Sinful Joulukalenteri sisältö – Mitä kalenteri sisältää?

Sinful joulukalenteri
100%
Design
89%
Laatu
100%
Hinta
Arvostelu:
4.5/5
Sinful joulukalenteri

Sinful joulukalenteri

Plussat

Miinukset

Testaaja ja arvostelija: Laura

Testaaja ja arvostelija: Laura

Olen LoveBuddyn seksuaaliasiantuntija ja tuote-testaaja. Kaikki arvostelemani tuotteet on testattu omakohtaisesti, ja pyrin aina kertomaan tuotteista omien kokemusten perusteella. Toivottavasti tästä kalenteriarvostelusta on hyötyä sinulle!

Sinful joulukalenteri

Sinful 2021 Joulukalenteri

Miltä suklaakalenterin sijaan kuulostaa joulukalenteri aikuiseen makuun? Sinfulin uusi 2021 joulukalenteri sisältää jokaiselle päivälle tuhman yllätyksen, joita voi odottaa joko innolla yhdessä kumppanin kanssa tai yksin! Joulu on hyvän mielen aikaa, joten mikset myös hemmottelisi itseäsi tuhmalla kalenterilla, joka tuo uutta säihkettä peittojen väliin jokaiselle illalle aina aattoon asti! Sinfulin 2021 Joulukalenteri sisältää erilaisia leluja ja yllätyksiä, joista riittää loa pitkäksi aikaa. Käytännössä joulukalenteri on äärimmäisen edullinen, sillä se sisältää 24 yllätykstä koko kalenterin hinnalla. Jos siis olet harkinnut erilaisten seksilelujen keräämistä, Sinfulin kalenteri on ärimmäisen edullinen ja innostava tapa odottaa joulua ja samalla kasvattaa lelukokoelmaa!

Tarkat tuotetiedot

Ominaisuudet Sinful Joulukalenteri 2021
Kalenterin sisältö Bestseller -seksileluja
Luukkujen lukumäärä 24
Tuotteiden yhteisarvo 330e
Ftalaatittomat tuotteet Kyllä
Lateksiton Kyllä
Koko Yhden koon alusvaatteet
Kalenterin mitat 50 cm x 37,5 cm x 5,2 cm
Selosteiden kieli: Suomi, ruotsi, englanti, norja, tanska
Sinful joulukalenteri

Elegantti kalenteri

1 of 3

Kiihottavia leluja

2 of 3

Lelut niin miehille kuin naisille

3 of 3

Asiakkaiden arvostelut

Tuotekuvat

Videot

Tiivistelmä

Sinfulin Joulukanlenteri 2021 on täydellinen joulukalenteri pariskunnille. Jos seksielämä tuntuu kuivahtaneen marraskuun harmaudessa, tai muuten vain kaipaat enemmän säpinää vällyjen väliin, Sinfulin joulukanelnteri tarjoaa paljon yhteistä puuhaa kumppanin kanssa. Luukkuja on jännittävä odottaa yhdessä, ja kalenterin lelujen avulla voitte kokeilla paljon uutta ja erilaisia leikkejä. Leluja voi käyttää niin yksikseen kuin yhdistellenkin, ja eroottiset lelut takaavat lisäkipinän makuuhuoneen puolella!

Kalenteri sisältää laadukkaita seksileluja niin miehille kuin naisillekin, ja lelujen kokonaishinta yhteisarvona on noin 330 euroa. Osa leluista on tarkoitettu yhdessä kumppanin kanssa käytettäväksi, joten Sinfulin joulukalenteri 2021 sopii parhaiten pariskunnille. Kaikki joulukalenterissa olevat tuotteet ovat lateksittomia, joten kalenteri sopii myös herkkäihoisille ja allergikoille. Sinfulin joulukalenteri on suunniteltu tyylikkäästi aikuiseen makuun, ja kalenterissa olevat tuotteet on valittu harkiten. Useimmat kalenterin tuotteet ovat Sinfulin best seller – eli parhaiten myyviä tuotteita. Joulukalenterin avulla kasvatat lelukokoelmaasi jännittävällä tavalla, joten kannattaa tarttua tilaisuuteen! Viime vuonna kalenteri myi loppuun erittäin nopeasti, joten jos haluat varmistaa että ehdit ostamaan kalenterin, kannattaa liittyä Sinfulin sähköpostilistalle, jotte kuulet ensimmäisenä kalenterin myyntipäivästä.

Miten Sinfulin Joulukalenteri on testattu ja arvioitu?

Tuotteen vastaanottaminen

Tuote lähetetään testaajalle ilmaiseksi, ja vastaanottamisen jälkeen testaaja kokeilee tuotetta.

Testaus ja kirjoittaminen

Testaajamme testaa tuotetta ja arvio sen useammalta kannalta, kuten hinta-laatusuhde, toiminnot, monipuolisuus, ja laatu. Tämän jälkeen testaaja kirjoittaa arvostelun tuotteesta.

Arvostelun julkaisu

Kun arvostelu on kirjoitettu, arvostelu editoidaan sivujemme arvostelupohjaan sopivaksi, ja liitämme tuotteeseen liittyvät kuvat ja annamme tuotteelle tähtiluokituksen. Keräämme tuotteen kaikki verkkokaupassa olevat arvostelut nähtäväksi; niin positiiviset kuin negatiivisetkin arvostelut. Kaikki arvostelumme ovat puoleettomia, ja julkaisemme ainoastaan aitoja testikokemuksia.

Sinful Joulukalenteri 2021 UKK

Seksilelukalenteri on joulukalenteri, jonka luukut sisältävät perinteisen suklaan sisään seksileluja ja muita seksitarvikkeita. Sinfulin joulukalenterissa on kiihottavia yllätyksiä pariskunnille joulunodotukseen.

Seksilkalenteri sisältää monipuolisesti eri valmistajien leluja. Kaikki lelut on valikoitu huolellisesti, ja ovat best seller -tuotteita. Joulkalenterin lelut ovat lateksittomia ja ftalaatittomia.

Kalenteri on suunniteltu heteropariskunnille ja se sisältää leluja niin miehille kuin naisillekin. Jos ette kuitenkaan välitä siitä että muutama lelu saattaa jäädä käyttämättä, voi kalenterista iloita kuka tahansa!

Kalenterin tuotteet on valittu pitäien mielessä pariskunnat ja useat lelut ovat parisuhdeleikkeihin, mutta myös sinkut voivat nauttia kalenterista. Kahden keskeiseen seksiin suunnitellut tuotteet voi esimerkiksi jättää odottamaan seuraavaa kuumaa yötä tulevan deitin kanssa.

Kalenteri postitetaan huomaamattomassa paketissa aivan kuten kaikki Sinfulin tuotteet. Paketin päällä ei lue lähettää tai paketin sisältöä.

Viime vuonan Sinfulin Joulukalenteri myi loppuun ennätysajassa. Jos haluat varmistaa kalenterin itsellesi, kannattaa liittyä Sinfulin postituslistalle, jotta saat sähköpostin heti, kun kalenteri tulee myyntiin.

Muut artikkelit joista saatat pitää

Womanizer – Parhaat testissä
Fuck Me Silly – Parhaat testissä
Lovense – Parhaat testissä
Kumiasut – Parhaat testissä
Sybian – Parhaat testissä
Geishakuula – Parhaat testissä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *