Geishapallot – Parhaat testissä

Geishapallot ovat naisille suunnattuja kuulia, joilla voi harjoittaa helposti lantionpohjan lihaksia. Geishapallot auttavat moniin terveydellisiin ongelmiin sekä seksuaalisuuteen.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Klikkaa tästä nähdäksesi laajempi valikoima geishapalloja

FAQ

Geishapallot ovat kannattava ostos kaiken ikäisille naisille eri elämäntilanteissa. Niitä voi käyttää esimerkiksi vahvistamaan jo hyvässä kunnossa olevia lantionpohjanlihaksia sekä korjaamaan ongelmaa, kun lantionpohjan lihakset ovat heikot.

Eivät ole. Geishapallot ovat turvallisia käyttää, sillä ne on helppoa asettaa sisään sekä ottaa ulos. Käytä geishapalloja vain niin kauan, kuin ne eivät tee oloa epämukavaksi.

Ei. Geishapallot ovat pääasiassa naisille suunnattuja. Niiden tarkoitus on auttaa virtsankarkaamis ongelmiin sekä synnytyselinten tai peräsuolen laskeumaan.

Vesipohjaisen liukuvoiteen käyttöä suositellaan mukavuuden vuoksi. Liukuvoidetta ei tarvitse laittaa kuin geishapalloja sisään asettaessa.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Lust Kugel Kette

  Testivoittaja

  98%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  99%
  Laatu
  97%
  Hinta
  99%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5
  Lust Kugel Kette 1

  Lust Kugel Kette

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Nämä naisille suunnatut Lust Kugel Kette Geishapallot tuovat sinulle seksuaalista tyydytystä ja samalla treenaat lantionpohjalihaksia. 

  Neljä kullattua Geishakuulaa ovat kaikki samankokoisia, ja niiden halkaisija on 3 cm. Pituutta nyörin myötä tuotteella on 41 cm ja kokonaispaino on 120 g. Materiaalina on käytetty ABS muovia.

  Nämä Geishapallot, metalliset kuulat antavat värinää ollessaan vaginassa. Tunne on siis miellyttävän nautinnollinen ja saa aikaa luonnollisen kostumisreaktion, joten liukuvoidetta ei välttämättä tarvita. Tuote soveltuu erinomaisesti lantiopohjalihasten harjoittamiseen, sen neljän kuulan myötä. Voit myös ottaa rennommin ja käyttää näitä itsetyydytykseen.

  Kuulat ovat kiinni hygieenisessä narussa, joten niiden puhtaana pito on helppoa, ja kuivuvat nopeasti pesun jälkeen. Tuote on painavampi kuin Geishapallot yleisesti, joten jo olemassa lantiopohjalihasten hyvä kunto helpottaa käyttöä.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Lust Kugel Kette
  Pituus 41,0 cm
  Halkaisija 3,0 cm
  Kokonaispaino 120 g
  Valmistusmateriaali ABS
  Lust Kugel Kette 1

  Kullanväriset kuulat

  1 of 3

  Sisällä metallikuulia

  2 of 3

  Kiinni toisissaan narulla

  3 of 3

  Yhteenveto

  Lust Kugel Kette – Geishapallot tulivat kokeiluun ja olivat ihan miellyttävä yllätys. Kuulia oli kenties hieman liian paljon. Periaatteessa ensimmäiset kolme kuulaa meni vielä näppärästi sisälle, mutta neljäs kuula olikin sitten jo haastavampi.

  Joka tapauksessa kuulat olivat erittäin toimivat. Lantiopohjalihakset saivat kunnolla treeniä ja muutenkin kuulat olivat erittäin miellyttävät käyttää. Tärinä nyt ei mitenkään erityisen paljoa tuntunut, mutta se ei menoa haitannut. Toimivat kuulat treeniin ja seksiin.

  Sinful Kegel Exerciser

  Aloittelijalle

  97%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  96%
  Laatu
  95%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Sinful Kegel Exerciser 1

  Sinful Kegel Exerciser

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tämä Kegel Exerciser Seksilelupakkaus pitää sisällään kaiken, jota tarvitset lantionpohjalihasten vahvistamiseen ja kunnon ylläpitämiseen. Lantiopohjalihasten harjoittaminen lisää emättimen tuntoherkkyyttä, sen myötä olet tietoisempi itsestäsi. Orgasmisi siis tulee olemaan entistä intensiivisempiä. 

  Paketin myötä saat kolme erikokoista ja painoista Geishakuulaa; 

  Sinful Ava Singlen paino on 30 g, ja halkaisija on 3,6 cm ja nyörin kanssa kokonaispituus on 12 cm (nyörin osuus 8,4 cm).

   Sinful Ava Double Geishakuula painaa 60 g ja on halkaisijaltaan 3,2 cm ja kokonaispituus on 17 cm (josta nyörin osuus 8,5 cm).   

  Sinful Ava Double Geishakuula painoltaan 90 g ja halkaisijaltaan se on 3 cm ja kokonaispituus on 15,8 cm (nyörin osuus 8,5 cm). 

  Kaikki kuulat on valmistettu Silikonista ja näin ollen ne ovat täysin lateksittomia ja Ftalaatittomia. 

  Pakkauksessa on myös mukana 100 ml Sinfulin vesipohjainen luomuliukuvoide sekä 100 ml luonnonmukainen puhdistussuihke seksileluille. 

  Pakkaus sisältää myös kattavan A-Z käyttöoppaan, jonka avulla saat ohjeita lantiopohjalihastesi kehittämiseen ja näin ollen pääset haluamiisi tuloksiin. Nämä tuovat tietenkin myös nautintoa, joten heittäydy nautinnon valtaan! 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Sinful Kegel Exerciser
  Pituus 12 cm, 17 cm, 15,8 cm
  Halkaisija 3,6 cm, 3,2 cm, 3,0 cm
  Valmistusmateriaali Silikoni
  Matkaturvallinen Kyllä
  Sinful Kegel Exerciser 1

  Tuplapallot

  1 of 5

  Yksittäinen pallo

  2 of 5

  Tuplapallot suuremmalla välillä

  3 of 5

  Puhdistusaine

  4 of 5

  Vesipohjainen liukuvoide 

  5 of 5

  Kaikki käyttäjien Sinful Kegel Exerciser arvostelut

  Yhteenveto

  Sinful Kegel Exerciser Seksilelupakkaus ja A-Z Opas tuli kokeiluun. Lantiopohjan lihasten tarkoitettu setti osoittautui kattavaksi. Setissä oli eri kokoisia geishakuulia, joten omaan tarpeeseen soveltuva oli helppoa löytää. Kokeneille käyttäjille pienimmät kuulat voivat olla tylsiä, mutta varmasti aloittelijoiden mieleen olisi.

  Opas ei ollut erityisen oleellisen. Kyllä siitä toki joku varmasti iloa saa, mutta itse koin oppaan hyödyttömäksi. Kuitenkin setin geishakuulat toimivat, joten kaikki hyvin. Tuotteen parhaisiin puoliin kuului helppo puhdistus ja mahdollisuus kokeilla erikokoisia kuulia.

  Sinful Ava Single Geishakuula

  Edullisin

  95%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  97%
  Hinta
  97%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Sinful Ava Single 1

  Sinful Ava Single Geishakuula

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kun haluat kokea entistä intensiivisempiä orgasmeja ja nauttia mahdollisimman tyydyttävästä seksielämästä, on silloin tämä Sinfulin Ava Single Geishakuula valintasi, jolla saat treenattua lantiopohjalihaksesi kuntoon.

  Silikonista ja metallista valmistettu kuula painaa 30 g ja on halkaisijaltaan 3,6 cm. Kokonaispituus on 12 cm, josta nyörin pituus on 8,4 cm.  Tämä Geishakuula soveltuu myös erinomaisesti aloittelijoille ja pitkän nyörin vuoksi se on helppo vetää ulos käytön jälkeen. 

  Tiesitko että lantionpohjalihasten vahvistaminen ehkäisee virtsankarkailua, tekee emättimestä tuntoherkemmän, ja näin ollen seksuaalisen nautinnon saaminen helpottuu. Intensiiviset orgasmit ovat jokaisen naisen unelma ja oikeus! Niin kätilöt kuin gynekologit suosittelevat kaikille naisille lantiopohjalihasten treenaamista.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Sinful Ava Single Geishakuula
  Pituus 12 cm ja 8,4 cm
  Halkaisija 3,6 cm
  Paino 30 g
  Valmistusmateriaali Silikoni ja metalli
  Sinful Ava Single 3

  Yksittäinen pallo

  1 of 2

  Helppo ulosvetonaru

  2 of 2

  Kaikki käyttäjien Sinful Ava Single Geishakuula arvostelut

  Yhteenveto

  Sinful Ava Single Geishakuula 30 g tuli kokeiluun. Aluksi hieman mietitytti, että onko yhdestä kuulasta mihinkään, jos on tottunut painavampaan. Asiaan selvisi nopeasti. Kyllä sitä voi yksikin kuula ihan riittävästi treenata alakertaa. Ongelmaksi koitui oikeastaan koko, eikä paino. Halkaisijan ollessa 3,6 cm, oli sisään saaminen hieman haastavaa.

  Jos kokoa ei huomioida, niin Sinful Ava Single Geishakuula oli erittäin hyvä testi. Varmasti myös jatkossa päätyy käyttöön helpon puhdistuksenkin vuoksi. Laadukas, toimiva ja helppo pitää hygieenisenä. Mitä muuta kuulalta vaaditaan.

  Elvie Trainer

  Kaukosäädin

  97%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  96%
  Laatu
  95%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Elvie Trainer 3

  Elvie Trainer

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tämä on kokonaisvaltainen treeniväline sinun lantiopohjanlihaksillesi. Tämä tuote sisältää itse kuulan ja sovelluksen, joka toimii valmentajanasi antaen ohjeita ja vihjeitä, kuinka treenaat oikein mutta monipuolisesti.  Elvie Tarainer on siis älytuote, joka tarjoaa kaiken mahdollisen pienessä paketissa. 

  Elvie Trainer kuula on valmistettu kokonaan silikonista ja sen halkaisija on 3 cm. Kokonaispituus on 17 cm josta, itse kuulan pituus on 6 cm. Painoa sillä on 25 g.  Tuote on siis ladattava ja lataus onnistuu USB johdon avulla (HUOM! USB adapteri ei sisälly pakkaukseen). Kuulan täyteen latausaika on 1 h ja käyttöaikaa sillä saa parhaimmillaan kuukaudeksi. Tuote o myös täysin vesitiivis ja värinä toimii hento Mintunvihreä. Pakkaus sisältää säilytyskotelon, joka samalla toimii latauskotelona. Tuotteen mukana tulee kattavat käyttöohjeet, jonka avulla tuote on turvallinen käyttää. 

  Puhelinsovelluksen avulla biometrinen mittaustulos kertoo sinulle lantiopohjanlihastesi kunnon. Saat myös tietoa treenien myötä edistymisestäsi ja varsinaisten treenien sujumisesta. Sovellus vertailee suorituksia aina edellisiin ja näin ollen avustaa vinkeillä ja ohjeilla sen hetkisen parhaan treenin. Et pääse unohtamaan treenipäiviäsi, Elvie nimittäin muistuttaa niistä sovelluksen avulla, joten se toimii oikean Personal Trainerin tapaan. Elvie App on ladattavissa App Storesta ja Google Playsta. 

  HUOM! Jos olet synnyttänyt, on odotettava kuusi viikkoa ennen tuotteen käytön aloitusta. Elvie kuitenkin palauttaa sinut hyvin raskaudesta ja synnytyksestä, samoin auttaa virtsankarkailuun ja vahvistaa keskivartalon lihaksia.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Elvie Trainer
  Pituus 8 cm
  Leveys 3,5 cm leveimmillään
  Vedenkestävä Kyllä
  Paino 25 g
  Valmistusmateriaali Lääketieteellinen silikoni
  Ladattava Ladattava akku (Micro-USB -latausjohto mukana).
  Elvie Trainer 6

  Sisäänlaitettava geishapallo

  1 of 3

  Älykuula

  2 of 3

  Ulos jäävä osa

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Elvie Trainer arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Elvie Trainer oli kieltämättä hyvin erilainen kuin perinteiset geishakuulat. Tuote toi hieman kahtiajakoisen olon, sillä samalla se oli hauska käyttää, mutta ärsyttävän tekninen. Elvie Trainerilla tuli pelata pelejä ja edistyä lantionpohjan lihasten treenissä.

  Ainakin itse joudun toteamaan, että ensimmäinen kerta oli toimiva. Toinen kerta mukava, mutta pian setti alkoi tuntua enemmän ärsyttävältä. Itsellä ei siis käyttöön jäänyt, mutta monille muille varmasti ihanteellinen geishakuulan korvike.

  Hienoa tuotteessa oli se, että sovelluksen avulla oli mahdollista saada treenistä kuitenkin enemmän irti. Digitaalisessa yhteiskunnassa varmasti herkästi suosioon nouseva toiminto.

  Satisfyer V Balls

  96%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  94%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Satisfyer V Balls

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Haluatko samanaikaisesti tehokkaan mutta myös nautinnollisen harjoituksen lantiopohjalihaksillesi? Satisfyerin V Balls Geishakuulat tekevät molemmat tehtävät ja vielä samanaikaisesti. 

  Pakkauksessa on kolme erikokoista kuulaa, joiden kaikkien kokonaispituus on 15,6 cm, josta nyörin pituus on 8 cm. Halkaisija kuulilla on 3,4 cm ja kaikki ovat valmistettu Puhtaasta silikonista ja ovat täysin lateksittomia ja Ftalaatittomia. Myös kuulien nyöri on silikoninen ja sen avulla helppo poistaa käytön jälkeen.  Ero kuulilla on niiden painossa; 

  REGULAR kuula painaa 79,3 g

  SKILLED kuula painaa 114,1 g

  ADVANCED kuula painaa 150,3g. 

  Tuote soveltuu niille, joilla on jo kokemusta lantiopohjalihasten harjoittamisesta kuulien avulla. Aloita kuitenkin aina kevyimmällä kuulalla, ja siirry asteittain painavampaan. Kuulat ovat sileäpintaiset, joten niiden sisään asettaminen on helppoa ja vaivatonta. On kuitenkin hyvä käyttää vesipohjaista liukuvoidetta, jotta käyttökokemus on varmasti miellyttävä. Lantiopohjalihasten treenaamiseen riittää vain päivittäin 15 minuuttia ja hyväkuntoisella lihaksistolla nautit seksistä entistä enemmän, koet orgasmit voimakkaampina eikä ole virtsankarkailu oireita.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Satisfyer V Balls
  Pituus 15,6 cm
  Halkaisija 3,4 cm
  Paino 79,3/114,1/150,3 g
  Valmistusmateriaali Silikoni

  Eri värisiä kuulia

  1 of 4

  Kuulat eri painoisia

  2 of 4

  Miellyttävät käyttää

  3 of 4

  Ulosvetoon naru

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Satisfyer V Balls arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Satisfyer V Balls Geishakuulat 3 kpl sisälsi nimensä mukaisesti kolme erikokoista kuulaa. Kuulat olivat kaikki eri kokoisia, joten oli helppoa aloittaa harjoittelu kevyimmillä ja siirtyä hiljalleen painavampiin kuuliin. Toki jo pienin kuula oli painavampi, kuin useat kuulat ovat. Mutta paino mahdollisti monipuolisen treenaamisen.

  Satisfyer V Balls Geishakuulat 3 kpl saattavatkin olla sellaiset kuulat, että ne mahdollistavat tehokkaan treenaamisen portaittain aina kevyemmästä painavampaan. Uskoisin, että itsellä nämä eivät ole päätymässä kaapin perälle lojumaan.

  Gold Balls Geishakuulat

  93%
  Design
  94%
  Helppokäyttöisyys
  96%
  Laatu
  93%
  Hinta
  92%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Gold Balls Geishakuulat

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Nautinnollinen stimulaatio on luvassa näiden Gold Balls Geishakuulien myötä! Tunne värisyttävää nautintoa liikkeellä ollessasi. 

   

  Muovista valmistetuilla kuulilla on painoa 58 g ja niiden halkaisija on 3,5 cm. Kaksi kuulaa ovat kiinni narussa, joten niiden sisään asettaminen ja ulos vetäminen on helppoa. Vesipohjainen liukuvoide helpottaa aina tuotteen sisään asettamista, saa tunteesta entistä nautinnollisemman.

  Kuulat soveltuvat käytettäviksi niin nautinnon saamiseen kuin lantiopohjalihasten harjoittamiseen. Kuulia voi myös käyttää yksittäin tai yhdessä, riippuen aina sinun omista tuntemuksistasi.  Jo kolmen viikon käytön jälkeen voit huomata eron lihaksistossa, ja näin ollen eron myös voimakkaammista orgasmeista. Tuote soveltuu myös mainiosti ensikertalaisille, sekä synnyttäneille naisille.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Gold Balls Geishakuulat
  Paino 58 g
  Halkaisija 3,5 cm
  Valmistusmateriaali Muovi

  Kullan väriset kuulat

  1 of 3

  Kuulat kiinni narussa

  2 of 3

  Ulosvetoon naru

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Gold Balls Geishakuulat arvostelut

  Yhteenveto

  Gold Balls Geishakuulat päätyivät myös kokeilu listalle. Kokeileminen oli erittäin mukavaa, mutta kuulat olivat kieltämättä omaan makuun ihan liian kevyet. Kuitenkin varmasti aloittelijoille sopivat. Kuulat olivat erittäin nätin näköiset, mutta nailon naru ei oikein vakuuttanut. Lelun sanotaan olevan hygieeninen, mutta nailon naru epäilyttää hieman.

  Kuitenkin toimivat kuulat. Ei kummemmin pahaa sanottavaa niistä ja muutenkin toimivat kuten kuuluu. Eli pisteet ehdottomasti siitä. Nätit, helppokäyttöiset ja todennäköisesti monelle soveltuvat. Omaan käyttöön kuitenkaan eivät jää, kun itselle hieman liian kevyet.

  GRL PWR Kegel Exercise Set

  96%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  93%
  Laatu
  94%
  Hinta
  95%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  GRL PWR Kegel Exercise Set

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kun haluat olla vahva myös kehon sisäpuolelta ja haluat tehokasta mutta nautinnollista lantipohjanlihas treeniä, on ehdoton valintasi tämä GRL PWR- Kegel Execises pakkaus!

  Pakkaus sisältää kolme kuulaa; 

  Pyöreä Light kuula on kokonaispituudeltaan 12,5 cm ja painoa on 38 g, halkaisija on 3,7 cm.

  Kaksiosainen Medium kuulien kokonaispituus on 16 cm, josta kuulan osuus on 7,4 cm ja painoa on yhteensä 62 g, halkaisijaltaan kuulat ovat 2,9 cm

  Kaksiosaisen Heavy kuulien kokonaispituus on 17 cm, joista kuulan osuus 8,2 cm, painoa on 99 g ja halkaisija kuulilla on 3,3 cm 

  Kaikki kuulat ovat valmistettu 100 % silikonista ja tuotteet ovat täysin vesitiiviitä. Kuulien sisällä on vielä pienet värinää tuottavat kuulat.  Halutessasi voit käyttää kuulien kanssa vesipohjaista liukuvoidetta helpottaaksesi näiden sisään asettamista. Kuulat on myös helppo puhdistaa käytön jälkeen miedolla saippualla ja vedellä tai seksivälineille tarkoitetulla puhdistusaineella. 

  Geishakuulien sisällä olevat värisevät kuulat aktivoituvat omasta liikkeestä ja ne ovat lähes äänettömät. Värinä stimuloi emättimen hermostoa näin lisäten seksuaalista mielihyvää sekä luonnollista kostumista. Hyvä lantiopohjanlihasten kunto edes auttaa voimakkaampiin orgasmeihin, ehkäisee virtsankarkailua, ja tuo lisää herkkyyttä intiimialueeseen.

  Tee siis lantiopohjalihas treeniä päivittäin ja koe itsevarmuus ja terve keskivartalo. Tämä pakkaus sopii kaiken ikäisille naisille, aloita aina käyttö pienimmästä kuulasta ja siirry lihasten kunnon edetessä isompaan. Pakkauksen mukana tulee myös käyttöohjeet.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet GRL PWR Kegel Exercise Set
  Paino 38 g / 62 g / 99 g
  Pituus 12,5 cm / 16 cm / 17 cm
  Halkaisija 3,7 cm / 2,9 cm / 3,3 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali 100% Silikoni

  Ulosvetoon lenkki

  1 of 4

  Pieni tuplakuula

  2 of 4

  Isompi tuplakuula

  3 of 4

  Yksittäinen kuula

  4 of 4

  Yhteenveto

  GRL PWR – Kegel Exercise Set päätyi kokeiluun siksi, että setistä löytyy erilaisia kokoja. Erityisesti pienin koko on varmasti aloittelijoille sopiva. Kuitenkin kuulia testattuani voin sanoa, että kokeneille kuulien käyttäjille setin painavimmat geishakuulat eivät ole riittävät. Kaikki kolme kuulaa ovat suhteellisen kevyitä.

  Hintaa setillä oli riittävästi, joten suurempaa painon vaihtelua olisin itse kaivannut geishakuulilta. Luulen kuitenkin, että aloittelijoille pakkauksen kuulat ovat juuri täydelliset. Ja tietenkin tärkeintä on se, että kuulat toimivat hyvin ja treenaavat lantionpohjan lihaksia.  

  Fun Factory Smartballs Duo

  97%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  97%
  Laatu
  96%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Fun Factory Smartballs Duo

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tehokasta treeniä, tuntoherkempi intiimialue ja voimakkaammat orgasmit. Fun Factoryn Smartballs Duo kuulien avulla tämä ei ole enää pelkästään haave, vain tuote, jonka myötä asiat toteutuvat! 

  Tuotteessa on kaksi kuulaa, jotka ovat erikokoiset. Ensimmäinen kuula on halkaisijaltaan 32 mm ja toisen halkaisija 36 mm. Tuotteen kokonaispituus on 17 cm, joista kuulien osuus on 9,5 cm. Painoa on yhteensä 73 g. Kuulat ovat valmistettu 100 % silikonista eikä siis sisällä lateksia tai Ftalaatteja. Geishakuulat ovat myös vesittiviitä, joten käyttö vaikka kylvyn aikana onnistuu turvallisesti. 

  Nämä Geishakuulat tekevät lantiopohjalihas treenistäsi tehokkaan mutta samalla miellyttävän kokemuksen. Sisällä olevat värisevät metallikuulat pitävät siis huolen, ettet jää ilman nautinnon tunnetta. Tämä tuote soveltuu parhaiten naisille, joiden lantionpohjanlihakset ovat jokseekin kunnossa jo ennestään, mutta niitä halutaan treenata vielä tiukemmaksi, ja halutaan astetta haasteellisempi treenihetki. 

  Kuulien alemmassa pallossa on ohut lenkki, joka helpottaa kuulien ulosvetämistä ja sen pohjassa on asettamista varten painauma, joten sormella painamalla se asettuu sisääsi helposti. Vesipohjainen liukuvoide auttaa ja tekee sisään asettamisesta miellyttävämmän kokemuksen. Tuote on hygieeninen sillä sen voi pestä miedolla saippualla ja vedellä, tai seksileluille tarkoitetulla puhdistussuihkeella. 

  Värinä toimii Violetti- valkoinen tai puna- valkoinen.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Fun Factory Smartballs Duo
  Paino 72 g
  Pituus Noin 17 cm, josta kuulat 10 cm
  Halkaisija 3,6 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Lääketieteellinen silikoni

  Tuplakuulat

  1 of 3

  Kapea yhdyskohta

  2 of 3

  Ulosvetoon lenkki

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Fun Factory Smartballs Duo arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Fun Factory – Smartballs Duo ei vakuuttanut heti aluksi. Syynä lienee se, että treenaamista on kuitenkin tullut harjoiteltua myös muilla kuulilla. Smartballs ovat enemmän niille, joilla harjoittelu on vasta alkuvaiheessa. Kovinkaan painavat eivät kuulat olleet. Mikä varmasti omalta osaltaan vaikuttaa lopputulokseen.

  Käyttö oli kuitenkin mukavaa ja kuulat oli helppo poistaa sisältä. Väreistä oli mahdollista valita itselleen miellyttävämpi väri. Kuulat olivat kuitenkin helppo käyttöisiä ja helppo puhdistaa. Uskoisin, että aloittelijoille oikein potentiaalinen vaihtoehto geishakuuliksi.

  La Gemmes Yoni Jade Egg

  94%
  Design
  93%
  Helppokäyttöisyys
  91%
  Laatu
  95%
  Hinta
  92%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  La Gemmes Yoni Jade Egg

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Koe oma naisellinen energiasi tämän La Gemnes Yoni Jade Eggin myötä. Tuote myös vahvistaa lantionpohjalihaksiasi, ja näin ollen tietämys omasta kehostasi kasvaa. 

  Tämä munanmuotoinen tuote on valmistettu kokonaan vihreästä Jade kivestä ja valittavanasi on kolme erikokoista vaihtoehtoa.  

  Small on 3 cm pitkä ja paksuutta sillä on 2,5 cm ja painoa 20 g.

  Medium on 4 cm pitkä ja paksuudeltaan se on 3 cm ja painoa 52 g

  Large on 5 cm pitkä ja paksuudeltaan 3,5 cm ja painoa 92 g. 

  Mitä pienemmän valitset, sitä enemmän se vaatii lantiopohjalihasten kuntoa pysyäkseen paikallaan. Kaikki munat ovat valmistettu käsityönä, joten väri sekä koko voi hieman vaihdella.  Munan kapeammassa päässä on pieni reikä ja siinä nyöri, tämä tekee siis munan poistamisesta helppoa ja turvallista. 

  Kun omaat terveen ja kunnossa olevan lihaksiston lantionpohjassa, saat intensiivisempää seksuaalista nautintoa ja virtsanpidätyskykysi pysyy hyvänä. Koska Jade vaikuttaa sisäiseen energiatasoon voit laukaista myös jännitystiloja tämän munan avulla. Jade on kivilajina myös puhdistava, ja sanotaankin että se voi poistaa kehon sisäisiä toksiineja sisäelimistä. Tuote siis sisältää nautinnollisia, harjoitteellisia sekä terveydellisiä ominaisuuksia. 

  Pakkauksen mukana tulee pieni puhdistusharja, säilytyspussi sekä ohje puhdistamiseen, tuotteen käyttämiseen ja säilyttämiseen. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet La Gemmes Yoni Jade Egg
  Paino 20 g / 52 g / 92 g
  Koko 3 cm x 2,5 cm / 4 cm x 3 cm / 5 cm x 3,5 cm
  Valmistusmateriaali 100 % jade

  Kauniit geishapallot jadesta

  1 of 4

  Erikokoisia

  2 of 4

  Pienen kuula on haastavin

  3 of 4

  Ulosvetoon tarkoitettu naru

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien La Gemmes Yoni Jade Egg arvostelut

  Yhteenveto

  La Gemmes Yoni Jade Egg ei aiheuttanut suurta ja mullistavaa kokemusta. Vaikka kuulat olivat hyvin toimivat, niin niiden kanssa koon valinta on tarkkaa. Pieni kuula on haastavampi pitää sisällä kuin suuri kuula. Yleensä painavampi kuula olisi haastavampi pitää sisällä. Kolmesta kuulasta kenties onkin viisainta valita aluksi isompi kuula.

  Kuula oli helppokäyttöinen ja sen puhdistus sujui vaivatta. Ongelmia aiheutti lähinnä oikean koon valinta. Toisille suuren koon käyttäminen voi tuntua epämukavalta, kun taas pienempi on liian haastava.

  Värisevät geishapallot

  Lantionpohjan lihakset voivat ajoittain olla erittäin heikot. Toisilla syynä on liikunnan ja harjoituksen puute, mutta myös synnyttäminen sekä erilaiset sairaudet voivat vaikuttaa lantionpohjan lihaksiin.

  Lantionpohjan lihasten harjoittamista suositellaan kaikille. Kun lihakset ovat kunnossa, niin muun muassa virtsan karkailuun liittyvät ongelmat voivat loppua. Lisäksi kunnossa olevat lantionpohjan lihakset tukevat myös seksuaalista nautintoa.

  Jotta lantionpohjan lihasten treenistä saisi mahdollisimman paljon hyötyä, on markkinoilla paljon erilaisia geishapalloja. Geishapallot ovat erikokoisia, eri muotoisia sekä eri lailla toimivia. Monille ovat tuttuja värisevät alushousut, mutta värisevät geishapallot ovat luotuja auttamaan aivan uudella tavalla harjoittelua.

  iTouch Sure Lantionpohjan Harjoittaja

  iTouch Sure Lantionpohjan Harjoittaja voi tuoda käyttäjälleen hyvin paljon apua heikkoihin lantionpohjan lihaksiin. Laite lähettää kevyttä sähköstimulaatiota emätinelektrodin kautta. Tämä auttaa lihaksia supistumaan ja rentoutumaan.

  iTouch Sure Lantionpohjan Harjoittaja on helppokäyttöinen, eikä sitä ole mahdollista käyttää väärin. Kun geishakuula on asetettu sisälle, tulee kontrolliyksikkö käynnistää. Sitten tulee valita itselleen sopiva teho. Kun ohjelma päättyy, on aika ottaa geishakuula ulos ja puhdistaa se.

  Koko ei ole erityisen suuri. Pituutta löytyy 11 cm, josta 7 cm on sisään asetettavaa. Halkaisija on 3 cm paksuimmillaan, joten mitenkään erityisen paksu se ei ole.

  Magic Motion – Flamingo

  Magic Motion – Flamingo voi olla erittäin hyvä ratkaisu, jos lantionpohjan lihakset kaipaavat treenaamista. Kuulan joustavassa varressa on signaalin vastaanotin, jotta lelua voi ohjailla Bluetoothin avulla. Magic Motionin Flamingon voi laittaa värisemään yhteyden avulla esimerkiksi musiikin tahdissa. Kiihotinkuula on hiljainen, joten sen käyttö ei rajoitu vain kodin sisäpuolelle.

  Magic Motion – Flamingoa on erittäin helppo käyttää sovelluksen avulla. Lisäksi sovellus mahdollistaa sen, että kiihotin kuulaa on mahdollista ohjata itse tai antaa jonkun muun ohjata sitä. Sovelluksen avulla kiihotinkuulaa voi ohjailla esimerkiksi työmatkalla oleva kumppani.

  Pituutta kiihotinkuulalla on noin 7 cm ja paksuutta vain 2,5 cm. Näin ollen se ei ole liian iso. Jos kiihotinkuulaa on ajatus käyttää Bluetoothin avulla, niin tulee varmistaa, että vartta on riittävästi ulkona. Muussa tapauksessa kuulan Bluetooth yhteys ei välttämättä toimi vaan pätkii.

  Geishapallot ja terveys

  Geishapallot ovat suuri apu erilaisiin terveydellisiin ongelmiin, joita heikot lantionpohjan lihakset aiheuttavat. Ikääntymisen lisäksi syinä heikkoihin lantionpohjan lihaksiin voivat olla muun muassa erilaiset sairaudet ja leikkaukset. Myös synnytyksestä koitunut venyminen voi olla vaurioittanut lantionpohjan lihaksia.

  Lantionpohjan lihasten heikkous näkyy erityisesti virtsan karkailussa. Virtsan karkailusta kärsiikin peräti 30 % – 40 % hedelmällisessä iässä olevista naisista. Ikääntyessä ongelma yleistyy. Virtsan karkailu on yleinen vaiva, jossa virtsan pidättely ei onnistu esimerkiksi yskiessä tai aivastaessa.

  Lisäksi ongelmaksi saattaa ilmestyä peräsuolen tai synnytyselinten (kuten kohtu) laskeuma. Yleensä peräsuolen ongelmat näkyvät pidätysongelmina tai ummetuksena. Lisäksi seksuaalinen nautinto vähenee, kun ongelmia on esimerkiksi emättimen ja peräaukon alueella.

  Lantionpohjan lihasten parissa erityisen tärkeää on ennalta ehkäisy. On hyvä harjoittaa lantionpohjan lihaksia jo ennen ongelmien ilmestymistä. Geishapallot ovat erittäin hyvä apuväline treenaamiseen. Monet mieltävät geishapallon ainoastaan heikoista lantionpohjan lihaksista kärsivien tuotteeksi. Lantionpohjan lihasten treeniä suositellaan kuitenkin kaikille.

  Harjoittelu geishapallojen avulla olisi hyvä aloittaa aina kevyimmillä kuulilla. Kun lantionpohjan lihakset vahvistuvat, voi hiljalleen siirtyä painavampiin kuuliin. Kuulia on hyvin paljon erilaisia, sillä osa on tavallisia kuulia, jotka vain asetetaan sisälle. Nykyisin kuitenkin erilaiset älykuulat ovat nousseet suosioon.

  Kun ensin harjoittelun on aloittanut yhdellä kuulalla ja kokeillut erilaisia painoja, niin seuraava etappi on kahden kuulan yhdistelmä. Lisäksi on olemassa erilaisia henkilökohtaisia valmentajia, jotka toimivat sovelluksella tai kaukosäätimellä. Tärkeää on kuulaa valitessa pohtia, että millaisessa kunnossa omat lantionpohjan lihakset ovat.

  Geishapallot voivat parantaa virtsan pidätyskykyä, vähentää virtsaamassa käymisen tarvetta, auttaa synnytyselinten ja peräsuolen laskeumaan sekä parantaa seksuaalista nautintoa. Usein kuulat parantavat emättimen tuntoaistia myös, jolloin seksistä nauttiminen on myös uudella tasolla. Toisaalta kuulat myös parantavat lihasten kuntoa, jolloin omia lihaksia on helpompi käyttää esimerkiksi yhdynnän aikana.

  Geishapallot – Käyttö

  Geishapallot ovat hyvin tunnettuja harjoitusvälineitä, kun kyseessä on lantionpohjan lihasten harjoittaminen. Nykyisin geishakuulia on helppo löytää erilaisia, jotta omaan tarpeeseen löytyisi mahdollisimman hyvä treeniväline. Geishakuulat auttavat parantamaan lantionpohjan lihasten kuntoa, jolloin seksuaalinen mielihyvä on helpompi saavuttaa. Samalla vähenevät virtsan karkailuun liittyvät ongelmat sekä esimerkiksi synnytyselinten ja peräsuolen laskeuma.

  Geishapallot ovat lähes aina helppokäyttöisiä. Suurin osa geishapalloista on tavallisia kuulia, jotka asetetaan sisälle käsin ja pyritään pitämään sisällä noin 30 minuuttia. Nykyisin on olemassa myös geishakuulia, jotka toimivat joko kaukosäätimellä tai sovelluksella.

  Miten käyttää geishakuulia?  Vaikka geishapallot ovat erilaisia, niin niillä on kuitenkin samankaltaisia piirteitä. Yksi tärkeimmistä asioista on, että geishapallot asetetaan sisälle emättimeen. Tämän jälkeen palloja pidetään sisällä. Yleensä käyttöä ei suositella aluksi kuin muutamia minuutteja kerrallaan.

  Ensimmäisenä on hyvä kokeilla puristella palloja sisällä ollessa lihaksilla. Aloittelijan on hyvä pyrkiä puristelemaan palloja vain muutamia minuutteja. Kokeneemmat jopa pidempään. Kokoneemmilla kuulailijoilla saattaa pallojen kanssa vierähtää jopa 1,5 h.

  Kuulia voi kokeilla työntää ulos lantionpohjan lihaksia apuna käyttäen. Samalla kun kuulat alkavat pikkuhiljaa tulla ulos, voi ne kokeilla pitää sisällä.

  Käyttö kannattaa kuitenkin aloittaa pikkuhiljaa eikä välittömästi täydellä teholla. On hyvä ensin tutustua kuulaan, testailla sitä hieman ja rauhallisesti harjoitella sen käyttöä. Sitten kun käyttö luonnistuu helposti, voi olla aika siirtyä intensiivisempään harjoitteluun.

  Miten ostaa parhaat geishapallot

  Geishapallojen valitseminen voi olla vaikeaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimmat geishapallot helposti!

  Tarvittu aika: 15 minutes
  Kokonaiskustannus: 0 EUR

  Tarvitut työkalut:

  Lista parhaista geishapalloista (tämä sivu)

  Tarvitut materiaalit:

  Maksuväline ostamiseen

  Step-by-step ohje

  Parhaiden geishapallojen etsintä
  On luonnollista, että haluat löytää itsellesi parhaat geishapallot. Valikoiman paljoudessa joutuu kuitenkin helposti epätoivoon. Jotta valitseminen olisi helppoa, olemme luoneet tämän sivun ja listanneet parhaat geishapallot puolestasi.
  1-3.png
  Älä käytä kallista aikaasi etsimiseen
  Nettikaupoissa tulee helposti tuhlattuja tunteja oikeaa tuotetta etsiessä. Olemme koonneet oikeiden asiakkaiden arvosteluja, blogiarvosteluja sekä suosituksia, jotta löytäisit juuri sinulle sopivat geishapallot.
  2-2.png
  Lue suosituksemme
  Kaikki tieto, minkä tarvitset, on koottu tälle sivulle aina ekspertiemme mielipiteistä käyttäjien kokemuksiin. Käymällä läpi tämän sivun tuotteet, kartoitat helposti tuotevaihtoehdot tuhlaamatta aikaasi.
  3-1.png
  Valitse jokin listatuista nettikaupoista
  Kun olet päättänyt haluamasi tuotteen, voit tilata sen helposti listaamistamme nettikaupoista. Kaikki sivuillamme olevat kaupat ovat suomalaisia, ja postittavat tuotteet luotettavasti ja nopeasti.
  4-1.png
  Valmista! Nyt olet onnellinengeishapallojen omistaja.
  Tilaamasi geishapallot postitetaan huomaamattomassa paketissa suoraan kotiovellesi tai valitsemaasi postin toimipisteeseen. Olemme varmistaneet, että pakettien ulkopuolelta ei näe lähettäjää, ja paketit toimitetaan anonyymissa postipaketissa.
  5-1.png

  Geishapallot – Miten käyttää niitä

  Geishapallot voivat auttaa sekä seksuaalisen nautinnon saamiseen, että virtsankarkailuun sekä mahdollisiin synnytyselinten ja peräsuolen laskeumiin. Geishapallot ovat tervetyden kannalta hyödyllisiä ja niitä käyttävät eri ikäiset ihmiset erilaisista syistä johtuen.

  Miten puhdistaa geishapallot

  Hygienia on aina tärkeää, joten myös geishapallot tulee puhdistaa kunnolla. Usein geishapallot voi pestä juoksevalla vedellä ja saippualla. Toiset geishapallot taas pestään seksilelun puhdistusaineella. Tutustu aina valmistajan ohjeeseen pesutavasta, sillä erilaiset materiaalit kestävät erilaista pesua.

  Geishapallot ovat tärkeä puhdistaa kunnolla, jotta mahdollisia infektioita ei syntyisi. Myös huolellinen pesu lisää käyttömukavuutta. Geishapallot pysyvät myös paremmin kunnossa, kun ne puhdistetaan aina heti käytön jälkeen.

  Videot geishapallojen puhdistuksesta

  Seksilelujen sekä muiden intiimituotteiden puhtaana pito on aina tärkeää. Myös geishapallojen puhdistus on olennainen osa niiden käyttöä. Tutustu tästä videoihin, joissa tuotteita pestään.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *