Silikonidildot – Parhaat testissä

Silikonidildot ovat dildoja, jotka ovat nimensä mukaisesti valmistettu silikonista. Ne ovat tarkoitettuja niin vaginaaliseen kuin anaaliseen käyttöön sekä yksin, että yhdessä.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Klikkaa tästä nähdäksesi laajempi valikoima silikonidildoja

FAQ

Silikonidildot voivat olla alle 20 € hintaisia tai jopa satojen eurojen arvoisia. Hintaan vaikuttaa muun muassa laatu sekä erilaiset ominaisuudet. Aloittelijan kannattaa aina aloittaa edullisemmista silikonidildoista.

Silikonidildot voivat mahdollistaa entistä suurempia orgasmeja sekä tuoda jotain uutta seksielämään. Silikonidildot soveltuvatkin niin itsetyydytykseen, että erilaisiin seksileikkeihin ja osaksi seksielämää.

Kyllä ovat. Silikonidildot ovat oikein käytettyinä erittäin turvallisia käyttää. Jotta hankaumia ei syntyisi, on hyvä käyttää aina riittävästi liukuvoidetta. Omaa kehoa tulee myös kuunnella, kun silikonidildoa käyttää. Jos jokin tuntuu ikävältä, tulee käyttötapaa muuttaa.

Jokainen tuntee eri tavalla. Tuntemukseen vaikuttaa sekä omat mieltymykset, että dildon muotoilu ja käyttötapa. Jotta dildosta saa mahdollisimman paljon nautintoa, tulee kuunnella omaa kehoa.  

Kyllä ovat. Silikonidildot soveltuvat sekä naisten, että miesten käyttöön. Useat silikonidildot on muotoiltu hyväilemään niin G-pistettä kuin P-pistettä. Lisäksi valjaskiinnitys mahdollistaa esimerkiksi roolien vaihdon.

Vesipohjainen liukuvoide soveltuu hyvin silikonidildoille. Liukuvoidetta kannattaa käyttää aina riittävästi, jotta dildo ei tuntuisi epämiellyttävältä.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Willie City Luxe Super 20 cm

  Testivoittaja

  98%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  97%
  Laatu
  96%
  Hinta
  96%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5

  Willie City Luxe Super 20 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kun haluta että itsetyydytys antaa mahdollisimman aidonkaltaisen kokemuksen, joka vie sinut aivan huipulle asti, on tämä Willie City Luxe Super Aidonkaltainen Silikonidildo sinua varten! 

  Silikonista valmistettu dildo ei sisällä lainkaan lateksia tai Ftaalaatteja, ja se tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Kokonaispituutta tältä tyydyttäjältä löytyy 20 cm, josta sisään menevää osuutta on 14,5 cm. Paksuimmillaan halkaisija on 3,7 cm. 

  Tämän dildo on pehmeä ja joustava, mutta sen jämäkkä ydin takaa nautinnollisen käytettävyyden. Tunnet varren selkeän suonituksen jokaisen työnnön yhteydessä ja sen taipuisa varsi ja aidon kaltainen terskan pää stimuloi G- pistettäsi aina orgasmiin saakka. Dildossa on myös kiinteät kivekset, jotka tuovat luonnollisuutta. Pohjassa sijaitseva tehokas imukuppi takaa, että on mukana leikeissä, kun leikeissä ja antaa vapaat kädet sekä useita asentovaihtoehtoja. Tämä dildo tuo nautintoa sinulle, tai halutessasi sinulle ja kumppanillesi sillä se soveltuu myös valjaskäyttöön.  Sivele tippa vesipohjaista liukuvoidetta sen päähän, ja tunne entistäkin nautinnollisempia kokemuksia tämän tyydyttäjän kanssa! 

