Nännipumppu – Parhaat testissä

Nännipumppu saa nännit turpoamaan ja antaa nautinnollisen imun tuntemuksen. Samalla ne myös lisäävät nännien tuntoherkkyyttä.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Klikkaa tästä nähdäksesi laajempi valikoima nännipumppuja

FAQ

Nännipumpun avulla saat nänneistäsi pulleat ja kosketusherkemmät. Sillä saa nopeasti tuotettua niin mielihyvää, hekumallista näkyä ja tietenkin halutessaan myös kipua. Pumpun käyttö perustuu alipaineeseen, joka saa nännisi turpoamaan ja niin ollen kosketusherkemmiksi.

Saat nänneistäsi tuntoherkemmät, ja ne turpoavat isoimmiksi. Tuntoherkkyyden voimistuminen saa aikaan enemmän mielihyvää, josta nautit niin yksin kuin kumppaninkin kanssa.  Nännipumpusta on myös apua sisään kääntyneille nänneille.

Alipaineen aiheuttama imun tuntu tekee useimmalle kiihottavan olotilan. Yleensä silikonista valmistetut kupit/ sylinterit ovat ihoa vasten miellyttävän tuntuisia.  Joskin liian kova alipaine voi myös tuottaa kipua.

Nännit ovat hyvin erogeeninen alue joten niiden tuntoherkkyys on kiihottumisen kannalta monelle tärkeää. Turvonneet ja isommat nännit tarjoilevat myös visuaalista ilmettä, josta kumppani varmasti myös nauttii.

Nännipumput sopivat sekä naisille että miehille. Sukupuolella ei ole väliä kun haluaa saada nänneistä pulleammat sekä tuntoherkemmät. 

Kyllä voi, mutta etukäteen kannattaa miettiä, että onko käyttö hyvä idea muissa kehon osissa. Käyttö onkin parasta vain itse nännille.

Sisällysluettelo
    Add a header to begin generating the table of contents

    Master Series Double Suck Nännipumppu

    Testivoittaja

    99%
    Design
    97%
    Helppokäyttöisyys
    99%
    Laatu
    91%
    Hinta
    98%
    Performance
    Testaajan arvio:
    5/5
    Käyttäjien arvio:
    5/5
    Master Series Double Suck Nännipumppu 1

    Master Series Double Suck Nännipumppu

    Plussat

    Miinukset

    Tuotekuvaus

    Master Series Double Suck Nännipumppu avulla viet nänni stimulaatio leikkisi aivan uudelle tasolle!

    Tämä Varuste on ehdoton, kun haluat nänniesi saavan aivan uudenlaista kosketusta ja tuntoa.

    Silikonin ja ABS muovin yhdistelmä tuntuu hyvältä ja on hygieeninen käyttää. Laitteella kokonaispituutta noin 50 cm sisämitoiltaan halkaisija 2 cm ja syvyyttä 4 cm.

    Nännipumpussa on painemittari ja erittäin kätevä quick release-toiminto, jolla voi helposti alipaineen vapautta, kun olet päässyt toivottuun tulokseen.

    Tämän nännipumpun kanssa kiihotat niin omia kuin kumppanisikin nännejä, yhdessä tai erikseen! Pumpussa käsikahva, jonka avulla säädät stimulaation voimakkuutta aina hellästä voimakkaaseen.

    Pumppu itsessään saa aikaan kiihottavan alipaineen, joka saa nännien ihon entistäkin tuntoherkemmän kosketukselle. Nännien koko kasvaa hetkellisesti ja tuo uudenlaisen, tuhmaakin tuhmemman ulottuvuuden aistillisiin leikkeihin.

    Tarkat tuotetiedot

    Ominaisuudet Master Series Double Suck Nännipumppu
    Värinätasot!!!!! Quick release ja painemittari
    Pituus Noin 50 cm
    Sisämitat Halkaisija 2 cm ja syvyys 4 cm
    Kieli Mm. englanti, saksa, ranska
    Valmistusmateriaali Silikoni ja ABS-muovi
    Master Series Double Suck Nännipumppu 5

    Paineen määrä

    1 of 4

    Paineen säätely

    2 of 4

    Molemmille nänneille

    3 of 4

    Johdollinen

    4 of 4

    Yhteenveto

    Master Series Double Suck Nännipumppu oli erittäin mukava kokemus. Nännipumppu toimi juuri niin kuin pitää. Käytön jälkeen nännit olivat hyvin turvonneet ja erittäin tuntoherkät.

    Hieman laite oli isokokoinen eikä niin yksin kertainen käyttää kuin monet nännipumput. Kuitenkin toimiva ja erittäin tehokas. Kaiken lisäksi quick release -toiminto mahdollisti sen, että jos painetta tuli liikaa, niin sen sai vapautettua.

    Kaikin puolin toimiva ja hyvä laite, joka toimii niin aloittelijoilla kuin kokeneillä käyttäjillä.

    Ouch Nipple Suckers Musta

    Aloittelijalle

    97%
    Design
    95%
    Helppokäyttöisyys
    97%
    Laatu
    96%
    Hinta
    97%
    Performance
    Testaajan arvio:
    5/5
    Käyttäjien arvio:
    4.5/5
    Ouch - Nipple Suckers, musta 1

    Ouch Nipple Suckers Musta

    Plussat

    Miinukset

    Tuotekuvaus

    Haluatko terhakkaat ja tuntoherkät nännit? Tämä Ouch-Nipple Suckers nännipumppu vie sinut, halutessasi myös kumppanisi nextille levelille mitä nännien stimuloimiseen tulee.

    Tämä pumppu saa nännisi turpoamaan suurimmilleen ja antaa nautinnollisen imun tunteen.

    Silkkisen kestävästä silikonista valmistettun pumpun pallo- osa on kevyesti kuvioitu, joten saat sen pysymään sormissasi hyvin. Nännipumppu on näppärän kokoinen vain 7 cm pitkä. suuaukon halkaisija 5,5 cm.

    Tämä sopii niin naiselle kuin miehellekin, kun asetat pumpun suuaukon tiivisti ihoa vasten ja päästät irti, se on siinä ja pyssy erittäin hyvin. Pumpun irrottamiseksi purista pumppupalloa uudelleen tai raota suuaukkoa hieman päästääksesi ilman sen väliin.

    Tämä pumppu saa todellakin nännisi tuntoherkiksi, laajan suuaukon ansiosta pumppu asettuu siis tiivisti ihoa vasten samalla laajalta alueelta imien.

    Tarkat tuotetiedot

    Ominaisuudet Ouch Nipple Suckers Musta
    Pituus 7 cm
    Halkaisija Suuakon 5,5 cm ja Pumppupallon 4,2 cm
    Väri Musta
    Valmistusmateriaali Silikoni
    Ouch - Nipple Suckers, musta 1

    Paineen luonti

    1 of 2

    Nännille

     

    2 of 2

    Yhteenveto

    Ouch-Nipple Suckers nännipumppu oli positiivinen yllätys. Se oli hyvin simppeli ja yksinkertainen käyttää, mutta luo silti kunnollisen paineen.

    Materiaali oli erittäin hyvä ja paineen luominen helppoa. Painetta sai myös paljon, mikä voi olla aloittelijoille haastavaa, sillä suuri imu ei välttämättä ole totuttuna jo.

    Kuitenkin helppo käyttää, kunhan muistaa aina kuunnella omaa kroppaansa. Sopii kaiken kokoisille nänneille ja niin miehille kuin naisillekin.

    Twist And Suck Nännipumput

    Paras hinta

    95%
    Design
    96%
    Helppokäyttöisyys
    96%
    Laatu
    95%
    Hinta
    96%
    Performance
    Testaajan arvio:
    5/5
    Käyttäjien arvio:
    4.5/5
    Twist And Suck Nännipumput 1

    Twist And Suck Nännipumput

    Plussat

    Miinukset

    Tuotekuvaus

    Twist and Suck nännipumput on tehty kiihottamaan ja suurentamaan nännejäsi tehokkaasti. Käytä näitä kun haluat stimuloida nautintosi uudelle tasolle, tai käytä kumppanisi kanssa yhdessä kokeaksenne kiihottavan stimuloivaa leikkiä.

    Tuotetta on saatavilla kahdessa eri koossa M 3 cm ja L 3,8 cm.

    Pumppu asettuu tiivisti nännin ympärille ja pyssy siinä erittäin hyvin. Alipaine syntyy, kun kiertää pumpun ulointa osaa, jonka avulla voi siis itse säätää kuinka voimakkaan alipaineen haluat. 

    Tarkat tuotetiedot

    Ominaisuudet Twist And Suck Nännipumput
    Määrä 2 kpl pumppuja
    Koot M 3,0 cm, L 3,8 cm
    Twist And Suck Nännipumput 3

    Kahva

    1 of 3

    Nännille

     

    2 of 3

    Alipaine

    3 of 3

    Yhteenveto

    Twist and Suck nännipumput ovat hyvin helppo käyttöiset jopa samaan aikaa käytettynä. Säätäminen on helppoa ruuvaamalla, joten harjoittelu ei vie aikaa.

    Kahdessa eri koossa olevista pumpuista kannattaa valita omaan kokoon soveltuva pumppu, jotta nautinto on mukava. Kaikin puolin hyvä kokemus, vaikka itse pumppu ei mitenkään erikoinen ole.

    Mister B Tit Suckers 2 kpl

    93%
    Design
    93%
    Helppokäyttöisyys
    95%
    Laatu
    94%
    Hinta
    93%
    Performance
    Testaajan arvio:
    4.5/5
    Käyttäjien arvio:
    4.5/5
    Mister B - Tit Suckers, 2 kpl 1

    Mister B Tit Suckers 2 kpl

    Plussat

    Miinukset

    Tuotekuvaus

    Mister B Tit Suckers nännipumpulla voit suurentaa sekä turvottaa nännejäsi isoimmiksi kuin koskaan aiemmin! Tämä nännipumppu tuo seksuaalista mielihyvää sinulle sekä kumppanillesi.

    Näitä nännipumppuja on saatavilla useissa koissa, aina S-koosta XL kokoon. Koko pituutta näillä on 10 cm:stä 10,5 cm, imusyvyys kaikissa sama 4 cm ja sisähalkaisija vaihtelee koon mukaan 1,8 cm:stä aina 5 cm saakka. Materiaalina kestävä ja mukava ABS muovi.

    Tämä nännipumppu perustuu erittäin tehokkaaseen alipaineeseen, aseta nänniin päälle ja aloita ”ruuvaaminen”. Helppo ja turvallinen käyttää, ja tuntoaisti menee aivan uudelle tasolle.

    Muista vain huolehtia, ettei ihon ja pumpun väliin jää karvoitusta tai hiuksia, jolloin jää ilmaa pumpun väliin. Voit myös lisätä liukuvoidetta imukupin reunoihin, jolloin tarttuu hyvin kuivaakin ihoon. Tämä pumppu sopii myös erinomaisesti miestenkin nännien stimuloimiseen!

    Tarkat tuotetiedot

    Ominaisuudet Mister B Tit Suckers 2 kpl
    Paketissa 2 kpl nännipumppuja
    Koot S-koko, M-koko, L-koko. XL-koko
    Väri Valko-harmaa
    Valmistusmateriaali ABS
    Mister B - Tit Suckers, 2 kpl 3

    Kahva

    1 of 3

    Ruuvaus

    2 of 3

    Nännille

    3 of 3

    Yhteenveto

    Mister B Tit Suckers on kieltämättä erittäin laadukkaan oloinen nännipumppu. Se toimii hyvin ja sillä saa mukavasti nännit turpoamaan.

    Parasta oli, että Mister B Tit Suckers nännipumput toimivat niin miehellä kuin naisellakin. Eli ne sopivat erikokoisille nänneille hyvin.

    Ruuvaaminen on helppoa, mutta se voi aluksi olla outoa. Se ei kuitenkaan haittaa sitten  kun alkuun on päästy.

    Max Twist Klitoris ja Nännipumppu

    93%
    Design
    93%
    Helppokäyttöisyys
    92%
    Laatu
    91%
    Hinta
    91%
    Performance
    Testaajan arvio:
    4/5
    Käyttäjien arvio:
    4.5/5
    Max Twist Klitoris- ja Nännipumppu 1

    Max Twist Klitoris ja Nännipumppu

    Plussat

    Miinukset

    Tuotekuvaus

    Max Twist Klitoris ja nännipumpun avulla stimuloit lähestulkoon kaikkia kehosi erogeenisiä alueitasi! Käytä oman pikkutuhmaan leikkiin tai kokeilkaa kanssa yhdessä mihin kaikkiin ussiin kokemuksiin tämän kanssa pääsette!

    Pakkauksessa kolme pumppua, joiden materiaali on kestävää ABS muovia. Yhteispituutta on 10 cm sisähalkaisijaltaan 2 cm. Tämä pumppu luo tyhjiön, nostattaen stimuloitavana alueen verenkiertoa. Kun poistat pumpun käsitelty, alue on erittäin tuntoherkkä ja näin ollen saat kokemuksistasi paljon nautinnollisempia.

    Pumpun käyttö tulisi aloittaa varoen, jotta totut ja löydät oman oikean määrän tyhjiötä. Käyttö on helppoa; kierrä pumpun alapuolella sijaitsevaa ruuvia, kunnes löydät oman sopivan tuntuisen paineen. Ennen käyttöä alue johon pumppua käytettään tulee kostuttaa.

    Tarkat tuotetiedot

    Ominaisuudet Max Twist Klitoris ja Nännipumppu
    Pituus 10 cm
    Halkaisija 2 cm
    Paino 26 g per kpl
    Sisältää 3 kpl
    Valmistusmateriaali ABS-muovia
    Kieli Englantia
    Max Twist Klitoris- ja Nännipumppu 1

    Kahva

    1 of 3

    Ruuvaus

    2 of 3

    Nännille

    3 of 3

    Yhteenveto

    Max Twist Klitoris ja nännipumppu on erittäin hauska yhdistelmä. Kaikki kolme pumppua ovat samanlaisia, joten ei ole väliä mitä käytät millekin osalle kropasta.

    Yhdistelmä on ihan toimiva, samoin itse pumput toimivat hyvin. Vaikka pumput ovat tylsän ja yksinkertaisen näköisiä, on niillä silti mahdollista saada kunnollinen paine.

    Kunnollisen paineen saaminen onkin hyvin helppoa, jopa hieman liian helppoa. Onkin hyvä kuunnella oman kropan kanssa tuntemuksia ja lopettaa heti jos alkaa tuntua epämukavalta.

    Fetish Fantasy Nännipumput

    91%
    Design
    90%
    Helppokäyttöisyys
    91%
    Laatu
    89%
    Hinta
    90%
    Performance
    Testaajan arvio:
    4.5/5
    Käyttäjien arvio:
    4/5
    Fetish Fantasy Nännipumput 1

    Fetish Fantasy Nännipumput

    Plussat

    Miinukset

    Tuotekuvaus

    Fetish Fantasy Nännipumput saavat nännisi nöpöttämään! Kun haluta terhakkaat, tuntoherkät ja seksikkäät nännit!

    Tässä nännipumppusetissä on kahta eri kokoa. Pienen pumpun pituus 8,5 cm jonka sisähalkaisija 0,8 cm ja ison pumpun pituus 8,8 cm sisähalkaisijaltaan 1,2 cm. Pakkaukseen kuuluu myös 4kpl O-muotoisia kumirenkaita. Nännipumput ovat valmistettu muovista.

    Näillä pumpuilla todella kiihotat ja saat nännisi nöpöttämään ja huutamaan lisää kosketusta! Aseta pumppu nännisi päälle ja pumppaa kunnes saat haluamasi stimulaation sekä koon. Jos tämä ei vielä riitä, vaihda isompaan pumppuun.

    Kumirengas pumppaamisen jälkeen saa pysymään nännisi terhakkaana. Nöpöttävän terhakkaat ja tuntoherkät nännit kiihottavat niin itseään kuin kumppaniakin. 

    Tarkat tuotetiedot

    Ominaisuudet Fetish Fantasy Nännipumput
    Mukana 1 pieni pumppu, 1 iso pumppu, 2 paria pieniä O-renkaita ja 2 paria suuria O-renkaita
    Pieni pumppu Pituus 8,5 cm, sisähalkaisija 0,8 cm
    Iso pumppu Pituus 8,8 cm, sisähalkaisija 1,2 cm
    O-Renkaat Sisähalkaisija 0,7 cm ja 1,1 cm
    Valmistusmateriaali Muovi
    Kieli Englantia
    Fetish Fantasy Nännipumput 1

    Erikokoiset O renkaat

    1 of 2

    Paineen luonti

    2 of 2

    Yhteenveto

    Fetish Fantasy Nännipumput ovat ihan mukavan tuntuisia ja hyvin toimivia pumppuja, joiden kanssa nännit saa mukavasti herkiksi.

    Harmillista on, että ensin nännejä tulee pumpata pienemmällä pumpulla, sitten vaihtaa pumppua ja pumpata isommalla. Hieman ärsyttävää.

    Joka tapauksessa lopputulos on hyvä ja O-renkaat pitävät nännit sopivan nöpöttävinä pumppaamisen jälkeenkin.

    Master Series Nipple Amplifier Nännipumppusetti

    90%
    Design
    89%
    Helppokäyttöisyys
    87%
    Laatu
    89%
    Hinta
    90%
    Performance
    Testaajan arvio:
    4/5
    Käyttäjien arvio:
    4.5/5
    Master Series Nipple Amplifier Nännipumppusetti 1

    Master Series Nipple Amplifier Nännipumppusetti

    Plussat

    Miinukset

    Tuotekuvaus

    Master Series Nipple Amplifier pumppusetti tarjoilee kiihottavan sekä intensiivisen stimulaation nänneillesi.

    Nämä kumista sekä lasista valmistetut nännipumput ovat kooltaan 6,7 x 2,8 cm ja sen kumirenkaiden halkaisijat ovat 1,1 0,9 0,7 sekä 0,6 cm kokoisia. Joten jokaiselle varmasti löytyy se oikea koko.

    Pakkauksessa on kaksi erikokoista nännipumppua, jotka saavat aikaiseksi alipaineen nännien ympärille, saaden niiden tuntoaistin herkemmäksi.

    Pumput ovat helppokäyttöisiä ja mukavat ihoa vasten. Stimulaation voimakkuus on itsestäsi kiinni ja löydätkin varmasti itsellesi juuri sopivan stimulaation, joka kiihottaa niin mieltä kuin kehoasikin.

    Tarkat tuotetiedot

    Ominaisuudet Master Series Nipple Amplifier Nännipumppusetti
    Koko Pumput 6,7 x 2,8 cm
    Halkaisija kumirenkaat 1,1 cm, 0,9 cm, 0,7 cm ja 0,6 cm
    Kieli Englanti
    Valmistusmateriaali Lasi ja kumi
    Master Series Nipple Amplifier Nännipumppusetti 1

    Paineen luonti

    1 of 4

    Paine

    2 of 4

    Nännille

    3 of 4

    Erikokoiset O renkaat

    4 of 4

    Yhteenveto

    Master Series Nipple Amplifier pumppusetti saa kyllä nännit oikein mukavan tuntuisiksi. Nänneistä tulee mukavan herkät ja suuret.  Kumirenkaat varmistavat kyllä nöpötyksen.

    Miinus puolena on, että painetta ei tule ihan niin paljoa kuin toivoisi ja pumppaaminen on hieman tylsää. kuitenkin lopputulos on ihan hyvä.

    Toimiva, helppo ja kiva pumppu, mutta ei ehkä kuitenkaan ihan kokeneisiin käsiin soveltuva.

    Oxballs Hognips 2 Nipple Pullers

    89%
    Design
    90%
    Helppokäyttöisyys
    89%
    Laatu
    89%
    Hinta
    89%
    Performance
    Testaajan arvio:
    4/5
    Käyttäjien arvio:
    4/5

    Oxballs Hognips 2 Nipple Pullers

    Plussat

    Miinukset

    Tuotekuvaus

    Oxballs Hognips 2 Nipple Pullers vetimet on suunniteltu jo kokeneille ja vaativimmillekin käyttäjille. Nämä vetimet sopivat täydellisesti myös kookkaimmillekin ja lävistetyille sekä pumpatuille nänneille.

    Nämä Los Angelesissa käsin valmistetut vetimet ovat valmistettu Pure Platinum – Silikonista joka on paivavaa ja ”lihaissa”. Joustava ja hyväntuntuinen silikoni säilyttää ominaisuutensa vuosi vuosien jälkeenkin, joten nämä vetimet ovat lähes elinikäinen kumppani.

    Korkeutta Vetimilä on 7 cm ja ulkohalkaisija on noin 5,4 cm. Suuaukonhalkaisija 3,8 cm ja sisäsyvyyttä löytyy 5,7 cm saakka. Tuote on myös vesitiivis, joten soveltuu suihkussa ja kylvyssäkin käytettäväksi.

    Tarkat tuotetiedot

    Ominaisuudet Oxballs Hognips 2 Nipple Pullers
    Korkeus 7,0 cm
    Suuaukon ja Ulko Halkaisija 3,8 cm ja 5,4 cm
    Vedenkestävä Kylla
    Paino 110 g/kpl
    Valmistusmateriaali 100% Silikoni

    Paineen luonti

    1 of 2

    Nännille

    2 of 2

    Yhteenveto

    Oxballs Hognips 2 Nipple Pullers on kieltämättä hieman oudon näköinen ilmestys, sillä nämä nännipumput eivät ole ihan niitä perinteisimpiä pumppuja.

    Kalliilla hinnalla kuitenkin odottaa paljon enemmän kuin mitä saa. Kestävät nämä varmasti ovat, mutta se ei takaa nautintoa. Lopulta Oxballs Hognips 2 Nipple Pullers oli hienoinen pettymys.

    Kuitenkin plussaakin tulee, sillä nämä käyvät myös lävistetyille nänneille. Eli kaikenlaiset nännit ovat sopivia tälle pumpulle.

    Nännipumppu miehille.

    Myös miehille on suunnattu nännipumppuja, tosin suurin osa pumpuista on eräänlaisia unisex malleja, jotka sopivat molemmille sukupuolille yhtä hyvin. Nännien hyväily tuntuukin yhtä hyvältä niin naisista kuin miehistä, joten myös monet miehet ovat tykästyneet nännipumppuihin.

    Miehille kenties parhaiten soveltuva pumppu on Pumped – Nännipumppusetti, jolla voi valita itselleen sopivimman koon. Yleensä miehillä sopivin koko on S-koko, kun taas naisilla nännit ovat helposti isompia.

    pumped nipple suction set 1

    Pumped sarjan nännipumput ovat kestäviä, helppoja ja suhteellisen edullisia, joten niiden kokeileminen voikin olla erittäin hyvä idea.  Pakkauksesta löytyy kaksi saippuavedellä pestävää pumppua, joilla molempia nännejä voi pumpata samaan aikaan.

    Pumppujen käytössä on aina hyvä kuunnella omaa kroppaa, joten jos tuntuu kipua tai epämukavaa oloa, niin pumppaaminen tulee lopettaa. Pumppuja ei myöskään tule käyttää kuin maksimissaan 20–30 minuuttia kerrallaan.

    Miehelle pumppaaminen voi tuoda paljon nautintoa, samoin kuin naisellekin. Pariskunta voi myös kokeilla pumppuja yhdessä. Erilaisten erogeenisten alueiden pumppaaminen toimii myös, jos kiinnostusta on kokeilla.

    Kokemuksia Nännipumpuista

    Nännipumppujen myötä monien seksuaalinen kanssa käyminen on parantunut huomattavasti. Itsevarma olo ja tuntoherkkyys lisäävät nautintoa sinulle kuin kumppanillesikin. 

    Pumppuja voi käyttää niin esileikeissä sekä itse seksin aikana, ja saat jatkuvasti stimulaatiota tuntoherkille nänneille. Moni mies on ollut erittäin kiihottunut nähdessään kumppaninsa pulleat ja turvonneet nännit.

     
    Pumpuissa ja niiden tehoissa on paljon vaihtelua, mutta sen oikean löytää rohkeasti kokeilemalla ja totuttelemalla niiden käyttöön.  Käyttöohjeet kannattaa lukea huolella ennen käyttöä, jotta itse käyttökokemus olisi miellyttävämpää sekä nopeaa.

    Miten ostaa paras Nännipumppu

    Varsinkin ensimmäisen nännipumppu valitseminen voi olla vaikeaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimman nännipumpun helposti!

    Tarvittu aika 15 minutes
    Kokonaiskustannus Riippuu tuotteesta

    Tarvitut työkalut:

    Lista parhaista nännipumpuista (tämä sivu)

    Tarvitut materiaalit:

    Maksuväline ostamiseen

    Step-by-step opas

    Parhaan nännipumpun löytäminen
    On luonnollista, että haluat löytää parhaan mahdollisen nännipumpun. Valikoiman paljoudessa joutuu kuitenkin helposti epätoivoon. Jotta valitseminen olisi helppoa, olemme luoneet tämän sivun ja listanneet parhaat nännipumput puolestasi.
    1-3.png
    Älä käytä kallista aikaasi etsimiseen
    Nettikaupoissa tulee helposti tuhlattuja tunteja oikeaa tuotetta etsiessä. Olemme koonneet oikeiden asiakkaiden arvosteluja, blogiarvosteluja sekä suosituksia, jotta löytäisit juuri sinulle sopivan nännipumpun.
    2-2.png
    Lue suosituksemme
    Kaikki tieto, minkä tarvitset, on koottu tälle sivulle aina ekspertiemme mielipiteistä käyttäjien kokemuksiin. Käymällä läpi tämän sivun tuotteet, kartoitat helposti tuotevaihtoehdot tuhlaamatta aikaasi.
    3-1.png
    Valitse jokin listatuista nettikaupoista
    Kun olet päättänyt haluamasi tuotteen, voit tilata sen helposti listaamistamme nettikaupoista. Kaikki sivuillamme olevat kaupat ovat suomalaisia, ja postittavat tuotteet luotettavasti ja nopeasti.
    4-1.png
    Valmis! Nyt olet onnellinen nännipumpun omistaja.
    Tilaamasi nännipumppu postitetaan huomaamattomassa paketissa suoraan kotiovellesi tai valitsemaasi postin toimipisteeseen. Olemme varmistaneet, että pakettien ulkopuolelta ei näe lähettäjää, ja paketit toimitetaan anonyymissa postipaketissa.
    5-1.png

    Step

    Miten käyttää nännipumppuja

    Nännipumppujen käyttö on helppoa ja nautinnollista. Kaikissa nännipumpuissa pätee samat perussäännöt, eli pumppu luo tai pumpulla luodaan alipaine nännille. Alipaineen avulla nänni turpoaa ja herkistyy, joka tuo lisä nautintoa seksin aikana.

    Nännipumpun käytölle onkin erilaisia tapoja, sillä nännipumppuja on toiminnaltaan erilaisia ja ne sopivat niin naisille kuin miehillekin. Kaiken kaikkiaan nännipumput voivat olla erittäin mahtava lisä seksiin.

    Miten puhdistaa nännipumppu

    Tärkeässä osassa seksuaalisen nautinnon saantia on välineiden puhtaus. Jos seksilelut eivät ole puhtaita, ei niiden käyttö ole mistään kohtaa miellyttävää, joten kunnollinen puhdistus on aina tarpeen. 

    Nännipumppujen puhdistus on myös tärkeää, sillä ne ovat kosketuksessa ihoon ja niiden kanssa käytetään usein myös esimerkiksi liukuvoidetta. Nännipumput ovat hyvin tiukasti kiinni nänneissä, joten niiden saama iho kosketus on suurta. Näin ollen pumput likaantuvat paljon.

    Yleensä nännipumput on mahdollista pestä ihan saippuavedellä ja huuhdella huolellisesti sen jälkeen. Hyvä kuivaus on myös tärkeää. Jos kuitenkin epäilyttää pesu, niin seksikaupoissa myydään seksilelun puhdistussuihketta, joka yhdessä kostean liinan kanssa mahdollistaa pesut myös.

    Videot nännipumpun puhdistuksesta

    Nännipumppujen pesu on hyvin tärkeää, kuten aina seksilelujen puhdistus. On hyvä tutustua aiheeseen liittyviin videoihin aina etukäteen, jotta pesut sujuvat ongelmitta.

    Muut artikkelit joista saatat pitää

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *