Porista löytyy kaksi seksikauppaa, näistä seksikaupoista saatkin niin hyvin mahtavia leluja kuin hauskoja lahjojakin sekä esimerkiksi tuote kutsuja ja privaatti esityksiä. Leluja ja tarvikkeita on laidasta laitaan tarjolla aina asuista välineisiin. Seksikauppa Pori, millaisia ne ovat ja mistä ne löytyvät? Tähän vastauksen saaminen onkin helppoa, kun luet vain alaspäin.

Jos mielessäsi on kuitenkin joku tietty lelu, niin yleensä helpointa on ostaa se suoraan verkkokaupasta, eikä kierrellä eri liikkeitä. Verkkokaupoista pääset usein haku toiminnolla hakemaan suosikkiasi. Verkkokaupat toimittavat halaumasi tuotteet suoraan sinulle, huomaamattomassa paketissa.

Leluja ja tarvikkeita löytyy liikkeistä kuitenkin hyvin paljon ja jokaiseen makuun. Niihin tutustuminen kannattaa, sillä voit löytää uusia suosikkeja, ja mikä jottei vaikkapa juuri niiden kutsujen avulla. Leluja ei voi olla liikaa, vai voiko?

Suosittelemme seuraavia 2 suurinta verkkoseksikauppaa Suomessa:

Seksikauppa Pori

Erotic Center – Seksikauppa Pori

Osoite

Valtakatu 1

28100 Pori

Aukioloajat

Maanantai11:00 – 19:00
Tiistai11:00 – 19:00
Keskiviikko11:00 – 19:00
Torstai11:00 – 19:00
Perjantai11:00 – 19:00
Lauantai11:00 – 15:00
SunnuntaiSuljettu

Puh:

+35825299664

Arvostelujen yhteenveto

erotic-center-review-1

Erotic Center

Erotic Centerillä on tarjolla Porin keskustassa niin monipuolisesti leluja, liukuvoiteita, öljyjä sekä kaikkea ihanaa. Kaupan tilpoista pääset myös alakertaan, mistä löytyy niin vuokraleffat kuin myynnissäkin olevat leffat. Tämän lisäksi tarjolla on viihtyisät katselu tilat sekä private show. Tämän lisäksi tarjolla on esimerkiksi kotikutsuja. Kutsut ovatkin mukava tapa viettää esimerkiksi iltaa ystävien kanssa.

Erotic Centeristä löytyy erilaisia tuotteita aina seksileluista naisille ja miehille myös pareille. Tarjolla on myös lelujen oheen kondomeja, liukkareita, öljyjä ja asuja. Seksiasuja tarjolla on lähinnä naisille, mutta leluja onneksi molemmille osapuolille. Tutustumalla leluihin saatatkin löytää äkkiä uusia miellyttäviä leluja makuusi. Jon BDSM kiinnostaa, niin muun muassa bondage tarvikkeisiin on hyvä tutustua.


Erotic Place – Seksikauppa Pori

Osoite

Antinkatu 15, 28100 Pori

28100 Pori

Aukioloajat

Maanantai10:00 – 20:00
Tiistai10:00 – 20:00
Keskiviikko10:00 – 20:00
Torstai10:00 – 20:00
Perjantai12:00 -22:00
Lauantai12:00 -22:00
Sunnuntai10:00 – 20:00

Puh:

+358449564947

Arvostelujen yhteenveto

erotic-place-review

Erotic Place – Seksikauppa Pori

Erotic place on täyden palvelun erotiikka liike, jossa on tarjolla niin seksikauppa kuin private striptease showtakin. Ennen kaikkea Erotic Place haluaa profiloitua  tasokkaana erotiikkaliikkeenä, jonne ihmisten on miellyttävä tulla.

Erotic Placen valikoimassa on niin erilaisia vibraattoreita, dildoja, penisrenkaita kuin muitakin leluja. Tarjolla on liukuvoiteita sekä erektiovoiteita ja öljyjä sekä erilaisia hupitarvikkeita ja kondomeja. Tarjolla on tarvikkeita elämäsi hellimpään rakasteluun sekä rajuimpaan seksiin mitä voit kuvitella, eli jokaiselle jotakin. Jos olet miettinyt erilaisia leluja, niin valikoimaan kannattaa tutustua rauhassa. Onko sinun juttusi esimerkiksi anaalivibraattori vai suositko enemmän muita leluja?


Seksikauppa Pori

Pori on lopulta hyvin oueni kaupunki Suomessa. Satakunnassa sijaitseva kaupunki on lähinnä tuttu Yyterin rannoista. Yyterin juhannus on ollut hyvin suosittu jo vuosia ja toisaalta mökkeilijät nauttivat Porin lähialueilla mökkeilystä. Pori onkin suosittua aluetta, jos mielessä on matkailu rauhassa ilman suurempia menoja.

Poriin jos lähdet tutustumaan ja kaipaat seksielämääsi lisää väriä, on kaupungissa tarjolla yllättäemn kaksikin erotiikka liikettä. Seksikauppa Pori haulla et jääkään kylmäksi vaan löydät täyden palvelun kauppoja, mitä ei äkkiä pikkukaupungista uskoisi löytyvän.

Uusien lelujen hankinta onkin aina mukavan piristävää ja seksin ei tarvitse olla tylsää edes mökkilomalla tai telttaillessa Yyterissä. Toisaalta onhan se mukava myös lomaillessa, kun tarjolla on laadukkaita striptease esityksiä.


Kuvia Porin erotiikkaliikkeistä

Usein kysytyt kysymykset

Seklsikauppa Pori – mistä löytyy?

Porissa on vain kaksi erotiikkaliikettä. Erotic Center löytyy Valtakadulta, läheltä Isolinnantien risteystä. Erotic Palace löytyy Antinkadulta.

Mitä eroottisia kauppoja on Porissa?

Vain kaksi kauppaa, jotka molemmat myyvät hyvin laidasta laitaan erotiikkatuotteita. Erotic Center tarjoaa myymälän ohella verkkokauppatuotteita, esiintyjiä ja erotiikkavälineiden kotikutsuja. Erotic Place puolestaan tuotteita niin myymälästä kuin verkkokaupasta sekä striptease esityksiä private shownba tai tilaamalla esimerkiksi juhliin.

Mikä on paras BDSM seksikauppa Porissa?

Molemmat ovat yhtä hyviä. Jos kummastakaan et haluamaasi löydä, niin sitten voit aina kääntyä verkkokauppojen puoleen.

Kuinka kauan seksikauppa Porissa on auki?

Maksimissaan klo 22 asti. Erotic Center menee kiinni jo klo 19 ja lauantaisin klo 15. Mutta on sunnuntaina suljettu. Erotic Place on avoinna joka päivä 20-22 asti-

Mikä on Porin suurin seksikauppa?

Todennäköisesti Erotic Place , mutta molemmilla kaupoilla on hyvin laajat verkkokaupat.

Muissakin Suomen kaupungeissa on seksikauppoja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *