Seksinukke - Parhaat testissä

Aina toimintaan valmis seksinukke on ihana piriste seksielämään! Seksinukke on aidonkaltainen ja kokoinen nukke, jolta löytyy vagina, anaali, ja suureikä riippuen nukesta.

Seksinukkeja on myös miespuolisia. Seksinukke sopii hyvin tuomaan lisää tunnetta masturbaatioon ja niiden kanssa voi toteuttaa erilaisia fantasioita turvallisesti. Löydä sinäkin unelmiesi kumppani, joka ei koskaan sano ei!

ETKÖ TULLUT VIELÄ PÄÄTÖKSEEN?

FAQ

Seksinuken kanssa on suositeltavaa käyttää liukuvoidetta. Seksinuket, kuten muutkin seksilelut, on valmistettu muovista, joka ei kostuta itse itseään. Parhaimman mukavuuden ja tuntuman saamiseksi, sekä myös hankaumien ja epämukavuuden välttämiseksi, seksinuken kanssa kannattaa käyttää aika liukuvoidetta.

Liukuvoiteeksi sopii vesipohjainen liukuvoide, joita on saatavilla erilaisia useissa nettikaupoissa. Kun olet hankkimassa seksinukkea, kannattaa varmistaa tuleeko myös pakkauksen mukana liukuvoidetta, sillä monissa tuotteissa liukuvoide kuuluu pakettiin.

Seksinuken kanssa ei ole pakko käyttää kondomia, mutta se on silti suositeltavaa nuken puhdistuksen helpottamiseksi. Tietenkin paljaalla paneminen tuntuu kaikkein parhaalta, etenkin kun nuken aukot ovat sisältä nystyröidyt, mutta ilman kondomia nuken puhdistus on hieman työläämpää.

Suosittelemme kondomin käyttöä nuken kanssa, mutta jos käytät nukkea ilman kondomia, olethan erityisen huolellinen nuken puhdistuksessa, ja käytä aina mietoa saippuavettä kun peset nuken aukkoja. Muista myös kuivata aukot hyvin, ja käyttää hoitojauhetta kuivumisen jälkeen. Jos nukkeen jää likaa sisälle, se voi aiheuttaa bakteerikasvustoa ja pahaa hajua, joten pese nukke hyvin jokaisen käyttökerran jälkeen.

Uusi seksi nukke tulee paketissa, ja yleensä sen pää ja hiukset ovat irrallisina, jotta se mahtuisi paremmin laatikkoon. Myös miespuolisten nukkejen penis tulee irrallisena. Kartoita mitä lisäosia nuken mukana tulee, kuten esim. Liukuvoide, hoitojauhe, peruukki, vaatteet yms.

Avaa paketti ja nosta nukke varovaisesti paketista ulos. Ole varovainen ettet kolhi nukkea. Kieritä pää paikalleen, ja aseta peruukki nukelle. Ennen nuken käyttöönottoa kannattaa lukea käyttöohjeet, tuleeko nukke esihuoltaa, vai voiko nuken ottaa samantien käyttöön, kun pää on asetettu paikalleen.

Realististen seksinukkejen mukana tulee hoitojauhetta, joka on tarkoitettu nuken aukoille ja iholle. Nuket on valmistettu äärimmäisen aidontuntuisesta ja pehmeästä muovista, joka pesun jälkeen saattaa muuttua tahmaisen tuntuiseksi. Hoitojauhe poistaa tämän tahmaisen tuntuman, ja tekee nuken ihosta sileän ja silkkisen kosketukselle.

Käytä hoitoainetta ainoastaan kuivaan nukkeen. Seksinuket tulee puhdistaa jokaisen käytön jälkeen, ja pesun jälkeen nukke tulee kuivata huolella. Kun nukke on puhdas ja kokonaan kuivunut, käsittele nuken aukot ja iho hoitojauheella.

Seksinuket ovat valmistettu todella aidonmukaisesta materiaalista, joka jäljittelee oikeaa ihoa. Realististen nukkejen iho on myös siksi hyvin herkkää, ja useimmiten realististen nukkejen mukana tulee puuvillaiset hanskat, jotka on tarkoitettu nuken käsittelyyn.

Käytä hanskoja kun käsittelet nukkea, asettelet sitä asentoihin, ja kun siirtelet nukkua. Hanskat estävät ihorasvan tarttumisen nukkeen sitä koskiessa, ja näin ollen pitää nuken ihon mahdollisimman puhtaana ja hygienisenä. Puhtaampi nukke on myös helppo pestä ja huoltaa, ja näinollen nuken käyttöikä pysyy myös pitkänä.

Janne Mattila
Janne Mattila

Seksinuken ei tarvitse olla tabu tai nolo asia - niistä pitäisi saada nauttia hyvällä omatunnolla ja häpeämättä. Tuodakseni seksinukkejen hyviä puolia esille ja normalisoidakseni osaltani näitä aliarvostettuja seksileluja, olen koonnut tähän arvosteluja muutamista hyvistä vaihtoehdoista. Tutustu ja ihastu näihin kuumiin pakkauksiin!

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Mandy Seksinukke

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Atleettinen, kurvikas, hunajanruskeat silmät, ihanat kiharat ja silkinpehmeä iho – tapaa sporttinen povipommi Mandy! Jos pidät urheilullisista naisista jotka pitävän huolta kropastansa, on Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Mandy Seksinukke kuin tehty sinulle.

  Mandylla on timmi vartalo, C-kupin rinnat, ja upeaksi treenattu pyöreä peppu. Seksi nukke on aidonkaltainen, ja voit nauttia hänen emättimestä, anusaukosta ja suustaan. Aukot sopivat kaiken kokoisille peniksille.

  Kaikessa sportisuudessaan Mandy on myös joustava ja taipuu asentoon kuin asentoon. Seksinuken olkapäät ovat liikuteltavat, ja hänen kanssaan voi kokeilla paljon erilaisia asentoja. Mandyn saa myös seisomaan, joka takaa vielä lisää mahdollisuuksia kuumiin, lähes elävältä tuntuviin nautintoihin.

  Mandy on 166cm pitkä, hänen vaatekokonsa on XS ja kengänkoko 36. Nukke on vedenkestävä, ja sen voi pestä helposti suihkussa, ja miksei vaikka nauttia tuhmasta suihkuhetkestä samalla. Pesun jälkeen nukke on taas valmis odottamaan seuraavaa kertaa.

  • Materiaali: Termoplastinen elastomeeri (TPE)
  • Pituus: 166 cm
  • Paino: 33kg
  • Kengänkoko: 36
  • Vaatekoko: XS, C-kuppi
  • Aukot: Suu, emätin, anus
  • Mukana:- 118 ml MOIST-liukuvoidetta.
   – 118 ml REFRESH-puhdistusainetta.
   – 30 g REVIVE-huoltojauhetta.
   – Puhdistussuihku.
   – USB-lämmitinsauva.
   – 1 alusasusetti.
   – 1 pari valkoisia puuvillahansikkaita.
   – TPE-itsetyydytysholkki.
   – 1 ekstrasetti tekokynsiä.

  Uskon että jokainen, joka väittää että heitä ei kiihottaisi suurella rintavarustuksella varustettu tiukka ja timmissä kunnossa oleva sporttinen kaunotar, valehtelee. Mandy on sanoinkuvailemattoman kuuma treenatulla kropallaan, ja hänen ihonsa on aidonoloisen pehmeä. Tämä hyvin aidonkaltainen nukke on varmasti jokaisen fantasia!

  Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Mandy Seksinukke on arvokas ostos, mutta jos etsit aidonomaista seksinukkea, on laadusta maksettava. Mandy tarjoaa intohimoisia hetkiä varmasti joka euron edestä, ja taipuisan nuken kanssa ei asennotkaan lopu aivan heti kesken. 

  Mandylla on monia niveliä ja taivuteltavissa lähes kuin oikea ihminen; hänen olkapäänsäkin liikkuvat. Mandyn saa myös seisomaan, ja hänen 166cm kropallensa sopii XS koon vaatteet. Jos tykkäät treenatuista naisista, ja etsit laadukasta sekä aidonoloista nukkea, on Mandy varmasti taattu valinta.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Play Video

  Yhteenveto

  Mandya voi kuvailla vain yhdellä sanalla – ihastuttava! Tämä nainen hurmaa helposti jokaisen. Atleettisella ja treenatulla Mandyllä on C-kupin rinnat, tiukat vatsalihakset, pyöreä peppu ja uskomattoman hyvältä tuntuvat, juuri sopivan tiukat aukot. 

  Mandy hurmaa hunajanruskeilla silmillään ja silkinpehmeällä ihollaan, ja parasta seksinukessa on, että hän taipuu moniin asentoihin ja pysyy myös pystyssä seisomassa! Mandy on myös todella aidoissa mitoissa; hän on 166cm pitkä, kengänkoolla 36 ja vaatekoolla XS. Painoa hänellä on 33kg, eli Mandy on myös helppo liikutettava.

  Aitoutensa lisäksi Mandyn mukana tulee mukavasti oheistuotteita; tarpeellisen liukuvoiteen ja puhdistusaineiden lisäksi Mandyn mukana tulee alusasusetti, valkoiset käsineet, sekä jopa ekstrapari tekokynsiä!

  Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Mandy Seksinukke arvosteluni

  5/5

  Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass Seksinukke

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass on kompakti ampiaisvyötäröllä varustettu seksinukke. Roxanna ottaa sinut mielellään niin doggy style -asennossa kuin antautuen selällään, ja hänen kapeasta vyötäröstä on hyvä pitää rajumminkin kiinni.

  Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass seksinukella on kaksi aukkoa, ja hänen emätinaukko on muotoiltu pehmeillä häpyhuulilla peniksen vartta eroottisesti stimuloivaksi. Roxannen sisällä on myös hierovia nystyröitä, jotka tehostavat tuntumaa hyvin. 

  Tämä seksinukke on valmistettu todella pehmeästä TPR -muovista, joka muistuttaa paljon oikeaa ihoa. Muovi on myös joustavaa, ja seksilelun molemmat aukot sopivat eri kokoisille peniksille. Kooltaan seksi nukke on 17 cm pitkä, 22 cm leveä, ja 12 cm korkea.

  • Materiaali: TPR
  • Pituus: 17 cm
  • Leveys: 22 cm
  • Korkeus: 12cm
  • Emätinaukon syvyys: 13cm
  • Anusaukon syvyys: 15cm

  Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass sopii hyvin, kun etsit laadukasta tyydystä pikaisempaankin tarpeeseen, sillä Roxanna on aina valmiina. Tämä seksi nukke on kompakti kumppani, joka ei turhia vikise ja tyydyttää sinut milloin tahansa.

  Roxannasta löytyy kaksi aukkoa, jotka sopivat kaikenkokoisille peniksille, ja on ihan erikseen mainittava, miten uskomattoman tiukka takaportti tältä seksinukelta löytyy. 

  Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass on hyvä vaihtoehto silloin, jos säilytystilaa ei löydy liiemmin, ja haluat helppohoitoisen nuken, joka ei vaadi liikaa panostusta.

  Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass on helppo puhdistaa ja säilyttää, sekä armollinen hinnaltaan. Roxanna sopiikin siis hyvin myös ensimmäiseksi seksinukeksi, tai jos etsit vähän parempaa masturbaattoria, jonka kurveista saa kiinni.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Play Video

  Yhteenveto

  Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass on pieni mutta tyydyttävä paketti. Kun etsit parempaa masturbaattoria tai ensimmäistä seksinukkeasi, käänny Roxannen puoleen. Tämä leidi ihastuttaa ampiaisvyötäröllään jota sormet syyhyävät puristelemaan, ja tyydyttää kahdella todella tiukalla aukollaan.

  Roxanna saa lisää plussia todentuntuisesta ja supertiukasta anusaukosta, ja seksinukke on kaikinpuolin helpoimmasta päästä hoitaa ja säilyttää. Tämä kompakti pakkaus ei vie paljon tilaa kaapissa, ja helpon säilytyslaatikon vuoksi Roxannea ei tarvitse myös hävetä kavereilta. Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass on edullinen ja huoleton valinta.

  Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass arvosteluni

  3.5/5

  Pipedream Fuck Me Silly 2 Seksinukke

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tykkäätkö timmeistä mimmeistä, ja onko unelmanaisellasi isot rinnat ja tiukat pakarat?
  Fuck Me Silly 2 Seksinukke on kaikkea tätä, ja toteuttaa villeimmätkin fantasiasi.
  Fuck Me Silly 2 Seksinukke on kätevä siitä, että se ei ole täyskokoinen, vaan seksinukella on pelkkä vartalo, joten jalat ja kädet eivät ole turhaa tiellä tai painamassa. 

  Tämän seksinuken iho on todella pehmeä ja aidon tuntuinen, sekä nukessa olevat kaksi aukkoa sopii kaikenkokoisille peniksille. Molemmat aukot nukessa johtavat samaan, kokonaispituudeltaan 18cm pitkään kanavaan, joka on valmistettu joustavasta materiaalista, ja on suunniteltu sopivan puristavan tiukaksi. 

   Fuck Me Silly 2 Seksinukke on kokonaan vedenkestävä, ja se on valmistettu termoplastisesta kumista. Nukke on helppohoitoinen ja helppo liikutella kevyen painonsa vuoksi. Seksinuken kanssa kannattaa käyttää vesipohjaista liukuvoidetta, ja nukke kannattaa pestä joko suihkussa tai hanan alla.

  • Materiaali: Termoplastinen kumi
  • Koko: 52 cm x 32 cm x 15 cm
  • Paino:  5,4 kg
  • Aukot: emätinaukko ja anusaukko
  • Sisäpituus: Noin 18 cm
  • Vesitiivis: Kyllä

  Fuck Me Silly 2 Seksinukke sopii parhaiten jos olet etsimässä edullista vaihtoehtoa laadusta tinkimättä. Fuck Me Silly 2 Seksinukke on hintatasoltaan yksi edullisimmista nukeista, mitä näin korkealla laadulla on markkinoilla saatavilla. Edullisimpiakin vaihtoehtoja tietenkin löytyy, mutta niissä myös nuken laatu, esimerkiksi aukkojen aidontuntuisuus ja ihon materiaali kärsivät.

  Fuck Me Silly 2 Seksinukke on todella aidontuntuinen povipommi, ja koska nukella ei ole kasvoja, on tilalle helppo kuvitella kuka tahansa jumalatar omista fantasioista.
  Tästä syystä seksi nukke sopii myös täydellisesti käytettäväksi VR -lasien ja 3D -pornon kanssa. Samalla kun nautit 3D -pornosta, voit tehostaa elämystä 4D:ksi tuntemalla Fuck Me Silly 2 Seksinuken ihanat reidet, timmi vatsa ja uskomattomat pulleat rinnat.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Fuck Me Silly 2 Seksinukke on hinta-laatusuhteltaan yksi parhaista vaihtoehdoista joita markkinoilla on tarjolla tähän hintaluokkaan. Fuck Me Silly 2 Seksinuken aidolta tuntuva iho ja rinnat kilpailevat laadussa yli tonnien nukkejen kanssa, ja tästä nukesta onkin vaikea päästää näpit irti kun siihen kerran pääsee käsiksi.

  Fuck Me Silly 2 Seksinukke on ihanan timmi povipommi, ja parhaina puolina siinä on kahden aukon lisäksi sen keveys ja koko, sillä nukke on todella helppo ja huoleton pestä ja säilyttää. Fuck Me Silly 2 Seksinukke on myös erityisen hyvä valinta VR-lasien kanssa käytettäväksi ja 3D -pornoon, sillä tällä seksinukella ei ole kasvoja, mutta nukesta löytyy juuri sopivasti kosketeltavaa, ja visualisoinnin kanssa seksi nukke tuntuu käsittämättömän aidolta.

  Pipedream Fuck Me Silly 2 Seksinukke arvosteluni

  4/5

  Pipedream Fuck Me Silly Mega Masturbaattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tämä mega-masturbaattori on realistisin perse kaikkien masturbaattoreiden joukossa, ja tämä mehukas takapuoli imee ja hieroo kaluasi niin hyvin, että tämä muhkea pillu tuntuu helposti paremmalta kuin oikea! Tämä iso pyöreä perse kutsuu läimäyttelemään sitä, ääntä myöten Fuck Me Silly – Mega Masturbaattori onkin  aivan kuin todellinen perse! 

  Fuck Me Silly – Mega Masturbaattori on kuin kevytversio  Fuck Me Silly 2 Seksinukesta, mutta tästä masturbaattorista on karsittu kaikki turha pois, ja jäljelle jätetty pelkkä olennainen; muhkea perse ja tiukat aukot. Masturbaattorista löytyy niin emätinaukko kuin anusaukko, ja painoa tällä luksusmasturbaattorilla on noin 9 kiloa.

  Masturbaattori on valmistettu todella aidontuntuisesta materiaalista nimellä FantaFlesh, ja pehmeyden lisäksi tämän materiaalin vuoksi perse hyllyy myös houkuttelevasti. Masturbaattorin emätinaukko on syvyydeltään noin 15, ja anusaukolla syvyyttä löytyy 18cm.

  • Materiaali: Realistinen FantaFlesh 
  • Pituus:  43 cm
  • Korkeus: 27 cm
  • Leveys: 37 cm
  • Paino: 9 kg
  • Syvyys: Emätinaukko n. 15 cm, anusaukko n. 18 cm
  • Sisäpituus: Noin 18 cm
  • Vesitiivis: Kyllä

  Fuck Me Silly – Mega Masturbaattori ottaa sinut niin selällään, doggy stylella, tai missä tahansa asennossa niin sängyssä tai vaikka kätevästi sohvalla. Anna  Fuck Me Silly – Mega Masturbaattorin hennon vaaleanpunaisten häpyhuulien levitä kalusi ympärillä, kun jyystät tätä uskomattoman hyvältä tuntuvaa pillua nautinnon hekumassa.

  Tämä seksilelu sopii sinulle hyvin, kun etsit helposti säilytettävää ja pienikokoista seksinukkea, tai haluat masturbaattorin, mutta lisähöysteillä. Masturbaattoriksi seksilelu on arvokas, mutta tämä masturbaattori tarjoaa rei’iltään ja tuntumaltaan seksinuken ominaisuudet ja laadun, vain masturbaattorin koossa.

  Fuck Me Silly – Mega Masturbaattori on täydellinen, kun haluat purkaa paineita ja kaipaat laadukasta masturbaattoria, joka tuntuu taivaalliselta pannessa.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Fuck Me Silly – Mega Masturbaattori on upea kompaktipakkaus aidontuntuisella FantaFlesh -iholla, ja tämä tekoperse oikein huutaa laittamaan molempiin reikiin ja kovaa. Masturbaattorista löytyy emätin- ja anusaukot ja nukke on höystetty pyöreillä, hyllyvillä pakaroilla.

  Painoa tällä masturbaattorilla on noin 9 kiloa, eli se on suht tukevaa tekoa ja kiinteä. Laite on juuri sopivan painoinen niin että siitä on helppo pitää kiinni, ja se pysyy hyvin paikoillaan pannessa rajumminkin. Yksityiskohtiakaan tästä nukesta ei puutu, sillä sen intiimialueet on käsinmaalattu mahdollisimman aidon näköisiksi.

  Syvyyttä emätinaukosta löytyy noin 15 senttiä, ja anusaukolla 18 senttiä. Myös aukkojen sisäpintaan on panostettu, ja molemmat reiät ovatkin hyvin aidontuntuisia myös sisältä.

  Pipedream Fuck Me Silly Mega Masturbaattori arvosteluni

  4/5

  Shots Dolls Mandy Aidonkaltainen Seksinukke

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Oletko ikinä katsellut Christina Aguileraa sillä sillä silmällä? Shots Dolls Mandy Aidonkaltainen Seksinukke on kuuma blondi ultrakapealla vyötäröllä, pienellä kevyellä rusketuksella, ja uskomattomalla rintavarustuksella. Tämä Christina -henkinen nukke hurmaa sinut ensi silmäyksellä, ja häneen ei voi olla rakastumatta kerta toisensa jälkeen uudelleen.

  Shots Dolls Mandy Aidonkaltainen Seksinukke on ultrarealistinen, ja seksinuken kädet ja jalat taipuvat luonnollisesti, joten Mandy taipuu kaikkiin lempiasentoihisi. Mandy kutsuu pyöreällä pepullaan hivelemään hänen häpyhuuliaan ja tunkeutumaan sisään hänen kaikkiin reikiinsä, joita löytyy nukesta yhteensä kolme; emätinaukko, anusaukko ja suuaukko. Mandy rakastaa myös suikkareita – eikä koskaan ole väittämässä että päätä särkee tai väsyttää, silloin kun sinua panettaa.

  • Materiaali: TPE
  • Pituus:  161cm
  • Paino: 40 kg
  • Syvyys: Emätinaukko n. 18 cm, anusaukko n. 18 cm, suuaukko 15 cm
  • Mukana: – 100 ml Shots-liukuvoidetta
   – 100 ml Shots-puhdistusainetta
   – 35 g Shots-huoltojauhetta
   – Puhdistussuihku
   – USB-lämmitinsauva.
   – 1 alusasusetti.
   – 1 hiusharja.
   – 1 ylimääräinen tekokynsisetti
   – 1 ylimääräinen emätinholkki
   – 1 rinnan muotoinen stressipallo

  Shots Dolls Mandy Aidonkaltainen Seksinukke on nimensä mukaan todella aidonkaltainen, ja Mandy onkin hyvä valinta jos etsit pitkäaikaisempaa seuralaista. Mandylla on myös aika kova hinta, joten jos hankinnasta ei ole aivan varma, kannattaa ehkä harkita halvemman seksinuken hankkimista. Tämä seksi nukke tosin kyllä vie jalat alta jo ensi tapaamisella – Mandylla on uskomaton kroppa, pehmeä iho, ja tiukat reiät.

  Niveliensä puolesta tämä seksi nukke taipuu asentoon kuin asentoon, ja Mandy on täysin aidon kokoinen – pituutta löytyy 160 senttiä ja painoa 40 kiloa. Jos siis tykkäät ostella nukeillesi vaatteita ja pukea heitä, Mandylle sopii täydellisesti naisten XS koon vaatteet.

  Taipuisuutensa ja aidonkaltaisuutensa vuoksi Mandy sopii myös täydellisesti erilaisten fantasioiden toteuttamiseen. Oli kyseessä sitten seksinukkefantasia, jotain tuhmempaa tai jopa oikean kumppanin kanssa vaaraksi olevia fetissejä, Mandy toteuttaa tahtosi mukisematta ja turvallisesti.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Shots Dolls Mandy Aidonkaltainen Seksinukke on seksinukkejen aatelistoa, Mandy on niin aito, että voisi kuvitella hänen heräävän eloon hetki mikä hyvänsä! Shots Dolls Mandy Aidonkaltainen Seksinukke viettelee sinut varmasti, ja hänen muhkeat pomppivat utareensa ja pyöreät pakaransa saavat sinut varmasti sykkimään.

  Mandyn kanssa ei puuhasteltava lopu, ja yksi isoista plussista joka nukessa tulee hinnan mukana on lämmityssauva, jolla seksinuken paikat saa lämmitettyä ennen toimintaa, ja näinollen nuken saa tuntumaan huippurealistiselta.

  Shots Dolls Mandy Aidonkaltainen Seksinukella on kolme aukkoa, emätin-, anus- ja suuaukko. Alapään aukot ovat noin 18 senttiä syviä, ja Mandy on myös taitava syväkurkuttamaan silloin kun haluat vaikka aamupalaksi suikkarin; suihinottosyvyyttä löytyy jopa 15 senttiä.

  Shots Dolls Mandy Aidonkaltainen Seksinukke arvosteluni

  4/5

  TLC CyberSkin Carmen Luvana Doggy Style Vibrating Pussy and Ass

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  TLC CyberSkin Carmen Luvana Doggy Style Vibrating Pussy and Ass on uskomattoman pehmeä persikkaisella ihollaan, ja täydellinen jos rakastat sileitä ja viattomia takapuolia.  Meiki Cherry Evolution Masturbaattorin on itseasiassa muotoillut kuvanveistäjä realistisimpien vartalonmuotojen ja lihasten luomiseksi. Tämä myös näkyy tuotteessa, sillä Meiki Cherry Evolution on ylivoimaisesti realistisimman näköinen masturbaattori luokassaan. Meiki Cherry Evolution on myös edeltäjäänsä pidempi, leveämpi ja paksumpi. Tässä upeassa seksinukessa on tehty kaikki, että tuote olisi mahdollisimman aidonkaltainen, ja siinä on myös onnistuttu.

  Seksinukesta löytyy kaksi reikää; niin emätinaukko kuin anusaukkokin. Uutena ja uniikkina ominaisuutena tässä seksilelussa on, että molemmilla rei’issä on plugit aukkojen päässä. Puhdistaessa tuotetta plugit voi avata, mikä helpottaa tuotteen pesua, mutta Meiki Cherryn ollessa käytössä plugit kannattaa laittaa kiinni, jolloin molempiin aukkoihin syntyy imuttavaa alipainetta, joka parantaa tämän seksinuken hekumaa entisestään.

  • Materiaali: TPE
  • Koko: 21 x 25 x 16 cm
  • Syvyys: Emätinaukko n. 18 cm, anusaukko n. 18 cm
  • Aukot: Joustavat, sopii lähes kaikenkokoisille
  • Vesitiivis: Aukot kestävät vettä, mutta koko lelua ei saa upottaa veteen

  TLC CyberSkin Carmen Luvana Doggy Style Vibrating Pussy and Ass on söpö, viaton, ja aivan käsittämättömän pantava kaikessa luonnollisuudessaan ja persikanpyöreällä pepullaan. Monet markkinoilla olevista seksinukeista on pyritty tekemään timmeiksi ja sporttisiksi pakkauksiksi, mutta jos omaan makuusi on tyttömäinen viaton pyöreys ja pehmeys, niin Mr. Membr Layla Medium Pussy and Ass on täydellinen valinta sinulle. Mr. Membr Layla Medium Pussy and Ass iho on heleän vaaleanpunainen, ja koko seksinukke on käsittämättömän aidontuntuinen ja näköinen.

  Mr. Membr Layla Medium Pussy and Asssopii täydellisesti kun etsit aidonomaista masturbaattoria, tai seksinukkea joka ei vie tilaa. Mr. Membr Layla Medium Pussy and Ass sopii myös hyvin VR -lasien ja 3D pornon katseluun.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Play Video

  Yhteenveto

  Mr. Membr Layla Medium Pussy and Ass on ehkä aidoin masturbaattori, mitä olemassa on. Iho ja kaikki Mr. Membr Layla Medium Pussy and Ass vartalon kurvit ovat kuin oikealla naisella, ja molemmat aukot ovat nystyröity sisältä tuottamaan massiivisia orgasmeja. Jos Mr. Membr Layla Medium Pussy and Ass täytyy jotain huonoa sanoa, on ainoa negatiivinen puoli tässä tuotteessa se, että Mr. Membr Layla Medium Pussy and Ass kanssa tulee vähän liiankin nopeasti.

  Mr. Membr Layla Medium Pussy and Ass on myös kätevät plugit molempien aukkojen päissä, jonka avulla tuote on helppo pestä, mutta plugien ollessa kiinni ne luovat järisyttävän hyvältä tuntuvan alipaineen aukoissa. Tämä imuttava alipaine yhdistettynä aukkojen hieroviin nystyröihin ja Mr. Membr Layla Medium Pussy and Ass satiininsileään ihoon on tajunnanräjäyttävä kombo.

  Mr. Membr Layla Medium Pussy and Ass arvosteluni

  4.5/5

  Miten seksinukkeja käytetään?

  Seksinuken omistamisessa ei ole mitään outoa. Monilla on helposti seksinuken ostamiseen liittyviä negatiivisia mielikuvia, ja moni voi myös miettiä mitä jos lähipiiri saa tietää ja tuomitsee hankinnasta. Parisuhteessa elävien puolison tuomitsevat mielipiteet voivat myös mietityttää. Seksinukeissa ei pitäsi olla mitään hävettävää; nykyään puhutaan paljon naisten liberaalista suhtautumisesta itsetyydytykseen, ja itsetyydytyksen olevan identiteettiä ja itsetuntoa vahistavaa sekä hyvä tapa tutustua omaan seksuaalisuuteen. Näin se on myös miehillä, ja seksinukke onkin yksi parhaista tavoista tyydyttää omia tarpeitaan, silloin kun kumppania ei ole.

  Kun olet tilannut uuden ihastuttavan seksinuken, kun paketti saapuu postista, syyhyävät sormet koskettelemaan nukkea ja olo on kuin pikkupojalla jouluaattona. Kuitenkin nuken käsittelyssä kannattaa ottaa muutama seikka huomioon, jotta nuken käyttöikä pysyisi mahdollisimman pitkänä.

  Seksinukke

  Realistiset seksinuket ovat aidonkokoisia, ja myös painavia. Ole varovainen, kun käsittelet ja siirtelet nukkea. Vältä nuken kolahtamista kovia pintoja vasten, ja varo ettet pudota nukkea. Realististen nukkejen pakkauksissa tulee yleensä mukana puuvillaiset hanskat. Hanskat on tarkoitettu nuken käsitteluun, ettei seksi nukke likaantuisi, ja ettei siihen jäisi käsistä ihorasvaa, niin että nukke pysyisi mahdollisimman hygienisenä.

  Kun avaat seksinuken pakkauksesta, sinun tulee kiinnittää pää ja hiukset nukkeen. Miespuolisten nukkejen penis tulee myös irrallisena. Kierrä pää ja mahdollisesti penis paikalleen nukkeen, ja laita peruukki nuken päähän. Ole varovainen asetellessasi nukkea eri asentoihin, etteivät nuken nivelet kärsi. Seksinuket taipuvat luonnollisiin asentoihin, mutta vältä voimakkaasti raajojen vääntämistä, ja liian leveitä asentoja. Esimerkiksi spagaatteja ja muita voimisteluasentoja tulee välttää, ettei nuken tukiranka vaurioituisi. Älä myöskään kisko nuken päätä tai raajoja rajusti.

  Kun säilytät nukkea, laita se aina perusasentoon. Aseta nuken kädet vartalon viereen, ja pidä jalat yhdessä. Jos säilytät seksinukkea pitkään ilman käyttöä, liikuttele nukkea välillä. Seksi nukke on rakennettu niin, että nuken sisällä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu tukiranka, joka kestää painoa. Sen sijaan vartalo ja nivelet eivät kestä kovaa painoa, joten esimerkiksi doggy style -asennossa, ole varovainen ettei nuken ranteisiin kohdistu liikaa painoa. 

  Seksinukkejen huolto ja puhdistus

  Seksinuket tulee puhdistaa hyvin jokaisen käytön jälkeen, ja nämä isokokoiset seksilelut ovatkin kaikessa hurmaavuudessaan valitettavasti hieman työläitä hoitaa. Nykyaikaiset seksinuket ovat kuitenkin tehty helppohoitoisiksi, ja ne on helppo pestä käytön jälkeen.

  Huuhtele nuken aukot miedolla saippuavedellä, ja jos pakkausessa on tullut mukana haitaripullo, käytä sitä apuna. Huuhtele saippuavesi pois hyvin. Kun olet pessyt nuken, kuivaa kaikki aukot puhtaalla ja nukkaamattomalla liinalla. Varmista että aukot ovat kuivuneet kokonaan, ja kuivumisen jälkeen käsittele kaikki aukot hoitotalkilla, joka yleensä tulee mukana seksinuken pakkauksessa.

  Aukkojen lisäksi myös seksinuken vartalo kannattaa puhdistaa säännöllisin väliajoin. Suosittelemme puhdistamaan nuken noin kerran kuukaudessa, ja voit puhdistaa sen esimerkiksi nukkaamattomalla liinalla, joka on kostutettu miedossa saippuavedessä. Puhdistuksen jälkeen kuivaa nukke puhtaalla pyyhkeellä. Kun nukke on kuiva, sirottele ihon pinnalle hoitotalkkia, ettei nuken iho ala tuntua tahmaiselta. Nukkea ei saa kuivata hiustenkuivaajalla.

  Nuken kasvot tulee irrottaa pesun ajaksi, ja kasvot voit pestä erikseen pyyhkimällä ne myös saippuavedessä kastellulla liinalla. Älä upota nuken päätä tai kaulaa veteen. Seksinuken kaulassa on sauma, josta voi valua vettä nuken sisälle, ja tämä voi pilata nuken.

  Nuken peruukki tulee pestä erikseen. Irrota peruukki päästä, ja pese se normaalisti miedolla shampoolla. Anna hiusten kuivua ennen harjausta, ja laita peruukki takaisin nukelle.