Seksiksilelujen tarvetta ja olet sattumoisin Hyvinkäällä? Hyvinkäällä ei kuitenkaan tällä hetkellä valitettavasti löydy muita seksikauppoja, kuin Hot Lips. Kyseisestä seksikaupasta saat joka tapauksessa niin hyvin mahtavia leluja kuin hauskoja lahjojakin. Leluja ja tarvikkeita on laidasta laitaan tarjolla aina seksiasuista välineisiin. Niin helliin hetkiin kuin rajuimpiinkin.

Jos mielessäsi on kuitenkin joku tietty lelu, niin yleensä helpointa on ostaa se suoraan verkkokaupasta, eikä kierrellä eri liikkeitä. Verkkokaupoista pääset usein haku toiminnolla hakemaan suosikkiasi. Seksikauppa Hyvinkää voi silti olla visiitin arvoinen.

Leluja ja tarvikkeita löytyy liikkeistä kuintenkin hyvin paljon ja jokaiseen makuun. Niihin tutustuminen kannattaa, sillä voit löytää uusia suosikkeja. Kivijalkamyymälöiden hyviin puoliin kuuluu, että leluihin tutustuminen on helpompaa. Leluja on helpompi verrata vierekkäin ja katsella mikä olisi se omaan makuun kaikkein paras lelu.

Toisaalta verkkokaupat tuovat myös paljon iloa, sillä verkkokaupoista on helppo tehdä myös erikoisempia löytöjä. Usein myös verkkokaupan valikoima voi olla suurempi.

Suosittelemme seuraavia 2 suurinta verkkoseksikauppaa Suomessa:


Hot Lips – Seksikauppa Hyvinkää

Osoite

Siltakatu 8-10

05900 Hyvinkää

Aukioloajat

Maanantai12:00 – 18:00
Tiistai10:00 – 18:00
Keskiviikko10:00 – 18:00
Torstai10:00 – 18:00
Perjantai10:00 – 17:00
LauantaiSuljettu
SunnuntaiSuljettu

Puh:

+35819450355

Arvostelujen yhteenveto

Hot Lips – Seksikauppa Hyvinkää

Hyvinkäällä sijaiseva Hot Lips kuuluu samaan ketjuun Hot Lips Lahden, Hot Lips Itäkeskus – Helsinki, Hot Lips Hämeenlinna, Hot Lips Tikkuri – Vantaa ja Hot Lips Myyrmäki – Vantaa kanssa. Ketju onkin hyvin suuri, vaikka sen liikkeitä ei tällä hetkellä vielä ainakaan muissa kaupungeissa ole.

Hot Lips Hyvinkää tarjoaa hyvän valikoiman tuotteita niin naisille kuin miehillekin. Naisille löytyy muun muassa Magic Wand tuotteita, sekä erilaisia dildoja ja vibraattoreita. Miehille erektiovoidetta sekä monia erilaisia leluja ja tarvikkeita aina suihinottokoneeseen asti. Valikoima on kattava myös netissä, joten verkkokauppa tilaukset ovat mahdollisia.


Seksikauppa Hyvinkää

Hyvinkää on hieman erillään muista kaupungeista, mutta ajomatkan päässä muun muassa Helsingistä ja Hämeenlinnasta, joista molemmista löydät varmasti myös erilaisia leluja, jos Hyvinkään valikoima ei jostain syystä mieleesi ole.

Hyvinkään myymälässä on paljon tuotteita, vaikka tilat ovat hieman pienehköt. Heille, joille leluja ei kuitenkaan löydy kivijalkakaupasta, on mahdollisuus tilata verkkokaupasta. Hot Lipsin verkkokaupan lisäksi palvelee myös Kaalimato sekä Sinful. Verkkokauppa onkin mainio paikka löytää erikoisempia leluja kuten panokone tai vaikkapa seksikeinu.

Kuvia erilaisista seksikaupoista

Usein kysytyt kysymykset

Seksikauppa Hyvinkää- Mistä löytyy?

Seksikauppa Hyvinkää – vaihtoehtoja ei ole kuin yksi. Hot Lips palvelee Siltakatu 8-10 maanantaista perjantaihin.

Mitä eroottisia kauppoja Hyvinkäällä on?

Vain tämä yksi, eli Hot Lips Hyvinkää. Seksikauppa Hyvinkää ei ole siis laaja käsite, mutta myös verkkokaupat toimittavat Hyvinkäälle.

Mikä on paras BDSM seksikauppa Hyvinkäällä?

Hyvinkäällä ei ole kuin yksi seksikauppa, jonka BDSM tarvikkeisiin on tyytyminen, jos verkkokauppa ostoksilla käynti ei ole se mieleinen asia.

Kuinka kauan seksikauppa Hyvinkää on auki?

Arkisin Hot Lips on avoinna maksimissaan klo 18 saakka. Mutta perjantaisin liike sulkee jo klo 17.

Mikä on suurin seksikauppa Hyvinkäällä?

Luonnollisesti se ainoa seksikauppa Hyvinkäällä, eli Hot Lips.

Muissakin Suomen kaupungeissa on seksikauppoja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *