Penispora – Parhaat testissä

Penispora on pieni, ohut tikunmuotoinen seksilelu, joka asetetaan miehen virtsaputkeen, ja penisporan avulla venytetään virtsaputkea. Virstraputken sisällä on satoja hermopäätteitä, joiden stimuloiminen on erittäin kiihottavaa. Penispora stimuloi näit hermopäätteitä, kun se asetetaan virstaputken sisään. Penispora tunnetaan myös nimellä dilaattori, penisplugi, ja sondi.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Klikkaa tästä nähdäksesi laajempi valikoima penisporia

FAQ

Penisporalla jap enisplugilla tarkoitetaan samankaltaisia tai jopa samanlaisia tuotteita. Penispora on tarkoitettu peniksen sisään asetettavaksi, ja sen tehtävä on stimuloida virtsaputkea. Penisplugi taas nimensä mukaan aina myös tukkii virtsarakon, estäen siis ejakuloinnin. Tuotteina nimissä on siis pieni vivahde-ero, mutta yleisesti ottaen molemmat tarkoittavat saman kategorian tuotteita.

Sondi ja dilaattori tarkoittavat samaa asiaa. Sana sondi tulee englanninkielisestä sanasta "sounding", joka tarkoittaa jonkin asettamista virtsaputkeen. Dilaattori on venyttävän välineen lääkitieteellinen nimi.

Kyllä voi. Sondin paksuus kannattaa valita oman kokemuksen ja tiukkuuden mukaan. Jos olet aloittelija, kannattaa valita ohut sondi tai setti, jossa tulee useampi sondi mukana.

Sondin käyttö on helpointa puolittaisessa erektiossa. Ilman erektiota virtsarakkoon voi olla vaikeampi työntää sondia, mutta täydessä erektiossa virtsarakko kaventuu, joka myös vaikeuttaa sisään asettamista. Puolittainen erektio on siis optimaalinen etenkin sondin käytön opetteluun.

Kyllä voivat. Dilaattorit käyvät hyvin myös naisille. Virtsaputkeen asetettavien sondien lisäksille naisille on myös valmistettu vaginaalisia dilaattoreja, jotka voivat tuoda apua esimerkiksi ylitiukkuuteen.

Dilaattorin käytön ei kuulu sattua. Jos tunnet kipua, lopeta dilaattorin käyttö välittömästi. Osaavissa käsissä dilaattorilla voi aiheuttaa niin autintoa kuin kipuakin esimerkiksi bdsm -leikeissä. Toisinaan dilaattorin käytön jälkeen voi virtsatessa tuntea polttavaa tunnetta, jonka pitäisi mennä ohi suhteellisen nopeasti.

Sisällysluettelo
  Add a header to begin generating the table of contents

  Dip Stick Ribbed 8 mm, penispora, metalli

  92%
  Design
  71%
  Helppokäyttöisyys
  94%
  Laatu
  87%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4.7/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5
  Dip Stick Ribbed 8 mm, penispora, metalli

  Dip Stick Ribbed 8 mm, penispora, metalli

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Dip Stick Ribbed 8 mm on seksilelu, joka on tarkoitettu henkilöille, joille peisporsa on jo tuttu leikkikalu. Dip Stick Ribbed 8 mm nimittäin on iso ja paksu! Dip Stick Ribbed poran on paksuudeltaan erittäin tyydyttävä, mutta lelu on todellakin tarkoitettu tosimehille, ja hieman rajumpaan menoon.

  Dip Stick Ribbed 8 mm on ovelasti muotoiltu ja suunniteltu aivan työkalun näköiseksi, joten pora on erittäin helppo säilyttää kotona huomaamattomasti. Sen voi sujauttaa vaikka työkalupakinkin sekaan säilöön! Erona normaalista porasta, Dip Stick Ribbedin pää on pyöristetty turvallisen käyttökokemuksen luomiseksi.

  Pituutta tällä lelulla löytyy 24 senttiä, ja paksuutta jopa huimat 0,8 cm! Penisporassa on kätevä litteä kahvaosa, josta saa erittäin tukevan otteen käytössä. Dip Stick Ribbed 8 mm on valmistettu metallista.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Dip Stick Ribbed 8 mm
  Väri Hopea
  Kokopituus 24 cm
  Käyttöpituus 18 cm
  Halkaisija 0,5 -0,8 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Metalli
  Paino 73 g
  Dip Stick Ribbed 8 mm, penispora, metalli

  Pyöristetty kärki

  1 of 3

  Intensiivisesti stimuloiva

  2 of 3

  Tukeva kahva

  3 of 3

  Videot

  Play Video

  Yhteenveto

  Dip Stick Ribbed 8 mm on intensiivinen lelu, joka vaatii ehdottomasti kokeneen käyttäjän. Lelua ei kuitenkaan kannata säikähtää, vaan sen käyttöön voi totutella aste asteelta ja hiljalleen. Metallinen pinta stimuloi mahtavasti, ja jos penisporan käyttöön kaipaisi vielä lisää kesotiikkaa, voi poraa esimerkiksi lämmittää tai viilentää hieman. Dip Stick Ribbedin kahva oli myös tukeva ja helppo käsitellä, ja metallien materiaali on myös erittäin hygiennen ja helppo puhdistaa, mikä on erittäin tärkeää penisporia käytettäessä.

  Dip Stick Ribbed penisporan muotoilu on intensiivisen tuntuinen, ja koska pora on myös suhteellisen paksu, jokaisen muodon tuntee erittäin hyvin, ja se stimuloi herkkää virtsaputkea ja sen hermopäätteitä tehokkaasti. Tämä tuote ehdottomasti kaipaa liukuvoidetta kaveriksi reippaammalla kädellä. Dip Stick Ribbed 8 mm tuntui kaikinpuolin hyvin laadukkaalta, ja kokeneelle käyttäjälle tästä on varmasti paljon iloa. 

  Jos sinulla on jo kokemusta sondien käytöstä ja etsit tyydyttävää sekä täyttävän tuntuista sondia, on Dip Stick Ribbed 8 mm vastaus tarpeisiisi. Dip Stick Ribbed 8 mm on ehdottomasti helpompi asettaa sisään kuin samaa paksuusluokkaa olevat silikoniset sondit, ja Dip Stick Ribbed on silti lähes yhtä muotoiltu kuin sen silikoniset vastaavuudet. Voisi sanoa että Dip Stick Ribbed 8 mm on metallisten sondien ystävien luottolelu. Lisäplussaa vielä sondin huomaamattomuudesta, tämän tuotteen omistaminen ei nolota!

  Blue Silicone Dilator Set, 3 kpl

  91%
  Design
  91%
  Helppokäyttöisyys
  82%
  Laatu
  89%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  5/5

  Blue Silicone Dilator Set, 3 kpl

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Blue Silicone Dilator Set sisältää kolme silikonista ja eri kokoista dilaattoria. Dilaattorit ovat valmistettu joustavasta materiaalista, ja niissä on sileä pinta sekä pyöristetyt päät, jotka takaavat korkean käyttömukavuuden. Ohuin dilaattori on halkaisijaltaan 0,7 cm, keskikokoinen 0,9 cm ja paksuin 1,2 cm. Dilaattorien pituus on 16,5 cm.

  Dilaattorisetin parhaimpana puolena on, että se käy niin miehille kuin naisillekin! Dilaattoreita voi siis peniksen lisäksi käyttää myös vaginaan, ja dilaattorit sopivatkin hyvin esimerkiksi emättimen limakalvojen hyvinvoinnin parantamiseen sekä vulvodynian ja yhdyntäkipujen hoitamiseen. Dilaattoreiden kanssa kannattaa aina käyttää vesipohjaista liukuvoidetta, ja niiden lisäksi sopii myös esimerkiksi lämmittävät liukuvoiteet.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Blue Silicone Dilator Set
  Väri Sininen
  Kokopituus 16,5 cm
  Käyttöpituus Lähes koko mitta
  Halkaisija 0,7 cm, 0,9 cm ja 1,2 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Silikoni

  0,7 cm ohut dilaattori ensimmäiselle käyttökerralle

  1 of 3

  0,9 cm dilaattori esilämmittelyyn

  2 of 3

  1,2 cm paksu dilaattori

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Blue Silicone Dilator Set arvostelut

  Yhteenveto

  Blue Silicone Dilator Set on erittäin monipuolinen tuotesetti, joka sopii niin miehille kuin naisillekin. Miehille tämä setti sopii täydellisesti ensi kertaa penisporaa kokeileville tai niihin totutteleville, sillä dilaattorit joustavat hyvin, ja paksuuden puolesta on helppo aloittaa ohuimmalla dilaattorilla, ja tottuessaan siirtyä koosta suurempaan aina 1,2 cm paksuuteen asti. 

  Dilaattorit olivat hyvin pehmeitä, ja käyvät myös muotonsa puolesta naisille. Dilaattorin säännöllisestä käytöstä naisille on myös monia terveysvaikutuksia, ja niistä voi olla apua myös moniin seksuaaliterveyden ongelmiin, kuten vulvodyniaan, emättimen kuroutumien estoon, sekä yhdyntäkipujen lievittämiseen. Tässäkin silikoninen ja tasainen pinta sekä joustava materiaali tekee tuotteista helppokäyttöisiä myös naisille. 

  Tuotesetti tuntuu siis käyvän todella moneen käyttötarkoitukseen, ja lisäksi tuotteissa käytetty silikoni tuntui erittäin laadukkaalta. Tuotesetti on myös edullinen hinnaltaan. Ainoa miinus tulee siitä, että silikoninen materiaali ei liu’u yhtä hyvin kuin metalli liukuvoiteenkaan kanssa. Toisaalta silikoni on taas joustavaa, joten tämä on myös hyvin mielipidekysymys, onko tuotteen liukuvuus tai joustavuus tärkeämpää omakohtaisesti.

  Blue Silicone Dilator Setin parhaina puolina voisi lyhyesti tiivistää sen monipuolisuuden, edullisuuden, ja helppokäyttöisyyden. Jos sondin kokeilu kiinnostaa, muttet ole varma tuletko kuitenkaan käyttämään niitä, on Blue Silicone Dilator Set hyvä tuotepaketti kokeiluun, ja jos innostutkin käytöstä, löytyy vaihteohtoja paksuudelle monipuolisesti.

  Penisplug silikonirenkaalla

  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  84%
  Design
  73%
  Helppokäyttöisyys
  79%
  Laatu
  94%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4.5/5

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Penisplugi silikonirenkaalla tuo nautintoa niin seksileikkien aikana kuin käytössä vaikka muissa askareissa. Penisplugin avulla voi hidastaa sperman purkautumista, ja tämä plugi pysyy tiivisti paikallaan silikonisen renkaan avulla, joka kiinnittyy tukevasti terskan taakse. Penisplugin avulla pystytään hidastamaan laukeamista, ja plugi myös hieroo virtsaputken hermoja stimuloiden penistä. Hidas sperman purkautuminen tuntuu itsessään myös äärimmäisen nautinnolliselta.

  Penisplugin silikonirengas on valmistettu joustavasta mutta napakasta silikonista, joka on helppo venyttää terskan ympärille. Penisplugi itsessään on valmistettu teräksestä, ja sen kärki on muotoltu luodinmuotoikseksi. Penisplugi on siis helppo asettaa sisälle liukuvoiteen avulla, ja pystyy venyttäämään koko pituudeltaan miehen virtsaputkea. Penisplugi on 4,3 senttiä pitkä, ja paksuimmasta kohdasta 0,8 cm paksu.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Penisplug silikonirenkaalla
  Väri Lila, hopea
  Kokopituus 6,5 cm
  Plugin pituus 4,3 cm
  Paksuus 0,6 - 0,8 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Silikoni, teräs
  Renkaan halkaisija 3 cm

  Silikoninen rengas

  1 of 3

  Teräksinen plugi

  2 of 3

  Luodinmuotoinen kärki

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Penisplug silikonirenkaalla arvostelut

  Yhteenveto

  Penisplugi silikonirenkaalla on uniikki tuote, joka on virkistävä vaihtoehto perinteisille penisporille. Plugi on muotoiltu siinä mielessä hyvin, että se on suhteellisen helppo asettaa virtsaputken sisälle. Koska plugi on kuitenkin terästä, se ei jousta lainkaan, joten sen kanssa kannattaa aina muistaa käyttää runsaansti liukuvoidetta. Silikoninen rengas oli myös helppo laittaa paikailleen, ja rengas jousti juuri sopivasti, eikä hierrä peniksen vartta herkemmälläkään iholla. 

  Penisplugi silikonirenkaalla on hintaansa nähden erittäin laadukas tuote, ja valmistettu kiitollisista materiaaleista. Tosin Penisplugi tuntui hieman lyhyeltä, joten henkilökohtaisena toiveena olisin toivunut että tuotetta valmsitettaisiin eri koko vaihtoehdoissa. Jokatapauksessa tästä lelusta o paljon iloa pikkurahalla, ja lelu on oiva vempele kokeilunhaluisille. 

  Lyhyesti sanottuna plussia tästä tuotteesta löytyy paljon, aina edullisuudesta uniikkiin muotoiluun ja tuotteen keksiliäisyyteen. Tuotteen hintalaatu-suhde on kertakaikkiaan mahtava, ja henkilökohtaisesti pidin siitä, että pelkän sondin lisäksi silikonirenkaasta pääsee myös nauttimaan. Tuote tuntuukin siltä, että siinä olisi kaksi lelua yhden sijaan! Lelusta tosin huomaa että käytetyt materiaalit eivät ole kaikkein kalliimpia, ja muotoillussa on silti oiottu kulmia. Hintaansa nähden Penisplugi silikonirenkaalla on kuitenkin laadukas ja tukevasti valmistettu, joten rikkoontumista ei tarvitse pelätä. Jos et kaipaa superylellistä lelua, vaan sinulle käyttömukavuus, edullisuus ja tuotteen käyttöhelppous ovat tärkeitä, on tämä tuote mahtava vaihteohto.

  Rimba - Dilator Set, 14 kpl

  92%
  Design
  84%
  Helppokäyttöisyys
  83%
  Laatu
  55%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4/5

  Rimba - Dilator Set, 14 kpl

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Rimba – Dilator Set on todellinen luksuspaketti, joka sisältää jopa 14 eri kokoista dilaattoria. Paketin dilaattorit sopivat niin miehille kuin naisillekin käytettäväksi virtsaputkeen. 14 eri dilaattoria ovat kooltaan pienimmästä 0,4 cm halkaisijasta aina suurimpaan 1,7 cm halkaisijaan asti. Dilaattorit ovat 1 mm eri kokoisia toisistaan, joten niiden kanssa on todella helppo venyttää virtsa-aukkoa ja totutella suurempiin kokoihin asteittain!

  Riman dilaattoripaketti tulee ylellisessä nahkaisessa kotelolssa, jossa ne säilyvät hyvin ja pysyvät tallessa. Jokaiselle dilaattorille on oma kiinnityskohta, joten ne eivät pysty naarmuntumaan edes kuljetuksessa ollessaan paketissa. Itse dilaattorit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Rimba - Dilator Set
  Väri Teräs
  Kokopituus 18,5 - 19,5 cm
  Käyttöpituus Noin 16,5 cm
  Halkaisija 0,4 - 1,7 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Ruostumaton teräs
  Paino 766 g (koko paketti)

  Jopa todella paksuja sondeja

  1 of 3

  Korkealaatuinen säilytyskotelo

  2 of 3

  Myös erittäin ohuita sondeja

  3 of 3

  Yhteenveto

  Rimban dilaattorisetti on kiihottava tuotekokonaisuus! Tämä setti sopii tosiaan aloittelijasta ammattilaiseen asti. Kaikkein paksuimpiin sondeihin ei kannata heti kajota ellei oikeasti ole kokemusta ja tietää mitä tekee, mutta paketin ohuin sondi on vain 0,4 cm, ja ohuimmat vaihtoehdot ovat täydellisiä totutteluun. Sondit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja liukuvoiteen kanssa ne liukuvat todella helposti sisään. 

  Paketti on hinnaltaan aika kallis, mutta tällä hinnalla saa todellista laatua, ja paketista huomaa todella että sen yksityiskohtiin on myös panostettu. Nahkakotelo on valmistettu laadukkaasti, ja se helpottaa sondien säilyttämistä siististi ja hygienisesti. Iso plussa täsät erittäin tyylikkäästä ja helppokäyttöisestä säilytyskotelosta. Kotelosta ei myöskään tiedä ulospäin mitä se sisältää, joten sondien säilytys onnistuu huomaamattomasti ja huolettomasti kotioloissa. Sondeissa on myös kätevä, litteä pää, joka helpottaa niistä kiinni pitämistä myös liukuvoiteen kanssa. Plussia Rimban dilaattorisetissä siis todellakin riittää.

  Jos tiedät että dilaattoreille on käyttöä jatkossa, käy Rimban dilaattorisetin hankkiminen helpommaksi ja helposti myös edullisemmaksi, kuin erilaisten yksittäisten sondien ostaminen ja kokeilu. Rimban sondit ovat takuuvarmasti laadukkaita, ja kestävät myös käyttöä ja ovat pitkäikäisiä. Ennen setin ostamista kannattaa tosin varmistaa etät metalliset sondit ovat enemmn mieleesti kuin silikoniset, mutta jos olet tästä jo varma, on Rimban dilaattorisetti elinikäinen  laatupaketti!

  Mystim Pubic Enemy No. 2 Sähkösiveysvyö

  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  78%
  Design
  68%
  Helppokäyttöisyys
  91%
  Laatu
  70%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4/5

  Mystim Pubic Enemy No. 2 Sähkösiveysvyö

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Mystim on seksileluvalmistajana voittanut innovatiivisimman tuotesarjan palkinnon Erotixxx Awardeissa vuonna 2013, eikä suotta! Mystimin toinen sähkösiveysvy tuo taas roppakaupalla uusia ominaisuuksia, ja tähän kiihottavaan leluun ei pääse helpolla kyllästymään.

  Sähkösiveysvyön mukana tulee koko paketti; se sisältää penishäkin, metallisen riippulukon kaksilla avaimilla,  säädettävän juuriosan ja lukitusosan, 3 välilevyä, säilytyslevyn ja ohjekirjan. Ekstrana paketissa tulee myös viisi kertakäyttöistä muovista riippulukkoa ja kaksi näytepakkausta liukuvoiteita. Ainoastaan jos haluat käyttää siveysvyötä sähkön kanssa, pakettiin tulee hankkia erikseen sähköä johtava laite, kuten Mystimin Pure Vibes tai Rimban sähköseksisetti. 

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Mystim Pubic Enemy 2
  Väri Hopea, musta ja kirkas
  Syvyys/sisäpituus 8,2 cm
  Sisäpaksuus 3,4 cm
  Juuriosan ympärys 14 -16 cm
  Vedenkestävä Ei
  Kovamuovi Silikoni
  Välilevyn paksuus 4 mm
  Sondin pituus 4 cm
  Sondin halkaisija 0,3 - 0,4 cm

  Metallirengas

  1 of 3

  Riippulukko

  2 of 3

  Sähköstimulaatio

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Mystim Pubic Enemy No. 2 Sähkösiveysvyö silikonirenkaalla arvostelut

  Videot

  Yhteenveto

  Tämän kinkympää siveysvyötä on vaikea löytää! Kaikkien ominaisuuksiensa ja hyvin hardcore ulkonäkönsä puolesta Pubic Enemyä ei silti tarvitse pelätä. Sähkösiveysvyö sopii myös kokemattomammille, ja pienen haparoinnin ja ohjekirjan kanssa laitteen käyttöön oppii kuitenkin nopeasti. Tuotepaketin mukana tullut tavaranpaljous todellakin yllätti positiivisesti. Mukana löytyi niin liukuvoidetta kuin kertakäyttöisiä muovisia riippulukkoja!

  Riippulukot tuovat erittäin kiihottavaa tunnelmaa siveysvyöhön,  ja täytyy sanoa että tämä laite tulee parhaiten oikeuksiinsa valtaleikeissä ja osaavan dominan käsissä. Sähkösiveysvyötä voi myös käyttää normaalina siveysvyönä ilman sähköä. Pieninä miinuksina voi mainita sen, että paketissa ei tule mukana laitetta, joka tuottaa sähkön siveysvyöhön, vaan sähköä tuottava laite on hankittava erikseen. Jos Mystim Pubic Enemy No. 2 Sähkösiveysvyötä haluaa siis käyttää sähköllä, on koko kokonaisuus myös virtalähteen kanssa harmittavan kallis paketti. Toisaalta tämä on ymmärrettävää, sillä sähköllä leikkiminen ei ole aivan helppoa, ja turvallisten sekä laadukkaiden tuotteiden valmistaminen on myös aivan oma prosessinsa.

  Jos olet tehnyt päätöksen kokeilla sähköleikkejä, on Mystim Pubic Enemy No. 2 Sähkösiveysvyö tuotteena kuitenkin oiva ja monipuolinen vaihtoehto kaikkine yksityiskohtineen. Tuotteen vastaanottaminen tuntuu melkein jouluaatolta, ja varmasti sinä sekä kumppanisi tulette nauttimaan tästä sähkösiveysvyöstä lukuisia kertoja. Mystim Pubic Enemy No. 2 Sähkösiveysvyön ohjekirja tulee mukana englanniksi, joka kannattaa ottaa huomioon tuotetta tilatessa, sillä tämän laitteen käytössä kannattaa lukea ohjeet etukäteen.

  Mystim Plunging Pete E-stim Terskarengas Sondilla

  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  92%
  Design
  66%
  Helppokäyttöisyys
  90%
  Laatu
  75%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4.4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Mystim Plunging Pete E-stim Terskarengas Sondilla

  Mystim Plunging Pete E-stim Terskarengas Sondilla

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Mystimin Plunging Pete e-stim terskarengas sondilla on kiihottava sähköseksilelu, jossa on silikoninen, joustava terskarengas, ja ylellinen 24 karaatin kullasta varustettu sondi. Lisäksi silikonirenkaassa on kaksi kultaista palloa, jotka tehostavat peniksen stimulointia ja sähköiskuja. 

  Mystimin Plunging Pete e-stim terskarengas sondilla tarvitsee käyttöön erillisen sähkövirtalähteen, jos terskarengasta aikoo käyttää sähköllä. Plunging Petessä on 2 mm naarasliitin, joten siihen voi yhdistää muita Mystimin 2mm urosliittimellä toimivia virtalähteitä. Tuotteen mukana itsessään tulee kaunis metallirasia säilytykseen, sekä eletrodikaapeli.  Sähköistä seksielämääsi ja löydä uusia nautintoja Mystim Plunging Petee-stim terskarenkaan kanssa!

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Mystim Plunging Pete
  Väri Musta, kulta
  Sondin pituus 35 mm
  Sondin halkaisija 4 mm
  Kuulien halkaisija 8 mm
  Vedenkestävä Ei
  Valmistusmateriaali Silikoni, 24 karaatin kulta
  Liitin 2 mm naarasliitin
  Mystim Plunging Pete E-stim Terskarengas Sondilla

  24 karaatin kultaa

  1 of 3

  Joustava silikoni

  2 of 3

  Stimulaatiota lisäävät pallot

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Mystim Plunging Pete E-stim Terskarengas Sondilla arvostelut

  Videot

  Play Video

  Yhteenveto

  Mystim Plunging Pete E-stim Terskarengas Sondilla on erikoinen, kiihottava, ja ehdottomasti uniikki seksilelu. Jos tykkäät astetta extrememmästä seksistä, tai etsit sondia pienillä lisämausteilla, tulet varmasti olemaan tyytyväinen Mystim Plunging Pete E-stim Terskarenkaaseen. Mystim on palkittu seksilelujen valmistaja, ja he tuotelinaja keskittyvät hyvin pitkälle hieman enemmän hardcore tuotteisiin, kuten e-stimiin. Plunging Peten kanssa voi siis myös olla varma, että tuotteen valmistajat ovat tienneet mitä tekevät. Tuote on laadukkaasti valmistettu, ja sen käyttö on helppoa. Pluging Peten materiaalit kestävät kovempaakin käyttöä, ja tuotteella on myös varmasti erittäin pitkä käyttöikä.

  Kokeilu saattaa jännittää hieman, mutta kulta on erittäin kiitollinen materiaalina, ja sondi liukuu hyvin sisään liukuvoiteen kanssa. Pieni miinus siitä että virtalähde täytyy hankkia erikseen, joka siis kannattaa myös ottaa huomiion laitetta hankkiessa, ettei tule pettymystä siitä, että sähköleikkeihin ei pääsisikään heti käsiksi. Joka tapauksessa Mystim Plunging Pete E-stim Terskarengas Sondilla on erittäin laadukas ja edullinen e-stim seksilelu.

  Tiivistettynä Mystim Plunging Pete E-stim Terskarengas Sondilla on upea lelu hieman kokeneemmille käyttäjille, ja se antaa paljon anteeksi, joten jos uskaliaisuutta ja avointa mieltä löytyy, voi Plunging Peteä kokeilla ilman sen suurempaa kokemustakin. Ehdottomasti seksilelujen aatelia, niin toiminnoiltaan, nautittavuudeltaan, kuin myös materiaaliltaan – kuinka monesta seksilelusta löytyy 24 karaatin kultaa?

  Men´s Dilator - Moottoroitu, silikoninen

  78%
  Design
  68%
  Helppokäyttöisyys
  36%
  Laatu
  89%
  Hinta
  49%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Men´s Dilator - Moottoroitu, silikoninen

  Men´s Dilator - Moottoroitu, silikoninen

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Men’s dilator ei ole pelkkä tavallinen sondi joka tarjoaa haastetta ja paksuutta, vaan tämä seksilelu tuo vielä intensiivisempiä kokemuksia värinä-ominaisuuksillaan! Tämä sondi on valmistettu silikonista, ja siinä on erittäin joustava pää, joka värisee jopa 7 eri värinätasolla. Virtsaputken sisällä värinä antaa erityisen intensiivisen ja kiihottavan tunteen, joka tehostaa sondin nautintoa takuuvarmasti. 

  Käyttöpituutta tällä sondilla on noin 11 senttiä, ja sondin halkaisija on noin 0,6 cm. Sondin pää on joustava, ja se liukuu erinomaisesti sisään liukuvoiteen kanssa. Värinäasetuksia on helppo säädellä sondin kahvassa olevalla nappulalla. Korkeimmallakin värinätasolla moottori on erittäin hiljainen. Men’s dilator toimii kolmella LR44 -paristolla, jotka tulevat tuotteen mukana.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Men´s Dilator
  Värinätasot 7 tasoa
  Kokopituus 19 cm
  Käyttöpituus 11 cm
  Halkaisija 0,6 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Silikoni, ABS
  Paristot 3 x LR44
  Men´s Dilator - Moottoroitu, silikoninen

  Silikoninen materiaali

  1 of 3

  7 värinätasoa

  2 of 3

  Kapea, joustava kärki

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Men´s Dilator - Moottoroitu, silikoninen arvostelut

  Yhteenveto

  Tässä dilaattorissa oli selvästi puolensa ja puolensa. Parhaana puolena oli ehdottomasti tuotteen värinäominaisuus, joka toimi moiteettomasti. Kaikki tasot tuntuivat eri vahvuisilta, ja vibran moottori oli oikeastikin hiljainen. Vibralla varustettuja sondeja ei myöskään ole tarjolla kovin monia vaihtoehtoja, joten normaalien sondien joukossa tämä tuote oli erittäin virkistävä. Dilaattori on harmaalta väriltään ehkä hieman tylsä, joten sen muotoiluun olisi voinut toivoa olevan panostettu vähän enemmän. Toisaalta lelun ei olekaan tarkoitus miellyttää visuaalisesti vaan toimia itse käytössä tehokkaasti, jossa dilaattori hoitaakin hommansa oikein mallikelpoisesti. Omakohtaisesti tosin dilaattori tuntui vain muiden tuotteiden joukossa jäävän ulkonäöltään hieman varjoon.

  Sondin pituudesta ovat monet käyttäjät kommentoineet, ja tosiaan se tuntui ehkä hieman lyhyehköltä. Kuitenkin värinäominaisuus pelasti tässäkin, silti pienestä lyhyydestä huolimatta oli lelu erittäin nautinnollinen käytössä. Silikoninen materiaali on makuasia, toiset kokevat silikonin helpompana käytettävänä joustavuudensa puolesta, mutta toiset vannovat liukuvuuden nimissä metallin nimeen. Tässä lelussa on ymmärrettävää että materiaalina on käytetty silikonia vibra-ominaisuuden takia. Silikoni on myös helposti lähestyttävää, joten tämä lelu sopii hyvin myös aloittelijoille. Toki metalli liukuu paremmin, mutta runsaan liukkarin kanssa on tämäkin erittäin helppo asettaa sisälle. Vielä kerran pakko mainita, että värinäominaisuus oli ihan parasta! Ehdottomasti kokeilunarvoinen tuote, jos etsit vibralla höystettyä dilaattoria, joka tuo intensiivistä nautintoa.

  Master Series D'Primer Penisplugi

  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  89%
  Design
  66%
  Helppokäyttöisyys
  84%
  Laatu
  85%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4.5/5
  Käyttäjien arvio:
  5/5

  Master Series D'Primer Penisplugi

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Master Series on amerikkalaisen valmistajan tuotesarja, joka keskittyy astetta tuhmempiin leluihin ja BDSM-leikkeihin soveltuviin tuotteisiin. Master Series D’Primer Penisplugi sopii myös täydellisesti  tuhmempiin leikkeihin, ja jännitystä tästä lelusta ei puutu. Tämä dilaattori stimuloi virtsaputkea tehokkaasti laajentamalla sitä.

  Master Series D’Primer Penisplugi on valmistettu kokonaan laadukkaasta silikonista, ja se on materiaaliltaan joustava. Dilaattorissa on koko varren pituudelta kohoumia, jotka stimuloivat virtsaputkea tehokkaasti. Vie dilaattori sisään kohouma kohoumalta, hieman kuten anaalihelmet. Master Series D’Primer Penisplugi on umpinainen, joten se estää myös sperman purkautumisen täydellisesti.

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Master Series D'Primer
  Väri Musta
  Kokopituus 12,7 cm
  Käyttöpituus 10,2 cm
  Halkaisija Max. 1,6 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Silikoni

  Tukeva kahva

  1 of 3

  Joustava varsi

  2 of 3

  Erittäin stimuloiva muotoilu

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Master Series D'Primer Penisplugi arvostelut

  Yhteenveto

  Master Series D’Primer Penisplugi on ehkä hieman hankalasti lähestyttävä, mutta oikein toimiva seksilelu. Master Seriesien lelut kokonaisuudessaan on tarkoitettu hieman rajumpiin leikkeihin, ja tässä Master Series D’Primer Penisplugi kuuluu tuotesarjan henkeen oikein hyvin. Dilaattori tosin on paksu, joten sitä ei voi suositella ensikertalaiselle tai vasta dilaattorien käyttöä opetteleville. Jos sinulla on kuitenkin jo kokemusta sondien käytöstä ja tiedät rajasi, tuo Master Series D’Primer Penisplugi varmasti jännitystä ja uusia kokemuksia seksileikkeihin.

  Master Series D’Primer Penisplugi käyttö on varmasti monipuolista, sillä se estää sperman purkautumisen kokonaan. Näin tuote soveltuukin pelkän virtsaputken stimuloimisen lisäksi täydellisesti myös kinkympiin valtaleikkeihin. Jos sinulla on oma dominatar kotona, vihjaa Master Series D’Primer Penisplugin käytöstä ensi kerralla leikeissä! Master Series D’Primer Penisplugi itsessään tuntuu olevan valmistettu laadukkaasta silikonista, ja se ei tunnu tahmealta – tuote liukuu siis hyvin sisään. Joka tapauksessa lelun kanssa kannattaa käyttää runsaasti liukuvoidetta, ja aloittaa käyttö rauhassa. Sondin nystyrät tuntuvat erittäin intensiivisiltä, mutta jos tuotteen sisään asettaminen aiheuttaa kipua, kannattaa lämitellä esimerkiksi ensin hieman pienemmällä sondilla. Master Series D’Primer Penisplugissa itsessään ei löytynyt suurempia miinuksia, lisäplussaa tosin olisi jos tuotetta valmistettaisiin eri kokoisina, jotta aloittelijatkin voisivat helpommin nauttia tuotteen upeasta muotoilusta.

  ZENN - Luxury sensual vibrating penis plug

  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  78%
  Design
  79%
  Helppokäyttöisyys
  81%
  Laatu
  89%
  Hinta
  Testaajan arvio:
  4/5
  ZENN - Luxury sensual vibrating penis plug

  ZENN - Luxury sensual vibrating penis plug

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  ZENN – Luxury sensual vibrating penis plug on todella monipuolinen penisplugi, joka on helppo työntää sisään ja stimuloi virtsaputkea erittäin intensiivisesti. ZENN – Luxury sensual vibrating penis plug on valmistettu metallisesta, ja siinä on mukana langallinen vibraattori. Vibraattorista löytyy joka 3 värinätasoa ja 7 erilaista pulsaatiotasoa.

  ZENN – Luxury sensual vibrating penis plug on paksuudeltaan varren kohdalta noin 0,6 cm, ja pidikkeestä 0,8cm. Käyttöpituutta dilaattorissa on 10,5 cm. Vibraattori on langallinen, ja siinä on säätöpainikkeet värinöiden säätämiseen. Tuote painaa kokonaisuudessaan vain 35 grammaa, ja vibraattori toimii kahdella AAA-paristolla. ZENN – Luxury sensual vibrating penis plugin kanssa eivät leikki-ideat lopu kovin pian kesken!

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet ZENN penis plug
  Värinätasot 3 värinää, 7 pulsaatiotasoa
  Kokopituus 14,8 cm
  Käyttöpituus 10,5 cm
  Halkaisija Max. 0,8 cm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Muovi, ruostumaton teräs
  Paino 35 g
  Paristot 2 x AAA
  Johdon pituus 96 cm
  ZENN - Luxury sensual vibrating penis plug

  Monipuolinen vibraattori

  1 of 3

  Helppo kiinnitys

  2 of 3

  Metallinen sondi

  3 of 3

  Yhteenveto

  ZENN – Luxury sensual vibrating penis plug on helppo, pieni, huomaamaton, mutta silti tehokas! Värinällä toimivia sondeja ei löydy kovin monia markkinoilta, mutta ZENN – Luxury sensual vibrating penis plug on onnistunut yhdistämään niin dilaattorin kuin vibraattorinkin parhaat puolet samaan tuotepakkaukseen. Tuotepaketin sondi on metallia, ja se liukuu sisään erittäin helposti liukuvoiteen avulla. Paksuutta sillä tosin löytyy 0,6 cm, joten jokainen voi itse arvioida, onko paksuus sopiva omaan käyttöön. Jos paksuus tuntuu sopivalta, tulet kyllä ehdottomasti nauttimaan tästä lelusta! 

  Parhaana puolena ZENN – Luxury sensual vibrating penis plugissa on sen laajat vibraattori -ominaisuudet. Tuotteen nimessäkin mainitaan luksus, ja ZENN – Luxury sensual vibrating penis plug tosiaan tarjoaa ylellisiä käyttökokemuksia. Laitteen 3 värinätasoa ovat kaikki erilaisia, ja monipuolisuutta lisää vielä 7 eri pulsaatiotasoa. Pulsaatiot tuntuvat sykähdyttävän hyviltä käytössä, ja tämän lelun kanssa on vaikea olla saamatta orgasmeja. Sondi kuitenkin taas estää nopean orgasmin, joten nautinnosta ja sperman hitaasta purkautumisesta pystyy nauttimaan pitkään. Värinä- ja pulsaatiotasoja kannattaa kuitenkin aluksi kokeilla maltillisesti, sillä ne saattavat tuntua aluksi suht intensiivisiltä. Johdollisen vibraattori johto ehkä välillä tuntui olevan hieman tiellä käytössä, mutta tämä on pikkuvika jos vertaa tuotteen tuomaan nautintoon ja monipuolisuuteen. Jos kaipaat ylellisiä kokemuksia, ja etsit sondia johon ei kyllästy ihan hetkessä, on ZENN – Luxury sensual vibrating penis plug upea vaihtoehto!

  Kiotos X Silicone Penis Stick No. 1

  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  78%
  Design
  68%
  Helppokäyttöisyys
  36%
  Laatu
  89%
  Hinta
  49%
  Performance
  Testaajan arvio:
  4/5
  Käyttäjien arvio:
  4.5/5
  Kiotos X Silicone Penis Stick No. 1

  Kiotos X Silicone Penis Stick No. 1

  Plussat

  Miinukset

  Tuotekuvaus

  Kiotos X Silicone Penis Stick No. 1 on uniikki edelläkävijä, ja tosita samanlaista dilaattoria ei ole nähty! Tämä tuote on muotoiltu hieman ankkurin malliseksi, ja siinä on erittäin stimuloivat nystyrät, jotka stimuloivat penista niin sisään työnnettäessä, kuin myös dilaattoria ulos vedettäessä. Tukeva stopperi pitää myös dilaattorin hyvin paikallaan, ja siitä on hyvä pitää kiinni.

  Käyttöpituutta dilaattorilla on noin 11,3 senttia, ja se on halkaisijaltaan 0,6 cm paksuinen. Kiotos X Silicone Penis Stick No. 1 on väriltään musta, ja se on valmistettu silikonista, joka tekee siitä joustavan ja helppokäyttöisen. Dilaattorin kapea kärki on pyöristetty, ja sen muotoilu takaa äärimmäisen intensiivisen käyttökokemuksen, johon ei voi pettyä!

  Tarkat tuotetiedot

  Ominaisuudet Kiotos X Penis Stick
  Värinätasot Ei värinää
  Kokopituus 11,3 cm
  Käyttöpituus Noin 10,5 cm
  Halkaisija 6 mm
  Vedenkestävä Kyllä
  Valmistusmateriaali Silikoni
  Kiotos X Silicone Penis Stick No. 1

  Easy controls

  1 of 3

  High stimulation

  2 of 3

  Long battery life

  3 of 3

  Kaikki käyttäjien Kiotos X Silicone Penis Stick No. 1 arvostelut

  Yhteenveto

  Kiotos X Silicone Penis Stick No. 1 on yksinkertainen mutta silti nerokas dilaattori. Sondin kapea kärki on ehdottomasti iso plussa, sillä sen sisään asettaminen helpottuu huomattavasti kärjen avulla. Liukkaria tarvitsee paljon, mutta näin on jokaisen sondin kanssa. Kiotos X Silicone Penis Stick No. 1 on valmistettu silikonista, ja onkin mielipidekysymys, pitääkö enemmän silikonisista vai metallisista sondeista – silikonisien plussa on joustavuus, mutta metalliset sondit liukuvat paremmin. Kiotos X Silicone Penis Stick No. 1 muotoilu on niin kiihottava kuin myös hieman haastava, sillä sen pykälät ovat suhteellisen jyrkkiä.

  Käytössä Kiotos X Silicone Penis Stick No. 1 vaatii ehdottomasti totaalista rentoutumista, ja aloittelijalle tuote voi olla liian haastava. Jyrkät reunat saattavat tuntua epämiellyttävältä, ja tuotetta ei saa ikinä yrittää asettaa tai poistaa väkisin, sillä se voi vahingoittaa virtsaputkea. Oikeassa käytössä kokeneella käytäjällä Kiotos X Silicone Penis Stick No. 1 voi kuitenkin tuoda virkistävää ja piristävää vaihtelua sondien käyttöön, sillä Kiotos X Silicone Penis Stick No. 1 stimuloi äärimmäisen tehokkaasti nystyrämäisen muotoilunsa avulla. Kiotos X Silicone Penis Stick No. 1  isona plussana on myös superedullinen hinta, joten vaikka tuotteen hankinta jännittäisikin, jos uteliasuutesi on herännyt ja tahdot kokeilla rajojasi, kannattaa Kiotos X Silicone Penis Stick No. 1 ehdottomasti ottaa kokeiluun.

  Miten ostaa paras penispora

  Varsinkin ensimmäisen penisporan valitseminen 
   voi olla vaikeaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimman penisporan helposti!

  Tarvittu aika: 15 minutes
  Kokonaiskustannus: Riippuu tuotteesta

  Tarvitut työkalut:

  Lista parhaista penisporista (tämä sivu)

  Tarvitut materiaalit:

  Maksuväline ostamiseen

  Step-by-step ohjeet

  Parhaan penisporan löytäminen
  On luonnollista että haluat löytää parhaan mahdollisen penisporan. Tuotevalikoiman paljoudessa joutuu kuitenkin helposti epätoivoon. Jotta valitseminen olisi helppoa, olemme luoneet tämän sivun ja listanneet parhaat penisporat puolestasi.
  1-3.png
  Älä käytä kallista aikaasi etsimiseen
  Nettikaupoissa tulee helposti tuhlattuja tunteja oikeaa tuotetta etsiessä. Olemme koonneet oikeiden asiakkaiden arvosteluja, blogiarvosteluja sekä suoosituksia, jotta löytäisit juuri sinulle sopivan penisporan.
  2-2.png
  Lue suosituksemme
  Kaikki tieto jonka tarvitset, on koottu tälle sivulle aina ekspertiemme mielipiteistä käyttäjien kokemuksiin. Käymällä läpi tämän sivun tuotteet, kartoitat helposti tuotevaihtoehdot tuhlaamatta aikaasi.
  3-1.png
  Valitse jokin listatuista nettikaupoista
  Kun olet päättänyt haluamasi tuotteen, voit tilata sen helposti listaamistamme nettikaupoista. Kaikki sivuillamme kauapt ovat suomalaisia, ja postittavat tuotteet luotettavasti ja nopeasti.
  4-1.png
  Valmis! Nyt olet onnellinen penisporan omistaja.
  Tilaamasi penispora postitetaan huomaamattomassa paketissa suoraan kotiovellesi tai valitsemaasi postin toimipisteeseen. Olemme varmistaneet, että pakettien ulkopuolelta ei näe lähettäjää, ja paketit toimitetaan anonyymissa postipaketissa.
  5-1.png

  Step

  Miten käyttää penisporaa

  Penisporan tai penisplugin käyttö voi kiinnostaa, mutta etenkin kokemattomalle käyttäjälle niiden käyttötarkoitukset voivat olla epäselviä, ja sinua saattaa mietityttää onko lelulle oikeasti käyttöä jatkossa. Pnisporat ja penisplugit ovat kuitenkin monipuolisia leluja, ja ne sopivat niin itsetyydytykseen kuin myös erilaisiin leikkeihin kumppanin kanssa. Tähän olemme listanneet muutamia ideoita, miten voit nauttia uudesta penisporastasi!

  Miten puhdistaa penispora

  Penisporan puhdistaminen on äärimmäisen helppoa, mutta se on myös äärimmäisen tärkeää. Pienikin epäpuhtaus tai bakteeri, joka ajautuu virtsaputkeen, voi aiheuttaa kipua ja levitä tulehdukseksi hyvin helposti. Virtsatietulehdus ja muut bakteerien aiheuttamat terveyshaitat ovat kivuliaita, joten penisporan hygieniasta kannattaa todella huolehtia.

  Penispora on helppo puhdistaa seksileluille tarkoitetulla puhdistusaineella. Huuhtele ja puhdista pora tai pugi kokonaan, ja voit vielä käyttää myös desinfiointiainetta poralle. Varmista myös aina ennen käyttöä, että penispora on puhdas, ja käsittele sitä puhtailla käsillä.

  Puhdistamisen lisäksi on myös erityisen tärkeää steriloida penispora juuri ennen käyttöä. Riippuen lelun materiaalista, voit joko keittää penisporan kiehuvassa vedessä, tai käyttää betadinen kaltaista sterilointiainetta. Jos keität penisporan, huolehdi, että se ehtii jäähtymään tarpeeksi ennen käyttöönottoa.

  <