Penisvibraattorit – Parhaat testissä

Penisvibraattorit ovat väriseviä laitteita, jotka tuovat nautintoa yleensä terskan alueelle tai koko peniksen alueelle. Värinän lisäksi vibraattori voi tuoda alipaineen ja imumaisen tunteen. Penisvibraattoreita käytetään esimerkiksi itsetyydytykseen.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Klikkaa tästä nähdäksesi laajempi valikoima penisvibraattoreita

FAQ

Usein liukuvoidetta suositellaan käytettäväksi. Liukuvoiteen avulla laitteen käyttö tuntuu entistä paremmalta ja tuottaa suurempaa nautintoa. Yleensä suosituksena on vesipohjainen liukuvoide.

Penisvibraattorin hankintaan on usein erilaisia syitä. Syynä voi olla puhdas halu nauttia tai kokeilla uutta tapaa nauttia. Lisäksi penisvibraattorit voivat tuoda avun erektiohäiriöisille. Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä penisvibraattorit voivat olla hyvä hankinta seksielämää piristämään.

Osa penisvibraattoreista on kalliimpia kuin toiset. Halvimmillaan hinnat ovat lähellä 30 € mutta kalliimmat ovat jopa lähes 600 €. Hintaan vaikuttavat toiminnot sekä materiaalit ja merkki. On kuitenkin hyvä huomioida, että hinta ja laatu eivät aina täsmää. Artikkelimme testivoittaja on halvimmasta päästä, mutta oli vertailussa paras.

Penisvibraattorit voivat tuntua värinänä sekä imun tunteena. Tunne riippuu sekä laitteesta, että sen ominaisuuksista. Myös ihmisen omat mieltymykset vaikuttavat tuntemukseen. Toiselle miellyttävä tunne, voi olla toiselle epämiellyttävä.

Penisvibraattorit ovat valmistettu erityisesti miehille. On kuitenkin selvää, että joistakin vibraattoreista myös naiset voivat nauttia. Läheskään jokainen vibraattori ei kuitenkaan mahdollista naiselle nautintoa.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Satisfyer Men Vibration Masturbaattori

  Testivoittaja

  97%
  Design
  99%
  Helppokäyttöisyys
  99%
  Laatu
  98%
  Hinta
  97%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5

  Satisfyer Men Vibration Masturbaattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Miehille, jotka rakastavat yhtä lailla sooloseksiä kuin kiihottavia parileikkejä, tämä Satisfyer Men Vibration Masturbaattori takaa elämyksen, jota et uskonut kokevan! Pornolegendan titteliä kantava Rocco Siffredi suosittelee tätä kaikille miehille ja Masturbaattori on voittanut Good Desing Award palkinnon vuonna 2019.

   

  Ergonomisesti muotoiltu ja tyylikäs masturbaattori on valmistettu Silikonista ja ABS muovista eikä se sisällä allergisoivia lateksia tai Ftalaatteja. Kokonaispituutta tällä nautinnon tuojalla on 15 cm, josta sisäpituus on 7 cm. Aukon halkaisija leveimmillään on 4,5 cm.  Nautintoa tuovia värinätasoja löytyy 11 erilaista. Leikitkö mieluimmin itse, vai annatko partnerisi kiusoitella ja viedä sinut kohti huippua? Vibraattori on ladattava, ja lataus onnistuu magneetilla kiinnittyvällä USB- johdolla, joka tulee tuotteen mukana.

   

  Tällä vibraattorilla stimuloit koko miehisyyttä, voit kohdentaa stimulaation erittäin aistiherkkään penisjänteeseen tai sen ohi. Suihinotosta nauttiville tämä vibraattori takaa kokemuksen, jota et vielä takuulla ole päässyt kokemaan! 11 eri värinää leikittelevät aisteillasi, ja tämä palvelee herraansa niin peiton alla kuin kylpyhuoneen puolella, sillä vibraattori on täysin vesitiivis.

  Tarkat tuotetiedot

  Features Satisfyer Men Vibration Masturbaattori
  Värinätasot 11
  Pituus 15 cm
  Halkaisija Enint. 4,5 cm
  Akku Ladattava magneetilla kiinnittyvällä USB-johdolla (mukana)
  Valmistusmateriaali Silikoni, ABS-muovi

  Helpot säädöt

  1 of 4

  Hyvä ote

  2 of 4

  Silikoni & ABS-muovi

  3 of 4

  Max 4,5 cm halkaisija

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Satisfyer Men Vibration Masturbaattori arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Satisfyer Men Vibration Masturbaattori oli kokeilussa erittäin mielenkiintoinen. Kokeilussa se soveltui erittäin hyvin sekä itsetyydytykseen, että osaksi esileikkiä. Vaikka vibraattori oli erittäin hyvin toimiva, niin se vaati myös omatoimista liikuttelua sekä puristusta, jotta tuntui tarpeeksi tiukalta.

  Hyvin toimiva laite, jolla orgasmin sai kumppanilla aikaan varsinkin harjoittelun jälkeen. Värinöitä oli riittävästi, tosin osa värinöistä oli hyvin samankaltaisia keskenään. Värinät kyllä toimivat hyvin. Jos jotain harmillista värinöissä, niin äänenvoimakkuus laitteessa kasvoi, kun värinät olivat kovalla. Muuten ongelmia ei ilmennyt.

  Rebel Vibrating Masturbator

  Aloittelijalle

  98%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  98%
  Laatu
  96%
  Hinta
  97%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Rebel Vibrating Masturbator

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Koe nautinnollisen tyydyttävä hetki itsesi kanssa, tai vie esileikit aivan uudelle kiihottavalle tasolle tämän Rebel Vibrating Masturbaattorin kanssa. 

  Samettisen pehmeän tuntuinen vibraattori on valmistettu täysin Silikonista, joka on PU pinnoitettu. Kokonaispituutta on 14,6 cm, lepotilassa ulkohalkaisija on isoimmillaan 7 cm. Tunnelin sisäleveys lepotilassa sen alkupäässä on 4 cm ja loppuosa noin 2,5 cm. Vibraattorissa on avoin rakenne, joten sitä on erittäin miellyttävä ja helppo käyttää. Painoa on vain 295 g ja hyvin tehokkaasta moottorista löytyy 10 eri värinäohjelmaa, joita säädetään 2 painikkeella. Tuotteessa on virtapainike sekä säätöpainike. Vibraattori on ladattava, ja lataus tapahtuu USB kaapelilla. Täyteen lataus aika on noin 2,5 h ja toiminta aika täydellä akulla on jopa 1 h! 

  Tämä vibraattori sopii käteen erinomaisesti, eikä peniksen tarvitse olla erektiossa ennen tuotetta käytettäessä. Avoin tunneli mahdollistaa, että siihen sujahtaa penis kuin penis! Tämän vuoksi tämä masturbaattori sopii erinomaisesti myös erektiohäiriöistä poteville miehille ja esileikeissä tämä todella tekee tehtävänsä. Osin juomutettu avoin tunneli ja sen ympärillä olevat joustavat siivekkeet tuovat pitoa ja nautinnon tunnetta. Säädä itse sen tiukuutta ja sen tuomaa tuntumaa puristamalla siivekkeitä kädelläsi, tai anna kumppanisi kiusoitella sinua! 

  10 erilaista värinätoimintoa takaa, että löydät suosikkisi ja voit matkata kohti orgasmia. Sivele vesipohjaista liukuvoidetta ja liikuttele vibraattoria edestakaisin tai kokeile ilman liukovoidetta ja anna värinän tuoda nautintoa, kun pidät vibraattoria paikallaan! 

  Tuote on roisketiivis, ja se tulee puhdistaa aina käytön jälkeen miedolla saippuavedellä tai erotiikka välineille tarkoitetulla puhdistussuihkeella. 

  Tarkat tuotetiedot

  Features Rebel Vibrating Masturbator
  Värinätasot 10 erilaista värinäohjelmaa, säädetään 2 painikkeella (virtapainike + ohjelmien säätöpainike)
  Pituus 14,6 cm
  Halkaisija n. 7,0 cm
  Akku Ladattava akku (USB-latausjohto mukana)
  Valmistusmateriaali Silikoni, PU-pinnoite
  Latausaika 2,5 h

  8 nopeutta 

  1 of 4

  Juomut sisällä

  2 of 4

  Helppo puhdistaa

  3 of 4

  Halkaisija 6,4 cm

  4 of 4

  Yhteenveto

  Rebel Vibrating Masturbator on erittäin hyvin aloittelijoille soveltuva perusmasturbaattori. Ei siis millään tavalla erikoinen, mutta kuitenkin toimiva. Kokeilussa masturbaattori toimi ihan hyvin. Sen luvataan toimivan myös erektiohäiriöisille. Värinöitä on 10 erilaista, mutta miinusta tulee siitä, että värinät eivät ole erityisen kovia.

  Jotta laitteesta voi saada jotain irti, tarvitsi sitä liikutella itse. Tuolloin tietenkin liukuvoide on ehdottoman tärkeässä osassa. Hieman enemmän puristusta ja värinöitä olisi kuitenkin tuotteelta toivonut. Siisti ulkonäkö sekä helppokäyttöisyys kuitenkin houkuttavat.

  Sinful Powerful Ladattava Masturbaattori Miehille

  Edullisin

  96%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  97%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5

  Sinful Powerful Ladattava Masturbaattori Miehille

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Monenlaisia itsetyydytys kokemuksia miehille tuo Sinfulin Powerful Ladattava Masturbaattori! Koe nautintoa antavaa sooloseksiä, kiihottavia esileikkejä tai koe uudenlainen suihinotto elämys!

  Vibraattori on valmistettu Silikonista ja ABS muovista eikä näin ollen sisällä Ftalaatteja tai lateksia. Kokonaispituus on 8,5 cm ja sisähalkaisija on 3,5 cm ja sisäpuoli on joustava. Tehokkaassa bullet- vibraattorissa on 10 eri värinätasoa, jotka varmasti tuovat nautintoa hieman vaativampaakin makuun. 

  Vibraattorin voi myös irrottaa, jolloin masturbaattori sopii käytettäväksi myös suihkussa! Pääset siis kiemurtelemaan nautinnon tuomasta tyydyttävästä tunteesta niin makuuhuoneessa kuin myös kylpyhuoneen puolella.  Vibraattori ladataan USB P2 johdon avuin, joka tulee tuotteen mukana. Täyteen latausaika on 120 minuuttia ja käyttöaikaa täyteen ladatulla vibraattorilla on Maximissaan 45 minuuttia.

  Erittäin joustavan masturbaattorin saa täydellisesti asetettua penikseen, ja sen samettisen pehmeä materiaali hyväilee sen jokaista senttiä. Juomutettu sisäpinta takaa monenlaisia tuntemuksia ja 10 värintasoa ei jätä leikkiä kesken!

  Irrotettavan vibraattorin myötä, saat enemmän käyttöehtoja ja toteutat tuhmimmatkin fantasiat tämän kanssa! Nauti yksin tyydyttävästä hetkestä tai anna masturbaattori partnerisi käsiin, ja antaudu nautinnolle, jonka tunnet vartalosi jokaisessa sopukassa. Vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa koet värisyttävän suihinottokokemuksen!

  Puhdista masturbaattori käytön jälkeen miedolla saippuavedellä tai erotiikka välineille tarkoitetulla puhdistussuihkeella.

  Tarkat tuotetiedot

  Features Sinful Powerful Ladattava Masturbaattori Miehille
  Värinätasot 10 asetusta
  Pituus 8,5 cm
  Halkaisija 3,5 cm (joustava)
  Vedenkestävä Kyllä
  Akku Ladattava (USB-latausjohto P2 mukana)
  Valmistusmateriaali Silikoni ja ABS-muovi
  Latausaika 120 min

  Pienikokoinen

  1 of 3

  Halkaisija 3,5 cm

  2 of 3

  10 värinää

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Sinful Powerful Ladattava Masturbaattori Miehille arvostelut

  Yhteenveto

  Sinful Powerful Ladattava Masturbaattori Miehille oli kokeilussa oikein mielenkiintoinen. Laite oli pienikokoinen ja oikein näppärä käyttää. Kokoa ei ollut paljoa, joten tilaa masturbaattori ei vie edes lomamatkalla matkalaukussa. Vaikka masturbaattori ei ole erityisen tiukka, niin omalla puristuksella tuntuman voi saada paremmaksi.

  Hintaansa nähden oikein hyvin toimiva lelu, jolta ei kuitenkaan pitkäikäisyyttä kannata toivoa. Värinöitä on tarjolla 10 erilaista, mutta niiden voimakkuudet eivät paljoa toisistaan eroa. Hieman voimakkaammat värinät olisi ollut mukava lisä. Ei siis migtemnkään päätä huimaavan erikoinen, mutta hyvin toimiva

  LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori

  95%
  Design
  96%
  Helppokäyttöisyys
  94%
  Laatu
  96%
  Hinta
  94%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Koe aivan uusi elämys itsetyydytyksen saralla! Lelo F1s Developer´s Kit Masturbaattori tyydyttää sinut teknologiaa hyödyntäen.  Oletko valmis astumaan maailmaan, jossa voit itse myös vaikuttaa nautinnon tulevaisuuteen?

  Masturbaattorin materiaaleina toimivat Silikoni, ABS muovi sekä alumiiniseos, näin ollen se ei sisällä allergisoivia Ftalaatteja tai lateksia. Kokonaispituus on 14,3 cm ja sisäsyvyyttä löytyy 11 cm. Ulkoisesti halkaisija on 7,1 cm ja enimmillään sisähalkaisijan osuus on 4 cm. Tämän masturbaattorin nappaat mukaan niin peiton alle kuin tyydyttäviin suihkuhetkiin, sillä se on täysin vesitiivis.

  Nyt et koe pelkästään peniksen pinnassa stimulaatiota ja mielihyvää, vaan myös ihon alla sijaitsevissa hermopäätteissä. LELO:n SenSonic teknologia nimittäin käyttää ääniaaltoja, jotka pureutuvat aina pintaa syvemmälle. Älykäs Cruise Control toiminto puolestaan pitää intensiteetin hyvin tasaisena koko tyydytyksen ajan.

  F1s pitää sisällään 10 sensoria, jotka mittaavat suoriutumistasi koko aktin ajan ja saat tarkan raportoinnin sen Demo sovelluksen avulla.  Jos olet vielä näppärä koodaamaan, ilmainen Software Development Kit on apunasi omissa kokeiluissa ja pääset seuraamaan omia tyydyttäviä hetkiä.

  Itse holkki on erittäin miellyttävän pehmeää silikonia, joka mukautuu nopeasti oman vartalon lämpöön. Sen sisältämät juomut tehostavat stimulaatiota kaikin tavoin käytön aikana. Lisää runsaasti vesipohjaista liukuvoidetta masturbaattoriin ja työnny sisään, koe mullistavan tyydyttävä kokemus, jonka haluat kokea aina uudelleen ja uudelleen. Peniksen stimulointi alkaa välittömästi, kun olet työntyneenä sen sisään.

  Masturbaattori toimii ladattavan akun avulla, joka on ladattavissa USB johdolla, joka tulee tuotteen mukana. Täyteen lataus kestää noin 2 h, joka antaa enintään 2 h käyttöaikaa.

  Sovellus LELO F1s Demo on ilmainen ja soveltuu Android ja iOS käyttöjärjestelmille.

  Tuotteen mukana tulee myös;

  • Käyttöopas
  • 60 ml puhdistusaine erotiikka välineille
  • ”Don´t Distrub” kyltti
  • hanskat
  • 2 x 5 ml näytettä liukuvoiteesta
  • masturbaattorin säilytyspussi

  Tarkat tuotetiedot

  Features LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori
  Värinätasot 10 erilaista
  Pituus 14,3 cm, josta sisäsyvyys 11 cm
  Halkaisija Ulkohalkaisija 7,1 cm, sisähalkaisija enint. 4 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Akku Ladattava akku (USB-latausjohto mukana)
  Valmistusmateriaali Silikoni, ABS-muovi ja alumiiniseos
  Latausaika 2 h

  Helpot säädöt

  1 of 4

  Onnistunut muotoilu

  2 of 4

  Sisähalkaisija 4 cm

  3 of 4

  Silikoni, ABS-muovi sekä alumiiniseos

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  LELO F1s Developer’s Kit RED Masturbaattorilta odotimme paljon, sillä LELO on yleensä erittäin laadukas ja toimiva merkki. Valitettavasti F1s ei kuitenkaan suurta säväytystä antanut. Vaikka penisvibraattori itsessään toimi oikein hyvin, niin sovellus oli suuri pettymys. Lähinnä sovellus tuntui keskeneräiseltä tai puolitiehen jääneeltä.

  F1s toimi kuitenkin hyvin käytössä, kunhan sitä ensin oppi käyttämään kunnolla. Kumppani selvästi nautti lelusta, kunhan käyttö alkoi luonnistua. Jää kuitenkin sovelluksen vuoksi meillä taka-alalle.

  Kiiroo Keon Masturbaattorisetti

  97%
  Design
  94%
  Helppokäyttöisyys
  92%
  Laatu
  93%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Kiiroo Keon Masturbaattorisetti

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tämä miehille suunniteltu masturbaatiosetti takaa unohtumattoman intensiivisen stimulaation aina räjähtävään orgasmiin saakka! Kiroo Keon Masturbaatiosetti on jokaisen miehen varma valinta!

  Tämä masturbaattorin kuori on valmistettu muovista ja sisällä olevan holkin materiaalina toimii Feel Super Skin. Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan lateksia tai Ftalaatteja. Masturbaattorilla ulkopituutta on 22,5 cm, 20 cm sisäsyvyyttä. Ulkoisesti halkaisija on 14 cm ja sisähalkaisija 4 cm. Painoa tällä laitteella on 1712 g. Masturbaattori omaa 4 erilaista liikettä, ja 8 eri nopeutta.  Tuote ei ole vesitiivis.  Masturbaattori toimii akun varaisena, joka on ladattavissa USB johdolla, joka kuuluu pakettiin. Latausaika on 4 h, joka antaa enintään 2 h käyttöaikaa.

  Tämä innovaativisen itsetyydytys elämyksen antavan masturbaattorin holkissa on pieniä nystyröitä, jotka hyväilevät penistäsi kokonaisvaltaisesti.  Nautintoa tarjoavat erilaiset liikkeet ja nopeudet, joita ohjaat helposti sen sivulla sijaitsevista painikkeista. Nopeimmillaan tämä tarjoaa edestakaista liikettä jopa 230 työntöä minuutissa! Muotoilu on jämäkkä ja ergonominen muotoilu takaa käteen sopivuuden ja pystyt keskittymään pelkästään saamaasi tyydytykseen, joka väistämättä johtaa voimakkaan räjähdysmaiseen orgasmiin.

  Voitte leikitellä esimerkiksi kumppanin kanssa välimatkasta riippumatta aina videopuheluin tai kirjoittelemalla tuhmia. Sovelluksen avulla saatte yhteyden Kiroo seksilelujen välillä, joten pääsette nauttimaan yhdessä seksuaalisista kokemuksista, vaikka ette samassa paikassa olisikaan.  Sovellus myös mahdollistaa pääsyn FeelMe. com sivuston materiaaliin, joka tihkuu kuumaa erotiikkaa. Näin ollen Interaktiivisen masturbaattorin avulla pääset katsomaan tuhmia videoita ja voit kokea kuinka live webcam esiintyjien toiminta muuttuu fyysiseksi tyydytykseksi.

  Sovellus on saatavilla ja toimii Android sekä iOS käyttöliittymillä ja yhteyden voit muodostaa niin bluetoothilla tai langattomaa verkkoa käyttäen.

  Tarkat tuotetiedot

  Features Kiiroo Keon Masturbaattorisetti
  Pituus 22,5 cm
  Halkaisija 4 cm
  Vedenkestävä Ei
  Akku Ladattava (USB-latausjohto mukana)
  Valmistusmateriaali Muovi (kuori) ja Feel Super Skin (holkki)
  Latausaika 4 tuntia

  Ladattava

  1 of 4

  Painava

  2 of 4

  Feel Super Skin

  3 of 4

  Ladattava

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Kiiroo Keon Masturbaattorisetti arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Kiiroo Keon Masturbaattorisetti oli kokeilussa erittäin mielenkiintoinen. Toimivuus oli erittäin hyvä, tosin käyttöön asentoa oli haastava ajoittain löytää. Kun laitteeseen tottui, niin myös käyttötavat monipuolistuivat. Tuote oli kuitenkin monipuolinen, tosin äänekkyys oli odotettua suurempi.

  VR-lasien kanssa varmasti erittäin houkutteleva kokemus. Käytössä oikein hyvä laite, vaikka alussa tuleekin suorittaa monia vaiheita, jotta tuotetta pääsee käyttämään. Painosta ja alun hankaluuksista huolimatta tuote oli erittäin onnistunut käytössä.

  Vorze A10 Piston SA

  92%
  Design
  91%
  Helppokäyttöisyys
  93%
  Laatu
  92%
  Hinta
  91%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Vorze A10 Piston SA

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kun haluat viedä itsetyydytyksen mahdollisimman intensiiviseen ja aidonkaltaiseen kokemukseen, on silloin Vorze A10 Piston SA Masturbaattori Holkilla sinun varma valintasi!

  Masturbaattorin holkki on valmistettu ABS muovista ja elastomeeristä, eikä sisällä allergisoivia Ftalaatteja tai lateksia. Pituus holkilla on 37 cm ja syvyyttä löytyy noin 17 cm. Ulkoisesti halkaisija on 17 cm ja sisähalkaisija noin 2,2 c, joka venyy aina 5,5 cm:iin saakka. Kokonsa puolesta tämä soveltuu useimmille miehille. Masturbaattorin korkeus on noin 14 cm ja painoa se omaa 5400 g. 7 erilaista nopeutta ja 7 erilaista rytmiä takaavat, että löydät itsellesi juuri sen oikean, joka saattelee sinut kohti huippua!

  Rytmien ja eri nopeuksien myötä voit itse valita millaisen käsittelyn, milloinkin haluat. Kenties kiihkeän kuuma suihinotto? vai tuhmaa sekä stimuloivaa käsityötä kenties? Voit aina pitkittää tai nopeuttaa tyydytyksen lopputulosta, kuinka pitkään jaksat ennen kuin räjähtävä orgasmi saavuttaa vartalosi! Clover- mallinen holkki on pehmeä ja joustava ja tuntuu aivan oikealta! Vieläkin aidomman tunteen saat aikaiseksi, kun sujautat liukuvoidetta holkkiin.

  Tykkäätkö kenties omasta tuhmaa tihkuvasta ajasta? Synkronoi Vorzen pornoelokuvan kanssa kytkemällä se langattomasti älypuhelimeesi tai vaikka tietokoneeseen. Tällöin masturbaattorin liikkeet myötäilevät taustalla pyörivän videon tapahtumia. Koet niin syvällisen hitaan nautinnon kuin nopean toiminnan, mutta lopputulos on aina sama, nimittäin kokovartalossa sykkivä orgasmi!

  Masturbaattorin holkki on helppo pestä ja pitää puhtaana, sillä sen voi irrottaa sen kuoresta.

  Saat tuotteen mukana esitteen, joka pitää sisällään QR koodin näytevideoon. Esitteessä on myös ohje, kuinka yhdistää masturbaattori DimensionPlayer sovellukseen. Myös Masturbaattorin käyttöopas, joka on englanniksi sekä Japaniksi tulee tuotteen mukana.  Lisäksi masturbaattorin laturi ja neljä erilaista adapteria sekä Vorze smooth lotion kuuluvat pakkauksen sisältöön.

  Tarkat tuotetiedot

  Features Vorze A10 Piston SA
  Värinätasot 7 erilaista
  Kokonaispituus 37 cm
  Halkaisija Noin 2,2 cm (venyy 5,5 cm:iin asti)
  Vedenkestävä Ei
  Akku Ladattava (laturi mukana)
  Valmistusmateriaali ABS-muovi ja elastomeeri
  Paino 5400 g

  Suurikokoinen

  1 of 4

  Helpot säädöt

  2 of 4

  7 värinää

  3 of 4

  Ladattava

  4 of 4

  Yhteenveto

  Vorze A10 Piston SA Masturbaattori Holkilla on ehdottomasti kallein testatuista tuotteista. Se ei omasta mielestämni kuitenkaan ollut ratkaisevasti erikoisempi kuin muut laadukkaat masturbaattorit. Hyvin toimiva ja sisälsi paljon ominaisuuksia, mutta toisaalta hyvin tavallinen masturbaattori.

  Kokonsa puolesta se sopii useimmille miehille, mikä on hyvä. Tässä hintaluokassa väärän kokoinen masturbaattori olisi erittäin suuri pettymys, eikä aiheuttaisi kuin mielipahaa. Oli mielenkiintoista huomata kuinka masturbaattori toimi elokuvien kanssa yhteen. Houkutteleva kokemus kumppanille.

  PDX Elite Moto-Bator Masturbaattori

  95%
  Design
  92%
  Helppokäyttöisyys
  92%
  Laatu
  90%
  Hinta
  91%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  PDX Elite Moto-Bator Masturbaattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Haluatko että masturbaatio hetkesi olisi mahdollisimman aidonkaltainen kokemus, nyt se on mahdollista! PDX Elite Moto- Bator saa sinut tuntemaan kuin olisit oikean naisen kanssa!

  TRP- kumista ja ABS muovista valmistettu masturbaattori on täysin Ftalaatiton. Kokonaispituutta tällä on 23,1 cm ja halkaisija ulkoisesti on 8,5 cm ja sisähalkaisija enimmillään on 6,5 cm.  Tämä masturbaattori takaa kokemuksen ilman käsiä! Masturbaattori toimii kahden, erittäin tehokkaan moottorin voimin. Moottorit toimivat 4 x AA- paristolla (eivät kuulu pakettiin).

  Anna sen kutsuvien huulten johdattaa peniksesi sisälle holkin uumeniin, joka on erittäin pehmeä ja sen nystyrät hellivät miehisyyttäsi joka kohdasta! Tunne on siis hyvin luonnollinen, joka vie masturbaation uudelle tasolle.

  Holkin saa myös irrotettua kuoresta, ja sitä voi käyttää pelkästään, jolloin sinulla on mahdollisuus kokea nautinnon tuomaa tyydytystä myös kylpyhuoneen puolella! Kun käytät masturbaattoria, olet tilanteen herra ja päätät halutako mehukkaan täyteläisen suihinoton, vai työntöliikkeistä tuomaa nautintoa. Voit myös valita molemmat, jos et osaa päättää. Ota siis rennosti, anna masturbaattorin hoidella sinut aina tyydyttävään orgasmiin saakka!

  Tarkat tuotetiedot

  Features PDX Elite Moto-Bator Masturbaattori
  Pituus 23,1 cm
  Halkaisija 8,6 cm
  Vedenkestävä Yes
  Akku 4 x AA (ei mukana)
  Valmistusmateriaali TPR-kumi ja ABS-muovi

  Helpot säädöt

  1 of 4

  Onnistunut muotoilu

  2 of 4

  Halkaisija 8,6 cm

  3 of 4

  Ilman käsiä

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien PDX Elite Moto-Bator Masturbaattori arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  PDX Elite Moto-Bator Masturbaattori tuli kokeiluun erityisesti ominaisuuksiensa vuoksi. Sen luvattiin tuovan mukanaan luonnollinen käyttökokemus. Kumppanin kanssa testasimme laitetta ja olimme samaa mieltä, että käyttökokemus oli sekä hyvä, että heikko. Aluksi kokemus oli täysi pettymys ja heräsi kysymys, että miksi edes kokeilimme sitä. Kun kokeilimme ja totuttelimme laitteen käyttöön, niin kokemus muuttuikin erittäin hyväksi. Laite vaatiikin harjoittelua.

  Kokonsa puolesta soveltuu monille eri miehille. Liukuvoidetta tarvitsee kuitenkin runsaasti. Liika liukuvoide voi kuitenkin mennä kompuraan ja tukkia sen. Näin ollen liukuvoiteen kanssa tulee hakea balanssia.

  Tenga Flip Zero Black Vibraattorilla

  92%
  Design
  93%
  Helppokäyttöisyys
  90%
  Laatu
  90%
  Hinta
  91%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Tenga Flip Zero Black Vibraattorilla

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tenga Flip Zero Black Vibraattori vie sinut tiukkaakin tiukemman masturbaation pariin! Tämä innovatiivinen vibraattori on päivitetty versio edeltäjästään, ja kuuluu testivoittajien ryhmään!

  Tämän vibraattorin valmistuksessa on käytetty Elastomeeriä, ABS muovia sekä vartaloystävällistä silikonia. Eikä se sisällä allergisoivia Ftalaatteja. Ulkopituutta on 18 cm ja sisäsyvyys 14 cm. Aukon halkaisija on noin 2 cm, mutta käytetyn materiaalin ansiosta se on joustava. Vibraattori on ladattava ja lataus onnistuu USB- latausjohdolla.

  Tämä masturbaattori antaa värinää niin holkin kärjessä kuin sen keskiosassa. Pehmeä ja oman vartalon lämpöön mukautuva holkin sisus pintakuvioiden kanssa tuo hyvin intensiivisen ja aidon tunteen, jonka lopputuloksena on voimakas orgasmi. Kyljessä olevat lommittuvat saumat takaavat, että nesteet pystyvät sen sisällä, kuten liukuvoide.

   Kun puristat masturbaattorin joustavia seinämiä, ilma poistuu, jolloin saat nauttia alipaineen tuomasta tunteesta, joka muistuttaa kunnon suihinottoa! Vibraattorissa on viisi värinäasetusta, joilla leikittelet ja koet erilaisia nautintoa antavia tuntemuksia.  Voit nautiskella myös suihkun puolella, sillä tämä tyydyttäjä on täysin vesitiivis.

  Pakkauksen mukana saat USB johdon, latausaseman, liukuvoidenäytteitä sekä säilytyslaatikon. Käyttöohje on englanninkielinen.

  Tarkat tuotetiedot

  Features Tenga Flip Zero Black Vibraattorilla
  Pituus 18 cm
  Halkaisija Noin 2 cm (joustaa)
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Elastomeeri, ABS ja silikoni

  Vibraattorilla

  1 of 4

  Elastomeeriä, ABS muovia sekä vartaloystävällistä silikonia

  2 of 4

  Halkaisija 2cm

  3 of 4

  Ilman käsiä

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Tenga Flip Zero Black Vibraattorilla arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Tenga flip Zero Black oli erittäin mielenkiintoinen kokemus. Vaikka tuote oli hieman hintavampi kuin monet masturbaattorit, niin laatu oli juuri sitä mitä saattoi toivoa. Tarjolla oli useita erilaisia värinöitä sekä mukavan tiukka aukko. Luvattu suihinottomainen tunne oli mahdollista saada, kuten esittelyssäkin luvattiin.

  Orgasmin saaminen laitteella oli suhteellisen helppoa. Vaikka alussa laite vaati hieman totuttelua ja harjoitusta, niin nopeasti sen käytön oppi. Se toimi sooloseksin lisäksi myös osana esileikkiä sekä muita yhteisiä hetkiä. Toimiva laite, joka varmasti tuo monille nautinnollisia hetkiä.

  Classix Terskavibraattori

  90%
  Design
  89%
  Helppokäyttöisyys
  91%
  Laatu
  88%
  Hinta
  89%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Classix Terskavibraattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tämä Glans Sleeve with Vibration hieroo värinöiden avulla penistäsi ja takaa että saat elämäsi orgasmin!

  Tämä kiihotin on valmistettu TPE, ABS materiaaleista, jotka ovat hyvin pehmeää, jellymäistä ja joustavaa. Kiihottimen leveys kuulien kanssa on noin 9 cm ja sen korkeus lepotilassa on noin 5 cm. Tunneli on maximissaan lepotilassa 5 cm, sen suuaukko on lepotilassa noin 3 cm. Tunnelin syvyys on 4 cm. Kuulavibraattorin koko on 4,1 cm x 1,6 cm.  Kuulavibraattorit toimivat langattomasti kaukosäätimen avulla, joka taas toimii kahdella AA paristolla (ei sisälly pakkaukseen).

  Sisäpinnalta nystyröity lyhyt, pyöreä ja lämpöisen pehmeä tunneli hieroo terskaa ja sen sivuilla olevat taskut ovat kuulavibraattoreita varten. Nämä moottorit toimivat portaattomasti ja sen värinöitä voit säädellä langattomalla ja paristokäyttöisellä kaukosäätimellä. Vibraattorista tuleva voimakas värinä stimuloi varsinkin terskaa ja ihopoimua, joka kiinnittää esinahan terskaan. Värinät tuntuvat myös kauttaaltaan koko peniksessä!  Vesipohjainen liukuvoide takaa entistäkin tyydyttävämmän kokemuksen.

  Kuulavibraattorien väri on musta ja tunneli on väriltään harmaa.

  Tuote on roisketiivis, ja helppo puhdistaa. Tunnelin voi pestä miedolla saippua vedellä tai erotiikka välineille tarkoitetulla puhdistussuihkeella. Kuulavibraattoreihin, kaukosäätimeen ja johtoon suositellaan kosteaa pyyhintää.

  Tarkat tuotetiedot

  Features Classix Terskavibraattori
  Värinätasot Multispeed
  Syvyys 5,5 cm
  Halkaisija 3,5 cm (joustaa)
  Akku 2 x AA (ei mukana)
  Valmistusmateriaali TPE ja ABS-muovi

  Multispeed värinät

  1 of 4

  Kuulavibraattorit

  2 of 4

  Paristoilla

  3 of 4

  Halkaisija 3,5 cm

  4 of 4

  Yhteenveto

  Glans Sleeve osoittautui hyvin edulliseksi, mutta samalla myös hyvin mitäänsanomattomaksi penisvibraattoriksi. Aloittelijoille parhaiten sopiva laite, jonka avulla voi tutustua siihen, millaisia penisvibraattorit ovat. Kokeneiden käyttäjien kannattaa kuitenkin harkita laadukkaampia vaihtoehtoja.

  Terskavibraattori ei myöskään hyväile kuin ainoastaan terskaa. Näin ollen, jos toiveina on kokonaisvaltainen hyväily, pitää kädet ottaa avuksi. Omaan makuuni hieman tylsä laite, mutta aloittelijoille varmasti hyvin soveltuva.

  Miten ostaa paras penisvibraattori

  Penisvibraattorin valitseminen voi olla vaikeaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimman penisvibraattorin helposti!

  Tarvittu aika: 15 minutes
  Kokonaiskustannus: EUR

  Tarvitut työkalut:

  Lista parhaista penisvibraattoreista (tämä lista)

  Tarvitut materiaalit:

  Rahaa ostaa penisvibraattori

  Step-by-step ohje

  Parhaan penisrenkaan etsintä
  Seksilelujen ostajat etsivät aina parasta seksilelua. Tästä johtuen olemme koonneet tämän sivuston, jotta parhaiden tuotteiden löytäminen on helppoa.
  1-3.png
  Älä käytä kallista aikaasi etsimiseen
  Ostajana sinulta voi kulua tunteja, kun etsit täydellistä seksilelua. Etsintä voi käydä lopulta turhauttavaksi. Siksi olemme koonneet paljon erilaisia arvosteluita sekä suosituksia, jotka kannattaa huomioida penisvibraattoria hankkiessa.
  2-2.png
  Lue suosituksemme
  Kaikki tieto, minkä tarvitset, on koottu tälle sivulle aina ekspertiemme mielipiteistä käyttäjien kokemuksiin. Käymällä läpi tämän sivun tuotteet, kartoitat helposti tuotevaihtoehdot tuhlaamatta aikaasi.
  3-1.png
  Valitse jokin listatuista nettikaupoista
  Kun olet päättänyt haluamasi tuotteen, voit tilata sen helposti listaamistamme nettikaupoista. Kaikki sivuillamme olevat kaupat ovat suomalaisia, ja postittavat tuotteet luotettavasti ja nopeasti.
  4-1.png
  Valmis! Nyt olet onnellinen penisvibraattorin omistaja.
  Valitse listamme kaupoista yksi. vastaanota huomaamaton paketti. Kaikki suosittelemamme sivustot toimittavat tuotteet huomaamattomissa paketeissa, ilman lähettäjän nimeä tai osoitetta.
  5-1.png

  Penisvibraattorit – Kuinka käyttää niitä?

  Penisvibraattorit ovat vielä toistaiseksi hieman tuntemattomampia seksileluja. Silti niiden suosio on kasvanut hiljalleen. Monet erilaiset miehille suunnatut seksilelut ovat erittäin suosittuja erityisesti seksileluina. Näihin kuuluu erityisesti fleshlightit, penisrenkaat sekä erilaiset penisvibraattorit ja masturbaattorit.

  Penisvibraattorit – Puhdistus

  Seksilelujen puhdistus on aina tärkeässä asemassa, kun erotiikasta on kyse. Lelujen hygieenisyys on aivan yhtä tärkeää kuin henkilökohtainen hygieniakin. Likaisen lelun käyttö ei houkuta ja lisäksi se altistaa erilaisille tulehduksille. Näin ollen myös penisvibraattorit tulee aina puhdistaa kunnolla. Miehille suunnatuista seksileluista usein seksinuket sekä umpinaiset masturbaattorit ovat hankalimpia puhdistaa. Penisvibraattoreista muun muassa Rebel Vibrating Masturbator sekä Sinful Powerful ovat helppoja puhdistaa.

  Erityisen tärkeää on, että lelut puhdistetaan eritteistä sekä liukuvoiteista huolellisesti. Näin ollen umpinaisten vibraattorien puhdistaminen on hieman työläämpää. Tutustumalla valmistajan ohjeisiin löytyy hyviä vinkkejä puhdistamiseen. Yleensä saippualla ja vedellä puhdistus onnistuu, mutta toisinaan tulee käyttää seksileluille tarkoitettua puhdistussuihketta, sekä kosteaa liinaa.