Suihinottokone - Parhaat testissä

ETKÖ TULLUT VIELÄ PÄÄTÖKSEEN?

Katso kaikki kiihotinkuulat täältä

Sisällysluettelo

Mikä on suihinottokone?

Suihinottokone on masturbaattori, joka on muotoiltu imemään penistä aidon suihinotonkaltaisesti. Monet suihinottokoneet ovat automatisoituja niin, että niiden käyttöön ei tarvita edes käsiä, tai niissä tulee kaukosäädin mukana säätelemään imun vahvuutta. Suihinottokoneita löytyy yksinkertaisista suihinottokoneista aina lypsykoneisiin asti.

male avatar
Janne Mattila

Tässä artikkelissa on testattu eri hintahaarukan ja tarkoitusperän suihinottokoneita, ja löydät suosittelemani suihinottokoneet Top -listasta. Toivottavasti arvosteluista on hyötyä juuri sinulle sopivan suihinottokoneen valinnassa.

Autoblow2+ XT Suihinottokone

Plussat

Miinukset

Tuotekuvaus

Autoblow 2+ XT Masturbaattori on unelmien suihinottokone, joka takaa suuseksiä missä ja milloin tahansa haluat.  Tässä koneessa on uskomattoman pehmeä sisäholkki, jonka materiaali simuloi suuseksiä erittäin aidosti. Parasta Autoblow 2+ XT Masturbaattorissa on, että se jättää myös kätesi vapaaksi! Suihinottokone on on malliltaan erittäin tiukka, ja kokoina on tarjolla kolme eri vaihtoehtoa valittavaksi

 • Materiaali: ABS ja metalli (kuori ja moottori), synteettinen materiaali “keinoiho” (sisus)
 • Koneen ulkopituus: n. 24 cm
 • Koneen ulkohalkaisija n. 10 cm
 • Moottori: Portaaton säätö
 • Toimii: Verkkovirta
 • Roisketiivis

Autoblow 2+ XT Masturbaattori on ehkä hieman arvokas sijoitus, mutta sen väärti. Tämän aidompaa suikkaria et varmasti löydä! Kone imee aidonoloisesti, ja sisältä tuntuu hyvin aidolta materiaalinkin puolesta. Kun etsit helppoa ja nautonnollista suihinottoa missä ja milloin vain, on Autoblow 2+ XT Masturbaattori paras valinta. Jos suunnittelet lelun käyttöä pidempään, tulee se varmasti maksamaan itsensä takaisin.

Asiakkaiden arvostelut

Videot

Yhteenveto

Autoblow 2+ XT Masturbaattori on helppo, laadukas, ja imee kuin unelma. Suihinottokone tuntuu erittäin aidolta, ja plussaa se saa myös tiukkuudestaan. Lelun materiaali on juuri sopivan pehmeää, niin että se tuntuu siltä kuin työntyisi aitoon suuhun, mutta samalla puristaa juuri sopivalla paineella. Hinta voi ehkä raapaista, mutta ostoksen hinnan antaa anteeksi jo ensimmäisellä käyttökerralla, sillä tämä suihinottokone tarjoaa äärimmäistä nautintoa.

Autoblow 2+ XT Masturbaattori arvosteluni

5/5

Tenga - Flip Zero 0 - Electronic Vibration

Plussat

Miinukset

Tuotekuvaus

Japanilainen Tenga -valmistaja on lanseerannut uuden Tenga – Flip Zero 0 – Electronic Vibration -mastubaattorin, ja Tengan ollessa tunnettu innovatiivisesta tuotekehityksestä sekä äärimmäisestä laadusta, on Tenga – Flip Zero 0 – Electronic Vibrationkin täysin odotukset ylittävä suihinottokone. Tämä kone tehostaa nautintoa värisemällä, samalla kun holkin sisällä olevat jelly-pallot hierovat peniksen vartta äärimmäisen kiihottavasti. Tenga – Flip Zero 0 – Electronic Vibration masturbaatori on valmistettu sisältä kirkkaasta ja pehmeästä materiaalista, joka on erittäin kestävää ja joustavaa. Koneen sisäseinämät ovat täynnä nystöröitä ja eri muotoja, jotka tuovat lisänautintoa laitteen käyttöön.

 • Materiaali, masturbaattori: Elastomeeri, polypropeeni, silikoni, ABS
 • Materiaali, latausalusta: ABS, silikoni, kuori: polykarbonaatti
 • Insertin käyttöpituus: 15,0 cm
 • Insertin leveys: 4,7 cm – 5,0 cm
 • Kotelon pituus: 18,0 cm
 • Kotelon leveys: 8,0 cm
 • Kotelon korkeus: 6,9 cm
 • 5 erilaista vibraa/hierontatoimintoa

Jos et ole vielä käyttänyt suihinottokoneita tai masturbaattoreita, on Tenga ehdottomasti valmistaja, josta kannattaa aloittaa. Tenga – Flip Zero 0 – Electronic Vibration on helppokäyttöinen, ja varmasti jokaiselle äärimmäistä nautintoa tuottava suihinottokone. Tämän lelun kanssa ei tarvitse venkslata oikealta tuntuvia kulmia tai muutenkaan huolehtia vaikeakäyttöisyydestä, sillä Tenga – Flip Zero 0 – Electronic Vibration tekee kaiken puolestasi. Laite on myös helppo puhdistaa, joten se on masturbaattoreihin tutustuvalle erittäin helppo ja huoleton mutta takuuvarma vaihtoehto ensimmäiseksi leluksi.

Asiakkaiden arvostelut

Videot

Yhteenveto

Tenga – Flip Zero 0 – Electronic Vibration on nykyaikainen ja innovatiivinen lelu, joka on oikeastaan muotoilultaan niin tyylikäs, ettei sitä edes äkkiä kuvittelisi masturbaattoriksi. Tenga – Flip Zero 0 – Electronic Vibration tarjoaa ripauksen luksusta, ja laitteen jokaisesta yksityiskohdasta huomaa, että se on suunniteltu tarkoitusperäisesti. Masturbaattorin sisällä olevat eri muotoiset nystyrät ja pallurat hierovat penistä, samalla kun Tenga – Flip Zero 0 – Electronic Vibration -masturbaattorin vibra-aaltojen värinällä tehostat laitteen tuomaa mielihyvää ultimaattiseksi. Kaikinpuolin helppo käyttää, joten sopii myös hyvin aloittelijalle.

Tenga - Flip Zero 0 - Electronic Vibration arvosteluni

4.5/5

PDX Elite Moto-Bator Masturbaattori

Plussat

Miinukset

Tuotekuvaus

PDX Elite Moto-Bator Masturbaattori kuuluu Pipedream -seksileluvalmistajan Extreme sarjaan, ja nimensä mukaan laite ei ole pelkkä tavallinen masturbaattori, vaan tuo mukanaan erittäin intensiivisen ja extremen kokemuksen. PDX Elite Moto-Bator Masturbaattorin kanssa et tarvitse käsiä, vaan voit jättää kaiken työn masturbaattorin hoidettavaksi. Lelun sisäholkki on valmistettu joustavasta TPR-kumista, joka on nystyröity sisäpuolelta. Masturbaattorista löytyy kaksi tehokasta mootttoria, sekä lisäksi sisäholkki on myös irrotettava, joten halutessaan pelkkää sisäholkkiä voi käyttää sellaisenaan ilman kuorta.

 • Materiaali: TPR-kumi ja ABS-muovi
 • Ulkopituus: 23,1 cm
 • Ulkohalkaisija: 8,6 cm
 • Sisähalkaisija: Enint. 6,5 cm

PDX Elite Moto-Bator Masturbaattori on erittäin edullinen valinta moottoroiduksi masturbaattoriksi. Lähes jokainen moottoroitu masturbaattori hipoo hintakategorialtaan yli satasen paikkeilla, mutta PDX Elite Moto-Bator Masturbaattorin kustannuksissa on myös onnistuttu säästämään, ja Pipedream on tuottanut erittäin edullisen ja lompakolle ystävällisen mutta silti tehokkaan masturbaattorin. Jos etsit halpaa mutta hyvää, on PDX Elite Moto-Bator Masturbaattori varmasti oikea valinta.

Asiakkaiden arvostelut

Videot

Yhteenveto

PDX Elite Moto-Bator Masturbaattorista ei oikeastaan ole mitään huonoa sanottavaa. Vaikka lelun hinta on alhainen, sen laadusta ei silti ole tingitty. Kalleimpiin masturbaattoreihin verrattuna PDX Elite Moto-Bator Masturbaattorissa huomaa kyllä, että kaikkia sen yksityiskohtia ei ole viimeistelty huippuun asti, mutta masturbaattori hoitaa silti hommansa erittäin asianmukaisesti. Kahdella moottorilla varustettuna tästä lelusta ei myöskään puutu tehoa.

PDX Elite Moto-Bator Masturbaattori arvosteluni

4/5

Suck-O-Mat - Suihinottokone kaukosäätimellä

Plussat

Miinukset

Tuotekuvaus

Suck-O-Mat Kauko-ohjattava Suuseksikone tarjoaa nykytekniikan huippua olevan tuotepaketin, joka on jo melkein parempaa kuin aito suuseksi! Suck-O-Mat Kauko-ohjattavan Suuseksikone on huipputehokas kone, joka on päivitetty versio edeltävästä Suck-O-Mat seksikoneesta. Uudessa versiossa tulee mukana myös langaton kaukosäädin, joka tekee laitteen hallinnasta erityisen helppoa. Suuseksikoneessa on 5 erilaista intensiteettiä ja 5 eri nopeutta aina hellästä tehosta nopeatempoiseen ja kovaan imuun asti.

 • Materiaali: TPE, ABS, PVC, polypropyleeni
 • Tunnelin ulkopituus: n. 16 cm
 • Tunnelin sisäpituus: n. 11 cm
 • Tunnelin ulkohalkaisija: n. 7 cm
 • Tunnelin sisähalkaisija: n. 3 cm
 • Tunnelin suuaukon halkaisija: 2,5 cm

Suck-O-Mat Kauko-ohjattavan Suuseksikone on sopii täydellisesti, kun olet etsimmässä jotain enemmän kuin pelkkää tavallista mastubaattoria. Tällä tuotepaketilla viihdytät itseäsi pitkään ja useasti, ja Suck-O-Mat Kauko-ohjattavan Suuseksikone tarjoaakin aivan varmasti täydellisesti omiin tarpeisiisi kustomoidun suihinottokokemuksen. Suck-O-Mat Kauko-ohjattavan Suuseksikone sopii täydellisesti nautiskelijalle. 

Asiakkaiden arvostelut

Videot

Yhteenveto

Suck-O-Mat Kauko-ohjattavan Suuseksikone on enemmänkin tuotesarjakokonaisuus kuin pelkkä masturbaattori. Tässä koneessa on uskomattoman monta vaihtoehtoa imun nopeudelle ja imutusimpulseille, ja niitä testaillessa riittää laitteen kanssa puuhasteltavaa pitkäksi aikaa. Suck-O-Mat Kauko-ohjattavan Suuseksikone ei ole ehkä pikaiseen suikkariin helpoin laite, mutta täydelliseen nautintoon ja tajunnanräjäyttäviin orgasmeihin se on ykkösvalinta. Kaukosäädin kätevöittää kivasti laitteen säätelyä imutuksen aikana. Pieni miinus hinnasta, mutta ottaen huomioon suuseksikoneen kokonaisuuden, ei hinta ole paha.

Suck-O-Mat Kauko-ohjattava Suuseksikone arvosteluni

4/5

LoveBotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Seksikone​

Plussat

Miinukset

Tuotekuvaus

Valmistaudu tuomaan villeimmät unelmasi eloon kohdatessasi  LoveBotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Seksikoneen – sillä tämä suuseksikone vie itsetyydytyskokemuksen aivan uudelle tasolle!  LoveBotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Seksikone on automatisoitu masutrbaattori, joka imee penistä ja muista erogeenisiä alueita erittäin voimakkaalla imuteholla. Lypsykone käy täydellisesti kinkyihin itsetyydytyssessioihin kuin myös kinkympiin leikkeihin parin kanssa.  LoveBotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Seksikoneen mukana tulee kaksi stimulointiholkkia, joista pidempi on tarkoitettu penikselle, ja lyhyempi holkki soveltuu paremmin nänneille, klitorikselle tai terskalle.

 • Materiaali: ABS, silikoni, luonnonkumi, metalli
 • Sylintereiden pituudet: 23 cm ja 8,5 cm
 • Sylintereiden sisähalkaisija: 5,7 cm
 • Letkun pituus: 1,2 cm
 • Moottori: Portaaton säätö, säädetään johdollisen kaukosäätimen avulla

 LoveBotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Seksikone sopii täydellisesti itsetyydytyksen lisäksi pariskunnille tuhmempiin leikkeihin ja vaikka BDSM-sessioihin. Tämä lypsykone nimittäin imee peniksen lisäksi nännejä, terskaa, klitorista..Se sopii kaikille erogeenisille alueille. Useimmiten masturbaattorit on suunniteltu ainoastaan  miehille, mutta  LoveBotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Seksikone soveltuu yhtä hyvin myös naisille. Tämä suuseksikone onkin siis täydellinen myös pariskunnille.

Asiakkaiden arvostelut

Videot

Yhteenveto

 LoveBotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Seksikoneeessa on suolainen hinta, mutta lelu on myös ainut laatuaan. Yksikseen laite voi tuntua jopa liialliselta, mutta kumppanin kanssa sen ollessa käytössä se tuo seksielämään todella kinkyjä käänteitä. Laite tuntuu laadukkaalta, ja isona plussana siinä on vaihtopäät, jossa isompi holkki sopii penikselle ja pienempi pää käy nänneille ja terskalle. Tämä kone sopii täydellisesti lypsyleikkeihin niistä pitäville.

LoveBotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Seksikone arvosteluni

5/5

Autoblow A.I. Suihinottokone

Plussat

Miinukset

Tuotekuvaus

Autoblow A.I. on älykäs ja uudenaikainen suihinottokone, joka on myös muitoiltu ulkoisesti visuaalisesti miellyttäväksi ja tyylikkääksi. Autoblow A.I. suihinottokone on ohjelmoitu käyttämään samaa teknologiaa, jota tekoälyt käyttävät. Tämä suihinottokone tarjoaakin yllätyksellisen paljon erilaisia suihinottotekniikoita, joista yksi on joka kerralla varioitu versio. Autoblow A.I.:n kehitystiimi panosti tuotteen kehitykseen katsomalla yli 100 pornoa, jotta he saivat kasattua mahdollisimman paljon suihinottotekniikoita saadakseen tuotteen tuomaan mahdollisimman aidonkaltaista nautintoa.

 • Materiaali: Silikoni (insertti), ABS ja metalli (kuori ja moottori)
 • Koneen ulkopituus insertin kanssa: n. 24,5 cm
 • Koneen rungon max. mitat: n. 17 x 10 cm
 • Insertin pituus: n. 20 cm (venyy)
 • Moottori: 10 erilaista valmisohjelmaa

Autoblow A.I. suihinottokone on täydellinen valinta silloin kun etsit mahdollisimman aidonoloista masturbaattoria. Tämän suihinottokoneen suikkarit eivät ikinä ole täysin samanlaisia – niinkuin aidotkaan suihinotot. Autoblow A.I. suihinottokoneeseen on  siis myös vaikea kyllästyä. Autoblow A.I. sopii myös normaalin käytön lisäksi täydellisesti käytettäväksi esim. VR-lasien kanssa 3D-pornoa katsellessa.

Asiakkaiden arvostelut

Videot

Yhteenveto

Autoblow A.I. suihinottokoneesta huomaa että se on älykäs, ja oikeastaan tämän vuoksi seuraavaa suihinottoa odottaa aina pienellä jännityksellä ja innolla. Laitteesta löytyy 10 eri suihinottovaihtoehtoa, joista yksi asetus on random – se on aina uudenlainen ja muuttuu joka käyttökerralla. Laite on myös erittäin tyylikäs muotoilultaan, joten jos perinteinen masturbaattori kaapissa saattaa nolottaa sinua, Autoblow A.I. ei tuo noloja tunteita vaikka se olisikin unohtunut esille kun vieraita tulee kylään.

Autoblow A.I. Suihinottokone arvosteluni

4.5/5

PDX Elite Blowjob Power Pumppu

Plussat

Miinukset

Tuotekuvaus

PDX Elite Blowjob Power Pumppu on aina valmiina toimintaan, ja nimensä mukaan tarjoaa erittäin tehokasta imukykyä tuodakseen äärimmäisen intensiivisiä orgasmeja. PDX Elite Blowjob Power Pumppu on muotoilultaan hyvin minimalistinen ja tyylikäs, mutta silti onnistuu kätkemään sisälleen erittäin tehokasta teknologiaa nimeltä IST. IST tulee sanoista Intermittent lifelike Suction Technology, joka teknologiana takaa erittäin aidonkaltaista imutusta. Laitteesta löytyy niin jatkuva imuasetus kuin myös realistisempi, jaksoittainen imuliike, joka matkii aitoa suihinottoa. Pumpusta löytyy kädensija sekä helppokäyttöiset painikesäätimet laitteen kätevään käyttöön.

 • Materiaali: ABS-muovi ja TPR
  Ftalaatiton: Kyllä
 • Sisäsyvyys: 16 cm.
  HALKAISIJA: 6 cm (joustamaton, kova sylinteri)
 • Paristot: 2 x AA (ei mukana)

PDX Elite Blowjob Power Pumppu toimii niin masturbaattorina kuin penispumppuna, ja sopii hyvin niin itsetyydytykseen kuin myös pariskunnille. Jos tarvitset hieman lisävahvistusta erektioon ennen yhdyntää mutta penisrenkaat eivät ole juttusi, on PDX Elite Blowjob Power Pumppu erittäin miellyttävä ja kiihottava pumppu käytettäväksi ennen yhdyntää, ja se varmasti paksuntaa ja luo väliaikaisesti täyttävämmän erektion.

Pumppu sopii joustavan koonsa puolesta useimmille.

Asiakkaiden arvostelut

Videot

Play Video

Yhteenveto

PDX Elite Blowjob Power Pumppu on kätevä ja suhteellisen edullinen laite, jossa on vahva imu, ja vahvalla tarkoitan todella vahva. Laitteen imu tuntuu lyhyessä käytössä taivaalliselta, mutta pidemmässä käytössä voi alkaa herkistää penistä tai jopa sattumaan. Tästä syystä PDX Elite Blowjob Power Pumppu sopiikin hyvin itsetyydytyksen lisäksi käytettäväksi ennen yhdyntää, sillä se luo erittäin muhkean erektion väliaikaisesti. Ei herkemmille, mutta jos tykkäät kovasta imusta, laite on mahtava.

PDX Elite Blowjob Power Pumppu arvosteluni

4/5

Leten - Future Pro Masturbator

Plussat

Miinukset

Tuotekuvaus

Autoblow A.I. on älykäs ja uudenaikainen suihinottokone, joka on myös muitoiltu ulkoisesti visuaalisesti miellyttäväksi ja tyylikkääksi. Autoblow A.I. suihinottokone on ohjelmoitu käyttämään samaa teknologiaa, jota tekoälyt käyttävät. Tämä suihinottokone tarjoaakin yllätyksellisen paljon erilaisia suihinottotekniikoita, joista yksi on joka kerralla varioitu versio. Autoblow A.I.:n kehitystiimi panosti tuotteen kehitykseen katsomalla yli 100 pornoa, jotta he saivat kasattua mahdollisimman paljon suihinottotekniikoita saadakseen tuotteen tuomaan mahdollisimman aidonkaltaista nautintoa.

 • Materiaali: ABS, TPU, PC, TPE
 • Koneen ulkopituus kannen kanssa: 27,0 cm
 • Koneen kotelon ulkohalkaisijat max.: n. 12,0 x 9,2 cm
 • Insertin sisäpituus: n. 13 cm (venyy)
 • Insertin sisähalkaisija: sininen n. 2 cm, punainen n. 2,5 cm (venyy)

Autoblow A.I. suihinottokone on täydellinen valinta silloin kun etsit mahdollisimman aidonoloista masturbaattoria. Tämän suihinottokoneen suikkarit eivät ikinä ole täysin samanlaisia – niinkuin aidotkaan suihinotot. Autoblow A.I. suihinottokoneeseen on  siis myös vaikea kyllästyä. Autoblow A.I. sopii myös normaalin käytön lisäksi täydellisesti käytettäväksi esim. VR-lasien kanssa 3D-pornoa katsellessa.

Asiakkaiden arvostelut

Videot

Yhteenveto

Autoblow A.I. suihinottokoneesta huomaa että se on älykäs, ja oikeastaan tämän vuoksi seuraavaa suihinottoa odottaa aina pienellä jännityksellä ja innolla. Laitteesta löytyy 10 eri suihinottovaihtoehtoa, joista yksi asetus on random – se on aina uudenlainen ja muuttuu joka käyttökerralla. Laite on myös erittäin tyylikäs muotoilultaan, joten jos perinteinen masturbaattori kaapissa saattaa nolottaa sinua, Autoblow A.I. ei tuo noloja tunteita vaikka se olisikin unohtunut esille kun vieraita tulee kylään.

Leten - Future Pro Masturbator arvosteluni

3.6/5

Vorze A10 Cyclone SA +Plus Masturbaattori

Plussat

Miinukset

Tuotekuvaus

Autoblow A.I. on älykäs ja uudenaikainen suihinottokone, joka on myös muitoiltu ulkoisesti visuaalisesti miellyttäväksi ja tyylikkääksi. Autoblow A.I. suihinottokone on ohjelmoitu käyttämään samaa teknologiaa, jota tekoälyt käyttävät. Tämä suihinottokone tarjoaakin yllätyksellisen paljon erilaisia suihinottotekniikoita, joista yksi on joka kerralla varioitu versio. Autoblow A.I.:n kehitystiimi panosti tuotteen kehitykseen katsomalla yli 100 pornoa, jotta he saivat kasattua mahdollisimman paljon suihinottotekniikoita saadakseen tuotteen tuomaan mahdollisimman aidonkaltaista nautintoa.

 • Materiaali: ABS-muovi ja TPE
 • Koko: Sopii useimmille miehille
 • Sisämitat: Halkaisija enint. 6 cm, syvyys n. 13 cm
 • Ulkomitat: 29 cm x 10 cm
 • Paino: 1600 g

Autoblow A.I. suihinottokone on täydellinen valinta silloin kun etsit mahdollisimman aidonoloista masturbaattoria. Tämän suihinottokoneen suikkarit eivät ikinä ole täysin samanlaisia – niinkuin aidotkaan suihinotot. Autoblow A.I. suihinottokoneeseen on  siis myös vaikea kyllästyä. Autoblow A.I. sopii myös normaalin käytön lisäksi täydellisesti käytettäväksi esim. VR-lasien kanssa 3D-pornoa katsellessa.

Videot

Yhteenveto

Autoblow A.I. suihinottokoneesta huomaa että se on älykäs, ja oikeastaan tämän vuoksi seuraavaa suihinottoa odottaa aina pienellä jännityksellä ja innolla. Laitteesta löytyy 10 eri suihinottovaihtoehtoa, joista yksi asetus on random – se on aina uudenlainen ja muuttuu joka käyttökerralla. Laite on myös erittäin tyylikäs muotoilultaan, joten jos perinteinen masturbaattori kaapissa saattaa nolottaa sinua, Autoblow A.I. ei tuo noloja tunteita vaikka se olisikin unohtunut esille kun vieraita tulee kylään.

Vorze A10 Cyclone SA +Plus Masturbaattori arvosteluni

4/5

Vorze A10 Cyclone SA +Plus Masturbaattori

Plussat

Miinukset

Tuotekuvaus

Autoblow A.I. on älykäs ja uudenaikainen suihinottokone, joka on myös muitoiltu ulkoisesti visuaalisesti miellyttäväksi ja tyylikkääksi. Autoblow A.I. suihinottokone on ohjelmoitu käyttämään samaa teknologiaa, jota tekoälyt käyttävät. Tämä suihinottokone tarjoaakin yllätyksellisen paljon erilaisia suihinottotekniikoita, joista yksi on joka kerralla varioitu versio. Autoblow A.I.:n kehitystiimi panosti tuotteen kehitykseen katsomalla yli 100 pornoa, jotta he saivat kasattua mahdollisimman paljon suihinottotekniikoita saadakseen tuotteen tuomaan mahdollisimman aidonkaltaista nautintoa.

 • Materiaali: ABS, TPU, PC, TPE
 • Koneen ulkopituus kannen kanssa: 27,0 cm
 • Koneen kotelon ulkohalkaisijat max.: n. 12,0 x 9,2 cm
 • Insertin sisäpituus: n. 13 cm (venyy)
 • Insertin sisähalkaisija: sininen n. 2 cm, punainen n. 2,5 cm (venyy)

Autoblow A.I. suihinottokone on täydellinen valinta silloin kun etsit mahdollisimman aidonoloista masturbaattoria. Tämän suihinottokoneen suikkarit eivät ikinä ole täysin samanlaisia – niinkuin aidotkaan suihinotot. Autoblow A.I. suihinottokoneeseen on  siis myös vaikea kyllästyä. Autoblow A.I. sopii myös normaalin käytön lisäksi täydellisesti käytettäväksi esim. VR-lasien kanssa 3D-pornoa katsellessa.

Asiakkaiden arvostelut

Videot

Yhteenveto

Autoblow A.I. suihinottokoneesta huomaa että se on älykäs, ja oikeastaan tämän vuoksi seuraavaa suihinottoa odottaa aina pienellä jännityksellä ja innolla. Laitteesta löytyy 10 eri suihinottovaihtoehtoa, joista yksi asetus on random – se on aina uudenlainen ja muuttuu joka käyttökerralla. Laite on myös erittäin tyylikäs muotoilultaan, joten jos perinteinen masturbaattori kaapissa saattaa nolottaa sinua, Autoblow A.I. ei tuo noloja tunteita vaikka se olisikin unohtunut esille kun vieraita tulee kylään.

Vorze A10 Cyclone SA +Plus Masturbaattori arvosteluni

3.6/5

Vorze A10 Cyclone SA +Plus Masturbaattori Masturbaattori

Plussat

Miinukset

Tuotekuvaus

Autoblow A.I. on älykäs ja uudenaikainen suihinottokone, joka on myös muitoiltu ulkoisesti visuaalisesti miellyttäväksi ja tyylikkääksi. Autoblow A.I. suihinottokone on ohjelmoitu käyttämään samaa teknologiaa, jota tekoälyt käyttävät. Tämä suihinottokone tarjoaakin yllätyksellisen paljon erilaisia suihinottotekniikoita, joista yksi on joka kerralla varioitu versio. Autoblow A.I.:n kehitystiimi panosti tuotteen kehitykseen katsomalla yli 100 pornoa, jotta he saivat kasattua mahdollisimman paljon suihinottotekniikoita saadakseen tuotteen tuomaan mahdollisimman aidonkaltaista nautintoa.

 • Materiaali: ABS, TPU, PC, TPE
 • Koneen ulkopituus kannen kanssa: 27,0 cm
 • Koneen kotelon ulkohalkaisijat max.: n. 12,0 x 9,2 cm
 • Insertin sisäpituus: n. 13 cm (venyy)
 • Insertin sisähalkaisija: sininen n. 2 cm, punainen n. 2,5 cm (venyy)

Autoblow A.I. suihinottokone on täydellinen valinta silloin kun etsit mahdollisimman aidonoloista masturbaattoria. Tämän suihinottokoneen suikkarit eivät ikinä ole täysin samanlaisia – niinkuin aidotkaan suihinotot. Autoblow A.I. suihinottokoneeseen on  siis myös vaikea kyllästyä. Autoblow A.I. sopii myös normaalin käytön lisäksi täydellisesti käytettäväksi esim. VR-lasien kanssa 3D-pornoa katsellessa.

Asiakkaiden arvostelut

Videot

Yhteenveto

Autoblow A.I. suihinottokoneesta huomaa että se on älykäs, ja oikeastaan tämän vuoksi seuraavaa suihinottoa odottaa aina pienellä jännityksellä ja innolla. Laitteesta löytyy 10 eri suihinottovaihtoehtoa, joista yksi asetus on random – se on aina uudenlainen ja muuttuu joka käyttökerralla. Laite on myös erittäin tyylikäs muotoilultaan, joten jos perinteinen masturbaattori kaapissa saattaa nolottaa sinua, Autoblow A.I. ei tuo noloja tunteita vaikka se olisikin unohtunut esille kun vieraita tulee kylään.

Leten - Future Pro Masturbator arvosteluni

3.6/5

*product 2*

Kaalimato logo

Pros

Cons

About the product

Short description of the product. Please also describe how it feels, is to use and so forth – 100-200 words (read other reviews or imagine it).

If you use subheadings only use:

H3 as subheadings

 

 • Specification no 1
 • Specification no 2
 • Specification no 3
 • Specification no 4
 • Specification no 5
 • Specification no 6

Describe in 100-150 words who the product is good for (beginners, experiences, someone wanting to experiment, the couple, the single …. –> be creative here)

Dette synes andre kunder

Videoer

Conclusion

Describe your overall rating of and experience with the product (imagine if we aren’t able to send it to you.

Or read what others have written). Do you think the price is reasonable?

Do you think something could be improved about the product? Do you love something specific about it? Do you recommend a certain way to use it? (in the shower, alone, with a partner, daily etc.?)

My evaluation of the *Product name*

4/5

*Product 3*

Kaalimato logo

Pluss

Minus

Om produktet

Short description of the product. Please also describe how it feels, is to use and so forth – 100-200 words (read other reviews or imagine it).

If you use subheadings only use:

H3 as subheadings

 

 • Specification no 1
 • Specification no 2
 • Specification no 3
 • Specification no 4
 • Specification no 5
 • Specification no 6

Describe in 100-150 words who the product is good for (beginners, experiences, someone wanting to experiment, the couple, the single …. –> be creative here)

Dette synes andre kunder

Videoer

Konklusjon

Describe your overall rating of and experience with the product (imagine if we aren’t able to send it to you.

Or read what others have written). Do you think the price is reasonable?

Do you think something could be improved about the product? Do you love something specific about it? Do you recommend a certain way to use it? (in the shower, alone, with a partner, daily etc.?)

Min vurdering av Sinful Oppladbar Rabbit Vibrator

4/5

How to use *product-names*?

250-350 words – if more is needed that is ok. For example “sex swings” might need more explanations on how to set up the swings and similar explanations. Please include images if needed in this section

example of an image and text. Can also be a more explaining image than the one top the left.

Cleaning of *product-names*

150-300 words on how to clean the specific product talked about in the post.

FAQ

Answer – approx. 100 words pr. question. 5-7 questions and asnwers.
NOTE! When FAQ is added here, insert the same questions and answers in

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Toggle Content
Toggle Content
Toggle Content
Toggle Content

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *