Suihinottokone - Parhaat testissä

Suihinottokone on masturbaattori, joka on muotoiltu imemään penistä aidon suihinotonkaltaisesti.

Monet suihinottokoneet ovat automatisoituja niin, että niiden käyttöön ei tarvita edes käsiä, tai niissä tulee kaukosäädin mukana säätelemään imun vahvuutta. Suihinottokoneita löytyy yksinkertaisista suihinottokoneista aina lypsykoneisiin asti.

ETKÖ TULLUT VIELÄ PÄÄTÖKSEEN?

FAQ

Suihinottokone eli masturbaattori on kone, joka on valmistettu pehmeästä materiaalista, siinä on reikä johon pystyy työntymään, ja kone moottorin avulla imee tai pumppaa penistä.

Kyllä. Masturbaattorin kanssa kannattaa aina käyttää vesipohjaista liukuvoidetta, sillä se ei tuhoa seksilelua ja tekee kokemuksesta huomattavasti viihtyisämmän.

Käytä aina vesipohjaista liukuvoidetta, sillä muut liukuvoiteet saattavat hajottaa laitteen ennenaikaisesti. Jos olet epävarma, varmista tuotteen käyttöohjeet.

Sopii. Masturbaattorit on tehty eri kokoisille peniksille, mutta jos olet huolissasi että lelu jäisi liian löysäksi, kannattaa valita ekstra-tiukka malli.

Masturbaattorit on valmistettu pehmeästä, jellymäisestä materiaalista, joten niillä ei oikeastaan ole yhtä tiettyä kokoa. On maku kysymys, tykkäätkö erittäin tiukista aukoista vai sopivan pehmeästä, ja kannattaakin valita masturbaattori omien mieltymysten mukaan.

Janne Mattila
Janne Mattila

Tässä artikkelissa on testattu eri hintahaarukan ja tarkoitusperän suihinottokoneita, ja löydät suosittelemani suihinottokoneet Top -listasta. Toivottavasti arvosteluista on hyötyä juuri sinulle sopivan suihinottokoneen valinnassa.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Autoblow2+ XT Suihinottokone

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Autoblow 2+ XT Masturbaattori on unelmien suihinottokone, joka takaa suuseksiä missä ja milloin tahansa haluat.  Tässä koneessa on uskomattoman pehmeä sisäholkki, jonka materiaali simuloi suuseksiä erittäin aidosti. Parasta Autoblow 2+ XT Masturbaattorissa on, että se jättää myös kätesi vapaaksi! Suihinottokone on on malliltaan erittäin tiukka, ja kokoina on tarjolla kolme eri vaihtoehtoa valittavaksi

  • Materiaali: ABS ja metalli (kuori ja moottori), synteettinen materiaali “keinoiho” (sisus)
  • Koneen ulkopituus: n. 24 cm
  • Koneen ulkohalkaisija n. 10 cm
  • Moottori: Portaaton säätö
  • Toimii: Verkkovirta
  • Roisketiivis

  Autoblow 2+ XT Masturbaattori on ehkä hieman arvokas sijoitus, mutta sen väärti. Tämän aidompaa suikkaria et varmasti löydä! Kone imee aidonoloisesti, ja sisältä tuntuu hyvin aidolta materiaalinkin puolesta. Kun etsit helppoa ja nautonnollista suihinottoa missä ja milloin vain, on Autoblow 2+ XT Masturbaattori paras valinta. Jos suunnittelet lelun käyttöä pidempään, tulee se varmasti maksamaan itsensä takaisin.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Autoblow 2+ XT Masturbaattori on helppo, laadukas, ja imee kuin unelma. Suihinottokone tuntuu erittäin aidolta, ja plussaa se saa myös tiukkuudestaan. Lelun materiaali on juuri sopivan pehmeää, niin että se tuntuu siltä kuin työntyisi aitoon suuhun, mutta samalla puristaa juuri sopivalla paineella. Hinta voi ehkä raapaista, mutta ostoksen hinnan antaa anteeksi jo ensimmäisellä käyttökerralla, sillä tämä suihinottokone tarjoaa äärimmäistä nautintoa.

  Autoblow 2+ XT Masturbaattori arvosteluni

  5/5

  Tenga - Flip Zero 0 - Electronic Vibration

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Japanilainen Tenga -valmistaja on lanseerannut uuden Tenga – Flip Zero 0 – Electronic Vibration -mastubaattorin, ja Tengan ollessa tunnettu innovatiivisesta tuotekehityksestä sekä äärimmäisestä laadusta, on Tenga – Flip Zero 0 – Electronic Vibrationkin täysin odotukset ylittävä suihinottokone. Tämä kone tehostaa nautintoa värisemällä, samalla kun holkin sisällä olevat jelly-pallot hierovat peniksen vartta äärimmäisen kiihottavasti. Tenga – Flip Zero 0 – Electronic Vibration masturbaatori on valmistettu sisältä kirkkaasta ja pehmeästä materiaalista, joka on erittäin kestävää ja joustavaa. Koneen sisäseinämät ovat täynnä nystöröitä ja eri muotoja, jotka tuovat lisänautintoa laitteen käyttöön.

  • Materiaali, masturbaattori: Elastomeeri, polypropeeni, silikoni, ABS
  • Materiaali, latausalusta: ABS, silikoni, kuori: polykarbonaatti
  • Insertin käyttöpituus: 15,0 cm
  • Insertin leveys: 4,7 cm – 5,0 cm
  • Kotelon pituus: 18,0 cm
  • Kotelon leveys: 8,0 cm
  • Kotelon korkeus: 6,9 cm
  • 5 erilaista vibraa/hierontatoimintoa

  Jos et ole vielä käyttänyt suihinottokoneita tai masturbaattoreita, on Tenga ehdottomasti valmistaja, josta kannattaa aloittaa. Tenga – Flip Zero 0 – Electronic Vibration on helppokäyttöinen, ja varmasti jokaiselle äärimmäistä nautintoa tuottava suihinottokone. Tämän lelun kanssa ei tarvitse venkslata oikealta tuntuvia kulmia tai muutenkaan huolehtia vaikeakäyttöisyydestä, sillä Tenga – Flip Zero 0 – Electronic Vibration tekee kaiken puolestasi. Laite on myös helppo puhdistaa, joten se on masturbaattoreihin tutustuvalle erittäin helppo ja huoleton mutta takuuvarma vaihtoehto ensimmäiseksi leluksi.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Tenga – Flip Zero 0 – Electronic Vibration on nykyaikainen ja innovatiivinen lelu, joka on oikeastaan muotoilultaan niin tyylikäs, ettei sitä edes äkkiä kuvittelisi masturbaattoriksi. Tenga – Flip Zero 0 – Electronic Vibration tarjoaa ripauksen luksusta, ja laitteen jokaisesta yksityiskohdasta huomaa, että se on suunniteltu tarkoitusperäisesti. Masturbaattorin sisällä olevat eri muotoiset nystyrät ja pallurat hierovat penistä, samalla kun Tenga – Flip Zero 0 – Electronic Vibration -masturbaattorin vibra-aaltojen värinällä tehostat laitteen tuomaa mielihyvää ultimaattiseksi. Kaikinpuolin helppo käyttää, joten sopii myös hyvin aloittelijalle.

  Tenga - Flip Zero 0 - Electronic Vibration arvosteluni

  4.5/5

  PDX Elite Moto-Bator Masturbaattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  PDX Elite Moto-Bator Masturbaattori kuuluu Pipedream -seksileluvalmistajan Extreme sarjaan, ja nimensä mukaan laite ei ole pelkkä tavallinen masturbaattori, vaan tuo mukanaan erittäin intensiivisen ja extremen kokemuksen. PDX Elite Moto-Bator Masturbaattorin kanssa et tarvitse käsiä, vaan voit jättää kaiken työn masturbaattorin hoidettavaksi. Lelun sisäholkki on valmistettu joustavasta TPR-kumista, joka on nystyröity sisäpuolelta. Masturbaattorista löytyy kaksi tehokasta mootttoria, sekä lisäksi sisäholkki on myös irrotettava, joten halutessaan pelkkää sisäholkkiä voi käyttää sellaisenaan ilman kuorta.

  • Materiaali: TPR-kumi ja ABS-muovi
  • Ulkopituus: 23,1 cm
  • Ulkohalkaisija: 8,6 cm
  • Sisähalkaisija: Enint. 6,5 cm

  PDX Elite Moto-Bator Masturbaattori on erittäin edullinen valinta moottoroiduksi masturbaattoriksi. Lähes jokainen moottoroitu masturbaattori hipoo hintakategorialtaan yli satasen paikkeilla, mutta PDX Elite Moto-Bator Masturbaattorin kustannuksissa on myös onnistuttu säästämään, ja Pipedream on tuottanut erittäin edullisen ja lompakolle ystävällisen mutta silti tehokkaan masturbaattorin. Jos etsit halpaa mutta hyvää, on PDX Elite Moto-Bator Masturbaattori varmasti oikea valinta.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  PDX Elite Moto-Bator Masturbaattorista ei oikeastaan ole mitään huonoa sanottavaa. Vaikka lelun hinta on alhainen, sen laadusta ei silti ole tingitty. Kalleimpiin masturbaattoreihin verrattuna PDX Elite Moto-Bator Masturbaattorissa huomaa kyllä, että kaikkia sen yksityiskohtia ei ole viimeistelty huippuun asti, mutta masturbaattori hoitaa silti hommansa erittäin asianmukaisesti. Kahdella moottorilla varustettuna tästä lelusta ei myöskään puutu tehoa.

  PDX Elite Moto-Bator Masturbaattori arvosteluni

  4/5

  Suck-O-Mat - Suihinottokone kaukosäätimellä

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Suck-O-Mat Kauko-ohjattava Suuseksikone tarjoaa nykytekniikan huippua olevan tuotepaketin, joka on jo melkein parempaa kuin aito suuseksi! Suck-O-Mat Kauko-ohjattavan Suuseksikone on huipputehokas kone, joka on päivitetty versio edeltävästä Suck-O-Mat seksikoneesta. Uudessa versiossa tulee mukana myös langaton kaukosäädin, joka tekee laitteen hallinnasta erityisen helppoa. Suuseksikoneessa on 5 erilaista intensiteettiä ja 5 eri nopeutta aina hellästä tehosta nopeatempoiseen ja kovaan imuun asti.

  • Materiaali: TPE, ABS, PVC, polypropyleeni
  • Tunnelin ulkopituus: n. 16 cm
  • Tunnelin sisäpituus: n. 11 cm
  • Tunnelin ulkohalkaisija: n. 7 cm
  • Tunnelin sisähalkaisija: n. 3 cm
  • Tunnelin suuaukon halkaisija: 2,5 cm

  Suck-O-Mat Kauko-ohjattavan Suuseksikone on sopii täydellisesti, kun olet etsimmässä jotain enemmän kuin pelkkää tavallista mastubaattoria. Tällä tuotepaketilla viihdytät itseäsi pitkään ja useasti, ja Suck-O-Mat Kauko-ohjattavan Suuseksikone tarjoaakin aivan varmasti täydellisesti omiin tarpeisiisi kustomoidun suihinottokokemuksen. Suck-O-Mat Kauko-ohjattavan Suuseksikone sopii täydellisesti nautiskelijalle. 

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Suck-O-Mat Kauko-ohjattavan Suuseksikone on enemmänkin tuotesarjakokonaisuus kuin pelkkä masturbaattori. Tässä koneessa on uskomattoman monta vaihtoehtoa imun nopeudelle ja imutusimpulseille, ja niitä testaillessa riittää laitteen kanssa puuhasteltavaa pitkäksi aikaa. Suck-O-Mat Kauko-ohjattavan Suuseksikone ei ole ehkä pikaiseen suikkariin helpoin laite, mutta täydelliseen nautintoon ja tajunnanräjäyttäviin orgasmeihin se on ykkösvalinta. Kaukosäädin kätevöittää kivasti laitteen säätelyä imutuksen aikana. Pieni miinus hinnasta, mutta ottaen huomioon suuseksikoneen kokonaisuuden, ei hinta ole paha.

  Suck-O-Mat Kauko-ohjattava Suuseksikone arvosteluni

  4/5

  LoveBotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Seksikone​

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Valmistaudu tuomaan villeimmät unelmasi eloon kohdatessasi  LoveBotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Seksikoneen – sillä tämä suuseksikone vie itsetyydytyskokemuksen aivan uudelle tasolle!  LoveBotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Seksikone on automatisoitu masutrbaattori, joka imee penistä ja muista erogeenisiä alueita erittäin voimakkaalla imuteholla. Lypsykone käy täydellisesti kinkyihin itsetyydytyssessioihin kuin myös kinkympiin leikkeihin parin kanssa.  LoveBotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Seksikoneen mukana tulee kaksi stimulointiholkkia, joista pidempi on tarkoitettu penikselle, ja lyhyempi holkki soveltuu paremmin nänneille, klitorikselle tai terskalle.

  • Materiaali: ABS, silikoni, luonnonkumi, metalli
  • Sylintereiden pituudet: 23 cm ja 8,5 cm
  • Sylintereiden sisähalkaisija: 5,7 cm
  • Letkun pituus: 1,2 cm
  • Moottori: Portaaton säätö, säädetään johdollisen kaukosäätimen avulla

   LoveBotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Seksikone sopii täydellisesti itsetyydytyksen lisäksi pariskunnille tuhmempiin leikkeihin ja vaikka BDSM-sessioihin. Tämä lypsykone nimittäin imee peniksen lisäksi nännejä, terskaa, klitorista..Se sopii kaikille erogeenisille alueille. Useimmiten masturbaattorit on suunniteltu ainoastaan  miehille, mutta  LoveBotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Seksikone soveltuu yhtä hyvin myös naisille. Tämä suuseksikone onkin siis täydellinen myös pariskunnille.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

   LoveBotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Seksikoneeessa on suolainen hinta, mutta lelu on myös ainut laatuaan. Yksikseen laite voi tuntua jopa liialliselta, mutta kumppanin kanssa sen ollessa käytössä se tuo seksielämään todella kinkyjä käänteitä. Laite tuntuu laadukkaalta, ja isona plussana siinä on vaihtopäät, jossa isompi holkki sopii penikselle ja pienempi pää käy nänneille ja terskalle. Tämä kone sopii täydellisesti lypsyleikkeihin niistä pitäville.

  LoveBotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Seksikone arvosteluni

  5/5

  Autoblow A.I. Suihinottokone

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Autoblow A.I. on älykäs ja uudenaikainen suihinottokone, joka on myös muitoiltu ulkoisesti visuaalisesti miellyttäväksi ja tyylikkääksi. Autoblow A.I. suihinottokone on ohjelmoitu käyttämään samaa teknologiaa, jota tekoälyt käyttävät. Tämä suihinottokone tarjoaakin yllätyksellisen paljon erilaisia suihinottotekniikoita, joista yksi on joka kerralla varioitu versio. Autoblow A.I.:n kehitystiimi panosti tuotteen kehitykseen katsomalla yli 100 pornoa, jotta he saivat kasattua mahdollisimman paljon suihinottotekniikoita saadakseen tuotteen tuomaan mahdollisimman aidonkaltaista nautintoa.

  • Materiaali: Silikoni (insertti), ABS ja metalli (kuori ja moottori)
  • Koneen ulkopituus insertin kanssa: n. 24,5 cm
  • Koneen rungon max. mitat: n. 17 x 10 cm
  • Insertin pituus: n. 20 cm (venyy)
  • Moottori: 10 erilaista valmisohjelmaa

  Autoblow A.I. suihinottokone on täydellinen valinta silloin kun etsit mahdollisimman aidonoloista masturbaattoria. Tämän suihinottokoneen suikkarit eivät ikinä ole täysin samanlaisia – niinkuin aidotkaan suihinotot. Autoblow A.I. suihinottokoneeseen on  siis myös vaikea kyllästyä. Autoblow A.I. sopii myös normaalin käytön lisäksi täydellisesti käytettäväksi esim. VR-lasien kanssa 3D-pornoa katsellessa.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Autoblow A.I. suihinottokoneesta huomaa että se on älykäs, ja oikeastaan tämän vuoksi seuraavaa suihinottoa odottaa aina pienellä jännityksellä ja innolla. Laitteesta löytyy 10 eri suihinottovaihtoehtoa, joista yksi asetus on random – se on aina uudenlainen ja muuttuu joka käyttökerralla. Laite on myös erittäin tyylikäs muotoilultaan, joten jos perinteinen masturbaattori kaapissa saattaa nolottaa sinua, Autoblow A.I. ei tuo noloja tunteita vaikka se olisikin unohtunut esille kun vieraita tulee kylään.

  Autoblow A.I. Suihinottokone arvosteluni

  4.5/5

  PDX Elite Blowjob Power Pumppu

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  PDX Elite Blowjob Power Pumppu on aina valmiina toimintaan, ja nimensä mukaan tarjoaa erittäin tehokasta imukykyä tuodakseen äärimmäisen intensiivisiä orgasmeja. PDX Elite Blowjob Power Pumppu on muotoilultaan hyvin minimalistinen ja tyylikäs, mutta silti onnistuu kätkemään sisälleen erittäin tehokasta teknologiaa nimeltä IST. IST tulee sanoista Intermittent lifelike Suction Technology, joka teknologiana takaa erittäin aidonkaltaista imutusta. Laitteesta löytyy niin jatkuva imuasetus kuin myös realistisempi, jaksoittainen imuliike, joka matkii aitoa suihinottoa. Pumpusta löytyy kädensija sekä helppokäyttöiset painikesäätimet laitteen kätevään käyttöön.

  • Materiaali: ABS-muovi ja TPR
   Ftalaatiton: Kyllä
  • Sisäsyvyys: 16 cm.
   HALKAISIJA: 6 cm (joustamaton, kova sylinteri)
  • Paristot: 2 x AA (ei mukana)

  PDX Elite Blowjob Power Pumppu toimii niin masturbaattorina kuin penispumppuna, ja sopii hyvin niin itsetyydytykseen kuin myös pariskunnille. Jos tarvitset hieman lisävahvistusta erektioon ennen yhdyntää mutta penisrenkaat eivät ole juttusi, on PDX Elite Blowjob Power Pumppu erittäin miellyttävä ja kiihottava pumppu käytettäväksi ennen yhdyntää, ja se varmasti paksuntaa ja luo väliaikaisesti täyttävämmän erektion.

  Pumppu sopii joustavan koonsa puolesta useimmille.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Play Video

  Yhteenveto

  PDX Elite Blowjob Power Pumppu on kätevä ja suhteellisen edullinen laite, jossa on vahva imu, ja vahvalla tarkoitan todella vahva. Laitteen imu tuntuu lyhyessä käytössä taivaalliselta, mutta pidemmässä käytössä voi alkaa herkistää penistä tai jopa sattumaan. Tästä syystä PDX Elite Blowjob Power Pumppu sopiikin hyvin itsetyydytyksen lisäksi käytettäväksi ennen yhdyntää, sillä se luo erittäin muhkean erektion väliaikaisesti. Ei herkemmille, mutta jos tykkäät kovasta imusta, laite on mahtava.

  PDX Elite Blowjob Power Pumppu arvosteluni

  4/5

  Leten - Future Pro Masturbator

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Leten Future Pro -masturbaattori on uudenaikainen ja tyylikäs masturbaattori, osta ei ominaisuuksia puutu.  Leten Future Pro -masturbaattori takaa ainutlaatuiset ja räätälöidyt kokemukset ainutlaatuisilla toiminnoillaan;  Leten Future Pro -masturbaattorissa on kaksi erikokoista insertiä, jotka on valmistettu erittäin aidonoloisesta materiaalista. Masturbaattori toimii verkkovirralla, ja se kiihottaa pumppaavalla edestakaisin -liikkellä jopa 10 eri nopeustasolla. Laite on lämmitettävä, ja sen lisäksi voit jopa kuunnella kuulokkeiden avulla seksikkäitä voihkaisuja laittamalla masturbaattorin äänitoiminnon päälle. Masturbaattorissa on myös tuoksyhöyrytin, jossa voit käyttää tuoksuöljyjä tuomaan vielä spesiaalimpaa tunnelmaa iltaan.

  • Materiaali: ABS, TPU, PC, TPE
  • Koneen ulkopituus kannen kanssa: 27,0 cm
  • Koneen kotelon ulkohalkaisijat max.: n. 12,0 x 9,2 cm
  • Insertin sisäpituus: n. 13 cm (venyy)
  • Insertin sisähalkaisija: sininen n. 2 cm, punainen n. 2,5 cm (venyy)

  Leten Future Pro -masturbaattori sopii gadgeteista, tekniikasta, ja muista laitteista pitävälle. Yksinkertaista masturbaattoria etsivälle laitteen kaikista ominaisuuksista voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä, mutta jos tykkäät että laitteessa kun laitteessa on kaikki mahdolliset ominaisuudet, on  Leten Future Pro -masturbaattori kuin tehty sinulle, sillä näin monipuolista masutrbaattoria ei muualta löydy.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Leten Future Pro -masturbaattori ei aluksi edes ulkoapäin näytä masturbaattorilta. Se on futuristisen näköinen, ja sitä voisi kuvitella vaikka ilmankostuttajaksi. Käytössä  Leten Future Pro -masturbaattori on kuitenkin tehokas, ja hoitaa hommansa hyvin. Iso plussa myös siitä, että tiukuutta voi säädellä, näin masturbaattori sopii varmasti myös monelle. Eri lisätoimintojen, kuten äänien säätö ja käyttöön ottaminen vaatii hieman opettelua, mutta kaiken kaikkeaan Leten Future Pro -masturbaattori on erittäin monipuolinen ja sen kanssa riittää tekemistä, kunhan sen oppii tuntemaan.

  Leten - Future Pro Masturbator arvosteluni

  3.6/5

  Vorze A10 Cyclone SA +Plus Masturbaattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Vorze A10 Cyclone SA +Plus mastorbaattori on uusittu versio suuren suosion saaneesta Rends R-1 A10 Cyclone kauko-ohjattavasta suihinottokoneesta. Vorze A10 Cyclone SA +Plus masturbaattori on visuaaliselta ulkomuodoltaan erittäin tyylikäs, ja se on varustettu erittäin pehmeällä MEDUSA -holkilla, joka on automatisoitu pyörimään ja näin ollen jättää kädet vapaaksi konetta käytettäessä. Vorze A10 Cyclone SA +Plus masturbaattorista löytyy 7 erilaista pyörimisnopeutta sekä 7 eri rytmiä, ja kaikki näitä on helppo käyttää kauko-ohjattavalla säätimellä. Tässä laitteessa on myös erikoisuutena se, että se sen voi synkronoida aikuishviihdevideoihin joko tietokoneen tai älypuhelimen kanssa, jolloin se mukautuu pornon tempoon, luoden melkein 3D-elämyksen katsojalle.

  • Materiaali: ABS-muovi ja TPE
  • Koko: Sopii useimmille miehille
  • Sisämitat: Halkaisija enint. 6 cm, syvyys n. 13 cm
  • Ulkomitat: 29 cm x 10 cm
  • Paino: 1600 g

  Vorze A10 Cyclone SA +Plus masturbaattori on täydellinen kumppani pornon ystävälle tai paljon aikuisviihdettä katsovalle. Tavallistakin masturbaattoria voi käyttää, mutta miksi nähdä se vaiva, kun Vorze A10 Cyclone SA +Plus masturbaattori mukautuu itsestään katsoman aikuisviihteen tahtiin, ja kiihdyttää ja hidastaa tempoa videon tapahtumien mukaan. Vorze A10 Cyclone SA +Plus masturbaattori sopii täydellisesti tekniikasta pitävälle, ja laadukasta masturbaattoria etsivälle.

  Videot

  Yhteenveto

  Vorze A10 Cyclone SA +Plus masturbaattori on tyylikäs ja laadukas masturbaattori, joka toimii pelkästään oikein hyvin, mutta tulee parhaiten oikeuksiinsa yhdistettynä aikuisviihteeseen. Harva masturbaattori pystyy mukautumaan pronoelokuvien tahtiin, mutta Vorze A10 Cyclone SA +Plus masturbaattorille se ei ole ongelma. Erittäin nykyaikainen laite, mutta pieni tekniikan käyttötaito on suositeltavaa tästä laitteesta kaiken irti saamiseksi.

  Vorze A10 Cyclone SA +Plus Masturbaattori arvosteluni

  4/5

  Tenga Flip Hole - Black

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Tenga Flip Hole – Black Masturbaattori on lelu, joka tarjoaa erittäin tiukkaa ja tehokasta stimulaatiota! Tämä masturbaattori tarjoaa uniikkeja kokemuksia, sillä sen sisäseinämät on rakennettu erilaisista ominaisuuksista, jotka ovat kaikki erilaisia masturbaattorin tunnelin päätä kohti. Itse sisämateriaali on rakennettu TPE-materiaalista, joka on niin pehmeää kuin kestävää, sekä ihanasti joustavaa. Tenga Flip Hole – Black Masturbaattorin nystyrät ja kohoumat hierovat penistä ja terskaa ainutlaatuisesti, ja masturbaattorin syvimmässä päässä on nystyröity osio, joka stimuloi terskaa joka suunnasta. Lisäksi siinä on kolme painetyynyä, joita käyttämällä voit muunnella laitteen kohdistamaa painettaa haluamastasi kohtaa. Tenga Flip Hole – Black Masturbaattorin mukana tulee myös kolme erilaista liukuvoidetta.

  • Materiaali: TPE (sisus), Polykarbonaatti (kotelo)
  • Kotelon pituus: 16,5 cm
  • Kotelon halkaisija: n. 6 cm
  • Väri: Kirkas, musta

  Tenga Flip Hole – Black Masturbaattori sopii sinulle, joka etsit masturbaattoria pienellä lisämausteella. Tenga on luotettu japanilainen seksilelujen valmistaja, jonka tuotteet ovat takuuvarmasti laadukkaita. Niin on Tenga Flip Hole – Black Masturbaattorikin, tuote on laadukkaasti valmistettu, ja sen sisäosiosta huomaa, että suunnitteluun on oikeasti panostettu.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Tenga Flip Hole – Black Masturbaattori on hurmaava – siinä on juuri sopivasti ominaisuuksia, ja eri painetasojen avulla sitä saa säädeltyä juuri sellaiseksi, kun sillä hetkellä haluaa. Mukana tulevat liukuvoiteet myös antavat vaihtelua masturbaattoriin, sillä jokaisella niistä on erilainen tuntuma, ja ne muuttavat kokemusta yllättävän paljon. Tenga Flip Hole – Black Masturbaattori on hyvä vaihtoehto jos et oikein tiedä mitä etsit, mutta haluat jotain monipuolista.

  Tenga Flip Hole - Black arvosteluni

  4.8/5

  Pipedream Mega-Bator Mouth Masturbaattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Pipedream Mega-Bator Mouth Masturbaattori on täysin automatisoitu masturbaattori, joka lupaa tuoda erittäin intensiivisiä nautintoja ja uskomattomia orgasmeja. 

  Pipedream Mega-Bator Mouth Masturbaattorin mottori on ekstratehokas, ja lisäksi sen sisälle on asennettu kaksi magneettia, jotka liikuttelevat laitteen holkkia peniksen ympärillä; näin 

  Pipedream Mega-Bator Mouth Masturbaattori jättää siis kätesi kokonaan vapaaksi, ja sinun ei tarvitse tehdä mitään nautintosi eteen. Masturbaattorista lötyy viisi erilaista nopeusastetta ja jpa kymmnen eri pyörimisrytmiä. Laite on myös tyylikkäästi LED-valaistu, joten sitä näkee käyttää pimeässäkin.

  • Materiaali: Muovi ja TPE
  • Ftalaatiton: Kyllä
  • Lateksiton: Kyllä
  • VärinätasotÄ 5

  Pipedream Mega-Bator Mouth Masturbaattori on hyvä valinta, kun etsit takuuvarmaa tuotetta. Laitteessa ei ole liikaa ominaisuuksia, mutta niitä ei myös puutu. Kun kaipaat vaivatonta hoitelua, on 

  Pipedream Mega-Bator Mouth Masturbaattori aina valmiina. Masturbaattori takaa vahvat orgasmit huolettomasti ja jättää kätesi vapaaksi. Jos pidät aikuisviihteestä, on 

  Pipedream Mega-Bator Mouth Masturbaattori myös hyvä vaihtoehto, sillä siinä on myös mukana pidike puhelimelle, johon voit asettaa älypuhelimesi ja katsella samalla pornoa, kun annat laitteen hoidella sinut.  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Pipedream Mega-Bator Mouth Masturbaattori on käytössä erittäin kätevä ja tehokas laite. Itse pidin laitteen valaistuksesta, sillä se sopii käytettäväksi pimeässä vaikka ennen nukkumaanmenoakin. Laitteen puhelinteline on myös kätevä, joskin se tuntui välillä hieman epävakaavalta. 

  Pipedream Mega-Bator Mouth Masturbaattori imee täydellisesti, ja oli kaikin puolin erittäin helppokäyttöinen ja laadukkaan tuntuinen masturbaattori.

  Pipedream Mega-Bator Mouth Masturbaattori arvosteluni

  3.6/5

  MTX1 Robotic Mouth Masturbaattori

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  MTX1 Robotic Mouth -masturbaattori on nimensä mukaan automatisoitu robotti -masturbaattori, joka imee erittäin nautinnollisesti. MTX1 Robotic Mouth -masturbaattorin suu on tehty mukaillen aitoa kokemusta, ja laite on pyritty valmistamaan tuomaan mahdollisimman aito suihinottokokemus. Tämän lisäksi laite on myös täysin ohjailtavissa pelkällä kaukosäätimellä. Voiko olla parempaa kun kaukosäätimellä toimiva suihinotto? MTX1 Robotic Mouth -masturbaattori tekee kaiken työn puolesta missä ja milloin vain. Masturbaaattorin sisällä on helminauha, joka lisää stimulaatiota hieromalla peniksen vartta.

  • Materiaali: PVC ja jelly
  • Sisäsyvyys: 12 cm
  • Sisähalkaisija: 2,3–3 cm
  • Johdon pituus: 75 cm
  • Paristot: 4 x C (ei mukana)

  MTX1 Robotic Mouth -masturbaattori sopii hyvin, kun tykkäät suikkareista, ja haluat että masturbaatiokokemuksesi  on mahdollisimman aidontuntuinen. MTX1 Robotic Mouth -masturbaattorin päästä on tehty suunkaltainen, ja sen imu myös mukailee suihinottoa enemmän kuin tavalliset masturbaattorit. MTX1 Robotic Mouth -masturbaattori  on myös erittäin edullinen, joten jos etsit halpaa vaihtoehtoa, on tämä yksi parhaista valinnoista mitä voit tehdä.

  Asiakkaiden arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  MTX1 Robotic Mouth -masturbaattori on yllättävän edullinen, ja silti tarjoaa erittäin hyvät suihinotot. Laitteesta huomaa kyllä, että sen suunnitteluun ei ole mällätty tuhansia, mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan se toimii silti oikein hyvin. Pyörivät helminauhat näyttävät kivalta läpikuultavan jellyn läpi, ja tuntuvat vielä paremmilta penistä vasten. MTX1 Robotic Mouth -masturbaattori toimii pattereilla, jonka itse koin helppona tekijänä, sillä laitteen kanssa ei pidä säätää lataamisen ja latausajan kanssa.

  MTX1 Robotic Mouth -masturbaattori arvosteluni

  3.3/5

  Miten suihinottokonetta käytetään?

  Masturbaattorit ovat erittäin helppokäyttöisiä. Niissä on reikä, johon voit työntää peniksen, ja lelusta riippuen joko liikuttaa masturbaattoria itse haluamaasi tahtiin, tai antaa laitteen liikkua ja pumpata tai imeä sekä hieroa penistä. Moottoroiduissa masturbaattoreissa on säätönapit joko rungossa tai kaukosäätimessä.

  suihinottokone

  Moottorillisia masturbaattoreita voit säädellä ja vaihtaa niiden imurytmiä, painetta, ja hierontaliikkeitä mallista riippuen. Jotkin masturbaattorit omaavat myös lisäominaisuuksia, kuten mukautuvuuden pornoelokuviin tai esimerkiksi LED-valot. Kannattaa tutustua tuotteen käyttöohjeisiin huolellisesti ennen käyttöönottoa.

  Suihinottokoneen puhdistus

  Suihinottokone kannattaa pestä huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Moottorillisissa seksileluissa kannattaa varmistaa mitkä osat saa puhdistaa ja mitkä osat eivät saa kastua. Pese suihinottokoneen holkki huolelellisesti, ja pyyhi moottorin osat jotka eivät saa kastua, jos sellaisia laitteessa on.

  Masturbaattori kannattaa puhdistaa joko seksileluille tarkoitetulla puhdistusaineella tai pelkällä saippualla. Pesun jälkeen huuhtele lelu huolelliesti ja laita se kuivumaan. Varo ettei siihen jää pesuaineen jäämiä, jotteivat ne ärsytä ihoa. Varmista myös, ettei reiän sisään jää liikaa vettä.