Dildo – Parhaat testissä

Dildot ovat g-pisteen hyväilemiseen tarkoitettuja seksileluja, jotka sopivat niin itsetyydytykseen kuin kumppanin kanssa käytettäväksi.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Klikkaa tästä nähdäksesi laajempi valikoima dildoja

FAQ

Dildon hankkiminen voi olla erittäin hyvä idea, jos haussa on erityisesti g-pisteen stimulointiin perustuva itsetyydytys.

Toiset dildot ovat aidomman tuntuisia kuin toiset. Dildo voi ola kuitenkin metallinen tai lasinen, joten ne eivät tunnu aidolta. Aidonkaltaiset dildot ovat lähinpänä aitoa tunnetta.

Vibraattorit ovat usein enemmän klitorikselle suunnattuja kuin dildot, jotka keskittyvät hyväilemään g-pistettä. Jos molempien stimulointi samaan aikaan houkuttelee, niin dildovibraattori voi olla paras hankinta.

Toiset dildot ovat kalliim pia kuin toiset, mutta jo muutamalla kymmenellä eurolla voi saada hyvän dildon itselleen.

Yleensä liukuvoiteeksi käy parhaiten vesipohjainen liukuvoide.  Tutustu kuitenkin ensin dildon ohjeisiin, jotta tiedät millaista liukuvoidetta valmistaja suosittelee.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Sinful Soft Ladattava Aidonkaltainen Dildovibraattori

  Testivoittaja

  97%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  97%
  Laatu
  97%
  Hinta
  95%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5
  Sinful Soft Ladattava Aidonkaltainen Dildovibraattori 1

  Sinful Soft Ladattava Aidonkaltainen Dildovibraattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Samettisen pehmeä silikonista ja ABS- muovista valmistettu dildovibraattori on pituudeltaan 18 cm, eikä sisällä ollenkaan Ftalaattia.  Paksuutta sillä on 4,3 cm leveimmillään. Värinatasoista löytyy 8 eri asetusta. USB- johdolla ladattava dildo antaa käyttöaikaa jopa 60 minuuttia, joten tämän kanssa ehdit viemään nautintosi huipulle. Latausaika täyteen on 180minuuttia. 

  Erittäin täyttävä silkkisen pehmeä varren pää on kuin  terska, joka antaa luonnollisen nautinnon tunteen, kuinka sitä käytätkin, se osuu juuri oikeisiin kohtiin käytön aikana. Voit nauttia tämän kanssa myös anaalisesti, sillä sauvan alaosa toimii myös stopperina.

  Pisara vesipohjaista liukuvoidetta saa tuntumasta vieläkin nautinnollisemman! Vapauta myös kätesi ja anna useille asennoille mahdollisuus, pohjassa olevan voimakkaasti kiinnittyvän imukupin ansiosta.

  Tämä vesitiivis kaveri on leikeissäsi mukana myös suihkussa tai kylvyssä, joten anna itsesi nauttia samalla sisäisestä tyydytyksestä, kun vesi hivelee ulkoisesti erogeenisiä pisteitäsi.  Värinävaihtoehdoista löydät varmasti itsellesi sopivan ja sen turboasetus vie sinut takuulla orgasmien ihmeelliseen maailmaan. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Sinful Soft Ladattava Aidonkaltainen Dildovibraattori
  Värinätasot 8 erilaista
  Pituus 18 cm
  Halkaisija 4,3 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Akun kesto Max. 60 min.
  Valmistusmateriaali Silikoni ja ABS-muovi
  Ladattava Kyllä
  Matkaturvallinen Kyllä
  Sinful Soft Ladattava Aidonkaltainen Dildovibraattori 3

  Easy controls

  1 of 4

  High stimulation

  2 of 4

  Long battery life

  3 of 4
  This is a tooltip 4 of 4

  Kaikki käyttäjien Sinful Soft Ladattava Aidonkaltainen Dildovibraattori arvostelut

  Yhteenveto

  Sinful Soft Ladattava Aidonkaltainen Dildovibraattori oli testissä erittäin hyvä ja toimiva. Imukuppi mahdollisti yksinäiset leikit entistä paremmin ja toisaalta kumppanin kanssa lelu toimi myös.

  Lelu oli hyvin pehmeästä materiaalista ja itse olisin ehkä hieman kovempaa kaivannut. Mutta toisaalta lelu toimi erittäin hyvin vaikka pehmeämpi olikin.  Eli orgasmia se ei haitannut.

  Kaikin puolin toimiva lelu, jossa värinät toivat oman lisänsä erittäin hyvin. Toimi hyvin sekä dildona, että vibraatorina. Kokeilun arvoinen eikä erityisen kallis tuote missään nimessä.

  Baseks Aidonkaltainen Jelly Dildo Imukupilla 19 cm

  Aloittelijalle

  95%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  97%
  Hinta
  95%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Baseks Aidonkaltainen Jelly Dildo Imukupilla 19 cm 2

  Baseks Aidonkaltainen Jelly Dildo Imukupilla 19 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Nauti nyt myös leikeistäsi, vaikka ilman käsiä sen tehokkaan imukupin ansiosta! Tämä lelu sopii sekä vaginalliseen että anaaliseksiinkin. Tämä dildo soveltuu myös käytettäväksi valjaiden kanssa! 

  Joustavasta PVC:stä valmistettu dildo on aistillisen läpikuultava ja sen pää muistuttaa aidosti terskaa, sen varsi antaa hyvin aidonkaltaisen kokemuksen pullollaan olevien suonien ansiosta. Toisin kuin monet muut Jellyt, tämä on pehmeä, joustava eikä tunnu ollenkaan tahmaiselta. Käytä tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, ja tunne kuin se sujahtaa sisällesi huomaamatta. 

  Tällä dildolla on pituutta 19 cm josta sisään asetettavaa 14cm, halkaisija leveimmillään on 3,8cm. Kokonsa puolesta tämä dildo sopii aloittelijoille kuin niillekin, jotka tykkäävät käyttää kohtuullisen kokoisia dildoja. 

  Pohjassa olevan imukuppi antaa sinulle vapaat kädet, nauti siis ilman käsiä dildon tuomasta ilosta. Dildoa suositellaan säilytettäväksi omassa säilytys pusissa, erillään muista seksileluista. Puhdistus tulisi tehdä vedellä ja miedolla saippualla/ antibakteerisella aineella käytön jälkeen.  

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Baseks Aidonkaltainen Jelly Dildo Imukupilla 19 cm
  Pituus 19 cm
  Halkaisija 3,8 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Jelly (PVC)
  Imukuppi Kyllä
  Matkaturvallinen Kyllä
  Baseks Aidonkaltainen Jelly Dildo Imukupilla 19 cm 3

  Easy controls

  1 of 3

  High stimulation

  2 of 3

  Long battery life

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Baseks Aidonkaltainen Jelly Dildo Imukupilla 19 cm arvostelut

  Yhteenveto

  Baseks Aidonkaltainen Jelly Dildo Imukupilla oli erittäin mukava kokemus, ja toi kyllä oikein hyvin nautinnon kokeilussa. Toimi erittäin hyvin yksinäisinä hetkinä ja esimerkiksi suihkussa ollessa. Imukuppi olikin plussaa.

  Anaalileikeissä ihan toimiva myöskin, mutta silloin korostui tunne, että dildo ei ole tarpeeksi jämäkkä. Jotenkaan ei toiminut itsellä siihen niin hyvin.

  Valjaissa käyttö oli mahdollista ja toimi erinomaisesti. Näin ollen dildon pystyi ottamaan entistä monipuolisemmin käyttöön. Toimiva lelu, vaikkei jämäkin mahdollinen dildo olekaan.

  Willie City Aidonkaltainen Dildo Imukupilla 23 cm

  Paras hinta

  96%
  Design
  94%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  95%
  Hinta
  97%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Willie City Aidonkaltainen Dildo Imukupilla 23 cm 3

  Willie City Aidonkaltainen Dildo Imukupilla 23 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Haetko aitoa tunnetta ja todellista pituutta dildolta?   Willie City Dildo imukupilla on täysi 10 valinnaksi! Toteuta kaikki kuumimmat fantasiat niin sängyssä kuin suihkussa tai missä ikinä haluatkin. Tämä dildo soveltuu mainiosti myös valjas käyttöön. 

  Erittäin luonnollisesti muotoiltu dildo on hyvin tukeva mutta samalla joustava, se on valmistettu kestävän pehmeästä PVC:stä ja on Ftalaatiton ja lateksiton. Kokonaispituus on 23 cm, josta sisään saa asetettua 20 cm! Halkaisija leveimmillään on 4,5 cm. 

  Varresta erottuu selkesäti suonitus, jonka varmasti myös tunnet sisälläsi. Aidoksi muotoiltu terskan pää antaa sinulle täydellisen aidon kokemuksen.  Saat siis takuu varmasti stimulaatiota juuri sinne, minne sen suuntaatkin. Erittäin tehokas imukuppi mahdollistaa sinulle vapaat kädet ja näin ollen useammatkin asennot sooloseksiin, joten voit leikkiä tämän kanssa monin eri tavoin.

  Ota tämä matkaasi peiton alle, suihkuun tai nauti yhteisistä tuhmista hetkistä partnerisi kanssa. Tämä sopii myös erinomaisesti käytettäväksi valjaiden kanssa, joten käyttöaiheet ovat hyvin monipuoliset.  Jos satut olemaan anaaliseksin ystävä, on tämä kaveri paikalla myös silloin.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Willie City Aidonkaltainen Dildo Imukupilla 23 cm
  Kieli Englanti
  Pituus 23 cm, josta 20 cm sisään asetettavaa
  Halkaisija 4,5 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali PVC
  Willie City Aidonkaltainen Dildo Imukupilla 23 cm 4

  Easy controls

  1 of 3

  High stimulation

  2 of 3

  Long battery life

  3 of 3

  Kaikki käyttäjienWillie City Aidonkaltainen Dildo Imukupilla 23 cm arvostelut

  Yhteenveto

  Willie City Aidonkaltainen Dildo Imukupilla oli kokemuksena erittäin miellyttävä ja toimiva. Hyvin mukavan ja aidon tuntuinen lelu, jossa imukuppi mahdollisti monipuoliset asennot.

  Yksin käytössä hyvä ja yhdessäkin varmasti toimiva, jos esimerkiksi valjaisiin laittaa kiinni. Tätä ei kuitenkaan tullut valjaiden kanssa kokeiltua ollenkaan.

  King Cock Aidonkaltainen Dildo 25 cm

  Pehmeät Dildot

  99%
  Design
  98%
  Helppokäyttöisyys
  96%
  Laatu
  95%
  Hinta
  95%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  King Cock Aidonkaltainen Dildo 25 cm 5

  King Cock Aidonkaltainen Dildo 25 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Oletko sitä mieltä, että koolla on väliä? Jos vastasi myöntävästi silloin tämä King Cock Aidonkaltainen Dildo ei petä tunteistasi!  Tämä rakastaja täyttää sinut takuulla äärimmilleen ja soveltuukin parhaiden kokeneemmille käyttäjille. Tämä sopii myös käytettäväksi valjaissa, joten kaikki tuhmimmatkin fantasiasi ja halut pääsevät siis käytäntöön! 

  Täyteläisen Dildon varsi on huimat 6 cm paksu ja kokonaispituudeltaan se on 25 cm pitkä, saat siis nautintoa todellakin täydellä mitalla! Vartaloystävällisestä, jämäkän joustavasta, mutta kuitenkin samettisen tuntuisesta PVC:stä valmistetun dildon aidonkaltaisuus piilee sen toden mukaisessa terskapäässä ja varren suonissa. 

  Silmiä hivelevät käsinmaalatut yksityiskohdat ovat jotain, joita et voi olla ihastelematta. Tehokas imukuppi mahdollistaa sinulle vapaat kädet ja useammat asentovaihtoehdot, kiinnität vain dildon tukevalle, kovalle sekä sileälle alustalle.

  Käytä dildoa vaginaalisesti tai anaalisesti, mehukkaan ja miellyttävämmän käyttökokemuksen takaamiseksi käytä vesipohjaista tai anaaliseksiin tarkoitettua liukuvoidetta. Puhdista tuote aina käytön jälkeen vedellä ja miedolla saippualla/ antibakteerisella aineella käytön jälkeen.  

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet King Cock Aidonkaltainen Dildo 25 cm
  Pituus 25 cm
  Halkaisija 6 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali PVC
  King Cock Aidonkaltainen Dildo 25 cm 5

  Easy controls

  1 of 3

  High stimulation

  2 of 3

  Long battery life

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien King Cock Aidonkaltainen Dildo 25 cm arvostelut

  Yhteenveto

  King Cock Aidonkaltainen Dildo oli ehdottomasti täyttävä kokemus, sillä kokonsa puolesta sille ei helpolla voittajaa löydy. Pituus ja paksuus kyllä mahdollistivat täydellisen täyttymisen tunteen.

  Lelu ei kuitenkaan ollut niin aidon tuntuinen kuin mitä oli näköinen. King Cock oli ehdottomasti liian kovan tuntuinen, mutta muutoin toimiva. Kenties pehmeyttä siis olisi saanut olla enemmän.

  Aloittelijoille ei varmasti sovi, mutta treenaamalla, runsaalla liukuvoiteella ja maltilla lelu kyllä toimii erittäin hyvin. Imukuppi piti onnistuneesti lelun paikallaan. Valjaskäyttöön kuulemma sopii, mutta tätä ei päästy testaamaan, sillä lelu oli niin iso, että se hieman jo huoletti.

  Baseks Aidonkaltainen Iso Tupladildo

  Tupladildot

  99%
  Design
  98%
  Helppokäyttöisyys
  96%
  Laatu
  95%
  Hinta
  95%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  Baseks Aidonkaltainen Iso Tupladildo 1

  Baseks Aidonkaltainen Iso Tupladildo

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Haluatko seikkailla yksin vai kenties yhdessä kumppanisi kanssa nautinnon lähteellä?  Tämä Baseksin Aidonkaltainen Iso Tupladildo toteuttaa villeimmätkin fantasiasi, etkä varmasti jää kylmäksi! 

  Täydellinen kokonaispituus dildolla on 44,5 cm ja leveimmästä kohdasta halkaisija on 4,3 cm. Se on valmistettu turvallisesta TPE:stä ja näin ollen on täysin Ftalaatiton sekä lateksiton. 

  Täriset nautinnosta, kun tunnet tämän dildon aaltoilevat suonet ja erittäin aidon realistisen terskanpään, joka siis sijaitsee dildon molemmissa päissä! Tupladildon käyttö on erittäin miellyttävä kokemus, sen on hyvin taipuisa ja se antaa stimulaatiota niin vaginaalisesti kuin anaalisestikin. Jos haluat, molemmilta puolin yhtä aikaa! Tupladildo on vesitiivis, nappaa se mukaan mennessäsi suihkuun tai kylpyyn ja anna nautinnon viedä. 

  Vesipohjainen liukuvoide soveltuu tuotteen kanssa käytettäväksi ja syvällisemmän nautinnon tunteen saamiseksi on suositeltavaa.  Puhdista tuote aina käytön jälkeen vedellä ja miedolla saippualla/ antibakteerisella aineella käytön jälkeen. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Baseks Aidonkaltainen Iso Tupladildo
  Värinätasot Englanti
  Pituus 44,5 cm
  Halkaisija 4,3 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali TPE
  Baseks Aidonkaltainen Iso Tupladildo 4

  Easy controls

  1 of 3

  High stimulation

  2 of 3

  Long battery life

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Baseks Aidonkaltainen Iso Tupladildo arvostelut

  Yhteenveto

  Baseks Aidonkaltainen Iso Tupladildo oli kokemuksena erilainen. Vaikka värit olivat mukavat, niin alussa lelu vaikutti hieman liian suurelta. Kuitenkin testatessa ei koko sitten ollutkaan niin suuri.

  Yksi parhaista hetkistä oli kokeilu kylvyssä, jossa lelu tuntui aivan täydelliseltä ja toimi mitä parhaimmin. Lelu oli helppo käyttöinen sekä kaikin puolin toimiva, kunhan sitä ensin oppi käyttämään. Haastavinta oli käyttää molempiin reikiin samaan aikaan.

  Kumppanin kanssa lelua ei tullut kokeiltua, mutta voisin uskoa, että lelu toimisi myös yhdessä kokeillessa.

  Icicles No 5 Sininen Lasidildo

  Lasidildot

  96%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  96%
  Laatu
  96%
  Hinta
  95%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Icicles No 5 Sininen Lasidildo 2

  Icicles No 5 Sininen Lasidildo

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Haluat tunnetta mutta samalla silmää hivelevää aistikkuutta. Tällöin on Icicles No 5 sininen Lasidildo kuin sinulle tehty. Kaunis ja samalla erittäin kiihottava dildo, jonka materiaalina on lasi!  Materiaalina lasi on todella ihana, miksi et siis kokeilisi? 

  Tämä käsin puhalletusta lasista valmistettu dildo on kookas, joka kaikkinensa tarjoilee sinulle hyvin täyttävää ja nautinnollista stimulaatiota. Pituus on 18 cm josta peräti 16cm sisään menevää ja halkaisija on 3,8cm paksu. Pohjassa olevan stopperin ansiosta tätä dildoa voit myös anaalisesti käyttää, ja se on aivan turvallista! 

  Leikittele eri lämpötilojen kanssa jo kokeile mistä oikeasti nautit! 

  Halutessasi voit lämmittää sekä viilentää dildoa vedellä ennen sen käyttämistä, tämä jos mikä tarjoilee sinulle aivan uudenlaisia tuntemuksia ja kokemuksia (muista tarkistaa kuitenkin lämpötila aina ennen varsinaista käyttöä esimerkiksi käden ihoa vasten)!  Jokaisella sen työnnöll saat voimakasta stimulaatiota sen sinisten juomujen ansiosta, vaikka muuten pinta onkin sileä.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Icicles No 5 Sininen Lasidildo
  Pituus 18 cm, josta 16 cm sisään asetettavaa
  Halkaisija 3,8 cm leveimmillään
  Vedenkestävä Kyllä
  Paino 301 g
  Valmistusmateriaali Lasi
  Icicles No 5 Sininen Lasidildo 3

  Easy controls

  1 of 3

  High stimulation

  2 of 3

  Long battery life

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Icicles No 5 Sininen Lasidildo arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Icicles No 5 Sininen Lasidildo oli positiivinen yllätys. lasidildo oli hyvin kaunis ja pieni kokoinen, joka sopi siis itselle mitä parhaimmin. Luonnollisesti dildo on materiaalista johtuen hyvin kova, eli joustavuutta ei ole ja g-pisteen hieronta onnistuu helposti.

  Toimi oikein hyvin ja sai aikaan kunnollisia orgasmeja. Myös kumppani tykkäsi leikkiä sen kanssa, joten lelua kokeiltiin usein. Toimii ehdottomasti joka aukossa.

  Vähän tuo materiaali aina huolettaa, sillä lasi on herkästi rikki menevää, mutta ainakin toistaiseksi lelu on toiminut moitteettomasti.

  Le Wand Arch Teräksinen Stimulaattori

  G-pistedildot

  97%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  98%
  Laatu
  99%
  Hinta
  99%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5
  njoy Pure Wand G- ja P-pistestimulaattori 2

  Le Wand Arch Teräksinen Stimulaattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Le Wand Arch Teräksinen Stimulaattori on erityisesti suunniteltu naisen g-piste stimulaatioon ja miehille eturauhasen stimulaatioon. Kun tiedät mitä haluat, tiedät millä sen teet! 

  Käsityönä valmistettu stimulaattori on korkealaatuista ruostumatonta kirurginterästä. Kokonaispituus on 20 cm ja paksuus 3,8 cm painoa on 680 g.  Hyvin hoidettuna tämä siis kulkee kanssasi loppuelämäsi ja tyydyttää sinut kerta toisensa jälkeen. 

  Nautinnollisemmat hetket tämän kanssa tietenkin saavutat, kun lisäät siihen pisaran vesipohjaista liukuvoidetta ennen käyttöä. Siispä, rentoudu ja nauti tämän tuomasta voimakkaasta stimulaatiosta, olit sitten yksin tai yhdessä partnerisi kanssa! Kokeilkaa, leikitelkää ja kiusoitelkaa toisianne tällä aina tajunnan räjäyttävään kliimaksiin saakka. 

  Puhdista tuote aina käytön jälkeen, mutta älä käytä hankausaineita, jottei kauniin peilikirkas pinta vaurioidu. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Le Wand Arch Teräksinen Stimulaattori
  Kieli Englanti
  Pituus 20 cm
  Paksuus < 3,8 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Paino 680 g
  Valmistusmateriaali Kirurginteräs
  njoy Pure Wand G- ja P-pistestimulaattori 4

  Easy controls

  1 of 3

  High stimulation

  2 of 3

  Long battery life

  3 of 3

  Kaikki käyttäjiennjoy Le Wand Arch Teräksinen Stimulaattori arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Le Wand Arch Teräksinen Stimulaattori oli lelu, jota odotettiin innolla, sillä sen voi olettaa soveltuvan erittäin hyvin niin omaan kuin kumppaninkin käyttöön. Ja olihan se hyvä testata ja erittäin toimiva.

  Vähän tylsän oloinen lelu, jolla ei paksuutta liiemmin ollut. Silti ihan toimiva niin G-pisteen kuin P-pisteen stimulointiin. Nautinto on kyllä taattu.

  Isoimpana miinuksena oli kylmä ulkonäkö, mutta muutoin ei sauvasta ongelmia löytynyt. Kaikin puolin kaunis ja helppo käyttää.

  Willie City Classic Aidonkaltainen Kirkas Dildo 19,5 cm

  Pienet dildot

  97%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  96%
  Hinta
  97%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Willie City Classic Aidonkaltainen Kirkas Dildo 19,5 cm 3

  Willie City Classic Aidonkaltainen Kirkas Dildo 19,5 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Sisään asettava osuus dildosta on 15 cm ja paksuutta löytyy 3,8cm.  Tämä ihanan aidon tuntuinen dildo on valmistettu Ftalaatittomasta ja lateksittomasta TPE:stä joten se on luonnollisen pehmeä mutta samalla kuitenkin todella napakka rakenteeltaan.

  Pohjassa oleva imukuppi takaa vapaat kädet sekä useat nautinnolliset seksiasennot, joten tämä pysyy hyvin mukana vauhdikkaimmissakin hetkissä. Kiinnitä vaikka kylpyhuoneen lattiaan, jolloin saat entistäkin tuhmempia hetkiä suihkussa.  Läpikuultavan kirkas dildo on ihanan luonnollisesti muotoiltu, sen pullottavat suonet sekä erottuva terska ja kiinteät kivekset takaavat aitouden tunteen.

  Tämä dildo soveltuu käytettäväksi myös strap- on- leikkeihin kumppanin kanssa, joten miksi nauttisit siitä vain itseksesi. Käytä tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, ja nauti sen liukkaan sileästä tunteesta.  Puhdista tuote aina käytön jälkeen vedellä ja miedolla saippualla/ antibakteerisella aineella käytön jälkeen.  

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Willie City Classic Aidonkaltainen Kirkas Dildo 19,5 cm
  Kieli Englanti
  Pituus 19,5 cm, josta 15 cm sisään asetettavaa
  Halkaisija 3,8 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali TPE
  Willie City Classic Aidonkaltainen Kirkas Dildo 19,5 cm 4

  Easy controls

  1 of 3

  High stimulation

  2 of 3

  Long battery life

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Willie City Classic Aidonkaltainen Kirkas Dildo 19,5 cm arvostelut

  Yhteenveto

  Willie City Classic Aidonkaltainen Kirkas Dildo osoittautui erittäin hyväksi leluksi kokeilussa. Se oli luonnollisen pehmeä ja samalla kuitenkin napakka.

  Kumppanin kanssa se toimi oikein hyvin niin esileikissä kuin myös strap on käytössä. Paksuutta ja pituutta oli riittävästi ja kaikin puolin dildo tuntui hyvältä käytössä.

  Baseks Jellies Aidonkaltainen Dildo Imukupilla 19 cm

  Tekopenikset

  96%
  Design
  98%
  Helppokäyttöisyys
  96%
  Laatu
  95%
  Hinta
  97%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Baseks Jellies Aidonkaltainen Dildo Imukupilla 19 cm 4

  Baseks Jellies Aidonkaltainen Dildo Imukupilla 19 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tämä 19 cm pitkä ja kapea varrestaan3,7 cm oleva dildo sopii kokonsa puolesta mainiosti vaikka ensimmäiseksi seksileluksi.  Taipuisa mutta samalla jämäkkä dildo on valmistettu PVC:stä eikä sisällä ftalaatteja. 

  Naisellisen upea dildo on muotoiltu luonnolliseksi ja se on täynnä yksityiskohtia, jotka ovat hyvin realistisia, kuten varressa olevat pullottavat suonet ja hyvin erottuva terskan pää.  Pohjassa on vahva imukuppi, joka antaa sinulle lukuisia erilaisia käyttömahdollisuuksia.

  Kiinnitä vaikka kylpyammeen pohjaan ja nautiskele eroottisesta kylpyhetkestä. Vapaiksi jäävillä käsillä voit hyväillä kehon muita erogeenisiä alueita, joten voit nauttia koko vartalollasi.  Hyvin joustavan jelly dildon ydin on ihanana jämäkkä, joten saat intensiivistä ja helposti kohdistettavaa stimulaatiota, ja sitä tulet haluamaan aina vain lisää! 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Baseks Jellies Aidonkaltainen Dildo Imukupilla 19 cm
  Kieli Englanti
  Pituus 19 cm, josta 16,5 cm sisään asetettavaa
  Halkaisija 3,7 cm leveimmillään
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali PVC
  Baseks Jellies Aidonkaltainen Dildo Imukupilla 19 cm 5

  Easy controls

  1 of 3

  High stimulation

  2 of 3

  Long battery life

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Baseks Jellies Aidonkaltainen Dildo Imukupilla 19 cm arvostelut

  Yhteenveto

  Lelu oli käytössä erittäin miellyttävä ja hyvän tuntuinen. Se toimi juuri kuten pitääkin. Kenties siltä olisi kaivannut hieman enemmän kokoa kuitenkin.

  Tylsästä ulkonäöstä huolimatta, lelu oli oikein miellyttävä käyttää. Se sopi hyvin sekä thteisiin hetkiin, että yksin käytettäväksi.

  Willie City Luxe Aidonkaltainen Silikonidildo Imukupilla 18 cm

  Silikonidildot

  99%
  Design
  98%
  Helppokäyttöisyys
  97%
  Laatu
  97%
  Hinta
  99%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5
  Willie City Luxe Aidonkaltainen Silikonidildo Imukupilla 18 cm 3

  Willie City Luxe Aidonkaltainen Silikonidildo Imukupilla 18 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Haluatko itsetyydytykseltä mahdollisimman aidon kokemuksen? Tämä Willie City Luxe aidonkaltainen Silikonidildo saa sinut tuntemaan, kun harrastaisit seksi oikean miehen kanssa! Tämä on niin aito, ettet aidompaa dildolta voi saada.

  Silikoninen dildo ei sisällä lateksia eikä Ftalaattia, joten sopii myös allergikoille. Pituutta tällä sauvalla on18 cm, josta sisään asetettavaa on 16 cm ja varren paksuus on  4 cm. 

   Luonnolliset yksityiskohdat kuten aidon oloinen terska ja pullottavat suonet antavat sinulle aitoa tuntumaa, saat dildon vietyä myös juuri oikeita kohtia kohden. Sauvan pinta on niin pehmeä ja samettinen kuin oikea peniskin.  Monipuolisia käyttökokemuksia saa sen pohjassa olevan vahvan imukupin ansiosta, joten kätesi ovat vapaina hyväilemään vartalosi muita erogeenisiä alueita, jolloin saat nautinnostasi syvällisempää

  Käytä tämän rakastajan kanssa vesipohjaista liukuvoidetta tai nauti eroottisista kylpyhetkistä! Tämä dildo soveltuu mainiosti myös valjaskäyttöön. Puhdista seksilelu aina käytön jälkeen vedellä sekä miedolla saippuavedellä, tai seksivälineille tarkoitetulla antibakteerisella puhdistussuihkeella. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Willie City Luxe Aidonkaltainen Silikonidildo Imukupilla 18 cm
  Kieli Englanti
  Pituus 18 cm, josta 16 cm sisään asetettavaa
  Halkaisija 4 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Silikoni
  Willie City Luxe Aidonkaltainen Silikonidildo Imukupilla 18 cm 4

  Easy controls

  1 of 3

  High stimulation

  2 of 3

  Long battery life

  3 of 3

  Yhteenveto

  Ihan mukava käyttää ja erittäin helppo lelu, jonka imukuppi oli käytössä pitävä, ei siis irronnut tai liiemmin liikkunut paikaltaan.

  Valjaisiin soveltuva lelu toimi oikein hyvin myös kumppanin kanssa kokeillessa. Sillä valjaissa lelu toimi juuri kuten pitää. Nautinto olikin sen kanssa tattuu molemmille osapuolille.

  Kokeneelle lelu voi olla liian pieni, sillä sisäänasetettavaa ei ole kuin maksimissaan 16 cm ja paksuuttakin vain 4 senttiä.

  King Cock Aidonkaltainen Ejakuloiva Dildo 23 cm

  Ejakuloivat dildot

  95%
  Design
  94%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  95%
  Hinta
  91%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  King Cock Aidonkaltainen Ejakuloiva Dildo 23 cm 1

  King Cock Aidonkaltainen Ejakuloiva Dildo 23 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kun haluat mahdollisimman realistisen kokemuksen aina ejakulointiin saakka, sinun valintasi on silloin King Cockin Aidonkaltainen Ejakuloiva Dildo! Tätä kokemusta et halua jättää väliin!

   23 cm pitkä dildo on valmistettu PVC:stä näin ollen se on Ftalaatiton eikä sisällä myöskään lateksia. Sisään menevä pituus on 18, cm ja leveimmillään halkaisija on jopa 5,1 cm. Et siis tule jäämään ilman tyydystystä tämän pehmeän mutta samalla kuitenkin jämäkän nautinnon antajan kanssa. Ejakuloinnin toteuttamiseksi voit täyttää dildon pipettipumpun avulla millä tahansa nesteellä. 

  Täyttävän nautinnollisen stimulaation antava dildo on yksi aidoimmista, joita markkinat tarjoilevat. Sen kiinteät kivekset, erottuva terska ja käsinmaalatut silmiä hivelevät yksityiskohdat saavat sinut haluamaan tämän sisällesi kerta toisensa jälkeen.  Tämän kanssa pääset nautinnon syviin kokemuksiin, ja dildo sopii myös käytettävän anaalisesti. 

  Täytä dildo sen mukana tulevalla Jizzie Juice- liukuvoiteella, joka on koostumuskeltaan ja tuoksultaan kuin aito siemenneste.  Liukuvoide on King Cockin oman tuotemerkin liukuvoide, ja tarkoitettu juuri käytettäväksi tähän dildoon. Mikä parasta tämä ei tule ennen kuin sinulle sopii, nauti ihanasta tunteesta, kun lasket nesteet sisääsi.  Tämä dildo sopii lisäksi tuhmiin kylpyleikkeihisi ollen täysin vesitiivis. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet King Cock Aidonkaltainen Ejakuloiva Dildo 23 cm
  Pituus 23 cm, josta 18,5 cm sisään asetettavaa
  Halkaisija 5,1 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali PVC
  King Cock Aidonkaltainen Ejakuloiva Dildo 23 cm 4

  Easy controls

  1 of 4

  High stimulation

  2 of 4

  Long battery life

  3 of 4
  This is a tooltip 4 of 4

  Kaikki käyttäjien King Cock Aidonkaltainen Ejakuloiva Dildo 23 cm arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  King Cockin Aidonkaltainen Ejakuloiva Dildo oli kaikin puolin erikoinen kokemus. Dildo oli mukavan iso, mutta ei välttämättä ihan aloittelijoille soveltuva. Kuitenkin ihan mukava kokemuksena.

  Kumppanin kanssa leikkiminen ei ihan ollut yhtä mukavaa kuin yleensä, sillä imukuppia saati strap on mahdollisuutta ei ollut. Näin ollen lelu jäi enemmänkin esileikkiin.

  Ejakuloiva dildo kuulosti houkuttelevalta ajatukselta, mutta omaan makuun se ei kuitenkaan oikein lopulta iskenyt. Syynä oli se, että jokin jäi puuttumaan vaikka dildo ejakuloi.

  Willie City Aidonkaltainen Dildo 30 cm

  Strap-on dildot

  96%
  Design
  96%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  96%
  Hinta
  95%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Willie City Aidonkaltainen Dildo 30 cm 3

  Willie City Aidonkaltainen Dildo 30 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Oletko kenties kokeneempi dildon käyttäjä ja haluat sisääsi todella kookasta? Sinun ehdoton valintasi on silloin tämä Willie City Aidonkaltainen Dildo! Suuret fantasiasi saavat varmasti tyydytystä tämän dildon kanssa!

  Kiihottavaa kunnioitusta herättävä musta dildo on valmistettu erittäin kestävästä ja joustavasta TPE:stä näin ollen lateksiton ja Ftalaatiton.  Henkeä salpaavasta 30 cm pituudesta kaikki on sisään asetettavaa, joten yksikään sentti ei tule menemään hukkaan. Halkaisijaltaan se on 4,3 cm, joten et nauti pelkästä pituudesta! 

  Villiä menoa siis on tiedossa tämän mustan rakastajan kanssa! Sen aidonmuotoinen varsi takaa luonnollisen stimulaation oli asentosi mikä tahansa. Selkeästi erottuva terska takaa myös stimulaation siellä missä pitääkin.

  Tuotteen kanssa suositellaan käytettävän vesipohjaista liukuvoidetta ja saat kokemuksestasi vieläkin ihanamman. Pese dildo aina käytön jälkeen vedellä sekä miedolla saippuavedellä, tai seksivälineille tarkoitetulla antibakteerisella puhdistussuihkeella.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Willie City Aidonkaltainen Dildo 30 cm
  Kieli Englanti
  Pituus 30 cm
  Halkaisija 4,5 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali TPE
  Willie City Aidonkaltainen Dildo 30 cm 4

  Easy controls

  1 of 3

  High stimulation

  2 of 3

  Long battery life

  3 of 3

  Yhteenveto

  Willie City Aidonkaltainen Dildo oli kyllä kieltämättä kokemuksena aika mielenkiintoinen. Sen verran koko oli, että ihan jokapäiväiseen käyttöön ei voi lelua ottaa, sillä mahtuvuus oli hankala.

  Kumppanin kanssa kokeiltiin, mutta valitettavasti kumppanin kanssa lelu soveltui vain lähinnä esileikkiin, eikä oikein muuhun toimintaan niin hyvin.

  Willie City Aidonkaltainen Dildo sopii kuitenkin kaikille niille, joilla koolla on väliä, eli jotka tykkäävät suuresta koosta ja syvälle uppoamisesta.

  Sinful Slender Iso Silikoninen Dildo

  Strap-on Dildot

  95%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  94%
  Laatu
  93%
  Hinta
  91%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Sinful Slender Iso Silikoninen Dildo 3

  Sinful Slender Iso Silikoninen Dildo

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Haaveiletko sisääsi jotain aiempaa täyttävämpää?  Sinful Slender Iso Silikoninen Dildo on silloin sinun valintasi! Ja mikä parasta, se tyydyttää sinut vaginaalisesti ja anaalisestikin! 

  Silikonista valmistettu dildo on silkinpehmeä ja pituutta sillä on  17 cm josta sisään asetettavaa on 16cm, halkaisija on 3,2cm. Pyöristyvän pohjan vuoksi tämä dildo sopii erittäin hyvin myös valjasleikkeihin, joten ota kumppanisi matkaan leikkeihin.

  Kaarevan muodon ansiosta voit nauttia tämän kanssa myös anaalistimulaatiosta. Tämä dildo osuu myös täydellisesti oikeisiin erogeenisiin pisteisiin, ja saat maksimaalisen nautinnon aikaiseksi.

  Pohjassa oleva tehokas imukuppi mahdollistaa sinulle vapaat kädet siispä voit samalla hyväillä vartalosi kaikkia muita erogeenisiä pisteitä ja voit vapaasti valita asennon! Dildo on vesitiivis, joten laita se vaikka kylpyhuoneen seinään sopivalle korkeudelle ja pääset nauttimaan takaapäin kyydistä! 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Sinful Slender Iso Silikoninen Dildo
  Kieli Englanti
  Pituus 17 cm, josta 16 cm sisään asetettavaa
  Halkaisija 3,2 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Silikoni
  Sinful Slender Iso Silikoninen Dildo 5

  Easy controls

  1 of 3

  High stimulation

  2 of 3

  Long battery life

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Sinful Slender Iso Silikoninen Dildo arvostelut

  Yhteenveto

  Sinful Slender Iso Silikoninen Dildo oli kieltämättä mukava kokemus, sillä dildo ei ollut liian pieni vaan itseasiassa maltillinen ja samalla hyvän kokoinen.

  Kumppanin kanssa dildo soveltui valjaskäyttöön ja omassa käytössä taas imukuppi helpotti huomattavasti dildon käyttö.

  Sellainen dildo, joka osuu käyttöön useamminkin, eikä jää kaapin pohjalle pyörimään. Jos jostain tulee miinusta, niin siitä, että kovin näyttävä ei lelu kuitenkaan ole vaan hyvin mitäänsanomaton.

  njoy Eleven Teräsdildo

  Teräsdildot

  99%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  98%
  Laatu
  97%
  Hinta
  93%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5
  njoy Eleven Teräsdildo 2

  njoy Eleven Teräsdildo

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  nJoy:n Eleven Terästildo ei jätä sinua kylmäksi! Tämä takaa sinulle erittäin kohdistetun ja intensiivisen stimulaation ja tätä kokeiltuasi et muuta enää halua!

  Kestävästä ja pitkän ikäisestä kirurginteräksestä valmistettu dildo on materiaaliherkän ihmisisen pelastus! Pituus dildolla on 28 cm ja paksuutta löytyy jopa 5,1 cm! Saat siis nautintoa täysin mitoin. Painoa teräslelulla on huimat 1250 g.

  Kaikki nJoy:n tuotteet on valettu ruostumattomasta teräksestä ja on käsin kiillotettuja peilikirkkaiksi, tämä tulee huomioida tuotetta puhdistaessa. Puhdistamiseen ei saa käyttää hankaavia aineita, jotta sen pinta säilyy ehjänä. Jos huolehdit tästä lelujen aarteesta oikein hyvin, on se loppuelämäsi kumppani! 

  Tämä mahdollistaa leikit lämpötilojen kanssa, halusit sitten lämpöistä tai viileää stimulaatiota, saat varmasti juuri haluamasi. Dildon paino takaa sinulle stimulaation juuri sinne, minne sen haluat kohdistuvan! Käytä vesipohjaliukoista liukuvoidetta ja tämä luiskahtaa sisääsi lupaa kyselemättä!

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet njoy Eleven Teräsdildo
  Paino 1 250 g
  Pituus 28 cm
  Paksuus < 5,1 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Kieli Englanti
  Valmistusmateriaali Kirurginteräs
  njoy Eleven Teräsdildo 1

  Easy controls

  1 of 4

  High stimulation

  2 of 4

  Long battery life

  3 of 4
  This is a tooltip 4 of 4

  Kaikki käyttäjiennjoy Eleven Teräsdildo arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Hintaansa nähden nJoy:n Eleven Terästildo ei ollut omasta mielestä rahan arvoinen. Kyllähän se tosiaan varmasti kestää, mutta käy äkkiä myös tylsäksi. kuitenkin itsetyydytyksellä kaipaa muutakin, kuin vain penetraatiota.

  Kumppanin kanssa kokeiltuani, tulin siihen lopputulokseen, että lelu sopii paremmin yksin leikkimiseen. Jotenkaan teräsdildo ei vain sopinut kuin hetkeksi esileikkiin ja sitten se jäi pois

  ColourSoft Pehmeä Silikonidildo 18 cm

  Imukuppidildot

  97%
  Design
  94%
  Helppokäyttöisyys
  97%
  Laatu
  96%
  Hinta
  99%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  ColourSoft Pehmeä Silikonidildo 18 cm 1

  ColourSoft Pehmeä Silikonidildo 18 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Haluatko täyttävyyden lisäksi myös väriä? Silloin tämä Coloursoft Pehmeä Silikonidildo on sinun valintasi!  Tämä dildo on erittäin hyvä valinta myös kokeneelle käyttäjälle! 

   Vartaloystävällisestä silikonista valmistettu dildo on 25 cm pitkä, josta sisään asetettavaa on 18 cm, paksuutta löytyy mehukkaat 5cm, joten tunnet sen takuu varmasti sisälläsi!  Tämä dildo sopii käytettäväksi valjasleikkeihin.

  Erityisen miellyttävän tuntuinen dildo on muotoiltu hyvin luonnolliseksi, selkeästi erottuvat suonet ja terskan muotoinen pää antavat sinulle mahdollisimman aidon käyttökokemuksen.

  Tehokkaan imukupin ansiosta kätesi jäävät vapaaksi ja voit hivellä vartalosi muita erogeenisiä alueita. Saat erilaisia vaihtoehtoja asennoille, kun kiinnität dildon imukupin avulla tasaiselle pinnalle. Tuote on vesitiivis, joten ota mukaan suihkuun ja nauti lelusta samalla kun vesi hivelee kohoasi.

  Dildon käytöstä tulee nautinnollisempaa, kun käytät sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta.  Puhdista dildo aina käytön jälkeen vedellä sekä miedolla saippuavedellä, tai seksivälineille tarkoitetulla antibakteerisella puhdistussuihkeella.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet ColourSoft Pehmeä Silikonidildo 18 cm
  Pituus 25 cm, josta 18 cm sisään asetettavaa
  Halkaisija 5 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Kieli Englanti, espanja, ranska, saksa, venäjä
  Valmistusmateriaali Vartaloystävällinen silikoni
  ColourSoft Pehmeä Silikonidildo 18 cm 2

  Easy controls

  1 of 4

  High stimulation

  2 of 4

  Long battery life

  3 of 4
  This is a tooltip 4 of 4

  Kaikki käyttäjien ColourSoft Pehmeä Silikonidildo 18 cm arvostelut

  Yhteenveto

  Kaiken kaikkiaan lelu oli ihan toimiva, ei kenties mikään paras mahdollinen, mutta toimi sekä yksin kokeillessa, että yhdessä kun kokeili kumppanin kanssa.

  Imukuppi otti hyvin kiinni ja valjaissa dildo toimi myös erittäin hyvin. Ei suurempia ongelmia siis sen kanssa.

  Kenties lelu soveltuu parhaiten kokeneiden käyttöön, sillä aika paljon kokoa oli lelulla. Voisi olla, että aloittelijoilla olisi hankaluuksia.

  Fun Factory Stronic Real Pulsaattoridildo

  Värisevät dildot

  97%
  Design
  96%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  96%
  Hinta
  94%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Fun Factory Stronic Real Pulsaattoridildo 4

  Fun Factory Stronic Real Pulsaattoridildo