Sinful Joulukalenteri sisältö – Mitä kalenteri sisältää?

Sinful Jouluklenteri 2023

100%
Design
89%
Laatu
100%
Hinta
Arvostelu:
4.5/5

Add Your Heading Text Here

sinful logo

Sinful Premium Joulukalenteri​

sinful logo

Sinful Original Joulukalenteri​

sinful logo

Sinful joulukalenteri

Plussat

Miinukset

Testaaja ja arvostelija: Laura

Testaaja ja arvostelija: Laura

Olen LoveBuddyn seksuaaliasiantuntija ja tuote-testaaja. Kaikki arvostelemani tuotteet on testattu omakohtaisesti, ja pyrin aina kertomaan tuotteista omien kokemusten perusteella. Toivottavasti tästä kalenteriarvostelusta on hyötyä sinulle!

Sinful Premium Joulukalenteri

Sinful 2023 Joulukalenteri

Tee joulu 24 kertaa leikkisämmäksi ja tilaa Sinfulin suosituin aikuisten premium-joulukalenteri! Kalenteri sisältää 24 huolellisesti valittua parhaiten myyvää tuotetta, jotka tarjoavat monia mahdollisuuksia tutkia toisianne uusilla ja jännittävillä tavoilla. Premium-joulukalenteri on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat maustaa jokaisen joulukuun päivän ylellisillä yllätyksillä, kujeilevilla leikeillä ja intohimoisella seksillä. Mukana tuleva opas tarjoaa paljon hyödyllisiä vinkkejä siitä, miten saat eniten irti tuotteistasi. Luukkujen takana on sekä väriseviä seksileluja että tarvikkeita eroottiseen viettelyyn ja ylelliseen sitomiseen – yhteensä arvoltaan peräti 590 euroa! Sinfulin premium-joulukalenteri tarjoaa parhaan mahdollisen kokemuksen, kun muistat pitää vesipohjaisen liukuvoiteen, hierontaöljyn ja seksilelun puhdistusaineen aina käden ulottuvilla. Jos hankit Sinfulin premium-joulukalenterin viime vuonna, suosittelemme kokeilemaan jotakin heidän muista kalentereistaan, sillä Premium perustuu edelleen samaan konseptiin.

 

Tarkat tuotetiedot

Ominaisuudet Sinful Joulukalenteri 2023
Kalenterin sisältö Bestseller -seksileluja
Luukkujen lukumäärä 24
Tuotteiden yhteisarvo 590 Euro
Ftalaatittomat tuotteet Kyllä
Lateksiton Kyllä
Koko 2,5 kg. Yhden koon alusvaatteet
Kalenterin mitat 55 cm x 39 cm x 8 cm
Selosteiden kieli: Tanska, Ruotsi, Norja, Suomi, Ranska, Saksa, Hollanti, Englanti
Sinful Premium Joulukalenteri

Elegantti kalenteri

1 of 3

Kiihottavia leluja

2 of 3

Lelut niin miehille kuin naisille

3 of 3

Asiakkaiden arvostelut

Mitä sinful joulukalenteri sisältää:

Erilaisia ​​seksileluja, jotka on animoitu penikselle ja emättimelle sekä pariskunnille.

  • 24 eroottista tuotetta
  • Inspiraatiovihkonen
  • Akut ja laturit

Tiivistelmä

Sinfulin joulukalenteri vuodelle 2023 on täydellinen lahja itseltäsi itsellesi (tai teille pariskuntana). Jos arjen rutiinit alkavat tuntua hieman tylsiltä, tai jos haluat vain maustaa makuuhuoneen tunnelmaa hieman ekstraa, Sinfulin joulukalenteri on täynnä jännittäviä hetkiä jaettavaksi kumppanisi kanssa. Luukkujen avaaminen yhdessä luo odotuksen tunnetta, ja kalenterin lelujen avulla voitte tutkia uusia ja kiihottavia leikkejä. Leluja voi käyttää sekä yksin että yhdessä, ja ne taatusti tuovat lisäkipinää makuuhuoneeseen!

Kalenterista löydät korkealaatuisia seksileluja niin miehille kuin naisillekin, joiden yhteisarvo on noin 5900 euroa. Osa leluista on erityisesti valittu käytettäväksi yhdessä kumppanisi kanssa, mikä tekee Sinfulin joulukalenterista 2023 täydellisen pariskunnille. Kaikki kalenterin tuotteet ovat lateksittomia, joten se sopii myös herkkäihoisille ja allergikoille. Sinfulin joulukalenteri on tyylikkäästi suunniteltu aikuisille, ja tuotteet ovat huolella valittuja. Suurin osa kalenterin tuotteista on Sinfulin parhaita myyntituotteita. Kalenterin käyttäminen mahdollistaa intiimilelukokoelman laajentamisen jännittävällä tavalla, joten tartu tilaisuuteen!

Muita Sinful joulukalentereita:

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Naisille

Tässä se nyt on: Synnilliset 12 päivää jouluseikkailua! Naisten joulukalenteri on suunniteltu erityisesti naisille, mutta se sopii yhtä hyvin myös sinkuille kuin lesbopareillekin. Tämä ylellinen kalenteri sisältää 12 luukkua, joissa jokaisessa on noin 2 000 kruunun arvosta tuotteita, ja kaikki stereotyyppisen tyttömäisessä vaaleanpunaisessa sävyssä.

Synnillinen joulukalenteri on valmistettu kestävästä kartongista, joten varaa sille hieman tilaa säilytykseen. Sille sopivan paikan löytäminen ei kuitenkaan tuota ongelmia. Itse asiassa se on sekä tyylikäs että riittävän hillitty valaistakseen huoneen ilman suurta huomiota. Kuka tietää, tietää.

Niille jotka ovat uteliaita synnillisen joulukalenterin sisällöstä, tässä on joitain tuotteita:

G-pisteen vibraattori

Lempelias geishapallo vaaleanpunaisena

Bullet Vibraattori

Käsiraudat

Kahdentoista tuotteen lisäksi kalenteriin sisältyy inspiraatiovihko. Tämä tarkoittaa, että saat aina apua ja vinkkejä lukemalla suoraan inspiraatiokirjastasi. On hyvä muistaa, että kaikki teksti on englanniksi.

Synnillinen joulukalenteri muuttaa yleensä harmaan joulukuun nautinnolliseksi kuukaudeksi ja vahvistaa sekä sinun että mahdollisen kumppanisi seksuaaliterveyttä.

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Miehille

Tietenkin myös sinä peniksellä varustettu voit saada räätälöidyn eroottisen joulukalenterin juuri sinulle! Tämä on Sinfulin eroottinen joulukalenteri miehille, joka sopii sekä sinkuille että pareille ja jonka painopiste on peniksen stimuloinnissa. Toisin sanoen tämä sopii paremmin homoparille kuin heteroparille. Tämä on täydellinen tapa tutkia uusia seksivälineitä ja parantaa kommunikaatiotanne, ehkä löydätte myös uusia erogeenisia alueita, joita kannattaa kokeilla stimuloida?

Aivan kuten Sinfulin naisten joulukalenteri, tämäkin sisältää 12 tuotetta ja siten 12 eri luukkua, joten tämä on joka toinen päivä -kalenteri. Pääset kokeilemaan erilaisia stimulaatiotapoja, erilaisia kokemuksia ja keskittymään eri erogeenisiin alueisiin. Tulet varmasti löytämään jotain, mitä et ole kokeillut aiemmin ja haluat tehdä sitä enemmän, ja kuten aina, on olemassa riski siitä, että päinvastoin onkin.

Vihiä/Paljastuksia: Teille, jotka haluatte valmistautua hieman enemmän ja ymmärtää enemmän sisällöstä, tässä on hieman joulukalenterin paljastuksia. Siellä tulee olemaan tuotteita, jotka värisevät, jotka imartelevat ja jotka stimuloivat erilaisia erogeenisia alueita eri tavoin. Muutamia esimerkkejä:

 

Hyvä tietää on, että kaikki paristot ja laturit sisältyvät, mutta sinun kannattaa pitää vesipohjaista liukuvoidetta lähellä parhaan kokemuksen saamiseksi.

Johtopäätös: Jos sinulla on penis ja olet kiinnostunut seksivälineistä, tämä eroottinen joulukalenteri on sinua varten! Riippumatta siitä, oletko kokeillut useita seksivälineitä aiemmin vai oletko täysin uusi asiassa, voi seksivälineiden yhdistelmä tehdä eron seksielämässäsi.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Joulukalenteri

Aloitimme luomalla jännittävän joulukalenterin, jossa on 24 lokeroa, sitten 12, ja nyt olemme päässeet neljän viikon ajan eksklusiivisen joulukalenterimme neljään lokeron. Voit tietenkin tutkia sisältöä haluamallasi tavalla ja räätälöidä sen sopivaksi elämääsi parhaiten. Suosituksemme on avata yksi lokero joka adventti.

Tämä on kalenteri sinulle, joka ehkä haluaa kokeilla eroottista kalenteria ensimmäistä kertaa, sinulle jolla on tiukempi budjetti tai sinulle, joka kokee vähemmän lokeroita jännittävämpänä. Saattaa olla, että odottaminen ja lokeron avaamisen odottaminen tuntuu tyydyttävämmältä kuin sen tekeminen joka päivä.

Sisältö on suunniteltu sopimaan sekä naisille että miehille ja siten soveltuvaksi kaikille sukupuolikonfiguraatioille. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia erilaisista tuotteista, ja jotkut niistä on erityisesti suunniteltu käytettäväksi yhdessä.

Viestit Emme paljasta, mitä tuotteita tässä kalenterissa on. Voimme kuitenkin kertoa, että saat seuraavan sisällön:

  • 9 erilaista intiimituotetta
  • 2 eroottista lisävarustetta intiimikokemuksesi parantamiseksi 
  • 4 erilaista tuotetta kevyeen sitomiseen.

Yhteenveto: Neljästä eri lokeroista saat tuotteita, jotka ovat yhteensä 380 € arvoisia. Tämä tarkoittaa, että tämä on erinomainen vastine rahoillesi ja paras tapa saada ylimääräisiä intiimituotteita. Se auttaa sinua tutkimaan rajojasi ja mahdollisuuksiasi intiimissä kanssakäymisessä, sekä yksin että kumppanin kanssa.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Joulukalenteri

Sinful Four Weeks of Playful Christmas on saatavana myös Premium-versiona, kuten useimmat muutkin eri vaihtoehtoja tarjoavat kalenterit. Tämä tarkoittaa, että tämä on entistä ylellisempi eroottinen joulukalenteri, jossa on entistä jännittävämpiä tuotteita. Itse asiassa se saattaa olla Sinfulin ylellisin joulukalenteri, sisällön arvo ylittää kaikkien joulukalentereiden tuotearvon.

Tämä joulukalenteri koostuu myös neljästä eri osiosta, joissa seksilelut on suunniteltu heteroseksuaalisen parin käyttöön, sekä yksin että pariskunnille.

Aiemmin Deluxe-versiossa mainitun lisäksi Premium-versiossa on myös eksklusiivisista materiaaleista valmistettuja tuotteita, jotka tehostavat aistikokemusta sekä kosketuksen että hajun kautta. Sitten nämä tuotteet ovat myös hieman innovatiivisempia ja uudempia versioita tarjolla olevista jännittävistä tuotteista.


Tässä on nopea yleiskatsaus:

  • 9 seksilelua, jotka on suunniteltu stimuloimaan eri erogeenisiä vyöhykkeitä
  • 2 eroottista lisälaitetta elämyksen parantamiseksi
  • 4 tuotetta helpottamaan inspiraatiota

 

Johtopäätös:
Tämä on syntinen joulukalenteri niille, jotka arvostavat luksusta ja eksklusiivisuutta. Se on luotu sinulle, joka haluat tutkia ja antaa itsesi inspiroitua. Yhteensä 15 eri tuotetta arvoltaan 560 €, saat mahdollisuuden tehdä joulukuusta jännittävän kuukauden uusien ja jännittävien elämysten kera.

Miten Sinfulin Joulukalenteri on testattu ja arvioitu?

Tuotteen vastaanottaminen

Tuote lähetetään testaajalle ilmaiseksi, ja vastaanottamisen jälkeen testaaja kokeilee tuotetta.

Testaus ja kirjoittaminen

Testaajamme testaa tuotetta ja arvio sen useammalta kannalta, kuten hinta-laatusuhde, toiminnot, monipuolisuus, ja laatu. Tämän jälkeen testaaja kirjoittaa arvostelun tuotteesta.

Arvostelun julkaisu

Kun arvostelu on kirjoitettu, arvostelu editoidaan sivujemme arvostelupohjaan sopivaksi, ja liitämme tuotteeseen liittyvät kuvat ja annamme tuotteelle tähtiluokituksen. Keräämme tuotteen kaikki verkkokaupassa olevat arvostelut nähtäväksi; niin positiiviset kuin negatiivisetkin arvostelut. Kaikki arvostelumme ovat puoleettomia, ja julkaisemme ainoastaan aitoja testikokemuksia.

Sinful Joulukalenteri 2023 UKK

Seksilelukalenteri on joulukalenteri, jonka luukut sisältävät perinteisen suklaan sisään seksileluja ja muita seksitarvikkeita. Sinfulin joulukalenterissa on kiihottavia yllätyksiä pariskunnille joulunodotukseen.

Seksilkalenteri sisältää monipuolisesti eri valmistajien leluja. Kaikki lelut on valikoitu huolellisesti, ja ovat best seller -tuotteita. Joulkalenterin lelut ovat lateksittomia ja ftalaatittomia.

Kalenteri on suunniteltu heteropariskunnille ja se sisältää leluja niin miehille kuin naisillekin. Jos ette kuitenkaan välitä siitä että muutama lelu saattaa jäädä käyttämättä, voi kalenterista iloita kuka tahansa!

Kalenterin tuotteet on valittu pitäien mielessä pariskunnat ja useat lelut ovat parisuhdeleikkeihin, mutta myös sinkut voivat nauttia kalenterista. Kahden keskeiseen seksiin suunnitellut tuotteet voi esimerkiksi jättää odottamaan seuraavaa kuumaa yötä tulevan deitin kanssa.

Kalenteri postitetaan huomaamattomassa paketissa aivan kuten kaikki Sinfulin tuotteet. Paketin päällä ei lue lähettää tai paketin sisältöä.

Viime vuonan Sinfulin Joulukalenteri myi loppuun ennätysajassa. Jos haluat varmistaa kalenterin itsellesi, kannattaa liittyä Sinfulin postituslistalle, jotta saat sähköpostin heti, kun kalenteri tulee myyntiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *