Panokone - Parhaat testissä

Sähköllä toimiva panokone ilostuttaa sinkkunaisten iltoja ja säväyttää pariskuntienkin petipuuhia väsymättä. Panokoneen käyttö on helppoa; panokoneen tukirankaan kiinnitetään joko dildo tai tekopillu, ja voilà – kone hoitaa panemisen uupumatta, ja sillä välin voit keskittyä omaan nautintoon kumppanin tarpeista huolehtimatta.

Panokoneet ovat suhteellisen arvokkaita, mutta hinnalle on syynsä; ultimaattisen tehokkuuden ansiosta panokoneen rinnalla dildot (ja miehetkin!) jäävät selväksi kakkoseksi. Ja mikä parasta, tämä kone ei laukea liian aikaisin!​

ETKÖ TULLUT VIELÄ PÄÄTÖKSEEN?

FAQ

Useimmat panokoneet eivät vaadi kokoamista, vaan ne tulevat valmiiksi koottuina. Yleensä koneen mukana on runko, kiinnitettävä dildo, sekä virtajohto. Laitteen saa otettua käyttöön laittamalla virtajohdon seinään, eikä sen kummempia asennuksia tai kokoamista usein tarvita. Panokoneeseen on helppo kiinnittää dildot, yleensä kiinnitys tapahtuu kierittämällä dildo siihen tarkoitettuun tappiin. Jokaisen panokoneen mukana tulee ohjekirja, jossa on kerrottu tarkasti laitekohtaiset tiedot, ja miten laite tulee ottaa käyttöön. Ohjekirjassa on myös neuvottu laitekohtainen huolto.

Jos emmit seksikoneen hankintaa siksi, että pelkäät ettet osaisi käyttää sitä, älä huolehdi! Seksikoneen käyttö on helpompaa kun kahvin keittäminen. Seksikoneen saa päälle vain nappia painamalla, ja uuden koneen saapuessa kotiisi saat sen käyttöön heti!

Panokoneet ovat kalliita siksi, että niissä on paljon elektroniikkaa, ja pienen koneen sisälle on täytynyt ohjelmoida paljon toimintoja. Panokoneet on myös pyritty valmistamaan mahdollisimman kestävästä materiaalista käyttöiän pidentämiseksi. Usein panokoneet joutuvat myös rajumpaan käyttöön, ja niiden täytyy olla tukevaa materiaalia jotta ne eivät hajoa käytössä. Hinta vaihtelee todella paljon panokoneen mallista ja toiminnoista riippuen, ja yleensä mitä enemmän panokoneeseen haluaa ominaisuuksia, sen kalliimpi laite on.

Kaikin puolin käyttökelpoisen panokoneen perustoiminnoilla saa ostettua hieman yli satasella, mutta mitä enemmän toimintoja, lisäosia ja mukavuutta koneelta haluaa, sitä enemmän hinta nousee koneen mukana. Kalleimpia panokoneita voisi verrata jo melkein huonekaluihin, ja sen lisäksi ne sisältävät myös elektronisia toimintoja. Laadukkaammat panokoneet on myös suunniteltu tarkasti niin muotoilultaan kuin ohjelmoinniltaan parhaimman nautinnon tuottamisesi, ja koneet on tuotettu insinöörien suunnittelemina käyttäen uusinta teknologiaa. Panokoneen hintaa voisikin hyvin verrata hierontatuolin hankintaan; mitä uudempi malli ja mitä enemmän mukavuusominaisuuksia, sen korkeampi hinta tuotteella on. Panokoneet ovat kuitenkin todella kestäviä ja usein kerta hankinta, sillä ne kestävät käytössä vuosia.

Useimpiin malleihin ei käy yhteensopiviksi muut dildot ja vibraattorit, kuin mitä laitteen mukana tulee. Jos haluat hankkia lisäosia seksikoneeseen, kannattaa olla suoraan yhteydessä valmistajaan tai liikkeeseen, josta seksikoneen olet hankkinut. Varmista että lisäosa on saman valmistajan, ja että se on yhteensopiva juuri sinun laitemallisi kanssa. Jos sinusta tuntuu, että haluat myöhemmin hankkia seksikoneeseen isomman dildovalikoiman, kannattaa jo seksikonetta ostaessa ottaa selvää, miten laaja valikoima yhteensopivia erillisiä dildoja laitteelle löytyy.

Mallista riippuen joihinkin seksikoneisiin saa ostettua dildo-adapterin, jonka avulla koneeseen voi liittää laajalti erilaisia, esim. Vac-U-Loc dildoja. Otathan huomioon, että dildo joka ei ole yhteensopiva seksikoneen kanssa voi olla vaarallinen, ja väärässä käytössä laite voi mennä rikki. Käytä seksikoneen kanssa aina vain saman valmistajan dildoja.

Useimmat panokoneet on tehty niin, että niiden rungot kestävät hyvin pientä kastumista. Koneen on tarkoitettu käytettäväksi liukuvoiteiden kanssa, ja etenkin anaalileikeissä liukuvoidetta kannattaakin käyttää riittävästi seksikonetta käytettäessä. Liukuvoide ei pilaa seksikoneen rungon päällysmateriaalia, oli se sitten tekonahkaa tai kumia, vaan koneet on rakennettu kestäviksi siimakin mielessä. Otathan kuitenkin huomioon, että panokone tulee puhdistaa jokaisen käytön jälkeen, jotta siihen ei jää tahroja tai tule pinttymiä.

Lue koneen käyttöohjeet hyvin, ja varmista koneesi vedenpitävyys. Yleensä koneet jossa on istuinosa, ovat vedenpitävämpiä kuin koneet ilman istuinosaa, sillat niiden runko-osaa ei ole tarkoitettu olevan kosketuksissa käyttäjään. Voit kuitenkin käyttää seksikonetta huolehtimatta siitä, että käytössä liukuvoide voisi rikkoa koneen.

Koneen äänekkyys riippuu täysin koneen mallista, ja voi olla hyvinkin konekohtaista. Seksikoneet yleensä lajitellaan kolmeen luokkaan; hiljainen, äänekäs, ja kovaääninen. Hiljaiset koneet ovat jo todella hiljaisia, niitä tuskin kuulee tehokkaammilla asetuksillakaan. Hiljaisten koneiden haittapuolena usein tosin on, että ne ovat hieman hintavampia, sillä niiden toimintoihin on jouduttu käyttämään erityisiä materiaaleja ja elektroniikkaa, että niistä on saatu niin hiljaisia.

Äänekkäissäkään koneissa ei tosin tarvitse huolehtia, että naapuritkin saavat kuulla mitä olet puuhastelemassa. Äänekäs itsessään tarkoittaa sitä, että kone pitää jonkinlaista surinaa ollessaan päällä, mutta ääni ei ole mitään verrattavissa vaikka imureihin. Yleensä äänekkäät koneet surisevat hieman lujempaa kuin mitä vibraattori kone pitää ääntä.

Olivia Jarvinen
Olivia Jarvinen

Panokoneen hankkiminen voi helposti tuntua hankalasti lähestyttävältä, ja jotta tämä ehkä tabunakin tunnettu mutta mahtava seksilelu olisi helpommin lähestyttävissä, olen koonnut panokone -arvosteluni tälle sivulle. Kaikki tuotteet ovat itsetestattuja ja arvosteltuja, ja koska tämä ei ole ollut mikään pieni urakka, toivon että arvosteluista on apua. Toivottavasti arvostelut auttavat valinnan vaikeudessa, ja joukosta löytyy juuri sinulle se oikea panokone! ​

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  LoveBotz Saddle Deluxe 2 Ways Panokone

  Plussat

  Miinukset

  Tuotetiedot

  LoveBotz Saddle Deluxe 2 Ways Sex Machine on tehokas ja luotettava panokone, joka tarjoaa varmasti elämäsi kyydit! Ominaisuuksiltaan ja laadultaan yksi markkinoiden parhaista panokoneista on myös kauko-ohjattava, ja tuotteessa tulee mukana jopa kaksi erillistä lisäosaa. Lisäosina tämän panokoneen mukana tulevat erillinen dildolisäosa ja klitorislisäosa.

  Dildolisäosassa on myös huolitellut yksityiskohdat; niin etu- kuin takapuolelta löytyy kohotetut ja juomutetut osat, jotka lisäävät klitoriksen tai anuksen stimulointia käytön aikana. Kaukosäätimestä ei myöskaan puutu asetuksia; koneessa on viisi värinärytmiä ja viisi eri nopeutta. Dildo on valmistettu kestävästä TPE -kumista, ja panokoneen istuinmukavuuteen on myös panostettu. Panokoneen istuinosa on pehmustettu, ja runko päällystetty tyylikkäästi tekonahalla. Kone itsessään on valmistettu laadukkaasta ABS -kumista.

  Laite on helppo kytkeä suoraan verkkovirtaan, joten asennuksesta ei myöskään tarvitse huolehtia. Kone jaksaa panna vaikka loputtomiin, sillä pattereiden loppumisestakaan ei ole pelkoa. Pystymällä säätelemään värinän voimakkuutta ja nopeutta, on koneen käyttö erittäin mielekästä, ja vahvimmista asetuksista ei tehoa puutu. Panokoneen ollessa käytössä se ei ole kovin hiljainen, mutta toisaalta kone on sen kokoinen että sitä ei kuitenkaan kumppanilta salassa voi käyttää, joten pieni surina on sivuseikka laitteen tuomaan tyydytykseen verrattuna.

  • Koneen mitat: 34,3 cm x 31,2 cm x 19 cm
  • Paino: 10 kg
  • Dildon pituus: 15,25 cm
  • Dildon halkaisija 4,5 cm 
  • Kauko-ohjattava: Johdollinen kaukosäädin
  • Virtalähde: Verkkovirta

  Panokone sopii parhaiten jo seksilelujen käytössä hieman kokeneille, sillä se on suht arvokas hankinta. Vaikeakäyttöiselta vaikuttava laite on oikeasti kuitenkin helppo ottaa käyttöön ja turvallinen, joten ensikertalaistenkaan ei kannata pelätä koneen kokeilua

  LoveBotz Saddle Deluxe 2 Ways Panokone tuo iloa niin sinkkunaisille kuin pariskunnillekin, ja seksikone tuokin helposti lisäkipinää makuuhuoneeseen jo erikoisuudellaan. Kone sopii niin lempeisiin kuin rajumpiinkin leikkeihin tehonsa puolesta, ja jos sen vielä yhdistää muutamiin muihin leluihin, vain taivas on rajana erilaisten fantasioiden toteuttamiselle, ja omasta makuuhuoneesta on helppo luoda vaikkapa intiimi Mr. Greyn luola! 

  Panokone on ollut lähes jokaisen naisen toivelistalla kokeiltavissa seksileluissa, ja kone on myös ollut suuressa lesbopariskuntien suosiossa. Parhaiten panokone sopii kokeilumielisille, sukupuoleen katsomatta.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Panokoneena LoveBotz Saddle Deluxe 2 Ways on vaille vertaa. Tuotteella on suht arvokas, mutta ajatellen tuotteen käyttoikää sekä miten paljon siitä on oikeasti iloa, on hintalaatu-suhde hyvin kohtuullinen. Tuote sopii parhaiten kokeilunhaluisille ja uusia elämyksiä etsivälle. Ainoana varoituksen sanana voi tästä seksilelusta sanoa, että kokeiltuasi tätä panokonetta et halua enää mitään muuta!

  LoveBotz Saddle Deluxe 2 Ways panokone arvosteluni

  5/5

  Fetish Fantasy Kannettava Seksikone

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Fetish Fantasy Kannettava Seksikone on panokoneiden helposti mukana kuljetettava ja näppärä kevyt versio. Nimensä mukaan laite on kannettava, ja laitteen mukana tulee kolme vaihtopäätä. Tämä seksikone ei jätäkään ketään kylmäksi, sillä paketin mukana tulevat kaikki kolme dildoa ovat erilaisia.

  Dildojen vaihto ja laitteen käyttöönotto on myös helppoa; panokoneessa on kiinnitystappi, johon dildot ruuvataan kiinni. Vaihto onnistuu myös helposti ruuvaammalla dildon pois, ja kiertämällä uuden tilalle. Kiinnitysmenetelmällä dildot pysyvät tukevasti kiinni rajuimmissakin leikeissä. Muotoilultaan G-pistettä täydellisesti hierova vaalean lila dildo on 17,5 cm pitkä, ja halkaisijaltaan 3,8 cm. Materiaaliltaan se on pehmein ja joustavin. Ihonvärinen dildo on lisäosista todenmukaisin; se on valmistettu kovemmasta materiaalista pienellä joustolla, ja muotoilee aitoa penistä. Pituutta dildolla on 18 cm ja halkaisija 4,2 cm.

  Dildovibraattori on virtaviivaisesti muotoiltu nautinnon maksimoimiseksi, ja koon puolesta se on pituudeltaan 18,2 cm ja halkaisijaltaan 3,8 cm. Dildovibrattori toimii myös panokoneen kaukosäätimenä; sen varressa olevilla nappuloilla voi säädellä seksikoneen asetuksia. Seksikone itsessään on pieni ja kevyt, sekä imukuppijaloilla varustettu. Se on helppo kiinnittää sileille pinnoille, kuten vaikka seinään tai suihkuun; vain taivas on rajana kekseliäisyydelle! Imukuppien lisäksi seksikoneessa on mukana remmit kiinnitykseen. Seksikone tulee kuljetuslaukun kera, ja laukkuun sisältyykin mukavana yllätyksenä niin silmäside, höyhenkutkutin, vesipohjainen liukuvoide sekä dildojen puhdistusaine.

  • Dildovibraattori: 18,2 cm x 3,8 cm
  • Vaalean lila dildo: 17,5 x 3,8 cm
  • Ihonvärinen dildo: 18 cm x 4,2 cm
  • Seksikone: 20 cm x 14 cm x 11 cm
  • Virtalähde: Verkkovirta
  • Materiaali: ABS-muovi, metalli, silikoni, PVC, neopreeni, TPR ja vinyyli
  • Osat: Seksikone, ihonvärinen dildo, vaalena lila dildo, dildovibraattori, kuljetuslaukku, kutkutin, silmäside, liukuvoide (29ml), seksilelujen puhdistusaine

  Fetish Fantasy Kannettava Seksikone sopii parhaiten niille, jotka ovat tutustumassa seksilelujen maailmaan, ja ehkä harkitsemassa ensimmäisen seksikoneen hankkimista. Seksikone on myös pelastus niille, kun on tiedossa että seksikonetta tullaan kuljettamaan paljon; siinä mielessä kone sopii myos hyvin ammattilaisille. Kone on hintansa puolesta hyvin edullinen, ja todella helppo ottaa käyttöön.

  Tämän täydellisempää seksikonetta ei aloittelijalle ole! Kone sopii tietenkin myös kokeneille, ja muuntuu moneen leikkiin. Pienen koonsa ja mukana tulevan kuljetuslaukun vuoksi seksikone on helppo ja huomaamaton ottaa mukaan vaikka matkalle tai mö kille, ja tämän paketin kanssa on ihana järjestää intiimejä iltoja uusissa paikoissa. Kone ei ole iso sijoitus, ja mukana tulevan laajan oheistuotevalikoiman ansiosta tämä seksikone sopii parhaiten tutustuttamaan seksikoneiden maailmaan.

  Asiakkaiden arvostelut

  Yhteenveto

  Fetish Fantasy Kannettava Seksikone on todella näppärä, ja nimensä veroisesti kannettava seksikone, joka on helppo ottaa mukaan ja kuljettaa huomaamattomasti. Mukana tulevien kolmen dildon ansiosta seksikone taipuu myös monenlaiseen leikkiin, eikä jätä ketään kylmäksi. Seksikoneessa on imukupit ja remmit kiinnitykseen, ja dildojen vaihtaminen sekä koneen huolto on helppoa.

  Parhaana palana seksikoneessa on se, miten paljon pakkaukseen kuuluu tuotteita mukaan! Seksikone tulee kuljetuslaukussa, johon kuuluu pikkukivaa, kuten silmäside, höyhenkutkin, ja liukuvoide. Kone takaa monipuolisuutensa vuoksi täyden nautinnon ja vielä lompakolle ystävällisellä hinnalla, joten Fetish Fantasy Kannettava Seksikone onkin ehdottomasti seksileluihin ja seksikoneisiin tutustuvalle ehdoton suosikki.

  Fetish Fantasy Kannettava Seksikone arvosteluni

  4/5

  You2Toys Seksikone G- ja P-pisteelle

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  You2Toys Seksikone G- ja P-pisteelle on suunniteltu erityisesti tuottamaan maksimaalista nautintoa,  ja tuotteen muotoiluun on kiinnitetty paljon huomiota. Seksikoneen suunnittelussa on huomioitu eritoten G-pisteen ja eturauhasten stimulointi, ja siinä tuote onnistuukin kutkuttavan tyydyttävästi.

  Laite tarjoaa totaalisia nautinnon hetkiä, ja tekee kaiken työn puolestasi. Laitteen mukana tulee yhteensä kolme vaihtopäätä; kaksi erilaista dildoa ja yksi dildovibraattori. Ainutlaatuista tässä panokoneessa on se, että koneen päällä on paikka dildovibraattorille, johon sen saa asetettua niin, että se osuu täydellisesti klitorikseen koneen käytön aikana. G-pisteelle tarkoitetussa dildossa on kaareva muotoilu, ja se takaa intensiivistä ulkoista stimulaatiota klitorikselle. Eturauhasdildopää taas on enemmän peniksen muotoinen, ja sen varsi on kohonyppykuvioitettu vielä astetta kovempien orgasmien takaamiseksi.

  Seksikoneen rungon etuosassa on säädinosa, josta koneen nopeutta pystyy helposti säätämään. Dildot on helppo kiinnittää koneeseen, ja ne liikkuessaan ne myös tekevät pyörivää liikettä, joka lisää nautintoa taaten dildojen osumisen juuri oikeisiin kohtiin. Dildovibraattori on langaton, ja toimii paristoilla. Panokoneessa on johto, ja se toimii verkkovirralla.

  • G-pistedildopää: 11,5 cm pitkä, 2,9 cm halkaisija
  • Eturauhasdildopää: 11,5 cm pitkä, 3,1 cm halkaisija
  • Dildovibraattori: 12,5 cm pitkä, 2,7 cm halkaisija
  • Seksikone: Korkeus 18 cm x pituus 37 cm x leveys 27 cm.
  • Paino: 3,5 kg.
  • Virtalähde: Verkkovirta (seksikone), paristot 2 x AAA (dildovibraattori)
   *Paristot eivät tule mukana

  You2Toys Seksikone G- ja P-pisteelle sopii kenelle tahansa! Tämä panokone on oikea monitoimikone, joka taipuu moneen mutta ei jätä ketään kylmäksi, päinvastoin. Koneen kolmella eri dildolla jotka on muotoiltu syvien orgasmien takaamiseksi, tähän seksikoneeseen jää melkein koukkuun! Edullisen hintansa vuoksi kone sopii myös hyvin ensimmäistä panokonetta harkitseville.

  Verratessa muihin seksikoneisiin, tämä kone on oikein hyvä all around -ratkaisu, sillä koneessa on vähän kaikkea, laadusta ja matalasta hinnasta tinkimättä. You2Toys Seksikone G- ja P-pisteelle tarkoitetussa seksikoneessa on myös erityisesti otettu miehet huomioon, sillä koneen mukana tuleva eturauhasdildo on suunniteltu nimenomaan P-pisteen stimulointiin. Koneen käytöstä voivat siis myös miehet nauttia aivan yhtä paljon, joka tekeekin tästä seksikoneesta täydellisen valinnan pariskunnille.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  You2Toys Seksikone G- ja P-pisteelle on paras vaihtoehto pariskunnille, sillä se tarjoaa intensiivistä nautintoa niin naisille kuin miehillekin. Seksikoneen parhaita puolia on sen edullinen hinta toimintojensa nähden; seksikone on laadukas, ja sen mukana tulee kolme erilaista dildoa. Koneen isona plussana on myös P-pisteelle tarkoitettu eturauhasdildo, joten seksikone sopii täydellisesti myös miehille.

  You2Toys Seksikone G-  ja P-pisteelle arvosteluni

  4/5

  F-Machine Pro 3 Seksikone

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  F-Machine Pro 3 Seksikone on niille, jotka etsivät enemmän kuin tavallista seksikonetta. Tämä kone takaa villit kyydit ja säväyttää varmasti jokaisessa makuuhuoneessa. Panokone on yksi markkinoiden edistyksenmillisistä seksikoneista, ja sen on kehittänyt insinööritiimi, joka on varta vasten panostanut niin koneen toimintoihin kuin my;s koneen hiljaisuuteen. Panokoneessa on asetuksia vaikka muille jakaa, koneen työntökulmaa, työntöjen syvyyttä; niinkuin nopeuttakin voi säätää lähes rajattomasti; työntösyvyyden pystyy itse asettamaan 2,5 – 15 cm välille.

  Seksikoneen asetuksia on helppo säädellä puuhastelunkin lomassa kaukosäätimellä. Koneen mukana tulee yksi musta dildo, mutta koneeseen on mahdollista ottaa käyttöön quick connect lisäosa, jonka avulla panokoneessa voi käyttää mitä tahansa Vac-U-Loc -tyyppistä dildoa. Mukana tuleva musta dildo on pituudeltaan huimat 20 cm ja halkaisijaltaan 3,8 cm. Dildo on materiaaliltaan silikonia.

  Seksikone on kooltaan pieni, mutta siinä on silti todella tehokas moottori, josta ei puhtia puutu. Koneen mukana tulee myös säilytyslaukku, jonka kanssa konetta on helppo kuljettaa ja se säilyy siistinä. Seksikone toimii verkkovirralla.

  • Dildo: 20 cm pitkä,  3,8 cm halkaisija
  • Seksikone: 48 cm pitkä ja 46 cm korkea
  • Penetraatiosyvyys: 2,5 – 15 cm
  • Moottori: 60 W 24V
  • Nopeus: 0-280 RPM
  • Virtalähde: Verkkovirta

  F-Machine Pro 3 Seksikone sopii parhaiten ultimaattista nautintoa hakevalle! Koneessa on uskomattoman paljon erilaisia asetusvaihtoja, ja siitä ei myöskään puutu tehoja. Parasta panokoneessa myös on, että vaikka se jyystää kovaa, se on todella hiljainen kovemmassakin käytössä. Isommaksi ongelmaksi koneen kanssa tuleekin käyttäjien desibelit. F-Machine Pro 3 Seksikone ei ehkä ole seksileluihin vasta tutustuvalle paras valinta, sillä mukana tuleva iso kokoinen dildo voi olla liian iso pala nieltäväksi, ja koneesta parhaimman nautinnon saamiseksi asetusten käyttö on osattava. Koneen käyttö on kuitenkin tehty helpoksi, ja mukana tulee käyttöohjekirja.

  Panokone pystyy penetroimaan ihanan syvälle, ja vaikka siinä ei itsessään tule mukana monia dildopäitä, se on yhteensopiva Vac-U-Loc dildojen kanssa, joten siihen saa myös paljon vaihtelua niin halutessaan. F-Machine Pro 3 Seksikone sopii parhaiten nautiskelijoille, jotka etsivät uusia kokemuksia ja haluavat ottaa nautinnosta aivan kaiken irti. Kone taipuu myös hyvin erittäin kinkyihin sessioihin ja BDSM -leikkeihin, silloin kun olet hakemassa astetta tulisempaa maustetta petipuuhiin.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  F-Machine Pro 3 Seksikone on luksuskone, joka korkeasta hinnastaan huolimatta pystyy lumoamaan kenet vain. Seksikoneen erilaisilla asetuksilla, jotka ovat todella herkkiä , takaat itsellesi juuri sellaista hellintää, jota sillä hetkellä haluat. Panokoneen työntökulmaa, syvyyttä ja nopeutta pystyy säätämään lähes rajattomasti. Moottoristakaan ei puutu puhtia, ja tämä kone panee lujaa ja väsymättä juuri silloin sitä haluat.

  F-Machine Pro 3 Seksikone arvosteluni

  4/5

  Louisiana Lounger Sex Machine

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Poistuisitko ikinä sängystäsi, jos unelmiesi sänky pystyisi saada sinut laukeamaan?

  Louisiana Lounger Sex Machine on nimensä mukaan ergonomisesti suunniteltu osumaan juuri parhaimpiin paikkoihin joka työnnöllä. Tämä panokone onkin jo enemmänkin kuin sänky kiinnitettävällä dildovibraattorilla. Lousiana panokoneen istuinosa on nimittäin pumpattava patja, jonka päällä voi nauttia joka sekunnista seksikoneen työntöjen hyväilemänä. Tässä erotiikkaa sykkivässä Louisianalepotuolissa on mukana 3 dildoa, kaukosäädin sekä ranne- ja nilkkakahleet sidontaleikkeihin. Dildot toimivat myös vibraattoreina, ja niitä voi käyttää myös erikseen.

  Realistinen dildovibraattori on keskikokoinen, pituudeltaan 14 cm ja halkaisijaltaan 3,5 cm. Jelly materiaalia oleva vaaleanvioletti vibraattori on suurikokoinen, pituudeltaan 17 cm ja halkaisijaltaan cm. Pinkki G-pisteen hyväilyyn muotoiltu vibraattori on pienin, kooltaan 12 cm ja halkaisijaltaan cm. Dildovibraattorit eivät ole vesitiivistettyjä. Kaikki vibraattorit toimivat AA paristoilla, ja seksikoneen kaukosäädin vaatii 23A pariston. Panokoneen runko toimii verkkovirralla. Lousiana Lounger Sex Machine seksikoneen patjaosuus on myös helppo puhdistaa, ja sen hoitoon riittää pelkkä kostealla kankaalla pyyhkiminen. Puhdistukseen voi käyttää myös seksilelujen puhdistusaineita.

  • Dildo: 20 cm pitkä,  3,8 cm halkaisija
  • Seksikone: 48 cm pitkä ja 46 cm korkea
  • Penetraatiosyvyys: 2,5 – 15 cm
  • Moottori: 60 W 24V
  • Nopeus: 0-280 RPM
  • Virtalähde: Verkkovirta

  Louisiana Lounger Sex Machine sopii täydellisesti nautiskelijoille, sekä erilaisiin leikkeihin ja BDSM sessioihin. Ilmapumpattavassa sängyssä on valmiiksi mukana niin nilkka- kuin rannekahleet, ja sängyn nerokkaan muotoilun avusta se sopii niin soolo- kuin parileikkeihin, tai miksei vaikka useammallekin. Louisiana Lounger Sex Machine mahdollistaa myös samanaikaisesti kumppanin kanssa erilaisten asentojen kokeilun, ja patja on juuri täydellisellä korkeudella vaikka suihinotolle samalla kun nauttii seksikoneen armottomista työnnöistä. 

  Nilkka- ja ranneremmit lisäävät tuolin eroottisuutta, ja panokone käy hyvin rajumpiin leikkeihin ja miksei kumppanin kuritukseenkin. Tämä seksikone sopiikin parhaiten kokeneimmille pariskunnille, jotka etsivät jotain uutta eivätkä pelkää kokeilla eksoottisempiakaan asioita. Myös sinkut saavat koneesta paljon irti, sillä se käy melkein sohvan sijasta, ja miksei lepotuolilla voisi makoilla vaikka samalla kun katsoo telkkaria ja antaen koneen hyväillä itseään antaumuksella. Kone sopii myös eroottisten videoiden tekemiseen täydellisesti, ja Louisiana Lounger Sex Machine seksikoneen kanssa saa kuvattua paljon eriteemaisia videota, ja lepotuoli sopii myös täydelliseksi rekvisiitaksi. Tämä seksipatja onkin siis oiva valinta niin amatööreille kuin ammattilaisillekin. 

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Louisiana Lounger Sex Machine on elämyksellinen seksikoneiden erikoisuus, ja voit nauttia koneen hemmottelusta vain makoilemalla pumpatun patjan päällä, joka kuuluu koneeseen. Patja on ilmatäytteinen, ja se on helppo pumpata jalkapumpulla. Seksikoneen mukana tulee 3 eri dildoa, ja patja on muotoiltu kooltaan ja malliltaan niin, että se sopii erilaisiin seksiasentoihin. Patjassa on myös ihanat nilkka- ja ranneremmit, joten se sopii hyvin kinkyimpiin sessioihin!

  Louisiana Lounger Sex Machine arvosteluni

  4/5

  LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0 Ladattava Seksikone

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0 Ladattava Seksikone on ihanan edullinen ja kompakti, kuitenkaan tehosta tinkimättä, sillä tämä kone takaa rajutkin kyydit. Seksikone on pieni ja se on mahdollista kiinnittää sileille, tukeville pinnoille imukupilla. Koneen asentoa ja työntökulmaa vo säädellä käyttäjäystävällisten säätimien avulla. Koneen mukana tulee 15 cm musta dildo, joka on erittäin aidonmukaiseksi muotoiltu, ja sen pinta on ihanasti suoneikas. Dildon terska on myös hyvin erottuva, lisäten nautintoa joka työnnöllä. Dildon halkaisija on 3,8 cm. Tämä seksikone soveltuu myös hyvin anaalikäyttöön.

  LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0 Ladattava Seksikone voi ottaa sinut niin hitaasti tai kovaa kuin vain haluat; työntönopeus, värinänopeus ja rytmi ovat kaikki säädeltävissä. Laitteesta löytyy myös boost -nappi, joka takaa voimakkaat orgasmit joka kerta.

  Laitteen imukuppipohja on irrotettava, joten se soveltuu niin sängyssä kuin mielikuvituksellisemmillisissa paikoissa käytettäväksi. Erikoista panokoneessa on myös se, että se on valaistava, ja se sopiikin hyvin pimeässä tapahtuviin leikkeihin ja hämärämpäänkin makuuhuoneeseen. LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0 Ladattava Seksikone on nimensä mukaan ladattava, ja sen mukana tulee adapteri laitteen lataamiseen.

  • Koneen kokonaispituus: 45 cm
  • Dildon koko: pituus 15,2 cm, 3,8 cm halkaisija
  • Mukana: Latauspistoke, EU adapteri
  • Materiaali: Metalli, ABS, TPR
  • Virtalähde: Ladattava
  • Ftalaatiton: Kyllä

  LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0 Ladattava Seksikone sopii parhaiten niin edullista hintaa etsivälle, kuin my ös sinulle, joka haluat kokeilla panokonetta erilaisissa paikoissa. Koneen pienen koon ja vahvan imukuppikiinnityksen avulla koneen saa kiinni melkein mihin vain; suihkuun, seinään, miksei vaikka keittiön pöydälle tai vaikka ulos..

  Kone sopii myös työntökulmien säätelyn avulla hyvin anaalileikkeihin. Suosittelemme tosin kokeilemaan konetta anaalileikkeihin vain, jos sinulla on niistä aiempaa kokemusta, sillä dildo on suhteellisen kookas anaaliin. LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0 Ladattava Seksikone on yksi markkinoiden edullisimmasta vaihtoehdoista. Tämän vuoksi panokone on myös hyvä vaihtoehto ensimmäiseksi koneeksi. Kone käy myös hyvin niille, joilla säilytystila on vähissä; konetta voisikin sanoa seksikoneiden kevyt versioksi, ja se on helppo säilyttää sekä myös kuljettaa mukana.

  Seksikone ei ole hyvin perinteistä mallia laatikonmuotoisella rungolla tai istuinosalla, joten klassista seksikonetta etsivälle LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0 Ladattava Seksikone ei ehkä ole se oikea ratkaisu. Kone on kuitenkin täydellinen valinta niille, jotka etsivät tehokasta ja edullista seksikonetta, ja yksi koneen parhaimpia puolia onkin se, että se on ladattava.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0 Ladattava Seksikone on edullinen seksikoneiden kevytversio. Imukupilla kiinnitettettävä panokone sopii niin vaginakäyttöön kuin myös anaaliin, tosin didon ollessa hieman isokokoinen anaalileikkeihin.
  Seksikoneessa on voimakkuuden ja nopeuden säätöasetukset, sekä valaistus pimeässä käyttöön. Laite on helppo ottaa mukaan, ja se kiinnittyy hyvin erilaisille pinnoille. LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0 Ladattava Seksikone on yksi halvimmista panokoneista markkinoilla.

  F-Machine Pro 3 Seksikone arvosteluni

  4/5

  Miten panokoneita käytetään?

  Panokone on sähköllä, useimmiten verkkovirralla toimiva kone, johon kiinnitetään joko vibraattori tai dildo, ja se hoitaa panemisen puolestasi. Dildot useimmiten kiinnitetään koneeseen joko kiertämällä tai ne vain asetetaan niille tarkoitettuun paikkaan, johon ne kiinnittyvät. Useimmissa panokoneissa tulee mukana vaihtopäitä, jotta voit valita juuri sopivan kokoisen ja tuntuisen dildon itsellesi, ja vaihdella niitä tilanteen mukaan.

