Sinful Joulukalenteri sisältö – Mitä kalenteri sisältää?

Sinful Premium Joulukalenteri
100%
Design
89%
Laatu
100%
Hinta
Arvostelu:
4.5/5
Sinful Premium Joulukalenteri

Sinful joulukalenteri

Plussat

Miinukset

Testaaja ja arvostelija: Laura

Testaaja ja arvostelija: Laura

Olen LoveBuddyn seksuaaliasiantuntija ja tuote-testaaja. Kaikki arvostelemani tuotteet on testattu omakohtaisesti, ja pyrin aina kertomaan tuotteista omien kokemusten perusteella. Toivottavasti tästä kalenteriarvostelusta on hyötyä sinulle!

Sinful Premium Joulukalenteri

Sinful 2022 Joulukalenteri

Miltä suklaakalenterin sijaan kuulostaa joulukalenteri aikuiseen makuun? Sinful uusi 2022 joulukalenteri sisältää jokaiselle päivälle tuhman yllätyksen, joita voi odottaa joko innolla yhdessä kumppanin kanssa tai yksin! Joulu on hyvän mielen aikaa, joten mikset myös hemmottelisi itseäsi tuhmalla kalenterilla, joka tuo uutta säihkettä peittojen väliin jokaiselle illalle aina aattoon asti! Sinful 2022 Joulukalenteri sisältää erilaisia leluja ja yllätyksiä, joista riittää loa pitkäksi aikaa. Käytännössä joulukalenteri on äärimmäisen edullinen, sillä se sisältää 24 yllätykstä koko kalenterin hinnalla. Jos siis olet harkinnut erilaisten seksilelujen keräämistä, Sinfulin kalenteri on ärimmäisen edullinen ja innostava tapa odottaa joulua ja samalla kasvattaa lelukokoelmaa

Tarkat tuotetiedot

Ominaisuudet Sinful Joulukalenteri 2021
Kalenterin sisältö Bestseller -seksileluja
Luukkujen lukumäärä 24
Tuotteiden yhteisarvo 590 Euro
Ftalaatittomat tuotteet Kyllä
Lateksiton Kyllä
Koko Yhden koon alusvaatteet
Kalenterin mitat 55 cm x 39 cm x 8 cm
Selosteiden kieli: Suomi, ruotsi, englanti, tanska, norja, saksa, hollanti, ranska.

Elegantti kalenteri

1 of 3

Kiihottavia leluja

2 of 3

Lelut niin miehille kuin naisille

3 of 3

Asiakkaiden arvostelut

Mitä sinful joulukalenteri sisältää:

Erilaisia ​​seksileluja, jotka on animoitu penikselle ja emättimelle sekä pariskunnille.

  • 24 eroottista tuotetta
  • Inspiraatiovihkonen.

Tiivistelmä

Sinful Joulukanlenteri 2022 on täydellinen joulukalenteri pariskunnille. Jos seksielämä tuntuu kuivahtaneen marraskuun harmaudessa, tai muuten vain kaipaat enemmän säpinää vällyjen väliin, Sinful joulukanelnteri tarjoaa paljon yhteistä puuhaa kumppanin kanssa. Luukkuja on jännittävä odottaa yhdessä, ja kalenterin lelujen avulla voitte kokeilla paljon uutta ja erilaisia leikkejä. Leluja voi käyttää niin yksikseen kuin yhdistellenkin, ja eroottiset lelut takaavat lisäkipinän makuuhuoneen puolella!

Kalenteri sisältää laadukkaita seksileluja niin miehille kuin naisillekin, ja lelujen kokonaishinta yhteisarvona on noin 5900 euroa. Osa leluista on tarkoitettu yhdessä kumppanin kanssa käytettäväksi, joten Sinful joulukalenteri 2022 sopii parhaiten pariskunnille. Kaikki joulukalenterissa olevat tuotteet ovat lateksittomia, joten kalenteri sopii myös herkkäihoisille ja allergikoille. Sinful joulukalenteri on suunniteltu tyylikkäästi aikuiseen makuun, ja kalenterissa olevat tuotteet on valittu harkiten. Useimmat kalenterin tuotteet ovat Sinfulin best seller – eli parhaiten myyviä tuotteita. Joulukalenterin avulla kasvatat lelukokoelmaasi jännittävällä tavalla, joten kannattaa tarttua tilaisuuteen! Viime vuonna kalenteri myi loppuun erittäin nopeasti, joten jos haluat varmistaa että ehdit ostamaan kalenterin, kannattaa liittyä Sinful sähköpostilistalle, jotte kuulet ensimmäisenä kalenterin myyntipäivästä.

Muita Sinful joulukalentereita:

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Naisille

Vihdoinkin se on tässä, syntisiä 12 päivää jouluseikkailuja Joulukalenteri Naisille on naissukupuolille suunniteltu joulukalenteri, joka toimii hyvin sekä sinkkuna että lesboparille. Se on ylellinen kalenteri, jossa on 12 erilaista paikkaa, jotka sisältävät tuotteita noin 2 000 kruunun arvosta.
Syntinen joulukalenteri on valmistettu kovemmasta pahvimateriaalista, joten sille on suositeltavaa antaa tilaa säilytyksen yhteydessä. Sen säilyttäminen ei ole ongelma, tosiasia on, että se on esteettisesti miellyttävä, mutta samalla riittävän huomaamaton piristääkseen huonetta ilman suurta epäilystä. Joka tietää, se tietää.
*Ilmoitukset*
Niille teistä, jotka ovat kiinnostuneita syntisen joulukalenterin sisällöstä, paljastamme joitain tuotteita täällä. Ymmärrämme, että voi tuntua turvalliselta tietää, mitä joulukalenteriin voi tulla, jotta yllätykset eivät tule yllätyksenä.
G-pisteen vibraattori
– Vaaleanpunainen leikkisä geishapallo
– Bullet Vibrator
– Side
Johtopäätös:
Kalenterin sisältö on kahdentoista tuotteen lisäksi myös inspiraatiovihkona. Tämä tarkoittaa, että saat aina apua ja vinkkejä lukemalla suoraan inspiraatiokirjastasi. Hyvä tietää, että kaikki sisältö on englanniksi.
Syntinen joulukalenteri tekee tavallisesti harmaasta joulukuusta arjen nautinnollisemman kuukauden ja vahvistaa sekä sinun että mahdollisen kumppanisi seksuaalista terveyttä.

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Miehille

Jos Sinful on tuottanut eroottisen joulukalenterin ihmisille, joilla on emätin, he ovat ilmeisesti tuottaneet joulukalenterin penisisille. Se antaa sinulle tai sinulle ja kumppanillesi mahdollisuuden tutustua uudentyyppisiin seksileluihin ja parantaa viestintääsi ja löytää uusia jännittäviä seksuaalisia mieltymyksiä. Täydellinen kalenteri homoseksuaaliselle homoparille.
Klassinen laatikko koostuu 12 tuotteesta ja siten 12 eri luukusta, joten tämä on joka toinen päivä. Pääset kokeilemaan erilaisia ​​stimulaatiotyyppejä, erilaisia ​​aistimuksia ja eri erogeenisiä vyöhykkeitä. Löydät taatusti jotain, jota et ole ennen kokeillut ja jota haluat tehdä enemmän, sekä riskin, että se on päinvastoin.
*Ilmoitukset*
Niille teistä, jotka haluavat hieman valmistautua ja ymmärtää hieman enemmän sisältöä, tässä on *jurut*. Luvassa on tuotteita, jotka toimivat masturbaattorina eri värähtelyillä, sitten pääset osallistumaan erilaisiin penisrenkaisiin.
Masturbaattori
– Bullet vibraattori
– Erilaisia ​​penisrengas
Johtopäätös:
Jos sinulla on penis ja olet kiinnostunut seksileluista, tämä syntinen joulukalenteri on sinua varten! Riippumatta siitä, oletko kokeillut useita seksileluja aiemmin vai oletko täysin uusia, seksilelujen yhdistelmä voi vaikuttaa seksielämääsi.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Joulukalenteri

Aloitimme kirjoittamalla syntisen joulukalenterin, jossa on 24 paikkaa, sitten 12 ja nyt olemme tulleet Playful Deluxe Joulukalenterin syntiseen neljään viikkoon, jossa on neljä paikkaa. Voit tietysti avata ovet milloin haluat ja mukauttaa sen elämääsi parhaiten sopivaksi. Ehdotuksemme on avata ikkuna jokaiselle adventille.
Se on syntinen joulukalenteri niille teistä, jotka ehkä haluavat kokeilla eroottista joulukalenteria ensimmäistä kertaa, niille teistä, joilla on rajallinen talous, tai niille teistä, jotka kokevat, että aukkoja tulee liikaa lisää. Ehkä tuntuu jännittävämmältä, että voi kaipaa ja odottaa oven avaamista kuin oven avaaminen joka päivä.
Sisältö on sovitettu ihmisille, joilla on sekä emätin että penis ja siten suunniteltu sopimaan heteroseksuaaliselle pariskunnalle. Tämä tarkoittaa siis sitä, että pääset osallistumaan erilaisiin tuotteisiin ja osa tuotteista on mukautettu käytettäviksi yhdessä.

*Ilmoitukset*
Emme paljasta, mitkä tuotteet ovat tässä joulukalenterissa. Voimme kuitenkin kertoa sinulle, että saat seuraavat tiedot:
• 9 erilaista seksilelua
• 2 eroottista asustetta, jotka parantavat kokemustasi seksilelujen parissa
• 4 erilaista tuotetta kevyeen sidontaan.

Johtopäätös:
Neljästä eri ovesta osallistut 380 € arvoisiin tuotteisiin. Tämä tarkoittaa, että se on hyvä hinta-laatusuhde ja paras tapa hankkia ylimääräisiä seksileluja. Se auttaa sinua tutkimaan seksuaalisia rajoja ja mahdollisuuksia sekä parina että yksin.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Joulukalenteri

Sinful Four Weeks of Playful Christmas tulee myös Premium-versiona, kuten useimmat muut kalenterit, joilla on eri versioita. Tämä tarkoittaa, että se on entistä ylellisempi eroottinen joulukalenteri, jossa on entistä jännittävämpiä tuotteita.
Tämä joulukalenteri koostuu myös neljästä eri paikasta, joissa seksilelut on sovitettu heteroseksuaalisen parin käytettäväksi, sekä yksin että pariskuntaleluna.
Erilaisia tuotteita on kaikkiaan 15, mikä on täsmälleen sama määrä kuin Four Week Deluxessa, mutta tämä on jälleen eksklusiivisempi kalenteri.

*Ilmoitukset*
Four Weeks of Play Premiumista ylellisen tekee muun muassa se, että siellä on ylellisistä materiaaleista valmistettuja tuotteita. Materiaalit, jotka voivat parantaa aistillista kokemusta sekä kosketuksen että hajun ansiosta.
Tässä lyhyt yhteenveto:
• 9 seksilelua, jotka on suunniteltu stimuloimaan eri erogeenisiä vyöhykkeitä
• 2 eroottista asustetta, jotka parantavat kokemusta
• 4 tuotetta kevyeen bondage-inspiraatioon

Johtopäätös:
Tämä on Sinful joulukalenteri, joka on suunniteltu sinulle, joka pidät ylellisyydestä ja eksklusiivisuudesta. Se on tarkoitettu niille, jotka haluavat tutkia ja inspiroitua. 15 eri 560 € arvoisella tuotteella sinulla on mahdollisuus tehdä joulukuusta uusien elämysten jännittävä kuukausi.

Miten Sinfulin Joulukalenteri on testattu ja arvioitu?

Tuotteen vastaanottaminen

Tuote lähetetään testaajalle ilmaiseksi, ja vastaanottamisen jälkeen testaaja kokeilee tuotetta.

Testaus ja kirjoittaminen

Testaajamme testaa tuotetta ja arvio sen useammalta kannalta, kuten hinta-laatusuhde, toiminnot, monipuolisuus, ja laatu. Tämän jälkeen testaaja kirjoittaa arvostelun tuotteesta.

Arvostelun julkaisu

Kun arvostelu on kirjoitettu, arvostelu editoidaan sivujemme arvostelupohjaan sopivaksi, ja liitämme tuotteeseen liittyvät kuvat ja annamme tuotteelle tähtiluokituksen. Keräämme tuotteen kaikki verkkokaupassa olevat arvostelut nähtäväksi; niin positiiviset kuin negatiivisetkin arvostelut. Kaikki arvostelumme ovat puoleettomia, ja julkaisemme ainoastaan aitoja testikokemuksia.

Sinful Joulukalenteri 2022 UKK

Seksilelukalenteri on joulukalenteri, jonka luukut sisältävät perinteisen suklaan sisään seksileluja ja muita seksitarvikkeita. Sinfulin joulukalenterissa on kiihottavia yllätyksiä pariskunnille joulunodotukseen.

Seksilkalenteri sisältää monipuolisesti eri valmistajien leluja. Kaikki lelut on valikoitu huolellisesti, ja ovat best seller -tuotteita. Joulkalenterin lelut ovat lateksittomia ja ftalaatittomia.

Kalenteri on suunniteltu heteropariskunnille ja se sisältää leluja niin miehille kuin naisillekin. Jos ette kuitenkaan välitä siitä että muutama lelu saattaa jäädä käyttämättä, voi kalenterista iloita kuka tahansa!

Kalenterin tuotteet on valittu pitäien mielessä pariskunnat ja useat lelut ovat parisuhdeleikkeihin, mutta myös sinkut voivat nauttia kalenterista. Kahden keskeiseen seksiin suunnitellut tuotteet voi esimerkiksi jättää odottamaan seuraavaa kuumaa yötä tulevan deitin kanssa.

Kalenteri postitetaan huomaamattomassa paketissa aivan kuten kaikki Sinfulin tuotteet. Paketin päällä ei lue lähettää tai paketin sisältöä.

Viime vuonan Sinfulin Joulukalenteri myi loppuun ennätysajassa. Jos haluat varmistaa kalenterin itsellesi, kannattaa liittyä Sinfulin postituslistalle, jotta saat sähköpostin heti, kun kalenteri tulee myyntiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *