Seksikeinu - Parhaat testissä

Seksikeinut ovat monipuolisia apuvälineitä, joiden avulla on mahdollista kokeilla monia jännittäviä asentoja. Seksikeinun avulla painovoima ei enää ole ongelma, sillä keinu kannattelee sinua tai kumppaniasi.

Monet asennot, jotka aiemmin olisivat olleet haastavia tai mahdottomia, muuttuvat keinun avulla nautinnollisiksi. Seksikeinun avulla voidaan saavuttaa uusia yhdyntäkulmia, sujuvampaa rytmiä ja ennen kaikkea inspiraatiota uusiin kiihottaviin leikkeihin.

ETKÖ TULLUT VIELÄ PÄÄTÖKSEEN?

FAQ

Ensimmäiseksi sinun tulee arvioida käytössäsi oleva tila. Jos tilaa on vain vähän, ovikeinu on optimaalisin vaihtoehto. Jos keinu on mahdollista asentaa kattoon, voit valita paljon laajemmasta valikoimasta. Suurimman tilan vie erillinen kehikko, mutta se tarjoaa myös eniten mahdollisuuksia, ilman reikien poraamista.

Seuraava kysymys on keinun käyttötarkoitus. Millaisista asennoista sinä ja kumppanisi haaveilette? Kuinka usein uskot keinun olevan käytössä? Keinua valittaessa kannattaa miettiä käyttömukavuutta eri asennoissa. Varsinkin, jos keinu on käytössä usein, kannattaa valita keinu, jossa on säätömahdollisuuksia ja pehmustetut remmit.

Se riippuu seksikeinun mallista. Jos se asennetaan oveen, yleensä pakkauksessa tulee mukana kaikki tarvittava. Jos keinu asennetaan kattoon, kattoon pitää porata koukku, josta keinu ripustetaan. Koukku ei yleensä tule pakkauksessa mukana, vaan se pitää tilata erikseen. Puu- ja betonikattoon tarvitaan erilaiset koukut.

Lisäksi kattoon asennettavaan seksikeinuun tarvitaan yleensä lisäketju, jonka pituus riippuu katon korkeudesta. Käyttömukavuuden lisäämiseksi keinuun voidaan tilata myös jousi.

Seksikeinua varten voi myös tilata kehikon, joka on monipuolinen lisävaruste. Silloin ei mitään pysyviä asennuksia tarvitse tehdä, sillä kehikon voi koota ja purkaa kätevästi.

Seksikeinut ovat hyvä apuväline heille, joilla on vaikeuksia eri asentojen kanssa esimerkiksi raajojen rajoitetun liikkuvuuden vuoksi tai siksi, että fyysiset voimat eivät riitä kannattelemaan kaikkia asentoja mukavasti. Myös ylipaino saattaa aiheuttaa haasteita.

Tällaisissa tapauksissa käyttömukavuus on ensisijaisen tärkeätä. Sling-mallinen seksikeinu, joka asennetaan erilliseen kehikkoon, on monipuolisin ja helppokäyttöisin vaihtoehto.

Kehikko tarjoaa tukea keinuun noustessa ja siitä voi pitää kiinni tarpeen mukaan myös keinua käytettäessä. Sling on leveä ja tukeva, ja sen korkeutta on mahdollista säätää ketjujen avulla. Sling-mallinen keinu yleensä kestää myös enemmän painoa kuin muut mallit, joten kaksi henkilöä voi asettua keinuun samaan aikaisesti.

Lisäksi keinu tarjoaa mahdollisuuden sujuvaan ja sulavaan yhdyntään keinuntaliikkeen avulla.

Seksikeinu helpottaa suuseksiä monella tavalla. Jos keinun korkeutta voi säätää, sen voi asettaa optimaaliselle korkeudelle, ja toinen voi joko istua, polvistua tai seistä keinun edessä. Jos keinussa on lisäksi tukihihnat jaloille, keinussa istuva saa itselleen mukavamman asennon. Lisäksi keinun liikettä voi käyttää hyödyksi. Jotkut keinut myös mahdollistavat 69-asennon kätevästi, sillä toinen voi kumartua seisonta-asennosta toisen ylle. Joihinkin keinuihin voi myös asettua vatsamakuulle. Tämä asento käy joko suuseksiä antavalle tai vastaanottavalle osapuolelle.

Olivia Jarvinen
Terhi Kallio

Seksikeinu on maaginen lisäväline makuuhuoneeseen. Jos olet ajatellut sen olevan jotakin perverssiä, toivon että kirjoittamani artikkeli muuttaa mielesi aiheesta ja uskaltaudut kokeilemaan jotakin, joka saattaa mullistaa seksielämäsi. Seksikeinut ovat jännittävän stimuloivia, mutta myös käytännöllisiä. Malleja on monia ja toivonkin että testituloksemme auttaa sinua juuri oikean seksikeinun valinnassa. Sykähdyttäviä keinuhetkiä!

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Joydivision Loveswing

  Testivoittaja

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Seksikeinu on tarkoitettu tuomaan seksielämääsi jännittävyyttä ja  uusia kiintoisia kulmia. Joy Division Sex Swing on hyvälaatuinen tuote, joka tarjoaa uusia leikkimahdollisuuksia lähes jokaiselle. Joy Divisionin keinu päätyi ykkössijalle testissämme, koska se on ennenkaikkea riittävän yksinkertainen moneen makuun, sillä pakkauksessa tulee mukana 4 ripustusketjua sekä metallijousi. Asentamiseen tarvitaan lisäksi vain kattoon laitettava koukku, jonka voi tilata erikseen. Keinu on suunniteltu ja valmistettu Saksassa.

  Joydivision Love Swing roikkuu katosta ja kestää 150 kg:n painon. Tämä seksikeinu on hyvä valinta heille, jotka haluavat jotakin monipuolisemapaa ja kuin oveen ripustettavan keinun, mutta haluavat jotain hinnaltaan ekonomisempaa kuin sex sling. Käyttömukavuudeltaan Joydivisionin Love Swing voittaa selvästi ovikeinut. Tämä yksinkertainen, vahvoista materiaaleista valmistettu nylon-teräskeinu on loistava valinta heille, jotka toivovat seksielämäänsä lisäpotkua mutta eivät ole valmiita sijoittamaan keinuun korkeampaa hintaa. 

  Keinua voi käyttää seisten, istuen tai maaten, riippuen siitä mille korkeudelle se asennetaan. Keinuun on mahdollista ostaa erikseen 100 cm:n mittainen jatkoketju, jonka avulla voidaan saavuttaa optimaalinen korkeus. Saatavilla oleva pidennyssetti on tarkoitettu myös heille, joiden katto on normaalia korkeammalla.  

   

  • Materiaalit: Nylon ja teräs
  • Kantokyky: Enintään 150 kg
  • Sisältää: Keinu, jousi, 4 ketjua, 4 karbiinihakaa
  • Käyttöohje: englanti ja saksa

  Jos seksikeinu on sinulle täysin uusi elämys, Joydivisionin Loveswing-seksikeinu on loistava valinta. Perustarpeisiin sopiva keinu, joka yksinkertaisuudestaan huolimatta tarjoaa monia uusia, jännittäviä asentoja ja kiihottavia leikkejä. Loveswing sopii pareille, jotka haluavat kokeilla jotakin uutta ja toivovat pääsevänsä uusiin nautinnollisiin sfääreihin keinun luoman painottomuuden tunteen avulla.

  Seksikeinun avulla yhdynnästä tulee vaivatonta ja vapauttavaa. Voit kokeilla asentoja jotka olisivat muuten mahdottomia tai vaivalloisia. Luvassa on siis uusia kulmia kokeiltavaksi, stimuloivan kiihottavia näkymiä sekä rajoituksia rikkovia fantasioita. Seksikeinun paras puoli on se, että sen avulla pääset rentoutumaan kokonaisvaltaisesti keinun kannatellessa sinun tai kumppanisi painoa. Tämä on erityisen mahtava asia erityisesti niille, jotka oman tai kumppaninsa painon tai muiden fyysisten rajoitusten vuoksi eivät pysty nauttimaan kaikista asennoista. Keinu tuo kipinää nuutuneempaankin seksielämään ja se on ehdottomasti yksi hauskimmista tavoista piristää kumppaniasi. 

  Joydivisionin Loveswing-seksikeinu sopii myös heille, jotka rakastavat oraaliseksiä. Keinun avulla on mahdollista saavuttaa asentoja, joissa niska ei jännity liikaa, ja pitkitetty nautinto on mahdollinen kummallekin osapuolelle. Suosittelemme Loveswingiä kaikille jotka ovat avoimia uusille elämyksille – voi hyvinkin olla että seksikeinusta tulee seksielämäsi kohokohta. 

   

  Yhteenveto

  Joydivisionin Sexswing-seksikeinu oli kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus. Helppo asentaa, kätevä säilyttää ja ennen kaikkea ilahduttavan nautinnollinen käyttää. Monet asennot olivat keinun avulla huomattavasti helpompia ja keinuva liike auttoi saavuttamaan helpommin autuaan euforian. 

  Keinumisliikettä voi käyttää kätevästi myös työntösyvyyden hallinnassa; mies saa naisesta kunnon otteen ja se mahdollistaa joko kevyemmät tai syvemmät työnnöt sujuvasti. G-pisteen stimuloiminen onnistuu paremmin, sillä sopiva työntökulma löytyy vaivattomammin. Asennon muuttaminen onnistuu näppärästi myös jalkoja ylös nostamalla. Seksikeinun hihnat tarjoavat tukea tähän tarkoitukseen ja haastavampikin asento tuntuu rentouttavalta.

  Takaapäin yhdyntää varten hihnat antavat otollisen mahdollisuuden nojautua kunnolla eteenpäin. Keinu loistaa kätevyydellään myös tässä asennossa, sillä keinussa ollessa kummankaan polvet eivät joudu koville. Edessä olevan ei myöskään tarvitse varata painoaan täysin käsivarsien varaan. Tässäkin asennossa keinuntaliike lisää nautintoa oleellisesti, sillä yhdyntään saadaan rytmiä, sulavuutta ja juuri sitä sopivaa syvyyttä.  

  Kun ottaa huomioon kaikki nämä seikat, keinun hinta tuntuu varsin kohtuulliselta. Eri seksikeinuja vertaillessa, oleellisin puute tässä keinussa on se, ettei hihnoja voi säätää. Varsinkin jos keinu on käytössä usein, tämä olisi omasta mielestäni toivottava ominaisuus, sillä se varmasti mahdollistaisi vielä useampia asentoja saman session aikana. Keinu antaa mielikuvitukselle siivet ja on kieltämättä vaikea kuvitella ettei keinu olisi aktiivisessa käytössä tulevaisuudessakin, sillä moni asento sujuu niin paljon sulavammin ja vaivattomammin keinun avulla. 

  Joydivision Sexswing-
  seksikeinu
  Arvostelu

  4/5

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Feels Like Heaven-seksikeinu koostuu säädettävistä nylon-remmeistä ja se kiinnittyy niiden avulla metallikehikkoon. Keinu asennetaan kattoon, mutta huomaathan että lisäosat eivät tule pakkauksen mukana, vaan ne pitää tilata erikseen. Tarvittavat lisäosat ovat koukkuun kiinnitettävä koukku (joko betoni- tai puukattoon), jousi ja ketju. Tämä seksikeinu on kätevä ennen kaikkea säädettävyytensä ansiosta ja se mahdollistaa monenlaiset asennot ja eroottiset kokeilut.

  Keinun kantokyky on enintään 120 kg. Tämän seksikeinun avulla on helppo päästä nauttimaan painottomuuden tunteesta ja uusista asennoista, jotka ilman keinua voisivat olla haastavia tai mahdottomia. Keinu on helppokäyttöinen ja materiaali tuntuu miellyttävältä ihoa vasten.

  • Materiaali: polyesteri ja nylon
  • Kantokyky: enintään 120 kg
  • Käyttöohje: mm. englanti, saksa, tanska

  Jos seksikeinujen maailma on sinulle entisestään tuntematon, Feels Like Heaven-seksikeinu on hyvä paikka aloittaa kokemustesi laajentaminen. Yksinkertaisen designinsa ja säädettävien hihnojen vuoksi moneen eri käyttöön sopiva keinu tarjoaa laaja-alaisen käyttäjäkokemuksen ja varsinkin aloittelija saa hyvän tuntuman siihen, mitä seksikeinun avulla voi tehdä. 

  Tämä keinu sopii kenelle tahansa joka kaipaa kevennystä tai lisäpotkua seksielämäänsä, samoin kuin heille jotka etsivät yhdyntämukavuutta tai lisäkipinää intiimeihin leikkeihinsä. Tämä keinu täytyy kiinnittää kattoon tai seksikeinua varten suunniteltuun kehikkoon. Pakkauksen mukana ei tule kaikkia tarvittavia osia, ne tulee tilata erikseen. Tämä keinu kestää 120 kg:n painon, joten ota myös se huomioon seksileikkejä suunnitellessasi. Tämä keinu ei välttämättä kestä kahden henkilön yhtäaikaista painoa.

  Yhteenveto

  Feels Like Heaven-seksikeinu on kaikin puolin jännittävä kokemus. Monenlaiset mielenkiintoiset yhdyntä- ja suuseksiasennot mahdollistava keinu on ulkonäöltään hieman vaatimaton, sillä se ei näytä niin kinkyltä kuin kilpailijansa. Se ei kuitenkaan vähennä keinun nautittavuutta.

  Paras puoli tässä mallissa on säädettävät hihnat. Näin keinun korkeutta voi säätää vaikka kesken session, eikä se aiheuta liikaa vaivaa kesken kaiken. Niinpä asentojen vaihtaminen sujuu mutkattomasti ja välillä voidaan vaihtaa eri seisoma-asennoista vaikkapa istuma-asentoihin. Oraaliseksi on mukavampaa kuin koskaan, sillä keinun korkeutta voi säätää niin helposti eri tasoille. Enää suuseksiä ei tarvitse keskeyttää siksi, että se käy toiselle osapuolelle liian epämukavaksi hankalan asennon vuoksi. 

  Koska keinu tarjoaa hyvän tuen lähes asentoon kuin asentoon, se on loistava lisätarvike makuuhuoneeseen. Itse keinun asentaminen on hieman vaivalloista, mutta sen arvoista. Metallikehikosta voi pitää kiinni ja sitä voisi käyttää hyödyksi myös bondage-leikeissä. 

  Miinuksena mainittakoon se, että keinun mukana ei tule kaikkia tarvittavia osia. Siihen on tilattava lisäksi koukku (joko puu- tai betonikattoon sopiva), metalliketju ja jousi. Sen vuoksi keinun lopullinen hinta nousee. Lisäksi metallikehikko ei helpota säilytystä tai kuljetusta. 

  Feels Like Heaven-seksikeinu kuitenkin tarjoaa säädettävyytensä vuoksi hyvät ja monipuoliset keinut, siitä ei pääse mihinkään. Materiaali on myöskin ihoa vasten miellyttävän tuntuinen. 

  Feels Like Heaven-
  seksikeinu
  Arvostelu

  3/5

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Fetish Fantasy Bondage-keinu on monipuolinen ja kokonaisvaltainen nautintoväline. Tämän keinun avulla voit yhdistää mitä mielikuvituksellisimmatkin asennot ja maustaa seksielämääsi vielä sidontaleikeilläkin. Mikä parasta, keinun kaikki nylon-remmit ovat säädettäviä ja tässä keinussa on tosiaan otettu käyttäjän mukavuus joka mielessä huomioon. Ranne- ja nilkkakahleet on pehmustettu maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi.

  Tämä seksikeinu on designiltaan suorastaan nerokas. Metallitanko mahdollistaa paremmat otteet ja tukeva jousi varmistaa miellyttävän keinumisen. Keinu on hyvälaatuinen ja jämäkkää tekoa, se kestää jopa 180 kg:n painon. Pakkaus sisältää myös 100 cm:n mittaisen lisäketjun, josta on apua jos katto on normaalia korkeammalla.  Pakkauksessa tulee mukana myös silmänaamio. Tämä pakkaus virittää mielikuvituksen täysin uusiin sfääreihin.

  • Materiaali: Teräs ja nylon
  • Kantokyky: Enintään 180 kg
  • Käyttöohje: englanti
  • Valmistettu : Yhdysvallat

  Tämä seksikeinu on niin monipuolinen, että se sopii todella mielikuvituksellisiin leikkeihin. Suosittelemme sitä erityisesti heille, jotka haluavat kokeilla uusia asentoja ja mahdollisesti myös sidontaleikkejä, sillä tästä keinusta löytyy toimintoja kumpaankin tarkoitukseen. Pakkauksen kuvat antavat myös leikkisää inspiraatiota ja tämä keinu olisi varmasti ilahduttava lahja monelle kokeilunhaluiselle.

  Koska keinua on niin helppo säätää, se on erityisen hyvä vaihtoehto heille jotka haluavat käyttää keinua säännöllisesti. Fetish Fantasy Bondage-setti tarjoaa mahdollisuuksia niin moneen eri asentoon että ideoista ei varmasti pääse tulemaan puutetta. Tämä keinu on jokaisen jännitystä ja uusia kokemuksia etsivän pariskunnan unelma. Keinun tyyli on ollut erityisesti naistestaajiemme mieleen: pehmustetut kahleet ja valkoinen, selkeälinjainen design saa sen erottumaan muista seksikeinuista. Toiset pitävät klassisesta kinky-lookista, mutta tämä sai pisteitä monilta testaajiltamme nimenomaan erilaisuutensa vuoksi. 

  Yhteenveto

  Fetish Fantasy Bondage-seksikeinu oli monessa mielessä mahtava kokemus. Ennen kaikkea keinun monipuolisuus yllätti iloisesti. Pehmustetut ranne- ja nilkkakahleet olivat mukavan tuntuiset ja lukuisat säätömahdollisuudet mahdollistavat kaikenlaiset jännittävät ja ennenkokemattomat asennot. Tämä seksikeinu todella stimuloi mielikuvitusta ja lisäksi se miellyttää ulkonäöllään. 

  Jos seksikeinun haluaa hankkia sen vuoksi, että kärsii esimerkiksi jonkinlaisista fyysisistä rajoitteista tai tuki- ja liikuntaelinvaivoista, emme suosittele tätä mallia. Keinun hihnat ovat turhan heppoiset tukemaan selkää kunnolla, ja vaikka monet säätömahdollisuudet ovat toisaalta plussa, ne voivat myös hankaloittaa keinun käyttöä tällaisessa tapauksessa. Säätöjen testaaminen vaatii myös hieman kärsivällisyyttä ja kokeilua, joten tämä keinu ei ole välttämättä paras vaihtoehto suoran toiminnan miehelle tai naiselle. 

  Fetish Fantasy Bondage-keinu loistaa ennen kaikkea monipuolisuudellaan ja kekseliäällä designillaan. Jo itse pakkauskin näyttää herkulliselta ja hauskan leikkisältä, joten valitsisin tämän keinun, jos ostaisin sen lahjaksi jollekin. Tämä seksikeinu sävähdyttää varmasti lähes jokaista kokeilunhaluista pariskuntaa. 

  Fetish Fantasy Bondage-seksikeinu
  Arvostelu

  4/5

  Fetish Fantasy Deluxe-ovikeinu

  Oveen ripustettava

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Fetish Fantasy Deluxe-ovikeinu on nerokas lisäväline heille, jotka haluavat nauttia seksistä seinää vasten. Haastava seisoma-asento muuttuu tämän keinun avulla kevyeksi ja tästä yhdyntäkulmasta voi näin ollen saada enemmän irti. Keinussa on pehmustettu istuin ja säädettävät remmit sopivan korkeuden löytämiseksi. Tämä keinu tarjoaa uusia asentoja myös suuseksiin. 

  Asentamisen helppous on tämän keinun vahvuus. Tätä keinua varten ei tarvitse porata reikiä kattoon eikä keinu koostu useasta eri osasta. Keinun mukana tulevat stopparit täytyy vain sujauttaa oven yli ja sitten ovi suljetaan. Säilytys on helppoa ja keinu on kätevä ottaa mukaan minne tahansa, esimerkiksi nautinnolliselle lomareissulle. 

  • Materiaali: Nylon, vinyyli, ABS-muovi ja metalli
  • Kantokyky: Enintään 135 kg
  • Käyttöohje: englanti
  • Mukana tulee silmänaamio

  Ovikeinu on edullinen ja helposti asennettava vaihtoehto. Se sopii erityisesti niille, joille tilanpuute on ongelma, sillä keinu ei vie juurikaan tilaa käytössä tai säilytyksessä. Fetish Fantasy Deluxe-ovikeinu on hyvä valinta, jos pystyasennossa tapahtuva yhdyntä kuuluu lempiasentoihinsi. Tämän keinun avulla se onnistuu kevyen vaivattomasti. 

  Tämän seksikeinun vahvuuksiin kuuluu myös se, että sitä on niin helppo kuljettaa mukana. Sitä voi käyttää kätevästi missä tahansa ja siksi se sopii hyvin kokeilunhaluisille seikkailijoille, jotka eivät jaksa rasittaa itseään keinun asentamisella esimerkiksi kattoon. Tämän keinun avulla minkä tahansa huoneen voi muuttaa nautinnon leikkikentäksi silmänräpäyksessä.  

  Yhteenveto

  Fetish Fantasy Deluxe-seksikeinu on jännittävä extra seksileikkeihin. Se antaa mahdollisuuden nautinnolliseen seinää vasten tapahtuvaan yhdyntään, mutta muihin asentoihin se ei juuri tarjoa virikettä. Siitä syystä sitä ei voi verrata elämystasolla muihin testaamimme keinuihin. Muihin arvostelemiimme verrattuna se on varsin yksipuolinen.

  Siitä huolimatta keinu oli kokeilemisen arvoinen. Plussana tietenkin ehdottomasti helpoin asentaminen. Siinä mielessä tämä keinu on paras vaihtoehto heille, jotka haluavat heittäytyä kokeilemaan jotakin uutta joutumatta suunnittelemaan sitä liiaksi. Tämä keinu sopisi loistavasti esimerkiksi lomalle mukaan otettavaksi. 

  Käyttömukavuuden kannalta ovikeinu ei ole parhaasta päästä. Istuin on toki pehmustettu ja hihnat antavat tukea oikean asennon löytämiseen, mutta ovi selkää vasten saattaa tuntua kovalta. Seisoma-asennossa tapahtuvaan yhdyntään keinu on kuitenkin hyvä apuväline, sillä toista osapuolta ei tarvitse kannatella ilmassa. Se on fyysisesti niin raskasta ilman keinun tuomaa tukea, että tämä mahtava asento jää monelta siitä syystä kokeilematta. Ilman keinua myös oikean kulman ja rytmin löytäminen saattaa olla haastavaa, joten tähän tarkoitukseen tämä keinu sopii hyvin. Toki ovikeinu tarjoaa myös mahdollisuuksia suuseksiin toisen istuessa keinussa.

  Fetish Fantasy Deluxe-ovikeinu on myös muita testaamiamme keinuja edullisempi, joten hintansa puolesta se antaa rahalle vastinetta. Se antaa pientä lisäsäväystä seksileikkeihin ja annamme extrapisteitä asennuksen kätevyydestä.

  Fetish Fantasy Deluxe-seksikeinu
  Arvostelu

  3/5

  Strict Extreme-seksikeinu ja kehikko

  Monipuolisin

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Strict Extreme-seksikeinu on valmistettu nahasta. Se kiinnittyy neljällä vahvalla ketjulla metallista valmistettuun kehikkoon. Tämä sex sling on suunniteltu täydellinen käyttömukavuus huomioon ottaen: nahkainen sling on leveä, tukeva ja laadukas, mukana on myös tyyny. Ketjujen avulla slingiä voi säätää monin tavoin joten se sopii mitä kekseliäimpiinkin asentoihin. 

  Mukana tuleva kehikko on helppo koota ja purkaa. Kehikko mahdollistaa sen, ettei keinua varten tarvitse porata reikiä kattoon. Kehikko on 208 cm korkea ja koottuna se kattaa 215 cm x 147 cm kokoisen alueen. Keinun kantokyky on jopa 180 kg. Kehikon keskellä on vielä yksi rengas, johon voi kiinnittää muunlaisia seksikeinuja. Telineen tangot tarjoavat myös otollisen mahdollisuuden erilaisille bondage-leikeille. Setti sisältää kehikon, 2 irrotettavaa jalustinta, 4 ketjua ja 8 karbiinihakaa.

  • Materiaali: Nahka, metalli ja teräs
  • Kantokyky: Enintään 180 kg
  • Käyttöohje: englanti
  • Valmistettu : Yhdysvallat

  Jos sinulla on varaa panostaa huippuluokan keinuun, tämä on ehdottomasti monipuolisin seksikeinu kaikista testin keinuista. Henkilöt jotka haluavat seksikeinun erityisesti siitä syystä, että heillä on tuki- ja liikuntaelinvaivoja tai muita rajoitteita, pystyvät tämän keinun avulla nauttimaan seksistä helposti. Tätä keinua pystyy säätämään niin monella tavalla, että oikea asento löytyy varmasti. Lisäksi leveä nahkasling ja tyyny tekevät keinusta erityisen mukavan, sillä minkäänlaiset hihnat eivät paina käyttäjiä mitenkään. Strict Extreme-seksikeinu ja kehikko toki vaativat jonkin verran tilaa, joten pieniin makuuhuoneisiin tämä ei sovellu. 

  Keinun design on huomiotaherättävän kinky, joka on erityisesti monien käyttäjien mieleen. Sekä keinu että teline tarjoavat mahdollisuuksia myös sidontaleikkeihin ja kaikenlaisiin lisävarusteisiin, joten suosittelemme tätä pakkausta myös erityisesti heille, joiden mielikuvitus syttyy tällaisista vaihtoehdoista. Kestävyytensä vuoksi keinu sopii kovempaankin käyttöön. Keinu kestää myös jopa 180 kg:n painon, joten siihen voi ripustautua samanaikaisesti kaksi henkilöä. 

  Yhteenveto

  Strict Extreme-seksikeinu on testaamistamme keinuista monipuolisin ja se tuo luksuksen tuntua seksielämään. Pidimme erityisesti sen käyttömukavuudesta, sillä nahkaiseen slingiin on helppo kiivetä asentoon kuin asentoon. Nahka tuntuu miellyttävältä eikä tässä keinussa tarvitse viritellä hihnoja. Kaiken lisäksi mukana tulee tyyny, joten käyttäjän mukavuuteen on todella panostettu.

  Tämän pakkauksen etuihin lukeutuu myös se, ettei kattoon tarvitse porata reikiä. Kehikko on helppo koota ja purkaa. Lisäksi kehikosta voi ottaa tukea tai antaa keinulle vauhtia. Keinuun voi ostaa kaikenlaisia villejä lisävarusteita ja esimerkiksi sidontaleikkeihin tämä keinu on optimaalinen. Ketjujen avulla slingin korkeutta tai kulmaa voi myös kätevästi säätää. Siksi erityisesti liikuntarajoitteiset voisivat saada suurta hyötyä tästä mallista. 

  Ainoina miinuspuolina mainittakoon tilantarve ja keinun korkea hinta. Koska teline vie sivusuunnassa yli kaksi metriä tilaa, se tarvitsee tilavan huoneen. Strict Extreme-keinu on myös hinnaltaan testimme kallein, joten se saattaa ylittää monen budjetin. Jos keinu on usein käytössä, se on toki hintansa väärti. Laadukas ja kestävä keinu tuo lisämukavuutta seksisessioihin ja varsinkin säännöllisesti käytettynä tällä on paljon merkitystä. Tämä malli ei varmasti purista tai hierrä mistään. 

  Pidimme myös erityisesti siitä, että tähän keinuun voi helposti lisätä lisävarusteita. Jo pelkästään keinun ulkonäkö stimuloi eroottista mielikuvitusta. Nahkaisella slingillä on selkeä kinky-vivahde ja se suorastaan kutsuu kokeilemaan jännittäviä leikkejä. Ykkösvaihtoehto heille, jotka pitävät myös bondagesta.  

  Fetish Fantasy Bondage-seksikeinu
  Arvostelu

  4/5

  Joydivision Loveswing Multivario-seksikeinu

  Hyvälaatuinen

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  Joydivision Loveswing Multivario on yksinkertainen ja helppokäyttöinen seksikeinu, joka asennetaan kattoon koukulla. Pakkauksessa tulee mukana kaikki tarvittava lukuunottamatta kattokoukkua. Keinu koostuu säädettävistä nylon-remmeistä. Keinu kiinnittyy metallitankoon, jouseen ja metrin mittaiseen ketjuun. 

  Tuote on suunniteltu ja valmistettu Saksassa ja se kestää jopa 150 kg:n painon. Sillä on myös viiden vuoden takuu. Hyvälaatuinen keinu kestää siis rajumpaakin käyttöä. Tämä tuote on ennestään tuttu mm. Sinkkuelämää-sarjasta.

  • Materiaali: Teräs ja nylon
  • Kantokyky: Enintään 150 kg
  • Käyttöohje: englanti
  • Valmistettu : Saksa

  Joydivision Loveswing Multivario-keinu sopii kokeilunhaluisille pareille, jotka haluavat tutustua uusiin asentomahdollisuuksiin. Tämä keinu on suhteellisen kätevä asentaa ja säilyttää. Pehmustetut kannattimet ja säädettävät hihnat tarjoavat paljon eri asentovaihtoehtoja. Koska kannattimet eivät kuitenkaan tue esimerkiksi selkää optimaalisella tavalla, tämä keinu ei ole ykkösvaihtoehto tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiville. Suosittelemme tätä mallia siis heille, jotka tarvitsevat jännittävää lisälatausta eroottiseen elämäänsä ja joille keinun kannattimet antavat riittävän tuen. 

  Hihnoja on helppo säätää ja niin ollen keinun asentoja voi optimoida mitä eksoottisimpiinkin asentoihin. Myös kannatinlenkit joko käsille tai jaloille on pehmustettu, joten hiertymiä ei pääse syntymään. Joydivision Loveswing Multivario on yksi testimme hyvistä peruskeinuista; hinta ei huimaa päätä mutta se tarjoaa silti paljon eri mahdollisuuksia. Pakkauksen kyljessä on myös kuvia, jotka opastavat ja innostavat kokeilemaan keinua eri tavoin.

  Yhteenveto

  Joydivision Loveswing Multivario on hyvä peruskeinu monipuoliseen käyttöön. Hihnojen säätäminen on suhteellisen vaivatonta ja kannattimet ovat mukavan pehmeät. Koska keinussa ei ole varsinaista selkäosaa, se ei välttämättä ole optimaalinen vaihtoehto sellaisille, jotka kaipaavat lisätukea selälleen. Joissakin asennoissa keinuun asettautuminen tuntui haasteelliselta. Kannatinhihnat pitää saada oikeisiin kohtiin ja säädöt kohdilleen jotta asennossa on mukava olla. 

  Keinun metallitangosta saa kuitenkin hyvin tukea ja kaiken kaikkiaan keinua oli nautinnollista käyttää. Pakkauksen kyljessä olevat kuvat antoivat hyvää ohjeistusta eri asennoista. Joydivision Loveswing Multivario on käytännöllinen seksikeinu, eikä se erotu kilpailijoistaan millään erityisellä tavalla. Se on keskihintainen ja laadukas keinu, joka sopii peruskäyttöön. 

  Ergonomian kannalta häiritsevin tekijä oli se, että joissain asennoissa niskalle ei ollut hyvää tukea. Jouduimme opettelemaan hetken aikaa jotta löysimme hyvät säädöt ja asennot, sillä kaksi kannatinhihnaa eivät tue riittävästi elleivät ne ole juuri oikeissa kohdissa. 

  Pidimme kuitenkin erityisesti hihnojen pehmeydestä ja siitä, että keinun saa kätevästi pieneen tilaan. Keinu mahdollistaa joka tapauksessa lukuisia asentoja jotka ilman keinua olisi vaikea toteuttaa. Keinulla on myös viiden vuoden takuu ja se vaikuttaa kestävältä, joten se on varmasti hintansa väärti. 

  Joydivision Loveswing Multivario-seksikeinu
  Arvostelu

  3/5

  Kuinka seksikeinuja käytetään?

  Nykyaikana ergonomia huomioidaan lähes jokaisessa toiminnassa, miksei siis myös seksissä? Seksikeinut tarjoavat ennen kaikkea tukea erilaisiin asentoihin. Seksikeinu on paitsi jännittävä apuväline, se on myös käytännöllinen, sillä se mahdollistaa monet asennot jotka olisivat muuten mahdottomia tai haastavia. Kuinka usein olet nähnyt jossakin uuden, kiinnostavan asennon ja halunnut kokeilla sitä, mutta se ei olekaan osoittautunut niin helpoksi? 

  Esimerkiksi seinää vasten tapahtuva yhdyntä vaatii fyysistä voimaa, oikeanlaista tekniikkaa sekä sopivaa yhdyntäkulmaa ollakseen nautinnollinen. Oveen ripustettava keinu mahdollistaa tällaisen asennon toteuttamisen vaivattomasti. Monet muut asennot saattavat rasittaa kummankin osapuolen lihaksia ja niveliä. Katosta tai kehikosta roikkuvat seksikeinut poistavat tämän ongelman. Seksikeinut antavat tarvittavaa tukea ja niiden avulla on mahdollista löytää uusia asentoja ja kiihottavia kulmia yhdyntään. Myös suuseksin harrastaminen helpottuu. Seksikeinujen paras puoli onkin se, että ne stimuloivat mielikuvitusta ja innostavat kokeilemaan uusia, jännittäviä leikkejä.

  Uutta lelua valitessa on syytä ottaa huomioon muutamia eri seikkoja:

  1. Käyttömukavuus: keinuja löytyy eri malleja, eri materiaaleista valmistettuina ja erilaisilla säätömahdollisuuksilla. Jos keinua aiotaan käyttää säännöllisesti, käyttömukavuus on erittäin tärkeä tekijä. Testissämme sling vie ehdottomasti voiton mukavuudessa, mutta hinta on toisia vaihtoehtoja huomattavasti korkeampi.
  2. Käytössä oleva tila: Keinut jaetaan pääsääntöisesti kolmeen eri kategoriaan: ovikeinut, seksikeinut ja slingit. Ovikeinu ei vaadi käytettäessä muuta kuin oven. Se on siis vähiten tilaa vievä vaihtoehto. Seksikeinut kiinnitetään useimmiten koukulla kattoon. Niiden optimaalinen käyttö vaatii ympärilleen jonkin verran liikkumavaraa, jotta pääsette nauttimaan keinuvasta liikkeestä vapaasti. Seksisling on eniten tilaa vievä vaihtoehto, jos se kiinnitetään kehikkoon. Kehikot ovat helppoja koota ja purkaa, mutta vaativat käyttöönsä yli 2 metriä lattiapinta-alaa. 
  3. Onko seksikeinu vain kotikäytössä vai onko se tarkoitus ottaa mukaan jonnekin muualle (esimerkiksi lomalle)? Ovikeinu on kuljettamistarkoitukseen kätevin, sillä se ei tarvitse varsinaista asennusta. Myös slingin kehikkoineen voi pakata mukaan, vaikka se viekin enemmän tilaa. Seksikeinut vuorostaan vaativat kattoon poratun koukun, joten ne eivät sovellu mukana kuljetettavaksi niin kätevästi, ellei sitä varten ole omaa kehikkoa.

  Kattoon ripustettavat keinut

  Kattoon ripustettavia seksikeinuja on monenlaisia. Yksinkertaisimmat mallit tarjoavat mahdollisuuden ennen kaikkea painottomuuden kokemukseen ja miellyttävään keinuntaliikkeeseen. Monista asennoista tulee helpompia keinun avulla.  Keinun säätömahdollisuuksista riippuen eri mallit mahdollistavat eri määrän asentoja ja inspiraatiota uusiin kokeiluihin löytyy helposti. Myös suuseksiin keinu antaa loistavia mahdollisuuksia.

  Varsinkin säädettävät keinut helpottavat miellyttävien asentojen löytämistä. Joissain keinussa mukana saattaa olla lisävarusteita, kuten esimerkiksi ranne- tai nilkkakahleet bondage-leikkejä varten. Keinun asentaminen vaatii enemmän vaivaa, sillä kattoon on asennettava koukku.

  pari seksikeinussa

  Ovikeinut

  Jos tilaa on vähän tai keinua halutaan kuljettaa helposti paikasta toiseen, ovikeinu on paras vaihtoehto. Sen avulla on mahdollista totetuttaa vain rajoitettu määrä asentoja. Seisoen, seinää vasten tapahtuva yhdyntä kuitenkin helpottuu olennaisesti ja ovikeinu mahdollistaa myös ergonomisemman suuseksin. Ne ovat helppoja asentaa ja hinnaltaan edullisia, mutta haittapuolena saattaa olla epämukavuus. Siksi ne eivät välttämättä ole paras ratkaisu kaikille. Tällainen keinu kuitenkin mahdollistaa pystyasennon, joka saattaisi olla joillekin ilman apuvälinettä fyysiseti liian haastava.

  Seksikeinun käyttö on suhteellisen vaivatonta, kun olet ensin valinnut omaan käyttötarkoitukseesi sopivan mallin. Seksikeinut sopivat periaatteessa kaikille, mutta ostopäätöstä tehdessä kannattaa käyttää harkintaa. Kannattaa miettiä, minkälaisista asennoista fantasioi, ja valita keinu sillä perusteella. 

  Seksikeinu on ennenkaikkea väline, joka avaa oven jännittäville mahdollisuuksille. Seksuaalista kokeilunhalua voi lietsoa monin tavoin, mutta tämä on varmasti yksi mielenkiintoisimmista, sillä keinu antaa lukuisia mahdollisuuksia paitsi käytännöllisyytensä, myös mielikuvitusta stimuloivan vaikutuksensa kautta. Fantasiat saavat kipinää toteutukseensa, fyysisten rajoitusten mukanaan tuomat vaikeudet lievittyvät ja täysin uudet eroottiset elämykset ovat saatavilla. Valitse siis juuri itsellesi sopiva malli ja nauti tajunnanräjäyttävistä keinuhetkistä. 

  nainen seksikeinussa

  Kuinka seksikeinu asennetaan?

  Ovikeinu on helpoin asentaa. Keinun mukana tulevat stopparit sujautetaan oven yli ja ovi suljetaan. Keinu on käyttövalmis hetkessä. Monitoimisemmat seksikeinut kiinnitetään yleisimmin kattoon. Kattoon tulee porata koukku ja siihen liitetään ketju, jonka pituus riippuu katon korkeudesta. 100 cm:n ketju tai karbiinihaoilla varustettu 100 cm:n tai 200 cm:n ketju on helposti tilattavissa keinun lisäksi. 

  Sen lisäksi keinuun liitetään yleensä jousi. Jos tarkoituksena on, että kaksi henkilöä on keinun varassa samanaikaisesti, on suositeltavaa hankkia vahvempi jousi

  Jousi ei ole välttämätön kaikissa malleissa, mutta se tuo selkeästi mukavuutta keinun käyttöön. Keinu kiinnitetään jouseen. Joissakin keinuissa on metallitanko, josta keinu ripustetaan, toisissa malleissa on ketjut. Jos keinua ei haluta asentaa kattoon, sitä varten voi hankkia kehikon, johon keinu kiinnittyy. Kehikot on helppo koota ja purkaa, mutta ne vaativat ympärilleen jonkin verran tilaa. Kokoaminen ja purkaminen onnistuu noin 10 minuutissa. 

  Lisäksi keinuissa saattaa tulla mukana lisävarusteita, tai niitä voidaan ostaa erikseen. Tällaisia ovat esimerkiksi ranne- ja nilkkakahleet ja muut bondage-leikkeihin sopivat sidontavälineet. Joihinkin kehikoihin on mahdollista myös liittää toinen keinu. 

  seksikeinun asennus

  Normaalisti keinut kiinnitetään kattoon koukun, ketjun ja jousen avulla. 

  Seksikeinujen puhdistaminen

  Seksikeinut ovat helppo pitää puhtaana niiden valmistusmateriaalien vuoksi. Suurin osa keinuista puhdistuu kätevimmin suihkussa tai pesualtaassa. Puhdistukseen voi käyttää esimerkiksi pehmeää sientä ja saippuavettä. Nahkaiset slingit pyyhitään nahkalle sopivalla tuotteella tai kostealla pyyhkeellä, eikä niitä suositella pestäväksi runsaalla vedellä. Ne on helppo pitää puhtaana pelkän pyyhkimisen avulla. 

  Jos keinu on valmistettu esimerkiksi nylonista ja sen saa irrotettua koukuista, sen voi laittaa myös pesupussissa pyykinpesukoneeseen, kunhan vain pitää pesulämpötilan viileänä. Kaikki metalliosat on syytä irrottaa keinusta sitä ennen. Jos keinussa on muoviosia, on turvallisinta pitää pesulämpötila alhaisena, jotta muoviosat eivät kuumene. Koska osassa keinuista on pehmustettuja osia, keinu kannattaa jättää kuivumaan ilmavaan tilaan.