  Panokoneita löytyy laidasta laitaan; niin kannettavista ja ladattavista panokoneista jopa puhallettaviin lepotuolikoneisiin. Käyttöönotto riippuu siis laitteen mallista, mutta yleisimmin panokoneen runko on pieni laatikko joko istuinosalla tai ilman. Runkoosasta löytyy sähköjohto, ja kun kone on kytketty verkkovertaan, saa sen päälle vain nappia painamalla. Useimmissa panokoneissa on mukana joko johdollinen tai langaton säädin, jolla koneen työntönopeutta, työntösyvyyttä, värinänvoimakkuutta, värinärytmiä ja panokulmaa saa säädeltyä koneen mallista riippuen. Joissakin koneissa ei ole kaukosäädintä, vaan asetusnapit ovat suoraan koneen rungossa kiinni.

  Kun panokoneeseen on asetettu dildo kiinni, voi hauskanpidon aloittaa! Uutta konetta kokeiltaessa kannattaa aloittaa pienillä asetuksilla, tai testata dildoa ennen koneen laittoa päälle. Kokeile asettaa dildo sisällesi ja tunnustele miltä se tuntuu, ja aloita asetusten säätö asteittain. Koneen käyttö on helppoa, ja kannattaa myös panostaa mukavan kulman ja asennon löytämiseen.

  Seksikone cowgirl

  Seksikoneita jossa tulee mukana kaukosäädin, voi käyttää hyvin kumppanin kanssa niin, että antaa kaukosäätimen kumppanin ohjastettavaksi. Monissa koneissa voi myös valita kiinnittääkö koneen johonkin kiinni, vai pitääkö sitä paikallaan käsikahvasta. Lähes kaikissa koneissa on joko kiinnitysremmit tai imukupit, jolla ne on helppo kiinnittää tukevasti paikoilleen. Imukuppilista konetta kiinnittäessä kannattaa varmistaa, että pinta on sileä ja tukeva, ja se kannattaa ensin pyyhkäistä puhtaaksi kostealla liinalla tukevan pidon takaamiseksi. Imukuppipinta kannattaa myös pyyhkäistä, ja parhaan pidon saa, kun kiinnittää hieman kostean imukupin kuivaan ja puhtaaseen pintaan.

  Panokoneet ovat kaiken kaikkiaan itse asiassa todella helppokäyttöisiä ja vaivattomia laitteita, joten kannattaa rohkeasti tutustua valikoimaan ja kokeilla niitä, ettet jää niiden antamasta nautinnosta paitsi!

  Miten panokone puhdistetaan?

  Panokone on helppo hoitaa, huoltaa ja puhdistaa, eikä se oikeastaan vaadi sen enempää huoltoa kuin muutkaan seksilelut. Hoito ja puhdistaminen on laitekohtaista riippuen valmistusmateriaaleista, mutta koneiden dildo-osat tulee aina pestä huolellisesti käytön jälkeen hygienian takaamiseksi. Dildoille myydään useita erilaisia puhdistusaineita, ja parhaiten dildot saakin puhtaaksi käyttämällä niille tarkoitettuja puhdistuskeinoja. Jos sinulla ei ole seksilelujen puhdistusainetta, käy myös saippualla pesu hyvin, kunhan vain muistat huuhdella dildon hyvin pesun jälkeen. Kun puhdistat vibraattoreja jotka toimivat pattereilla, olethan varovainen ettei patteriosa kastu, jos dildo ei ole vedenpitävä.

  Itse seksikoneen puhdistus hoituu helposti, kostealla liinalla pyyhkimällä. Runko-osan puhdistamiseen suositellaan my;s seksilelujen puhdistusaineiden käyttöä hygienian ja laitteen pitkän käöyttöiän takaamiseksi. Tekonahkaa olevia istuinosia ja runkoja ei kannata kastella liian märiksi, sillä se helposti pilaa kankaan. Kumia ja muovia olevat runko-osat kestävät vettä paremmin. Ole aina varovainen puhdistaessasi tuotetta, että tuotteen johdot eivät kastu, ja ota laitteen johto aina irti seinästä, ennen kuin aloitat puhdistamisen.

  Kaiken kaikkiaan panokoneet ovat hyvin helppo puhdistaa; dildot ja vibraattorit puhdistetaan niinkuin normaalit seksilelut, ja laitteen runko-osalle riittää useimmiten pelkkä pyyhintä seksilelujen puhdistusaineella. Panokone kannattaa säilöä sille kuuluvassa kuljetus- tai suojalaukussa, ja jos koneen mukana ei sellaista ole tullut, riittää kangas tai muovipussi suojaamaan koneen pölyltä säilönnän aikana.