Tekopillu - Parhaat testissä

Tekopillu tai toiselta nimeltään keinovagina on miesten itsetyydytykseen tarkoitettu seksilelu, joka mukailee ulkonäöltään ja tuntumaltaan aitoa vaginaa. Tekopillut ovat hieman taskulamppua suurempia leluja, jotka koostuvat perinteisesti holkista ja sen sisällä olevasta insertistä, eli aidontuntuisesta ihosta ja aukosta, joka jäljittelee joko vagina-, suu- tai anusaukkoa.
Tekopillujen aukko on usein sisältäpäin nystyröity kiihottamaan penistä yhä enemmän, ja toiset tekopillut sisältävät muun muassa vibraattorin äärimmäisen nautinnon takaamiseksi.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Klikkaa tästä nähdäksesi laajempi valikoima tekopilluja

FAQ

Fleshlight on tunnettu tekopillujen valmistaja, jolla on omat patentoidut tuotesarjansa. Monesti arkikielessä fleshlightia käytetään tarkoittamaan mitä tahansa tekopillua, mutta oikeasti Fleshlight on tuotebrändi, joka valmistaa keinovaginoita. Fleshlightin tuotteet ovat kuuluisia maailmanlaajuisesti, ja ovat saaneet suuren suosion niin käytettävyydensä kuin materiaaliensa puolesta. Tämän vuoksi sana fleshlight on myös yleistynyt tarkoittamaan tekopillua.

Keinovaginat on tehty kaikenkokoisille, mutta erityisen suuri kokoisena kannattaa kiinnittää maksimipituuteen huomiota. Tarkista tuotteen pituus ja halkaisija ennen ostopäätöstä, niin vältyt pettymyksiltä. Useimmat keinovaginat ovat halkaisijaltaan noin 0,5 - 1 cm, mutta joustavan materiaalinsa puolesta venyvät aina noin 5 - 6 cm halkaisijaan. Keinovaginoita löytyy jokaiseen makuun, niin tiukempaa kuin pehmeämpääkin, joten ota myös materiaali huomioon ostaessasi lelua.

Lähes kaikki miehet kokevat keinovaginat todellä tyydyttävinä, ja parempana vaihtoehtona kädellä runkkaamiselle. Keinovagina on anatomisesti muotoiltu kiihottamaan penistä täydellisesti, ja oikein käytettynä se on erittäin nautinnollinen seksilelu.

Lelujen hinta riippuu täysin tuotteesta. Tuotteen hintaan eniten vaikuttavia tekijöitä ovat käytetyt valmistusmateriaalit, tuotteen monimutkaisuus, sekä brändi. Mitä aidompi ja aidommantuntuinen keinovagina on, sitä enemmän tuotteet materiaaleja on jouduttu kehittämään, joka myös korottaa tuotteen hintaa. Lisäksi esimerkiksi sovelluksiin yhdistettävät tekopillut ovat kalliimpia monimutkaisen teknologiansa vuoksi.

Tuntuvat. Tämä tosin riippuu jälleen kokonaan tuotteesta, toiset tekopllut ovat ultrarealistisesia ja jäljittelevät taidokkaasti vaginan sisäseinämien anatomiaa ja oikean ihon tunnetta, ja lämittämällä keinovaginaa hieman ennen käyttöä, voi luoda lähes täydellisesti aidonkaltaisen nautintohetken - ellei jopa paremmankin!

"Mikä on paras tekopillu" on ehkä yksi googlatuimmista seksileluaiheisista kysymyksistä. Valitettavasti tähän kysymykseen ei ole yhtä oikeaa vastausta, vaan aivan kuten musiikkimakukin, tämä riippuu täysin käyttäjästä! Kuitenkin varmat vinkit parhaan tekopillun löytämiseen on, että kannattaa valita tunnetun valmistajan lelu, ja ostaa se luotettavasta nettikaupasta - näin vältät sekundatuotteet.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Pipedream Extreme Mega Grip Pussy Masturbaattori

  87%
  Design
  90%
  Helppokäyttöisyys
  100%
  Laatu
  89%
  Hinta
  87%
  Patteri/akku
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.4/5
  Pipedream Extreme Mega Grip Ass Masturbaattori

  Pipedream Extreme Mega Grip Pussy Masturbaattori

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  Oletko peppumiehiä? Jos vastauksesi on kyllä, sinulle on tiedossa hyviä uutisia! Entistäkin aidomman tuntuinen ja äärimmäisen tiukka Pipedream Extreme Mega Grip Ass Masturbaattori on täällä! Tämä masturbaattori mukailee aidon anaalin tuntumaa niin tiukkuudellaan kuin ekstra-aidolla ihomateriaalilla, joka on valmistettu kuuluisasta Fanta Flesh -materiaalista.

  Pipedream Extreme Mega Grip Ass Masturbaattori toimii kahdella paristolla, ja sen holkki on muotoiltu hyväilemään penistä täydellisestä ja tuottamaan upeita orgasmeja. Masturbaattorista löytyy jopa 10 eri värinätasoa, ja ekstrana myös holkin sisäpinta on muotoiltu erilaisilla pinnoilla koko pituudelta! Erilaiset nypyt ja juonteet holkissa luovat jännittävän ja lähes vastustamattoman pinnan, joka takaa tajuntaa räjäyttävät käyttökokemukset!

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Pipedream Extreme Mega Grip Pussy Masturbaattori
  Värinätasot 10 värinätasoa
  Pituus 15 cm
  Halkaisija Joustava, ulkokotelo 7 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Materiaali Muovi ja TPR
  Ladattava Paristot, 2 x AAA
  Matkaturvallinen Kyllä
  Pipedream Extreme Mega Grip Ass Masturbaattori

  Nystyröity sisäpinta

  1 of 3

  10 värinätasoa

  2 of 3

  Langaton – ei latausta

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Pipedream Extreme Mega Grip Pussy Masturbaattori arvostelut

  Videot

  Play Video

  Yhteenveto

  Jos Pipedream Extreme Mega Grip Ass Masturbaattoria pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, se olisi yliveto – sillä tämä masturbaattori on älyttömän tehokas. Masturbaattori värisee tehokkaasti kaikilla tasoilla, ja sen ylin taso on todella voimakas – jos siis tykkäät rajummastakin kyydistä, et tule pettymään. Tuote tuntui kaikinpuolin myös laadukkaalta, ja vaikuttaa kestävän pitkään käytössä. Pattereilla toiminta oli mielestäni plussaa sillä näin masturbaattori on langaton, ja patterit eivät lopu hetkessä kovimmallakaan käyttöasteella. Ainoina miinuksina voisi mainita tuotteen hinnan, ja sen että tämän kanssa laukeaa melkein liian äkkiä – jos siis haluat nauttia lelusta pitkään kerralla, aloita hitaasti!

  Fleshlight - STU Value Pack

  95%
  Design
  100%
  Helppokäyttöisyys
  68%
  Laatu
  82%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  Pipedream Extreme Mega Grip Ass Masturbaattori

  Fleshlight - STU Value Pack

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  Oletko etsimässä ensimmäistä tekopillua, ja et ole varma mitä kaikkea tarvitset? Fleshlight – STU Value Pack on varma valinta, ja takaa että mukana tulee aivan kaikki tarvittava! Tämän edullisen tuotepaketin mukana tulee tietenkin Fleshlight -tekovagina, joka on nystyröity sisältä äärimmäisen nautinnon takaamiseksi. Fleshlightin lisäksi pakkaukseen sisältyy suihkupidike, johon Fleshlight on helppo kiinnittää käytön ajaksi, jos sitä ei halua käyttää käsikäyttöisesti. Mukana tulee myös liukuvoide, sekä puhdistusaine ja puuteri keinovaginan huoltamiseen.

  Fleshlight – STU Value Packin mukana tulee siis kaikki tarvittava, ja sinun ei tarvitse ostaa erikseen liukuvoidetta tai puhdistusainetta keinovaginalle. Fleshlight tekovagina on pituudeltaan 23 cm, ja halkaisijaltaan joustava. Keino vagina sopii siis lähes kaiken kokoisille, ja sen sisäpinnassa olevat nystyrät jäljittelevät emättimen muotoa hyvin aidonkaltaisesti. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Fleshlight - STU Value Pack
  Värinätasot Ei
  Pituus 23 cm
  Halkaisija 0,7 - 1,9 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Real Feel Skin, muovi
  Ladattava Ei
  Matkaturvallinen Kyllä
  Fleshlight - STU Value Pack

  Masturbaattori

  1 of 3

  Liukuvoide

  2 of 3

  Puuteri ja puhdistusaine

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Fleshlight - STU Value Pack arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Fleshlight – STU Value Packin mukana on niin paljon kaikkea, että paketti todella tuntuu positiiviselta yllätykseltä vastineena rahoille. Tekovagina on itsessään erittäin miellyttävä käyttää ja mahtavan tuntuinen sisältä! Nystyrät hierovat penistä täydellisesti ja fleshlightiin on kiihottavan tiukka työntyä sisään. Liukuvoidetta paketissa ei ollut määrällisesti kovin paljoa, tai sitten vain käytin sitä liikaa – mutta joka tapauksessa liukuvoiteen mukana tuleminen helpottaa tekovaginan käyttöä, ja paketissa on mukana kaikki tarvittava, että paketin kolahtaessa postiluukusta saa fleshlightin heti käyttöön. Suihkuteline tuntui välillä hieman huteralta, mutta sekin ajoi silti asiansa kunniakkaasti – jääkin mielipidekysymykseksi, tykkääkö tekovaginasta paremmin ilman telinettä vai sen kanssa, mutta joka tapauksessa teline tuo myös vaihtelua käyttöön.

  Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbaattori

  86%
  Design
  80%
  Helppokäyttöisyys
  59%
  Laatu
  100%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  3.7/5
  Käyttäjien arvio:
  3.9/5
  Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbaattori

  Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbaattori

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbaattori on uniikki ja originaali keino vagina, joka lyö laudalta monet tekopillut myös edullisuudellaan. Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbaattori tekopillu on ihastuttavan tiukka, ja lisäksi sen tursuavat häpyhuulet suorastaan kutsuvat työntymään syvälle sisään. 

  Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbaattori on edullinen keino vagina, ja parasta tässä lelussa on, että vaikka siinä ei ole moottoria värinälle, ovat tuotteen kehittäjät olleet nerokkaita, sillä masturbaattorin takakannessa on painikkeet, joista voit itse säätää tekopillun sisään syntyvää alipainetta. Näin voit vaihdella tuntumaa joka käyttökerralla, ja sietämättömän söpö Lucy pääsee aina yllättämään sinut uudestaan! Mr. Membr Lucy Original Pussy Teko vagina on sisäpituudeltaan 20 cm ja halkaisija noin 0,5 cm, ja joustavuudensa puolesta halkaisija venyy aina 6 cm asti.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Mr. Membr Lucy Original Pussy
  Ulkopituus 29 cm
  Sisäpituus 20 cm
  Halkaisija 0,5 cm, joustoa 6 cm asti
  Lateksiton Kyllä
  Materiaali TPE ja ABS
  Ladattava Ei
  Matkaturvallinen Kyllä
  Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbaattori

  Tiukka tuntuma

  1 of 3

  Kevyt kotelomateriaali

  2 of 3

  Aidontuntuinen materiaali

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Aidontuntuinen materiaali arvostelut

  Yhteenveto

  Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbaattori on viettelevä teko vagina, josta käytössä ei oikeastaan huomaa tuotteen edullisuutta. Musta kotelo ei le ehkä valmistettu maailman vahvimmassta muovista, joten tämä teko vagina ei ehkä ole erittäin pitkäkestoinen käytössä, mutta tuntumaltaan se onnistuu sitli olemaan tajunnan räjäyttävä! Aidontuntuinen ihomateriaali on tehty sopivan tiukaksi, ja pulleat häpyhuuletovat erittäin kiihottavat. 

  Tykkäsin itse paineensäätely -ominaisuudesta, etenkin kun loppua kohden tiukentaa painetta vähän, saa aikaan aivan taivaanomaisia orgasmeja. Teko vagina tuntuikin näin melkein aidommalta kuin värinällä varustetut masturbaattorit, joten lisäpisteet myös tästä. Edulliseksi alinnaksi mahtava kapistus, joten jos etsit tekopillua pienemmällä budjetilla, on Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbaattori erittäin varteenotettava valinta.

  Autoblow 2+ XT Masturbaattori

  100%
  Design
  73%
  Helppokäyttöisyys
  82%
  Laatu
  51%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.2/5
  Autoblow 2+ XT Masturbaattori

  Autoblow 2+ XT Masturbaattori

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  Autoblow 2+ XT Masturbaattori on upea suihinottokone, joka antaa suikkareita milloin ja missä vain, mukisematta. Tämä tekopillu mukaileekin siis enemmän suun kaltaista tuntumaa kuin vaginaa. Autoblow 2+ XT Masturbaattori on täysin automatisoitu, joten sen kanssa ei tarvita edes käsiä!

  Autoblow 2+ XT Masturbaattori on älykäs suihinottokone, ja se moottorin lisäksi se osaa toiminnallaan jäljitellä aitoa suihinottoa erittäin tarkasti. Autoblow 2+ XT Masturbaattori on valmistettu erittäin pehmeästä materiaalista joka tuntuu sametilta ihoa vasten, ja värinäominaisuuksien lisäksi moottorissa on älykäs ylikuumenemistunnistin, joka takaa laitteen turvallisuuden käytössä; jos Autoblow 2+ XT Masturbaattori pääsee ylikuumenemaan, se sammuu hetkeksi itsestään palauttaakseen normaalin lämpötilansa.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Autoblow 2+ XT Masturbaattori
  Ulkopituus 29 cm
  Sisäpituus 20 cm
  Halkaisija 0,5 cm, joustoa 6 cm asti
  Lateksiton Kyllä
  Valmistusmateriaali TPE ja ABS
  Ladattava Verkkovirta
  Matkaturvallinen Kyllä
  Autoblow 2+ XT Masturbaattori

  Luonnollinen materiaali

  1 of 3

  Aidot suikkariohjelmat

  2 of 3

  Ylikuumentumisen esto

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Autoblow 2+ XT Masturbaattori arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Autoblow 2+ XT Masturbaattori on mielenkiintoinen suihinottokone, joka takaa monenlaista hupia pitkäksi aikaa. Tämä on virkistävä vaihtoehto lukuisten fleshlightien ja taskupillujen joukossa, ja Autoblow 2+ XT Masturbaattorista huomaakin heti, miten sen suunnitteluun on panostettu. Laitteen ohjelmointi ei varmasti ole ollut kovin helppoa ja siihen on käytetty aikaa, mutta lopputulos on hyvä! Autoblow 2+ XT Masturbaattori takasi yllättävän aidontuntuisia suikkareita, joihin ei pääse kyllästymään kovin äkkiä. Tämä suihinottokone toimisi varmasti hyvin myös esim. virtuaalipornon tai 3D pornon kanssa Oculus-laseilla tai muilla. Hintaa tällä on hieman enemmän kuin tavallisella masturbaattorilla, mutta kokeilemalla Autoblow 2+ XT Masturbaattoria selviää heti syy miksi näin on.

  Hot Octopuss Pulse Solo Essentials Penisvibraattori

  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  100%
  Design
  78%
  Helppokäyttöisyys
  100%
  Laatu
  64%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  3.5/5
  Käyttäjien arvio:
  3.8/5
  Hot Octopuss Pulse Solo Essentials Penisvibraattori

  Hot Octopuss Pulse Solo Essentials Penisvibraattori

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  Hot Octopuss Pulse Solo Essentials Penisvibraattori hurmaa mennen tullen erikoisuudellaan! Tämä tekopimppi huokuu erikoisuutta ja on erittäin uniikki tekovagina futuristisella muotoilullaan. Upean mustan muotoilunsa puolesta tätä laitetta ei edes heti tunnista masturbaattoriksi, vaan se näyttää enemmänkin nykyaikaiselta tekniikkalaitteelta. 

  Hot Octopuss Pulse Solo Essentials Penisvibraattori tosin ei ihastuta pelkällä muotoilullaan, vaan jättää myös varjoonsa monet tekopillut toimintojensa puolesta. Tämä keino vagina nimittäin pystyy kiihottamaan penistä niin erektiossa kuin ilman erektiota, ja se käyttää patentoitua pulssiteknologiaa, jonka avulla se kohdistaa värinää tarkasti peniksen erittäin tuntoherkkään jänneosaan.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Hot Octopuss Pulse Solo Essentials
  Ulkopituus 29 cm
  Sisäpituus 20 cm
  Halkaisija 0,5 cm, joustoa 6 cm asti
  Lateksiton Kyllä
  Valmistusmateriaali TPE ja ABS
  Ladattava Ei
  Äänekkyys <55 dB
  Matkaturvallinen Kyllä
  Hot Octopuss Pulse Solo Essentials Penisvibraattori

  Patentoitu PulsePlate Teknologia

  1 of 3

  Värinätasojen säätö

  2 of 3

  Erittäin hiljainen käytössä

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Hot Octopuss Pulse Solo Essentials Penisvibraattori arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Hot Octopuss Pulse Solo Essentials Penisvibraattori on jännittävä kokemus. Ensimmäisella silmäyksellä siitä tulee mieleen hieman Alien Predatormaiset tunnelmat, mutta paketista avattuna täytyy kyllä tunnustaa että keino vagina on äärimmäisen tyylikäs. Hot Octopuss Pulse Solo Essentials Penisvibraattorista löytyy asetuksia vaikka muille jakaa, ja ihan niiden kaikkien kokeilemiseen ja niistä nauttimiseen ja leluun kunnolla tutustumiseen saa upotettua monta käyttökertaa.

  Täytyy tosin sanoa että Hot Octopuss Pulse Solo Essentials Penisvibraattorin tuntuma on hyvin erilainen kuin perinteiset tekopillut, ja tämä laite ei tuo niin vahvaa sisälel työntymisen tai pehmeyden tunnetta. Sen sijaan  Hot Octopuss Pulse Solo Essentials Penisvibraattori tosin stimuloi aivan toisella tapaa – lelun tuomaa tunnetta onkin vaikea sanoin kuvailla, se kannattaa kokea itse!

  Lovense Max 2 Sovelluksella Ohjattava Masturbaattori

  86%
  Design
  80%
  Helppokäyttöisyys
  59%
  Laatu
  100%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  3.8/5
  Lovense Max 2 Sovelluksella Ohjattava Masturbaattori

  Lovense Max 2 Sovelluksella Ohjattava Masturbaattori

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  Oletko kuullut masturbaattorista, joka toimii sovelluksen avulla? Jos olet, oletko jo ehtinyt kokeilla sellaista? Lovense Max 2 Sovelluksella Ohjattava Masturbaattori on nyt täällä, ja tätä uudenaikaista masturbaattoria on helppo ohjata älypuhelimeen ladattavan sovelluksen avulla! Lovense Max 2 Sovelluksella Ohjattava Masturbaattori ei ole mikä tahansa tekopimppi, sillä se hieroo sinua jopa 7 eri värinäasetuksella ja 360 asteen puristusliikeellä, josta löytyy myös eri intensiteettiasetuksia. 

  Lovense Max 2 Sovelluksella Ohjattava Masturbaattori tuo orgasmit uusiin sfääreihin, ja tämän lelun kanssa jaksaa leikkiä. Tyylikäs valkoinen muotoilu tekee lelusta arvokkaan näköisen, ja takaa kokonaisvaltaisesti äärimmäisen tyydyttävän käyttökokemuksen. Laite on myös yhteensopiva VR-pornoon.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Lovense Max 2 Masturbaattori
  Värinä 3 nopeutta, 4 rytmiä
  Pituus 25 cm
  Halkaisija 1 cm, joustaa 5 cm asti
  Vedenkestävä Roisketiivis
  Valmistusmateriaali TPE ja ABS
  Ladattava USB-johto
  Matkaturvallinen Kyllä
  Lovense Max 2 Sovelluksella Ohjattava Masturbaattori

  Älypuhelinsovellus

  1 of 3

  Lukuisia värinätasoja

  2 of 3

  Yhdistettävissä VR-pornoon

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Lovense Max 2 Masturbaattori arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Lovense Max 2 Sovelluksella Ohjattava Masturbaattori on hyvin uniikki kokemus, ja tämä on henkilökohtaisesti ehkä jopa paras tekopillu, jota olen kokeillut sen ainutlaatuisuutensa puolesta! Tosin Lovense Max 2 Sovelluksella Ohjattava Masturbaattori saattaa jakaa mielipiteitä, sillä sen sovelluksen asentaminen ja sovelluksen kanssa vääntäminen saattaa tuntua työläältä. Jos siis pidät puhelimella räpläämisestä ja olet älypuhelinnatiivi, sopii Lovense Max 2 Sovelluksella Ohjattava Masturbaattori täydellisesti sinulle. 

  Lovense Max 2 Sovelluksella Ohjattava Masturbaattori on myös mahtava valinta jos VR-pornon kokeilu kiinnostaa, sillä lelun saa yhdistettyä R-pornoon helposti sovelluksen avulla. Tämän lisäksi tämä taskupillu myös myötäilee VR-pornonrytmejä, ja tuo erittäin aidon panokokokemuksen. Ilman VR-pornoakin lelusta saa tosin hyvin paljon irti, sillä se tarjoaa äärimmäisen monta väritasoa ja asetusvaihtoehtoa, joten joka tapauksessa lelussa löytyy paljon tutkittavaa.

  Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass

  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  87%
  Design
  84%
  Helppokäyttöisyys
  75%
  Laatu
  78%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4.3/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass

  Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass on tunnetun Mr. Membr valmistajan luoma masturbaattori, joka on jo melkein lähempänä puolikasta seksinukkea kuin monet keinovaginat. Roxanna tahtoo miellyttää sinua niin lähetyssaarnaajassa kuin doggy stylessäkin, ja Roxannasta saa hyvin kahmaistua kiinni myös rajummassakin jyystössä. 

  Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass tarjoaa kaksi aukkoa; niin vaginan kuin anusaukonkin, ja molemmat reiät on tehty hyvin aidonkaltaisiksi. Vagina on sisältäpäin nystyröity muotoillen oikean vaginan lihaksistoa ja seinämiä, ja Roxannan anusaukosta on puolestaan tehty tiukempi reippaalla joustolla.  

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass
  Värinä Ei
  Pituus 17 cm
  Halkaisija 0,5 cm & 1 cm, joustava
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali TPR
  Ladattava Ei
  Matkaturvallinen Kyllä
  Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass

  Aidontuntuinen vagina

  1 of 3

  Sametinpehmeä iho

  2 of 3

  Tiukka anusaukko

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass arvostelut

  Yhteenveto

  Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass tosiaan kooltaan ja muodoltaan muistuttaa jo melkein seksinukkea, tai ainakin sen puolikasta. Ensimmäisenä Roxannasta osui silmään, tai oikeastaan käteen, sen sametinpehmeä iho. Iho tuntuu hyvältä koskea ja sormet melkein hinkuvat puristelemaan sitä – se on myös anatomisesti muotoiltu hyvin aidonmukaiseksi, ja lisäksi siitä saa tukevan otteen. Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass toimii hyvin esimerkiksi niin sohvalla, suihkussa ja sängyssä. Kaksi aukkoa tuo vaihtelua panoon, ja se sopii hyvin myös pornon katseluun tai vaikka kolmen kimppaan kumppanin kanssa!

  Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass on suhteellisen suuri kokoinen muihin masturbaattoreihin nähden, joten tämä kannattaa ottaa huomioon lelua hankkiessa. Painoa lelulla on noin pari kiloa, joka takaa sopivan pidon siihen, että se pysyy mukavasti paikoillaan käytössä. Lelun puhdistus oli hieman vaivalloisempaa kuin tavallisen fleshlightin, mutta toisaalta syy Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass hankkimiseen onkin sen käyttömukavuudessa, joten pieni vaiva puhdistuksessa ei paljon vaa’assa paina.

  Fleshlight Girls - Riley Reid, Utopia

  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  99%
  Design
  92%
  Helppokäyttöisyys
  93%
  Laatu
  74%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.8/5
  Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass

  Fleshlight Girls - Riley Reid, Utopia

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  Sykkiikö sinullakin aivan eri tavalla, kun kuulet nimen Riley Reid? Nyt pääset elämään fantasioitasi todenmukaisemmin kuin koskaan, sillä Fleshlight Girls – Riley Reid, Utopia masturbaattori on täällä toteuttamassa unelmasi. Tämä harvinainen taskupillu on muotoiltu Riley Reidin mukaan, kirjaimellisesti! Pääset siis eksklusiivisesti nauttimaan Rileyn upeista muodoista, ja päästää mielikuvituksesi laukkaamaan kun työnnyt silkinpehmeiden häpyhuulien sisään..

  Fleshlight Girls – Riley Reid, Utopia taskupillu on valmistettu patentoidusta Real Feel Super Skin -materiaalista, joka on käsittämättömän pehmeää. Lisäksi masturbaattorin muotoiluun on panostettu, sillä taskupillu sisältää äärimmäisen määrän erilaisia nystyröitä ja juonteita – kaikki suunniteltu hieromaan penistä ja kiihottamaan ultimaattisiin orgasmeihin. Nystyrämuotoilun lisäksi laitteessa on myös helppo tapa säätää alipainetta, joten saat luotua juuri haluamasi paineen koko käytön ajan.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Fleshlight Girls - Riley Reid, Utopia
  Värinä Ei
  Pituus 22,5 cm
  Halkaisija 0,5 - 3 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Real Feel Super Skin®
  Ladattava Ei
  Matkaturvallinen Kyllä
  Fleshlight Girls - Riley Reid, Utopia

  Patentoitu materiaali

  1 of 3

  Rileyn muotojen mukaan suunniteltu

  2 of 3

  Helppo paineensäätö

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Fleshlight Girls - Riley Reid, Utopia arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Jo pelkkä ajatus Reiley Reidistä ja hänen söpöstä hymystään kutkuttelee monen vatsanpohjaa ja varmasti saa sykkimään muullakin tavalla…Ja Fleshlight Girls – Riley Reid, Utopia masturbaattorissa parasta onkin tämä kiihottava ajatus siitä, että voit melkein käsin koskea miltä tuntuu työntyä Rileyn sisään. Tämän lisäksi taskupillu on myös oikeasti hyvin valmistettu. Sen sisällä olevat nystyrät ja “ilmakammiot” hierovat aivan järisyttävällä tavalla. 

  Hintaa Fleshlight Girls – Riley Reid, Utopia masturbaattorilla on hieman, mutta lelussa ei onneksi makseta pelkästä nimestä, vaan myös ominaisuuksiltaan se päihittää monet keinovaginat. Jos tykkäät että masturbaattorissa on vahvasti erilaisia pintoja, ja tykkäät niiden hieronnasta, tulet varmasti viihtymään Fleshlight Girls – Riley Reid, Utopia masturbaattorin kanssa. Tosin monimutkaisen rakenteensa vuoksi tämä taskupillu voi vaatia hieman opettelua, jotta sitä oppii käyttämään parhaalla mahdollisella tapaa.

  Tenga Flip Hole - Black

  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  89%
  Design
  93%
  Helppokäyttöisyys
  84%
  Laatu
  83%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5
  Tenga Flip Hole - Black

  Tenga Flip Hole - Black

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  Japanilainen Tenga valmistaja on maailmankuulu seksilelujen valmistaja, ja monet luottavatkin Tegan laatuun ja vannovat Tengan olevan paras tekopillu markkinoilla. Tenga Flip Hole – Black masturbaattori on jälleen uusi Tengan tuote, joka on valmistettu entistä helppokäyttöisemmäksi. Tenga Flip Hole – Black  on valmistettu erittäin jellymäisestä materiaalista, ja se sisältää koko matkaltaan erilaisia nystyröitä jotka tehokkaasti kiihottavat penistä koko varren pituudelta.

  Tenga Flip Hole – Black kotelon päällä on myös kolme painiketta, josta saa helposti säädeltyä masturbaattorin luomaa alipainetta. Tenga Flip Hole – Black on myös avattava, joten se on hyvin huoleton puhdistaa käytön jälkeen. Ekstrana paketissa tulee mukana vielä 3 liukuvoidetta, jotka kaikki luovat erilaisen tuntuman leluun.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Tenga Flip Hole - Black
  Värinä 3 asetusnappulaa
  Pituus 16,5 cm
  Halkaisija 6 cm (kotelo)
  Ftalaatiton Kyllä
  Valmistusmateriaali PC ja TPE
  Ladattava Ei
  Matkaturvallinen Kyllä
  Tenga Flip Hole - Black

  3 eri liukuvoidetta

  1 of 3

  Paineensäätönappulat

  2 of 3

  Avattava kotelo

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Tenga Flip Hole - Black arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Tenga Flip Hole – Black asettaa jo odotuksia pelkästään olemalla Tengan valmistama tuote. Oletukset voi kuitenkin tämän lelun kanssa asettaa korkealle, ja se tosiaan takaa samaa laatua mitä kaikki muutkin Tengan tuotteet. Materiaaliltaan jellymäinen valmistusmateriaali on erittäin pehmeää, joten tämä menee ehkä enemmänkin makukysymyksen puolelle, pitääkö kovemmista vai pehmeimmistä materiaaleista.

  Tenga Flip Hole – Black masturbaattorin painenappulat tekivät alipaineen säätelystä erittäin helppoa, ja näin käyttökokemukseen pääsee uppoutumaan vielä paremmin. Toiset keinovaginat sisältävät paineensäätelynappulat keinovaginan pohjassa, josta niitä voi olla vaikea säätää. Tässä mielessä Tengan painikkeiden paikat ovat todella nerokkaat, ja niitä on helppo painella kesken käyttöä. Miellyttävä lisä tuotteeseen oli erilaiset liukuvoiteet, joilla Tengan käyttö muuttui aikalailla. Etenkin Real-liukuvoide, joka muistuttaa oikeaa vaginan eritettä, oli ehdoton suosikkini!

  Tekopillu kokemuksia

  Ennen tekopillun ostamista on fiksua lukea muiden tekopillu kokemuksia. Koska jokainen kokee lelut eri tavalla, on muiden ihmisten kokemusten kuuleminen erittäin hyvä tapa kartoittaa millainen lelu kannattaa itselleen hankkia. Tekopillu kokemuksia lukemalla voit myös huomata uusia ominaisuuksia joita haluat uuteen leluusi, ja muodostat myös vahvemman oman mielipiteen  siitä, millainen lelu toimii parhaiten itsellesi. Tämä taas helpottaa ostopäätöksen tekemistä, ja päädyt varmemmin tuotteeseen, jonka kanssa tulet oikeasti viihtymään. Lue miesten kokemukset alta!

  tekopillut

  Tekopillu kokemuksia:

   

  Aluksi tekopillun käyttäminen hävetti, mutta salassa sitä tulee käytettyä aika rutkasti. Huomattavasti omaa kättä helpompi vaihtoehto runkkaamiseen. Pornon kanssa 6/5. – Mies, 35v

  Ikisinkkuna fleshlightista on ollut älyttömästi iloa, ja kukaan ei ole kotona tuomitsemassa. Tähän mennessä on jo tullut testattua useampaa mallia, ja oikeastaan tykkään että kotona alkaa olemaan kokoelmaa mistä valita sen hetken mielen mukaan. Ehdoton kapistus seksuaalisuuden ylläpitoon sinkkuna.” -Mies 29 v

  Vaimon kanssa on seksi vähentynyt, ja osittain jo ihan työmatkojen ja ristiriitaisen aikataulun takia. Keinovagina on kätevä vaihtoehto silloin kun panettaa, ja liikkuu mulla mukana myös työmatkoilla. Kannattaa valita kevyt vaihtoehto, itse tykkään aika hyytelömäisistä parhaiten.” -Mies 47v

  tekopillu

  Paljon parempi kun mitkään stressipallot tai muut härpäkkeet stressin purkamiseen. Käy hyvin paineiden purkamiseen pikaisesti, ja tekopillu ei valita päänsärkyä tai muutakaan. Simppeliä.-Mies 33v 

  Jotenkin tuntuu et monet häpeilee tekopillun käyttöä ja pitää sitä jotenkin vanhojen ukkojen nolona juttuna. Miksei nuoretkin vois käyttää tekopillua? Miehillä on tarpeita, ja ne saa helposti tyydytettyä tekopillun avulla. Kannattaa panostaa tekopillun laatuun, oma suosikki Tenga.” – Mies, 21 v

  Naiseni ei pahemmin asiasta pitänyt kun tuli esille että hänen ollessa töissä tai tyttöjen illassa tällaisella leikin itsekseni. Tokaisi kuitenki että parempi kuin että kävisi vieraissa, joten kai se tän hyväksyy. Positiivista kommenttia tuli naisystävältä myös siitä, että tekopillun käyttöönoton jälkeen jaksan pidempään sängyssä, kun ei ole tarvinnut pantata koko viikkoa.– Mies 42 v

  Tee se itse tekopillu

  Mikä on paras tekopillu? Tähän kysymykseen voi olla ristiriitaisia vastauksia, mutta itsetehdyllä tekopillulla ei voi mennä vikaan! Tee se itse tekopillu on myös hyvä apu pakottavaanpaan tarpeeseen, ja tuhma tapa purkaa paineita kokeilemalla esimerkiksi uusia materiaaleja. Itse tehtynä tekopillusta saa myös enemmän irti, sillä voit valmistaa juuri sellaisen kuin haluat – vain mielikuvituksesi on rajana. Käyttämällä erilaisia materiaaleja kekseliäästi, voi tekopillun hinnassa säästää myös paljon, ja tee se itse tekopillu onkin erittäin ystävällinen vaihtoehto lompakolle.

  Netistä löytyy tuhansia erilaisia ratkaisuja edullisten tekopillujen valmistamiseen, ja moniin tekopilluista löydät valmiiksi tarvikkeet kotoa. Tässä olemme käsitteleet perusteet miten tehdä tekopillu ja mitä tarvitset tekopillun kokoamiseen, ja käyneet läpi muutamia oikein toimivia ratkaisuja.

  sukka tekopillu
  pyyhe tekopillu
  Play Video
  banaani

  Kuinka tehdä tekopillu gummy bears -karkeista? Nuorempi ikäluokka tuntee gummy bearsit esimerkiksi vodkashottien valmistuksesta tuttuina, mutta monelle ei ole ehkä tullut mieleen, miten aidon ihon tuntuisilta karkit tuntuvat! Gummy bearsit ovat täydellistä täytemateriaalia tekopilluille, ja gummy bear tekopillu syntyy hetkessä. Tehosta esimerkiksi pyyhkeen tai vessapaperirullan pehmeyttä asettamalla sisään gummy bears karkkeja, luodaksesi aidomman, vaginamaisen pinnan tekopilluun.

  gummy bears
  vesipullo
  kuplamuovi

  Miten ostaa paras tekopillu

  Mikä on paras tekopillu? Tyydyttävän ostopäätöksen valitseminen ja itselle varmasti sopivan tekopillun ostaminen voi olla vaikeaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimman keinovaginan helposti!

  Aika ostosten tekoon: 15 minutes

  Tarvittavat sivut:

  Lista parhaista tekopilluista (tämä sivuu)

  Tarvittavat materiaalit:

  Nettipankki/luottokortti ostamiseen

  Löydä paras tekopillu: Ohjeet ostamiseen

  Parhaan tekopillun löytäminen
  Seksileluja etsiessä, olit sitten kokenut käyttäjä tai ostamassa ensimmäistä tekovaginaa, on luonnollista yrittää löytää paras tuote ennen ostopäätöksen tekemistä. Mikä on paras tekopillu? Joskus valitseminen voi kuitenkin olla vaikeaa, ja siksi olemme luoneet tämän sivun helpottamaan ostopäätöstäsi.
  1-3.png
  Älä käytä kallista aikaasi etsimiseen
  Ostajana on mahdollista käyttää tunteja tuotteiden vertailuun, ja jossain vaiheessa tuotteiden läpi kahlaaminen voi alkaa tuntua turhauttavalta. Lue läpi kootut tuotekuvaukset, tiivistelmät ja käyttäjien arviot säästääksesi aikaa ja kartoittaaksesi saatavilla olevat tuotekategoriat nopeasti.
  2-2.png
  Katso suositellut tuotteet
  Asiantuntijamme ovat testanneet lukuisia tuotteta - lue siis arvostelut suoraan, ja säästyt itse päänvaivalta tuotteita valitessa.
  3-1.png
  Suorita hintavertailu ja valitse kauppa
  Kun olet löytänyt tuotteen jonka haluat ostaa, vertaa tuotteiden hintoja suomalaisissa nettikaupoissa, ja valitse kauppa edullisilla postituskuluilla ja sinulle parhaiten sopivilla postitustavoilla.
  4-1.png
  Valmista! Nyt olet uuden seksilelun omistaja!
  Tilaa tuote nettikaupasta ja odota sen saapumista postissa. Olemme valikoineet sivuillemme ainoastaan nettikauppoja, jotka toimittavat tuotteet anonyymisti huomaamattomissa paketeissa.
  5-1.png

  Step

  Miten käyttää tekopillua

  Keinovaginat ovat seksileluja, jotka on tarkoitettu miesten itsetyydytykseen. Keinovaginat ovat usein valmistettu ihonkaltaisesta tai jellymäisestä materiaalista, ja niissä on yksi tai useampi aukko, johon voi penetroitua. Useimmiten tekopillujen sisäseinämät ovat nystyröityjä tai muotoiltuja juonteilla ja ulkonemilla, jotka hierovat penistä ja kiihottavat sitä entisestään. Toiset keinovaginat myös värisevät tai sisältävät vibraattorin, joka tuo keinovaginaan entistä enemmän nautintoa. Tässä muutamia ideoita, miten tekopillusta voi nauttia monella tapaa!