Geishakuula – Parhaat testissä

Geishakuula on lantionpohjan lihasten harjoittamiseen tarkoitettu tuote.

Geishakuulan käyttäminen voi auttaa sekä erilaisiin terveydellisiin ongelmiin, kuin myös seksuaalisuuteen liittyviin ongelmiin.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Klikkaa tästä nähdäksesi laajempi valikoima geishakuulia

FAQ

Geishakuula on turvallinen oikeaoppisessa käytössä. Lue aina etukäteen käyttöohjeista, jos geishakuulan käytöllä on rajoituksia. Geishakuulan käyttö on helppo lopettaa kesken, jos ongelmia ilmenee. Älä käytä geishakuulaa, jos se tuntuu epämiellyttävältä.

Geishakuulat voivat olla hyvin edullisia, peräti alle 20 €. Mutta myös yli 100 € kuulia on markkinoilla. Hintaan vaikuttavat sekä merkki, että materiaalit, joita kuulassa on käytetty.

Geishakuulan hankinta kannattaa kaikissa elämäntilanteissa. Niiden käyttöä suositellaan eri ikäisille naisille, synnyttäneille sekä heille, jotka eivät ole synnyttäneet. Geishakuulilla voi korjata jo syntyneitä ongelmia synnytyselinten alueella, sekä ennalta ehkäistä tulevia ongelmia.

Kyllä. Geishakuulat ovat tarkoitettuja naisille. Käytettäessä geishakuulia, asetetaan geishakuula emättimeen harjoittamaan lantionpohjan lihaksia. Miehet eivät geishakuulista valitettavasti voi apua saada.

On suositeltavaa käyttää liukuvoidetta geishakuulan käytössä. Näin sisään asettaminen on helpompaa, eikä geishakuula ala tuntua nopeasti epämiellyttävältä sisällä. Yleensä vesipohjainen liukuvoide soveltuu hyvin geishakuulille.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Joyballs Secret Geishakuulasetti

  Testivoittaja

  97%
  Design
  99%
  Helppokäyttöisyys
  99%
  Laatu
  98%
  Hinta
  97%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5

  Joyballs Secret Geishakuulasetti

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Joyballs Secret geishakuula setti on tehty naisille, jotka arvostavat omaa seksuaalista terveyttä. Nämä tuovat sinulle nautintoa ja samalla vahvistat lantionpohja lihaksiasi! 

  Tämä setti sisältää yhden irrallisen kuulan sekä kaksiosaisen kuulan. Molemmat kuulat ovat valmistettu vartaloystävällisestä, lääketieteellisestä silikonista. Ne ovat dermalogisesti testattuja eivätkä sisällä lainkaan allergisoivia ainesosia.  Yksittäisen kuulan paino on 45 g ja tuplakuulalla painoa on 86 g. Molemmat ovat halkaisijaltaan 3,7 cm.  Kuulat ovat myös vesitiiviitä, joten niiden käyttö onnistuu myös suihkun/ kylvyn aikana ja on helppo pitää puhtaana. 

  Näillä geishakuulilla harjoitat lantionpohjan lihaksia, joka tekee emättimestäsi tiukemman, ja näin ollen seksi on nautinnollisempaa. Säännöllisellä harjoittelulla myös tuntoherkkyys parantuu emättimen ja klitoriksen alueella, joten saat helpommin ja voimakkaampia orgasmeja. Hyvässä kunnossa olevista lantionpohjalihaksista nautit sinä itse kuin myös kumppanisi! 

  Kahden erilaisen kuulan avulla saat eritehoiset harjoitukset. Kuulissa oleva remmi on tarkoitus myös asettaa emättimen sisään, jolloin ne ovat täysin huomaamattomat. Remmien avulla myös poisotto on helppoa ja turvallista. Näiden kuulien sisällä on irrallinen kuula, joka liikkuu omien liikkeittesi mukaan. Kuulien liikkeet aktivoivat lantionpohjan lihaksia samalla antaen kevyttä nautinnollista stimulaatiota. 

  Joyballs Geishakuulasetti on voittanut esimerkiksi Erotixxx Award palkinnon vuonna 2012 parhaana tuotteena naisille ja vuonna 2013 Red Dot Award palkinnon.  

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Joyballs Secret Geishakuulasetti
  Halkaisija 3,7 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Kuulan paino Yksittäinen kuula: 45 g Tuplakuulat: 86 g
  Valmistusmateriaali Lääketieteellinen silikoni
  Matkaturvallinen Kyllä

  Tuplakuulan paino 86g

  1 of 4

  Silikoninen vedin

  2 of 4

  Helppo asettaa

  3 of 4

  Halkaisija max 3,7cm

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Joyballs Secret Geishakuulasetti arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Joyballs Secret Geishakuulasetti oli mielenkiintoinen kokeilussa. Vaikka aluksi kuulien koko mietitytti. ei kuitenkaan kokeilussa mitään ongelmia ilmennyt. Varsinkin aloittelijoille sopivat kuulat, jotka kuitenkin soveltuvat myös kokeneempaan käyttöön. Painoa yhdellä kuulalla ei ole paljoa, mutta kahdella kuulalla painon huomasi jo selkeästi.

  Tuntui, että kuulat auttavat hyvin lantiopohjan treenissä, toki lyhyessä kokeilussa ei voi varmuudella sanoa. Muotoilu ja käyttömukavuus olivat kohdallaan. Materiaali oli miellyttävä, eikä ollenkaan allergisoiva. Tuotteet sai kokonaisuudessaan sisälle ja ulos veto oli helppoa remmin avulla. Täysin huomaamattomia kuulia siis.

  Aloittelijan kannattaa harjoitella ensin yhdellä kuulalla ja sitten vasta tuplakuulilla. Sisään laittamisessa vesipohjainen liukuvoide oli itselle hyvä apu. Samaa suosittelen muille käyttäjille.

  Sinful Ava Double Geishakuula 90 g

  Paras hinta

  97%
  Design
  98%
  Helppokäyttöisyys
  97%
  Laatu
  97%
  Hinta
  98%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5

  Sinful Ava Double Geishakuula 90 g

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kun haluat entistäkin tehokkaammin ja intensiivisemmin harjoittaa lantionpohjalihaksiasi, on valintasi silloin Sinfulin Ava Double Geishakuula! 

  Tuplakuula on valmistettu vartaloystävällisestä silikonista ja metallista, eikä se sisällä allergisoivia Ftaalaatteja tai nikkeliä. Kokonaispituus tuotteella on 15,8 cm, josta nyörin pituus on 8,5 cm. Leveimmillään kuulien halkaisija on 3 cm ja painoa on 90 g. 

  Tämä tuplakuula on tarkoitettu jo kokeneemmalle harjoittajalle, jotka kaipaavat lisähaastetta treeniin. Silikonilla päällystetty kuula on helppo ja miellyttävä asettaa emättimeen ja pitkä nyöri takaa turvallisen käytön ja helpon pois vetämisen. 

  Säännöllinen lantionpohjalihasten treenaminen takaa tiukemman emättimen, lisää alueen tuntoherkyyttä joka vie intensiivisempiin seksuaalisiin kokemuksiin ja entistäkin voimakkaampiin orgasmeihin. Seksistä saatava nautinto siis vain paranee! Tiukan ja kunnossa olevan lantionpohjan lihaksiston tuntee myös kumppanisi. Niin kätilöt kuin gynekologit suosittelevat harjoittamaan lantionpohjanlihaksia ikää katsomatta! 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Sinful Ava Double Geishakuula 90 g
  Pituus 15,8 cm
  Halkaisija 3 cm
  Paino 90 g
  Valmistusmateriaali Silikoni ja metalli
  Matkaturvallinen Kyllä

  Pienikokoinen

  1 of 3

  Halkaisija max 3 cm

  2 of 3

  Silikoninen nyöri

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Sinful Ava Double Geishakuula 90 g arvostelut

  Yhteenveto

  Sinful Ava Double Geishakuula oli kokeilussa erittäin houkutteleva. Painoa oli riittävästi, jotta kaltaiseni kokenut treenaaja niistä hyötyi silti. Voisinkin väittää, että aloittelijoille kuulat voivat olla aivan liian haastavat painonsa ja kokonsa vuoksi.

  Haastetta kuulista sai hyvin, eikä halpa hinta vaikuttanut tuotteen laatuun ollenkaan. Sisään asettaminen ja ulos vetäminen olivat helppoja. Sisään asettamisessa auttaa vesipohjainen liukuvoide ja ulos vedossa auttaa pitkä lenkki tuotteen päässä.  

  Fun Factory Smartballs DUO

  Aloittelijalle

  98%
  Design
  96%
  Helppokäyttöisyys
  96%
  Laatu
  97%
  Hinta
  97%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Fun Factory Smartballs DUO

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Näillä pehmeillä Fun Factoryn Smartballs Duo Geishakuulilla harjoitat lantionpohjanlihaksia entistäkin tehokkaammin. Vahva lihaskunto lantionpohjassa on osa kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia ja voit nauttia seksin tuomasta nautinnosta entistäkin enemmän! 

  Täysin lääketieteellisestä silikonista valmistetut kuulat eivät sisällä allergisoivia Ftaalaatteja. Kokonaispituutta kuulilla on 17 cm, josta kuulien pituus on 10 cm. Leveimmillään halkaisija on 3,6 cm ja panoa on 72 g. Kuulat soveltuvat käytettäväksi myös suihkun/ kylvyn yhteydessä, sillä ne ovat vesitiiviitä. 

  Kuulien sisään asettaminen on helppoa ja entistäkin helpommin ne saa asetettua, kun käyttää vesipohjaista liukuvoidetta. Myös kuulien ulosvetäminen käy helposti, siinä kiinni olevalla narulla. Ensikertalaiselle helpointa on asettaa kuulat emättimeen makuuasennossa, jolloin olet mahdollisimman rento. Kun kuulat ovat sisälläsi, jännitä lihaksiasi ja pidä jännitys hetkenaikaa ennen kuin rentoutat ne.

  Tehokkaimmillaan harjoitus on, kun sitä tekee päivittäin, noin 5 minuutin ajan. Kun koet lihaksiston vahvistuvan, voi treenata kuulilla myös liikkeellä ollessa ja pidentää harjoituksen kestoa. Hyvä lantionpohjanlihas kunto pitää emättimen tiukkana, ehkäisee virtsankarkailua ja parantaa emättimen tuntoherkkyyttä, jolloin sinun on helpompi saada orgasmeja. Myös synnytyksestä palautuminen on nopeampaa.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Fun Factory Smartballs DUO
  Pituus 17 cm
  Halkaisija 3,6 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Paino 72 g
  Valmistusmateriaali Lääketieteellinen silikoni
  Matkaturvallinen Kyllä

  Saatavilla erilasilla väreillä

  1 of 4

  Kuulan sisällä pieniä palloja

  2 of 4

  Silikoninen ulosvedin

  3 of 4

  Halkaisija 3,6 cm

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Fun Factory Smartballs DUO arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Fun Factoryn Smartballs DUO oli miellyttävä kokemus. Kuulien muoto ja malli olivat erittäin onnistuneet. Painoakaan ei kuulilla erityisen paljoa ollut. Näin ollen varmasti aloittelijoille hyvin soveltuvat kuulat. Itselle kuulat olivat liian helpot, eikä niistä haastetta tullut juuri kokonsa ja painonsa vuoksi.

  Kuulien sisällä on erillisiä kuulia, jotka aiheuttavat värinää liikkeellä ollessa. Itse en värinästä paljoa irti saanut, mutta toisaalta aloittelijoilla tunne on täysin erilainen. Sekä sisään asettaminen, että ulos vetäminen oli helppoa. Liukuvoide oli kuitenkin tarpeen kuulan käytössä.

  Je Joue Ami 3 kpl

  Luksus

  96%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  97%
  Laatu
  96%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Je Joue Ami 3 kpl

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kun haluat huolehtia lantionpohjan lihasten hyvästä kunnosta ja kokea intensiivisempiä orgasmeja, on tämä Je Joue Ami Geishakuula setti sinua varten! 

  Tämä setti soveltuu niin aloittelijoille kuin kokeneemmille treenaajille. Setissä on kolme erikokoista kuulaa, joista yksi on yksiosainen, ja kahdessa on kaksi kuulaa. 

  Ami 1- on yksiosainen ja kuulan paino on vain 47 g, ja on 3,6 cm x 3,6 cm, joka soveltuu erinomaisesti aloittelijalle.  

  Harjoitusten edetessä voi siirtyä käyttämään Ami 2 tuplakuulaa, jonka paino on 78 g ja sen on 8 cm x 3,2 cm. Kun olet valmis tuomaan lisähaastetta harjoitukseen, käytä Ami 3 tuplakuulaa, joka painaa 106 g ja on 7 cm x 2,8 cm. Kaikilla narun pituus on sama 7, 5 cm. Kaikki kuulat ovat valmistettu silikonista ja ABS muovista eivätkä sisällä Ftalaatteja. 

  Kuulien asettaminen emättimeen on helppoa ja miellyttävämpää asettamisesta tekee, kun käyttää vesipohjaista liukuvoidetta kuulien kanssa. Ensikertalainen voi tehdä harjoitteita makuuasennossa, joka helpottaa treenaamista, edistymisen mukaan voit tehdä harjoitteita liikkeellä ollessasi ja muiden askareiden lomassa. Ne on myös helppo poistaa, niissä kiinni olevan narun avulla. Kaikki kuulat ovat hieman eri tavoin muotoiltu, joten valitse oma harjoitusohjelmasi oman vahvuuden mukaan. Kaikkien kuulien kohdalla harjoitus on sama; jännitä lihakisasi kuulan ympärillä ja pidä jännitys hetken ajan, sitten rentouta lihakset. Toista tätä liikettä noin viiden minuutin ajan.

  Kuulien muoto, koko ja paino antavat vastusta ja koet samalla myös nautintoa tuovaa stimulaatiota. Nopeassa ajassa jo huomaat, kuinka emättimesi on tiukempi, tuntoherkempi ja virtsanpidätys kyky paranee.  

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Je Joue Ami 3 kpl
  Pituus Kevyin: 3,6 cm // Keskikokoinen: 8 cm // Painavin: 7cm
  Halkaisija Kevyin: 3,6 cm // Keskikokoinen: 3,2 cm // Painavin: 2,8 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Paino Kevyin: 47 g // Keskikokoinen: 78 g // Painavin: 106 g
  Valmistusmateriaali Lääketieteellinen silikoni ja ABS-muovi
  Matkaturvallinen Kyllä

  Aloittelijalle

  1 of 3

  Vaativaan treeniin

  2 of 3

  Edistyneelle

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Je Joue Ami 3 kpl arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Je Joue Ami Geishakuulat olivat kieltämättä erittäin laadukkaat kuulat. Lääketieteellisesti silikonista ja ABS-muovista varustetut kuulat olivat erittäin miellyttäviä käyttää. Itselle sopiva koko löytyi kokeilemalla kuulia. Pieni määrä vesipohjaista liukuvoidetta ja käyttö oli helppoa. Lisäksi ulosvetäminen tapahtui helposti.

  Kuulat olivat laadukkaat ja niitä oli mahdollista käyttää niin makuullaan treenatessa, kuin myös esimerkiksi kotiaskareita tehdessä. Ainoa miinus oli, että ajoittain kuulat tuntuivat aivan liian helpoilta itselleni. Mutta aloittelijoille varmasti oikein täydelliset.  

  Sinful Kegel Exerciser

  Setti

  96%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  96%
  Laatu
  95%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5

  Sinful Kegel Exerciser

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kun haluat aloittaa lantiopohjalihasten harjoittamisen, on se helppoa ja nautinnollista tämän Sinfulin Kegel Exerciser Seksilelupakkauksen kanssa! 

  Tämä paketti pitää sisällä kaiken, mitä tarvitset tehokkaaseen lantiopohjalihas treeniin. Pakkauksessa on kolme eri painoista ja kokoista kuulaa, vesipohjainen luomuliukuvoide ja seksileluille tarkoitetun luonnonmukaisen puhdistussuihkeen. Sekä tietenkin A – Z opas englannin kielellä, joka auttaa sinua oikeanlaisten harjoitusten kanssa. 

  Single kuula painaa 30 g ja pituutta sillä on 12 cm, jota nyörinpituus on 8,4 cm. Halkaisija kuulalla on 3,6 cm.  

  Toinen Double kuulaa painaa 60 g ja kokonaispituus on 17 cm, josta nyörin osuus on 8,5 cm. Halkaisija kuulalla on 3,2 cm. 

  Kolmas Double kuula painaa 90 g ja sen kokonaispituus on 15,8 cm, josta nyörin pituus on 8,5 cm. Tämän kuulan halkaisija on 3 cm. 

  Kaikki kuulat ovat valmistettu vartaloystävällisestä ja pehmeästä silikonista, eivätkä näin ollen sisällä allergisoivaa Ftalaattia. 

  Aloita lantionpohjan lihasten treenaaminen pienemmällä kuulalla ja edistyessäsi koet sen liian helpoksi, siirry seuraavaan. Voit siis räätälöidä oman harjoituksen kuulien mukaan.  Kuulat ovat pehmeitä ja helppo asettaa emättimeen, ja nyörin avulla ne on helppo poistaa. Halutessasi käytä kuulaan vesipohjaista liukuvoidetta, jolloin sen sisään asettaminen on vielä helpompaa.  Nopeita tuloksia saavutat säännöllisellä treenillä, eikä yhden kerran tarvitse kestää viittä minuuttia pidempään.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Sinful Kegel Exerciser
  Pituus Kevyin: 12 cm // Keskikokoinen: 17 cm // Painavin: 15,8 cm
  Halkaisija Kevyin: 3,6 cm // Keskikokoinen: 3,2 cm // Painavin: 3 cm
  Paino Kevyin: 30 g // Keskikokoinen: 69 g // Painavin: 90 g
  Valmistusmateriaali Silikoni
  Matkaturvallinen Kyllä

  Luomuliukuvoide

  1 of 5

  Seksilelun puhdistussuihke

  2 of 5

  Kevyin geishakuula

  3 of 5

  Keskikokoinen geishakuula

  4 of 5

  Painavin geishakuula

  5 of 5

  Kaikki käyttäjien Sinful Kegel Exerciser arvostelut

  Yhteenveto

  Sinful Kegel Exerciser oli erittäin miellyttävä kokeilussa. Oli mukava huomata, että pakkaus oli oikein kattava aloittelijoille. Pakkauksesta löytyi kolme eri kokoista kuulaa, joista vain painavin oli itselleni sopiva. Tämä johtui kuitenkin siitä, että itse olen kuuliin jo tottunut. Lisäksi pakkauksesta löytyivät sekä liukuvoide, että puhdistussuihke. Paketissa oleva kirjanen puolestaan oli täysin turha. varsinkin suomalaisia voi harmittaa, että kirja on ainoastaan englanniksi saatavilla.

  Setti oli oikein kattava ja monipuolinen. Itse kokisin, että erityisesti aloittelija voi saada paljon irti pakkauksesta, sillä kevyimmästä kuulasta aloittaminen ja painavimpaan eteneminen on helppoa. Miellyttävä materiaali, eli silikoni, tuntui hyvältä. Kaikin puolin onnistuneet kuulat.  

  Elvie Sovelluksella Ohjattava Lantionpohjan Harjoittaja

  Sovelluksella

  95%
  Design
  96%
  Helppokäyttöisyys
  94%
  Laatu
  96%
  Hinta
  95%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Elvie Sovelluksella Ohjattava Lantionpohjan Harjoittaja

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Elvie on apunasi kokonaisvaltaisesti, kun harjoitat lantionpohjaasi. Elvie on kuula, joka toimii sovelluksen avulla, antaen sinulle vihjeitä, ohjeita ja tietoa edistymisestäsi.  Elvie Trainer on oma henkilökohtainen valmentajasi ja on palkittu älykuula. 

  Elvie Trainer kuula on valmistettu kokonaan vartaloystävällisestä, lääketieteellisestä silikonista, joten se ei sisällä allergisoivia Ftalaatteja tai lateksia. Kuula painaa 25 g ja pituutta sillä on 8 cm. Leveimmillään halkaisija on 3,5 cm. Kuula toimii akun varassa ja lataus tehdään käyttäen Micro USB johtoa, joka tulee tuotteen mukana. Tuote on myös täysin vesitiivis, joten harjoituksia voit tehdä myös veden äärellä.  Kuula on helppo asettaa sisään, kun käyttää sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta. Kuulan lisäksi saat sille säilytyskotelon, joka samalla toimii latausalustana.  Saat myös kattavan käyttöoppaan, jotta onnistut treeneissäsi parhaalla mahdollisella tavalla. 

  Tämä sovellus kertoo sinulle biometrisen mittaustuloksen, joka tarkoitta lantiopohjanlihastesi kuntoa. Sovelluksella seuraat myös treenien edistymisestäsi ja yksittäisen treenin sujumisesta. Sovellus vertailee suoriutumistasi aina edellisiin ja näin ollen toimii personal treinerinä, antaen vinkkejä sekä ohjeita aina sen hetkisen tilanteen mukaan. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Elvie Sovelluksella Ohjattava Lantionpohjan Harjoittaja
  Pituus 8 cm
  Halkaisija Max 3,5 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Lääketieteellinen silikoni
  Paino 25 g
  Ladattava Kyllä
  Matkaturvallinen Kyllä

  Halkaisija 3,5 cm

  1 of 3

  Irrotettava silikonikuori

  2 of 3

  Vedin

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Elvie Sovelluksella Ohjattava Lantionpohjan Harjoittaja arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Elvie Sovelluksella Ohjattava Lantionpohjan Harjoittaja on kauniin näköinen ja helppokäyttöinen kuula. Aluksi sovelluksella ohjattavuus tuntui oudolta, mutta pian sovelluksen hyödyt olivat havaittavissa. Sovelluksen avulla oli mahdollista seurata omaa puristusvoimaa. Miinusta tuli, sillä yhteys tuntui pätkivän ajoittain.


  Erityistä haastetta ei kuulasta ollut, vaan kuula pysyi helposti sisällä. Harjoitusohjelma kuitenkin toi kuulien käyttöön paljon mielekkyyttä. Itse en kuitenkaan kokenut laitetta itselleni sopivaksi. Varmasti kuitenkin monet aloittelijat ja kokeneet käyttäjät laitteesta ilon saavat.

  Fifty Shades of Grey Glass Pleasure Balls

  Lasinen

  95%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  96%
  Laatu
  96%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Fifty Shades of Grey Glass Pleasure Balls

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Naisellisen elegantit Fifty Shades of Grey Glass Pleasure Balss harjoittavat tehokkaasti lantionpohjaasi ja antavat kiihottavaa stimulaatiota! 

  Kuulat itse on valmistettu Boorisilikaattiliasista ja sen nyöri ja kuulien ympäri menevä kehys on vartaloystävällistä silikonia. Tuotteen on hypoallergeeninen.  Kokonaispituutta kuulilla on 16, 5 cm, josta käyttöpituus on 7,5 cm ja hännän osuus on 9 cm. Kuulien väliin jäävä osa on 1 cm. Yhden lasikuulan paino on 30 g (ilman silikoni kehystä) ja yhteensä painoa tuotteella on 77 g.  Kuulan halkaisija ilman kehystä on 2,7 cm ja silikonisen kehyksen kanssa 3 cm. Hännän puoleinen lasikuula voidaan poistaa kehyksestä. Tuote on vesitiivis. 

  Voit käyttää kuulia, vaikka esileikissä, jolloin ne antavat sinulle stimulaatiota niitä paikalleen laitettaessa sekä pois otettaessa. Kuulat luovat emättimeen paineen tuntua, joka useimmista naisista on kiihottavaa, miksi ei kumppanistakin, jos annat hänen asettaa sekä poistaa kuulat. Kuulat lisäävät kiihottumista ja näin ollen emättimen kostumista. Materiaalina lasi on erittäin kestävää ja hygieenistä, voit kokeilla kuinka lämpötilalla on vaikutusta stimulaatioon.  Vesiliukoinen liukuvoide sopii kuulien kanssa käytettäväksi. 

  Muista puhdistaa kuulat aina käytön jälkeen, miedolla saippuavedellä tai seksileluille tarkoitetulla puhdistussuihkeella.  Tuotteen mukana saat helmen harmaa satiinipussi niiden säilyttämiseen, johon kirjailtu Fifty Shades oh Grey. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Fifty Shades of Grey Glass Pleasure Balls
  Pituus 16,5 cm
  Halkaisija Silikoniholkissa ollessa 3cm, ilman holkkia 2,7 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Paino 77 g
  Valmistusmateriaali Boorisilikaattilasi, silikoni
  Matkaturvallinen Kyllä

  Häntää lähempi kuula mahdollista poistaa

  1 of 4

  Lasiset kuulat

  2 of 4

  Silikoninen ulosvedin

  3 of 4

  Silikoniholkki

  4 of 4

  Videot

  Yhteenveto

  Fifty Shades of Grey – Glass Pleasure Balls oli mielenkiintoinen tuote, jonka voi odottaa toimivan hyvin heillä, joilla lantionpohjan lihakset ovat heikentyneet. Itselle kuulat olivat kuitenkin liian kevyitä ja pieniä, joten suurta haastetta niistä ei ollut. Voisin kuitenkin olettaa, että painoa on riittävästi heille, jotka ovat vasta treenaamista aloittelemassa.

  Kuulat olivat erittäin kauniit, eikä muotoilussa ollut valittamista. Sisään asettaminen onnistui hyvin pienellä määrällä liukuvoidetta. Ulos veto oli helppoa silikonisen narun avulla. Puhdistus oli myös helppoa, sillä vesi ja saippua kävivät pesuun hyvin.

  La Gemmes Yoni Jade Egg

  Jadesta

  94%
  Design
  92%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  92%
  Hinta
  93%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  La Gemmes Yoni Jade Egg

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Harjoita lantionpohjan lihakaksia tällä ylellisellä naisellista energiaa antavalla La Gemmes Yoni Jade Eggillä, ja koe kuinka hyvä ja rauhallinen sisäinen enrgia kulkee läpi kehon! 

  Nämä munat ovat valmistettu 100 % jade kivestä, ja kaikki ovat käsin valmistettuja, joten väri ja koko saattavat vaihdella hieman annetuista tiedoista.  Munia on saatavana kolmessa eri koossa. 

  Small: painoa on 20 g ja sen mitat ovat 3 cm x 2,5 cm

  Medium: painoa on 52 g ja sen mitat ovat 4 cm x 3 cm

  Large: painoa on 92 g ja sen mitat ovat 5 cm x 3,5 cM

  Materiaalina Jade on puhdistava kivilaji, ja sen terveyshyötyjä on useita. Sen kerrotaan poistavan toksiineja elimistöstä kuten esimerkiksi kohdusta, virtsarakosta ja munuaisista. Lisäksi se pitää sisällään energiaa, joka yhdistyy sydänchakraasi ja näin ollen rentouttaa laukaisemalla jännitystiloja, niin henkisesti kuin fyysisesti lantionpohjassa.  

  Munan kapeassa päässä on pieni reikä, ja siitä kulkevan nyörin avulla muna on helppo asettaa emättimeen ja ottaa se pois. Kokoa valitessa on hyvä huomioida sen hetkinen lantionpohjan lihasten kunto, mitä pienempi muna, sen enemmän tarvitset supistusvoimaa pitääksesi sen sisällä. Harjoitteita voit ensin tehdä, vaikka makuuasennossa, näin se on helpompaa. Kun lihaskuntosi paranee, voit harjoitteita tehdä myös liikkuessasi. 

  Tuotteen mukana saat pienen puhdistusharjan ja käyttöohjeen munan puhdistamiseen ja sen säilyttämiseen. Mukana myös säilytyspussi.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet La Gemmes Yoni Jade Egg
  Pituus Pieni: 3 cm Keskikokoinen: 4 cm Suuri: 5 cm
  Halkaisija Pieni: 2,5 cm Keskikokoinen: 3 cm Suuri: 3,5 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Paino Pieni: 20 g Keskikokoinen: 52 g Suuri: 92 g
  Valmistusmateriaali 100 % jade
  Matkaturvallinen Kyllä

  Painavin geishakuula

  1 of 4

  Keskikokoinen geishakuula

  2 of 4

  Pienin geishakuula

  3 of 4

  Poistonyöri

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien La Gemmes Yoni Jade Egg arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  La Gemmes Yoni Jade Egg teki vaikutuksen kauniilla ulkomuodollaan. Itse valitsin pienimmän munan, joka olikin haastava. Isommat munat sopivat varmasti hyvin aloittelijoille ja pienempi muna kokeneille käyttäjille. Aloittelija voi harkita hankkivansa kaikki kolme munaa ja siirtyvänsä hiljalleen haasteellisempaan malliin.

  Vaikka Yoni Jade muna oli oikein kaunis ja näyttävä sekä miellyttävä käyttää, en koe sen olleen sen erityisempi kuin muutkaan geishakuulat. On hankala sanoa, olivatko munat oikeasti puhdistavia. Kokeilemisen arvoisia ne silti ovat, eikä hintakaan päätä huimaa.

  Rianne S Essentials Playballs

  94%
  Design
  92%
  Helppokäyttöisyys
  91%
  Laatu
  93%
  Hinta
  93%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Rianne S Essentials Playballs

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Nyt voit vahvistaa lantionpohjan lihaksiasi helposti ja tehokkaasti. Rianne S Essentials Playballs Geishakuulat vievät sinut kohti tyydyttävämpään seksielämään ja hyvinvoivaan intiimialueeseen. 

  Näitä kuulia käytät tarpeen ja oman tasosi mukaisesti, sillä kuulia on yhteensä neljä, jotka ovat vaihdettavissa silikoniseen holkkiin. Tuotteen valmistuksessa on käytetty vartaloystävällistä silikonia sekä laadukasta ABS muovia, joten ne ei sisällä lainkaan allergisoivaa Ftalaattia.  Kuulat ovat kaikki saman mittaisia, ja niiden halkaisija on 3 cm. Painot vaihtelevat, ja ne ovat 15 g, 25 g, 25 g ja 55 g. Voit siis vaihdella kuulia holkissa. 

  Aloita aina kevyimmästä kuulasta, ja lisää tehostetta treeniin lisäämällä painoa, kun edistyt. Kuulien sisällä on pieni metallikuula, jotka liikkuvat omien liikkeidesi mukaan, näin treenaminen ei todellakaan ole tylsää, ja ne tuntuvat kiihottavalta. Silikonisessa holkissa on pitkä silikoninaru, jonka avulla holkin saa vedettyä helposti pois. 

  Tuotteet ovat pakattuna kauniseen korallinpunaiseen säilytyspussiin, joten ne on helppo ja hygieeninen kuljettaa mukana ja säilyttää. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Rianne S Essentials Playballs
  Pituus 16,5 cm
  Halkaisija 3 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Paino 15 g / 25 g / 35 g / 55 g / Huomio: voi yhdistellä oman mielen mukaisesti
  Valmistusmateriaali Silikoni
  Matkaturvallinen Kyllä

  Säilytyslaukku / meikkipussi

  1 of 4

  Ulos vetämiseen

  2 of 4

  Silikoniholkki

  3 of 4

  4 eri kokoista kuulaa

  4 of 4

  Videot

  Yhteenveto

  Rianne S Essentials Playballs Geishakuulat olivat hyvin muotoillut ja kekseliäät kuulat, joilla lantionpohjan treenistä oli mahdollista muokata itselleen soveltuvin versio. Kokeneille soveltuu parhaiten painavimpien kuulien käyttö, kun taas aloittelijoille kevyiden kuulien käyttö. Oman kunnon mukaisen yhdistelmän löytyminen voi kuitenkin alussa viedä aikaa. Vaihtoehtoja kuulissa on 4, joten sopiva yhdistelmä löytyy kokeilemalla erilaisia kuulia yhdessä.

  Sisään asettaminen oli helppoa, kunhan muisti vesipohjaisen liukuvoiteen käytön. Ulos kuulat sai helposti silikoniholkin ”narusta” vetämällä. Kuulat olivat muotoilultaan hyvin toimivat, eikä niiden kanssa ongelmia ilmennyt suuremmin. Kokeneimmille treenaajille kuitenkin entistä painavammat kuulat olisivat hyödylliset.

  Fifty Shades of Grey Inner Goddess

  92%
  Design
  93%
  Helppokäyttöisyys
  91%
  Laatu
  92%
  Hinta
  91%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Fifty Shades of Grey Inner Goddess

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Astu Fifty Shades of Greyn eroottiseen maailmaan näiden Inner Goddes Geishakuulien avulla. Lantionpohjan harjoittaminen ei koskaan ennen ole ollut yhtä tyydyttävä kokemus! Nämä kuulat sopivat kaikille, niin aloittelijoille kun aiempaa kokemusta kuulista omaaville.

  Naisellisen elegantti tuote koostuu kahdesta kiinteästä kuulasta, joita ympäröi silikoninen kehys. Kokonaispituutta tuotteella on 20, 5 cm josta 11 cm on sisään asetettavaa. Nyörin pituus on 9, 5 cm. Kuulien halkaisija on 3,6 cm ja painoa niillä on yhteensä 78 g.  Materiaalina valmistuksessa on käytetty pehmeää ja vartaloystävällistä silikonia sekä ABS- muovia, tuote on täysin lateksiton sekä Ftalaatiton. 

  Näiden Geishakuulien stimuloiva vaikutus tulee niiden sisällä olevista irrallaan olevista kuulista, jotka myötäilevät vartalosi omia liikkeitä.  Silikonisen nyörin ansiosta kuulat ovat helppo ja nopea poistaa. Voit käyttää vesipohjaista liukuvoidetta, näin saat kuulat nautinnollisesti asetettua sisääsi. Voit ottaa kuulat myös eroottisiin kylpyhetkiin, sillä tuote on täysin vesitiivis. 

  Kuulien mukana tulee satiinista valmistettu säilytyspussi. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Fifty Shades of Grey Inner Goddess
  Pituus 20,5 cm
  Halkaisija 3,6 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Paino 78 g
  Valmistusmateriaali Silikoni ja ABS-muovi
  Matkaturvallinen Kyllä

  Paino 78 g

  1 of 4

  Ulos vetämiseen

  2 of 4

  Maksimi halkaisija

  3 of 4

  Onnistunut muotoilu

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Fifty Shades of Grey Inner Goddess arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Fifty Shades of Grey Inner Goddess Geishakuulat ovat näyttävät ja kauniit, kuten Fifty Shades of Grey tuotteilta voi odottaa. Kuulien muotoiluun oli selvästi panostettu. Oli kuitenkin alusta alkaen selvää, että vaikka kuulien on tarkoitus soveltua kaikille, eivät ne todennäköisesti aloittelijoille sovellu. Kuulat olivat hyvin painavat aloittelijan kuuliksi, joten niiden käyttö voi olla haastavaa.

  Itselle kuulat soveltuivat hyvin, eikä ongelmia ilmennyt. Materiaalit olivat miellyttävän tuntuisi ja sisään asettaminen ja ulos vetäminen sujuivat ongelmitta. Ainoa miinus itsellä oli, että kuulat olivat hyvin suuret. Eli ne tuntuivat herkästi hieman epämukavilta liikkeellä ollessa.

  Perifit Kegel

  91%
  Design
  93%
  Helppokäyttöisyys
  91%
  Laatu
  92%
  Hinta
  91%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Perifit Kegel

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Nyt voit treenata lantionpohjan lihaksiasi tällä Perifit  Kegel Lantionpohjan Harjoittajalla, joka toimii yhdessä puhelimeen ladattavan sovelluksen kanssa. 

  Tämä tehokas harjoittaja on valmistettu ABS-muovista sekä samettisen pehmeästä silikonista. Tuote on pituudeltaan 11,5 cm ja painoa sillä on 50 g.  Leveimmillään sen halkaisija on 3 cm. 

  Harjoittajassa on tuplasensori, joka mittaa niin pinnallisten kuin syvemmällä olevien lihaksien voimakkuutta. Kun asetat harjoittajan sisääsi ja supistat sitä lihaksilla, lihaksiston kunto välittyy suoraan sovellukseen, ja näin olet ajan tasalla lantionpohjan lihasten kunnosta joka kerta!

  Ennen sisään asettamista, on suositeltavaa käyttää vesipohjaista liukuvoidetta, näin se on helpompaa ja jopa nautinnollisempaa! Ulos vetäminen käy myös helposti, sen pohjassa olevalla silikoninyörillä. Kegel harjoittaja toimii akulla, joka on valmiiksi ladattu. 30 minuutin viikoittaisella käytöllä, akku kestää jopa 10 vuotta.

  Voit ladata Perifit sovelluksen sovelluskaupoista ja se on saatavilla Android sekä iOS käyttöjärjestelmille. Sovellus mahdollistaa leikkisät sekä stimuloivat harjoitukset, saat tietoa itse harjoitteista sekä etenemisestä ja voit pelata hauskoja sekä haastavia pelejä, joissa edetään vaikeustasosta toiseen. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Perifit Kegel
  Pituus 11,5 cm
  Halkaisija Max. 3 cm
  Paino 50 g
  Akun kesto Valmiiksi ladattu; 30 minuutin viikottaisella käytöllä akku kestää käyttöä jopa 10 v.
  Valmistusmateriaali Silikoni, ABS-muovi
  Matkaturvallinen Kyllä

  Hyvä muotoilu

  1 of 4

  max 3 cm halkaisija

  2 of 4

  Ulos vetämiseen nyöri

  3 of 4

  Paino 50g

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Perifit Kegel arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Perifit Kegel Lantionpohjan Harjoittaja ei ole missään nimessä halpa laite. Käytännössä laitteen käyttö on helppoa, mutta jos kielipää ei ole paras mahdollinen, voi sovellus olla hankala. Sovellusta ei nimittäin suomeksi ole saatavilla. Tämä jäi itseä harmittamaan, vaikka englanti taipuukin hyvin.

  Kaikesta huolimatta laite oli mielenkiintoinen kokeilu. Ensin testasin lantionpohjan kunnon sovelluksessa olevan testin avulla. Sen jälkeen aloin kokeilemaan erilaisia pelejä, joita sovellus tarjosi. Kieltämättä treeni oli hyvin tehokas, vaikka kuula laite oli halkaisijan sekä painon puolesta sellainen, joka pysyy hyvin sisällä ilman ongelmia.

  Fantasy for Her Kegel Train-Her

  91%
  Design
  90%
  Helppokäyttöisyys
  92%
  Laatu
  91%
  Hinta
  90%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Fantasy for Her Kegel Train-Her

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tämä Fantasy for Her Kegel Train- Her Geishakuulasetti on tarkoitettu kaikille naisille, ikää ja aiempaa käyttökokemusta katsomatta!

  Tämä setti sisältää kolme erikokoista, erillistä kuulaa, joilla teet harjoitteita oman tason ja edistymisen mukaan. 

  Vaaleanpunainen kuula painaa 50 g, Laventelin värinen 80 g ja Violetti 110 g. Kaikilla kuulilla pituutta on 7, 5 cm ja leveimmillään halkaisija on 2,8 cm. Kuulissa olevan narun kanssa kokonaispituus on 18,5 cm. 

  Kaikki kuulat ovat valmistettu samettisen pehmeästä lääketieteellisestä silikonista eivätkä sisällä allergisoivaa Ftalaattia. Kuulat ovat myös vesitiiviitä. 

  Jos olet aloittelija aloita, kevyimmästä kuulasta. Voit aluksi tehdä harjoituksia makuuasennossa, ja lähteä liikkeelle oman edistymisesi mukaan. Vaihda kuula painavampaa, kun se ei anna enää haastetta liikkuessasi.  Kuulien sisään asettaminen on helpompaa ja jopa nautinnollista kun lisäät sen päähän vesipohjaista liukuvoidetta, ja pois vetäminen käy helposti sen kiinteän nyörin avulla. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Fantasy for Her Kegel Train-Her
  Pituus 18,5 cm
  Halkaisija 2,8 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Paino Kevyin: 50 g // Keskikokoinen: 80 g // Suurin: 110 g.
  Valmistusmateriaali Lääketieteellinen silikoni
  Matkaturvallinen Kyllä

  Kevyin

  1 of 4

  Keskikokoinen

  2 of 4

  Painavin

  3 of 4

  Ulos vetämiseen

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Fantasy for Her Kegel Train-Her arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Fantasy for Her Kegel Train-Her Geishakuulasetti toi mukanaan kolme eri kokoista kuulaa. Näin aloittelija pystyi harjoittelemaan ensin kevyimmällä kuulalla ja siirtymään porrastetusti haastavampiin kuuliin. Onkin selvää, että nämä kuulat ovat nimenomaan aloittelijoille, eikä konkareille. Omassa käytössä vain kaksi painavinta kuulaa olivat toimivia.

  Ulkonäkö kuulilla ei ole erityisen toimiva. Erilainen muotoilu olisi varmasti tehnyt kuulista huomattavasti houkuttelevammat käyttää. Kenties hieman tyypillisempi geishakuulien muoto olisi soveltunut näihinkin. Joka tapauksessa asettaminen ja pois ottaminen olivat helppoja. Kuitenkaan liikkuessa käyttäminen ei tuntunut mukavalta.

  Minds of Love TrainBalls Gym Set

  90%
  Design
  90%
  Helppokäyttöisyys
  91%
  Laatu
  90%
  Hinta
  92%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Minds of Love TrainBalls Gym Set

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Lantionpohjan lihasten treenaminen ei tylsäksi käy näillä Minds of love TrainBalss Gym Set Geishakuulien kanssa! Nauti siis treenaamisesta sekä paremmasta itsetietoisuudestasi.

  Tämä setti pitää sisällään viisi kirsikan muotoista kuulaa, jotka kaikki ovat valmistettu silkkisen pehmeästä ja vartaloystävällisestä, lääketieteellisestä silikonista, eivätkä ne sisällä Ftalaatteja. Jokaisen kuulan sisällä on pieni kuula, joka on valmistettu teräksestä.  Eroa kuulilla on vain painon ja värien suhteen. Kuulien painot ovat 30 g, 40 g, 60 g, 85 g sekä 110 g. Pituus on 14 cm, josta nyörin osuus on 12 cm. Kuulien halkaisija on 3,5 cm. 

  Tämä setti soveltuu siis aloittelijoille kuin edistyneille treenaajille. Aloita aina kevyimmästä kuulasta ja siirry asteittain painavampaa, kun et koe enää haastetta kuulasta liikkuessasi. Kuulien sisällä olevat pienet kuulat mukailevat omia kehon liikkeitä, joten treenaamisen yhteydessä voit myös kokea nautintoa tuovaa stimulaatiota emättimessäsi.

  Kuulien sisälle asettamista helpottaa, kun käytät vesipohjaista liukuvoidetta ja ulos vetäminen onnistuu helposti ja nopeasti sen nyörin avulla. Lantionpohjaa harjoittamalla koet herkemmin nautintoa, ja orgasmin saaminen on helpompaa. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Minds of Love TrainBalls Gym Set
  Pituus 14 cm
  Halkaisija 3,5 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Paino 30 g, 40 g, 60 g, 85 g ja 110 g
  Valmistusmateriaali Lääketieteellinen silikoni, teräs
  Matkaturvallinen Kyllä

  Eri painoisia

  1 of 4

  Rauhoittavat värit

  2 of 4

  Myös sisällä kuula

  3 of 4

  Ulos vetämiseen

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Minds of Love TrainBalls Gym Set arvostelut

  Yhteenveto

  Minds of Love TrainBalls Gym Set Geishakuulat olivat erittäin miellyttävä yllätys. Kuulia oli pakkauksessa 5 kappaletta, joten itselle sopivan painoiset kuulat ovat helppoja löytää. Ainoa miinus on, että kuulat ovat halkaisijaltaan suuria. Painavampikin kuula pysyy suhteellisen hyvin paikallaan juuri suuren halkaisijansa ansioista. Myöskään muotoilun puolesta kuulat eivät järin vakuuta. Väriltään kauniit, mutta ulkoasultaan tympeät kuulat.

  Varsinkin aloittelijoille soveltuva pakkaus, sillä kuulan painoa voi hiljalleen lisätä ja näin tehostaa samalla harjoituksen tehoa. Jos kuitenkin kokemusta kuulista on, voi halkaisija tehdä treenistä hyödyttämän.

  Perfect PFE

  90%
  Design
  89%
  Helppokäyttöisyys
  91%
  Laatu
  92%
  Hinta
  90%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Perfect PFE

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Nyt voit tehdä lantionpohjalihas harjoituksia ottaen mukaan tekniikan. Perfect PFE Lantionpohjan Harjoittaja on hyvin tehokas apuväline, ja olet askeleen päässä nautinnollisemmasta seksistä kuin intiimialueen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. 

  Tämä laite harjoittaa lantionpohjan pinnallisia ja syvemmällä olevia lihaksia sähköstimulaatioilla. Sähköstimulaatiota lihaksille annetaan emättimeen asetettavan elektrodin kautta, jolloin lihakset supistelevat ja rentoutuvat sähkön tuoman stimulaation myötä. 

  Harjoittaja on valmistettu Polystyreenistä ja ruostumattomasta teräksestä. Tuote ei ole täysin nikkelitön, mutta lateksia ei valmistukseen ole käytetty. Tuotteen pituus on 7,3 cm ja toimii kahdella AA paristolla, jotka tulevat harjoittajan mukana. 

  Laite on myös hyväksytty lääkinnälliseksi laitteeksi, luokka IIa. Laitetta ei saa käyttää raskauden aikana tai jos sairastat epilepsiaa tai kohdunkaulan syöpää. Laitetta ei sää myöskään käyttää, jos sinulle on asetettu tahdistin. Jos olet ollut leikkaushoidossa, tulee odottaa 12 viikkoa ennen laitteen käyttöä. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Perfect PFE
  Pituus 7,3 cm
  Halkaisija 4 cm
  Muuta Tuotetta ei saa käyttää raskaana oleva, tai jos on sydämentahdistin, epilepsia tai diagnosoitu kohdunkaulansyöpä.
  Valmistusmateriaali Polystyreeni ja ruostumaton teräs
  Ladattava 2 x AA
  Matkaturvallinen Kyllä

  Säilytyslaukku

  1 of 4

  Ohjain

  2 of 4

  Helppokäyttöinen

  3 of 4

  Emätinelektrodi

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Perfect PFE arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Perfect PFE Lantionpohjan Harjoittaja oli erilainen kuin muut testiin tulleet lantionpohjan kehittämiseen tarkoitetut laitteet. Hyvin näppärä ja helppokäyttöinen laite, jonka käyttöä tuli ensin harjoitella. Kun käytön oppi, oli laitteen käyttö erittäin miellyttävä ja onnistunut kokemus.

  Ulkonäkö ei mitenkään erityisen vakuuttava ole, mutta se on pieni miinus siihen, että laite toimii erittäin hyvin. Tens laite, joka soveltuu lähes kaikille aloittelijasta kokeneeseen. Laitteen käytölle on rajoituksia, joihin tulee kuitenkin etukäteen tutustua.

  Mikä on lantionpohja ja miksi sitä tulee treenata?

  Naisen lantionpohja koostuu useista lihas- sekä kudoskerroksista, ja niiden tehtävä on sulkea lantioalueiden väliin jäävää aukkoa. Lantionpohjaa ja sen lihaksistoa voidaan verrata vaikka trampoliiniin, joka on joustava sekä tiukka tai löysä. Lantionpohjan lihakset tukevat myös lantion alueella olevia elimiä ja ne vaikuttavat myös lannerangan asennon hallintaan ja ovat yhteydessä syviin vatsa sekä selkälihaksiin.

  Lantionpohjan hyvä ja napakka lihaskunto vaikuttaa kokonaisvaltaisesti terveyteen, myös seksuaaliterveyteen. Jos lihakset lantion alueella ovat heikot, voi tämä aiheuttaa kipua lantion alueella, kohdussa sekä emättimessä.

  Heikkokuntoinen lihaksisto voi myös aiheuttaa virtsarakon sekä peräsuolen laskeumaa. Virtsankarkailu on hyvä varoittava esimerkki huonosta lihaskunnosta lantion alueella. Raskaus ja synnytys on naisen keholle hyvin rasittava tekijä, varsinkin lantiolle. Tänä aika lihaksisto venyy ja löystyy, joten harjoitteilla pystytään edistämään vartalon palautumista synnytyksestä. 

  Lantionpohjalla on myös suora vaikutus seksuaalisuuteen ja seksistä saatavaan nautintoon. Tiukempi ja tuntoherkempi emätin tuo helpommin nautintoa niin itselle kuin puolisolle sekä orgasmin saaminen on helpompaa.

  Tapoja harjoittaa lantionpohjaa

  Vaikka lantionpohjan lihasten harjoittamista suositellaan usein, eivät kaikki tiedä kuinka treenaaminen itse asiassa tapahtuu. Tapoja on erilaisia, aivan kuten ihmisiäkin on erilaisia. Toiselle soveltuva tapa ei välttämättä sovellu toiselle. Näin ollen erilaisia tapoja kannattaa kokeilla, jotta itselle soveltuva tapa löytyy.

  Lantionpohjan lihaksia voidaan harjoitella monella eri tapaa. Sitä voidaan tehdä välineillä tai ilman. Pääperiaate on kuitenkin aina sama, supistetaan lihaksia, pidetään jännitystä yllä hetki ja rentoutetaan. Tätä voidaan tehdä niin makuu asennossa kuin seisten/ liikkeessä. 

  On tärkeää huomioida lähtökohtainen lihaskunto ja aloittaa harjoittelu sen mukaan, ja lisätä haastetta edistymisen mukaan. Välineillä tätä voidaan tehdä lisäämällä / ottamalla käyttöön painavampi harjoituskuula tai siirtyä makuuasennosta seisomaan. On myös olemassa sähköstimulaatioita antavia laitteita, jotka aiheuttavat supistumisen ja rentoutumisen. 

  Internetistä löytyy paljon hyviä harjoitusohjelmia, ja jos tilaat harjoitusvälineitä, tulee niiden mukana myös hyvät ohjeet. Harjoitus ei saa ikinä sattua, silloin todennäköisesti teet jotain väärin.

  Raskaus ja geishakuulilla treenaaminen

  Raskausaika ja synnytys ovat usein syynä lantionpohjan lihasten heikentymiseen. Tämä on luonnollista, kun kyseessä on suuri muutos koko kehossa. Monet naiset kärsivät raskausaikana muun muassa virtsan karkailusta. Jotta lantionpohjan lihakset eivät heikentyisi liikaa, voi niitä harjoittaa myös raskausaikana. Äitiysneuvolasta voi kysyä vinkkejä harjoitteluun. 

  Lähes aina geishakuula on sopiva apuväline myös raskaana olevalle naiselle. Geishakuulat ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia tuotteita, joiden avulla lantionpohjaa voi harjoittaa helposti.

  Geishakuulilla voidaan myös raskausaikana treenata lantionpohjan lihaksistoa. On kuitenkin syytä olla erityisen tarkka hygienian kanssa, jottei tulehduksia emättimeen tai kohtuun pääse syntymään.  Huolehdi myös, että kuulien ulosvetonaru on kunnossa, jotta saat kuulat varmasti turvallisesti poistettua.  

  Varsinkin raskauden loppuvaiheessa olisi hyvä huomioida kohdun supistelu harjoitteiden aikana. Harjoittelu on lopetettava välittömästi, jos tuntuu että se saa myös kohdun supistelemaan.  Tämä on tietenkin hyvä huomioida ja muistaa raskauden kaikissa vaiheissa. 

  Varmista myös laitteen tiedoista, että sopiiko se raskaana oleville. On olemassa lantionpohjan harjoittajia, kuten Perfect PFE Lantionpohjan Harjoittaja, joita ei saa käyttää raskaana ollessa. Tämän kaltaiset laitteet ovat kuitenkin harvinaisia.  Jos epäilyttää tai koet ongelmia lgeishakuulien kanssa raskausaikana, mainitse asiasta äitiysneuvolassa.

  Miten ostaa paras geishakuula

  Geishakuulan valitseminen voi olla vaikeaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimman geishakuulat helposti!

  Tarvittava aika: 15 minutes
  Kokonaiskustannus: 0 EUR

  Tarvittavat työkalut:

  Lista parhaista geishakuulista

  Tarvittavat materiaalit

  Rahaa ostaa geishakuula

  Step-by-step ohje

  Etsinnässä parhain geishakuula
  Seksilelujen ostajat etsivät aina parhaita tuotteita. Tästä johtuen olemme koonneet tämän sivuston, jotta parhaiden tuotteiden löytäminen on helppoa.
  1-3.png
  Älä hukkaa aikaasi etsintään
  Ostajana sinulta voi kulua tunteja, kun etsit täydellistä tuotetta itsellesi. Etsintä voi käydä lopulta turhauttavaksi. Siksi olemme koonneet paljon erilaisia arvosteluita sekä suosituksia, jotka kannattaa huomioida geishakuulaa hankkiessa.
  2-2.png
  Käy läpi suosituksemme
  Kaikki tieto, minkä tarvitset, on koottu tälle sivulle aina ekspertiemme mielipiteistä käyttäjien kokemuksiin. Käymällä läpi tämän sivun tuotteet, kartoitat helposti tuotevaihtoehdot tuhlaamatta aikaasi.
  3-1.png
  Valitse jokin listaamistamme nettikaupoista
  Kun olet valinnut haluamasi geishakuulan, voit tilata sen helposti listaamistamme nettikaupoista. Kaikki sivuillamme olevat kaupat ovat suomalaisia, ja postittavat tuotteet luotettavasti ja nopeasti.
  4-1.png
  Valmista tuli! Olet nyt hankkinut geishakuulat itsellesi
  Valitse jokin listamme kaupoista. Sen jälkeen vastaanota huomaamaton paketti. Kaikki suosittelemamme sivustot toimittavat tuotteet huomaamattomissa paketeissa, ilman lähettäjän nimeä tai osoitetta.
  5-1.png

  Geishakuula – Miten käyttää sitä?

  Geishakuula on lantionpohjan lihasten hallintaa varten kehitetty tuote, joka auttaa kaiken ikäisiä naisia. Erityisesti käyttöä suositellaan ikääntyville ja synnyttäneille naisille, mutta harjoitus on hyväksi kaikille.

  Geishakuulat auttavat ongelmiin, joita heikot lantionpohjan lihakset aiheuttavat. Ongelmat liittyvät usein virtsan karkailuun, synnytyselinten ja peräsuolen laskeumiin sekä seksuaalisen nautinnon vähäisyyteen. Geishakuula sopii eri tavoin käytettäväksi. Tässä muutama esimerkki käyttötavoista.