Erilaiset seksitarvikeliikkeet tarjoavat erilaisia palveluita. Lahdessa palvelee kaksi seksitarvikeliikettä, joista voit saada niin leluja itsellesi tai kumppanillesi tai yhdessä käytettäväksi. Myös erilaiset asut ja voiteet sekä öljyt löytyvät listoilta. Seksikauppa Lahti – Lahden myymälät tuovatkin mukavasti tuotteita jokaiseen makuun.

Jos mielessäsi on kuitenkin joku tietty lelu, niin yleensä helpointa on ostaa se suoraan verkkokaupasta, sillä seksikauppa Lahti ei kovin paljoa vaihtoehtoja kauppojen suhteen tarjoa. Verkkokaupoista pääset usein haku toiminnolla hakemaan suosikkiasi. Verkkokaupat ovatkin oiva tapa shoppailla tänä päivänä, jos mahdollisuuden kivijalkamyymälöissä käymiseen ovat rajalliset.

Leluja ja tarvikkeita löytyy liikkeistä kuintenkin hyvin paljon ja jokaiseen makuun. Niihin tutustuminen kannattaa, sillä voit löytää uusia suosikkeja. Myymälässä pääsee tutustumaan leluihin entistä paremmin, kun näet koon realistisesti ja pääset livenä silmäilemään millaisia lelut ovat. Jos Lahden luelt eivät riitä, niin Kouvolasta löytyy vielä yksi seksitarvike liike ajomatkan päässä.

Suosittelemme seuraavia 2 suurinta verkkoseksikauppaa Suomessa:

Seksikauppa Lahti map

Hot Lips – Seksikauppa Lahti

Osoite

Hämeenkatu 7

15110 Lahti

Aukioloajat

Maanantai10:00 – 20:00
Tiistai10:00 – 20:00
Keskiviikko10:00 – 20:00
Torstai10:00 – 20:00
Perjantai10:00 – 20:00
Lauantai10:00 – 19:00
SunnuntaiSuljettu

Puh:

+358403543700

Arvostelujen yhteenveto

hot-lips-lahti-review 21

Hot Lips Lahti

Hot Lips Lahti on tyylikäs seksikauppa, joka tarjoilee tyylillä kaikkein ihanimpia leluja aina nasiten leluista miestenleluihin ja parien yhteisiin leluihin. Tarjolla on niin suosituimpoia leluja kuten Satisfyer Pro 2 kuin esimerkiksi erilaisia masturbaattoreita ja liukuvoiteitakin ja erektiovoiteita. BDSM ja Fetissi tuotteita löytyy kattava valikoima. Seksiasujen puolella on paljon asuja niin naisille kuin miehillekin, sekä tämän hetkisen maailmantilanteen huomioiden myös kasvomaskeja. Myös tarjousnurkasta kannattaa katsoa, että löytyisikö kenties kiinnostavia tuotteita, jotka voisi saada jopa hiema nedullisemmin. .

Hot Lips Lahti täyttää naisten, miesten, sinkkujen ja pariskuntien vaativatkin toiveet juuri niin kuin tarve on. Valtavasta valikoimastamme löydät upeat alusasut miehille ja naisille, rooliasuja villeihin ja erilaisiin roolileikkeihin ja kaikki markkinoiden suosituimmat seksilelut. Myös parivibraattorit kuuluvat asiaan sekä luonnollisesti suositut fleshlightit. Toisaalta Hot Lipisin valikoimista löytyy myös esimerkiksi iki ihanat ja kutkuttavat hupituotteet ja pariskunnille soveltuvat seksipelit.


Sex Asema – Seksikauppa Lahti

Osoite

Rautatienkatu 10 A

15100 Lahti

Aukioloajat

Maanantai10:00 – 18:00
Tiistai10:00 – 18:00
Keskiviikko10:00 – 18:00
Torstai10:00 – 18:00
Perjantai10:00 – 18:00
Lauantai10:00 – 15:00
SunnuntaiSuljettu

Puh:

+358037818701

Arvostelujen yhteenveto

Sex-Asema-reviews-1

Sex Asema Lahti

Sex Asema tarjoaa käyttäjilleen myymälän sekä verkkokaupan. Kivijalkaliike löytyy osoitteesta Rautatienkatu 10 A. Sieltä löydät laajan valikoiman erilaisia seksileluja, välineitä ja seksikkäitä asuja.  Myös DVD:t ja lehdet kuuluvat vahvasti valikoimaan. Jos taas päädyt käyttämään Sex Aseman verkkokauppaa, niin tilaamasi tuotteet saat huomaamattomassa paketissa. Liike mainostaa olevansa Lahden monipuolisin liike jo vuodesta 1997 ja sen valikoimissa on niin lasidildoja kuin erilaisia fetissi ja BDSM tarvikkeita. .

Laaja valikoima laadukkaita erotiikkavälineitä ja asuja jo yli 20 vuoden ajan! Tule käymään tai tilaa netistä . Lisäksi valikoimaan kuuluu DVD.t ja lehdet jotka löydät liikkeestä Lahdesta Rautatienkadulta. Myymälästä ja verkkokaupasta löytyykin sekä anaalidildoja että anaalivibraattoreita. Jos taas haet tuotteita itse mieskunnon kehittämiseen ja varusteluun, niin tarjolla on erilaisia penispumppuja tai naisille lantipohjanlihasten harjoitus settejä.


Seksikauppa Lahti

Lahti on Suomen sisällä hyvin tunnettu kaupunki, josta löytyy paljon nähtävää ja koettavaa. Onkin hyvä idea lähetä Lahteen vietttämään vapaa-aikaa. Seksikauppa Lahti tarjoaakin kaksi hyvää kivijalkamyymälää, joista molemmat palvelevat maanantaista lauantaihin.

Jos olet liikkeellä vasta illasta ja ajatuksenasi on lähteä esimerkiksi tutustumaan yöelämään, niin Hot Lips palvelee myöhempään näistä kahdesta. Molemmat kuitenkin ovat helposti löydettävissä paikoissa ja tarjoavat erittäin hyvää palvelua keskustan alueella.

Lahteen lähtiessä Hot Lops löytyy keskenltä kaikkea, Sex Asema puolestaan hieman syrjemmästä.

Kuvia erilaisista erotiikkaliikkeistä

Usein kysytyt kysymykset

Seksikauppa Lahti – Mistä löytyvät seksikaupat Lahdessa?

Lahdessa on vain kaksi seksikauppaa. Rautatiekadulta löytyy Sex Asema ja Hämeenkadulta Hot Lips Lahti

Mitä eroottisia kauppoja on Lahdessa?

Vain kaksi kauppaa, jotka molemmat myyvät hyvin laidasta laitaan erotiikkatuotteita.

Mikä on paras BDSM seksikauppa Lahdessa?

Molemmat ovat yhtä hyviä. Jos kummastakaan et haluamaasi löydä, niin sitten voit aina kääntyä verkkokauppojen puoleen.

Kuinka kauan seksikauppa Lahdessa on auki?

Kellonaikoja ei ole säädelty, mutta yleisesti klo 18-21 välillä menevät erotiikka liikkeet kiinni. Osa on avoinna vain maanantaista perjantaihin.

Mikä on Lahden suurin seksikauppa?

Todennäköisesti Hot Lips , mutta molemmilla kaupoilla on hyvin laajat verkkokaupat.

Muissakin Suomen kaupungeissa on seksikauppoja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *