G-pistedildot – Parhaat testissä

G-pistedildot ovat dildoja, jotka on suunniteltu hyväilemään nimenomaan G-pistettä. Yleensä dildot ovat kaarevia kokonaisuudeltaan tai vain niiden pää on kaareva. Kaarevuuden tarkoituksena on ohjata dildo tuottamaan nautintoa juuri oikeassa kohdassa.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Klikkaa tästä nähdäksesi laajempi valikoima G-pistedildoja

FAQ

G-pistedildo kannattaa ostaa silloin, kun toiveissa on saada täydellistä hyväilyä juuri G-pisteelle. Ne sopivat sekä aloittelijoille, että jo seksissä kokeneille käyttäjille.

Jokainen kokee eri tavalla kehonsa stimuloinnin. Samalla tuntemukseen vaikuttaa oman kehon mieltymykset sekä käyttötapa. G-pistedildot ovat suunniteltuja stimuloimaan erityisesti G-pistettä. Joten niiden kaareva pää hyväilee tiettyä aluetta kehossa.

Kyllä, useimmat G-pistedildot soveltuvat erittäin hyvin sekä naisten, että miesten käyttöön. Dildot soveltuvat niin naisten G-pisteen, kuin miesten P-pisteen stimulointiin oikein hyvin.

Hinnat vaihtelevat muutamasta kympistä jopa satoihin euroihin. Hintaan vaikuttaa niin materiaalit, ominaisuudet kuin myös merkki. Jos haussa on ensimmäinen G-pistedildo, kannattaa tutustua listaltamme ”Aloittelijalle” sekä ”Edullisin” tuotteisiin.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Sinful Groove Lasidildo

  Testivoittaja

  98%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  99%
  Laatu
  97%
  Hinta
  99%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5
  Sinful Groove Lasidildo 1

  Sinful Groove Lasidildo

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Naisellisen elegantti ja kaunis lasinen sauva saa sinut tuntemaan stimulaatiota, josta vain aiemmin olet haaveillut. Sinful Groove Lasidildo on rakastaja, joka kestää matkassasi ja tuo sinulle tyydytystä kerta toisen jälkeen!

  Lasinen sauva omaa kaarevan varren, jonka kuusi eri kokoista kuulaa kasvavat aina asteittain, kärjessä oleva kuula on pienin, kun sauvan tyvessä taas kuula on isoin.

  Tämä on valmistettu kokonaan Borosilikaattilasista, ja näin ollen se sopii myös herkemmälle käyttäjälle. Pituutta sauvalla on kokonaisuudessaan 16 cm ja leveimmillään halkaisija on 4 cm.  Koossa ja muotoilussa voi olla poikkeavuuksia, koska kaikki lasiset sauvat ovat valmistettu käsityönä.

  Lasisella sauvalla stimuloit g pistettä tai eturauhasta hyvin tehokkaasti, ja sen painon ansiosta tunnet jokaisen sentin ja stimulaatio pystytään kohdentamaan tarkasti.

  Pinta on miellyttävän sileä, joka takaa sen helpon käytettävyyden, ja liukuvoiteen kanssa tämä sujahtaa sisääsi huomaamatta. Voit myös leikitellä erilaisilla lämpötiloilla ja kokeilla mikä saa sinut helpoiten syttymään.

  Viilennä sauvaa esimerkiksi jääkaapissa tai pidä sitä hetki lämpimässä vesihauteessa. Nauti kiihkeistä hetkistä ja uudenlaisista tuntemuksista joko yksin tai kutsu partnerisi mukaan leikkiin, jota hän ei tule unohtamaan.  Sauva sopii myös käytettäväksi anaaliseksiin.

  Tuotteen mukana tulee satiinista valmistettu säilytyspussi.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Sinful Groove Lasidildo
  Pituus 16 cm
  Halkaisija Max 4 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Borosilikaattilasi
  Matkaturvallinen Kyllä
  Sinful Groove Lasidildo 3

  Lasinen

  1 of 4

  Erityisesti G-pisteelle

  2 of 4

  Kuusi erikokoista kuulaa

  3 of 4

  Lämpötilaleikkeihin

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Sinful Groove Lasidildo arvostelut

  Yhteenveto

  Sinful Groove Lasidildo oli omasta mielestäni hyvin kaunis ja elegantti dildo. Kuitenkin pelkistetty ulkoasu voi harmittaa joitakin käyttäjiä. Sen erikokoiset kuulat tuovat nautinnon juuri oikealla tavalla, eikä käyttö ole ollenkaan tympeää.

  Kumppanin kanssa kokeilussa dildo toimi erittäin hyvin molemmilla osapuolilla. Kun Groovea lämmitti tai viilensi, tuntemukset olivat mahtavia. Nautinnon ja uskomattoman orgasmin sai molemmat kokeilijat.

  Itsellä Groove todennäköisesti tulee jäämään jatkossakin käyttöön, sillä se sopii niin yksin peuhaamiseen kuin kumppanin kanssa peuhaamiseen.

  Willie City Classic Curved 20 cm

  Aloittelijalle

  98%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  97%
  Laatu
  96%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Willie City Classic Curved 1

  Willie City Classic Curved 20 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kun kaipaat aidon kokemuksen ja tarkasti kohdistettavaa stimulaatiota, on tämä Willie City Classic Curved Aidonkaltainen Dildo sinun varma valintasi! Dildo soveltuu myös valjaskäyttöön, joten tämä rakastaja palvelee monella eri tavalla! 

  Dildo on valmistettu joustavasta ja ihanan pehmeästä PVC muovista, eikä näin ollen sisällä lateksia tai Ftalaatteja. Kokonaispituutta tällä nautinnon tuojalla on 20 cm, josta sisään saa asetettua 17 cm. Leveimmillään halkaisija on 4 cm.

  Ihanasti kaareutuva varsi takaa että saat stimuloitua G pistettäsi tehokkaasti jokaisen työnnön yhteydessä, jonka seurauksena koet kokonaisvaltaisen orgasmin aina uudestaan ja uudestaan. Kokemuksesi on hyvin luonnollinen ja tyydyttävä, myös sen aidon tuntuisen terskan pään myötä. Kiinteät kivekset ja varren suonitus tekevät tästä sauvasta aidon kokonaisuuden, joka tyydyttää sinut kerta toisensa jälkeen. Pohjassa sijaitsevan tehokkaan imukupin ansiosta jäävät kätesi vapaiksi ja pystyt hyväilemään vartalosi muita erogeenisiä alueita, jolloin tyydytys on entistä intensiivisempää.  

  Puhdista sauva aina käytön jälkeen vedellä ja miedolla saippualla tai seksileluille tarkoitetulla puhdistus aineella. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Willie City Classic Curved 20 cm
  Pituus 20 cm, josta 17 cm sisään asetettavaa
  Halkaisija 4 cm
  Erikoisuudet Imukuppi, valjaskäyttö
  Valmistusmateriaali TPE
  Matkaturvallinen Kyllä
  Willie City Classic Curved 4

  4 cm paksu

  1 of 4

  Selkeästi erottuva terska

  2 of 4

  Imukuppi

  3 of 4

  Kivekset

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Willie City Classic Curved 20 cm arvostelut

  Yhteenveto

  Willie City Classic Curved Aidonkaltainen Dildo 20 cm oli hyvin suuren kokoinen, mutta erittäin voimakkaasti käyrä dildo. Muotoilussa on pyritty aidonkaltaiseen ulkonäköön, mikä on onnistunut erittäin hyvin. Kaarevuudeltaan dildo on ehkä kuitenkin hieman kummallisen näköinen. Harmillista on, että ulkoisesti värit ovat hyvin pelkistettyjä lelussa. Näin ollen vaikutelma jää hieman vaisuksi.

  Oikein hyvin toimiva kuitenkin. Muoto on juuri otollinen, jotta orgasmin saaminen on suhteellisen helppoa. Kaarevuuden puolesta lelu sopii myös eturauhasen hyväilemiseen, jos koko on muuten sopiva. Lisäksi imukuppi mahdollistaa entistä enemmän erilaisia käyttötapoja. Valjaskiinnitys oli myös toimiva lisä.

  Aloittelijalle hyvä lelu, sillä kokoa on mukavasti ja muoto on otollinen. Hinta myös on hyvin edullinen.

  NMC Curved Passion

  Edullisin

  97%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  98%
  Laatu
  96%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  NMC Curved Passion 1

  NMC Curved Passion

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tämä moneen tarkoitukseen sopiva Dildo vie sinut nautinnon lähteelle kerta toisensa jälkeen. NMC Curved Passion Aidonkaltainen Dildo on jokaisen lelulaatikon ehdoton lelu, joka mahdollistaa kaiken mitä ikinä haluatkin! 

  PVC:stä valmistettu dildo ei sisällä Ftalaatteja ja sen kokonaispituus on ihanat 21 cm josta 17 cm on sisään menevä osuus. Halkaisija on leveimmillään 4 cm, joten tämä soveltuu mainiosti käytettäväksi myös anaalisesti.  

  Aidon kokemuksen takaavat dildon suonitettu varsi, ihanan tuntuinen terskan pää sekä kiinteät kivekset. Kaarevaksi muotoiltu varsi takaa, että jokaisen työnnön yhteydessä saat kohdistettua stimulaatiota niin G- pisteeseen kuin eturauhaseen. Oletko siis valmis kokemaan elämäsi voimakkaamman orgasmin?  Pohjassa sijaitsevan tehokkaan imukupin myötä hyväilet samalla itseäsi tai annat kumppanillesi lisää nautintoa samalla kun itse ratsastat kohti huippua. Oli kyse sooloseksistä tai kiihkeistä parileikeistä, tämä dildo tyydyttää kenet vain, ja koska vain! Eroottiset hetket eivät rajoitu vain makuuhuoneen puoleen, sillä dildo on vesitiivis ja soveltuu nautinnollisiin kylpyhetkiin. 

  Puhdista dildo aina käytön jälkeen vedellä ja saippualla tai seksileluille tarkoitetulla puhdistusaineella. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet NMC Curved Passion
  Pituus 21 cm, josta 17 cm sisään asetettavaa
  Halkaisija Max 4 cm
  Erikoisuudet Imukuppi
  Valmistusmateriaali PVC
  Matkaturvallinen Kyllä
  NMC Curved Passion 1

  4 cm paksu

  1 of 4

  Selkeästi erottuva terska

  2 of 4

  Kivekset

  3 of 4

  Imukuppi

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien NMC Curved Passion arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  NMC Curved Passion Aidonkaltainen Dildo olikin kookkaampi kuin odotin. Odotin hieman pienemmän kokoista, mutta lopulta tuote oli erittäin sopivan kokoinen. Kokoa oli juuri omaan käyttöön riittävästi. Aloittelijalle tosin saattaa Curved Passion olla aluksi hieman haastava kokonsa puolesta.

  Curved Passion sopi erittäin hyvin käyttöön niin itsetyydytyksen osana, kuin seksileikeissä. Se toi juuri niin mahtavan orgasmin kuin on mahdollista. Muotoilunsa ansioista se sopi sekä anaaliin, että vaginaaliseen käyttöön.

  Ulkonäkö on aidonkaltainen, mutta kädessä ja sisällä dildo ei tunnu aidonkaltaiselta. Miinusta tuli pistävästä hajusta, joka kuitenkin pesujen myötä hälveni hiljalleen. Perusseksilelu, joka sopii varmasti monelle.

  Le Wand Arch Teräksinen Stimulaattori

  95%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  96%
  Hinta
  97%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  njoy Pure Wand 3

  Le Wand Arch Teräksinen Stimulaattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tämä dildo on suunniteltu stimuloimaan tarkasti ja tehokkaasti G- pistettä sekä eturauhasta. Kun haluat siis kokea voimakkaan stimulaation, joka tyydyttää sinut kokonaisvaltaisesti on Le Wand Arch Teräksinen Stimulaattori oikea valinta! 

  Täysin kirurginteräksestä valmistettu dildo on kokonaispituudeltaan 20 cm ja paksuimmillaan se on 3,8 cm. Painoa on 680 g, mikä takaa, että dildon saa kohdistettua juuri sinne mihin haluaa. Käsityönä valmistettujen dildojen koko ja paino voi hieman poiketa tuotetiedoista.  Käteen hyvin sopivaa dildoa on miellyttävä käyttää ja silikonipohjainen liukuvoide saa dildon sujahtamaan sisääsi vielä helpommin. Koe kuinka tehokasta stimulaatio voikaan olla ja leikin lopulla koet orgasmin, josta olet vain haaveillut! 

  Pure Wand dildo puhdistetaan miedolla saippualla ja vedellä, älä käytä hankaavia aineita sillä ne tuhoavat teräksisen pinnan. Hyvin hoidettuna tämä dildo on palveluksessasi lopun elämääsi!

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Le Wand Arch Teräksinen Stimulaattori
  Pituus 20 cm
  Halkaisija Max 3,8 cm
  Paino 680 g
  Valmistusmateriaali Kirurginteräs
  Matkaturvallinen Kyllä
  njoy Pure Wand 4

  Maksimissaan 3,8 cm

  1 of 4

  G-piste ja P-piste

  2 of 4

  Kirurginterästä

  3 of 4

  Kohtalaisen painava

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Le Wand Arch Teräksinen Stimulaattori arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Le Wand Arch Teräksinen Stimulaattori on hyvin hintava, mutta samalla kestävä sauva. Teräksinen pinta on mukavan heijastava ja antaa sauvalle tyylikkään ulkonäön. Lisäksi materiaalista johtuen puhdistus oli erittäin helppoa.

  Le Wand Arch Teräksinen Stimulaattori toimi käytössä sekä itselle, että kumppanille. Sauva toi mukanaan erittäin kovia orgasmeja ja todennäköisesti jää jatkossakin käyttöön. Vaikka kokoa ei sauvalla liiemmin ollut, oli sitä kuitenkin riittävästi. Kuitenkin hyvin kokeneille voi sauva olla hieman liian pieni.

  Helppokäyttöinen sauva, joka ehkä painonsa puolesta voi aluksi tuntua haastavalta. Lisäksi puhdistaminen on helppoa.

  Fifty Shades of Grey Lasinen Hierontadildo

  95%
  Design
  96%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  96%
  Hinta
  95%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  Max Passion Kariba 2

  Fifty Shades of Grey Lasinen Hierontadildo

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Aisteja hivelevä naisellinen Fifty Shades of Grey Lasinen Hierontadildo takaa kohdistetun stimulaation juuri siellä missä tuntosi on herkimmillään! Kerran kokeiltuasi tätä dildoa, janoat sen tuomaa tyydytystä lisää kerta toisensa jälkeen. 

  Dildo on valmistettu sirpaloimattomasta lasista ja on turvallinen käyttää, tämä sopii myös herkemmille käyttäjille. Dildon pituus on noin 20 cm ja leveimmillään sen halkaisija on noin 3,5 cm. Lasiset dildot valmistetaan käsityönä, joten jokainen on uniikki ja koko voi hieman poiketa annetuista tiedoista. 

  Lasisen dildon pää on kaareva, joten sillä on helppo stimuloida G- pistettä ja kokea maksimaalista tyydytystä. Voit myös käyttää stimulointiin dildon toista päätä ja tunnet sen pinnan muodot jokaisen työnnön yhteydessä. Tämä dildo takaa että väriset mielihyvästä ja laukeat voimakkaammin kuin koskaan ennen! Materiaalina lasi mahdollistaa myös leikittelyn lämpötilojen kanssa, kokeile viilentää tai lämmittää dildoa, ja kokeile kuinka reagoit lämpötilojen tuomiin tuntemuksiin. Tarkista kuitenkin aina lämpötila käsivarren ihoa vasten, ennen kuin viet sen kohti herkempiä alueitasi. 

  Puhdista dildo käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja saippualla tai seksileluille tarkoitetulla puhdistusaineella.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Fifty Shades of Grey Lasinen Hierontadildo
  Pituus 20 cm
  Halkaisija Max 3,5 cm
  Erikoisuudet Lämpötilaleikkeihin
  Valmistusmateriaali Sirpaloitumaton lasi
  Matkaturvallinen Kyllä
  Max Passion Kariba 5

  Sirpaloitumatonta lasia

  1 of 4

  Max 3,5 cm paksu

  2 of 4

  Kaksi erikokoista päätä

  3 of 4

  20 cm pitkä

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Fifty Shades of Grey Lasinen Hierontadildo arvostelut

  Yhteenveto

  Fifty Shades of Grey Lasinen Hierontadildo osoittautui hyvin kapeaksi sauvaksi. Vaikka dildon pää oli taivutettu, ei dildo itsessään ollut taivutettu. Näin ollen käyttö kulma yksin oli hieman haastava. Kumppanin kanssa puolestaan aivan täydellinen, jos kumppani käyttelee dildoa sisällä.

  Näyttävä ja kaunis sauva, joka on valmistettu lasista. Vaikka dildo on valmistettu sirpaloitumattomasta lasista, niin aluksi sen käyttö hieman huolestutti. Myöhemmin tähän tottui, eikä kolahdukset huolettaneet.

  Erittäin helppo pestä ja pitää puhtaana. Kaikin puolin onnistunut dildo toisin sanoen. Kankainen säilytyspussi mahdollistaa säilytyksen katseilta suojassa.

  Loving Joy Dildo 15 cm

  94%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  91%
  Laatu
  95%
  Hinta
  93%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  Loving Joy 1

  Loving Joy Dildo 15 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tämä Loving Joy Silicone Selection Dildo antaa täyttävän kokemuksen, jota tulet haluamaan vain llisää! Tämä dildo sopii erityisesti niille, joilla ei vielä kokemusta seksilelujen käytöstä ole kertynyt. Dildo soveltuu myös valjaskäyttöön. 

  Dildo on valmistettu kokonaan lääketieteellisestä silikonista, joten se ei sisällä Ftalaatteja. Pituutta sillä on 15 cm ja halkaisija leveimmillään on 3,6 cm. Dildo on ominaisuuksiltaan miellyttävän pehmeä ja joustava mutta samalla kuitenkin tarpeeksi jämäkkä, jolloin sen saa helposti kohdistettua stimuloimaan niin G- pistettä kuin myös eturauhasta. 

  Maltillisen koon omaavassa dildossa on selkeästi erottuva terska, joka hyväilee sinua täydellisesti. Kaareutuva varsi mahdollistaa tarkan G piste stimulaation, ja voimakas orgasmi on täten taattu. Nauti eroottisista hetkistä yksin, tai anna kumppanillesi unohtumaton kokemus, kun hyväilet tällä herkkää eturauhasta. Kokonsa puolesta tämä soveltuu mainiosti käytettäväksi myös anaalisesti. 

  Pohjassa olevan imukupin ansiosta kätesi jäävät vapaiksi, ja pääset kokemaan kokonaisvaltaisen tyydytyksen, kun kätesi vaeltavat pitkin vartalon muita erogeenisiä alueita. Pääset myös nauttimaan eroottisista kylpyhetkistä, sillä tämä nautinnon antaja on myös täysin vesitiivis. 

  Puhdista dildo aina käytön jälkeen vedellä ja saippualla tai seksileluille tarkoitetulla puhdistusaineella. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Loving Joy Dildo 15 cm
  Pituus 15 cm
  Halkaisija 3,6 cm
  Erikoisuudet Imukuppi
  Valmistusmateriaali Lääketieteellinen silikoni
  Matkaturvallinen Kyllä
  Loving Joy 1

  3,6 halkaisija

  1 of 3

  Tyylikäs muotoilu

  2 of 3

  Imukupilla

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Loving Joy Dildo 15 cm arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Loving Joy Silicone Selection Dildo 15 cm oli pienikokoinen, kuten odottaa saattoi. Pituutta oli juuri sen verran, että esimerkiksi eturauhasta hyväillessä asentoa oli haastava löytää. Samalla myös g-pisteen kohdalla sai etsiä oikeaa tapaa dildoa käyttää. Kuitenkin alun haasteiden jälkeen dildo toimi niin yksinäisinä hetkinä kuin seurassakin.

  Dildo sopi erittäin hyvin valjaisiin, mutta asennon kanssa piti hieman pohdiskella sauvan lyhyyden vuoksi. Imukuppi oli aluksi erittäin hyvä lisä, mutta syystä tai toisesta osoittautui pettymykseksi. Imukuppi ei pitänyt kauaa, vaan sauva lähti lopulta liikkeelle.

  Muotoilu dildossa oli kuitenkin hyvin onnistunut ja käyttö oli erittäin mukavaa. Materiaali oli omaan makuun hyvin soveltuva.

  Dream Toys Glamour

  96%
  Design
  96%
  Helppokäyttöisyys
  94%
  Laatu
  95%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Dream Toys Glamour 2

  Dream Toys Glamour

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Dream Toys Glamour on värikäs ja näyttävä borosilikaattilasista valmistettu sauva. Sauvalla on mahdollista hyväillä sekä naisen G-pistettä, että miehen P-pistettä. Sen kaksi päätä ovat erikokoiset, joten oman mieltymyksen mukainen on helppo valita.

  Lasinen ja kaunis g-pistesauva, jonka pyöristetyt päät kaartuvat juuri sopivasti. Sauvaa on helppo ohjailla muotoilunsa ja painonsa ansioista. Lisäksi Dream Toys Glamour soveltuu myös lämpötilaleikkeihin. Sauvan voi joko lämmittää tai viilentää omaan makuun soveltuvaksi. Ennen käyttöä sauvan lämpö tulee kuitenkin tarkistaa, jotta vaurioita ei aiheudu käyttäjälle. Hyvä tapa testata lämpö, on kokeilla sauvaa käsivarren sisäpuolelle.

  Glamour on tyylikäs ja monipuolinen lelu, joka soveltuu käytettäväksi niin yksin kuin yhdessäkin. Liukuvoiteeksi käyvät kaikki liukuvoiteet. Glamourin pesu on mahdollista saippualla ja vedellä tai seksilelujen puhdistussuihkeella ja kostealla liinalla. Värien haalistumista ei tarvitse pelätä, sillä ne ovat lasissa itsessään.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Dream Toys Glamour
  Pituus 21 cm
  Halkaisija 4 cm
  Paino 127 g
  Valmistusmateriaali Borosilikaattilasi
  Matkaturvallinen Kyllä
  Dream Toys Glamour 3

  Värikästä borosilikaattilasia

  1 of 4

  Kaksipäinen

  2 of 4

  3,2 cm halkaisija

  3 of 4

  Paino 127 g.

  4 of 4

  Yhteenveto

  Dream Toys Glamour Glass Curved oli omiaan tuomaan nautintoa niin itselle kuin kumppanillekin. Muotoilu oli onnistunut ja sauva oli erittäin kaunis. Harmillista on, että lasisauvoja ei ole mahdollista käyttää imukupilla tai valjaissa, sillä tuo käyttö olisi todennäköisesti kruunannut tuotteen.

  Sauva oli suhteellisen pienikokoinen paksuudeltaan, joten se sopii paremmin aloittelijoille kuin konkareille. Painoa ei kuitenkaan ollut paljoa, joten käyttäminen oli hyvin helppoa. Lelu sopikin mainiosti niin yksinään puuhasteluun kuin kumppanin kanssa seksileikkeihin.

  Laid D.1

  96%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  94%
  Laatu
  95%
  Hinta
  94%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  Laid D.1 Silikoninen 1

  Laid D.1

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kun arvostat nautinnon lisäksi kaunista muotoilua ja laatua, on Laid D.1 Silikoninen Desing Dildo sinun valintasi. Et koe vaan sisäistä tyydytystä, sillä ulkoinen olemus hivelee myös silmiäsi. 

  Täysin lääketieteellisestä silikonista valmistettu sauva ei sisällä lainkaan lateksia tai Ftalaatteja, joten tämä palvelee myös herkempiä käyttäjiä. Pituutta löytyy 20 cm, jonka saa kaikkinensa myös vietyä sisään. Leveys enimmillään on 3,4 cm ja painoa lelulla on 170 g. 

  Kaarevaksi muotoilulla sauvalla saa helposti kohdistettua stimulaation juuri oikeisiin kohtiin, joten pääset kokemaan voimakasta mielihyvää G- piste stimulaation myötä. Silkinpehmeä pinta on miellyttävä ihoa vasten ja päät ovat jämäkät, kun taas sauvan keskiosa on joustavampi, joka takaa helpon ohjattavuuden kohti G- pistettä. Ergonomisen muotoilu takaa, että sauva istuu käteen hyvin. Entistäkin intensiivisemmän kokemuksen ja tunteen saat, kun lisäät sauvan päähän vesipohjaista liukuvoidetta.  Ota dildo mukaan kylpyhuoneeseen ja koe nautinnollisen eroottiset kylpyhetket! 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Laid D.1
  Pituus 20 cm
  Halkaisija 3,4 cm
  Paino 170 g.
  Valmistusmateriaali Lääketieteellinen silikoni
  Matkaturvallinen Kyllä
  Laid D.1 Silikoninen 3

  Ergonominen muotoilu

  1 of 4

  3,4 cm halkaisija

  2 of 4

  Joustavampi keskeltä

  3 of 4

  Erilaisia värejä

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Laid D.1 arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Laid D.1 Silikoninen Design-dildo päätyi ensin ihan omaan kokeiluuni, mutta myös osaksi seksileikkejä. Kieltämättä muotoilu oli oikein onnistunut, kunhan ensin hieman harjoitteli käyttöä. Käytöstä oli jopa oikein ohjevideo, mikä omalta osaltaan oli hyvin selkeä. Vaikka Laid D.1 oli lähinnä naisille suunnattu, tuli sitä kokeiltua myös kumppaniin onnistuneesti.

  Oikein miellyttävä sauva, tosin materiaali oli hieman karhean oloinen. Värivaihtoehtoja oli kolme, eli musta, roosa ja sininen. Näin sauvan sai itselle sopivan värisenä. Myös painon puolesta dildo toimi erittäin hyvin. Painoa ei ollut paljoa, joten käyttö oli helpompaa.  

  Chakrubs The Heart Curve

  95%
  Design
  93%
  Helppokäyttöisyys
  91%
  Laatu
  94%
  Hinta
  95%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  Chakrubs The Heart 1

  Chakrubs The Heart Curve

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kun haluat fyysisen nautinnon lisäksi kokea henkistä nautintoa, joka vie sinut aivan uuden kokemuksen maailmaan on silloin valintasi tämä Cakrubs The Heart Ruusukvartsidildo! 

  Luonnonmateriaalista valmistettu Ruusukavartsidildo ei sisällä Ftalaatteja tai lateksia vaan se on kristallia / kiveä. Pituutta sillä on 17,8 cm ja leveimmillään halkaisija on 3, 5 cm. Painoa löytyy 270 g joka takaa että kohdistat stimulaation helposti G- pisteeseen ja tunnet sen jokaisen sentin sisällä. 

  Tämän dildon pää on kaareva ja pää on paksumpi kuin varsi, joten se osuu herkkään pisteesi kuin itsestään. Aluksi sauva tuntuu viileältä, mutta mukautuu nopeasti oman kehosi lämpöön, mikä antavaa kutkuttavan nautinnollisen tunteen. Entistä nautinnollisemman ja intensiivisemmän kokemuksen saat, kun lisäät sen päähän vesipohjaista liukuvoidetta. Tämä dildo ei myöskään pelkää vettä, joten voit nauttia sen tuomasta tyydytyksestä, vaikka suihkun aikana.  Leikittele eri lämpötilojen kanssa, ja koe kuinka viileä tai lämmin antavat aina omanlaisen mielihyvän tunteen. 

  Ruusukvartsia käytettään kristalliterapiassa ja se avaa uudenlaisia energiakanavia, joita nyt voit kokea myös itsetyydytyksen yhteydessä. Orgasmisi tulee olemaan täysivaltainen kokemus, jonka koet myös henkisellä tasolla.  Lämmitä dildoa luonnonmukaisesti auringon valossa, ja tunne kuinka sen tuoma energia siirtyy sisääsi tämän dildon myötä! Koet siis nautintoa niin fyysisellä kuin myös henkisellä tasolla, eikä tämä seksuaalinen kokemus jää pettymykseksi! 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Chakrubs The Heart Curve
  Pituus 17,8 cm
  Halkaisija Max 3,5 cm
  Paino 270 g.
  Valmistusmateriaali Ruusukvartsi (kristalli/kivi)
  Matkaturvallinen Kyllä
  Chakrubs The Heart 2

  3,5 Halkaisija

  1 of 3

  Ruusukvartsia

  2 of 3

  Kaksipäinen

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Chakrubs The Heart Curve arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Chakrubs The Heart Curve Ruusukvartsidildolta odotti hieman enemmän, kuin mitä se lopulta oli. Dildo oli hyvin arvokas, mutta ei kuitenkaan erityisen poikkeuksellinen. Muotoilu toki oli onnistunut, joten nautinnon sillä sai, kuten kuuluukin. Kenties sauva soveltuu parhaiten heille, joille kristalliterapia ja parannushoidot ovat tuttuja. Valitettavasti itse en näihin ole perehtynyt.

  The Heart Curve oli siitä miellyttävä, että vaikka se aluksi saattoi tuntua viileältä, niin nopeasti se lämpeni miellyttäväksi. Lisäksi sauvaa oli mahdollista sekä viilentää, että lämmittää erilaisiin lämpötila leikkeihin soveltuvaksi.

  Sauva toimi oikein hyvin sekä yksin leikkiessä, että kumppanin kanssa erilaisissa seksileikeissä. Miinusta oli, että sauva soveltuu lähinnä naisen G-pisteelle.

  G-pistedildot – Miten niitä käytetään?

  G-pistedildot ovat dildoja, joita käytetään erityisesti naisen sisällä olevan g-pisteen stimulointiin. Hyvin usein G-pistedildot soveltuvat myös miehen eturauhasen hierontaan. Nämä sauvat, jotka soveltuvat sekä naisen G-pisteen, että miehen P-pisteen hierontaan, ovat usein erittäin suosittuja. Kun G-pistettä tai P-pistettä stimuloi, voi tuloksena olla erittäin suuri orgasmi.

  extra g-pistedildot

  G-pistedildoja on eri muotoisia, eri kokoisia sekä eri näköisiä ja jopa eri painoisia. Tästä syystä oman suosikin löytäminen voi ajoittain olla hieman haastavaa. Valikoimat ovat suuria, mutta itselle parhaan mahdollisen G-pistedildon löytyminen on kuitenkin vaivan arvoista.

  Aloittelijan kannattaa aina aloittaa kohtuullisen edullisista tuotteista, jotka eivät ole liian suuria. Näin tuntuma on helpompi löytää. Myös lelun paino kannattaa huomioida, sillä ajoittain painavalelu voi olla haastava aloittelijoilla.

  Kokeneen käyttäjän kannattaa puolestaan valita hieman paksumpi G-pistedildo, jos paksuus on mieleen. Kokeneet käyttäjät jo tietävät, millaisia asioita haluavat, joten myös kalliimpien lelujen hankinta voi olla hyvä ratkaisu.

  Erilaisia oppaita löytyy lelujen mukana, mutta kaikissa leluissa on sama toimintaperiaate. Lelu on kaareva tai lelun pää on kaareva. Näin ulottuvuus G-pisteeseen ja P-pisteeseen on parempi. G-pistedildo laitetaan sisälle ja kaarevalla päällä hyväillään G-pistettä tai P-pistettä. Joissain tapauksissa lelua voi käyttää myös valjaissa tai imukupin avulla.

  Miten ostaa paras g-pistedildo

  G-pistedildon valitseminen voi olla vaikeaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimman g-pistedildon helposti!

  Tarvittu aika: 15 minutes
  Kokonaiskustannus: 0 EUR

  Tarvitut työkalut:

  Parhaat G-pistedildot lista (tämä lista)

  Tarvitut materiaalit:

  Rahaa hankkia G-pistedildo

  Step-by-step ohje

  Parhaan G-pistedildon metsästys
  Seksilelujen ostajat etsivät aina parasta G-pistedildoa. Tästä johtuen olemme koonneet tämän sivuston, jotta parhaiden tuotteiden löytäminen on helppoa.
  1-3.png
  Älä tuhlaa kallista aikaasi etsimiseen
  Ostajana sinulta voi kulua tunteja, kun etsit täydellistä G-pistedildoa. Etsintä voi käydä lopulta turhauttavaksi. Siksi olemme koonneet paljon erilaisia arvosteluita sekä suosituksia, jotka kannattaa huomioida G-pistedildoa hankkiessa.
  2-2.png
  Käy läpi suosituksemme
  Kaikki tieto, minkä tarvitset, on koottu tälle sivulle aina ekspertiemme mielipiteistä käyttäjien kokemuksiin. Käymällä läpi tämän sivun tuotteet, kartoitat helposti tuotevaihtoehdot tuhlaamatta aikaasi.
  3-1.png
  Valitse jokin listatuista nettikaupoista
  Kun olet löytänyt haluamasi G-pistedildon, voit tilata sen helposti listaamistamme nettikaupoista. Kaikki sivuillamme olevat kaupat ovat suomalaisia, ja postittavat tuotteet luotettavasti ja nopeasti.
  4-1.png
  Valmis! Nyt olet onnellinen G-pistedildon omistaja
  Tilaamasi G-pistedildo postitetaan huomaamattomassa paketissa suoraan kotiovellesi tai valitsemaasi postin toimipisteeseen. Olemme varmistaneet, että pakettien ulkopuolelta ei näe lähettäjää, ja paketit toimitetaan anonyymissa postipaketissa.
  5-1.png

  G-pistedildot – Millaisin tavoin niitä voi käyttää?

  G-pistedildot ovat monien suosimia dildoja, mutta niiden käyttötavat eivät aina ole selvillä. Liian usein ihmiset ajattelevat, että G-pistedildot soveltuvat vain yhdellä tavalla käytettäväksi. Tapoja käyttää G-pistedildoa on kuitenkin useita. Nautinnon saamiseen vaikuttaa sekä käyttäjän omat mieltymykset, että lelun ja käyttötapojen toimivuus. Tähän olen kerännyt muutaman esimerkin siitä, miten G-pistedildoja on mahdollista käyttää.

  G-pistedildot – Miten puhdistaa ne?

  Seksiin ja seksilelujen käyttöön kuuluu olennaisesti myös eritteet, liukuvoiteet sekä esimerkiksi orgasmigeelit. Samalla hyvä hygienia on erittäin tärkeää. Hyvä hygienia ehkäisee tulehdusten syntymistä, mutta samalla auttaa pitämään seksilelut hyvässä kunnossa. Jos seksileluja ei puhdista, materiaali kärsii, ilmenee hajuhaittoja ja tulehdusten saamisen riski kasvaa huomattavasti. Näin ollen on tärkeää, että seksilelut puhdistetaan aina pian käytön jälkeen huolellisesti. Hyvä huolenpito seksilelujen kanssa mahdollistaa, että seksilelun käyttöikä on pidempi.

  G-pistedildojen puhdistaminen on usein helppoa. Valmistajat ovat ohjeissaan jo kertoneet omat suosituksensa pesulle. Näitä suosituksia tulee noudattaa, jotta G-pistedildon käyttöikä ei jää liian lyhyeksi. Usein varsinkin lasiset ja teräksiset lelut voi pestä saippualla ja vedellä, kunhan muistaa olla hankaamatta niiden pintaa esimerkiksi karkealla sienellä. Näin pinta pysyy kauniina ja näyttävänä. Toisinaan vain mieto saippua pesu soveltuu g-pistedildoille. Jos dildo ei kestä saippualla pesua, on hyvä hankkia seksilelujen puhdistussuihke. Kun seksilelut puhdistaa siihen tarkoitetulla suihkeella, pysyy materiaali kunnossa. Kostealla liinalla ja suihkeella puhdistus on yksi yleisimpiä tapoja puhdistaa seksilelut kunnolla.

  G-pistedildot – Videoita puhdistamisesta

  Koska seksilelujen puhdistus on tärkeää, on siihen hyvä perehtyä myös erilaisten videoiden avulla. Tässä esimerkkinä videoita siitä, kuinka G-pistedildot kannattaa puhdistaa. Videoilta voit saada vinkkejä puhdistukseen, jotta saat lelusi kunnolla puhtaaksi.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *