Sybian – Parhaat testissä

Sybian on seksikone, joka voi tuottaa nautintoa sekä naisille, että miehille. Seksikone mahdollistaa nautinnon ilman omien käsien käyttöä.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Klikkaa tästä nähdäksesi laajempi valikoima sybian seksikoneita

FAQ

Monille Sybian tuo mahdollisuuden nauttia seksistä ilman kumppania, sillä seksikone tekee lähes saman, mitä kumppani tekisi. Toiset puolestaan haluavat seksikoneen osaksi yhteisiä seksileikkejä.

Osa seksikoneista on hyvin edullisia, toiset puolestaan kalliimpia. Kalleimmat seksikoneet ovat yli tuhannen euron hinnoissa, kun halvimmillaan voi seksikoneen saada jopa alle 200 euron.

Ei tunnu. Sybian on seksikone, joka ei voi tehdä täysin samanlaista tunnetta, kuin seksi oikean ihmisen kanssa. Kuitenkin stimulointi genitaalialueelle ja anaalille tuovat suurta nautintoa, vaikka nautinnon tuokin kone.

Seksikoneita on paljon erilaisia. Osa seksikoneista on suunnattu suoraan naisille, osa suoraan miehille ja osa on unisex malleja. Tutustumalla erilaisiin laitteisiin voi itselle soveltuvimman löytää.

Kyllä ovat, kunhan käyttöohjeita noudattaa. Aina kannattaa kuitenkin noudattaa varovaisuutta ja aloittaa maltillisesti oikean kulman ja syvyyden löytämiseksi. Näin on mahdollista välttyä ikäviltä tuntemuksilta.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  The Cowgirl Premium

  Testivoittaja

  97%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  98%
  Laatu
  96%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5

  The Cowgirl Premium

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Oletko aina haaveillut kokeilevasi panokonetta, joka tyydyttää sinut kaikin mahdollisin tavoin. The Cowgirl Premium Ridning Sex Machine vie sinut tuhmien leikkien pariin ja orgasmiin kerta toisensa jälkeen! Tämä jaksaa ja jaksaa! 

  Seksikoneen valmistuksessa on käytetty Silikonia, ABS muovia, PU- nahkaa sekä terästä. Korkeutta sillä on 42,5 cm ja muutoin mitat ovat 34 cm x 27,2 cm. Koneeseen kuuluvan dildon pituus on 8,9 cm. Painoa se kestää 180 kg saakka. Kone toimii verkkoviralla, joten se ei hyydy ennen kuin olet täysin tyydytetty! Virtajohdon pituus on 3 m. Tämä ei ole mikään hiljainen laite, mutta et sinäkään vaiti pysy, kun olet kyytiin hypännyt.  Moottori antaa kuusi erilaista värisevää rytmiä, multispeed värinänopeutta sekä 360 asteen pyörimisliikettä. Näitä ohjataan johdollisella kaukosäätimellä. Voit myös ladata Feel Me sovelluksen puhelimeen, ja etäsessiot kumppanisi kanssa ovat mahdollisia! 

  Seksikoneen mukana tulee kaksi silikonista valmistettua, vaihdettavaa lisäosaa. Nystyräpintainen tyyny stimuloi klitorista nautinnon väreitä tuoden ja sopivasti kaartuva dildo osuu juuri herkkään G- pisteeseen, vieden sinut elämäsi orgasmiin! 

  Oletko valmis hyppäämään kyytiin, joka ei lopu ennen kuin sinä annat luvan?  Vie sooloseksi aivan uudelle tasolle, tai nauttikaa kumppanin kanssa yhdessä, molemmat varmasti saavat haluamansa nautinnon! 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet The Cowgirl Premium
  Värinätasot 6 erilaistä värinärytmiä // multispeed värinänopeudet
  Mitat Koneen leveys ja syvyys 34 cm x 27,7 cm // Korkeus koneella 42,5 cm
  Dildon koko 8,9 cm
  Vedenkestävä Ei
  Akun kesto Verkkovirralla toimiva
  Valmistusmateriaali Silikoni, ABS-muovi, PU-nahka, teräs
  Äänekkyys Keskiverto
  Painorajoitus 180 kg

  Klitorista stimuloimaan

  1 of 4

  Dildo, joka soveltuu erityisesti G-pisteelle

  2 of 4

  Verkkovirralla

  3 of 4

  Sopivan kokoinen monille

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien The Cowgirl Premium arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  The Cowgirl Premium Riding Sex Machine on ei ole edullisin eikä huomaamattomin seksilelu, joka kokeiluun on tullut. Kun laitteen otti käyttöön, niin se tarvitsi runsaasti tilaa ympäriltään. Lisäksi laite osoittautui melkoisen äänekkääksi. Näin ollen sen käyttö ei ehkä ole parhaimmillaan kerrostalossa, jossa seinät ovat ohuet. Äänekkyyden vähentyminen olisi suuri plussa.

  Muilta osin laite oli erittäin miellyttävä. Multispeed värinät toivat suurta nautintoa ja värinöitä oli helppoa ohjailla. Itse kokeilin ohjailla vain kaukosäätimellä, sillä en halunnut kokeilla sovellusta, jonka luotettavuudesta en ollut täysin varma. Joka tapauksessa laite toimi erittäin hyvin kaukosäätimellä. Olihan se kokeiltava laitetta myös kumppanin kanssa. Itse asetuin ratsaille ja kumppani käytteli kauko-ohjainta. Erittäin toimiva näinkin.

  Laite toimi juuri kuten pitääkin. Käyttö oli helppoa, tippa vesipohjaista liukuvoidetta ja menoksi.  Lopuksi laite ja dildo olivat helppoja puhdistaa seksilelun puhdistussuihkeella.  Luonnollisesti verkkovirralla toimivaa laitetta ei voi veteen upottaa.

  You2Toys Seksikone G- ja P-pisteelle

  Paras hinta

  97%
  Design
  96%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  96%
  Hinta
  95%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  You2Toys Seksikone G- ja P-pisteelle

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kun haluat tehokkaasti stimuloida G- pistettäsi tai eturauhasta, vie tämä You2Toys Seksikone sinut voimakkaisiin orgasmeihin, ilman että sinun täytyy itse käsiäsi käyttää. 

  Näppärän kokoinen ja täyden tyydytyksen antava seksi kone painaa vain 3, 5 kg. Sen korkeus on 18 cm, pituus 37 cm ja leveys 27 cm. Tämä ei siis tilaa juurikaan vie ja on helposti siirreltävissä. Seksikone on valmistettu Ftalaatittomasta, vartaloystävällisestä silikonista sekä ABS muovista. 

  Koneen lisä osiin kuuluu G- pistedildopää, joka on 11,5 cm pitkä ja leveimmillään 2,9 cm. Eturauhasen stimulointiin tarkoitettu dildopää on myös 11,5 cm pitkä ja leveimmillään halkaisija on 3,1 cm. Vibraattori on 12,5 cm pitkä ja leveimmillään sen halkaisija on 2,7 cm. 

  Nyt saat voimakasta stimulaatiota juuri sinne, minne sen haluat kohdistuvan. Seksikoneen nopeutta säädetään helposti sen etuosassa olevaa säädintä pyörittämällä, ja kone toimii 2 x AA paristolla. Vaihdettavat dildot pyörivät akselin ympäri ja tuovat voimakasta nautintoa pyörivän liikkeen vuoksi. 

  Aseta dildopää paikoilleen, ja hyppää kyytiin! Tämä kone tyydyttää sinut niin monta kertaa kuin haluat, etkä varmasti jää ilman räjähtävää orgasmia! 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet You2Toys Seksikone G- ja P-pisteelle
  Värinätasot Multispeed
  Mitat Korkeus 18 cm x pituus 37 cm x leveys 27 cm
  Dildot G-pistedildopää: 11,5 cm pitkä ja halkaisijaltaan 2,9 cm . Eturauhasdildopää: 11,5 cm pitkä ja halkaisijaltaan 3,1 cm.
  Vedenkestävä Ei
  Valmistusmateriaali Ftalaatiton silikoni ja ABS-muovi
  Äänekkyys Keskiverto
  Ladattava 2xAAA paristoilla toimiva

  Vaihdettava dildo

  1 of 4

  Klitorisvibraattori

  2 of 4

  Verkkovirralla

  3 of 4

  Helppo säätää

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien You2Toys Seksikone G- ja P-pisteelle arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  You2Toys Seksikone G- ja P-pisteelle oli ehdottomasti yksi edullisimpia seksikoneita, joita markkinoilla on. Ensimmäisenä laitteen toiminnasta heräsi epäilys, että miten mahtaa selkeästi edullisempi laite toimia muihin laitteisiin verrattuna. Vastaus selvisi nopeasti, sillä laite tuntui hieman laiskemmalta, kuin muut kalliimmat vastaavat tuotteet.

  Laiskasti toimiva laite ei kuitenkaan ole kaikille ongelma, sillä jokainen meistä nauttii erilaisista asioista. Toisille maltillisempi liike on mieleen. Lisäksi dildopäitä oli kaksi erilaista ja lisänä vibraattori. Näin ollen omaan nautintoon oli mahdollista vaikuttaa myös omilla valinnoilla ennen laitteelle asettumista.

  Käyttö on helppoa, sillä sekä laitteen nopeutta, että vibraattoria on helppo säätää kierresäätimellä. Lisäksi vesipohjainen liukuvoide tuo lisänautintoa laitteen käyttöön. Miksi ei jopa orgasmigeelin käyttö vibraattorin kanssa toimisi laitteella. Kun laitetta ei käytetä, on sen puhdistus helppoa, sillä dildot on helppoa irrottaa.

  LoveBotz Saddle Deluxe

  Aloittelijalle

  96%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  95%
  Hinta
  95%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5

  LoveBotz Saddle Deluxe

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Nautinnollisen villejä sooloseksi tuokioita, vai toteutatteko kuuman tuhmat fantasiat kumppanin kanssa.  Niin tai näin, LoveBotz Saddle Deluxe Sex Machine takaa orgasmin eikä väsy kesken leikin! 

  Seksikoneen materiaaleina on käytetty TPE:tä, ABS muovia sekä tekonahkaa. Korkeutta sillä on 19 cm ja pituutta 34,4 cm ja leveys on 31,2 cm. Koneen kokonaispaino on 10 kg. Dildon pituus on 15,25 cm ja halkaisija 4,5 cm.  

  Asetu tukevan seksikoneen päälle, käynnistä sen toiminta kaukosäätimellä ja anna viiden eri nopeuden ja värinän viedä sinut räjähtävään orgasmiin! Vai annatko kaukosäätimen kumppanille ja näin annat hänen hallita villiä kokemusta? 

  Koneen dildo on valmistettu pehmeästä ja joustavasta TPE kumista ja sen aitoa muistuttava terskan pää hyväilee G- pistettäsi. Juomutettu dildon pinta takaa, että saat stimulaatiota myös klitorikselle sekä anaalille, joten tämä ratsastuskokemus on takuuvarmasti täyden tyydytyksen tuova! Kone ja johdollinen kaukosäädin toimivat verkkovirralla, joten se ei lopeta ennen kuin annat luvan! Pieni varoitus, tämä seksikone on äänekäs, kuten varmasti sinäkin ratsaille hypätessäsi.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet LoveBotz Saddle Deluxe
  Värinätasot 5 värinäasetusta sekä 5 nopeutta
  Mitat Leveys ja syvyys 34,3 cm x 31,2 cm, korkeus 19 cm.
  Dildo 4,5 cm
  Vedenkestävä Ei
  Akun kesto Toimii verkkovirralla
  Valmistusmateriaali TPE, ABS, tekonahka
  Äänekkyys Äänekäs
  Ladattava Verkkovirta

  Erityisesti G-pisteelle

  1 of 4

  Juomut stimuloivat klitorista ja anusta

  2 of 4

  Verkkovirralla

  3 of 4

  Pienikokoinen

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien LoveBotz Saddle Deluxe arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  LoveBotz Saddle Deluxe Sex Machine oli hinnaltaan suhteellisen keskivertoinen. Ei liian kallis, mutta ei epäilyttävän edullinenkaan. Näin odotukset olivat jo valmiiksi kohtalaisen hyvät laitteelle. Ensimmäinen asia, joka kiinnitti huomion, oli laadukkaat materiaalit tuotteessa. Tuote oli hyvin näyttävä ja samalla sen yksityiskohtiin oli keskitytty.

  Kaukosäätimellä oli mahdollista säädellä laitteen nopeutta ja värinöitä. Harmillisesti kaukosäädin on johdollinen, joten sitä ei voi erityisen kaukaa käytellä. Kumppanin kanssa kokeillessa ei johdon lyhyys kuitenkaan osoittautunut ongelmaksi.

  Laite oli helppokäyttöinen ja aloittelijoille soveltuva. Mutta sitä hankkiessa kannattaa huomioida, että laite on melkoisen äänekäs. Eli jos käyttäjä asuu kerrostalossa, niin voi hyvin olla, että äänet kaikuvat naapureille. Tähän toki voi vaikuttaa itse, esimerkiksi käyttämällä pehmeää alustaa.  Muuten erittäin hyvä tuote, joka varmasti saa nauttimaan.

  Suck-O-Mat 2.0 Kauko-ohjattava Suuseksikone

  Miehille

  94%
  Design
  96%
  Helppokäyttöisyys
  93%
  Laatu
  95%
  Hinta
  94%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Suck-O-Mat 2.0 Kauko-ohjattava Suuseksikone

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Nyt on tarjolla tehokasta suihinottoa! Tämä Suck – O- Mat 2,0 Kauko- ohjattava suuseksikone on sinulle, joka et kyllästy suihinottoon, ja haluat kokea aivan uudenlaisen elämyksen. 

  Tämä suuseksikone on kehittyneempi ja tehokkaampi versio sen edeltäjästä. Heittäydy nautinnon valtaan siis ilman käsiä ja ohjaa konetta kaukosäätimellä. Suuseksikone on valmistettu ABS muovista, PVC:stä, TPE:stä sekä PP:stä. Mitat ovat 26 cm x17,3 cm x 11 cm, joten tilaa tämä ei itselleen huuda. Sisäsyvyyttä laitteella on 11 cm ja halkaisija on 2,6 cm mutta joustaa ja on samalla sopivan tiukka. Tämä tarjoaa tyydyttävää kokemusta niin pitkään kuin haluat, sillä se toimii verkkoviralla eikä lopeta kesken leikkiä. Kone sisältää 9 eri vaihdetta, joita hallitset langattomalla kaukosäätimellä. 1 vaihe tarjoilee 6 eri nopeutta ja vaiheet 2–9 yllättävät kerta toisensa jälkeen aidon tuntuisilla ja mehevillä rytmeillä, ja ne juuri takaavat realistisen suihinotto kokemuksen.  

  Koneen holkissa on aisteja kutkuttavia nystyröitä, jotka stimuloivat penistäsi joka kohdasta. Voit myös säädellä jokaisen rytmin nopeutta erikseen, ja sinä päätät haluatko pitkän nautinnollisen vai nopeasti laukeamiseen johtavan rytmin. Koneessa on LED- nopeusnäyttö ja sen muotoilu on hyvin elegantti. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Suck-O-Mat 2.0 Kauko-ohjattava Suuseksikone
  Imuimpulssit Jopa 200 minuutissa
  Mitat 26 cm x 17,3 cm x 11 cm.
  Halkaisija sisältä: 2,5 cm, mutta joustaa
  Vedenkestävä Ei
  Akun kesto Toimii verkkovirralla
  Valmistusmateriaali ABS-muovi, PVC, TPE ja PP
  Äänekkyys Kohtalaisen hiljainen
  Matkaturvallinen Kyllä

  Kauko-ohjaimella

  1 of 4

  Selkeä näyttö

  2 of 4

  Holkki

  3 of 4

  Suhteellisen hiljainen

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Suck-O-Mat 2.0 Kauko-ohjattava Suuseksikone arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Suck-O-Mat 2.0 Kauko-ohjattava Suuseksikone on ulkoisesti hyvin yksinkertaiselta vaikuttava laite. Itse suuseksikone, moottori sekä kaukosäädin kuuluvat pakettiin. Moottorin luvataan olevan edellisiä versioita tehokkaampi sekä hiljaisempi. Ainakin itse testissä koin, että suurempaa ääntä ei laitteesta lähtenyt. Kokemusta ei itsellä tai kumppanilla ollut aiemmista malleista.

  Kokeiltaessa laitetta, kumppani piti kaukosäädintä haastavana. Samalla itsestäkin tuntui, että kaukosäädin voisi hieman selkeämpi olla. Kun konetta käyttää, ei sitä samalla ole mukava opetella kaukosäätimen käyttöä.

  Hintaansa nähden ei niin hyvä hankinta, kuin toivoisi. Mutta toisaalta monelle soveltuva laite, joka tuo yleensä halutun nautinnon.

  Love Botz Love Glider

  Manuaalinen

  94%
  Design
  94%
  Helppokäyttöisyys
  92%
  Laatu
  94%
  Hinta
  92%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Love Botz Love Glider

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Love Botz Love Glider seksikone toteuttaa kaikki tarpeesi, oli ne kuinka kinkyjä tahansa! Sooloseksi ei tästä enää tyydyttävämmäksi muutu, vai kaipaatteko lisäpotkua kumppanin kanssa? 

  Tuhmia fantasioita kerta toisensa jälkeen toteuttava kone on kokonaispituudeltaan 57 cm, leveydeltään 33,5 cm ja korkeudeltaan 50 cm.  Tämä seksikone toimitetaan valmiiksi kasattuna, joten se on käyttövalmis heti kun asetat vain vaihdettavan mukana tulevan dildon siihen. Saat siis kaksi dildoa, joita vaihdella halusi mukaan! 

  Aidonkaltaisen penisdildo on 16,5 cm pitkä, josta sisään asettuva osuus on 13 cm, ja halkaisija on enintään 4 cm. 

  Anaalidildo on pituudeltaan 16,5 cm josta 15,8 cm saa asetettua sisään, halkaisija on enintään 3,8 cm.  Materiaalina tuotteissa on käytetty ABS muovia sekä puuta. 

  Tämä seksikone ei vaadi toimiakseen verkkovirtaa, tai paristoja ja vaan sinä itse hallitset omilla liikkeillä sen tuoman tyydytyksen. Saat siis päättää kaikesta, niin työntönopeudesta kuin syvyydestä.  Käy pehmustettujen sivujen päälle ja liuta itsesi kohti nautintoa ja anna dildon upota syvyyksiisi! Penisdildon juomut stimuloivat sinua kauttaaltaan, kun taas sileäpintainen anaalidildo tekee tehtävänsä anaalissa.  Tämä seksikone siis palvelee niin naisten kuin miesten haluja, eikä se säikähdä, vaikka sitä kahdestaan käyttäisi. 

  Tähän seksikoneeseen sopii myös useat Vac- U- Lock sarjan dildot, joten mahdollisuuksia tämä antaa useita erilaisia.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Love Botz Love Glider
  Värinätasot Ei värinöitä
  Mitat Kokonaispituus 57 cm, leveys 33,5 cm ja korkeus 50 cm
  Dildot Penisdildo: 16,5 cm x 4 cm // Anaalidildo: 16,5 cm x 3,8 cm
  Vedenkestävä Ei suositella
  Akun kesto Täysin manuaalinen
  Valmistusmateriaali Puu ja ABS-muovi
  Matkaturvallinen Kyllä

  Manuaalinen

  1 of 4

  Pehmeät tuet

  2 of 4

  Mahdollisuus vaihdella dildoja

  3 of 4

  Kohtalaisen kookas

  4 of 4

  Videot

  Yhteenveto

  Love Botz Love Glider Seksikone oli kieltämättä erittäin mielenkiintoinen tuote kokeilussa. Hieman jäin itse kahden vaiheille, että pidinkö tuotteesta vai en. Suuri plussa oli, että seksikone ei vaatinut lataamista, eikä johtoja ollut joka lähtöön. Mutta miinusta tuli siitä, että liikkeitä piti säädellä omilla liikkeillä. Näin itse nautintoon ei voinut keskittyä yhtä täydellisesti kuin monilla muilla laitteilla.

  Käyttömukavuus oli kuitenkin erittäin suuri, eikä tuote ainoastaan näyttänyt mukavalta. Sivuosat olivat riittävän pehmeitä, jotta liikuskelu oli mukavaa. Lisäksi tuotteessa oli huomioitu sekä naiset, että miehet.

  Yksi suurimpia plussia oli, että Love Gliderin kanssa dildojen valikoima on hyvin suuri. Tämä johtuu siitä, että kaikki Vac-U-Lock sarjaan kuuluvat dildot ovat yhteensopivia laitteen kanssa.

  You2Toys Love Machine

  93%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  92%
  Laatu
  92%
  Hinta
  92%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  You2Toys Love Machine

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Saat kokonaisvaltaista tyydytystä osaksesi kun otat käyttöösi tämän You2Toys Love Machine Seksikoneen! Heittäydy koneen vietäväksi ja anna sen hoidella sinut! 

  Tämä kone palvelee niin naisia kuin miehiä, sen monipuolinen käytettävyys tarjoaa juuri sitä nautintoa mitä janoat. Se mukautuu niin kiihottavaksi penikseksi kuin houkuttelevaksi emättimeksi tiukkaa anusta unohtamatta.

   Mukana tulevat lisäosat kiinnitetään koneeseen ja vibraattorit kytketään johdolla laitteeseen. Saat siis säädeltyä sen antamaa nopeutta ja vibraattorien tuomaa, viittä erilaista värinätasoa pelkällä kaukosäätimellä. Minkälaista nautintoa mahdat haluta, tämä seksi kone antaa sen, ja vielä enemmän. 

  Seksikoneeseen kuuluvat: 

  • Masturbaattori jonka syvyys on 17,5 cm ja halkaisija on 6,5 cm 
  • Dildo jonka pituus on 15,5 cm ja halkaisija on 3,5 cm
  • Musta anustappi, jonka kokonaispituus on 15,5 cm ja leveimmillään sen halkaisija on 3,5 cm
  • Dildovibraattori, joka on pituudeltaan 16 cm ja sen halkaisija on 2,5 cm
  • G- pistevibraattori, joka on 16 cm pitkä ja sen halkaisija on 2,5 cm
  • Kiihotinkuula, joka on 6 cm pitkä ja halkaisija on 2,5 cm. 

  Itse kone on korkeudeltaan 25 cm ja pituutta sillä on 27 cm. Painoa se omaa noin 7 kg ja valmistuksessa käytettävät materiaalit ovat TPE, PVC sekä ABS muovi. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet You2Toys Love Machine
  Värinätasot 5 erilaista
  Mitat 25 cm korkea x 27 cm pitkä
  Lisäosat Masturbaattori: 17,5 x 6,5 cm // Dildo: 15,5 cm x 3,5 cm // Anustappi: 15,5 cm x 3,5 cm // Dildovibraattori: 16 cm x 2,5 cm // G-pistevibraattori: 12 x 2,5 cm // Kiihotinkuula: 6 cm x 2,5 cm.
  Vedenkestävä Ei
  Valmistusmateriaali TPE, PVC ja ABS
  Matkaturvallinen Kyllä

  Erilaisia dildoja

  1 of 4

  Billet-vibraattori

  2 of 4

  Toimii kaukosäätimellä

  3 of 4

  Helppo siirtää tai ottaa tukea

  4 of 4

  Yhteenveto

  You2Toys Love Machine Seksikone on hyvin edullinen seksikoneiden valikoimassa. Kuitenkin monipuolisuutta se toi mukanaan. Laite soveltui sekä omaan käyttööni, että kumppanin käyttöön. Stimulointia olikin tiedossa niin emättimelle kuin penikselle, sekä anaalille. Kuitenkaan käyttömukavuus ei ollut parhaimmillaan. Päinvastoin, sillä asennon löytyminen tuntui hyvin haastavalta ja työläältä.

  Pakkaus oli monipuolinen, silla se sisälsi erilaisia leluja mukavasti. Leluja olikin miellyttävää kokeilla sekä ilman konetta, että koneen kanssa. Lisäksi seksikoneen nopeutta oli mahdollista säädellä, kuten myös vibraattorien värinöitä. Miinusta tuli siitä, että värinöiden suuruutta ja nopeuden säätämistä tuli ensin harjoitella.

  Esimerkiksi aloittelijoille laite voi kuitenkin olla erittäin hyvä. Kokeneempaan makuun se voi kuitenkin hieman tympeä olla. Mukavuuden ollessa tärkeysjärjestyksen kärjessä, jää You2Toys Love Machine kuitenkin häntäpäähän.

  F-Machine Gigolo Seksikone

  91%
  Design
  91%
  Helppokäyttöisyys
  93%
  Laatu
  92%
  Hinta
  91%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  F-Machine Gigolo Seksikone

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tämä kompakti seksikone sopii mainiosti ensikertalisille! F Machine Gigolon penetraatio kulman ja pituuden päätät sinä itse! Laite on myös turvallinen, sillä siinä on turvakytkin, joka katkaisee automaattisesti sähkövirran! 

  Seksikone on valmistettu metallista sekä vartaloystävällisestä ja pehmeästä silikonista, joten siinä ei ole allergisoivia Ftalaatteja. Korkeutta sillä on 42 cm ja pituus on 62 cm. Painoa koneella on 11, 5 kg.  Mukana tulevan dildon pituus on 20 cm ja leveimmillään se on halkaisijaltaan 3,8 cm. 

  Vaikka koko on maltillinen, on sen moottori tehokas ja takaa että saat haluamasi kyydin! Eikä se jätä leikkiä kesken, sillä se toimii verkkovirralla.  Voit säätää sen korkeutta, työntökulmaa sekä työntöjen syvyyttä juuri niin mikä sinusta tuntuu tyydyttävämmältä. Moottori mahdollistaa 16 eri työntönopeutta aina kiusoittelevasta kovempaakin vauhtiin (Max 240 RPM). Nopeuksia hallitset helposti langattoman kaukosäätimen avulla. 

  Oletko valmis elämäsi kyytiin? Aseta kone valmiiksi ja ota asento, jossa haluat, että sinuun työnnytään. Vesipohjaista liukuvoidetta suositellaan käytettäväksi dildoon. 

  Kone on Vac – U – Lock yhteensopiva, joten siihen käyvät useat erilaiset dildot, pakkauksen mukana tulevan lisäksi. Huom, erittäin suurikokoiset tuotteet eivät sovi kuitenkaan laitteeseen. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet F-Machine Gigolo Seksikone
  Työntönopeudet max 240 RPM // 16 asetusta
  Mitat Pituus 62 cm, korkeus 42 cm
  Dildo 20 cm x 3,8 cm
  Akun kesto Toimii verkkovirralla
  Valmistusmateriaali Metalli ja silikoni
  Äänekkyys Äänekäs
  Matkaturvallinen Kyllä

  Vaihdeltavissa oleva dildo

  1 of 4

  Kulman ja syvyyden säädeltävyys

  2 of 4

  Tukeva

  3 of 4
  This is a tooltip 4 of 4

  Videot

  Yhteenveto

  Pääpiirteittäin F-Machine Gigolo Seksikone oli käytössä ihan toimiva laite. Hieman ulkonäöltään tympeä, sillä ulkonäkö on kuin itse autotallissa kyhätyllä seksikoneella. Muotoilu antaa kuvan kivuliaasta kokemuksesta, eikä nautinto ensimmäisenä tule mieleen. Muotoilussa olisikin hyvä panostaa myös pehmeisiin muotoihin.

  Kun muotoiluun ei kiinnitä huomiota, on laite hyvin toimiva. Kulmaa pystyi säädellä suhteellisen helposti, eikä laitteen kasaamiseen mene suuremmin aikaa. Purkaminenkin toki on helppoa, mutta ainainen kasailu ja purkaminen eivät innosta.

  Kaukosäätimen käyttö oli helppoa, tosin kaukosäädin itsessään ei kovin laadukas. Plussaa tulee siitä, että laite on yhteensopiva Vac-U-Loc tuotteiden kanssa. Näin ollen dildoja on helppo vaihdella oman mielen mukaisiksi.

  F-Machine Pro 3

  91%
  Design
  92%
  Helppokäyttöisyys
  91%
  Laatu
  92%
  Hinta
  90%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  F-Machine Pro 3

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Nyt kaikki mahdolliset seksielämykset, joista haaveilet, voivat toteutua! F – Machine Pro 3 Seksikone tyydyttää sinut ilman että teet mitään! Se on edeltäjäänsä verrattuna nopeampi, tehokkaampi sekä vakaampi. 

  Päätät itse missä kulmassa ja kuinka syvälle koneeseen liitettävä dildo menee! Sinä päätät ja kone hoitaa loput, vieden sinut räjähtäviin orgasmeihin kerta toisen jälkeen. Eikä pelkoa, että jäisit tyydyttämättä, sillä verkkovirran avulla tämä kone työskentelee juuri niin kauan kuin sinä haluat. Työntösyvyyden säädöt; 2,5 cm – 15 cm ja nopeuden saa säädettyä kaukosäätimen avulla, max 280 kierrosta minuutissa. 

  Metallista ja silikonista valmistettu kone ei sisällä allergisoivaa Ftalaattia. Korkeudeltaan se on 48 cm ja pituutta löytyy 48 cm. Mukana tulevan dildon pituus on 20 cm, ja se on halkaisijaltaan 3,8 cm. Painoa koneella yhteensä on 12,6 kg.  

  Koneen tuomasta nautinnosta nauttivat niin naiset kuin miehet ja se antaa tyydytystä niin vaginaalisesti kuin anaalisesti. Pro 3 malli on yhteensopiva Vac- U – lock dildojen kanssa ja Quick connect pään avulla vaihdat lelun toiseen hetkessä! 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet F-Machine Pro 3
  Nopeus Max 280 RPM
  Pituus Pituus 48 cm, korkeus 46 cm
  Dildo Pituus 20 cm, halkaisija 3,8 cm
  Vedenkestävä Ei
  Akun kesto Toimii verkkovirralla
  Valmistusmateriaali Metalli ja silikoni
  Äänekkyys Keskiverto
  Matkaturvallinen Kyllä

  Yhteensopiva VAc-U-Lock dildojen kanssa

  1 of 4

  Työntökulman säätö

  2 of 4

  Verkkovirralla

  3 of 4

  Tukeva ja vakaa

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien F-Machine Pro 3 arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  F-Machine Pro 3 Seksikone oli ehdottomasti yksi hintavimmista seksikoneista, joita vastaan on tullut. Vaikka tuotteen arvo oli korkea, ei muotoiluun oltu panostettu juuri ollenkaan. Muotoilu toi enemmän mieleen tee-se-itse laitteen, vaikka sitä laite ei missään nimessä ole. Plussaa kuitenkin tulee työkaluista ja säilytyslaukusta.

  Laite itsessään oli varsin toimiva, vaikka aluksi hieman epäilyttikin laitetta kokeilla. Työntökulman säätö oli kuitenkin suuri plussa. Samalla myös nopeuden säätely oli helppoa. Kaukosäädin teki säätelystä helppoa.

  Ison plussan laite sai nimenomaan Vac-U-Lock sarjan dildojen kanssa yhteensopivuudesta. Näin ei tarvinnut tyytyä laitteen mukana tulevaan dildoon vaan pystyin kokeilemaan myös itseltäni jo löytyviä dildoja.

  Miten ostaa paras Sybian

  Sybianin valitseminen voi olla vaikeaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimman seksikoneen helposti!

  Tarvittava aika 15 minutes
  Kokonaishinta 0 EUR

  Tarvittavat välineet

  Lista parhaista sybianeista

  Tarvittavat materiaalit:

  Maksuväline seksikoneen ostamiseen

  Step-by-step ohje

  Haussa paras sybian
  Seksilelujen ostajat etsivät aina parasta sybiania. Tästä johtuen olemme koonneet tämän sivuston, jotta parhaiden tuotteiden löytäminen on helppoa.
  1-3.png
  Älä tuhlaa aikaasi etsintään
  Ostajana sinulta voi kulua tunteja, kun etsit täydellistä sybiania. Etsintä voi käydä lopulta turhauttavaksi. Siksi olemme koonneet paljon erilaisia arvosteluita sekä suosituksia, jotka kannattaa huomioida seksikonetta hankkiessa.
  2-2.png
  Käy läpi suosituksemme
  Kaikki tieto, minkä tarvitset, on koottu tälle sivulle aina asiantuntojoidemme mielipiteistä käyttäjien kokemuksiin. Käymällä läpi tämän sivun tuotteet, kartoitat helposti tuotevaihtoehdot tuhlaamatta aikaasi.
  3-1.png
  Valitse yksi listaamistamme verkkokaupoista
  Kun olet päättänyt haluamasi tuotteen, voit tilata sen helposti listaamistamme nettikaupoista. Kaikki sivuillamme olevat kaupat ovat suomalaisia, ja postittavat tuotteet luotettavasti ja nopeasti.
  4-1.png
  Valmis! Olet sybianin omistaja
  Valittuasi haluamasi tuotteen sekä verkkokaupan, voit vastaanottaa huomaamattoman paketin. Kaikki suosittelemamme sivustot toimittavat tuotteet huomaamattomissa paketeissa, ilman lähettäjän nimeä tai osoitetta.
  5-1.png

  Miten käyttää sybiania, eli seksikonetta

  Seksikoneita on paljon erilaisia, niitä löytyy jokaiseen makuun ja haluun.  Koska nämä koneet ovat koostuvat useista osista ja vaihdettavista lisäosista, on hyvä varautua, että joudut osin sen kasaamaan, mutta on myös seksikoneita, jotka tulevat valmiiksi kasattuina. Koneet toimivat usein sähkövirralla, ainakin osin ja siksi harvoin soveltuvat veden äärellä käytettäviksi. 

  Nämä voivat myös olla äänekkäitä, mutta tuskin itsekkään hiljaisena pysyt kun ratsaille hyppäät. Sybiania voi käy monipuolisesti. Voit käyttää joko ainostaan seksikonetta, tai ottaa lisäksi käyttöön sormivibraattorin tai muun lelun. Samalla on hyvä muistaa käyttää riittävästi liukuvoidetta ja keskittyä nautinnon saamiseen. 

  Sybian – Miten puhdistaa seksikone?

  Seksilelujen puhdistus on aivan yhtä tärkeää, kuin henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen. Itsetyydytys ja erilaiset seksileikit maistuvat paremmin, kun välineet ovat puhtaat ja hyvässä kunnossa.

  Sybianin puhdistukseen vaikuttavat sekä laitteen muoto, käyttötapa sekä materiaalit. Itse dildot ovat usein helppoja puhdistaa, sillä ne ovat lähes aina laitteesta irrotettavissa. Usein laitteet ovat hyvin arvokkaita, joten niitä ei kannata pilata huonolla hoidolla. Laitteen käyttöikä paranee, kun laitteesta huolehtii kunnolla.

  • Kiinnitä huomiota materiaaleihin, sillä erilaiset materiaalit kestävät erilaista pesua.
  • Puhdista kaikki osat huolellisesti, älä jätä puhdistusta vain dildo-osan puhdistukseen.
  • Tarkista, että laite toimii kunnolla ennen käyttöä ja puhdistuksen jälkeen.
  • Huomioi kuivaaminen – älä jätä laitetta kosteana tai märkänä odottamaan.
  • Säilytä puhtaassa tilassa – näin vältyt uudelta puhdistukselta ennen käyttöä.
  • Tutustu valmistajan antamiin puhdistusohjeisiin, jotta tiedät pesu suositukset.

  Sybian – videot, jotka voivat neuvoa puhdistuksessa

  Sybianin puhdistuksessa tulee huomioida sekä laite itsessään, että dildot sekä mahdolliset vibraattorit. Tässä on muutamia videoita esimerkkinä siitä, kuinka puhdistus tapahtuu kunnolla. Katsomalla videoita voit saada hyviä vinkkejä pesuun liittyen.