Anaalidildot – Parhaat testissä

Dildo / anaalidildo on hieromasauva, jonka tarkoituksena on tuottaa seksuaalista mielihyvää. Sitä käytetään omien tai kumppanin intiimialueiden hyväilyyn. Dildo, eli tekopenis eroaa vibraattorista niin, ettei dildossa ole sisään rakennettua moottoria.

UKK - Usein kysytyt kysymykset.

Anaaliseksi on peräaukon ja sen ympärillä olevan alueen stimuloimista hyväilemällä, työntämällä sisään sormia tai erilaisia apuvälineitä, nuolemalla (eng. rimming), tai harrastamalla anaaliyhdyntää. Anaaliseksillä voidaan välttää ei-tuivottua raskautta. Anaaliseksiä kokeillaan yleensä silloin, kun halutaan kokeilla jotain uutta. Toiset pitävät siitä paljon ja toiset eivät ollenkaan. Naiset voivat harrastaa anaaliseksiä keskenään anaalidildon kanssa. Sukupuolesta riippumatta ja riittävällä alkulämmittelyllä, peppuseksi voi olla hyvin antoisaa!
Joillakin ihmisillä se sujuu luonnostaa ja joillakin se saattaa aiheuttaa voimakastakin kipua. Anaalidildon käytön ei kuulu sattua. Ensikertalaisen on hyvä edetä rauhallisesti ja tutkia, miten voi edetä ilman kipua. Ensimmäisillä kerroilla anaaliseksiä tai anaalileikkiä kokeillessa, lelun asettaminen anusaukkoon voi tuntua epämukavalta. Anaaliseksi ei kuitenkaan koskaan saa sattua, ja jos tunnet kipua, lopeta heti. Anusaukko ei kosteuta itse itseään, joten riittävä määrä liukuvoidetta on myös tärkeää anaalileluja käytettäessä.

Anaaliseksiin on tärkeää valmistautua erittäin hyvin, niin henkisesti, kuin fyysisesti ja edetä juuri itselle sopivalla tahdilla. Jos ajatus anaaliseksistä on kuvottava, kannattaa tutustua huolella esim. netissä kokeneempien anaaliseksin taitajien kokemuksia. Jos asiasta ei ole aikaisempaa kokemusta ja jos anaaliseksin saloja ei ole aiemmin tutkinut, voi olla hyvinkin, että negatiiviset ennakkoluulot ovat voineet vallata mielen ilman factoihin perustuvaa pohjaa. Vertauskuvana mainittakoon, että kaikki eivät pidä esim. sillistä.

 

 • Tässä muutama erittäin hyvä vinkki tiivistettynä, jotka löytyvät laajemmin tältä sivulta.
 • Käytä paljon vesipohjaista liukuvoidetta. Voitele peppureijän ympärys, sisäpuoli, sormet ja anaalidildo, jos aiot sellaista käyttää.
 • Rentoudu, äläkä tee mitään väkisin, tai vasten tahtoasi. Pikkuhiljaa hyvä tulee.
 • Lämmittele anusaukkoa ensin pienemmillä leluilla, taikka vain sormella.

Monet naiset ja miehet kokevat peppureijän ja se ympäristön seksuaalisen hyväilyn hyvin miellyttäväksi, koska anuksen ympärillä on paljon hermoja, josta johtuu alueen kosketusherkkyys. Myös välilihan alueen hyväily useasti tuottaa erityistä mielihyvää - Väliliha on alue, joka sijaitsee anuksen ja peniksen, tai emätinaukon välissä. Täytyy muistaa, että kaikki eivät pidä anaaliseksistä, eikä ketään ei pidä pakottaa siihen ja sen pitää olla täysin vapaaehtoista.

 

Miehillä on eturauhanen, jonka painelu ja hyväily saattaa tuottaa erityistä nautintoa ja eturauhasen voi tuntea sormilla noin 2,5 - 5 cm päästä peräsuolen alkupäästä. Jotkut kykenevät saamaan eturauhasen stimuloinnista orgasmin, ilman sukupuolielimen kohdistuvaa hyväilyä.

Tämä riippuu henkilöstä - toiset kokevat anaaliseksin ja lelujen käytön mieluisampana puhdistuksen jälkeen ja toiset kokevat suolen vesipesun liian työläänä toimenpiteenä. Puhdistus ei ole pakollista, mutta siitä voi olla etua isokokoisia tai erittäin pitkiä leluja käytettäessä.
Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Fun Factory - Amor Imukuppidildo

  Testivoittaja

  93%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  90%
  Laatu
  90%
  Hinta / laatusuhde
  92%
  Kokonaisarvio
  Testaajan arvio:
  4.6/5
  Käyttäjien arvio:
  4.66/5
  Fun Factory Amor Dildo

  Fun Factory - Amor Imukuppidildo

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Laadukas Fun Factoryn Amor dildo on juuri sopivan kokoinen ja kaarevan muotoilun ansiosta voit hieroa sillä G-pistettä ja se sopii myös erinomaisesti anaaliin.

  Taitavasti suunnitellun kaarevuuden myötä Amor sopii erittäin hyvin ratsastukseen ja imukupin ansiosta voit kiinnittää dildon sileisiin pintoihin ja kätesi jäävät vapaaksi itsesi, tai kumppanisi hyväilyyn. Imukupin pitävyyttä voit lisätä kostuttamalla sitä.

  Amor dildo on valmistettu jämäkästä ja joustavasta silikonista, joka on kestävä ja hygieeninen. Sen pinta on samettinen ja mattainen. Amor dildossa on ohut kanta, joka on täydellinen heille, jotka tykkäävät olla iho ihoa vasten, lähikontaktissa kumppanin kanssa. Imukuppikanta sopii myös Strap On valjaisiin.

  Tuote on täysin veden kestävä ja voit halutessasi lämmitää, tai viilentää sitä jouksevan veden alla!

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Fun Factory - Amor dildo
  Pituus 13,5 cm
  Sisään asetettava pituus 12 cm
  Halkaisija 3,2 - 3,6 cm
  Vedenkestävä 100 %
  Valmistusmateriaali Silikoni
  Liukuvoidesuositus Vesipohjainen
  Äänekkyys Ei pidä ääntä
  Paino 181 g
  Matkaturvallinen Kyllä
  Fun Factory Amor Dildo

  Halkaisija 3,2 – 3,6 cm.

  1 of 3

  Hyvin stimuloiva muotoilu.

  2 of 3

  Imukuppikanta sopii myös Strap On valjaisiin.

  3 of 3

  Käyttäjien arvostelut: Fun Factory - Amor dildo

  Videot: Fun Factory Amor dildo

  Yhteenveto: Fun Factory Amor dildo

  Fun Factoryn Amor dildo on saanut vain hyviä arvosteluja ja se on hintalaatusuhteeltaan loistava tuote. Kestävä, hygieeninen silikoni materiaali, jämäkkyys ja joustavuus tekee siitä super mielekkään lelun, joka kannattaa ehdottomasti hankkia lelulaatikkoon!

  Amor dildo on niin aloittelijan, kuin kokeneemmankin rakkauden jumalattaren, tai rakkauden jumalan varma valinta! 

  Imukupin ansiosta voit käyttää sitä vain omaan nautintoon, kädet vapaina, taikka Strap On valjaiden kanssa kumppanisi kanssa – vaikka vuorotellen. Amor dildo kulkee kevyesti mukana ja voit käyttää sitä esim. suihkussa, makuuhuoneessa, terassilla, luonnossa, hotellissa, autossa… Sinä päätät!

  Hankintasuositus on vahva ja oikeastaan sinun tarvitsee vain valita sinua miellyttävämpi väri ja nauttia!

  Anal Starter Dildo

  Aloittelijoille

  78%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  86%
  Laatu
  90%
  Hinta / laatusuhde
  87%
  Kokonaisarvio
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  3.8/5
  Anal Starter dildo

  Anal Starter Dildo

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Anal Starter dildo on paksuudeltaan vain 2,6 cm, joten se sopii luonnollisesi aloittelijoille! Solakka ja kapeakärkinen dildo on muotoilunsa johdosta helppo asettaa anaaliin tai emättimeen vesipohjaisen liukuvoiteen avulla. Dildo on täysin veden kestävä ja voit halutessasi lämmitää, tai viilentää sitä jouksevan veden alla! Dildon tyvessä oleva imukuppi tarttuu hyvin kaikkiin sileisiin pintoihin – Kiinnitä dildo vaikkapa kylpyhuoneen kaakeleihin ja nauti kyydistä kädet vapaana, sinä määrrät tahdin!

  Nimestään huolimatta Anal Starter dildo sopii erinomaisesti myös emättimen dilatointiin! Dilatoinnilla tarkoitetaan emättimen hellävaraista laajentamista. Dilataatiohoidolla on mahdollista elvyttää emättimen lihaksia, saada helpotusta ahtaaseen emättimeen ja vähentää mahdollisia yhdyntäkipuja. Sillä voidaan myös estää kiinnikkeiden syntymistä sekä emättimen kuroutumista mm. sädehoidon tai kemoterapian jälkeen. Henkilöt, joille tamponin käyttö tai gynekologinen tutkimus tuottavat kipua, voivat saada apua kapean dildon avulla. Keskustele asiasta lääkärisi kanssa.

  Muotonsa ansiosta dildo asettuu mukavasti sulkijalihaksen ympärille ja siitä voit edetä omaan tahtiin syvemmällekin! Huom! Levenevän imukuppikannan tehtävä on estää dildon luiskahtaminen kokonaan kehon sisälle. Kanta on melko pehmeä ja emme suosittele työntämään dildoa kovin syvälle, vaan niin, että kanta pysyy kehosi ulkopuolella. Kiva pieni lelu peppuleikkeihin!

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Anal Starter Dildo
  Pituus 15,7 cm
  Sisään asetettava pituus 12,5 cm
  Halkaisija 2,6 cm
  Paino 74 g
  Imukuppi Kyllä
  Vedenkestävä 100 %
  Valmistusmateriaali Kehoystävällinen PVC
  Liukuvoidesuositus Vesipohjainen
  Äänekkyys Ei pidä ääntä
  Matkaturvallinen Kyllä
  Anal Starter dildo

  Selkeäreunainen terska

  1 of 3

  Paksuus enintään 2,6 cm

  2 of 3

  Imukuppi

  3 of 3

  Käyttäjien arvostelut: Anal Starter Dildo

  Videot

  Yhteenveto: Anal Starter dildo

  Anal Starter Dildo on Crystal Jellies -tuotesarjan pikku-taikuri, joka sopii erityisesti ensileluksi niin anaaliin, kuin emättimeen. Kehoystävällisestä PVC-materiaalista valmistettu, imukupilla varustettu leikkikaveri ei vettä pelkää, joten se viihtyy suihkussa kanssasi pidempiäkin aikoja ja joustavuus antaa vapautta kehon asennoille.

  Kestävyys, jämäkkyys ja joustavuus tekee siitä super mielekkään lelun, joka kannattaa ehdottomasti hankkia lelulaatikkoon! Anal Starter Dildo on niin aloittelijan, kuin kokeneemmankin rakkauden jumalattaren, tai rakkauden jumalan varma valinta! Imukupin ansiosta voit käyttää sitä omaan nautintoon, kädet vapaina.

  Anal Starter Dildo kulkee kevyesti mukana ja voit käyttää sitä esim. suihkussa, makuuhuoneessa, terassilla, luonnossa, hotellissa, autossa… Sinä päätät! Hankintasuositus on vahva ja oikeastaan sinun tarvitsee vain valita sinua miellyttävämpi väri ja nauttia!

  Baseks Slimline Aloittelijan Anaalidildo

  Edullisin

  80%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  81%
  Laatu
  90%
  Hinta / laatusuhde
  86.5%
  Kokonaisarvio
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.2/5
  Beseks Slimline

  Besek Slimline Aloittelijan Anaalidildo

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Baseks Slimline 13,5 sentin Aloittelijan Anaalidildo ei valita päänsärystä ja on aina valmis täyttämään sinut, juuri sopivasti!

  Varren luonnollinen muotoilu on aloittelijallekin varsin sopiva ja tarjoaa nautinnollista anaalistimulaatiota, pullealla terskalla höystetynä! Pehmeästä silikonista valmistettu anaalidildo on 2,9 cm paksu ja pituutta tällä “herralla” on 13,7 cm, josta sisään asetettttavaa pituutta on 12 senttiä ja kevyt suonitus varressa antaa mukavasti lisänautintoa.

  Baseks Slimline anaalidildossa on tyvessä imukuppi, jonka voi kiinnittää sileään pintaan, esimerkiksi kaakelilaattaan, lasioveen, wc-istuimen kanteen, mihin vain keksitkin ja imukupin ansiosta kätesi jäävät vapaaksi hyväilemään itseäsi, tai kumppaniasi. Ja siitä puheen ollen, voit myös kiinnittää tämän dildon Strap On valjaisiin, joissa on 3 cm:n halkaisijalla oleva O-rengas.

  Imukupin tehtävänä on myös toimia stopparina estämään anaalidildon luiskatamista kokonaan kehon sisälle. Suositus on, että lelut puhdistetaan aina ennen käyttöä ja käytön jälkeen. Kukapa sitä haluaisi tuoksahtavia leluja odotuttaa lelulaatikossa seuraavaa käyttökertaa varten.

  Ja tässä kohtaa on hyvä muistuttaa anusaukon alkulämmittelystä sormella, tai pienemmillä lelulla ja riittävän vesipohjaisen liukuvoiteen käytöstä.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Baseks Slimline Aloittelijan Anaalidildo
  Pituus 13,7 cm / Sisään asetettava pituus 12 cm
  Halkaisija 2,9 cm
  Imukuppi Kyllä
  Vedenkestävä 100 %
  Valmistusmateriaali Silikoni
  Liukuvoidesuositus Vesipohjainen
  Äänekkyys Ei pidä ääntä
  Matkaturvallinen Kyllä
  Beseks Slimline

  Selkeäreunainen terska

  1 of 3

  Paksuus enintään 2,9 cm

  2 of 3

  Imukuppi

  3 of 3

  Käyttäjien arvostelut: Baseks Slimline Aloittelijan Anaalidildo

  Yhteenveto: Baseks Slimline

  Baseks Slimline aloittelijan anaalidildo on tämän testin edullisin anaalidildo ja edullisuudestaan huolimatta, tämä 2,9 senttimetrin paksuinen ja 13,5 senttimetrin pituinen peppujen keskikokoinen hyväilijä on saanut käyttäjiltä paljon positiivista palautetta, eikä suotta, muutamaa kommenttia lainatakseni: Aloittelijalle sopivan kokoinen, hyvän tuntuinen materiaali, sopii lämmittelyyn, helppo puhdistaa, turvallisen pieni, helposti kohdistettavaa stimulaatiota… “Välillä käykin niin, että tämä kaveri vie mukanaan alkulämmöistä aina kliimaksiin asti!”

  Baseks Slimline anaalidildo on vesitiivistä suihkuseuraa anaalin, tai emättimeen, imukupilla varustettuna tämä lelu sopii yhtä hyvin niin naisille, kuin miehille. Strap On valjaiden kanssa pitää vain päättää, kumpi leikin aloittaa.

  Baseks Slimline anaalidildoa on helppo käyttää ja se on helppo puhdistaa. Kokonsa puolesta erinomainen aloittelijalle ja kokeneemmalle seksistä pitävän ihmisen yksi lempi leluista. Arvostelut ja edullisuus yhteen laskettuna, tätä ei kannata ohittaa!

  Fun Factory - Limba M Flexible Dildo

  Muotoiltava

  85%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  90%
  Laatu
  86%
  Hinta / laatusuhde
  89%
  Kokonaisarvio
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.3/5
  Fun Factory Limba M Flexible Dildo 18 cm

  Fun Factory - Limba M Flexible Dildo

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Fun Factory Limba M Flexible Dildo 18 cm poikkeaa aidon näköisestä penismallin muotoilusta edukseen erilaisuudellaan. Dildon sisällä olevan jämäkän ja taivuteltavan 13 cm pitkän ytimen avulla, voit taivutella sitä haluamaasi muotoon, esimerkiksi loiville S-mutkille. Limba M Flexible:n silikonipinta on pehmeä, samettinen ja mattainen. Anaalidildon kärki on hieman vartta pehmeämpi ja se myötäilee liikkeitäsi, palautuen heti takaisin perusasentoonsa. M-koon 16,5 senttimetrin käyttöpituus on hyvinkin riittävä, hieman haasteellisempiinkin asentoihin ja tämä dilso sopii anaaliseksiin ensimmäisiä kertoja tutustuville ja anaaliseksin ammattilaisille.

  Fun Factory Limba M Flexible Dildo 18 cm sopii sekä naisille, että miehille, anaaliin, tai emättimeen. Limba M Flexible:n kapea kärki helpottaa eritoten anusaukkoon sisääntyöntämistä. Dildossa on ohut kanta, joka on täydellinen heille, jotka tykkäävät olla iho ihoa vasten, lähikontaktissa kumppanin kanssa ja leveä imukuppikanta toimii hyvin stopparina. Imukuppi tarttuu erittäin hyvin sileisiin pintoihin ja kostuttamalla imukuppia, sen kiinnipysymisteho paranee entisestään. Imukuppikannan muotoilu on onnistunut hyvin, koska se antaa tilaa tupla-penetraatiolle ja se sopii hyvin Strap On valjaisiin.

  Fun Factory Limba M Flexible Dildo 18 cm pinta on muotoiltu sileäksi, ilman suonituksia, joten sen puhdistaminen on todella vaivatonta. Materiaali on laadukasta, hygieenisestä body-safe silikonista ja suositus on käyttää dildon kanssa vesiliukoista liukuvoidetta.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Limba M Flex
  Pituus 17,5 cm
  Sisään asetettava pituus 16,5 cm
  Halkaisija 3,2 cm
  Muotoiltavan ytimen pituus 13 cm
  Vedenkestävä 100 %
  Valmistusmateriaali Silikoni
  Liukuvoidesuositus Vesipohjainen
  Äänekkyys Ei pidä ääntä
  Paino 169 g
  Matkaturvallinen Kyllä
  Fun Factory Limba M Flexible Dildo 18 cm

  Halkaisija 3,2 cm.

  1 of 4

  Pehmeä kärki.

  2 of 4

  Muotoiltava varsi.

  3 of 4

  Imukuppikanta – sopii myös Strap On valjaisiin.

  4 of 4

  Käyttäjien arvostelut: Fun Factory - Limba Flex dildo, M

  Videot: Fun Factory - Limba Flex dildo, M

  Yhteenveto: Fun Factory - Limba Flex dildo, M

  Fun Factory Limba M Flexible Dildo 18 cm on erinomainen ja hieman harvinaisempi huikea lelu antamaan vaihtelua taivuteltavan ominaisuutensa ansiosta. Kaikkea se Saksalainen keksii!

  Muotoilultaan Limba M Flexible on erittäin onnistunut ja väri (Deep Sea Blue) tuo mieleen aaltoilevan välimerensinisen tunnelman. Imukupin ansiosta voit käyttää sitä vain omaan nautintoon, kädet vapaina, taikka Strap On valjaiden kanssa kumppanisi kanssa – vaikka vuorotellen.

  Limba M Flexible dildo kulkee kevyesti mukana ja voit käyttää sitä esim. suihkussa, makuuhuoneessa, terassilla, luonnossa, hotellissa, autossa… Sinä päätät! Jos mietit ensimmäisen anaalilelun hankintaa, niin Limba M Flexible on erinomainen ja varma valinta.

  Jolly Buttcock Anaalidildo 17 cm

  88%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  80%
  Laatu
  85%
  Hinta / laatusuhde
  87%
  Kokonaisarvio
  Testaajan arvio:
  4.35/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  Jolly Buttcock Anaalidildo 17 cm

  Jolly Buttcock Anaalidildo 17 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Jolly Buttcock Anaalidildo sopii erinomaisesti anaalistimulaatioon ja siinä on selkeä reunainen ja esinahka-poimutuksella oleva terska. Varressa on myös kevyt suonitus ja tyvessä kiinteät kivekset. Dildon kärkiosa on taivutettu kaartumaan ylöspäin antamaan parempaa stimulaatiota G-pisteelle, tai eturauhaselle. Tämän pehmeän, taipuisan ja jämäkän lelun kanssa voit tutustua itsessä uusiin puoliin, joista et ehkä vielä tiennyt tai etsiä uusia nautintoja kumppanisi kanssa.

  Jolly Buttcock anaalidildon kokonaispituus on 17 cm ja halkaisijaltaan se on 3-3,5 cm. Vartta hieman paksumpi kärkiosa auttaa dildon pysymistä sisällä. Jolly Buttcock Anaalidildo on tyvessä imukuppi, jonka voi kiinnittää sileään pintaan, esimerkiksi kaakelilaattaan, lasioveen, wc-istuimen kanteen, mihin vain keksitkin ja imukupin ansiosta kätesi jäävät vapaaksi hyväilemään itseäsi, tai kumppaniasi. Kapean imukuppisuunnittelun ansiosta tupla-penetraatio onnistuu helposti ja Jolly Buttcock sopii myös Strap On valjaisiin.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Jolly Buttcock Anaalidildo
  Pituus 17 cm
  Sisään asetettava pituus 14 cm
  Halkaisija 3 - 3,5 cm
  Vedenkestävä 100 %
  Valmistusmateriaali Kehoystävällinen PVC
  Ftalaatiton Kyllä
  Liukuvoidesuositus Vesipohjainen
  Äänekkyys Ei pidä ääntä
  Paino 250 g
  Matkaturvallinen Kyllä
  Jolly Buttcock Anaalidildo 17 cm

  Halkaisija 3 – 3,5 cm.

  1 of 4

  Hyvin stimuloiva muotoilu. Juomutettu esinahka.

  2 of 4

  Kivekset toimii stopparina.

  3 of 4

  Imukuppikanta.

  4 of 4

  Käyttäjien arvostelut: Jolly Buttcock Anaalidildo 17 cm

  Videot: Jolly Buttcock Anaalidildo 17 cm

  Yhteenveto: Jolly Buttcock Anaalidildo 17 cm

  Ensisilmäyksellä tämä Jelly Crystals Buttcock Anaalidildo on tyylikkään näköinen, melko aidon muotoinen, väristään huolimatta ja luokseen kutsuva. Tämä anaalidildo ei vain näytä houkuttelevalta, vaan se vie anaalileikkisi uusiin ulottuvuuksiin. Se on myös vedenpitävä, joten voit ottaa tämän lelun mukaan kylpyhuoneen roiskeille ja märille nautinnoille.

  Terskan esinahka-poimutuksesta täytyy antaa eriyismaininta ja se erottaa tämän lelun monesta muusta. Jelly Crystals Buttcock on varmasti miellyttävä ja jättää käytön jälkeen sinut haluamaan lisää.

  Mystim Big Bend It E-stim Anaalidildo

  Sähköimpulssi + Muotoiltava

  94%
  Design
  80%
  Helppokäyttöisyys
  86%
  Laatu
  85%
  Hinta / laatusuhde
  92%
  Kokonaisarvio
  Testaajan arvio:
  4.3/5
  Käyttäjien arvio:
  0/5
  Mystim Big Bend It Silikoninen E-stim Anaalidildo

  Mystim Big Bend It E-Stim Anaalidildo

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Mystim Big Bend It on vaikuttavan kokoinen 23,5 senttimetrinen pituinen ja paksuimmasta kohdasta 4,4 senttiä täyttä tavaraa! Vaikutuksen tekee myös sen muotoilu, kolmella ovaalin muotoisella, tyveen päin suurenevalla pallolla ja tukevalla kädensijalla, jolla voit ohjata dildon liikkeitä kätevästi. Se on valmistettu hygieenisestä silikonista, joka tuntuu miellyttävän pehmeältä. Sinä päätät, pallo kerrallaan, kuinka pitkälle haluat edetä…

  Mystim Big Bend It on varustettu Mystimin Flex & Stay -tekniikalla, eli voit taivutella sitä haluamaasi moutoon / asentoon ja se pysyy siinä asennossa, kunnes muotoilet sen uudelleen. Mystim Big Bend It E-stim anaalidildon kanssa suositellaan käyttämään vesiliokoista liukuvoidetta ja tämän lelun kanssa on tärkeää muistaa kunnon esilämmittely!

  Jos sinulta jo löytyy, tai aiot hankkia tähän dildoon sopivan sähköimpulssien ohjainyksikön, niin saat vietyä seksikokemuksesi todellakin seuraavalle tasolle! Kun kytket Mystim Big Bend It anaalidildon sähköimpulsseja tuottavaan laitteeseen, saat siitä intensiivisemmän ja voimakkaamman nautinnon tuojan, “perinteisen” käyttö tavan rinnalle. Sähköimpulssien voimakkuutta ja kestoa voi säätää mieleiseksi ja oman harkinnan mukaan viedä nautinto kipurajoille saakka. HUOM! Käytä Mystim Big Bend It E-stim Anaalidildon kanssa vain yhteensopivia sähköimpulssien ohjainyksiköitä! Esim. Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti, tai Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti.

  Mystim Big Bend It silikoninen E-stim anaalidildo on CE-hyväksytty tuote. Älä käytä Mystim-sähköimpulssituotteita, jos sinulla on elektronisia tai metallisia implantteja kuten sydämen tahdistin, sairastat sydämen rytmihäiriötä, epilepsiaa, jos olet raskaana tai käytät kuparikierukkaa. Mystim-tuotteet ovat tarkoitettu hermoärsykkeen aikaansaamiseksi vyön alapuolella olevalla alueella. Älä koskaan aseta sähköisiä seksivälineitä niin että sähkövirta kulkee sydämen tai pään läpi. Pidä Mystim-tuotteet pois lasten ulottuvilta.

  Mystim Big Bend It Silikoninen E-stim anaalidildon voi pestä miedolla saippuavedellä ja desinfioida erotiikkavälineille tarkoitetulla puhdistusaineella. Dildon tulee olla kytketty irti ohjainyksiköstä ja johdoista.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Mystim Big Bend It E-stim
  Pituus 23,5 cm
  Sisään asetettava pituus 18 cm
  Halkaisija 1,5 - 4,4 cm
  Vesitiivis Ei 100%. (Sis. Sähkö-osia)
  Ohjainyksikkö Ostettava erikseen.
  Liitin 2 mm:n urosliitin.
  Valmistusmateriaali Silikoni
  Liukuvoidesuositus Vesipohjainen
  Äänekkyys Ei pidä ääntä
  Paino 180 g
  Matkaturvallinen Kyllä
  Mystim Big Bend It Silikoninen E-stim Anaalidildo

  Kärkiosan paksuus 2,9 cm.

  1 of 5

  Muotoiltava varsi.

  2 of 5

  Paksuin kohta 4,4 cm.

  3 of 5

  Kädensija, auttaa käsittelyssä.

  4 of 5

  Johtojen kytkentä.

  5 of 5

  HUOM! Käytä Mystim Big Bend It E-stim Anaalidildon kanssa vain yhteensopivia sähköimpulssien ohjainyksiköitä!

  Esim. Mystim Pure Vibes Analoginen Sähköseksisetti, tai

  Mystim Tension Lover Digitaalinen Sähköseksisetti.

  Videot: Mystim Big Bend It Silikoninen E-stim Anaalidildo

  Mystim Big Bend It Silikoninen E-stim Anaalidildo.

  Videolla myös muita sarjan tuotteita.

  Mystim Tension Lover Digitaalinen sähköimpulssien ohjainyksikkö. Ostettava erikseen.

  Yhteenveto: Mystim Big Bend It Silikoninen E-stim Anaalidildo

  Tämä sänkyjen sähköpaimen ei jätä varaa arvailuille – kipinää syntyy! Erinomainen muotoilu antaa käyttäjälle varaa valita, montako palloa haluaa sisäänsä ja pallojen välissä olevat ohuemmat kohdat pitävät Mystim Big Bend It E-stim anaalidildon juuri siinä kohdassa, kuin pitääkin. Taivuteltavuus on iso plussa ja tällä ominaisuudella on helppo kohdistaa Big Bend It juuri siihen kohtaan, missä se tuntuu toiseksi parhaalta, ennen kuin sen asettaa siihen kohtaan, jossa räjähtävää orgasmia ei voi enää pysäyttää!

  Mystim Big Bend It E-stim anaalidildo mahdollistaa useampia käyttömahdollisuuksia, kuin perinteinen anaalidildo ja tämän “sähkövatkaimen” kanssa ei tule tylsää – ajatus siitä, että kumppanilla on valta käyttää sähköimpulssien ohjainyksikköä ja hän määrää sinun nautinnostasi, saa aikaan hyvin kiihottavan tunnetilan.

  Hinnasta huolimatta Mystim Big Bend It E-stim anaalidildo saa vahvan suosituksen, varsinkin kun sen yhdistää sähköimpulssien ohjainyksikköön. On sanomattakin selvää, että lue ihmisen paras ystävä, eli käyttöohjeet ensin, ennen kuin alat käyttämään tätä anaalidildoa sähkön kanssa! Jos olet joskus kokeillut laittaa 9V patterin kieleesi, niin siitä voi saada mielikuvan, mitä on odotettavissa – Sähköisiä orgasmeja!

  Dillio Anal Teaser Dildo 11 cm

  75%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  85%
  Laatu
  90%
  Hinta / laatusuhde
  86%
  Kokonaisarvio
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  Dillio Anal Teaser Dildo 11 cm

  Dillio Anal Teaser Dildo 11 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Dillio Anal Teaser Dildo on helppokäyttöinen perus anaalidildo, ilman mitään ylimääräisiä hienosteluita ja ajaa asiansa siinä, missä muutkin perus anaalidildot. 11 senttimetrin pituus on turvallinen aloittelijoille ja varren symmetrinen ympärysmitan kasvamien antaa mahdollisuuden venytellä aukoa omaantahtiin. Paksuin kohta on 3 senttiä. Dillio Anal Teaser Dildossa on tyvessä imukuppi, jonka voi kiinnittää sileään pintaan, esimerkiksi kaakelilaattaan, lasioveen, wc-istuimen kanteen, mihin vain keksitkin ja imukupin ansiosta kätesi jäävät vapaaksi hyväilemään itseäsi, tai kumppaniasi. Dillio Anal Teaser Dildo on hyvä valinta myös pariskunnille, koska se sopii Strap On valjaisiin ja siinä on melko ohut imukuppikanta, joka mahdollistaa iho ihoa vasten läheisyyden tunteen. Dildo on valmistettu ihoystävällisestä PVC:stä ja se ei sisällä ftalaattia, eikä lateksia. Dildon pinta tuntuu pehmeältä ja erittäin liukkaalta vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa. Dildon ydin on jämäkkää tekoa ja se tarjoaa helposti suunnattavaa stimulaatiota ja oikean paikan löytymistä, joka kerta. Dillio Anal Teaser Dildo on yhdysvaltalaista Pipedream Products laatua.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Dillio Anal Teaser Dildo
  Pituus 11 cm
  Sisään asetettava pituus 10 cm
  Halkaisija 3 cm
  Vedenkestävä 100 %
  Valmistusmateriaali Kehoystävällinen PVC
  Liukuvoidesuositus Vesipohjainen
  Äänekkyys Ei pidä ääntä
  Matkaturvallinen Kyllä
  Dillio Anal Teaser Dildo 11 cm

  Kapea kärki

  1 of 3

  Hyvä kaarevuus.

  2 of 3

  Imukuppikanta – sopii myös Strap On valjaisiin.

  3 of 3

  Käyttäjien arvostelut: Dillio Anal Teaser Dildo 11 cm

  Videot: Dillio Anal Teaser Dildo 11 cm

  Yhteenveto: Dillio Anal Teaser Dildo 11 cm

  Kaiken kaikkiaan Dillio Anal Teaser Dildo on hintansa arvoinen lelu. Pelkistetty suunnittelu ja muotoilu ei turhia pröystäile ja ehkäpä juuri se tekee siitä miellyttävän ja helpon käsitellä.

  Kokonsa puolesta todella näppärä lelu ja tekee sen mitä lupaa. Tasaisesti paksuneva varsi työntyy sisälle juuri sen verran, kuin sillä hetkellä tuntuu ja on ikään kuin “portaaton säätö” oman mielen mukaan. Jos etsit täysin sileä pintaista dildoa, tämä dildo kannattaa hankkia lelulaatikon vakiovarusteeksi.

  Tantus Silk Keskikokoinen Silikonidildo

  75%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  90%
  Laatu
  85%
  Hinta / laatusuhde
  86%
  Kokonaisarvio
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  0/5
  Tantus Silk Keskikokoinen Silikonidildo

  Tantus Silk Keskikokoinen Silikonidildo

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tantus Silk Keskikokoinen Silikonidildo on helppokäyttöinen perus anaalidildo, ilman mitään ylimääräisiä hienosteluita ja ajaa asiansa siinä, missä muutkin perus anaalidildot. Dildo on koko varren matkaltaan tasapaksu, 2,8 senttiä.

  Tantus Silk Keskikokoinen Silikonidildo on hyvä valinta myös pariskunnille, koska se sopii Strap On valjaisiin ja siinä on melko ohut imukuppikanta, joka mahdollistaa iho ihoa vasten läheisyyden tunteen. Dildo on valmistettu silikonista ja se ei sisällä ftalaattia, eikä lateksia. Dildon pinta tuntuu pehmeältä ja erittäin liukkaalta vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa. Dildon ydin on jämäkkää tekoa ja se tarjoaa helposti suunnattavaa stimulaatiota ja oikean paikan löytymistä, joka kerta.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Tantus Silk Silikonidildo
  Pituus 13,3 cm
  Sisään asetettava pituus 12 cm
  Halkaisija 2,8 cm
  Vedenkestävä 100 %
  Valmistusmateriaali Silikoni
  Liukuvoidesuositus Vesipohjainen
  Äänekkyys Ei pidä ääntä
  Matkaturvallinen Kyllä
  Tantus Silk Keskikokoinen Silikonidildo

  Hyvä kaarevuus.

  1 of 2

  Kanta sopii Strap On valjaisiin.

  2 of 2

  Videot: Tantus Silk Keskikokoinen Silikonidildo

  Yhteenveto: Tantus Silk Keskikokoinen Silikonidildo

  Tantus Silk Keskikokoinen Silikonidildo on hyvin lähelle edellisenä testissä olleen Dillio Anal Teaser Dildon kaltainen. Suurimpina eroina se, että tämä anaalidildo on hieman pari senttiä pidempi, paksuus on samaa luokkaa ja tässä dildossa ei ole imukuppia.

  Tämäkin anaalidildo on suunniteltu sileäpintaiseksi ja sen sisään työntäminen sujuu helposti. Jos etsit täysin sileä pintaista dildoa, tämä on hyvä vaihtoehto.

  Etsitkö ISOA dildoa!?

  Ei kannata jännittää kokoa, vaan tutustua tähän isoon dildoon!

  Tästä 20 senttisestä dildosta riittää himoittavaa pidemmällekin! Muotoilussa on huomioitu selkeästi erottuva terska ja luonnollinen suonitus. Dildossa on pehmeältä tuntuva pinta ja se on joustava, mutta jämäkkä.

  Mitat

  • Pituus 22 cm
  • Sisään asetettava pituus 20 cm
  • Halkaisija 3,5 cm
  • Sopii Strap On valjaisiin
   

  Ominaisuudet

  • Ftalaatiton
  • Lateksiton
  • Valmistettu platinasilikonista

  HUOM! Anaaliseksin ei kuulu sattua!

  Ensimmäisillä kerroilla anaaliseksiä tai anaalileikkiä kokeillessa

  Lelun asettaminen anusaukkoon voi tuntua epämukavalta. Anaaliseksi ei kuitenkaan koskaan saa sattua, ja jos tunnet kipua, lopeta heti. Anusaukko ei kosteuta itse itseään, joten riittävä määrä liukuvoidetta on myös tärkeää anaalileluja käytettäessä. Seksilelujen kanssa suositellaan käytettäväksi vesiluikoista liukuvoidetta. Alta löydät parhaat vinkkimme, miten anaalileikit eivät satu ja saat parhaimman nautinnon:

  Käytä tarpeeksi liukuvoidetta.

  Liukuvoiteen käyttö anaalileikeissä on ehdotonta. Käytä vesiliukoista liukuvoidetta, ja varmista että käytät liukuvoidetta tarpeeksi. Laita liukuvoidetta anusaukon päälle, ympärille, ja sivele sitä myös lelun päälle taataksesi tarpeellisen liukuvuuden mukavuuden takaamikseksi. Jos liukuvoidetta on liian vähän, aiheuttaa lelu kitkaa ja epämukavuuden tunnetta.

  Rentoudu.

  Moni helposti jännittää anaaliseksiä, ja jännittyneenä on mahdotonta rentouttaa anusaukkoa. Jos anusaukkoa ei pysty rentouttamaan, tuntuu lelun sisäänasettaminen väkinäiseltä ja voi helposti sattua. Varmista että olet rentoutunut, ja aloita lelulla leikkiminen asteittain.

  Osta sopivan kokoinen lelu.

  Varsinkaan aloittelijan ei kannata lähteä ostamaan liian suurta lelua ainakaan ensimmäiseksi lelukseen. Anusaukon tulee tottua lelun sisäänasettamiseen, ja pienen totuttelun jälkeen anaaliseksi sujuu huomattavasti helpommin, joten totuttelu kannattaa aloittaa pienemmällä lelulla. Lelu kannattaa asettaa sisään vaiheittain, ja jos syvemmälle työntäminen sattuu, käytä lelua ensin jonkin aikaa mukavuusalueella, ja sitten asteittain etene jälleen pidemmälle.

  Aloita sormella, tai ohuella anaalilelulla.

  Etenkin jos ostamasi anaalivibraattori on suurikokoinen, voi ja kannattaakin lämmitellä sormella ennen lelun käyttöön ottoa. Näin varmistat, että olet rentoutunut ja päässyt tunnelmaan, ja lelun asettaminen sisälle onnistuu huomattavasti helpommin. Muista käyttää tarpeeksi liukuvoidetta niin sormien kuin anaalidildonkin kanssa.

  ! Tuotevertailussa anaalidildot !

  Tässä tuotevertailussa on mukana tämän testisivun anaalidildojen voittaja, aloittelijoille ja edullisin tuote.

  Yhteenvetona tuotevertailusta: Kaikki nämä kolme anaalidildoa ovat melkolailla samankokoisia pituudeltaan ja halkaisijaltaan. Ne ovat kaikki vesitiiviitä, helppokäyttöisiä ja helppo puhdistaa. Kokonaisarviossa pisteet ovat melko lähellä toisiaan. Hinnoissa on eroja ja tutoreimman hihinnan löydät aina “hae hinta” painikkeen kautta.

  • Voittaja
   1
  • Aloittelijoille
   2
  • Edullisin
   3
  Verrattavat ominaisuudet
  Voittaja
  1
  Aloittelijoille
  2
  Edullisin
  3
  Verrattavat ominaisuudet
  Amor anaalidildo
  Anal Starter Dildo
  Beseks Slimline
  Pituus13,5 cm15,7 cm13,7 cm
  Sisään asetettava pituus12 cm12,5 cm12 cm
  Halkaisija3,2 - 3,6 cm​2,6 cm2,9 cm
  HelppokäyttöisyysKylläKylläKyllä
  VesitiivisKylläKylläKyllä
  Helppo puhdistaaKylläKylläKyllä
  ValmistusmateriaaliSilikoniPVCSilikoni
  ImukuppiKylläKylläKyllä
  Kokonaisarvio92 / 10087 / 10086,5 / 100
  Hae hintaHae hintaHae hinta

  Miten ostaa paras anaalidildo?

  Anaalidildon valitseminen voi joskus haastavaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimman anaalidildon helposti!

  Tarvittu aika: 15 minutes
  Etsimisen kulut: 0 EUR

  Mitä tarvitset:

  Listan parhaista anaalidildoista (Tämä sivu)

  Tarvitut materiaalit:

  Maksuväline ostamiseen.

  Seuraa ohjetta - Step-by-step

  Parhaan anaalidildon löytäminen.
  On täysin luonnollista, että haluat löytää parhaan mahdollisen anaalidildon. Tuotevalikoiman runsaus saattaa joskus aiheuttaa valinnan vaikeuden tunteen, mutta huoli pois, olemme luoneet tämän sivun helpottamaan uuden anaalidildon valintaan.
  1-3.png
  Älä tuhlaa kallista aikaasi etsimiseen.
  Nettikaupoissa tulee helposti tuhlattuja tunteja oikeaa tuotetta etsiessä. Olemme koonneet oikeiden asiakkaiden arvosteluja, blogiarvosteluja, sekä suosituksia, jotta löytäisit juuri sinulle sopivan anaalidildon helposti.
  2-2.png
  Lue suosituksemme.
  Kaikki tieto jonka tarvitset, on koottu tälle sivulle aina ekspertiemme mielipiteistä, käyttäjien kokemuksiin. Käymällä läpi tämän sivun tuotteet, kartoitat helposti tuotevaihtoehdot tuhlaamatta aikaasi.
  3-1.png
  Valitse jokin listatuista nettikaupoista.
  Kun olet päättänyt haluamasi tuotteen, voit tilata sen helposti listaamistamme nettikaupoista. Kaikki sivuillamme olevat kaupat ovat suomalaisia, ja postittavat tuotteet luotettavasti ja nopeasti.
  4-1.png
  Valmis! Nyt olet onnellinen anaalidildon omistaja.
  Tilaamasi anaalidildopostitetaan huomaamattomassa paketissa suoraan kotiovellesi tai valitsemaasi postin toimipisteeseen. Olemme varmistaneet, että pakettien ulkopuolelta ei näe lähettäjää, ja paketit toimitetaan anonyymissa postipaketissa.
  5-1.png

  Step

  ? Miten käyttää anaalidildoja ?

  Anaalidildot on tarkoitettu sekä naisille, että miehille.

  Itsetyydytykseen, taikka kumppanin kanssa. Ja se sopii yhtä hyvin vaginaan, anaalidildo nimestään huolimatta. Useita anaalidildoja voidaan myös käyttää Strap On valjaiden kanssa. Anusaukossa on tuhansia hermopäätteitä, joiden stimuloiminen kiihottaa ja tuntuu miellyttävältä. Täytyy muistaa, että kaikki naiset, tai miehet eivät pidä siitä, että heidän anusta mennään ronkkimaan. Vaikkakin, miehillä eturauhasen kiihottaminen tuntuu varsin hyvältä, ja monet miehet voivat saada intensiivisiä orgasmeja pelkästään eturauhasta stimuloimalla. Eturauhanen sijaitsee paksusuolen takana niin, että sitä pääsee stimuloimaan parhaiten anusaukon kautta.

  Anaalidildojen käyttö on melko yksinkertaista ja helppoa.

  Täytyy muistaa, että kaikki kehon sisään laitettavat seksilelut tulee pestä / desinfioda niihin soveltuvilla ja tarkoitetuilla aineilla, ennen käyttöä ja käytön jälkeen. Anaalidildoa, tai mitään muutakaan seksilelua ei pidä vaihdella suoraan anuksesta emättimeen, ilman välipuhdistusta!

  Liukuvoiteen käyttö anaalileikeissä on ehdotonta

  Koska anusaukko ei kosteuta itseään. Käytä vesiliukoista liukuvoidetta, ja varmista että käytät liukuvoidetta tarpeeksi. Laita liukuvoidetta anusaukon päälle, ympärille, ja sivele sitä myös lelun päälle taataksesi tarpeellisen liukuvuuden mukavuuden takaamikseksi. Jos tuntuu kipua, lopeta heti, ettet vaurioita itseäsi, tai kumppaniasi. Voit myöhemmin kokeilla uudestaan ja tehdä perusteellisemman alkulämmittelyn.

  Miten puhdistaa anaalidildo?

  Dildot / anaalidildot ovat useimmiten vedenkestäviä, ja ne voi puhdistaa tavallisella saippualla tai seksilelujen puhdistustukseen tarkoitetuilla puhdistusaineilla. Huuhtele anaalivibraattori kauttaaltaan lämpimällä vedellä huolellisesti, puhdista saippualla, huuhtele pesuaine pois, ja kuivaa dildo huolellisesti, ennen sen säilöön laittamista. On tärkeää muistaa, että anaalidildoa ei tule käyttää anaalissa ja emättimessä samalla käyttökerralla, vaan mikä tahansa seksilelu tulee puhdistaa välillä, jos sitä on tarkoitus käyttää molemmissa aukoissa.

  Videot anaalidildojen puhdistuksesta.

  Alta voit katsoa videot anaalilelujen puhdistuksesta, ja siitä miten mahdollinen pinttynyt haju on helppo poistaa leluista. Ohjeet pätevät kaikkiin silikonista tai muovista valmistettuihin seksileluihin, vaikka videoissa käsitelläänkin erityisesti anaalileluja. Ensimmäinen video on tehty hauskasti mykkäfilmin tapaan, pirteän musiikin säestämänä. Toinen ja kolmas video on selostettu selkeällä englannin kielellä. Kannattaa katsoa!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *