Penispumppu - Parhaat testissä

Penispumppu on miehille tarkoitettu seksilelu, joka auttaa koventamaan erektiota ja kasvattamaan peniksen kokoa. Penispumpun vaikutukset ovat väliaikaisia, ja penis palautuu normaaliin kokoonsa hiljalleen käytön jälkeen. Penispumpun avulla voi myös parantaa peniksen verenkiertoa.

ETKÖ TULLUT VIELÄ PÄÄTÖKSEEN?

FAQ

Penispumppua ei saa käyttää liian pitkään kerralla, sillä liian pitkä käyttö voi vahingoittaa penistä ja aiheuttaa jopa pysyviä vaurioita. Lue ostamasi penispumpun ohjeet huolella, ja rajoita pumpun käyttöä joka tapauksessa maksimissaan puoleen tuntiin. Käytä pumppua 10 minuutin jaksoissa, jonka jälkeen pidä vähintään 3 minuutin tauko, jolloin annat veren palautua penikseen.

Penispumppu ei saa koskaan aiheuttaa kipua käytössä. Penispumpun luoma alipaine voi ainoastaan tuntua epämiellyttävältä, mutta pumpun aiheuttama kipu kertoo liian kovasta paineesta, joka voi olla vaarallista penikselle. Jos tunnet kipua käyttäessä penispumppua, vähennä alipainetta pumpussa välittömästi pumpun venttiilin kautta.

Visuaalisesti penispummu voi luoda mahtavia tuloksia käyrälle tai vinolle penikselle. Pumppu ei varsinaisesti suorista penistä, mutta saa siitä pidemmän ja paksumman, ja näyttämään peniksen suoremmalta. Muistathan, että pumpun luomat vaikutukset ovat ainoastaan väliaikaisia. Vinolle penikselle kannattaa valita pumppu isommalla halkaisijalla mukavuuden vuoksi.

Valitettavasti penispumpulla ei ole mahdollista saada pysyviä vaikutuksia aikaan. Penispumpun vaikutukset ovat ainoastaan väliaikaisia, ja penis palaa normaaliin kokoonsa, kun verenkierto peniksessä on normalisoitunut. Penispumpun avulla on kuitenkin mahdollista parantaa peniksen verenkiertoa, jos pumppu on säännöllisessä käytössä. Näin penispumpun terveysvaikutukset siis ovat pysyviä.

Penispumput ovat varsin helppoja ottaa käyttöön. Moni saattaa kokea ensimmäisen käyttökerran hieman haasteelliseksi, mutta tutustuessa ohjeisiin ja tutustumalla penispumppuun oppii pumpun käytön helposti. Netistä, kuten Youtubesta löytyy myös paljon ohjeita ja vinkkejä penispumpun käyttöön. Muistathan käyttää vaseliinia tai liukuvoidetta tehdäkeksi pumpun käytöstä mukavampaa.

Janne Mattila
Janne Mattila

Penispumppuja löytyy nettikaupoista varmastikin jo melkein miljoonia, ja hyvää pumppua voi olla vaikea löytää. Tälle sivulle olne koonnut listan parhaista penispumpuista, ja testannut niitä käytänössä. Toivottavasti tuotteiden kuvauksista on sinulle apua juuri sinulle sopivan pumpun valinnassa. Löydät myös linkit suomalaisiin nettikauppoihin, josta voit tilata penispumpun.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Bathmate Hydromax7 Penispumppu

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Bathmate Hydromax7 penispumppu on veden avulla toimiva pumppu, ja se kuuluu Hydro -sarjan uusimpiin tulokkaisiin. Tuote on Bathmate Hydro7 -pumpun uudempi ja edistyksellisempi version. Bathmate Hydromax7 penispumppu kasvattaa peniksen kokoa näyttävästi. Pumpun sisään asetetaan vettä, ja veden luoman alipaineen avulla Bathmate Hydromax7 penispumppu onnistuu luomaan erittäin voimakkaan alipaineen, jolla se myös pystyy kasvattamaan peniksen kokoa paremmin kuin muut pumput.

  Bathmate Hydromax7 penispumpun juureen on lisätty tiivisterengas, joka takaa sen että pumpun saa painettua todella tiukasti vartaloa vasten. Tämä taas takaa sen ettei ylimääräistä ilmaa pääse pois pumpusta, ja näin pumppu onnistuu luomaan erittäin tehokkaan alipaineen.

  • Valmistusmateriaali: Muovi, kumi
  • Vesitiivis: Kyllä, vedellä käytettävä
  • Koko: Peniksen koko max. Pituudeltaan 19cm ja paksuudeltaan 5cm laitteen käyttöön
  • Sisäpituus: Noin 24cm
  • Sisäpaksuus: Noin 5,7cm

  Bathmate Hydromax7 penispumppu sopii täydellisesti kenelle vain. Jos etsit nimenomaan pumppua jota voi käyttää suihkussa, on tämä erittäin hyvä vaihto. Bathmate Hydromax7 penispumpun kanssa on miellyttävää rentoutua suihkussa. Pumppu ei myös vain kasvata kokoa, vaan saa useimmat käyttäjät myös nauttimaan enemmän itsetyydytyksestä ja seksistä, ja jopa kokemaan vahvempia orgasmeja. Tämän vuoksi Bathmate Hydromax7 penispumppu onkin yksi ehdottomasti parhaimmista valinnoista markkinoilla, joten jos etsit takuuvarmaa pumppua, on Bathmate Hydromax7 penispumppu varma valinta.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Rocks Off Bad Boy Eturauhasvibraattori on iso, voimakas, ja kaikenkaikkiaan näyttävä eturauhaskiihotin. Samasta Rocks offin eturauhaskiihotinsarjasta Bad Boy on toiseksi isoin, ja koon puolesta se sopii anaalin tottuneimmille henkilöille. Rocks Off Bad Boy Eturauhasvibraattori voi olla vaikea asettaa sisään, joten lelun kanssa kannattaa ehdottomasti käyttää runsaasti vesipohjaista liukuvoidetta.

  Rocks Off Bad Boy Eturauhasvibraattori on kuitenkin älyttömän tehokas, se tuntuu aivan käsittämättömän hyvältä – ja tuhmalta koonsa puolesta – saaden aikaan uskomattomia tuntemuksia ja uusia elämyksiä sängyssä.

  Bedbible.com, joka on maailman suurin seksileluarviointisivusto, on myös arvioinut tämän parhaaksi penispumpuksi.

  Bathmate Hydromax7 penispumppu arvosteluni

  5/5

  Pump Worx Accu-Meter Penispumppu

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Pump Worx Accu-Meter Penispumppu on tehokas ja nopeavaikutteinen penispumppu, jonka avulla saat luotua suuremman erektion hetkessä. Pump Worx Accu-Meter Penispumppu on turvallinen ja helppokäyttöinen, ja se on myös mukavan tuntuinen käytössä. Penispumppu toimii alipaineen avulla.

  Pump Worx Accu-Meter Penispumppua käytettäessäsi, pumppu pakkaa verta alipaineen avulla penikseen, ja näin luo muhkeamman ja kovemman erektion. Pump Worx Accu-Meter Penispumppu on tyylikkäästi muotoiltu, ja sen sivussa on myös mitta, josta näet myös kasvaneen peniksesi uuden pituuden. Tuotteen mukana tulee myös penisrengas, jota voi käyttää halutessaan yhdessä pumpun kanssa, lisäten sen tehokkuutta.

  • Valmistusmateriaali: PVC-muovi, ABS-muovi
  • Pituus: 29cm
  • Syvyys: 19cm
  • Paketissa: Pumppu, käyttöohjeet, penisrengas
  • Kokorajoitukset: Sopii lähes kaikille

  Pump Worx Accu-Meter Penispumppu sopii hyvin, jos olet etsimässä ensimmäistä penispumppuasi. Tämä penispumppu on erittäin helppo käyttää, ja sen avulla saa näkyviä tuloksia niin erektion kovuuteen kuin peniksen kokoonkin. Pump Worx Accu-Meter Penispumppu on turvallinen käyttää, ja sen käyttö on helppo oppia. Pumppua kannattaa käyttää juuri ennen yhdyntää, taataksesi parhaat tulokset. Pumppu on miellyttävän tuntuinen käytössä, ja sen luoma alipaine myös samalla stimuloi penistäsi kiihottavasti.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Play Video

  Yhteenveto

  Pump Worx Accu-Meter Penispumppu on kaikinpuolin helppo käytössä ja turvallisen tuntuinen. Ensimmäisen penispumpun käyttö voi mietityttää, mutta lukemalla pumpun käyttöohjeet ja kokeilemalla sitä varovaisesti, on Pump Worx Accu-Meter Penispumppu erittäin helppo tottua, ja sen käytön oppii nopeasti. 

  Pumpun käytön jälkeen huomaa selkeän eron sen tuomassa peniksen koossa, ja käyttö itsessään oli oikein miellyttävän tuntuista. Pump Worx Accu-Meter Penispumppu on myös hintatasoltaan erittäin edullinen näin laadukkaaksi pumpuksi, joten jos etsit helppokäyttöistä penispumppua, on Pump Worx Accu-Meter Penispumppu mielestäni oikein osuva valinta.

  Pump Worx Accu-Meter Penispumppu arvosteluni

  3.5/5

  Baseks Classic Penispumppu

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Baseks Classic Penispumppu on houkuttelevan edullinen ja tehokas käsipumppu, jonka avulla luot upean erektion hetkessä. Baseks Classic Penispumppu on muotoiltu niin, että se istuu tiukasti penikseen, eikä päästä liikaa ilmaa pois tiivisteen välistä. Laitteessa olevalla käsipumpulla saa pumpattua tehokkaan alipaineen, jonka avulla erektion kokoa saa suurennettua muutamalla koolla, ja erektiosta saa huomattavasti jäykemmän.

  Baseks Classic Penispumppu sopii myös käytettäväksi penisrenkaan kanssa, ja näin sen tehoa voi kasvattaa vielä entisestään, jos haavailet huippusuuresta kalusta. Pumppaa penispumppua kunnes peniksesi on kasvanut haluamaasi kokoon, ja tämän jälkeen Baseks Classic Penispumpussa olevan Quick Release -napin avulla saat otettua pumpun näppärästi pois, ja olet valmiina toimintaan heti!

  • Valmistusmateriaali: ABS, PVC ja silikoni
  • : 24cm (ulkomitta)
  • Halkaisija: 6cm
  • Väri: Kirkas, musta muovi
  • Ohjeet: Englanniksi

  Baseks Classic Penispumppu on hyvä valinta, kun etsit edullista penispumppua. Tämä penispumppu on kaikin puolin toimiva, käsin pumpattava penispumppu. Baseks Classic Penispumppua voi käyttää kun haluat suurentaa erektion kokoa tai jäykentää erektiota entisestiään, ja sen käyttö itsessään on myös erittäin kiihottavan tuntuista. Näin  Baseks Classic Penispumppu sopii hyvin käytettäväksi joko ennen yhdyntää, kuin myös yhdynnän aikanakin, ja se taipuu myös täydellisesti itsetyydytykseen. Jos et etsi huippuominaisuuksia ja pumppua kaikilla mahdollisilla vempeleillä, vaan sen sijaan edullista peruspumppua, on Baseks Classic Penispumppu oiva vaihtoehto.

  Asiakkaiden arvostelut

  Yhteenveto

  Baseks Classic Penispumppu on hyvin yksinkertainen mutta toimiva penispumppu. Siinä ei ole paljoa varaa hienosäädölle, joten jos etsit pumppua erilaisilla ominaisuuksilla, ei tämä ole paras valinta sinulle. Baseks Classic Penispumppu kuitenkin tekee sen mitä lupaa – se suurentaa peniksen kokoa ja saa aikaan muhkeamman erektion.

  Baseks Classic Penispumppu sopiikin hyvin jos etsit edullista vaihtoehtoa, ja on myös hyvä vaihtoehto ensimmäiseksi pumpuksi sen helppökäyttöisyyden vuoksi. Baseks Classic Penispumppu oli myös helppo puhdistaa käytössä, ja en huomannut laitteessa mitään vikaa. Tosin pumppu on erittäin suora, joten vinolle penikselle se saattaa tuntua hieman epämukavalta.

  Baseks Classic Penispumppu arvosteluni

  4.5/5

  Mr. Membr Automaattinen Penispumppu

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Mr. Membr Automaattinen Penispumppu tekee nimenomaan sen mitä se lupaa – nimensä mukaisesti se on automaattinen penispumppu, joka toimi handsfreenä eli jopa ilman käsiä! Mr. Membr Automaattisen Penispumpun avulla kasvatat kokoasi hetkessä, ja erittäin huolettomasti. Kiihottava pumppu luo voimaakkaan alipaineen, jonka avulla peniksesi koko kasvaa silmissä.

  Mr. Membr Automaattinen Penispumppu on läpinäkyvä, ja sen reunaan on painettu myös mitta-asteikko, jotta voit nähdä reaalisesti miten suureksi pumppu kasvattaa peniksen. Pumpussa itsessään on mukana 3 eri vahvuustasoa, joita voit vaihdella sen mukaan, miten kovan alipaineen haluat luoda. Kätevällä release -painikkeella alipaineen saa poistettua kerralla, kun pumppu on luonut halutun tuloksen.

  • Valmistusmateriaali: ABS ja silikoni
  • Tasot: 3
  • Värinä: Ei
  • Pituus: 29,9cm
  • Halkaisija: 6,3cm

  Mr. Membr Automaattinen Penispumppu tuo penispumppuihin ripauksen luksusta! Tämä pumppu sopii täydellisesti laiskemmallekin miehelle, tai sinulle, joka haluat todella nauttia penispumpun käytöstä. Miksi käyttää käsikäyttöistä pumppua, kun voit helpottaa elämääsi automaattisella penispumpulla? Mr. Membr Automaattinen Penispumppu tekee kaiken puolestasi, ja penispumpun pumppausta on kiihottava katsella.

  Asiakkaiden arvostelut

  Yhteenveto

  Mr. Membr Automaattinen Penispumppu oli mahtava käyttää! Ihan ensimmäisenä täytyy sanoa että pumpun ulkonäkö oli erittäin paljon mieleeni – tämä penispumppu on yksinkertaisen tyylikäs, eikä näytä niin perinteiseltä pumpulta kahvoineen, joten iso plussa siitä. Tehoa tässä laitteessa riitti myös hyvin, jopa melkein liikaakiin, mutta tulokset olivat myös sen mukaiset.

  Koska Mr. Membr Automaattinen Penispumppu oli suhteellisen tehokas, sen alipaine voi olla jopa liian kova, jos on erityisen herkkä penis. Herkille siis en ehkä suosittelisi laitetta, mutta jos tykkäät ronskimmista otteista, löytyy Mr. Membr Automaattinen Penispumppu parhaimpien kavereiden listalta alta aika yksikön!

  Mr. Membr Automaattinen Penispumppu arvosteluni

  4/5

  Pump Worx Värisevä Penispumppu

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Pump Worx värisevä penispumppu esittelee myös itsensä oikein hyvin jo pelkällä nimellään – tämä pumppu ei olekaan tavallinen penispumppu, vaan sisältää vibraattorin tuomaan ultimaattista kiihotusta, samalla kun pumppu hellästi pumppaa peniksestäsi muhkeamman. Ja mikä parasta, vibraattori on irrotettava!

  Pump Worx värisevä penispumppu luo juuri sopivan paineen penikseen, ja se auttaa myös luomaan pidempikestoisen erektion. Pump Worx värisevä penispumppu sopii täydellisesti käytettäväksi ennen seksiä, ja se sopii yhtä hyvin myös itsetyydytykseen. Useimmat miehet kokevat myös itse yhdynnän entistä nautinnollisempana penispumpun käytön jälkeen. Pump Worx värisevä penispumppu on oikea tuotepaketti, sillä vibraattorin lisäksi paketissa tulee vielä lisäekstrana penisrengas!

  • Valmistusmateriaali: ABS
  • Pituus: 19cm
  • Halkaisija: 5cm
  • Mukana: Penisrengas ja vibraattori
  • Värinätasot: 1

  Pump Worx värisevä penispumppu sopii sinulle, joka etsit täydellistä tuotepakettia, ja et halua tyytyä pelkkään penispumppuun. Tämän tuotteen kanssa sinun ei tarvitse tyytyä pumppuun, sillä Pump Worx värisevän penispumpun mukana tulee laitteeseen kiinnitettävä vibraattori sekä penisrengas! Näiden kolmen laitteen yhdistelmällä luot upeita kokemuksia niin itseksesi kuin myös kumppanin kanssa.

  Pump Worx värisevä penispumppu sopii kun haluat nauttia seksistä enemmän, ja samalla suurentaa peniksen kokoasi. Pumppu ei pysty suurentamaan penistä pysyvästi, mutta sen tuomat väliaikaiset vaikutukset ovat erittäin tehokkaita.

  Asiakkaiden arvostelut

  Yhteenveto

  En oikein tiennyt mitä Pump Worx värisevältä penispumpulta olisi olettanut, mutta se todistautui hyvin hybridiksi ja moneen taipuvaksi penispumpuksi. Mukana tulevaa penisrengasta voi käyttää myös sellaisenaan, joten tuntui että paketissa tuli vähän kaikkea melkein kuin kaupan päälle.

  Jos pidät penispumpuista tai haluat oikeasti käytössä kiihottavan penispumpun, on Pump Worx värisevä penispumppu mahtava valinta. Pidin myös siitä että sen mukana tulevan vibraattorin saa irrotettua, jolloin pumppua voi myös käyttää tavallisen pumpun tavoin, jos vibraattoriin kyllästyy. Laite oli myös suhteellisen hiljainen käytössä tavalla kuin toisellakin.

  Pump Worx Värisevä Penispumppu arvosteluni

  4.5/5

  PDX Elite Blowjob Power Pumppu

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  PDX Elite Blowjob Power Pumppu on supertehokas penispumppu, joka varmasti kohentaa vehkeesi muhkeimmista muhkeimmaksi! Tämä penis käyttää aivan uudenlaista teknologiaa, nimeltään Intermittent lifelife suction technology, joka on kehitetty muistuttamaan erittäin aidonkaltaista imuliikettä. Tämä penispumppu ei siis vain pumppaa, vaan myös imee!

  PDX Elite Blowjob Power Pumppu toimii jaksotetuilla pumppausliikkeillä, joita voit itse säädellä. Voit asettaa penispumpun imemään joko tasaisesti kokoajan, tai ottaa käyttöön imuliikkeet joita kone säätelee automaattisesti. Imu tuntuu suihinotonkaltaiselta, ja samalla kun nautit koneen tuomasta nautinnosta, voit ihastella sen tuomaa superkovaa erektiota!

  • Valmistusmateriaali: ABS, TPR
  • Syvyys: 16cm
  • Halkaisija: 6cm
  • Ohjeet: Englanniksi
  • Värinä: Ei, mutta imurytmitetty

  PDX Elite Blowjob Power Pumppu sopii hyvin, jos pidät tekniikasta ja etsit uudenlaista penispumppua. Jos tykkäät luksusesta, ja tavallisen penispumpun ajatus ei välttämättä sytytä niin paljoa, on PDX Elite Blowjob Power Pumppu ehdottomasti kokeilunarvoinen. Tämä penispumppu on erittäin lähellä suihinottokonetta tai fleshlightia, niin lähellä että se oikeastaan tuntuu jo penispumpun ja suihinottokoneen välimuodolta, ja sitä PDX Elite Blowjob Power Pumppu oikeastaan onkin. Ehdoton kokeiltava, jos olet etsimässä jotain uutta ja kiihottavaa itsetyydytykseen tai yhdyntään!

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  PDX Elite Blowjob Power Pumppu on tekniikaltaan uskomaton – tämä laite oikeasti tuntuu enemmän suihinottokoneelta kuin penispumpulta. Isoimpana plussana, mutta samoin miinuksena, laitteessa on sen äärimmäisen kova imuteho. PDX Elite Blowjob Power Pumppu laite jakaakin helposti mielipiteitä, ne jotka tykkää, ylistävät laitetta parhaaksi, ja sitten taas ne keille laite on liian vahva, tuntuu PDX Elite Blowjob Power Pumppu helposti kivuliaalta. Tämä ei selviä muuta kuin kokeilemalla, mutta erittäin herkille laitetta ei ehkä voi suositella.

  Jos tykkäät todella kovasta imusta, on PDX Elite Blowjob Power Pumppu ehdoton ykkönen. Helpon paineentasauksen avulla painetta saa myös välillä tasattua, jos se alkaa tuntua liialliselta kesken imun. Imurytmi hellii penistä uskomattoman tyydyttävästi, ja PDX Elite Blowjob Power Pumppu tyydyttääkin kaiken puolin – mahtava siis myös itsetyydytykseen.

  PDX Elite Blowjob Power Pumppu arvosteluni

  4/5

  Bathmate HydroXtreme7 Penispumppu

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Bathmate HydroXtreme7 penispumppu on uusi versio BathMaten valmistamasta ja erittäin suositusta Hydromax7 -pumpusta, ja tällä kertaa laitteen kehittely onkin viety roimin askelin eteenpäin. Bathmate HydroXtreme7 penispumppu lupaa nimensä mukaan äärimmäistä tehokkuuta, ja sitä se myös antaa! Tehostetun toimintavoimansa lisäksi tästä penispumpusta on myös tehty helppokäyttöisempi kuin edeltäjänsä.

  Bathmate HydroXtreme7 penispumppu on käytännössä käsipumppu, jossa on mukana letku, joka helpottaa laitteen käyttöä huomattavasti. Pumppua käytetään vedellä, ja letkun takia se on huomattavasti kevyempi käytössä mitä edeltäjänsä. Helppokäyttöisyys ja taattu teho ovatkin kaksi asiaa, josta Bathmate ei tuotteissaan tingi!

  • Valmistusmateriaali: Polykarbonaatti, kumi

   Pituus: 24,8 cm
   Halkaisija: 5,7cm
   Kieli: englanti (käyttöohjeet)
   Pumppaus: Käsinpumpattava

  Bathmate HydroXtreme7 penispumppu sopii parhaiten jo penispumppujen käyttöön tottuneelle, tai henkilölle joka varmasti tietää mitä haluaa. Laitteella on hieman korkeampi hinta kuin monella muulla pumpulla, joten tätä tuotetta ei kannata ostaa jos ei ole varma tuleeko sitä käyttämään.

  Bathmate HydroXtreme7 penispumppu on kuitenkin mahtava paketti, joten kun etsit laadukasta penispumppua pitkäaikaiseen käyttöön, Bathmate HydroXtreme7 penispumppu takaa laatua ja pitkää ikää. Penispumpun mukana tulee myös paljon varaosia, joten se maksaa myös itsensä takaisin.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Bathmate HydroXtreme7 penispumppu muistuttaa Hydromax7 penispumppua aika lailla käytössä, mutta täytyy sanoa että tästä pumpusta sai enemmän tehoja irti. Bathmate HydroXtreme7 penispumppua voisikin lyhyesti kuvailla Hydromax7 penispumpun luksusversioksi. Joten jos olet näiden kahden välillä, kannattaa miettiä budjettia ja miten pitkään penispumppua haluaa käyttää.

  Bathmate HydroXtreme7 penispumpusta ei löydy moittimista, ja iloisena yllätyksenä tuli se, miten paljon tavaraa paketissa tulikaan mukana. Tuotepakettiin sisältyi muun muassa mittanauha, säilytyslaatikko, ylimääräinen rengas, pyyhe ja puhdistusvälineet. Tätä kokonaisvaltaisempaa tuotepakettia et varmasti tule löytämään!

  Bathmate HydroXtreme7 Penispumppu arvosteluni

  5/5

  Belladot Ingemar Penispumppu

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

   Belladot Ingemar Penispumppu on tyylikkään metallin harmaa penispumppu, joka takaa suuremman erektion ja muhkeamman kalun hetkesssä.  Belladot Ingemar Penispumppu toimii käsipumpun avulla, ja siinä on erittäin tiivis kumitiiviste, joka luo voimakkaan alipaineen penikseen, ja näin suurentaa sitä.

  Belladot Ingemar Penispumppu parantaa verenkiertoa peniksessä, joka suurentaa peniksen kokoa näyttävästi. Verenkierron parantuminen ei kuitenkaan tarkoita pelkkää visuaalista iloa, vaan samalla peniksestä tulee myös tuntoherkempi ja alttiimpi nautinnolle.  Belladot Ingemar Penispumpun mukana tulee myös penisrengas, jonka avulla voit nauttia penispumpusta eri tavoilla.

  • Valmistusmateriaali: ABS, TPE
  • Pituus: 21cm
  • Halkaisija: 6,8cm
  • Väri: Harmaa
  • Pumppaus: Käsinpumpattava

   Belladot Ingemar Penispumppu on hyvä valinta kun etsit edullista mutta tyylikästä pumppua. Penispumppu tulee kauniissa paketissa, ja itse pumppu on väriltään tummanharmaa. Tämä penispumppu on hyvä valinta, jos et halua täysin kirkasta tai läpinäkyvää pumppua. Lähes kaikki penispumput ovat väriltään kirkkaita, ja  Belladot Ingemar Penispumppu onkin ihanan piristävä eri värillään. Pumpusta silti kuultaa hieman läpi, joten pystyt näkemään kiihottavasti kasvavan kalusi. 

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

   Belladot Ingemar Penispumppu on edullinen, voisiko sanoa hyvin perus penispumppu. Pumppu toimii tehokkaasti ja suurentaa peniksen kokoa, ja se toimii käsipumpun avulla. Erektion kasvaneen koon näkee silmissä, ja erektio tuntui myös nautinnollisemmalta peniksen ollessa entistä tuntoherkempi.

  Belladot Ingemar Penispumpulle myös plussaa siitä, että tuotesuunnitteluun on panostettu jopa budjetilla! Penispumppu tulee miellyttävässä laatikossa, ja kaikkien läpinäkyvien ja kirkkaiden penispumppujen joukossa  Belladot Ingemar Penispumpun harmaa väri tuntui tyylikkäältä ja arvokkaalta. Jos siis etsit muuta kuin täysin kirkasta pumppua, on  Belladot Ingemar Penispumppu yksi harvoista vaihtoehdoista saatavilla.

  Belladot Ingemar Penispumppu arvosteluni

  3.5/5

  Max-Precision Power Pump Penispumppu

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Max-Precision Power Pump Penispumppu takaa pitkäkestoisen ja suuremman erektion, sekä tuo lisää tuntoherkkyyttä penikseen parantamalla peniksen verenkiertoa. Max-Precision Power Pump Penispumppu on helppo ottaa käyttöön, ja sen erikoisuutena on mukana ole äärimmäisen tarkka mittari, jolla mittaat alipainetta tarkkuudella!

  Max-Precision Power Pump Penispumppu on helppokäyttöinen ja sopii myös ensikertalaisille. Mukana olevan painemittarin avulla tarkkailet paineen kehittymistä helposti, ja kirkkaan pumpun läpi näet silmissä kasvavan erektion ja peniksen kasvavan koon. Max-Precision Power Pump Penispumppu takaa superkovan erektion, ja saavuttaessasi haluamasi koon, saat vapautettua paineen pumpusta helpon pikaventtiilin kautta. Max-Precision Power Pump Penispumppu sopii hyvin myös liukuvoiteen kanssa käytettäväksi.

  • Valmistusmateriaali:ABS, PVC
  • Pituus: 21cm
  • Halkaisija: 5,7cm
  • Väri: Kirkas
  • Kieli:Englanti (ohjeet)

  Max-Precision Power Pump Penispumppu sopii hyvin, jos haluat penispumpun, jossa tulee mukana mittari. Max-Precision Power Pump Penispumpun mittari mittaa pumpun alipainetta, jotta saat pidettyä paineen juuri sen suuruisena kuin haluat. Penispumppu on helppokäyttöinen, ja sopii hyvin myös jos olet etsimässä ensimmäistä penispumppuasi. Pumppu on hyvin ilmatiivis, joka takaa tehokkaan paineen muodostumisen pumppuun. Max-Precision Power Pump Penispumppu sopii hyvin käytettäväksi itsetyydytykseen, tai vaihtoehtoisesti ennen yhdyntää. Pumpun tuomat tulokset ovat väliaikaisia.

  Asiakkaiden arvostelut

  Yhteenveto

  Max-Precision Power Pump Penispumpussa heti ensimmäisenä ilahdukkeena oli penispumpun mukana tulevat oheistuotteet. Max-Precision Power Pump Penispumpun paketissa tuli mukana paksuntava liukuvoide, kosteusvoide ja puhdistusaine. Paksuntava liukuvoide tehostaa penispumpun tehoa entisestään, ja sen käyttö yhdessä pumpun kanssa tuo vielä kiihottavamman ja paremmalta tuntuvan käyttökokemuksen.

  Max-Precision Power Pump Penispumppu oli käytössä oikein helppo käyttää – käyttö onnistuu sujuvasti ilman erityisiä asetuksia, ja laitteen toiminta on helppo ymmärtää ensikertalaisenakin. Pumpussa olevaa alipainemittaria on mielenkiintoista seurata, ja sen avulla voi myös hyvin vahtia, ettei alipaine pääse liian kovaksi. Max-Precision Power Pump Penispumpun kumitiivisteet tuntuivat hieman heikoilta, mutta muuten tuote oli erittäin laadukkaan tuntuinen.

  Max-Precision Power Pump Penispumppu arvosteluni

  3.5/5

  Pump Worx Penispumppumasturbaattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Pump Worxin penispumppumasturbaattori on hybridi seksilelu, joka hellii sinua samalla kun se taikoo sinulle entistä suuremman ja kovemman erektion! Ja tämä masturbaattori ei tule yksin – Pump Worxin penispumppumasturbaattorin mukana saat jopa 3 vaihtopäätä.

  Vaihtopäät tuovat kaikki omanlaisensa tuntuman ja kiihottavat penistäsi mukaillen suihinotosta anaaliyhdyntään. Päät ovat valmistettu laadukkasta Fanta-Flesh materiaalista, joka mukailee aidonkaltaista ihoa erittäin tarkasti. Tekopillut ovat siis hyvin aidontuntusia, ja niihin yhdistettynä Pump Worxin penispumppumasturbaattorin pumpun alipaine tuntuu äärimmäisen kiihottavalta.

  • Valmistusmateriaali: Muovi, FantaFlesh, TPR
  • Pituus: 23cm
  • Halkaisija: 8cm
  • Vaihtopäät: 3 kpl
  • Kieli: Englanti

  Pump Worxin penispumppumasturbaattori on sinulle, joka haluat nauttia elämästä! Vaihtopäät tuovat paljon erilaisia kokemuksia penispumpun käyttöön, ja tämä onkin täydellinen penispumppu itsetyydytykseen. Jos et etsi penispumpulta pelkkää erektion tehostusta, vaan myös nautintoa, on Pump Worxin penispumppumasturbaattori oikea valinta. Pump Worxin penispumppumasturbaattori on myös edullinen tuotesetti, ja jos mietit fleshlightin ja penispumpun väliltä, on tämä täydellinen yhdistelmä.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Pump Worxin penispumppumasturbaattori yllätti positiivisesti. Tämä tuote tuntuu niin hyvältä, että sen melkein unohtaa olevan penispumppu. Siinä mielessä myös toisinaan pumppuosa tuntui olevan hieman tiellä. Jos kuitenkin etsit myös penistä suurentavia ominaisuuksia, on tämä mahtava vaihtoehto.

  Pump Worxin penispumppumasturbaattorin päät oli helppo vaihtaa ja puhdistaa, ja jokainen niistä tuntui erilaiselta toisistaan. Pump Worxin penispumppumasturbaattori luo upean erektion ja tuntuu taivaalliselta, ja helpon paineentasauksen avulla alipaine on helppo tasata saavuttaessaan halutut tulokset.

  Pump Worx Penispumppu-masturbaattori arvosteluni

  5/5

  Fleshlight Fleshpump Ladattava Penispumppu

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Fleshlight Fleshpump Ladattava Penispumppu on tehokas pumppu joka suurentaa erektiotasi takuuvarmasti, ja samalla imee sinua erittäin kiihottavasti! Pumpun suu on Fleshlight -tekopillu, johon on taivaallista työntyä samalla kuin pumppu imee peniksestäsi entistä muhkeampaa. Fleshlight Fleshpump Ladattava Penispumppu tekee erektiosta kovan ja kestävän, vaikka sen tuomat vaikutukset ovat tosin väliaikaisia.

  Fleshlight Fleshpump Ladattava Penispumppu on läpinäkyvä valkoisella holkilla. Pumpun reunassa on myös mittari, jonka avulla voit myös mitata kasvaneen peniksesi uuden koon. Pumpussa on myös Quick Release -nappula, jonka avulla penispumpun luoma alipaine on helppo tasata nopeasti. Fleshlight Fleshpump Ladattava Penispumppu on USB-ladattava.

  • Valmistusmateriaali: TPE, polykarbonaatti
  • Pituus: 31 cm (kokonaispituus)
  • Sisäpituus: 19cm
  • Halkaisija: 5,9cm (sisähalkaisija)
  • Lataus: USB-johto

  Fleshlight Fleshpump Ladattava Penispumppu on kiihottava kumppani, ja sopii suoraan sanoen parhaiten itsetyydytykseen! Ennen yhdyntää tätä käytettäessä voi kumppanillesi iskeä kateus, kun et malta lopettaa Fleshlight Fleshpump Ladattavan Penispumpun käyttämistä! Ota siis kaikki aika itsellesi, ja nauti tästä seksilelusta omassa rauhassa, niin saat parhaan ilon irti lelusta. Jos kumppanisi on avoimielinen, sopii Fleshlight Fleshpump Ladattava Penispumppu toki myös osaksi tuhmempia esileikkejä.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Fleshlight Fleshpump Ladattava Penispumppu on jumalallinen käytössä! Jos penispumpun käyttö on aiemmin tuntunut epämiellyttävältä tai sattunut liiallisen paineen vuoksi, tai et ole varma tuletko nauttimaan penispumpun käytöstä, on Fleshlight Fleshpump Ladattava Penispumppu varma valinta. Fleshlight Fleshpump Ladattava Penispumppu on hybridi penispumpusta ja fleshlightista.

  Fleshlight Fleshpump Ladattava Penispumppu kiihottaa ja suurentaa penistä samalla – voiko parempaa enää toivoa? Tämä on hyvä valinta silloin, kun toivot penispumpulta vielä enemmän, kuin pelkkiä tuloksia. Fleshlight pumppaa penistä kiihottavasti, ja se sopii täydellisesti itsetyydytykseen.

  Fleshlight Fleshpump Ladattava Penispumppu arvosteluni

  4.6/5

  Miten penispumppua käytetään?

  Penispumppuja on helppo käyttää, tosin parhaiden tulosten saamiseksi pumppuun voi joutua totutella hetken. Tarkista ensin, toimiiko pumppusi ilmalla, vai onko se vedellä käytettävä pumppu. Penispumppukohtaiset käyttöohjeet kannattaa myös aina tarkistaa pumpun laatikosta, sillä esimerkiksi pumppujen venttiilisysteemien käytössä on pieniä eroja.

  Käytännössä jokainen pumppu toimii kuitenkin pääpiirteittäin samalla tavalla. Penis asetetaan pumpun sisälle osaan, jota kutsutaan sylinteriksi. Sylinteri painetaan tiiviisti ihoa vasten, ja tämän jälkeen pumpusta aletaan hiljalleen pumppaamaan ilmaa pois. Ensimmäisellä kerralla kannattaa varoa, ettet pumppaa liian kovaa painetta pumppuun.

  Pumpun kanssa kannattaakin tehdä testikokeilu ennen kuin otat sitä käyttöön ennen yhdyntää. Näin tiedät miten pumppu toimii, ja millaiset tulokset se voi tuottaa, ja löydät sinulle sopivan paineen pumpulla. Kun pumpussa on sopiva paine, odota enintään 10 minuuttia, jonka jälkeen laske paine pois pumpusta, ja elvytä peniksen verenkiertoa esimerkiksi masturboimalla.

  Penispumpun puhdistus

  Penispumput ovat helppo puhdistaa. Lähes kaikki penispumput ovat vedenkestäviä, mutta tarkista vielä pakkauksesta, onko laitteessa osia jotka eivät saa kastua. Huuhtele pumppu sisältä ja ulkoa, sekä pumpun kahva, runsaalla vedellä, jonka jälkeen käytä puhdistusainetta pestäksesi pumpun. Joidenkin pumppujen mukana tulee pesuaine, mutta jos pumppusi ei sisältänyt sellaista, seksiliikkeissä ja nettikaupoissa myytävät seksilelujen puhdistusaineet käyvät hyvin. Jos sinulla ei ole sopivaa puhdistusainetta, voit myös käyttää saippuaa tai laimennettua tiskiainetta.

  Kun olet puhdistanut pumpun huolellisesti kauttaaltaan, huuhtele kaikki pesuaineet pumpusta huolellisesti, ja kuivaa pumppu esimerkiksi pyyhkeellä, ennen kuin asetat sen kuivumaan. Varmista, että erityisesti pumpun sylinteri pääsee kuivumaan kokonaan. Märäksi jäänyt tai huonosti kuivattu pumppu saattaa kasvattaa bakteereita, joten kuivata pumppu aina huolellisesti pesun jälkeen. Penispumppu tulee pestä jokaisen käyttökerran jälkeen.

  penispumppu

  Penispumpun käyttö

  Penispumppu saattaa etenkin ensikertaa sitä harkitsevalle tuntua vaikeasti lähestyttävältä, ja penispumun käyttö voi myös mietityttää. Penispumpun käyttö on kuiten erittäin helppoa, ja laitteeseen tottuu nopeasti. Penispumput käytännössä koostuvat sylinteristä, joka useimmiten on valmistettu muovista tai lasista. Penis asetetaan sylinterin sisään, ja sylinteri luo tyhjiön peniksen ympärille. Sylinterin juuressa on tiiviste, joka auttaa alipaineen syntymistä. Sylinterin lisäksi penispupusta löytyy venttiili sekä kahva. Venttiilin avulla päästetään ilmaa takaisin pumppuun, kun pumpun avulla on saatu aikaan haluttu tulos. 

  Penispumpun käyttö on helppo aloittaa. Ennen itse pumpun käyttöä on kuitenkin hyvä ottaa huomioon pari seikkaa. Peniksen ympäriltä kannattaa ajella karvat, jotta pumpun saa istumaan ilmatiiviisti peniksen ympärille. Monet valmistajat suosittelevat myös pientä alkulämmittelyä penispumpun mahdollisten haittojen välttämiseksi. Voit esimerkiksi kääriä peniksen muutamaksi minuutiksi kuumaan pyyhkeeseen parantaaksesi verenkiertoa.

  Aloita penispumpun käyttö hyväilemällä penikseen puolittainen tai täysi erektio. Käytä vesipohjaista liukuvoidetta tai vaseliinia, ja levitä vaseliinia myös siihen kohtaan ihoa, jota vasten tulet asettamaan pumpun tiivisteen. Aloita itse penispumpun käyttö asettamalla peniksesi sylinteriin, ja paina pumppu ihoa vasten. Ala kasvattamaan painetta hiljalleen, kunnes tunnet juuri sopivan paineen. Paine voi tuntua hieman epämukavalta, mutta se ei saa koskaan sattua.

  Käytä penispumppua maksimissaan puoli tuntia. Voit lopettaa pumpun käytön myös aiemmin, kun olet saavuttanut haluamasi lopputuloksen. Käytä pumppua 10 minuutin jaksoissa; säilytä kasvattamasi paine noin 10 minuuttia, ja sen jälkeen vähennä painetta venttiilin avulla ja irrota pumppu. Hyväile penistäsi vähintään 3 minuuttia palauttaaksesi verenkierto elimeen, jonka jälkeen voit toistaa pumpun käytön, jos koet ettet ole vielä saavuttanut haluamaasi erektiota.

  Toimiiko penispumppu?

  Monia saattaa mietityttää miten penispumppu toimii, tai toimiiko penispumppu oikeasti? Vaikka se toimisikin, toimiiko penispumppu juuri halutulla tavalla? Tämä riippuu täysin käyttäjän oletuksista penispumppua kohtaan. Penispumppu koventaa erektiota, ja suurentaa peniksen kokoa. Penispumppujen tuottama tulos on kuitenkin aina väliaikaista. Penispumpun avulla ei siis ole mahdollista suurentaa peniksen kokoa pysyvästi. Väliaikaisesti se kuitenkin kasvattaa penistä, ja tekee siitä myös tuntoherkemmän. 

  Penispumpun käyttö​

  Toimiiko penispumppu erektiohäiriöihin?

  Penispumpusta on apua myös erektiöhäiriöissä. Penispumppu voi auttaa luomaan kovemman erektion, sekä myös pidentämään erektion kestoa. Penispumppu edistää myös peniksen verenkiertoa, ja näin pidemmässä käytössä ovat toiset löytäneet myös pidempiaikaista apua erektio-ongelmiin, joiden syynä on etenkin ollut verenkierrolliset häiriöt. 

  Penispumpun säännöllisellä käytöllä on mahdollista parantaa verenkiertoa pysyvästi, joka auttaa myös erektion luomisessa. Toimiiko penispumppu kuitenkaan kaikkiin erektio-ongelmiin? Tämä riippuu täysin käyttäjästä, ja penispumpun tuomissa tuloksissa ja avussa on paljon henkilökohtaisia eroja.  Penispumppua kannattaa kuitenkin ehdottomasti kokeilla, ja hankkiessaan pumppua kannattaa käyttää aikaa oikean pumpun valintaan, jotta saat kaiken hyödyn irti pumpusta. Penispumpun tulokset ovat parhaita säännöllisessä käytössä.

  Tiivistettynä, penispumppu auttaa kasvattamaan peniksen kokoa, ja luomaan kovemman erektion. Joillakin penispumppu auttaa myös erektion kestossa. Lisäksi penispumppua käytetään terveystuotteena, jonka avulla voidaan parantaa peniksen verenkiertoa, ja pitkä-aikaisessa käytössä löytää myös apua erektio-ongelmiin.

  Penispumpun tulokset

  Penispumpun käyttötarkoituksia on monia, ja eri ihmisiltä löytyy erilaisia odotuksia penispumpuille. Penispumpun tulokset vaihtelevat ihmiskohtaisesti, ja pumpun vaikutuksilla on selkeästi henkilökohtaisia eroja. Penispumpun tulokset riippuvat myös käytetystä tuotteesta, lähtökohdista sekä pumpun käyttötiheydestä, paineesta ja käyttöajasta.

  Penispumpun tulosten kanssa kannattaa olla realistinen. Pumpun tuomat vaikutukset ovat väliaikasia, ja niiden kesto on hyvin henkilökohtaista. Penispumpun avulla on mahdollista kasvattaa peniksen kokoa, sekä koventaa erektiota. Peniksen koon kasvaminen riippuu käyttäjästä, mutta keskimäärin penis kasvaa pumpun avulla muutamista senteistä useampiin sentteihin. Pumpun avulla voi myös paksuntaa peniksen ympärysmittaa.

  Penispumppu pakkaa alipaineen avulla verta penikseen, ja näin ollen myös luo kovemman erektion. Näin penispumpusta on myös monille apua erektio-ongelmissa. Penispumppu itsessään ei pysty kokonaan poistamaan erektio-ongelmia, mutta se on mahtava apuväline ongelmiin. Erektio-ongelmissa kannattaa olla yhteydessä lääkäriin, ja luotettavan lääkärin kanssa suunnitella sopiva hoito-ohjelma. Penispumpun tulokset riippuvat myös pumpun käyttötavasta. Kovemalla alipaineella on mahdollista saada näkyvämpiä tuloksia, mutta taas liian kova paine voi olla jopa vaarallinen. 

  Penispumpun käytön ei tulisi ikinä sattua. Näinollen penispumpun tulokset riippuvat myös käyttäjän paineensietokyvystä ja peniksen herkkyydestä. Penispumpun avulla on kuitenkin mahdollista luoda näkyviä tuloksia, ja samalla parantaa omaa seksuaaliterveyttään, ja parantaa peniksen verenkiertoa pumpun ollessa toistuvassa käytössä. Monet miehet myös kokevat pumpun käytön miellyttävän tuntuisena, ja pumppu sopii myös itsetyydytyshetkiin hyvin.

  Penispumpun tulokset​

  Penispumpun paine


  Penispumppu toimii pumpun muodostaman alipaineen avulla. Penispumpun paine pakkaa verta penikseen, ja pakkautunut veri koventaa erektiota ja kasvattaa peniksen kokoa. Penispumppu itsessään koostuu periaatteessa kahdesta osasta, sylinteristä ja pumpusta. Penis asetetaan sylinterin sisään, ja pumpun avulla pumpataan ilmaa pois sylinteristä. Ilman poistuessa penispumppuun muodustuu alipainetta. Penispumpun paine luo sylinterissä tyhjiön, joka saa aikaan veren pakkaantumisen peniksen paisuvaiskudokseen, eli siis koko peniksen varteen.

  Käsikäyttöisellä penispumpulla voi itse säädellä pumppuun luotavaa painetta. Aluksi kannattaa aloittaa pienellä paineella, ja hiljalleen kasvattaa painetta löytäkseen oman kipurajansa. Penispumpun paine saattaa tuntua aluksi epämiellyttävältä, mutta jos pumpun käyttö alkaa sattumaan, päästä venttiilin avulla lisää ilmaa pumppuun välittömästi vähentääksesi alipainetta.

  Toisissa penispumpuissa tulee mukana mittari alipaineelle. Mittarin avulla on helppo nähdä senhetkinen penispumpun paine, ja oppia tuntemaan millainen paine sopii parhaiten itselleen. Liian kovan paineen käyttäminen on vaarallista, ja saattaa vahingoittaa penistä pysyvästi. Tästäkin syystä penispumppu mittarilla on hyvä valinta etenkin ensimmäistä penispumppua hankkivalle, sillä mittarin avulla on helpompi havaita liian kova paine aikaisemmin, ja ennalta ehkäistä vauroita.

  Penispumpun paine

  Hallitsemalla penispumppua ja sen painetta oikein, ovat penispumput turvallisia käyttää, ja parhaimmillaan ne voivat erektion pitkittämisen ja peniksen koon suurentamisen lisäksi myös parantaa seksuaalista itsetuntoa ja itsevarmuutta. Oikein käytettynä penispumpusta on hyötyä terveydelle, ja kohtalainen alipaine parantaa sukupuolielinten verenkiertoa säännöllisesti käytettynä. Monet miehet myös kokevat, että paine saa peniksestä tuntoherkemmän, joka myös parantaa miesten nautintoa yhdynnässä.

  Penispumppu kokemuksia

  Muiden käyttäjien penispumppu kokemuksia lukemalla voit saada paremman kuvan penispumpun käyttämisestä. On tärkeää, että sinulla on realistiset toiveet pumppua kohtaan, jotta voit hyötyä laitteesta parhaimmalla mahdollisella tavalla. Tähän olemme keränneet penispumppu kokemuksia, jotka toivottavasti auttavat sinua tekemään päätöksen pumpun hankinnassa. Jos haluat lukea lisää penispumppu kokemuksia, kannattaa myös selata suomalaisten nettikauppojen tuotteita, ja katsoa mitä muut käyttäjät ovat kyseisistä tuotteista kommentoineet.

  Penispumppu kokemuksia:

  Mies, 46v. kokemukset:

  “Tilasin aikoinaan nettikaupasta penispumpun. Se sattui käytössä ja lensi hyvin äkkiä roskiin. Vuosien päästä päätin kokeilla pumppua uudelleen, ja viisastuneena etsin pumpun, jonka alipainetta voi säädellä helpommin. Tulin uuden pumpun kanssa toimeen totuttelun jälkeen, ja täytyy sanoa että isompi kalu kyllä pönkittää itsetuntoa”.

  Penispumppu kokemuksia

  Mies, 33v. kokemukset:

  “Monilla on vääriä mielikuvia penispumpusta, ja siitä miten ne toimii. Omalla kohdallani pumpun käyttö vaati todella totuttelua ja opettelua, ja ensin meinasin luovuttaa koko homman kanssa. Kun opin käyttämään pumppua oikealla tavalla, voisin sanoa että se on parantanut seksuaalielämääni huomattavasti.”

  Mies 53v. kokemukset:

  “Ikääntyessäni aloin huomaamaan että erektioni eivät olleet enää ennallaan. Ostin penispumpun salaa vaimolta, ja sen käyttäminen aluksi hävetti. Asian tullessa ilmi vaimoni oli kuitenkin ymmärtäväinen, ja nyt pumpun kanssa molemmat koemme seksin laadun olevan parempaa kuin aiemmin”.

  Penispumppu kokemuksia

  Mies 28v. kokemukset:

  “Minulla on käyrä ja lyhyt penis, joka on ollut aina kova pala itsetunnolle. Penispumpulla saa pituutta penikseen, ja se näyttää ja tuntuu paremmalta. Pidän eniten veden kanssa käytettävistä pumpuista, sillä niiden paine tuntuu pehmeämmältä, ja pumppua on helppo käyttää suihkussa.”