Pupuvibraattorit - Parhaat testissä

Pupuvibraattori (rabbit vibraattori) on söpö nimitys vibraattorille, jossa on sisään työnnettävän osan lisäksi erityinen vibraosio klitorikselle. Usein klitoriskiihottimen osassa on kaksi tappia, jotka näyttävät pupun korvilta, miltä pupuvibraattori saakin hauskan nimensä.

Usein pupunkorvien lisäksi pupuvibraattoreissa saattaa olla myös sisällä isoja helmiä, jotka hierovat emätintä vibraattorin väristessä. Pupuvibraattoria voisikin sanoa vibraattoriksi, höystettynä lisämausteilla!

ETKÖ TULLUT VIELÄ PÄÄTÖKSEEN?

FAQ

Pupuvibraattoreja on markkinoilla erilaisia, ja valikoimaa tutkiessa tulee nopeasti vastaan maininta, kuinka monta moottoria vibraattorissa on. Yksi moottori pupuviraattorissa tarkoittaa sitä, että niin pupuvibraattorin varsi, kuin pupunkorvat käyttävät samaa moottoria, eli värisevät aina samalla värinäasetuksella.

Kahdella moottorilla varustettu pupuvibraattori käyttää yhtä moottoria varren värisyttämiseen, ja toista moottoria pupunkorvien värisyttämiseen. Näin ollen kahdella moottorilla toimiva pupuvibraattori on mahdollista asettaa niin, että klitoriskiihotin ja varsi värisevät eri tahtiin. Etenkin pitkissä sessioissa tämä asetus on todella kätevä, sillä haluat ehkä vibraattorin värisevän kovaa, mutta jos klitoris tuntuu hellältä, voit haluta pupunkorvien koskettelevan klitoristasi hellemmin.

Pupuvibraattorien hinnat vaihtelevat laidasta laitaan, halvimmat hinnat alkaen muutamista kympeistä, nousten aina yli pariin sataan. Halvimmat vibraattorit toimivat tietenkin perusominaisuuksilla, mutta niissä on huomattavissa, että hintaa on pudotettu käyttämällä esim. halvempia valmistusmateriaaleja, ja laitteiden käyttöikä ei ole läheskään yhtä pitkä, kuin kalliimpien tuotteiden. 


Toinen hintaan vaikuttava tekijä on yleensä laitteen muotoiluun ja ominaisuuksiin panostus. Arvokkaammissa pupuvibraattoreissa on tarkempi ja ergonomisempi muotoilu, niin että varren kaari on mitoitettu osumaan paremmin G-pisteeseen, ja usein pupuvibraattorin kahva on helpompi pitää kiinni ja käyttää väsyttämättä käsiään.
Pupuvibraattorin hinta usein siis kertoo laitteen laadusta, mutta myös ominaisuuksista. Kallis ei ole aina parempi, vaan kannattaa etsiä pupuvibraattori, jonka ominaisuudet kohtaavat omien vaatimusten kanssa.

Pupuvibraattorien lataaminen jakaa mielipiteitä. USB -johdolla ladattavat pupuvibraattorit ovat yleistyneet huomattavasti viime vuosina, ja ne ovat käytänössä hyvin helppokäyttöisiä. Pupuvibraattorin voi laittaa lataamaan joko kiinni tietokoneeseen, tai kytkeä johdon suoraan seinään töpselillä. USB -ladattavat pupuvibraattorit ovat ekologisempi vaihtoehto, sillä niistä ei tule jätettä niin kuin pattereista.  Ainoana huonona puolena USB -ladattavissa pupuvibraattoreissa on akun kesto, joka saattaa olla suht lyhyt riippuen laitteesta. Toisaalta jos et suunnittele överipitkiä sessioita laitteen kanssa, riittää varmasti jokaisen vibraattorin käyttöaika normaaliin käyttöön. Latausaika vaihtelee laitteesta toiseen, mutta yleensä on suurinpiirtein tunnista muutamaan tuntiin. Jos laitteen lataaminen vaivaa sinua ja tuntuu työläältä, siinä tapauksessa on varmaan perinteinen, pattereilla toimiva pupuvibraattori varmempi valinta.

Pupuvibraattoreiden katsotaan yleensä olevan puhtaasti naisille tarkoitettua leluja. Tärisevillä korvillaan ja pyörivällä akselillaan ne on suunniteltu ihanteellisesti stimuloimaan juuri naisen klitorista ja G-pistettä.
Ei ole kuitenkaan mitään sääntöä siitä, miksei miehetkin voisi nauttia näistä ihanista leluista. Pupuvibraattoria voi käyttää hyvin myös ulkoiseen, eri erogeenisten alueiden hierontaan, ja pupuvibraattori taipuu myös hyvin anaaliin, kunhan olet varovainen pupunkorvien kanssa. Ihanteellisesti voit kuitenkin asettaa pupunkorvat jopa niin, että ne hierovat samalla peniksen ja anaalin välistä ihoaluetta, ja oikein asetettuna tämän alueen hieronta voi saada aikaan ihmeitä ja uusia tuntemuksia..
Pupuvibraattorit sopivat siis hyvin miehille, vaikka yleisesti ne mielletään naisten leluina. Panosta vain vibraattorin mallin valintaa sitä ostaessasi, niin että se on helppo sijoittaa anaaliin, eikä ole liian kaareva.

Pupuvibraattorin kanssa on suositeltavaa käyttää liukuvoidetta, mutta jos olet tarpeeksi kosteana ja lelu tuntuu luistavan sisään helposti, ei liukuvoide ole pakollinen. Hätätilassa voit myös käyttää vaikka vauvaöljyä tai sylkeä, jos himosi ovat heränneet juuri kun huomaat että liukuvoide on loppunut.

Ilman liukuvoidetta voi pupuvibraattori kuitenkin aiheuttaa hankaumia, joten ole varovainen käytössä, ja kuuntele kehoasi. Isompia pupuvibraattoreja kannattaa käyttää ainoastaan liukuvoiteen kanssa.

Pupuvibraattorin tullessa anaalikäyttöön kannattaa aina käyttää liukuvoidetta, sillä sen sisäänasettaminen voi muuten olla epämukavaa ja lelu voi hangata.

Olivia Jarvinen
Olivia Jarvinen

Pupuvibraattorit ovat nykyään muotia, ja ei mikään ihme. Nämä vibraattorit ovat luottoleluja jokaisen naisen yöpöydän laatikkoon tai miksei vaikka käsilaukkuun. Pupuvibraattoreja tosin löytyy markkinoilta jo niin monia, että valikoimasta voi olla vaikeaa valita vain yhtä. Olen koonnut tähän artikkeliin erilaisia pupuvibroja, joka toivottavasti helpottaisi hieman valinnan vaikeutta.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  B Swish Bwild Deluxe Bunny Vibraattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  B Swish Bwild Deluxe Bunny Vibraattori on söpö ja tehokas vibraattori. Pupuvibraattori tulee monessa kauniissa värissä, ja sen nimessä ei ole sana “Deluxe” aivan turhaan. Vibraattori on täydellisesti muotoiltu kaarevaksi niin, että se osuu juuri parhaimpiin paikkoihin ja stimuloi G-pistettä ihanasti. Vibraattorin varressa oleva pikkupupu osuu myös juuri täydellisesti klitorikseen, ja tällä vibraattorilla onkin tuplaorgasmit taattu.

  B Swish Bwild Deluxe Bunny Vibraattorissa on kuusi erilaista värinäasetusta, ja pupuvibraattori on itsessään varustettu jopa kahdella moottorilla, joten sen tehokkuus on myös taattu. Vibraattorin materiaali on joustavaa ja iholla ihanan pehmeältä tuntuvaa, silkinomaista silikonia. B Swish Bwild Deluxe Bunny Vibraattori on myös täysin vedenkestävä, joten se sopii myös hyvin intiimempeihin suihkusessioihin.

  B Swish Bwild Deluxe Bunny Vibraattoripaketin mukana tulee säilytyspussi, jossa pupuvibraattori on helppo kuljettaa, ja se säilyy pölyyntymättä myös yöpöydän laatikossa; mikäli se käytöltä edes ehtisi pölyyntymään, sillä tätä vibraattoria himoaa käyttämään kerta toisensa jälkeen!

  • Materiaali: Silikoni ja ABS-muovi
  • Vesitiivis: Kyllä 
  • Pituus: 19,3 cm, josta n. 10 cm sisään asetettavaa
  • Halkajisija: 3,75cm 
  • Paristot: 2 x AAA (ei mukana)
  • Mukana: Säilytyspussi

  B Swish Bwild Deluxe Bunny Vibraattori sopii parhaiten sinulle, joka etsit luottokumppania sänkyyn. Tämä pupuvibraattori ei jätä ketään kylmäksi, ja on joka naisen ehdottomasti tarpeellinen seksilelu. Jos seksilelujen joukosta pitäisi valita yksi lelu, joka jokaisen kuuluu omistaa, olisi se ehdottomasti B Swish Bwild Deluxe Bunny Vibraattori.

  Pupuvibraattori on juuri sopivan kokoinen ja laadukas vibraattori, josta on karsittu turhat ominaisuudet pois, mutta jätetty kaikki oleellinen. Tällä pupuvibraattorilla on helppo saada orgasmeja, ja vibra viihdyttää vaikka koko illan tai myöhempäänkin yöhön.

  B Swish Bwild Deluxe Bunny Vibraattori sopii siis aivan jokaiselle, ja on taattu valinta, jos etsit pupuvibraattoria pitempään käyttöön.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  B Swish Bwild Deluxe Bunny Vibraattori on ihana ja tehokas pupuvibraattori, joka ei jätä ketään kylmäksi. Pupuvibraattorissa on kuusi eri värinävaihtoehtoa, ja sen muotoilu on juuri sopivan kaareva niin, että vibraattorin varsi osuu täydellisesti G-pisteeseen, samalla kun söpöt pupunkorvat hellivät klitoristasi.

  B Swish Bwild Deluxe Bunny Vibraattori tulee eri väreissä, ja se on valmistettu silkinpehmeästä silikonista. Käytit vibraattoria sitten yksin tai kumppanisi kanssa, on tällä pupuvibraattorilla orgasmit taattu! 

  B Swish Bwild Deluxe Bunny Vibraattori arvosteluni

  5/5

  Adrien Lastic Butch Cassidy Vibraattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Adrien Lastic Butch Cassidy pupuvibraattori on juuri sopivan kokoinen, ja osuu juuri oikeisiin paikkoihin. Tällä pupuvibraattorila voit räätälöidä nautinnolliset hetket juuri sellaisiksi kuin itse haluat, sillä tästä vibraattorista löytyy jopa 20 erilaista väriasetusta.

  Adrien Lastic Butch Cassidy pupuvibraattorin joustava vartalo myötäilee ihanasti ja painaa juuri oikeita kohtia, antaen helposti useita G-piste orgasmeja yhdellä käyttökerralla. Parasta tässä vibraattorissa on se, että sen mukana tulee lisäosa, jolla voi säädellä miten vibraattori hellii klitoristasi.

  Ilman lisäosia vibraattorin klitoriskiihotin on leveä ja pyöreä, ja vaihtopäillä voit päättää haluatko käyttää perinteisiä pupunkorvia, vai lisäosaa jossa on yksi pieni ja kapeampi pupunkorva. 


  Adrien Lastic Butch Cassidy vibraattori toimii neljällä AAA -paristolla, ja ne eivät tule tuotteen mukana.

  • Materiaali: Silikoni ja ABS-muovi
  • Vesitiivis: Roiskeenkestävä 
  • Pituus: 20 cm, josta n. 10 cm sisään asetettavaa
  • Halkajisija: 3,5 cm 
  • Paristot: 4 x AAA (ei mukana)
  • Mukana: Säilytyspussi

  Adrien Lastic Butch Cassidy pupuvibraattori on hyvä valinta, jos olet hankkimassa ensimmäistä pupuvibraattoriasi, tai jopa ensimmäistä seksileluasi, ja et osaa päättää minkä valitsisit.

  Tästä vibraattorista on moneen, ja se taipuu erilaisiin käyttötarkoituksiin useilla värinäasetuksillaan ja vaihdettavilla päillä. Jos et ole aivan varma millaista vibraattoria etsit, vaihtamalla pupunkorvia tai ottamalla ne pois saat vaihtelua tämän pupuvibraattorin käyttöön.

  Adrien Lastic Butch Cassidy pupuvibraattori onkin hyvä valinta ensimmäiseksi pupuvibraattoriksi, ja se on myös helppokäyttöinen.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Adrien Lastic Butch Cassidy pupuvibraattori on hyvä valinta ensimmäiseksi seksileluksi tai pupuvibraattoriksi. Pupuvibraattori on helppo ottaa käyttöön, ja se on juuri sopivan kokoinen, niin että sitä ei ole vaikea saada sisään, mutta se osuu täydellisesti G-pisteeseen väristessään.

  Adrien Lastic Butch Cassidy pupuvibraattorin mukana tulee kaksi lisäosaa, jolla klitorisvibraattorin päätä saa vaihdeltua joko pupunkorviksi, yhdeksi kapeammaksi korvaksi, tai käytettyä ilman korvia, jolloin vibraattori hellii leveämmällä pallopäällä klitorista hyvin hellästi.

  Adrien Lastic Butch Cassidy pupuvibraattori arvosteluni

  4.5/5

  Baseks My Dolphin Rabbit G-pistevibraattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Baseks My Dolphin Rabbit G-pistevibraattori on hyvä ja edullinen pupuvibraattori, joka on helppo hankinta vaikka lompakko olisikin päässyt laihtumaan. Tämä vibraattori takaa intensiiviset kliimaksit, ja Baseks My Dolphin Rabbit G-pistevibraattorin kanssa tulet nauttimaan orgasmintäyteisistä hetkistä yllin kyllin.

  Pupuvibraattorissa on kaareva varsi, joka on muotoiltu osumaan juuri sopivasti G-pisteeseen, ja varren pupunkorva kiihottaa samalla klitorista hellästi värisemällä. 

  Tämän lisäksi Baseks My Dolphin Rabbit G-pistevibraattorin varren sisällä on hierontahelmiä, jotka hierovat sinua sisäisesti samalla kun vibraattori hellii G-pistettäsi.

  Baseks My Dolphin Rabbit G-pistevibraattorissa on 10 eri värinäasetusta, ja laitteen pyörimisnopeutta voi myös säätää 5 eri asetuksella. Pupuvibraattori toimii 4 AAA-paristolla, jotka eivät tule pakkauksen mukana.

  • Materiaali: Silikoni ja ABS-muovi
  • Pituus: 21,5 cm, josta n. 9,5 cm sisään asetettavaa
  • Halkajisija: 3,1 cm 
  • Värinätasot: 10
  • Paristot: 4 x AAA (ei mukana)
  • Mukana: Säilytyspussi

  Baseks My Dolphin Rabbit G-pistevibraattori sopii edullista mutta toimivaa ja tehokasta pupuvibraattoria etsivälle. Tämä vibra ei ole hinnalla pilattu, mutta siinä tulee silti mukana kaikki perustoiminnot, ja vähän päälle. Pupuvibraattorista on jätetty turha hienostelu ja ultrahieno design pois, mutta käytännöllisyydestä ei ole tingitty.

  Baseks My Dolphin Rabbit G-pistevibraattori on edullisesta hinnasta huolimatta laadukas ja kestää käytössä, eikä syö pahemmin pattereitakaan. Pupuvibraattori on oiva valinta niin sinkkunaisille kuin pariskunnille, jotka haluavat pientä piristettä petipuuhiin. Monilla värinä- ja nopeusasteilla pupuvibraattori taipuu myös moneen leikkiin, ja lelun kanssa ei varmasti tule tylsää. Tämä pupuvibraattori onkin oiva valinta, jos olet etsimässä vibraattoria hinta peräisesti.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Play Video

  Yhteenveto

  Baseks My Dolphin Rabbit G-pistevibraattori on tehokas ja hintalaatusuhteelta oikein toimiva valinta. Tuotteen hinta on edullinen, mutta edullisen hinnan vuoksi pupuvibraattorin ominaisuuksista ja laadusta ei silti ole tingitty.

  Ihaninta tässä vibraattorissa on, että jopa 10 värinäasetuksen lisäksi voi värinän nopeutta myös säädellä 5 eri asteella, ja pupuvibraattorin varren sisällä on hierontakuulia, jotka tehostavat vibraattorin intensiivisyyttä sen väristessä.

  Hintaa katsoessa tästä pupuvibraattorista on vaikea keksiä huonoa sanottavaa, joten jos olet etsimässä hyvää perusvibraattoria, ei Baseks My Dolphin Rabbit G-pistevibraattorin kanssa mennä vikaan, vaan pupuvibraattori tulee tyydyttämään sinut taatusti.  

  Baseks My Dolphin Rabbit G-pistevibraattori arvosteluni

  3.5/5

  Baseks My Dolphin Rabbit G-pistevibraattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Fifty Shades of Grey Greedy Girl on upea, nimensä mukaan vaativille naisille jotka eivät pelkää ahnehtia lisää orgasmeja. Hyppää fantasioihisi ja anna Mr. Greyn kiusoitella sinut orgasmin partaalle tällä tyylikkään mustalla pupuvibraattorilla.

  Fifty Shades of Grey Greedy Girl stimuloi nautinnollisesti G-pistettä, ja sen pupunkorvat ovat harvinaisen isot muihin pupuvibraattoreihin verrattaessa – tämähän tosin tarkoittaa sitä, että se värisee ja kovaa klitorista vasten.

  Tässä vibraattorissa on kaksi moottoria, joten tehoa siitä ei puutu, ja värinäasetuksia löytyy monia. Sen lisäksi myös pupunkorville on 3 omaa eri asetusta.
  Fifty Shades of Grey Greedy Girl pupuvibraattori on USB -ladattava sekä vedenkestävä, joten se sopii myös suihkuun.  Vibraattorin mukana tulee satiininen säilytyspussi.

  • Materiaali: Silikoni
  • Pituus: 24,1 cm, josta n. 13,3 cm sisään asetettavaa
  • Halkajisija: 5 cm 
  • Värinätasot: 9 värinätasoa, 3 nopeutta, 3 pupunkorvien värinätasoa
  • Paristot: 4 x AAA (ei mukana)
  • Mukana: Satiininen äilytyspussi

  Fifty Shades of Grey Greedy Girl sopii todella hyvin lahjaksi, jos haluat ilahduttaa kumppaniasi, ja etsit seksilelua jolla tyydyttää hänet täydellisesti. Tämä pupuvibraattori sopii myös teemaaltaan tuhmempiin leikkeihin, ja myös antamansa nautinnon puolesta sopii hyvin jopa kidutuksenomaiseen mielihyvään Fifty Shades of Greyn teemaisesti.

  Mutta ei hätää, jos sinulla ei ole kumppania jolle vihjaisi tästä lahjasta, helli itseäsi ja anna itse itsellesi lahja, jota et tule katumaan. Sanotaan, että elämys on yksi parhaista lahjoista mitä voi antaa, ja tämän pupuvibraattorin kanssa tulette kokemaan intensiviisiä elämyksiä aivan varmasti. Anna mielikuvituksesi lähteä liikkeelle ja kuvittele tummanpuhuva makuuhuone satiinilakanoilla…Ja anna Fifty Shades of Grey Greedy Girl pupuvibraattorin tehdä tehtävänsä.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto


  Fifty Shades of Grey Greedy Girl on hinnaltaan arvokas, mutta varpaita kipristelevän tehokas vibraattori, joka osuu juuri sinne, minne pitää. Eri värinäsäätöasteilla vibraattori hellii täydellisesti, juuri kuten haluat, ja voisi sanoa että pupuvibraattorilla voisi ihan hyvin olla orgasmitakuu.

  Fifty Shades of Grey Greedy Girl pupuvibraattorin varsi on myös laadukasta ja silkinpehmeää silikonia, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Vibraattorin pupunkorvat ovat isot, mikä saa ne osumaan jo melkein inhottavan ihanasti klitorikseen koko käytön ajan. Jos et vielä vakuuttunut, lue muiden käyttäjien arvostelut ja vakuutu!

  Fifty Shades of Grey Ladattava G-pistevibraattori arvosteluni

  3.5/5

  Rocks Off Enigma Ladattava Rabbit Vibraattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Rocks Off Enigma Ladattava Rabbit Vibraattori on uniikki pupuvibraattori, jossa yhdistyy huippumuotoilu ja luksusteknologia. Tämä vibraattori on muotoiltu täydellisesti mukailemaan vartaloasi ja antamaan mielenräjäyttäviä orgasmeja uniikilla muotoilullaan.

  Rocks Off Enigma Ladattava Rabbit Vibraattorista löytyy 10 eri värinäasetusta, ja pupuvibraattoriin on istutettu kaksi tehokasta moottoria, joiden avulla vibraattorin voi säätää stimuloimaan G-pistettä ja klitorista eri asetuksilla yhtä aikaa.

  Tämä pupuvibraattori on myös muotoiltu niin, että siinä on kahva, josta sitä saa helposti liikulteltua juuri oikeisiin kulmiin, ja saat sen helposti osumaan klitorikseen juuri sillä paineella kuin haluat. Rocks Off Enigma Ladattava Rabbit Vibraattori on vesitiivis, ja sen lataaminen tapahtuu USB -johdolla.

  • Materiaali: Silikoni
  • Pituus: 20 cm, josta n. 11 cm sisään asetettavaa
  • Halkajisija: 3,7 cm 
  • Värinätasot: 10 
  • Paristot: USB -ladattava
  • Käyttöaika: 180 min.

  Rocks Off Enigma Ladattava Rabbit Vibraattori sopii hyvin niin pariskunnille kuin sinkuillekin, mutta mahtavien ominaisuuksiensa ja muotoilunsa vuoksi tästä pupuvibraattorista saa oikeastaan parhaimman nautinnon silloin, kun kukaan ei ole häiritsemässä, ja voit antautua vibraattorin otettavaksi täysillä.

  Rocks Off Enigma Ladattava Rabbit Vibraattoriin on muotoiltu kätevä kahva, jonka avulla vibraattoria on helppo pitää paikoillaan, ja kädet eivät väsy pitkäaikaisessakaan puuhastelussa. Kahvan avulla vibraattori on myös helppo kääntää juuri oikeaan kulmaan niin, että osut parhaimpiin paikkoihin helposti. Tämänkin ominaisuutensa puolesta pupuvibraattori sopii täydellisesti soolohetkiin, mutta 

  Rocks Off Enigma Ladattava Rabbit Vibraattorin käyttöä ja tehokkuutta on myös kiihottavaa demonstroida kumppanin edessä…

   

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Rocks Off Enigma Ladattava Rabbit Vibraattori on uniikki ja hienostunut vibraattori, joka sävähdyttää jo erikoisella ulkomuodollaan ja luksuspakkauksella. Pupuvibraattori on elegantti, ja sen sen laadun tuntee myös joka hetkellä sen ollessa käytössä. Vibraattorissa on 10 eri värinäasetusta, ja kahva jolla vibraattoria on helppo kääntää juuri oikeaan asentoon.

  Tämä pupuvibraattori on täydellinen nautiskelijalle, joka haluaa tuntea luksuksenomaisia hetkiä ja intensiivisiä orgasmeja peittojen välissä. Tuote on hinnaltaan hieman arvokas, mutta pupuvibraattorilta voi myös hyvin mielin odottaa tyydytystä koko hintansa edestä, ellei ylikin.

  Rocks Off Enigma Ladattava Rabbit Vibraattori arvosteluni

  4.5/5

  Fun Factory Miss Bi Tuplavibraattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

   Fun Factoryn Miss Bi pupuvibraattori on saksalaisen Fun Factory -seksileluvalmistajan tuottama pupuvibraattori, ja merkki on maailman kuulu lelujen laadustaan. Tämä upea pupuvibraattori onkin täynnä duracellia, ja tehokkuutta vibraattorista ei puutu, kun se stimuloi sinua niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

  Fun Factoryn Miss Bi pupuvibraattori on tyylikkäästi muotoiltu, ja sen kahvassa on kätevä rengas, josta on helppo pitää kiinni vibraattoria käytettäessä.  Fun Factoryn Miss Bi pupuvibraattorin klitoriskiihotin on ihanan joustava, ja siinä on oma moottori, joten voit säätää klitoriskiihottimen asetuksia erikseen itse vibraattorin asetuksista.

  Pupuvibraattorin varsi on muhkea, ja se stimuloi ihanasti niin emättimen aukkoa, kuin osuu myös hyvin kaarevuudellaan G-pisteeseen kun liikutat vibraattoria. Tässä vibraattorissa on kuusi nopeusastetta, ja myös kuusi asetusta eri värinätasoille. Laite on valmistettu silikonista, ja on pehmeä ihoa vasten.  Fun Factoryn Miss Bi pupuvibraattori on voittanut vuoden 2016 muotoilun Red Dot -palkinnon.

  • Materiaali: Lääketieteellinen silikoni
  • Pituus: 18 cm, josta n. 8 cm sisään asetettavaa
  • Halkajisija: 4 cm 
  • Värinätasot: 3 painiketta eri säädöille 
  • Paristot: USB -ladattava

   Fun Factoryn Miss Bi pupuvibraattori sopii hyvin niin soololeikkeihin kuin kumppanin kanssa puuhasteluun. Pupuvibraattorin kahva on ergonominen, ja se sopii niin omaan kuin myös partnerin käteen. VIbraattori on myös vedenkestävä, joten sitä voi käyttää myös, kun haluat ottaa pitkän ja kuuman, ja ehkä myös intohimoisemman suihkun, ja viihtyä kylpyhuoneessa pidempäänkin.

  Fun Factoryn Miss Bi pupuvibraattori on laadukas ja kaikinpuolin tehokas vibraattori, joten jos etsit luottokumppania, on tämä hyvä vaihtoehto. Vibraattoria valitessa kannattaa ottaa kuitenkin myös koko huomioon, sillä  Fun Factoryn Miss Bi pupuvibraattori on suhteellisen paksu ja lyhyt, joka tekee siitä ihanan muhkean, mutta koko ei ehkä sovi aivan kaikille.  Fun Factoryn Miss Bi pupuvibraattorin kokoon voi kuitenkin totutella, ja käyttöön tottumisen jälkeen on Miss Bi helposti uusi paras kaverisi!

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Fun Factoryn Miss Bi pupuvibraattori on laadukas, saksalaisvalmisteinen pupuvibraattori ergonomisella kahvalla. Vibraattori on valmistettu pehmeästä silikonista, ja sen klitorisosa on ihanan joustava, eikä tunnu liian kovalta klitorista vasten.

  Fun Factoryn Miss Bi pupuvibraattori on hinnaltaan arvokas, mikä voi mietityttää ostopäätöstä tehdessä. Jos etsit laadukasta vibraattoria, joka on kaikin puolin helppo käyttää eikä hajoa käytössä, on Miss Bi hyvä valinta. Kuitenkin jos hinta painaa mielessäsi enemmän, voi jokin artikkelin muista edullisimmista vaihtoehdoista sopia sinulle paremmin. 

  Fun Factoryn Miss Bi pupuvibraattori tulee monessa eri värissä, ja siinä on kaksi moottoria, joten klitoriskiihottimen ja vibraattorin varren voi säätää eri asetuksille parhaimpien orgasmien takaamiseksi.  Fun Factory Miss Bi Tuplavibraattori arvosteluni

  4/5

  Miten pupuvibraattoreita käytetään?

  Pupuvibraattorit ovat kuin vibraattorien paranneltuja versioita. Normaalin vibraattorin varren lisäksi pupuvibraattoreissa on erillinen osa klitoriksen kiihottamiselle, joka useimminen on kaksihaarainen, ja näyttää pupunkorvilta, josta pupuvibraattori saakin nimensä. Pupuvibraattorin varsi asetetaan emättimen sisään hieromaan G-pistettä, ja samalla klitoriskiihotin painautuu klitoriksen päälle, hieroen sitä värinällään. Mallista riippuen vibraattoreissa  pupunkorvia voi olla kaksi tai yksi, ja joissain leluissa tulee mukana myös vaihtopäitä, niin että voit vaihtaa klitoriskiihotinta mielesi mukaan.

  Pupuvibraattoreissa on aina säädin, jolla vibraattorin värinää tai värinätasoja voi säädellä. Kannattaakin panostaa pupuvibraattorin valinnassa siihen, löytyykö pupuvibraattorista yksi vai kaksi mootoria. Jos pupuvibraattorissa on vain yksi moottori, vibraattori värisee emättimessä ja klitoriksessa samalla värinäasetuksella. Pupuvibra jossa on kaksi moottoria, on sen sijaan mahdollista asettamaan värisemään eri asetuksilla klitoriksessa, ja eri värinätasolla emättimessä; näin ollen vibraattorin hienosäätö on tarkempaa, ja myös orgasmit taatummat.

  Joissakin pupuvibraattoreissa on myös hierontakuulia sijoitettuna varren sisälle, jotka tehostavat emättimen ja G-pisteen hierontaa sauvan väristessä sisälläsi. Kanivibraattoreita löytyy markkinoilta monessa värissä, koossa, ja muodossa. Valitessasi lelua itsellesi kannattaakin miettiä, millaiseen käyttöön haluat sen, ja minkäkokoisista kaluista tykkäät, sillä tarjolla on pitkää, paksua, pulleaa, kaarevaa..vain taivas on rajana! Pupuvibraattorit toimivat joko pattereilla tai USB -johdolla, ja nykyään USB -johdolliset vibraattorit alkavat olemaan yleisiä. Patterilla toimivien vibraattorien kesto on useimmiten kuitenkin pidempi verrattuna USB -ladattaviin.

  pupuvibraattori

  Pupuvibraattoreja voi käyttää niin yksin kuin kumppanin kanssa, mutta monet vibraattorit on tehty ajatellen soolohetkiä, ja niiden suunnitteluun on usein panostettu niin, että lelu on helpointa käyttää itse. Pupuvibraattori onkin monen naisen lempilelu, joka löytyy yöpöydän laatikosta himokkaille hetkille. Vibraattorit sopivat myös pariskunnille, ja etenkin jos kumppanisi tykkää ihastella, kun koskettelet itseäsi…

  Pupuvibraattorien puhdistus ja hoito

  Pupuvibraattori on helppo ja huoleton seksilelu, joka ei tarvitse sen enempää hoitoa tai huoltoa käyttöjen välillä. Pupuvibraattori tulee ainoastaan puhdistaa huolellisesti jokaisen käytön jälkeen, jottei se aiheuta iho-ogelmia tai tulehduksia käytössä.

  Vibraattori on helpointa puhdistaa seksileluille tarkoitetulla puhdistusaineella, joita on saatavilla lähes kaikissa seksiliikeissä. Puhdistusaine desinfioi ja irottaa pinttyneemmätkin tahrat vibraattorista. Jos sinulla ei ole seksilelujen puhdistusaineitta, voit pestä pupuvibraattorin myös vedellä ja saippualla, shampoolla, tai tiskiaineella. Jos käytät kovaa tiskiainetta, olethan erityisen varovainen, että huuhtelet pupuvibrattorin hyvin pesun jälkeen.

  Pupuvibraattorit toimivat joko paristoilla tai USB -johdolla.  Jos ostamasi pupuvibraattori toimii USB -johdolla, laita seksilelu lataukseen ennen ensimmäistä käyttökertaa. USB -ladattavat pupuvibraattorit voi laittaa latautumaan kiinni joko suoraan esim. Tietokoneeseen, tai käyttää USB -laturipäätä ja kytkeä laite suoraan töpseliin lataamaan. Pupuvibraattorin latausaika on hyvin laitekohtainen, ja laitteen käyttöaika riippuu pupuvibraattorin moottorien tehosta, ja kuinka monta käyttöä vibraattori kestää yhdellä latauksella riippuu myös käyttökertojen pituudesta. Laitekohtaiset lataustiedot ja käyttöaika kannattaa tarkistaa paketista. 

  Kuinka löytää sinulle sopiva pupuvibraattori: ammattilaisen ohjeet

  Rabbit-vibraattorit ovat olleet kaikkien huulilla sitten 2000-luvun alun.

  Muistanet ehkä 20 vuoden takaisen Sinkkuelämää-sarjan jakson, jossa Charlotte York löytää vibraattorien ihmeellisen, nautinnollisten huokaisujen ja tajunnan räjäyttävien orgasmien maailman ja addiktoituu laitteeseen.

  Kumppanuus vibraattorin kanssa menee jopa niinkin pitkälle, että Charlotte linnoittautuu rakkaan lelunsa kanssa asuntoosa ja peruu kaikki tapaamiset ystäviensä kanssa.

  Charloten suhde pupuvibraattorin kanssa vaikuttaa kuitenkin kaikesta huolimatta varsin houkuttelevalta.

  Kukapa ei haluaisi kokea samanlaista mielihyvää ja euforiaa kuin Charlotte?

  Seksilelut eivät suinkaan enää ole yöpöydän laatikon pimeimpään nurkkaan piilotettuja, häpeilemisen arvoisia esineitä. Ne ovat nykyään jopa trendikkäitä ja ihmiset puhuvat niistä varsin avoimesti.  Charloten suhde lelun kanssa menee jopa niinkin pitkälle, että hän suostuu pitämään tauon lelun käytön kanssa vasta Carrien ja Mirandan tekemän väliintulon ja pitkän suostuttelun jälkeen. Miranda, jota rabbit-vibraattorit eivät ole (vielä) lumonneet, uhkaa väliintulon yhteydessä heittää lelun menemään.

  Vaikka rabbit-vibraattorit ovat hauska apuväline, olisi seksilelun ostosta haaveilevan naisen hyvä muistaa, että televisiosarjoilla ja elokuvilla on tapana liioitella esimerkiksi naisten orgasmeja. Televisiosarjojen liioiteltu, kaunisteltu ja fiktiivinen maailma ei (ainakaan aina) vastaa todellisuutta.

  Tosielämä voi totta kai olla mieluisaa ja nautinnollista, mutta sen vertaaminen tietoisesti fiktioon johtaa väistämättä aina pettymyksiin. Tämä ei suinkaan tosin tarkoita, etteivätkö hyvin ja tarkoin valitut rabbit-vibraattorit tarjoaisi uskomattoman kokemuksen ja mahdollistaisi hämmästyttäviä orgasmeja.

  Rabbit-vibraattorit ovat hyvä sijoitus. Sinulla olisi kuitenkin oltava syvä tuntemus saatavilla olevista erityyppisistä pupuvibraattoreista ennen ostopäätöksen tekemistä. Suosittelemme, että otat selvää myös mieltymyksistäsi ja tutustut kehoosi, jotta voit tehdä onnistuneen ostopäätöksen.

  Rabbit-vibraattorit: kuinka valita se oikea pupuvibraattori

  Rabbit-vibraattorit tuovat iloa arkeen. Kyseessä on merkittävä, hyvinvointiisi ja onnellisuuteesi vaikuttava päätös ja on äärimmäisen tärkeää, että valitset juuri sinun kehollesi ja tarpeillesi sopivan seksilelun.

  Halusitpa pitkän, nautinnollisen kiusoittelevan session tai muutaman minuutin kestävää nopeaa tyydytystä ja toimintaa, seksilelu on tarpeellinen lisä arkeesi.

  Rabbit-vibraattorit ovat kuin investointi kehoosi ja hyvinvointiisi ja on varsin tärkeää, että valitset itsellesi ja alapäällesi sopivan lelun. Jos valitset itsellesi oikean ja sopivan laitteen, lelusi voi parhaimmassa tapauksessa olla kuin kumppani, joka auttaa sinua jaksamaan arjen haasteissa. Kuin kumppani, joka auttaa sinua rentoutumaan ja nauttimaan niin elämästä kuin omasta seurastasikin. Rabbit-vibraattorit eivät ole vain itsetyydytystä varten: rabbit-vibraattorit tuovat hauskan lisän myös esileikkeihin ja seksileikkeihin kumppanisi kanssa.

  Voit ottaa tämän uuden kumppanisi mukaasi vaikkapa sänkyyn, matkoille kuin kylpyynkin (edellyttäen tietenkin, että laite on vedenkestävä). Masturbointi kädellä tuntuu tylsältä ja jopa työläältä sen jälkeen, kun olet kokeillut itsesi hemmottelua kunnon seksilelulla. Miksi käyttää kättä, kun parempia ja tehokkaampiakin vaihtoehtoja on saatavilla? Rabbit-vibraattorit ovat seksileluja, joilla on hyvä maine, eikä suinkaan suotta.

  Dildoja on erikokoisia ja muotoisia – aivan kuten ihmisiäkin. Paksuja ja ohuita. Samettisen pehmeitä ja kivenkovia. Erittäin lyhyitä ja erittäin pitkiä. Kovaäänisiä ja hiljaisia. Jotkut rabbit-vibraattorit ovat realistisia, jotkut taas futuristisen moderneja, minimalistisia ja virtaviivaisia. Jotkut eivät edes muistuta vanhaa kunnon miehen sukuelintä ollenkaan (ilman lelun juuressa killuvaa minijänistäkin).

  Rabbit-vibraattorit voivat joskus olla hinnakkaitakin. Niitä on kuitenkin saatavina myös eri hintaisina: hinnat vaihtelevat muutamasta kympistä designer-kenkien tasoisiin hintoihin. Esineiden estetiikasta pitävät ilahtuvat kuullessaan, että dildoja on saatavilla myös eri värisinä. Pinkkeinä ja violetteina. Mustina ja sinisinä. Vain taivas on rajana. Mikä on sinun lempivärisi?

  Oheisessa artikkelissa annamme hyödyllisiä vinkkejä kokemuksen syvällä rintaäänellä ja vuosien kokemuksella pupuvibraattorin valintaan.

  Ensimmäinen nyrkkisääntö on, että kaikki rabbit-vibraattorit eivät ole samanlaisia. Pupuvibraattorin valitseminen on monimutkaisempaa kuin muiden seksilelujen valitseminen. Miksi? Toisin kuin muut lelut, jotka usein stimuloivat yhtä tiettyä kehon osaa, pupuvibraattori stimuloi montaa eri kehon osaa. Tämä tarkoittaa, että epäonnistumisen todennäköisyys on suurempi. Tässä muutamia huomioimisen arvoisia asioita, jotka ovat tärkeitä pupuvibraattorin ostossa:

  Varren muoto:

  Kuinka pitkä se on? Onko varsi sileä, vai onko siinä esimerkiksi oikean peniksen muotoa jäljitteleviä verisuonimaisia kohoumia? Kuinka pehmeä materiaali on? Miltä varsi tuntuu kädessä? Pystytkö tukevasti pitelemään siitä kädessäsi? Jotkut tykkäävät jättikokoisesta ja paksusta, jotkut taas mahdollisen pienestä ja näppärästä.

  Ulkoinen värähtely:

  Kuinka lelu värähtelee? Ovatko värähtelyn tahti ja voimakkuus sinulle tärkeitä? Jokaisella meistä on erilaisia mieltymyksiä: toinen tykkää poramaisesta jyystöstä, toinen taas hempeästä, höyhenenhienosta värähtelystä.

  Sisäinen värähtely:

  Rabbit-vibraattorit on usein varustettu monilla eri asetuksilla ja nappuloilla. Kuinka lelu värähtelee? Tarjoaako lelu mahdollisuuden säädellä ja kontrolloida sekä sisäistä että ulkoista värähtelyä? Tarvitsetko sisäistä värähtelyä vai riittäisikö pelkästään ulkoinen värähtely?

  Varren liikahtelu:

  Haluatko, että pupusi liikahtelee? Haluatko edestakaisin liikettä, pyörimistä, tai kenties työntöliikkeitä? Huomioi, että vibraattorisi liikahtelu riippuu hieromasauvasi pitelytavasta. Kun seksilelu on sisälläsi, vaginasi pitää sauvaa paikallaan ja kontrolloi näin sen liikkumista.

  Kahva:

  Rabbit-vibraattoreilla on erilaisia kahvoja. Onko lelusta helppo saada otetta? Onko sitä helppo pidellä kädessä? Pystyykö seksikumppanisi pitelemään sitä luontevasti kädessään (jos siis haluat käyttää lelua partnerin kanssa)? Liittyykö lelun pitelemiseen mahdollisuus, että painelet vahingossa virta- tai säätelynappeja leikin aikana? Käsien kramppaus on myös varteenotettava ongelma. Et varmaankaan halua aiheuttaa itsellesi vammaa tyydyttäessä itseäsi. Masturboi siis ergonomisesti! Nykyajan rabbit-vibraattorit ovat ottaneet suuria harppauksia eteenpäin.

  Rabbit-vibraattorit ja niiden muoto:

  Klitorisstimulaattorin muoto määrittelee värähtelyä vastaanottavan alueen suuruuden. Suurempi koko tarkoittaa, että värähtely ulottuu laajalle alueelle, kun taas pienempi koko ja muoto kohdistavat värähtelyn pienemmälle alueelle.

  Joillakin ihmisillä, joilla on paljon ihoa klitoriksen päällä mutta jotka haluavat enemmän klitorisstimulaatiota, tarvitsevat muodon, joka kohdistuu pienemmälle alueelle. Vaihtoehtoisesti he voivat valita jotain, joka värähtelee voimakkaasti. Tämä on tosin usein jotain, jonka opit kokemuksen kautta ja kokeilemalla eri asioita. Kun olet löytänyt itsellesi oikean lelun, rabbit-vibraattorit eivät taatusti tuota pettymystä.

  Jäniksen joustavuus – onko se joustava vai ei:

  Kuinka joustava seksilelun värähtelevä jänisosa on? Kärjen joustavuus vaikuttaa siihen, kuinka paljon painetta lelu aiheuttaa. Joillekin tämä seikka on todella tärkeää, sillä monien seksilelujen kärki ei ole joustava. Jotkut taas pitävät joustavuutta ärsyttävänä. Klitoriksen ja vaginan välinen etäisyys voi vaihdella suurestikin, ja jos kärki on joustava, voit helposti ohjata sen kohti stimuloitavaa aluetta. Pupuvibraattorisi pääsee tyydyttämään sinua helpommin.

  Joustava kärki tarkoittaa, että seksilelusi on helposti ohjailtavissa

  Jos sinulla on kova kärki, se ei välttämättä pysty koskettamaan stimuloitavaa aluetta. Voit joutua liikuttelemaan seksilelua rajustikin saadaksesi sen koskemaan kaikkia haluttuja alueita. Tämä voi johtaa siihen, että anuksesi tai vaginasi alueelle tulee kipua.

  Jotkut ihmiset eivät tosin pidä joustavasta jänisosasta. Heidän sukuelintensä ja seksilelun liikuttelutavasta riippuen he voivat helposti olla kykeneviä liikuttelemaan seksilelua niin, että se osuu tarvittaviin paikkoihin. Kova jänisosa on parempi kuin joustava, sillä se ei liiku, jos se on paikassa, joka toimii ja josta se onnistuu stimuloimana kaikkia tarvittavia alueita.

  Tässä olikin varsin monta huomioimisen arvoista seikkaa. Hyvä puoli tässä on, että etsit vibraattoria vain ja ainoastaan itsellesi. Sinun ei tarvitse ottaa muiden mieltymyksiä tai toiveita huomioon valintaa tehdessäsi. Sinulla on täysi lupa keskittyä itseesi. Ota siis rabbit-vibraattorit kauniiseen käteen, ja ei kun vaan menoksi.