Klitoriskiihotin - Parhaat testissä

Seksi on epäilemättä maagista, mutta todellisuuden kieltämiseen ei ole mitään syytä: Useimmille naisille ison O: n saaminen vaatii muutakin kuin pelkkää penetrointia. Klitoris onkin olemassa vain yhden syyn takia; tuottaakseen puhdasta iloa. Siksi tarvitset klitorisvibraattorin riippumatta siitä, oletko yksin vai kumppanin kanssa.

Klitoriksen tuottamat orgasmit ja mielihyvä ei ole satunnaista, vaan klitoriksessa on 15 000 hermopäätettä, ja siksi se on erityisen herkkä ja reagoi ulkoisiin kiihottimiin, kuten kieleen, hierontaan tai värinään.

Kun kehosi stimuloituu ja lähestyy orgasmia, on klitoris se, joka muuttaa perusorgasmin varpaita kipristeleväksi, huokauksen aiheuttavaksi, koko kehoa vavahduttavaksi vapautukseksi, joka saa sinut palaamaan vibraattoriisi kerta toisensa jälkeen.

ETKÖ TULLUT VIELÄ PÄÄTÖKSEEN?

FAQ

Tottakai sopii! Klitoriskiihottimien ykköskäyttö on ehkä mastuboinnissa ja sooloseksissä, mutta toisena tärkeänä käyttötarkoituksena on klitoriskiihottimelle on nimenomaan klitoriksen stimulointi yhdynnän aikana.

Monelle naiselle voi olla vaikeaa saada orgasmi pelkästä yhdynnästä, ja se helposti lässäyttää tunnelman molempien osalta. Klitoriskiihotin on seksilelu, joka tuo jännitystä petipuuhiin, ja se on helppo asettaa vartaloiden väliin yhdynnän aikana, jolloin se tuo lisää stimulaatiota klitorikselle. Monien naisten on helpompi näin päästä orgasmiin asti yhdynnän aikana.

Klitoriskiihottimet ovat jo nimeltään hyvin naisille suunnattu tuote, mutta tuotteesta riippuen on niissä paljon mahdollisuuksia avarakatseisille miehille! Esimerkiksi ohutkärkisellä klitoriskiihottimella on ihana kutitella esimerkiksi peniksen vartta tai kiveksiä, tai miksei vaikka lähestyä anaaliaukkoakin…

Monien klitoriskiihottimien arvosteluissakin on kommentteja miehiltä, joten kannattaa tutustua tarjolla olevaan valikoimaan, ja etsiä sopiva seksilelu itselleen. Klitoriskiihottimet sopivat hyvin myös miespariskunnille.

Seksileluja ei kannata jakaa ystävien kanssa, sillä niissä on aina riski bakteerien leviämiseen, vaikka lelut olisikin puhdistettu. Klitoriskiihotin voi tuntua turvalliselta jakaa, koska sitä ei periaatteessa laiteta mihinkään sisään. Kuitenkin klitoriskiihotinta käytetään genitaalialueella ja limakalvoilla, joiden välillä bakteerit leviävät erittäin helposti.

Turvallisen ja hygienisen seksilelujen käytön vuoksi, klitoriskiihottimien jakamista ei suositella.

Ottaen huomioon, että useimmat naiset eivät voi saavuttaa orgasmia pelkästään yhdynnän tai sisäisen stimulaation kautta. Tämän vuoksi on tärkeää keskittyä klitorikseen, jos kumppanillasi on sellainen. Seksilelut ja klitorisvibraattorit tarjoavat hellävaraista rakkautta ja eroottisia tunnelmuksia klitorikselle, mikä tarkoittaa fantastisia ja intensiivisiä kokemuksia ja iloa kaikkialla.

Klitoriskiihotin on auttava käsi silloin, kun orgasminsaanti voi tuntua vaikealta, ilman että se olisi kumppanin syytä. Joskus sooloseksissäkin esimerkiksi stressi tai vaihdevuodet voivat aiheuttaa orgasmittomuutta, jolloin klitoriskiihotin antaa ihanasti lisä stimulaatiota ja auttaa orgasmintäyteisen elämän saavuttamisessa.

Paineaaltokiihotin on klitoriskiihottimien uutuus. Paineaallolla toimiva klitoriskiihotin ei koske klitorikseen suoraan, eikä toimi perinteisen värinän avulla. Paineaallon avulla klitoriskiihotin hieroo ja stimuloi klitoriksen hermopäätteitä, ja rakentaa orgasmia aste asteelta pehmeästi, niin että lopulta lauetessa saat nautittua pitkäkestoisesta ja voimakkaasta orgasmista.

Paineaaltokiihotin sopii myös hyvin herkälle klitorikselle, sillä se ei rasita tuntoherkkyyttä, eikä hankaa niin kuin tavalliset värinällä toimivat vibraattorit. Huomaathan, että jos sinulla on lävistyksiä genitaalialueella, paineaaltokiihotin ei sovi käytettäväksi lävistysten kanssa. Jos sinulla on lävistys paikassa, jossa ajattelit käyttää klitoriskiihotinta, käytäthän värinällä toimivaa mallia.

Olivia Jarvinen
Olivia Jarvinen

Klitoriskiihottimia on olemassa erilaisia malleja vaikka kuinka paljon, mutta äkkiseltään katsottuna ne saattavat kaikki näyttää hyvin samanlaisilta. Olen käynyt läpi muutamia hyviä vaihtoehtoja, ja toivon vilpittömästi että tästä artikkelista on hyötyä juuri sinulle oikeaa tuotetta valitessa.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Womanizer Premium Paineaaltokiihotin

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Womanizer Premium on ihanteellinen yhdistelmä uutta tekniikkaa ja korkealaatuista muotoilua. Pleasure Air -tekniikka stimuloi klitoristasi, ilman että se ylistimuloisi sitä. Klitoriskiihottimessa on 12 erilaista intensiteettitasoa, jotka vaihtelevat  erittäin pehmeästä supervoimakkaaseen.

  Tuotteessa on myös uusi autopilotti-toiminto, joka vaihtaa rytminsä aina, kun sitä käytetään, ja tarjoaa sinulle uuden maailman, joka on täynnä aistillisia kokemuksia. Älykäs hiljaisuus -ominaisuus myös pysäyttää laitteen automaattisesti, kun se ei ole lähellä ihoa, ja käynnistää sen, kun se melkein koskettaa ihon pintaa. Tämä paitsi tekee käytöstä hiljaisemman, mutta myös vahvistaa nautintoasi entisestään. Womanizer Premium klitoriskiihotin on täysin vedenpitävä.

  • Materiaali: Lääketieteellinen silikoni ja muovi
  • Stimulaatio: Pleasure Air Technologie®
  • Koko: 15,5 cm x 5 cm x 3,5 cm
  • Akku: Ladattava litium-ioni-akku
  • Vesitiivis: Kyllä

  Womanizer Premium klitoriskiihotin sopii parhaiten luksusta etsivälle naiselle, joka tietää mitä tahtoo. Tämä klitoriskiihotin on mahtava miellyttämään nirsonpaakin, ja varmasti tulet todella nauttimaan tämän klitoriskiihottimen käytöstä, nauttien sen hellästä kosketuksesta aina vahvimpiin värinöihin asti.

  Syntinen Womanizer Premium on kevyt pitää kädessä, ja valmistettu ihanan silkkisestä materiaalista, ja voit liu’uttaa ja kiertää sauvaa huolettomasti ruumiinosien ja erogeenisten alueiden yli,  saaden  todellisen vapauden kiusata itseäsi tai kumppaniasi.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videos

  Yhteenveto

   Womanizer Premium Paineaaltokiihotin on uutta tekniikkaa käyttävä klitoriskiihotin, joka toimii patentoidulla Pleasure Air Technologyn avulla. Teknologia kiihottaa klitorista sykkivillä ilmavirroilla, joten laite ei pääse ylistimuloimaan klitorista herkimilläkään hetkillä.

  Womanizer Premium Paineaaltokiihottimessa on 12 eri intensiteettiä, ja laitteen voi laittaa toistamaan kaikki intensiteetin satunnaisessa järjestyksessä, jolloin sinun ei tarvitse enää muuta kuin vain nauttia! Laite on myös todella hiljainen ja huomaamaton käyttää. Smart Silence -toiminnon avulla laite menee myös itsekseen kiinni, kun se ei ole ihokosketuksessa, ja käynnistyy taas uudelleen, kun se koskettaa ihoa.

  Jos et ole vielä kokenut painekiihottimen tuomaa iloa, on  Womanizer Premium Paineaaltokiihotin hyvä vaihtoehto tutustua ja ihastua näihin uudenlaisiin, nykyaikaisiin seksileluihin.

  Womanizer Premium Paineaaltokiihotin arvosteluni

  4.5/5

  Je Joue MiMi Soft Ladattava Klitorisvibraattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Je Joue MiMi Soft Ladattava Klitorisvibraattori on pieni, aistillinen, ja kauniisti voimakas: Mimi on täydellinen lelu klitoriksen stimulaatioon ensimmäiselle kerralle,  ja se vain paranee kerta kerralta. Tämä klitoriskiihotin on kompakti helmi, joka tarjoaa erilaisia ​​värähtelynopeuksia ja -malleja hienovaraisesta voimakkaaseen värähtelyyn.Je Joue MiMi Soft Ladattava Klitorisvibraattori  on monipuolinen makuuhuoneen aarre, josta voit nauttia kumppanin kanssa tai pitää itsellesi. 

  Viidellä värinätasolla Mimi on monipuolinen kumppani sängyssä; kokeile hienovaraista kiusaamista ja hyväilemistä tai voimakkaampaa tärinää, jos pidät hieman rajummista otteista. Mimi tuntuu hyvältä klitoriksella ja kaikilla muilla alueilla, ja se kutittaa mielikuvitustasi, sekä kehoasi aina nänneistä anaaliin asti,  ja mistä tahansa siltä väliltä. Sileä ja pehmeä Mimi liukuu sulavasti iholla, mikä tekee siitä täydellisen myös vartalohierontaan.

  • Materiaali: Lääketieteellinen silikoni ja ABS muovi
  • Koko: 8,3 x 2,8 x 4,8 cm
  • Akku:  Ladattava litium (USB-magneettilatausjohto mukana)
  • Vesitiivis: Kyllä
  • Äänitaso: Erittäin hiljainen

  Je Joue MiMi Soft Ladattava Klitorisvibraattori on englantilaisen “Good Housekeeping” -lehden testivoittaja, ja voittonsa se ansaitsi niin nautinnollisten värinäasetusten, kuten myös tyylikkään ulkomuotonsa vuoksi. Lehden nimestä voikin päätellä kenen kesken tämä vibraattori on erityisessä suosiossa; perheiden vaimojen. Tämä klitoriskiihotin tyydyttää nopeasti vaikka kotitöiden ohella, mutta sopii myös uuden aikaisempiin koteihin ja pariskunnille kumppanin kanssa yhdessä leikittäväksi.

  Je Joue MiMi Soft Ladattava Klitorisvibraattori on todella helppo käyttää, joten tuote sopii myös hyvin ensimmäiseksi seksileluksi, tai jos olet hankkimassa ensimmäistä klitorisvibraattoria. Usein naiset tarvitsevat penetroinnin lisäksi myös klitooraalista stimulaatiota päästäkseen orgasmiin asti, ja Mimi on oiva ystävä auttamaan tässä.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Je Joue MiMi Soft Ladattava Klitorisvibraattori on kauniisti muotoiltu, ja siitä löytyy 10 eri värinäastetta, joita voit säädellä juuri tuntemustesi mukaan. Ihana Mimi tulee monessa värissä, ja väriskaalasta löytyy varmasti lempivärisi, tai vaikka vaihtoehto joka sopii sisustukseesi, sillä tämä klitoriskiihotin on niin tyylikäs, että sitä kehtaa pitää vaikka esillä.

  Moni kakku päältä kaunis, mutta Mimiin ei pety myöskään käytössä. Je Joue MiMi Soft Ladattava Klitorisvibraattori hellii klitoristasi ihanasti, ja se on taivaallisen tuntuinen kun sillä hellii myös reisiä, kutkuttelee jalkapohjia, hieroo nännejä….käyttöä Mimille on vaikka loputtomiin!

  Je Joue MiMi Soft Ladattava Klitorisvibraattori arvosteluni

  4/5

  Irresistible Kissable Klitorisstimulaattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Vastustamaton musta klitorisvibraattori Shots Toys -valmistajalta. Vaikka Irresistible Kissable klitoriskiihotin on kuiskauksen hiljainen, voi olla, että sinä et ole tätä laitetta käyttäessäsi. Kissable Vibrator -laitteessa on ladattava akku, jossa on magneettinen USB-latausportti ja mukana toimitettu laturi. Täyteen ladattuna Irresistible Kissable klitoriskiihotin  kestää 60 minuuttia. Kissable Vibrator on 100% vedenpitävä, joten klitoriskiihotinta voi käyttää myös suihkussa, vibraavan suihkupään tapaan. 

  Irresistible Kissable klitoriskiihottimen sileä ja vedenpitävä materiaali on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, joten Kissable on myös helppo puhdistaa. Vastustamaton klitoriskiihotin on varustettu Touchless Air Wave -tekniikalla, jossa yhdistyy ihanteellinen yhdistelmä huipputeknologiaa, korkeaa laatua, estetiikkaa ja ergonomista muotoilua. Klitoriskiihotin toimii hellävaraisesti ja epäsuorasti, stimuloimalla klitorista 11 eri intensiteettitasolla erittäin pehmeästä voimakkaaseen. Nämä kauniisti suunnitellut lelut ympäröivät klitoristasi koskematta siihen, ja stimuloivat sitä pehmeillä paineilma-aalloilla, mikä luo ainutlaatuisen kudokseen tunkeutuvan tärinän ja kokemuksen, jollaista ei voida saavuttaa ilman tämän tekniikan käyttöä.

  • Materiaali: Silikoni
  • Pituus: 10,9 cm
  • Halkaisija: 5,9 cm
  • Akku:  Ladattava (USB-latausjohto mukana)
  • Vesitiivis: Kyllä
  • Äänitaso: Erittäin hiljainen

  Irresistible Kissable klitoriskiihottimen on niin monta käyttötarkoitusta, ettei sen kanssa koskaan tule tylsää löytää uusia mahdollisuuksia! Irresistible Kissable klitoriskiihotin istuu täydellisesti klitoriksen ympärille, ja sen lisäksi sitä voidaan käyttää myös hyväilemään nänejä, niin naisten kuin miestenkin. Tämä klitoriskiihotin on kaiken kaikkiaan on loistava lelu, jota voidaan käyttää myös yhdistettynä minkä tahansa muun lelun kanssa.

  Irresistible Kissable klitoriskiihotin on myös hieno pieni lelu käytettäväksi masturboinnissa, ja sopii myös kooltaan hyvin käytettäväksi yhdynnän aikana tuomaan lisästimulaatiota. Voit käyttää myös klitoriskiihotinta ottaessasi suihin kumppaniltasi, niin että saat itse myös tehtävästä kaiken ilon irti. Irresistible Kissable klitoriskiihotin on hieno lelu niin pariskuntien piristyksesi kuin sooloseksiin.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Play Video

  Yhteenveto

  Nauti Irresistible Kissable klitoriskiihottimen takaamista syvimmistä orgasmeista, joita sinulla on koskaan ollut. Ihanteellinen yhdistelmä huipputeknologiaa, korkealaatuista estetiikkaa ja ergonomista muotoilua,Irresistible Kissable klitoriskiihottimen käyttää Touchless Air Wave Technology -tekniikkaa, joka ilahduttaa sinua syvästi, niin lempeästi tai rajusti kuin tahdot.

  Kauniisti muotoiltu laite on suunniteltu ympäröimään klitoris  niin ettei laite itsessään koske klitorikseen, vaan klitoriskiihottimen pehmeät paineilma-aallot stimuloivat ainutlaatuisten värähtelyjen avulla, jotka kulkevat kehokudoksen läpi stimuloidakseen klitoriksen hermoja. Klitoriskiihotin on varustettu tehokkaalla kaksoismoottorilla ja 11 viettelevällä voimakkuudella.

  Irresistible Kissable Klitorisstimulaattori arvosteluni

  4/5

  Zumio X Spirotip Klitorisvibraattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Zumio X Spirotip klitoriskiihotin on ainutlaatuinen lelu, joka käyttää pyörivää liikettä – ei tärinää – saadakseen tarkan stimulaation juuri sinne, minne haluat. Zumio X Spirotip klitoriskiihottimen pitkä varsi ja pienempi SpiroTip ™ stimuloivat sinun erogeenisiä alueita voimakkaasti, kun taas 8 nopeutta ja paineherkkä intensiteetti antavat sinulle täydellisen hallinnan nautinnostasi. 

  Zumio X Spirotip klitoriskiihotin on naisten suunnittelema, testaama, ja tuottama. Voit siis olla varma, että tässä laitteessa tiedetään mistä oikeasta nautinnosta on kyse! Zumio X Spirotip klitoriskiihotin on uniikisti muotoiltu, ja harvinaisen ohut vibraattorin pää on helppo saada täsmällisesti kohdistettua klitoriksen herkimpiin osiin. Zumio X Spirotip klitoriskiihotin on vesitiivis, ja sen lataaminen onnistuu mukana tulevalla USB -johdolla.

  • Materiaali: Silikoni ja ABS
  • Pituus: 17,8 cm
  • Halkaisija: 0,4 cm (kärki)
  • Akku:  Ladattava (USB-latausjohto mukana)
  • Vesitiivis: Kyllä
  • Värinätasot: 8

  Zumio X Spirotip klitoriskiihotin on kätevä laite, joka sopii hyvin myös ensikertalaiselle. Orgasmin saaminen klitoriskiihottimella on helppoa, ja laitteessa ei ole liikaa säätövaihtoehtoja joka tekisi sen käytöstä hankalaa.

  Zumio X Spirotip klitoriskiihotimmen ultrakapea pää tekee siitä täsmällisen – se osuu ihanasti klitorikseen ja sillä saa kutkuteltua klitorista monesta kulmasta, mutta muotoilultaan se toimii myös todella hyvin muissa ruumiinosissa. Zumio X Spirotip klitoriskiihotimmella kutitat vaikka varpaita, reisiä, tai nännejä….Seksilelun tarkka muotoilu taipuu moneen.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Zumio X Spirotip klitoriskiihotin stimuloi herkkiä erogeenisiä alueita ja klitorista paremmin kuin mikään muu hieromasauva. Me naiset olemmekin aina tienneet, että paras tapa hemmotella itseään on pyöreät sormenpäät. Zumion kehitys perustuukin tähän, ja tekee naisille orgasmin saannin entistä helpommaksi.

  Zumio X Spirotip klitoriskiihottimen muotoiluun voi kestää hetki totutella, ja se näyttää hyvin erilaiselta kuin useimmat vibraattorit. Jotkut sanovat, että se ei näytä siltä, ​​että se olisi seksikäs tai kovin kiihottava, mutta bloggaajien, käyttäjien ja seksologien arvostelut osoittavat toisin: Zumio X Spirotip klitoriskiihotin on varmasti erittäin tehokas! 

  Zumio X Spirotip klitoriskiihotin pystyy antamaan vahvoja orgasmeja, ja jopa naiset, joille orgasmin saaminen on vaikeaa, pitävät Zumiota erittäin mukavana käyttää. Ja se on myös loistava lisä pariskunnille vaikka rakkauspelin aikana. Tätä klitoriskiihotinta ei kannata tuomita pelkän ulkonäön mukaan!

  Zumio X Spirotip klitoriskiihotin arvosteluni

  3/5

  Satisfyer Pro 2 Next Generation Paineaaltokiihotin

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Pistävä paine-alipaine yhdistettynä herättäviin sykkeisiin tarjoaa klitoriksen kosketusvapaan stimulaation tavalla, jota et ole koskaan ennen kokenut! Satisfyer Pro 2 Next Generation Paineaaltokiihotin on yksi markkinoiden edullisimmista uudella teknologialla toimivista paineaaltokiihottimista, joka ehdottomasti kannattaa kokeilla.

  Uusi painikkeen muotoilu avaa tien useille orgasmeille; Satisfyer Pro 2 Next Generation Paineaaltokiihotin on varustettu plus ja miinus -painikkeilla, jonka avulla voit lisätä tai vähentää klitorissimulaattorin voimakkuutta hetkesi tarpeiden mukaan.

  Satisfyer Pro 2 Next Generation Paineaaltokiihotin on ihoystävällisestä silikonista valmistettu, ja sen lay-on-pää on uudelleen optimoitu ja paranneltu ensimmäisen generaation Satisfyerista. Uusi pää on nyt suurempi ja leveämpi, mikä tarkoittaa, että se peittää klitoriksen entistä paremmin. Unohda kaikki ympärillä oleva ja antaudu klitoriskiihottimen nautinnolle samalla, kun 11 erilaista tehoasetusta hellästä intensiiviseen tarjoaa sinulle vaihtelevaa stimulaatiota.

  • Materiaali: Silikoni
  • Pituus: 16,5 cm
  • Akku:  Ladattava (USB-latausjohto mukana)
  • Vesitiivis: Kyllä
  • Pulssitasot: 8
  • Säädin: 2 painiketta

  Satisfyer Pro 2 Next Generation Paineaaltokiihotin on erinomainen klitorisstimulaattori, varsinkin jos etsit tapoja piristää yksin viettämiäsi hetkiä tai viikonloppuja, kun sinulla ei ole suunnitelmia tiedossa. Tämä klitoriskiihotin on täydellinen lelu omaan kivaan!

  Jos odotat oikeaa kaveria tai haluat parantaa seksikokemuksiasi kumppanisi kanssa, voi
  Satisfyer Pro 2 Next Generation Paineaaltokiihotin auttaa sinua molemmissa. Kunhan olet ensin tutustunut Satisfyeriin, tulet varmasti rakastumaan syvemmin tähän hämmästyttävään klitorisvibraattoriin. Lelu on myös helppo hallita, ja siinä on monta tehoasetusta vaihtelemaan sen intensiteettiä. Lelun muotoilun ansiosta sitä on helppo pitää käsissä, ja niin ollen sopii hyvin niin sooloseksiin kuin kumppanin kanssa puuhasteluunkin.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Satisfyer Pro 2 Next Generation Paineaaltokiihotin on uusittu ja paranneltu versio ensimmäisestä Satisfyer klitoriskiihottimesta. Tästä versiosta löytyy leveämpi pää joka kattaa koko klitoriksen paremmin, ja näin ollen tuottaa vielä voimakkaampia orgasmeja kuin edeltäjänsä.

  Klitoriskiihottimen kaikki 11 tehoasetusta on ihana testata läpi, ja tästä laitteesta voi nauttua niin yksin kuin vaikka kumppanin kanssa. Tämä uusi malli on myös paljon hiljaisempi kuin edeltäjänsä. Heti kun laitettava pää peittää klitoriksesi, lelua tuskin enää edes kuulee.
  Satisfyer Pro 2 Next Generation Paineaaltokiihotin on yksi markkinoiden edullisimmista paineaaltokiihottimista, joten kaikille uteliaille, tämä on hyvä valinta päästäkseen tutustumaan uudenaikaisten klitoriskiihottimien jännittävään maailmaan!

  Satisfyer Pro 2 Next Generation Paineaaltokiihotin arvosteluni

  3.5/5

  Satisfyer Pro 2 Next Generation Paineaaltokiihotin

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Fun Factory Volta Oranssi Ladattava Klitorisvibraattorin dynaamisen kärjen liike lisää sen tärinää, lisää kiihottumistasi entisestään, sekä nostattaa herkkyyttäsi, jolloin voit tuntea itsesi ja kehosi nautinnon vielä paremmin kuin koskaan ennen. Tutki erilaisia aistimuksia liikkuvien kärkien villien värähtelyasteiden vaihdellessa, kun painat Fun Factory Volta Ladattavan Klitorisvibraattorin vartaloasi vasten. 


  Fun Factory Volta Ladattava Klitorisvibraattorissa on kaksi ennennäkemätöntä silikonista kieltä, jotka hyväilevät sinua samalla tapaa, kuin joku nuolisi pehmeästi häpyhuuliasi. Parasta Voltan kielissä kuitenkin on, että ne myös värisevät! Fun Factory Volta Oranssi Ladattava Klitorisvibraattori sisältää 6 eri rytmiä ja 6 nopeusvaihtoehtoa.

  Tämä klitoriskiihotin on täysin vesitiivis, joten voit ottaa sen myös suihkuun seuraksi. Fun Factory Volta Oranssi Ladattava Klitorisvibraattori ladataan USB -johdolla, joka tulee pakkauksen mukana.

  • Materiaali: Lääketieteellinen silikoni ja ABS
  • Pituus: 19 cm
  • Kielten pituus: 16
  • Akku:  Ladattava (USB-latausjohto mukana)
  • Vesitiivis: Kyllä
  • Värinätasot: 6 värinäastetta, 6 nopeusastetta

  Fun Factory Volta Ladattava Klitorisvibraattori on laadukkaan ja tunnetun Fun Factory -merkin valmistama klitoriskiihotin, ja tällä kertaa tuotteen ulkonäköön on todellakin panostettu! Erikoinen klitoriskiihotin kummastuttaa, hämmästyttää, ja kiinnostaa…Kielenmuotoiset silikonipehmikkeet saavat mielikuvituksen liikkeelle, ja vain mielikuvitus onkin rajana, mihin kaikkialle tätä klitoriskiihotinta voi käyttää! Klitoriksen lisäksi se sopii hyvin myös nänneille, penikselle, kiveksille, tai vaikkapa anaaliaukon stimulointiin.
  Herätä fantasiasi eloon, ja tunne paremmalta kuin todelta tuntuvan Voltan nuolevan sinut kliimaksiin.

  Useimmat klitoriskiihottimet ovat suunnattu hyvin pitkälti sooloseksiin ja naisille, mutta Fun Factory Volta Ladattava Klitorisvibraattori sopii klitoriskiihottimien joukosta erityisen hyvin pariskunnille ja yhteiseen puuhasteluun. Esilämmittele kumppanisi Voltalla, ja anasta se sitten käyttöösi samalla, kun annat tajunnanräjäyttävän suihinoton partnerillesi Voltan innoittamana.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Yksi hieno asia Voltassa on, että se mahtuu helposti vartaloiden väliin aktin aikana olematta tiellä, ja siinä olevasta silmukanmuotoisesta kahvasta on helppo pitää kiinni rajummissakin hetkissä. Fun Factory Volta Ladattava Klitorisvibraattori on upealla muotoilulla varustettu ja todella käytännöllinen klitoriskiihotin, joka tuottaa iloa varmasti jokaiselle omistajalleen.

  Fun Factory Volta Ladattava Klitorisvibraattorissa on 6 säädeltävää erilaista värinärytmiä, sekä 6 nopeusvaihtoehtoa. Laite on vedenkestävä, ja se sopii siis suihkuun niin yksin kuin myös yhdessä kumppanisi kanssa. Piristä harmaata päivääsi tällä ihanan pirteän oranssilla superpakkauksella!

  Fun Factory Volta Oranssi Ladattava Klitorisvibraattorissa arvosteluni

  3.5/5

  Miten klitoriskiihotinta käytetään?

  Jos et ole koskaan ostanut tai käyttänyt seksilelua aiemmin, mistä kannattaa aloittaa?
  Tämä kysymys voi mietityttää monia, ja ei ole olemassa yhtä oikeaa vastausta. Hyvä tapa aloittaa on omilla käsillä, ja tutkia omaa kehoaan, ja löytää asioita ja vartalon osia joiden koskettaminen tuntuu hyvältä. Opi tuntemaan, mikä tuo sinulle iloa. Kun olet löytänyt nuo kohdat, seksilelujen maailma tuntuu paljon helpommin lähestyttävältä, eikä valinnanvara tunnu enää niin ylikuormittavalta.

  Yksi hyvä tapa on pohtia, haluatko keskittyä sisäisen, eli emättimen tai g-pisteen, vai ulkoisen klitoriksen stimulaatioon? Molempiin? Vai kenties anaaliin anaali? Aloita valitsemalla kohdealue, ja muista, ettei sinun tarvitse valita vain yhtä.

  Toinen asia, joka kannattaa ottaa huomioon on, suunnitteletko lelun käyttöä yksin, vai yhdessä kumppanisi kanssa. Jos lelu tulee vain sinun käyttöösi, voit puhtaasti keskittyä omiin haluihisi, ja määrittää selkeästi, mitä toivot seksilelulta.

  Klitoriskiihottimet ovat ulkoisesti klitorista stimuloivia seksileluja, ja ne ovat hyvin soveltuvia ensimmäiseksi seksileluksi. Klitoriskiihotin on helppo käyttää, sen kanssa ei tarvitse pelätä mahtuuko se sisään tai hankaako se. Klitoriskiihottimet sopivat myös hyvin parisuhteeseen, jossa ne voi ottaa käyttöön aktin aikana lisästimuloimaan naista. Ei ole häpeällistä, jos sinun on vaikea tulla pelkästä penetraatiosta, vaan tämä on yleinen asia naisilla. Siinä tapauksessa klitoriskiihotin on hyvä ja molempia osapuolia innostava lisä, jolla voi vaivatta stimuloida klitorista lisää panopuuhien aikana.

  Klitoriskiihotin

  Seksileluista se oikea löytyy vain kokeilemalla, ja on myös tärkeää korostaa, että et ehkä rakastukaan ensimmäiseen leluusi tai se ei räjäytäkään tajuntaasi. Se on okei! Älä anna sen haitata sinua. Käytä jokainen tilaisuus yhtenä oppia kehostasi lisää,ja ymmärtää millaisista asioista juuri oma kehosi nauttii.

  Etsitkö supertehokasta klitoriskiihotinta?

  Tuntuuko joskus siltä, että tavallisten klitoriskiihottimien tehot eivät vain riitä, oli kyseessä sitten värinällä toimiva tai paineaaltokiihotin. Ei hätää, et ole yksin, ja sinulle löytyy myös ratkaisu. Joskus klitoriskiihottimien normaali värinä ei vain riitä isoon orgasmiin asti, ja on myös yleistä, että naisella klitoriksen hermopäät eivät ole niin pinnassa, että niihin on vaikea osua täydellistä nautintoa hakiessa.

  Etsit sitten ekstastimulaatiota orgasmin etsinnässä tai piinaavan kovaa värinää tuhmempiin leikkeihin, on Senzi Pinpoint Vibrator klitoriskiihotin pelastamassa päiväsi. Tämä ei ole mikä tahansa klitoriskiihotin, vaan pin -pistestimulaatio vibraattiori, joka on tarkasti suunniteltu ainutlaatuisesti kohdistamaan tarkat alueet klitorissasi ja sen ympäristössä tarkkaa stimulaatiota varten.

  Senzi Pinpoint klitoriskiihotin

  Sileä, tarkka kärki tuottaa äänivärähtelyjä sen keskitetystä pinta-alasta orgasmin aikaansaamiseksi. Senzi Pinpoint klitoriskiihottimessa on ohjauspainike, jonka avulla sen 12 ainutlaatuista värinäkuviota voi kontrolloida mielensä mukaan, ja päättää itse kuinka kovaa tai pehmeää värinää haluat. Senzi Pinpoint klitoriskiihottimen pienemmät värinätasot ovat vielä pehmeitä, mutta kovimalla asetuksella tämä klitoriskiihotin värisee isolla V:llä – ja kovaa.

  Senzi Pinpoint on kauniisti muotoiltu ja juuri sopivan kaareva, sopien hyvin käteen, ja siksi sitä on myös helppo ohjailla. Klitoriskiihottimen pää on liukaspintainen, ja se on silmiähivelevää metallinhohtoista kovamuovia, kun taas itse kiihottimen varsi on joustavampaa silikonia. Varsi taipuu hyvin niin, että saat Senzin osumaan juuri oikeisiin paikkoihin, ja kova kärki takaa ekstratehokkaan värinän!

  Senzi Pinpoit klitoriskiihotin on myös ihana valinta jos etsit jotain tuhmempaa esimerkiksi sidontaleikkeihin, ja aikomuksenasi on kiduttaa kumppaniasi mielihyvän partaalle. Ekstrakovaan värinään klitoriskiihotin on kuin tehty, ja se soveltuu myös nännien ja muiden erogeenisten alueiden hierontaan. Seksilelu on myös täysin vesitiivis, joten se soveltuu myös ihanasti suihkun puolelle.

  Senzi Pinpoint klitoriskiihotin on ladattava, ja paketin mukana tulee USB -johto laitteelle. Klitoriskiihottimen latausaika on noin kaksi tuntia, ja täyteen ladattuna se kestää noin tunnin käytössä.

  Klitoriskiihottimen puhdistaminen

  Seksilelut tekevät elämästä taatusti nautinnollisempaa, mutta niidenkin vastuullinen käyttö on tärkeää. Vaikka klitoriskiihottimia ei laitetakaan suoraan emättimen sisälle, on hyvästä hygieniasta silti hyvä huolehtia. Klitoriskiihottimen mallista kannattaa tarkistaa, onko juuri sinun omistama tuotteesi vedenkestävä. Jos on, voit pestä koko klitoriskiihottimen, mutta jos laite on vain roiskeenkestävä, ole varovainen osien kanssa, jotka eivät saa kastua.

  Klitoriskiihotin kannattaa puhdistaa niin kuin muutkin seksilelut, eli niille tarkoitetulla puhdistusaineella, jota on saatavilla runsaasti eri nettikaupoissa ja seksiliikkeissä. Jos olet ostamassa uutta lelua, kannattaa samalla tilata seksilelun puhdistusaine mukana, niin et joudu maksamaan turhaa postitusmaksuista. Puhdistaessasi pyyhi klitoriskiihotin hyvin seksilelujen puhdistusaineella, ja jos lelussa on saumoja, ole huolellinen ettei saumoihin jää likaa. Klitoriskiihottimen voi puhdistaa myös esimerkiksi tiskiaineella, mutta katso ettei käytettävä aine ole liian vahvaa. Tiskiaine kannattaa laimentaa vedellä, ja huuhtele laite huolellisesti, ettei siihen jää jäämiä puhdistusaineesta.

  Jos klitoriskiihotin on vedenkestävä, sen voi ottaa mukaan suihkuun, ja pienen suihkusession jälkeen puhdstaa se samalla vaivattomasti. Puhdistaessasi pyyhi klitoriskiihotin hyvin seksilelujen puhdistusaineella, ja jos lelussa on saumoja, ole huolellinen ettei saumoihin jää likaa. Puhdistuksen jälkeen kuivaa lelu huolellisesti, jonka jälkeen voit laittaa sen takaisin säilytyskoteloon tai -pussiinsa odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

  Paras klitoriskiihotin – kaikki, mitä sinun tulisi tietää

  Annapa kun arvaamme: olet ehkä huomannut, että et pysty saamaan orgasmia ilman, että klitoristasi stimuloidaan.

  Olet ehkä kokeillut G-pisteen stimuloimista ja jopa solvannut itseäsi siitä, että et kykene saamaan sen avulla orgasmia.

  Ei kuitenkaan huolta, sillä suurin osa naisista ei itse asiassa kykenevä saavuttamaan orgasmia pelkästään G-pisteen stimuloimisen tai penetraation avulla. Klitoriskiihotin onkin monen naisen hyvä ystävätär.

  Nautinnon takaamiseksi on varsin tärkeää, että valitset itsellesi ja alapäällesi sopivan klitoriskiihottimen.

  Halusitpa pitkän, nautinnollisen kiusoittelevan session tai muutaman minuutin kestävää nopeaa tyydytystä ja toimintaa, klitoriskiihotin on oleellinen ja tarpeellinen lisä arkeesi.

  Jos valitset itsellesi oikean ja sopivan laitteen, klitoriskiihotin voi parhaimmassa tapauksessa olla kuin kumppani, joka auttaa sinua rentoutumaan. Voit ottaa tämän pienen ja sulavan kumppanisi mukaasi niin sänkyyn, matkoille kuin kylpyynkin (edellyttäen tietenkin, että se on vedenkestävä).

  Masturbointi kädellä tuntuu tylsältä ja jopa työläältä sen jälkeen, kun olet kokeillut klitoriksesi hemmottelua kunnon seksilelulla. Miksi käyttää kättä, kun parempia ja tehokkaampiakin vaihtoehtoja on saatavilla? Uskomme, että jos pidät klitoriksesi hyväilystä, klitoriskiihotin on sinulle varmasti oikea ratkaisu.

  Juuri sinulle oikean tuotteen valitseminen on todella tärkeää hyvinvointisi ja onnellisuutesi kannalta. Olemme keränneet tähän artikkeliin ohjeita siitä, kuinka voit valita sinulle ja klitoriksellesi juuri oikean lelun.  Klitoriskiihotin: Mitä sinun on huomioitava ennen oston tekemistä

  Masturbaatio voi tuntua vain hauskalta ajanvietteeltä tai harrastukselta. Joskus se voi jopa tuntua silkalta ajanhukalta. Sitä se ei kuitenkaan suinkaan ole.

  Itsetyydytykseen sisältyy kuitenkin paljon erilaisia etuja ja hyötyjä, sillä se on hyväksi niin fyysiselle kuin henkiselle terveydellesi. Masturbointi vähentää esimerkiksi stressiä ja parantaa unenlaatua. Masturbointi voi itse asiassa jopa parantaa itseluottamustasi ja itsetuntemustasi, eli kyseessä ei todellakaan ole mikään hyödytön ajanviete. Klitoriskiihotin on hyväksi hyvinvoinnillesi ja terveydellesi.

  Yllä mainitut asiat ovat vain muutamia syitä panostaa hyvälaatuisen ja juuri sinulle oikean seksilelun hankkimiseen ja itsesi tyydyttämiseen. Jokainen nainen on erilainen ja jokaisella naisella on omat mieltymykset, mutta on olemassa muutamia yleisiä huomioimisen arvoisia asioita, jotka tulisi ottaa huomioon seksilelua hankittaessa.

  1) Klitoriskiihotin: koko ja muoto

  Yksi ostopäätökseen vaikuttava asia on lelun muoto. Se, kuinka paljon huomiota sinun tulisi kiinnittää lelusi muotoon ja kokoon riippuu siitä, kuinka tärkeää sinun on pitää lelun oikea tarkoitus salassa muilta ja kuinka paljon välität muiden mielipiteistä.

  Haittaisiko sinua, jos joku näkisi seksilelusi vaikkapa yöpöydälläsi, keittiösi tasolla, kirjahyllyssäsi tai yöpöytäsi laatikossa? Onko sinulle tärkeää, että he eivät heti välttämättä tajuaisi, että kyseessä onkin itse asiassa seksilelu?

  Jos olet hyvin yksityinen henkilö ja haluat pitää toimesi salassa, neutraalin näköisen lelun  valitseminen voi olla paras vaihtoehto. Jos et ole niin huolissaan muiden mielipiteistä, vibraattorisi muoto on toissijainen seikka muihin ominaisuuksiin verrattuna.

  Seuraavaksi sinun olisi hyvä miettiä, kuinka mukava leluasi on pidellä kädessä. Ylettyvätkö sormesi sen ympärille? Miltä kahva (jos lelussa on sellaista) tuntuu? Joillakin tuotteilla on ergonomisempi muoto kuin toisilla. Suosittelemme, että valitset itsellesi lelun, jota on helppo pidellä kädessä – pitkiäkin aikoja.

  Suurimmalla osalla klitorisvibraattoreista on mukava, kaareva muoto, joka sopii hyvin käteen. Vaikka suurin osa on suunniteltu ulkoiseen käyttöön, jotkut vaihtoehdot tarjoavat mahdollisuuden myös G-pisteesi stimuloimiseen ja penetraatioon klitoriksesi stimulaation lisäksi.

  Koolla on merkitystä myös oikean valinnan tekemisessä. Jos aiot vain käyttää leluasi kotona, voit ostaa suurenkin tuotteen. Jos haluat matkakumppanin ja suunnittelet lelusi ottamista mukaan vaikkapa työmatkoille ja lomille, kehotamme valitsemaan pienemmän välineen. Pienemmät lelut on helppo pakata mukaan, sillä ne mahtuvat hyvin vaikkapa matka- tai käsilaukkuun eivätkä ne vie paljon tilaa.

  2) Hinta

  Klitoriskiihotin ja sen hinta on merkityksellinen tekijä riippumatta siitä, mitä ostat, ja sinulla on laaja valikoima vaihtoehtoja. Seksilelujen hinnat vaihtelevat 20 eurosta 200 euroon. Kehotamme tekemään valinnan sen mukaan, millaisia ominaisuuksia pidät tärkeimpinä. Jos laitteen virtaviivaisuus, estetiikka ja hiljainen ääni ovat sinulle tärkeitä, voit joutua maksamaan lelustasi hieman enemmän.

  Klitoriskiihotin ei aina ole se kaikista edullisin laite. Jos haluat säästää rahaa tai vain kokeilla, olisiko klitoriskiihotin sinua varten, kehotamme valitsemaan halvemman vaihtoehdon. Voit sitten edetä hinnakkaampiin laitteisiin tietämyksesi ja kokemuksesi kasvaessa.

  Myöhemmin, jos haluat leluusi lisää ominaisuuksia, voit korvata sen jollain muulla. Kalliimmissa kiihottimissa on todennäköisesti enemmän asetuksia ja vaihtoehtoja.

  Mitä tahansa vaihtoehtoa mietitkin, haluamme auttaa sinua oikean lelun valinnassa. Pääasia on, että valitset laitteen, joka vastaa kaikkia tarpeitasi ja joka tekee sinut onnelliseksi.

  3) Klitoriskiihotin ja sen äänekkyys

  Myös tämä on sidoksissa siihen, kuinka salassa haluat pitää leikkisi. Jotkut naiset valitsevat seksilelun sen siirrettävyyden perusteella ja pystyvät käyttämään sitä missä tahansa pelkäämättä kiinni jäämistä. Jos sinulla on paljon valinnanvaraa, sinun olisi pohdittava, kuinka paljon melua tuote aiheuttaa.

  Vaikka suurin osa klitorista stimuloivista laitteista on käytännöllisesti katsoen hiljaisia, jotkut ovat hiljaisempia kuin toiset. Jos yksityisyys on sinulle erittäin tärkeä, muista valita klitoriskiihotin, jonka erityisominaisuus on lelun äänettömyys. 

  4) Klitoriskiijotin ja sen erilaiset asetukset

  Klitoriskiihotin voi olla varsin monimutkainen väline. Seksilelusi mukana tulevat asetukset määrittelevät, kuinka nautinnollinen kokemuksesi voi olla. Parhaimmissa tuotteissa on paljon erilaisia asetuksia, jotka voivat tuottaa niin hellävaraisempia kuin voimakkaimpiakin tuntemuksia. Edistyneimmät laitteet sallivat sinun valitsevan monien eri vaihtoehtojen väliltä. Voit päättää, kiinnostaako sinua hellyys vai haluatko vähän rajumpaa menoa. Päätös on täysin (ja vain) sinun. 

  Haluatko yksinkertaisen ja selkeän työkalun vai haluatko mieluummin paljon erilaisia ​​pulssi-asetuksia? Onko vaihtelu sinulle tärkeää, vai pidätkö enemmän tutusta ja turvallisesta?

  Jos tämä on ensimmäinen lelusi ja olet vasta aloittamassa seksilelujen käyttöä, yksinkertaisemman tuotteen, jossa on vähemmän asetuksia, pitäisi sopia sinulle hyvin. Kokeneemmat lelujen käyttäjät voivat halutessaan valita jotain hieman edistyneempää.

  Selvittämällä, minkä tyyppisiä tuntemuksia (ja kuinka monta eri värähtelyvaihtoehtoa) haluat, voit valita juuri sinulle sopivan tuotteen.

  5) Klitoriskiihotin ja sen erilaiset latausmahdollisuudet

  Virtalähde on toinen tärkeä ja huomioimisen arvoinen asia lelua ostettaessa ja ostopäätöstä tehdessä. Haluatko kenties pattereilla toimivan lelun, akkukäyttöisen vaihtoehdon tai lelun, joka toimii sähköllä eli se olisi aina kytkettävä seinään käytön ajaksi?

  Jos suunnitelmissasi on käyttää lelua eri paikoissa ja kuljettaa sitä mukanasi esimerkiksi työmatkoille, mökille ja lomamatkoille, paristoilla toimiva seksilelu voi olla sinulle paras vaihtoehto. Jos valitset paristoja käyttävän vaihtoehdon, selvitä ennen oston tekemistä, voitko käyttää laitteen kanssa ladattavia paristoja. Tällä tavoin sinun ei tarvitse olla koko ajan ostamassa uusia paristoja. Ota ostohetkellä myös huomioon tarvittavat paristotyypit, jotta voit tilata paristot samanaikaisesti (jos ne eivät sisälly toimitukseen).

  Tällä tavoin voit aloittaa hauskan pidon välittömästi saatuasi lelun sen sijaan, että sinun joudut odottamaan. Suosittelemme, että valitse pitkäikäiset paristot, jotka kestävät niin kauan kuin mahdollista. Viimeinen asia, jonka haluat tapahtuvan, on paristojen loppuminen kesken hauskanpidon.

  Loppusanat

  Kuten tämän artikkelin alussa jo mainitsimme, klitoriskiihotin on monen naisen luottoystävä ja apu arkeen. Itsetyydytys on usealle naiselle oleellinen osa jokapäiväistä elämää. Masturbaatio auttaa sinua nukkumaan hyvin ja vähentää stressitasoasi. Se voi tehdä sinusta myös itsevarmemman.

  On siis hyvin tärkeää, että teet tarpeeksi taustatutkimusta, luet arvioita ja otat selvää kustakin tuotteesta ennen lopullisen oston tekemistä. Päätökseen vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa koko, muoto ja äänet.

  Klitoriskiihotin on myös monikäyttöinen väline, sillä se sopii masturboinnin lisäksi esimerkiksi myös esileikkiin partnerisi kanssa tai käytettäväksi varsinaisen aktin aikana. Lelun muoto ja koko tekevät siitä myös hyvän ja luotettavan matkakumppanin, jota on helppo pidellä käsissä ja joka on helppo pakata matkalle mukaan. Olemme varmoja, että lopussa suuri kiitos seisoo ja klitoriksesi kiittää.