Paras klitoriskiihotin – kaikki, mitä sinun tulisi tietää

Annapa kun arvaamme: olet ehkä huomannut, että et pysty saamaan orgasmia ilman, että klitoristasi stimuloidaan.

Olet ehkä kokeillut G-pisteen stimuloimista ja jopa solvannut itseäsi siitä, että et kykene saamaan sen avulla orgasmia.

Ei kuitenkaan huolta, sillä suurin osa naisista ei itse asiassa kykenevä saavuttamaan orgasmia pelkästään G-pisteen stimuloimisen tai penetraation avulla. Klitoriskiihotin onkin monen naisen hyvä ystävätär.

Nautinnon takaamiseksi on varsin tärkeää, että valitset itsellesi ja alapäällesi sopivan klitoriskiihottimen.

Halusitpa pitkän, nautinnollisen kiusoittelevan session tai muutaman minuutin kestävää nopeaa tyydytystä ja toimintaa, klitoriskiihotin on oleellinen ja tarpeellinen lisä arkeesi.

Jos valitset itsellesi oikean ja sopivan laitteen, klitoriskiihotin voi parhaimmassa tapauksessa olla kuin kumppani, joka auttaa sinua rentoutumaan. Voit ottaa tämän pienen ja sulavan kumppanisi mukaasi niin sänkyyn, matkoille kuin kylpyynkin (edellyttäen tietenkin, että se on vedenkestävä).

Masturbointi kädellä tuntuu tylsältä ja jopa työläältä sen jälkeen, kun olet kokeillut klitoriksesi hemmottelua kunnon seksilelulla. Miksi käyttää kättä, kun parempia ja tehokkaampiakin vaihtoehtoja on saatavilla? Uskomme, että jos pidät klitoriksesi hyväilystä, klitoriskiihotin on sinulle varmasti oikea ratkaisu.

Juuri sinulle oikean tuotteen valitseminen on todella tärkeää hyvinvointisi ja onnellisuutesi kannalta. Olemme keränneet tähän artikkeliin ohjeita siitä, kuinka voit valita sinulle ja klitoriksellesi juuri oikean lelun.Klitoriskiihotin: Mitä sinun on huomioitava ennen oston tekemistä

Masturbaatio voi tuntua vain hauskalta ajanvietteeltä tai harrastukselta. Joskus se voi jopa tuntua silkalta ajanhukalta. Sitä se ei kuitenkaan suinkaan ole.

Itsetyydytykseen sisältyy kuitenkin paljon erilaisia etuja ja hyötyjä, sillä se on hyväksi niin fyysiselle kuin henkiselle terveydellesi. Masturbointi vähentää esimerkiksi stressiä ja parantaa unenlaatua. Masturbointi voi itse asiassa jopa parantaa itseluottamustasi ja itsetuntemustasi, eli kyseessä ei todellakaan ole mikään hyödytön ajanviete. Klitoriskiihotin on hyväksi hyvinvoinnillesi ja terveydellesi.

Yllä mainitut asiat ovat vain muutamia syitä panostaa hyvälaatuisen ja juuri sinulle oikean seksilelun hankkimiseen ja itsesi tyydyttämiseen. Jokainen nainen on erilainen ja jokaisella naisella on omat mieltymykset, mutta on olemassa muutamia yleisiä huomioimisen arvoisia asioita, jotka tulisi ottaa huomioon seksilelua hankittaessa.

1) Klitoriskiihotin: koko ja muoto

Yksi ostopäätökseen vaikuttava asia on lelun muoto. Se, kuinka paljon huomiota sinun tulisi kiinnittää lelusi muotoon ja kokoon riippuu siitä, kuinka tärkeää sinun on pitää lelun oikea tarkoitus salassa muilta ja kuinka paljon välität muiden mielipiteistä.

Haittaisiko sinua, jos joku näkisi seksilelusi vaikkapa yöpöydälläsi, keittiösi tasolla, kirjahyllyssäsi tai yöpöytäsi laatikossa? Onko sinulle tärkeää, että he eivät heti välttämättä tajuaisi, että kyseessä onkin itse asiassa seksilelu?

Jos olet hyvin yksityinen henkilö ja haluat pitää toimesi salassa, neutraalin näköisen lelun  valitseminen voi olla paras vaihtoehto. Jos et ole niin huolissaan muiden mielipiteistä, vibraattorisi muoto on toissijainen seikka muihin ominaisuuksiin verrattuna.

Seuraavaksi sinun olisi hyvä miettiä, kuinka mukava leluasi on pidellä kädessä. Ylettyvätkö sormesi sen ympärille? Miltä kahva (jos lelussa on sellaista) tuntuu? Joillakin tuotteilla on ergonomisempi muoto kuin toisilla. Suosittelemme, että valitset itsellesi lelun, jota on helppo pidellä kädessä – pitkiäkin aikoja.

Suurimmalla osalla klitorisvibraattoreista on mukava, kaareva muoto, joka sopii hyvin käteen. Vaikka suurin osa on suunniteltu ulkoiseen käyttöön, jotkut vaihtoehdot tarjoavat mahdollisuuden myös G-pisteesi stimuloimiseen ja penetraatioon klitoriksesi stimulaation lisäksi.

Koolla on merkitystä myös oikean valinnan tekemisessä. Jos aiot vain käyttää leluasi kotona, voit ostaa suurenkin tuotteen. Jos haluat matkakumppanin ja suunnittelet lelusi ottamista mukaan vaikkapa työmatkoille ja lomille, kehotamme valitsemaan pienemmän välineen. Pienemmät lelut on helppo pakata mukaan, sillä ne mahtuvat hyvin vaikkapa matka- tai käsilaukkuun eivätkä ne vie paljon tilaa.

2) Hinta

Klitoriskiihotin ja sen hinta on merkityksellinen tekijä riippumatta siitä, mitä ostat, ja sinulla on laaja valikoima vaihtoehtoja. Seksilelujen hinnat vaihtelevat 20 eurosta 200 euroon. Kehotamme tekemään valinnan sen mukaan, millaisia ominaisuuksia pidät tärkeimpinä. Jos laitteen virtaviivaisuus, estetiikka ja hiljainen ääni ovat sinulle tärkeitä, voit joutua maksamaan lelustasi hieman enemmän.

Klitoriskiihotin ei aina ole se kaikista edullisin laite. Jos haluat säästää rahaa tai vain kokeilla, olisiko klitoriskiihotin sinua varten, kehotamme valitsemaan halvemman vaihtoehdon. Voit sitten edetä hinnakkaampiin laitteisiin tietämyksesi ja kokemuksesi kasvaessa.

Myöhemmin, jos haluat leluusi lisää ominaisuuksia, voit korvata sen jollain muulla. Kalliimmissa kiihottimissa on todennäköisesti enemmän asetuksia ja vaihtoehtoja.

Mitä tahansa vaihtoehtoa mietitkin, haluamme auttaa sinua oikean lelun valinnassa. Pääasia on, että valitset laitteen, joka vastaa kaikkia tarpeitasi ja joka tekee sinut onnelliseksi.

3) Klitoriskiihotin ja sen äänekkyys

Myös tämä on sidoksissa siihen, kuinka salassa haluat pitää leikkisi. Jotkut naiset valitsevat seksilelun sen siirrettävyyden perusteella ja pystyvät käyttämään sitä missä tahansa pelkäämättä kiinni jäämistä. Jos sinulla on paljon valinnanvaraa, sinun olisi pohdittava, kuinka paljon melua tuote aiheuttaa.

Vaikka suurin osa klitorista stimuloivista laitteista on käytännöllisesti katsoen hiljaisia, jotkut ovat hiljaisempia kuin toiset. Jos yksityisyys on sinulle erittäin tärkeä, muista valita klitoriskiihotin, jonka erityisominaisuus on lelun äänettömyys. 

4) Klitoriskiijotin ja sen erilaiset asetukset

Klitoriskiihotin voi olla varsin monimutkainen väline. Seksilelusi mukana tulevat asetukset määrittelevät, kuinka nautinnollinen kokemuksesi voi olla. Parhaimmissa tuotteissa on paljon erilaisia asetuksia, jotka voivat tuottaa niin hellävaraisempia kuin voimakkaimpiakin tuntemuksia. Edistyneimmät laitteet sallivat sinun valitsevan monien eri vaihtoehtojen väliltä. Voit päättää, kiinnostaako sinua hellyys vai haluatko vähän rajumpaa menoa. Päätös on täysin (ja vain) sinun. 

Haluatko yksinkertaisen ja selkeän työkalun vai haluatko mieluummin paljon erilaisia ​​pulssi-asetuksia? Onko vaihtelu sinulle tärkeää, vai pidätkö enemmän tutusta ja turvallisesta?

Jos tämä on ensimmäinen lelusi ja olet vasta aloittamassa seksilelujen käyttöä, yksinkertaisemman tuotteen, jossa on vähemmän asetuksia, pitäisi sopia sinulle hyvin. Kokeneemmat lelujen käyttäjät voivat halutessaan valita jotain hieman edistyneempää.

Selvittämällä, minkä tyyppisiä tuntemuksia (ja kuinka monta eri värähtelyvaihtoehtoa) haluat, voit valita juuri sinulle sopivan tuotteen.

5) Klitoriskiihotin ja sen erilaiset latausmahdollisuudet

Virtalähde on toinen tärkeä ja huomioimisen arvoinen asia lelua ostettaessa ja ostopäätöstä tehdessä. Haluatko kenties pattereilla toimivan lelun, akkukäyttöisen vaihtoehdon tai lelun, joka toimii sähköllä eli se olisi aina kytkettävä seinään käytön ajaksi?

Jos suunnitelmissasi on käyttää lelua eri paikoissa ja kuljettaa sitä mukanasi esimerkiksi työmatkoille, mökille ja lomamatkoille, paristoilla toimiva seksilelu voi olla sinulle paras vaihtoehto. Jos valitset paristoja käyttävän vaihtoehdon, selvitä ennen oston tekemistä, voitko käyttää laitteen kanssa ladattavia paristoja. Tällä tavoin sinun ei tarvitse olla koko ajan ostamassa uusia paristoja. Ota ostohetkellä myös huomioon tarvittavat paristotyypit, jotta voit tilata paristot samanaikaisesti (jos ne eivät sisälly toimitukseen).

Tällä tavoin voit aloittaa hauskan pidon välittömästi saatuasi lelun sen sijaan, että sinun joudut odottamaan. Suosittelemme, että valitse pitkäikäiset paristot, jotka kestävät niin kauan kuin mahdollista. Viimeinen asia, jonka haluat tapahtuvan, on paristojen loppuminen kesken hauskanpidon.

Loppusanat

Kuten tämän artikkelin alussa jo mainitsimme, klitoriskiihotin on monen naisen luottoystävä ja apu arkeen. Itsetyydytys on usealle naiselle oleellinen osa jokapäiväistä elämää. Masturbaatio auttaa sinua nukkumaan hyvin ja vähentää stressitasoasi. Se voi tehdä sinusta myös itsevarmemman.

On siis hyvin tärkeää, että teet tarpeeksi taustatutkimusta, luet arvioita ja otat selvää kustakin tuotteesta ennen lopullisen oston tekemistä. Päätökseen vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa koko, muoto ja äänet.

Klitoriskiihotin on myös monikäyttöinen väline, sillä se sopii masturboinnin lisäksi esimerkiksi myös esileikkiin partnerisi kanssa tai käytettäväksi varsinaisen aktin aikana. Lelun muoto ja koko tekevät siitä myös hyvän ja luotettavan matkakumppanin, jota on helppo pidellä käsissä ja joka on helppo pakata matkalle mukaan. Olemme varmoja, että lopussa suuri kiitos seisoo ja klitoriksesi kiittää.