Dildovibraattori – Parhaat testissä

Dildo vai vibraattori? Dildovibraattori on näiden kahden seksilelun yhdistelmä, eli siis käytännössä dildo, joka myös värisee, ja värinällä lisää sen tuomaa stimulaatiota. Dildovibraattori on yksi seksileluista, joiden avulla monien naisten on helpoin saada orgasmi.

Jos siis orgasmisi ovat hukassa tai etsit nautinnollista seksilelua itsetyydytykseen, on dildovibraattori varma valinta. Dildovibraattoreja löytyy kaiken kokoisia, mallisia, ja eri materiaaleista, joten jokaisen makuun löytyy varmasti oikeanlainen dildovibraattori.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Klikkaa tästä nähdäksesi laajempi valikoima dildovibraattoreja

FAQ

Vibraattori, dildo, pupuvibraattori, tekopenis, vibraattoridildo...Seksilelujen nimet voivat toisinaan olla hämmentäviä, ja moni voi miettiä onko vibraattoridildo dildo vai vibraattori? Vastaus on helppo: Vibraattoridildo on molempia! Vibraattoridildo tarkoittaa dildoa, jossa on myös vibraattoriominaisuus. Eli siis käytännössä värisevää dildoa, joka takaa kaksinkertaisen tyydytyksen!

Kyllä voi, dildovibraattorit sopivat mainiosti myös anaalikäyttöön. Dildovibraattoreja voivat käyttää myös miehet, jolloin dildovibraattori onkin oiva tapa päästä hieromaan miehen P-pistettä vibraattorin värinän avulla. Kun olet valitsemassa vibraattoria anaalikäyttöön, kannattaa valita sopivan kokoinen vibraattori, ja muistaa aina käyttää reilusti liukuvoidetta.

Jos mietit dildovibraattorin kokoa, kannattaa valita mieluummin pienikokoisempi kuin liian iso. Koska dildovibraattori myös värisee, pystyy ohuempikin dildovibraattori tuomaan äärimmäistä nautintoa ja orgasmeja. Jos koet olevasi tiukka, tai pelkäät dildovibraattorin kokoa, kannattaa valita suhteellisen suippo ja ohut vibraattori. Esimerkiksi 2 tai 2,5 sentin halkaisijan vibraattorit ovat ohuita, ja sopivat tiukemmillekin.

Tämä riippuu muoviallergiasta. Monet dildovibraattorit ovat valmistettu flataatittomasta sekä lateksittomasta materiaalista, mutta allergiasta riippuen tuote saattaa silti ärsyttää ihoa. Ennen tuotteen ostamista kannattaa lukea tarkasti sen valmistusmateriaali, ja valita tuote, jonka materiaaleista on varma, että ne sopivat omalle iholle.

Dildovibraattorien kanssa kannattaa aina käyttää liukuvoidetta, oli seksilelu käytössä sitten vaginassa tai anaalissa. Liukuvoiteen käyttö estää hiertymiä ja takaa entistä nautinnollisemman käyttökokemuksen. Dildovibraattorien kanssa suositellaan yleisesti käytettäväksi vesiliukoista liukuvoidetta, sillä se ei kuluta seksilelun muovia.

Tämä on hyvin pitkälle mielipidekysymys, mutta monet uudemmat vibraattoridildot valmistetaan nykyään useimmiten USB-johdolla ladattavalla akulla. USB-johdolla ladattavat vibraattorit ovat helppoja ladata, ja ne voidaan yhdistää helposti niin tietokoneeseen tai suoraan sähköpistokkeeseen lataukseen. Paristoilla toimivat vibraattoridildot ovat jääneet epäekologisiksi vaihtoehdoiksi, ja paristoiden muoto myös vaikuttaa seksilelujen ulkomuotoon, sillä niille on pakko jättää paristotila suunnittelussa. Dildovibraattori joka toimii akulla, antaa myös mahdollisuuksia niiden suunnitteluun, ja dildovibraattoreista voidaan näin tehdä anatomisesti tehokkaampia.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Fun Factory Tiger G5 Ladattava G-pistevibraattori

  91%
  Design
  93%
  Helppokäyttöisyys
  87%
  Laatu
  89%
  Hinta
  83%
  Patteri/akku
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Fun Factory Tiger G5 Ladattava G-pistevibraattori

  Fun Factory Tiger G5 Ladattava G-pistevibraattori

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  Fun Factory Tiger G5 Ladattava G-pistevibraattori on tehokas pieni pakkaus, josta ei ärinätehoja puutu. Fun Factory Tiger G5 Ladattava G-pistevibraattori vie sinut näkemään tähtisadetta ja saavuttamaan tajunnanräjäyttäviä orgasmeja. Tästä vibraattorista löytyy nimittäin jopa 6 eri rytmitasoa, ja 6 eri voimmakuuden säätöastetta. 

  Lisäksi vibraattori on myös erittäin anatomisesti muotoiltu – se mukailee aidon peniksen muotoa, ja on varreltaan juovutettu. Peniksen hieman pulleampi pää osuu täydellisesti G-pisteeseen, ja juovutettu varsi lisää stimulaatiota koko matkalta. Lisäksi aivan käsikahvan varressa on nyppylä, joka hellii klitorista vibraattoria käytettäessä. Fun Factory Tiger G5 Ladattava G-pistevibraattorin kahvassa on myös kätevä aukko, josta saa tukevan otteen, ja joka tekee vibraattorin käytöstä erittäin helppoa.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Fun Factory Tiger G5
  Värinätasot 6 rytmiä, 6 voimakkuutta
  Pituus 22 cm
  Halkaisija 4 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Akun kesto 45 min - 2 h
  Valmistusmateriaali Silikoni ja kovamuovi
  Äänekkyys Keskitaso
  Ladattava Kyllä
  Matkaturvallinen Kyllä, matkalukituksella
  Fun Factory Tiger G5 Ladattava G-pistevibraattori

  Paksunnettu pää G-pisteelle

  1 of 4

  Juomutettu, käyrä varsi

  2 of 4

  Klitoriskiihotin

  3 of 4

  Ergonomisesti muotoiltu kahva

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Fun Factory Tiger G5 Ladattava G-pistevibraattori arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Tämä dildovibraattori yllätti, ja positiivisesti! Paketissa Fun Factory Tiger G5 Ladattava G-pistevibraattori saattaa näyttää ihan miltä tahansa dildovibraattorilta, mutta käytössä tästä tuotteesta ei oikeastaan löytynyt mitään huonoa. Dildovibraattori oli äärimmäisen tehokas, mutta kovimmillakaan asetuksilla se ei sattunut, niinkuin toiset supertehoiset vibraattorit saattavat tehdä. Paksuutta tässä oli juuri sopivasti, ja käyrän muotoilunsa ansioisa Fun Factory Tiger G5 Ladattava G-pistevibraattori pääsee osumaan G-pisteeseen helposti.

  Fun Factory Tiger G5 Ladattava G-pistevibraattori oli kaiken kaikkiaan mahtava kokemus, ja ehdottomasti suosittelemisen arvoinen. Jos olet etsimässä ensimmäistä vibraattoria, saattaa tämä tiikeri ehkä kooltaan tuntua hieman isolta, mutta jos tiedät jo mitä haet, on Fun Factory Tiger G5 Ladattava G-pistevibraattori hyvä valinta. Tämä dildovibraattori sopii hyvin myös anaalikäyttöön, sillä sen uloneva klitoriskiihotin toimii kätevänä stopperina anaalissa, joten dildovibraattoria voi käyttää turvallisesti.

  Willie City Aidonkaltainen Dildovibraattori 19 cm

  91%
  Design
  93%
  Helppokäyttöisyys
  87%
  Laatu
  89%
  Hinta
  83%
  Patteri/akku
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Willie City Aidonkaltainen Dildovibraattori 19 cm

  Willie City Aidonkaltainen Dildovibraattori 19 cm

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  Willie City Aidonkaltainen Dildovibraattori 19 cm on komea, erittäin aidon näköinen ja tuntuinen pehmeä dildo vibraattori. Willie City Aidonkaltainen Dildovibraattori mukailee aitoa penistä niin kooltaan kuin muodoltaan, ja on myös ominaisuuksiltaan erittäin tyydyttävä. Vibraattorista löytyy 7 eri värinätasoa.

  Willie City Aidonkaltainen Dildovibraattori tuntuu oikealta, mutta vain vielä paremmalta! ABS-muovista valmistettu dildo vibraattori joustaa, ja se on pinnoitettu silikonilla, joka saa dldon tuntumaan sileältä, aivan kuin aito iho. Dildon pää hieroo ihanasti G-pistettä, ja varren juomut kiihottavat työnnellessä dildoa edestakaisin.Willie City Aidonkaltainen Dildovibraattori 19 cm takaa kiihottavat orkut!

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Willie City Aidonkaltainen Dildovibraattori 19 cm
  Värinätasot 7 tasoa
  Pituus 19 cm
  Halkaisija 4 cm
  Vedenkestävä Ei
  Akun kesto Paristot, +60 min
  Materiaali Silikoni ja ABS
  Äänekkyys Keskitaso
  Ladattava Ei, 2 x AA paristot
  Matkaturvallinen Ilman paristoja kyllä
  Willie City Aidonkaltainen Dildovibraattori 19 cm

  Erittäin aito

  1 of 3

  Aito, muhkea pää hieroo G-pistettä

  2 of 3

  7 eri värinätasoa

  3 of 3

  Yhteenveto

  Willie City Aidonkaltainen Dildovibraattori 19 cm oli kaikin puolin erittäin helppo. Dildo vibraattori tuntui taivaalliselle, ja sen aidonkaltainen ulkomuoto teki siitä erittäin kiihottavan. Joustava runko tekee dildosta helpon asettaa sisään, ja se liukuu sulavasti vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa. Värinätasoissa riitti tehoja, jadildon koko oli myös erittäin tyydyttävä.

  Ainoa pieni miinus tulee dildon käsikahvasta, sillä vaikka siitä saa kiinni, voisi khva olla muotoiltu hieman tukevammaksi. Monessa uudessa dildossa on rengaskahva, jonka koen henkilökohtaisesti helpommaksi käyttää,joten tähän voi siis vaikuttaa myös omakohtainen mielipide. Joka tapauksessa Willie City Aidonkaltainen Dildo vibraattori 19 oli eirttäin miellyttävä käyttää, ja helppokäyttöisyydellään voi dildoa suositella hyvin myös ensimmäistä dildovibraattoriaan ostavalle. Aidonnäköisistä dildoista pitävälle on Willie City Aidonkaltainen Dildovibraattori edullinen ja varmasti tyydyttävä vaihtoehto.

  Baseks Classic Aidonkaltainen Dildovibraattori

  89%
  Design
  91%
  Helppokäyttöisyys
  77%
  Laatu
  95%
  Hinta
  83%
  Patteri/akku
  Testaajan arvio:
  4.2/5
  Käyttäjien arvio:
  4.2/5
  Willie City Aidonkaltainen Dildovibraattori 19 cm

  Baseks Classic Aidonkaltainen Dildovibraattori

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  Baseks Classic Aidonkaltainen Dildovibraattori on muotoiltu aidon peniksen mukaan, ja väriltään se on tyylikkään musta. Mustassa mattapinnassa dildon suonet erottuvat hyvin, ja suonet ovat koholla niin, että ne myös tuovat lisää stimulaatiota vibraattorin ollessa käytössä. Vibraattori dildo on varustettu 7 erilaisella väritasolla hiljaisesta erittäin tehokkaaseen värinään.

  Baseks Classic Aidonkaltainen Dildovibraattori toimii paristoilla, ja sen vuoksi sen käyttöaika on myös suhteellisen pitkä jatkuvassakin käytössä. Vibraattori dildo on valmistettu silikonista ja ABS-muovista, ja se on tehty erittäin tukevaksi. Baseks Classic Aidonkaltainen Dildovibraattori on suhteellisen kova käytössä, ja sillä saa osuttua taivaallisesti G-pisteeseen.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Baseks Classic Dildovibraattori
  Värinätasot 7 tasoa
  Pituus 19 cm
  Halkaisija 4 cm
  Vedenkestävä Ei
  Akun kesto Paristot, +60 min
  Materiaali Silikoni ja ABS
  Äänekkyys Keskitaso
  Ladattava Ei, 2 x AA paristot
  Matkaturvallinen Ilman paristoja kyllä
  Baseks Classic Aidonkaltainen Dildovibraattori

  Mukheasti juomutettu varsi

  1 of 4

  Pullea terska

  2 of 4

  Ultra-realistinen muotoilu

  3 of 4

  7 värinätasoa

  4 of 4

  Yhteenveto

  Baseks Classic Aidonkaltainen Dildovibraattori todellakin yllätti, sillä tämän hintaluokan tuotteelta minulla ei ollut kovin suuria odotuksia. Vibraattori dildo kuitenkin tekee sen minkä huomaa, ja siitä ei päällimmin puolin huomaa halpaa hintaa lainkaan. Baseks Classic Aidonkaltainen Dildovibraattori on tosin suhteellisen kovaa muovia, mutta tämäkin on mielipidekysymys, jos pidät kovemmista dildoista, on tämä mahtava valinta. Jellydildoon nähden on tuntuma kuitenkin aika jäykkä.

  Toisena pienenä miinuksena mainitsisin jälleen kahvasta, mutta kokonaisuudessaan dildo on kuitenkin valmistettu tukevasti. Kovin värinä asetus ei ole supertehokas, mutta hellii silti taivaallisesti G-pistettä. Dildoa voi käyttää myös esileikissä klitorikselle tai muille erogeenisille alueille. Ehdottomasti oman hintaluokkansa ykkönen!

  Fun Factory Stronic Real Pulsaattoridildo

  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  89%
  Design
  81%
  Helppokäyttöisyys
  82%
  Laatu
  77%
  Hinta
  87%
  Patteri/akku
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5
  Willie City Aidonkaltainen Dildovibraattori 19 cm

  Fun Factory Stronic Real Pulsaattoridildo

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  Fun Factory Stronic Real Pulsaattoridildo ei vain tuo realistista muotoilua, vaan tarjoaa myös aitoa yhdyntää jäljittelevät työntöliikkeet! Tämä dildo vibraattori käyttää patentoitua Stronic -tekonologiaa, jonka avulla dildo saa aikaan erittäin aidonkaltaisen käyttökokemuksen uniikilla pulssiteknologiallaan.

  Fun Factory Stronic Real Pulsaattoridildossa on 7 erilaista värinätasoa, ja sen lisäksi laitteesta löytyy myös 3 erilaista pulssirytmiä. Dildo on valmistettu silikonista ja kovamuovista, ja se on juuri sopivan jäykkä. Dildolla on pitkä käyttöikä, ja sen akku on ladattavissa USB-johdolla. Jos etsit aidonkaltaista nautintoa, älä etsi enää kauempaa, kokeiltuasi Fun Factory Stronic Real Pulsaattoridildoa et enää aitoa kaipaa!

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Fun Factory Stronic Real
  Värinätasot 7 tasoa, 3 pulssirytmiä
  Pituus 20 cm
  Halkaisija 3,6 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Akun kesto 45 - 120 min
  Materiaali Silikoni ja kovamuovi
  Äänekkyys Keskitaso
  Ladattava USB-johdolla
  Matkaturvallinen Ei
  Fun Factory Stronic Real Pulsaattoridildo

  Silkinpehmeä pinta

  1 of 3

  Muotoiltu pää

  2 of 3

  Aitontuntuinen pulsaattori

  3 of 3

  Videot

  Yhteenveto

  Fun Factory Stronic Real Pulsaattoridildon kokeilu jännitti, sillä pulsaattoridildoja on suhteellisen vähän markkinoilla verrattuna tavallisiin vibraattoridildoihin. Fun Factory Stronic Real Pulsaattoridildo todsiti itsensä kuitenkin erittäin toimivaksi ja uniikiksi seksileluksi. Vibraattorin tuntuma on aivan toisenlainen kuin muissa dildovibraattoreissa, ja sen liikkeet todella mukailevat aitoa yhdyntää huomattavasti enemmän kuin pelkät värisevät vibraattorit. Koska Fun Factory Stronic Real Pulsaattoridildossa on kuitenkin vibraattorin värinäominaisuus, se saa aikaan kihelmöivän yhdistelmän työntöjä ja värinää – joka myös tuntuu taivaalliselta käytössä.

  Fun Factory Stronic Real Pulsaattoridildo on hinnaltaan arvokas, mutta käytössä hinnan syyn ymmärtää kyllä. Jos etsit aivan perinteistä dildovibraattoria, Fun Factory Stronic Real Pulsaattoridildo kannattaa ehkä jättää väliin, mutta jos olet etsimässä uudenlaista, ylellistä nautintoa, vastaa Fun Factory Stronic Real Pulsaattoridildo toiveisiisi varmasti.

  Sinful Classic Dildovibraattori

  83%
  Design
  96%
  Helppokäyttöisyys
  87%
  Laatu
  83%
  Hinta
  81%
  Patteri/akku
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.4/5
  Willie City Aidonkaltainen Dildovibraattori 19 cm

  Sinful Classic Dildovibraattori

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  Sinful Classic Dildovibraattori on luotimaisen muotoinen, mutta täysikokoinen dildovibraattori. Se on minimalistisen tyylikäs, mutta tehoa siitä ei kuitenkaan puutu. Sinful Classic Dildovibraattorissa on portaaton säätö, jolla säätelet kätevästi vibraattorin värinää. Kapean kärjen ja suoran muodon vuoksi tälle vibraattorille löytyy paljon käyttöä – vibraattori sopii täydellisesti myös niin klitoriksen, nännien, kuin muidenkin erogeenisten alueiden hellimiseen.

  Sinful Classic Dildovibraattori on pituudeltaan 18 cm pitkä, ja suhteellisen ohut, halkaisijaltaan vain 2,5 cm. Dildo toimii kahdella AA-paristolla, jotka eivät tule mukana pakkauksessa. Sinful Classic Dildovibraattori on valmistettu muovista, ja se on pääystetty PU-muovilla, joka luo dildolle ihanan, silkinpehmeän pinnan.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Sinful Classic Dildovibraattori
  Värinätasot Portaaton säätö
  Pituus 18 cm
  Halkaisija 2,5 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Akun kesto Yli 60 min.
  Materiaali PU-päällystetty muovi
  Äänekkyys Keskitasoa alempi
  Ladattava 2 x AA paristot

  Kapea täsmäkärki

  1 of 3

  Sileä ja suora varsi

  2 of 3

  Portaaton vibrasäätö

  3 of 3

  Yhteenveto

  Sinful Classic Dildovibraattori toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan mahtavasti. Minimalistinen vibraattori on virkistävä vaihtoehto paksujen, ultranypytettyjen ja suonikkaiden vibraattorien keskuudessa, ja Sinful Classic Dildovibraattori onkin erittäin esteettisen näköinen ulkonäöltään. Vaikka vibraattori on suora, se stimuloi hyvin käytössä, ja sen avulla on helppo saada orgasmeja. Portaaton säätö on ihanan pehmeä, ja kapea dildovibraattori sopii hyvin tiukemmallekin.

  Sinful Classic Dildovibraattorin paras puoli on sne monikäyttöisyys. Dildovibraattorin kapea, luotimainen kärki tuntuu upealta myös klitoriksella, ja se toimiikin hyvin myös klitoriskiihottimella. Sinful Classic Dildovibraattorilla voi myös hieroa muita erogeenisiä alueita, ja näin se sopii hyvin myös pariskunnille seksileluksi. Käytössä Sinful Classic Dildovibraattori tuntui hieman ohuelta, joten jos etsit paksua ja muhkeaa vibraattoria, ei Sinful Classic Dildovibraattorile ehkä paras valinta, mutta monipuoliseen käyttötarkoitukseen tämä dildovibraattori on mahtava.

  Baseks Aidonkaltainen XL Dildovibraattori

  93%
  Design
  75%
  Helppokäyttöisyys
  74%
  Laatu
  96%
  Hinta
  87%
  Patteri/akku
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.4/5
  Willie City Aidonkaltainen Dildovibraattori 19 cm

  Baseks Aidonkaltainen XL Dildovibraattori

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  Baseks Aidonkaltainen XL Dildovibraattori on I-S-O! Jos sinusnta tuntuu että normaalit dildot eivät riitä tyydyttämään sinua, tai kaipaat ekstrakokoa ja haluat kokeilla rajojasi, Baseks Aidonkaltainen XL Dildovibraattori on muhkean kokoinen dildovibraattori, joka varmasti tulee tyydyttämään sinut.

  Baseks Aidonkaltainen XL Dildovibraattori  on kauniin laventelin värinen, ja se on muotoiltu aidonkaltaiseksi erittäin muhkealla terskalla ja suonikkaalla varrella. Sisäänasetettavaa pituutta dildolta löytyy 19 senttiä, ja dildon varren paksuus on jopa 5,2 senttiä. Värinätehoa vibraattorista löytyy myös, ja vibraattorin juuressa on helppokäyttöinen säätöpainike. Baseks Aidonkaltainen XL Dildovibraattorin kokeilun jälkeen et halua enää takaisin tavalliseen!

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Baseks Aidonkaltainen XL Dildovibraattori
  Värinätasot Multispeed
  Pituus 23 cm
  Halkaisija 5,2 cm
  Vedenkestävä Ei
  Akun kesto Yli 60 min.
  Materiaali TPR ja ABS
  Äänekkyys Keskitaso
  Ladattava 2 x AA paristot
  Baseks Aidonkaltainen XL Dildovibraattori

  Ekstrapaksu varsi

  1 of 3

  Ulkoneva terska

  2 of 3

  Kohonevat suonet

  3 of 3

  Yhteenveto

  Baseks Aidonkaltainen XL Dildovibraattori ei ole aloittejioille. Tältä vibraattorilta löytyy niin pituutta kuin halkaisijamittaa, ja suuren kokonsa vuoksi se ei ole kovin helppo laittaa sisään. Vibraattoridildo vaatii runsaansi liukuvoidetta, mutta esileikin jälkeen on Baseks Aidonkaltainen XL Dildovibraattori myös erittäin tyydyttävä! Dildon koon todellakin tuntee, ja voisi sanoa että se täyttää juuri oikealla tavalla.

  Baseks Aidonkaltainen XL Dildovibraattori voi jakaa mielipiteitä, ja en suosittelisi dildoa jos koet olevasi tiukka, tai vasta tutustumassa dildoihin ja dildovibraattoreihin. Jos suurempien lelujen kokeileminen kuitenkin kiinnostaa, tai olet tietoisesti etsimässä isompikokoista dildovibraattoria, ei Baseks Aidonkaltainen XL Dildovibraattoriin voi pettyä. Dildovibraattori on kaunis muotoilultaan, ja värinäteho tuntui myös riittävän todella hyvin. Baseks Aidonkaltainen XL Dildovibraattori voi vaatia hieman totuttelua, mutta se todellakin takaa isot orgasmit.

  Satisfyer Vibes Master Vibraattori

  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  89%
  Design
  81%
  Helppokäyttöisyys
  82%
  Laatu
  77%
  Hinta
  87%
  Patteri/akku
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.4/5
  Willie City Aidonkaltainen Dildovibraattori 19 cm

  Satisfyer Vibes Master Vibraattori

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  Satisfyer Vibes Master Vibraattori on hempeän roosanvärinen dildovibraattori, mutta älä anna söpön ulkonäön johtaa sinua harhaan. Tämä vibraattori on muotoiltu osumaan täydellisesti G-pisteeseen käyrän varren ja kohotetun pään avulla, ja sen lisäksi vibraattori on vielä muhkean kokoinen! Pitutta Satisfyer Vibes Master Vibraattorilta löytyy sisäänasetettavana 16 senttiä, ja sen halkaisija on jopa 4,5 senttiä.

  Satisfyer Vibes Master Vibraattorista löytyy 12 erilaista värinätasoa, ja vibraattori on myös vedenkestävä, joten se sopii myös suihkussa käytettäväksi. Satisfyer Vibes Master Vibraattorin akku kestää pitkään, ja se on helposti ladattavissa mukana tulevalal magneettisella USB-johdolla.  Satisfyer Vibes Master Vibraattorissa on myös hyvin käteen sopva rengaskahva, josta saa tukevan otteen rajummassakin käytössä.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Satisfyer Vibes Master
  Värinätasot 12 tasoa
  Pituus 23,5 cm
  Halkaisija 4,5 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Akun kesto 45 min - 120 min
  Materiaali Silikoni, ABS
  Äänekkyys Keskitaso
  Ladattava USB-johto
  Satisfyer Vibes Master Vibraattori

  Käyrä varsi G-pisteen kohdennukseen

  1 of 3

  Muotoiltu kärki täsmäkäyttöön

  2 of 3

  Ergonominen kahva

  3 of 3

  Videot

  Yhteenveto

  Satisfyer Vibes Master Vibraattori on miellytävän näköinen silmään, ja visuaalisesti näyttää huomattavasti arvokkaammalta kuin tuotteen myyntihinta. Tuotteessa onkin pientä ylellisyyden tuntua, ja dildovibraattori on myös kooltaan yllättävän iso ja täyteläinen. Satisfyer Vibes Master Vibraattorista ei myöskään puutu paksuutta, joten tuote ei ehkä sovi jos olet kovin tiukka, tai etsimässä ensimmäistä dildovibraattoriasi. 

  Jos tykkäät muhkeista dildoista, Satisfyer Vibes Master Vibraattori tuntuu äärimmäisen täyttävältä, ja tuo takuuvarmaa tyydytystä. Joka kolkkaan yltävä dildo hyväilee värinällään niin vaginan seinämiä kuin G-pistettä, ja helpon kahvan avulla sitä oli helppo ohjailla osumaan juuri oikeaan kohtaan. Satisfyer Vibes Master Vibraattori käytössä vaati suhteellisen paljon liukuvoidetta, mutta runsaalla määrällä liukkaria tämä vibraattori on suorastaan taivaallinen.

  Fantasy for Her Love Thrust-Her Seksikone

  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  82%
  Design
  81%
  Helppokäyttöisyys
  67%
  Laatu
  62%
  Hinta
  76%
  Patteri/akku
  Testaajan arvio:
  3.6/5
  Käyttäjien arvio:
  3.3/5
  https://www.sinful.fi/fantasy-for-her-love-thrust-her-seksikone

  Fantasy for Her Love Thrust-Her Seksikone

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  Fantasy for Her Love Thrust-Her Seksikone on tehokas seksikone dildovibraattorin koossa. Tässä seksilelussa on vibraattori-osa ja kone-osa, johon vibraattori saadaan kiinnitettyä. Vibraattori tekee uuniikkia työntöliikettä moottorin avulla, joten  Fantasy for Her Love Thrust-Her Seksikoneesta pääsee nauttimaan täysin ilman käsiä!

  Näin pientä seksikonetta ei ole ennen nähty, ja  Fantasy for Her Love Thrust-Her Seksikone onnistuu sisältämään jopa 7 eri värinätasoa, ja 7 eri työntönopeutta. Seksinoneessa tulee myös mukana imukuppi, jolla lelun voi kiinnittää koville, sileille pinnoille. Imukuppi toimii hyvin esimerkiksi lattialla tai sileässä seinässä.  Fantasy for Her Love Thrust-Her Seksikone on myös vesitiivis, joten tästä upeasta tehopakkauksesta voi nauttia myös suihkussa!

   

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Fantasy for Her Love Thrust-Her
  Värinätasot 7 tasoa, 7 työntönopeutta
  Pituus 16 cm (dildo)
  Halkaisija 3,9 cm (dildo)
  Vedenkestävä Kyllä
  Akun kesto Noin 60 min.
  Materiaali Silikoni, ABS
  Äänekkyys Keskitaso
  Ladattava USB-johto
  Fantasy for Her Love Thrust-Her Seksikone

  Irrotettava dildo

  1 of 4

  Muotoiltu pää

  2 of 4

  7 eri työntönopeutta

  3 of 4

  7 värinätasoa

  4 of 4

  Videot

  Yhteenveto

  Fantasy for Her Love Thrust-Her Seksikone on erittäin kompakti, ja se tuntuu hieman dildovibraattorin ja seksikoneen yhdistelmältä. Laite on äärimmäisen kiihottava käytössä, ja se toimii hyvin niin itsetyydytyksessä kuin myös tuhmemmissa leikeissä kumppanin kanssa. Fantasy for Her Love Thrust-Her Seksikoneen vibraattoriominaisuudet ovat tehokkaita, ja värinää on helppo säädellä mukana tulevalla kaukosäätimellä. Dildon saa myös lämmitettyä, mikä oli erittäin mielenkiintoinen ominaisuus. Lämmitetty dildo tottumisen jälkeen tosin tuntui erittäin hyvältä, ja tuo lisää realistisuutta leluun.

  Fantasy for Her Love Thrust-Her Seksikoneen huonona puolena voisi mainita imukupin heikkoiden. Tämä ei ole iso miinus, sillä seksikonetta käyttää helposti ilmankin imukuppia, ja on ymmärrettävää, että imukupin voi olal vaikea pitää kuitenkin suhteellisen painavaa konetta paikallaan erilaisilla pinnoilla. Silti imukuppi olisi saanut olla hieman vahvempi. Nautintoarvoltaan Fantasy for Her Love Thrust-Her Seksikone kuitenkin yllätti odotukset!

  Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibraattori

  84%
  Design
  81%
  Helppokäyttöisyys
  81%
  Laatu
  87%
  Hinta
  89%
  Patteri/akku
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibraattori

  Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibraattori

  Plussat

  pros.png

  Miinukset

  cons.png

  Tuotekuvaus

  Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibraattori on oikea tehotaikasauva, joka kutkuttelee kiihottavasti niin klitorista, G-pistettä, kuin muitakin erogeenisiä alueita. Dildovibraattorin lisäksi Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibraattoria voi käyttää myös hieromasauvana. Dildovibraattori on valmistettu ihanan pehmeästä, ihoa vasten lähes sametilta tuntuvasta PU-päällystetystä muovista.

  Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibraattorista löytyy jopa 10 värinätehoa, ja sauva itsessään on muotoiltu niin, että sen varsi on kapeneva kahvaanpäin, ja sauvan kärki on kaikkein paksuin. Näin vibraattorilla on paljon hieromapinta-alaa, ja se tuntuu taivaalliselta myös klitorikselle! Pituutta tällä lelulla on 17,5 senttiä, ja halkaisija on paksuimmasta kohtaa 3,3 senttiä. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Sinful Pleasure Wand 10-Speed
  Värinätasot 10 tasoa
  Pituus 17,5 cm
  Halkaisija 3,3 cm
  Vedenkestävä Roiskeenkestävä
  Materiaali PU-päällystetty muovi
  Äänekkyys Keskitaso
  Ladattava 2 x AA paristot
  Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibraattori

  Kapeneva varsi

  1 of 3

  Pyöreä pää hierontaan

  2 of 3

  10 värinäasetusta

  3 of 3

  Yhteenveto

  Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibraattori on erikoisen muotoinen, ja muistuttaa aikalailla hierosauvaa dildovibraattorin sijaan. Silti Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibraattori toimii dildona ja vibraattorina äärimmäisen hyvin. 10 värinäasetuksesta jo ensimmäiset tasot ovat suhteellisen voimakkaita, joten dildovibraattorin avulla on helppo saada orgasmeja. Sisäisen käytön lisäksi Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibraattori tuntuu mahtavalta klitorikselle, ja kovemmilla värinäasetuksilla tämä lelu sopii myös vaikka hartioille.

  Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibraattori ei tuntunut selkeästi vibraattorilta, dildolta, eikä hieromasauvalta, vaan seksilelu tuntui yhdistävän kaikkien näiden kolmen lelun parhaat puolet yhteen tuotteeseen. Tuntumapinnaltaan Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibraattori häviää kyllä nystyröidyille ja suonikkaille dildovibraattoreille, mutta monipuolisuudessaan Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibraattori on ehdoton ykkönen. 

  Miksi ostaa dildovibraattori?

  Dildovibraattori on yksi yleisimmistä seksileluista, ja sille on syynsä. Dildovibraattori on tavallista dildoa stimuloivampi, ja se pystyy myös penetraatioon, johon pelkkä klitorisvibraattori ei pysty. Dildovibraattori yhdistää niin dildon kuin vibraattorin hyvät puolet, ja tekee siitä melkein kuninkaan naisille tarkoitettujen seksilelujen joukossa. Tämän lisäksi dildovibraattorit ovat suhteellisen edullisia, joten niiden hankintakynnys on myös pieni. Dildovibraattorit soveltuvat myös monipuolisesti erilaisiin seksileikkeihin niin itsetyydytyksestä pariskuntien esileikkeihin, yhdyntään, anaaliin, ja myös miesten käytettäväksi.

  Dildovibraattori

  Monille naisille orgasmin saaminen voi olla hankalaa, ja osa naisista ei ole koskaan saanut oikeaa orgasmia. Toisten on myös vaikea saada orgasmia pelkässä yhdynnässä. Orgasmit ovat kuitenkin tärkeä osa seksin nautintoa, ja dildovibraattori on oiva apuväline oman orgasmin löytämiseen. Dildovibraattori stimuloi tehokkaammin kuin pelkkä penis tai dildo, ja sillä voi myös kiihottaa klitorista. Värinän tuomalla lisästimulaatiolla pääsee helpommin lähemmäs orgasmia, ja värinä myös rentouttaa paremmin. 

  Dildovibraattori on täydellinen seksilelu omaan seksuaalisuuteensa tutustumiseen, ja dildovibraattorin avulla orgasmin etsiminen ja sen löytäminen on helpompaa kuin ilman apuvälineitä. Dildovibraattori on turvallinen kaveri jonka avulla voi löytää itsestään uusia puolia, ja oppia tuntemaan millaisista asioista pitää sängyssä. Tämä taas vahvistaa yksilön seksuaali-identiteettiä, joka heijastuu parempaan ja nautinnollisempaan seksiin niin itsensä kuin myös kumppanin kanssa.

  Dildovibraattori on siis hieno apuväline niin oman itsensä tutkisteluun ja omaan seksuaalisuuteensa tutustuttaessa, ja se toimii myös erittäin tehokkaasti nautintoa antavana seksileluna. Dildovibraattorit sopivat moneen käyttöön itsetyydytyksestä parileikkeihin, ja dildovibraattorille löytyykin helposti monia syitä sen hankintaan.

  Voivatko niin miehet kuin naisetkin käyttää dildovibraattoreja?

  pariskunta
  pariskunta

  Dildot ja vibraattorit, kuin myös dildovibraattorit ovat yleisesti hyvin paljon mielletty naisten seksileluiksi, ja monissa nettikaupoissa ne myös kategorisoidaan naisten seksileluihin. Totta on myös, että dildovibraattorien käyttäjistä valtaosa onkin naisia, ja monet dildovibraattorit on valmisteltu ja suunniteltu eritoten G-pisteelle ja klitoriksen stimulointiin. Nykypäivänä dildovibraattoreita löytyy kuitenkin lukuisia eri mallisia, muotoisia, ja eri tarkoitukseen tarkoitettuja vibraattoreja, jotka sopivat kaikille.

  Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteivätkö miehet myös voisi nauttia dildovibraattoreista. Dildovibraattorit sopivat vallan hyvin myös käytettäväksi anaaliin, ja näin myös miehet voivat käyttää dildovibraattoreita niin itsetyydytyksessä kuin myös kumppanin kanssa seksileikeissä. 

  Dildovibraattorin ostamisessa ei ole mitään naisellista, ja sitä ei tarvitse myöskään hävetä. On tärkeää, että omaan seksuaalisuuteen pääsee tutustumaan vapaasti, ja omista fantasioista ja kokeilunhalukkuudesta on myös avoin kumppaninsa kanssa, ja että omista haluista pystyy myös keskustelemaan avoimesti.

  Dildovibraattori sopii anaalikäytön lisäksi myös hyvin erogeenisten alueiden hyväilyyn, ja vibraattorilla voikin esimerkiksi kiusoitella ja kiihottaa peniksen vartta, kiveksiä, välilihaa… Vain keksiliäisyys on rajana mihin kaikkeen dildovibraattoria voikaan käyttää. Dildovibraattori siis onkin erittäin monipuolinen lelu, ja se sopii hyvin myös avoin mielisille hetero- ja homopariskunnille.

  Dildovibraattorin kanssa on myös turvallista kokeilla uusia asioita, ja tutustua omaan kehoonsa niin, että oppii tuntemaan mistä tykkää, ja näin voi myös opastaa kumppania niin että hänkin voi tuottaa sinulle parempaa nautintoa sängyssä. Dildovibraattorit sopivat siis niin miehille kuin naisille, ja niitä voi käyttää kuka tahansa sukupuoleen katsomatta. Tärkeintä on, että valitset vibraattoridildon, joka vastaa vaatimuksiasi parhaiten ominaisuuksiltaan, ja täyttää tarpeesi.

  Miten ostaa paras dildovibraattori

  Varsinkin ensimmäisen dildovibraattorin valitseminen 
   voi olla vaikeaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimman dildovibraattorin helposti!

  Tarvittu aika: 15 minutes
  Kokonaiskustannus: Riippuu tuotteesta

  Tarvitut työkalut:

  Lista parhaista dildovibraattoreista (tämä sivu)

  Tarvitut materiaalit:

  Rahasumma dildovibraattorin ostamiseen

  Step-by-step ohjeet

  Parhaan didlovibraattorin löytäminen
  On luonnollista että haluat löytää parhaan mahdollisen dildovibraattorin. Tuotevalikoiman paljoudessa joutuu kuitenkin helposti epätoivoon. Jotta valitseminen olisi helppoa, olemme luoneet tämän sivun ja listanneet parhaat dildovibraattorit puolestasi.
  1-3.png
  Älä käytä kallista aikaasi etsimiseen
  Nettikaupoissa tulee helposti tuhlattuja tunteja oikeaa tuotetta etsiessä. Olemme koonneet oikeiden asiakkaiden arvosteluja, blogiarvosteluja sekä suoosituksia, jotta löytäisit juuri sinulle sopivan dildovibraattorin.
  2-2.png
  Lue suosituksemme
  Kaikki tieto jonka tarvitset, on koottu tälle sivulle aina ekspertiemme mielipiteistä käyttäjien kokemuksiin. Käymällä läpi tämän sivun tuotteet, kartoitat helposti tuotevaihtoehdot tuhlaamatta aikaasi.
  3-1.png
  Valitse jokin listatuista nettikaupoista
  Kun olet päättänyt haluamasi tuotteen, voit tilata sen helposti listaamistamme nettikaupoista. Kaikki sivuillamme kauapt ovat suomalaisia, ja postittavat tuotteet luotettavasti ja nopeasti.
  4-1.png
  Valmis! Nyt olet onnellinen dildovibraattorin omistaja.
  Tilaamasi dildovibraattori postitetaan huomaamattomassa paketissa suoraan kotiovellesi tai valitsemaasi postin toimipisteeseen. Olemme varmistaneet, että pakettien ulkopuolelta ei näe lähettäjää, ja paketit toimitetaan anonyymissa postipaketissa.
  5-1.png

  Step

  Miten käyttää dildovibraattoria?

  Dildo vai vibraattori? Jos olet kahden vaiheilla, valitse molemmat ja hanki dildovibraattori. Dildovibraattori on siis käytännössä värisevä dildo. Dildo-osuus asetetaan emättimen sisään, ja dildovibraattori pääsee stimuloimaan tehokkaammin värinänsä avulla kuin perinteinten dildo, joka ei käytä värinää tehosteena. Koska dildovibraattori penetroituu emättimen sisään, kannattaa dildovibraattorin kanssa käyttää aina liukuvoidetta. Levitä liukuvoidetta dildovibraattorin kärkeen ja varteen, ja hiero liukuvoidetta hieman myös emättimen suuaukon reunoille taataksesi parhaan käyttökokemuksen. Alle olemme keränneet ideoita, millä kaikilla tavoin dildovibraattoria voi käyttää!