Seksideitti – 10 parasta seksideittisivustoa

Haaveleitko kipinöivästä illasta täynnä tuhmia aktiviteetteja uuden kumppanin kanssa? Seksideittisivustot auttavat sinua löytämään samankaltaista seuraa hakevia ihmisiä, joiden mielenkiinnonkohteet ja mieltymykset niin elämässä kuin peittojen välissäkin vastaavat omiasi. Mikä on paras seksideittisovellus?

Tässä artikkelissa olemme arvostelleet korkeatasoisia seksideittisivustoja, sekä käyneet läpi vinkkejä millainen profiili sivustoille kannattaa tehdä, ja muita käytännön yksityiskohtia. Vinkkiemme avulla löydät seuraa helpommin ja tapaat samanhenkisiä ihmisiä. Lue arvostelumme tai tutustu tarkemmin miten seksideittisivustot käytännössä toimivat. Seuraava seksideittisi odottaa yhteydenottoasi!

Parhaat seksideitti -sivustot

Adult Finder X deittisivusto

Adultfinder

Adult Finder X on seksideittailusivusto, jonka kautta on helppo löytää samanhenkistä seuraa ja uusia tuttavuuksia. Etsit sitten hetken huumaa tai pitkäaikaisempaa kumppanuutta, sivustolla voi vapaasti hakea seuraa kaikenlaisista lähtökohdista. Sivustolla voi hakea mm. seksideittejä, uusia ystävyyksiä, kybersuhteita tai muuten vain uusia tuttavuuksia.

Adult Finder X tarjoaa helpon käyttöliittymän, ja sivuille on nopeata rekisteröityä. Rekisteröinnissä on vain kolme vaihetta. Ensin sinun tulee rekisteröidä sähköposti-osoitteesi, valita käyttäjänimi, ja luoda käyttäjäprofiilin. Kun olet saanut käyttäjäprofiilin valmiiksi, voit aloittaa viestittelyn heti! Käyttäjätunnuksen luominen on täysin ilmaista, ja voit pysyä anonyyminä sivustolla. Sinun ei tarvitse antaa henkilötietojasi, ja voit pitää yksityisyytesi suojattuna. 

Sivustolla on helppo selailla ihmisten profiileja ja lähettää viestejä, ja sivusto toimii sujuvasti niintietokoneella kuin mobiililaitteillakin. Mobiililaitteille löytyy oma näkymä, joka helpottaa sivuston käyttöä pienemmilläkin näytöillä. Sivustolle rekisteröityminen on ilmaista, mutta kommunikointi toisten profiilien kanssa maksaa Coineja. Niin viestien lähettäminen, kuvien lähettäminen, kuin myös sticker-kuvien lähettäminen maksaa 40 coinia per lähetys. Sinun ei kuitenkaan tarvitse huoelhtia että sivusto veisi sinut konkurssiin, sillä uusille käyttäjille on tarjolla paljon mahdollisuuksia ansaita ilmaisia coineja. 

Tavallisen viestittelyn lisäksi Adult Finder X tarjoaa myös muutamai erikoisominaisuuksia. Sivustolla on tarjolla maksullinen Spotligh/VIP -palvelu, jonka avulla seuraava  seksi deitti on helpompi löytää entistä nopeammin! Spotlight-palvelulla profiiliasi mainostetaan 24 tunnin ajan, ja näin useammat käyttäjät löytävt sinut helpommin. Tämän lisäksi sivustolla on myös hauska Speed date -ominaisuus, joka automaattisesti yhdistää ihmisiä mielenkiintojen kohteiden perusteella. Voit tindermäisesti joko hylätä tai hyväksyä deitin. Hylkäämällä deitin, sivusto ehdottaa seuraavaa seksi deitti -ehdokasta sinulle mielenkiinnonkohteidesi perusteella.

Adult Finder X

Plussat

Miinukset

Victoria Milan deittisivusto

Victoria Milan

Victoria Milan on ehkä yksi tunnetuimmista seksi deitti -sivustoista. Sivustolla voit huomaamattomasti hakea seuraa, ja sivusto on perimmiltään tarkoitettu parisuhteen ulkopuolisten suhteiden löytämiseen. Sivustolla voit etsiä samanhenkisiä ihmisiä, jotka etsivät adrenaliiniryöppyä kiinnijäämisen ajatuksesta. Victoria Milan -sivustolta löytyy niin toisia parisuhteessa olevia, sinkkuja, kuin muuten vain uteliaita ihmisiä. Victoria Milan on myös saanut tittelin paras seksideittisovellus useasti.

Victoria Milan on erittäin luotettava sivusto, ja sivusto takaa yksityisyyden ja pitää sinut anonyymina, joten vaikka olisit jo parishuteessa, sinun ei tarvitse huolehtia. Rekisteröityminen sivustolle onnistuu alle viidessä minuutissa, ja sinun tulee vain rekisterödä sähköpostiosoitteesi luodaksesi käyttäjätunnuksen. Käyttäjätunnuksen luotuasi voit täyttää profiilisi, mutta kannattaa muistaa, että salasuhteita etsiessä ei paljasta liikaa tietoja itsestään. 

Sivustolla on jo yli 6 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti, joten seuran löytäminen onhelppoa. Tosin maailmanlaajuisella sivustolla voi olla vaikea löytää ihmisiä lähettyviltä fyysisille treffeille, mutta kybersuhteita etsivälle löytyy paljon tarjontaa. Sivustolle rekisteröityminen ja muiden profiilien selaaminen on ilmaista, mutta viestien lähettäminen onnistuu ainoastaan maksullisella Premium -käyttäjätilillä. 

Victoria Milan on ehkä monipuolisin seksideittisivusto, mutta Premium-tilin hinta on myös suhteellisen korkea verrattuna muihin deittisivustoihin. Tosin Victoria Milan  tarjoaa laadukasta asiakaspalvelua sekä äärimmäisen paljon ominaisuuksia, ja on täysin sitoutunut käyttäjien yksityisiyyden suojaamiseen, joten sivuston hinnoittelu on myös ymmärrettävää laadun ylläpitämiseksi. 

Victoria Milan

Plussat

Miinukset

Next Love deittisivusto

Next Love

Next Love on ehkä hieman vähemmän tunnettu seksi deitti sivusto. Next Lovella on myös oma teemansa aivan kuten Victoria Milan on suunnattu parisuhteessa oleville, on Next Love taas tarkoitettu avioeron läpikäyneille ja yksinhuoltajille. Eroprosessi on usein vaikea ja etenkin jos edellisestä suhteesta on lapsia, voi uuden kumppanin löytäminen olla vaikeaa. Next Loven sivustolta lyödät samanhenkisiä ihmisiä, jotka ovat käyneet läpi saman tunnemyrskyn ja ymmärtävät paremmin tilanteesi. 

NextLove on perustettu vuonna 2013, ja sivusto on siitä lähtien kasvanut tasaisesti ja saanut lisää käyttäjiä. Next Love on sitoutunut pitämään sivuston korkeatasoisena, ja huolellisesti poistaa kaikki epäilyttäväksi ilmoitetut käyttäjätilit. Sivustolle rekisteröityminen on ilmaista, sekä profiilien selaaminen ja muille käyttäjille vinkkauksien lähettäminen on maksutonta. Viestittely toisten käyttäjien kanssa tai kuvien lähettäminen onnistuu ainoastaan maksullisella Premium-tilillä. 

Sivusto on selkeästi suunnattu hieman tarkoitusperäisempään seuranhakuun, mutta sivulta löytyy myös lyhyempiäkin suhteita tai hetken huumaa hakevia. Next Love tuo toimivasti yhteen samanlaisella taustalla olevia henkilöitä, ja näin helpottaa seuranhakua niin eronneille kuin yksinhuoltajillekin. Sivusto on erittäin helppokäyttöinen, joten vaikket olisi tietokonevelho, onnistuu sivujen käyttö käden käänteessä. Next Love on ehdottomasti paras seksideittisovellus hieman kypsempää kumppania hakeville.

Next Love

Plussat

Miinukset

BDSM Find My Sex deittisivusto

BDSM Find logo

Pidätkö kinkymmästä seksistä tai etsitkö itsellesi dominaa tai omistajaa BDSM Find My Sex -sivusto on erikoistunut BDSM-henkisten ihmisten seuranhakuun, ja sivustolta voi hakea seuraa omana itsenään, ilman että omia mieltymyksiä tarvitsisi salailla. BDSM Find My Sex -sivustolla voit etsiä kumppania niin sidontaleikkeihin, alistus/alistaja-leikkeihin, roolileikkeihin ja muihin fetisseihin. Tuhmempia fetissejä voi olla vaikea tuoda esille uuden kumppanin kanssa, mutta tämän sivuston avulla löydät helposti saman henkisiä ihmisiä, jotka innostuvat samoista fetisseistä.BDSM Find My Sex on ehdottomasti paras seksideittisovellus fetissikumppanien löytämiseen.

Sivusto ei tuomitse ketään, ja kaikki fetissit ovat tervetulleita, tykkäsit sitten vanilja-sidonnasta tai rajummista leikeistä. Sivuston avulla voi turvallisesti etsiä kumppania, ja käyttäjiä sivustolla on jo satoja tuhansia ympäri maailmaa. Sivustolta löytyy myös suomalaisia käyttäjiä, mutta muunmaalaisten käyttäjien osuus on sivustolla vielä suurin.

Reksiteröityminen sivuille käy helposti, ja pystyt pysymään anonyyminä viestitellessäsi muiden kanssa. Rekisteröityminen on ilmaista, ja sivusto tarjoaa kolme eri käyttäjätasoa; ilmainen, maksullinen, ja VIP-jäsenyys. Ilmaisella jäsenyydellä on mahdollista selata muiden profiileja, lähettää rajoitettumäärä viestejä, lähettää ja vastaanottaa chat-pyyntöjä, ja lisäämään ihmisiä Suosikit-listalle. Maksullisella jäsenyydellä tämän lisäksi saat rajoittamattomat viestit että chatin.VIP-jäsenyys oikeuttaa kaikkien yllämainittujen etujen lisäksi myös aitiopaikan hakutuloksissa ja osoittaa muille käyttäjille että olet hakemassa seuraa tosissasi. Myös lähettämäsi viestit on korostettu erikoisväreillä, jotta varmasti erottuisit joukosta.  Kaiken kaikkiaan sivusto on siis erittäin monipuolinen, ja tuo BDSM-yhteisöä yhteen maailmanlaajuisesti.

BDSM Find My Sex

Plussat

Miinukset

Spot Gee deittisivusto

Spot Gee on kevyt seuranhakusivusto, jonka kautta voit löytää hetken huumaa ja kipinöiviä romansseja. Sivusto on nykyaikainen ja tarjoaa käteviä ominaisuuksia, kuten hyvin ehdottelevia ja hauskoja sticker-kuvia, joita voi lähettää uusille tuttavuuksille jään murtamiseksi.

Spot Gee tekee seksideittien etsimisestä yksinkertaista ja nykyaikaista. Sivuille rekisteröityminen sujuu nopeasti, ja ainoana pienenä minuksena sivuilla on se, että viestien lähettämisestä joutuu maksamaan. Spot Geessä on käytössä kolikko-valuutta, ja viestien maksaminen maksaa kolikoita. Kolikoita voi ostaa esimerkiksi luottokortilla, ja jos haluat lähettää viestejä tai kuvia, vähennetään käytetty summa tililläsi olevista kolikoista. Hyvänä puolena tässä on se, että maksat vain siitä mitä oikeasti käytät sivustoa – sivustolla ei ole kuukausimaksuja, joten jos toisinaan sivustoa ei tule käytettyä, et maksa turhasta. 

Sivusto toimii hyvin myös mobiililaitteilla, joten viestittely kännykästä onnistuu myös hyvin. Sivusto on saatavilla myös suomenkielellä, joten iso plussa myös tästä. Spot Gee on kaiken kaikkiaan suunnattu enemmänkin seksifeiteille ja kybersekstailuun kuin syvempien parisuhteiden etsimiseen, mutta sivustolta löytyy laajasti erilaisia käyttäjiä, jokaisella oma tausta ja toiveet kohtaamille ihmisille, joten löydät varmasti kaltaistasi seuraa sivustolta.

Spot Gee

Plussat

Miinukset

Todayters

Todayters fin

Sivuston Kuvaus

Tervetuloa todayters.comiin, verkkosivustolle, joka mullistaa tapamme ajatella sosiaalisia verkostoja ja verkossa tapahtuvaa vuorovaikutusta! Todayters.comin tavoitteena on luoda ainutlaatuinen ja mukaansatempaava alusta, joka kannustaa merkitykselliseen kommunikaatioon ja aitoihin yhteyksiin. Sivustomme on suunniteltu intuitiiviseksi ja helppokäyttöiseksi, jotta voit helposti navigoida ja löytää etsimäsi. Olitpa sitten etsimässä uusia ystävyyssuhteita, ammatillisia kontakteja tai ehkä jotain enemmän, todayters.com on sinua varten.

Jäsenyyden Hinta

Parasta todayters.comissa on, että liittyminen on täysin ilmaista! Uskomme, että pääsy sosiaalisiin verkostoihin tulisi olla kaikkien saatavilla, ja siksi tarjoamme perusjäsenyyden ilman kustannuksia. Niille, jotka haluavat vielä rikkaamman kokemuksen, tarjoamme myös premium-jäsenyyden kohtuulliseen hintaan. Tämä antaa pääsyn eksklusiivisiin ominaisuuksiin ja sisältöön, jotka rikastuttavat online-kokemustasi entisestään.

Loppuajatukset

Älä jää paitsi tästä uskomattomasta mahdollisuudesta liittyä todayters.comiin! Liity kasvavaan yhteisöömme ja löydä uusi maailma mahdollisuuksia. Olitpa etsimässä inspiraatiota, ystävyyttä, verkostoitumista tai haluat vain tutkia, todayters.com tarjoaa jotakin jokaiselle. Rekisteröidy tänään ja aloita matkasi kanssamme. Odotamme innolla toivottaa sinut tervetulleeksi todayters-perheeseen!

Miten seksideittailu toimii?

Seksideitti

Seksi deittailu kuulostaa jännittävältä, tuhmalta ja kiihottavalta – mutta miten se itseasiassa käytännössä toimii? Miten seksideittailun voi aloittaa, jos siitä ei ole aiempaa kokemusta? Seksideittailuun on helppo päästä mukaan, ja käytännössä se toimii aivan samalla tapaa kuin muukin seuranhaku internetissä – mutta molemmilla seuraa hakevilla osapuolilla on tarkoituksena hakea seksikumppania, ja seurusteluaikaa ennen sänkyyn menoa ei välttämättä tarvita. Seksideittailussa voi tulla vastaan eri päämääriä tavoittelevia ihmisiä, joten omat halut ja tarkoitusperä kannattaa tehdä esim. profiilissa selväksi.

Seksi deittailu on helppo aloittaa netissä aivan kuin tavallisenkin treffiseuran hakemisen. Luo profiili valitsemallesi sivustolle, ja selaile muiden käyttäjien profiileja. Kun löydät kiinnostavan henkilön, palvelusta riippuen voi esim. vinkata heille tai lähettää henkilölle viestin. Jos henkilö on myös kiinnostunut sinusta, voitte aloittaa keskustelun. Jos kemiat kohtaavat, voit ehdottaa seksideittejä ja sopia tapaamisesta. Jos tapaatte kasvotusten oikeassa maailmassa, muistathan olla varovainen ja esimerkiksi ilmoittaa ystävällesi meneväsi treffeille, jotta he tietävät missä olet, jos jostain syystä jokin menisi vikaan.

Seksitreffien ei tarvitse olla muottiin muokattuja, vaan treffeistä voi nauttia usealla tapaa:

Miten luoda paras mahdollinen profiili?

Profile

Deittisivuston profiilisi antaa ensivaikutelman sinusta muille käyttäjille, ja profiilisi perusteella muut käyttäjät päättävät haluavatko he ottaa yhteyttä sinuun. Tämän vuoksi kiinnostavan ja aidon profiilin luominen on tärkeää. Itsestään kirjoittaminen avoimesti voi kuitenkin tuntua hankalalta, ja siksi olemme koonneet alle vinkkejä miten luot huomiota herättävän ja kiinnostavan profiilin.

Onko käyttäjätunnuksen luominen ilmaista?

Seksideittisivustot ja niiden käytön hinta riippuu hyvin pitkälle käytettävästä sivustosta, mutta lähes kaikilla sivustoilla on suht samankaltainen hintarakenne. Lähes kaikille sivustoille rekisteröityminen on ilmaista, sekä profiiliin luominen on myös maksutonta. Useimmilla sivuilla myös muiden profiilien selaaminen on ilmaista. Sivustoilla, joilla voi lähettää vinkkauksia eli tykkäyksen kaltaisia huomautuksia, useimmiten vinkkauksetkin ovat maksuttomia. Viestien lähettäminen useimmilla sivustoilla on maksullista, ja monella sivulla on käytössä maksa-mitä-käytät maksurakenne, eli maksat vain lähettämistäsi viesteistä.

Monet seksideittisivustot käyttävät omaa valuuttaansa eli kolikoita, joita voi ostaa oikealla rahalla esimerkiksi luottokortilla. Kun olet ostanut tietyn määrän kolikoita, voi kolikoita käyttää viestien ja kuvien lähettämiseen. Tarkat hinnat voi tarkistaa deittipalvelun omilta sivulta, tosin toisilla sivuila hinnasto näkyy ainoastaan rekisteröitymisen jälkeen.

Tästä poikkeuksena ovat kuukausimaksulliset sivustot, jotka veloittavat tasasumman käytöstä joka kuukausi, ja voit lähettää joko raijoittamattoman tai käyttäjätason salliman määrän viestejä kuukaudessa. Kannattaa siis valita niin tarkoitusperältään kuin maksutavaltaan sinulle parhain sopiva sivusto.

Tiivistettynä käyttäjätunnuksen luominen ja profiilin kirjoittaminen sekä toisten profiilien selaaminen on ilmaista lähes kaikilla sivustoilla, mutta kommunikointi muiden käyttäjien kanssa on maksullista.

Seksideitti

Kenelle seksideittailu sopii?

Seksideitti

Seksi deittailu sopii kenelle tahansa – kunhan olet liikenteessä avoimella mielellä ja valmis tutustumaan uusiin ihmisiin. Seksideittailuun ei voi olla liian vanha tai kokematon, eikä esimerkiksi ulkonäköpaineista kannata välittää vaan jos seksideittailu Suomessa kiinnostaa, kannattaa rohkeasti lähteä kokeilemaan. 

Kuvankauniista tai komeasta ulkonäöstä voitietenkin olla etua profiilikuvia ottaessa, mutta seksideittejä etsivät ihmiset ovat itseasiassa hyvin normaaleja, ja deittiä etsiessä otetaan huomioon ulkonäön lisäksi kohtaavat kemiat ja mielihalut, sillä koko seksideitin pointtina on kuitenkin löytää nautinnollista seksiä ja uusiä kipinöiviä kokemuksia.

Kielitaito saattaa mietityttää myös montaa, mutta ei hätää vaikkei englanti luistaisikaan. Monet deittisivustot on käännetty suomenkielelle, joten sivujen käyttäminen onnistuu omalla äidinkielellä ja seksideittailu Suomessa on mahdollista. Suomalaisia löytyy sivustoilta jonkin verran, joskin kansainvälisten käyttäjien määrä on kuitekin valtaosa käyttäjistä. Englanninkielitaitoisten etuna tietenkin on, että esimerkiksi seksi chatti deittailu on helpompaa ja kyberseksikumppania voi etsiä ympäri maailmaa! Tosin jos etsit seksideittiä ja haluat tavata kasvotusten, on alue jo muutenkin rajattava Suomeen, joten kielitaidolla ei niinkään tässä tapauksessa ole merkitystä. Seksideittailu Suomessa on myös saamassa yhä suurempaa suosiota, ja sivustojen kotimaiset käyttäjätilit ovat kasvussa.

Jos ajatus uuden ihmisen kanssa sänkyyn hyppäämisestä innostaa enemmän kuin epäilyttää, on seksideittailu Suomessa kuin tehty sinulle. Toiset haluavat ehkä tutustua uuteen partneriin pidemmällä aikavälillä ennen seksiin siirtymistä, mutta nykyään yhä useammat etsivät puhdasta molemminpuoleista nautintoa kahden aikuisen välillä – suhteista ja seurustelusta sen kummemmin piittaammatta.  

Seksi deittailu sopii hyvin myös esimerkiksi kumppanin  etsimiseen tiettyihin fetisseihin, sillä omat kiinnostuksen kohteet voi ilmoittaa heti, ja samanhenkisiä ihmisiä on helppo löytää. Seksi deittailu sopii siis hyvin esimerkiksi BDSM-henkisiin leikkeihin ja vaikka uuden dominan löytämiseen. Jos olet jo suhteessa ja olette kiinnostunut esimerkiksi parinvaihdoista, seksideitti on oiva tapa tavata uusi pariskunta intiimissä merkeissä mutta pitämällä huolta yksityisyydestä.

Seksideittisovellukset

Seksideittisovellus

Viime vuosina deittisovellukset kuten Tinder,  Ashley Madison, Bumble ja OkCupid ovat nousseet suureen suosioon. Sivustot ovat kuitenkin suunnattu tavallisille treffeille ja seurustelukumppanin löytämiseen. Vaikka seksi chatti deittailu tai seksideitin etsiminen ei ehkä ole aivan yhtä yleistä kuin tavallisen deitin, ovat seksideittisivustot pysyneet hyvin trendien aallonharjalla ja nettisivujen lisäksi myös luoneet sovelluksia, joita voi käyttää älypuhelimella.

Seksideittisovellus on helppo ladata puhelimeen, ja sovelluksen avulla voi käyttää täysin samoja ominaisuuksia kuin tietokoneellakin. Jos jotain, profiilien selaaminen on jopa helpompaa kuin tietokoneen selaimessa!

 Monella seksideittisivustolla on myös käytössä speed dating -ominaisuus, joka toimii hieman samalla tavalla kuin Tinder. Speed dating näyttää sinulle profiilin kerrallaan, ja voit joko tykätä tai ohittaa käyttäjän. jos ohitat käyttäjän, sinulle näytetään seuraaavan käyttäjän profiili. Kun kaksi käyttäjää tykkäävät toisistaan, avautuu chättitoiminto heille. Tämän ominaisuuden käyttäminen on äärimmäisen helppoa älypuhelimella, joten sitä kananttaa ehdottomasti kokeilla!

Toisilla sivustoilla ei välttämättä ole älypuhelinsovellusta, joten ennen sivuston valintaa kannattaa harkia haluatko käyttää seksideittisivua tietokoneella, älypuhelimella, vai molemmilla, ja valita sopiva sivusto sen perusteella. Mikään ei myöskään estä sinua kokeilemasta useampaan sivustoa! Jokainen seksideittisovellus on hieman erilaisia toiminnoiltaan, joten usean sivuston käyttäminen voi olla hyvä ratkaisu, jotta hahmotat mikä seksideittisovellus sopii parhaiten juuri sinulle. Näin näet myös,millainen käyttäjäkunta missäkin sovelluksessa on, ja huomaat parhaiten, miltä sivustolta löydät eniten samanhenkisiä ihmisiä. 

Mistä tiedän onko potentiaalinen deittini kiinnostunut minusta?

Aivan kuten tavallisessakin deittailuissa, voi toisen osapuolen kiinnostuksen tai sen puutteen tulkitseminen olla vaikeaa. Kukaan ei halua olla tyrkky – mutta entä jos uusi tuttavuus onkin vain ujo? Toisinaan ihmisiä voi olla vaikea tulkita, ja etenkin internetissä kun kommunikointi tapahtuu ainaostaan tekstin pohjalta, voi väärinkäsityksiä syntyä helposti. Koska elekielen tulkinta puuttuu kokonaan, on kirjoitetulla tekstillä ja sen selkeydellä suuri merkitys. 

Toisen osapuolen viestejä voi kuitenkin silti olla vaikeata tulkita. Alla olemme koonneet muutamia merkkejä siitä, että henkilö on kiinnostunut sinusta:

Pariskunta sängyssä

5 tapaa miten aloittaa seksichätti

Seksichätin aloittaminen voi tuntua hankalalta, ja miten oikean tunnelman saisi luotua voi mietityttää montaa. Kun keskustelu pääsee vauhtiin, on helppo hypätä hurmaan mukaan ja tuhmien puhuminen luistaa varmasti, mutta jään rikkominen ennen sitä on helposti se isoin kynnys monelle.

Alla olemme koonneet 5 varmaa tapaa joita voit hyödyntää monelaisissa tilanteissa erilaisten partnereiden kanssa. Vinkkiemme avulla voit aloittaa seksichätin sujuvasti, ilman että avausrepliikkejä tarvitsee tuskastella.

Seksichätti