Strapon - Parhaat testissä

Strap on vyödildo on dildo, jonka voi kiinnittää vyön avulla lanteille, ja käyttää sitä kumppanin kanssa peniksen tapaan.

Strap on dildovyö on usein naisten käyttöön tarkoitettu, mutta vyötä voi käyttää kuka tahansa. Useissa dildovöissä on myös mukana vibraattori, joka kiihottaa myös vyön käyttäjää.

ETKÖ TULLUT VIELÄ PÄÄTÖKSEEN?

FAQ

Voivat. Toiset strap-on dildot ovat sisältä onttoja, ja niiden sisälle penis mahtuu mukavasti, silloin kun haluat hieman lisäpaksuutta tai pituutta.

Kannattaa valita tuotepaketti, jossa tulee useampi dildo mukana, jolloin saat enemmän valinnanvaraa kokeiluun, ja löydät parhaiten mistä tykkäätte eniten.

Kyllä. Liukuvoidetta kannattaa aina käyttää dildojen kanssa. Valitse vesipohjainen liukuvoide, joka on hellävarainen leluille.

Pysyy. Vyödildojen valjas- tai vyöosa on säädettävä, joten saat dildon istumaan hyvin päälläsi. Varmista valjaiden mitat ennen ostoa, ja valitse silikoninen vyö, jos haluat ekstrapitoa pysymiseen.

Toiset strap onit ovat vyöttömiä, tarkoittaen että niissä ei lainkaan ole vyöosiota. Strap-onin toinen pää asetetaan käyttäjän emättimeen, ja sitä pidetään paikallaan lantionpohjalihasten avulla.

Olivia Jarvinen
Olivia Jarvinen

Tälle sivulle olen kerännyt valikoiman erilaisia strap on dildovöitä arvosteluineen. Vyöt ovat kaikki erilaisia, joten tutustu niihin ja lue arvostelut, ennen kuin teet ostovalintasi, jotta löydät parhaan vyön juuri sinulle kumppanillesi.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Vac-U-Lock Dual Density UltraSkyn Strap-on Setti

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Vac-U-Lock Dual Density UltraSkyn Strap-on Setti  on hyvin kokonaisvaltainen tuotepakkaus, josta löytyy neljä erimuotoista dildovaihtoehtoa. Dildoja löytyy niin pienestä teräväpäisestä dildosta isompaan ja paksumpaan vaihtoehtoon, ja dildoja voi vaihdella mielensä mukaan strap on vyöhön. Dildovyössä on myös vibraattori, jota voi ohjata kauko-säätimellä.

  Tutustu ja ihastu tähän kauko-ohjattavaan pakettiin, sillä tämä paketti vie sinut ja kumppanisi taivaisiin! Tuotepaketin dildot ovat kauniin punaisen värisiäja läpikuultavia, ja materiaaliltaan ihanan jellymäisiä ja pehmeitä. Vac-U-Loc dildoissa on parasta myös se, että niitä voi käyttää myös sellaisenaan, jos strap onin käyttö ei toisinaan innostaisikaan.  Tämä tuotepaketti on myös siitä harvinainen, että monetkan strap onit eivät ole kauko-ohjattavia. Jos siis kauko-ohjattavuus kiinnostaa, on tämä melkein ainoa vaihtoehto.

  • Valmistusmateriaali: TPE- ja PVC-muovi, neopreeni
  • Valjaiden koko: max. 175cm ympärysmitta
  • Värinätasot: 7 tasoa
  • Vedenkestävä: Roiskeenkestävä

  Vac-U-Lock Dual Density UltraSkyn Strap-on Setti on täydellinen valinta, kun et halua tyytyä vain yhteen dildoon. Samanmuotoinen dildo voi käydä nopeasti tylsäksi, mutta tämän strap-on setin kanssa onkin jo melkein valinnan vaikeutta! Sopii myös hyvin ensimmäiseksi strap oniksi helppokäyttöisyyden kannalta. Jellydildot ovat todella hyvän tuntuisia sisällä, ja sopivat anaaliinkin, mutta voivat olla siihen hieman isokokoisia. Parasta tässä setissä kuitenkin on, että dildoja voi käyttää myös sellaisenaan! Parasta sinulle silloin kun haluat paljon leluja samassa paketissa. Lelut ovat myös valmistettu laadukkaasta materiaalista, ja ne säilyyvät pitkään useammankin käyttökerran jälkeen.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Play Video

  Yhteenveto

  Vac-U-Lock Dual Density UltraSkyn Strap-on Setti oli kaikinpuolin helppo käyttää, mitä nyt dildojen vaihtamisessa menee aina hetki, mutta kun vaihtamisen oppii kerran, onnistuu se erittäin sujuvasti. Koska kaikki neljä dildoa on erilaisia, viihdyttää tämä strap on pitkään, ja siitä löytyy aina vaihtelua. Valjaat ovat mukavat päällä, ja tuntuvat istuvan hyvin. Kaiken kaikkiaan tämä dildovyösetti oli erittäin tyydyttävä niin laadultaan kuin toiminnoiltaan, ja ehdottomasti oma henkilöihtainen lemppari.

  Vac-U-Lock Dual Density UltraSkyn Strap-on Setti arvosteluni

  5/5

  Vac-U-Lock Dual Density Strap-on Experienced Set

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Vac-U-Lock Dual Density Strap-on Experienced Set mukana tulee kolme erilaista dildoa, jotka ovat kaikki erikokoisia. Dildot kiinnitetään kooltaan säädettäviin valjaisiin, ja ne on valmistettu erittäin pehmeästä silikonista. Dildot on tarkoitettu niin anaali- kuin vaginaaliseen käyttöön, ja ovat tehty sisältä ontoiksi, niin että strap on sopii myös miespuolisille. Dildot sopivat lähes joka kokoiselle, ja joustavat hieman, joten niiden istuvuudesta ei myöskään tarvitse huolehtia.

  Täydellinen, kun haluatte parisuhteeseenne jotain uutta ja jännittävää! Anna Doc Johnsonin yllättää, ja tutustu strap onien kiehtoaan, salattuun maailmaan turvallisesti tämän vyödildo -setin kanssa. Seksikkäät dildot hurmaavat niin sinut kuin kumppanisi. Paras mahdollinen tuote setti niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin strap onien käyttäjille.

  • Valmistusmateriaali: Silikoni
  • Vedenkestävä: Kyllä
  • Pienin dildo: pituus 17,8 cm ja halkaisija 4,4 cm
  • Keskikokoinen dildo: pituus 19 cm ja halkaisija 4,4cm
  • Isoin dildo:  pituus 20 cm ja halkaisija 5 cm

  Vac-U-Lock Dual Density Strap-on Experienced Set on täydellinen ensimmäiseksi strap oniksi, sillä se antaa paljon kokeilunvaraa ja vaihtoehtoja, mutta on silti helppokäyttöinen. Kolmen dildon avulla löytyy varmasti sopivan kokoinen vaihtoehto jokaiselle, ja dildot sopivat myös anaalikokeiluihin. Heteropariskunnilla myös miehet voivat käyttää strap onia, joten Doc Johnson Body Extensions Strap-on Setti antaa paljon uusia leikkimahdollisuuksia. Näiden dildojen kanssa on turvallista kokeilla uusia asioita, ja vaikka strap on olisikin ensimmäistä kertaa käytössä, on tätä tuotesettiä helppo käyttää. Kannattaa jättää siis huolet pois, ja tutustua tähän intiimiin vyödildo settiin! Dildot on myös valmistettu laadukkaasta materiaalista, joten setin hajoamisesta ei myöskään ole pelkoa.

  Videot

  Play Video

  Yhteenveto

  Vac-U-Lock Dual Density Strap-on Experienced Setti oli todella helppo käyttöinen. Dildot on helppo vaihtaa, valjaat on helppo pukea päälle, ja kaikki toimii niinkuin pitääkin. Valjaat istuivat hyvin päällä ja tuntuivat tukevilta, eivätkä liukuneet väärään asentoon käytössä. Paljon säätövaraa. Erittäin isona pointtina tuotteessa oli myös helppokäyttöisyys kokonaisuudessaan, ja dildojen vaihtaminen sujuu varmasti kokemattomammaltakin hyvin. Täydellinen avomielisille pariskunnille, vaikkei oliskaan paljoa strap on kokemusta aiemmin.

  Doc Johnson Body Extensions Strap-on Setti arvosteluni

  4.5/5

  Strap-On! Colours -setti

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Strap-On! Colours -setti on varustettu kolmella erilaisella dildolla, jotka kaikki takaavat erilaista nautintoa. Yksi dildoista on pitkä ja sauvamainen pyöreällä kärjellä, toinen palloista muodostettu nystyräisempi dildo, ja kolmas on suora, suipolla päällä varustettu dildo. Strap-On! Colours -setti on nimensä mukaan värikäs, ja dildot loistavat kolmessa kirkkaassa värissä. Vyödildon valjaat ovat haaroista auki, antaen uusia mahdollisuuksia erilaisiin leikkeihin.

  Ihastu tämän tuotesetin värimaailmaan, ja anna sen tuoda uusia ulottuvuuksia petipuuhiin! Erilaisista dildoista löytyy varmasi lemppari jokaiselle, ja jokainen dildo sopii myös hieman erilaiseen käyttötarkoitukseen. Dildot ovat mahtavia myös anaaliin pehmeän, jellymaisen materiaalinsa vuoksi, ja niitä voi käyttää myös vaikka sellaiseen, ja strap onilta haluaa välillä pitää taukoa.

  • Valmistusmateriaali:Keinonahka ja nylon (valjaat)
  • Dildojen materiaali: TPE-muovi
  • Valjaiden koko: Ympärysmitta max 115 cm
  • Vedenkestävä: Kyllä

  Strap-On! Colours -setti on hyvä valinta silloin, kun etsit edullista strap onia, muttet haluisi tyytyä vain yhteen. Strap-On! Colours -setin dildot sopivat niin vaginaaliseen käyttöön kuin anaaliin, jaa haaroista avoin valjasvyö tuo lisää uusia vaihtoehtoja. Avoimen valjasvyön kanssa voi kokeila mitä erilaisempia asentoja, ja tämän dildovyön kanssa jaksaakin pelehtiä pitkään. Ota strap on käyttöön ja päästä mielikuvituksesi laukkaamaan!Strap onin dildot eivät ole onttoja, joten niiden käyttö ei sovellu miehille kovin hyvin. Joka tapauksessa Strap-On! Colours -setti on erittäin edullinen valinta, ja yksi hintalaatu -suhteiltaan edullisin tuotepaketti, mitä markkinoilta löytää.

  Jos lompakkoa kirisitää, on tämä hyvä valinta.  Laaduntuotteista saattaa ehkä huomata, mutta jos päätarkoituksenne on nauttia strap onista käytössä, ja ette etsi tuotetta jonka pitäisi säilyä vaarilta lapsenlapselle, on tämän tuotekaetin laatu varmasti tyydyttävä.

  Asiakkaiden arvostelut

  Yhteenveto

  Strap-On! Colours -setti on hintaansa nähden laadukas ja monipuolinen dildovyö kolmella eri vaihtoehdolla. Plussaa siitä että kaikki dildot ovat oikeasti hyvin erilaisia eivätkä muistuta toisiaan. Vyöstä ehkä huomaa että materiaali ei ole kaikkein laadukkainta, mutta jos et välitä luksusmateriaaleista sen enempää, ei tässä vyösetissä ole mitään vikaa. Hintalaadultaan tehokas tuotepaketti, ja plussaa ihanan värikkäistä dildoista, jotka tuntuivat helpoilta asettaa sisään kokonsa ja joustavuutensa puolesta, ja näin sopivat myös erinomaisesti vaikka anaaliinkin.

  Strap-On! Colours -setti arvosteluni

  4/5

  Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on 18 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on tuo villeimätkin fantasiasi eloon!Tämä strap on vyödildo on sisältä ontto, joten se sopii myös miehille käytettäväksi. Pituutta dildolla on muhkeat 18 senttiä, ja paksuutta jopa 5 senttiä. Tämä dildo kyllä tuntuu! Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-onin valjaat on valmistettu kokonaan silikonista, joten ne joustavat ja ovat mukavat käyttää päällä.

  Silikoniset remmit pitävät myös strap onin paikallaan niin, ettei se pääse liukumaan. Kiinnittyvyyden puolesta tämä vyödildo sopii täydellisesti rajumpiikin leikkeihin, kuten lelun nimikin viittaa! Toteuta villeimmät fantasiasi ja samalla kasvata peniksen kokoasi tällä upealla ja uljaalla mustalla kalulla. Silikoninen straop on sopii hyvin myös allergikoille tai herkkäihoisille, eikä ärsytä ihoa.

  • Valmistusmateriaali: Silikoni (valjaat), muovi (dildo)
  • Dildon pituus: 18 cm
  • Dildon paksuus: 5 cm
  • Valjaiden maksikimikoko:
  • Lantionympärys max. 142 cm

  Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on on täydellinen valinta miehille. Se sopii myös naisten käytettäväksi kun etsitte muhkeaa kalua, mutta onton rungon avulla se istuu täydellisesti myös miehille. Jos joskus haluatte leikkiä ekstrasuurella kalulla, on Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on täydellinen vaihtoehto.

  Täydellinen myös rajuihin leikkeihin, alistusleikkeihin tai vaikkapa BDSM -sessioihin. Tuote tuntui käytössä lyhyesti sanottuna siltä, että aiemman Share Strap onin kanssa pääsi taivaaseen, mutta sitten ShareVibe tuli ja määritteli käsitteen taivaallinen uudelleen. Siis aivan mahtava tuote! tarjoaa varmasti elämäsi kyydit, oli sitten kumppanisi tai sinä vastaanottavana puolena. Vastaanottajaa voi vaikka vaihtaa kesken puuhien, ja näin pääsette molemmat nauttimaan tästä kalusta! Varokaa vain, ettei synny riitaa, kumpa saa ottaa tämän ensin itseensä.

  Videot

  Play Video

  Yhteenveto

  Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on on muhkea! Pituutta ja paksuutta tällä vehkeellä riittää, ja se tuntuu erittäin hyvältä. Dildo sopii myös anaaliin, muttei ehkä aloittelijalle koonsa vuoksi. Hyvää strap onissa oli silikoniset remmit, jotka todellakin pitävät dildon visusti paikoillaan koko aktin ajan, vaikka vaikeimmissakin asennoissa. Erittäin laadukas tuote, joka tuntui hyvältä käytössä molemmille osapuolille.

  Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on 18 cm arvosteluni

  4/5

  Fun Factory Share Strap-on

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Fun Factory Share Strap-on vyödildo on siitä erikoinen, ettei siinä ole lainkaan vyö- tai valjasosaa! Saatat miettiä miten ihmeessä dildo pysyy paikaillaan, ja siihen löytyykin pieni salaisuus… Tämä strap on dildo toimii niin, että dildon lyhyempi osa asetetaan naisen emättimeen,  ja dildoa pidetään paikallaan lantionpohjan lihasten avulla. Dildo käy siis myös samalla treenistä, ja hieroo ihanasti myös käyttäjän G-pistettä. Parasta tässä vyödildossa on, että se kiihottaa molempia osapuolia!

  Lnationpohjalihakset ovat myös erittäin tärkeitä naisille, ja tämä dildo auttaa myös hyvin niiden treenaamisessa. Koska dildoa tulee pitää paikallaan lihasten avulla, on kaikki sessiot täydellistä treeniä lantionpohjanlihaksille, kun tämä lelu on käytössä! Kun lihakset ovat vahvemmat, nautit myös itsekin seksistä paremmin, ja lihasten supistelu tuntuu taivaalliselta kumppanillesi.

  • Valmistusmateriaali: Lääketieteellinen silikoni
  • Penetroitavan dildon pituus: 15 cm
  • Penetroitavan dildon paksuus:
  • 3,5 cm
   Käyttäjän dildon pituus: 9 cm
  • Käyttäjän dildon paksuus: 4,5 cm

  Fun Factory Share Strap-on toimii ainoastaan naisten käytössä, sillä tässä strap onissa ei ole lainkaan vyötä, ja se asetetaan ja pidetään paikoilleen käyttäjän emättimen lantionpohjan lihasten avulla. Täydellinen valinta naisten väliseen seksiin ja lesbopariskunnille. Tuotteeseen ihastuu varmasti molemmat osapuolet, ja tekemisestä tämän vyödildon kanssa ei varmaan tule puutetta. Mahtava valinta myös lantionpohjalihasten treenaamiseen, jos koet että lihakset ovat päässeet heikkoon kuntoon viime aikoina. 

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Fun Factory Share Strap-on paikallaan pitäminen saattaa kuulostaa hankalalta ja työläältä, mutta sitä se ei kuitenkaan ole. Dildo istuu yllättävän hyvin paikoilleen, ja normaalin yhdynnän aikana sitä ei joudu puristamaan kovin paljoa pitäkseen sitä paikoillaan. Dildo on miellyttävän tuntuinen, ja edes takaisin työnteässä hieroo mukavasti G-pistettä. Parasta tässä on, että tämä vyödildo kiihottaa myös antavaa osapuolta! Dildon kanssa kansaa siis leikkiä pidempäänkin, eikä siihen väsy kovin äkkiä.

  Fun Factory Share Strap-on arvosteluni

  4/5

  Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibraattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibraattori on ylempänä esitellyn Fun Factory Share Strap-onin uudempi versio, jonka kehitys on viety vielä pidemmälle ja siihen on lisätty uusia ominasuuksia. Nimensä mukaan tämä strap on myös värisee! Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibraattori toimii samalla tekniikalla ilman vyötä ja valjaita, asettamalla strap on emättimeen, jossa sitä pidetään paikallaan lantionpohjan lihasten avulla. Strap onista löytyy viisi eri värinätasoa.

  Värinätasoja on helppo säätää tuotteessa olevien nappuloiden kanssa myös panemisen aikana, ja värinä hyväilee niin antajaa kuin vastaanottavaakin osapuolta. Kuin huomaamatta tällä strap onilla tulee myös samalla treenattua rautaiset lantionpohjalihakset, joten vibraattorin säännöllisen käytön voi laittaa vaikka terveydenhuollon piikkiin!

  • Valmistusmateriaali: ABS-muovi, lääketieteellinen silikoni
  • Penetroitavan dildon pituus: 13 cm
  • Penetroitavan dildon paksuus: 3,6 cm
  • Käyttäjän dildon pituus: 11 cm
  • Käyttäjän dildon paksuus: 3,8 cm

  Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibraattori sopii naisille, sillä se tulee pitää paikallaan emättimessä lantionpohjan lihasten avulla. Vibraattori on hyvää treeniä lihaksille, muttei sovi ehkä, jos kokee että omat lihakset ovat hyvin heikkona.  Täydellinen piriste makuuhuoneeseen, ja sopii myös hyvin heteropariskuntien lisäksi lesbopariskunnille, joiden keskuudessa tuote onkin saanut jo maailmalla suuren suosion!

  Tuotetta ei sanoilla saa kuvailtua aivan oikeuksiinsa, vaan tämä uudenaikainen ja innotaviininen seksilelu kannattaa koe-ajaa itse, jota sen tehokkuuden pääsee kokemaan parhaiten. Tuote voi vaatia hiemna totuttelua, mutta kun sen oppii tuntemaan, ei siitä halua luopua! Mahtava valinta myös lantionpohjanlihasten kiinteyttämiseen, joskin tuotteen pitäminen paikallaan vaatii jo entuudestaan hieman lihaskuntoa. Mutta tuotetta ei silti kannata pelätä, sen oppii käyttämään ja lihakset vahvistuvat myös käytön mukana!

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibraattori on edeltäjäänsä vielä parempi! Aiemmassa esittelyssä vibraattoriin jäi kaipaamaan värinää, ja nyt tähän malliin se on lisätty. Mahtava tuote! Vibraattori tuntuu ehkä hieman painavalta käyttää ja vaatii hieman treeniä ja harjoitusta että sitä saa sulavasti käytettyä myös yhdynnässä, mutta on erittäin mieluisan tuntuinen ja esteettinen lelu. Tuote tuntui käytössä lyhyesti sanottuna siltä, että aiemman Share Strap onin kanssa pääsi taivaaseen, mutta sitten ShareVibe tuli ja määritteli käsitteen taivaallinen uudelleen. Siis aivan mahtava tuote!

  Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibraattori arvosteluni

  4/5

  Strap-On! -setti

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Strap-On! -setti tulee kolmen, aidonkaltaisen ja värisen, mutta eri muotoisen dildon kanssa. Dildot sopivat niin vaginaseksiin kuin anaaliin, ja ne on valmistettu joustavasta materiaalista. Dildot ovat hyvin suonekkaita ja jäljittelevät aitoa penistä. Strap onin valjaat on valmistettu tekonahasta, ja ne sopivat useimmille säädettävyytensä vuoksi. 

  Valjaat ovat kuitenkin hellävaraisesta materiaalista valmistettu, joten ne sopivat hyvin myös herkkäihoisille, eivätkä ärsytä edes pienessä hikoilussa ihoa. Dildot näyttävät kuitenkin hyvältä päällä, sillä niiden ihonväri ja suonikkuus saavat ne näyttämään suht aidoilta. Hintalaatusuhde on tässä setissä kohdallaan, ja sen todellakin huomaa käytössä. Yllätä kumppanisi ja löydä uusia ovia entistä jännittävämpään seksielämään! Aidonnäköiset dildot ovat erittäin visuaalisesti kiihottavia kaikessa suonikkuudessaan, ja visuaalisuuden lisäksi pääs kumppanisi kanssa nauttimaan intiimeistä orgaasmeista.  Anna Strap-on -setin yllättää sinut, ja piristä seksielämääsi aivan uudella tavalla!

  • Valmistusmateriaali: TPR- ja PCV-muovi
  • Pienin dildo: pituus 15 cm, halkaisija 3 cm
  • Keskokokoinen dildo: pituus 16 cm, halkaisija 3,5 cm
  • Isoin dildo: pituus 16,5 cm, halkaisija 4cm

  Strap-On! -setti sopii hyvin, kun etsit aidonkaltaisia dildoja. Dildot ovat suhteellisen muhkeita, ja sopivat täydellisesti esimerkiksi roolileikkeihin aidonkaltaisuutensa vuoksi. Kolmen eri dildon kanssa ne sopivat myös anaaliin hyvin. Dildot eivät ole onttoja, joten niiden käyttö voi olla miehille hieman hankalaa. Kuitenkin miehet voivat olla strap onien kanssa vastaanottavana osapuolena, ja antaa vallan naiselle! Tämä setti onkin täydellinen jos olette avoinmielinen pariskunta, ja haluatte kokeilla uudenlaisia leikkejä.  Jos tykkäätte aidonnäköisistä ja suonekkaista kaluista, ei tämän parempaa settiä ole saatavilla.

  Asiakkaiden arvostelut

  Yhteenveto

  Strap-On! -setti on edullinen setti aidonnäköisillä dildoilla. Valjaat pysyvät paikallaan ihan hyvin, mutteivät istu aivan yhtä tiukasti kuin silikoniset valjaat. Dildot näyttävät kuitenkin hyvältä päällä, sillä niiden ihonväri ja suonikkuus saavat ne näyttämään suht aidoilta. Hintalaatusuhde on tässä setissä kohdallaan.

  Strap-On! -setti arvosteluni

  3.6/5

  Dillio Strap-On Suspender Valjassetti 18 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Dillio Strap-On Suspender Valjassettiä kuumempaa strap onia ei ole! Jos haluat säväyttää, on Dillio oikea valinta. Tämä ei ole mikä tahansa tavallinen strap on, vaan ihana, neonpinkki, kokonaan päälle puettava valjaspuku strap onilla! Dillio Strap-On Suspender Valjassetti tuo kiihkeitä hetkiä makuuhuoneeseen, ja strap onin pysyvyys on valmistettu säädettävillä remmeillä. Säädettävyyden vuoksi tuote istuu hyvin erikokoisillekin kehoille, ja sen saa kiinnitettyä erittäin tiukaksi.

  Olkaremmien avulla dildo pysyy tukevasti paikoillaan, ja on helppo käyttää. Tässä strap onissa on luonnetta ja se säväyttää, ja se sopii myös hyvin kameran linssin alle. Jos etsit persoonallista sekssilelua tai tiedät että kumppanisi rakastaa pinkkiä, on Dillion strap on valjassetti takuuvarma valinta! Aivan täydellinen tuote myös aikak tuhmaksi lahjaksi. 

  • Valmistusmateriaali: PVC-muovi, nylon (valjaat)
  • Dildon pituus: 18 cm
  • Dildon paksuus: 3,8 cm
  • Koko: Vyötärönympärys max. 152 cm

  Dillio Strap-On Suspender Valjassetti sopii täydellisesti, kun etsitte strap on -toiminnon lisäksi visuaalista maustetta makuuhuoneeseen! Tämä valjaspuku on niin upea, että se sointuu myös hyvin kotivideoille tai amatööripornoon.  Valjaat ovat mukavat päällä, ja dildo tuntui pysyvän hyvin paikallaan. Dildo on hyvänkokoinen, ja sitä voi käyttää myös anaalissa. Valjassetti on tarkoitettu naisen päälle pettavaksi, mutta vastaanottajana voi toimia niin miehet kuin naisetkin. 

  Tässä tuotteessa yhdistyy niin visuaalinen näytävyys kuin käytettävyys ja täydellinen tyydytys, joten jos olet nirso seksilelujen suhteen tai löydät tuotteista helposti vikoja, on Dillio varmasti oikea valinta, eikä jätä sinua kylmäksi. Sopii myös hyvin roolileikkeihin, ja valjaat ovat ekstraseksikkäät yhdistettynä esimerkiksi cowboy -hattuun.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Play Video

  Yhteenveto

  Dillio Strap-On Suspender Valjassetti sopii täydellisesti, kun etsitte strap on -toiminnon lisäksi visuaalista maustetta makuuhuoneeseen! Tämä valjaspuku on niin upea, että se sointuu myös hyvin kotivideoille tai amatööripornoon.  Valjaat ovat mukavat päällä, ja dildo tuntui pysyvän hyvin paikallaan.

   

  Dillio Strap-On Suspender Valjassetti 18 cm arvosteluni

  5/5