  Tuote tulee aina puhdistaa käytön jälkeen, käytä mietoa saippuaa ja vettä tai erotiikkavälineille tarkoitettua puhdistussuihketta. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Willie City Luxe Super 20 cm
  Pituus 20 cm
  Halkaisija 3,7 cm
  Erityistä Imukupilla varustettu // Soveltuu valjaisiin
  Valmistusmateriaali Silikoni
  Matkaturvallinen Kyllä

  Jopa 3,7 cm halkaisija

  1 of 4

  Jämäkkä

  2 of 4

  Kiveksillä

  3 of 4

  Imukupilla

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien Willie City Luxe Super 20 cm arvostelut

  Yhteenveto

  Willie City Luxe Super osoittautui erittäin hyväksi dildoksi. Kookas dildo pituuden puolesta, mutta paksuutta ei liikaa ole. Omassa kokeilussa oikein sopivan kokoinen, mutta aloittelijan käytössä voi vaatia hieman totuttelua aluksi. Hyvin täyttävä joka tapauksessa. Kokeilussa Luxe Super oli sekä yksin, että kumppanin kanssa. Itse tykkäsin Luxe Superista huomattavasti kumppania enemmän.

  Luxe Super oli varustettu imukupilla. Myös valjaskiinnitys olisi mahdollista. Oli positiivinen yllätys, että imukuppi oli oikeasti pitävä. Se ei irronnut herkästi, eikä seilannut pitkin alustaa. Samalla strap-onvyössä dildo istui oivallisesti. Erittäin hyvä, kun haluna on dildon käyttö ilman käsiä.

  Kaikin puolin laadukas dildo, jonka käyttö oli helppoa ja mukavaa. Vesipohjaisella liukuvoiteella oli mahdollista parantaa luistoa jopa entisestään. Materiaali oli erittäin miellyttävää. Onnistunut muotoilu saa dildon hyvin aidonkaltaiseksi. Miinusta tulee hieman liian kovasta ytimestä. Muuten loisto lelu.

  Sinful Slender Iso

  Aloittelijalle

  97%
  Design
  96%
  Helppokäyttöisyys
  98%
  Laatu
  96%
  Hinta
  95%
  Performance
  Testaajan arvio:
  5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Sinful Slender Iso

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Haluatko todella täyttävän itsetyydytys hetken? Jos vastasit kyllä ja olet valmis elämäsi täyttävimpään nautintoon, on valintasi silloin tämä Sinfulin Slender Iso Silikoninen dildo! 

  Pituutta tällä sauvalla on 17 cm, josta sisään saa vietyä 16 cm, leveimmillään se omaa halkaisijaa 3,2 cm. Kokonaisuudessaan miellyttävän tuntuisesta silikonista valmistettu sauva ei sisällä lainkaan Ftaalaatteja tai lateksia. Eikä tämä pelkää vettä, joten eroottisen nautinnolliset kylpyhetket myös onnistuvat. 

  Kaareva sekä joustava varsi on sileä ja kun käytät vielä vesipohjaista liukuvoidetta, sukeltaa tämä sisääsi nautintoa tuoden. Kaareva muotoilu mahdollistaa kohdistetun stimulaation juuri sinne missä tuntosi on herkimmillään.  Tämä täyttävä sauva soveltuu myös anaalisesti käytettäväksi ja stimuloit tällä myös eturauhasta. Voit jättää kätesi vapaiksi ja nauttia tästä erilaisissa asennoissa, sillä sen pohjassa on tehokas imukuppi, joka takaa, että se kestää mukana menossa villissäkin menossa. Vai haluatko kenties täyttävän kokemuksen myös valjasleikkien yhteydessä? Tämä sauva sopii myös valjasleikkeihin! Saat siis monipuolisen käytettävyyden, olit sitten yksin tai partnerisi kanssa. 

  Muista puhdistaa tuote aina käytön jälkeen, käytä mietoa saippuaa ja vettä tai erotiikkavälineille tarkoitettua puhdistussuihketta. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Sinful Slender Iso
  Pituus 17 cm
  Halkaisija 3,2 cm
  Erityistä Vesitiivis // Varustettu imukupilla // Valjaisiin sopiva
  Valmistusmateriaali Silikoni
  Matkaturvallinen Kyllä

  Halkaisija 3,2 cm

  1 of 3

  vaginaalinen ja anaalinen stimulointi

  2 of 3

  Imukupilla 

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Sinful Slender Iso arvostelut

  Yhteenveto

  Kokeilussa Sinful Slender Iso Silikoninen Dildo osoittautui erittäin mielenkiintoiseksi. Vaikka dildo oli muotoilunsa puolesta hyvin tylsä, se oli silti hyvin toimiva. Dildo soveltuu sekä vaginaaliseen, että anaaliseen stimulaatioon. Aloittelijalle anaalinen stimulaatio voi kuitenkin olla aluksi haastava koon puolesta.

  Itse lelu on erittäin miellyttävän tuntuinen ja liukuvoiteen avulla se toimii mitä parhaimmin. Lisäksi imukuppi piti ainakin omissa kokeiluissa oikein hyvin. Myös valjaissa dildo pysyi hyvin. Ehdottomasti monipuolinen dildo, joka sopii hyvin erilaisiin seksileikkeihin.

  Willie City Luxe 15 cm

  Edullisin

  96%
  Design
  97%
  Helppokäyttöisyys
  95%
  Laatu
  97%
  Hinta
  97%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5

  Willie City Luxe 15 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Aloittelijalle sopiva Willie City Luxe Aidonkaltainen dildo takaa tyydytyksen, joka on mahdollisimman luonnollinen ja kokonaisvaltainen! 

  Dildo on valmistettu ihanan pehmeästä ja joustavasta silikonista, eikä se sisällä Lateksia tai Ftaalaatteja. Kokonaispituutta löytyy 15 cm, josta sisään saa asetettua 14,5 cm. Leveimmillään sen halkaisija on 3,5 cm. 

  Vaikka dildo on varreltaan hoikkarakenteinen, sen hyvin erottuva terska osuu juuri sinne minne haluat, ja nautintoa ei voi olla tuntematta. Myös varren yläosassa on kevyt suonitus, joka saa aikaan luonnollisen kokemuksen.  Nautinnolliset itsetyydytyshetket eivät rajoitu vain vaginaaliseen käyttöön, vaan kokonsa puolesta tätä voidaan käyttää anaalistimulaatioon. Haluatko leikkiä yhdessä partnerisi kanssa? Kiinnitä dildo strap- on valjaisiin ja yhteiset leikit voivat alkaa. Pohjassa olevan tehokkaan imukupin ansiosta käytät tätä asennossa kuin asennossa, ja kaiken lisäksi kätesi jäävät vapaiksi, jolloin saat lisänautintoa vartalosi muiden erogeenisten alueiden hyväilystä! Tippa vesipohjaista liukuvoidetta sen terskan päähän saa kokemuksen vieläkin intensiivisemmäksi.

  Muista puhdistaa tuote aina käytön jälkeen, käytä mietoa saippuaa ja vettä tai erotiikkavälineille tarkoitettua puhdistussuihketta. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Willie City Luxe 15 cm
  Pituus 15 cm
  Halkaisija 3,5 cm
  Erityistä Imukupillla varustettu // Soveltuu valjaisiin
  Valmistusmateriaali Silikoni
  Matkaturvallinen Kyllä

  Hyvä muotoilu

  1 of 3

  3,5 cm halkaisija

  2 of 3

  Imukupilla

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Willie City Luxe 15 cm arvostelut

  Yhteenveto

  Kokeilussa Willie City Luxe Aidonkaltainen Silikonidildo oli hyvin miellyttävä, vaikkakin omaan makuun liian pieni. Materiaali oli kuitenkin hyvää, eikä ulkonäkö ollut huono. Itse asiassa dildo oli muotoilultaan oikein hyvin onnistunut. Liukuvoiteen kanssa dildo liukuu erittäin hyvin, joten vesipohjaista liukuvoidetta kannattaa varata.

  Dildossa oli hyvin pitävä imukuppi ja mahdollisuus kiinnittää valjaisiin. Näin ollen käyttötavat monipuolistuvat ja dildoa voi käytellä sekä itse, että antaa kumppanin käytellä. Omaan makuun dildo oli pienikokoinen, mutta toisaalta kumppani piti kokoa hyvänä.

  ColourSoft Pehmeä 25 cm

  96%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  94%
  Laatu
  96%
  Hinta
  95%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  ColourSoft Pehmeä 25 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Värikkään täyttävää ja luonnollisen tuntuisen tyydytyksen sinulle tuo ColourSoft Pehmeä Silikoninen dildo. Tämän kokemuksen jälkeen et enää muuta kaipaa! 

  Pehmeän mutta jämäkkä sauvaa omaa kokonaispituutta huikeat 25 cm, josta sisään menevää pituutta on 18 cm. Leveimmillään halkaisija on 5 cm. Pehmeästä ja vartaloystävällisestä silikonista valmistettu sauva ei sisällä lainkaan allergisoivia Ftalaatteja tai lateksia. 

  Erinomainen ja luonnollinen muotoilu vie sinut nautinnonlähteelle, johon haluat aina kerta toisensa jälkeen uudelleen. Ihanasti tuntoherkkiä alueita stimuloiva selkeä terskanpää ja joka työnnön yhteydessä tuntuva suonikas varsi takaavat, että leikkisi päättyy vartaloa väristävään orgasmiin. Tämä sauva tyydyttää sinut niin peiton alla kuin kylvyssä, sillä se on vesitiivis. Pidätkö tämän vain omana kokemuksena, vai kutsutko kumppanisi mukaan leikkiin? Sauva sopii myös valjaskäyttöön, ja sen pohjassa oleva imukuppi takaa, että nautintoa saat asennossa kuin asennossa. Tee kokemuksesta vieläkin aidompi ja miellyttävämpi, sivele vesipohjaista liukuvoidetta ja tunne kuinka sauva liukuu sisääsi! 

  Muista puhdistaa tuote aina käytön jälkeen, käytä mietoa saippuaa ja vettä tai erotiikkavälineille tarkoitettua puhdistussuihketta. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet ColourSoft Pehmeä 25 cm
  Pituus 25 cm
  Halkaisija 5 cm
  Erityistä Varustettu imukupilla // Valjaisiin soveltuva // Vesitiivis
  Valmistusmateriaali Vartaloystävällinen silikoni
  Matkaturvallinen Kyllä

  Hyvä muotoilu

  1 of 4

  Jopa 5 cm paksu

  2 of 4

  Kiveksillä

  3 of 4

  Imukupilla

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien ColourSoft Pehmeä 25 cm arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Vaikka ColourSoft Pehmeä Silikonidildo 25 cm on ehdottomasti suuri, on se myös nautinnollinen. Oikein täyttävä dildo, joka vaatii runsaasti liukuvoidetta. Vaikka dildo soveltuu sekä anaaliseen, että vaginaaliseen käyttöön, niin sitä kannattaa kokeilla ensin rauhassa. Hankaluutta käyttöön tuo erityisesti omaan makuun liian taipuisa varsi.

  Dildo on soveltuva valjaisiin. Mikä tuo lisää käyttömahdollisuuksia. Koon puolesta kannattaa kuitenkin ensin lämmitellä hyvin. Oma kumppani ei näin suurta halunnut kokeilla. Valjaissa dildo kuitenkin pysyi. Imukuppi osoittautui hyvin pitäväksi myös. Näin kädet jäivät vapaaksi myös itsetyydytyksen aikana.

  Loving Joy 15 cm

  94%
  Design
  95%
  Helppokäyttöisyys
  91%
  Laatu
  94%
  Hinta
  94%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5

  Loving Joy 15 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Maltillisen koon omaava dildo sopii niin ensikertalaisille kuin kokeneille seksilelujen käyttäjille. Loving Joy Silicone Dildo tuo aistillisen itsetyydytyshetken, jota et heti pääse unohtamaan! 

  Lääketieteellisestä silikonista valmistettu dildo tuntuu samettisen pehmeältä ihoa vasten, eikä se sisällä Ftalaatteja ollenkaan. Kokonaispituutta on 15 cm, joka kaikki on myös sisään asetettavaa. Vaikka dildo on pehmeä ja joustava, on se samalla sopivan jämäkkä ja sen erottuva terskanpää ja kaareutuva varsi mahdollistavat helpon G-pisteen sekä eturauhasen stimuloinnin. Tämä antaa siis tyydytystä niin vaginaalisesti kuin myös anaalisesti. Vesipohjainen liukuvoide tekee kokemuksestasi vieläkin miellyttävämpää ja nautinnollisempaa. Aseta dildo tasaiselle ja sileälle pinnalle sen tehokkaan imukupin avulla, ja mahdollistat lempiasentosi myös itsetyydytyksen parissa. Tämä dildo soveltuu mainiosti myös valjaskäyttöön, joten kutsu partneri mukaan eroottisen kuumiin leikkeihin! 

  Puhdista tuote aina käytön jälkeen miedolla saippuavedellä tai erotiikka välineille tarkoitetulla puhdistussuihkeella. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Loving Joy 15 cm
  Pituus 15 cm
  Halkaisija 3,6 cm
  Erityistä Imukupilla varusteltu // Valjaisiin soveltuva
  Valmistusmateriaali Lääketieteellinen silikoni
  Matkaturvallinen Kyllä

  Onnistunut muotoilu

  1 of 3

  Kaareutuva varsi

  2 of 3

  Imukupilla 

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Loving Joy 15 cm arvostelut

  Yhteenveto

  Loving Joy Silicone Selection Dildo 15 cm on kooltaan pieni, joten se ei oikein kokeneeseen makuun sovellu. Itselle dildo oli valitettavasti aivan liian pieni, mutta kumppanin mielestä koko oli sopiva. Muotoilun puolesta dildo oli kuitenkin hyvin onnistunut, sillä se osui juuri oikeisiin kohtiin.

  Itse kokeilin sekä imukupin avulla, että valjaiden kanssa dildoa. Imukuppi oli pitävä, eikä dildo seilannut pitkin alustaa. Valjaissa dildo toimi erittäin hyvin ja myös kumppani nautti. Vaikka itsellä Loving Joy Silicone Selection Dildo ei jäänyt käyttöön, niin monille aloittelijoille se on varmasti hyvä.

  Tantus Curve Super Soft Dildo 15,3 cm

  94%
  Design
  93%
  Helppokäyttöisyys
  91%
  Laatu
  92%
  Hinta
  92%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  Tantus Curve Super Soft Dildo 15,3 cm 1

  Tantus Curve Super Soft Dildo 15,3 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tantus Curve Super Soft Dildo on helppo kohdistaa juuri oikeisiin kohtiin. Itsetyydytys ei ole koskaan ennen tuonut näin suurta mielihyvän tunnetta, mihin sinulla on nyt mahdollisuus! 

  Tämä sauvan valmistuksessa on käytetty materiaalina erittäin joustavaa ja silkinpehmeää Ultra – Premium Super Soft silikonia, joka tuntuu hyvin miellyttävältä käytössä. Se ei sisällä lainakaan Ftalaatteja joten se ei allergisoi ja on täysin ympäristöystävällinen tuote. Kokonaispituutta dildolla on 15,3 cm ja sen saa kokonaan asetettua sisään. Halkaisija on leveimmillään 3,5 cm, joten kooltaan tämä soveltuu täydellisesti myös ensikertalaiselle. 

  Pehmeä ja kaareutuvan varren juomut kohdistuvat helposti niin G- pisteeseen kuin myös eturauhaseen. Saat siis voimakasta kohdistettua stimulaatiota, joka vie sinut kokonaisvaltaiseen orgasmiin. Voit myös kokeilla kuinka vesi tekee aisteistasi vieläkin herkemmät ja koe tämän kanssa itsetyydytysmatka, vaikka kylvyssä. Kun haluat astetta tuhmemmat leikit kumppanisi kanssa, tämä dildo sopii käytettäväksi myös valjaissa. 

  Tämän laadukkaan seksilelun voi puhdistaa astianpesukoneessa tai keittämällä. Koska jokainen Tantus Curve dildo valmistetaan käsityönä Yhdysvalloissa, niin värissä kuin muodossa voi olla vaihtelua tuotetietoihin nähden.  

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Tantus Curve Super Soft Dildo 15,3 cm
  Pituus 15,3 cm
  Halkaisija 3,5 cm
  Erityistä Valjaskäyttöön soveltuva // Vesitiivis
  Valmistusmateriaali Lääketieteellinen silikoni
  Matkaturvallinen Kyllä
  Tantus Curve Super Soft Dildo 15,3 cm 1

  Kaareutuva

  1 of 3

  3,5 cm halkaisija

  2 of 3

  Valjaisiin soveltuva

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Tantus Curve Super Soft Dildo 15,3 cm arvostelut

  Yhteenveto

  Tantuksen Curve Super Soft Dildo on muotoilultaan penistä muistuttava, mutta ei missään nimessä aidonkaltainen. Muotoilu oli hyvin pelkistetty, mikä on myös omalla tavallaan mukavaa vaihtelua. Kaarevuus oli juuri sopiva itsellä G-pisteen hyväilyyn. Kumppani koki, että muotoilu toimi myös P-pisteelle oikein hyvin.

  Dildo oli mahdollista kiinnittää valjaisiin. Näin saatiin hieman monipuolisempia käyttötapoja. Harmittamaan jäi, että dildossa ei imukuppia ole. Imukuppi olisi ollut mahtava lisä. Joka tapauksessa dildo oli hyvin onnistunut ja pesu onnistui jopa astianpesukoneessa.

  ColourSoft Pehmeä 18 cm

  94%
  Design
  91%
  Helppokäyttöisyys
  93%
  Laatu
  92%
  Hinta
  91%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  ColourSoft Pehmeä 18 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tämä värikkään pirteä rakastaja vie sinut kohti nautinnonhuippua kerta toisensa jälkeen. Piristä siis lelukokoelmaasi tällä ColourSoft Pehmeällä Silikonidildolla! 

  Pienikokoisella nautinnontuojalla kokonaispituutta on 18 cm, josta sisään menevä pituus on 12 cm. Halkaisija on leveimmillään 3,7 cm. Samettisen pehmeästä, vartaloystävällisestä silikonista valmistettu dildo ei sisällä Ftalaatteja, ja sopii näin herkemmillekin käyttäjille. Tuote on myös vesitiivis, joten nautinnon matka ei rajoitu vain makuhuoneen puolelle. 

  Luonnollisen ja erittäin nautinnollisen käyttökokemuksen mahdollistaa sen ihanasti muotoiltu terskan pää sekä selkeästi erottuva suonitus aika kiinteisiin kiveksiin saakka. Tällä kohdistat stimulaation niin G- pisteeseen kuin eturauhaseen, ja tulet tuntemaan nautinnollisen orgasmin koko vartalollasi. Dildon pohjassa on tehokas imukuppi, joka antaa monipuolisia käyttöehtoja, saat nautintoa useissa eri asennoissa, kätesi jäävät vapaaksi ja voit kiinnittää dildon myös valjaisiin ja kutsua kumppanin mukaan eroottisiin leikkeihin! Tämä dildo takaa tyydytyksen niin aloittelijoille kuin kokeneille seksilelujen käyttäjille ja käyttää voit tätä vaginaaliseen tyydytykseen kuin myös anaalisesti saatavaan tyydytykseen. 

  Puhdista tuote aina käytön jälkeen miedolla saippuavedellä tai erotiikka välineille tarkoitetulla puhdistussuihkeella.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet ColourSoft Pehmeä 18 cm
  Pituus 18 cm
  Halkaisija 3,7 cm
  Erityistä Valjaskäyttöön soveltuva // Imukupilla varustettu // Vesitiivis
  Valmistusmateriaali Vartaloystävällinen silikoni
  Matkaturvallinen Kyllä

  Onnistunut muotoilu

  1 of 4

  3,7 cm paksu

  2 of 4

  Kivekset

  3 of 4

  Imukupilla

  4 of 4

  Kaikki käyttäjien ColourSoft Pehmeä 18 cm arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Kokeilussa ColourSoft Pehmeä Silikonidildo oli erittäin miellyttävä. Vaikka koko ei ole erityisen suuri, voi se silti olla aloittelijoille hieman liian paksu erityisesti anaalisesti. Vaginaalisesti koko todennäköisesti sopii sekä aloittelijoille, että kokeneemmille käyttäjille. Kokeilussa dildo oli sopiva niin yksin käytettäessä, kuin kumppaninkin kanssa kokeilussa.

  Valjaisiin sopiminen oli suuri plussa. Ainakin omassa käytössä myös imukuppi piti hyvin. Kädet olikin helppo jättää dildon kanssa vapaiksi. Erittäin onnistunut muotoilu, hyvät materiaalit ja helppo pitää puhtaana.

  Vixen Creations Mustang VixSkin 18 cm

  93%
  Design
  93%
  Helppokäyttöisyys
  90%
  Laatu
  92%
  Hinta
  90%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Vixen Creations Mustang VixSkin 18 cm

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Haluatko itsetyydytyksen tuovan luonnollisen ja ylellisen kokemuksen, joka on täynnä nautintoa? Jos vastasit kyllä, sinun lelusi on silloin tämä Vixen Creations Mustang VixSkin Imukuppidildo. 

  Pehmeästä ja vartaloystävällisestä Lääketieteellisestä silikonista valmistettu Dildo ei sisällä allergisoivia Ftalaatteja tai lateksia. Kokonaispituutta sillä on 18 cm, josta sisään saa asetettua 16,5 cm ja halkaisija leveimmillään on 3,6 cm. 

  Dildo on miellyttävän pehmeä ja joustaa käytössä mutta sen ydin on sopivan jämäkkä, joka takaa, että osut juuri niihin kohtiin, jossa tuntosi on herkimmillään. Kaareutuva varsi ja sen ihanalta tuntuva suonitus ja luonnollinen terska takaavat, että saat nautintoa joka työnnöllä. Koet siis stimulaatiota, joka johdattelee sinut voimakkaan orgasmin huipulle! Pohjassa sijaitsevan imukupin ansiosta saat vapaat kädet, joilla voit hyväillä itseäsi tai tyydyttää kumppaniasi samalla kun itse ratsastat kohti nautinnon huippua.  Voitte myös ottaa dildon mukaan valjasleikkeihin, sillä se sopii myös valjaskäyttöön. 

  Vixen Creations Mustang VixSkin on valmistettu käsityönä Yhdysvalloissa. 

   

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Vixen Creations Mustang VixSkin 18 cm
  Pituus 18 cm
  Halkaisija 3,6 cm
  Erityistä Valjaskäyttöön soveltuva // Vesitiivis
  Valmistusmateriaali Lääketieteellinen silikoni
  Matkaturvallinen Kyllä

  Yksityiskohtia paljon

  1 of 3

  Vaalea ihon väri tai monivärinen

  2 of 3

  Valjaisiin soveltuva

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Vixen Creations Mustang VixSkin 18 cm arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Kokeilussa Mustangin hinta hirvitti kaikkein eniten. Ehdottomasti kallein arvostelun dildoista. Mutta samalla erittäin laadukas. Vaikka dildo on erittäin laadukas, niin käytössä kannattaa olla myös liukuvoidetta. Itse valitsin monivärisen dildon, joka oli hyvin erikoinen. Väriksi olisi voinut valita myös vaalean ihon värin. Monivärinen oli kuitenkin hauskan pirtsakka, mikä teki kokeilusta hauskempaa.

  Mustang soveltui valjaissa käytettäväksi. Kokonsa puolesta se myös sopi erittäin hyvin anaaliseen käyttöön. Imukuppi oli erittäin hyvä lisä, mutta itse en sitä saanut oikein paikallaan pysymään. Käytössä koko oli hieman liian iso, jotta se soveltuisi aloittelijoille. Mutta koko ei ollut niin suuri, ettei siihen olisi tottunut. Hyvä dildo joka tapauksessa.

  Miten ostaa paras silikonidildo

  Silikonidildon valitseminen voi olla vaikeaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimman silikonidildon helposti!

  Tarvittava aika: 15 minutes
  Kokonaiskustannus: 0 EUR

  Tarvitut työkalut:

  Lista parhaista silikonidildoista (tämä lista)

  Tarvittavat materiaalit:

  Maksuväline silikonidildon ostamiseen

  Step-by-step ohje

  Parhaan silikonidildon löytäminen
  Seksilelujen ostajat etsivät aina parasta silikonidildoa. Tästä johtuen olemme koonneet tämän sivuston, jotta parhaiden tuotteiden löytäminen on helppoa.
  1-3.png
  Älä käytä kallista aikaasi etsimiseen
  Ostajana sinulta voi kulua tunteja, kun etsit täydellistä anaalitappia. Etsintä voi käydä lopulta turhauttavaksi. Siksi olemme koonneet paljon erilaisia arvosteluita sekä suosituksia, jotka kannattaa huomioida anaalitappia hankkiessa.
  2-2.png
  Lue suosituksemme
  Kaikki tieto, minkä tarvitset, on koottu tälle sivulle aina asiantuntijoidemme mielipiteistä käyttäjien kokemuksiin. Käymällä läpi tämän sivun tuotteet, kartoitat helposti tuotevaihtoehdot tuhlaamatta aikaasi.
  3-1.png
  Valitse jokin listatuista nettikaupoista
  Kun olet päättänyt haluamasi tuotteen, voit tilata sen helposti listaamistamme nettikaupoista. Kaikki sivuillamme olevat kaupat ovat suomalaisia, ja postittavat tuotteet luotettavasti ja nopeasti.
  4-1.png
  Valmis! Nyt olet onnellinen silikonidildon omistaja
  Valitse listamme kaupoista yksi. vastaanota huomaamaton paketti. Kaikki suosittelemamme sivustot toimittavat tuotteet huomaamattomissa paketeissa, ilman lähettäjän nimeä tai osoitetta.
  5-1.png

  Silikonidildot – Miten käyttää niitä?

  Silikonidildot ovat samanlaisia dildoja, kuin monet muutkin dildot, kuten isot dildot ja lasidildot. Niiden käyttötapoja on useita, vaikka alussa varmasti kaikki käyttötavat eivät tule mieleen. Useimmat silikonidildot soveltuvat erinomaisesti sekä vaginaaliseen stimulaatioon, että anaaliseen stimulaatioon. Toisinaan dildot voivat olla muotoiltuja siten, että ne kohdistuvat erityisesti G-pisteen ja P-pisteen hyväilyyn. Dildot voivat olla eri kokoisia, eri näköisiä ja muodoltaan hyvin erilaisia. Käyttötavan valintaan vaikuttavat omat mieltymykset sekä lelun käyttömahdollisuudet. Tähän olen kerännyt muutamia käyttötapoja, joilla silikonidildosta voi saada entistä enemmän irti.