Värisevät alushousut – Parhaat testissä

Värisevät alushousut kaukosäätimellä tai toiselta nimeltään alushousuvibraattori tarkoittaa alushoisuihin asetettavaa vibraattoria, jota voidaan käyttää esierkiksi esileikeissä tai julkisilla paikoilla. Vibraattorit toimivat joko kaukosäätimellä tai puhelimeen ladattavalla sovelluksella, jonka avulla vibraattorin värinää voi kontrolloida myös kaukaisemmalta etäisyydeltä.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Klikkaa tästä nähdäksesi laajempi valikoima väriseviä alushousuja

FAQ

Värisevät alushousut toimivat niin, että alushousujen sisään asetetaan erillinen vibraattori. Itse alushousut eivät siis värise, vaan alushousut pitävät vibraattorin paikallaan klitoriksen kohdalla. Monien tuotepakettien mukana tulee mukana alushousut, ja toiset alushousut sisältävät kätevän taskun, johon vibraattorin voi asettaa sisälle. 

Periaatteessa voi. Kunhan alushousut pitävät vibraattorin paikallaan, käy vibraattorien kanssa millaiset alushousut tahansa. Esimerkiksi magneetilla kiinnitettävät vibraattorit pysyvät kiinni myös stringeissä, mutta jos vibraattorissa itsessään ei ole kiinnitystä, pitävät normaalit alushousut vibraattorin tukevammin paikallaan.

Väriseviä alushousuja ei ole ainoastaan tarkoitettu naisille. Toiset värisevät alushousut sopivat myös miehille, ja niitä voidaan käyttää myös kiihottamaan anusta. Valitse vibraattori siis niin, että se anatomisesti sopii myös anaaliin. 

Tämä riippuu täysin vibraattorin mallista. Useimmat alushousuvibraattorit on suunniteltu kiihottamaan ainoastaan klitorista, ja niitä ei aseteta vaginan sisään. Myös perhosvibraattorit kiihottavat perinteisesti ainoastaan klitorista, mutta tarjolla on myös hybridi-versioita, joista löytyy myös vaginan sisään asetettava, G-pistettä kiihottava osa. Voit siis itse päättää, haluatko vibraattorin ainoastaan klitorikselle, vai myös G-pisteelle. Otathan kuitenkin huomioon, että klitoriskiihottimen kanssa on helpompi kävellä.

Kyllä voi. Tietenkin mitä isompi vibraattori on, tai jos vibraattorissa on sisäänasetettava G-pistettä hierova osa, voi käveleminen vibraattorin kanssa tuntua hankalammalta. Normaalin klitorista kiihottavan vibraattorin kanssa käveleminen ja liikkuminen onnistuu täysin normaalisti, ja vibraattoria ei itse oikeastaan edes huomaa, ellei se ole päällä. Alushousuvibraattorit ovat erityisesti muotoiltu anatomisesti niin, että ne mukailevat naisen alapään muotoa, ja istuvat alushousuihin litteästi.

Tämä riippuu vibraattorin äänekkyydestä ja käyttötavasta. Jos valitset äänitasoltaan hiljaisen vibraattorin, eivät muut huomaa ympärilläsi, että käytät vibraattoria. Äänitasoltaan äänekkäämmän vibraattorin kuulee helpommin - mutta tämä voi toisaalta myös tuoda lisää jännitystä leikkeihin. Huomaathan myös, että valitsemanne paikan taustaäänet vaikuttavat myös huomaamattomuuteen, esimerkiksi kovalla tuolilla hiljaisissa paikoissa, kuten kirjastossa, vibraattori on helpompi kuulla, kuin esimerkiksi ulkona, eloisassa ravintolassa tai klubilla.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Sinful Ladattava Kauko-ohjattava Alushousuvibraattori

  96%
  Design
  90%
  Helppokäyttöisyys
  80%
  Laatu
  89%
  Hinta
  85%
  Patteri/akku
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Sinful Ladattava Kauko-ohjattava Alushousuvibraattori

  Sinful Ladattava Kauko-ohjattava Alushousuvibraattori

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  Sinful Ladattava Kauko-ohjattava Alushousuvibraattori on täydellinen lisä piristämään parisuhteen seksielämää ja sykkivän tuhma lisä esimerkiksi astetta intiimimmeille treffeille! Sinful Ladattava Kauko-ohjattava Alushousuvibraattori toimii huomaamattomuutensa puolesta täydellisesti myös julkisilla paikoilla, jonka vuoksi voit antaa kaukosäätimen kumppanillesi ja antaa hänen hallita nautintoasi…

  Sinful Ladattava Kauko-ohjattava Alushousuvibraattori on valmistettu ihanan pehmeästä ja joustavasta silikonista, joka tuntuu sametilta iholla. Vibraattorista löytyy 10 eri värinätasoa, ja vibraattori on käytössä erittäin huomaamaton ja hiljainen. Tuotepaketin mukana tulee vibraattori, ohjain, sekä seksikkäät, mustaa pitsiä olevat alushousut, joihin viraattori on helppo työntää.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Sinful Alushousuvibraattori
  Värinätasot 10 tasoa
  Pituus 9,3 cm
  Leveys 4,3 cm
  Vedenkestävä Kyllä (Vibraattori)
  Akun kesto 60 min
  Materiaali Silikoni, ABS
  Ladattava USB-johdolla
  Mukana Nortie alushousut
  Sinful Ladattava Kauko-ohjattava Alushousuvibraattori

  Kauko-ohjattava

  1 of 3

  Tehokas värinä

  2 of 3

  Litteä muotoilu

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Sinful Ladattava Kauko-ohjattava Alushousuvibraattori arvostelut

  Yhteenveto

  Sinful Ladattava Kauko-ohjattava Alushousuvibraattori on käsittämättömän näppärä ja tehokas vibraattori pieneen kokoonsa nähden. Vibraattorin värinäasetuksia on helppo säätää, ja USB-johdon avulla se on myös helppo ladata käyttöjen välissä. Mukana tulevat alushousut olivat nätit ja miellyttävän pehmeää kangasta, ja musta pitsi tuntui seksikkäältä päällä. Tosin Sinful Ladattava Kauko-ohjattava Alushousuvibraattori sopi hyvin myös käytettäväksi muiden alushousujen kanssa. 

  Sinful Ladattava Kauko-ohjattava Alushousuvibraattori on muotoiltu hyvin litteäksi, joten se sujahtaa hyvin alushousujen alle, ja on huomaamaton. Tämän vuoksi vibraattori käy hyvin myös julkisille paikoille, ja on ihan super esimerkiksi tuhmemmilla treffeillä. Vibraattorin akku kesti hyvin, ja laitteessa ei ole oikeastaan mitään moitittavaa.

  Screaming O Panty Vibe Kauko-ohjattavat Värisevät Alushousut

  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  78%
  Design
  90%
  Helppokäyttöisyys
  45%
  Laatu
  89%
  Hinta
  65%
  Patteri/akku
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Screaming O Panty Vibe Kauko-ohjattavat Värisevät Alushousut

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  Screaming O Panty Vibe Kauko-ohjattavat Värisevät Alushousut ovat valmistettu punaisesta pitsistä, ja jo itse alushousut tihkuvat seksikkyyttä. Sen lisäksi että ne ovat syötävän hyvännäköiset päällä, onnistuu niihin asetettava vibraattori tuottamaan orgasmeja isolla O:lla! 

  Screaming O Panty Vibe Kauko-ohjattavat Värisevät Alushousut ovat kauko-ohjattavat, ja niiden kaukosäädin on muotoiltu kätevästi sormuksen muotoiseksi. Kaukosäädin on siis helppo kuljettaa mukana, ja se on huomaamaton käyttää julkisillakin paikoilla. Vibraattorista löytyy 10 erilaista värinätasoa, ja kynävibraattori toimii patterilla. Alushousut ovat yhtä kokoa, ja mahtuvat aina 152cm vyötärönmittaan asti.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Screaming O Panty Vibe
  Värinätasot 10 tasoa
  Pituus 6,5 cm
  Halkaisija 1,7 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Akun kesto Yli 30 min.
  Valmistusmateriaali Nylon, silikoni, muovi
  Ladattava 1 paristo
  Matkaturvallinen Kyllä, hiljainen

  Pitsialushousut

  1 of 4

  Vibraattori

  2 of 4

  Sormuksen muotoinen säädin

  3 of 4

  Säädettävä koko

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Screaming O Panty Vibe Kauko-ohjattavat Värisevät Alushousut arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Screaming O Panty Vibe Kauko-ohjattavat Värisevät Alushousut ovat ihanan edullinen ja helppokäyttöinen tuotesetti, jonka mukana tulee kaikki tarpeellinen. Henkilökohtaisesti setissä viehätti myös väri, sillä kirkkaanpunaiset alushousut ovat upeat päällä! Kumppanin on helppo käyttää sormuksen mallista säädintä, tosin vaikka säädin on tehty suht huomaamattomaksi, ei se ulkomuodoltana silti näytä ihan perinteiseltä sormukselta. Siksi esimerkiksi autonavainten mallinen säädin tuntuu huomaamattomammalta.

  Joka tapauksessa Screaming O Panty Vibe Kauko-ohjattavat Värisevät Alushousut sopivat niin julkisissa paikoissa käyttöön kuin myös kotikäyttöönkin. Jos et ole aiemin kokeillut vibraavia alushousuja, kannattaa leikit aloittaa kotona, ja siihen Screaming O Panty Vibe Kauko-ohjattavat Värisevät Alushousut ovat oiva valinta.

  Pantyrebel Alushousuvibraattori ja Pitsistringit

  94%
  Design
  89%
  Helppokäyttöisyys
  90%
  Laatu
  89%
  Hinta
  82%
  Patteri/akku
  Testaajan arvio:
  4.9/5
  Käyttäjien arvio:
  4.7/5

  Pantyrebel Alushousuvibraattori ja Pitsistringit

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  Pantyrebel Alushousuvibraattori ja Pitsistringit on upea limited edition -versio Sinfulin kauko-ohjattavasta vibraattorista! Tällä kertaa paketista löytyy pohjoismaalaisen Nortie -merkin Dana -alushousut, jotka ovat seksikkä läpikuultavat, ja niiden sivuilta löytyy pitkät silkkinauhat kauniina yksityiskohtina.

  Pantyrebel Alushousuvibraattori ja Pitsistringit itsessään sisältää 10 erilaista värinätasoa, joita voi sädellä mukana tulevalla kaukosäätimellä.  Kaukosäädin kantaa jopa 20 metrin etäisyydelle, joten vibraattorin ohjauksen voi hyvin antaa kumppanille hallintaan esimerkiksi kotona tai ulkosalla.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Pantyrebel Alushousuvibraattori ja Pitsistringit
  Värinätasot 10 tasoa
  Pituus 9,3 cm
  Leveys 4,3 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Akun kesto 60 min.
  Valmistusmateriaali Silikoni, ABS
  Ladattava USB-johto

  Pitsialushousut

  1 of 3

  Tehokas vibraattori

  2 of 3

  Paljon värinä-asetuksia

  3 of 3

  Kaikki käyttäjienPantyrebel Alushousuvibraattori ja Pitsistringit arvostelut

  Yhteenveto

  Pantyrebel Alushousuvibraattori ja Pitsistringit tuntui kaikin puolin laadukkaalta. Mukana tulevat alushousut olivat pehmeät ja luksusmaiset päällä, joka oli iso plussa verratessa muihin tuotteisiin, sillä useimmiten tällaisten tuotepakettien mukana tulevat alushousut ovat halvahkoja. Itse vibraattori on erittäin pieni ja tehokas, ja vibraattoria voi käyttää myös sellaisenaan esimerkiksi myös sooloillessa. Näin tuntuu että tuotepaketin eri osille on paljon erilaisia käyttötarkoituksia, ja tässä paketissa todella saa rahoilleen vastinetta.  Pantyrebel Alushousuvibraattori ja Pitsistringit kauko-ohjain oli myös helppokäyttöinen, ja sen käyttöönotto ei vaatinut erityisiä menettelyitä tai opettelua. 

  Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Kauko-ohjattava Alushousuvibraattori

  92%
  Design
  89%
  Laatu
  73%
  Helppokäyttöisyys
  78%
  Hinta
  53%
  Patteri/akku
  Testaajan arvio:
  4.2/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Kauko-ohjattava Alushousuvibraattori

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  Hittielokuvasarjan Fifty Shades of Greyn oma seksilelu-kokoelma on täällä! Kaikki kokoelman tuotteet on suunniteltu tarkasti ja ne huokuvat eleganssia, niin kuin tämäkin Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Kauko-ohjattava Alushousuvibraattori.  Vibraattori toimii kaukosäätimellä, joten voit antautua kumppanillesi ja antaa hänen hallita sinulle tuotettua nautintoa. 

  Vibraattori on valmistettu laadukkaasta silikonista, ja on silkinpehmeä iholla. Vibraattori on myös vedenkestävä, joten se sopii myös suihkussa käytettäväksi. Värinätasoja löytyy myös paljon, sillä 10 väritason lisäksi vibraattorista löytyy jopa 6 erilaista rytmiä, jonka avulla on mahdollista luoda erilaisia rytmi- ja värinäyhdistelmiä.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations
  Värinätasot 10 tasoa, 6 rytmiä
  Pituus 10 cm
  Leveys 4 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Akun kesto 45 min.
  Materiaali Nylon, silikoni, muovi
  Ladattava USB-johto
  Matkaturvallinen Kyllä

  Paljon värinäasetuksia

  1 of 4

  Tyylikäs muotoilu

  2 of 4

  Vedenkestävä

  3 of 4

  Autonavaimen näköinen säädin

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Kauko-ohjattava Alushousuvibraattori arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Kauko-ohjattava Alushousuvibraattori saa unelmat omasta Mr. Greystä valloilleen. Lisää astetta tuhmempia leikkejä seksielämääsi, ja anna nautinnon avaimet kumppanisi käsiin. Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Kauko-ohjattava Alushousuvibraattori on vibrana myös oikein toimiva, ja ei jätä ketään kylmäksi. 

  Henkilökohtaisena plussana tuotteessa viehätti sen muotoilu, sill niin vibraattori kuin kaukosäädinkin olivat hyvin elegantteja, ja muovimainen halpuus puuttui leluista kokonaan. Ainoa miinus mitä tästä setistä keksii, on ehkä että vibraattorin akun olisi voinut toivoa kestävän hieman pidempään. Jos vibraattori ei kuitenkaan tule pitkiin, esim. yli puolen tunnin leikkeihin, toimii se tehokkaasti käytössä.

  We-Vibe Moxie Alushousuvibraattori Kaukosäätimellä ja Sovelluksella

  78%
  Design
  68%
  Helppokäyttöisyys
  36%
  Laatu
  89%
  Hinta
  49%
  Patteri/akku
  Testaajan arvio:
  3/5
  Käyttäjien arvio:
  2/5

  We-Vibe Moxie Alushousuvibraattori Kaukosäätimellä ja Sovelluksella

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  We-Vibe Moxie Alushousuvibraattori Kaukosäätimellä ja Sovelluksella on kaunis turkoosinsininen vibraattori, joka yllättää monipuolisuudellaan. Tästä vibraattorista löytyy nimittäin 3 värinätasoa ja 7 eri rytmiä, mutta värinävaihtoehdot eivät lopu tähän. Vibraattoriin on nimittäin ladattavissa puhelinsovellus, jonka kautta vibraattoriin on mahdollista saada lähes loputtomasti erilaisia värinärytmejä!

  We-Vibe Moxien sovelluksen hyvät puolet eivät kuitenkaan lopu tähän. Erikoisinta vibraattorissa on, että sitä pystyy ohjaamaan myös etänä. Vibraattorissa ei siis ole kantosädettä, vaan jos kumppanisi lataa Moxien sovelluksen puhelimeensa, pystyy kumppanisi kontrolloimaan vibraattoria mistä tahansa, välittämättä etäisyydestä.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet We-Vibe Moxie
  Värinätasot Yli 10
  Pituus 9,3 cm
  Leveys 3,5 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Akun kesto 120 min.
  Materiaali Silikoni, ABS
  Ladattava USB-johto
  Matkaturvallinen Kyllä

  Rajattomasti värinäasetuksia

  1 of 3

  Sovelluksella ohjattava

  2 of 3

  Mukana myös kaukosäädin

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien We-Vibe Moxie Alushousuvibraattori arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  We-Vibe Moxie Alushousuvibraattorissa on puolensa ja puolensa, ja se jakaa helposti mielipiteitä. Etäsuhteisiin ja langattomaan käyttöön We-Vibe Moxie tuntuu mahtavalta, ja parasta tuotteessa oli, ettei sen kantoetäisyydestä tarvitse huolehtia, jos tosella osapuolella on sovellus käytössä. Sovellus itsessään oli helppo käyttää, ja siitä oli paljon iloa myös sooloseksissä, sillä sovelluksen kautta ohjailtuna värinävaihtoehtoja löytyy tuhottomasti, ja Moxien kanssa jaksaa näin innostua leikkimäänkin usein.

  Se mitä lelusta täytyy sanoa on, että se ei ole kovin hiljainen äänitasoltaan. Kotikäytössä äänekkyys ei haittaa, mutta diskreetteihin leikkeihin julkisilla paikoilal tämä lelu ei sovellu kovin hyvin. Etäsuhteeseen ja kotikäyttöön se taas on vallan mainio, jos pienestä surinasta ei tarvitse välittää

  The Original Venus Butterfly Vibraattori

  78%
  Design
  68%
  Helppokäyttöisyys
  36%
  Laatu
  89%
  Hinta
  49%
  Patteri/akku
  Testaajan arvio:
  3.5/5
  Käyttäjien arvio:
  3/5
  The Original Venus Butterfly Vibraattori

  The Original Venus Butterfly Vibraattori

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  The Original Venus Butterfly Vibraattori on ihanan pinkki ja näyttävä vibraattori, joka tulee todella oikeuksiinsa päälle puettuna. Tämä vibraattori luo tunnelmaa jo päällepukiessa, mutta se tarjoaa myös paljon ominaisuuksia käytössä. Vibraattorissa itsessään on portaaton säätö värinän voimakkuudelle, joten värinän saa asetettua juuri haluamalleen tasolle, ja sitä on helppo säädellä liukuvasti. 

  The Original Venus Butterfly Vibraattori kiinnittyy tukevasti paikoilleen siinä olevien remmien avulla, ja sitä voi käyttää niin klitorikselle kuin myös anukselle. Perhosvibraattorin mukana tulee myös kaukosäädin, joten vibraattorista voi nauttia lähes kokonaan handsfreenä! The Original Venus Butterfly Vibraattori toimii hyvin vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa, ja se toimii kahdella AA-patterilla.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet The Original Venus Butterfly Vibraattori
  Värinätasot Portaaton säätö
  Pituus 5 cm
  Leveys 6 cm
  Vedenkestävä Ei
  Materiaali TPR, PP, ABS
  Ladattava Paristot, 2 x AA
  Matkaturvallinen Kyllä
  The Original Venus Butterfly Vibraattori

  Perhosvibraattori portaattomalal säädöllä

  1 of 3

  Kaukosäädin

  2 of 3

  Remmit jotka pitävät vibraattorin paikoillaan

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien The Original Venus Butterfly Vibraattori arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  The Original Venus Butterfly Vibraattori on naisellinen ja seksikäs päällä, ja sen vibraattori toimii myös moitteettomasti. Perhosvibraattori tosin ei ole kovin vahva, joten se sopii erittäin hyvin, jos sinulla on herkempi klitoris. Todella voimakkaaseen värinään sen tehot eiät tosin riitä. Vibraattorin remmit eivät myös ole maailman vahvimmat, joten yhdynnän aikana se saattaa luistaa hieman paikoiltaan.

