Rovaniemellä ja erilaisia seksileluja kaipaamassa yllättäen? Tämän avulla löydät haluamasi nopeasti. Rovaniemeltä löytyy vain yksi seksikauppa, joka kuitenkin tarjoaa leluista innostuneille kaiken oleellisen ja tarpeellisen.

Jos mielessäsi on kuitenkin joku tietty lelu, niin yleensä helpointa on ostaa se suoraan verkkokaupasta, eikä kierrellä eri liikkeitä. Verkkokaupoista pääset usein haku toiminnolla hakemaan suosikkiasi. Seksikauppa Rovaniemi voi silti olla visiitin arvoinen.

Leluja ja tarvikkeita löytyy liikkeistä kuintenkin hyvin paljon ja jokaiseen makuun. Niihin tutustuminen kannattaa, sillä voit löytää uusia suosikkeja.

Suosittelemme seuraavia 2 suurinta verkkoseksikauppaa Suomessa:

Rovaniemi-map

Erotiikkaliike Lapin Kuningatar

Osoite

Pohjolankatu 12

96100 Rovaniemi

Aukioloajat

MaanantaiSuljettu
Tiistai11:00 – 16:00
Keskiviikko11:00 – 16:00
Torstai11:00 – 16:00
Perjantai11:00 – 16:00
LauantaiSuljettu
SunnuntaiSuljettu

Puh:

+3580453530557

Arvostelujen yhteenveto

Erotiikkaliike-lapin-kuningatar-review

Erotiikkaliike Lapin Kuningatar

Erotiikkaliike Lapin Kuniongatr mainostaa olevansa pohjoisin ja Lapin alueen monipuolisin erotiikkaliike. Sijainti on Pohjolankatu 12, lähellä Kauppatoria. Jos liike on kiinni, voit myös soittaa liikkeen numeroon ja sopia liikkeen avaamisesta. Joskus asiointi onnistuu aukiolo aikojen ulkopuolella myös nopealla varoitusajalla.

Tarjolla on valikoima erilaisia seksiasuja aina alusvaatteista asuihin ja jopa roolileikkeihin. Seksilelujen puolelta löytyvät niin perinteisemmät lelut, kuten klitoriskiihottimet sekä erilaiset penisrenkaat. Toisaalta myös tuoksuja sekä liukasteita ja öljyjä on tarjolla. Myös ehkäisyvälineet kuuluvat valikoimaan.

Lapin Kuningatar lupaa, että jos et haluamaasi tuotetta valikoimasta löydä, niin he voivat tuotteen sinulle tilata. Rohkeasti siis juttelemaan, oli aiheena sitten Magic Wand tai penishäkki. Lapin Kuningatar palvelee tyylikkäästi ja turvallisesti, sekä ennen kaikkea asiantuntevasti.


Seksikauppa Rovaniemi

Rovaniemi on yksi Pohjoisen Suomen tunnetuimpia kaupunkeja. Rovaniemi on Lapin maakuntakeskus napapiirin tuntumassa. Rovaniemi on niin kulttuurikeskus, yliopistokaupunki kuin Joulupukin virallinen kotikaupunkikin. Rovaniemellä voikin kohdata niin paikallisia, opiskelijoita sekä turisteja.

Seksikauppoja Rovaniemellä ei ole kuin yksi, mutta Lapin Kuningatar palvedlee hyvin monipuolisesti ja monipuolisiin aikoihin joustavasti. Jos siis aukiolo aikojen ulkopuolella huomaat tarvitsevasi tuotteita, niin soittamalla myymälän numeroon voit päästä liikkeessä asioimaan.

Lapin Kuningattaren lisäksi myös verkkokaupat palvelevat Rovaniemellä. Sinful ja Kaalimato toimittavat tuotteitaan nopeasti ja huomaamattomasti.

Kuvia Rovaniemen seksikaupasta

Usein kysytyt kysymykset

Seksikauppa Rovaniemi- Mistä löytyy?

Rovaniemeltä löytyy vain yksi seksikauppa, eli Lapin Kuningatar osoitteessa Pohjolankatu 12.

Mitä eroottisia kauppoja Rovaniemellä on?

Rovaniemeltä löytyy vain Lapin Kuningatar, mutta verkkokaupat toimittavat myös tuotteita Rovaniemelle.

Mikä on paras BDSM seksikauppa Rovaniemellä?

Rovaniemellä on vain yksi erotiikkakauppa, eli Lapin Kuningatar. Jos valikoima ei ole riittävä, tulee lisä lelut tilata esimerkiksi Kaalimadolta tai Sinfulilta.

Kuinka kauan seksikauppa Rovaniemellä on auki?

Lapin Kuningatar on auki tiistaista perjantaihin 11-16 välisenä aikana. Lauantaista maanantaihin liike on kiinni.

Seksikauppa Rovaniemi- Mikä on suurin seksikauppa Rovaniemellä?

Se ainoa seksikauppa, eli Lapin kuningatar.

Muissakin Suomen kaupungeissa on seksikauppoja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *