Tee-se-itse anaalilelu – ohjeet

Vaikka seksilelujen valikoima onkin nykyään todella laaja ja ne ovat myös helposti ja huomaamattomasti tilattavissa netistä, niin silti moni meistä käyttää silloin tällöin tee-se-itse anaalilelua kotona löytyvistä välineistä himonsa tyydytykseen. Erilaiset seksilelut, kuten myös anaalilelut ja muut seksikaupoista saatavat lelut löytyvät monen niin yksinäisen kuin myös pariskunnan makuuhuoneesta, mutta mitä tehdä, kun sellaisia ei ole vielä hankittu? Tai olet yksinkertaisesti kyllästynyt jo olemassa oleviin leluihin ja haluat kokeilla jotakin uutta, mutta himosi ei odota ja sinulla ei ole kärsivällisyyttä mennä seksikauppaan tai tilaa anaalilelut netistä. Lisäksi nettitilauksen odottaminen saattaa kestää päiviä. Oli, miten oli, kun mieli tekee anaalileikkiä, jotkut alkavat etsiä kotoa materiaaleja itsetehtyjä anaaliseksileluja varten.

Siksi teimme sinulle listan yleisimmistä kotoa löytyvistä välineistä ja ohjeet, joilla saat luotua täydellisen kotitekoisen anaalilelun. Eli jatka lukemista, sillä tutustumme tässä artikkelissa siihen, kuinka valmistaa itsetehty anaalilelu kotona löytyvistä yleisistä tavaroista, ja käydään läpi turvallisuuskohdat.

Anaalileikkien turvallisuudesta – sormi, penis ja anaalilelut

Ennen kuin lähdet sujauttamaan mitä tahansa kotitaloustavaraa takaluukkuusi, on sinun oltava tietoinen kotitekoisten anaaliseksilelujen vaaroista! Kaikessa, mitä ei ole valmistettu seksileikkeihin, on loukkaantumis- ja infektiovaaroja, ja harvinaisissa tapauksissa jopa kuolemanriski. Siksi suosittelemme AINA käyttämään joko sormia, penistä tai anaalileikkiin tarkoitettua seksilelua.

Ennen, kun aiot tehdä kotitekoisen anaaliseksilelun, harkitse valmis vaihtoehtoja, joiden avulla käyttö on paljon turvallisempaa.

Kokeile aina ensimmäisenä sormia, penistä, dildoa tai peppuleikkeihin tarkoitettua anaaliseksilelua! Emme suosittele kotitekoisia seksileluja. Mutta jos sinun on pakko sellainen valmistaa, varo kipua, verenvuotoa, haavaumia, kutinaa, ihottumaa ja pahimmassa tapauksessa lelun sisäistämistä peräsuoleen niin, ettet pysty sitä poistamaan! Mikäli jotain tällaista kuitenkin tapahtuu, ota heti yhteyttä lääkäriin tai hakeudu välittömästi ensiapuun!

Anaalileikkeihin tarkoitettujen valmiiden seksilelujen puhdistus on helppoa ja niiden käyttö on turvallista, ja mukana tulee myös ohjeet oikeaoppiseen käyttöön ja puhdistukseen. Ymmärrämme kuitenkin himosi ja  alla löytyvistä nikseistä saat hyödyllistä tietoa siitä, miten valmistaa turvallinen kotitekoinen anaalidildo. Jos olet ujo, etkä uskalla mennä vierailulle seksikauppaan, voit tilata lelusi helposti verkosta, olkoon kyseessä sitten anaalilelu miehille tai anaalilelu naisille, joka toimitetaan sinulle huomaamattomasti kotiisi.

Itsetehdyt anaalilelut – parhaat kotitekoisten anaalilelujen vaiheittaiset ohjeet

Nyt kun olemme käyneet läpi turvallisuuskysymykset, voimme käydä läpi askel askeleelta valmistusohjeet, kun kyseessä on tee-se-itse anaalilelu. Mutta ensiksi on muutamia asioita, joita sinulla pitäisi olla saatavilla, mitkä tekee kotitekoisesta anaalilelusta paljon turvallisempia:

Tässä esittelemme nyt joitakin parhaita ideoita tavallisista kotitaloustavaroista itse tehtyihin anaaliseksileluihin.

Tee-se-itse anaalilelu hiusharjasta

Vaihe 1: Etsi hiusharja pyöreällä kahvalla, paksu sieni, ilmastointiteippiä, kondomi ja sakset.

Useimmilla meistä löytyy kotona hiusharja – ja jos sinulla ei ole omaa harjaa, älä käytä anaalilelun tekemiseen kämppiksen, sisaruksen tai vanhempien harjaa hiusharjalelusi luomiseen, hyi! Se ei vaan ole oikein. Käyttämällä omaa harjaasi tai hankkimalla sellaisen, saat muutamalla helpolla muokkauksella siitä oivan itsetehdyn anaalilelun.

Mitä tarvitset:

Vaihe 2: Piirrä tussilla hiusharjan yläosa sienelle.

Vaihe 3: Leikkaa piirretty alue pois saksilla.

Vaihe 4: Leikkaa sienikappaleen alaosan keskelle suora viiva noin 3/4 sienen pituudesta.

Vaihe 5: Avaa sieni ja peitä sillä hiusharjan kahvan pää, jotta saat pyöreämmän kärjen.

Vaihe 6: Kiinnitä sieni harjan kahvaan ilmastointiteipillä.

Vaihe 7: Peitä hiusharjan kahva kondomilla. Muista pitää kiinni kondomin avonaisesta päästä, kun käytät anaaliseksileluna hiusharjaa.

Tee-se-itse anaalilelu joustavalla suuttimella olevasta viemärinavauspumpusta

Vaihe 1: Etsi anaalilelun valmistukseen joustavalla suuttimella oleva viemärinavauspumppu, hiekkapaperi ja kondomi.

Joustavat viemärinavauspumput ovat loistava valinta, kun kyseessä on tee-se-itse anaaliseksilelu. Niissä on mielenkiintoisia muotoja ja vankka ja harmonikkamainen suutin. Lisäksi levenevän, joustavan suuttimen ansiosta sitä on helppo liikutella edes-takas, ja voit myös istua sen päällä tasaisella, kiinteällä pinnalla. Alapuolella ovat ohjeet, miten saat siitä kotitekoisen anaalilelun.

Mitä tarvitset:

Vaihe 2: Tasoita varresta hiekkapaperilla kaikki saumat ja juovat, jotka voivat naarmuttaa tai puhkaista kondomin.

Vaihe 3: Peitä pumpun varsi kondomilla ja se on valmis käyttöön

Tee-se-itse anaalilelu karhupumpusta

Vaihe 1: Etsi käsiisi lyhytvarsinen karhupumppu, iso, paksu pesusieni, ilmastointiteippi, kondomi ja terävä keittiöveitsi (ei kuvassa).

Pienivartiset karhupumput ovat perinteisten wc-karhupumppujen pienempiä serkkuja. Niissä on vahva imukuppipohja ja lyhyempi, puinen varsi. Ja jos sinulla sattuu olemaan sellainen jossain kotona, voit tehdä muutamalla helpolla muutoksella turvallisen kotitekoisen anaalilelun, jonka voit kiinnittää vahvan imukupin ansiosta esimerkiksi lattiaan, seinään tai muuhun tasaiseen pintaan. Imukuppikiinnityksen avulla ovat kätesi vapaana ja ne ovat erinomaisia itsetehdyn imukuppianaalidildon luomiseen. Tässä on kotitekoisen anaalidildon teko-ohjeet karhupumpusta.

Mitä tarvitset:

Vaihe 2: Leikkaa terävällä keittiöveitsellä viilto suuren, paksun pesusienen pohjaan. Ole varovainen, kun käsittelet veistä!

Vaihe 3: Työnnä veitsi sieneen leikaten ylöspäin kunnes viilto on 3/4 syvällä sienessä. Kierrä veistä varovasti muodostaaksesi siihen pienen reiän.

Vaihe 4: Työnnä karhupumpun varsi sienen reiästä sisään niin, että sen päälle jää pari senttiä pehmentämään varren kärkeä.

Vaihe 5: Leikkaa ylimääräinen sieni varren ympäriltä, jättäen 3,5 – 5 cm kummallekin puolelle pehmusteeksi.

Vaihe 6: Kiinnitä sienen pohja karhupumpun varteen vahvalla ilmastointiteipillä.

Vaihe 7: Aseta kondomi karhupumpun varren kärkeen ja rullaa se alaspäin niin, että se peittää koko sienen. Ja nyt sinulla on imukupilla varustettu itsetehty anaalilelu, joka pitää kätesi vapaana.

Tee-se-itse anaalilelu käyttäen kertakäyttöisiä hanskoja

Vaihe 1: Tarvitset lääketieteelliset kertakäyttöiset hanskat ja pumpulipalloja valmistaaksesi tämän tee-se-itse anaalilelun.

Nykyään useimmilla meistä tuntuu olevan kotona laatikollinen lääkäreiden käyttämiä kertakäyttöhanskoja. Tiesitkö, että voit tehdä kotitekoisen anaaliseksilelun näistä hanskoista? Ohjeet ovat todella helpot.

Mitä tarvitset:

Vaihe 2: Aloita jokaisen täyttämällä sormiosat pumpulipalloilla.

Vaihe 3: Täytä hanskan jokainen sormi pumpulilla, kunnes se on tiiviin tuntuinen. Voit käyttää esimerkiksi kynän päätä tai muut tylsän pään omaavaa tikkua, jotta saat työnnettyä pumpulin sormiosiin tarpeeksi tiiviisti.

Vaihe 4: Kun hanskan jokainen sormi on täytetty tiiviisti pumpulilla, aloita hanskan kämmenosan täyttäminen.

Vaihe 5: Pakkaa hanskan kämmen pumpulipalloilla niin, että sormet pysyvät täynnä ja tiiviinä.

Vaihe 6: Solmi sen jälkeen hanskan pää  kiinni samalla tavalla kuin ilmapalloa solmiessa.

Itsetehdyt anaaliseksilelut lääketieteellisiä kertakäyttöhanskoja käyttäen. Vinkki: Lääketieteelliset hanskat ovat hypoallergeenisia ja niitä on saatavilla erikokoisia. Saatavilla on muun muassa XS, S ja M hanskoja. Voit myös muotoilla sormiosioita oman makusi mukaan lisätäksesi stimulaatiota.

Tee-se-itse anaalihelmet

Vaihe 1: Itsetehtyjen anaalihelmien valmistamiseksi etsi käsiisi nylonnarua ja lasista, puusta tai muovista valmistettuja helmiä, joiden keskellä on reikiä. Kuvan esimerkissä käytetyt helmet ovat lasten BPA-vapaita, myrkyttömiä muovihelmiä.

Anaalihelmet ovat yksi aliarvostetuimmista anaaliseksileluista. Niiden muodon ja mukautumiskyvyn ansiosta ne voivat kerääntyä eturauhasen ympärille tuottaen ainutlaatuisen ja stimuloivan hieronnan. Kun ne sitten vedetään ulos kliimaksin hetkellä, ne luovat tajunnanräjäyttäviä tuntemuksia. Kerromme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tehdäksesi omat kotitekoiset anaalihelmet.

Mitä tarvitset:

Vaihe 2: Valitse pyöreät tai soikeat pyöristetyt helmet mukavuuden vuoksi. Tähän olemme valinneet 5 helmeä, sekoitus sekä pyöreitä että soikeita.

Vaihe 3: Pujota helmet naruun reilun 5 cm välein. Mittaa sen jälkeen narun päähän noin 15 cm lisäpituutta ja leikkaa naru. Tarvitset tarpeeksi ylimääräistä narua loppupäähän, jotta pystyt solmimaan turvasilmukan.

Vaihe 4: Solmi narun pää siten, että päätyhelmi ei pääse liukumaan pois. Saatat joutua tekemään kaksinkertaisen solmun riippuen valitsemiesi helmien reiän koosta. Kun solmu on solmittu, vedä helmestä alaspäin varmistaaksesi, että solmu ei luista läpi. Poista sen jälkeen kaikki helmet, paitsi ensimmäinen ja solmi siitä n. 5 cm päähän solmu.

Vaihe 5: Lisää helmiä ja niiden väliin solmuja viimeiseen helmeen asti. Kiinnitä vielä viimeinen helmi paikalleen solmulla.

Vaihe 6: Seuraavaksi kaksinkertaista köyden pää silmukaksi ja solmi se tukevaan solmuun, aivan kuin sitoisit ilmapallon. Silmukan pitäisi olla riittävän suuri, jotta siitä saa otteen useammalla sormella.

Vaihe 7: Jos käytit punottua nailonnarua tai -köyttä, voit polttaa köyden päät kevyesti, jotta naru ei alkaisi hapsottaa.

Tee-se-itse anaalilelu ruuvimeisselistä

Vaihe 1: Etsi pitkä ruuvimeisseli, jossa on pyöreä, pehmeä kahva, palasaippuaa ja kondomi, jotta voit tehdä kotitekoisen anaalilelun.

Haluatko tehdä kotona löytyvistä tavaroista anaalilelun, mutta et tiedä mistä aloittaa? Etsi työkalupakkisi! Pidemmistä ruuvimeisseleistä, joissa on pyöreä kahva, luotloistavan tee-se-itse anaalilelu. Tarvitset vain joitakin kotitaloustarvikkeita, jotta se olisi hieman turvallisempaa ja mukavampaa. Tässä on ohjeet tee-se-itse anaalilelu ruuvimeisselistä valmistukseen.

Mitä tarvitset:

Vaihe 2: Työnnä ruuvimeisselin pää saippuan keskikohdan läpi.

Vaihe 3: Aseta kondomi ruuvimeisselin kahvan päälle. Liu’uta saippua ruuvimeisselin tankoa pitkin ylöspäin ja pidä kiinni saippuan alapuolelta, kun käytät tätä itsetehtyä anaalilelua, jotta kahva ei liu’u liian pitkälle sisään.

Tee-se-itse anaalilelujen pohja hedelmille ja vihanneksille

Hedelmistä ja vihanneksista tehdyt kotitekoisista anaaliseksileluista voidaan tehdä turvallisempia rakentamalla anaaliseksilelujen pohja erilaisten kansien, j-pulttien, muttereiden ja aluslevyjen avulla. Kuvassa on tarvikkeet lyhyen ja pitkän seksilelupohjan tekemiseen.

Kun ajattelet kotitekoisia seksileluja, ensimmäinen asia, joka yleensä tulee mieleen, on ruoka. Kyllä, useat hedelmät ja vihannekset ovat muodoltaan fallosmaisia, ja ne sopivat täydellisesti tee-se-itse seksilelujen tekoon. Mutta miten niistä voi tehdä turvallisemman anaaliseksilelun? Voit tehdä sen rakentamalla levenevän pohjan, jotta tuotteet eivät ”eksyisi” peräsuoleen.

Valitse seksileluksi sellaisia vihanneksia tai hedelmiä, joissa on kiinteä ydin ja paksu kuori, kuten sormiperunoita, porkkanoita, maissia, kurkkuja tai kurpitsoja. Älä koskaan käytä banaaneja, sillä niiden ydin on aivan liian pehmeä.

Tässä ovat vaiheittaiset ohjeet tee-se-itse anaaliseksilelupohjan tekemiseen hedelmille ja vihanneksille:

Mitä tarvitset:

Lyhyen kotitekoisen anaaliseksilelun pohjan valmistusohjeet

Vaihe 1: Jos haluat tee-se-itse anaalilelun pohjanan hedelmille ja vihanneksille, etsi kansi, jonka keskellä on reikä pillille. Tai voit käyttää kantta, jonka keskelle on leikattu reikä. Ruuvaa mutteri j-pulttiin ja sen jälkeen kiinnitä aluslevy. Työnnä seuraavaksi j-pultti kannessa olevan reiän läpi.

Vaihe 2: Ruuvaa aluslevy ja sitten mutteri kannen toisella puolella olevaan j-pulttiin.

Vaihe 3: Kun käytät tätä tee-se-itse anaalilelun pohjaa, ruuvaa kiinteitä, lyhyempiä vihanneksia tai hedelmiä painamalla lujasti ja kiertämällä myötäpäivään. Muista: “oikealle tiukasti, vasemmalle löysästi”.

Kotitekoisten anaaliseksilelujen pohjavinkki: Peitä kasvikset aina kondomilla!

Pitkän itsetehdyn anaalilelun pohjan valmistusohjeet

Tarvikkeet: Jotta voit tehdä kotitekoisen anaaliseksilelun vihannesjalustan, tarvitset pienen muovikannen, pitkän j-pultin (kuvassa 15 cm pultti) ja 2 kappaletta vastaavia aluslevyjä ja muttereita.

Vaihe 1: piirrä pieni X muovikannen keskelle ja leikkaa X terävällä veitsellä tai mattoleikkurilla. Muista tehdä X:stä hyvin pieni, jotta se pitää pultin tiukasti kiinni.

Vaihe 2: Kierrä mutteri j-pulttiin niin alas kuin se menee. Aseta aluslevy pultin päälle ja työnnä pultti muovikannen keskikohdan läpi.

Vaihe 3: Aseta aluslevy muovikannen yläpuolelle. Kierrä sitten mutteri j-pultin päälle ja kiristä se.

Vaihe 4: Valitse vihannes tai hedelmä, jossa on paksu kuori ja kiinteä ydin. Paina vihanneksen pää j-pulttia vasten ja käännä sitä myötäpäivään, kunnes se on painettu muovikantta vasten. Varmista, että vihannes on keskellä eikä pultti lävistä vihanneksen kylkiä. Jos se lävistää, käännä vihannes ympäri ja yritä uudelleen toisesta päästä. Vedä varovasti vihanneksesta varmistaaksesi, että se on varmasti paikallaan eikä lipsahda irti pultista.

Puinen anustappi hierontavälineestä

Hierontalaite vai monitoimityökalu? Tällainen hierontatyökalu on loistava kotitekoinen anustappi.

Etsitkö pientä anaalilelua, mutta ei ole aikaa juosta lähimpään aikuisliikkeeseen tai tilaa anustappi netistä? Sinulla saattaa löytyä kotoasi täydellinen pieni anustappi, joka on unohdettu ja tarkoitettu alunperin hierontakäyttöön. Esimerkkinä kuvassa oleva puinen käsin käytettävä hierontatyökalu, jossa on 3 erikokoista päätä, jotka ovat täydellisen kokoisia anaalistimulaatioon. Tämänlaisen muotoilun ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia sen liukumisesta liian syvälle sisälle. Löydät myös useita muita puisia hierontaan tarkoitettuja välineitä, joita voidaan käyttää kotitekoisina seksileluna. Muista vain peittää jokainen käytettävä pieni puinen nuppi kondomilla.

Lisää tee-se-itse anaalilelu -ohjeita monilla verkkosivuilla

Tarve on keksimisen äiti, sanotaan, ja nämä kiimaiset, luovat ihmiset ovat ehdottomasti kekseliäitä, kun on kyse kotitekoinen anaalilelu. Joten jos et saanut tarpeeksi kotitekoisia seksileluideoita yllä olevista ohjeista, tässä on vielä lisää!

Kotitekoinen ilmatäytteinen anustappi

Ilmatäytteiset anustapit ovat hyviä anaalileikkien harjoitteluun ja sulkijalihaksen rentouttamisen opetteluun. Ja vaikka suosittelemme ostamaan turvallisen, valmistetun ilmatäytteisen pumpattavan anustapin, tässä on mielenkiintoinen tee-se-itse-video, jossa näytetään, miten voit tehdä sellaisen kotona.

Drilldo kotitekoinen anaalilelu

Ah, “drilldo”!  Kun törmättiin tähän tee-se-itse seksileluprojektiin, on myönnettävä, että kiinnostus heräsi. Idea on yksinkertainen. Asetat kiinteän dildon tai muun seksilelun porakoneen kärkeen ja voila! Sinulla on nyt vaihtelevan nopeuden, kotitekoinen superseksilelu! Tässä on video, jotta voit katsoa sen itse.

Tee-se-itse Fuck Machine mäntäsahasta

Et enää koskaan katso edestakaisin liikkuvaa mäntäsahaa samalla tavalla nähtyäsi tämän kotitekoisen seksikoneen. Itse asiassa tästä niksistä on tullut niin suosittu, että voit ostaa tämän koneen luomiseen tarvittavat lisälaitteet murto-osalla useiden satojen dollarien seksikoneen hinnasta. Tutustu tähän luovaan kotitekoiseen seksikoneeseen katsomalla ohjeet YouTube-videosta.

Tämän makuuhuoneen askarteluprojektin suuri plussa on se, että sitä voi käyttää yksin tai yhdessä kumppanin kanssa! Tämä antaa aivan uudenlaisen suunnan seksilelujen askarteluun.

Silikonisen kotitekoisen anaalilelun ohjeet

Me kaikki tiedämme, että silikoni on paras materiaali, josta voidaan valmistaa seksileluja. Se ei ole huokoinen, ne ovat helposti puhdistettavia ja tuntuvat ihanan pehmeältä, silkkiseltä ja muhkealta. Toki silikoniset seksilelut voivat olla kalliita ( mutta sen arvoisia!), mutta jos olet hyvä askartelemaan, voit tehdä oman silikonisen anaalilelun itse. Esimerkiksi Sex Toy Collectivella on uskomaton tee-se-itse silikonidildo-opastus, jonka voit lukea tästä.

Mutta jos olet kuin McGuyver, joka voi tehdä lentokoneen paperiliittimestä, 3 kuminauhasta ja jäälaatikosta, voit ehkä ottaa itsetehtyjen dildojen luovuuden askeleen pidemmälle. Tämä kaksoistiheysdildo YouTube-videon tutorial on aika fantastinen!

Kotitekoisten anaalilelujen Vastuuvapauslauseke

On surullista, että tämä on sanottava, mutta jotkut ihmiset eivät vain halua ottaa vastuuta omista teoistaan. Ja vaikka olemme sanoneet, ettemme suosittele kotitekoisten seksilelujen käyttöä, on sanottava tämä oikeudellinen asia.

Tämä blogi ja kaikki sen sisältö on tarkoitettu vähintään 18-vuotiaille aikuisille – tai täysi-ikäisille kaikissa valtioissa, maissa. Emme ole vastuussa siitä, että kukaan alle 18-vuotiaista käyttää tätä blogia millään tavalla. Toisin sanoen, tarkkaile, mitä lapsesi tekevät internetissä.

Me, Lovebuddy -verkkosivun ja blogin kirjoittajina ja omistajina, emme suosittele minkään edellä lueteltujen kotitekoisten anaalilelujen käyttöä. Suosittelemme lukijoillemme, että he aina valitsevat ja käyttävät kaupallisesti valmistettuja seksileluja. Lisäksi julkaisemme nämä tee-se-itse anaaliseksilelut ainoastaan viihdetarkoituksessa.

Siksi kukaan, joka liittyy Lovebuddy -blogiin (omistajat, webmasterit, kirjoittajat, palveluntarjoajat ja kaikki muut), ei ole vastuussa mistään vammoista, sairauksista, epämukavuudesta tai jopa kuolemasta, jotka johtuvat tämän blogisivun/julkaisun ohjeiden tai tuotteiden tekemisestä ja käyttämisestä, mukaan lukien tämän postauksen jakaminen, johon voi päästä toisen sivun kautta. Tämä sisältää, mutta ei rajoitu:

Loukkaantuminen, sairaus, kuolema itsellesi tai jollekin lähipiirisi jäsenelle, ystävillesi, tuttaville ja kaikki loukkaantumisesta, sairaudesta tai kuolemasta johtuvat kustannukset, sairaalahoito, kuolemantapauksen kustannukset jne. Käytä edellä mainittua omalla vastuullasi. Olet täysin, 100 % vastuussa, jos päätät kokeilla jotakin edellä mainituista.

Meidän on sanottava tämä suojellaksemme itseämme ja teitä!

Parhaat anaalilelut verkosta

Kuten edellä mainittiin, suosittelemme aina, että lukijamme käyttävät kaikkia seksileluja, jotka on luotu ja valmistettu seksuaaliseen käyttöön, eikä minkäänlaisia kotitekoisia seksileluja. Siksi tarjolla on mitä mielikuvituksellisimpia hienoja anaaliseksileluja, joita suosittelemme tilaamaan anaalilelut netistä tai ostamaan aikuisliikkeistä. Tarjolla on kaiken kokoisia anaalitappeja ja anaalidildoja, valittavanasi on monenlaisia materiaaleja sekä erilaisia ominaisuuksia, joten löydät varmasti kaikenlaista kivaa anaalileikkeihisi. Tässä ovat esimerkiksi yhden meidän testaajan parhaat anaalidildot.

Ymmärrämme, että sinun täytyy raapia sitä kutinaa nyt, mutta seksuaalinen ennakointi tekee anaalikokemuksestasi vain paljon paremman!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *