Kuinka löytää sinulle sopiva pupuvibraattori: ammattilaisen ohjeet

Rabbit-vibraattorit ovat olleet kaikkien huulilla sitten 2000-luvun alun.

Muistanet ehkä 20 vuoden takaisen Sinkkuelämää-sarjan jakson, jossa Charlotte York löytää vibraattorien ihmeellisen, nautinnollisten huokaisujen ja tajunnan räjäyttävien orgasmien maailman ja addiktoituu laitteeseen.

Kumppanuus vibraattorin kanssa menee jopa niinkin pitkälle, että Charlotte linnoittautuu rakkaan lelunsa kanssa asuntoosa ja peruu kaikki tapaamiset ystäviensä kanssa.

Charloten suhde pupuvibraattorin kanssa vaikuttaa kuitenkin kaikesta huolimatta varsin houkuttelevalta.

Kukapa ei haluaisi kokea samanlaista mielihyvää ja euforiaa kuin Charlotte?

Seksilelut eivät suinkaan enää ole yöpöydän laatikon pimeimpään nurkkaan piilotettuja, häpeilemisen arvoisia esineitä. Ne ovat nykyään jopa trendikkäitä ja ihmiset puhuvat niistä varsin avoimesti.Charloten suhde lelun kanssa menee jopa niinkin pitkälle, että hän suostuu pitämään tauon lelun käytön kanssa vasta Carrien ja Mirandan tekemän väliintulon ja pitkän suostuttelun jälkeen. Miranda, jota rabbit-vibraattorit eivät ole (vielä) lumonneet, uhkaa väliintulon yhteydessä heittää lelun menemään.

Vaikka rabbit-vibraattorit ovat hauska apuväline, olisi seksilelun ostosta haaveilevan naisen hyvä muistaa, että televisiosarjoilla ja elokuvilla on tapana liioitella esimerkiksi naisten orgasmeja. Televisiosarjojen liioiteltu, kaunisteltu ja fiktiivinen maailma ei (ainakaan aina) vastaa todellisuutta.

Tosielämä voi totta kai olla mieluisaa ja nautinnollista, mutta sen vertaaminen tietoisesti fiktioon johtaa väistämättä aina pettymyksiin. Tämä ei suinkaan tosin tarkoita, etteivätkö hyvin ja tarkoin valitut rabbit-vibraattorit tarjoaisi uskomattoman kokemuksen ja mahdollistaisi hämmästyttäviä orgasmeja.

Rabbit-vibraattorit ovat hyvä sijoitus. Sinulla olisi kuitenkin oltava syvä tuntemus saatavilla olevista erityyppisistä pupuvibraattoreista ennen ostopäätöksen tekemistä. Suosittelemme, että otat selvää myös mieltymyksistäsi ja tutustut kehoosi, jotta voit tehdä onnistuneen ostopäätöksen.

Rabbit-vibraattorit: kuinka valita se oikea pupuvibraattori

Rabbit-vibraattorit tuovat iloa arkeen. Kyseessä on merkittävä, hyvinvointiisi ja onnellisuuteesi vaikuttava päätös ja on äärimmäisen tärkeää, että valitset juuri sinun kehollesi ja tarpeillesi sopivan seksilelun.

Halusitpa pitkän, nautinnollisen kiusoittelevan session tai muutaman minuutin kestävää nopeaa tyydytystä ja toimintaa, seksilelu on tarpeellinen lisä arkeesi.

Rabbit-vibraattorit ovat kuin investointi kehoosi ja hyvinvointiisi ja on varsin tärkeää, että valitset itsellesi ja alapäällesi sopivan lelun. Jos valitset itsellesi oikean ja sopivan laitteen, lelusi voi parhaimmassa tapauksessa olla kuin kumppani, joka auttaa sinua jaksamaan arjen haasteissa. Kuin kumppani, joka auttaa sinua rentoutumaan ja nauttimaan niin elämästä kuin omasta seurastasikin. Rabbit-vibraattorit eivät ole vain itsetyydytystä varten: rabbit-vibraattorit tuovat hauskan lisän myös esileikkeihin ja seksileikkeihin kumppanisi kanssa.

Voit ottaa tämän uuden kumppanisi mukaasi vaikkapa sänkyyn, matkoille kuin kylpyynkin (edellyttäen tietenkin, että laite on vedenkestävä). Masturbointi kädellä tuntuu tylsältä ja jopa työläältä sen jälkeen, kun olet kokeillut itsesi hemmottelua kunnon seksilelulla. Miksi käyttää kättä, kun parempia ja tehokkaampiakin vaihtoehtoja on saatavilla? Rabbit-vibraattorit ovat seksileluja, joilla on hyvä maine, eikä suinkaan suotta.

Dildoja on erikokoisia ja muotoisia – aivan kuten ihmisiäkin. Paksuja ja ohuita. Samettisen pehmeitä ja kivenkovia. Erittäin lyhyitä ja erittäin pitkiä. Kovaäänisiä ja hiljaisia. Jotkut rabbit-vibraattorit ovat realistisia, jotkut taas futuristisen moderneja, minimalistisia ja virtaviivaisia. Jotkut eivät edes muistuta vanhaa kunnon miehen sukuelintä ollenkaan (ilman lelun juuressa killuvaa minijänistäkin).

Rabbit-vibraattorit voivat joskus olla hinnakkaitakin. Niitä on kuitenkin saatavina myös eri hintaisina: hinnat vaihtelevat muutamasta kympistä designer-kenkien tasoisiin hintoihin. Esineiden estetiikasta pitävät ilahtuvat kuullessaan, että dildoja on saatavilla myös eri värisinä. Pinkkeinä ja violetteina. Mustina ja sinisinä. Vain taivas on rajana. Mikä on sinun lempivärisi?

Oheisessa artikkelissa annamme hyödyllisiä vinkkejä kokemuksen syvällä rintaäänellä ja vuosien kokemuksella pupuvibraattorin valintaan.

Ensimmäinen nyrkkisääntö on, että kaikki rabbit-vibraattorit eivät ole samanlaisia. Pupuvibraattorin valitseminen on monimutkaisempaa kuin muiden seksilelujen valitseminen. Miksi? Toisin kuin muut lelut, jotka usein stimuloivat yhtä tiettyä kehon osaa, pupuvibraattori stimuloi montaa eri kehon osaa. Tämä tarkoittaa, että epäonnistumisen todennäköisyys on suurempi. Tässä muutamia huomioimisen arvoisia asioita, jotka ovat tärkeitä pupuvibraattorin ostossa:

Varren muoto:

Kuinka pitkä se on? Onko varsi sileä, vai onko siinä esimerkiksi oikean peniksen muotoa jäljitteleviä verisuonimaisia kohoumia? Kuinka pehmeä materiaali on? Miltä varsi tuntuu kädessä? Pystytkö tukevasti pitelemään siitä kädessäsi? Jotkut tykkäävät jättikokoisesta ja paksusta, jotkut taas mahdollisen pienestä ja näppärästä.

Ulkoinen värähtely:

Kuinka lelu värähtelee? Ovatko värähtelyn tahti ja voimakkuus sinulle tärkeitä? Jokaisella meistä on erilaisia mieltymyksiä: toinen tykkää poramaisesta jyystöstä, toinen taas hempeästä, höyhenenhienosta värähtelystä.

Sisäinen värähtely:

Rabbit-vibraattorit on usein varustettu monilla eri asetuksilla ja nappuloilla. Kuinka lelu värähtelee? Tarjoaako lelu mahdollisuuden säädellä ja kontrolloida sekä sisäistä että ulkoista värähtelyä? Tarvitsetko sisäistä värähtelyä vai riittäisikö pelkästään ulkoinen värähtely?

Varren liikahtelu:

Haluatko, että pupusi liikahtelee? Haluatko edestakaisin liikettä, pyörimistä, tai kenties työntöliikkeitä? Huomioi, että vibraattorisi liikahtelu riippuu hieromasauvasi pitelytavasta. Kun seksilelu on sisälläsi, vaginasi pitää sauvaa paikallaan ja kontrolloi näin sen liikkumista.

Kahva:

Rabbit-vibraattoreilla on erilaisia kahvoja. Onko lelusta helppo saada otetta? Onko sitä helppo pidellä kädessä? Pystyykö seksikumppanisi pitelemään sitä luontevasti kädessään (jos siis haluat käyttää lelua partnerin kanssa)? Liittyykö lelun pitelemiseen mahdollisuus, että painelet vahingossa virta- tai säätelynappeja leikin aikana? Käsien kramppaus on myös varteenotettava ongelma. Et varmaankaan halua aiheuttaa itsellesi vammaa tyydyttäessä itseäsi. Masturboi siis ergonomisesti! Nykyajan rabbit-vibraattorit ovat ottaneet suuria harppauksia eteenpäin.

Rabbit-vibraattorit ja niiden muoto:

Klitorisstimulaattorin muoto määrittelee värähtelyä vastaanottavan alueen suuruuden. Suurempi koko tarkoittaa, että värähtely ulottuu laajalle alueelle, kun taas pienempi koko ja muoto kohdistavat värähtelyn pienemmälle alueelle.

Joillakin ihmisillä, joilla on paljon ihoa klitoriksen päällä mutta jotka haluavat enemmän klitorisstimulaatiota, tarvitsevat muodon, joka kohdistuu pienemmälle alueelle. Vaihtoehtoisesti he voivat valita jotain, joka värähtelee voimakkaasti. Tämä on tosin usein jotain, jonka opit kokemuksen kautta ja kokeilemalla eri asioita. Kun olet löytänyt itsellesi oikean lelun, rabbit-vibraattorit eivät taatusti tuota pettymystä.

Jäniksen joustavuus – onko se joustava vai ei:

Kuinka joustava seksilelun värähtelevä jänisosa on? Kärjen joustavuus vaikuttaa siihen, kuinka paljon painetta lelu aiheuttaa. Joillekin tämä seikka on todella tärkeää, sillä monien seksilelujen kärki ei ole joustava. Jotkut taas pitävät joustavuutta ärsyttävänä. Klitoriksen ja vaginan välinen etäisyys voi vaihdella suurestikin, ja jos kärki on joustava, voit helposti ohjata sen kohti stimuloitavaa aluetta. Pupuvibraattorisi pääsee tyydyttämään sinua helpommin.

Joustava kärki tarkoittaa, että seksilelusi on helposti ohjailtavissa

Jos sinulla on kova kärki, se ei välttämättä pysty koskettamaan stimuloitavaa aluetta. Voit joutua liikuttelemaan seksilelua rajustikin saadaksesi sen koskemaan kaikkia haluttuja alueita. Tämä voi johtaa siihen, että anuksesi tai vaginasi alueelle tulee kipua.

Jotkut ihmiset eivät tosin pidä joustavasta jänisosasta. Heidän sukuelintensä ja seksilelun liikuttelutavasta riippuen he voivat helposti olla kykeneviä liikuttelemaan seksilelua niin, että se osuu tarvittaviin paikkoihin. Kova jänisosa on parempi kuin joustava, sillä se ei liiku, jos se on paikassa, joka toimii ja josta se onnistuu stimuloimana kaikkia tarvittavia alueita.

Tässä olikin varsin monta huomioimisen arvoista seikkaa. Hyvä puoli tässä on, että etsit vibraattoria vain ja ainoastaan itsellesi. Sinun ei tarvitse ottaa muiden mieltymyksiä tai toiveita huomioon valintaa tehdessäsi. Sinulla on täysi lupa keskittyä itseesi. Ota siis rabbit-vibraattorit kauniiseen käteen, ja ei kun vaan menoksi.