Nännipumppu – Parhaat testissä

Nännipumppu saa nännit turpoamaan ja antaa nautinnollisen imun tuntemuksen. Samalla ne myös lisäävät nännien tuntoherkkyyttä.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Klikkaa tästä nähdäksesi laajempi valikoima nännipumppuja

FAQ

Nännipumpun avulla saat nänneistäsi pulleat ja kosketusherkemmät. Sillä saa nopeasti tuotettua niin mielihyvää, hekumallista näkyä ja tietenkin halutessaan myös kipua. Pumpun käyttö perustuu alipaineeseen, joka saa nännisi turpoamaan ja niin ollen kosketusherkemmiksi.

Saat nänneistäsi tuntoherkemmät, ja ne turpoavat isoimmiksi. Tuntoherkkyyden voimistuminen saa aikaan enemmän mielihyvää, josta nautit niin yksin kuin kumppaninkin kanssa.  Nännipumpusta on myös apua sisään kääntyneille nänneille.

Alipaineen aiheuttama imun tuntu tekee useimmalle kiihottavan olotilan. Yleensä silikonista valmistetut kupit/ sylinterit ovat ihoa vasten miellyttävän tuntuisia.  Joskin liian kova alipaine voi myös tuottaa kipua.

Nännit ovat hyvin erogeeninen alue joten niiden tuntoherkkyys on kiihottumisen kannalta monelle tärkeää. Turvonneet ja isommat nännit tarjoilevat myös visuaalista ilmettä, josta kumppani varmasti myös nauttii.

Nännipumput sopivat sekä naisille että miehille. Sukupuolella ei ole väliä kun haluaa saada nänneistä pulleammat sekä tuntoherkemmät. 

Kyllä voi, mutta etukäteen kannattaa miettiä, että onko käyttö hyvä idea muissa kehon osissa. Käyttö onkin parasta vain itse nännille.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Master Series Double Suck Nännipumppu

  Testivoittaja

  99%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  99%
  Laatu
  91%
  Hinta
  98%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5
  Master Series Double Suck Nännipumppu 1

  Master Series Double Suck Nännipumppu

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Master Series Double Suck Nännipumppu avulla viet nänni stimulaatio leikkisi aivan uudelle tasolle!

  Tämä Varuste on ehdoton, kun haluat nänniesi saavan aivan uudenlaista kosketusta ja tuntoa.

  Silikonin ja ABS muovin yhdistelmä tuntuu hyvältä ja on hygieeninen käyttää. Laitteella kokonaispituutta noin 50 cm sisämitoiltaan halkaisija 2 cm ja syvyyttä 4 cm.

  Nännipumpussa on painemittari ja erittäin kätevä quick release-toiminto, jolla voi helposti alipaineen vapautta, kun olet päässyt toivottuun tulokseen.

  Tämän nännipumpun kanssa kiihotat niin omia kuin kumppanisikin nännejä, yhdessä tai erikseen! Pumpussa käsikahva, jonka avulla säädät stimulaation voimakkuutta aina hellästä voimakkaaseen.

  Pumppu itsessään saa aikaan kiihottavan alipaineen, joka saa nännien ihon entistäkin tuntoherkemmän kosketukselle. Nännien koko kasvaa hetkellisesti ja tuo uudenlaisen, tuhmaakin tuhmemman ulottuvuuden aistillisiin leikkeihin.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Master Series Double Suck Nännipumppu
  Värinätasot!!!!! Quick release ja painemittari
  Pituus Noin 50 cm
  Sisämitat Halkaisija 2 cm ja syvyys 4 cm
  Kieli Mm. englanti, saksa, ranska
  Valmistusmateriaali Silikoni ja ABS-muovi
  Master Series Double Suck Nännipumppu 5

  Paineen määrä

  1 of 4

  Paineen säätely

  2 of 4

  Molemmille nänneille

  3 of 4

  Johdollinen

  4 of 4

  Yhteenveto

  Master Series Double Suck Nännipumppu oli erittäin mukava kokemus. Nännipumppu toimi juuri niin kuin pitää. Käytön jälkeen nännit olivat hyvin turvonneet ja erittäin tuntoherkät.

  Hieman laite oli isokokoinen eikä niin yksin kertainen käyttää kuin monet nännipumput. Kuitenkin toimiva ja erittäin tehokas. Kaiken lisäksi quick release -toiminto mahdollisti sen, että jos painetta tuli liikaa, niin sen sai vapautettua.

  Kaikin puolin toimiva ja hyvä laite, joka toimii niin aloittelijoilla kuin kokeneillä käyttäjillä.

  Ouch Nipple Suckers Musta

  Aloittelijalle

  97%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  97%
  Laatu
  96%
  Hinta
  97%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Ouch - Nipple Suckers, musta 1

  Ouch Nipple Suckers Musta

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Haluatko terhakkaat ja tuntoherkät nännit? Tämä Ouch-Nipple Suckers nännipumppu vie sinut, halutessasi myös kumppanisi nextille levelille mitä nännien stimuloimiseen tulee.

  Tämä pumppu saa nännisi turpoamaan suurimmilleen ja antaa nautinnollisen imun tunteen.

  Silkkisen kestävästä silikonista valmistettun pumpun pallo- osa on kevyesti kuvioitu, joten saat sen pysymään sormissasi hyvin. Nännipumppu on näppärän kokoinen vain 7 cm pitkä. suuaukon halkaisija 5,5 cm.

  Tämä sopii niin naiselle kuin miehellekin, kun asetat pumpun suuaukon tiivisti ihoa vasten ja päästät irti, se on siinä ja pyssy erittäin hyvin. Pumpun irrottamiseksi purista pumppupalloa uudelleen tai raota suuaukkoa hieman päästääksesi ilman sen väliin.

  Tämä pumppu saa todellakin nännisi tuntoherkiksi, laajan suuaukon ansiosta pumppu asettuu siis tiivisti ihoa vasten samalla laajalta alueelta imien.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Ouch Nipple Suckers Musta
  Pituus 7 cm
  Halkaisija Suuakon 5,5 cm ja Pumppupallon 4,2 cm
  Väri Musta
  Valmistusmateriaali Silikoni
  Ouch - Nipple Suckers, musta 1

  Paineen luonti

  1 of 2

  Nännille

   

  2 of 2

  Yhteenveto

  Ouch-Nipple Suckers nännipumppu oli positiivinen yllätys. Se oli hyvin simppeli ja yksinkertainen käyttää, mutta luo silti kunnollisen paineen.

  Materiaali oli erittäin hyvä ja paineen luominen helppoa. Painetta sai myös paljon, mikä voi olla aloittelijoille haastavaa, sillä suuri imu ei välttämättä ole totuttuna jo.

  Kuitenkin helppo käyttää, kunhan muistaa aina kuunnella omaa kroppaansa. Sopii kaiken kokoisille nänneille ja niin miehille kuin naisillekin.

  Twist And Suck Nännipumput

  Paras hinta

  95%
  Design
  96%
  Helppokäyttöisyys
  96%
  Laatu
  95%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Twist And Suck Nännipumput 1

  Twist And Suck Nännipumput

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Twist and Suck nännipumput on tehty kiihottamaan ja suurentamaan nännejäsi tehokkaasti. Käytä näitä kun haluat stimuloida nautintosi uudelle tasolle, tai käytä kumppanisi kanssa yhdessä kokeaksenne kiihottavan stimuloivaa leikkiä.

  Tuotetta on saatavilla kahdessa eri koossa M 3 cm ja L 3,8 cm.

  Pumppu asettuu tiivisti nännin ympärille ja pyssy siinä erittäin hyvin. Alipaine syntyy, kun kiertää pumpun ulointa osaa, jonka avulla voi siis itse säätää kuinka voimakkaan alipaineen haluat. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Twist And Suck Nännipumput
  Määrä 2 kpl pumppuja
  Koot M 3,0 cm, L 3,8 cm
  Twist And Suck Nännipumput 3

  Kahva

  1 of 3

  Nännille

   

  2 of 3

  Alipaine

  3 of 3

  Yhteenveto

  Twist and Suck nännipumput ovat hyvin helppo käyttöiset jopa samaan aikaa käytettynä. Säätäminen on helppoa ruuvaamalla, joten harjoittelu ei vie aikaa.

  Kahdessa eri koossa olevista pumpuista kannattaa valita omaan kokoon soveltuva pumppu, jotta nautinto on mukava. Kaikin puolin hyvä kokemus, vaikka itse pumppu ei mitenkään erikoinen ole.

  Mister B Tit Suckers 2 kpl

  93%
  Design
  93%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  94%
  Hinta
  93%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Mister B - Tit Suckers, 2 kpl 1

  Mister B Tit Suckers 2 kpl

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Mister B Tit Suckers nännipumpulla voit suurentaa sekä turvottaa nännejäsi isoimmiksi kuin koskaan aiemmin! Tämä nännipumppu tuo seksuaalista mielihyvää sinulle sekä kumppanillesi.

  Näitä nännipumppuja on saatavilla useissa koissa, aina S-koosta XL kokoon. Koko pituutta näillä on 10 cm:stä 10,5 cm, imusyvyys kaikissa sama 4 cm ja sisähalkaisija vaihtelee koon mukaan 1,8 cm:stä aina 5 cm saakka. Materiaalina kestävä ja mukava ABS muovi.

  Tämä nännipumppu perustuu erittäin tehokkaaseen alipaineeseen, aseta nänniin päälle ja aloita ”ruuvaaminen”. Helppo ja turvallinen käyttää, ja tuntoaisti menee aivan uudelle tasolle.

  Muista vain huolehtia, ettei ihon ja pumpun väliin jää karvoitusta tai hiuksia, jolloin jää ilmaa pumpun väliin. Voit myös lisätä liukuvoidetta imukupin reunoihin, jolloin tarttuu hyvin kuivaakin ihoon. Tämä pumppu sopii myös erinomaisesti miestenkin nännien stimuloimiseen!

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Mister B Tit Suckers 2 kpl
  Paketissa 2 kpl nännipumppuja
  Koot S-koko, M-koko, L-koko. XL-koko
  Väri Valko-harmaa
  Valmistusmateriaali ABS
  Mister B - Tit Suckers, 2 kpl 3

  Kahva

  1 of 3

  Ruuvaus

  2 of 3

  Nännille

  3 of 3

  Yhteenveto

  Mister B Tit Suckers on kieltämättä erittäin laadukkaan oloinen nännipumppu. Se toimii hyvin ja sillä saa mukavasti nännit turpoamaan.

  Parasta oli, että Mister B Tit Suckers nännipumput toimivat niin miehellä kuin naisellakin. Eli ne sopivat erikokoisille nänneille hyvin.

  Ruuvaaminen on helppoa, mutta se voi aluksi olla outoa. Se ei kuitenkaan haittaa sitten  kun alkuun on päästy.

  Max Twist Klitoris ja Nännipumppu

  93%
  Design
  93%
  Helppokäyttöisyys
  92%
  Laatu
  91%
  Hinta
  91%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Max Twist Klitoris- ja Nännipumppu 1

  Max Twist Klitoris ja Nännipumppu

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Max Twist Klitoris ja nännipumpun avulla stimuloit lähestulkoon kaikkia kehosi erogeenisiä alueitasi! Käytä oman pikkutuhmaan leikkiin tai kokeilkaa kanssa yhdessä mihin kaikkiin ussiin kokemuksiin tämän kanssa pääsette!

  Pakkauksessa kolme pumppua, joiden materiaali on kestävää ABS muovia. Yhteispituutta on 10 cm sisähalkaisijaltaan 2 cm. Tämä pumppu luo tyhjiön, nostattaen stimuloitavana alueen verenkiertoa. Kun poistat pumpun käsitelty, alue on erittäin tuntoherkkä ja näin ollen saat kokemuksistasi paljon nautinnollisempia.

  Pumpun käyttö tulisi aloittaa varoen, jotta totut ja löydät oman oikean määrän tyhjiötä. Käyttö on helppoa; kierrä pumpun alapuolella sijaitsevaa ruuvia, kunnes löydät oman sopivan tuntuisen paineen. Ennen käyttöä alue johon pumppua käytettään tulee kostuttaa.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Max Twist Klitoris ja Nännipumppu
  Pituus 10 cm
  Halkaisija 2 cm
  Paino 26 g per kpl
  Sisältää 3 kpl
  Valmistusmateriaali ABS-muovia
  Kieli Englantia
  Max Twist Klitoris- ja Nännipumppu 1

  Kahva

  1 of 3

  Ruuvaus

  2 of 3

  Nännille

  3 of 3

  Yhteenveto

  Max Twist Klitoris ja nännipumppu on erittäin hauska yhdistelmä. Kaikki kolme pumppua ovat samanlaisia, joten ei ole väliä mitä käytät millekin osalle kropasta.

  Yhdistelmä on ihan toimiva, samoin itse pumput toimivat hyvin. Vaikka pumput ovat tylsän ja yksinkertaisen näköisiä, on niillä silti mahdollista saada kunnollinen paine.

  Kunnollisen paineen saaminen onkin hyvin helppoa, jopa hieman liian helppoa. Onkin hyvä kuunnella oman kropan kanssa tuntemuksia ja lopettaa heti jos alkaa tuntua epämukavalta.

  Fetish Fantasy Nännipumput

  91%
  Design
  90%
  Helppokäyttöisyys
  91%
  Laatu
  89%
  Hinta
  90%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  Fetish Fantasy Nännipumput 1

  Fetish Fantasy Nännipumput

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Fetish Fantasy Nännipumput saavat nännisi nöpöttämään! Kun haluta terhakkaat, tuntoherkät ja seksikkäät nännit!

  Tässä nännipumppusetissä on kahta eri kokoa. Pienen pumpun pituus 8,5 cm jonka sisähalkaisija 0,8 cm ja ison pumpun pituus 8,8 cm sisähalkaisijaltaan 1,2 cm. Pakkaukseen kuuluu myös 4kpl O-muotoisia kumirenkaita. Nännipumput ovat valmistettu muovista.

  Näillä pumpuilla todella kiihotat ja saat nännisi nöpöttämään ja huutamaan lisää kosketusta! Aseta pumppu nännisi päälle ja pumppaa kunnes saat haluamasi stimulaation sekä koon. Jos tämä ei vielä riitä, vaihda isompaan pumppuun.

  Kumirengas pumppaamisen jälkeen saa pysymään nännisi terhakkaana. Nöpöttävän terhakkaat ja tuntoherkät nännit kiihottavat niin itseään kuin kumppaniakin. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Fetish Fantasy Nännipumput
  Mukana 1 pieni pumppu, 1 iso pumppu, 2 paria pieniä O-renkaita ja 2 paria suuria O-renkaita
  Pieni pumppu Pituus 8,5 cm, sisähalkaisija 0,8 cm
  Iso pumppu Pituus 8,8 cm, sisähalkaisija 1,2 cm
  O-Renkaat Sisähalkaisija 0,7 cm ja 1,1 cm
  Valmistusmateriaali Muovi
  Kieli Englantia
  Fetish Fantasy Nännipumput 1

  Erikokoiset O renkaat

  1 of 2

  Paineen luonti

  2 of 2

  Yhteenveto

  Fetish Fantasy Nännipumput ovat ihan mukavan tuntuisia ja hyvin toimivia pumppuja, joiden kanssa nännit saa mukavasti herkiksi.

  Harmillista on, että ensin nännejä tulee pumpata pienemmällä pumpulla, sitten vaihtaa pumppua ja pumpata isommalla. Hieman ärsyttävää.

  Joka tapauksessa lopputulos on hyvä ja O-renkaat pitävät nännit sopivan nöpöttävinä pumppaamisen jälkeenkin.

  Master Series Nipple Amplifier Nännipumppusetti

  90%
  Design
  89%
  Helppokäyttöisyys
  87%
  Laatu
  89%
  Hinta
  90%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Master Series Nipple Amplifier Nännipumppusetti 1

  Master Series Nipple Amplifier Nännipumppusetti

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Master Series Nipple Amplifier pumppusetti tarjoilee kiihottavan sekä intensiivisen stimulaation nänneillesi.

  Nämä kumista sekä lasista valmistetut nännipumput ovat kooltaan 6,7 x 2,8 cm ja sen kumirenkaiden halkaisijat ovat 1,1 0,9 0,7 sekä 0,6 cm kokoisia. Joten jokaiselle varmasti löytyy se oikea koko.

  Pakkauksessa on kaksi erikokoista nännipumppua, jotka saavat aikaiseksi alipaineen nännien ympärille, saaden niiden tuntoaistin herkemmäksi.

  Pumput ovat helppokäyttöisiä ja mukavat ihoa vasten. Stimulaation voimakkuus on itsestäsi kiinni ja löydätkin varmasti itsellesi juuri sopivan stimulaation, joka kiihottaa niin mieltä kuin kehoasikin.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Master Series Nipple Amplifier Nännipumppusetti
  Koko Pumput 6,7 x 2,8 cm
  Halkaisija kumirenkaat 1,1 cm, 0,9 cm, 0,7 cm ja 0,6 cm
  Kieli Englanti
  Valmistusmateriaali Lasi ja kumi
  Master Series Nipple Amplifier Nännipumppusetti 1

  Paineen luonti

  1 of 4

  Paine

  2 of 4

  Nännille

  3 of 4

  Erikokoiset O renkaat

  4 of 4

  Yhteenveto

  Master Series Nipple Amplifier pumppusetti saa kyllä nännit oikein mukavan tuntuisiksi. Nänneistä tulee mukavan herkät ja suuret.  Kumirenkaat varmistavat kyllä nöpötyksen.

  Miinus puolena on, että painetta ei tule ihan niin paljoa kuin toivoisi ja pumppaaminen on hieman tylsää. kuitenkin lopputulos on ihan hyvä.

  Toimiva, helppo ja kiva pumppu, mutta ei ehkä kuitenkaan ihan kokeneisiin käsiin soveltuva.

  Oxballs Hognips 2 Nipple Pullers

  89%
  Design
  90%
  Helppokäyttöisyys
  89%
  Laatu
  89%
  Hinta
  89%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Oxballs Hognips 2 Nipple Pullers

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Oxballs Hognips 2 Nipple Pullers vetimet on suunniteltu jo kokeneille ja vaativimmillekin käyttäjille. Nämä vetimet sopivat täydellisesti myös kookkaimmillekin ja lävistetyille sekä pumpatuille nänneille.

  Nämä Los Angelesissa käsin valmistetut vetimet ovat valmistettu Pure Platinum – Silikonista joka on paivavaa ja ”lihaissa”. Joustava ja hyväntuntuinen silikoni säilyttää ominaisuutensa vuosi vuosien jälkeenkin, joten nämä vetimet ovat lähes elinikäinen kumppani.

  Korkeutta Vetimilä on 7 cm ja ulkohalkaisija on noin 5,4 cm. Suuaukonhalkaisija 3,8 cm ja sisäsyvyyttä löytyy 5,7 cm saakka. Tuote on myös vesitiivis, joten soveltuu suihkussa ja kylvyssäkin käytettäväksi.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Oxballs Hognips 2 Nipple Pullers
  Korkeus 7,0 cm
  Suuaukon ja Ulko Halkaisija 3,8 cm ja 5,4 cm
  Vedenkestävä Kylla
  Paino 110 g/kpl
  Valmistusmateriaali 100% Silikoni

  Paineen luonti

  1 of 2

  Nännille

  2 of 2

  Yhteenveto

  Oxballs Hognips 2 Nipple Pullers on kieltämättä hieman oudon näköinen ilmestys, sillä nämä nännipumput eivät ole ihan niitä perinteisimpiä pumppuja.

  Kalliilla hinnalla kuitenkin odottaa paljon enemmän kuin mitä saa. Kestävät nämä varmasti ovat, mutta se ei takaa nautintoa. Lopulta Oxballs Hognips 2 Nipple Pullers oli hienoinen pettymys.

  Kuitenkin plussaakin tulee, sillä nämä käyvät myös lävistetyille nänneille. Eli kaikenlaiset nännit ovat sopivia tälle pumpulle.

  Nännipumppu miehille.

  Myös miehille on suunnattu nännipumppuja, tosin suurin osa pumpuista on eräänlaisia unisex malleja, jotka sopivat molemmille sukupuolille yhtä hyvin. Nännien hyväily tuntuukin yhtä hyvältä niin naisista kuin miehistä, joten myös monet miehet ovat tykästyneet nännipumppuihin.

  Miehille kenties parhaiten soveltuva pumppu on Pumped – Nännipumppusetti, jolla voi valita itselleen sopivimman koon. Yleensä miehillä sopivin koko on S-koko, kun taas naisilla nännit ovat helposti isompia.

  pumped nipple suction set 1

  Pumped sarjan nännipumput ovat kestäviä, helppoja ja suhteellisen edullisia, joten niiden kokeileminen voikin olla erittäin hyvä idea.  Pakkauksesta löytyy kaksi saippuavedellä pestävää pumppua, joilla molempia nännejä voi pumpata samaan aikaan.

  Pumppujen käytössä on aina hyvä kuunnella omaa kroppaa, joten jos tuntuu kipua tai epämukavaa oloa, niin pumppaaminen tulee lopettaa. Pumppuja ei myöskään tule käyttää kuin maksimissaan 20–30 minuuttia kerrallaan.

  Miehelle pumppaaminen voi tuoda paljon nautintoa, samoin kuin naisellekin. Pariskunta voi myös kokeilla pumppuja yhdessä. Erilaisten erogeenisten alueiden pumppaaminen toimii myös, jos kiinnostusta on kokeilla.

  Kokemuksia Nännipumpuista

  Nännipumppujen myötä monien seksuaalinen kanssa käyminen on parantunut huomattavasti. Itsevarma olo ja tuntoherkkyys lisäävät nautintoa sinulle kuin kumppanillesikin. 

  Pumppuja voi käyttää niin esileikeissä sekä itse seksin aikana, ja saat jatkuvasti stimulaatiota tuntoherkille nänneille. Moni mies on ollut erittäin kiihottunut nähdessään kumppaninsa pulleat ja turvonneet nännit.

   
  Pumpuissa ja niiden tehoissa on paljon vaihtelua, mutta sen oikean löytää rohkeasti kokeilemalla ja totuttelemalla niiden käyttöön.  Käyttöohjeet kannattaa lukea huolella ennen käyttöä, jotta itse käyttökokemus olisi miellyttävämpää sekä nopeaa.

  Miten ostaa paras Nännipumppu

  Varsinkin ensimmäisen nännipumppu valitseminen voi olla vaikeaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimman nännipumpun helposti!

  Tarvittu aika 15 minutes
  Kokonaiskustannus Riippuu tuotteesta

  Tarvitut työkalut:

  Lista parhaista nännipumpuista (tämä sivu)

  Tarvitut materiaalit:

  Maksuväline ostamiseen

  Step-by-step opas

  Parhaan nännipumpun löytäminen
  On luonnollista, että haluat löytää parhaan mahdollisen nännipumpun. Valikoiman paljoudessa joutuu kuitenkin helposti epätoivoon. Jotta valitseminen olisi helppoa, olemme luoneet tämän sivun ja listanneet parhaat nännipumput puolestasi.
  1-3.png
  Älä käytä kallista aikaasi etsimiseen
  Nettikaupoissa tulee helposti tuhlattuja tunteja oikeaa tuotetta etsiessä. Olemme koonneet oikeiden asiakkaiden arvosteluja, blogiarvosteluja sekä suosituksia, jotta löytäisit juuri sinulle sopivan nännipumpun.
  2-2.png
  Lue suosituksemme
  Kaikki tieto, minkä tarvitset, on koottu tälle sivulle aina ekspertiemme mielipiteistä käyttäjien kokemuksiin. Käymällä läpi tämän sivun tuotteet, kartoitat helposti tuotevaihtoehdot tuhlaamatta aikaasi.
  3-1.png
  Valitse jokin listatuista nettikaupoista
  Kun olet päättänyt haluamasi tuotteen, voit tilata sen helposti listaamistamme nettikaupoista. Kaikki sivuillamme olevat kaupat ovat suomalaisia, ja postittavat tuotteet luotettavasti ja nopeasti.
  4-1.png
  Valmis! Nyt olet onnellinen nännipumpun omistaja.
  Tilaamasi nännipumppu postitetaan huomaamattomassa paketissa suoraan kotiovellesi tai valitsemaasi postin toimipisteeseen. Olemme varmistaneet, että pakettien ulkopuolelta ei näe lähettäjää, ja paketit toimitetaan anonyymissa postipaketissa.
  5-1.png

  Step

  Miten käyttää nännipumppuja

  Nännipumppujen käyttö on helppoa ja nautinnollista. Kaikissa nännipumpuissa pätee samat perussäännöt, eli pumppu luo tai pumpulla luodaan alipaine nännille. Alipaineen avulla nänni turpoaa ja herkistyy, joka tuo lisä nautintoa seksin aikana.

  Nännipumpun käytölle onkin erilaisia tapoja, sillä nännipumppuja on toiminnaltaan erilaisia ja ne sopivat niin naisille kuin miehillekin. Kaiken kaikkiaan nännipumput voivat olla erittäin mahtava lisä seksiin.

  Miten puhdistaa nännipumppu

  Tärkeässä osassa seksuaalisen nautinnon saantia on välineiden puhtaus. Jos seksilelut eivät ole puhtaita, ei niiden käyttö ole mistään kohtaa miellyttävää, joten kunnollinen puhdistus on aina tarpeen. 

  Nännipumppujen puhdistus on myös tärkeää, sillä ne ovat kosketuksessa ihoon ja niiden kanssa käytetään usein myös esimerkiksi liukuvoidetta. Nännipumput ovat hyvin tiukasti kiinni nänneissä, joten niiden saama iho kosketus on suurta. Näin ollen pumput likaantuvat paljon.

  Yleensä nännipumput on mahdollista pestä ihan saippuavedellä ja huuhdella huolellisesti sen jälkeen. Hyvä kuivaus on myös tärkeää. Jos kuitenkin epäilyttää pesu, niin seksikaupoissa myydään seksilelun puhdistussuihketta, joka yhdessä kostean liinan kanssa mahdollistaa pesut myös.

  Videot nännipumpun puhdistuksesta

  Nännipumppujen pesu on hyvin tärkeää, kuten aina seksilelujen puhdistus. On hyvä tutustua aiheeseen liittyviin videoihin aina etukäteen, jotta pesut sujuvat ongelmitta.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *