Tupladildot ovat suosittu seksilelu, joka tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia pariskunnille ja yksittäisille käyttäjille. Tässä artikkelissa tarkastelemme viittä suosittua tupladildoa, niiden ominaisuuksia ja käyttäjäkokemuksia. Lisäksi annamme vinkkejä siitä, miten valita paras tupladildo omiin tarpeisiin ja miten niitä käytetään.

Tuotevertailut:

 1. Strap U Revolver Valjaaton Strap-On Dildo

Strap U Revolver on valjaaton strap-on dildo, joka tarjoaa nautinnollisia hetkiä ilman hankalia valjaita. Tämä tuote sopii erinomaisesti pariskunnille, jotka etsivät helppokäyttöistä ja mukavaa strap-on kokemusta. Revolverin muotoilu mahdollistaa syvemmän penetraation ja molempien osapuolten nautinnon. Sen materiaali on kestävää silikonia, joka on turvallista ja helppo puhdistaa.

 1. Baseks Aidonkaltainen Iso Tupladildo

Baseks Aidonkaltainen Iso Tupladildo on suuri ja realistinen tupladildo, joka sopii niin soolokäyttöön kuin pariskunnillekin. Sen 42 cm pituus mahdollistaa monipuolisen käytön ja erilaisten asentojen kokeilun. Tuote on valmistettu pehmeästä ja joustavasta PVC-materiaalista, joka takaa miellyttävän tuntuman.

 1. Crystal Jellies Jr Tupladildo 30 cm

Crystal Jellies Jr on 30 cm pitkä, läpinäkyvä tupladildo, joka sopii mainiosti aloittelijoille. Sen pehmeä ja joustava materiaali tekee siitä mukavan käyttää, ja sen kaksipäinen muotoilu mahdollistaa useiden erilaisten käyttötapojen kokeilun. Crystal Jellies Jr on helppo puhdistaa ja säilyttää.

 1. Bad Kitty Silikoninen Tupladildo 40 cm

Bad Kitty Silikoninen Tupladildo on 40 cm pitkä, ja se on valmistettu turvallisesta ja kestävästä silikonista. Sen pinta on sileä ja miellyttävän tuntuinen, ja sen joustavuus mahdollistaa monipuolisen käytön. Bad Kitty Tupladildo sopii niin yksin kuin pariskuntienkin käyttöön.

 1. Fetish Fantasy Double Delight Strap-on

Fetish Fantasy Double Delight on strap-on tupladildo, joka tarjoaa kiihottavia kokemuksia pariskunnille. Sen erityinen muotoilu mahdollistaa molempien osapuolten stimulaation yhdynnän aikana. Double Delight on valmistettu turvallisesta ja kestävästä PVC-materiaalista ja sisältää säädettävät valjaat, jotka sopivat useimmille käyttäjille.

Testausmenetelmät:

Tuotteiden vertailu ja arviointi perustuu sekä omiin kokemuksiimme että muiden käyttäjien palautteeseen. Olemme testanneet tuotteita itse ja tutkineet arvosteluja, keskusteluja sekä vertailuja eri verkkosivustoilta, jotta voimme antaa mahdollisimman kattavan kuvan eri tupladildoista.

Tärkeitä huomioon otettavia seikkoja:

Kun valitset itsellesi sopivaa tupladildoa, kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

 1. Materiaali: Tupladildojen materiaalit vaihtelevat, ja ne voivat olla esimerkiksi silikonia, PVC:tä tai kumia. Silikoni on yleensä turvallisin ja kestävin vaihtoehto, mutta myös muut materiaalit voivat olla hyviä valintoja, kunhan huolehdit niiden asianmukaisesta puhdistamisesta ja säilytyksestä.
 2. Koko ja muoto: Tupladildojen koot vaihtelevat, ja niitä löytyy sekä lyhyempinä että pidempinä versioina. Mieti, millaista kokoa ja muotoilua kaipaat omiin käyttötarkoituksiisi.
 3. Käyttötarkoitus: Ovatko tupladildot tarkoitettu yksin käytettäväksi vai pariskunnille? Eri tuotteet on suunniteltu eri tarkoituksiin, ja kannattaa pohtia, mikä sopii parhaiten omiin tarpeisiisi.
 4. Valjaat: Jos hankit strap-on tupladildon, tarkista, että valjaat ovat mukavat ja säädettävät sopimaan omalle vartalollesi.

Kuinka käyttää tupladildoja:

Tupladildojen käyttö voi vaihdella niiden muotoilun ja tarkoituksen mukaan. Tässä muutamia yleisiä vinkkejä:

 1. Käytä runsaasti vesipohjaista liukuvoidetta tuotteen kanssa, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen.
 2. Kokeile erilaisia asentoja ja kulmia löytääksesi miellyttävimmän tavan käyttää tupladildoa.
 3. Muista aina puhdistaa tuote huolellisesti käytön jälkeen miedolla saippuavedellä tai seksilelujen puhdistusaineella.

Eri tupladildotyypit:

Tupladildoja on monia eri tyyppejä, jotka on suunniteltu erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tässä muutamia yleisimpiä:

 1. Kaksipäiset tupladildot: Nämä tupladildot ovat molemmista päistä penetraatioon soveltuvia, jolloin niitä voi käyttää yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Ne sopivat erinomaisesti pariskunnille, jotka haluavat kokeilla erilaisia asentoja ja yhdistää molempien nautinnon.
 2. Strap-on tupladildot: Strap-on tupladildot on suunniteltu käytettäväksi valjaiden kanssa, ja ne sopivat pariskunnille, jotka haluavat kokeilla roolinvaihtoa tai penetratiivista seksiä ilman, että toinen osapuoli käyttää omaa sukuelintään. Strap-on tupladildojen valjaat ovat yleensä säädettäviä, jotta ne sopivat erikokoisille käyttäjille.
 3. Valjaattomat strap-on tupladildot: Nämä tupladildot ovat tarkoitettu käytettäväksi ilman valjaita. Yksi dildoista työnnetään sisään antavaan osapuoleen, joka sitten voi käyttää toista päätä penetraatioon. Valjaattomat strap-on tupladildot sopivat pariskunnille, jotka etsivät mukavampaa ja intiimimpää strap-on kokemusta.
 4. Erityisominaisuuksilla varustetut tupladildot: Jotkut tupladildot on varustettu erityisominaisuuksilla, kuten vibraattoreilla tai teksturoiduilla pinnoilla, jotka lisäävät käyttäjien nautintoa.

Lopuksi: Tupladildoilla voi olla monia erilaisia käyttötapoja ja ominaisuuksia, joten on tärkeää pohtia omia tarpeita ja toiveita ennen ostoksen tekemistä. Muista myös noudattaa turvallisen seksilelujen käytön periaatteita, kuten käyttää vesipohjaista liukuvoidetta ja puhdistaa tuote huolellisesti käytön jälkeen. Toivottavasti tämä opas auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan tupladildon ja nauttimaan sen tuomasta ilosta.

Strap U Revolver Valjaaton Strap-On Dildo vs. Baseks Aidonkaltainen Iso Tupladildo

Strap U Revolver on valjaaton strap-on dildo, joka on suunniteltu erityisesti pariskunnille, jotka haluavat kokeilla roolinvaihtoa ja penetratiivista seksiä ilman valjaita. Se tarjoaa käyttäjilleen intiimin ja mukavan kokemuksen. Sen sijaan Baseks Aidonkaltainen Iso Tupladildo on perinteinen kaksipäinen tupladildo, joka sopii sekä yksin että yhdessä kumppanin kanssa käytettäväksi. Molemmat tuotteet tarjoavat erilaisen käyttökokemuksen, ja valinta niiden välillä riippuu siitä, minkä tyyppistä kokemusta käyttäjä etsii.

Strap U Revolver Valjaaton Strap-On Dildo vs. Crystal Jellies Jr Tupladildo 30 cm

Vaikka molemmat Strap U Revolver ja Crystal Jellies Jr Tupladildo ovat suunniteltu pariskunnille, ne eroavat toisistaan käyttötarkoitukseltaan. Strap U Revolver on valjaaton strap-on dildo, joka sopii erinomaisesti pariskunnille, jotka haluavat kokeilla roolinvaihtoa tai penetratiivista seksiä ilman valjaita. Crystal Jellies Jr Tupladildo on kaksipäinen, joustava tupladildo, joka sopii erinomaisesti pariskunnille, jotka haluavat kokea yhteisen nautinnon. Molemmat dildot tarjoavat erilaisen kokemuksen, joten valinta niiden välillä riippuu käyttäjän henkilökohtaisista mieltymyksistä.

Strap U Revolver Valjaaton Strap-On Dildo vs. Bad Kitty Silikoninen Tupladildo 40 cm

Strap U Revolver Valjaaton Strap-On Dildo ja Bad Kitty Silikoninen Tupladildo eroavat materiaaliltaan ja käyttötarkoitukseltaan. Strap U Revolver on valmistettu kestävästä silikonista ja suunniteltu valjaattomaksi strap-on dildoksi. Bad Kitty Silikoninen Tupladildo on puolestaan valmistettu laadukkaasta silikonista ja on perinteinen kaksipäinen tupladildo, joka sopii sekä yksin että yhdessä kumppanin kanssa käytettäväksi. Kummankin tuotteen käyttökokemus on erilainen, ja valinta riippuu käyttäjän tarpeista ja mieltymyksistä.

Baseks Aidonkaltainen Iso Tupladildo vs. Crystal Jellies Jr Tupladildo 30 cm

Molemmat Baseks Aidonkaltainen Iso Tupladildo ja Crystal Jellies Jr Tupladildo ovat kaksipäisiä tupladildoja, mutta niiden materiaalit ja ulkonäkö eroavat toisistaan. Baseks Aidonkaltainen Iso Tupladildo on valmistettu aidon tuntuisesta PVC-materiaalista, joka antaa realistisen ja miellyttävän tunteen käytön aikana. Crystal Jellies Jr Tupladildo puolestaan on valmistettu joustavasta ja läpinäkyvästä PVC-materiaalista, joka tarjoaa erilaisen visuaalisen kokemuksen ja tunnun käyttäjilleen. Kumpikin tuote sopii sekä yksin että yhdessä kumppanin kanssa käytettäväksi, joten valinta niiden välillä riippuu käyttäjän materiaali- ja ulkonäkömieltymyksistä.

Baseks Aidonkaltainen Iso Tupladildo vs. Bad Kitty Silikoninen Tupladildo 40 cm

Baseks Aidonkaltainen Iso Tupladildo ja Bad Kitty Silikoninen Tupladildo eroavat toisistaan materiaalin, ulkonäön ja koon suhteen. Baseks Aidonkaltainen Iso Tupladildo on valmistettu realistisesta PVC-materiaalista ja sen ulkonäkö on hyvin aidonkaltainen. Sen sijaan Bad Kitty Silikoninen Tupladildo on valmistettu laadukkaasta silikonista, joka on hypoallergeeninen ja kestävä materiaali. Lisäksi Bad Kitty Silikoninen Tupladildo on hieman pidempi kuin Baseks Aidonkaltainen Iso Tupladildo. Kummankin tuotteen valinta riippuu käyttäjän materiaali-, koko- ja ulkonäkömieltymyksistä.

Crystal Jellies Jr Tupladildo 30 cm vs. Bad Kitty Silikoninen Tupladildo 40 cm

Crystal Jellies Jr Tupladildo 30 cm ja Bad Kitty Silikoninen Tupladildo 40 cm eroavat toisistaan materiaalin, ulkonäön ja koon osalta. Crystal Jellies Jr Tupladildo on valmistettu joustavasta ja läpinäkyvästä PVC-materiaalista, joka tarjoaa erilaisen visuaalisen kokemuksen ja tunnun käyttäjilleen. Sen sijaan Bad Kitty Silikoninen Tupladildo on valmistettu laadukkaasta silikonista, joka on hypoallergeeninen ja kestävä materiaali. Bad Kitty Silikoninen Tupladildo on myös pidempi kuin Crystal Jellies Jr Tupladildo, mikä voi vaikuttaa käyttökokemukseen. Valinta näiden kahden tuotteen välillä riippuu käyttäjän materiaali-, koko- ja ulkonäkömieltymyksistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *