Aloittelijana saatat olla kuullut ilmaisusta “pegging”, mutta et tiedä mitä se tarkoittaa. Tässä artikelissamme on sinulle ja kumppanillesi hyvät ohjeet eli Pegging opas aloittelijoille. Tarkastelemme, mitä tarvitset, miten pegging suoritetaan ja miksi pegging on nousemassa yhä suurempaan suosioon.

Mitä tarkoittaa pegging?

Pegging tarkoittaa yleisesti sitä, että nainen käyttää Strap-On vyödildoa ja harrastaa sillä anaaliseksiä miehen kanssa, mutta tämä ei todellakaan rajoitu vaan miehen ja naisen väliseksi leikiksi. Ennen miehet eivät ole olleet kovinkaan innoikkaita tästä ajatuksesta, mutta mieli voi helposti muuttua, kun kokeilee peggingiä. Myös Men´s health -lehti on tehnyt tästä juttua ja pegging onkin kasvattanut suosiotaan vuosie varrella. Anaalileikit eivät ole vain gay- miehille ja heteronaisille, vaan nykyään yhä useampi haluaa kokeilla jotain uutta, ja miksi ei? Onhan oman kehon ja erilaisten uusien seksileikkien kokeileminen myös jännittävää ja tuo kivasti lisämaustetta petipuuhiin, sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

Vaiheittainen pegging opas aloittelijoille

Vaikka se ei sovi ihan kaikille, sekä miehet että naiset voivat nauttia peggingistä. Monet naiset nauttivat hallitsevuuden ja vallan tunteesta, jota peggerin rooli antaa, kun taas miehille eturauhasen stimulaatio voi saada aikan järisyttäviä orgasmeja. Peggingillä ei ole mitään tekemistä miehen seksuaalisuuden tai sen kanssa, tunteeko hän vetoa toisiin miehiin – anaalinen mielihyvä on evalitettvaasti delleen monien homofobisten tuomioiden kohteena. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan peggingiä, valmistautuminen on avainasemassa. Jatka lukemista, sillä alapuolella on pegging opas aloittelijoille vaiheittain.

  1. Keskustele kumppanisi kanssa. Tämä saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta vain harvat asiat ovat pahempia kuin yllätykselliset peppujutut. Keskustelkaa avoimesti siitä, mitä sinä ja kumppanisi haluatte ja odotatte pegging-leikiltänne, sekä kaikista huolenaiheistanne. Haluatte puhua siitä, kuinka mukavasti kumpikin teistä tuntee roolinsa ja missä ovat rajat. Miten näette kokemuksen sujuvan? Voi olla hyödyllistä puhua läpi jokainen vaihe siitä, mitä aiotte tehdä, ikään kuin kuivaharjoitteluna.
  1. Hankkikaa tarvikkeet yhdessä. Vyödildojen ja valjaiden ostaminen yhdessä voi olla hyvä tapa rakentaa uutta kokemusta ja tuntea yhteenkuuluvuutta. Tarjolla on monenlaisia valjaita ja niihin sopivia dildoja eri kokoisina, joten löydät varmasti jotakin, joka tuntuu mukavalta, seksikältä ja istuu hyvin vartaloosi. Joutkut valjaat istuvat päällesi kuin alusvaatteet. Etsi sellainen, joka saa sinut tuntemaan olosi seksikkääksi, mutta muista, että ei haittaa, jos tunnet olosi enemmänkin kömpelöksi, varsinkin ekalla kerralla.
  2. Valitkaa dildon koko. Mitä tulee dildoon, muista, että voit (ja luultavasti sinun pitäisi) aloittaa pienestä ja edetä sitten suurempiin kokoihin. Aloittelijoille sopii loistavasti Doc Johnson Body Extensions Strap-on Setti. Tämä on minun mielestäni Pegging opas aloittelijoille -ohjeiden mukaan paras valinta ekaksi kerraksi. Nämä valjaat ovat ns. Unisex, joten niiden kokoa voi helposti muuntaa omaan kehoosi sopivaksi. Tämä on kokonainen pegging -setti, eli siihen kuuluu sekä muokattavat valjaat, että 3 erikokoista dildoa. Etuosan ja dildojen materiaalina on silikoni, joka on myös helppo pitää puhtaana.
  3. Vibraattori vyödildo vai tavallinen? Kun olette hankkimassa dildoa valjaisiinne tai lisäosia leikkeihinne, on mahddollista valita myös vibraattoreita eli väriseviä dildoja, jotka ovat yhteensopivia valjaiden kanssa. Dildoja löytyy siis myös värinällä, eli strap-on vibraattoereina, ja voit kiinnittää ne helposti yleisempiin valjaisiin. Tutustukaa yhdessä tarjontaan vaikka tältä Suomen yhdestä suosikki seksilelu -sivustolta.
  4. Liukuvoide on ystäväsi. Käytä liukuvoidetta ja lisää sitä tarpeesi mukaan. Luuletko, että käytit tarpeeksi?Ensimmäisellä kerralla ainakin mitä enemmän, sen parempi. Tämä on keskeinen ero nautinnollisen ja kivuliaan kokemuksen välillä. Silikonipohjainen liukuvoide on hyvä valinta anaaliseksiin, sillä se on paksumpaa ja kestää yleensä kauemmin kuin vesipohjainen liukuvoide, mutta se voi hajottaa silikonidildot, minkä vuoksi suosittelemme hybridi-likuvoiteita, jotka kestää kuten silikoni mutta puhdistuu yhtä helposti kuin vesipohjaiset liukuvoiteet. Ne ovat yhteensopivia silikonilelujen kanssa, kunhan puhdistat lelut heti käytön jälkeen.
  5. Lämmittele ensin muilla esileikeillä. Esileikki saa teidät molemmat kiihottumaan ja valmistautumaan, ja se saa teidät yhdistymään kokemukseen. Kaikki, mitä tykkäätte tehdä esimerkiksi ennen emätinseksiä, voi olla tärkeää, olipa kyse sitten suutelemisesta, kosketuksesta tai suuseksistä – mikä tahansa saa teidät molemmat kiihottumaan, rentoutumaan ja kokeilemaan jotain uutta.
  6. Kokeilkaa sormia ja anustappeja ennen dildoa. Strap-on seksissä ei ole tarkoitus mennä nollasta sataan 3,5 sekunnissa. Suosittelemme aloittamaan sormella tai esimerksiksi pienellä anustapilla, jotta vastaanottava puoli voi tottua tunkeutumisen tunteeseen ja rentoutua ennen oikeaa strap-on kokeilua. Käytä silloinkin paljon liukuvoidetta ja etene hitaasti. Tärkeintä on, että kumpikin teistä kommunikoi siitä, miltä se tuntuu ja milloin hidastaa tai lopettaa. Vastaanottavan puolen on puhuttava ja kerrottava, mitä hän haluaa. Saattaa näyttää siltä, että valjaita käyttävä puoli on johdossa, mutta vastaanottajan pitäisi sanella vauhti ja syvyys. Ja voit halutessasi siirtyä sormista dildoon ensimmäisessä anaalileikkisessiossasi, saatat halutessasi lisätä sormet ja anustapit tavalliseen seksisekoitukseesi muutaman kerran, ennen kuin otat esiin strap-onin.

Tarvikkeet peggingiin

pegging opas aloittelijoille
Liukuvoide + Strap-on valjaat sekä niihin sopivat dildot + anaalisuihku

Niille, jotka kokeilevat peggingiä ensimmäistä kertaa, suosittelemme hankkimaan pienempi, yksinkertainen silikonidildo, joka on yhteensopiva valjaisiin. Aloita pienestä, jotta voitte sopeutua tuntemukseen ja auttaa kumppanisi kehoa luomaan miellyttävän muistin anaalileikistä, ja siirtykää sitten suurempiin. Tarvitsette myös strap-on valjaat, joita on saatavlilla monenlaisia. Tarjolla on myös paljon erilaisia valjaat + dildo settejä.

Seuraavaksi, kuten edellä mainittiin, tarvitset liukuvoiteen, sillä peräsuoli ei ole itsevoiteleva. Jos sinä tai kumppanisi olette erityisen hermostuneita kakkaamisesta, kannattaa ehkä investoida peräsuolen puhdisukseen tarkoitettuun anaalisuihkuun.

Miksi kokeilla peggingiä?

Aivan kuin peniksen omistaminen ei riittäisi, on myös miehillä G-piste, joka on piilossa heidän pyllyssään (eli toiselta nimeltään eturauhanen tai P-piste. Ainoa este on se, että tarvitset toisen peniksen päästäksesi käsiksi tähän salaiseen aarrearkkuun, puhumattakaan miehestä, joka on valmis antamaan sinun penkoa hänen takapuoltaan sen löytämiseksi. Onneksi strap-oneja on keksitty juuri tätä tarkoitusta varten, joten nyt kaikki miehet voivat nauttia P-pisteen stimulaatiosta. Eturauhanen on orgasmin voimanpesä, ja sinne pääsee vain yhdellä tavalla – takaoven kautta.

Mutta jos nautit peggingistä, tarkoittaako se, että olet homo? Nyt on vuosi 2021 ja kaikki on sallittua! Jätä siis homofobiset ennakkoluulosi ja keskity tärkeimpään asiaan: nautintoon. Todella monet heteromiehet pitävät peggingistä! Toivottavasti saitte tästä artikkelista hyvät neuvot ja rohkaisun kokeiluun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *