aistillisen kokemuksen.  Pohjassa sijaitseva tehokas imukuppi takaa, että käytät tätä useissa eri asennoissa ja ilman käsiä. Voit myös kokeilla kuinka vesi hivelee aistejasi ja vie sinut syvällisempään tunnetilaan, koska tämä dildo ei vettä säikähdä! Jos haluat ottaa parterisi leikkiin mukaan, soveltuu dildo myös valjaskäyttöön, ja yhteiset leikit saavat vartalon värisemään sen tuomasta nautinnosta. 

  Puhdista tuote aina käytön jälkeen miedolla saippualla ja vedellä, tai erotiikka välineille tarkoitetulla puhdistussuihkeella. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet NMC Plug N Ride Dildo 16 cm
  Pituus 16 cm, josta 11 cm sisään asetettavaa
  Halkaisija 3,5 cm
  Erikoisuudet Imukupilla / Valjaisiin soveltuva
  Valmistusmateriaali PVC
  Matkaturvallinen Kyllä

  Halkaisija 3,5 cm

  1 of 4

  Terska

  2 of 4

  Kivekset

  3 of 4

  Imukupilla

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien NMC Plug N Ride Dildo 16 cm arvostelut

  Yhteenveto

  NMC Plug N Ride Dildo 16 cm oli pienikokoinen dildo, joka oli mukavan taipuisa. Taipuisuudesta huolimatta dildo oli erittäin jämäkkä. Vaikka muutoin dildo oli erittäin hyvä, niin siitä miinusta tulee hajusta. Ikävä synteettinen haju hälveni kuitenkin pesukertojen myötä. Samalla itse havaitsin pientä hilseilyä yllättävän nopeasti. Tosin itselle saattoi myös osua vain niin sanottu maanantai kappale. Kenties muut NMC Plug N Ride Dildot eivät hilseile tai haise.

  Itse muuttaisin dildossa vain vähän. muihin pieniin dildoihin verrattuna NMC Plug N Ride on hyvin pelkistetty. Yksityiskohtia ovat muotoiltu terska sekä kivekset, mutta muuten tuote on hyvin tasapaksun oloinen. Esimerkiksi verisuonet olisivat tehneet jo lisävaikutuksen. Dildo sai kuitenkin plussaa mahdollisuudesta käyttää sitä valjaissa sekä oikein hyvästä imukupista.

  Jolly Buttcock Anaalidildo 17 cm

  91%
  Design
  91%
  Helppokäyttöisyys
  92%
  Laatu
  90%
  Hinta
  91%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Jolly Buttcock Anaalidildo 17 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Haluatko tutustua anaalistimulaation tuomaan mielihyvään ja kokea uudenlaisen orgasmin lähteen? Jolly Buttcock Anaalidildo on erinomainen väline, kun olet tutustumassa anaalistimulaation maailmaan! 

  Joustavan jämäkästä PVC :stä valmistettu sauva on täysin Ftalaatiton ja se on pituudeltaan 17 cm ja halkaisija on 3 – 3,5 cm leveä.  

  Tuotteen aitous tulee sen päässä olevasta erottuvasta terskasta, jolla kohdistat stimulaation helposti ja näin ollen hyväilet niin G- pistettä kuin eturauhasta. Varsi ja sen pullottavat suonet tunnet jokaisen työnnön myötä ja kiinteät kivekset hieroutuvat klitoristasi vasten tuoden lisää tyydytystä. Buttcock sopii myös vaginaaliseen tyydytykseen ja sen monipuolista käytettävyyttä lisää pohjassa oleva imukuppi joten tällä saat tyydytystä monissa eri asennoissa ja vapaat kädet! Myös kiihkeät suihkuhetket ovat mahdollisia sillä dildo on vesitiivis ja soveltuu myös käytettäväksi valjasleikeissä! Halusit sitten nauttia tästä yksin tai yhdessä, vaihtoehtoja on lukuisia, mutta yksi asia on varmaa, nimittäin leikit päättyvät aina voimakkaaseen orgasmiin! 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Jolly Buttcock Anaalidildo 17 cm
  Pituus 17 cm
  Halkaisija 3-3,5 cm
  Erikoisuudet Imukupilla / Valjaisiin sopiva
  Valmistusmateriaali PVC
  Matkaturvallinen Kyllä

  Onnistunut muotoilu

  1 of 4

  Erittäin joustava

  2 of 4

  Imukupilla

  3 of 4

  Jämäkkä

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Jolly Buttcock Anaalidildo 17 cm arvostelut

  Yhteenveto

  Jolly Buttcock Anaalidildo 17 cm oli hieman hölmön näköinen dildo. Ulkonäkö toi enemmän mieleen hupilelun, kuin vakavasti otettavan dildon. Yllätys olikin suuri, sillä dildo osoittautui erittäin hyvin toimivaksi. Aloittelijoille Buttcock on todennäköisesti hieman liian suuri. Mutta kokeneemmille todennäköisesti erittäin osuva valinta.

  Käytössä jäi harmittamaan, että imukuppi ei tahtonut aina pysyä kiinni. Myös valjaskiinnitys olisi ollut suuri plussa. Jos näitä ei huomioida, niin dildo oli erittäin hyvin toimiva. Sopivan pieni anaalileikkeihin. Taipuisa sekä jämäkkä pikkudildo.

  Feelztoys Rombee Silikoninen Dildo

  90%
  Design
  89%
  Helppokäyttöisyys
  90%
  Laatu
  89%
  Hinta
  91%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Feelztoys Rombee Silikoninen Dildo

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kun haluat seksilelun joka tuo sinulle tyydytystä niin vaginaalisesti kuin anaalisesti, on silloin varma valintasi tämä Feelztoys Rombee Silikoninen Dildo! 

  Täysin lääketieteellisestä silikonista valmistettu sauva on ihoystävällinen ja miellyttävän tuntuinen, eikä se sisällä lainkaan Ftalaatteja. Kokonaispituutta löytyy 18 cm, josta sisään saa vietyä 14,5 cm. Suurimmillaan halkaisija on 3,5 cm. 

  Veikeä ja leikittelevä ulkonäkö sekä muoto tulee sen kuulamaisesta rakenteesta, jotka tuntuvat ja tuovat nautintoa jokaisen työnnön yhteydessä. Sivele sauvaan vesipohjaista liukuvoidetta ja tunne kuinka sauva uppoaa sisääsi kuin itsestään. Voit myös ottaa sen mukaan kylpyyn ja saada nautintoa veden äärellä, sillä Rombee on täysin vesitiivis. Oletko siis valmis kokemaan elämäsi tyydytyksen, joka vie sinut värisevään orgasmiin? 

  Puhdista tuote aina käytön jälkeen miedolla saippualla ja vedellä, tai erotiikka välineille tarkoitetulla puhdistussuihkeella. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Feelztoys Rombee Silikoninen Dildo
  Pituus 18 cm
  Halkaisija 3,5 cm
  Erikoisuudet Rengas liikuttelua helpottamaan
  Valmistusmateriaali Lääketieteellinen silikoni
  Matkaturvallinen Kyllä

  18 cm pitkä

  1 of 4

  Neljä palloa

  2 of 4

  Värikäs

  3 of 4

  Rengas parempaa otetta varten

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Feelztoys Rombee Silikoninen Dildo arvostelut

  Yhteenveto

  Feelztoys Rombee Silikoninen Dildo oli pirtsakan näköinen ilmestys. Väri oli hyvin kirkas ja materiaali erittäin pehmeä. Neljä kuulaa toi oikein hyvin oman osansa nautintoon. Dildossa olevan renkaan lupailtiin helpottavan käyttöä. Itse en kuitenkaan hyötyä huomannut kokeilussa. Kenties kumppanin ohjaillessa dildoa, on renkaasta mahdollista saada suurempi hyöty irti.

  Kokeilussa ei erityistä pahaa sanottavaa tuotteesta ilmennyt. Mutta samalla ei dildo erottunut poikkeuksellisen hyvänäkään. Näin ollen hyvin tasapaksu dildo, joka tuo nautinnon. Laadukkaista materiaaleista valmistettu ja miellyttävä käyttää.

  Pienet dildot - Miten ostaa paras pieni dildo

  Pienen dildon valitseminen voi olla vaikeaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimman pienen dildon helposti!

  Tarvittu aika: 15 minutes
  Kokonaiskustannus: 0 EUR

  Tarvitut työkalut:

  Lista parhaista pienistä dildoista, eli tämä sivu

  Tarvitut materiaalit:

  Maksuväline ostamiseen

  Step-by-step ohje

  Parhaan pienen dildon etsintä
  Seksilelujen ostajat etsivät aina parasta pientä dildoa. Tästä johtuen olemme koonneet tämän sivuston, jotta parhaiden tuotteiden löytäminen on helppoa.
  1-3.png
  Älä hukkaa aikaasi etsimiseen
  Ostajana sinulta voi kulua tunteja, kun etsit täydellistä pientä dildoa. Etsintä voi käydä lopulta turhauttavaksi. Siksi olemme koonneet paljon erilaisia arvosteluita sekä suosituksia, jotka kannattaa huomioida pientä dildoa hankkiessa.
  2-2.png
  Lue suosituksemme
  Kaikki tieto, minkä tarvitset, on koottu tälle sivulle aina asiantuntijoiden mielipiteistä käyttäjien kokemuksiin. Käymällä läpi tämän sivun tuotteet, kartoitat helposti tuotevaihtoehdot tuhlaamatta aikaasi.
  3-1.png
  Valitse jokin listatuista nettikaupoista
  Kun olet löytän yt haluamasi pienen dildon, voit tilata sen helposti listaamistamme nettikaupoista. Kaikki sivuillamme olevat kaupat ovat suomalaisia, ja postittavat tuotteet luotettavasti ja nopeasti.
  4-1.png
  Valmis! Nyt olet pienen dildon omistaja
  Tilaamasi pieni dildo postitetaan huomaamattomassa paketissa suoraan kotiovellesi tai valitsemaasi postin toimipisteeseen. Olemme varmistaneet, että pakettien ulkopuolelta ei näe lähettäjää, ja paketit toimitetaan anonyymissa postipaketissa
  5-1.png

  Pienet dildot – Miten käyttää niitä?

  Pienet dildot ovat samanlaisia ulkoisesti, kuin muutkin dildot. Suurimpana erona muihin dildoihin nähden, on luonnollisesti dildon koko. Pienemmät dildot ovat usein lyhyempiä ja tai kapeampia kuin suuret dildot. Pienet dildot voivat olla millaisia tahansa materiaaliltaan. Suosituimpiin dildoihin kuuluvatkin myös lasidildot, joiden joukosta löytyy myös pieniä dildoja. Usein pienet dildot ovat kuitenkin silikonia ja varustettuja imukupilla. Parhaimmillaan pienet dildot soveltuvat käytettäviksi myös valjaissa. Usein sekä naiset, että miehet nauttivat myös anaalin stimuloinnista. Myös tähän soveltuvat usein pienet dildot parhaiten. Varsinkin jos kyseessä on aloittelija. Tässä on tarjolla muutama esimerkki siitä, miten käyttää pieniä dildoja.

  Pienet dildot – Miten ne puhdistetaan?

  Hyvin tärkeä osa seksilelujen käyttöä on niiden puhdistus. Jokaiselle on todennäköisesti itsestään selvää, että hygienian pitää olla kunnossa seksiä harrastaessa. Tämä koskee myös seksileluja. Seksilelujen puhdistuksessa tulee aina huomioida niiden materiaalit sekä usein myös käyttötapa. Anaalipenetraatiossa seksilelut likaantuvat yleensä voimakkaammin kuin esimerkiksi vaginaalisessa käytössä ollessa. Käytössä voi olla esimerkiksi orgasmigeeli eritteiden lisäksi. Usein anaalisessa käytössä ollessa antiseptinen puhdistusaine on suosituksena. Lelujen valmistajat ovat kuitenkin usein merkinneet suositeltavan pesutavan, jota kannattaa ehdottomasti noudattaa.

  kuten muutkin dildot, myös pienet dildot voi usein pestä miedolla saippualiuoksella sekä vedellä. Jos materiaalit eivät kestä saippuaa, on olemassa seksilelujen puhdistukseen käyttävä suihke. Seksilelujen puhdistussuihke ja kostea liina toimivatkin lähes jokaiseen seksileluun. Puhdistuksessa tulee huomioida, että lelu tulee puhdistaa kauttaaltaan.

  Pienet dildot – Puhdistusvideot

  Pienet dildot ovat useimmiten helppoja puhdistaa. Puhdistus ei vaadi purkamista tai erityisiä tarvikkeita. Tässä muutama video, joiden avulla oppia pesemään dildo. Dildon koolla ei ole väliä, sillä pesutapa erilaisille dildoille on samanlainen.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *