Eturauhaskiihotin - Parhaat testissä

Eturauhaskiihotin on miehille tarkoitettu seksilelu, joka kiihottaa miestä stimuloimalla eturauhasta.

Eturauhaskiihotin on muotoiltu anaaliin asetettavaksi ja anatomisesti painamaan ja hieromaan eturauhasta. Useimmissa eturauhaskiihottimissa on vibraattori mukana entistä voimakkaamman nautinnon luomiseksi.

ETKÖ TULLUT VIELÄ PÄÄTÖKSEEN?

FAQ

Eturauhasen koskettelu ja stimulointi ei satu, ja sen ei kuulu sattua. Mikä tahansa mikä tuntuu epämiellyttävältä, kannattaa lopettaa. Useimmiten ensimmäistä kertaa lelua laittaessa anaaliin tunne voi tuntua kummalta, ja nautinnon tunteen löytäminen voi viedä aikaa.

Anaaliin tutustuminen kannattaa aloittaa askel askeleelta, ja muistaa käyttää aina runsaasti liukuvoidetta. Voit ensin hieroa anusaukkoa sormella ja asettaa sormen sisään rentoutuaksesi ja tunteaksesi miltä se tuntuu, ja sormeen totuttuasi voit siirtyä asettamaan lelua sisään.

Eturauhasen stimulointi seksin aikana on kiihottavaa, ja ajatuksessa siitä että kumppanisi auttaisi sinua siinä ei ole mitään hävettävää. Ennen tositoimiin ryhtymistä kannattaa omista tunteistaan ja kokeilunhaluisuudestaan keskustella kumppanin kanssa suoraan. Voit tuoda asian varovaisesti esille aloittaen rehellisen ja avoimen keskustelun sinun ja kumppanin mieltymyksistä sängyssä, ja kysymällä myös mitä kumppanisi haluaisi kokeilla.

Välittävä kumppani ymmärtää varmasti halusi, ja vaikkei häntä itseään kiihottaisi ajatus niin paljon, voitte rehellisellä keskustelulla tulla varmasti hyvään kompromissiin - lupaudu vaikka toteuttamaan kumppanillesi jokin hänen mielitekonsa vastapalvelukseksi.

Anaalisuihku helpottaa peräsuolen huuhtelua huomattavasti, sillä anaalisuihkut ovat tehty siihen tarkoitukseen, että ne on helppo asettaa sisään peräaukkoon, ja niillä on suhteellisen turvallista huuhdella peräsuoli. Suosittelemme vahvasti anaalisuihkun tai anaalipumpun ostamista, sillä ne ovat edullisia ja säästävät paljolta vaivalta. Hätätilanteessa, jos sinulla ei ole anaalisuihkua, voit irrottaa suihkun pään ja ohjata pienellä paineella tulevaa vettä peräaukkoosi. Älä koskaan laita suoraan suihkunpäätä anusaukon sisälle.

Kannattaa aloittaa pienin askelin ja tutustua omaan kehoon. Ensin voit tutustua itseesi koskettelemalla anusaukkoa vain käsin, hieroen sitä, ja varovaisesti kokeilla sormen laittamista sisään. Käytä aina runsaansti liukuvoidetta, jottei alueen herkkä iho pääse hiertymään.

Eturauhanen on ensin helpoin löytää sormin, mutta lelulla siihen voi olla helpompi yltää. Kun olet tottunut sormiin, ja sormen laittaminen sisään ei tuota epämukavia tunteita, voit myös ottaa eturauhaskiihottimen käyttöön, sillä ne yltävät helpommin stimuloimaan juuri oikeaa kohtaa.

Tämä riippuu täysin ihmisestä, ja siitä miten hyvin rentoutuu. Jännittyneenä pientäkään lelua on vaikea saada sisään. Käytä aina paljon liukuvoidetta, ja opettele rentouttamaan peräaukon lihakset.

Aluksi leikit kannattaa aloittaa pienillä tai ohuilla ja joustavilla leluilla, sillä ne on helpompi asettaa sisään. Totuttele aivan rauhassa lelujen tuomaan tunteeseen, ja jos pieni lelu alkaa tuntumaan sopivalta tai liian pieneltä, tiedät että on oikea aika siirtyä suurempaan. Joillekin riittää pienemmät lelut tyydytykseen ja isommat saattavat tuntua epämukavilta; tämä on täysin henkilökohtaista.

Janne Mattila
Janne Mattila

Tässä artikkelissa on testattu monenmoista eturauhaskiihotinta, ja löydetty vaihtoehtoja vibraavasta penisrenkaalla maustettuun ja jopa metalliseen eturauhaskiihottimeen. Ensimmäisen eturauhaskiihottimen valinta voi ollakin vaikeaa runsaan valikoiman vuoksi, ja siksi olemme tiivistäneet varmat vaihtoehdot tähän artikkeliin. Jos sinua mietityttää miten eturauhaskiihotinta käytetään, arvostelujen alta löydät tietopaketin kaikesta tarvitsemastasi.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Rocks Off Bad Boy Eturauhasvibraattori Penisrengas

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Rocks Off Bad Boy Eturauhasvibraattori on oikea paha poika, ja tämän seksiä tihkuvan eturauhasvibraattorin suunnittelu perustuu kuuluisaan Rude-Boy- ja Cheeky-Boy -yhdistelmään, jotka ovat tunnettuja äärimmäisestä tyydytyskyvystään. 

  Tällä kertaa Rocks offin paha poika on kasvattanut kokoa entisestään, sillä Rocks Off Bad Boy Eturauhasvibraattori on tällä kertaa kokoa isompi. Eturauhasvibraattori on kokoa XL, ja sisäänasetettavaa pituutta lelulta löytyy 13,5 cm, ja halkaisijaa 3 – 4,5 cm. 

   Lisääntynyt ympärysmitta ja lisätyt muodot tarjoavat tehostettua stimulaatiota. Rocks Off Bad Boy Eturauhasvibraattori on valmistettu pehmeästä ja joustavasta lääketieteellisestä silikonista. Eturauhaskiihottimesta löytyy 7 eri värinätasoa. 

  • Materiaali: 100% silikoni / ABS (kuulavibraattori)
  • Tapin kokopituus: n. 15 cm
  • Tapin käyttöpituus: n. 13 cm
  • Tapin halkaisija: 2,5 – 3,4 cm
  • Kannan pituus vibraattorin kanssa: 11,8 cm
  • Kannan halkaisija: max 4,1 cm
  • Kiihotuskuulan pituus: 8,8 cm

  Rocks Off Bad Boy Eturauhasvibraattori on kirjaimellisesti iso eturauhaskiihotin. Tämä lelu on sen verran kookas, että sitä ei voi suositella aivan aloittelijalle. Jos olet vasta tutustumassa anaalileikkeihin, kannattaa valita saman sarjan pienempi koko. Tottuneelle Rocks Off Bad Boy Eturauhasvibraattori toimii kuitenkin hyvin, ja se stimuloi niin eturauhasta kuin välilihaakin samaan aikaan, ja näin tuo uskomattomia P-pisteen orgasmeja.

  Rocks Off Bad Boy Eturauhasvibraattori sopii hyvin niin itsetyydytykseen kuin myös pariskunnille tuhmempiin leikkeihin. Bad Boy on myös vedenkestävä, joten sen voi ottaa myös kumppanin kanssa suihkuun, etenkin jos ensiksi isomman lelun kanssa leikkiminen mietityttää; suihkussa Rocks Off Bad Boy Eturauhasvibraattoria on turvallista kokeilla.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Rocks Off Bad Boy Eturauhasvibraattori on iso, voimakas, ja kaikenkaikkiaan näyttävä eturauhaskiihotin. Samasta Rocks offin eturauhaskiihotinsarjasta Bad Boy on toiseksi isoin, ja koon puolesta se sopii anaalin tottuneimmille henkilöille. Rocks Off Bad Boy Eturauhasvibraattori voi olla vaikea asettaa sisään, joten lelun kanssa kannattaa ehdottomasti käyttää runsaasti vesipohjaista liukuvoidetta.

  Rocks Off Bad Boy Eturauhasvibraattori on kuitenkin älyttömän tehokas, se tuntuu aivan käsittämättömän hyvältä – ja tuhmalta koonsa puolesta – saaden aikaan uskomattomia tuntemuksia ja uusia elämyksiä sängyssä.

  Rocks Off Bad Boy Eturauhasvibraattori arvosteluni

  5/5

  Aneros Trident Eupho Eturauhasstimulaattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

   Aneros Eupho Trident -eturauhaskiihotin on eksoottinen, nautinnollinen, ja monen miehen ikisuosikki!
  Tämä eturauhaskiihotin on erittäin herkkä käytössä, ja se vastaa käyttäjän liikkeisiin niin, että se onnistuu stimuloimaan kaikkein herkimpiä paikkoja täydellisesti. Aneros -eturauhaskiihottimet ovat patentoituja, joten niiden tuomaa nautintoa et voi kokea kuin vain hankkimalla oikea Aneros eturauhaskiihotin! Anerus-eturauhaskiihottimet ovat saaneet myös lukuisia palkintoja erittäin anatomisesta muotoilustaan.

  Aneros Eupho Trident -eturauhaskiihottimen muotoilu saa Tridentin liikkumaan sisäänasetettuna enemmän, kuin mitä muut Aneros -eturauhaskiihotinsarjan tuotteet. Ohuen muotoilun avulla lelun liikettä on helppo säädellä, ja se hieroo myös hyvin peräsuolen aluetta. Pituutta tällä eturauhaskiihottimella on noin 11 senttiä, ja paksuudeltaan se on 2,2 senttiä paksuimmasta kohtaa.

  • Materiaali: Kovamuovi
  • Tuotteen kokopituus: n. 11 cm
  • Tuotteen käyttöpituus: n. 10,2 cm
  • Tapin halkaisija min.-max.: 0,9-2,2 cm
  • Tyven halkaisija: 0,7 cm
  • Kannan pituus: n. 9,2 cm

  Aneros Eupho Trident -eturauhaskiihotin on älyttömän intensiivisiä orgasemja tuottava lelu, joka sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin.  Aneros Eupho Trident -eturauhaskiihotin on hyvin joustava ja ohut, joten se on hyvin helppo ja mukava asettaa sisään. Eturauhaskiihotin joustaa joka suuntaan, ja jos olet etsimässä ensimmäistä eturauhaskiihotintasi, tai olet vasta tutustumassa leluihin ilman suurempaa aiempaa kokemusta,  Aneros Eupho Trident -eturauhaskiihotin on hyvä ja helppo vaihtoehto.

  Aneros Eupho Trident -eturauhaskiihotin sopii niin sooloiluun, kuin myös yhdynnässä käytettäväksi. Oikeuksiinsa se tulee oikeastaan parhaiten yhdynnän aikana, sillä se reagoi hyvin herkästi liikkeisiin, ja hieroo kokonaisvailtaisesti eturauhaspistettä, peräsuolta, ja välilihaa. Yhdynnässä eturauhaskiihotin hieroo kumppanin liikkeiden tahtiin, ja sen avulla voi kokea räjähtäviä orgasmeja.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Play Video

  Yhteenveto

  Aneros Eupho Trident -eturauhaskiihotin on ainutlaatuinen Aneros-sarjan eturauhaskiihotin, joka hieroo kokonaisvaltaisesti eroottisia alueita. Aneros-sarjan tekniikka on patentoitu, ja Trident -malli on sarjan kaikkein herkin eturauhaskiihotin; se myötäilee pienimpiäkin liikkeitä, ja hieroo koko peräsuolen aluetta, välilihaa ja eturauhaspistettä. Eturauhaspisteeseen kiihotin ei kuitenkaan osu kovin voimakkaasti, vaan sen painopiste tuntuu olevan enemmän koko peräsuolen stimuloinnissa. Tämä tosin toimii hyvin, ja se saa aikaan voimakkaita orgasmeja.

  Aneros Eupho Trident -eturauhaskiihotin on helppo käyttää, ja sisäänasetettava tappi on hyvin ohut ja joustava.  Aneros Eupho Trident -eturauhaskiihotin sopiikin hyvin myös kokemattomalle tai eturauhaskiihotinta ensikertaa kokeilevalle. Seksilelu on myös hyvin esteettinen muotoilultaan, ja valmistettu laadukkaasta silikonista.

  Aneros Trident Eupho Eturauhasstimulaattori arvosteluni

  5/5

  Sinful Curved Värisevä Eturauhashieroja

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Sinful Curved Värisevä Eturauhashieroja tuo uusia ulottuvuuksia seksielämääsi, ja avaa ovet ennennäkemättömien eturauhasorgasmien maailmaan värisevällä eturauhasibraattorillaan.
  Sinful Curved Värisevä Eturauhashieroja on ergonomisesti muotoiltu, ja kiihottimen pää kaartuu täydellisesti hieromaan eturauhasta. Seksilelun juuressa on myös pitkähkö välilihankiihotin, joka stimuloi hieromalla välilihaa ja vibraattorin siihen asti yltävällä pienellä värinällä. Sinful Curved Värisevä Eturauhashierojan vibraattoriosa on myös irrottettava, ja vibraattoria voi käyttää erikseen myös muiden erogeenisten alueiden hierontaan.
  Sinful Curved Värisevä Eturauhashieroja on valmistettu silikonista, ja pituutta sillä on 11 senttiä, ja paksuin kohta halkaisijaltaan on noin 3,3 senttiä.

  • Materiaali: Silikoni
  • Pituus: n. 11 cm
  • Halkaisija: n. 3,3cm
  • Vesitiivis: Kyllä
  • Flataatiton: Kyllä

  Sinful Curved Värisevä Eturauhashieroja on on todella edullinen vaihtoehto eturauhaskiihottimeksi, sillä tähän hintaan kiihottimista löytyy myös eturauhastapin lisäksi vibraattori, joka värisee viidellä eri tasolla. Anna Sinful Curved Värisevän Eturauhashierojan viedä sinut ja kumppanisi eksoottiselle matkalle syvien orgasmien maailmaan, jotka kumpuavat koko peräsuolen stimuloinnista ja uskomattomista värinöistä, jotka ovat kokaan sinun ja kumppanisi säädeltävissä.

  Sinful Curved Värisevä Eturauhashieroja sopii parhaiten, jos etsit edullista, mutta luotettavaa vaihtoehtoa. Sinful Curved Värisevä Eturauhashieroja on suht normaalin kokoinen kiihotin, joten se voi olla myös hyvä valinta, jos etsit ensimmäistä eturauhashierojaa, ja et vielä halua laittaa leluun kovasti rahaa, jos emmit tuletko pitämään eturauhaskiihottimista.

  Asiakkaiden arvostelut

  Yhteenveto

  Sinful Curved Värisevä Eturauhashieroja on todella edullinen vaihtoehto, ottaen huomioon että tuotteessa saa periaatteessa kaksi lelua samaan hintaan; eturauhaskiihottiminen ja vibraattorin. Vibraattori on lelussa irrotettava, ja sitä voi käyttää vaikka vartalolle tai erogeeniten alueiden hierontaan erikseen. Vibraattori toimii pattereilla.

  Sinful Curved Värisevästä Eturauhashierojasta huomaa, että se on valmistettu pienemmällä budjetilla, ja siinä ei ole huippuluokan muotoilua tai lisäosia – mutta se silti toimii. Tähän näin halpaan eturauhaskiihottimeen on saatu mukaan vibrattori, jossa on 5 eri värinävaihtoehtoa. Mitä parempaa tämän hintaluokan eturauhaskiiihottimelta voisi enää odottaa? Lelu on myös kooltaan oikein hyvän kokoinen, se ei tunnu liian isolta eikä pieneltä, ja osuu hyvin sinne minne sen kuuluukiin.

  Sinful Curved Värisevä Eturauhashieroja arvosteluni

  3/5

  Fun Factory - Bootie Ring

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Fun Factory  Bootie Ring eturauhaskiihotin on monipuolinen hybridi leluksi, jonka kanssa koet varmasti uusia elämyksiä ja intohimoisia tunteita. Fun Factory  Bootie Ring eturauhaskiihottimessa on yhdessä lelussa niin eturauhaskiihotin kuin myös penisrengas, ja nämä kaksi lelua on yhdistetty kiinteällä välikappaleella, joka hieroo välilihaa miellyttävästi. Tämä eturauhaskiihotin tekee orgasmeistasi voimakkaampia kuin voisit kuvitellakaan!

  Seksilelun anustappu on muotoiltu stimuloimaan eturauhasta, mutta tappi on silti suhteellisen pienikokoinen, joten lelua on myös todella helppo käyttää. Fun Factory  Bootie Ring eturauhaskiihottimen anustappi on noin 6,5 senttiä pitkä, ja halkaisijaltaan noin 3,1 senttiä paksuimmasta kohtaa. Penisrenkaan sisähalkaisija on noin 4,2 senttiä, ja rengas on valmistettu erittäin joustavasta materiaalista, joten kooltaan se sopii lähes jokaiselle.

  • Materiaali: 100% Silikoni
  • Tapin käyttöpituus: 6,5 cm
  • Tapin halkaisija: 1,7 cm – 3,1 cm
  • Renkaan sisähalkaisija: n. 4,2 cm (venyy)
  • Remmin pituus: n. 8,0 cm

  Fun Factory  Bootie Ring eturauhaskiihotin voimistaa varmasti jokaisen orgameja uskomattomalla tavalla – samalla penisrenkaan koventaessa erektiota ja tehdessä kalustasi vielä suonekkaamman ja paksumman. Fun Factory  Bootie Ring eturauhaskiihotin sopii hyvin niin yksin käytettäväksi kun kumppanin kanssa pelehtimiseen, ja penisrenkaan avulla vielä paksummaksi turvonnutta kaluasi kumppanisi arvostaa aivan varmasti. Anustappi on kooltaan suhteellisen pieni, joten se on helppo asettaa sisään, ja näin ollen Fun Factory  Bootie Ring eturauhaskiihotin sopii myös alottelijoille oikein hyvin.

  Jos olet vasta totuttelemassa anaalitappien käyttöön, on Fun Factory  Bootie Ring eturauhaskiihotin yksi hyvä vaihtoehto sen pienen kokonsa puolesta. Fun Factory  Bootie Ring eturauhaskiihotin sopii myös erittäin hyvin, jos olet etsimässä penisrengassa pienellä vivahteella, ja haluat kokeilla erikoisempaa vaihtoehtoa. Tämä eturauhaskiihotin toimii myös hyvin, jos sinusta tuntuu ettet aina olisi hallinnassa omasta orgasmistasi – penisrenkaan avulla saat pitkitettyä orgasmin tuloa, ja pitkitetyn orgasmin jälkeen tulet kahta kovemmin!

   

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Fun Factory  Bootie Ring eturauhaskiihotin on laadukkaan ja tunnetun Fun Factory -seksileluvalmistajan hybridi seksilelu, jossa yhdistyy niin penisrengas kuin eturauhaskiihotin. Tämä lelu tuo väistämättä piristettä ja jännitettä makuuhuoneeseen! Fun Factory  Bootie Ring eturauhaskiihotin on oikein käypä käytössä, ja tuntuu hyvältä päälle puettuna.

  Fun Factory  Bootie Ring eturauhaskiihotin voi tosin olla aluksi hieman työläs pukea päälle, mutta sen paikalleen asettamiseen tottuu kyllä. Penisrengas joustaa sopivasti, ja ei purista liikaa käytössäkään. Joustavuutensa puolesta se sopii myös varmasti lähes kaiken kokoisille. Fun Factory  Bootie Ring eturauhaskiihottimen anustappi on pieni ja helppo asettaa paikalleen, missä se hieroo hyvin tehokkaasti paikkoja pienestä koostaan huolimatta. Sen kanssa kannattaa kuitenkin käyttää vesipohjaista liukuvoidetta tappia sisäänasettaessa. Tuote on myös helppohoitoinen, ja hyvä valinta, jos etsit jotain vähän erikoisempaa kokeiltavaa.

  Fun Factory - Bootie Ring arvosteluni

  4/5

  We-Vibe - Vector Eturauhaskiihotin

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  We-Vibe Vector eturauhaskiihotin on älykäs valinta – kirjaimellisesti! Tämä eturauhaskiihotin nimittäin toimii älypuhelimeen ladattavan sovelluksen avulla, josta se on ohjattavissa. We-Vibe Vector eturauhaskiihotin onnistuu stimuloimaan niin eturauhasta kuin välilihaa, ja saa orgasmeihisi uutta puhtia ja räjäyttäviä tunteita. We-Vibe Vector eturauhaskiihottimen muotoiluun on panostettu, ja anatomisesti se istuu lähes täydellisesti monelle. We-Vibe Vector eturauhaskiihotin on myös suhteellisen kapea, ja siksi myös helppokäyttöinen.

  We-Vibe Vector eturauhaskiihottimessa erikoista on, että sen kulmaa voi säätää itse. Kiihottimen tappi on taipusa keskikohdasta, josta sitä voi vääntää sellaiseen kulmaan, joka tuntuu itselleen kaikkein parhaalta. Lisäksi We-Vibe Vector eturauhaskiihottimessa on 10 erilaista värinäohjelmaa, ja laite on myös uskomattoman hiljainen. Seksilelun värinaasetuksia voi säätää langattomalla kaukosäätimellä, joka tulee laitteen mukana, tai lataamalla We-Connect sovellus älypuhelimeesi.

  • Materiaali: 100% Silikoni
  • Kokopituus: 10,8 cm
  • Käyttöpituus: n. 8,5 cm
  • Halkaisija: max. 2,9 cm
  • Kannan pituus: 10,4 cm

  We-Vibe Vector eturauhaskiihotin sopii jokaiselle, joka etsii ultimaattista nautintoa ja uusia, ennennäkemättömiä orgasmeja! Tämä seksilelu on erittäin monipuolinen, ja sen kanssa jaksaa leikkiä pitkään. Kooltaan We-Vibe Vector eturauhaskiihotin on myös suhteellisen kapea ja pieni, joten kokonsa puolesta se sopii hyvin myös aloittelijoille.

  Koska We-Vibe Vector eturauhaskiihottimen mukana tulee myös kaukosäädin, tämä kiihotin sopii täydellisesti myös pariskunnille! Luovuta kaukosäädin partnerillesi, ja anna hänen säädellä nautintoasi villeimmissäkin leikeissä…. We-Vibe Vector eturauhaskiihottimeen on myös saatavilla WeConnect-sovellus, jonka avulla voit säätää We-Vibe Vector eturauhaskiihottimen värinätoimintoja, kokeilla erilaisia ärinäohjelmia ja jopa luoda omia värinärytmejä. We-Vibe Vector eturauhaskiihottimen kanssa löytyy loputtomasti kokeiltavaa, ja eniten siitä saakin irti älysovelluksen kanssa. Siksi laitteesta ei ehkä saa parhaita hauskuutta irti, jos et käytä älypuhelinta tai ole kovin näppärä äppien kanssa.

   

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  We-Vibe Vector eturauhaskiihotin on hauska lelu, joka viihdyttää todella pitkään. Se tuottaa uusia elämyksiä päivä toisensa jälkeen, ja kokeiltavat värinärytmit lelusta eivät lopu. We-Vibe Vector eturauhaskiihotin on malliltaan hyvin hoikka, joten se liukuu hyvin sisään vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa. Kiihotinta on helppo säädellä langattomalla kaukosäätimellä, etenkin intensiivisemmissä sessoissa. Rakasteluhetkissä kumppanin kanssa älypuhelimella säätö voi olla hieman työlästä, mutta rauhallisimpiin hetkiin älypuhelimen sovellus tuo paljon iloa.

  Aluksi kiihottimen tappi on todella jäykkä, ja se tuntui siltä ettei se taivu. Ensimmäisillä käyttökerralla tappi on jämäkkä, ja jos haluat muuttaa tapin kulmaa, sitä saa vääntää suht voimakkaasti keskeltä. Käytössä We-Vibe Vector eturauhaskiihotin on todella hiljainen, ja kovemmallakaan värinällä sen surinaan ei kiinnitä huomiota.

  We-Vibe - Vector Eturauhaskiihotin arvosteluni

  4.5/5

  Fun Factory Duke Eturauhasvibraattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Fun Factory Duke Ladattava Eturauhasvibraattori on muotoilultaan yllättävä ja kurvikas vibraattori. Se on luotu osumaan tarkasti miehen eturauhaseen, ja se kiihottaa anaalisesti niin eturauhasta kuin välilihan aluetta, tuottaen syviä nautinnon hetkiä. Fun Factory Duke Ladattava Eturauhasvibraattorissa on kuusi erilaista värinäasetusta, jolla voit säädellä värinän vahvuutta.

  Tämä eturauhaskiihotin on valmistettu pehmeästä lääketieteellisestä silikonista. Fun Factory Duke Ladattava Eturauhasvibraattori joustaa paljon, joka helpottaa sen käyttöä ja sisään asettamista.Eturauhasvibraattori on USB -johdolla ladattava.

  • Materiaali: Silikoni
  • Tuotteen kokopituus: n. 17 cm
  • Anaalitapin pituus: n. 15 cm
  • Välilihakiihottimen pituus: n. 8 cm
  • Tapin halkaisija: n. 2,7-3,8 cm

  Fun Factory Duke Ladattava Eturauhasvibraattori on tehokas laite, ja se käy hyvin jos etsit eturauhaskiihotinta, joka värisee ja kovaa. Tämän seksilelun vibraattorista ei nimittäin värinätehoja puutu, ja muotoilunsa avulla se hyväilee eturauhaspistettä, joka on myös tunnettu miesten G-pisteenä, täydellisesti.

  Fun Factory Duke Ladattava Eturauhasvibraattori sopii niin kokeneelle kuin kokemattomalle, ja lelu on kaikenpuolin helppo käyttää. Kiihotin on myös kokonaan vedenkestävä, joten se taipuu myös hyvin märimpiin leikkeihin.

   

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Fun Factory Duke Ladattava Eturauhasvibraattori on hyvä valinta, jos etsit laadukasta ja tehokasta vibraattoria pitkäaikaiseksi kumppaniksi. Tämä vibraattori ajaa asiansa, ja tuntuu älyttömän hyvältä sisällä. Muhkealla muotoilullaan se hieroo juuri oikeista paikoista, ja tämän lelun kanssa onkin oikeastaan vaikea olla laukeamatta.

  Fun Factory Duke Ladattava Eturauhasvibraattori tuntuu käytössä myös laadukkaalta, sen materiaali on pehmeää, ja siitä huomaa että sen osiin on panostettu. Istuma-asennossa se saattaa painaa vähän, mutta toimii silti hyvin monessa asennossa. Jopa yhdynnässä se tuntuu pysyvän hyvin paikallaan.

  Fun Factory Duke Eturauhasvibraattori arvosteluni

  4/5

  Nexus Glide Eturauhasstimulaattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Nexus – Glide eturauhaskiihotin on on Glide on Nexus tuotemalliston kaikkein myydyin seksilelu! Tämän eturauhaskiihottimen kanssa näet tähtiä, kun laite hieroo sinua orgasmin partaalle. Erikoista tässä tuotesarjassa ja Nexus – Glide eturhauhaskiihottimessa on, että sen sisällä on metallinen hieromakuula. Kuula hieroo eturauhaspistettä, ja sen avulla on mahdollista saada voimakkaita orgasmeja, jopa ilman peniksen erillistä stimulointia!

  Nexus – Glide eturauhaskiihotin on todella suosittu niin ja sen nimeen vannoo kokonainen käyttäkunta, ja tästä kiihotimesta on varmasti kuullut jokainen, joka on eturauhaskiihottimiin aiemmin törmännyt.

  • Materiaali: Kovamuovi (polypropyleeni), ruostumaton teräs
  • Koko tuotteen pituus: n. 11,5 cm
  • Tuotteen käyttöpituus: n. 10 cm
  • Tapin halkaisija: 1,9 – 3,0 cm
  • Kannan pituus: n. 9,5 cm

  Nexus – Glide eturauhaskiihotin sopii jokaiselle kokeilunhaluiselle! Tämä kiihotin vie uusiin ulottuvuuksiin, ja siitä nauttii todella hyvin sooloillessa. Yksin voit keskittyä kiihottimen tuomaan tyydytykseen täydellisesti, ja nauttia sen hieronnasta niin hitaasti kuin haluat. Nexus – Glide eturauhaskiihottimessa on myös pieni kahva sen kannassa, josta sitä on helppo ohjailla omatoimisesti.

  Parasta tässä kiihottimessa on, että se tuntuu melkein samalta kuin joku nuolisi sinua! Mihin siis enää tarvit partneria, kun Nexus – Glide eturauhaskiihotin hoitaa kaikki hommat, ja sinun tarvitsee enää vain nauttia!

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Supersuosittu Nexus – Glide eturauhaskiihotin on ehdottomasti nimensä väärti. Tämän kiihottimen sisällä oleva metallinen kuula hieroo taivaallisesti eturauhasta. Hierovan liikkeen saat aikaan, kun rentoutat ja supistelet lihaksia vuorotellen. Näin Nexus – Glide eturauhaskiihotin ottaa myös välilihaan hyvin kiinni. Nexus – Glide eturauhaskiihotin tuntui toimivan myös hyvin kahvasta liikuttelemalla, mutta näin joutuu käyttämään käsiä vähän.

  Nexus – Glide eturauhaskiihotin on erilainen seksilelu, ja jos et ole vielä kokeillut tätä, anna Nexus – Gliden laukaista sinut tähtiradalle, ja tutustu sen tuomiin, tähtipölyllä höystettyihin orgasmeihin.

  Nexus Glide Eturauhasstimulaattori arvosteluni

  4/5

  Teräksinen Eturauhastappi

  5/5

  Teräsmiehille ja supersankareille – tutustu njoy Pfunin erikoisuuteen, sillä valmistajalta on tarjolla Teräksinen Eturauhastappi! Tämä upean kiiltävä eturauhastappi on erikoinen, uniikki ja tyylikäs – tappi huokuu luksusta pakkausta myöten.

  njoy Pfunin Teräksinen Eturauhastappi on anatomisesti muotoiltu, ja sen kahvasti on helppo pitää kiinni ja ohjailla tapin liikkeitä. Tällä tapilla saa hyvin höystettyä kuumia seksisessioita, ja voit kastaa tapin joko kylmään tai kuumaan veteen – se säilyttää lämpötilansa pitkään.

  Eturauhastappi on valmistettu käsin, ja se on materiaaliltaan ruostumatonta kirurginterästä. Jos janoat luksuksenomaisia, villejä seikkailuhetkiä, ja haluat hemmotella itseäsi – njoy Pfunin Teräksinen Eturauhastappi on kuin sinulle tehty!

  Dr. Joel Kaplan Eturauhasvibraattori

  4.4/5

  Koolla on väliä – niin leluissakin! Dr. Joel Kaplan Eturauhasvibraattori on ekstrapitkä eturauhaskiihotin, jota on helppo käyttää sen nerokkaan muotoilun vuoksi. Kiihotin on hyvin kapea, ja helppo asettaa sisään, joten se käy täydellisesti myös kokemattomallille ja ensikertalaisille.

  Jos sinusta tuntuu että paksummat vibraattorit voi olla vaikea saada sisään, Dr. Joel Kaplan Eturauhasvibraattori on täydellinen ratkaisu. Siitä on helppo pitää kiinni, ja sen pää kaartuu hieromaan eturauhaspistettä kihelmöivän hyvin käytössä.

  Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus ja A-Z Opas

  5/5

  Etkö tiedä mitä kaikkea sinun tulisi hankkia nauttiaksesi eturauhaspisteen tuomista orgasmeista? Sinful Wild Thing Seksilelupakkaus ja A-Z Opas -tuotepaketti saa sinut alkuun, tuomalla sinulle täydellisen pakkauksen, joka pursuaa tuotteita opaskirjaa myöten!

  Tämän paketin avulla sinun ei tarvitse huolehtia erikseen liukuvoiteen tai anaalisuihkun hankinnasta. Tämä kokonaisvaltainen paketti sisältää kaksi erilaista eturauhashierojaa, anaaliliukuvoiteen, anaalisuihkun, sekä kaikenkattavan opaskirjan. Opaskirjasta löydät hyödyllistä tietoa, miten voit nauttia eturauhaspisteen stimuloinnista parhaiten eri tavoilla. Opaskirja on englanninkielinen.

  Miten eturauhaskiihotinta käytetään?

  eturauhanen

  Eturauhaskiihotin on tarkoitettu käytettäväksi anusaukossa, jossa se pääsee osumaan eturauhaseen kaikkein parhaiten. Eturauhaskiihotin on suunniteltu hyvin istuvaksi, ja helpoksi asettaa sisään.

  Eturauhaskiihottimen kanssa tulee aina käyttää vesipohjaista liukuvoidetta. Liukuvoiteen avulla lelu on helppo asettaa sisälle, ja se liukuu hyvin paikalleen. Monissa kiihottimissa on mukana vibraattori, jonka värinällä saa stimuloitua eturauhasta vielä enemmän. Monissa kiihottimissa on myös kahva, jolla saa helposti liikuteltua lelua ja hierottua parhailta tuntuvia pisteitä.

  Eturauhaskiihottimen puhdistus

  Monet eturauhaskiihotimet on valmistettu silikonista, joten kiihottimien kanssa kannattaa aina käyttä ävesipohjaista liukuvoidetta. On tärkeää, että kiihotin puhdistetaan aina huolella käytön jälkeen, sillä huolimaton puhdistus saattaa levittää bakteereita tai aiheuttaa tulehduksia herkässä peräsuolessa.

  Eturauhaskiihottimille sopii hyvin seksileluille tarkoitetut puhdistusaineet, ja kiihottimet ovat yleensä saumattomuudensa vuoksi helppo puhdistaa. Huuhtele kiihotin runsaalla vedellä, pese se huolella puhdistusaineella, huuhtele puhdistusaine pois, ja kuivaa tuote hyvin ennen sen säilömistä. Puhdistusaineen sijaan voit käyttää myös saippuaa, mutta seksileluille tarkoitetulla puhdistusaineella varmistat lelujen pitkän iän ja hygieenisyyden.

  Miten saada orgasmi eturauhasen kautta?

  Eturauhasen lypsäminen onnistuu hieromalla ja kiihottamassa eturauhasta peräsuolen kautta. On hyvin ihmiskohtaista pitääkö eturauhasen stimuloinnista vai ei. Joillekin se voi tuntua miellyttävältä tai erittäin kiihottavalta, ja joillekin ainoastaan epämukavalta.
  Eturauhanen täytyy ensin pystyä löytämään omasta kehostaan, ja alempana olemmekin paneutuneet sen löytämiseen tarkemmin. 

  Jos osaat jo löytää eturauhasen kehostasi, aloita hieromalla rauhasta, ja huomaat että se paisuu hetken stimuloinnin jälkeen. Paisunut rauhanen on herkempi, ja voit alkaa kohdistaa siihen erilaista painetta, välillä painaen kovempaa ja välillä hellemmin. Tunnettuna keinona monet neuvovat hieromaan 8 kertaa yhteen suuntaan, ja sitten vaihtamaan suuntaa, niin että hierontaan saa hieman rytmiä. Vibraattorin käyttäminen tehostaa stimulointia, ja voit myös samalla hyväillä penistä.  Ei ole yhtä oikeaa ohjetta, vaan omaan kehoon kannattaa tutustua ajan kanssa, ja kokeilla mistä nauttii eniten.

  Miten stimuloida miehen G-pistettä turvallisesti?

  Avain nautinnolliseen anaaliseksiin ja leikkeihin on hyvä valmistautuminen. Aiemmin käsittelimme anaalihuuhdonnan tärkeyttä siisteydessä, mutta sen lisäksi myös anaaliaukon valmisteleminen hyvin tuleviin leikkeihin on tärkeää, koska silloin seksi sujuu paremmin, ja voit heittäytyä helpommin intohimojen houkutuksille.

  Ihmisten peräaukko ei ole itsestään itseänsä kosteuttava niin kuin naisen emätin, ja siksi anaalileikeissä tulee aina käyttää liukuvoidetta. Jos liukuvoiteen jättää pois, on hyvin epämiellyttävää ja hankalaa saada pienempiäkin leluja sisään, ja pahimmassa tapauksessa lelut voivat vaurioittaa ihoa tai peräsuolta.

  sinful anal liukuvoide

  Liukuvoiteita löytyy monenlaisia, ja esimerkiksi Sinfulin tarjoamien liukuvoiteiden joukosta löytyy niin nimenomaan anaaliseksiin tarkoitettua erikoisliukuvaa voidetta, kuin myös puuduttavaakin voidetta.Ennen lelun käyttöönottoa laita runsaasti liukuvoidetta anusaukon ympärille, hieman sisään sormilla, ja myös leluun. Silikonisten seksilelujen kanssa kannattaa käyttää aina vesiliukoista liukuvoidetta, ettei liukuvoide pilaa lelua. Lelun paketista kannattaa lukea minkälaista liukuvoidetta seksilelun kanssa kannattaa käyttää. Myös Kaalimato tarjoaa runsaan valikoiman erilaisia liukuvoiteita, ja valikoista on helppo valita mieleinen voide.

  Miten valmistautua anaaliseksiin?

  Ruskeat lakanat ovat monen painajainen. Vahinkoja ja sattuu ja se on elämää – sitä ei tarvitse hävetä. Kuitenkin vahinkoja voi ennaltaehkäistä tässäkin tapauksessa. Puhtaudesta huolehtiminen ennen anaaliseksiä on tärkeä toimenpide joka tekee seksistä nautinnollisempaa molemmille osapuolille, ja on huomiova ele kumppaniasi kohtaan.

  Peräsuoli puhdistetaan vedellä, ja tähän tarkoitukseen on nykyään saatavilla paljon erilaisia anaalisuihkuja. Voit tehdä puhdistuksen joko suihkussa tai vessassa käyttämättä bidee-suihkua. Kierrä suihkun pää pois, ja kierrä anaalisuihku pään tilalle. Käytä liukuvoidetta ja aseta suihku sisään, ja laita hana päälle ja valuta vettä hiljalleen sisään. Tärkeää ei ole vedenpaine, vaan se että suoli huuhtoutuu vedellä. Hyvä vaihtoehto anaalisuihkuksi on esimerkiksi edullinen WaterClean Muovinen Suihkupää Anaalipesuun, joka on helppo vaihtaa suihkupääksi.

  Jos koet että suihkupäiden kanssa venkslaaminen on liian työlästä, ei hätää. Olemassa on myös anaalipumppuja, joilla saat helposti huuhdeltua paikat puhtaaksi ilman suihkupäiden kanssa säätöä. Anaalipumppu on pienehkö pumppu jossa on kapea pää, ja näin helppo asettaa sisään.

  Sinful Anaalisuihku on tehokas ja hyödyllinen väline perähuuhteluun ennen anaalistimulointia. Huuhtelun avulla varmistat, että anaalileikit ovat hygieenisiä ja sujuvat ilman ikäviä yllätyksiä. Näin voit rentoutua paremmin ja nauttia enemmän.

  Mikä on eturauhanen?

  Monesti kuulee puhuttavan miehen G-pisteestä, ja siitä että anaalin kautta voi myös saada orgasmeja. Mikä miehen G-piste kuitenkaan oikeastaan loppujen lopuksi on, ja onko sellaista olemassa?

  Eturauhanen on miehen kehossa sijaitseva lisäsukupuolirauhanen. Se sijaitsee virtsarakon alapuolella, ja se on hyvin herkkä kosketukselle. Herkkää eturauhasta hieromalla mies voi kiihottua helposti, ja tämän vuoksi eturauhanen onkin saanut kunniakkaan nimensä miehen G-pisteenä. Koska eturauhaseen on vaikea saada kosketusta kehon ulkopuolelta, sen sijaiten suhteellisen suojaisessa paikassa, on eturauhasen stimulointi kaikkein helpointa anaalin kautta. Anaalin kautta herkkään eturauhaseen pääse hyvin käsiksi, ja sitä saa stimuloitua hyvin.

  eturauhanen

  Monet sanovat eturauhasorgasmin tuntuvan hyvin erilaiselta normaalista orgamista, ja miehen voi jopa saada kiihottumaan pelkästään eturauhasta hieromalla, ilman että penikseen edes koskaa. Anaaliin tutustuminen voi avauta uusia puoli itsestään ja päästä tutustumaan omaan seksuaalisuuteensa paremmin avartavana kokemuksena, ja parhaimpana puolena nauttia seksistä vielä laajemmin monilla eri tavoilla.

  Lyhyt ja ytimekäs opas eturauhasen löytämiseen

  Eturauhasen stimulointi ja sen aikaansaamat orgasmit kuulostavat taivaallisilta – mutta etenkin ensimmäistä kertaa kokeillessa voikin kokea pettymyksen tunteita, jos odotettu anaalilelu ei tunnukaan siltä mitä siltä odotti, tai pääse kokemaan eturauhasen stimuloinnin kautta orgasmia. Näin seksi menee enemmän säädöksi kuin hauskanpidoksi, ja oikealla tavalla käytettyinä tehokkaat seksilelut jäävät helposti kaapin nurkkaan.

  Eturauhanen sijaitsee peräaukossa noin 2,5 – 6 sentin syvyydessä. Siihen pääse siis käsiksi joko sormilla, tai parhaiten eturauhasen stimulointiin tarkoitetulla lelulla. Eturauhasen sijainteen oman sormen mitta on yleispätevä ohjenuora, mutta paikka vaihtelee kuitenkin henkilökohtaisesti. Löydät eturauhasen parhaiten, kun tunnustelet sormella peräaukon vastanpuoleista seinämää. Vetämällä polvet rintaa kohden, voi eturauhasta tuoda hieman lähemmäs anusaukkoa.

  Aluksi eturauhanen voi olla vaikea löytää. Ennen sen stimulointia se ei oikeastaan tunnu sormeenkaan selkeästi, mutta kun sitä saa stimuloitua, eturauhanen paisuu, ja sen tuntee sormeaan vasten noin saksanpähkinän kokoisena kiinteänä alueena. Paisuessaan eturauhanen on hyvin herkkä kosketukselle. Oman eturauhasen sijainnin oppii paremmin kokeilemalla ja tutustumalla omaan kehonsa. Samalla oppii tuntemaan mistää pitää ja mistä ei, ja millaisesta stimuloinnista nauttii eniten.

  miten löytää eturauhanen

  Eturauhasen hieronta ja "lypsäminen"

  Eturauhasen “lypsäminen” voi kuulostaa epäselvältä termiltä, mutta toisaalta myös hyvin kiihottavalta – englanniksi prostate milking aikuisviihdettäkin löytyy varsin paljon. Eturauhasen lypsäminen viittaa eturauhasen stimulointiin hieromalla. Eturauhasta hieromalla voi stimuloida ja kiihottaa miestä, mutta hieronnalla voi myös olla muita hyviä terveysvaikutuksia. 

  eturauhasen hieronta

  Sana lypsäminen viittaa myös siihen, että eturauhasen hierontaa jatkaessa, eturauhanen voi tuottaa ohutta, maitomaista eturauhasnestettä, joka on osa sperman koostumusta. Tämä nesteen osa spermassa on se, joka pitää siittiöt elossa.

  On myös monia miehiä, jotka tuntevat eturauhaseen koskemisen miellytävältä vasta kun ovat jo valmiiksi kiihottuneita. Myös eturauhasnesteen lypsäminen on yksilökohtaista, joillain sitä tulee ja joillain ei. Omaan kehoon kannattaa tutustua ja aloittaa pienin askelin, jotta voit hahmottaa mistä nautit kaikkein eniten.