  The Original Venus Butterfly Vibraattori sopiikin parhaiten esileikkeihin ja kiusoitteluun, jossa se tulee parhaiten oikeuksiinsa. Kaunis vibraattori on myös kiihottavan näköinen päällä, ja toimii myös esimerkiksi upeana yllätyksenä kumppanille. Jos etsit näyttävää vibraattoria esileikkiin tai kiusoitteluun, on The Original Venus Butterfly Vibraattori upea ja uniikki valinta.

  Amaysin Kauko-ohjattava Ladattava Alushousuvibraattori

  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  78%
  Design
  68%
  Helppokäyttöisyys
  36%
  Laatu
  89%
  Hinta
  49%
  Patteri/akku
  Testaajan arvio:
  4/5
  Amaysin Kauko-ohjattava Ladattava Alushousuvibraattori

  Amaysin Kauko-ohjattava Ladattava Alushousuvibraattori

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  Amaysin Kauko-ohjattava Ladattava Alushousuvibraattori on upea ja tyylikäs tummanpunainen vibraattori, joka on tarkoitettu käytettäväksi sellaisenaan sekä alushousujen sisällä.

  Vibraattorissa on mukana magneettinen levy, jonka avulla sen voi asettaa paikalleen juuri siihen kohtaan, mikä parhaimmalta tuntuu. Magneetti tulee irrottaa vibraattorista, sitten sujauttaa vibraattori alushousuihin, ja asettaa magneetti takaisin kiinni alushousujen toiselta puolelta, ja mikään ei irrota vibraattoria paikaltaan!

  Amaysin Kauko-ohjattava Ladattava Alushousuvibraattorissa on 10 eri värinätasoa, ja se tarjoaa myös erittäin pitkän kantomatkan, sillä kaukosäätimellä vibraattoria voi ohjata jopa 10 metrin säteellä.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Amaysin Alushousuvibraattori
  Värinätasot 10 tasoa
  Pituus 9 cm
  Leveys 4,3 cm
  Vedenkestävä Kyllä (vibraattori)
  Materiaali ABS, silikoni
  Ladattava Akku ja paristot
  Matkaturvallinen Kyllä
  Amaysin Kauko-ohjattava Ladattava Alushousuvibraattori

  Kaukosäädin

  1 of 3

  Magneettikiinnitys

  2 of 3

  Anatominen muotoilu

  3 of 3

  Yhteenveto

  Amaysin Kauko-ohjattava Ladattava Alushousuvibraattorissa ensimmäisenä huomiota kiinnitti sen uniikki väri, joka antaa vibraattorille hyvin ylellisen vaikutelman. Magneetin toiminta jännitti ja kiinnosti aikalailla, ja aluksi epäilin että sen kanssa olisi aika sähläämistä. Näin ei kuitenkaan ollut, vaan vibraattori oli erittäin helppo kiinnittää paikoilleen. Magneetti napsahtaa helposti kiinni alushoisuihin, ja vibraattori tosiaan pysyy paikoillaan hyvin. 

  Amaysin Kauko-ohjattava Ladattava Alushousuvibraattorissa riittivät värinätehot hyvin, ja se tuntui käytössä kaikinpuolin erittäin kiihottavalta. Vibraattori sopii hyvin myös esileikkeihin kotona, mutta itsetyydytykseen se ei välttämättä sovi parhaiten, vaan tulee parhaiten oikeuksiinsa parileikeissä. Sooloillessa voi vibraattoria toki käyttää esimerkiksi astetta miellyttävämmällä kävelylenkillä tai pitkällä ajomatkalla, kun ottaa vain ripauksen kekseliäisyyttä mukaan.

  Realov Lydia I Smart Butterfly Vibraattori

  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  83%
  Design
  75%
  Helppokäyttöisyys
  64%
  Laatu
  79%
  Hinta
  82%
  Patteri/akku
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  3.5/5
  Realov Lydia I Smart Butterfly Vibraattori

  Realov Lydia I Smart Butterfly Vibraattori

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  Realov Lydia I Smart Butterfly on äärimmäisen tehokas ja voimakas perhosvibraattori, jonka muotoilunsa ansiosta se kiihottaa niin klitorista kuin häpyhuuliakin laajemmalta alueelta, kun värinä kulkeutuu perhosen keskiosasta aina sen siipiin asti. Vibraattorin saa tukevasti kiinni paikoilleen niin että sen käyttö ei vaadi käsiä, ja mikä parasta, se toimii myös sovelluksella!

  Realov Lydia I Smart Butterfly vibraattorin sovellus on ladattavissa älypuhelimille, ja sovelluksen avulla vibraattoriin ja sen käyttöön saa huomattavasti enemmän vaihtoehtoja. Sovellus löytyy niin iPhone kuin Android -puhelimille, ja on ladattavissa ilmaiseksi. Huomaathan myös, että tässä vibraattorissa on myös kiihottava sisääntyönnettävä dildo-osa, joka takaa takuuvarmat orgasmit. Parasta Realovin äpissä myös on, että sen voi myös yhdistää musiikkiin!

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Realov Lydia
  Värinätasot Yli 10 tasoa
  Pituus 7 cm
  Halkaisija 2,6 cm
  Vedenkestävä Kyllä (vibraattori)
  Materiaali Silikoni
  Ladattava USB-johto
  Matkaturvallinen Kyllä
  Realov Lydia I Smart Butterfly Vibraattori

  Sovellus puhelimeen

  1 of 3

  Sisään asetettava dildo-osa

  2 of 3

  Tehokas perhosvibraattori

  3 of 3

  Realov Lydia I Smart Butterfly Vibraattori arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Realov Lydia I Smart Butterfly Vibraattorin ensivaikutelma muihin vibraattoreihin nähden on erittäin erilainen. Realovin Lydian dildo-osuus nimittäin tuo lisää tunnetta vibraattoriin, ja näin se pääsee kiihottamaan myös sisältäpäin G-pistettä, jota muut vastaavat vibraattorit eivät tee. Lisäksi realov Lydian värinätehokat ovat erittäin kovat, joten jos tykkään kovemmasta värinästä, on Realov Lydia I Smart Butterfly Vibraattori ehdottomasti oikea valinta.

  Puhelimeen ladattava äppi oli helppo käyttää, ja sovelluksen avulla vibraattorin hallinnan voi antaa kokonaan kumppanin valtaan. Tosin Realov Lydian tuottama nautinto on niin suurta, että tämä vibraattori sopii myös erittäin hyin itsetyydytykseen. Dldon puolesta tämä vibraattori ei ehkä sovellu julkisille paikoille tai liikkumiseen niin ketterästi kuin muut vibraattorit, mutta Realov Lydia I Smart Butterfly Vibraattori on tehoistaan huolimatta silti erittäin hiljainen käytössä.

  OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori

  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  90%
  Design
  81%
  Helppokäyttöisyys
  90%
  Laatu
  69%
  Hinta
  89%
  Patteri/akku
  Testaajan arvio:
  4.7/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5
  OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori

  OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori on erittäin uniikki, tunnetun amerikkalaisvalmistaja OhMiBodin suunnittelema vibraattori, jonka juju piilee siinä, että tämä vibraattori mukautuu mihin tahansa musiikkiin! Tämä vibraattori kuuntelee ympärillä olevia ääniä, ja värisee ympäristön äänien tahtiin.

  OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori mukautuu niin musiikkiin kuin myös puheeseen. Tämä vibraattori sopii siis täydellisesti niin klubille kuin kotisängyn peitonkin väliin. Vbraattori ottaa musiikin sen kaukosäätimestä, joten voit käyttää kaukosäädintä esimerkiksi pitämällä sitä musiikkilähteen lähellä, tai antaa kaukosäätimen kumppanillesi, ja esimerksi antaa hänen äänensä saada sinut orgasmin partaalle. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet OhMiBod Club Vibe II
  Värinätasot 5 tasoa, musiikkiasetus
  Äänitaso Keskitaso
  Ftalaatiton Kyllä
  Vedenkestävä Ei
  Materiaali Muovi
  Ladattava Akku ja paristot
  Matkaturvallinen Kyllä
  OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori

  Pitsialushousut

  1 of 3

  Vibraattori

  2 of 3

  Long battery life

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori oli virkistävä uutuus klitorisvibraattorien joukossa. Tämä pieni vibraattori tuntui erittäin monipuoliselta käytössä, ja käyttömahdollisuuksia tuntui löytyvän yksi toisensa jälkeen, niin että tästä vibraattorista nauttisi varmaan pitkään ilman kyllästymistä. 

  OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattoria oli suhteellisen helppo oppia käyttämään, ja pienne harjoittelun jälkeen se voisi olla myös erittäin näppärä julkisilla paikoilla. Vibraattorin kaukosäädin tunnistaa helposti niin puheen kuin musiikinkin, ja se oikeasti pystyy värisemään suhteellisen monpuolisesti erilaisiin rytmehin. Puheeseen vibraattori tuntuu reagoivan pehmeämmin kuin musiikkiin. OhMiBod Club Vibe II Langaton Klitorisvibraattori on kokeilinhaluiselle ehdoton kokeiltava!

  Miksi käyttää väriseviä alushousuja?

  Värisevät alushousut ovat täydellinen seksilelu pariskunnille piristämään yhteistä seksielämää. Tämän lisäksi niiden etuna on seksilelujen edullisuus, helppokäyttöisyys, ja pieni koko – värisevien alushousujen ostopäätös ei ole iso hankinta, ja ne kiihottavat varmasti pariskunnan molempia osapuolia. Värisevien alushousujen avulla on myös helppo tutustua erilaisiin seksileikkeihin, ja ne tutustuttavat turvallisesti esimerkiksi leikkeihin julkisilla paikoilla, ja avaavat ovet kokeilemaan valta- ja alistusleikkejä.

  Värisevät alushousut ovat myös oiva vaihtoehto perinteisille vibraattoreille, ja ne ovat täydellinen seksilelu myös etäsuhteisiin. Kun kumppaniaisi on ikävä tai sinua haluttaa sillä välin kun kumppanisi on työmatkalla, on värisevät alushousut mahtava tapa nauttia seksistä yhdessä.

  Värisevät alushousut

  Molempien osapuolien käytössä olevan lelun käyttö yhdistää, ja saa kumppanin tuntuvan olemaan lähempänä niin henkisesti kuin fyysisesti, vaikka välimatkaa olisikin enemmän. Monet värisevät alushousut toimivat puhelimen sovelluken avulla, joten kumppanisi voi hallita vibraattoria ja kiusoitella sinua jopa ulkomailta asti nykytekniikan avulla.


  Värisevät alushousut eivät tosin ole pariskuntien yksinoikeus, sillä nämä nerokkaat seksilelut voivat tuoda myös paljon hehkua sinkkujen arkeen! Ota värisevät alushousut käyttöön esimerkiksi lenkille tai kotitöihin, ja huomaat että kotisi puhdistuukin melken huomaamatta nautinnon lomassa.

  Väriseville alushousuille löytyykin siis todella monipuolisesti käyttötarkoituksia, joten kysymys kuuluukin paremmin, miksi ei käyttää väriseviä alushousuja? Alla olemme avanneet myös erilaisia käyttöideoita väriseville alushousuille, joten skrollaa alemmas, jos kaipaat lisää käyttöideoita.

  Miten pitkään alushousuvibraattorin akku kestää?

  Jos alushousuvibraattorista loppuu akku kesken kiusoittelun etenkin julkisella paikalla, voi tunnelma lässähtää totaalisesti. Tämän vuoksi vibraattorin pitkä käyttöaika ja kestävä akku ovat erittäin tärkeä ominaisuus, etenkin kun tiedät, että vibraattoria tullaan käyttämään kodin ulkopuolella. Vibraattorien yhtäjaksoinen käyttöaika riippuu täysin myös vibraattorista ja niiden käyttöaika voi vaihdella puolesta tunnista useisiin tunteihin. Hyvänä nyrkkisääntönä on, että pattereilla toimivat vibraattorit toimivat yleensä pidempään, kuin akulliset, ladattavat vibraattorit.

  Vibraattori kannattaa kuitenkin valita käyttötarkoituksen ja arvioidun käyttöajan perusteella, sillä vibrattoria harvoin käytetään useita tunteja putkeen. Lue vibraattorin laitetiedot tarkasti tuotetta valitessasi, ja kartoitat katsomasi vibraattorin käyttöajan.

  Akulla toimivat vibraattorit usein kestävät jatkuvassa käytössä noin tunnin, ja yleinen käyttöhaarukka on minimissään 30 min, ja enimmillään noin 120 min. Ota myös huomioon, että mitä kovemmalla värinällä vibraattoria käyttää, sen nopeammin akku loppuu vibraattorista.

  Useimmat ladattavat vibraatorit ovat ladattavissa USB-johdolla. USB-johto on helppo kiinnittää esimerkiksi sähkötöpseliin, tai laittaa vibraattori suoraan tietokoneeseen kiinni latautumaan. Liikenteessä vibraattoria voi myös ladata USB-johdon avulla  mukanakuljetettajan USB-lataajan avulla. Otathan kuitenkin huomioon, että turvallisuussyistä vibraattoria ei ikinä kannata ladata samaan aikaan, kun se on käytössä.

  Värisevät alushousut

  Yhä useammat nykypäivän vibraattorit toimivat USB-johdolla ja ladattavalla akulla pattereiden sijaan. Pattereissa saattaa olla pidempi käyttöikä, mutta ladattavan akun avulla tuotteet on mahdollista muotoilla vapaammin, kun pakollista tilaa pattereille ei vaadita. Akulla toimiva alushousuvibraattori on myös ekologisempi vaihtoehto kuin pattereiden käyttö. Jos olet siis etsimässä etenkin uudempaan tai uudenlaisilla toiminnoilla varustettuja väriseviä  alushousuja, kannattaa varautua USB-johdolla ladattavan vibraattorin hankkimiseen. Akun kestosta ei kuitenkaan tarvitse huolehtia, sillä tuotteet on suunniteltu käyttöön, ja akkujen käyttöaika on suunniteltu riittäväksi.

  Mikä on värisevien alushousujen kaukösäätimen kantomatka?

  Kantomatka on tärkeä ominaisuus alushousuvibraattorissa, etenkin jos vibraattori on tulossa käyttöön esileikkiin tai leikkeihin julkisilla paikalla tai ulkona. Värisevien alushousujen kaukosäätimen kantomatka riippuu täysin vibraattorin mallista. Jos vibraattori ei ole langaton, vaan on johdolla kiinni, on kaukosäätimen kantomatka tietenkin johdon pituus. Useimmat kaukosäätimet kuitenkin ovat nykypäivänä langattomia. Väriseviä alushousuja hankkiessa kannattaa miettiä niiden käyttötarkoitus, ja millaisissa paikoissa niitä saatetaan käyttää. Tämä vaikuttaa niille tarvittavaan kantomatkaan, ja kun tiedät paremmin mitä ominaisuuksia vaadit tuotteelta, löydät helpommin ja nopeammin juuri sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon, johon et tule pettymään.

  Värisevät alushousut

  Vibraattorialushousut voidaan kantomatkaltaan jakaa karkeasti kahteen kategoriaan, jonka erottaa, toimiiko vibraattori kaukosäätimellä vai puhelimen sovelluksella.

  Kaukosäätimellä toimivat alushousut toimivat yleensä useiden metrien kantosäteellä. Kantosäde kannattaa tarkistaa vibraattorin omista tiedoista, sillä tuotteissa on eroja, mutta tyypillinen kantamatka viraattoreilla on noin 10 metrin molemmin puolin. Lyhyimillään kantomatka voi olla noin 6 metriä, mutta useimmissa tuotteissa kantomatka on jopa 15 metriä tai 20 metriä.

  Otathan kuitenkin huomioon, että aivan kantomatkan äärirajoilla kaukosäätimen käyttö saattaa hieman pätkiä. 10 metrin etäisyys riittää hyvin vibraattorin käyttämiseen esimerkiksi ravintolassa, tai kotona vaikka olisitte eri huoneissa. Jos et hahmota miten pitkä matka esimerkiksi 10 metriä on, voit helposti arvioida matkan askelilla. Aikuisen naisen askeleen pituus on noin 1,3 metriä, ja miehen noin. 1,5 metriä. Mittaamalla esimerkiksi olohuoneen reippailla askelilla, saat hahmotettua vibraattorin kantomatkan käytännössä. 

  Sovelluksella toimivissa alushousuvibraattoreissa ei taas usein ole rajoitteita kantomatkalle. Sovellukset yhdistävät vibraattoriin ja niita voidaan käyttää langattomasti, ja vibraattorista riippuen ne sopivat myös etäkäyttöön niin, että vibraattori toimii sovelluksella, vaikka kumppanisi olisi toisella puolella maapalloa. Kuitenkin sovelluksella toimivissakin vibraattoreissa on eroja, joten tarkista tiedot tuotteesta ennen ostopäätöstä.

  Miten ostaa parhaat värisevät alushousut

  Värisevien alushousujen valitseminen voi olla vaikeaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimmat värisevät alushousut kaukosätimellä tai ilman!

  Tarvittava aika: 15 minutes
  Kokonaishinta: Riippuu tuotteesta

  Työkalut:

  Lista parhaista värisevistä alushousuista

  Materiaalit:

  Raha seksilelun ostamiseen

  Step-by-step ohjeet

  Etsi parhaat värisevät alushousut kaukosäätimellä (tai ilman)
  Seksilelujen osto niin ensimmäistä kertaa, tai uutta lelua hankkiessa saattaa tuntua haastavalta. Lelun etsimiseen ei kannata kuitenkaan tuhlata aikaa. Auttaaksemme valintojen seulonnassa, olemme luoneet tämän sivun sinua varten, jotta voit vertailla väriseviä alushousuja helposti ja nopeasti.
  1-3.png
  Älä tuhlaa kallista aikaasi etsimiseen
  Ostajana voi helposti tuhlata aikaa kahlatessa lukuisia tuotteita läpi ilman tulosta. Olemme koonneet sivuillemme käyttäjien arvioita, blogiarosteluja ja videoita, jotka löydät kaikki samasta paikasta.
  2-2.png
  Selaa läpi suosittelemamme tuotteet
  Kaikki sivuillamme olevat tuotteet on eksperttiemme testaamia, ja käyttäjäarvioit oikeiden käyttäjien kirjoittamia. Lukemalla arvostelut kartoitat saatavilla olevan tuotevalikoiman vaivattomasti.
  3-1.png
  Valitse suosimasi verkkokauppa
  Kun olet tilaamassa väriseviä alushousuja, ja olet löytänyt tuotteen jonka haluat tilata, olemme tehneet tilaamisesta helppoa sinulle.Sivuillamme olemme listanneet luotettavat suomalaiset nettikaupat, josta voit tilata haluamasi tuotteen, joten sinun ei tarvitse käyttää aikaa nettikaupan löytämiseen.
  4-1.png
  Valmista! Nyt olet onnellinen alushousuvibraattorin omistaja.
  Valitse ja tilaa tuote haluamastasi verkkokaupasta, ja tuote toimitetaan huomaamattomassa paketissa kotiovellesi tai määrittämääsi toimipisteeseen. Takaamme, että kaikki tuotteet toimitetaan huomaamattomasti.
  5-1.png

  Step

  Miten käyttää väriseviä alushousuja

  Värisevät alushousut kaukosäätimellä saattavat nimellä johtaa hieman harhaan, sillä tuotteella yleensä tarkoitetaan huomaamatonta vibraattoria, joka on helppo sujauttaa alushousuihin, ja lähteä vaikka kauppareissulle vibraattorin kanssa. Värisevät alushousut kaukosäätimellä useimmiten tulevat vibraattorin, kaukosäätimen, ja alushousujen kanssa tuotepakettina. Joissakin alushousuissa on paikka vibraattorille, ja toiset vibraattorit sisältävät jopa kiinnitysmekanismin. Yhteistä vibraattoreilla on se, että ne ovat usein muotoiltu litteiksi ja helpoiksi asettaa alushousuihin, ja ne ovat säädeltävissä kaukosäätimellä. Alushousuvibraattorit ovat suosittuja erilaisissa leikeissä, ja alta voit lukea vinkkimme eri käyttötarkoituksiin!