Kumiasut – Parhaat testissä

Kumiasut ovat hyvin suosittuja ja usein seksiin liitettyjä asuja, jotka viettelevät ja houkuttelevat. Kumiasut soveltuvat monipuoliseen käyttöön sekä seksiin liittyen, että seksin ulkopuolisiin asioihin.

FAQ

Kumiasut ja lateksiasut voivat saada käyttäjänsä olon seksikkäämmäksi. Samalla kumiasut voivat mahdollistaa viettelyn, joka tuo seksielämään piristystä. Syitä on monia. Jos siis kumiasut kiinnostavat, on niiden hankkiminen kannattavaa.

Yleensä hinnat vaihtelevat 100 € molemmilla puolilla. On mahdollista löytää jopa alle 50 €:lla kumiasuja, mutta myös yli 200 €:lla. Hintaan vaikuttavat laatu, materiaalien käyttö sekä valmistaja.

Kyllä ovat. Kumiasut ovat kohtalaisen helppoja sekä pukea, että riisua. Jos asu tuntuu tukalalta, tulee se riisua. Kannattaa myös huomioida, että tuotteet eivät sovi heille, joilla on kumiallergia/lateksiallergia.

Asuille on olemassa voiteita ja talkkeja, joiden avulla asun pukeminen on helpompaa. Luonnollisesti sekä kumi, että lateksi hiostavat ja aiheuttavat kitkaa ihoa vasten. Talkki auttaa vetämään asun päälle helposti ilman kitkaa.

Eivät ole. Kumiasuja on kaikille, jotka haluavat asuihin pukeutua. Tarjolla on naisellisia mekkoja sekä erilaisia miehille suunnattuja boksereita ja paitoja. Valinnan varaa on hyvin paljon, joten jokainen löytänee omansa valikoimista.

Kyllä ovat. Kumi tai lateksi eivät ole hengittäviä materiaaleja. Tämän takia iho asun alla hikoaa. Hikoamista ja tukalaa oloa vähentää asujen käytön yhteydessä tähän tarkoitettujen talkkien sekä voiteiden käyttö.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Kumiasut

  Kumiasuja on paljon erilaisia niin naisille kuin miehillekin. Kumiasut voivat olla niin mekkoja kuin esimerkiksi paitoja ja housuja. Lisäksi tarjolla on useita erilaisia asusteita aina hienostuneemmista asusteista kinkympiin asusteisiin. Itselle parhaiden asusteiden löytäminen voi viedä aikaa, mutta olemme tähän keränneet muutamia parhaista kumiasuista.

  Late X Mustat Lateksileggingsit

  Nämä mustat, seksiä tihkuvat lateksilegginsit saavat sisäisen seksittären esiin. Pue legginsit jalkaan, kun haluat ilahduttaa kumppaniasi tai näyttäytyä kaupungin yön melskeessä. Vai olisiko tiedossa fetissibileet, näiden legginsien käyttötarkoitus on rajaton! 

  Korkean vyötärön myötä nämä istuvat päälle hyvin, eikä vyötärölinja pääse valahtamaan.  Legginsien haaraosassa on vetoketju, joka helpottaa asiointia kuin asiointia, sen voit avata vain edestä tai takaa, tai sitten koko mitalta.  Legginsit on valmistettu 100 % kumista valmistetusta lateksista. 

  Jotta nämä pysyvät hyväkuntoisena on sinun huolehdittava näistä, voit pitää kiiltoa yllä kiillotussuihkeella ja hoitoaineella.

  Lateksialushousut Anaalidildolla

  Lateksialushousut antavat samalla anaalistimulaatiota, kun työnnyt kumppaniisi! Housujen ulkopuolella on penikseen asetettava holkki ja niiden sisällä anaalidildo.  Anaalidildo on 13 cm pitkä ja 4 cm leveä. Oletko valmis kokeilemaan mitä kaikkea lateksihousuilla voikaan kokea?

  Nämä nautintoa tuovat housut on tehty miesten käyttöön, mutta näiden monipuolinen käyttötarkoitus ei vastapuolensukupuolta katso.  Housut sopivat M/ L kokoa käyttäville miehille. 

  Hyvä huolenpito on tärkeää, jotta housut ovat kestävät ja mukavat käyttää.  Voit käsitellä ne lateksi materiaalille tarkoitetulla suihkeella, jolloin housut pitävät kiiltonsa ja ovat notkeammat käytössä. 

  Late X Pitkät Lateksihansikkaat

  Haluatko viimeistellä asun seksikkäillä lateksihanskoilla? Pue hanskat päällesi ja saat varmasti huomiota osaksesi. Viettelitpä sitten kumppaniasi tai osallistut fetissibileisiin, kruunaavat nämä kokonaisuuden. Voit yhdistää hanskat asuun kuin asuun! 

  Lateksihanskojen pukeminen ja pois ottaminen vie oman aikansa, joten kiire ei saa olla. Voit apuna käyttää lateksituotteille suunniteltua voidetta, joka auttaa ylle pukemisessa. Lateksinen pinta kiiltää, mutta hyvä hoito takaa, että kiilto pysyy. 

  Voit käsitellä hanskat lateksisuihkeella, joka lisää ja pitää kiillon sekä tekee hanskoista notkeammat. Herätä sisäinen kissanainen, pukemalla nämä lateksihanskat käsiisi! 

  Late X Lateksipaita

  Musta ja seksikkyyttä tihkuva lateksipaita viimeistelee kokonaisuuden. Yhdistä se hameen tai legginsien kanssa, ja olet seksin jumalatar! 

  Tiiviisti ihon myötäisessä paidassa on korkea kaulus ja lyhyet hihat, sekä edessä vetoketju, jolla saat itse päättää kaula-aukon syvyyden. Lateksi on joustavaa ja se tuo kaikki uhkeat muotosi esille.  Tunne itsesi seksikkääksi, joka on täynnä eroottista sähköä! 

  Jotta paita palvelee sinua aina kun haluat, joudut pitämään siitä myös huolta. Esimerkiksi Pjur Cult tuotesarjasta löydät kiiltoa tuovan suihkeen sekä lateksiasuille tarkoitetun hoitoaineen.  Nämä varmistavat, että paita palvelee sinua pitkän aikaa! 

  Late X Lateksitoppi Sukkanauharemmeillä

  Asu on mitä mainion fetissibileisiin tai kun on roolileikkien aika makuuhuoneessa! Kumppanisi ei voi vastustaa sinua tässä asukokonaisuudessa. Halutessasi täydennä kokonaisuus lateksista valmistetuilla stay-up sukilla!

  Rintasi jäävät kutsuvasti esille, koska topissa on kaksi reikää, jotka luovat seksikkään kehyksen rinnoillesi. Leveät olkaimet tuovat kokonaisuuteen särmää ja antavat tukea. Kiinteät sukkanauharemmit ovat metalliset klipsit, ja ne ovat topin alareunassa. Lateksitoppi on valmistettu 100 % kumista, joten pukeminen ja riisuminen vie hieman aikaa. 

  Hoida toppia oikein, jotta se säilyttää sen kiillon ja joustavuuden. Suositeltavaa on käyttää Pjur Cult Ultra Shine kiillotussuihketta. 

  Late X Pitkät Lateksisukat

  Nämä upean kiiltävän seksikkäät pitkät lateksisukat viimeistelevät asukokonaisuuden ja olet ehdottomasti tilaisuuden seksikkäin nainen.

  Onko kyseessä kenties fetissibileet, illanviettoa vai haluatko kenties leikkiä roolileikkejä? Vedä pitkät lateksisukat jalkaan, jotka yltävät reiden puoliväliin ja olet valmis mihin tahansa! Voit sukkien avulla myös viimeistellä asukokonaisuuden, ja olla tietoinen omasta seksikkäästä olemuksesta. Sukat ovat valmistettu 100 % luonnon lateksista. 

  Jotta nämä sukat säilyttävät kuntonsa, on niistä pidettävä huolta. Pjur Cult tuotesarjan kiiltosuihke antaa kiiltoa ja notkeutta sekä saman sarjan hoitosuihkeella pidät ne uuden veroisena. 

  Heavy Rubber Anatominen Lateksimaski

  Kun tiedossa on hieman kinkympää menoa, jossa dominointi kuuluu asiaan, ajaa tämä anatominen lateksimaski asiansa vallanmainiosti. Viimeistele asusi siis tällä maskilla ja ota ohjat käsiin! 

  Tämä maski myötäilee pään muotoja ja asettuu täydellisesti päähän kuin päähän. Päälaelta niskaan yltävä vetoketju helpottaa maskin laittamista sekä sen riisumista. Maski siis peittää kasvosi, mutta silmät ja suu jäävät näkyville, sekä hengityksen helpottamiseksi siinä on nenän alla kaksi reikää. Maski on valmistettu 100 % luonnon lateksista. 

  Huolla maskia lateksisuihkeen avulla, jolloin se pitää kiillon ja joustavuuden. 

  Late X Miesten Hihaton Lateksinen Catsuit

  Tämä miehille suunniteltu lateksinen jumpsuit asu kääntää katseita niin fetissibileissä tai missä ikinä sitä käytät! Vai annatko pelkästään kiihottavaa silmänruokaa ja päädytte kiihottavaan esileikkiin.

  Tämä istuu päälle täydellisesti ja tuo muotosi esille. Jumpsuit koostuu tankkitoppimaisesta yläosasta ja myötäilee ihoa aina nilkkoihin asti. Haaraosassa on huomaamaton vetoketju, joka yltää alaselän korkeudelle, joten asua ei tarvitse edes riisua kokonaan, jos kiihkeät hetket odottavat! 

  Tuote on 100 % luonnon lateksia ja sitä tulee huoltaa lateksiasuille tarkoitetulla suihkeella, jotta se pysyy kiiltävänä sekä joustavana. 

  Late X Punaiset Lateksileggingsit

  Nyt saat väriä kokonaisuuteen. Seksikkään punaiset lateksilegginsit sopivat niin illanistujaisiin kuin fetissibileisiin. Näillä viimeistelet seksikkään asukokonaisuuden ja tulet varmasti huomatuksi. 

  Tiukasti istuvissa housuissa on korkea vyötärö, joten ne pysyvät napakasti paikallaan. Housut tuovat vartalosi muodot kutsuvasti esille, joten ole valmis huomioon, jota näitä käyttämällä saat. 

  Housut vaativat hieman hoitoa, käsittele housut kiiltosuihkeella, jotta ne ovat kiiltävät aina tarpeen tullen ja ylläpitää housujen kuntoa. 

  Varaa hieman myös aikaa niiden pukemiseen ja riisumiseen. Pukemista varten on helpottavia tuotteita saatavana. Voit esimerkiksi käyttää talkkia, hoitoainetta tai dressing aidia. 

  Late X Lateksihame

  Kun tavallinen pikkumusta ei enää riitä, on lateksihame seksikäs ja silmiä kääntävä vaihtoehto. Viimeistele asukokonaisuus muilla lateksivaatteilla ja olet illan seksikkäin näky! Tämä sopii niin fetissibileisiin, kinkyihin leikkeihin tai tavalliseen kaupungin yö menoon. 

  Hame on yksinkertainen ja se mukautuu täydellisesti vartaloosi. Sen korkea vyötärö antaa käyttömukavuutta ja ei valu kovemmassakaan vauhdissa.  Voit myös itse päättää kuinka korkealle vyötärölinjan haluat. 

  Hame on 100 % lateksia eli kumia, ja se joustaa hyvin. Materiaalina lateksi vaatii hoitoa, Cult Ultra Shine kiiltosuihketta, jolloin mattapinta kiiltää upeasti! 

  Late X Lateksinen T-paita Miehille

  Tämä lateksinen T- paita tuo miehisen vartalon esille ja sen käyttötarkoituksia ei ole rajoitettu. Kun haluat silmiä kääntävän efektin aikaiseksi, tämä lateksista valmistettu T-paita hoitaa homman! 

  Malliltaan se on klassisen T-paidan mallinen, pyöreä pääntie ja lyhyet hihat. Tämä siis istuu päällesi kuin valettu, ja sen voi yhdistää mihin muuhun tahansa asuun. 

  Lateksi on kumia ja joustaa sekä venyy, joten se on mukava käyttää. Jotta paita pysyy hyvänä, käsittele se lateksisuihkeella, joka tuo kiiltoa ja lisää notkeutta, sekä lisää tuotteen käyttöikää. 

  Late X Pitkähihainen Lateksinen Catsuit

  Haluatko leikkiä kissanaista, vai vietellä kumppanisi uudella tavalla. Tämä lateksinen catsuit sopii niin fetissibileisiin kuin kinkyihin menoihin! tee viimeinen silaus korkokenkien kanssa ja olet valmis näyttäytymään!

  Lateksisessa asussa on pitkät hihat sekä lahkeet ja korkea kaulus. Vetoketju haaroissa ja kaulassa, jonka saa auki napaan saakka helpottavat, jos tulee kiire saada kriittiset kohdat esiin. Malliltaan catsuit on siis tyköistuva ja se tuo vartalon muodot ihanasti esille.

  Pukemisen helpottamiseksi on suositeltavaa käyttää dressing aid voidetta. Huolla asua myös hoito ja kiiltosuihkeella, saat lisää käyttöikää ja notkeutta asuun. 

  Sharon Sloane Lateksialushousut Tupladildolla

  Nämä housut eivät vain näytä hyvältä ja kiihottavalta, vaan ovat sitä! Nyt voit työntyä kumppaniisi ja samalla saada nautintoa itse!

  Lateksialushousuissa on kaksi kiinteää dildoa. Housujen sisällä oleva dildo on 14 cm pitkä ja sen halkaisija on 3,3 cm. Ulkopuolella olevan dildon pituus on 19 cm ja halkaisija 4 cm. Näiden housujen myötä vain mielikuvitus asettaa rajat leikkeihin, ja tiedossa on kiihkeitä ja orgasmin täyteisiä hetkiä! 

  Pidä housuistasi huolta ja säilytä ne oikein ja käytä kiiltosuihketta joka kiillon lisäksi antaa materiaalille joustavuutta. 

  Mister B Saddle Rubber Shorts Red

  Kun tykkäät kumimateriaalista, ovat nämä tuhman seksikkäät shortsit sinun valintasi! Täydellinen asu fetissibileisiin tai tuhmiin roolileikkeihin kumppanin kanssa. 

  Shortisen malli on tyköistuva ja ne korostavat miehisyyttäsi kaikin puolin! Lyhyet lahkeet ja seksikäs punamusta väri tekevät shortseista seksikkäät. Pitkä vetoketju yltää edestä aina takapuolelle saakka, joten näitä ei tarvitse edes riisua päästäkseen tositoimiin. 

  Pidä huolta shortsien kunnosta ja huolla niitä säännöllisin väliajoin lateksiasuille tarkoitetulla pesuaineella sekä kiiltosuihkeella. Näin saat kiiltävät ja joustavat shortsit tilanteeseen kuin tilanteeseen.  Hyvä huolto ja ylläpito tuo shortseille pitkän eliniän.  

  Late X Olkaimeton Lateksikorsetti Sukkanauhoilla

  Vie kumppanisi viettelysten saarelle ja pukeudu kuumaan Olkaimettomaan lateksikorsettiin, johon kuuluu sukkanauhat! Vai pukeudutko tähän ja osallistut fetissibileisiin, jossa näyttäytyminen on enemmän kuin sallittua? 

  Tämä korsetti muotoilee vartalosi jokaista kohtaa ja on hyvin tyköistuva.  Olkaimeton korsetti korostaa näyttävästi rintoja ja voit vietellä paljastavalla lookilla kenet vain! Halutessasi täydennä asukokonaisuus stay up sukilla ja korkokengillä. Korsetti mahdollistaa useita erilaisia asukokonaisuuksia. 

  Tämä korsetti vaatii osakseen hieman vaivannäköä ja hoida sitä kiiltosuihkeella, jotta saat kiiltävän pinnan ja joustavan olemuksen korsettiin.  Korsetti on 100 % luonnon kumimateriaalia. 

  Japanilaiset Tanssihousut

  Nämä housut ovat seksikkäät ja tuovat nautintoa. Nyt voit saada huomaamatonta stimulaatiota, tai käytä näitä esileikissä tai fetissibileissä! Nautinnollisen seksikkäät housut ovat jokaisen naisen varma valinta. Heittäydy siis housujen valtaan! 

  Housujen sisälle on kiinnitetty dildo, joka stimuloi sinua juuri oikeasta paikasta. Pituutta dildolla on 12 cm ja sen halkaisija on 3,3 cm.  Materiaalina niin alushousuilla kuin dildolla on viettelevä lateksi. 

  Kun haluat tuotteelle kiiltoa sekä joustavuutta, käytä Cult Ultra Shien kiiltosuihketta, joka myös pidentää tuotteen elinikää. Mikä olisikaan viettelevämpää kuin peilikirkas musta lateksi! 

  Late X Pitkähihainen Lateksinen Minimekko

  Onko tiedossa kuumat fetissibileet, vai haluatko olla oikea domina? Tämä lateksinen minimekko ajaa asiansa niin kotona kuin sen ulkopuolella. Roolileikkejä varten ota mukaan piiska ja pue korkokengät jalkaan, ja sinua totellaan! 

  Vartalonmyötäinen ja tyköistuva mekko tuo seksikkäät muotosi esille ja sen pitkät hihat ja avonainen poviaukko tihkuu seksikkyyttä. Selkäpuoli on peitossa ja niskasta vyötäröön saakka ulottuva vetoketju helpottaa niin pukemista kuin riisumista. Mekko on valmistettu 100 % lateksista. 

  Voit käyttää apuna myös dressin aid voidetta pukemiseen. Huolla mekkoa lateksisuihkeella ja saat siihen kiillon sekä lisää joustavuutta. 

  Late X Showmaster Miesten Lateksiset Avoimet Bokserishortsit

  Nyt mies ottaa vallan ja roolin käsiin ja pukee nämä bokserishortsit jalkaan. Kun touhu käy tarpeeksi kuumaksi, pääsee touhuihin nopeasti, sillä näissä on aukko niin penistä kuin myös kiveksiä varten! 

  Yksinkertaisessa mallissa on pitkät lahkeet ja tämä asuste on täydellinen pelkästään tai sen voi yhdistää tarpeen vaatiessa muihin lateksisiin asuihin, oli tarkoitus mikä vain, seksikäs kokonaisuus on varma! Tyköistuvat bokserishortsit paljastavat seksikkäät muotosi, joten katseilta et tule välttymään nämä puettuasi! 

  Lateksi materiaalina vaatii hoitoa ja voit esimerkiksi suihkuttaa näihin kiiltosuihketta, jolloin pinta on hyvin kiiltävä ja bokserit notkistuvat. 

  Late X Punainen Lateksipaita Sukkanauhoilla

  Punainen on seksikkyyden väri, ja sitä tämä lateksipaita sukkanauhoilla tarjoaa. Kun haluat olla näyttävä ja seksikäs fetissibileissä tai annat kumppanin nauttia sinusta, ei tämä paita jätä pitäjää tai sen katselijoita kylmäksi. 

  Hihattomassa paidassa on lyhyt kaulus ja se tuo ylävartalosi muodot kauniisti esille. Paidassa on vetoketju, ja voit käyttää sitä kumminpäin vain! Paljastatko selkäsi, vai kenties seksikkään povesi?

  Paita yltää peppuun saakka ja sen 4 kiinnikettä mahdollistaa sukkanauhojen käytön. Viimeistele siis asusi stay up sukilla ja olet seksin jumalatar!  Kiiltosuihke antaa kiiltoa ja notkeutta, sekä parantaa tuotteen kestävyyttä. 

  Late X Miesten Lateksihousut Penisholkilla

  Tuhmaakin tuhmemmat lateksihousut ovat mainio valinta hetkiin kumppanin kanssa kuin kinkyihin fetissibileisiin.  

  Napakka ja tyköistuva malli myötäilee alavartalosi jokaista kohtaa ja siinä oleva anatomisesti muotoiltu penisholkki tuo miehisyyden kutsuvasti esille. Kukaan ei voi vastustaa sinua, kun puet nämä housut jalkaan. Voit täydentää asua vaikka lateksisella paidalla, tai peitätkö kasvosi lateksi maskilla? 

  Housut saat peilikirkkaaksi, kun suihkutat niihin kiiltosuihketta. Pukemiseen apuna voi käyttää myös dressing aid voidetta.  Lateksi on puhdas luonnonmateriaali ja se venyy sekä joustaa, muista siis pitää huolta housuistasi, jotta ne kestävät menossa mukana. 

  Late X Lateksiset Tanssihousut Naisille

  Nämä pikkuhousut kutsuvat tuhman eroottisiin leikkeihin kenet vain. Puetko ne päälle omaksi ja kumppanin iloksi, vai onko nämä osa fetissiasua? 

  Nyt voit antaa kumppanille kokemuksen, joka ei unohdu. Hän voi työntyä sisääsi, vaikka sinulla onkin housut jalassa. Alushousuissa on holkki, johon mies voi laittaa peniksen ja työntyä sisääsi. Ette tarvitse edes erillistä kondomia.  Nämä housut vievät teidät aivan uudenlaisten leikkien äärelle! 

  Alushousut ovat 100 % luonnonlateksia, joten ovat napakat mutta joustavat. Pidä lateksipinnasta huolta käyttämällä lateksisuihketta, joka antaa housuille kiiltoa sekä lisää notkeutta. 

  Miten ostaa parhaat kumiasut

  Kumiasujen valitseminen voi olla vaikeaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimmat kumiasut helposti!

  Tarvattava aika: 15 minutes
  Kokonaiskustannus: 0 €

  Vaaditut tarvikkeet:

  Lista parhaista kumiasuista

  Tarvittavat materiaalit:

  Rahaa ostaa kumiasu

  Step-by-step ohje

  Haussa parhaat kumiasut
  Seksilelujen ostajat etsivät aina itselle parasta tuotetta. Tästä johtuen olemme koonneet tämän sivuston, jotta parhaiden kumiasujen löytäminen olisi helpompaa.
  1-3.png
  Älä kuluta kallista aikaasi etsintään
  Ostajana sinulta voi runsaasti aikaa, kun etsit täydellistä kumiasua. Etsintä voi turhauttaaa. Siksi olemme koonneet paljon erilaisia arvosteluita sekä suosituksia, jotka kannattaa huomioida kumiasua hankkiessa.
  2-2.png
  Käy läpi suosituksemme
  Kaikki tieto, minkä tarvitset, on koottu tälle sivulle aina ekspertiemme mielipiteistä käyttäjä kokemuksiin. Käymällä läpi tämän sivun tuotteet, kartoitat helposti tuotevaihtoehdot tuhlaamatta aikaasi.
  3-1.png
  Valitse yksi listaamistamme verkkokaupoista
  Kun olet päättänyt millaisen kumiasun haluat, voit tilata sen helposti listaamistamme nettikaupoista. Kaikki sivuillamme olevat kaupat ovat suomalaisia, ja postittavat tuotteet luotettavasti ja nopeasti.
  4-1.png
  Valmis! Omistat nyt kumiasun
  Valitse listamme kaupoista mieluisin. Vastaanota huomaamaton paketti. Kaikki suosittelemamme sivustot toimittavat tuotteet huomaamattomissa paketeissa, ilman lähettäjän nimeä tai osoitetta.
  5-1.png

  Miten käyttää kumiasuja?

  Lateksiasut ja kumiasut mielletään usein pelkästään erilaisiin roolileikkeihin ja fetissibileisiin. Asuja voidaan käyttää myös koti oloissa osana esi- ja roolileikkejä. Erilaiset seksiasut ovatkin hyvin suosittuja, sillä ne tuovat seksuaalisuuden paremmin esille. Vartaloa myötäilevät ja tyköistuvat asut tuovat esiin ja korostavat vartalon osia, ja pelkkä ulkonäkö ja muoto voi saada aikaan kiihottumisen ja rohkeutta hypätä tuhmempiikin leikkeihin. 

  Mikään ei estä tietenkään seksikkäiden lateksi- ja kumiasujen käyttämistä myös omaksi iloksi tai osana kuvaamisen rekvisiittaa. Lateksi on napakkaa mutta joustavaa, ja esimerkiksi housuja tai mekkoa voi olla vaikea pukea päälle, joten avuksi kannattaa ottaa asuille tarkoitettua voidetta tai talkkia. Myös riisuminen saattaa olla työlästä. Usein asut kuitenkin ovat vaivan väärtejä. 

  Kuinka puhdistaa kumiasut?

  Oli kyseessä sitten henkilökohtainen hygienia, seksitarvikkeet tai erilaisesti asut ja asusteet, niin puhdistus on aina tärkeässä asemassa. Seksiin liittyy paljon eritteitä, liukuvoiteita ja esimerkiksi orgasmigeelejä, joten puhdistus tulee tehdä aina huolellisesti. 

  Kumisten vaatteiden pesu ja huolto vaatii hieman työtä. Niitä ei saa pestä pesukoneessa, eikä rumpu kuivata. Käsin pesu ja viileällä vedellä, jos on tarve käyttää pesuainetta, käytä vain kyseiselle materiaalille tarkoitettua pesuainetta. Jos ei ole tarve pestä asua kokonaan, pyyhi kostealla kohta, jossa likaa on.  Kuivata vaikka henkarissa, mutta vältä auringonvaloa, joka haalistaa tuotetta.  

  Huoltoon voit käyttää materiaalille tarkoitettuja hoitavia kiiltosuihkeita, jotka antavat siis kiiltoa tuotteelle mutta myös notkeuttavat. Älä käytä valkaisuainetta ja pese aina samanväriset samanaikaisesti. Tarkista myös valmistajan ohjeet pesuun, jotta voit olla varma siitä, että valitsemasi tapa on oikea.

  Videot seksilelujen sekä kumiasujen pesusta

  Seksiin ja seksuaalisuuteen kuuluu olennaisesti hyvä hygienia. Tämän takia on erittäin tärkeää, että puhdistus sujuu aina oikeaoppisesti. Tässä pääset tutustumaan videoihin, joissa käsitellään erilaisten erotiikkavälineiden puhdistusta. Näin voit saada hyviä vinkkejä siitä, miten puhdistaminen voi olla helppoa ja nopeaa.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.