Satisfyer Pro 2 Next Generation Original Paineaaltokiihotin – Testaa & Tarkista

90%
Design
80%
Laatu
100%
Hinta
Testaajan arvio:
4.5/5
Käyttäjien arvio:
4/5

Plussat

Miinukset

Suve testannut ja tarkistanut

Suve testannut ja tarkistanut

Satisfyer Pro 2 Next Generation Original Paineaaltokiihotin on kyllä ollut toiveiden täyttymys. Olen tiennyt paineaaltokiihottimien olemassaolosta jo vuosia mutta vasta nyt ystävän suosituksesta päätin kokeilla sitä myös itse. P*llupuhelimeksikin kutsuttu Satisfyer Pro 2 on kyllä kieltämättä hieman puhelimen mallinen, toisaalta se muistuttaa hieman myös jotakin miesmäistä työkalua. Mutta ei ulkonäössä silti mitään vikaa ole kun käyttökokemus on hyvä.

Ruusukullan värinen, hyvin käteen sopiva paineaaltokiihotin tuntuu hyvältä. Hieman vaatii paikannusta, että suutin osuu kohdalleen mutta sen jälkeen tehtäväksi jää enää oikean volyymin löytäminen. 11 voimakkuustason joukosta itse keskityin niihin voimakkaimpiin. Orgasmin saaminen ei ikinä ole minulle itsestäänselvyys, enkä G-pisteen sijaintia ole vieläkään paikallistanut, niin klitorisorgasmin saaminen ilman ihon irtoamista ja käsien puutumista on jo puolivoitto! Satisfyerilla sain orgasmin muutamassa minuutissa ja tuplaorgasmin saaminen kymmenen minuutin sisään on sekin tällä koettu. Sanoisin, että tällä pitäisi jokaisen aloittaa tutustuminen niin seksileluihin kuin oman nautinnon tutkimiseen.

Suosittelen kokeilemaan erilaisia asentoja käyttäessäsi tätä paineaaltokiihotinta. Minusta ehkä seisaaltaan saatu orgasmi oli kaikista voimakkain, mutta myös istualtaan ja perinteisesti makoillen orgasmin saa vaivatta muutamassa minuutissa. Kunhan vain olo on muutoin hyvä ja rento. Orgasmin jälkeen olo on hyvä ja tyydytetty. Eihän ihokosketusta tietysti mikään korvaa, mutta nautintoa voi onneksi saada lelujenkin kanssa.

 

Satisfyer Pro 2 Next Generation Original Paineaaltokiihotin

Satisfyer Pro 2 on ABS-muovista ja silikonista valmistettu seksilelu, jonka toiminta perustuu ihoystävällisiin paineaaltoihin. Se stimuloi klitorista sykkivällä imutuksella koskettamatta sitä suoraan. Tuotteen tehoa voi vaihdella hellästä voimakkaaseen. Satisfyer Pro on roiskeenkestävä ja se voidaan helposti puhdistaa vedellä ja pesuaineella.

Pakkaus on tyylikäs ja siistin sensuelli.

Ominaisuudet

Tarkat tuotetiedot

Tiedot Satisfyer Pro 2 Next Generation
Värinätasot 11 valmista värinäasetusta
Pituus 16,5
Vesitiivis Ei, mutta roiskeenkestävä
Materiaali Silikoni, ABS-muovi
Akku Ladattava (USB-latausjohto mukana)
Travel safe Ei
This is a tooltip 1 of 1

Käyttäjien Satisfyer Pro 2 Next Generation -arvostelut

Loppupäätelmä

Suosittelen! Kolmas kerta toden sanoo. Ajattelin paksun vibraattorin olevan avain onneen, mutta ei se ollut. Avain ei ollut myöskään erilaiset klitorisvibraattorit.  Sen sijaan Satisfyerilla lyötiin kirkas kunnari. Muutamassa minuutissa, tosin melkein täydellä teholla, sain sen mitä olin hakemassakin. Nautintoa, orgasmin! Kyllä sitä pienestä asiasta voi ihminen iloiseksi tulla. Pidän tuotteessa sen yksinkertaisesta ilmeestä, helppokäyttöisyydestä ja siitä, että ihoa ei hangata millään.

Paineaaltoihin perustuva Satisfyer vain imee ihoa hellävaraisesti, vaikkakin tehoa voidaan vaihdella 11 eri tasolla.

Itse tykkään käyttää Satisfyeria vaihtelevissa asennoissa, seisaaltaan sain voimakkaan orgasmin mutta myös perinteisesti makoillen ja istuen päästään nautinnon äärelle. Yksin tykkään tällä leikkiä, sillä laite sopii parhaiten itse käytettäväksi. Kumppanin voi olla vaikea paikallistaa oikea sijainti.

Ostaisin tuotteen, sillä näin hyvistä fiilareista 30€ on pieni hinta.

Kaikki saatavilla olevat kaupat