Suupallo - Parhaat testissä

Suupallo on nimensä mukaan pallo tai kapula, joka laitetaan suuhun estämään puhe ja ääntely.

Suupallot ovat suosittuja S/M -alistusleikeissä ja BDSM-leikeissä, mutta suupallot supovat myös piristämään tavallisempaakin seksielämää.

ETKÖ TULLUT VIELÄ PÄÄTÖKSEEN?

FAQ

Suupallon kanssa pystyy hengittämään, vaikkei siinä olisi hengitysreikiä. Toki suun kautta hengittäminen on vaikeaa, mutta nenän kautta hengittäminen onnistuu hyvin. Suupallo, jossa on hengitysreiät, tekee hengittämisen hieman helpommaksi, ja sopii pitempään käyttöön paremmin.

Jokaisen suu on eri kokoinen, joten kannattaa ensin aloittaa pienemmällä pallolla, ja siirtyä koossa ylöspäin jos siltä tuntuu. Liian iso pallo voi kipeyttää leuat, eikä ole mukavan tuntuinen. Hyvä vaihtoehto on ostaa aluksi setti, jossa tulee eri kokoisia palloja mukana.

Tämä on täysin mielipidekysymys – suupallo täyttää suun paremmin ja sen kanssa on mahdotonta puhua. Suukapula ei venytä leukoja niin paljoa, sen kanssa pystyy puhumaan jotenkuten, ja sitä voi purra paremmin. Kannattaa siis valita suupallo mieltymyksen ja käyttötarkoituksen mukaan.

Nahkaiset suupallot on valmistettu kestävästä materiaalista, ja ne on tarkoitettu käyttöön, jossa suun lähellä oleva materiaali tai suun sisään tuleva materiaali tulee kastumaan. Oikealla huollolla nahkaiset suupallot kestävät pitkään käytössä.

Tämä riippuu aivan omista mieltymyksistä, tykkääkö nahasta vai silikonista enemmän. Useimmiten silikoniset suupallot ovat halvempia kuin aidosta nahasta valmistetut, mutta nahka tuo luksuksen tunnetta suupalloihin. Jos etsit suupalloa rajuihin leikkeihin, kannattaa valita nahkaisella remmillä varustettu suupallo, sillä nahka on tukevampaa ja kestävämpää kuin silikoni.

Olivia Jarvinen
Olivia Jarvinen

Etenkin ensimmäistä suupalloa voi olla vaikea valita. Tälle sivulle on koottu kasa testattuja suupalloja, joista on helppo hahmottaa millaista suupalloa etsii ja mikä voisi olla juuri sopiva itselleen ja kumppanille. Jos etsist jotain extremeä, katso myös erikoisemmat suupallot sivun alaosassa!

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Quickie Silikoninen Suupallo

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Quickie Silikoninen Suupallo on nimenomaan tehty helpoksi ja nopeaksi käyttää, ja se säästää aikaa turhalta säätämiseltä remmien ja suukapuloiden kiinnitysneppien kanssa.

  Quickie Silikoninen Suupallo on kokonaan silikonista valmistettu, ja sen remmi on yhtenäinen pallon kanssa, ilman avaus- tai kiinnityskohtaa. Silikoniremmi joustaa sen verran, että se on helppo venyttää ja asettaa päälle.  Joustavuutensa ansiosta remmi sopii hyvin myös pitkäaikaisempaan käyttöön, ja istuu mukavasti päällä. Quickie Silikoninen Suupallon halkaisija on noin 3,5 cm, ja se on saatavilla niin mustana kuin upeassa kirkkaanpunaisessa värissä.

  • Materiaali: Silikoni
  • Ympärysmitta: 48 cm (joustaa)
  • Pallon halkaisija: 3,5 cm
  • Kieli: Englanti
  • Väri: Musta, punainen

  Quickie Silikoninen Suupallo on paras valinta edulliseksi suupalloksi, jos etsit samalla laatua. Muutamia melkein samanhintaisia palloja saattaa olla tarjolla, mutta tämän hintaluokan suukapulat joissa on nahkaiset tai tekonahkaiset remmit, saattavat olla laadultaan heikompia, kuin Quickie Silikoninen Suupallo. Quickie Silikoninen Suupallo on hintaansa nähden erittäin laadukas ja kestävä.

  Quickie Silikoninen Suupallo on kätevä laittaa päälle, ja sopii tuhmemmallekin subille, jolle on esimerkiksi vaikeampi pukea suupallo päälle…Quickie Silikoninen Suupallon saa vedettyä päälle sujuvasti, ja se istuu tiukasti, eikä se lähde paikoltaan edes rimpuillessa.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Quickie Silikoninen Suupallo yllätti odotukset. Suukapula on valmistettu miellyttävän tuntuisesta silikonista joka on joustava iholla, ja istuu hyvin päälle. Quickie Silikoninen Suupallo istuu napakasti eikä jätä liiemmin poisliukumisen varaa. Värivaihdot ovat kauniit, ja punainen pallo on oikeasti hyvin kirkkaan värinen.

  Päälle laitettaessa kannattaa olla varovainen ettei silikoniremmi napsahda ihoa vasten, ja ettei siihen sotkeudu hiuksia. Muuten Quickie Silikoninen Suupallo on erittäin helppo ja nopea käyttää, aivan nimensä mukaisesti.

  Quickie Silikoninen Suupallo arvosteluni

  3.5/5

  Master Series Silencer Pumpattava Silikoninen Suukapula

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Master Series Silencer Pumpattava Silikoninen Suukapula on dominan paras kaveri, ja sopii täydellisesti rajumpiin BDSM- ja alistusleikkeihin, jossa valta otetaan kokonaan pois alistettavalta. Pumpattava suukapula on nimensä mukaan pumpattava, niin että että alistetun saa vaiennettua kunnolla.

  Suukapulan osa muistuttaa hieman penistä, ja suukapulan remmissä on solki, jolla se kiinnitetään niskan taakse. Remmin saa myös lukittua niin, ettei sitä saa ennenaikaisesti pois.  Itse pumpattava dildon muotoinen osa on valmistettu silikonista, ja siinä on pieni venttiili, jonka avulla sen ilmanpainetta on helppo säätää.

  • Materiaali: Silikoni, nahka, metalli
  • Dildo, pituus: 5,8 cm
  • Dildo, halkaisija: 3,8 cm
  • Nahkaremmi, ympärysmitta: 40-53 cm

  Tämä pumpattava suukapula sopii täydellisesti rajumpiin leikkeihin, ja domille joka haluaa täydellisestä vaientaa subinsa, sillä Master Series Silencer Pumpattava Silikoninen Suukapula ei anna armoa.

  Master Series Silencer Pumpattava Silikoninen Suukapula hiljentää hyvin, ja remmin lukitus tekee tästä vielä astetta kontrolloivamman lelun. Pumpattava suukapula sopii ihanasti todella alistaviin leikkeihin, mutta voi olla hieman liikaa ensikertalaiselle.

  Yhteenveto

  Master Series Silencer Pumpattava Silikoninen Suukapula on aivan uskomattoman kiihottava, hallitseva ja kontrolloiva suukapula. Tämä pumpattava suukapula paisuu 3,8 sentin halkaisijaan, ja sen lisäksi siinä oleva nahkaläppä hiljentää alistettua entisestään.

  Pumpattava suukapula tuntuu erittäin alistavalta käyttää, etenkin kun sen lukituksen laittaa päälle, ja sitä ei saa itse otettua pois. Suukapulan kanssa joutuu antamaan kaiken vallan domin käsiin, ja itselle ei jää sanavaltaa enää mihinkään. Tämä erikoinen, pumpattava suukapula tuo uskottoman kinkyjä hetkiä varmasti jokaisen BDSM-harrastajan makuuhuoneeseen tai leikkihuoneeseen!

  Master Series Silencer Pumpattava Silikoninen Suukapula arvosteluni

  4/5

  Strict Leather Penis Gag

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Strict Leather Penis Gag – penis suupallo on äärimmäisen alistava suupallo, joka tuo astetta kinkymmän tunnelman alistussessioihin.  Strict Leather Penis Gag  on astetta rajumpi suupallo, jonka pallo on muotoiltu peniksen muotoiseksi, ja se täyttää käyttäjän suun kokonaan.

  Strict Leather Penis Gag – penis suupallo on valmistettu laadukkaasta nahasta, joka kestää käyttöä. Koko penis suupallo on ylellisen oloinen, sekä hyvin pehmeä.  Strict Leather Penis Gagin remmin pituuden saa säädettyä väliltä 45 – 62 cm.

  • Materiaali: Nahka, silikoni ja metalli
  • Ympärysmitta: 45-62 cm
  • Pehmustettu osa: 20 cm pitkä
  • Dildon pituus: 7 cm pitkä, halkaisijaltaan 4,5 cm
  • Väri: Musta

   Strict Leather Penis Gag – penis suupallo on täydellinen totaaliseen alistamiseen ja nöyryyttämiseen.  Suupallossa on myös vivahde luksusta sen muotoilun ja materiaalin kanssa, joten se sopii hyvin ylellisempiinkin sessioihin. 

  Jos haluat panostaa suukapulan laatuun ja sen tunteeseen päällä,  Strict Leather Penis Gag  on täydellinen, uniikki vaihtoehto. Subisi ilahtuu satavarmasti, kun pakotat peniksenmuotoisen suukapulan hänen suuhunsa..

  Asiakkaiden arvostelut

  Yhteenveto

  Strict Leather Penis Gag – penis suupallo on uniikki ja ylellinen suukapula. Tämä suupallo saa hiljaiseksi- se tuntuu älyttömän kiihottavalta, sillä ajatus pakotetusta peniksestä suussa nöyryyttää ja alistaa, ja tunne siitä että dildo tukkii koko suun on käsittämättömän kiihottava.

  Strict Leather Penis Gag on hieman arvokkaampi suukapula, mutta hintaa tuo lisää se, että se on valmistettu aidosta nahasta. Nahka säilyy todella pitkään ja on kestävää, joten tämä  Strict Leather Penis Gag ei myöskään kulu vaikka tulisikin kovempaan käyttöön. Ehdoton hankinta nöyryytysleikkeihin!

  Strict Leather Penis Gag arvosteluni

  4.5/5

  ZADO Nahkaiset Päävaljaat Suupallolla

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  ZADO Nahkaiset Päävaljaat Suupallolla ei ole pelkkä mikä tahansa suupallo, vaan koko päähän puettava nahkainen päävaljas, jossa tulee mukana kuminen suupallo. Valjaat ovat tyylikkäät päällä ja ne on valmistettu nahasta. ZADO Nahkaiset Päävaljaat Suupallolla asettuu käyttäjän kasvojen ympärille, niin että remmit menevät leuan alle ja pään taakse. Remmit kiinnittyvät toisiinsa o-renkailla kasvojen päällä, ja kaikki valjaiden soljet ovat säädettäviä, joten ne istuvan eri kokoisille päille hyvin.

  • Materiaali: Nahka, metalli ja polyvinyyliklorid
  • Suupallon halkaisija: 4 cm
  • Säädettävä: Kyllä
  • Pään ympärysmitta: 56-65 cm
  • Mitta suupallosta pään taakse: 22-34 cm
  • Mitta suupallosta nenäremmiin: 11,5 cm

  ZADO Nahkaiset Päävaljaat Suupallolla ovat täydellinen vaihtoehto pukufetisseihin, rajuihin leikkeihin, BDSM-videoille ja kuvauksiin…. Näille upeille valjaille löytyy monta käyttötarkoitusta. Jos tykkäätte todella tuhmista leikeistä, toisen alistaminen eläimen tasolle saa uutta visuaalista tuntumaa näillä päävaljailla.

  ZADO Nahkaiset Päävaljaat Suupallolla ovat suhteellisen rajut, joten ne ehkä eivät sovellu ihan vasta BDSM:n tutustujille. Jos sinä ja kumppanisi pidätte kuitenkin rajummasta menosta ja nahka on fetissinne, on ZADO Nahkaiset Päävaljaat Suupallolla kuin tehty teille.

  Asiakkaiden arvostelut

  Yhteenveto

  ZADO Nahkaiset Päävaljaat Suupallolla saattaa näyttää hurjalta, ja sitä ne ovatkin. Nahka on hyvän tuntuista ja valjaat ovat yllättävän mukavat päällä, ja istuvat hyvin remmien säätöominaisuuksien avulla.

  Päävaljaiden suupallo istuu hyvin suuhun, ja koska koko pää on remmien peitossa, on tämän päävaljaan käyttö erittäin alistavan tuntuista. Pallo tuntui erittäin isolta suuhun, joten aivan pienikokoiselle suulle se ei ehkä sovi. ZADO Nahkaiset Päävaljaat Suupallolla sopii tosin täydellisesti todella kontrolloivalle subille, ja se sopii myös täydelliseksi rekvisiitaksi vaikka BDSM -videoille.

  ZADO Nahkaiset Päävaljaat Suupallolla arvosteluni

  4/5

  Mister B Bondage Gag Ball

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Mr. B Bondage Gag Ball on nimensä mukaan tehty bondage -leikkeihin, ja sen saa kiinnitettyä helposti sen remmissä olevalla soljella. Nahkaisessa remmissä on myös säätövaraa, joten suukapula sopii eri kokoisiin päihin hyvin.

  Mr. B Bondage Gag Ballin ulkomuotoon on myös panostettu, ja suukapula on tyylikkäästi koristeltu niiteillä, tuomaan sille vielä vähän kovempaa särmää. Visuaalisen toteutuksen lisäksi pallon materiaaleihin on panostettu, ja suupallo on miellyttävä käyttää. Mr. B Bondage Gag Ballin suupallo on halkaisijaltaan 4,2 senttiä.

  • Materiaali: Metalli, nahka ja kumi
  • Halkaisija: 4,2 cm
  • Käyttöohje: Englanti
  • Väri: Musta, hopeiset niitit

  Mr. B Bondage Gag Ball on laadukas suupallo, joka kestää käytössä; kaikki tässä suupallossa on jykevää. Pallo on suhteellisen iso, suupallon remmi on paksua ja leveää nahkaa, ja siinä on vielä koristeniittejä vahvisteena. 

   

  Mr. B Bondage Gag Ball on hyvä valinta, kun etsitte laadukasta suupalloa, ja tämä suukapula käy hyvin niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin. Suupallo on myös helppo puhdistaa, ja se kestää pitkään käytössä laadukkaiden materiaaliensa puolesta.

  Asiakkaiden arvostelut

  Yhteenveto

  Mr. B Bondage Gag Ball on hyvin tyypillinen suupallo, mutta kaikessa klassisuudessaan myös aivan ihana. Suupallossa on särmää sen muotoillussa, ja vankka suupallo on erittäin tukevan ja sitovan tuntuinen päällä. 

  Suupallon pallo-osa on suhteellisen hyvän kokoinen suuhun, ja se ei tunnu ahdistavan isolta. Hengitysreikiä pallossa ei ole, joka tuo lisää vangittuna olemisen tunnetta, ja Mr. B Bondage Gag Ball onkin täydellinen alistusleikkeihin, ja kumppanin hiljentämiseen. 

  Mister B Bondage Gag Ball arvosteluni

  4/5

  Rimba - Mouth gag with Dog Bone

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Rimba – Mouth gag with Dog Bone on suukapula, jonka suupallo -osuus on muotoiltu koiran luun muotoiseksi – tämä on siis täydellinen suukapula alistus- ja miksei roolileikkeihinkin! Rimba Mouth gag with Dog Bone -suukapula on valmistettu mukavan pehmeästä ja silkkisen tuntuisesta silikonista, ja suukapulan luu osa kestää puremista. Suukapulan saa kiinitettyä niskan taakse niskaremmillä, jossa on metallirenkaat ja soljet. 

  • Materiaali: 100% Silikoni, metalli (renkaat ja solki)
  • Tuotteen koko pituus: 65 cm
  • Tuotteen halkaisija: min. n. 12 cm, max. n. 19 cm
  • Suukapulan pituus: n. 13,5 cm
  • Suukapulan halkaisija: 2,4 cm
  • Väri: Musta
  •  

  Rimba Mouth gag with Dog Bone -suukapula sopii täydellisesti alistukseen, BDSM-leikkeihin ja roolileikkeihin. Koiran luun muotoinen suukapula saa hyvin mielikuvituksen liikkeelle, ja tämän lelun kanssa voit luoda kumppanisi kanssa villeimmät alistusfantasiasi toteen. Rimba Mouth gag with Dog Bone -suukapula on helppo kiinnittää ja käyttää, ja kestää kovemmassakin menossa. Suukapula sopii kaikille, jotka etsivät uniikkia suukapulaa, tai jos perinteinen pyöreä pallomalli tuntuu liian isolta suuhun.

  Asiakkaiden arvostelut

  Yhteenveto

  Rimba Mouth gag with Dog Bone -suukapula on kinky vaihtoehto perinteisille pallonmuotoisille suukapuloille. Tämä suukapula sopii hyvin alistukseen ja erilaisiin rooleleikkeihin, ja suukapulaan käy hyvin yhdistettäväksi vaikka hännällinen anustappi..

  Rimba Mouth gag with Dog Bone -suukapula on valmistettu kestävästä silikonista ja on pehmeä suussa. Se kestää myös hyvin puremista, ja niskaremmissä oli huomattavasti säätövaraa, joten suukapula sopii hyvin eri kokoisille päille.

  Rimba - Mouth gag with Dog Bone arvosteluni

  3.6/5

  Spartacus Bit Gag Silikoninen Suukapula

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Spartacus Bit Gag Silikoninen Suukapula on silikoninen suukapula, joka on muotoiltu hieman hevosten suitsien kuolain -osan muotoiseksi. Jos jokin niin tämä muoto saa mielikuvituksen laukkaamaan…. Yhdistä vaikka suitsiin tai käytä sellaisenaan!

  Spartacus Bit Gag Silikonisen Suukapulan silikoni on laadukasta lääketieteellistä silikonia, ja myös suukapulan osuus on muotoiltu hyvin istuvaksi suuhun. Spartacus Bit Gag suukapulassa on nahkaremmi, jonka avulla suukapulan ympärysmitta on helppo säätää sopivan kokoiseksi.

  • Materiaali: Metallli, nahka ja silikoni
  • Suukappaleen pituus: 12,5 cm
  • Käyttöohje: Englanti
  • Väri: Musta

  Spartacus Bit Gag Silikoninen Suukapula sopii hyvin, jos tavalliset pallon -muotoiset suupallot tuntuvat hankalilta suussa, tai väsyttävät leukoja. Spartacus Bit Gag Silikoninen Suukapula on kapea suukapula, joka ei väsytä leukoja.

  Tämän lisäksi Spartacus Bit Gag Silikoninen Suukapula sopii myös hyvin erilaisiin roolileikkeihin – suukapulan ollessa hevosten suitsien kuolain -osan muotoinen, voi suukapulaan hankkia vaikka erilliset suitset ja antaa mielikuvituksen laukata alistusleikeissä…

  Asiakkaiden arvostelut

  Yhteenveto

  Spartacus Bit Gag Silikoninen Suukapula on hyvä vaihtoehto tavallisille suupalloille, jos pyöreänmuotoisten suukapuloiden kanssa tuntuu että leuat väsyvät tai kielellä ei ole tarpeeksi tilaa. Tämä suukapula jättää paremmin tilaa suuhun, mutta hoitaa silti tehtävänsä hyvin. Niskaremmistä löytyy myös paljon säätötilaa. Jos remmi on liian kireällä, metalliset kuolainrenkaat saattavat painaa hieman poskia, mutta Spartacus Bit Gag Silikoninen Suukapula oli silti kokonaisuudessaan mukava käyttää. Renkaat ja suitsumaisuus tekee tästä suukapulasta ekstra kinkyn käytössä!

  Spartacus Bit Gag Silikoninen Suukapula arvosteluni

  4/5

  Scandal - Wide Open Mouth Gag

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Scandal – Wide Open Mouth Gag on suukapula, joka pitää alistettavan suun auki koko ajan, ja valmiina käyttöön! Suukapula koostuu isosta renkaasta, joka pakottaa suun auki, ja jonka kanssa ei voi puhua. Rengas kiinnittyy noin kahden sentin levyiseen hihnaan joka kiinnittyy niskan taakse, ja kätevällä soljella niskaremmin pituutta saa säädettyä sopivan kokoiseksi.

  Scandal – Wide Open Mouth Gag -suukapulan niskaremmi on päällystetty luksuksenomaisella kuvioidulla punamustalla kankaalla, joka tuo lisää eleganssia suukapulaan. Scandal – Wide Open Mouth Gag  suukapulan rengas on metallia, mutta pakkauksessa tulee mukana myös pehmeämpi, silikoninen rengas.

  • Materiaali: Polyesteri, silikoni, metalliseos
  • Tuotteen koko pituus: 69,0 cm
  • Metallirengas: Halkaisija 5,5 cm, sisähalkaisija 4,5 cm.
  • Silikonirengas: Halkaisija 5,5 cm, sisähalkaisija 4,5 cm
  • Solki: 3,0 cm x 2,0 cm
  • Väri: Musta, metalli

  Scandal – Wide Open Mouth Gag -suukapua on täydellinen vahtoehto kun etsit tyylikästä ja eleganttia suukapulaa. Parasta tässä suukapulassa on se, että se jättää alistettavan suun vapaaksi. Alistettava ei pysty puhumaan, mutta suu pysyy silti vapaana käytössä…  Scandal – Wide Open Mouth Gag antaa paljon tilaa mielikuvitukselle, sen kanssa löytyy monia erilaisia ideoita uusiin ja jännittäviin leikkeihin, joten tylsää tämän suukapulan kanssa ei tule. Scandal – Wide Open Mouth Gagin mukana tulee myös silikoninen pehmeämpi suurengas, ja renkaiden vaihto tuo mukavasti vaihtelua suukapulalle – tämä suukapula sopii niin rajumpaan kuin hellempäänkin käyttöön.

  Yhteenveto

  Scandal – Wide Open Mouth Gag on älyttömän mukava päällä. Niskaremmin kaunis kuviointi ja sisäpuolelta pehmustettu kangas on miellyttävän tuntuinen päällä, ja tuote ei tunnu halvalta. Päinvastoin, se huokuu luksusta ja tuo ylellisyyttä BDSM -leikkeihin. Mukavuuden ja helppokäyttöisyyden kannalta suukapula sopii myös hellempiin leikkeihin tai muutenvain kokeilunhaluisille.

  Scandal – Wide Open Mouth Gagin metallirengas on tietenkin kova suussa, mutta sen kuuluu ollakin – ja se lisää nöyryytyksen tunnetta. Silikoniseen renkaaseen vaihdettaessa rengas on pehmeämpi suussa, eikä väsytä leukoja aivan yhtä paljon.

  Scandal - Wide Open Mouth Gag arvosteluni

  4.4/5

  Laadukas silikoninen suupallo

  5/5

  Ouch – Silicone Ball Gag silikoninen suupallo on täydellinen vaihtoehto, kun etsit materiaalilta mukavan tuntuista ja edullista palloa. Tämä silikoninen suupallo on täydellinen aloittelijalle tai jos etsit helppoa tapaa antaa lisää säpinää seksielämään, mutta Ouch – Silicone Ball Gag silikoninen suupallo sopii myös rajumpaan alistukseen. 

  Silikoninen suupallo on silkkisen tuntuinen, ja pallosta lähtee silikonijatkeet jotka suojaavat suupieliä hankaamiselta. Ouch – Silicone Ball Gag silikoninen suupallo sopii monen kokoisille, sillä sen keinonahkaisessa niskaremmissä on paljon säätötilaa.

  Jos etsit punaista suupalloa

  4.4/5

  Master Series Hush Suupallo on punainen suupallo, joka tuo väriä makuuhuoneen puolelle ja alistusleikkeihin. Punainen suupallo on valmistettu kirkkaanpunaisesta silikonista, ja se pallo ei tuoksu eikä maistu millekään. Suupallo sopii hyvin herkkäsuisille, mutta laadukkaiden materiaaliensa puolesta se sopii mys kovempiin leikkeihin.

  Niskaremmissä on erikseen lukitussolki, ja halutessaan suupalloon voi yhdistää myös vaikka riippulukon. Tämä punainen suupallo on erittäin kiihottava ja kinky jo ulkonäöltään, ja täydellinen valinta kuumiin S/M -leikkeihin!

  Jos etsit suukapulaa kahdelle

  3.9/5

  Strict Säädettävä Kaksoissuukapula on erikoinen suukapula, joka sopii käytettäväksi kahdelle subille samaan aikaan! Tällä suukapulalla onnistuu kolmen kimppa ja kiihkeämpienkin fantasioiden toteutus helposti.

  Kaksoissuukapulan pallo jaetaan kahden subin kesken, ja pallosta lähtee kaksi niskaremmiä eri suuntiin, jotta ne saa kiinnitettyä alistettavien päälle. Pallosta löytyy myös ilmareiät, joten Strict Säädettävä Kaksoissuukapula sopii myös pidempään käyttöön.

  Muita erikoisia suupalloja

  Suupallojen ja -kapuloiden valikoimaa löytyy paljon, ja ylemmäs on koottu paljon erilaisia suupalloja, joista luulisi löytyvän jokin jokaiseen makuun. Mutta pallot eivät lopu tähän! Jos etsit jotain vielä ekstriimempää, tässä alla muutama maininnan arvoinen vaihtoehto, johon kannattaa ehdottomasti tutustua. Jos tykkäät BDSM:stä ja hardcore-leikeistä, tulet ihastumaan näihin suukapuloihin varmasti.

  Master Series - Pussy-Face

  3.9/5

  Master Series – Pussy-Face suukapulan avulla saat kaikista aukoista kaiken ilon irti – tämä suukapula nöyryyttää subiasi samalla kun saat taivaallisesti nautittua subin suusta. Master Series – Pussy-Face suukapulassa on rengas, joka pitää subin suun auki koko ajan.

  Tämän lisäksi renkaaseen tulee mukana tekovagina, joka asetetaan renkaaseen niin, että sen läpi pystyy panemaan subin suuta. Vagina on valmistettu pehmeästä TPE-materiaalista, ja se tuntuu oikean ihon kaltaiselta, ja hellii penistä kiihottavasti käytössä.

  Ouch - Ball Gag with Nipple Clamps

  5/5

  Ouch – Ball Gag with Nipple Clamps on tuhma suukapula, johon yhdistyy nänninipistimet. Tällä suukapulalla saat vietyä erilaiset leikit astetta pidemmälle, tai kuritettua tuhmana ollutta subiasi! Ouch – Ball Gag with Nipple Clamps -suukapulan pallo on kovaa kumia, ja se on tukevasti kiinnitetty suukapulan nahkaiseen remmiin.

  Remmi kiinnitetään subin niskan taakse, ja siitä löytyy runsaasti tilaa säädöille. Suupallon sivuilta lähtee kaksi metalliketjua, joiden päissä on nänninipistimet. Nänninipistimet ovat säädettävät, joten voit päättää kuinka kovaa kipua haluat kumppanillesi tuottaa… 

  Fetish Fantasy Spider Gag

  4.6/5

  Fetish Fantasy Spider Gag on nimensä mukaan hämähäkkimäinen fetissi-suukapula, joka sopii jo hieman kokeneemmille käyttäjille, sillä tämä suukapula todella venyttää subin suuta auki. Fetish Fantasy Spider Gag -suukapula on valmistettu teräksestä, ja teräksinen rengas asettuu subin hampaiden taakse niin, että se levittää suuta auki todella paljon.

  Tämän lisäksi O-renkaassa on eri puolilla neljä metallitankoa, jotka asettuu subin kasvojen eri puolille pitämään rengasta paikallaan juuri oikeassa kohdassa. Subin kieli jää vapaaksi renkaan päälle mutta subisi ei pysty puhumaan, ja suu jää vapaaksi käyttöön.

  Mister B Gag Bite Suukapula

  5/5

  Mister B Gag Bite Suukapula on extreme suukapula, joka avaa subin suun hyvin auki. Mister B Gag Bite Suukapula sopii parhaiten parille, jolla on jo kokemusta suukapuloista. Suukapula on paksu tanko, joka venyttää suuta eikä jätä pahemmin kielelle tilaa.

  Suukapulaa saa purtua, ja se on valmistettu vahvasta ja laadukkaasta materiaalista, sillä se on tarkoitettu rajumpaankin käyttöön.
  Mister B Gag Bite Suukapula on 11,2 cm pitkä ja halkaisijaltaan 3,2 cm. Suukapula on valmistettu kumista, ja suukapulan ja niskaremmin yhditävät kuolainrenkaat ovat metallia. 

  Suupallo kokemuksia


  Suupallon ottaminen mukaan seksileikkeihin on jännittävää ja kiihottavaa niin alistajalle kuin alistettavalle. Aluksi sen käyttö voi kuitenkin mietityttää, ja moni saattaa miettiä että viitsiikö leluun laittaa rahaa, jos sitä ei lopulta tulekaan käytettyä.  Alle olemme keränneet pariskuntien kokemuksia suupallosta, jotka ehkä antavat hieman tuntumaa miltä suupallon käyttäminen käytännössä tuntuu.

  Pariskunta 27 & 35v.

  “Emme harrasta alistamisleikkejä sen kummemmin, mutta välillä haluamme piristää seksiä kokeilemalla tuhmempia juttuja. Ostimme suukapulan vuosi sitten, ja nykyään se on käytössä aina, kun meillä on paremmin aikaa erityisille seksihetkille. Suupallot eivät ehkä näytä aloittelijan seksileluilta, mutta ne eivät ole niin extreme-leluja miltä ne äkkiseltään vaikuttaa. Kannattaa rohkeasti ostaa suupallo ja kokeilla, sillä se selviää.”

  Suupallo

  Sub & Dom 34 & 33v.

  “Subini rakastaa suupalloja, ja niin minäkin. Ne saa subin tuntemaan itsensä alistetuksi ja voimattomaksi, ja antaa täyden vallan domille tehdä mitä haluaa. Ensimmäiseksi suupalloksi kannattaa valita pienehkö pallo, ja totutella sen käyttöön. Laadulla ei ole niin väliä, mutta kannattaa valita pallo joka miellyttää itseään.”

  Suukapula

  Pariskunta 42 & 44v.

  “Lyhyen suostuttelun ja keskustelun jälkeen vaimoni suostui kokeilemaan suukapulaa, ja ensimmäisellä kokeilulla vaimo tuntui kosteammalta kuin koskaan. Nykyään suukapula on harvemmassa käytössä, mutta otetaan se käyttöön aina kun haluamme jotain ekstraa.”

  Suupallo

  Pariskunta 25 & 28v.

  “Ostin tyttöystävälleni yllätyslahjaksi suukapulan nänninipistimillä. Tuntui ilahtuvan kovin, ja aina silloin tällöin jättää suukapulan vihjailevasti esille kun toivoo kovempaa kyytiä.”

  Suupallo

  Miten suupalloa käytetään?

  Monille suupallo on varmasti tuttu pornoelokuvista, ja sen käyttö voi kiinnostaa ja kiihottaa, mutta ensimmäistä kertaa ehkä hieman myös mietityttää. EI hätää, suupallot ovat hyvin helppokäyttöisiä seksileluja, jotka tuovat roimasti lisää tunnelmaa makuuhuoneen puolelle. Suupallo tai suukapula on seksilelu, joka laitetaan suuhun, ja näin estetään joko puhuminen tai ääntely. Kovemmissa BDSM-sessioississa suukapulaa käytetään myös puremiseen niin, että esimerkiksi yllättävien tuntemusten myötä alistettava ei pure kieltään.

  Suukapula

  Suupallossa on yleensä nahka- tai tekonahkainen remmi, joka asetetaan niskan taakse, ja jolla suupallo kiinnitetään päälle. Kun laitat suupalloa päälle, aseta pallo ensin suuhun ja sitten sulje ja kiristä remmi niskan takaa. Useimmat suupallot kiinnittyvät helposti soljella, ja toisissa suupalloissa on myös lukko, jotta käyttäjä ei saa itse avattua ja poistettua suupalloa.

  Suukapula on suupallon litteä versio, jossa pallon sijaan suuhun asetetaan kapula. Suukapulaa käytetään samaan tapaan suupallon kanssa, mutta kapulan kanssa puhuminen onnistuu hieman paremmin. Suukapula sopii puremiseen paremmin. Suupalloja löytyy niin hengitysrei’illä kuin ilman. Hengitysreiällinen pallo sopii paremmin pitkäaikaiseen käyttöön. Ilman reikiä tosin syntyy kuolaa enemmän, joka on toisille erittäin kiihottava visuaalinen elementti.

  Suupallon puhdistus

  Suupallot ovat yleisesti helppoja ja huolettomia seksileluja, ja ne on myös helppo puhdistaa. Tosin suukapuloita ja suupalloja on niin erilaisia, että puhdistus riippuu myös paljon omistamastasi mallista. Useimmat suupallot ovat vedenkestäviä, ja joka tapauksessa suuhun asetettava osa kestää vettä ja sylkeä. 

  Suupallot kannattaa aina pestä seksileluille tarkoitetulla puhdistusaineella. Silikoniset suupallot voit pestä kokonaan, ja muista huuhdella pesuaine hyvin pois. Kuivaa pallo, ja laita se säilöön seuraavaa käyttökertaa varten.

  Suupalloa puhdistaessa kannattaa olla varovainen nahkaosien kanssa. Monissa suupalloissa on nahkaiset niskaremmit. Jos remmi ei ole likaantunut, riittää pyyhintä pelkällä kostealla liinalla. Jos remmiin on mennyt kuolaa, huuhtele likainen osa hyvin, ja kuivaa pyyhkeellä. Älä koskaan jätä nahkaista remmiä märäksi, sillä kuivuessaan nahka kovenee ja alkaa halkeilemaan helpommin.