Parivibraattori – Parhaat testissä

Parivibraattori on pariskunnalle seksin aikana yhdessä käytettäväksi tarkoitettu vibraattori, josta molemmat osapuolet . Parivibraattoreita on monia erilaisai, kuten parejakin on.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Klikkaa tästä nähdäksesi laajempi valikoima parivibraattoreita

FAQ

Kuka tahansa voi käyttää parivibraattoreita. Sitä voi käyttää niin naiset kuin miehetkin pareina tai yksistään riippuen parivibraattorisyta. 

Kyllä ovat. Parivibraattorit voivat tuoda nautintoa molemmille osapuolille. Parivibraattoreita onkin suunniteltu juuri molempien nautinnoksi. 

Tarkista aina laitteen käyttöohjeista pesuohje. Turvallisinta on puhdistus seksilelun puhdistus suihkeella sekä kostealla liinalla. Parivibraattoreita on kuitenkin erilaisai ja osan voi pestä myös juoksevalla vedellä ja saippualla. 

Kyllä ovat. Parivibraattorit ovat turvallisia käyttää eikä niitä herlposti voi väärin käyttää. 

Mieluiten vesipohjaisia liukuvoiteita. Varmista asia aina vibraattori kohtaisesti sillä parivibraattoreita on erilaisia.  

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  We-Vibe Unite

  Testivoittaja

  100%
  Design
  98%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  97%
  Hinta
  100%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5
  We-Vibe Unite Parivibraattori 1

  We-Vibe Unite

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  We-Vibe Unite Parivibraattori on tehty pariskunnille yhdynnän ajaksi. Sen ideana on kiihottaa samaan aikaan sekä klitorista, G-pistettä että penistäkin. Se onkin omiaan pariskunnan yhteisiin hetkiin. 

  We-Vibe Unite Parivibraattori on suunniteltu niin, että se mukailee naisen anatomiaa ja sopii täydellisesti parin väliin yhdynnän aikana. Laite asetetaan niin, että litteä pää asetetaan naisen sisälle G pisteen kohdalle ja toinen pää asettuu klitoriksen kohdalle sisempien häpyhuulien väliin. 

  We Vibe Unitessa on erittäin hiljainen moottori ja 10 erilaista värinää. Sen avulla voi saada mitä parhaimpia ja voimakkaimpia orgasmeja. Värinöitä voi säätää niin kaukosäätrimellä kuin klitorista kiihottavalla osallakin. Kaukosäädintä voi käyttää jopa 3 metrin päästä, joten voit halutessasi käyttää vibraattoria vaikkapa esileikkiin niin, että kumppani kontrolloi sitä. 

  Parhaimmillaan laite on, kun vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa. Muista kuitenkin, että kylpyyn et voi laitetta ottaa, sillä We-Vibe Unite ei ole vesitiivis, vaikkakin rosikeita se kestää hyvin

  Tarkat tuotetiedot

  Features We-Vibe Unite
  Värinätasot 10 värinäasetusta
  Pituus 8 cm
  Halkaisija 4,5 cm
  Vedenkestävä Ei, roiskeenkestävä kylläkin
  Akun kesto 120 min
  Valmistusmateriaali Lääketieteellinen silikoni, ABS-muovi
  Äänekkyys Hiljainen
  Ladattava Ladattava akku (USB-latausjohto mukana)
  Matkaturvallinen Kyllä
  We-Vibe Unite Parivibraattori 6

  G-pisteelle

  1 of 4

  Klitoriksen päälle

  2 of 4

  10 värinätasoa

  3 of 4

  Helppo käyttää

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien We-Vibe Unite arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Tuote oli oikein miellyttävä ja kiva käyttää. Se sopi hyvin jo yksin kokeiluun, mutta myös esileikkiin sekä yhdyntään. Eli hyvin monipuolinen laite siltä osin. Miinuspuoliin kuului se, että laite oli hieman haastava asettaa paikoilleen ja sen paikallaan pysyminenkään ei ollut oikein taattua villimmissä asennoissa. 

  Olisi ollut myös mukava ottaa laite kylpyyn, mutta valitettavasti se ei ole tämän lelun kanssa mahdollista. Plussaa oli ehdottomasti monipuolisuus, hyvät värinät ja se että oikein paikalleen saatuna se takasi kyllä orgasmit ja lisäsi molempien osapuolten nautintoa oikeinkin hyvin. 

  Värinöitä tosiaan riitti oikeinkin hyvin ja akkukin kesti kivasti. Värinöiden voimakkuus vaikutti kuitenkin lyhentävästi akun kestoon. Erinomainen luottolaite, kun sen oppii asettamaan oikein paikoilleen.

  Couple's Choice Parivibraattori

  Aloittelijalle

  95%
  Design
  94%
  Helppokäyttöisyys
  92%
  Laatu
  96%
  Hinta
  95%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Couple's Choice Parivibraattori 1

  Couple's Choice Parivibraattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Couple’s Choice Parivibraattori toimii hyvin kaikenlaisilla pareilla sukupuolesta riippumatta. Vibraattori toimii hyvin yhdynnän aikana ja sitä voi käyttää niin vaginaan kuin anaaliinkin, parin omista mieltymyksistä ja tarpeista riippuen.

  Vibraattioria on mahdollista käyttää erikseen tai dildon kanssa. Miten vain itse koet tai koette parhaaksi. Käyttäessä Couple’s Choice Parivibraattoria, on hyvä muistaa aina ennen asetusta käyttää hieman vesipohjaista liukuvoidetta.

  Rytmejä on tarjolla 10 erilaista ja niitä on saatavilla molempiin päihin laitetta. Molempien päiden rytmejä voi kuitenkin säädellä samasta nappulasta. Näin ollen käyttö on suhteellisen helppoa eikä vaadi kuin yhden napin painallusta.

  Huomioida kannattaa, että Couple’s Choice Parivibraattori ei ole vesitiivis, joten sen käyttöä ei suositella suihkussa saati kylvyssä. Roiskeita se kuitenkin kestää.

  Tarkat tuotetiedot

  Features Couple's Choice Parivibraattori
  Värinätasot 10 värinäasetusta
  Pituus 13,1 cm
  Halkaisija 2,8 cm
  Vedenkestävä Ei, mutta roiskeita kestää
  Akun kesto max n. 50 min
  Valmistusmateriaali PU-pinnoitettu silikoni
  Äänekkyys Hiljainen
  Ladattava Kyllä, USB kaapelilla
  Matkaturvallinen Kyllä
  Couple's Choice Parivibraattori 6

  Sisään laitettava

  1 of 4

  Helppo käyttää

  2 of 4

  Klitorikselle

  3 of 4

  Helppo säätää

  4 of 4

  Yhteenveto

  Couple’s Choice Parivibraattori oli hieman yllätys, sillä se oli suunniteltu kaikenlaisille pareille. Tämä oli mukava yllätys kuitenkin, sillä erilaisai pariskuntia on hyvin paljon. Ulkoisesta laite ei suurtakaan vaikutusta tehnyt, mutta käyttömahdollisuuksia siinä oli paljon. 

  Se ei siis sido käyttöä vain yhteen tapaan vaan toimii usealla eri tavalla. Pelkän vinbran käyttö oli mahdollista, mikä oli erittäin mukava huomata. Pelkällä vibraattorilla jo itsessään oli mukava leikkiä. Miinus ja plussa tulevat tässä tapauksessa samassa paketissa. 

  Eli säätäminen tapahtui vain yhdestä napista. ei kauko-ohjausta. Eli nappia oli helppo painaa ja itselle mieluisa rytmi löytää, mutta toisaalta olisi ollut mukava olla myös kaukosäädin.

  Satisfyer Double Joy Sovelluksella Ohjattava Parivibraattori

  Edullisin

  96%
  Design
  92%
  Helppokäyttöisyys
  92%
  Laatu
  90%
  Hinta
  97%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.7/5
  Käyttäjien arvio:
  4.7/5
  Satisfyer Double Joy Sovelluksella Ohjattava Parivibraattori 1

  Satisfyer Double Joy Sovelluksella Ohjattava Parivibraattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Satisfyer Double Joy Sovelluksella Ohjattava Parivibraattori on mitä mahtavin lisä pariskunnan leikkeihin ja vieläpä hyvin edulliseen hintaan. Vibraattorissa on kaksi moottoria, jotka värisevät mukavasti 10 erilaisella asetuksella. 

  Yhdynänaikana erityisesti käytettävä lelu tuo nautintoa molemmille osapuolille. Mikä parasta, laitetta voit käyttää ihan sellaisenaan tai sitten siihen olevalla sovelluksella. Laitteen kapeampi pää laitetaan yhdynnän ajaksi emättimeen ja paksumpi pää asetetaan klitorikselle. Näin värinät stimuloivayt sekä klitorista että G-pistettäkin. 

  Värinöitä voi ohjata laitteesta itxsestään, mutta ilmaiseksi ladattavassa sovelluksessa on mahdollisuuksia enemmän ja voit laittaa värinät oman makusi n mukaan. Sovellus mahdollistaa sen, että kumppanisi voi myös kontrolloida värinöitä. Oli hän sitten vieressäsi tai täysin toisella puolella maapalloa. Näin voitte saada nautintoa lisää niin esileikkiin kuin itsetyydytykseenkin. 

  Muutenkin laitteen värinät mahdollistavat laitteen käytön niin, että vain mielikuvitus on rajana. Tällä laitteella hyvä puoli on vesitiiviys, mikä mahdollistaa seksin harrastamisen niin kylvyssä kuin suihkussakin. Käytettäessä tulee aina suosia vesipohjaista liukuvoidetta!

  Tarkat tuotetiedot

  Features Satisfyer Double Joy
  Värinätasot Loputtomasti vaihtoehtoja
  Pituus 7,8 cm
  Halkaisija 3,4 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Akun kesto 60 min
  Valmistusmateriaali 100% silikoni, ABS
  Äänekkyys Hiljainen, <60 db
  Ladattava Kyllä
  Matkaturvallinen Kyllä
  Satisfyer Double Joy Sovelluksella Ohjattava Parivibraattori 7

  Helpot säädöt

  1 of 4

  Klitorikselle

  2 of 4

  Sovelluksella

  3 of 4

  G pisteelle

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Satisfyer Double Joy arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Satisfyer Double Joy oli yhtä mahtava kuin Satisfyerit yleensäkin ovat. Toiminta oli siis erittäin varmaa ja kyllä sillä orgasminsa sai, kuten toivoikin. Vaikka hinta oli edullinen, niin laatu ei silti ollut huonoa.

  Laite toimi hyvin, kunhan sen sai asetettua paikalleen kunnolla ja sitä tottui käyttämään. Sovellus mahdollisti mukavasti monia eiri rytmäjä sekä omien rytmien luomisen. Ehdottomasti mukavaa oli myös se, että kumppani pystyy helposti kontrolloimaan laitetta. Jostain syystä sovellus ja vibraattori eivät koko ajan olleet yhteydessä, mutta vika varmaan korjaantunee. Aluksi laitteen käyttö myös vaati totuttelua. Mutta lopulta siitä kuoriutui oikeinkin mukava peli.

  Satisfyer Pro 4 Couples Parivibraattori

  90%
  Design
  90%
  Helppokäyttöisyys
  85%
  Laatu
  89%
  Hinta
  91%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Satisfyer Pro 4 Couples Parivibraattori 1

  Satisfyer Pro 4 Couples Parivibraattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Satisfyer Pro 4 Couples Parivibraattori, jonka on tarkoitus tuoda seksiin lisää nautintoa erityisesti naiselle mutta myös miehelle. Satisfyer Pro 4 Couples Parivibraattori on 2 painiketta painelemalla säädeltävä toimiva parivibraattori, joka on erityisesti tarkjoitettu niille naisille, joilla orgasmin saanti ei ole itsestäänselvyys.

  Pro 4 Couples antaa mukavasti sekä klitorikselle että G-pisteelle stimulaatiota samaan aikaan. Värinät tuntuvat yhdynnän aikana myös miehellä, joten nautinto ei ole vain naiselle. Klitorista vibraattori hyväilee 11 erilaisella ilmavirran säädöllä, jotta orgasmeista voi tulla hyvinkin voimakkaita. 

  Vibraattori tarjoaa värinöitä 10 eri teholla hiljaisesti ja säätely on hyvin helppoa langattomalla kaukosäätimellä tai suoraan klitoriksen päällä olevasta osasta. Parasta on, että vibraattori on myös vesitiivis, joten sen käyttö on mahdollista myös suihkussa ja kylvyssä.

  Jotta nautinto olisi mieluisa kaikinpuolin, on vibraattorin kanssa hyvä käyttää vesipohjaista liukuvoidetta. Myös puhdistus miedolla saippuavedellä takaa sen, että laite pysyy kunnossa myös jatkossa.

  Tarkat tuotetiedot

  Features Satisfyer Pro 4 Couples Parivibraattori
  Värinätasot 10 värinä tasoa + 11 ilmavirtatasoa
  Pituus 20 cm
  Halkaisija 7 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Allergiat Ei sisällä ftalaatteja
  Valmistusmateriaali Silikoni
  Äänekkyys Hiljainen
  Ladattava Kyllä, USB johdolla
  Matkaturvallinen Kyllä
  Satisfyer Pro 4 Couples Parivibraattori 7

  Ilmavirta teknologia

  1 of 4

  10 värinää

  2 of 4

  Helpot säätimet

  3 of 4

  G-pisteelle

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Satisfyer Pro 4 Couples arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Kaiken kaikkiaan kiva laite, jolla orgasmin saanti voi olla mukavaa. Sopii oikein hyvin yhteisiin hetkiin mutta myös yksinään oloon. Miinuksena oli, että paikalleen asettaminen on hankalaa ja laite ei meinaa aina pysyä paikallaan. 

  Kuitenkin kun laitteen saa kunnolla paikalleen ja sen kanssa oppii toimimaan, niin erittäin toimiva onkin. Suihkussa ja kylvyssä laitteen käyttö on mahdollista, mikä on mukava, sillä seksi vedessä on aina hieman erilainen ja mukava kokemus.

  LELO Ida Kauko-ohjattava Parivibraattori

  89%
  Design
  87%
  Helppokäyttöisyys
  90%
  Laatu
  85%
  Hinta
  90%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  LELO Ida Kauko-ohjattava Parivibraattori 1

  LELO Ida Kauko-ohjattava Parivibraattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  LELO Ida Parivibraattori tarjoaa käyttäjilleen voimakkaat värinät sekä pyörivän liikkeen. Ida voikin tuoda seksiin paljon nautintoa lisää, kun sitä kokeilee! Vaikka Ida onkin rakennettu niin, että nainen “pukee” sen ylleen yhdynnän ajaksi, niin mikään ei kuitenkaan estän käyttämästä lelua myös ihan yksikseenkin. 

  Sisälle menevä osa stimuloi G-pistettä ja ulkoinen osa klitorista. Luonnollisesti värinät tuntuvat myös miehelle penikseen yhdynnän aikana. Parivibraattori eroaa muista vastaavista siinä, että sisään menevä osa pyörii hieman. Värinäohjelmia on 8 ja molemmat osat liikkuvat samaan tahtiin. 

  Täysin vesittiivis vibraattori mahdollistaa nautiskelun myös kylvyssä. Ja jotta nautinto olisi mahdollisimman suuri, niin muistathan vesipohjaisen liukuvoiteen. Huomioda kannattaa, että vibraattorin pesu suositellaan tekemään seksilelun puhdistussuihkeella ja lämpimällä vedellä, jotta Ida ei vaurioidu ja pysyy hyvässä kunnossa.

  Tarkat tuotetiedot

  Features LELO Ida Kauko-ohjattava Parivibraattori
  Värinätasot 8 värinätasoa
  Pituus 9,4 cm
  Halkaisija 6,7 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Akun kesto 2h
  Valmistusmateriaali Silikoni ja ABS-muovi
  Äänekkyys Hiljainen
  Ladattava Kyllä
  Matkaturvallinen Kyllä
  LELO Ida Kauko-ohjattava Parivibraattori 4

  Helppo ladata

  1 of 4

  Tyylikäs

  2 of 4

  Klitoriksen päälle

  3 of 4

  G pisteelle

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien LELO Ida arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  LELO:n Ida ei osoittautunut missään nimessä pettymykseksi vaan oli päin vastoin erittäin hyvä. Toimiva kiva vibraattori siis ja antaa kunnon nautinnon. Parhaisiin puoliin Idassa kuului se, että vibraattori kestää vettä. Näin ollen suihkussa saatava nautinto oli mahdollista. 

  Vaikka SenseMotion on mukvaa ominaisuus, niin sen käyttöönotto oli hyvinkin hankalaa alkuunsa. Vaati totuttyelua käyttää kaukosäädintä, mutta kun sen oppi niin homma rullaa. Värinät ja hieman pyörivä liike olivat erittäin mukavat kun ne sai oikeaan kohtaan asettumaan. Aluksi sekin kuitenkin vaikutti hieman hankalalta. 

  Kaiken kaikkiaan laita on kuitenkin ihan hyvä perus parivibraattori, nautinnollinen ja toimiva.

  Satisfyer Endless Fun Parivibraattori

  92%
  Design
  85%
  Helppokäyttöisyys
  80%
  Laatu
  86%
  Hinta
  90%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.1/5
  Käyttäjien arvio:
  3.9/5
  Satisfyer Endless Fun Parivibraattori 1

  Satisfyer Endless Fun Parivibraattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Endless Fun jatkaa Satisfyer sarjan mahtavien vibraattoreiden sarjaa. Unisex mallinen Endless Fun ei jätä ketään kylmäksi sukupuolesta riippumatta, oli sitten kyseessä itsetyydytys, pariskunnan välinen yhdyntä tai useamman henkilön kimppa tai ryhmä. 

  Endless Fun pitää sisällään 3 moottoria, jotka kaikki ovat hyvin tehokkaita. Varressa niistä sijaistsee yksi ja liikuteltavissa päissä yhdet per pää. Värinöille onkin yhdistelmiä saatavilla yli 30 per moottori eli yhdistelmiä yli 100. 

  Samettinen sauva-osa on G-pistettävarten erityisesti. Lyhyet päät taas soveltuvat hyvin niin terskalle kuin peniksen tyveen tai nänneihin ja klitorikseen. Käyttö mahdollisuuksia on monia ja mielikuvitus on rajana. Ehdotuksia löytyy kuitenkin lisää myös ihan paketin kyljestä. 

  Vibraattori on vedenkestävä, joten sekin lisää käyttömahdollisuuksia. Huomioda kannattaa käytössä, että vesipohjainen liukuvoide sopii sauvalle ja käytön jälkeen pesu miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä.

  Tarkat tuotetiedot

  Features Satisfyer Endless Fun Parivibraattori
  Värinätasot 100+ yhdistelmää
  Pituus 24 cm
  Halkaisija 3,6 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Akun kesto 60 min
  Valmistusmateriaali Silikoni ja ABS-muovi
  Äänekkyys Hiljainen
  Ladattava Kyllä
  Matkaturvallinen Kyllä
  Satisfyer Endless Fun Parivibraattori 6

  Sisään laitettava

  1 of 4

  Helpot säädöt

  2 of 4

  Monipuolinen käyttää

  3 of 4

  Unisex

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Satisfyer Endless Fun arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Kaiken kaikkiaan Satisfyer Endless Fun Parivibraattori oli oikein mahtava kokemus, sillä käyttötapoja oli monipuolisesti ja sillä sai aikaan kaikenlaisia mukavia tuntemuksia molemmille osapuolille. 

  Värinät olivat mukavan tehokkaita ja tuntuivat juuri oikeissa paikoissa. Tosin alkuunsa käyttäminen oli hieman hankalaa ja meni hieman opetteluksi. Vedenkestävä laite kuitenkin päätyy helposti mukaan erilaisiin hetkiin, joten nautintoa sillä kyllä saa aikaiseksi. 

  Sauva sopii kyllä hyvin ihan kaikenlaisille pareille ja itsetyydytykseen. Erityisemmin mitään valittamista tästä suhteellisen edullisesta vibraattorista ei ole.

  We-Vibe Match Parivibraattori

  78%
  Design
  87%
  Helppokäyttöisyys
  86%
  Laatu
  89%
  Hinta
  82%
  Performance
  Testaajan arvio:
  3.7/5
  Käyttäjien arvio:
  3.8/5
  We-Vibe Match Parivibraattori 1

  We-Vibe Match Parivibraattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  We-Vibe Match Parivibraattori on pariskunnille. Ohut osa laitetaan värisemään sisälle G-pisteelle ja isompi osa klitoriksen päälle klitorista stimuloimaan. 

  We-Vibe Match Parivibraattori on valmistettu samettisesta selikonista ja yhdessä vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa se on erittäin mahtava nautinnon tuottaja. 

  Parivibraattorissa on 10 asetusta, joista oman suosikin löytäminen on helppoa. Säädöt onnistuvat mukana tulevalla kaukosäätimellä. Vesitiiviys mahdollistaa laitteen käytön myös esimerkiksi kylvyssä.

  Tarkat tuotetiedot

  Features We-Vibe Match Parivibraattori
  Värinätasot 10 värinä tasoa
  Pituus 6,5 cm
  Allergenit Ftalaatiton
  Vedenkestävä Kyllä
  Kieli Englanti
  Valmistusmateriaali Lääketieteellinen silikoni, ABS-muovi
  Äänekkyys Hiljainen
  Ladattava Kyllä
  Matkaturvallinen Kyllä
  We-Vibe Match Parivibraattori 1

  10 värinä tasoa

  1 of 4

  Helppo säätää

  2 of 4

  G-pisteelle

  3 of 4

  Klitoriksen päälle

  4 of 4

  Videot

  Yhteenveto

  We-Vibe Match Parivibraattori toimii kyllä ihan mukavasti, sen värinät ovat sopivia ja niiden vaihtelulla on helppoa löytää oma suosikkinsa. 

  Aluksi voi ensimmäiseillä kerroilla paikoilleen laitto aiheuttaa ongelmia, mutta kun laitteen oppii laittamaan, niin käyttö on hyvin helppoa ja mukavaa!

  Paras parivibraattori jos parilla on välimatkaa hieman

  Parhaan parivibraattorin löytäminen ei välttämättä ole helppoa, mutta kenties tämä auttaa löytämään juuri sen parhaan, kun vertaat kolmea keskenään.

  Miten ostaa paras parivibraattori

  Parivibraattorin valitseminen voi olla vaikeaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimman parivibraattorin helposti!

  Tarvittava aika: 15 minutes
  Kokonaishinta: 0 EUR

  Vaaditut tarvikkeet:

  Lista parhaista parivibrtaattoreista (tämä sivu)

  Tarvitut materiaalit

  Rahaa ostaa parivibraattori

  Step-by-step ohje

  Parhaan parivibraattorin löytäminen
  On luonnollista että haluta löytää paras mahdollisen parivibraattori. Tuotevalikoiman paljoudessa joutuu kuitenkin helposti epätoivoon. Jotta valitseminen olisi helppoa, olemme luoneet tämän sivun ja listanneet parhaat parivibraattorit puolestasi.
  1-3.png
  Älä tuhlaa kallista aikaasi
  Nettikaupoissa tulee helposti tuhlattuja tunteja oikeaa tuotetta etsiessä. Olemme koonneet oikeiden asiakkaiden arvosteluja, blogiarvosteluja sekä suosituksia, jotta löytäisit juuri käyttöösi sopivan parivibraattorin.
  2-2.png
  Lue suositukset
  Kaikki tieto jonka tarvitset, on koottu tälle sivulle aina ekspertiemme mielipiteistä käyttäjien kokemuksiin. Käymällä läpi tämän sivun tuotteet, kartoitat helposti tuotevaihtoehdot tuhlaamatta aikaasi.
  3-1.png
  Valitse yksi listaamistamme seksikaupoista netissä
  Kun olet löytänyt haluamasi parivibraattorin, voit tilata sen helposti listaamistamme nettikaupoista. Kaikki sivuillamme olevat kaupat ovat suomalaisia, ja postittavat tuotteet luotettavasti ja nopeasti.
  4-1.png
  Valmis! Olet nyt paribiraattorin omistaja!
  Tilaamasi parivibraattori postitetaan huomaamattomassa paketissa suoraan kotiovellesi tai valitsemaasi postin toimipisteeseen. Olemme varmistaneet, että pakettien ulkopuolelta ei näe lähettäjää, ja paketit toimitetaan anonyymissa postipaketissa.
  5-1.png

  Step

  Miten käyttää parivibraattoreita

  Parivibraattorit ovat suunniteltu erityisesti pariskunnille, jotta seksistä saatava nautinto olisi entistäkin suurempaa ja orgasmin tavoittelu hauskempaa. Parivibrtaattoreita ei kuitenkaan tarvitse käyttää vain lähetyssaarnaajassa pieiton alla sängyssä vaan niitä voi käyttää monin eri tavoin ja usein vain mielikuvitus on rajana.

  Miten puhdistaa parivibraattori

  Parivibraattorit ovat lähes aina vedenkestäviä, joten niiden puhdistus on helppoa ihan juoksevan veden allakin, ellei toisin mainita.

  Parivibraattoria pestessä on hyvä kiinnittää huomiota siihen, että onko vibraattori vesitiivis, onko se johdollinen, kestääkö säädin myös vettä sekä kestääkö vibraattori esimerkiksi perus saippuoita. 

  Paras ja kenties turvallisin tapa onkin pestä lelut aina kostealla liinalla sekä seksilelun puhdistussuihkeella. Näin et ainakaan voi lelua tuhota ja voit luottaa sen toimintaan jatkossakin.

  Tutustu aina ehdottomasti vibraattorin käyttöohjeisiin, jotta voit olla varma, jos haluat pestä toisella tavalla. Leluista löytyy aina pesuohje. 

  Videot parivibraattorin puhdistuksesta

  Tästä pääset katsomaan vielä muutaman videon aiheesta seksilelun pesu ja parivibraattorit. Kenties tästä on hyötyä, jotta laitteesi pysyy kunnossa ja toimii täydellisesti. Ei muuta kuin parivibraattoreita pesemään!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *