Isot dildot – Parhaat testissä

Mitä ovat isot dildot? Isot dildot ovat kaikki iso kokoisia, pitkiä, paksuja tai sekä että. Ne soveltuvat niin vaginaaliseen kuin anaaliseenkin käyttöön. Myös tupladildot voivat kuulua kategoriaan isot dildot.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Klikkaa tästä nähdäksesi laajempi valikoima kun haussa ovat isot dildot

FAQ

Isot dildot ovat kannattava hankinta niille, jotka kaipaavat kunnon täyttymisen tunnetta. Isot dildot voivat mahdollistaa täydellisen paksuuden tai pituuden, jotta nautinto on taattua.

Kyllä, isot dildot sopivat sekä naisille ja miehille. Dildon käyttö on mahdollista sukupuolesta riippumatta. Omat mieltymykset ovat ratkaisevassa asemassa käytön suhteen.

Kyllä ovat. Tuotteet ovat tutkittuja ja niiden käyttö on turvallista, kunhan käyttää niitä oikein. Isojen dildojen kanssa kannattaa lämmitellä ensin kunnolla, käyttää runsaasti liukuvoidetta ja kuuntelee omaa kroppaa. Käytä vain niin kauan, kuin käyttö tuntuu mukavalta.

Kyllä, osa isoista dildoista on mahdollista laittaa myös strap on valjaisiin. Tarkista aina dildoa valitessa, soveltuuko se valjaisiin ja onko valjaiden merkillä väliä. 

Joissakin isoissa dildoissa on imukuppi, toisissa ei. On hyvä tarkistaa aina, millainen dildo on, ennen ostopäätöksen tekoa. Jos imukupillisen ison dildon haluaa, on valinnan varaa paljon. 

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Willie City Luxe Aidonkaltainen Silikonidildo 23 cm

  Testivoittaja

  98%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  97%
  Laatu
  96%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5
  Willie City Luxe Aidonkaltainen Silikonidildo 23 cm 1

  Willie City Luxe Aidonkaltainen Silikonidildo 23 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kaipaatko isoa, tämä Willie City Luxe Aidonkaltainen Silikonidildo täyttää sinut ja fantasiasi kokonaan. Tämä soveltuu mainiosti myös valjaskäyttöön, tarvitset vain O- renkaan, joka on halkaisijaltaan 5 cm. 

  Silikonista valmistettu dildo on täysin lateksiton sekä Ftalaatiton, sopii hyvin herkemmällekin käyttäjälle. Kokonaispituutta löytyy 23 cm, josta sisään menevä pituus on 17,5 cm. Halkaisijakin on jopa 4,8 cm. Kiinteät kivekset ja aidonkaltainen terskan pää takaavat tuotteen aidonkaltaisuuden. Myös selkeästi erottuva ja hyvältä tuntuva suonitus takaa aidonkaltaisen tunteen leikkeihisi. 

  Käytössä joustava ja taipuisa lelu stimuloi sinua juuri sieltä mistä pitääkin. Pohjassa olevan imukupin ansiosta kiinnität tämän lattiaan tai vaikka seinään ja pääset nauttimaan, vaikka anaalistimulaatiosta. Mikä parasta, saat vapaat kädet ja voit hyväillä muita vartalon erogeenisiä alueita! tuote soveltuu käytettäväksi, vaikka suihkussa, tämän kanssa suositellaan käytettäväksi vesipohjaista liukuvoidetta.

  Puhdista lelu aina käytön jälkeen vedellä ja miedolla saippualla, tai seksileluille tarkoitetulla puhdistusaineella.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Willie City Luxe Aidonkaltainen Silikonidildo 23 cm
  Pituus 23 cm, josta 17,5 cm sisään asetettavaa
  Halkaisija 4,8 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Allergeenit Ei sisällä ftalaatteja tai lateksia
  Valmistusmateriaali Silikoni
  Willie City Luxe Aidonkaltainen Silikonidildo 23 cm 4

  Aidon näköinen

  1 of 4

  23 cm pitkä ja 4,8cm paksu

  2 of 4

  Kiveksillä

  3 of 4

  Imukupilla

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Willie City Luxe Aidonkaltainen Silikonidildo 23 cm arvostelut

  Yhteenveto

  Kokemuksena Willie City Luxe Aidonkaltainen Silikonidildo oli ihan hyvän oloinen, se ei ollut liian pehmeä, mutta ei myöskään liian kova. Hyvin siis sinällään toimiva, vaikka sisään asettamisessa haastetta toikin kookkaus.

  Imukuppi oli hyvin pitävä ja mahdollisti erilaiset kokeilut dildon kanssa. Strap oniin soveltuvuus oli myös ehdottomasti plussaa ja lelua tuli kokeiltua niin yhdessä kuin yksinkin.

  Willie City Classic Aidonkaltainen Kirkas Dildo 24,5 cm

  Aloittelijalle

  97%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  97%
  Laatu
  95%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5
  Willie City Classic Aidonkaltainen Kirkas Dildo 1

  Willie City Classic Aidonkaltainen Kirkas Dildo 24,5 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Oletko jo koneut dildon käyttäjä ja kaipaat sisääsi jotain isoa ja tuntuvaa?  Silloin Willie City Classic Aidonkaltainen Kirkas Dildo on tuote, jonka haluat.  Saat kokonaisvaltaisen tyydytyksen ja nautinnon, jota et ole ennen kokenut. Aidonkaltainen dildo soveltuu käytettäväksi strap- on- valjasleikkeihin.

  Sisään asetettavaa pituutta löytyy huimat 19 cm kokonaisesta 24,5 cm:stä.  Paksuudeltaan tämä rakastaja on 4,8 cm, eiikä varmasti jätä sinua kylmäksi.  Aidon tuntuinen lelu on valmistettu Ftalaatittomasta ja lateksittomasta TPE:stä.  Joustava ja pehmeä mutta samalla kuitenkin erittäin napakkarakenteinen. 

  Pohjassa olevan imukupin ansiosta kätesi jäävät täysin vapaiksi hyväilemään muita herkkiä kohtia myös erilaiset seksiasennot ovat mahdollisia, ja tämä kestää mukana villeimmissäkin leikeissä. Vahva imukuppi pitää dildon hyvin paikallaan, vaikka kylpyhuoneen lattiassa, eikä suihkuhetket ole enää tylsiä. 

  Läpikuultava dildon muotoilu on luonnollinen, hyvin aito stimulaatio on taattu sen pullottavien suonien ja ihanan terskan ansiosta. Myös aidonkaltaiset kivekset ovat osa luonnollisuutta tässä dildossa.  Lisää nautintoa saat, kun sipaiset vesipohjaista liukuvoidetta ja tunne kuinka se sujahtaa sisääsi kuin varkain. 

  Pese dildo aina käytön jälkeen, vedellä ja miedolla saippualla tai käytä seksileluihin tarkoitettua puhdistusainetta.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Willie City Classic Aidonkaltainen Kirkas Dildo 24,5 cm
  Kieli Englanti
  Pituus 24,5 cm, josta 19 cm sisään asetettavaa
  Halkaisija 4,8 cm
  Vedenkestävä Yes
  Valmistusmateriaali TPE
  Willie City Classic Aidonkaltainen Kirkas Dildo 4

  Kirkas

  1 of 4

  Onnistunut muotoilu

  2 of 4

  Suuri kokoinen

  3 of 4

  Imukupilla

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Willie City Classic Aidonkaltainen Kirkas Dildo 24,5 cm arvostelut

  Yhteenveto

  Willie City Classic Aidonkaltainen Kirkas Dildo oli kokemuksena ihan mielenkiintoinen. Positiivista oli ehdottomasti hyvin pitävä imukuppi sekä mahdollisuus käyttää myös strap on valjaissa yhdessä kumppanin kanssa.

  Ulkonäkö oli kirkkautta lukuun ottamatta aidonkaltainen, eli muotoilu oli onnistunut. Kuitenkin samalla dildo olisi kaivannut jonkinlaista väriä edes hieman. 

  Willie City Classic Aidonkaltainen Dildo 23 cm

  Edullisin

  96%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  96%
  Hinta
  97%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Willie City Classic Aidonkaltainen Dildo 23 cm 1

  Willie City Classic Aidonkaltainen Dildo 23 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kun haluat nauttia mahdollisimman aidosta ja luonnillisesta seksikokemuksesta, on valintasi ehdottomasti tämä Willie City Classic Aidonkaltainen dildo. Hyvän kokoisella sauvalla on pituutta 23 cm, josta sisään saa työnnettyä 17 cm. Halkaisija on 4,5 cm. Dildo on valmistettu PVC:stä ja on täysin Lateksiton sekä Ftalaatiton.  Tämän voit ottaa myös valjasleikkeihin mukaan. 

  Nautinnollisia hetkiä et voi tämän joustavan mutta samalla jämäkän dildon kanssa välttää. Aidon kaltaiseksi muotoiltu varsi kiveksien kanssa takaa, että saat luonnollisen stimulaation asennossa kuin asennossa. Sauvan selkeästi erottuva terska takaa stimulaation juuri sinne, minne sen haluat kohdistuvan. Pohjassa oleva imukuppi antaa enemmän vaihtoehtoja tuhmille leikeille ja vapaaksi jäävät kädet pääsevät hyväilemään muita vartalon osia.

  Dildo on myös vesitiivis, joten siitä pääset nauttimaan myös kylyhuoneen puolella. Käytä tuotteen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi kokemuksestasi vieläkin ihanamman.  Puhdista dildo aina käytön jälkeen vedellä ja miedolla saippuavedellä, tai seksivälineille tarkoitetulla antibakteerisella puhdistussuihkeella. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Willie City Classic Aidonkaltainen Dildo 23 cm
  Kieli Englanti
  Pituus 23 cm, josta 17 cm sisään asetettavaa
  Halkaisija 4,5 cm
  Vedenkestävä Yes
  Valmistusmateriaali PVC
  Willie City Classic Aidonkaltainen Dildo 23 cm 4

  Aidon näköinen

  1 of 4

  Sisään asetettavaa 17 cm 

  2 of 4

  Kiveksillä

  3 of 4

  Imukupilla

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Willie City Classic Aidonkaltainen Dildo 23 cm arvostelut

  Yhteenveto

  Willie City Classic Aidonkaltainen dildo oli kyllä hyvin aidon näköinen. Oli selvää, että tuotteen ulkonäköön oli panostettu. Kuitenkin samalla ulkonäkö oli hyvin tylsä ja yksinkertainen, mikä vaikutti kokemukseen hieman.

  Kokeilussa lelu oli sekä itsetyydytykseen, että esileikkeihin. Myös strap on ja imukuppi tuli testattua. Kaikin puolin toimiva, vaikka hyvin jotain olisi kaivannut lisää. Tuskin tulee itsellä päätymään suosikki leluksi.  

  King Cock Chubby Dildo Kiveksillä 23 cm

  97%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  97%
  Laatu
  96%
  Hinta
  97%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5

  King Cock Chubby Dildo Kiveksillä 23 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kun haluat todella kookasta ja koolla on todellakin väliä, tämä King Cock Chubby Dildo kiveksillä sinun valintasi. Tämä täyttää sinut äärimmilleen ja soveltuu parhaiden kokeneemmalle käyttäjälle. Tämä soveltuu myös valjaskäyttöön, joten kaikki fantasiasi ovat toteutettavissa tämän dildon myötä.

   

  Varsin kookas dildo on pituudeltaan ihanat 23 cm, josta sisään laitettava osuus on 7,6 cm ja nautinnollinen paksuus on 7,6 cm, tunnet tämän jokaisen sentin sisälläsi.  Ainutlaatuinen Fanta Flesh PVC materiaali on samettisen pehmeä, mutta samalla erittäin jämäkkä. Tuote ei sisällä Lateksia ta iFtalatteja ollenkaan, joten soveltuu mainiosti herkemmillekin käyttäjille. 

   

  Jämäkkyyden ansiosta saat kohdistettua stimulaation juuri oikeaan paikkaan ja selkeästi erottuva terska, nautinnollisen tuntuinen suonistus sen varressa saavat sinut nautinnon huipulle. Aidon oloiset kivekset ovat piste i:n päälle.  Pohjassa oleva erittäin vahva imukuppi mahdollistaa useat nautinnolliset asennot ja vapaat kädet leikkeihin.

  Parhaiten imukuppi kiinnittyy sileälle ja kovalle pinnalle. Voit ottaa tämän kaveriksi eroottisiin kylpyhetkiin myös, sillä dildo on vesitiivis. Muhkean koon vuoksi suositellaan käytettäväksi vesipohjaista liukuvoidetta, jolloin leikkisi ovat entistäkin nautinnollisemmat. Puhdista dildo käytön jälkeen vedellä ja miedolla saippualla tai seksileluille tarkoitetulla puhdistusaineella. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet King Cock Chubby Dildo Kiveksillä 23 cm
  Pituus 23 cm
  Halkaisija 7,6 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Fanta Flesh PVC

  Muhkea terska

  1 of 4

  Peräti 7,6 cm paksu

  2 of 4

  Kivekset

  3 of 4

  Imukupilla

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien King Cock Chubby Dildo Kiveksillä 23 cm arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  King Cock Chubby Dildo Kiveksillä 23cm oli hyvin mielenkiintoinen kokemuksena. Paksuutta lelulla on hyvin paljon, joten sen käyttäminen tulee vaatimaan harjoitusta. Kuitenkin kokeneissa käsissä varmasti erittäin toimiva lelu.

  Materiaali oli hieman liian kovaa, mikä yhdessä suuren koon kanssa voi tuntua epämukavalta. Plussana kuitenkin jämäkkä imukuppi sekä mahdollisuus kiinnittää valjaisiin.

  Kink Dual Density UltraSkyn The Perfect Cock Dildo 27 cm

  94%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  91%
  Laatu
  95%
  Hinta
  93%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  Kink Dual Density UltraSkyn The Perfect Cock Dildo 27 cm 1

  Kink Dual Density UltraSkyn The Perfect Cock Dildo 27 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tuhma ja kookas lelu täyttää sinut äärimmilleen. Olethan jo kokenut dildojen käyttäjä ja haluat kokea jotain isoa? Kink Dual Density UltraSkyn The Perfect Cock Dildo vie nautintosi aivan uudelle tasolle. Dildo kuuluu Doc Johnsonin Kink- tuotesarjaan.  Tuote soveltuu myös valjaskäyttöön ja on yhteensopiva Doc Johnsonin Vac-U-Lock valjaisiin. 

  Kokonaispituus dildolla on 27 cm, josta sissään saa laitettua 20 cm, halkaisija on 5,5. Materiaalina on käytetty UltraSkyn joka on pehmeä, mutta samalla hyvin jämäkkä. Materiaali lämpenee myös nopeasti vartalosi lämpöiseksi, joka tekee tuotteen käytöstä erittäin miellyttävää. Ftalaatteja tuote ei sisällä. 

  Tämän rakastajan kanssa pääset kuumiin leikkeihin ja sen pohjassa on irrotettava imukuppi. Kokeile erilaisia asentoja ja nauti käsiesi vapaudesta. Voit myös antaa kumppanisi käsitellä sinua tällä dildolla, ja pääsette yhdessä kokemaan kuinka nautinto vie kohti orgasmia.

  Dildossa on selkeästi erottuva terska ja tyvessä ihanan kookkaat kivekset, varren pullottava suonitus varmasti tuntuu sisälläsi! Dildo soveltuu myös käytettäväksi anaalisesti, sipaise vesitiivistä liukuvoidetta terskan päähän ja tunne jokainen sisääsi työntyvä sentti.  Monipuolinen käyttää, ja täyttää varmasti. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Kink Dual Density UltraSkyn The Perfect Cock Dildo 27 cm
  Pituus 27 cm, josta 20 cm sisään asetettavaa
  Halkaisija 5,5 cm
  Valmistusmateriaali UltraSkyn
  Ftalaatiton Kyllä
  Kink Dual Density UltraSkyn The Perfect Cock Dildo 27 cm 3

  Hyvä muotoilu

  1 of 4

  Peräti 5,5 cm paksu

  2 of 4

  Kivekset

  3 of 4

  Yhteensopiva Vac-U-Lock tuotteisiin

  4 of 4

  Yhteenveto

  Kink Dual Density UltraSkyn The Perfect Cock Dildo oli toimiva niin yksin käytettäessä kuin yhdessäkin. Sen sai sekä Vac-U-Lock valjaisiin, että käytettyä imukupin kanssa.

  Kokoa lelulla oli mukavasti, joten täyttymisen tunne tuli saavutettua erittäin helposti ja nautinnollisesti, niin itse dildoa käyttäen kuin kumppanin kanssa. Miinuksena se, että tuote vaatii Doc Johnsson Vac-U-Lock sarjan valjaat. 

  Cloneboy Tekopenis imukupilla

  96%
  Design
  96%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  95%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Cloneboy - Tekopenis imukupilla 1

  Cloneboy Tekopenis imukupilla

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Haluatko tehdä omasta peniksestäsi kopion? Nyt se on mahdollista, nimittäin Cloneboy tuotesetillä teet tarkan 3D kopion, ja kumppanisi saa nauttia sinusta, vaikka et olisi paikalla. Vai ilahdutatko kenties antamalla tämän lahjaksi? 

  Seksileikit saavat aivan uudenlaisen käänteen, kun valmistatte kopion, voit tehdä tämän myös yksin mutta kaksin se on hauskempaa ja helpompaa.  Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan valoksen tekemiseen, sekä penisrengas, joka takaa kestävän erektion tekoprosessin ajan.  Seuraa pakkauksen ohjeita tarkasti ja huolehdi ajoituksesta, jotta kopiosta tulisi mahdollisimman täydellinen.  Pakkauksessa on kaksi jauhepussia, jos ensimmäinen tekokerta epäonnistuu.  Kärsivällisyyttä tarvitaan hieman, sillä valos on valmis 24 tunnin kuluttua sen aloittamisesta.

  Huomio että valoksen tekeminen on sotkuista, joten valitse tekopaikka sen mukaan. Ajele myös enimmät karvat alueelta pois, muotin tekeminen on silloin huomattavasti miellyttävämpää. Käytä pakkauksen penisrengasta tarvittaessa erektion ylläpitämiseen, ja pakkauksen kuminen penistunneli sopii käytettäväksi peniksen, kopion ja kumppanin kiihottamiseen. 

  Pakkaus kokonaisuudessaan sisältää:

  • Ohjeet, jotka ovat Englannin kieliset
  • Putki penikselle, jonka pituus on 23,5 cm ja halkaisijaltaan 7,8 cm
  • 2x pussin merileväpohjaista jauhetta (ainesosina; Sodium Alginate, Tetrasodium Pyrophosphate, Cellulose, Calsium Sulfate) Jauhe on täysin myrkytön ja hypoallerginen.
  • 1 purkki penisvaloksen valmistusainetta, joka on 100 % Platinumsilikonia eikä siis sisällä luonnonkumia eikä lateksia.
  • Kovetusaine
  • Sekoituslasta
  • Imukuppi
  • Säädettävä penisrengas sekä kiihotustunneli

   

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Cloneboy Tekopenis imukupilla
  Pituus 23,5 cm
  Halkaisija 7,8 cm
  Cloneboy - Tekopenis imukupilla 2

  Putki penikselle

  1 of 8

  Imukuppi

  2 of 8

  Kovetusaine

  3 of 8

  Valosaine

  4 of 8

  Penisrengas

  5 of 8

  Kiihotustunneli

  6 of 8

  Sekoituslasta

  7 of 8

  Jauheet

  8 of 8

  Videot

  Yhteenveto

  Itse en liiemmin syttynyt ajatuksesta, että tekisin dildon kumppanin peniksestä. Kuitenkin setti oli ihan toimiva ja dildon sai tosiaan valmistettua. Kumppani kuitenkin paljon paikalla on, joten tuskin tulee dildoa käytettyä liiemmin vaan päädymme muihin dildoihin.

  Joka tapauksessa, jos tämän idean kokee omakseen, niin varmasti toimiva ja hyvä ratkaisu.

  Double Trouble tupladildo

  95%
  Design
  93%
  Helppokäyttöisyys
  91%
  Laatu
  94%
  Hinta
  95%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  Double Trouble tupladildo 1

  Double Trouble tupladildo

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Leikkihetket yksin tai kumppanisi kanssa, tämä Double TroubleTupladildo toteuttaa villeimmätkin fantasiat. Tupladildot ovat hyvin suosittuja pariskuntien keskuudessa, mutta mikään ei siis estä tätä käyttämästä yksinkään. Kokonaispituus dildolla on 45 cm ja halkaisija on2,5 cm – 3,3 cm. Dildo on valmistettu PVC:stä. 

  Tämä tupladildo on taipuisa ja se antaa stimulaatiota niin vaginaalisesti kuin anaalisestikin. Taipuisa materiaali mahdollistaa myös käyttämisen vaginassa ja anaalissa samanaikaisesti.  Tämän käytön kanssa vain oma mielikuvitus toimii rajana. Tupladildo on myös vesitiivis, joten miksi et nauttisi tuhmista leikeistä myös kylpyhuoneen puolella.

  Vesipohjainen liukuvoide soveltuu tuotteen kanssa käytettäväksi ja nautinnollisemman tunteen saamiseksi on suositeltavaa.  Puhdista tuote aina käytön jälkeen vedellä ja miedolla saippualla tai seksivälineille tarkoitetulla aineella käytön jälkeen. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Double Trouble tupladildo
  Pituus 45 cm
  Halkaisija 2,5-3,3 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Väri Lila
  Valmistusmateriaali PVC
  Double Trouble tupladildo 4

  Kaksipäinen

  1 of 3

  Lila

  2 of 3

  Yhdessä käytettäväksi

  3 of 3

  Videot

  Yhteenveto

  Double Trouble tupladildo oli kokemuksena erikoinen. Jotenkin dildo tuntui hankalalta käyttää yhdessä ja kapeakin se oli, mikä vaikutti käyttökokemukseen paljon. Eli jäi itsellä yhteen kokeiluun.

  Kumppanin kanssa kokeiltaessa ei oikein kumpikaan päässyt tunnelmaan, mutta kenties joillekin tämä toimii hyvin, sillä esimerkiksi anaalisesti koko voi olla sopiva varsinkin aloittelijoille.

  Gläs Double Trouble Dildo

  95%
  Design
  93%
  Helppokäyttöisyys
  90%
  Laatu
  94%
  Hinta
  92%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  Gläs - Double Trouble Dildo, Purple 1

  Gläs Double Trouble Dildo

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kaunis ja uniikki Double Trouble Dildo antaa tuplasti nautintoa, ja halutessaan samanaikaisesti sinulle ja kumppanillesi. Koska jokainen tuote on käsityönä tehty, sen väri ja koko voi poiketa kuvasta hieman. 

  Käsintehty lasinen dildo on kokonaispituudeltaan 22 cm ja paksuudeltaan se on 2,5–3,5 cm. Painoa löytyy 260 g. Dildo on materiaalin vuoksi hygieeninen ja helppo puhdistaa koska lasi on kovaa, ei huokoista.

  Lasinen dildo on erinomainen erilaisissa lämpötila leikeissä. Voit viilentää sitä jääkaapissa tai pakastimessa. Vastavaasti myös sitä voi lämmittää kuuman veden alla tai mikrossa. Korkealaatuinen borosilikaattilasi kestää lämpötilan vaihtelut erinomaisesti.  

  Kaarevuutensa vuoksi tämä tupladildo soveltuu myös G-pisteen stimulointiin, ja painon ansiosta saat kohdistettua stimuloinnin hyvin tarkasti. Lasinen sauva on erittäin tukeva sileän pinnan vuoksi helppo ja miellyttävä käyttää. Voitte kumppanin kanssa nauttia tämän kanssa samanaikaisesti, ja tämä sauva soveltuu hyvin myös anaaliseksiin.  Pienehkön kokonsa vuoksi tämä soveltuu loistavasti ensikertalaisillekin. Sauvan kanssa käytettäväksi soveltuvat kaikki liukuvoiteet, ja tunne on nautinnollisempaa sitä käytettäessä. 

  Puhdistus onnistuu vedellä ja miedolla saippuavedellä, mutta mitään hankaavia aineita ei saa käyttää, jotta pinta pysyy sileänä. Kun pidät tästä hyvää huolta, se on matkassasi lopun elämää! 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Gläs Double Trouble Dildo
  Paino 260 g
  Pituus 22 cm
  Halkaisija 2,5-3,5 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Väri Läpikuultava vaalea lila
  Valmistusmateriaali Borosilikaattilasi
  Gläs - Double Trouble Dildo, Purple 1

  Kaksipäinen

  1 of 3

  Lasinen

  2 of 3

  Yhdessä käyttöön

  3 of 3

  Yhteenveto

  Double Trouble Dildo oli muuten ihan hyvän oloinen, mutta jotenkin haastava käyttää. Ei erityisen toimiva, eikä erityisen mukava. Luonnollisestikaan lasisella tuotteella ei joustoa ollut. Oli myös haastavaa saada lelun kanssa kunnollista asentoa.

  Varmasti toimiva kokeneille tupladildojen käyttäjille, mutta itse tai kumppani ei oikein otetta saanut tästä dildosta vaan leikki jäi kesken ja dildo todennäköisesti kaapin perälle jatkossa.

  Isot strapon dildot

  Erilaiset isot dildot houkuttelevat käyttäjiä. Isot strapon dildot ovat erittäin houkuttelevia erityisesti kokeneemmille dildon käyttäjille. Isot strap on dildot soveltuvat sekä vaginaaliseen, että anaaliseen käyttöön. Niitä voi käyttää sekä pelkästään yhden aukon täyttämiseen tai apuna tuplapenetraatioon. Valjaat ovat usein valmistettu niin, että ne soveltuvat eri kokoisille ihmisille sukupuolesta riippumatta.

  Fun Factory - Share tupladildo

  Tämä tupladildo on laadukas ja kestävä, pehmeä sekä sileä. Silikoni materiaali on erittäin miellyttävä ja helppo. Kaksi ergonomisesti muotoiltua ja erikokoista päätä takaavat G- pisteen stimulaation ja orgasmien taivas avautuu aivan uudella tavalla.

  Tämä tupladildo on parhaillaan kahden naisen välisissä leikeissä, sille miehelle käyttö voi sauvan muotoilun vuoksi olla epämieluisaa.  Tämä mahdollistaa nautinnon eriasennoissa ja hyvinkin läheiset leikit ovat mahdollisia. Ihan itsestään tämä ei välttämättä sisällä pysy, vaan voi asennosta riippuen tarvita avuksi käsiä.

  Juuri tästä syystä saat myös hyvää treeniä lantionpohjalihaksillesi, käyttö ja sen paikallaan pysyminen voi vaatia hieman supistusvoimaa. Aina paremman ja nautinnollisemman kokemuksen antaa sipaus vesipohjaista liukuvoidetta. Rakastettavan nautinnollinen tuote kaiken kaikkiaan.

  Strapless Strap-On 8"

  Tämä monipuolinen ja niin naiset kuin miehetkin tyydyttävä tupladildo on todellinen kokemus. Sen kaksi eri kokoista ja muotoiltua päätä sopii niin vaginaaliseen kuin anaali stimulaatioon.  Materiaalina on täysin käytetty silikonia, jonka vuoksi sauva on pehmeä ja mukavan tuntuinen. Jämäkyyttä siis löytyy, joustoa ei niin paljoa kuin moni luulisi.

  Kaiken parhaiten tämä sopii naisten välisiin leikkeihin tai yksinään nautintoa halutessaan. Miehetkin toki voivat anaalistimulaatioon sauvaa käyttää, mutta pariskuntana yhtä aikaa käytössä voi ilmetä ongelmia, esimerkiksi miehen kiveksille ei löydy paikkaa tämän lelun myötä. 

  Päät ovat siis muotoiltu eikä niitä juurikaan pysty taivuttamaan. Vesiliukoisen liukuvoiteen kanssa tämä tuote sujahtaa sisääsi lupaa kyselemättä.

  Isot anaalidildot

  Isot dildot voivat olla sekä vaginaalisesti, että anaalisesti käytettäviä. Isot anaalidildot ovat erittäin houkuttelevia, sillä ne mahdollistavat kokeneille käyttäjille uskomattoman kokemuksen. Anaalidildot voivat soveltua niin yksin kuin yhdessä käytettäväksi. Isot anaali dildot sopivat itsetyydyksen ohella myös osaksi seksiä. Varsinkin imukupilliset anaalidildot mahdollistavat monipuolisen anaalistimuloinnin.

  Tantus Silk Keskikokoinen Silikonidildo

  Tantus Silk Keskikokoinen Silikonidildo

  Tämä silikoninen dildo on monikäyttöinen jo senkin puolesta, että sopii hyvin myös valjaiden kanssa käytettäväksi. Tällä stimuloit niin vaginaa kuin anaaliakin ja voit käyttää yksin tai yhdessä. Vain oma mielikuvitus on rajana.

  Silikoninen sauva on todella miellyttävän tuntuinen ja sen joustavuus sekä taipuisuus on todella erinomainen.

  Voit tätä siis käyttää oikeastaan missä kulmassa tahansa. Sileä pinnan vuoksi tämän saa helposti vietyä sisään, mutta nautinnollisempaa se on, jos käyttää vesipohjaista liukuvoidetta. Silikoni materiaalina myös mukautuu nopeasti kehon omaan lämpöön, joten et tunne lämpötilan vaihteluitakaan tätä käyttäessäsi.

  Tämän voi myös keittää, kun haluaa puhdistaa, siis hygieenisesti myös oikein loistava tuote. Sauva kokonsa puolesta sopii parhaiden seksilelujen maailmaan tutustuvalle, mutta miksei jo enemmän käyttäneillekin.  Tämän voi napata myös kylpyhetkiin mukaan, koska se on täysin vesitiivis.

  You2Toys Anal Training Setti

  You2Toys Anal Training Setti

  Tämä tuotesetti on aivan ihanteellinen aloittavalle anaalilelujen käyttäjälle, mutta vaativammallekin löytyy kyllä sopivaa koko luokkaa.  Kolme erikokoista anaalidildoa takaavat siis nautinnon käyttäjälle kuin käyttäjälle.

  Dildojen varressa olevat suonet saavat aikaan erittäin aidonkaltaisen tunteen, ja nämä sopivatkin vaikka lämmittelyyn ennen varsinaista anaaliyhdyntää kumppanin kanssa. 

  Tarpeeksi jämäkkä ja hieman samalla kuitenkin joustava dildo on helppo viedä sisään, mutta käytettäessä olisi hyvä käyttää runsaasti vesipohjaista liukuvoidetta. Tällöin tunne on paljon nautinnollisempaa voit vain nauttia tämän antamasta stimulaatiosta.

  Mikään ei toki estä tämän käyttöä myös vaginaaliseen seksiin, joten tuote on monikäyttöinen. Pohjassa olevan imukupin ansiosta myös kädet jäävät niin halutessaan vapaiksi, joten tämä on ehdoton lisä omaan salaiseen lelulaatikkoon.

  Miten ostaa parhaat isot dildot

  Varsinkin ensimmäisen iso dildot valitseminen voi olla vaikeaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimman ison dildon helposti!

  Tarvittu aika: 15 minutes
  Kokonaiskustannus: Riippuu tuotteesta

  Tarvitut työkalut:

  Lista parhaista isoista dildoista (tämä sivu)

  Tarvitut materiaalit:

  Maksuväline ostamiseen

  Step-by-step ohje

  Parhaan ison dildon löytäminen
  On luonnollista, että haluat löytää parhaan mahdollisen iso dildot. Valikoiman paljoudessa joutuu kuitenkin helposti epätoivoon. Jotta valitseminen olisi helppoa, olemme luoneet tämän sivun ja listanneet parhaat iso dildot puolestasi.
  1-3.png
  Älä käytä kallista aikaasi etsimiseen
  Nettikaupoissa tulee helposti tuhlattuja tunteja oikeaa tuotetta etsiessä. Olemme koonneet oikeiden asiakkaiden arvosteluja, blogiarvosteluja sekä suosituksia, jotta löytäisit juuri sinulle sopivan ison dildon.
  2-2.png
  Lue suosituksemme
  Kaikki tieto, minkä tarvitset, on koottu tälle sivulle aina ekspertiemme mielipiteistä käyttäjien kokemuksiin. Käymällä läpi tämän sivun tuotteet, kartoitat helposti tuotevaihtoehdot tuhlaamatta aikaasi.
  3-1.png
  Valitse jokin listatuista nettikaupoista
  Kun olet päättänyt haluamasi tuotteen, voit tilata sen helposti listaamistamme nettikaupoista. Kaikki sivuillamme olevat kaupat ovat suomalaisia, ja postittavat tuotteet luotettavasti ja nopeasti.
  4-1.png
  Valmis! Nyt olet onnellinen ison dildon omistaja.
  Tilaamasi iso dildo postitetaan huomaamattomassa paketissa suoraan kotiovellesi tai valitsemaasi postin toimipisteeseen. Olemme varmistaneet, että pakettien ulkopuolelta ei näe lähettäjää, ja paketit toimitetaan anonyymissa postipaketissa.
  5-1.png

  Step

  Miten käyttää isoja dildoja

  Isot dildot soveltuvat monipuoliseen käyttöön. Isot dildot mahdollistavat kunnollisen täyttymisen tunteen. Toinen täyttymyksen mahdollistava tuote on pumpattava dildo, joka voi mahdollistaa vielä suuremman täyttymyksen. Isot dildot ovat kooltaan maltillisia, mutta kuitenkin kookkaita varsinkin pituudeltaan.

  Miten puhdistaa isot dildot

  Seksilelujen puhdistus on hyvin oleellinen osa onnistunutta seksielämää, oli kyseessä sitten itsetyydytys tai kumppanin kanssa seksin harrastaminen. Hygieenisyys kaikin puolin on hyvin tärkeä osa aina itse seksiä ja siksi myös seksilelujen puhdistukseen tulee panostaa kunnolla. Jotta voit olla varma siitä, millainen puhdistus leluille sopii, niin käyttöohjeet tulee lukea ja tutustua valmistajan ohjeeseen pesusta. Isot dildot ovat useimmiten pestävissä samalla tavalla kuin muut dildot, sillä isot dildot ovat usein samanlaisista materiaaleista. 

  Toiset leluista voi pestä saippualla ja juoksevalla vedellä, kun taas toiset voi pestä esimerkiksi seksilelujen puhdistussuihkeella ja kostealla liinalla. Joka tapauksessa puhdistus tulee tehdä mahdollisimman hyvin, jotta käyttö on mukavaa myös seuraavalla kerralla ja jotta lelut pysyvät hyvässä kunnossa. Isot dildot on yleensä mahdollista pestä saippualla tai ainakin seksilelun puhdistussuihkeella. 

  Isot dildot - videot puhdistuksesta

  Isojen dildojen puhdistus on helppoa. Katso videot erilaisista tavoista pestä dildo. Videot voivat antaa neuvoa sekä pesu tekniikkaan, että erilaisiin mahdollisuuksiin pesussa. Isot dildot pestään yleensä samalla tavalla, kuin muutkin dildot. 

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *