Anustappi - Parhaat testissä

Anustappi on eroottisten leikkien lisäväline, jonka tarkoituksena on stimuloida erogeenisia alueita. Anustapit sopivat sekä miehille että naisille. Miehillä anustapin avulla saadaan myös kiihotettua eturauhasta, eli miehen G-pistettä. Anustappeja löytyy monia eri kokoja, eri materiaaleista valmistettuja ja lisäksi saatavilla on erilaisia toimintoja.

Esimerkiksi vibraattorilla varustettu anustappi voi lisätä stimulaatiota olennaisesti. Joitakin anustappeja on myös mahdollista lämmittää tai jäähdyttää.

ETKÖ TULLUT VIELÄ PÄÄTÖKSEEN?

FAQ

Anustappia käytettäessä on aina muistettava liukuvoide. Peräaukkoa voi ensin venyttää sormilla, jotta anaalitapin sisäänlaittaminen on helpompaa. Tappia sisäänlaitettaessa on oltava rentoutunut, ja tappi kannattaa asettaa sisään hitaasti.

Anustapin ulosottaminen on helppoa. Yleensä anustapeissa on stopperi, josta saa hyvän otteen. Kun tappia ottaa pois, on syytä tehdä se hitaasti ja varmistaa että alueella on riittävästi liukuvoidetta.

Yleensä anustapit on suunniteltu niin, että niiden putoaminen paikaltaan on epätodennäköistä. Jos käytät pienikokoista tappia ja liikut paljon, tappi saattaa luiskahtaa ulos. Näin voi käydä esimerkiksi urheillessa. Jos käytät tappia yleisellä paikalla, hyvin istuvat alushousut varmistavat että tappi pysyy varmemmin paikallaan.

Hyvin suunnitelluissa anustapeissa on stopperi, joka estää tapin luiskahtamisen sisään. Jos anukseen laitetaan jokin esine joka ei ole siihen tarkoitukseen suunniteltu, on olemassa riski että se jää sisään. Siitä syystä on tärkeää, että käytät anaalileikkeihin sopivia välineitä. Anustapit on suunniteltu tähän tarkoitukseen ja oikein käytettynä jumiin jäämisen riskiä ei ole.

Anaalileikkien ei koskaan tulisi tuottaa kipua. Jos tunnet kipua, kokeile pienempää tappia, käytä enemmän liukuvoidetta tai etene hitaammin. Rentoutuminen on miellyttävän kokemuksen A ja O. Tappia sisään asettaessa tai ulos otettaessa lihakset saattavat jännittyä hetkeksi refleksien vuoksi, mutta rauhallisen hengityksen ja hellävaraisen liikkeen avulla tappi saadaan kivuttomasti sisään tai ulos.

Sekä miehet että naiset voivat saada kiihottavia kokemuksia anaalitapeista. Se ei riipu myöskään sukupuolisesta suuntautumisesta. Anuksen alueella on paljon hermopäätteitä ja lisästimulaatio saattaa tuottaa esimerkiksi voimakkaamman orgasmin. Miehillä anustapit stimuloivat myös eturauhasta, joka on erittäin erogeeninen alue. Naiset vuorostaan kokevat täyttävämpää tunnetta ja jotkut kokevat lisästimulaatiota myös g-pisteen alueella.

Olivia Jarvinen
Terhi Kallio

Anustapit ovat monille vieraita kapistuksia ja erilaiset ennakkoluulot saattavat herättää pelkoa. Tosiasiassa anus on stimulaation kannalta otollinen erogeeninen alue, sillä alueella on paljon hermopäätteitä. Se voi olla nautinnollista sekä miehille että naisille. Miehille anaalistimulaatio voi lisäksi tuottaa erityistä kiihotusta, sillä se voi samalla stimuloida eturauhasta. Naiset taas saattavat nauttia täyteläisyyden tunteesta esimerkiksi yhdynnän aikana. Vaikka aihe onkin monille tabu, toivon että kirjoittamani artikkeli valaisee asiaa ja mahdollisesti rohkaisee kokeilemaan jotakin uutta.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Fun Factory B Ball Uno on näppärä anaalitappi, jonka erikoisuutena on sisäänrakennettu geishakuula. Kuula liikkuu vartalosi tahdissa, joten se tuo yhdyntään lisänautintoa. Tappi on ergonomisesti suunniteltu ja se on kooltaan maltillinen, joten se sopii hyvin myös heille, joille anaalistimulaatio on uusi asia. Leveä stoppari pitää tapin hyvin paikallaan. 

  Fun Factory B Ball Uno on valmistettu lääketieteellisestä silikonista ja sen pinta on miellyttävän tuntuinen. Sen kärki on myös pyöristetty, joten sisäänasettaminen on sulavaa. Pallo värisee stimuloivasti liikkeestä. Tappia voi käyttää myös Kegel-harjoituksien tekemiseen. Sitä voi käyttää myös yhdessä vibraattorin kansssa, jolloin kuula värisee vielä enemmän.

   

  • Materiaali: 100 % silikoni
  • Täysin vesitiivis
  • Ftalaatiton
  • Pituus: 7,5 cm (6 cm sisään asennettavaa)
  • Halkaisija 3,4 cm leveimmästä kohdasta
  • Paino 52 g

  Tämä anaalitappi sopii sekä pareille että sooloseksiä harrastaville. Miellyttävän muotoilunsa ja kohtuullisen kokonsa vuoksi se on hyvä väline sellaisille, joille anaalistimulaatio on uusi asia. Koska se pysyy hyvin paikoillaan myös yhdynnän aikana, se antaa jännittäviä lisäviboja eroottisiin leikkeihin. 

  Suosittelemme tätä anaalitappia erityisesti heille, jotka haluavat kokea uusia tuntemuksia anaalistimulaation muodossa. Jos spanking tuottaa sinulle nautintoa, tämän anaalitapin kanssa kiithottavat tuntemukset lisääntyvät.

  Videos

  Yhteenveto

  Parasta B Ball Uno anustapissa on sen sulava muotoilu. Se on kooltaan sopiva myös monille ensikertalaisille ja koska sen kärki kapenee asteittain, se on miellyttävä asettaa sisään. Pidimme myös sen pintatuntumasta, silikoni tuntuu mukavan sileältä. Stoppari on muodoltaan kuin kahva, joten anustapin sisään laittaminen tai ulos ottaminen on helppoa. Anustappi pysyy myös hyvin paikallaan. B Ball Unon kahva on tosin sen verran suuri, että joissain asennoissa se on vaikea yhdistää vaginaalisen yhdynnän kanssa. Se on kuitenkin muotoiltu kaarevaksi, joten useimmissa asennoissa se istuu mukavasti sisään mukaillen kehon muotoa.

  Sisäänrakennettu pallo ei reagoi kovin pieniin liikkeisiin, mutta sen pystyy tuntemaan rytmikkäämmässä yhdynnässä. Voimakkaampia tuntemuksia on mahdollista saada aikaan esimerkiksi käyttämällä sitä yhdessä vibraattorin kanssa. Esimerkiksi selinmakuulla on mahdollista painaa vibraattori tappia vasten ja näin kiihottava stimulaatio on taattu. B Ball Uno on helppo puhdistaa saippualla ja vedellä. Kaiken kaikkiaan hyvä anaalitappi monenlaiseen käyttöön.

  B Ball Uno Anustappi
  Arvostelu

  4/5

  Paras aloittelijoille

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Sinful Triple anaaliharjoitussetti on kaikista hellävaraisin vaihtoehto aloittelevalle anaaliharrastajalle. Sen pehmeät silikoniosat ovat taipuisat ja joustavat. Setissä on kolme eri osaa sekä anaalisuihku. Näin kokeilijan on helppo löytää itselle sopiva koko. Anaalitapeissa on myös imukupit, jotka mahdollistavat sen, että anaalitappeja voi käyttää myös ilman käsiä. Anaalitapit on valmistettu phalaatittomasta silikonista ja niiden pinta tuntuu erittäin pehmeältä.

   
  • Materiaali: Silikoni ja kumi
  • Ftalaatiton
  • Mitat, pieni tappi: pituus 10,5 cm, josta 9 cm sisään asetettavaa, halkaisija 2,5 cm.
  • Mitat, keskikokoinen tappi: pituus 12,5 cm, josta 11 cm sisään asetettavaa, halkaisija 3,2 cm
  • Mitat, iso tappi: pituus 15,5 cm, josta 14 cm sisään asetettavaa, halkaisija 3,8 cm.
  • Anaalisuihkun tilavuus: 225 ml.
  • Ohjeet: Englanti

  Sinful Triple Anaaliharjoitussetti sopii parhaiten aloittelijoille. Koska setissä tulee mukana monta eri kokoista anaalitappia, sen avulla pääsee kokeilemaan anaalistimulaatiota hellävaraisesti. Mukana on myös anaalisuihku, joten puhdistautuminen ennen anaalileikkejä onnistuu kätevästi. Anaalitapit ovat pehmeät ja sileät, joten kokemus on mahdollisimman mukava myös niille, joille anaalitapit eivät ennestään ole tuttuja. 

  Setti sopii hyvin myös pariskunnille lisäämään stimulaatiota yhdyntään. Imukupit ovat pienikokoiset joten ne eivät häiritse vaginaalista yhdyntää. Toki anaalitapit sopivat tuomaan täyteläisyyden tunnetta kenelle tahansa joka haluaa kokeilla anaalistimulaatiota, oli sitten kyse yhdynnästä tai masturboinnista. 

   

  Muiden käyttäjien arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Sinful Triple anaaliharjoitussarja on sopiva setti ennen kaikkea aloittelijoille. Anaalistimulaatioon totuttelu ei välttämättä ole kaikille helppoa, joten on parempi aloittaa harjoittelu hellävaraisesti. Setin mukana tulevat anaalitapit ovat mukavan joustavat ja pintamateriaali tuntuu silkkisen pehmeältä. Koska anaalitappeja on yhteensä kolmea kokoa, voi kokeilun aloittaa ensin pienimmästä ja edetä sitten uskaliaammin suurempaan, jos siltä tuntuu. 

  Mukana tuleva anaalisuihku on myös hyvä lisäväline settiin. Sen avulla puhdistautuminen käy helposti ja anaalistimulaation aikana on helpompi rentoutua. Tämä anaaliharjoitussarja sopii hyvin täydentämään kenen tahansa seksielämää. Uudet tuntemukset masturbaation tai yhdynnän aikana lisääntyvät anaalitappien käytön myötä ja Sinful Triple anaaliharjoitussarja avaa takaoven näihin leikkeihin kätevästi ja kaikki mukavuustekijät huomioonottaen.

  Sinful Triple Anaaliharjoitussarja
  Arvostelu

  4/5

  Rocks Off Petite Sensations Bubble

  Paras hinta-laatu

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Rocks Off Petite Sensations Bubble on silikonista valmistettu tappi, joka on muotoiltu käyttömukavuus huomioon ottaen. Tämä anaalitappi on kooltaan kohtuullisen pieni, ja se koostuu kolmesta kuulasta. Kuulat kasvavat kooltaan kohti anaalitapin tyveä, joten sopivan stimulaation aikaansaaminen on helppoa. Kun olet asettanut anaalitapin sopivaan kohtaan, voit käynnistää tapin mukana tulevan vibraattorin. Vibraattorista löytyy jopa 7 eri värinäasetusta, ja se on pienestä koostaan huolimatta erittäin tehokas. 

  Tämä anaalitappi on myös täysin vesitiivis, joten sitä voi käyttää esimerkiksi suihkussa. Se sopii sekä pareille että henkilöille jotka haluavat lisästimulaatiota masturbointiin. Tapin mukana tuleva vibraattori toimii 1 x 1.5 V LR1/N-paristoilla, jotka ovat pakkauksessa mukana. 

  • Materiaali: Silikoni
  • Ftalaatiton
  • Pituus: 11 cm, joista 8 cm sisään asetettavaa
  • Halkaisija 1,8-3,2 cm
  • Vesitiivis
  • 7 eri värinätasoa
  • Säädin yhdellä painikkeella
  • Käyttöohje: Englanti

  Rocks Off Petite Sensations Bubble on loistava anustappi aloittelevalle anaalielämysten etsijälle. Se on kooltaan pienehkö, ja sitä voi käyttää joko vibraattorilla tai ilman. näin stimulaatiotasoa on helppo virittää itselleen sopivaksi. Tämä lelu on siitä hauska, että siitä saa kaksi lelua, tai sitten käyttää niitä samanaikaisesti maksiminautinnon aikaansaamiseksi. Sopii sekä pareille että sooloilijoille. Ekstrapisteet 100 % vesitiiviydestä, tämä lelu sopii siis täydellisesti myös vesileikkeihin.

  Muiden käyttäjien arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Rocks Off Petite Sensation Bubbles on testimme paras hinta-laatusuhteeltaan. Se on edullinen ja se koostuu itse asiassa kahdesta lelusta – anaalitapista ja vibraattorista, joita voi käyttää joko yhdessä tai erikseen. Se on myös laadukkaista materiaaleista valmistettu, hyvin muotoiltu ja 100 % vedenkestävä. 

  Anaalistimulaatio on monille vielä vieras asia. Tällaisen lelun kautta sitä uskaltautuu kokeilemaan kokemattomampikin henkilö. Muotoilunsa ansiosta anaalitapin syvyyttä ja paksuutta on helppo hallita. Värinää voi käyttää halutessaan lisästimulaation saavuttamiseksi. 

  Kaiken kaikkiaan mahtava lisäväline makuuhuoneeseen tai kylpyammeeseen. Anustapin muotoilu on kaikin puolin miellyttävä ja varsin kekseliäs. Sileä pinta, pienehkö koko ja jokseenkin söpö design yllyttää kokeilemaan jotakin uutta.

  Rocks Off Petite Sensations Bubbles
  Arvostelu

  4/5

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Fun Factory Bootie iso anustappi on lääketieteellisestä silikonista valmistettu kookas anustappi, joka on muotoiltu erityisesti eturauhasen stimulaatiota silmälläpitäen. Anustappi on täysin vesitiivis ja sen pohjassa on anatomisesti muotoiltu stopperi. Se takaa sen, että sen käyttö on turvallista ja miellyttävää, sillä stopperi mukautuu kehon muotoihin. 

  Fun Factory Bootie soveltuu hyvin lämmittelyyn ennen anaaliseksiä tai käytettäväksi yhdynnän tai masturbaation aikana, joko naisille tai miehille. Kokonsa puolesta se soveltuu parhaiten sellaisille, joilla on jo kokemusta anaalisimulaatiosta entuudestaan.

  • Materiaali: Lääketieteellinen silikoni
  • Ftalaatiton
  • Vesitiivis
  • Pituus: 11,5 cm, josta 10 cm sisään asetettavaa
  • Halkaisija: 2,3 – 4 cm

  Fun Factory Bootie on selkeästi isompi anaalitappi, joten suosittelemme sitä sellaisille, joilla on jo kokemusta anaalistimulaatiosta tai -yhdynnästä. Se on myös muotoiltu niin, että se luo painetta eturauhaseen, joten tämä anustappi kohtaa ehkä varmemmin miehen tarpeet. Jos haluaa lämmitellä ennen anaaliseksiä, Fun Factory Booty on siihen hyvä vaihtoehto.

  Muiden käyttäjien arvostelut

  Yhteenveto

  Fun Factory Booty-valikoimasta löytyy myös pienempiä kokoja. Tämä kyseinen malli on kokoa L, joka on monille liian suuri. Sellaisille, joille suuri koko ei tuota ongelmaa, tämä on varmasti ihan hyvä anaalitappi peruskäyttöön. Kuten muissakin Fun Factoryn malleissa, pinta on silkkisen pehmeää silikonia, joka tuntuu mukavalta ja se on myös erityisen helppo puhdistaa. 

  Anaalitappi tuntuu jämäkältä ja laadukkaalta. Tapin stopperi on hyvin suunniteltu, sillä se mukailee kehon muotoja ja asettuu hyvin paikalleen. Booty on hyvä lämmittelylelu anaaliseksiä varten ja sen muotoilu miellyttää sellaisia jotka toivovat erityisen voimakasta stimulaatiota eturauhaselleen. 

  Fun Factory Booty
  iso anaalitappi
  arvostelu

  3/5

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  TitanMen Master Tool 4 Anustappi on erittäin kookas, halkaisijaltaan maksimissaan jopa 6,5 cm. Sen muotoilu mahdollistaa kuitenkin sen, että voit käyttää sitä myös pienemmällä paksuudella. Anustappi koostuu kolmesta erikokoisesta aalloista, joiden halkaisija kasvaa pienemmästä suurempaan. Pohjassa on tukeva tappi, joka pitää tapin hyvin paikallaan. Pituutta TitanMen Master Tool 4:llä on jopa 15 cm, joten tämä tappi sopii parhaiten kokeneille. Se on valmistettu PVC:stä ja antibakteerisesta Sil-A-Gelistä. Tappi on myös täysin vedenpitävä. 

  TitanMen Master Tool 4 Anustappi on erittäin kookas, halkaisijaltaan maksimissaan jopa 6,5 cm. Sen muotoilu mahdollistaa kuitenkin sen, että voit käyttää sitä myös pienemmällä paksuudella. Anustappi koostuu kolmesta erikokoisesta aalloista, joiden halkaisija kasvaa pienemmästä suurempaan. Pohjassa on tukeva tappi, joka pitää tapin hyvin paikallaan. Pituutta TitanMen Master Tool 4:llä on jopa 15 cm, joten tämä tappi sopii parhaiten kokeneille. Se on valmistettu PVC:stä ja antibakteerisesta Sil-A-Gelistä. Tappi on myös täysin vedenpitävä. 

  • Materiaali: PVC ja Sil-A-Gel
  • Ftalaatiton
  • Pituus: 16 cm, josta n. 15 cm sisään asetettavaa
  • Halkaisija: Ylin aalto 4,7 cm, keskimmäinen 5,2 cm ja alin 6,5 cm.
  • Vesitiivis
  • Paino 476 g
  • Käyttöohje: Englanti

  Koska TitanMen Master Tool 4:n koko on niin vaikuttava, suosittelemme sen käyttöä vain kokeneille anaalisimulaation harrastajille. Sen muotoilu mahdollistaa vähittäisen kokeilun, mutta joka tapauksessa se on koonsa puolesta suurimmasta päästä. Se on vesitiivis, joten sitä voi huoletta käyttää suihkussa tai kylvyssä. TitanMen Master Tool 4 on tosiharrastajien valinta, ja uskomme että monille se voi tuottaa käsittämätöntä tyydytyksen tunnetta. Lisästimulaatiovaihtoehtoja ei ole, mutta niitä tuskin tarvitaan. 

  Muiden käyttäjien arvostelut

  Yhteenveto

  TitanMen Master Tool 4 on todella jämäkkä työkalu anaalistimulaation aikaansaamiseksi. Ei välttämättä siis heikkohermoisille eikä ensikertalaisille. Muotoilu on sinänsä mielenkiintoinen, että se mahdollistaa eri työntymisaseteen ja niin ollen myös itselle mieluisen halkaisijan. Pintamateriaali tuntuu käteen miellyttävältä, mutta valitettavasti uudessa tuotteessa on suhteellisen voimakas PVC:n haju. Käyttöohjeen mukaan haju lievenee pesukertojen myötä, mutta henkilökohtaisesti en pitänyt siitä. Kuten nimikin jo sanoo, TitanMen Master Tool lienee suunniteltu lähinnä miesten käyttöön. Toki innokkaita anaaliharrastajia voi löytyä naisistakin, mutta kokonsa puolesta tämä lelu viittaa siihen, että kokemusta toistuvasta anaaliyhdynnästäkin on todennäköisesti ollut.

  Sille joka haluaa mahdollisimman täyden tunteen irti anaalitapistaan, tämä on varmasti oikein hyvä vaihtoehto. TitanMen Master Tool 4 on helppo pitää puhtaana ja tuntemuksista ei varmasti tule puutetta täman anaalitapin kanssa. Monet ovat olleet tyytyväisiä kokemukseensa, mutta omalta kohdaltani poistun takavasemmalle tämän kunnioitusta herättävän välineen edessä. Kerta kaikkiaan liian suuri noviisille.

  TitanMen Master Tool 4
  Anustappi
  Arvostelu

  3/5

  Mr. B pumpattava anustappi

  Pumpattava

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Mr. B Pumpattava anustappi on valmistettu lateksista ja sen voi pumpata haluamaansa kokoon. Käytön jälkeen se on helppo tyhjentää avaamalla pumpussa olevan venttiilin. 

   

  • Materiaali: Lateksi
  • Pituus: 11 cm
  • Halkaisija: 4-8 + cm
  • Käyttöohje: Englanti

  Mister B pumpattava anustappi sopii parhaiten sellaiselle, joka haluaa kokeilla anaalistimulaatiota eri kokoisilla tapeilla, mutta ei halua ostaa niitä erikseen. Koska Mister B on pumpattava, kokoa voi säätää mielensä mukaan. Suosittelemme tätä anaalitappia mielummin omatoimiseen kokeiluun, sillä pumpun letku on hieman epäkäytännöllinen parin kanssa käytettäessä. 

  Pumpattavaa anustappia voisi toki käyttää kätevästi myös lämmittelyyn ennen anaaliseksiä. Tämä malli mahdollistaa vähittäisen laajenemisen, joten tähän tarkoitukseen se on optimaalinen. 

  Yhteenveto

  Mister B pumpattava anustappi ei sykähdyttänyt suuremmin. Miinuspisteitä se saa valmistusmateriaalista, eikä se juuri houkuttele ulkonäölläänkään. Mister B:n paras puoli lienee sen säädettävä koko, joka antaa mahdollisuuden harjoitella ja kokeilla itselle sopivaa paksuutta. Se varmasti toimisi hyvin myös lämmittelyvälineenä ennen anaaliseksiä. 

  Koska tapissa on pumpun letku ja pumppuosa kiinni, se ei ole kovin käytännöllinen parileikkihin. Yksin käytettynä tai lämmittelyvälineenä Mr. B saattaa kuitenkin toimia tyydyttävästi. Puhdistaminen on helppoa ja ehkäpä joillekin se saattaa tarjota enemmän elämyksiä, varsinkin jos tarkoituksena on harjoitella anaaliosaston laajentamista. 

  Mr. B Pumpattava anustappi
  Arvostelu

  2/5

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Tailz Grey Wolf anustappi ja korvat ovat ennekaikkea leikkisä lisä makuuhuoneeseen. Tämä setti on esimerkiksi hauska lahjaidea rakkaallesi tai mukava yllätys roolileikkejä varten. Pahaa sutta ken pelkäisi… Tailz Grey Wolf Tail vapauttanee sisäisen petosi. 

  Itse anaalitappi on kooltaan pienehkö, joten se sopii hyvin myös aloittelijoiden käyttöön. Se pysyy hyvin paikallaan. Häntä on silkinpehmeää tekoturkista ja sillä voi kutitella kumppaniaan kiihottavasti. Korvat ovat varsin veikeä lisä tähän “asusteeseen”. 

  • Materiaali: Tekoturkis ja TPR
  • Ftalaatiton
  • Pituus, häntä: 45 cm
  • Pituus, tappi: 11 cm, josta 9,6 cm sisään asetettavaa
  • Halkaisija: 3,8 cm

  Tämä hauska anaalitappisetti häntineen ja korvineen on omiaan piristämään eroottista elämää. Sopii varsinkin huumorintajuisille persoonille, joilla on sopivasti leikkimieltä heittäytymään mukaan leikkiin. 

  Tailz Grey Wolf Tail-setti voisi olla myös hauska lahjaidea tai sen avulla voi yllättää kumppaninsa iloisesti. Mikä muu voisi tuoda niin takuuvarmasti hymyn kumppanisi huulille kuin se, että hän löytää kiimaisen susihukan makuuhuoneestaan? 

  Videot

  Yhteenveto

  Tailz Grey Wolf Tail-setti anustapilla ja korvilla on kieltämättä varsin ilahduttava tuote. Se ei varmasti jätä ketään kylmäksi! Annamme siis plussapisteen ennen kaikkea leikkisän hauskasta ideasta.

  Siitä huolimatta tämä setti ei ehkä innosta säänölliseen anaalistimulaatioon. Tappi itsessään on tietenkin hieman epäkäytännöllinen häntineen kaikkineen, ja se voi haitata nautintoa tietyissä asennoissa. Puhdistuksen kannalta tämä setti ei ole parhaasta päästä. 

  Tappi on kooltaan suhteellisen pieni, joten siinä mielessä tämä voi olla hyvä huumorintajuisen kokeilijan aloitussetti. Ehdottoman sopiva tuhmaksi lahjaideaksi. 

   

  Tailz Grey Wolf-setti
  Arvostelu

  3/5

  Sinful BumBum Lasinen Anustappisetti

  Lasinen

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Sinful BumBum Lasinen Anustappisetti on elegantti valikoima anustappeja. Pakkauksesta löytyy kolme erikokoista anustappia ja mukana tulee niiden säilytykseen tarkoitettu satiinipussi. Anustapit on valmistettu karkaistusta lasista, ja ne on muotoiltu kauniin kartiomaisiksi. Halutessaan tappeja voi lämmittää tai jäähdyttää lisästimulaation aikaansaamiseksi. 

  Sinful BumBum-setti on erittäin kestävä, joten ne voivat tuoda sinulle nautintoa vuosikausiksi eteenpäin. Muotoilunsa ansiosta ne on helppo asettaa sisään ja stopparinsa vuoksi ne pysyvät hyvin paikallaan. 

  • Materiaali: Lasi
  • Ftalaatiton
  • Vesitiivis
  • Mitat, pieni tappi: Pituus 9 cm, josta 7,5 cm sisään asetettavaa. Halkaisija: 3,9 cm leveimmillään.
  • Mitat, keskikokoinen tappi: Pituus 12 cm, josta 10 cm sisään asetettavaa. Halkaisija: 3,9 cm leveimmillään.
  • Mitat, iso tappi: Pituus 14 cm, josta 12 cm sisään asetettavaa. Halkaisija: 4 cm leveimmillään.
  • Paino: 80 g, 180 g ja 235 g

  Sinfulin lasinen anustappisetti sopii loistavasti niille, jotka haluavat tutustua anaalistimulaation ihmeellisen maailmaan. Koska setistä löytyy kolme erikokoista anustappia, on itselleen sopiva koko helppo löytää. Koska tappeja voi myös jäähdyttää tai lämmittää, on tämä setti kuin luotu uusien elämyksien kokemiseen. 

  Elegantti muotoilu ja tappien kauneus viehättää, tässä setissä on luksuksen tuntua. Muotoilunsa ansiosta tapit on helppo asettaa paikalleen. Suosittelemme settiä kenelle tahansa joka haluaa lisätä seksielämäänsä uusia säväyksiä. 

  Yhteenveto

  Sinful BumBum Lasinen anustappisetti on ihastuttava. Ensiksi se hurmaa kauniilla muotoilullaan ja elegantilla ulkonäollään. Näitä anustappeja katsoessa ei tule lainkaan mieleen että niissä olisi jotakin perverssiä. Siitä syystä ne sopivat myös sellaiselle, jolle anaalisimulaation maailma saattaa vaikuttaa vieraalta. 

  Sen lisäksi setistä löytyy useamman kokoinen tappi, joten niitä voi kokeilla saavuttaakseen juuri itselleen sopivan täyttymyksen tunteen. Vaikka tappien etukäteen viilentäminen tai lämmittäminen tuottaa hieman ylimääräistä vaivaa, on se myös kokeilun arvoista. Lasi itsessään on hieman kylmä materiaali, ja lämmittämällä tappeja esimerkiksi vesihauteessa ensin, on kokemus kaiken puolin miellyttävämpi. 

  Stopperi ei välttämättä istu täydellisesti kaikkien pakaroiden väliin ja jossain asennoissa se saattaa tuntua hieman hankalalta. Siitä huolimatta tämä setti kokonaisuutena on yksi parhaista testikokemuksista. 

   

  Sinful BumBum
  Arvostelu

  4/5

  Baseks Kauko-ohjattava Anustappi

  Värisevä

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Baseks kauko-ohjattava ja värisevä anustappi toimii paristoilla. Tappi on päällystetty pehmeällä silikonilla ja sen pää on pyöristetty sujuvamman sisään laittamisen helpottamiseksi. Tapin pohjassa on pyöreä stoppari ja se on varustettu nyörillä, joten myös tapin ulosottaminen on helppoa. 

  Baseks-anustappi sopii käytettäväksi sooloseksiin tai kumppanin kanssa. Toinen voi säätää kauko-ohjaimella värinävoimakkuutta ja näin ollen aiheuttaa kumppanilleen ennenkokemattomia viboja. Baseksin 10 eri värinäasetusta takaavat sen, ettei jännittävät leikit lopu kesken. Anustapin sisään asetettava pituus on 9 cm ja halkaisija on 3 cm.

  • Materiaali: Silikoni ja ABS-muovi
  • Vesitiivis
  • Pituus: 11,5 cm, josta 9 cm sisään asetettavaa
  • Halkaisija: 3 cm
  • Värinätasot: 3 tasoa ja 7 rytmiä
  • Paristot: 3 x LR44 ja 1 x 23A (mukana)
  • Kantomatka: jopa 30 metriä
  • Käyttöohje: Englanti

  Baseks kauko-ohjattava ja värisevä anustappi sopii jollekin, joka haluaa kokeilla uusia leikkejä makuuhuoneessaan. Tapin koko on varsin kohtuullinen, joten se sopii myös aloittelijoille. Tämän anaalitapin hauskin puoli on se, että kumppanisi tai sinä voitte aiheuttaa toisessa osapuolessa jännittäviä väristyksiä jopa 30 metrin päästä. Sopii siis erityisen hyvin leikkimielisille pareille. Toki tämä tappi tarjoaa mahdollisuuksia myös sooloseksin harrastamiseen. 

  Yhteenveto

  Baseks kauko-ohjattava anustappi ei säväyttänyt erityisesti. Kooltaan ja muotoilultaan se on ok, ja sen pintamateriaali tuntuu miellyttävältä. Sen juuressa oleva stoppari kuitenkin häiritsee, enkä itse henkilökohtaisesti innostunut kauko-ohjaimen käyttämisestä, sillä se tuntuu lähinnä ylimääräiseltä sähläämiseltä. 

  Tapin ulkonäkö ei ole erityisen houkutteleva eikä tämä tappi jaksa oikein innostaa. Toki joillekin tämä tappi voi olla juuri se oikea vaihtoehto, mutta samaan rahaan on tarjolla myös muita, innostavampia vaihtoehtoja. Lisäksi paristot suositellaan otettavaksi pois käyttökertojen välillä, joten sekin luo lisätunnetta ylimääräisestä sähläämisestä.

  Baseks kauko-ohjattava anustappi
  Arvostelu

  2/5

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Lovense Hush on täysin uuden sukupolven anaalistimulaatiolaite, joka mahdollistaa täysin uudenlaisia kokemuksia. Se toimii sovelluksen avulla, joten välimatkalla ei ole merkitystä. Kumppanisi voi kiihottaa sinua vaikka toiselta puolelta maapalloa! 

  Lovense Hush mahdollistaa myös jännittävät leikit julkisilla paikoilla. Tappi on valmistettu silkinsileästä silikonista ja se on helppo asettaa paikoilleen. Tämä isompi malli sopii sellaisille, jotka ovat kokeilleet anaalistimulaatiota aiemminkin. Saatavilla on myös pienempi koko. Tappi ladataan mukana tulevalla USB-johdolla. Moottori on hiljainen joten salaisuutenne on turvassa.  

  • Materiaali: Lääketieteellinen silikoni
  • Ftalaatiton
  • Vesitiivis
  • Pituus: 9,7 cm sisään asetettavaa
  • Halkaisija: 4,5 cm
  • Lataus: Mukana tulevalla USB-johdolla
  • Yhteensopivuus: Android ja IOS (iPhone ja iWatch)
  • Sovellus: Lovense Wearables
  • Yhteys: Bluetooth / langaton verkko 
  • Käyttöohje : mm. Englanti
  • Huom! Sovellus ei toimi Huawei-puhelimien kanssa.

  Lovense Hush sovelluksella toimiva iso anustappi sopii parhaiten niille, joilla on jo kokemusta anaalistimulaatiosta. Se on kooltaan sen verran suurempi, että ensikertalaiselle se ei ehkäpä sovi. Kaikista eniten Lovense Hush-anustapista saa irti, kun sitä käyttää kumppanin kanssa. Nerokkainta tässä tapissa on se, että sitä voi ohjata sovelluksen avulla mistä päin maailmaa tahansa. Niin ollen erityisesti kaukosuhteessa elävät voivat saada siitä paljon iloa irti. Tapille tulee luonnollisesti enemmän hintaa teknologiansa vuoksi, mutta se on hintansa väärti sellaisille joille anustapille on usein käyttöä. 

  Yhteenveto

  Lovense Hush iso anaalitappi yllättää iloisesti monipuolisilla toiminnoillaan. Samasta sarjasta löytyy myös pienempi malli, joka olisi ollut itselleni mieleisempi, mutta käytännössä toiminnot ovat samat. Muotoilu on huolellisesti suunniteltu. Anustappi kapenee kärkeä kohti ja sen juuressa on ns. rypytys, joka helpottaa sen käyttöä liukuvoiteen kanssa. Myös stopperi on suunniteltu nerokkaasti: litteä pää asettuu jalkojen väliin ja kurvikas pää asettuu pakaroiden väliin. Käyttääksesi Lovense Hushia, et välttämättä tarvitse puhelinta. Anustapista itsestään löytyy 7 eri värinätoimintoa.

  Sovelluksen avulla aukeaa kuitenkin täysin uusia mahdollisuuksia;  voit luoda ja jakaa eri värinärytmejä, ja lisäksi sovellus reagoi erilaisiin ääniin. Voit myös synkronoida Lovense Hushin toimimaan musiikin tahtiin. Koska toimintoja on niin monia, tämä tappi ei varmasti pääse kyllästyttämään ja siitä syystä se onkin hintansa väärti. Jos anaalileikit ovat kokonaan uusi asia, kannattaa kuitenkin ehkä kokeilla ensin pienempää ja edullisempaa tappia, jotta pääse totuttelemaan tuntemukseen. Parasta tässä tapissa on ilman muuta se, että kumppanisi voi säädellä sitä olinpaikastaan huolimatta. Yhteys saavutetaan vaikka toiselta puolelta maapalloa. Jos käytät sitä yksin, se toimii myös täysin hands-freenä, eli voit asettaa värinät itsellesi valmiiksi ja sen jälkeen kätesi ovat täysin vapaat käyttämään esimerkikisi muita leluja. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat! Mahtava laite. 

  Lovense Hush
  iso anaalitappi
  arvostelu

  4/5

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Sinful anaaliharjoitussetti koostuu kolmesta erikokoisesta anustapista. Ne on valmistettu lääketieteellisestä silikonista ja kaikkien juuressa on stopperi, joka tekee niistä turvallisia käyttää. Tappeja voi käyttää lämmittelyyn anaaliseksiä varten, tai lisästimulaatioon vaginaalisen yhdynnän lisänä. Stopperit ovat kooltaan pieniä, joten ne eivät ole tiellä vaginaalisessa yhdynnässä. Tapit ovat täysin vesitiiviitä. 

  • Materiaali: Lääketieteellinen silikoni
  • Ftalaatiton
  • Vesitiivis
  • Anustappien koko: pieni 11 x 2,9 cm, keskikokoinen 11,5 x 3,6 cm, iso 13 x 4,7 cm
  • Käyttöohje: Englanti
  •  

  Sinfulin anaalisarjoitussetti sopii hyvin anaalistimulaation kokeilijoille tai anaaliseksiin valmistautuville. Koska pakkauksesta löytyy 3 kokoa, sopiva stimulaatioaste löytyy helposti. Silkinpehmeä silikoni tekee sisäänasettamisesta ja ulosottamisesta helppoa. Setti sopii hyvin sekä pareille että sooloseksiin. 

  Yhteenveto

  Sinful Anaaliharjoitussetti on hyvä perussetti anaalistimulaation kokeilemiseen. Setti ei tarjoa mitään uutta eikä yllättävää, mutta ajaa asiansa. Materiaali on miellyttävä ja joustava silikoni on riittävän hellävarainen. Eri kokovaihtoehdot mahdollistavat sen, että tappeja voi kokeilla pikkuhiljaa ja löytää itselleen sopivan. Jos tarkoituksena on valmistautua anaaliseksiin, tämä anaaliharjoitussetti tarjoaa siihen hyvän lämmittelyn. 

  Moniin muihin tappivaihtoehtoihin verrattuna tämän setin design ei sinänsä tarjoa mitään erikoista. Tämä setti on käytännönläheinen ja näppärä käyttää. Jonkinlainen säilytyspussi olisi ollut mukava lisä pakkaukseen. Tappien stopparit ovat mukavan pieniä, joten ne eivät ole tiellä vaginaalisessa yhdynnässä. 

  Sinful Anaaliharjoitussetti
  arvostelu

  3/5

  Myös aloittelijoille

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Sinful Jewel Pieni Teräksinen Anustappi on kaunis seksilelu, jonka pohjassa on säihkyvä lasikristalli, joka tekee siitä erityisen elegantin ja naisellisen. Sen pituus on 7,3 cm, josta 6 cm on sisään asetettavaa. Sen halkaisija on 3 cm. Tämän anustapin voi myös lämmittää tai jäähdyttää vesihauteessa, jos niin haluaa.

   

  • Materiaali: Teräs/sinkkiseos, kromattu pinta
  • Vesitiivis
  • Pituus: 7,3 cm, josta 6 cm sisään asetettavaa
  • Halkaisija: 3 cm
  • Paino: 130 g
  • Käyttöohje: Englanti

  Sinful Jewel on kauniin feminiininen. Siksi suosittelemme sitä erityisesti niille, joille anaalisimulaatio on uutta. Tapin elegantti ulkonäkö innostaa kokeilemaan. Se on myös kooltaan sopivan pieni ja sen säihkyvä lasikristalli tuo lisäsäväyksen. Sopii erinomaisesti vaikkapa lahjaksi.  

  Muiden käyttäjien arvostelut

  Yhteenveto

  Sinful Jewel Pieni Teräksinen Anaalitappi on varsin söpö ja se viehättää varsinkin feminiinisempää kokeilijaa. Se on muotoilultaan elegantti ja kooltaan pieni, joten se ei ainakaan pelota ensikertalaistakaan. Materiaali on sinällään hieman viileä, jos tappia ei lämmitä ennen käyttöä. Pidimme kuitenkin siitä, että se on helppo pitää puhtaana ja se sopisi hyvin myös lahjaksi.

  Tappi tuntuu painavalta kokoonsa nähden. Toiset pitävät siitä tuntemuksesta, mutta itseäni se hieman häiritsi. Tapin stopperi on kuitenkin sopivan pieni eikä se häiritse vaginaalista yhdyntää. Sinful Jewel erottuu muista anustapeista ennen kaikkea kauniin ulkonäkönsä ja valmistusmateriaalinsa puolesta. Ensikertalaiselle tämä anustappi voi olla optimaalinen, mutta kokeneemman käyttäjän tämä saattaa jättää hieman kylmäksi. 

  Sinful Jewel Pieni Teräksinen Anaalitappi
  arvostelu

  3/5

  Mikä anustappi on?

  Anustappi on yksinkertaisuudessaan tappi, joka asetetaan anukseen tarkoituksenaan tuottaa nautintoa ja mielihyvää. Anaalialueella on runsaasti hermopäätteitä ja sitä kautta on mahdollista lisätä stimulaatiota ja niin sanottua täyteläisyyden tunnetta. Tämä vuorostaan mahdollistaa anaaliorgasmin, tai voimistaa vaginaalista orgasmia. Miehillä anustappi, kuten myös anaaliseksi, voi aiheuttaa voimakkaan orgasmin eturauhasstimulaation kautta. Ne jotka nauttivat anaaliseksistä, hyötyvät anaalitapeista, koska ennen varsinaista yhdyntää on syytä lämmitellä. Vähitellen anusaluettaan voi myös veyttää käyttämällä suurempia tappeja, jotta anaaliseksi onnistuu helpommin. 

  Anaalitappi Fun Factory B Raspberry sivusta

  Toisin kuin muut seksilelut, joita voidaan käyttää anaalissa, anustapin ei ole tarkoitus liikkua. Ne on suunniteltu niin, että ne pysyvät mukavasti paikallaan ja antavat jatkuvan täyteläisyyden tunteen. Anustapit on varustettu stopparilla, joka estää seksilelun sisään menemisen kokonaisuudessaan. Tämä on tärkeä seikka, sillä on mahdollista että tarkoitukseen sopimaton väline luiskahtaa sisälle kokonaisuudessaan ja se on pahimmassa tapauksessa erittäin haastavaa saada ulos. Joissain tapauksessa lääkärivisiitti on välttämätön. Noudata siis aina varovaisuutta ja käytä anaalistimulaatioon vain siihen sopivia välineitä. 

  Anustapit ovat yleensä lyhyempiä kuin dildot ja ne ovat eri tavalla muotoiltuja optimaalisen nautinnon ja turvallisuuden saavuttamiseksi. Väärin muotoilulla esineellä tai seksilelulla on mahdollista aiheuttaa fyysistä vahinkoa ja anaalitapin käyttöön on syytä totutella varovaisesti kivun tai epämiellyttävän kokemuksen ehkäisemiseksi. Parhaimillaan anustapit voivat tarjota lisänautintoa, voimakkaampia orgasmeja ja jännitystä sekä pareille että niitä yksin käyttäville. 

  Saatavilla on lukuisia eri malleja ja ne vaihtelevat paitsi kooltaan, myös valmistusmateriaaliltaan ja toiminnoiltaan. Yleisimmät valmistusmateriaalit ovat silikoni, lasi, lateksi, metalli ja jotkin luonnonmateriaalit kuten puu ja kivi. Erilaisia toimintoja ovat mm. vibraatio ja kauko-ohjattavuus. Aloittelijoille suositellaan aloittamaan pienikokoisesta anustapista ja stimulaatioon totuttua on mahdollista siirtyä isompaan kokoon. 

  Kuinka anustappeja käytetään?

  Anustapin sisään asettamisessa tärkeintä on rentous. Rentoutumista voi edistää esimerkiksi kylvyllä, masturbaatiolla, suuseksillä ja erilaisilla hyväilyillä. Myös sormien avulla voi totutella tuntemukseen. Anustapin käyttö voi vaatia hieman harjoittelua, sillä anuksen alueella olevat lihakset jännittyvät helposti. Ole siis kärsivällinen ja etene vähitellen. Anaalistimulaation ei koskaan tulisi sattua. Liukasteen käyttö on välttämätöntä ja sen käytössä ei kannata säästellä. Paina anustappia peräaukkoa vasten hellävaraisesti, ja kun tunnet lihaksien rentoutuvan, lisää hieman painetta. Jos tunnet kipua, hidasta, lisää liukastetta, vaihda asentoa tai kokeile pienempää anustappia. 

  sinful anaaliharjoitussetti

  Anustapit voivat olla mahtava lisä jonkun seksielämään ja toisia ne saattavat jopa kauhistuttaa. On siis tärkeää tiedostaa mitä tuntemuksia itse kokee eikä pakottaa itseään (eikä varsinkaan ketään toista) kokeilemaan jotakin joka ei välttämättä tuota mielihyvää. 

  Monet saattavat tarvita omaa aikaa kokeiluun tai erityisen luotettavan kumppanin rinnalleen jotta uskaltautuvat kokemaan niinkin erilaisia tuntemuksia. 

  Anustappeja voi käyttää anaaliseksiin valmistautumiseen, mutta niiden käytössä tai kokeilussa ei ole kyse vain siitä. Monet anaalitappia kokeilevat eivät koskaan etene anaaliseksiin kumppaninsa kanssa. Suuri osa anaalitappeja käyttävistä haluaa vain lisästimulaatiota tai voimakkaampia orgasmeja. Esimerkiksi värisevä anaalitappi voi luoda mahtavia tuntemuksia vaginaaliseen seksiin, kummallekin osapuolelle. 

  Anustappien puhdistus

  Suurin osa anustapeista on suunniteltu niin, että ne on helppoa ja vaivatonta puhdistaa. Anustappia valittaessa on hyvä tarkistaa, että se on vesitiivis – niin ollen puhdistus ei tuota ongelmia. Jopa vibraattoreilla varustetut anustapit ovat yleensä täysin vedenpitäviä. Lämmin vesi ja saippua riittää, mutta saatavilla on myös seksivälineiden puhdistamiseen ja desinfioimiseen suunniteltuja tuotteita. Riippuen anustappisi materiaalista, voit mahdollisesti myös keittää sen. 

  Tarkista aina tuotteen käyttöohjeesta, mitkä liukasteet ja puhdistusaineet ovat yhteensopivia anustappisi materiaalin kanssa. Muista myös, että jos käytät mitään seksilelua anuksen jälkeen vaginassa, se täytyy puhdistaa ennen vaginaan asettamista, sillä anuksen ja vaginan bakteerikannat eivät aina ole yhteistyöhaluisia.

  Kokemuksia anustappien käytöstä

  Monet aikaisemmin anaalileikkejä vieroksuneet tai pelänneet ovat loytäneet uusia elämyksiä kokeilemalla anustappeja. 

  “Aivan ihana anaalitappi. On kyllä niin ihanan tuntuinen pepussa. Että melkein meinas jäädä sinne pidemmäksikin aikaan. 🙂 Voin suositella tuotetta kaikille jotka vaan tykkää anaalileikeistä. Sain orgasmin tappi pepussani ja lopulta myös laukesin.”
  – Peppuleikkejä

  “Huomasin jo nuorena että kun peppuun työntää kaikenlaisia esineitä se tuntuu kivalle. Myöhemmin olen ostanut eri muotoisia ja pituisia anustappeja, joita käytän huvin ahkerasti. Asun yksin ja töistä tultuani, rasvaan peppureikäni liukkaaksi ja työnnän jonkun tapin peppuun. Pidän tappia useamman tunnin pepussani kun touhuilen kotona, tehden kaikenlaisia askareita. Käyn myös pari kertaa viikossa pyöräilemässä,(kesäisin) silloin laitan erään erikoisemman papin peppuuni.” – Tappi Pepussa 

  “Anustapin käyttö kiehtoo yhä enemmän. Mietteissä olisi laittaa joskus julkisilla paikoilla asioidessa päälle, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi. Täytyy varmaan laittaa vaimon stringit varmistamaan paikallaan pysyminen.” – Tappikyllä

  “Meillä on parikin erilaista tappia. Suosittelen ehdottomasti mahdollisimman pehmeätä materiaalia, nuo silikoniset on omasta mielestä parhaita. Ne kovemmat tuntuu epämukavilta. Niinku sanottu, pienimmät ei meinaa kestää sisällä, sellanen keskikokonen on hyvä aloittelijalle. Ja se kannan malli on tärkee, niissä silikonista tehdyissä on joustava ja pehmeä kanta, ei itellä ainakaan hankaa ikävästi eikä mieskään ole valittanut.

  Käytän yksinkin itsetyydytyksen lisänä ja käytetään esileikin aikana mutta ehdottomasti paras miehen kanssa kun tappi pepussa ja mies pimpassa:) se pieni liike mikä syntyy samalla kun mies panee ja tappi liikkuu pepussa ok ihan taivaallisen tuntunen ja orkku vielä voimakkaampi kuin muuten. suosittelen kaikille joita peppuseksi yhtään kiinnostaa!” – Nainen, 35-v.

  “Ostinpa itselleni leluksi pienen anaalitapin. Tänään otin sen myös töihin mukaan kokeiltavaksi. Välillä vain unohtuu heiluttamaan itseään hitaasti edestakaisin, kunhan muut eivät vain huomaa. Kummasti sitä myös keksii myös enemmän syitä käydä jossain, että pääsee nousemaan ja taas istumaan uudelleen…Tappi pysyy ihan hyvin paikallaan, kunhan vain muistaa laittaa sopivan tiukat housut. Liukuvoidetta on myös hyvä pitää käsilaukussa mukana. Seuraavaksi on hommattava hieman isompi anaalitappi, niin tuntuu vielä entistä paremmalta. Kokeilut on kuitenkin hyvä aloittaa pienellä tapilla, ja jatkaa isompiin, jos juttu kiinnostaa.” -Tiina