Fleshlight – parhaat testissä

Fleshlight on miesten itsetyydytykseen tarkoitettu seksilelu. Se musituttaa hieman isoa taskulamppua, jonka sisällä on aidonkaltaisesta materiaalista valmistettu emätinaukko tai anaaliaukko. Fleshlight-valmistaja on yksi alan johtavimmista merkeistä, ja kuuluisa sen aidonkaltaisista tuotteista, laadukkuusta, sekä tuotteiden tyydyttävyydestä.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Klikkaa tästä nähdäksesi laajempi valikoima fleshlighteja

FAQ

Masturbaattorilla tarkoitetaan yleisesti miesten itsetyydykseen tarkoitettuja tuotteita. Fleshlight on brändi, joka valmistaa Fleshlight-merkkisiä, pantentoituja masturbaattoreita.

Fleshlightin kanssa kannattaa aina käyttää liukuvoidetta. Ilman Liukuvoidetta felshlight aiheuttaa kitkaa, joka tuntuu niin epämiellyttävältä peniksessä, ja voi myös vahingoittaa fleshlightin pintaa. Fleshlightien kanssa suositellaan käytettäväksi vesipohjaista liukuvoidetta.

Huoltojauhe ei ple pakollinen fleshlighteille, mutta se pidentää niiden käyttöikää ja pitää tuotteen uuden tuntuisena. Pesun jälkeen Fleshlightin materiaali jää helposti hieman tahmeaksi, ja puuterin avulla sen silkkimäisen pinnan saa palautettua.

Seksilelujen puhdistusaineet on tarkoitettu nimenomaan seksileleluille, ja ne puhdistavat lelut hellävaraisesti kuluttamatta seksileluissa usein käytettyjä materiaaleja, ja oat suunniteltu poistamaan kehon eritteitä tehokkaasti. Puhdistusaine ei ole pakollinen, ja oit käyttää sen sijaan esimerkiksi saippuaa, mutta puhdistusaine helpottaa lelujen puhdistamista, ja se ei myöskään ärsytä herkkäihoisia.

Fleshlightin lisäksi kannattaa ehdottomasti hankkia ainakin vesipohjainen liukuvoide, ja mielellään myös puuteri sekä sekslilelujen puhdistusaine. 

Fleshjack on Fleshlightin kauan odotettu tuotesarja, joka on tarkoitettu homomiehille. Fleshjack Fleshboys -tuotesarjaan kuuluu suosituimpien homopornotähtien mukaan valmistettuja anaalifleshlighteja.

Sisällysluettelo
    Add a header to begin generating the table of contents

    Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit

    94%
    Design
    89%
    Helppokäyttöisyys
    96%
    Laatu
    89%
    Hinta
    Testaajan arvio:
    5/5
    Käyttäjien arvio:
    4.7/5
    Fleshlight - STU Lady

    Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit

    Plussat

    Miinukset

    Tuotekuvaus

    Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit on masturbaattori, josta nauttimalla kohotat samalla kuntoa ja kestävyyttäsi! Tämä fleshlight ei tarjoa ainoastaan nautintoa, vaan sen avulla voi harjoittaa omaa kestävyyttä, ja yllättää myös kumppanisi kestämällä sängyssä entistä pidempään! Pink Ladylla on houkuttelevan vaaleanpunaiset häpyhuulet, ja se on valmistettu silkinpehmeästä Real Feel Super Skin -materiaalista. 

    Real Feel Superskin on valmistettu tuntumaan mahdollisiman aidolta iholta, ja silkinsileä materiaali on upottavan pehmeää. Flesh light on sisäsyvyydeltään 23 senttiä, ja sen siähalkaisija on noin 0,7 – 1,9 cm, mutta materiaali joustaa reilusti. Fleshlightin pohjassa on korkki, joka kiertämällä on mahdollista säätää flesun painetta juuri itselleen sopivaksi, myös käytön aikana.

    Tarkat tuotetiedot

    Ominaisuudet Fleshlight Pink Lady
    Pituus 25,4 cm
    Sisäsyvyys 23 cm
    Sisähalkaisija 0,7 cm - 1,9 cm (venyy)
    Allergeenit Ftalaatiton, lateksiton
    Valmistusmateriaali Real Feel Super Skin
    Liukuvoidesuositus Vesipohjainen
    Aukko Lady
    Kieli Englanti
    Fleshlight - STU Lady

    Kierrettävä paineensäädin

    1 of 3

    Nystyröity aukko

    2 of 3

    Aidontuntuinen, laadukas materiaali

    3 of 3

    Kaikki käyttäjien Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit arvostelut

    Videot

    Yhteenveto

    Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unitin häpyhuulet ovat houkuttelevan vaaleanpunaiset, ja sen valmistusmateriaali on niin pehmeää, että siihen tekee mieli työntäytyä heti. Jo pelkkää materiaalia kosketellessa asettaa Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit korkeat odotukset sen tyydyttävyydelle, eikä lelu myöskään pettänyt odotuksia. Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unitin aukko on juuri sopivan tiukka, mutta koska materiaali on pehmeää, se ei kuitenkaan pursta liikaa paksumpaakaan kalua.

    Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit mainostaa myös parantavansa miesen kestävyyttä sängyssä. Koska flesh light tuntuu mahtavalta käytössä, saa sen kanssa tosiaan tehdä töitä, ettei tule ihan heti. Liekö tämä sitten kestävyyden kohottamistapa, mutta näen kyllä käytännössä, että masturbaattorin käyttö saattaaisi auttaa myös kestävyydessä, mutta tämän toteaminen vaatisi käyttöä pidemmällä aikavälillä. Jokatapauksessa, mielihyvän ja orgasmien tuottamiseen on tämä lelu uskomattoman tehokas!

    Fleshlight Girls Riley Reid Utopia

    Ensikertalaiselle

    91%
    Design
    92%
    Helppokäyttöisyys
    85%
    Laatu
    87%
    Hinta
    Testaajan arvio:
    5/5
    Käyttäjien arvio:
    4.6/5
    Fleshlight Girls - Riley Reid, Utopia

    Fleshlight Girls Riley Reid Utopia

    Plussat

    Miinukset

    Tuotekuvaus

    Riley Reid on aikuisviihdealan uusi tähti ja hän on voittanut myös lukuisia palkintoja urallaan. Ei ihme, jos olet vähintään kuullut hänestä. Olit sitten Riley-fani tai vasta tutustumassa häneen, on Fleshlight Girls Riley Reid Utopia -masturbaattori äärimmäisen mielenkiintoinen ja kiihottava masturbaattori, joka suorastaan houkuttelee työntymään sisään.

    Fleshlight Girls Riley Reid Utopiaon Flieshlight Girls -sarjan yksi malleista, a tämä kyseinen masturbaattori on muotoiltu kenen muunkaan kuin itse Rileyn vaginan mukaan! Jos olet siis koskaan haaveillut kuumista hetkistä tämän kissan kanssa, voit nyt toteuttaa unelmasi aidoimmin kuin koskaan! Fleshlight Girls Riley Reid Utopia -flesu on sisältä erittäin nystyröity, ja se sisältää kolme erituntuista kammioita, jotka takaavat äärimmäisen intensiiviset orgasmit.

    Tarkat tuotetiedot

    Ominaisuudet Fleshlight Girls Riley Reid
    Pituus 25 cm
    Sisäsyvyys 20 cm
    Sisähalkaisija 1,5 cm (venyy)
    Allergeenit Ftalaatiton, lateksiton
    Valmistusmateriaali Real Feel Super Skin
    Liukuvoidesuositus Vesipohjainen
    Aukko Lady
    Kieli Englanti
    Fleshlight Girls - Riley Reid, Utopia

    Riley Reidin mukaan suunniteltu

    1 of 4

    Anatomisesti aito

    2 of 4

    Täynä nystyröitä ja kammioita

    3 of 4

    Real Feel Super SKin

    4 of 4

    Kaikki käyttäjien Fleshlight Girls Riley Reid Utopia arvostelut

    Videot

    Yhteenveto

    Fleshlight Girls -sarja on innostava jo itsessään, sillä sarjan fleshlightit ovat jokainen hyvin erilaisia toisistaan, mutta yhtenä yhtenäisenä tekijänä on tuotteiden laatu – materiaali on pidetty samana, ja tuntuma leluissa ei koskaan petä. Tämä pätee myös Fleshlight Girls Riley Reid Utopian kohdalla, ja lyhyesti tätä fleshlightia voisikin kuvailla Fleshlightina lisämausteilla.

    Jos Fleshlight Girls Riley Reid Utopian hintaa vertaa tavallisiin flesuihin, ei hinnassa myöskään ole kovin suurta eroa. Lelu tosin on arvokas jo itsessään, mutta fleshlightien kohdalla hinnassa painaa laatu. Fleshlight Girls Riley Reid Utopia kestää hyvin käyttöä, ja sen muotoiluun on panostettu huomattavasti. Tätät voi suositella kaikille Riley-faneille, ja jos etsit yhtä Fleshlightia, joka pitää sinut tyytyväisenä pitkään. Täydellinen myös ensimmäistä fleshlightia etsiville, tai vaikkei sinulla olisi paljon kokemusta seksilelujen käyttämisestä.

    Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbaattori

    78%
    Design
    88%
    Helppokäyttöisyys
    85%
    Laatu
    100%
    Hinta
    Testaajan arvio:
    4.5/5
    Käyttäjien arvio:
    4.6/5
    Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbaattori

    Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbaattori

    Plussat

    Miinukset

    Tuotekuvaus

    Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbaattori omaa turpet häpyhuulet ja pullean ulkomuodon. Se on valmistettu iho-ystävällisesti TPE-materiaalista, eikä sisällä ftalaatteja tai lateksia. Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbaattorin koteloon on lisätty pitävä timanttikuvio, joka antaa mustaan kahvaan tukevan otteen, ja näin Lucy toimii hyvin myös rajummassa käytössä.

    Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbaattoriin pohjassa o kierrettävä korkki, josta flesghlightin painetta voi säädellä itse. Luodaksesi entistä aidomman kokemuksen, voi Lucy holkkia myös lämmittää ihonlämpöiseksi lämpimssä vedessä. Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbaattorin kanssa suositellaan käytettäväksi vesiliukoista liukuvoidetta. Pese tuote hyvin jokaisen kätön jälkeen, ja taataksesi pitkän käyttöiän, seksilelu kannattaa käsitellä myös huoltojauheella käytön jälkeen.

    Tarkat tuotetiedot

    Ominaisuudet Mr. Membr Lucy Original
    Pituus 29 cm
    Sisäsyvyys 20 cm
    Sisähalkaisija 0,5 cm (venyy 6cm asti)
    Allergeenit Ftalaatiton, lateksiton
    Valmistusmateriaali TPE ja ABS-muovi
    Liukuvoidesuositus Vesipohjainen
    Aukko Lady
    Kieli Englanti
    Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbaattori

    Aito muotoilu

    1 of 3

    Pehmeä, allergisoimaton materiaali

    2 of 3

    Ergonominen varsi

    3 of 3

    Kaikki käyttäjien Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbaattori arvostelut

    Yhteenveto

    Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbaattori on hinnaltaan äärimmäisen edullinen tuote. Tuotteen materiaaleissa ja yksityiskohdissa huomaa alhaisen hinnan jos Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbaattoria vertaa vierekkäin satasen tuotteisiin, mutta hintaansa nähden se on silti valmistettu laadukkaasti, ja moitittavaa ei oikeastaan ole.

    Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbaattorin varresta saa hyvän otteen, tosin kotelo on suhteellisen ohut. Itse holkin materiaali tuntuu hyvältä, ja sen voi myös lämmittää tahtoessaan mahdollisesti vielä aidomman käyttökokemuksen. Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbaattori jakaa ehkä mielipieitä laadussa, jotne jos etsit huippuunsa asti suunniteltua fleshlightia tarkoilla yksityiskohdilla, tämä ei ehkä ole juttusi, mutta jos etsit pienempään budjettiin sopivaa, laadukasta ja toimivaa lelua, on Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbaattori ehdottomasti erittäin varteenotettava vaihtoehto. 

    Fleshlight Flight Pilot Masturbaattori

    76%
    Design
    81%
    Helppokäyttöisyys
    84%
    Laatu
    89%
    Hinta
    Testaajan arvio:
    4.6/5
    Käyttäjien arvio:
    4.6/5
    Fleshlight Flight Pilot Masturbaattori

    Fleshlight Flight Pilot Masturbaattori

    Plussat

    Miinukset

    Tuotekuvaus

    Fleshlight Flight Pilot Masturbaattori on matkallekin mukaan mahtuva käsikokoinen fleshlight, joka lennättää sinut uusiin sfääreihin intohimoisilla orgasmeilla! Lelu on varta vasten valmistettu pienikokoiseksi ja huomaamattomasti, joten se on helppo ottaa mukaan niin reisuun kuin vaikka mökillekin. Fleshlight Flight Pilot on saanut AVN-palkinnon vuonna 2012.

    Fleshlight Flight Pilot on valmistettu Real Feel Super Skin -materiaalista, joka takaa aidonkaltaisen tuntuman. Vaikka lelu itsessään on pienikokoinen, se on silti nystyröity tehokkasti sisäpuolelta, erilaiset kuioidut nystyrät takaavat intensiiviset orgasmit kerta toisensa jälkeen.Masturbaattorin kokonaispituus on 20 cm, ja sen sisäsyvyys on noin 16,5 cm. Aukon halkaisija on 1,3 senttiä, joska aukko venyy peniksen koon mukaan. Fleshlight Flight Pilot  maastoituu erittäin hyvin taskulampuksi tavaroiden joukossa!

    Tarkat tuotetiedot

    Ominaisuudet Fleshlight Flight Pilot Masturbaattori
    Pituus 20 cm
    Sisäsyvyys 16,5 cm
    Sisähalkaisija 1,3 cm (venyy)
    Allergeenit Ftalaatiton, lateksiton
    Valmistusmateriaali Real Feel Super Skin, ABS
    Liukuvoidesuositus Vesipohjainen
    Aukko Lady
    Kieli Englanti
    Fleshlight Flight Pilot Masturbaattori

    Nystyröity, kiihottava tunneli

    1 of 3

    Real Feel Super Skin

    2 of 3

    Hyvin huomaamaton ulkomuoto

    3 of 3

    Kaikki käyttäjien Fleshlight Flight Pilot Masturbaattori arvostelut

    Videot

    Yhteenveto

    Fleshlight Flight Pilot on tyylikkään musta masturbaattori, joka on kooltaan muilta fleshlighteja hieman pienempi. Pienuudesta ei tarvitse silti huolestua, vaan syvyyttä ja leveyttä masturbaattorilla riittää hyvin silti. Masturbaattori ei ole muotoiltu aidon vaginan mukaan ulkonäöllisesti, mutta se on suunniteltu tuottamaan ultimaattista nautintoa.  Fleshlight Flight Pilot  tuntuu hyvältä käytössä, ja seon myös hinnaltaan edullisempaa luokkaa Fleshlight-valmistajan tuotteiden joukossa.

    Fleshlight Flight Pilot on tyylikäs vaihtoehto, ja tää flesghlight on huomattavasti helpompi säilöä tai piilottaa kuin perinteiset, vaginan näköiset fleshglightit. Muiden tavaroiden joukossa Fleshlight Flight Pilot  ei pistä silmään, ja se sopii hyvin myös matkoille mukaan tämän vuoksi. 

    Fleshlight Quickshot Boost

    81%
    Design
    87%
    Helppokäyttöisyys
    83%
    Laatu
    84%
    Hinta
    Testaajan arvio:
    4/5
    Käyttäjien arvio:
    4/5
    Fleshlight Quickshot Boost

    Fleshlight Quickshot Boost

    Plussat

    Miinukset

    Tuotekuvaus

    Fleshlight Quickshot Boost on tehokas masturbaattori, jossa on ainutlaatuinen spiraalijuomutettu sisävarsi, joka takaa intensiiviset orgasmit ja täydellisen tyydytyksen. Fleshlight Quickshot Boost on kätevä myös siitä, että se on kokonaan avoin – tämä tarkoittaa siis sitä, että fleshlight takaa kiihottavat näkymät niin sinulle kuin kumppanillesi, ja lisäksi se on myös äärimmäisen helppo huoltaa ja pestä.

    Fleshlight Quickshot Boost toimii parhaiten vesiliukoisen liukuvoiteen kanssa, ja masturbaattori lämpiää ihanasti sitä käyttäessä. Fleshlight Quickshot Boost on voittanut vuoden 2016 RTO-palkinnon miesten seksilelut -kategorian parhaana tuotteena. Sen sisähalkaisija on noin 2 senttiä, ja sen aukko venyy aina noin 5 senttiin asti.

    Tarkat tuotetiedot

    Ominaisuudet Fleshlight Quickshot Boost
    Pituus 10,7 cm
    Sisäsyvyys 8,8 cm
    Sisähalkaisija 2 cm (venyy 5cm asti)
    Allergeenit Ftalaatiton, lateksiton
    Valmistusmateriaali SuperSkin (TPR ja TPE)
    Liukuvoidesuositus Vesipohjainen
    Kieli Englanti
    Fleshlight Quickshot Boost

    Spiraalujuonteet

    1 of 3

    SuperSkin -materiaali

    2 of 3

    Kompaktin kokoinen

    3 of 3

    Kaikki käyttäjien Fleshlight Quickshot Boost arvostelut

    Videot

    Yhteenveto

    Fleshlight Quickshot Boost on erittäin näppärä ja kompaktikokoinen Fleshlight. Se on kooltaan suhteellisen pieni muihin Fleshlighteihin verrattuna, joka tekee siitä täydellisen esimerkiksi mukaan matkoille tai mökille. Se vie vähän säilytystilaa, ja yksi sen aprhaista puolista on myös sen huomaamattomuus – tätä masturbaattoria ei turhaan tarvitse piilotella. Se uppoaa hyvin tavaroiden joukoon, ja äkemällään siitä ei heti tajua mitä tarkoitusta varten laite on. 

    Fleshlight Quickshot Boost hyvät puolet eivät jää ainoastaan ulkoisiin sekkoihin, vaan myse on myös käytettävyydeltään täyttä kultaa. Valmistusmateriaali on pemheää ja joustavaa, ja flesun aukko tuntuu mukavan tiukalta. Pienenä miinuksena tietenkin avoimuus vie tuntumaapeniksen kärjestä, mutta tässä sopivan piukka aukko paikkaa tyydyttävyyttä hyvin. Tuntuma on loppupeleissä varmasti hyvin mielipiteitä jakava, mutta jos uskot pitäväsi avoimesta päästä, on tämä Fleshlight erittäin kompkati, ja helppo huollettav. 

    Fleshlight Girls Stoya Destroya

    100%
    Design
    91%
    Helppokäyttöisyys
    91%
    Laatu
    87%
    Hinta
    Testaajan arvio:
    5/5
    Käyttäjien arvio:
    4.8/5
    Fleshlight Girls - Stoya, Destroya

    Fleshlight Girls Stoya Destroya

    Plussat

    Miinukset

    Tuotekuvaus

    Stoya on suosittu alt-pornotähti, joka on tällä kertaa saanut kunnian osallistua Fleshlight Girls sarjaan! Fleshlight Girls Stoya Destroya -masturbaattori on valmistettu prikulleen Stoyan mittojen mukaan, ja tuo lähes aidon kokemuksen kuumasta illasta Stoyan kanssa! 

    Fleshlight Girls Stoya Destroya on valmistettu Real Feel Supr Skin -materiaalista, joka tuntuu upottavan phmeältä ja aidonkaltaiselta iholta. Tämän Fleshlight-hollkin sisärakenne on ainutlaatuinen, ja se koostuu erilaisista kammioista ja nystyröistä, jotka hellivät penistäsi samalla kun työnnyt holkkiin. Pituutta fleshlightilla on noin 25 senttiä kokonaisuudessa, ja holkin sisäpituus on 20 senttiä. Fleshlightin aukon sisähalkaisija on 1,5 cm, ja aukko venyy reilusti käytettäessä.

    Tarkat tuotetiedot

    Ominaisuudet Fleshlight Stoya Destroya
    Pituus 25 cm
    Sisäsyvyys 20 cm
    Sisähalkaisija 1,5 cm (venyy)
    Allergeenit Ftalaatiton, lateksiton
    Valmistusmateriaali Real Feel Super Skin
    Liukuvoidesuositus Vesipohjainen
    Aukko Lady
    Kieli Englanti
    Fleshlight Girls - Stoya, Destroya

    Aidokaltainen materiaali

    1 of 3

    Muotoiltu Stoyan mukaan

    2 of 3

    Tehokkaat nystyrät

    3 of 3

    Kaikki käyttäjien Fleshlight Girls Stoya Destroya arvostelut

    Videot

    Yhteenveto

    Fleshlight Girls Stoya Destroya on ihastuttava ja hurmaava Felshlight, joka tuo ainutlaatuisella muotoilullaan uniikkeja kokemuksia, joita et varmasti unohda. Stoyan faneilla tästä Fleshglightista on myös varmasti paljon iloa, ja normaalin runkkailun lisäksi Fleshlight sopii täydellisesty myös VR-lasien kanssa käytettäväksi, ja voit kokea Stoyan 3D:nä!

    Fleshlightin valmistamat masturbaattorit ovat laadukkaita, ja Girls -sarja ei ole poikkeus tästä. Tämäkin flesu on laadukkaasti valmistettu, ja siitä ei oikeastaan löydy moitittavaa. Vaalea väri likaantuu helposti, mutta tämä on kuitenkin hyvn pieni sivuseikka, sillä masturbaattori on esteettisen näköinen väriteemaltaan. Girls -sarjan joukossa Stoya Destroyan holkin sisämuotoilu on yksi intensiivisimmistä, joten jos etsit tehokasta kiihotusta ja pidät holkeista, joiden nystyröinnin tuntee kunnolla, on Stoya hyvä vaihtoehto.

    Fleshlight Pink Lady Aloituspakkaus

    85%
    Design
    100%
    Helppokäyttöisyys
    88%
    Laatu
    79%
    Hinta
    Testaajan arvio:
    4.5/5
    Käyttäjien arvio:
    4.6/5
    Fleshlight Pink Lady Aloituspakkaus

    Fleshlight Pink Lady Aloituspakkaus

    Plussat

    Miinukset

    Tuotekuvaus

    Fleshlight Pink Lady -aloituspakkaus sisältää kaiken mitä tarvitset, ja ehkä enemmänkin. Pakkauksen avulla pääset täydellisesti alkuun, ja sinun ei tarvitse miettiä mitä fleshlightin kanssa tulisi ostaa. Pakkauksen päälelu on kuitenkin Fleshlightin yksi suosituimmista masturbaattoreista, Pink Lady. Se on valmistettu patentoidusta Real Feel SuperSkinistä, ja materiaaliltaan erittäin joustava, niin että koko soveltuu lähes jokaiselle.

    Fleshlight Pink Lady -aloituspakkaus sisältää Pink Lady holkin lisäksi Shower Mount -lisäosan jolla lelun saa kiinnitettyä suihkuun. Lisäksi mukana tulee vesipohjainen liukuvoide, Fleshwash -puhdistussuihke, sekä Fleshlight Powder-huoltojauhe. Fleshlight Pink Lady -aloituspakkauksen mukana tulee siis kaikki mitä tarvitset!

    Tarkat tuotetiedot

    Ominaisuudet Fleshlight Pink Lady
    Pituus 25,4 cm
    Sisäsyvyys 20 cm
    Sisähalkaisija 1,5 cm (venyy)
    Allergeenit Ftalaatiton, lateksiton
    Valmistusmateriaali Real Feel Super Skin
    Liukuvoidesuositus Vesipohjainen
    Aukko Lady
    Kieli Englanti
    Fleshlight Pink Lady Aloituspakkaus

    Suosittu Pink Lady – masturbaattori

    1 of 3

    Huoltojauhe

    2 of 3

    Liukuvoide

    3 of 3

    Kaikki käyttäjien Fleshlight Pink Lady Aloituspakkaus arvostelut

    Videot

    Yhteenveto

    Fleshlight Pink Lady -aloituspakkaus on erittäin monipuolinen paketti, joka taisteli tässä arvostelussa tiukasti parhaiten ensikertalaisille sopivan tuotteen tittelistä. Fleshlight Pink Lady -aloituspakkauksen mukana tulee kaikki tarvittava, ja vaikka sen hinta saattaa tuntua suhteellisen korkealta, tulee mukana paljon tavaraa. Etenkin, jos et omista huoltojauhetta tai liukuvoidetta jo valmiiksi, molemmat tulevat mukana tässä aloituspakkauksessa, joten pääset käyttämään fleshlightia heti.

    Fleshlight Pink Lady -aloituspakkauksen mukana tuleva teline suihkuun on myös ainut laatuan! Teline kiinnittyy imukupilla suihkun seinään, ja näin masturbaattorista voi nauttia ilman käsiä. Teline tuo myös tunnelmaa, sillä sitä käytettäessä voi melkein jo sieluin silmin kuvitella kiihkeän panosession takaapäin suihkussa. Imukuppi kiinnittyy parhaiten kuivalle, tasaiselle ja puhtaalle pinnalle.

    Fleshlight Girls Ana Foxxx Silk

    97%
    Design
    87%
    Helppokäyttöisyys
    90%
    Laatu
    80%
    Hinta
    Testaajan arvio:
    4.4/5
    Käyttäjien arvio:
    4.6/5
    Fleshlight Girls Ana Foxxx Silk

    Fleshlight Girls Ana Foxxx Silk

    Plussat

    Miinukset

    Tuotekuvaus

    Fleshlight Girls Ana Foxxx Silk on ainutlaatuinen lisä Fleshlight Girls -kokoelmaan, joka koostuu kokoelmasta suosituimpien pornotähtien mukaan muotoiltuja fleshlighteja. Ana Foxxx Silk on suklaanruskea masturbaattori, joka totuettaa villeimmätkin unelmasi. Masturbaattori on valmistettu Reeal Feel SuperSkinistä, ja sen tuntuma on äärimmäisen aito.

    Fleshlight Girls Ana Foxxx Silk holkki sisältää uniikin pinnan, joka on myös erittäin ainutlaatuinen Girls- kokoelmassa. Holkin sisäpinta ei sisällä vain nystyröitä, vaan myös kolmimaisia ristikkokuvioita, jotka hierovat penistä kihlemöivästi. Pituutta fleshlightilla on 25 senttiä, sen sisäsyvyys on 20 senttiä, ja sisähalkaisija 1,5 cm, josta aukko venyy reilusti.

    Tarkat tuotetiedot

    Ominaisuudet Fleshlight Ana Foxxx Silk
    Pituus 25 cm
    Sisäsyvyys 20 cm
    Sisähalkaisija 1,5 cm (venyy)
    Allergeenit Ftalaatiton, lateksiton
    Valmistusmateriaali Real Feel SuperSkin, ABS
    Liukuvoidesuositus Vesipohjainen
    Aukko Lady
    Kieli Englanti
    Fleshlight Girls Ana Foxxx Silk

    Ana Foxxxin mukaan muotoiltu

    1 of 3

    Aidonkaltainen materiaali

    2 of 3

    Uniikki kuviointi

    3 of 3

    Kaikki käyttäjien Fleshlight Girls Ana Foxxx Silk arvostelut

    Videot

    Yhteenveto

    Saavatko tummat tytöt sinut sykkimään, tai rakastatko Ana Foxxin videoita?  Jos näin on, tulet ihastumaan Fleshlight Girls Ana Foxxx Silkiin. Markkinoilla on harmittavan vähän tummempia masturbaattoreita, joten ana Foxxxin Silk on todella toivottu lisä Fleshlight Girls -kokoelmaan!

    Masturbaattori on kehitetty huippuunsa aitoudessa, ja sen sisänystyröinti on erittäin kiihottava. Tummanruskea materiaali on pehmeää ja joustavaa, ja masturbaattorin häpyhuult ovat häikäisevän aidonkaltaiset. Fleshlight Girls -sarjan kaikki masturbaattorit ovat jokainen uniikkeja ja laadukkaita, ja ne houkuttelevat keräämään koko kokoelman!Omistitpa kokoelman Fleshlighteja entuudestana tai et, varmaa on että Fleshlight Girls Ana Foxxx Silk tulee takaamaan sinulle monet orgasmit.

    Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice Masturbaattori

    88%
    Design
    83%
    Helppokäyttöisyys
    93%
    Laatu
    77%
    Hinta
    Testaajan arvio:
    4/5
    Käyttäjien arvio:
    4.6/5
    Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice Masturbaattori

    Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice

    Plussat

    Miinukset

    Tuotekuvaus

    Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice Masturbaattori on upea fleshlight, joa perinteisen vaginan sijaan jäljittelee suihinottoa, ja se onnistuukin siinä lähes hämäävän aidosti! Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice Masturbaattorilla on pehmeät huulet, ja sisääntyönnyttäessä vastan tulee ensimmäisenä masturbaattorin kielenkaltainen osa. Kielen jälkeen masturbaattori tiukkenee entisestään, ja takaa sinulle taivaallisen syväkurkkukokemuksen. 

    Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice Masturbaattori on valmistettu läpikuultavasti materiaalista, joten näet kiihottavasti kun peniksesi uppoutuu masturbaattorin sisään. Fleshlightin pohjassa on korkki, jota kiertämällä voit säätää sen luomaa alipainetta, ja näin säädellä, miten kovan imun haluat fleshlightiin milloinkin. 

    Tarkat tuotetiedot

    Ominaisuudet Fleshlight Turbo Ignition
    Pituus 25 cm
    Sisäsyvyys 21,5 cm
    Allergeenit Ftalaatiton
    Valmistusmateriaali Real Feel SuperSkin
    Liukuvoidesuositus Vesipohjainen
    Aukko Ignition
    Kieli Englanti
    Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice Masturbaattori

    Kiihottava suihinottomasturbaattori

    1 of 3

    Läpikuultava materiaali

    2 of 3

    Tehokkaasti nystyröity holkki

    3 of 3

    Kaikki käyttäjienFleshlight Turbo Ignition Blue Ice Masturbaattori arvostelut

    Videot

    Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice Masturbaattori

    Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice Masturbaattori on virkistävän erilaiinen vaihtoehto Fleshlightilta, samalla kun valmistajan ainaiseen laatuun voi silti luottaa. Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice Masturbaattori lupaa aidonkaltaisia suihinottoja, ja sen suihinotot ovat tehokkaita, mutta eivät ehkä täydelisen aidonkaltaisia. Fleshlight tuntuu silti järisyttävän hyvältä, joten sen tyydyttävyydessä ei ole moittimista.

    Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice Masturbaattori on helppo puhdistaa, ja se on valmistettu laadukkaasti. Tämä fleshlight sopii hyvin, jos et pidä perinteisistä vaginan näköisistä masturbaattoreista, vaan käytät mieluummin modernilla ulkomuodolla varustettua fleshlightia.  Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice Masturbaattori on tuntumaltaan myös hyvin erilainen muihin vaginamalleihin, joten tämä masturbaattori on myös oiva valinta kun etsit vaihtelua.

    Fleshlight Girls Eva Lovia Spice

    88%
    Design
    77%
    Helppokäyttöisyys
    93%
    Laatu
    74%
    Hinta
    Testaajan arvio:
    4/5
    Käyttäjien arvio:
    4.6/5
    Fleshlight Girls Eva Lovia Spice

    Fleshlight Girls Eva Lovia Spice

    Plussat

    Miinukset

    Tuotekuvaus

    Fleshlight Girls Eva Lovia Spice tarjoaa upean anaalikokemuksen kenen muunkaan kuin kaunotar Eva Lovian kanssa! Tämä Fleshlight on muotoiltu täydellisenä kopiona Eva Lovian anusaukosta, joten pääset kokeilemaan miltä pornotähden kanssa puuhastelu kakkoseen tuntuu. 

     Fleshlight Girls Eva Lovia Spice on ihastuttavan tiukka, ja takaa aidonklataien anaalikokemuksen. Masturbaattori on valmistettu SuperSkin -materiaalista, joka tuntuu kuin silkinpehmeältä iholta. PituutFleshlight on standardikokoinen, eli pituutta sillä on 25 senttiä, ja sisäsyvyys noin 20 senttiä. Holkin sisäpinta on tehokkaasti nystyröity, ja se sisältää kiihottavia kammioita, jotka tehostavat alipaineen imuttavaa tuntumaa.

    Tarkat tuotetiedot

    Ominaisuudet Fleshlight Girls Eva Lovia Spice
    Pituus 25 cm
    Allergeenit Ftalaatiton, lateksiton
    Valmistusmateriaali Super Skin ja ABS-muovi
    Liukuvoidesuositus Vesipohjainen
    Aukko Anaali
    Kieli Englanti
    Fleshlight Girls Eva Lovia Spice

    Aidonkaltainen anusaukko

    1 of 3

    Eva Lovian mukaan muotoiltu

    2 of 3

    Ainutlaatuinen nystyröinti

    3 of 3

    Kaikki käyttäjien Fleshlight Girls Eva Lovia Spice arvostelut

    Videot

    Yhteenveto

    Jos nautit anaalista, on  Fleshlight Girls Eva Lovia Spice  takuuvarmasti ksi kiihottavimmista masturbaattoreista. Anaalimasturbaattoreita on huomattavasti vähemmän tarjolla kuin vagina- tai jopa suihinottomasturbaattoreja, joten  Fleshlight Girls Eva Lovia Spice  on ainut laatuaan. 

     Fleshlight Girls Eva Lovia Spice on laadukkaasti valmistettu, ja vaikka ulkoasultaan flesh light saattaa näyttää pelkistetyltä, sen sisältö on jotain aivan muuta. Holkin sisäosa on tehokkaasti nystyröity, ja sen aukko on intensiivisen kapea. Kapeneva malli stimuloi myös täydellisen peniksen kärkeä, ja fleshlightin avula on helppo saada intensiivisiä orgasmeja.

    Mikä on Fleshlight?

    Fleshlight on miesten seksilelu, joka on tarkoitettu masturboimiseen. Fleshlighit ovat masutrbaattoreita, joissa on pehmeä ihonkaltainen materiaali, ja aukko, joka mukailee joko vagina-, anaali tai suuaukkoa. Useimmiten Fleshlightin aukko on myös sisältäpäin nystyröity tuodakseen lisästimulaatiota. Fleshlight koostuu insertistä, holkista, sekä korkista. Insertti on mahdollista ottaa ulos holkista, jolloin se on helppo puhdistaa ja pestä käytön jälkeen. Useimmiten fleshlightin holkin pohjassa on kierrettävä säädin, josta masturbaattorin alipainetta saa säädettyä kätevästi käytön aikana.

    Fleshlight
    Fleshlight
    Play Video

    Fleshlight muistuttaa etäisesti suurikokoista taskulamppua, josta se onkin saanut niemenstä (taskulamppu englanniksi on flashlight). Kaikkia masturbaattoreita saatetaan usein kutusua virheellisesti Fleshlighteiksi, mutta oikeasti Felshlight on masturbaattorien valmistajamerkki. Fleshlight-tuotteet oat patentoituja, ja vain Fleshlight-valmistajan tuottamat lelut voidaan nimetä Fleshlighteiksi. 

    Fleshlight yrityksenä on perustettu vuonna 1998 Yhdysvalloissa, kun yritys patentoi ensimmäisen fleshlightinsa huomaamattomaan spermankeruuseen. Tämän jälkeen yritys alkoi hiljalleen valmistamaan fleshlighteja myös itsetyydytyskäyttöön, ja tuotevalikoima kasvoi.

    Nykypäivänä Fleshlight tarjoaa lukuisia erilaisia insert-holkkeja, joiden jokainen malli kulkee omalla tuotenimellään. Fleshlight on erikoistunut aidonkaltaisten masturbaattoreiden valmsitamiseen, mutta valmistaja on julkaissut myös fantasiateemaiset Freak- ja Alien-sarjat.

    Fleshlight tuotteiden ympärille on kertynyt useita tuotesarjoja, ja pelkkien masturbaattoreiden lisäksi valmistaja myy nykyään myös liukuvoiteita, Flshlight-vibraattoreja ja dildoja, sekä huoltotuotteita masturbaattoreille, kuten puutereita ja seksilelujen puhdistusaineita. Fleshlight-tuotteet ovat saaneet suuren suosion niiden laadukkuudensa vuoksi. 

    Fleshlight Hinta - Paljonko Fleshlight maksaa?

    Fleshlight-nimi on vrmasti kaikille ainakin jollan tavalla tuttu, mutta jos et ole vielä tutustunut tuotteisiin tarkemmin, saatat miettiä, minkä hintaisia Fleshlightit ovat. Fleshlight -tuotteita löytyy nykyään markkinoilta lukuisia. Kaikki valmistajan tuotteet ovat kuitenkin suht hintavia, ja moni  saattaa miettiä miksi näi on, kun seksikaupoista voi löytää myös samankaltaisia masturbaattoreita vain parilla kympillä. Tässä artikkellissa olemme käyneet läpi, mistä fleshlightien hinta koostuu. 

    Fleshlightien hinta vaihtelee tuotteen mukaan, mutta pääosin hinnat ovat oin 40 – 100 euron hintahaarukassa. Fleshlight tarjoaa nykyään useita tuotekategorioita, ja Fleshlight Originals tuotteet, kuten Pink Lady, STU, Ice, ja Turbo ovat kaikki non kuudenkympin paikkeilla. 

    Originals fleshlightien lisäksi valmistajalta on tarjolla nykyään myös useita maktakokoisia flshlighteja, joiden hinnatkin ovat huomattavasti alhaisemmat pienemmän kokonsa vuoksi. Jos etsit edullisempaa Fleshlightia, alhaisempaan hintahaarukkaan putoaa esimerkiksi Fleshlight Flight Pilot ja Fleshlight QuickShot.  Fleshlight QuickShot onkin yksi kaikkein edullisimmista Fleshlighteista! 

    Tämän lisäksi Fleshlightin erikoissarjat, kuten Fleshlight Girls, Fleshlight Freaks ja Aliens, ovat hintahaarukan korkeimmassa päässä. Tämä johtuu osittain myös tuotteden suunnitteluprosessista, ja siitä että niitä ei ole voitu valmistaa tusinatuotteina, vaan esimerkiksi Girls -sarjan felshlightit on valettu aitojen pornotähtien vaginoiden mukaisesti.

    Fleshlight käyttää tuotteissaan SuperSkin, ja Real Feel SuperSkin -materiaaleja, jotka ovat molemmat patentoituja. Tämä materiaali on yksi syy korkeaan hintaan. Materiaalit on vhuolellisesti valmistettuja, ja ne mukailevat aitoa ihoa ja ihon tuntumaa hyvin aidonkaltaisesti. Tämän lisäksi materiaalia voi lämmittää, sep itää hyvin lämpä ja on kestävää. Korkean laadun ja vaikean valmistusprosessin vuoksi materiaali ei ole edullista, muttta yksikään muu masturbaattorivalmistaja ei ole onnistunut valmistamaan yhtä aidonkaltaista materiaalija.


    Fleshlight
    Fleshlight

    DIY Fleshlight Opas

    Tiesitkö, että voit myös tehdä Fleshlightin itse? DIY Fleshlightit ovat suosittuja, edullisia,a ja helppo ratkaisu silloin, kun pitäisi purkaa paineita mutta masturbaattoria ei ole käsillä. Itsetehty Fleshlight ei tietnekään korvaa aitoa, ja tuntuma ei ole läheskään sama, mutta pikaiseen panoon DIY Fleshlightit sopivat hyvin. Fleshlightin rakentaminen voi olla myös luovaa, ja mikäs sen parempaa kuin päästä nauttimaan oman luovuuden tuloksista!

    Fleshlight

    DIY Fleshlightin voi rakentaa monella tapaa, ja vain mielikuvitus on rajana. Kuitenkin tarvitset joitakin yhtenäisiä tarvikkeita; pehmeän materiaalin, josta teet insertin, teippiä tai kuminauhaa pitämään insertti kasassa, ja mahdollisesti kotelo, johon insertti asetetaan.

    Suosittuja ja helppoja DIY Fleshlghteja on esimerkiksi Pringles-purkin käyttäminen, sukkien käyttäminen, vessapaperiholkin hyödyntäminen ja niin edelleen. Vain luovuus on rajana, kun olet kehittämässä omaa Fleshlightiasi!

     

    Insertiksi sopii hyvin esimerkiksi sukat, kun ne kietoo tiukalle rullalle, jättäen keskelle pienen aukon.Sukkien siaan voit käyttää myös pyyhettä, josta saa rullattua tukevamman paketin.  Myös pesusienten materiaali toimii hyin inserttinä pehmeytensä vuoksi.  Internetistä löytyy myös ohjeet esimerkiksi maissitärkkelyksellä juuri haluamansalaisen inserttiaukon valmistusohjeet. 

    Kun sinulla on insertti, voit päättää haluatko sille kotelon, vai et. Pehmeämmät materiaalit, kuten pesusieni, toimivat paremmin kotelon kanssa. Esimerkiksi Pringles-purkki on aivan kui luotu tähän tarkoituksee kooltaan! Jos alat rakentamaan omaa Fleshlightia, otathan huomioon hygienisyyden Fleshlightia valmistaessa ja käyttäessä. Itsetehdyn Felshlightin kanssa kannattaa myös aina käyttää kondomia, eillei fleshlight ole tarkoitettu kertakäyttöiseksi. Kaupoissa myytävät Fleshlightit ovat hygienisia, ja ne voi pestä jokaisen käytön jälkeen, joten niitä on turvallista käyttää.

    Alla video, jossa 6 ideaa DIY Fleshlightin valmistamiseen:

    Play Video

    Fleshlight kokemuksia

    Fleshlight on johtava miesten seksilelujen valmistaja, ja olet varmasti kuullut Fleshlighteista, jos et ole jo kokeillut niitä. Ovatko Fleshlightit oikeasti niin hyivä, kuin niitä hehkutetaan? Fleshlightit eivät ole halvimmasta päästä seksileluissa, joten on ymmärrettävää että haluat varmistaa, että saat vastinetta rahoillesi. Paras tapa ottaa selvää Fleshlightieistaja mitlä niiden käyttäminen tuntuu, on lukea toisten arvosteluja ja kommentteja tuotteista. Siksi olemme koonneet alle miesten kokemuksia Fleshlighteista.

    Fleshlight

    ” Fleshlight on hieno tuote. Tilatessani tuotteen toimitus oli huomaamatonta ja se saapui nopeasti. Olen keskikokoinen ja istuvuus on fantastinen. Voit säätää pohjaa päästämään tai pitämään ilmaa tarpeen vaatiessa, ja näin säätää fleshlighti imutehoa. Lelu on melko helppo puhdistaa lämpimällä vedellä. Kaiken kaikkiaan suosittelisin fleshlightia erinomaisena leluna aloittelijoille. ” Petri, 36v.

    “Fleshlight on kätevä tapa purkaa paineita, ja etenkin sinkkuna se pelastaa usein päivän. Helpompaa kuin yhden yön juttujen pokaaminen, ja taattu nautinto. “
    Markus 23v.

    “Ostin Fleshlightin vuosia sitten ja löysin sen äskettäin laatikosta ja kokeilin sitä uudelleen. Olin asettanut sen sivuun, koska minulla oli kaksi muuta masturbaattoria, joita käytin säännöllisesti. Nämä olivat halvempia masturbaattoreita joissa oli enemmän ominaisuuksia, mutta Fleshlight-tuotemerkillä on ehdottomasti paras materiaali realistisen tunnelman suhteen. Tärkeintä minulle on kumin laatu. Siinä on maaginen rakenne ja pehmeys. Toinen iso plussa on kotelon toiminta, joka antaa lujuutta ja siinä on yksinkertainen mekanismi imua varten. Vaikka ostin Fleshlightin lähes seitsemän vuotta sitten, tämä toimii edelleen kuin uusi. Muut lelut, joita olen omistanut ovat taipuneet rikkoutumaan  tai värjäytymään hieman ajan myötä. ”
    Jare, 41v.

    “Olen kokeillut useita masturbaattoreita, ja täytyy sanoa että samaa tuntumaa kuin Fleshlightissa on vaikea löytää. Fleshlightin puhdistaminen on hieman työlästä, mutta kerran kun sen oppii, on vaiva ehdottomasti sen väärti. Tässä omia vinkkejä fleshlightin käyttöön:
    – Käytä paljon vesipohjaista liukuvoidetta. Mikään tällainen lelu ei ole miellyttävän tuntuinen ilman.
    – Käytä aikaa fleshlightin lämmittämiseen kuumassa vedessä. 
    – Kannellinen Fleshlight on helppo varastoida huomaamattomasti. Vaimoni avasi laatikon, jossa säilöin Fleshlightiani säännöllisesti eikä koskaan huomannut sitä kotelossaan.  “
    Tuomo, 38 v.

    Fleshlight Girls

    Fleshlight Girls on Fleshlightin yksi suosituimmista tuotesarjoista, jonka Fleshlightit ovat kopioita maailman suosituimmista pornotähdistä! Fleshlight  Girls -sarjan tuotteiden kanssa pääset tutstumaan lempi tähtösiisi entistä lähemmin, ja pääset tuntemaan lähes aidosti, miltä heidän kanssaan petipuuhat tuntuvat…Fleshlight Girls -sarja toteuttaa kuumimmat fantasiasi unelmatyttösi kanssa!

    Fleshlight girls
    Fleshlight girls

    Fleshlight Girls -tuotesarjaan kuuluu jo yli neljäkymmentä aikuisviihteen tähteä! Löydät varmasti oman suosikkisi, ja pornotähtösiä löytyy söpön viattomasta muhkeampiin kurveihin, ja aina vaaleista kaunokaisista tummiin kaunottariin. Fleshlight Girls sarhjasta löytyy muun muassa Eva Lovia, Mia Malkova, Elsa Jean, Janice Griffith, Jenna Haze, Ana Foxxx, Misty Stone ja Riley Reid. 

    Yksi suosituimmista Fleshlight Girls sarjan tuotteista on Riley Reid – Utopia Fleshlight, jonka tuhannet käyttäjät ovat todenneet yhdeksi parhaimmista Fleshlighteista. Riley Reidin Utopiassa on uniikki nystyröinti, joka takaa kuumat panosessiot Rileyn kanssa kerta toisensa jälkeen. Riley Reid Utopia Fleshlight löytyy Suomesta myynnissä mm. Sinfulista ja Kaalimadosta.

    Jokainen Fleshlight Girls -sarjan holkki on uniikisti muotoiltu, ja sarjasta löytyy niin vagina- kuin anaalifleshlighteja. Insertin häpyhuulet ja aukko on muotoiltu täsmällisesti pornotähtien mukaan, ja jokaisen insertin sisäpinnan kuviointi on uniikki, ja suunniteltu yhdessä tähtösten kanssa. Sarjan Fleshlightien sisäpinnat tarjoavat tehokka

    ita kammioita erikokoisilla ja muotoisilla nystyröillä, jotka tarjoavat intiimiä stimulaatiota ja räjähtäviä orgasmeja. Jokaisen Fleshlight  Girls -tuoteen kuvioinnin näet paketin kuvista, joten voit tutustua kuviointiin enne ostopäätöstä, ja valita näin Fleshlightin, joak tyydyttää sinua parhaiten. Alla olevissa ideoissa pääset tutstumaan muutamaan Fleshlight kaunottareen:

    Fleshjack

    Fleshjack on kauan odotettu tuotesarja Fleshlightilta, jonka pääosassa ovat tällä kertaa miespuoliset pornotähdet! FLeshjackin mallit tihkuvat lihaksia, feronomeja ja seksikkyyttä -malleiksi on nimittäin valittu aikuisviihteen kuumimmat kollit. Fleshjack by Fleshlight -sarjan insertit on muotoiltu täydellisinä kopiona pornotähtien anaaliaukoista, ja jälleen malleja löytyy nuoremmista, söpöistä pojista seksiä tihkuviin machomiehiin. 

    Fleshjack
    Fleshjack

    Fleshhjack sarjan jokainen insertti on muotoiltu uniikisti, ja insertin aukko ja ulko-osa on täysi kopio mallien anaaliaukosta. Pääset siis kokemaan lähes livenä, miltä lempitähtesi paneminen tuntuu! Yhdistä fleshjack vaikka virtuaalilaseihin, ja voit toteuttaa tajunnanräjäyttävän 3D-session unelmakumppanisi kanssa! 

    Fleshjack-inserttien sisäpinta on jokaisessa tuotteessa erilainen ja uniikisti suunniteltu. Sisäpinnan kuviointi on nystyröity, ja jokaisen tuotteen nystyröinti kiihottaa ainutlaatuisella rakenteellaan. 

    Fleshjack Boys mallistoon kuuluu esimerkiksi Allen King, Deangelo Jackson, Brent Corrigan, Johnny Rapid, Boomer Banks, Jake Bass, Diego Sans ja Milan Christopher.

    Yksi myydyimmistä Fleshjack -tuotteista onkin Milan Chrhristoperin mukaan valettu King -insertti, joka ei takuulla jätä ketään kylmäksi.

    Räppärimuusikko-malli Milan Christopherin King -fleshjack tulee upeassa kultaisessa holkissa, ja sen sisäpinnan kuviointi on suoraan sanoen tajunnanräjäyttävä. Jos kaipaat hieman tummaa suklaata makeuttamaan elämääsi, tukeudu Fleshjack Boys  Milan Christopher King -fleshlightiin. Alla voit tutustua myös muutamaan muuhun Flesjack Boys -malliin:

    Miten ostaa paras Fleshlight

    Varsinkin ensimmäisen fleshlightin valitseminen 
     voi olla vaikeaa. Tämän yksinkertaisen oppaan avulla löydät sinulle sopivimman fleshlightin helposti!

    Tarvittu aika: 15 minutes
    Kokonaiskustannus: Riippuu tuotteesta

    Tarvitut työkalut:

    Lista parhaista fleshlighteista (tämä sivu)

    Tarvitut materiaalit:

    Maksuväline ostamiseen

    Step-by-step ohjeet

    Parhaan fleshlightn löytäminen
    On luonnollista että haluat löytää parhaan mahdollisen fleshlightin. Tuotevalikoiman paljoudessa joutuu kuitenkin helposti epätoivoon. Jotta valitseminen olisi helppoa, olemme luoneet tämän sivun ja listanneet parhaat fleshlightit puolestasi.
    1-3.png
    Älä käytä kallista aikaasi etsimiseen
    Nettikaupoissa tulee helposti tuhlattuja tunteja oikeaa tuotetta etsiessä. Olemme koonneet oikeiden asiakkaiden arvosteluja, blogiarvosteluja sekä suosituksia, jotta löytäisit juuri sinulle sopivan fleshlightin.
    2-2.png
    Lue suosituksemme
    Kaikki tieto jonka tarvitset, on koottu tälle sivulle aina ekspertiemme mielipiteistä käyttäjien kokemuksiin. Käymällä läpi tämän sivun tuotteet, kartoitat helposti tuotevaihtoehdot tuhlaamatta aikaasi.
    3-1.png
    Valitse jokin listatuista nettikaupoista
    Kun olet päättänyt haluamasi tuotteen, voit tilata sen helposti listaamistamme nettikaupoista. Kaikki sivuillamme olevat kaupat ovat suomalaisia, ja postittavat tuotteet luotettavasti ja nopeasti.
    4-1.png
    Valmis! Nyt olet onnellinen fleshlightin omistaja.
    Tilaamasi fleshlight postitetaan huomaamattomassa paketissa suoraan kotiovellesi tai valitsemaasi postin toimipisteeseen. Olemme varmistaneet, että pakettien ulkopuolelta ei näe lähettäjää, ja paketit toimitetaan anonyymissa postipaketissa.
    5-1.png

    Step

    Miten käyttää fleshlightia

    Fleshlightit on tarkoitettu miesten itsetyydytykseen, ja ne ovat helpompi ja tyydyttävämpi vaihtoehto käsin runkkaamiselle. Fleshlightit on vlamistettu optimaalisen aidontuntuisiksi, ja Fleshlight tuntuu melkien kuin adolta pillulta – ellei jopa vielä paremmalta! Fleshlightilla on helppo purkaa päivnän paineita tai panetusta missä ja milloin vain. 

    Miten puhdistaa fleshlight

    Fleshlightin puhdistaminen jokaisen käyttökerran jälkeen on äärimmäisen tärkeää. Puhdistaaksesi fleshlight, ota sen insertti ulos holkista, ja voit myös kääntää insertin ympäri. Tämän jälkeen pese se huolellisesti vedellä ja puhdistusaineella, ja varmista että saat kaikki eritteet ja liukuvoideen irti tuotteesta. Tämän jälkeen kuivaa insertti huolellisesti, ja jätä se kuivumaan. Insertin syvimmän pään kuivattaminen kokonaan vie jonkin aikaa, joten ole huoellinen, että se on ehtinyt kuivumaan kokonaan, ennen kuin asetat sen takaisin holkkiin. Pesemisen jälkeen insertti kannattaa käsitellä myös huoltojauheella, jolla pidennät seksilelun ikää ja vähennät pinnan tahmaisuutta.

    Videot Fleshlightin puhdistuksesta

    Tässä muutmaia käytännön esimerkkejä videolla, miten fleshlight kannattaa puhdistaa, ja hyödyllisiä vinkkejä niiden oikeaoppiseen puhdistukseen.

    Muut artikkelit joista saatat pitää

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *